Win DBX-88 ECO Alecto babyfoon met ECO-modus!

Door: Mamaplaats 73 reacties

Win DBX-88 ECO Alecto babyfoon met ECO-modus!

DBX-88 ECO Alecto babyfoon met ECO-modus! De beste babyfoon van Nederland nu nog beter! Je kind is het allerbelangrijkste in je leven. Het liefst zou je hem of haar geen seconde uit het oog verliezen. Gelukkig zijn er de babyfoons van Alecto. Daarmee kun je heel gemakkelijk je kind in de gaten blijven houden terwijl hij of zij slaapt. Nieuw aan dit model is het zeer lage energieverbruik dat een optimale werking niet in de weg staat. Dat is goed voor je portemonnee voor het milieu. De DBX-88 is al jaren de best verkochte en beoordeelde babyfoon van Nederland. Alecto Babycare heeft nu de DBX-88 ECO ontwikkeld om ouders ook in de toekomst het allerbeste te kunnen blijven bieden. De DBX-88 ECO is erg betrouwbaar, net als de andere Alecto babyproducten, en is daarnaast uitgerust met een unieke ECO-modus. Daarmee kun je zonder verlies van ontvangstkwaliteit (100% storingsvrij) zowel het zendvermogen als het energieverbruik instellen. De babyfoon heeft een bereik van maar liefst 300 meter. Door het tweerichtingssysteem is het mogelijk om terug te praten naar je kind. Daarnaast is de babyfoon voorzien van een nachtlampje en vijf polyfone slaapliedjes. Deze liedjes kun je op afstand bedienen. Andere extra’s van deze babyfoon zijn het eenvoudig te bedienen lcd-display en de temperatuurcontrole, die waarschuwt bij een te hoge of te lage temperatuur in de babykamer. Wil jij kans maken op een Alecto DBX-88 ECO babyfoon ter waarde van € 89,95, geef dan antwoord op onderstaande vraag. De leukste reactie wint. Vertel wat jij de belangrijkste eigenschap vindt aan een babyfoon en waarom.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
73 Reacties

Reacties

 1. ingestoop ingestoop

  1

  Ik vind het heel erg belangrijk dat je via een babyfoon ALLE geluidjes hoort. Bij de goedkope varianten 'springt' hij pas aan bij veel geluid (huilen/hoesten ed). Een 'kreuntje' of geluidjes van 'stikken' (ja ik heb het helaas meegemaakt maar gelukkig goed afgelopen!) hoor je dus niets. De betere varianten van Alecto voldoen gelukkig aan deze eis. Helaas heeft mijn babyfoon het vorige week na bijna 2 jaar begeven. Aangezien onze 2de nu 3 maanden is zou een nieuwe babyfoon wel heel welkom zijn!

 2. v.vanzetten v.vanzetten

  2

  Ik vind het erg belangrijk dat een babyfoon niet stoort door andere babyfoons of radio's. Dat maakt je toch ongerust. Gelukkig zijn de meeste babyfoons storingsvrij. tevens is het bereik en de duur van de accu erg van belang gezien we ook wel eens buitens huis lopen en toch graag beide kinderen willen horen als er iets is. Helaas hebben we maar één alecto babyfoon en gaan op korte termijn verhuizen. Een tweede zou dan erg goed uitkomen. Dan hebben beide kinderen een eigen.

 3. Lucindy Lucindy

  3

  Waarom ik de babyfoon belangrijk vind. ik heb een babyfoon van een ander merk maar die heeft niet ver bereik en reageert te laat op de geluiden van de baby. ik vind het belangrijk dat snel alles kunt horen zodat je meteen kunt reageren op geluiden van je baby. nu is mijn dochter veel verkouden en heeft last van benauwdheid en dan een babyfoon die snel reageert is dan ook niet verkeerd. ook heb ik gehoord dat deze babyfoon gewoon super fijn is en je ook heel goed bereik hebt en elk geluidje hoort zodat we snel kunnen reageren dus ook bij mij is deze babyfoon meer dan welkom!!

 4. pupke2love pupke2love

  4

  ik vindt het heel belangrijk dat je via de babyfoon alle geluidjes snel en duidelijk kunt horen,zodat je snel kunt reageren en dat ie storingsvrij is.de duur van de accu is ook belangrijk en hij moet fijn en makkelijk werken.

 5. carla carla

  5

  Vindt het beriek van een babyfoon erg belangrijk. Met ons agrarisch bedrijf is het fijn als de babyfoon een ver bereik heeft en dit niet ten koste gaat van de accu en dat er geen storingen zijn.

 6. ukkie ukkie

  6

  ik vind meerdere dingen belangrijk: geen stoorzenders erdoor zodat je echt alleen je kindje hoort, dat hij ook de kleinste signalen oppikt van mijn kind, maar ook dat hij de temperatuur op de kinderkamer meet zodat ik weet dat mijn kindje niet te warm of koud ligt. Daarnaast de terugspreekfunctie vind ik belangrijk want je stem doet nou eenmaal wonderen voor een kind. en leuke bijkomendheid is natuurlijk het muziekje dat je kunt afspelen.

 7. Daan04 Daan04

  7

  Ik vind het erg belangrijk dat de babyfoon niet stoort met andere babyfoons en radio's e.d. Ook vind ik het belangrijk om de temperatuur in de gaten te kunnen houden, helemaal wanneer de kleine ergens anders op bed moet dan thuis.. Ook vind ik het erg belangrijk dat een babyfoon alle geluiden oppikt. Onze babyfoon kan geen liedjes afspelen, dit zou wel erg handig zijn en leuk voor je kindje. Ik vind het altijd erg leuk om met mijn kleintje te kletsen, dat dit dan ook via de babyfoon zou kunnen is erg leuk en misschien kan ik hem zo ook troosten wanneer hij overstuur is. Hier is een tweede krummel onderweg, dus een extra babyfoon zou superhandig zijn! Wij hebben al positieve ervaringen met de alecto babyfoons, onze andere is ook van alecto!

 8. mama-jessy mama-jessy

  8

  Ik vind het belangrijk dat de babyfoon niet signale van een andere babyfoon opvangt. En dat hij niet stoort en dat je alle kleine geluitjes van je kindje al kan horen. Ook is het berijk erg belangrijk dat je in de zomer de babyfoon mee kan nemen naar buiten.

 9. grootaars grootaars

  9

  een babyfoon moet erg vertrouwbaar zijn en dus niet moeten storen of kraken. ben erg te vreden met dit merk (had ik bij mijn dochtertje) ook vind ik het fijn dat de sterretje's ligt geven als je dat wilt en dat vond mijn dochter wel fijn dan was het niet zo donker op haar kamertje en nu zie ik ook hoe warm het op de kamer is en dat vind ik echt een plus punt weet je zeker dat de kleine het niet te warm of koud heeft.

 10. Wilma D Wilma D

  10

  Dat ik als oma ook rustig mijn gang kan gaan als mijn kelindochter slaapt en ik iedere kik goed kan horen. En dat er geen andere babys te horen zijn doordat er storing is of een andere babyfoon dezelfde frequentie heeft.

 11. els els

  11

  ik vind het belangrijk dat de babyfoon gewoon goed werkt. Dus geen storingen heeft. Omdat wij wel van gezelligheid houden in onze super gezellige buurt vind ik het ook belangrijk dat de babyfoon een flink bereik heeft! En het is natuurlijk ook heerlijk dat je de babyfoon mee naar buiten kan nemen in de warme zomermaanden!

 12. hillie hillie

  12

  Ik vind het belangrijk dat je goed geluid hebt en geen storingen, en dat hij zelf paar meter verder op ook nog werkt dus je goeie bereik hebt. je kindje goed te horen is

 13. poesemien poesemien

  13

  een praktisch model, duidelijk, betrouwbaar én een goede batterij

 14. annelove2 annelove2

  14

  Natuurlijk zijn het bereik en gevoeligheid heel belangrijk. Ook niet geheel onbelangrijk, de vormgeving. Hij moet rubuust zijn, van sterk materiaal en geen dingen bevatten die snel kunnen afbreken e.d. Hij wordt hier elke dag gebruikt, dus daar komt bij dat hij veel moet lijden en best wel eens valt en door kinderhandjes gaat. En het is wel zo fijn als hij ten minste één kindje overleeft!~

 15. w12345 w12345

  15

  De vormgeving van een babyfoon vind ik eigenlijk onbelangrijk,zolang ik alle geluidjes, kuchjes,kreuntjes,huiltjes,kraakjes,roepjes,poepjes,lachjes en alle andere geluidjes die onze kleinkinderen maar kunnen maken, kan horen in de kamer. De kindjes voelen zich ook geborgen bij ons, omdat ze weten dat we direct komen als er wat is. Natuurlijk moet het ook een degelijk apparaatje zijn, waar je op moet kunnen vertrouwen. groetjes Oma

 16. mirjam189 mirjam189

  16

  Ik vind een babyfoon heel erg belangrijk om alle bewegingen en geluiden van de kleine te kunnen volgen zodat zij/hij niet stikt. Ook het geluidskwaliteit, bereikbaarheid en de tempratuur (te warm of te koud is natuurlijk ook niet goed) in de kamer is belangrijk, zodat de kleine nog goed te volgen is. Maar ondanks de babyfoon loop ik vaak nog naar boven om stiekem nog even in het bedje te kijken..

 17. Oldie Oldie

  17

  Ik vind het belangrijkst dat wanneer je een babyfoon aan zet je er van op aan kan dat het aan staat en blijft en dat je goed en helder, storing vrij geluid heb. Er zijn meestal genoeg volwassenen in ons huis zo dat er geregeld iemand bij de baby kijkt maar als de meeste weg zijn wil ik kunnen vertrouwen op een babyfoon.

 18. JReker JReker

  18

  Het belangrijkste aan een babyfoon is dat er geen storing op zit. Wij hebben een babyfoon waardoor we zo'n beetje de hele buurt horen. De 1e keer schrok ik me rot toen ik stemmen hoorde over de babyfoon. Ook nu is het altijd maar gok. Ja je weet wel dat hoe je kind klinkt maar toch ga je liever 10 x voor niks naar boven dan 1 keer niet en er is echt iets. Graag zou ik deze babyfoon winnen zodat ik als de babyfoon geluid maakt erop kan vertrouwen dat het ook mijn zoontje is!

 19. Kim3 Kim3

  19

  Wij hebben dit type in gebruik voor ons zoontje, alleen niet de ECO versie. Is dan ook al 2 jaar oud. Ik vind het belangrijk dat ik kan vertrouwen op een babyfoon! En dat kan ik bij de Alecto 88, heb nooit getwijfeld of die het wel doet. Garantie dat je echt alleen je eigen kindje hoort! Ons 2e wonder is onderweg en aangezien de kamertjes niet naast elkaar zitten kunnen wij nog een 2e babyfoon gebruiken.

 20. melissa1984 melissa1984

  20

  Ik wil graag elk geluidje horen, met deze babyfoon kan ik daar ook op vertrouwen. Ik heb hopelijk binnenkort ook een tweede nodig!

 21. marjow marjow

  21

  Zelf vind ik het vooral belangrijk dat je de kleine goed hoort. En niet enkel bij de luidere geluidjes. Verder vind ik het prettig als het bereik voldoende is. Mijn man echter ziet het helemaal zitten een babyfoon met allerlei andere functies. Temperatuur, Liedjes, lichtje en misschien zelfs een camera. Kortom we zijn er nog niet over uit welke babyfoon we zullen aanschaffen. maar persoonlijk zie ik bij deze wel een voordeel dat het ook nog milieu bewust is door een laag energieverbruik.

 22. Muisje Muisje

  22

  Ik vind het belangrijk dat een babyfoon een goed bereik heeft. Omdat je weleens buiten bezig bent en dan wil je je kind toch ook horen als hij wakker wordt. Verder vind ik het belangrijk dat de batterijen lang meegaan. Er is niks zo vervelend dan wanneer je om de haverklap de batterijen/ accu moet herladen. Dan is de ontvanger nog niet echt mobiel.

 23. Rebec79 Rebec79

  23

  Ik vind het een geweldige babyfoon! We hebben deze ook gehad bij onze jongste, maar helaas heb ik hm laten vallen en is ie stuk gegaan :(. Dit gaat hm sowieso weer worden voor onze nieuwe spruit! De liedjes zijn geweldig!! Onze kleine uk werd er helemaal rustig van. En de sterretjes geven genoeg licht zodat je geen grote lamp aan hoeft te doen als je 's avonds de kamer op loopt. Al met al een prima apparaat! Niets meer dan lof!

 24. heleenmuilwijk heleenmuilwijk

  24

  Een babyfoon moet me de zekerheid geven dat ik mijn kindjes hoor als ze me nodig hebben!

 25. nancy nancy

  25

  Wat ik heel belangrijk vind van een babyfoon is dat er geen ruis tussen zit en geen andere babyfoons oppikt. Ook zijn liedjes heel belangrijk want daar werd mijn zoontje altijd rustig van. Zijn babyfoon is kapot en ons tweede kindje is op komst. Hierdoor zijn we opzoek naar twee nieuwe babyfoons. Mijn zoontje valt nu onrustiger in slaap als dat hij met de babyfoon deed.

 26. Natasja79v Natasja79v

  26

  Ik vind het fijn dat er ook een praatfunctie opzit. Zo kan ik vanaf beneden toch even tegen mijn kindje praten. Soms is dat voldoende en valt een kindje dan weer rustig in slaap en hoef je niet altijd naar boven te lopen. Vaak wordt een kind zo enthousiast als die jou ziet, dat hij niet meer wil slapen. En dit kun je dan voorkomen. Hoort je kind toch even je geruststellende stem en is het weer goed.

 27. marielle3304 marielle3304

  27

  ik vind het belangrijkste dat een babyfoon werkt als babyfoon :D dus dat ik het kind hoor en dat dit dus ook werkt als we eens een of een paar huizen verderop zijn... dat je het kind lekker veilig in het eigen bedje kunt laten en je dmv de babyfoon gewoon kan horen hoe het gaar als je eens 3 deuren verderop bent!

 28. happylove happylove

  28

  Wij beneden en mijn zoontje boven in zijn bed... deur dicht ivm een poes die rond loopt in huis. Ondertussen staat de tv aan en door het geluid is de kleine niet te horen. Een babyfoon waar ik dan voor de volle 100% op kan vertrouwen is dan wat ik zoek. Dus ik wil geen ruis horen maar de geluiden van mijn kindje.

 29. Nita Nita

  29

  Een babyfoon geeft een gevoel van veiligheid. Je weet dat je je kindje hoort als hij onrustig wordt en als hij moeite heeft met ademhalen. Vooral op de momenten dat je kindje ziek is, is het heel fijn als de babyfoon alle kleine geluidjes oppikt. Dan kan je ingrijpen voordat je kindje overstuur is en daardoor meer verhoging krijgt of een erge loopneus. Voor mij is het dus belangrijk dat een babyfoon ook de zachte geluidjes kan opvangen.

 30. Annelies82 Annelies82

  30

  Wij wonen in een erg goed geïsoleerd huis, daarom vind ik het erg belangrijk dat we ons meisje goed kunnen horen op de babyfoon. Ook als ik buiten zit wil ik graag weten of ze lekker in dromenland is. De aanduiding van tempratuur lijkt me ideaal, vaak weet je niet hoe warm of koud het nu precies is op het kamertje.En wat bovendien ook handig is dat je d.m.v het aanzetten van een melodietje niet meteen naar boven hoeft te lopen omdat soms een aangenaam muziekje ook wel helpt om weer rustig verder te dromen. Wat een uitkomst!

 31. ilona ilona

  31

  Ik vind het heel belangrijk dat een babyfoon vooral mijn eigen kindje laat horen, en niet de rest van de buurt zoals mijn huidige babyfoon.. Het is heel fijn als je op afstand een muziekje kan aanzetten voor je kleintje..

 32. bettyboops bettyboops

  32

  Voor mij is een storingsvrije ontvangst het belangrijkste!Een harder en zachter knop is ook altijd fijn en de terugspreekfunctie is ook erg handig. De zeer lage energieverbruik is ook belangrijk.

 33. teddybeer82 teddybeer82

  33

  Storingsvrij is super prettig, en dat we onze kleine goed kunnen horen, dus goed ontvangst. Het wordt waarschijnlijk weer een prematuurtje, en dan is een goede babyfoon erg welkom... en daarbij lage energieverbruik is super

 34. johanenpaula johanenpaula

  34

  Een babyfoon moet vooral niet storen.. wij hadden hiervoor een babyfoon die echt enorm stoorde, en waar we regelmatig andere mensen op hoorde. Dan zit je nog niet rustig, omdat je niet zeker weet of hij wel werkt.. Wij willen dus vooral een storingsvrije babyfoon!

 35. jufmandy jufmandy

  35

  Ik vind het belangrijk dat hij genoeg bereik heeft. Mijn huidige babyfoon kan ik niet eens bij de buren gebruiken :( In huis hoor ik mijn zoontje wel, daar heb ik geen babyfoon voor nodig :)

 36. Mamacoco Mamacoco

  36

  Hier een nieuwe mama:) 1e kindje dus ben nog helemaal niet zo bekend met babyfones. Maar wat mij heel erg belangrijk lijkt is dat ik straks als (overbezorgde:) moeder alle geluidjes van mijn baby kan horen zelfs de kleinste brabbeltjes en kuchjes.En wat geweldig dat de alecto extra functies erop heeft waar ik nog nooit van gehoord heb!Je kan de temperatuur controleren wat heel belangrijk is helemaal in het begin als ze net geboren zijn.En dat hij liedjes kan afspelen zodat je je kindje kan geruststellen.En nog leuker je kan terugpraten. Erg leuk en heel praktisch al deze functies! ik zie het al helemaal voor me en ik zou echt heeel graag deze alecto babyfoon willen winnen.

 37. Kim-dejong Kim-dejong

  37

  Een babyfoon moet vooral inderdaad niet storen, maar ik vind een goed bereik ook wel belangrijk. Verder moet hij niet alle geluiden oppakken, want als die kleine (net als die van ons) een beetje ligt te knorren in haar slaap wordt je daar als ouders niet vrolijk van als je dat de gehele nacht door hoort, daar doe je geen oog van dicht. Wij doen het dus daarom nu zonder babyfoon en zetten dan de deuren naar de hal toe open zodat we haar toch horen als ze wakker wordt. Ook is het fijn als je via de Parent-Unit kunt praten. Wij hebben een onding gekocht waarbij de praat knop op de Baby-Unit zit, maar als dat ding aan staat hoor je alles dus een beetje onlogisch, daarom zou ik graag deze babyfoon willen winnen, dan kunnen eindelijk de deuren naar de hal dicht en scheelt het heel wat stook kosten en onrust bij ons.

 38. Jo D. Jo D.

  38

  Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en denk dat ik zonder goede babyfoon mijn kindje niet zal durvan in een aparte kamer leggen, gewoon omdat je niet gerust kan zijn over het feit dat je het niet hoort als er iets zou gebeuren...

 39. monie77 monie77

  39

  Een babyfoon is belangrijk om te horen of je kindje wakker is of slaapt. Zonder babyfoon zou ik regelmatig naar boven lopen om te kijken of alles goed is. Met een babyfoon kan ik op afstand altijd meeluisteren en gewoon doorgaan met mijn bezigheden. Het gemakkelijke aan deze babayfoon is de mogelijkheid om op afstand wat te zeggen en zelfs slaapliedjes aan te zetten. dat bespaart mij veel heen en weer geloop en het geeft me een veilig gevoel dat ik constant mee kan luisteren. De babyfoon geeft mij dus rust, vrijheid en een veilig gevoel.

 40. Jacques Jacques

  40

  - duurzaamheid - laag energieverbruik - bereik.. maar boven alles.. de terugpraat-mogelijkheid.

 41. iuliastamate iuliastamate

  41

  Ik vind het belangrijk dat ik elk geluid hoor en ook dat de batterijen lang meegaan

 42. estherdegroot estherdegroot

  42

  het belangrijke aan een babyfoon vind ik dat als je kindje op bed ligt je, je kindje toch nog kan horen als hij of zij wakker wordt of als er iets anders aan de hand is. en het terug praten geeft een kindje ook veel meer rust dan weet hij of zij dat je in de buurt bent. dat is wel zo fijn voor ons maar ook het kind.

 43. Liedaa Liedaa

  43

  Ik vind het belangrijk dat een babyfoon ook goede ontvangst heeft als de tweeling straks boven in bed ligt en wij buiten zitten. En dat het geluid duidelijk is, bij onze oude babyfoon, begint het te kraken en zie je eigenlijk alleen aan het lampje dat er iemand wakker is. We zijn dus voor de geboorte van onze tweeling echt toe aan een nieuwe.

 44. Boompje Boompje

  44

  ik vind het belangrijk dat je ónvoorwaardelijk op je babyfoon kunt vertrouwen. Het gaat tenslotte om je kostbaarste bezit

 45. Dorien1986 Dorien1986

  45

  Het belangrijkste aan een babyfoon vind ik het feit dat je er op moet kunnen bouwen/vertrouwen en je zonder zorgen op de bank moet kunnen genieten van een heerlijk kopje thee, terwijl je weet dat je kindje rustig in zijn bedje ligt te slapen. Dat is toch de droom van iedere (aanstaande) vader/moeder?!

 46. judokid judokid

  46

  dit moet goed zijn rest is extra goed geluid ver bereik en dat hij niet op andere zenders zit (hoef geen luistervinken)

 47. levyenfaya levyenfaya

  47

  wat wij de belangrijkste eigenschappen vinden zijn; dat die elk geluidje oppikt. (dan hoor je alles wat je kindje doet of wat er gebeurt) de reikwijdte (ivm honden uitlaten) dat die uit te breiden is met een extra station. wij hebben een tweeling dus dan is dat ook belangrijk. het belangrijkste wat je hebt zijn je of is je kind/ kinderen dus moet vooral betrouwbaar zijn.

 48. nessen nessen

  48

  Geen storing in de buurt en een ver bereik.

 49. esmeralda8hoven esmeralda8hoven

  49

  kkkkggggg, kggggggg!!! zo hoor ik mn kind nog niet!! wèèèèh!!! oh nee, dat is het kind van de buurvrouw! Ik wil graag een babyfoon dit niet stoort en waarbij ik zeker weten mijn eigen kind hoor! Dat geeft vertrouwen, waardoor ik niet alsnog steeds naar de kamer hoef te lopen om te kijken of mijn kindje lekker ligt te slapen. Hierdoor komt mijn kindje ook goed aan zijn rust toe en ik daarmee ook!

 50. pingotti pingotti

  50

  Dat je het geluid soms uit kunt zetten!!!! Maar goed je blijft ouder en wilt graag weten hoe het met je kind gaat! Gelukkig heeft Alecto daar een prima oplossing voor en slaan de lichtjes toch uit mocht er echt iets zijn! Super!

 51. jerney83 jerney83

  51

  Het liefste/handigste aan de babyfoon vond ik dat toen Lindsey (3 jaar) haar jongere zusje Melody (7mnd.) hoorde huilen door de babyfoon ze snel naar de babyfoon liep en op het knopje voor een muziekje afspelen drukte. Melody sliep vervolgens weer lekker verder en Lindsey was super trots dat zij haar zusje getroost had!

 52. sloppyslayer sloppyslayer

  52

  het belangrijkste aan een babyfoon vind ik het bereik. Wij wonen in een huis met hele dikke muren (leterlijk 40cm dik) en niet elke babyfoon haald dat. Daarbij komt nog dat we dan onze kinderen niet horen zonder babyfoon. Voor ons is het bereik dus echt heel erg belangrijk. Ook vind ik het prettig dat je kan terug praten naar je kinderen zodat je ze even gerust kan stellen als je niet direct kan komen als ze roepen.

 53. daffie1981 daffie1981

  53

  Perfect voor ons 2e kindje, de voorganger van deze hebben we al.

 54. M M

  54

  Grappig, ik kwam deze te winnen Alecto babyfoon tegen toen ik weer op zoek was naar een nieuwe Alecto (die van ons heeft het na 3 jaar in gebruik begeven)..Belangrijkste eigenschap is natuurlijk dat je met dit apparaat direct hoort wanneer je kleintje je nodig heeft… maar ehmm om eerlijk te zijn vind ik het geweldig om via dit apparaat al haar liedjes te horen die ze gezellig aan het zingen is, en al haar geheimpjes te horen die ze aan haar geliefde Robot verteld in bedje. En het aller-leukste vind ik nog altijd dat ik hoor hoeveel plezier mijn dochter en mijn man hebben wanneer hij haar ‘naar bed gaan verhaaltjes’ voorleest. Heerlijk om te horen hoeveel plezier ze hebben met elkaar..

 55. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  55

  gweldige babyfoon zeker nodig want geen rust zonder een babyfoon ben al wat ouder en heb eindelijk de ware liefde gevonden we zijn getrouwd op 04-11-2011 en zo blij dat we een baby gaan krijgen omdat dit dan een kindje van ons samen is we zijn al op leeftijd ik ben 46 en mijn man 52 en ik heb 2 volwassen kinderen,mijn man 7,maar zwanger zijn is een heerlijk gevoel en niets is mooier je pasgeboren kindje in je armen te houden. En ik zeg dit niet om te winnen of ben uit op medelijden,maar mijn allerliefste man is zijn zoontje verloren toen hij 9 maanden uit was vond zijn vrouw toendertijd hun zoontje dood in zijn bedje wat ergers kan een mens niet overkomen.

 56. prinsen prinsen

  56

  een babyfoon is geweldig je kan je baby overal horen ik kan bijna niet meer wachten ik verwacht mijn kindje in september en ik hoop er veel plezier aan te hebben

 57. Vrolijk Vrolijk

  57

  Super fijn is de temperatuur indicator, mijn neefje is 4 weken te vroeg geboren en zijn temperatuur moet echt goed in de gaten worden gehouden, hiermee zou mijn zus zich in ieder wat zekerder kunnen voelen over de kamertemperatuur, en nu maar zorgen dat dit kleine mannetje ook snel groot en sterk wordt! Dat hij ook nog eens goed geluiden oppikt, niet stoort en muziek af kan spelen is helemaal ideaal!

 58. wolfjekitty wolfjekitty

  58

  Ik vind de belangrijkste eigenschap van een babyfoon dat hij alle geluiden oppikt die mijn kindje maakt. Ook de kleinste geluidjes die je haast niet hoort. Momenteel zit ik zonder want mijn babyfoon is vorige week kapot gegaan. Hij zou dus heel erg van pas komen. Mijn dochtertje is geboren met een hartafwijking dus ik moet haar goed in de gaten kunnen houden en ik vind het fijn dat er een tempratuursindicator op zit, want het mag bij haar niet te warm op de kamer worden.

 59. xotje xotje

  59

  ik zou graag de babyfoon willen winnen omdat ik weet dat de alecto van superkwaliteit is. mijn dochter is nu 2 en vertelt voordat ze gaat slapen hele verhalen over haar belevenissen van die dag. met grote regelmaat betrap ik mezelf erop dat ik met een grote glimlach op de gang sta te luisteren naar haar mooie verhalen. vervolgens probeer ik mijn partner haar verhalen te delen maar dat komt natuurlijk niet over. met de alectobabyfoon kunnen we met zijn tweeen op de bank luisteren naar haar prachtige verhalen. dat de babyfoon voor de veiligheid wordt gebruikt is natuurlijk het belangrijkste maar we zouden dit niet willen missen!

 60. Lydka Lydka

  60

  Ik vind het handig dat de babyfoon weliswaar baby in zijn naam heeft, maar ook voor andere leeftijden geschikt is! Ik kan het prima horen als mijn zoon met vriendje bovenspeelt en als ze de gang op gaan en naar zolder (wat niet mag). Dus eigenlijk vind ik het een ideaal afluisterapparaat die ik de komende jaren niet wil missen :) En ja natuurlijk is hij ideaal om naar mijn dochter te luisteren als ze onrustig is of ziek.

 61. AvanHoof AvanHoof

  61

  Belangrijk aan een babyfoon vind ik dat ik mijn kindje elk moment kan horen, zodat ik naar hem toe kan gaan als dat nodig is. Graag wil ik de de babyfoon winnen omdat ik veel goede verhalen heb gehoord over de Alecto babyfoon. Veel vrienden en kennissen maken gebruik van deze babyfoon en zijn allemaal zeer tevreden! Vooral het bereik blijkt erg goed te zijn. En ja, binnen 2 weken verwachten wij ons eerste kindje en op ons verlanglijstje staat zeker nog deze babyfoon!!

 62. mamavan4 mamavan4

  62

  Ik vind dat een babyfoon heel betrouwbaar moet zijn en zelfs de zachtste geluidjes al moet waarnemen Ik zou dan deze babyfoon ook graag willen winnen omdat mijn babyfoon dus niet betrouwbaar is en ik ons jongste zoontje van nu 8 dagen eerder gewoon hoor dan dat ik hem door de babyfoon zou moeten horen Dus ik het tijd vind voor een nieuwe en ik van meerdere mensen gehoord heb dat deze babyfoon heel goed en betrouwbaar is

 63. Cora@xs4all.nl Cora@xs4all.nl

  63

  Dat hij doet waar hij voor bedoelt is, je kindje horen als hij huilt ;-)

 64. Multimamaja Multimamaja

  64

  Ik heb bijna 5 jaar geleden precies dezelfde babyfoon gekocht, omdat ik wist dat er zoveel opties op zaten. Het goed kunnen horen van je kinderen(op de hoogste stand kun je ze zelfs horen ademhalen!), zien hoe warm het is en ook niet op een ander kanaal zitten zodat je andermans kind hoort. Nu is helaas onze babyfoon na bijna 5 jaar trouwe dienst aan het doodgaan...

 65. devilwoman devilwoman

  65

  mijn kleindochter is nog maar een maand oud doch zet hem steeds aan omdat ik er niet gerust in ben moest ik nu is indutten en ben blij dat het bestaat .ik heb deze nog v vroeger en ben tevreden omdat het toch duur is maar moest ik als winner er uit komen zou ik er heel blij mee zijn en moet mijn schoondochter het niet steeds op en af meenemen

 66. pupke2love pupke2love

  66

  een babyfoon moet betrouwbaar zijn,hij moet storingsvrij zijn. elk geluidje dat je kindje maakt moet duidelijk en snel hoorbaar zijn,zodat je snel kunt reageren. hij moet veel bereik hebben zodat je je kindje overal waar je ook bent kunt horen

 67. mrlmcmr mrlmcmr

  67

  Wij wonen in een appertement omgeven met betondraad in de muren. Ik vind een belangrijke eigenschap dat een babyfoon niet stoort, dus bij onze oudste twee ben ik er niet eens aan begonnen. Ik zou nu bij onze derde op komst wel eens willen weten of ze tegenwoordig nog zo storen? Ik hoef niet elk hoestje te horen maar wel de duidelijke roep van "mama, ik ben uitgeslapen, als je nu niet komt dan klim (val)ik mijn ledikant uit!".

 68. Treelo Treelo

  68

  Dat ie storingsvrij is en een laag verbruik heeft! :-)

 69. jowellie jowellie

  69

  Ik vind dat een babyfoon betrouwbaar moet zijn; dat deze niet stoort en dat je de geluidjes van je kindje goed kan horen, zodat je met een gerust hart even lekker op de bank kan zitten.

 70. Isabelle Isabelle

  70

  Supermooi ding! Het belangrijkste? Dat ik 's ochtends mijn wekker niet meer moet zetten. Mijn kleintje heeft zelf al een biologische klok ontwikkelt waardoor ik van zijn lief en schattig gebrabbel heel snel wakker wordt! Het is daarbij komend natuurlijk ook gewoon handig, om je baby "in de gaten te houden" en dat je sneller weet wat er aan de hand is natuurlijk door bv. zijn gehuil enz.! Maar dat van die wekker is dus echt een pluspunt! :p

 71. Friezin Friezin

  71

  Het belangrijkste aan een babyfoon is voor mij het bereik buitenshuis. Binnenshuis hoor ik m'n kleine prima, maar met mooi weer is het fijn dat ik buiten kan zitten en toch m'n kleine kan horen.

 72. MamaEllen MamaEllen

  72

  Ik vind het het allerbelangrijkst dat mijn oma me kan horen als ik de slaap uit heb!! Want dan weet ik dat ik veilig kan slapen in mijn bedje bij oma. Ik ben vaak bij oma nu mama weer aan het werk is en dat vind ik supergezellig! Zo gezellig dat ik drie keer per dag afgepeigerd op bedje ga om nieuwe energie op te doen. Maar oma is niet meer zo gezond en kan niet steeds de trap op om te kijken of ik nog slaap. Ze zegt dat ze me ook wel kan horen als ze af en toe even onder aan de trap luistert, maar hoe moet dat dan als het straks voorjaar is en oma in de tuin zit? Ze moet niet om mij binnen blijven zitten! Deze gave babyfoon zou dus wel erg van pas komen. Oh ja, ik lees dat er ook muziekjes op zitten, dat vind ik heerlijk om bij weg te dommelen! Dan is het net of ik thuis ben!

 73. Sharon80 Sharon80

  73

  Belangrijke eigenschappen van een babyfoon vind ik: 1. goed oppikken van ieder geluidje; 2. goed bereik; 3. een terugspreekfunctie is erg handig!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >