Winnaars Bekend: Win Chuggington speelgoed

Door: Mamaplaats 211 reacties

winactie stempel Win Chuggington speelgoed

Tijdens het Chuggington Evenement in Het Spoorwegmuseum afgelopen herfstvakantie is de hoogste Stack Track toren ter wereld gebouwd. Én er zijn nieuwe producten van Chuggington Stack Track! Deze heugelijke feiten willen wij met jullie vieren! Er zijn 4 verschillende Stack Track Speelsets te winnen!

Spoorbaan

Met het treintastische speelgoed van Chuggington beleef je de avonturen mee van de jonge train treinen – Wilson, Brewster en Koko- terwijl zij over de rails leren rijden. Bouw TE GEK met Chuggington STACK TRACK! Bouw zo hoog als je kunt. Met deze stabiele stevige spoorbaan kun je oneindig ver de lucht in bouwen of vele verschillende creaties maken. Wees creatief!

STACK TRACK

STACK TRACK is een revolutionair spoor, stabiel en met stevige koppelingen, waarmee je als nooit tevoren de lucht in kunt bouwen! Iedere set kan op meerdere manieren opgebouwd worden, zodat de creativiteit van kinderen gestimuleerd wordt. En wisten jullie dat de treintjes ook vernieuwd worden? Met een nog beter onderstel racen ze sneller en stabieler over de rails! Beleef treintastische avonturen! slider-prijzen

Wat kun je winnen?

• Wilson’s Reparatie Speelset • Koko’s Safari Avonturen Set • Rem Training Speelset • Redding bij Rocky Ridge Speelset

Hoe kun je winnen?

Volg de volgende stappen en maak kans op één van de mooie prijzen! 1. Like TOMY op Facebook 2. Beantwoord hieronder de volgende vraag: “Hoe hoog is de Stack Track toren die bij Het Spoorwegmuseum is gebouwd?” 3. Geef aan welke van de 4 prijzen jij zou willen winnen. Wanneer je voldaan hebt aan alle stappen, maak je kans op 1 van de 4 prijzen! De winactie is geldig van 4 t/m 17 november 2013

Winnaars

W

Winnaar

Win Chuggington speelgoed

W

Winnaar

Win Chuggington speelgoed

W

Winnaar

Win Chuggington speelgoed

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
211 Reacties

Reacties

 1. Anouck Anouck

  1

  Die geweldige toren is maar liefst 7 meter hoor! Fb pagina is geliked. En wat zou ik graag willen winnen voor mijn kanjer? Nou het is in ieder geval enorm toepasselijk omdat wij juist aan het zoeken zijn voor een praktisch cadeau voor de feestdagen voor mijn Oudste waar hij ook nog lang plezier van kan hebben, alleen, met zijn kleine broertje, maar ook vooral met speeldates (zie blog!)! Want ja, er moet toch wel wat leuks te spelen zijn als meneer zijn oh zo belangrijke sociale leven gaat ontwikkelen! Jongetjes onder elkaar, wij denken dat treintjes en zeker deze van Chuggington een groot succes zullen zijn. Wij zouden kiezen voor Redding bij Rocky Ridge Speelset. Die ziet er toch wel erg spectaculair uit! Ik hoop dat we die mogen winnen voor onze kanjer en dat hij er met heeeeeeel veeeeeel vriendjes nog lang plezier van kan hebben!

  • Anouck Anouck

   2

   7,30 meter om precies te zijn!

 2. xxisoldexx xxisoldexx

  3

  TOMY stond al tussen mijn likes dus dat is makkelijk. De toren was 7.30 meter. Tussen die 4 kiezen is wel moeilijk zeg. Maar dan ga ik toch voor Koko’s Safari Avonturen Set.

 3. thom79 thom79

  4

  Mijn zoontje is helemaal gek op de treintjes van Chuggington en wil het liefst de hele dag mee spelen en filmpjes kijken. Helaas konden we niet naar het spoorwegmuseum om de chuggington tentoonstelling en om de hoogste treinbaan van de wereld 7.30 meter! te bekijken Maar wie weet maken we nu kans op een leuke troostprijs van Mamaplaats. De Redding bij Rocky Ridge Speelset vind hij vast TE GEK! om mee te bouwen en spelen.

 4. Arbey Arbey

  5

  Ook ik was al fan van Tomy op facebook! Wij zijn naar het spoorwegmuseum geweest om de Stack toren te bekijken en hebben in levende lijven gezien dat hij 7,30 meter hoog is, super gaaf en echt een aanrader voor de kids! Koko's safari avonturen set zou hier zeker in de smaak vallen, Koko is ook zeker favoriet! Hele leuke actie!

 5. Kimdejong Kimdejong

  6

  Al heel lang like ik TOMY! De toren is/was maar liefst 7.30 meter hoog! Echt niet normaal hoor! Ik zou graag de Avonturenset Koko's Safari willen winnen. Dat zou een super cadeau zijn voor onze kleine vent die in januari komt. Dan heeft hij echt speelgoed voor jongens. Al zal zijn grote zus het eerst wel voor hem gaan uitproberen ;-)

 6. lindagering lindagering

  7

  Wij waren erbij! Alleen net te laat voor de officiële meting. We hebben natuurlijk wel meebeleven dat het record is behaald en dat de toen uiteindelijk 7.30 met hoog was! Onze zoon van 4 heeft genoten. Zelf heeft hij de interactieve trein maar daar vindt hij zich na het bezoek aan het spoorwegmuseum nu echt te oud voor! Hij heeft sinterklaas al een briefje "geschreven" over de chuggington stack track! Hoe leuk zou het zijn om een set te winnen! Kiezen is dus niet nodig, hij zal met elke set even gelukkig zijn! Uiteraard heb ik de site geliked om op de hoogte te blijven!

 7. Marije Vrieze Marije Vrieze

  8

  De stack track toren bij het spoorwegmuseum was 7 meter 30 hoog. Ik heb twee jongens die met welke set dan ook heel gelukkig zouden zijn, dus kiezen is hier niet nodig!

 8. LilianPelzers LilianPelzers

  9

  Liked! De stack track toren bij het spoorwegmuseum was 7.30 meter. Ik zou mijn dochtertje heel graag blij willen maken met de Koko’s Safari Avonturen Set. (ze is al aan het duimen, dat een meisje ook kans maakt op 'jongens' speelgoed!)

 9. j.verhees j.verhees

  10

  de toren was 7 meter 30 hoog. E

 10. j.verhees j.verhees

  11

  de toren was 7 meter 30 hoog. En wat zouden we de kids blijmaken met de Koko’s Safari Avonturen Set TOMY geliked!! En nu duimen

 11. miranda_verbaas miranda_verbaas

  12

  de toren was 7.30 meter hoog voor onze kids (en de andere gastkindjes) zou ik graag de Redding bij Rocky Ridge Speelset willen winnen zodat ze bij de "gastoma" weer wat aanvulling hebben bij hun chuggington trein..

 12. Myraela Myraela

  13

  De toren was 7.30 meter hoog. Rem Training Speelset lijkt me supertof voor mijn neefje.

 13. Joycebl Joycebl

  14

  Geliked! Hoogte 7,30 meter Wij zouden kiezen voor Koko’s Safari Avonturen Set

 14. Channie26 Channie26

  15

  Like tomy! De toren was 7,30 meter hoog:) Wij zouden graag • Koko’s Safari Avonturen Set willen winnen♡♡♡

 15. Jacques Jacques

  16

  - 7 meter 30 cm - .. ik denk.. Redding by Rocky Ridge.. maar laat liever de kids kiezen

 16. mama-appelsap mama-appelsap

  17

  De toren is 7 meter 30 hoog! Voor mijn zoon Justin en zijn zusje Nina zou ik graag de Wilson’s Reparatie Speelset willen winnen! Justin is gek op treinen en gezien zijn zusje van 2,5 alles sloopt lijkt mij de Wilson's Reparatie Speelset een fijne set omdat deze wat sneller in en uit elkaar te halen is en wat compacter is.

 17. romannetje58 romannetje58

  18

  Heb TOMY geliked! De toren is 7.30 meter hoog. Voor mijn twee jongens (en hun neefje dat vaak komt spelen) zou de Koko’s Safari Avonturen Set erg leuk zijn :)

 18. Isaat Isaat

  19

  1) liked! 2) 7.30 meter hoog! 3) die met een boom!

 19. MARIJA MARIJA

  20

  LIKED. DE TOREN IS NU AL 7.30 HOOG GRAAG ZOU IK DE REM TRAININGSPEELSET WILLEN VOOR MIJN ZOONTJE

 20. sheann sheann

  21

  Mijn zoontje is gek op Chuggington. De Chuggington Wilson's Reparatie Speelset zou hij te gek vinden om mee te spelen! De Chugginton Stack Track toren is 7.30 meter hoog.

 21. Stuiter Stuiter

  22

  Geliked! De stack track in het spaarweg museum is 7. 30 meter. Ik moet zeggen alle sets zijn super! De koko safari avonturen set daar mee kan mijn meisje, lekker zelf bouwen aan haar eigen avontuur. Haar eigen fantasie op loslaten. En uren fantaseren! Leuk voor onze ontdekkingsreiziger!

 22. Sonja van Strien Sonja van Strien

  23

  7,30 hoog ! Kokos safari avonturen set, zouden wij graag winnen. Op de tv is hij ook de grote favouriet en voor onze kleinste uk zijn de diertjes zo leuk !

 23. corien84 corien84

  24

  geliked en de Stack Track toren is 7,30 meter hoog. Het maakt niets uit welke, wij zijn blij met alles wat wij zo kunnen krijgen/winnen. wat een super actie!

 24. girl198526 girl198526

  25

  facebook pagina geliked de stack track toren is 7.30 meter hoog en ik zou graag voor ons kleine manneke de kokos safari avonturenset willen winnen vind hij vast helemaal te gek

 25. rakkel rakkel

  26

  Pagina op facebook geliked de toren is sinds 19 oktober 7.30Meter geworden Redding bij Rocky Ridge Speelset daar zouden ze uren speel plezier mee beleven.

 26. miranda_400 miranda_400

  27

  7.30meter redding bij rocky ridge speelset daar zou me oudste heel blij mee zijn hij is gek van trein

 27. Rianne kool Rianne kool

  28

  7.30 hoog Redding bij Rocky Ridge Speelset zou super zijn, mijn zoontje is gek op treinen. Zijn plastic treintje moet zelfs mee naar bed.

 28. Biebs Biebs

  29

  Tomy liken was al gedaan. Hoe hoog is de Stack Track toren die bij Het Spoorwegmuseum is gebouwd? - 7.30meter En we gaan voor de Redding bij Rocky Ridge Speelset

 29. milusca_edwards milusca_edwards

  30

  Hoe hoog is de Stack Track toren die bij Het Spoorwegmuseum is gebouwd?” Antwoord: 7.30 meter facebook TOMY geliked. ze vinden ze allemaal wel leuk en heeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg moeilijk kiezen maar ze zijn er gelukkig uit het wordt graag: Koko’s Safari Avonturen Set. zullen mijn kids samen veel speel plezier mee beleven. Te gek met de feest dagen leuk speelset <3 .

 30. isabelvissers isabelvissers

  31

  1. TOMY op facebook geliked. 2. Het antwoord op de vraag is 7.30 meter 3. Mijn zoontje zal alle sets geweldig vinden, maar als ik echt moet kiezen kies ik de Wilson’s Reparatie Speelset.

 31. iuliastamate iuliastamate

  32

  Tomy op facebook geliked De star track toren werd 7.30 meter hoog. Mijn zoontje gaat voor koko's safari avonturen set.

 32. Cora Cora

  33

  1. Geliked 2. De Stack Track toren is 7.30 meter hoog geworden 3. Mijn 2 zoontjes zouden graag de Wilson's Reparatie Speelset winnen!!!

 33. sweetangel2012 sweetangel2012

  34

  1) geliked 2) 7,30 meter hoog 3) Rem training speelset Super actie zo vlak voor 5 december!

 34. melissa1984 melissa1984

  35

  Geliked De toren is 7.30 meter hoog. Mijn zoontje gaat voor Koko’s Safari Avonturen Set

 35. Christel de Jong Christel de Jong

  36

  De toen is 7.30meter hoog. We hebben hem gezien :D Mij zoontje is helemaal gek van Chuggington. Voor 5-12 hebben we al losse treintjes, maar maandje daarna is hij jarig en deze zou hij echt super vet vinden! Ook mijn dochtertje is helemaal wezeloos van Chuggington!

 36. irene_kuijk irene_kuijk

  37

  7.30 meter om precies te zijn Wilson’s Reparatie Speelset wil ik graag winnen omdat mijn dochter van klussen houd

 37. Elinuap Elinuap

  38

  5,30 meter hoog volgens de site van het Spoorwegmuseum. Zoon van 3,5 is enorm blij met alle treinen in alle maten. Hij is minder gek op bouwen dus dat zal op mij neerkomen. Doe maar de laagste :D

 38. Elinuap Elinuap

  39

  Pardon, ik keek verkeerd. 7,30 meter, een record!

 39. martha68 martha68

  40

  7.30 meter dat weet ik heel zeker

 40. Sadanava Sadanava

  41

  Had Tomy al geliked Toren is 7.30 m geworden Ik zou Wilson’s Reparatie Speelset kiezen want mijn zoontje ( en ikzelf ook stiekum) sleutelen graag.

 41. sandrava82 sandrava82

  42

  Antwoord is 7,3 meter hoog. Mijn zoontje zou graag die met de boom willen.

 42. Chantine Chantine

  43

  Mijn zoontje is helemaal gek van de leuke treintjes we hebben er zelfs de dvd's van uiteraard heb ik het gelike't en is mijn antwoord op de vraag 7.30 meter en mijn zoontje zou • Rem Training Speelset. Wel willen ontvangen

 43. mamavanthijme mamavanthijme

  44

  Dat hebben we meteen geliked ,wist niet dat die pagina er was,dus bedankt. Mijn zoontje begint nu net chuggington op tv te kijken.en vind het geweldig. Daarom zou ik hem graag met de trein kennis willen laten maken. Ik denk dat de training set voor hem kei leuk is Het antwoord is 7.30

 44. Sonjap024 Sonjap024

  45

  Tomy op FB geliked. Toren was 7.30 Meter hoog!! En de kinderen zouden Redding bij Rocky Ridge helemaal te gek vinden.

 45. margriet_plat margriet_plat

  46

  koko's safari is echt heel erg mooi en ja ik zou hem graag winnen voor mijn neefje die is helemaal dol op alles wat met treinen, sporen thomas en chugginton te maken heeft... 7.30 meter is het antwoord en dat was super... zo gaaf

 46. jessie3162 jessie3162

  47

  7.30 meter Mijn kinderen zouden heel blij zijn met de Koko’s Safari Avonturen Set

 47. Ch van Ingen Ch van Ingen

  48

  7.30 meter. Dit zou echt super leuk zijn voor mijn jongens. De oudste is gek van treinen en altijd van alles aan het repareren. Dus de Wilson's reparatie speelzet zou veel speelplezier opleveren voor hem en zijn broertje.

 48. Chantal Chantal

  49

  7.30 meter. En redding bij rocky ridge zouden ze super vinden!

 49. daantje790 daantje790

  50

  7.30 meter. De Redding bij Rocky Ridge Speelset zou mijn jongste geweldig vinden! De oudste heeft heel veel van Thomas maar mijn jongste is gekker van Chuggington. Geliked op facebook

 50. hakunamatata hakunamatata

  51

  Wel 7 meter en 30 cm, zo groot is mijn kleintje gelukkig niet ! Hihi Hij zou wel graag spelen met de Redding bij Rocky Ridge Speelset, mooi voor zijn eeste verjaardag! Ralf zegt JA!

 51. Esther Pollak Esther Pollak

  52

  de toren is 7 meter 30 hoog. wij zouden graag de Rem Training Speelset winnen!!

 52. pinkypink pinkypink

  53

  Wie liked TOMY nu niet!? Zoals al eerder geschreven was die toren wel 7 meter en 30 centimter hoog ( daar past zoonlief bijna 8 maal in) En wilsons reparatie speelset zou hier heel erg gewaardeerd worden.

 53. Chani Chani

  54

  1)TOMY geliked! 2) Die spectaculaire toren is 7.3 meter hoog! 3) En wij zouden graag de Koko's Safari avonturen set winnen, want mijn zoontje is gek van chugginton én gek van alles wat met safari te maken heeft :D

 54. vanessaboets vanessaboets

  55

  1) natuurlijk TOMY geliked 2) 5.30 meter hoog 3) Koko’s Safari Avonturen Set

 55. brownsugah21 brownsugah21

  56

  heb op liked gedaan op mijn andere account sucubruin2@yahoo.com. De toren denk ik is 7.3 meter hoog Redding bij Rocky Ridge Speelset die wil ik winnen, want me zoontje is gek om dat te kunnen krijgen.

 56. cindy_framke cindy_framke

  57

  De toren is 7 meter en 30 cm Wij willen heel graag de Koko's safari avonturen set winnen. Ik heb geen zoon maar ons meisje van bijna 3 is helemaal gek van chuggington haha...dus ik doe graag mee voor haar :-)

 57. Ellen hendrix Ellen hendrix

  58

  de prachtige toren is 7,30 meter hoog mijn zoontjes zijn helemaal gek van de treintjes zelfs mijn jongste van 15 maanden danst voor de tv en gilt het uit van plezier. ze zijn allebei heel blij met 1 van de 4 banen.

 58. Anita02 Anita02

  59

  De toren was 7.3 meter hoog, helaas hebben we het mooie bouwwerk niet gezien. Tomy hebben we al eerder geliked! Welke baan willen we winnen? Lastige vraag. Ik heb het mijn dochter gevraagd want haar broertje ligt al op bed. Haar antwoord was de safari omdat die cool is!!!

 59. iessie iessie

  60

  De toren is 7.30m hoog. Ik zou graag de Koko’s Safari Avonturen Set willen winnen.

 60. Lin Lin

  61

  Het antwoord is 7 meter en 30 cm en natuurlijk hebben wij Tomy op facebook geliked! Wij...dat zijn Julian & Sander.... zouden heel graag willen spelen met de Redding bij Rocky Ridge Speelset wij houden van spannende avonturen en daar kunnen wij echt uren mee bezig zijn, samen spelen dat is erg gezellig, en als het dan ook nog eens met onze favoriete trein Chuggington is, dan zijn wij helemaal blij! Ook ons zusje Lisanne mag er wel mee spelen hoor want ook al is ze een meisje, stiekem vind ze Chuggington ook heel erg leuk, want ze kijkt ook altijd naar ze op tv ;)

 61. christel_hijkoop_1 christel_hijkoop_1

  62

  Ik kreeg de nieuwsbrief met deze gave prijsvraag gemaild , dus ik dacht meteen meedoen, want mijn jongens zijn echt mega fan van Chuggington ze kijken het als het kan het liefst iedere dag! Wij zouden kiezen voor Redding bij Rocky Ridge Speelset. Hiermee kunnen ze allerlei avonturen naspelen en er zullen wel heel veel vriendjes hier willen spelen denk ik zo!! Laat dat heerlijk avondje maar komen.... vol verwachting klopt ons hart !!

  • christel_hijkoop_1 christel_hijkoop_1

   63

   7 meter 30

 62. christel_hijkoop_1 christel_hijkoop_1

  64

  Sorry ... antwoord is 7 meter 30 Rest staat hierboven ;-)

 63. AngelDreams83 AngelDreams83

  65

  De toren is 7,3 meter hoog... geliked op fb Heel mooi sinterklaas ado voor mn middelste dochter van 3, die is helemaal verzot van trainen en vooral chugginton... Redding bij Rocky Ridge Speelset

 64. nessen nessen

  66

  7.30 m¹ hoog.

 65. joycegeluk joycegeluk

  67

  FB geliked Het antwoord is 7.30 m Ik denk dat mijn oudste zoontje het helemaal te gek zou vinden om de Redding bij Rocky Ridge Speelset te winnen. Zou wel een hele leuke aanvulling zijn in de zak van Sinterklaas :-)

 66. marjolein_grootenboer marjolein_grootenboer

  68

  De toren is 7,3 meter hoog! En wat zou het leuk zijn om 1 van de speelsets te winnen voor onze zoon en alvast voor de tweede waarvan ik bijna ben uitgerekend! Als we echt moeten kiezen gaan we voor de Redding bij Rocky Ridge Speelset Maar eigenlijk zijn ze allemaal leuk! Wij duimen voor deze mooie prijs!!

 67. hannekepooh hannekepooh

  69

  De Stack Track toren is 7,30 meter hoog. En welke we prijs we eventueel zouden kunnen winnen, maakt niet uit. We zijn al superblij als we winnen.

 68. annemieke annemieke

  70

  De toren stack track is 7 meter 30 Milan zou de koko s safari avonturen maar milan is overal tevreden nee Gelukkig dus maakt niet zo veel uit

 69. kramli kramli

  71

  de toren is 7 FB geliked Mijn zoontje zou koko's safari avonturen wel heel gaaf vinden maar de andere vind hij ook geweldig. dus duimen maar op een beetje geluk

 70. MaxSam MaxSam

  72

  Die toren is maar liefst 7,30 meter! daarmee zijn ze in het guiness book of records gekoemn!

 71. loesjuh loesjuh

  73

  tomy geliked op facebook! mijn knullen zijn super grote fans van chugginton en hebben de andere banen ook bijna compleet en word echt uren meegespeeld. deze banen hebben ze ook gezien op tv en natuurlijk willen ze deze ook heel graag, helemaal stoer dat die de hoogte in gaat hoogte van de toren in het spoorwegmuseum is geworden 7.30 m en welke mijn jongens wel heel graag willen hebben: Redding bij Rocky Ridge Speelset

 72. aleegsma aleegsma

  74

  is 7,3m hoog en we gaan voor Koko’s Safari Avonturen Set

 73. danielp danielp

  75

  Deze is 7,3 meter hoog! Redding bij Rocky Ridge Speelset is wat onze zoon graag zou willen winnen. Hij is helemaal gek van Chuggington en dit zou een hele leuke uitbreiding zijn op zijn speelsets!

 74. Deborah Walda Deborah Walda

  76

  De toren is 7,3 meter hoog. Rem Training Speelset is erg leuk, maar eigenlijk is het erg moeilijk om te kiezen.

 75. kimmetjuh1981 kimmetjuh1981

  77

  ik heb hem geliked de toren was 7 meter en 30 centimeter en mijn kleine chuggingtonfan zou blij zijn met elke set maar als hij moest kiezen de Redding bij Rocky Ridge Speelset de duimpjes draaien hier leuke actie

 76. lindavnr lindavnr

  78

  Hij is 7.5 meter groot!! Super!! Ik zou het super vinden om mijn tweeling met Sinterklaas extra te kunnen verrassen met de super stoere Redding by Rocky Ridge Speelset . Als jullie dat mede mogelijk zouden maken, dan zou ik dat zo gaaf vinden! Ik kan jullie dan zeker een mooie foto van 2 hele gelukkige kids beloven! Liefs Linda xx

 77. Sofje79 Sofje79

  79

  De toren was 7.30 meter. Ik zou voor mijn kleine meid de Koko’s Safari Avonturen Set willen winnen

 78. Aisha Boekhoudt Aisha Boekhoudt

  80

  De stacktrack toren was 7meter en 30cm hoog! Ons zoontje is erg gek op chuggington. Zijn 4e verjaardag was dan ook een groot chuggington feest. Ik denk dat hij de redding bij rocky ridge track het leukste vindt. :-) Super leuke actie!

 79. Paula van Ravesteijn Paula van Ravesteijn

  81

  De toren was 7.30meter. Voor zoonlief zou ik graag Wilson's reparatie speelset of Koko's Safari Avonturen Set willen winnen. Hij is dol op Chuggington. Als het op tv is dan moet alles wijken. Ik ben ook al aan het kijken voor Sint of Kerst. Dus als we dit winnen scheelt het een hoop kiezen en zorgt het voor veel vrolijkheid hier in huis.

 80. Saskiarotterdam Saskiarotterdam

  82

  De Stack Track toren was 7.30 meter. Mijn zoontje zou enorm blij worden van de "Redding bij Rocky Ridge Speelset" , kunnen we ons weer uitleven bij het bouwen van een nieuwe baan. Want samen een baan bouwen is veel leuker dan alleen!

 81. ausje ausje

  83

  De stack track toren is 7,30 meter hoog geworden. Ik heb geen voorkeur van set, ik vind ze alle 4 even leuk voor mijn zoontje. Hij begint chuggington net een beetje te ontdekken en heeft er nog niks zelf van, maar speelt er op de creche erg graag mee. Daarom lijkt het me leuk voor hem als ik er een set van win.

 82. misss-eva misss-eva

  84

  de toren was 7.30 meter graag zou ik voor mijn 3kindjes de*Redding bij Rocky Ridge Speelset* willen winnen.ze zijn namelijk helemaal gek van de chuggington speelsets,wij hebben thuis de eerste versie vd sets en er wordt nog dagelijks mee gespeeld.

 83. YMolema YMolema

  85

  Check! TOMY is geliked op FB! ;) De stack track toren was 7 meter. Mijn zoontje Lars zou heel erg blij zijn met Koko’s Safari Avonturen Set!

 84. barbie1981 barbie1981

  86

  toren was 7.30 meter vind ze alle 4 erg leuk....mijn zoontje ook. het zou dus niet uit maken welke we zouden winnen.

 85. Leen28 Leen28

  87

  Beste Mamaplaats, Jaaaaaaaa het spoorwegmuseum!!! Zo leuk! Het Spoorwegmuseum heeft zaterdag 19 oktober een nieuw record gevestigd: De Stack Track toren was toen maar liefst 7.30 meter! Wij hebben hier in Medemblik het stoomtrammuseum ook heel leuk voor kinderen en hun ouders. (opa's en oma's, natuurlijk ook) Maar nog geen Stack Track toren helaas. WIj durven bijna niet te kiezen uit al die mooie prijzen want wij worden van alle 3 de sets heel blij. Maar als het echt moet..Dan zou mijn zoontje de Redding bij Rocky Ridge Speelset het aller aller coolst vinden :) Groetjes Marleen En mijn mannen Kas en Sem

 86. carla carla

  88

  7,30 meter! Actie is treintastische. Alleen 1 probleem kan niet echt kiezen welke set het leukste is, laat me dus graag verassen met Koko’s Safari Avonturen Set of Rem Training Speelset of de Redding bij Rocky Ridge Speelset.

 87. Mirtle Rosheuvel Mirtle Rosheuvel

  89

  7.30 meter hoog, Rem Training Speelset

 88. kenji2011 kenji2011

  90

  De stack track toren was 7,30 meter. Ik zou graag de Koko's Safari Avonturenset winnen voor mijn zoontje van 2

 89. Luna1907 Luna1907

  91

  De toren was 7,30m! De redding at Rocky Ridge lijkt ons heel erg leuk - de andere ook natuurlijk, maar deze heeft de meest avontuurlijke touch en daar houden we van :-)

 90. MMF MMF

  92

  De toren was 7,3 m. Onze zoon is gek op Chuttington dus hij zou heel blij zijn met de; Redding bij Rocky Ridge Speelset

 91. Sette Sette

  93

  Allereerst maar het antwoord op de vraag, de stack track toren was 7.30m hoog en ik heb natuurlijk direct geliked op facebook. Mijn zoon hoopt heel erg dat hij een goed rapport heeft, want hij is hard aan het sparen voor Chuggington. Hij zit net pas in groep 1, dus zijn rapport zal vast wel goed zijn. En ja, als je een goed rapport hebt krijg je van iedereen een euro als je je rapport laat zien :-) Hij zou helemaal perplex zijn als hij zo'n gave set zou winnen, dus wij doen graag mee! Ik heb hem gevaagd welke set hij het allergaafst vindt en dat was .... De redding bij Rocky Ridge set. Maar die andere sets wilde hij ook wel heel graag uitproberen!

 92. Pumba Pumba

  94

  Direct geliked De toren is 7,30mtr. hoog Elke baan zal de beste man vet vinden. 1e voorkeur voor: Koko’s Safari Avonturen Set

 93. Suusjeklein Suusjeklein

  95

  7,30, Echt bizar dat dit is gelukt. Mijn zoontje speelt graag bij zijn neef met Wilson’s Reparatie Speelset. Het zou geweldig zijn om hem blij te kunnen maken met een eigen exemplaar.

 94. Sylvia Lieshout Sylvia Lieshout

  96

  Stacktrack-toren is 7.30 meter hoog. Daarmee veroverden ze een plekje in het Guinness Book of World Records als ‘World's Tallest Toy Train Track. Graag wagen wij een kansje op 'Redding bij Rocky Ridge Speelset'

 95. Mirremeid Mirremeid

  97

  7 meter en 30 centimeter hoog. Welke we willen winnen? Mijn dochtertjes kunnen niet kiezen, want ze zijn allemaal leuk, maar wanneer het toch moet.... Rem Training Speelset.

 96. tamaravangarrel tamaravangarrel

  98

  De toren is 7 meter en 30 centimeter om precies te zijn, onze voorkeur gaat uit naar de rem training speelset, dit is een mooi cadeau voor de feestdagen voor me kleine boef die zn eigen op het moment veel bezig houd met bouwen, auto's en treintjes.

 97. jeanious jeanious

  99

  Tomy meteen geliked op Facebook. De Stacktrack-toren was 7.30 meter hoog. En ik hoop dat ik voor mijn zoontje Wilson’s Reparatie Speelset win, hij is helemaal dol van Chuggington en speelgoed waar hij treintjes vanaf kan laten gaan.

 98. annemie_krikke annemie_krikke

  100

  Facebook is geliked natuurlijk! En de stacktrack-toren was 7.30 meter hoog. Ik hoop voor mijn zoontje de Wilson’s Reparatie Speelset te winnen! Hij is zo gek van de treinen!

 99. diane77 diane77

  101

  Geliked!, Wow, maar liefst 7,3 meter! Mama kan niet kiezen, ze zijn allemaal leuk! Ik zou dan toch voor de rem training speelset gaan en dan hopen dat de nieuwe buurkindjes het net zo leuk vinden, zodat ze samen kunnen bouwen en spelen.

 100. brenda_kleine brenda_kleine

  102

  De toren is wel 7,30 meter hoog! ons mannetje is helemaal gek van treinen, we gaan vaak genoeg gewoon even op het station staan en treinen kijken :) Voor ons mannetje zouden wij graag de Redding bij Rocky Ridge Speelset willen :) Een super leuk kado voor hem en ook zijn papa en mama ;)

 101. Marjoleinkenji Marjoleinkenji

  103

  De toren werd 7.30 meter hoog, er kwamen meer dan 27.000 bezoekers en er verdwenen 1200 Chuggington treintjes. Mijn zoon, die inmiddels al weer 3 1/2 is, is helemaal weg van Chuggington. De namen Wilson, Frostini en Koko hoor ik dagelijks voorbij komen. De dure decembermaand is in aantocht. Wat zou het leuk zijn als hij één van deze 4 prijzen zou winnen. Alle 4 zijn ze even leuk, maar als hij mocht kiezen, gaat hij denk ik voor Koko's Safari Avonturen set. Omdat alles waar groen in/aan/op zit erg gelieft is!

 102. Kaufer Kaufer

  104

  Geliked de toren is 7.30 meter hoog en Koko’s Safari Avonturen Set lijkt ons geweldig.

 103. cennaboerboel cennaboerboel

  105

  het record is van 5,30 naar 7,30 gegaan, en welke maakt eigenlijks niet uit, mijn zoontje zo ze allemaal te gek vinden,

 104. jeem jeem

  106

  het record was 7,3 meter ze zijn allemaal leuk om mee te spelen

 105. J.Smit J.Smit

  107

  De supergave toren is wel 7, 30 meter hoog, echt een mooi ding. De REM trainingsbaan is wel wat voor onze Niek , een erg gaaf ding zo te zien, waar hij nog uren mee kan spelen, want hij is helemaal weg van Chugginton. Duimen dan maar, groeten van de mama van Niek, Jeannette.

 106. negenponder negenponder

  108

  geliked op fb! De toren is 7,30 meter hoog Wij gaan voor de Redding bij Rocky Ridge Speelset

 107. Liekeroelofs Liekeroelofs

  109

  Woelwater ziet heter leuk uit. Ik kende dit speelgoed nog helemaal niet maar wat ik zie, ziet er erg leuk uit. Als nieuwe moeder moet ik me erg verdiepen in al dit nieuwe speelgoed. Ik denk dat mijn zoontje de Koko’s Safari Avonturen Set erg leuk zou vinden. Hij is nu al heel erg bezig met bewegende dingen en deze baan ziet er echt super leuk uit. Hij is pas 10 maanden maar wat gaat de tijd snel. Ik zou het super vinden Groetjes Lieke en jesse

 108. Annemiekbo Annemiekbo

  110

  7,30 meter hoog. En ik wil graag de Redding bij Rocky Ridge Speelset winnen voor mijn zoon.

 109. scott scott

  111

  de toren is maar liest 7.30 meter hoog en welke ik van de 4 zou kiezen weet ik niet ik kan echt niet kiezen en mn zoontje is helemaal gek van treinen en zoals hij zegt cuck hahah en hij zou het al geweldig vinden als e\hij er mee mag speken dus denk niet dat het uit maakt vioor hem welke haha hij dan ook pas 2jaar oud geworden maar helemaal gek van trein

  • twinmama76 twinmama76

   112

   ** De toren is 7.30 hoog. ** Koko’s Safari Avonturen Set zou ik graag voor mijn 2 jongens willen winnen. ** Is ge-liked bij mijn man (stefanj74@yahoo.com), daar ik geen facebook heb ;-).

 110. Rauzer Rauzer

  113

  De toren is/ was 7.30 meter hoog. Ik heb de pagina van TOMY geliked. • Koko’s Safari Avonturen Set zou ik graag willen winnen voor mijn lieve neefje...en als hij er mee is uitgespeeld kan onze tweede er mee spelen...Maar we weten over 1 week pas of we een jongen of weer een meissie krijgen.

 111. GastouderKirsten GastouderKirsten

  114

  1; uiteraard geliked!! Fijn om nieuwe facebookpagina's te ontdekken 2; de toren was 7,30 meter hoog.. Helaas helaas konden we er niet bij zijn, waren we er maar we naartoe gegaan dan was de scheenbeen van mijn zoon van 3 nu nog heel geweest:( maar om de 4 weken gips nu te overbruggen, heeft hij een app van chugginton en daar is hij ook super blij mee.. Maar we hadden de herfstvakantie iets anders in gedachte ipv eerste dag zijn scheenbeen te breken:S 3; Daan maak je erg blij met de eerste 3 die op de plaatjes staan.. Het liefste de redding bij rocky ridge;) Groetjes!

 112. Nienkeooms Nienkeooms

  115

  De toren was 7.30 meter hoog. Te gek! Mijn zoontje is helemaal gek van treinen, en de Redding bij Rocky Ridge zal zeker wel in de smaak vallen :-) TOMY! liken: Done deal!

 113. tessa_reinders tessa_reinders

  116

  ik weet toevallig dat de toren 7,30 meter hoog is.. De pagina heb ik geliked ( mooie pagina trouwens;-)) Welke van de 4 zou ik willen winnen.. Ik zou de niet kunnen kiezen maar als het dan echt moet redding bij rocky ridge maar 1 van de anderen mag ook... ben erg benieuwd .. :-) groetjes tessa

 114. brosens brosens

  117

  7.30 meter hoog! Mijn zoontje is helemaal fan van Koko, dus als ik dan moet kiezen, kies is Koko's Safari Avonturen Set. Spannend!! Groetjes, Amy

 115. Mali88 Mali88

  118

  7,30 m hoog! Mijn zoon is helemaal gek op treinen. We willen hem graag verwennen met de Wilson’s Reparatie Speelset zodat hij zich lekker kan vermaken als ik bezig ben met zijn nieuwe broertje. Hopelijk kunnen ze er straks samen mee spelen.

 116. BibiJes BibiJes

  119

  7,30 meter hoog. Mijn zoon zal de Redding bij Rocky Ridge Speelset helemaal geweldig vinden

 117. Sharon2012 Sharon2012

  120

  de toren is 7 meter en 30 centimeter hoog. Facebookpagina was al geliked. Oops, Ik zie alleen maar mamma's van zoontjes reageren maar ons meiske van 21 maanden vindt chugginton geweldig om te zien. In de speelgoedgidsen zoekt ze niet alleen naar Nijntje en Dora, chuggington weet ze ook razendsnel te vinden. Ze is gek op Koko dus koko's safari zal zij helemaal top vinden.

 118. StormQueenie StormQueenie

  121

  Tomy geliked, de toren was 7.30 meter hoog Rem Training Speelset

 119. d_slingere d_slingere

  122

  De toren is 7.30 meter hoog.Met Koko’s Safari Avonturen Set zou mijn zoon heel blij zijn.

 120. Dorien1985 Dorien1985

  123

  De hoogte van deze toren bij het Spoorwegmuseum is 7.30 meter! Natuurlijk LIKE ik dit geweldige merk al op Facebook :-)! En mijn zoon maak ik ontzettend blij met Redding bij Rocky Ridge Speelset! Met Stack Track is hij echt de hele dag zoet, hij vindt het fantastisch! Ik zou mijn lieve schat daarom graag verblijden met zo'n prachtig cadeau...!

 121. Goofypv Goofypv

  124

  hij was 5.30 meter, nu 7.30 meter sinds 19-10 Redding bij Rocky Ridge Speelset

 122. flemmetje flemmetje

  125

  De toren is 7,30 m. hoog. Luuk zag de rem training speelset en was verkocht.

 123. Marije Suurbier Marije Suurbier

  126

  De toren was maar liefst 7,30 meter hoog, en natuurlijk like ik Tomy al op facebook, en zal ik mijn zoontje dolblij maken met Redding bij Rocky Ridge set, hij heeft al een deel van Chuggington en raakt er maar niet mee uitgespeeld hij is dol op treinen en kijkt op Youtube filmpjes van treinen en Chuggington natuurlijk. Dus ik denk dat ik hem hiermee heel erg blij maak, het eerste wat hij zegt als hij wakker wordt is Trein spelen!!!

 124. AgnetaNobel AgnetaNobel

  127

  7, 3m! Nr 2 zou ik graag willen winnen voor mijn middelste dochter die helemaal hoteldebotel is van treinen.als ze denkt een trein te horen zegt ze sssttt, en dan moet iederee luisteren tot de trein voorbij is...

 125. Viooltje Viooltje

  128

  7,3 meter hoog! Redding bij Rocky Ridge zou mijn zoontje echt héél gelukkig maken! :-)

 126. wbpepe wbpepe

  129

  7.30m hoog zeg, wat een gaaf gezicht moet dat geweest zijn! Gave winactie, ik wil meedoen voor mijn lieve neefje van 5 jaar die zo fan is van dit speelgoed. Koko’s Safari Avonturen Set zou hij heel leuk vinden!!!

 127. Debseflebs Debseflebs

  130

  De toren is 7,30 cm hoog, wat leuk!!! Mijn zoon is helemaal gek op alles wat met banen te maken heeft en treinen. Daarom gaan papa en mama wekelijks samen treinen kijken omdat hij hele dagen over treinen heeft. Wat geweldig zou het zijn om dit hem cadeau te geven voor kerst/sinterklaas.

  • Debseflebs Debseflebs

   131

   En welk pakket maakt natuurlijk niet uit, want hij zal alles geweldig vinden.

 128. devries devries

  132

  geliked, en 7,30 meter hoog, en het Rem Training Speelset zouden mijn zoontjes helemaal TOP vinden. Die springen &<AA#A) meter de lucht in haha

 129. devries devries

  133

  7.30 meter de lucht in

 130. astrid_van asch astrid_van asch

  134

  De toren was 7,30 hoog en ik zou graag Redding bij Rocky Ridge Speelset willen winnen. Heb spijt dat ik ooit met Thomas de Trein ben begonnen hier wordt heel weinig mee gespeeld omdat Thomas de Trein minder leuk gevonden wordt door onze zoontjes. Chuggington is het helemaal. Nu in alle speelgoedblaadjes worden de banen van chugginton aangewezen en hard geroepen die wil ik hebben. Dus het lijkt mij geweldig om deze te winnen.

 131. ThobRam ThobRam

  135

  De toren was maar liefst 7,3 meter hoog! Onze meiden zijn verzot op chuggington en willen heel graag Koko’s Safari Avonturen Set hebben. Het zou dus geweldig zijn als we deze winnen!!!

 132. miep1979 miep1979

  136

  Dat liken is natuurlijk geen probleem!! Was al gedaan ;-) De toren in het spoorwegmuseum was maar liefst 7,3 meter hoog. En het treintje is nog zonder problemen helemaal naar beneden gereden ook. Mijn zoontje zou het liefste de Redding bij Rocky Ridge speelset (ziet er erg spectaculair uit!)of de rem training speelset willen winnen.

 133. nath03 nath03

  137

  De toren is 7,30 meter hoog. Ik doe graag mee voor Wilsons reparatie speelset uiteraard voor mijn zoontje en niet voor mama. al vind mama het ook wel leuk om samen ermee te spelen.

 134. mille mille

  138

  tomy is geliked of hoe je da ook zegt. 7.30 meter is de toren en ik zou graag winnen voor mijn klein manneke.... maakt niet uit hij is zot van alles dat kan bewegen maar ik vind de redding rock ridge precies wel tof. maar zoals ik zei hij vind da allemaal wel cool zoals ze zeggen.

 135. Marykeprive Marykeprive

  139

  I like Tomy! De toren werd 7,30 m hoog! Wouw.. Voor mijn zoontje zou ik graag Koko’s Safari Avonturen Set winnen. Leuke actie!

 136. nientje1980 nientje1980

  140

  Like en love ;-) Een enorme 7.3 meter hoog. Echt indrukwekkend. Mijn zoontjes zouden graag winnen: Redding bij Rocky Ridge Speelset Ze hebben al 1 baantje en spelen daar zooo veel mee, maar zoals het broertjes hoort, maken ze dus ook ruzie over wie wanneer mag he... ;-) Het zou wel het ultieme verjaardagskado zijn !!!!!!! Groetjes

 137. wilma07 wilma07

  141

  de toren is de hoogste treinbaan van de wereld van maar liefst 7.30 meter is hij wel erg hoog mijn zoon van 7 zou heel graag samen met zijn broertje van 2 met het Koko’s Safari Avonturen Set willen spelen groetjes wilma

 138. cindy1978 cindy1978

  142

  Ik zou graag de Koko’s Safari Avonturen Set willen winnen... wat een mooi speelgoed heb ik nog niet eerder gezien... groetjes cindy

  • cindy1978 cindy1978

   143

   en de toren is 7.3m hoog...

 139. kempenaers kempenaers

  144

  de toren is 7,30 m voor mijn kleinkindje jasper die in december verjaart de speelset rocky ridge zou hij super vinden

 140. geajager09 geajager09

  145

  Geliked De toren is 7,30 meter hoog Ik zou graag de Redding bij Rocky Ridge Speelset winnen de kids zouden het fantastisch vinden

 141. suzanne_koster suzanne_koster

  146

  Erg gaaf, hij is 7,30m hoog!

 142. fieke fieke

  147

  Fb pagina is geliked en deze mega toren is maar liefst 7,30m hoog leuk weetje: dat is 2 meter hoger dan de stationshal van New York Grand Central Station met stacktrack-toren van 5,30 meter. en onze voorkeur gaat naar deze prijs Redding bij Rocky Ridge Speelset

 143. callista_langen callista_langen

  148

  De toren is 7 meter en 30 centimeter. De Redding bij Rocky Ridge Speelset is wel heel erg te gek!

 144. dghd dghd

  149

  De toren is 7,30 meter. Mijn zoon van 3 jaar is dol op Chuggington! De tv-tune zingt hij altijd luidkeels mee en het grote speelgoedboek van Sinterklaas moet iedere avond mee naar bed, open op de bladzijde van 'de grote Chuggingtonbaan'. De Redding bij Rocky Ridge Speelset is favoriet, díe wil hij graag van Sinterklaas.

 145. yb yb

  150

  de toren is 7.30m mijn zoon wil graag de oude mijn speelset. die bruine dus.

 146. irmatjee irmatjee

  151

  Koko’s Safari Avonturen Set Tim is gek van dieren! het antwoord is 7.30 meter hoog. :)

 147. kamil kamil

  152

  7.30 meter rem training speelset

 148. natasjadylano natasjadylano

  153

  De toren is 7,30 cm hoog! Ik wil graag koko's safari avonturen set winnen voor mijn kleine wat zal die daar blij mee zijn hij is gek op chugginton de fb pagina is geliked so lets hope!

 149. natasjadylano natasjadylano

  154

  7,30 meter natuurlijk ipv cm pff haha

 150. Sashi Sashi

  155

  De toren is 7,30 meter hoog! Mijn zoontje zou de redding bij Rocky Ridge speelset helemaal te gek vinden, staat ook op zijn verlanglijstje voor sinterklaas! :)

 151. aggie aggie

  156

  Heb de pagina geliked. De toren was 7 meter 30. Ik denk dat mijn zoon wilsons reparatieset helemaal geweldig zou vinden

 152. Alena Alena

  157

  7.30 meter is de toren en ik zou graag winnen voor mijn kleine . Hij is blij van alles dat kan bewegen .

 153. Viv Viv

  158

  De toren is 7.30 meter! Heel graag zou ik de "Redding bij Rocky Ridge Speelset" willen winnen voor mijn kleine kanjer! Fan van de FB pagina was ik al, het is echt top speelgoed! Het was nog moeilijk kiezen tussen de 4 opties ;-), echt een geweldige actie weer!

 154. elliebee elliebee

  159

  De Stack Track toren bij de spoorwegmuseum is liefst 7.30m hoog. Wij willen graag een kans wagen op de Koko’s Safari Avonturen Set, voor mijn zoontje. 2 jaren gelden gingen wij op vakantie naar Engeland, toen wij daar waren gingen wij ook naar een spoorweg museum, in de winkel daar hadden ze t-shirts van chuggington, mijn zoon had er eentje gekregen van zijn oma, sinds dan is die verslaafd aan alles dat mee te maken heb met treinen, spoorwegen ezv. zo'n leuke zetje zou een perfecte kerst cadeau zijn voor hem van zijn Engelse oma!!

 155. Daphne van der Graaff Daphne van der Graaff

  160

  Hier zouden we gaan voor de koko's safari avonturen set!! Zou mooi passen in zijn jungle kamer. Dus hopen dat we hem hier blij mee kunnen maken. En oja de toren is trouwens 7,30 meter!!!!!! Das best wel hoog als je onze kleine vent daarnaast zet

 156. Maneschijn Maneschijn

  161

  Hij is 7,30 meter hoog! Zou graag de koko safari set willen winnen voor mijn zoontje en dochtertje.

 157. MommieBlessing MommieBlessing

  162

  7,30 meter om precies te zijn! Mij maakt niet uit welke ik zou krijgen als we winnen we vinden ze allemaal mooi.

 158. Lois Lois

  163

  1) geliked 2) De toren is 7.30 3) Graag maak ik kans voor mijn zoon op de Redding bij Rocky Ridge Speelset.

 159. sandratje79 sandratje79

  164

  De pagina is geliked! Hij is 7.30 meter hoog! En mijn drie zoontjes zouden heel erg blij zijn met: Redding bij Rocky Ridge Speelset Wat een geweldige set is dat, daar zullen ze heel wat uren/ dagen/ maanden zoet mee zijn!

 160. silviabrokling silviabrokling

  165

  We hebben de facebook pagine geliked en de toren was 7,30 hoog Nu duimen voor me zoontje dat we winnen wat zou hij het geweldig vinden

 161. KellySarah KellySarah

  166

  6,3 cm

 162. danielle_rentrop danielle_rentrop

  167

  De toren is 7.30 meter hoog. Wij doen graag mee voor Koko’s Safari Avonturen Set, volgens mijn zoontje vanwege de boompjes ;)

 163. Ramoontje Ramoontje

  168

  1 = Done 2 = 7.30m hoog 3 = REM TRAINING SPEELSET En tot slot, wat een mega gave actie wederom! Ik verwacht dat papa hier nog het meeste plezier aan gaat beleven ;-)

 164. kimlodder kimlodder

  169

  Deze prijs zou ik graag geven aan mijn lieve buurjongetje, zijn mama zit mede door zijn papa, net niet in de schulden. Zij weet heel knap van niets iets te maken. Voor nieuwe kleding zijn er geen centen, laat staan voor nieuw speelgoed. Het mannetje is helemaal gek van chugginton, dus deze prijs zou zeker goed terecht komen. :)

 165. jdeb jdeb

  170

  Facebook pagina van Chuggington geliked! De toren is 7.30 meter hoog. Voor mijn zoontje zou ik graag de Redding bij Rocking Ridge Speelset winnen. Hij heeft nog niet helemaal de leeftijd om er al mee te spelen, maar voor de toekomst is dit zeker een mooie set! Dus het wachten waard voor hem...

 166. Duijv Duijv

  171

  Ook ik heb de Facebook pagina van TOMY geliked. De Chugginton toren was 7 meter 30 hoog, deze heb ik zelf van boven tot onderen gezien, haha. Graag zou ik voor mijn kleine ventje de Rem Training Speelset willen winnen.

 167. lbocken lbocken

  172

  De toren was 7.30 hoog. Voor mijn zoon zou ik graag Koko’s Safari Avonturen Set willen winnen. Ik heb de TOMY pagina ge-liked !

 168. wendyke82 wendyke82

  173

  7,30hoog mijn oudste zoon is helemaal gek van chugginton (eigenlijk alles wat maar te maken heeft met treinen) je maakt mijn zoontje blij met alle chugginton treinbanen maar het mooiste vind hij hoe hoger de baan hoe sneller

 169. Gmd Gerrits Gmd Gerrits

  174

  7 meter en 30cm Rem Training Speelset

 170. beblessed beblessed

  175

  7,30 meter!! Ik zou heel graag de Koko’s Safari Avonturen Set willen winnen voor mn boefjes!

 171. Tessateresa Tessateresa

  176

  Ik heb de actie geliked op facebook. De toren was 7,30 hoog. Voor mijn zoon zou ik dolgraag de 'Redding bij Rocky Ridge Speelset' winnen!

 172. Tyleet Tyleet

  177

  7,30meter. Wat leuk! Haha, zou wat zijn, daar kun je hier een kamer mee rondbouwen! Wij vinden de Redding bij Rocky Ridge Speelset het leukst :)

 173. noname1977 noname1977

  178

  De toren was 7.30 m hoog. Mijn zoontjes Mick en Liam worden helemaal wild als er een trein op TV, op een plaatje of in het echt te zien is. Pas een stukje in de echte trein gereisd en wat een avontuur was dat! Hun houten treinbaan is hier dan ook het favouriete speelgoed. Hoe gaaf zou het zijn om een echte stoere chuggington treinbaan te winnen! Vooral omdat ze allebei bijna jarig zijn…. Alle 4 de sets zijn super maar ik denk de de jongens De Redding bij Rocky Ridge Speelset het mooiste zullen vinden.

 174. kim_welagen kim_welagen

  179

  De toren is 7, 30 meter. Ik zou graag de remtraining set winnen voor mijn kleine meisje van 5. Zij is gek op treinen en alles wat er bij komt kijken! Groetjes Kim

 175. Claudia Lemmens Claudia Lemmens

  180

  7.30 meter. Onze zoon Pepijn vindt de Koko’s Safari Avonturen Set het leukste !

 176. Lilaatje Lilaatje

  181

  De stack track toren bij het spoorwegmuseum was 7.30 meter. deze REM TRAINING SPEELSET zou ik heel graag aan mijn kids willen geven want trientjes daar zijn ze dol op en hun papa trauwens ook ik duim alvast

 177. micky1 micky1

  182

  7,30 m Koko’s Safari Avonturen Set

 178. Gemma79 Gemma79

  183

  De toren was 7.30mtr hoog! Spectaculair! Wij hebben hier misschien wel 1 van de grootste Chuggington fans in huis. Ons zoontje van 5jr is vanaf dag 1 dat het te koop is in de winkel al groot fan en heeft al behoorlijk wat banen en treintjes op zijn kamer. Op zijn verlanglijstje staat nu de Redding bij Rocky Ridge Speelset. Hoe waanzinnig zal het zijn als wij deze voor hem winnen! En gelijk een bijzonder kado voor hem als met kerst zijn tweelingzusjes geboren gaan worden! Hij helpt mij nu zo veel in huis omdat ik nog maar weinig kan en met deze Redding bij Rocky Ridge Speelset kunnen we hem even extra in het zonnetje zetten :)

 179. missshamming missshamming

  184

  Hallo! Wat een leuke actie zeg, zo voor alle feestdagen! De facebook geliked, en de baan was 7.30 meter hoor. Ik liet mijn lieve knul de plaatjes zien om te kiezen :) en hij wilde meteen graag de Koko’s Safari Avonturen Set. Dus dat word onze keus :) Hij is de hele dag bezig met dierentuinen bouwen etc. dus dat past er goed bij. Groetjes, Lydia

 180. natasja88 natasja88

  185

  de pagina geliked 7.30 meter is hij en ze vind de • Koko’s Safari Avonturen Set helemaal geweldig ze is helemaal gek op dieren en alles wat ermee te maken heeft

 181. johanenpaula johanenpaula

  186

  7,3 meter hoog! WOW! Onze dochter van bijna 2 is dol op alles wat rijd. Nee geen echte meidenmeid maar een jongensmeid. Auto's, vrachtauto's dat vind ze leuk! En pop ja die moet achter het stuur! Haha.. Willen graag Koko’s Safari Avonturen Set winnen!

 182. Magali Van Houtte Magali Van Houtte

  187

  7,30 meter hoog Like TOMY op Facebook Ik zou graag "Koko’s Safari Avonturen Set" willen winnen! Mijn 5 kleinkinderen zouden dit te gek vinden!

 183. kimberly voorend kimberly voorend

  188

  het antswoord is 7 meter. ik zou graag de Rem Training Speelset willen winnen voor mijn zoontje

 184. laukie laukie

  189

  De toren is 7, 3 meter hoog. Ik zou graag redding bij rocky ridge winnen voor mijn zoon. Hij speelt heel de dag met zijn loco's. Hij is een hele grote chuggington fan.

 185. trotsemama25 trotsemama25

  190

  De stack track toren is 7.30 meter hoog en mijn zoontje van bijna 3 jaar wilt heel graag de Wilson’s Reparatie Speelset hij zegt wilson doet chunggington tjuke tjuke tjuke tjuke. Hij is helemaal gek op alles van chunggington en dit zou een super verjaardags kadootje zijn. duimen duimen

 186. laurafuykschot laurafuykschot

  191

  De toren is 7,30 meter hoog! Mijn dochter en haar neefjes vinden denk ik de Koko’s Safari Avonturen Set wel heel fantastisch. En om eerlijk te zijn: alle vier de cadeaus zijn erg leuk om mee te spelen, dus een andere dan koko's is ook geweldig om te winnen!

 187. Basenpris Basenpris

  192

  De toren is 7,30 meter en zou graag de redding bij rocky ridge willen winnen voor mijn zoontje

 188. skila71 skila71

  193

  De toren was 7,30 meter. Het maakt me niet uit wat ik zou winnen, ik kan mijn neefje overal blij mee maken!

 189. judokid judokid

  194

  7,3 meter mijn kind wees meteen naar de Koko’s Safari Avonturen Set.Hoop dat ik win want dit zou een super sint kadootje zijn. Chuggington is het hier helemaal en deze treinset zal voor vele uren speelplezier zorgen.

 190. Noukie Noukie

  195

  1) Tomy geliked 2) 7.30 meter 3) Ons zoontje zou heel blij zijn met Koko’s Safari Avonturen Set.

 191. Debby Mersie Debby Mersie

  196

  Mijn zoontje is gek op Chuggington. Koko's safari avonturen Speelset zou mij zoontje en dochtertje te gek vinden om mee te spelen! De Chugginton Stack Track toren is 7.30 meter hoog.

 192. marga29 marga29

  197

  de toren is 7 meter 30 hoog en de Redding bij Rocky Ridge Speelset lijkt wel erg mooi, mijn dochtertje zou hem denk ik erg leuk vinden

 193. Daansips2504 Daansips2504

  198

  De toren is 7.30 meter hoog... Voor Miguel maakt het niet uit wat hij wint, zolang hij kan tjoeketjoeke-tuut-tuten is hij helemaal happy :)

 194. Debs Debs

  199

  De toren is 7,30 meter hoog Kokos safari avonturen set, zouden wij graag winnen.mijn zoontje zou er super blij mee zijn. Hij heeft al erg veel van Chuggington maar deze set nog niet.

 195. mama-van-dilano mama-van-dilano

  200

  De treinbaan is 7 m 30 cm hoog. En me zoontje zou koko's safsri avonturen set helemaal geweldig vinden. Hij is dol op treinen en vind de dvd van safari het leukste.

 196. Minimi1984 Minimi1984

  201

  Toren was 7 meter en 30 centimeter! Wij willen voor ons zoontje graag winnen: • Rem Training Speelset Hij vind deze geweldig en iedere keer als die op de reclame is begint hij te springen en juichen Hij wilt deze zoooooooo graag

 197. ennail1983 ennail1983

  202

  Hallo mamaplaats, De toren heeft maar liefst een hoogte van 7 meter en 30 centimeter bereikt! Mijn zoontje heeft nog maar heel weinig van chuggington, hij heeft een hele pagina uitgeknipt voor Sinterklaas dus hij is met alles gelukkig ;))

 198. Jetske1977 Jetske1977

  203

  Het is 7,30 m hoog. Ik ga voor het Redding bij Rocky Ridge Speelset voor mijn 2 zoontjes.

 199. mirubia mirubia

  204

  De toren is 7,30 m hoog. Mijn zoontje zou heel blij zijn met Koko’s Safari Avonturen Set

 200. Jepsie Jepsie

  205

  7,3 meter. Zoonlief is dol op Koko’s Safari Avonturen Se

 201. kdv kdv

  206

  7,3 meter. Mijn kindjes zouden het liefste 'Redding bij Rocky Ridge Speelset' winnen :-)

 202. drentediva drentediva

  207

  De toren is 7,30 meter hoog. Ik zou graag de Redding bij Rocky Ridge Speelset willen winnen. Een ideaal kerstcadeau voor mijn dochtertje, die gek op treinen is!

 203. ausje ausje

  208

  De stack track toren is 7,30 meter hoog. Ik zou graag koko's safari avonturen set willen winnen voor mijn zoontje, al vind ik ze allemaal wel erg leuk voor hem. Hij heeft Chuggington net pas een beetje ontdekt, op de creche speelt hij er al graag mee. Daarom maar aan de sint een chuggington trein gevraagd in zijn schoen. Hij was vanmorgen helemaal door het dolle heen en heeft er de hele dag mee in de rondte gereden...en dat zonder treinbaan. Vanavond wilde hij eigenlijk de trein mee naar bed ipv Ollie zijn favoriete knuffel. Het zou dus wel heel leuk zijn als ik er hier 1 voor hem win zodat de trein ook op een spoor kan rijden.

 204. Lauhoving Lauhoving

  209

  Zo wat een gave winactie. Onze zonen zijn helemaal wild van de Chuggingtons. Helaas konden we door medische redenen niet naar het Chuggington evenement in het spoorwegmuseum. Maar natuurlijk weten we wel hoe hoog die geweldige Stack Track toren is. Die is maar liefst 7,30 meter hoog. Wat een geweldige prestatie. Wat wij zo geweldig vinden aan de Stack Track is dat je eindeloos kan combineren en kan verzamelen. Wij hopen dan ook met deze actie de Rem Training speelset te winnen om weer een deel van de verzameling compleet te maken!

 205. Zana Zana

  210

  de toren was 7.30 meter en ik ga voor de Rem Training Speelset

 206. dryade2008 dryade2008

  211

  1 done 2 7.30 meter 3 Noah wil heel graag de oude mijn die volgens hem trouwens een achtbaan is ;)

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >