Win Chuggington speelgoed!

Door: Mamaplaats 132 reacties

Win Chuggington speelgoed!

Win nu Chuggington Stack Track prijzen op Mamaplaats! Er zijn 3 verschillende Stack Track Speelsets te winnen! Met het treintastische speelgoed van Chuggington beleef je de avonturen mee van de jonge train treinen – Wilson, Brewster en Koko- terwijl zij over de rails leren rijden. Bouw TE GEK met Chuggington STACK TRACK! Bouw zo hoog als je kunt. Met deze stabiele stevige spoorbaan kun je oneindig ver de lucht in bouwen of vele verschillende creaties maken. Wees creatief! STACK TRACK is een revolutionair spoor, stabiel en met stevige koppelingen, waarmee je als nooit tevoren de lucht in kunt bouwen! Iedere set kan op meerdere manieren opgebouwd worden, zodat de creativiteit van kinderen gestimuleerd wordt. Beleef treintastische avonturen!storm 1e Prijs: Wilson en de Heftige Storm Speelset Deze STACK TRACK speelset is gebaseerd op de aflevering “Wilson en de Heftige Storm”. Wilson gaat de storm machine in, waar hij rond geblazen wordt door de wind. Trek aan de hefboom als Wilson binnenkomt en je ziet de lichten en hoort het geluid van de storm machine. Zie hoe Wilson uit de machine gelanceerd wordt en naar beneden rijdt! Onderaan draait Wilson een rondje op de draaischijf! Er zijn verschillende manieren om de baan op te bouwen.ijsgrot 2e Prijs: IJsgrot Speelset Laat de treinen niet uit de gladde bochten vliegen! Gebaseerd op de aflevering “Wilson’s Ijzige Vlucht”. Koko moet voorzichtig naar benenden langs de brug. Neem de ijslading mee in de goederen wagon, barst door de ijshekken en lever het ijs af! Er zijn verschillende manieren om deze STACK TRACK op te bouwen. 3e Prijs: Koko’s Safari Avonturen Set safariKoko bezoekt het Safari Park! Hij rijdt de STACK TRACK op om de bananen vracht te halen. Daarna rijdt Koko door naar de apenboom, waar de tak opzij schommelt en de aap een rondje draait. Terwijl de aap geniet van de bananen, zoeft Koko de berg af en verlaat het Safari Park. Er zijn verschillende manieren om deze STACK TRACK op te bouwen.

Hoe maak je kans op deze prijzen?

Beantwoord de volgende vraag: Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat ... De winactie loopt van 1 juli t/m 14 juli 2013. Wist je dat Chuggington ook op Facebook te vinden is? Like de pagina!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
132 Reacties

Reacties

 1. thetankgirl thetankgirl

  1

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hier alleen haar fantasie de grens is!

  • thetankgirl thetankgirl

   2

   Nee, ik wil hem verbeteren: Omdat alleen haar fantasie de grens is, bouwt Sarah te gek, met de chuggington stack track!

 2. Nanda Beusekom Nanda Beusekom

  3

  wauw mijn oudste zoon is helemaal gek van chuggington hij heeft ook heel veel fantasie dit zou te gek zijnals ik dit voor hem win

 3. Leintje Leintje

  4

  Omdat samen spelen met vriendjes de ontwikkeling stimuleert maar zeker de creativiteit!

 4. JaysonValencio JaysonValencio

  5

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat jayson hiermee helemaal los kan gaan door de woonkamer , de keuken over de hond onder de keuken tafel door over papa die ligt te slapen en onder oma door die aan het koken is zo door naar buiten..ja! hiermee kan jayson zn fantasie zeker zn gang laten gaan wat een geweldige win actie we hopen dat we winnen!

 5. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  6

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat er niets zo mooi is te zien hoe je kind al zijn creativiteit en inzicht kan uiten in zo'n super gave speelset!

 6. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  7

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij net begint te bouwen en kan hij zijn fanatasie helemaal laten gaan. Hij vindt het te gek!

 7. pupke2love pupke2love

  8

  mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track,omdat ze het leuk vindt om dingen in elkaar te zetten en haar fantasie de vrije loop kan laten gaan.

 8. queenie schut queenie schut

  9

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat mijn dochter van bijna 9 ( 31 aug.) gek is op bouwen, creatief en inzichtelijk is. Vanaf jongs af aan speelt ze al met speelgoed wat normaal gezien als jongensspeelgoed wordt gezien. Zo heeft ze een kist vol met auto's, bouwstenen, playmobiel,( bv. ridders, brandweer, politie),lego. Ook helpt ze haar vader altijd met bouwen en knutselen, kent ze van elk gereedschap de naam. Ze bouwt boomhutten, knutselt aan haar fiets. Ik weet zeker mocht ik deze prijs voor haar winnen dat ze veel speeluurtjes gaat beleven in haar kamer waar ze haar fantasie kan loslaten.

 9. Annemiekbo Annemiekbo

  10

  Racen zijn leven is.

 10. lisden lisden

  11

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij dan alvast kan oefenen voor het echte werk: meehelpen met de modeltreinbaan van opa. De fragiele Minitrix- en Marklin treintjes zijn nu nog niet voor hem weggelegd maar met de Chuggington Stack Track kan hij helemaal los gaan!!

 11. ellywels ellywels

  12

  Mijn kind is helemaal dol op chugginton, dus het zou fantastisch zij als ik deze voor hem zou winnen

 12. lindaolierook lindaolierook

  13

  omdat hij nu geen baby meer is, maar een peuter. Peuters spelen alleen maar met stoere dingen net zoals deze te gekke chugginton stack track. hij is toe aan een nieuwe uitdaging en nieuw speelgoed. Chugginton vind hij erg leuk dus hij zou zich hier prima mee vermaken.

 13. nahsuusje nahsuusje

  14

  omdat Janey's wereld open gaat met chuggington en STACK TRACK waar ze nog geen ervaring mee heeft. Ze bouwt als een trein allerlei blokken op elkaar (volgens cb loopt ze met dr 1,5jr erg voor, bouwt ze al blokken als een 3-jarige) en zal ze met chuggington zich uren kunnen vermaken.

 14. Stuiter Stuiter

  15

  Omdat ze met 10 maanden alles wil ontdekken, ze loopt, staat en speelt al met het kralenlabyrint. Zo' n te gekke trein past bij een gek meisje,

 15. marieke jansen marieke jansen

  16

  Omdat het een leuke en uitdagende uitstraling heeft. Net wat kinderen nodig hebben. Het heeft mooie kleurtje en het beweegt. Beter kan toch niet.

 16. Annick1 Annick1

  17

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij volledig zijn fantasie hierin kwijt kan. Dit komt onder andere doordat hij minder hulp nodig heeft bij het bouwen,omdat het rails systeem gemakkelijk in elkaar te klikken is en hij zo hoog kan bouwen als hij wil om zich vervolgens te storten op zijn verhaal waarbij de treintjes naar beneden sjezen en omhoog klimmen.

 17. Ariaene Ariaene

  18

  Mijn kind bouwt te gek omdat ze dan haar broertje kan uitdagen om ook mee te spelen, want samen spelen is zoooo leuk! ( al kan hij nog niet meespelen, ze doet in elk geval erg haar best)

 18. mayke1985 mayke1985

  19

  Ze dan aan haar vriendjes en neefjes kan laten zien dat treinen niet alleen voor jongens zijn. Mijn dochter van 2 is namelijk gek van treinen.

 19. Lin Lin

  20

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat ....ik moet zeggen.... mijn kinderen: Uren kunnen ze spelen met treinen en als dat gecombineerd kan worden met hun favorieten en met bouwen staat dat garant voor vele uurtjes speelplezier. Vooral nu we niet met vakantie gaan is het natuurlijk hartstikke leuk om hier mee te kunnen spelen, hoe hoger en groter hoe mooier het is, mijn twee kleine mannen en mijn dochtertje vinden dit natuurlijk heel erg leuk. Want ook meisjes vinden Chuggington leuk ;)

 20. Jose74 Jose74

  21

  Mijn dochter wilt zo graag een chuggington. Kan ze ook rijden en spelen ermee! Ze speelt graag met poppen. Bij vriendjes speelt ze graag met auto's en treinen. Maar als er een vriendje komt wilt ze ook met Chuggington thuis kunnen spelen en Papa vind het stiekem ook leuk!

 21. timmem timmem

  22

  het zijn fantasie ontzettend stimuleert

 22. Desley Desley

  23

  Mijn zoontje de chuggington treinen allemaal al bij naam kent,en gek op chuggington is.

 23. Ch van Ingen Ch van Ingen

  24

  Mijn zoontje helemaal weg is van chugginton en er uren mee kan spelen. En straks samen met zijn broertje als die wat groter is. Het zou een mooi cadeau zijn aangezien hij 14 Juli 4 wordt.

 24. Sorbotrol Sorbotrol

  25

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat mijn kind het ruimtelijk inzicht heeft, analytisch vermogen heeft en daarnaast gek is op treinen. En ja, ze is een meisje. Waarom zouden die niet kunnen bouwen? Er is voor haar een carrière weggelegd als groots en wereldwijd bekende architect. Vele mega mooie en super grote gebouwen zullen in de toekomst de boeken in gaan met haar naam. Iedere architect in opleiding, iedereen met kunstgeschiedenis in zijn vakkenpakket en elke Nederlandse burger (en ver buiten Nederland) zal haar naam kennen. En dat alleen omdat ze ooit begonnen is met spelen met de Chuggington Stack Track.

 25. Simonne Simonne

  26

  Mijn jongste zoon zelf het liefst wielen had gehad...hij eet,drinkt en slaapt treinen... ;)

 26. judokid judokid

  27

  het stimuleert de fantasie en creativiteit kortom heel leerzaam en bouwen is onwijs leuk.. zeker als het van chuggington is. Het dak gaat hier er af. Een treinspoor staat hier al een poosje op het verlanglijstje, want samen met papa bouwen wordt hier graag gedaan. Met lego al vele mooie ontwerpen voorbij zien gaan.

 27. Marjolein Grootenboer Marjolein Grootenboer

  28

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdatnhij helemaal dol is op de chuggington treintjes, hij kent er al veel bij naam (bijna 2 jaar is hij). Met zo'n baan kan hij los gaan met zijn fantasie en het na spelen van de filmpjes op dvd, die hij met veel plezier kijkt! Ik hoop dat we ons kindje er blij mee mogen maken :)

 28. martha68 martha68

  29

  hij hier van houd en om leuke dingen te maken

 29. MaxSam MaxSam

  30

  mijn zoontje heeft enorm veel fantasie en is bij vrienden niet weg te slaan bij de chuggington baan. lijkt me heel leuk om deze samen met hem te bouwen

 30. SandraThomas SandraThomas

  31

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij verslaafd is aan alles wat met treinen te maken heeft. Ook zijn fantasie is erg groot, dus dat worden ook de meest lachen bouwwerken.

 31. Marina Evers Marina Evers

  32

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat onze zoon helemaal gek op treinen is, dus kan ie lekker "zelluf" rijden en bouwen!

 32. Suma de Heij Suma de Heij

  33

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat …hij heerlijk rustig kan spelen met zn treintjes er een eigen trein spel van maakt. Mijn zoontje heet Duncan, hij vindt het super dat er ook een trein is die Duncan heet.

 33. Sofje79 Sofje79

  34

  Mijn dochtertje sinds kort haar eerste treintje en dat is haar favoriete speelgoed. We zouden voor haar het liefst Koko’s Safari Avonturen Set willen winnen

 34. Sonja van Strien Sonja van Strien

  35

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat... onze zoon alle filmpjes na maakt van tv, en hij is daardoor erg tevree. Wij genieten daardoor ook op en top, nee het speelgoed van Chuggington is totaal geen flop ! Laten onze kids maar genieten; en laat alle treinen van de Stack Track af schieten. Wat een plezier en een eeuwig vertier. Elke keer weer andere avonturen; van mama en kids mag dit wel eeuwig duren !

 35. Dani15 Dani15

  36

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat … Mijn dochter de stoerste is!!

 36. Evelien Bregman Evelien Bregman

  37

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat mijn 2 wondertjes chuggington helemaal tegek vinden en sinds we op vakantie zijn gewest met de trein de oudste toch echt conducteur wil worden Hierdoor kan hij alvast lekker oefenen!

 37. Sher Sher

  38

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, ontdekken, leren, en aan speelplezier totaal geen gebrek!

 38. nic82 nic82

  39

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat... Hij dit heeft gezien bij zijn grote neef van vier. Samen hebben ze ermee gespeeld, oh wat een plezier. Nu doe ik een poging om dit te winnen in dichtvorm, Misschien win ik dan wel die van Wilson en de heftige storm. Of mijn zoon kan samen met neef Gijs gaan spelen met de speelset van die grot en dat ijs. Mijn duimen draaien overuren, misschien wordt het wel de set van De Koko's Safari Avonturen. Met elke Chugginton spoorbaan, kan mijn zoon zijn creativiteit laten gaan. Op facebook is het de pagina van Chugginton die ik bekijk, en van mij krijgen ze een dikke Like! Lieve mamaplaats wederom geven jullie geweldige prijzen weg, mochten we deze keer niet winnen dan hebben we pech.

 39. Emmy Emmy

  40

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track , omdat hij daarmee al zijn energie en creativiteit kwijt kan, op elke plek. En van bouwen word het een gelukkige kleine vent, als er dan ook nog treinen op kunnen rijden, is zijn geluk ongekent! Vooral Koko's safari avonturen set zal hem gelukkig maken, want hij is gek op de jungle en haar apen! Dus mamaplaats, maak hem blij, en kies mij!!

 40. Natasja Assink Natasja Assink

  41

  mijn jongste zoontje helemaal gek is van chunginton, hij kan er heerlijk zijn fantasie in kwijt. Bouwt vrijwel dagelijks zijn interacive sporen op. Hij zou het geweldig vinden als ik chunginton voor hem zou winnen.

 41. jolanda besems jolanda besems

  42

  Omdat ze graag creatief bezig wilt zijn en ik kan even iets voor mijzelf gaan doen

 42. nessen nessen

  43

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat zo haar fantasie de vrije loop kan krijgen en fantaseren kan ze.

 43. cgr cgr

  44

  ... Omdat ze zich er uren mee kan vermaken, haar fantasie in kwijt kan.

 44. Justrulez Justrulez

  45

  Mama het meest geniet als mijn bijna 3 jarige zoon ip zn buik ligt te spelen. Alleen al door te luisteren naar zijn fantasie spel krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Die houten treinbaan blijft eeuwig leuk maar een chuggington speelset is op die leeftijd het mooiste speelgoed wat mijn zoon zich kan wensen

 45. ellen_rasing ellen_rasing

  46

  mijn zoontje zou het helemaal te gek vinden! hij is helemaal gek van chuggington. hij kan er uren mee spelen en zijn fantasie krijgt de vrije loop! ook wij doen regelmatig mee wat het voor hem natuurlijk helemaal te gek maakt. dit zou een mooie aanvulling zijn op de set die hij al heeft.

 46. Brenda1984 Brenda1984

  47

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, niet alleen fantasie wordt gestimuleerd, maar ook het wiskundig inzicht. Dit is TOP speelgoed van de bovenste plank. Dit zou ons dochtertje super vinden om te winnen.

 47. rowanne rowanne

  48

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij zo zijn superheld dicht bij zich heeft! Hij kijkt het liefst de hele dag "chucton " en nu kan hij er zelfs mee spelen! blijer kan ik hem niet maken!!!

 48. quintathyme quintathyme

  49

  Mijn kind bouwt te gek met chugginton stack track omdat zijn fantasie meer word en zijn eigen verhaaltje er van kan maken. Mijn zoontje is gek van bouwen en speelt zeker met veel plezier. Als ik zou winnen wil ik graag prijs drie voor mijn zoontje

 49. Debseflebs Debseflebs

  50

  Omdat mijn kind bouwen enorm leuk vind al sinds hij zelfstandig kan zitten. Heb je net iets opgeruimd (als hij ligt te slapen) komt hij beneden en meteen gaat hij bouwen met alles wat valt te bouwen. Als ik mocht kiezen koos ik voor de Koko’s Safari Avonturen Set

 50. Remcosmama Remcosmama

  51

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat zijn eerste favoriet op televisie "chuggington" is! Hij is nu 2 en hartstikke gek op "choo choos" oftwel treinen, dus dit zou hem helemaal gelukkig maken! En mama natuurlijk ook, wat is er nou prachtiger dan een kindje dat blij is met zo'n te gek kadoo!

 51. carla carla

  52

  Mijn zoontje bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat zijn fantasie rijkelijk is en hij hier met andere een super baan van kan maken en treinen is zijn hobby.

 52. Marjoleinkenji Marjoleinkenji

  53

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat … mijn 3 jarige zoon weg is van treinen. Hoe dit komt, geen idee. Chuggington 'Wielen op het spoor' en 'Op Safari' zijn dan ook zijn lievelings DVD's. Hij zit nu in een periode dat hij echt gaat bouwen. Het stapelen met duplo is eraf. Deze prijs zou daarom erg welkom zijn in dit gezin!

 53. Metalmama Metalmama

  54

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat ze hulp krijgt van haar grote neef Collin. En om ze altijd bouwende te houden heeft ze haar kleine broer die af en toe weer stukjes weg haalt zodat ze overnieuw kunnen beginnen!

 54. Tinka De vries Tinka De vries

  55

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stgack Track, omdat hij Chuggington helemaal geweldig vindt! Als zingend bouwt hij maar door en laat de treinen zo de mooiste routes rijden!

 55. mrlmcmr mrlmcmr

  56

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track omdat zij techniek in haar vingers heeft is zij superblij met alles wat U geeft

 56. Any Any

  57

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat Koko uit het Safari Avonturen Set, zorgt voor eindelijk speelpret. Keer op keer bouwen we alles anders op, STACK TRACK is voor ieder kind (en ouder!) top!

 57. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  58

  Keano bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat het heel leuk speelgoed is en hij er ook nog van kan leren!! Door de woonkamer, over de hond, langs de box van zijn zusje en over papa en mama heen!!

 58. Dorien1985 Dorien1985

  59

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat deze mooie treinen zijn motoriek verfijnen! Hij bouwt maar door en door, in de hele kamer ligt een spoor. Fan is hij van het eerste uur, het afbouwen van de baan is dan ook altijd zuur... Maar opbouwen doet hij met een grote lach van oor tot oor! Zo'n set als deze vind hij dan ook echt fantastisch hoor. Zijn leukste bezigheid is kijken bij de echte trein, als we dat doen vind hij dat heel fijn! Maar met deze set wordt het nog 'echter' in huis, en komen de treinen bij hem thuis! Wat zou ik mijn kleine vent dan ook graag verrassen met dit cadeau, een mooie nieuwe treinbaan met Wilson, Brewster of Koko!

 59. Arbey Arbey

  60

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat; - Hij de hele dag door 'tjoeketjoeketjoeketjoeke Chuggingtonnnnn' zingt; - Hij hierbij de hele tijd met zijn treintjes als een parcours door het hele huis tuft; - Hij heerlijk zijn motoriek en zijn fantasie erbij kan gebruiken; - Hij dus nét nog wat mooie extra speelgoed van Chugginton Stack Track mist! Er zou hier een heeeeele blije Chugginton fan zijn als er zo'n mooie prijs binnen komt!

 60. Margaretha! Margaretha!

  61

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat; Ze heel ondernemend is en houdt van bouwen. het maakt niet uit wat het is..ze bouwt er een toren van! Als iets niet past, blijft ze passen en passen tot dat het wel past en is daar trots op ook! Om haar nog meer uit te dagen in haar ontwikkeling vindt ik deze prijs erg motiverend en leuk!!!

 61. Moniekkrijgsman Moniekkrijgsman

  62

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat: dit geweldig mooi & stevig speelgoed is, waar Sven zich vast uren mee kan vermaken als zijn 2 grote broers op school zitten. Hij mist z'n broers overdag ontzettend en moet zich toch echt alleen vermaken. Hij heeft 3 Chuggington treintjes waarmee hij over zijn autokleed rijd....zou fantastisch voor hem zijn als hij zo'n mooie baan heeft, dan staat hij vast niet meer te springen van blijdschap als we z'n broers gaan halen, want dan wil Sven alleen maar SPELEN....!!!!

 62. hprianne hprianne

  63

  Wat super GAAF!!!! Mijn zoontje Timo wordt 18 juli 4 jaar en vind Chuggington echt helemaal geweldig, kijkt elke dag met veel plezier de afleveringen!! Ik hoop zo dat ik hem kan verrassen met zo'n geweldig set, hij zal zijn geluk niet opkunnen! Kan hij het zelf naspelen, allemaal zijn ze super, ik ga duimen voor hem!!

 63. Maxje Maxje

  64

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat het speelgoed is gewoon superkek.

 64. disa disa

  65

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat …ze heelemaal fan is en graag alle avonturen van de train treintje s wil naspelen

 65. jannie1979 jannie1979

  66

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat Chuggington Stack Track stimuleert, activeert en motiveert. Ondanks dat mijn kind klein is hij hier heel veel van leert. Chuggington Stack Track zorgt bovendien voor veel plezier, niet alleen voor mijn kind, ook voor mijn partner (en mij) biedt Chuggington Stack Track nog veel vertier!

 66. Samantha Kwint Samantha Kwint

  67

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat mijn zoontje van net 2 ontzettend veel fantasie begint te ontwikkelen in zijn spelen. Deze fantasie wordt juist gestimuleerd door Chuggington Stack Track waardoor hij zich verder kan ontwikkelen

 67. Cora Cora

  68

  mijn zoon gek is op treinen en de meest onmogelijke bouwsels kan maken, die nog werken ook ;-) Dit door de goede kwaliteit van de onderdelen. Super leuk om te zien, en de jongste neemt het over! Creativiteit vind ik heel belangrijk en dat is met Chuggington Stack Track heel goed mogelijk!!!

 68. noname1977 noname1977

  69

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij deze eindeloos op kan bouwen op iedere plek. Hij kan zich zo heerlijk vermaken en zijn fantasie kent dan geen grenzen, zo heeft mama een moment voor zichzelf..en dat wil ik alle moeders toewensen. Groetjes Lisette

 69. timmem timmem

  70

  kleinzoon heeft heeft hier nu precies de goeie leeftijd voor en het speelgoed van zijn zusjes begint hem te vervelen

 70. Mammy02 Mammy02

  71

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij hotel de botel is van treinen!!

 71. marbon marbon

  72

  Mijn kleinkind gebruikt nu de hele bank om treintje te spelen, wordt tijd voor zijn fantasie met een spoorbaan!

 72. monika monika

  73

  Mijn collega haar kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij de grootste fan op aarde is.ik zou hem graag voor het zoontje van mijn collega willen winnen hij wordt in augustus 2 jaar,

 73. malinili malinili

  74

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij de verhaaltjes altijd heel goed in zich opneemt en naspeelt met zijn eigen treintjes en er nieuwe varianten op bedenkt. Maar het zou toch super zijn als hij zijn houten treintje kan vervangen door een echte Koko of Wilson! Het zou toch te trein-tastisch zijn als hij zo'n prachtige set zou winnen!!

 74. Alena Alena

  75

  Mijn kind gebruikt nu de hele kamer om met treintje te spelen, wordt tijd voor spoorbaan aanlegen

 75. thom79 thom79

  76

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij het treintastisch vind en dol is op treinen. Hij speelt het liefst met zijn Thomas de stoomlocomotief en speelsetje van Chuggington en bij Opa en Oma met de goede oude houten brio-trein waar ik als kind me ook al uren mee kon vermaken. Het liefst zou hij een leuke uitbereidingset willen winnen van Chuggington zodat hij met de rails Door de kamer kan rijden.

 76. ikbenmama ikbenmama

  77

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track omdat hij dol is op 'banen' bouwen! Maakt hem niet uit waarvan. Papier, wc rollen, houten rails, Kid K' nex, zand, water... alles veranderd in een baan. Binnen of buiten. Voor treinen, auto's knikkers, boten. Banen, banen en nog eens banen!

 77. Do1977 Do1977

  78

  Onze Jesse bouwt te gek met Chuggington Stack Track omdat het super tof speelgoed is. Dus winnen we niet, dan bouwt Jesse nog te gek met Chuggington Stack Track omdat mama vindt, Chuggington Stack Track verdient ieder kind.

 78. Joke Joke

  79

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij dan op ongekende hoogte kan komen met zijn fantasie en beleeft hij treintastische avonturen!

 79. nientje1980 nientje1980

  80

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat …hij alles bouwt voor zijn treintjes en ook voor auto's dat gaat gewoon over dezelfde baan bij hem. Hij is er echt uuuuuuren mee zoet, veel beter dan tv etc. en hij verzint hele verhaaltjes incl stemmen erbij. Fantastisch.

 80. xxxraissaxxx xxxraissaxxx

  81

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat het kleurig is en hij zijn fantasie daarmee helemaal kan laten gaan!

 81. Ketelaars Ketelaars

  82

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat zij heel veel fantasie heeft, graag alleen speelt, maar ook heel gezellig samen met haar vriendjes en vriendinnetjes kan spelen en bouwen. Dus wat wil je nog meer.

 82. tljg tljg

  83

  ...hij dit samen kan doen met zijn grote zus,en samen klaren ze deze superleuke klus!!

 83. Angela Halteren Angela Halteren

  84

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track omdat hij de ijsbaan al heeft en nog wat andere losse onderdelen zo kun je ze mooi met elkaar verbinden..... Hoe groter de treinbaan hoe leuker.Jayson is groot Chuggingtonfan en Wilson en de Heftige Storm Speelset of Koko’s Safari Avonturen Set zou een hele mooie uitbreiding zijn en de mogelijkheid om zijn fantasie( haha en ook die van mama want die moet altijd helpen) te vergoten. Jayson is 2,5 en speelt met de losse treintjes al erg vaak de afleveringen na By the way Koko is een zij en geen hij( tekst bij de beschrijving van Koko’s Safari Avonturen Set)

 84. henrike bouwhuis henrike bouwhuis

  85

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij als 2-jarige al zijn fantasie en creativiteit hierin kwijt kan!! En bij het zien van Chuggington wordt Jesse helemaal gek, dus zeker bij de Chuggington Stack Track!!!

 85. sandra69 sandra69

  86

  Mijn zoontje van bijna 4 vind alles van Chuggington treintastisch. Veel leuker dan Thomas. En de hoogte in bouwen is helemaal mooi, dan kunnen de treinen over hele lange "glijbanen" zoals hij het noemt. Dat is namelijk zijn tweede passie...glijden op een glijbaan. Hij begint nu zelf al telkens met duplo zijn huidige treinrails wat te verhogen, maar dat werkt natuurlijk niet....dus deze set die de hoogte in kan is van harte welkom.

 86. Karin8 Karin8

  87

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat je hebt dan aan fantasie en plezier geen gebrek.

 87. Mommynini Mommynini

  88

  Omdat papa mij heeeel goed laat zien hoe dat moet , en er stiekem nog meer lol aan beleeft dan ik zelf ! Maar samen spelen blijft het fijnst!

 88. Inckert Inckert

  89

  Mijn kinderen bouwen te gek met Chuggington Stack Track, omdat zij fan zijn van de OPEENSTAPELING van avonturen die Wilson en zijn vrienden hen bezorgen. "BOUWEN AAN DE TOEKOMST" met de Chuggington Stack Track!

 89. Martine Verweij Martine Verweij

  90

  Ik zou deze heel graag voor mijn buurjongentje willen winnen want hij is dol op bouwen en hij zag dit plaatje en kreeg gelijk een glimlach van oor tot oor en dat maakte mijn blij ,, Dat is mijn reden waarom ik deze wil winnen speciaal voor hem

 90. Rolicha Rolicha

  91

  ...hij zo gezellig samen met zijn grote broer en kleine zusje samen kan spelen...tuuttuuut!!!

 91. kramli kramli

  92

  omdat hij helemaal fan is van Chuggington op televisie en met zijn en zijn treinsets met treinen, met deze set kan hij nog groter en hoger bouwen dat vind hij helemaal te gek. wij wonen aan een spoorbaan en alle treinen die langs komen geef hij een naam...uit chuggington.....

 92. Nicole Hoogenboezem Nicole Hoogenboezem

  93

  Omdat mijn zoontje helemaal gek is op chuggington en vooral op stoomboemel piet. Bij ons in de stad rijd ook een stoomtrein en die heeft al de naam stoomboemel piet gekregen.

 93. ausje ausje

  94

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat Ryan graag speelt met zijn Chuggington trein en daar huisjes en rails voor bouwt van blokken, maar de echte STACK TRACK zou natuurlijk véééééééél fijner voor hem zijn! De lucht in met zijn treinen dat is wat hij wil, ik hoor in gedachten zijn gelach al en zijn van blijdschap gegil!

 94. fousert fousert

  95

  Alle drie mijn kids bodem te gek chuggingtons stack track omdat ze alle drie STAPELGEK zijn van treinen

 95. Shebail Shebail

  96

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat het zo goed is voor zijn motoriek én bovenal TE GEKKE uiterlijk!

 96. SuzieA SuzieA

  97

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij zo zijn eigen afleveringen van chuggington kan uitspelen. Helemaal gek van Wilson is de kleine vent en kan uren verhalen verzinnen over de zijn kleine trein vrienden.

 97. mdounen mdounen

  98

  mijn zoontje bouwt te gek met chuggington stack track omdat, hij het prachtig vind om samen met papa dit te doen! "want jij kan niet zo goed bouwen, mama"; zoals mijn zoontje zegt. haha.

 98. kanTineke kanTineke

  99

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat … Een echte vraag kan ik het niet noemen, maar de zin kunnen we hier ook zeker af maken. Al moet ik er wel flink over nadenken, want ja mijn kind zou zeker te gek bouwen met Chuggington Stack Track omdat ze alles wat nieuw is echt GE-NI-AAL vind en helemaal als het treintje dan ook nog kan rijden. Haar buurjongen heeft nu ook chugginton trein banen, en daar zijn ze beiden niet bij weg te slaan. Maar, als ik dan heel eerlijk ben vind ik mijn dochter van 2 en een half echt nog net iets te jong hiervoor! Daarom zou ik deze vraag ook voor mijn zus willen beantwoorden. Zij heeft namenlijk een ongelovelijk stoere zoon die met zo'n trein baan helemaal in zijn nopjes zou zijn. Deze jongen kan namenlijk geweldig bouwen! En dat is nog niet alles, hij is gek op alles wat wielen heeft en hard gaat, of te wel een echte kerel! Voor hem zou het niets uitmaken welke prijs hij zou winnen, want met welke baan dan ook zou hij een gat in de lucht springen en de snelheid opzoeken met zijn chuggington stack track. Dus om als nog de zin af te maken: Mijn neefje bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij één van de meest stoere jongens is die niet vies is van een uitdaging om deze stoere banen in elkaar te zetten. Er van geniet om zijn fantasie te prikkelen met de geweldige soorten banen die Chuggington heeft en ongelovelijk onder de indruk zal zijn van alles wat er mogelijk is met deze gave banen!

 99. miep1979 miep1979

  100

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij hiermee terecht kan op elke locatie of plek. De Chuggingtonbaan kan in de hoogte en naar opzij, dat maakt mijn zoontje wel heel erg blij!

 100. gerbe gerbe

  101

  omdat fantasie gewoon is bij kinderen en dit daarbij erg goed aansluit. uren speelplezier

 101. evelien1986 evelien1986

  102

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat voor hem niks te gek is! Fantasie is alles wat nodig is!

 102. melissa1984 melissa1984

  103

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij heel creatief is en vol fantasie zit: hij gaat er helemaal in op.

 103. Renskuhh Renskuhh

  104

  Omdat hij helemaal gek is van treintjes en rijdende voertuigen. Wat zal hij hiermee in zijn sas zijn. Daarbij is het goed voor zijn ontwikkeling en fijne motoriek om hier mee te spelen. Ja, i'm in!! :D

 104. Mamakita Mamakita

  105

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij dit altijd kijkt op tv, al een hele verzameling treintjes heeft en er geen genoeg van kan krijgen!

 105. ppebesma ppebesma

  106

  omdat het zoontje van mijn vriendin helemaal gek is op chugginton en dit nog niet heeft hij zou hiermee zijn creatieviteit nog meer kunnen laten zien en zijn fantasie kan uitleven.hij zou n gat in de lucht springen als hij dit zou krijgen

 106. wendyke82 wendyke82

  107

  mijn oudste zoon helemaal gek is op treinen en ook vooral met chugginton hij had van zijn oma een baan gekregen die was helaas niet compleet zaten alleen maar bochten in dus dat is een beetje saai hierdoor kan hij ook niet echt zijn creativiteit kwijt maar met zijn fantasie gaat het goed hij zou een gat in de lucht springen als ik met zo'n mooie baan aan zou komen

 107. Jan31 Jan31

  108

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat dit op een zeer leuke wijze de creativiteit motiveert.

 108. mbloem mbloem

  109

  Mijn kinderen zouden razend enthousiast zijn als ze 1 van hun favoriete speelgoed zou kunnen winnen, samen kunnen ze hun fantasieen en hun creativiteit kwijt in het bouwen en spelen van de Chuggington Stack Track.!

 109. ukko19 ukko19

  110

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, hij is dan tijden zo lief bezig, en ppff, even rust voor arme pa zijn back ;)

 110. smuijs smuijs

  111

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat …het supersterk en mooi speelgoed is! Het blijft jaren leuk om mee te spelen, beter kan toch niet?!

 111. talitha_folkers talitha_folkers

  112

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij het nu als grote neef zijn kleine neefje het kan leren en binnenkort straks grote broer zijn kleine broertje kan leren spelen met de Chuggington Stack Track

 112. Jose Looijs Jose Looijs

  113

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij echt uitgedaagd wordt en zijn fantasie er in kwijt kan!

 113. Melissa Mudder Melissa Mudder

  114

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat dit de droom voor elk jongetje is. Speelgoed waar kindjes jaren mee kunnen spelen en wat altijd leuk blijft (ook voor meisjes trouwens ;-))

 114. sabrina66 sabrina66

  115

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat … al het speelgoed van zijn broer en zus, maakt hij vakkundig en in een handomdraai stuk en dus. Hoop ik met deze trein die tegen een stootje kan, hem af te leiden van al dat andere. Misschien kan deze trein hem van gedachte doen veranderen. Een verzoeningsoffer van zijn kant, die er ook nog eens voor zorgt dat hij direct in een fantasiewereld beland. Wie wil er nu niet met chuggington avonturen beleven. Ik hoop deze trein aan mijn zoon te geven. De spanning stijgt, de beslissing genomen, welke drie kinderen krijgen een treinset en moeten van de schrik bekomen.

 115. Sharon2013 Sharon2013

  116

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat Sharon gek is van treinen en aapjes trekt zij bij het zien van Koko's trein en een gekke bek. Doos op de kop en spelen maar, binnen no time rijdt Koko's trein door onze kamer en is Sharon een superblije jongedame!

 116. omer omer

  117

  mijn kind bouwt te gek met chuggington stack track omdat het niet kapot te krijgen is en een voetbal is zo lek

 117. Wendy Evers Wendy Evers

  118

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat iedere set op meerdere manieren opgebouwd kan worden, zodat de creativiteit van mijn zoontje gestimuleerd wordt. Hopelijk gaat hij treintastische avonturen beleven!

 118. timmem timmem

  119

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat het speelgoed van de meiden onze kleinzoon niet meer kan verblijden

 119. Yvonne1980 Yvonne1980

  120

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track want zijn favoriete serie in het echt naspelen is natuurlijk helemaal te gek! Elke keer weer een ander mooi spoor, zo komen onze jongens deze koude zomer wel door!

 120. sibella sibella

  121

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij vind het leuk vind, hij is tenslotte kind en soms na een grote vliegende smack, eindigt toch nog alles in een prachtige track als comeback.

 121. Hilse Hilse

  122

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij nog nooit zulk mooi speelgoed heeft gehad!

 122. ilona ilona

  123

  Bouwen al favoriet is en chugginton een grote hit is bij ons thuis. Een combinatie van deze twee is dus een jongensdroom, en ook voor papa's want die spelen heel verantwoord mee haha. En mama's hebben dat even tijd om met een kopje thee te gaan zitten een win- win situatie dus!

 123. allysia25 allysia25

  124

  Ik zou de set graag winnen voor het zoontje van mijn beste vriendin die is 3 augustus jarig. Hij is gek van treinen en bouwen dus dit zou en mooi cadeau zijn! Helaas kan ik het zelf niet betalen dus maar hopen dat ik het win voor hem! Succes iedereen!

 124. at83 at83

  125

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat …de treintjes op de tv al helemaal te gek zijn, laat staan dat hij het zelf na kan bootsen met het mooie speelgoed!

 125. SelinaVermeer SelinaVermeer

  126

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij helemaal weg is van Chuggington ook al is hij pas 11 mnd oud! Hij bestudeert ieder treintje aandachtelijk en Chuggington draagt bij aan de ontwikkeling van mijn zoontje!

 126. Marije Suurbier Marije Suurbier

  127

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat mijn zoontje veel fantasie heeft en hier waarschijnlijk veel lol mee zal beleven en enorm gek is op treinen zelfs als we in de auto zitten onderweg ergens en hij hoeft een treinspoor te zien en roept al gelijk TREIN. Dus hiermee zal hij heel blij zijn.

 127. mamasalome mamasalome

  128

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij sowieso gek op treinen is (hij spot ze altijd eerder dan wij), gek op bouwen is(gaaf dat het niet maar op één manier kan, maar dat hij zelf een eigen creatieve baan kan maken!) en gek op racen is (hij zal ervan genieten hoe hard het naar beneden gaat...).

 128. Sarina Sarina

  129

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack Track, omdat hij al zijn fantasie erop los kan laten en het beter voor zijn ontwikkeling is dan spelen met de I-Mac ;-)

 129. jackstek jackstek

  130

  Mijn kind bouwt te gek met Chuggington Stack track, want het is supermooi speelgoed, het houd de boefjes zoet. Elk kind is dol op de trein. En dat ze de dvd ervan hebben is helemaal fijn. Met dit bouw en speelpakket kunnen ze zelf het verhaal spelen, Succes met deze prijzen verdelen !!

 130. Linda Klaassen Linda Klaassen

  131

  Mijn zoon bouwt te gek met Chuggington Stack track, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat vermaakt hij zich prima met zijn favoerite speelgoed.

 131. nathalietje nathalietje

  132

  ik hoop het mee te maken want ik kan het product niet., wel 2 dochters maar misschien worden ZE heeeeeeeel handig !!!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >