Win 1 van de 5 Chuggington Ice Caves!

Door: Mamaplaats 149 reacties

Win 1 van de 5 Chuggington Ice Caves!

Ontdek de TREINTASTISCHE speelwereld van Chuggington. Chuggington is een speciale plaats waar Loco’s tot leven komen. De enige manier om te reizen is per rails. Wilson, Koko and Brewster zijn drie train-treinen (jonge treinen in opleiding) met als doel om nette en goede Loco’s te worden. Naast hun dagelijkse klusjes en school, leren en ontdekken zij belangrijke dingen in het leven van een kind, zoals de waarde is van vriendschap en samen delen en samen spelen. Kinderen voelen zich direct aangetrokken tot deze nieuwe generatie treinen en worden snel fan van Chuggington. Het aansprekende liedje en de vrolijk gekleurde treinen inspireren en spreken tot de verbeelding en leren tegelijkertijd belangrijke dingen van het leven. Chuggington is Treintastisch! StackTrack brengt Chuggington Die-Cast naar een hoger niveau. Het Stack Track rails systeem heeft een gemakkelijker klik systeem en mogelijkheid om omhoog te bouwen! Met de mogelijkheid om ook omhoog te bouwen, komt er nog meer dynamiek in het Chuggington Die-Cast Treinbaan systeem. De treinen kunnen met een hogere snelheid over het spoor rijden en meer mogelijkheden ontstaan voor het maken van verschillende soorten lay-outs.

Hoe win je 1 van de 5 Ice Caves?

Beantwoord de vraag zo origineel mogelijk: Sint geeft mijn kind Chuggington omdat...

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
149 Reacties

Reacties

 1. xkimiejx xkimiejx

  1

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… Chugginton een onbekend terrein is en wij er graag meer over willen weten en zien. Het klinkt namelijk erg leuk!;)

 2. ellywels ellywels

  2

  Omdat mijn kind gek op treintjes is

 3. Desley Desley

  3

  Sint geeft mijn kind Chuggington,omdat mijn zoontje er helemaal dol op is,maar het ook hoog in de prijzen is en ik het hem niet altijd kan geven.

 4. Martine Baltus Martine Baltus

  4

  Sint geeft mijn kind chuggington omdat... sinterklaas altijd op tijd komt is het niet met de boot dan wel met de trein en met deze trein worden wij heeeeeel blij

 5. mirjam heijman mirjam heijman

  5

  omdat.... Onze kanjer zit sinds september op de basisschool en heeft hier heel veel moeite mee op sociaal gebied. iedere dag komt hij thuis met verhalen dat hij geduwd is, niet mee mocht doen, enz.. dat grote kleine mannetje heeft het gewoon erg zwaar in de grote mensen wereld! dit kado zou voor hem erg leuk zijn, even weg uit de grote mensen wereld, gewoon lekker de vriendelijke chuggington wereld in! heerlijk veilig lekker kind (zichzelf) zijn. En een opsteker voor onze kanjer! Als de reclame van chuggington op tv is, roept hij ook altijd: ; mama, mama mama!!!!!!!! kom snel! kijk dan die wil ik! kijk dan!!!!!!!! die is echt cool he!? dus.. de prijsvraag past wel bij ons!!1

 6. nessen nessen

  6

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat Sint vindt dat mijn kind het verdient om te spelen met speelgoed dat is uitgekiend.

 7. Oldie Oldie

  7

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat het veel coördinatie vergt en concentratie om alles in elkaar te zetten en het bevorderd zamen spel. Het heeft zo veel onderdelen en thema's dat onze kind er uren mee bezig is. Zo te zien kan het ieder keer anders opgezet worden. Goed doordacht. Sint mag dit wel bij ons afleveren.

 8. door43 door43

  8

  omdat als mijn kanjer chugginton aanraakt ermee speelt of ziet dan hoeft hij een ander speelgoed niet!!!

 9. petra tuijn petra tuijn

  9

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij alleen nog maar met deze treinen speelt ,juist omdat trein chugginton hem nooit verveelt.

 10. debbie debbie

  10

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat sinds mijn zoontje een bezoek heeft gebracht aan het spoorwegmuseum waar het een speciale chuggingtonweek is geweest hij hier helemaal dol op is.

 11. Cora Top Cora Top

  11

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat we dan met een echte trein naar alle fantasiewerelden kunnen reizen en zo nog sneller overal kunnen zijn. Van jungle tot de zee

 12. Kitty Teeffelen Kitty Teeffelen

  12

  Omdat de fantasie geprikkeld wordt en nieuwe uitvinders worden gecreëerd!

 13. Dorien1985 Dorien1985

  13

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat ze met Chuggington leren wat samen spelen en samen delen inhoudt! Het leuke aan dit mooie kwalitatieve speelgoed is dat er ook een diepere gedachte achter zit. Van peuter tot kleuterleeftijd en nog langer is je kind zoet met dit speelgoed wat jaren mee kan. Iets beters kun je niet bedenken voor in 'de zak'! Want dan gaan je kleintjes echt helemaal uit hun dak ;-)!

 14. nelevd nelevd

  14

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… de bijna 2-jarige Han dan heel de dag kan spelen met een van de 2 dingen die hem mateloos boeien: treintjes! Dus we zoeken nu treintjes op zijn maat waar ook zijn oudere broer en zus nog plezier aan kunnen beleven. Koeien zijn trouwens Hans andere obsessie: die bezoeken we elke dag eens live :-)

 15. fenny lich fenny lich

  15

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… hij daarin zijn rust wat terug kan vinden na de hectiek van alle dag en zijn houten treintje voor zijn broertje is nu vind ie zelf; en omdat hij zijn creativiteit erin kwijt kan kan ie tevens , ondanks zijn adhd, leren wat oa samen spelen is.

 16. iuliastamate iuliastamate

  16

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij er zo leuk mee speelt en eindelijk stopt met zeuren... ;-)

 17. kempenaers kempenaers

  17

  omdat mijn kleinzoontje heel graag bouwt en dit nog op verschillende manieren ander kunt bouwen interesseert hem dit nog meer en hij kan er daarna nog urenlang mee spelen ook

 18. R Derks R Derks

  18

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… mijn jongste vorig jaar zijn eerste chuggington treintje heeft gekregen, en mijn oudste daar nu mee heeft aangestoken, maar het is zo duur dat sint (mama) er even geen centjes voor heeft! Sinterklaas zou mijn jongens heel erg gelukkig maken

 19. Joke Joke

  19

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat mijn zoontje zich helemaal uit kan leven en zelf zijn eigen verhalen kan verzinnen.

 20. Irene Irene

  20

  Sint geeft mijn kind Chuggington, omdat hij niets anders bedenken kon. Het is geweldig leerzaam en zo dus daarom vond sint dit een goed kado. Hij dacht: Daar kan Fender goed mee spelen en het uiteraard met zijn vriendjes delen. Hij zal er reuze blij mee zijn, want spelen met Chuggingon is ontzettend fijn. Vooral Brewster is favoriet, daarom wachten wij met smart op zwarte Piet!!

 21. elsbusschop elsbusschop

  21

  Sint geeft mijn kind Chuggington, omdat dit gewoon de max is!!! Met de trein, zou je'r al zijn !!!!

 22. angela flipsen angela flipsen

  22

  Sint geeft mijn kind chuggington omdat mijn dochtertje die treintjes helemaal geweldig vind en dat voor een Meissie!!!!

 23. Dani15 Dani15

  23

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… Niet alleen mijn stoere dochter er mee zal spelen, maar ook mama vind het leuk (en opa zal er waarschijnlijk ook mee bezig zijn onder het mom van..)

 24. nienke nienke

  24

  omdat hij met zijn 2 jaar, liefst de hele dag met zijn houten treinbaan speelt en hij dan zegt: "ikke Chuggington, toet, toet". "Waar het hart vol van is, stroomt de mond van over."

 25. marielle81 marielle81

  25

  sint geeft mijn kind(eren) chuggington omdat het zulke leuke treintjes voor leuke kindertjes zijn.. onze jongste nu 8mnd wordt r altijd stil van.......

 26. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  26

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij zo stoer was om bij de tandarts zijn mondje open te doen!

 27. timmem timmem

  27

  hij onze woonkamer wel wil vullen met al die mooie spullen

 28. Andrea Janse Andrea Janse

  28

  sint geeft mij chuggington omdat ik maanden een helmpje op moest voor mij voorkeurs houding. zelfs met het warme zomer weer.maar nu mag hij af

 29. judokid judokid

  29

  Dit gaat mijn kind geweldig vinden, uren lang speel plezier en moeders krijgt nu ook wat welverdiende rust!

 30. w12345 w12345

  30

  Sint geeft mijn (klein) kind Chuggington, omdat zij een meisje is en heel veel van treintjes houdt.

 31. Mirremeid Mirremeid

  31

  Omdat mijn dochter Sterre Trijntje heet en toevalligerwijs ook heel erg veel van treintjes houd. We hebben zelf een museumjaarkaart om regelmatig het spoorwegmuseum te kunnen bezoeken.Daarbij is dit super creatief speelgoed wat de ontwikkeling stimuleert en ze kan er heerlijk mee samen met haar tweelingzusje Nikki en grote broer Bo spelen.

 32. Caroline979 Caroline979

  32

  Omdat onze zoon helemaal GEK is op treintjes!!!!!

 33. sandra1968 sandra1968

  33

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat mijn kleine mannetje helemaal gek van locomotiefjes en daaraan hangende wagon !!

 34. sophie hecke sophie hecke

  34

  Omdat mijn zoontje helemaal treintjes gek is en dan heel rustig kan spelen!

 35. au3 au3

  35

  sinterklaas ons dochtertje van 5 wil heel graag stoer jongensspeelgoed. (pff hoe vaak ze al gevraagd heeft, mamma krijg ik ooit een broertje, ik wil ook treinen en auto's) Haar verlanglijstje staat vol met chuggington, bob de bouwer en playmobile/lego.. Dit is een hele mooie kans om ons dochtertje haar wens te volbrengen (want een broertje zal er helaas voor haar nooit komen) en ervoor te zorgen dat er in de cadeautjeszak niet alleen meisjesspeelgoed komt !?!?!?!

 36. ratzel ratzel

  36

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij dan kan spelen zonder zich te vervelen en u als kindervriend ziet een gelukkig kind want zoals ik al zei het is een te dure tijd voor mij en kan dit niet kopen dus mij de moeder maak je daarmee ook blij!

 37. Linda Linda

  37

  Sint geeft mijn kind(eren) Chuggington omdat ze elke dag op de tv naar chuggington kijken en er helemaal weg van zijn! Daarnaast zegt mijn zoon elke dag, mama die wil ik hebben! Bij ons maakt de Sint niet een kind blij maar gelijk 2. De broers zijn onafscheidelijk en zouden hier samen uren mee kunnen spelen!

 38. Zana Zana

  38

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… hij nog nooit eerder een Sinterklaascadeautje heeft gehad. Wij vieren dit jaar het feest voor de eerste keer, want nu is mijn zoontje echt geen baby meer.

 39. mip mip

  39

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat mijn zoontje niets liever zou hebben gehad. Want wat is er nou mooier dan zo’n rails in de lucht waar een trein vanaf suist, vliegensvlug? Met zo’n treinbaan worden dromen waar, en wordt het een treintastisch sinterklaasfeest dit jaar!

 40. Janneke Roes Janneke Roes

  40

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… hij dol is op treinen. Een spoor zo lang mogelijk.... Kijkend naar Chuggington op tv, met open mond en tong naar buiten, kijk hij gebiologeerd naar de pratende vrienden! Geen snoep, geen koek, geen drinken... hij wil niet gestoord worden!

 41. Sarina Sarina

  41

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat, onze kleine spruit Wilson, Koko and Brewster aanbad. Samen kunnen ze heerlijk spelen, en leren alles samen eerlijk te delen. Ook andere normen en waarden komen aan bod, daar kan geen ander speelgoed tegenop!

 42. Lynn Sami Lynn Sami

  42

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij op zoek is naar jonge kindjes in opleiding om hem te helpen met alle cadeaus uit te delen en de enige manier om te reizen is per rails ;-)

 43. carla carla

  43

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… de jongste nu ook een eigen trein wil. Onze oudste heeft niets met treinen, de middelste is helemaal wild van thomas de trein en ja de jongste wil een andere trein zoals hij zelf zegt, "niet thomas maar die andere trein mama van de televisie".

 44. wendyke82 wendyke82

  44

  omdat mijn 2 zoontjes het leukst vinden om met de trein te reizen en daarom er ook zo gek op zijn

 45. missmercedes missmercedes

  45

  mijn zoontje net geboren is en nu alleen maar roze speelgoed om zich heen heeft omdat hij een zusje heeft wat ouders is.... daarom verdiend hij echt jongens speelgoed! :D

 46. Zeynep Copur Zeynep Copur

  46

  Omdat mijn zoontje zijn eerste echt sinterklaas gaat vieren. Net zoals hij gek is van de zwarte pieten, is hij ook dol op treintjes.. Hij is nu 2 jaar en nieuwsgierig naar alles, mooi op ontdekkingsreis. Deze cadeau zou hij ook helemaal geweldig vinden.

 47. Roy Roy

  47

  Omdat.... U het vorig jaar vergat. Nu vraag ik het dit jaar al weer, En hopelijk vergeet u het niet dit keer. Thomas de trein komt er niet meer in, want chuggington is voor mij het begin! Nu zie ik chuggington alleen nog op tv, Maar hopelijk speel ik er binnenkort mee.

 48. Miepje27 Miepje27

  48

  Omdat Jelle gek is van treinen en daarom geniet van station tot station!!!

 49. Yensje Yensje

  49

  Onze papa en mama hebben een zwaar jaar Hard werken, studeren het gaat niet zo maar Met de feestdagen in aantocht moeten er ook cadeautjes gekocht Want wij willen graag spelen maar kunnen nog niet heel goed delen we kijken wel graag samen naar de tv en zingen de liedjes van Chuggington mee Lieve sint maakt u ons blij met deze mooie verrassing erbij? Dan worden de zorgen weer wat kleiner en ons feest een heel stuk fijner!

 50. Marjolein Bos Marjolein Bos

  50

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat opa ooit treinmachinist was en omdat hij alles moet delen met een grote en kleine zus, komt Chuggingtton hier heel goed van pas. Zo kan onze kleine man ook heel fijn alleen spelen zonder zijn zussen te hoeven vervelen. Bovendien zitten papa en mama niet heel ruim in de slappe was en daarom komt deze Chuggington speelset hier heel goed van pas!

 51. magrita magrita

  51

  Kind geeft mijn kind chuggington omdat we altijd hebben geweten dat de goede sint het vorig jaar niet met opzet was vergeten!

 52. riaat hut riaat hut

  52

  omdat mijn zoon gek is op treinen en hij samen met zijn zusje hier mee kan spelen. Ze zien elke dag de trein rijden en vinden dit allebei reuze interresant. met Chuggington kunnen jongens en meisjes zich uren vermaken en is het speelplezier groot.

 53. Monique Monique

  53

  Onze Joey iedere morgen weer aan mij vraagt mama mag ik die voor Sinterklaas !!! Zo gauw als hij de reclame van de chuggingtton treinen set ziet .hij vindt het echt helemaal geweldig . En ik antwoord elke dag wie weet laat Sinterklaas jou allerliefste wens wel uit komen, en het mooiste moment was toen hij een uit gebloeide paardebloem vond en wij zeiden dat hij moest blazen en dan een wens mocht doen .ik wens ik wens een ..... Ik hoef jullie niks meer te vertellen denk ik !! .

 54. manon70 manon70

  54

  Wij kennen Chuggington geheel niet. Het lijkt me echter een uitdagend en stimulerend speelgoed en niet alleen voor de kinderen, maar ook als ouder om te observeren hoe je kind speelt en het zou me niet verbazen wanneer je met je kind meespeelt, je jezelf weer even kind voelt en zelfs wat van je kind kunt leren. Naar mijn idee kan Chuggington een groot voordeel voor het kind zijn, doordat het zowel alleen als samen kan leren spelen. Wanneer ik samen met mijn kind speel krijgt ze op dat moment even de volledige aandacht en dat zorgt weer voor rust en harmonie over de hele dag. Ik zou deze Ice Cave heel graag voor mijn neefje willen winnen! Zonder de reden nu te willen toelichten zou dit waarschijnlijk het soort speelgoed zijn dat heel goed voor hem kan werken !

 55. Linda Klaassen Linda Klaassen

  55

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat mijn zoontjes hier zeker tot 2014 mee kunnen spelen. Wat een mogelijkheden, wat een plezier !!

 56. Thoughie Thoughie

  56

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij dat zo fantastisch vindt! En mijn grote knul krijgt in december een broertje en een zusje, zoals u begrijpt wordt dat een heel klusje. Dus een beetje verwennerij hoort er eigenlijk wel bij! Poepluiers, voeden en nachten waarin mamma niet slapen kon, maar hij... Hij speelt met Chuggington :-)

 57. Evelien Bregman Evelien Bregman

  57

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij elke ochtend als hij wakker word, alleen maar chuggington wil zien en omdat hij helemaal gek is van treinen.

 58. Saskia van Dijk Saskia van Dijk

  58

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat dit kleine meisje van vijf zo graag met de trein reist.

 59. Jose Schoeman Jose Schoeman

  59

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat, Onze kleine ondekkingsreiziger dit jaar heel erg lief is geweest en weer ontzettend veel heeft geleerd, en dat is toch wel wat de sint graag wilt horen/zien.

 60. kaat kaat

  60

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat het leerzaam speelgoed is. Mijn dochtertje wordt nu al helemaal wild als Chuggington op tv is. Ben heel benieuwd naar haar reactie op zo'n prachtig cadeau!

 61. fabienne fabienne

  61

  Sint geeft mijn kind Chuggington, omdat hij al vanaf dat hij een maand of 6 was helemaal gek is van alles wat ook maar wielen heeft. Eerst waren het voornamelijk auto's maar tegenwoordig vindt hij treinen ook echt te gek. Ik kan gerust uren met hem op een station gaan zitten om treinen te kijken ( een duur dagje pretpark is dus helemaal niet nodig:-) ) En overal waar we heen gaan, of dat nu naar de supermarkt of naar oma is, er moet een trein of auto mee. Hij is nu 2,5 en net zindelijk en natuurlijk moest dat steeds beloond worden met stickers van treinen. Hoe leuk zou het dan zijn als de sint dan treintjes van Chuggington mee zou brengen uit Spanje, omdat hij al zo goed op de wc plast. Ik denk ook dat hij dan spontaan niet meer bang is van de beste man :-)

 62. Melina76 Melina76

  62

  Sint geeft mijn kind Chugginton, omdat het een garantie is voor uren lang educatief speel plezier.

 63. Annelies coppens Annelies coppens

  63

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat zijn handen zo goed als vastgegroeid zitten aan alles wat met treinen te maken heeft. Hij rent, slaapt, eet en gaat zelfs naar de wc met een trein in zijn hand. Op de vraag wat zou je willen van de Sint komt van mijn zoontje dan ook steevast hetzelfde antwoord:"veel treinen" Kortom, de Sint weet waar hij ons boefje mee kan verrassen ;-)

 64. mamajoycenl mamajoycenl

  64

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat…wij sinds drie weken verhuisd zijn en onze zoon uit kijkt op de trein vanuit het huis. Nu zou hij heel graag Chuggington treinen krijgen, die wijst hij vol trots de hele tijd aan in de boekjes, maar wij hebben simpel weg niet zoveel sinterklaascentjes om zo'n groot cadeau te kopen. Hij wordt s' ochtends wakker met treinen en gaat s' avonds naar bed met treinen en wat is er dan leuker dan een echte Chuggington te krijgen.

 65. moosbo moosbo

  65

  Sint geeft mijn kind chuggington omdat Wilson, Koko en Brewster hem meenemen naar de leukste avonturen, Wat gegarandeerd speel plezier oplevert voor vele uren. Chuggington tovert een lach op een kindergezicht, En dat is toch waar de Sint voor zwicht!

 66. petra riek petra riek

  66

  hij helemaal op treinen is. Hij heeft al heel veel treintjes van chuggington maar heeft nog geen baan. Dat zou het Sinterklaasfeest wel helemaal compleet maken.

 67. Sofje79 Sofje79

  67

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… sint exact weet wat mijn kleine meid leuk vind. Zij zal hier uren en uren speelplezier mee hebben en dan kan de kerstman zorgen voor extra treintjes voor erbij

 68. Angela Rksi Angela Rksi

  68

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… mijn dochtertje helemaal fan is van Chuggington. En ondanks dat er wel eens een opmerking word gemaakt door een anders kind blijft ze toch trouw aan Chuggington. Het is gewoon fantastich speelgoed waarbij mijn dochtertje heerlijk mee in haar fantasie wereldje kan gaan spelen.

 69. chesraso chesraso

  69

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat....mijn stoere zoon van 8 zich heel groot voelt en zich zo ook voordoet omdat hij denkt dat hij zich voor de buitenwereld al groot moet gedragen en zich moet bewijzen!! maar ondertussen toch "stiekem" leuk vindt om nog met chuggington heerlijk in een fantasie wereld te kunnen duiken waar hij nog lekker het kind van 8 en zichzelf mag zijn!

 70. pascalendiane pascalendiane

  70

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat…de Nintendo Wii U al genoeg heeft gekost.

 71. Isabelle Isabelle

  71

  Omdat we uit onze jeugd nog enkele treintjes hebben staan, maar hij hier niet naar omkijkt en enkel met de kleine autoo'tjes speelt. Misschien kunnen we hem met deze "nieuwe" trein warm maken voor de speelgoedwereld op treinwielen?!

 72. Marloes Pals Marloes Pals

  72

  Sint geeft mijn kind chuggington omdat: hij in zijn grote boek heeft gelezen. Dat zijn allereerste woordje trein was.

 73. angelique kreugel angelique kreugel

  73

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… hij echt mega verzot is op treinen houten trein en duplo heeft hij al zeurt al een jaar om een chugginton baan en daar zal hij ureeeen mee spelen zodat mama ook even de veotjes de lucht in kan gooien :P

 74. rebekkie44 rebekkie44

  74

  Sint geeft mijn kind chuggington omdat mijn zoon altijd roept ik word treinmachinist want treinen zijn fansastisch (zo zegt hij het letterlijk) Hij kijkt vaak chunggington en kent bijna alle treintjes!

 75. martha68 martha68

  75

  omdat mijn kind gek op treintjes is en er veel mee spewelt zou ik graag een willen winen

 76. jerney83 jerney83

  76

  Sint geeft mijn dochters Chuggington omdat: "zij deze willen schenken aan hun juf, want er zitten momenteel een paar "razende sneltreinen" in de klas en die vallen vast wel in zwijm van deze geweldige trein!"

 77. manuela schaap manuela schaap

  77

  Sint geeft mijn kind chuddington trein omdat hij dan nog meer geniet van het sint festijn!!.

 78. Sonja van Strien Sonja van Strien

  78

  Mijn zoon heeft alles al van Thomas de Trein; dus dit jaar staat alles van de chuggingtons erop. Gelukkig houdt ook zijn jongere broertje van treinen, zodat het gezellig spelen is en ook waar voor z'n geld. Hopelijk wint hij de chuggingtonsprijs, want de centen "gaan als een trein" richting de kassa's deze maanden !

 79. SandraT SandraT

  79

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij dit heel erg verdiend heeft. Hij is met zijn bijna 3 jaar een enorme doorzetter en gaat heel goed om met zijn levenslange glutenvrije dieet. Hij is dol op treinen en vooral op die van Chuggington!

 80. es es

  80

  Onze dochter het Treintaschtisch vindt!!

 81. diaan4 diaan4

  81

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij dit wel heel erg leuk vind en zodat hij samen met zijn andere broer genieten kan van de leuke avonturen die ze samen naspelen net zoals op de dvd die erg favoriet is momenteel!

 82. GAnn GAnn

  82

  Sint geeft mijn kind Chuggington, zodat hij urenlang kan spelen en mama even tijd heeft om op mamaplaats de blogs te lezen en te delen!

 83. ausje ausje

  83

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat…mijn dochter het al heeft aangekruist in het speelgoedboek zodat mama het niet vergat. Ook mijn jongste kraait van pret zodra ik de tv op chuggington aanzet.

 84. nahsuusje nahsuusje

  84

  Janey zich uren zal vermaken, zodat de pieten op de daken kunnen waken. Dan is ze 1 jaar en een week nog een echte chuggington leek. Zal haar volgende woordje tjoekketjoekketoettoet zijn, dat is voor de grote Sint wel fijn.

 85. damai damai

  85

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… hij uren met treinen kan spelen en heel lief zijn speelgoed met andere kinderen kan delen. Hij geduldig aan zijn spoorbaan bouwt, terwijl zijn kleine zusje alles in de war douwt. En 's avonds als het licht uitgaat zijn stemmetje zachtjes zegt, 'nu lekker slapen' terwijl hij zijn treintjes op volgorde legt. En weet je wat ik de volgende ochtend vindt? Allemaal treintjes in het bedje van mijn kind :)

 86. Moon999 Moon999

  86

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij helemaal weg is van treinen en zodra hij Chuggington ziet in de speelgoedwinkel hij het liefst daar blijft om er mee te spelen.

 87. jooise jooise

  87

  Sint geeft mijn kind Chunggington omdat, Omdat mama dan even kan relaxen in haar voetenbad!

 88. Cora Cora

  88

  Sint geeft mijn kind Chuggington, omdat als hij het zelf betalen kon. Alles van dit leuke treintje zou kopen, hoever hij er ook voor zou moeten lopen. Kijkt elke dag op programma gemist, Chugginton filmpjes beslist Helemaal verliefd is hij op dit treintje Lieve Sint dit is geen geintje. Wilt u mijn zoontje zien helemaal uit zijn dak, geeft hem dan iets van Chuggington in de zak!

 89. kitty kitty

  89

  Sint geeft mijn kind een Chunnington treinset omdat ik (mama) dan kan genieten van de prachtige uitdrukking op haar gezichtje omdat ze dit zeker niet verwacht. Zo klein als ze is (2jaar) heeft ze zo haar eigen ideetjes; Zo'n trein is eigenlijk voor jongetjes dus de sint brengt die niet naar meisjes......

 90. MVBL MVBL

  90

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat ze Treintastisch zijn! en hij vind ze helemaal geweldig ook om naar te kijken op tv, en hij heeft het ook wel verdiend!

 91. Danielle Nordholt Danielle Nordholt

  91

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij weet dat mijn kind nog nooit zo'n treintastisch mooie baan heeft gehad!!

 92. Natasja79v Natasja79v

  92

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij net grote broer is geworden. Alle visite brengt momenteel veel roze cadeautjes mee voor ons dochtertje. Het zou leuk zijn als de Sint ons zoontje verwend met stoere Chuggington! Dat verdient hij echt. Hij is enorm lief en zorgzaam voor zijn nieuwe zusje.

 93. corrievankammen corrievankammen

  93

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij alle stoelen achterelkaar neer zet en wij daar op moeten zitten en hij op de voorste stoel als treinmachinist.

 94. renmarvin renmarvin

  94

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… het is net een trein paradijs is straks

 95. moslimama moslimama

  95

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat, hij zo graag treinchauffeur wil worden haha. Kan hij hier mee oefenen en wellicht wordt dan echt treinmachinist

 96. priscilla vulpen priscilla vulpen

  96

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat onze kleine man het helemaal geweldig vind om naar Chuggington te kijken en om er mee te spelen en natuurlijk omdat hij heel erg lief is geweest.

 97. MamavanJoris MamavanJoris

  97

  Sint geeft mijn kind Chugginton omdat, onze grote jongen helemaal weg is van treinen en zeker van wilson koko en brewster, hij nu alleen er heel blij mee is, maar over een tijdje ze met zijn tweeen er vele leuke uurtjes mee door kunnen spelen, onze trotse grote broer heeel lief is geweesd, en super voor zijn kleine broertje zorgt

 98. chicken27 chicken27

  98

  Sint geeft mijn kind Chugginton, omdat dit het enige is dat dit jaar staat op haar verlanglijstje. En ze is een heel lief meisje. Treinen vind ze super tof, de Chuggington komt hier dus echt niet onder t stof. Haar moeder helpen is wat ze ook graag doet, gewoon omdat het mag en niet omdat het moet. Dit kado is zeker ook voor mij, want van zo'n vrolijk kindergezichtje wordt een moederhart heel blij!

 99. sandra sandra

  99

  mijn dochter van drie net het plaatje van chugginton ziet en:" ohhh die is mooi! ikke kinterklaas wagen"......hahaha

 100. francis Manders-Vogels francis Manders-Vogels

  100

  wij dan niet meer dagelijks hoeven om te rijden om treinen te zien dan zullen mijn jongens juist zo snel mogelijk naar huis willen om met Chuggington te spelen!

 101. mamavan4kids mamavan4kids

  101

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat het voor mijn zoon veel uitdaging bevat.vanwege zijn "beperking" speelt mijn zoontje niet echt maar owjee als hij een treintje ziet dan komt er een grote lach op zijn gezicht en zijn de treintjes het enigste waarvoor hij zwicht.chuggington maakt hem elke dag blij met de tekenfilm op de tv dan zou het toch geweldig zijn als hij nu ook zelf kan spelen hiermee.

 102. Luuk Steffens Luuk Steffens

  102

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… de sint weet wat mijn kind leuk vind! ;-)

 103. Multimamaja Multimamaja

  103

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat het absoluut geweldig zou zijn om zo'n fantastisch cadeau in de zak te mogen stoppen voor mijn jongens. Zie je die snoetjes al voor je wanneer je keihard op de deuren hebt gebonst en ze de zakken zien staan? En als ze hun cadeau mogen openen en zien dat er Chugginton in zit? Ze zijn dan hun trein te rijk! Chuggington is echt een van hun favoriete programma's, Engels of Nederlands, maakt ze allemaal niet uit, zolang het maar Chuggington is!

 104. tuessday tuessday

  104

  De Sint geeft mijn meisje Chuggington Ice Caves omdat ze 7 maanden zonder mama heeft moeten doen. Ze is heel lief geweest al die tijd!!!!!

 105. mamavanharleyenelvis mamavanharleyenelvis

  105

  de sint hoeft mij geen chuggington te geven..maar ik zou het wel heel lief vinden als hij mij niet overslaat... ik zou er mijn neefje een heel groot plezier mee kunnen doen, hij is groot treinen fan en met deze mogelijkheid om de hoogte in te bouwen word de uitdaging ineens een stuk groter, ik speel wel eens vaker mee met prijsvragen, win nooit, maar deze zou ik wel heel graag winnen omdat ik 2 uur ver weg woon bij Mico maar altijd aan hem denk en met zo'n mooi kado denkt ie vast ook nog vaker aan mij!!

 106. EstherW EstherW

  106

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat mijn kind alle treintjes op de dvd-film bij naam kent en ze dan in het 'echt' tot leven komen!

 107. Linde78 Linde78

  107

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat voor mijn kleine jongens dan een wens in vervulling gaat!

 108. Melanie Thal Melanie Thal

  108

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdathij een ontzettend rot jaar achter de rug heeft en hij het heeft verdient en mama zijn glimlach van oor tot oorr graag zou wullen vast leggen in dr gehiegen

 109. regine75 regine75

  109

  sint geeft mijn kind chuggington, want anders krijgt hij alleen een speelgoedbon. dan weet hij echt niet wat hij moet kiezen, en kan die bon dus snel verliezen. levi speelt zo graag hiermee, dus het is echt een leuk idee. en omdat sint levi vast heel lief vindt, maakt levi een mooie tekening voor de sint...

 110. laura groot laura groot

  110

  Omdat me prachtige dochters het verdienen

 111. mieke maldoy mieke maldoy

  111

  .......Wilson, Koko and Brewster zijn héél erg welkom bij ons,wat ik van papa en mama niet kan krijgen mag de Sint ons wel brengen die is toch onze grote vriend!We beloven om samen te spelen en onze vriendjes mogen allemaal komen meespelen! Dank u Sint!

 112. daggie daggie

  112

  Sinterklaas geeft mijn kinderen chuggington omdat het met vier jongens in huis een zeer geliefd kado zal zijn.

 113. Hanneke Hanneke

  113

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… mijn twee zoontjes gek zijn op treinen en ze Chuggington zeker kunnen gebruiken als ze rond 5-12 een klein babybrusje krijgen ;)!

 114. Daniella Broek Daniella Broek

  114

  Sint geeft mijn kindenen Chuggington, ik zal er geen doekjes omwinden: omdat ze treinen GEWELDIG vinden.

 115. joyr joyr

  115

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat…mijn zoon Riley zijn leven alleen maar draait om Chuggington, zodra hij 's morgens wakker wordt is het eerste wat hij doet de eettafel helemaal leegmaken zodat hij zijn Chuggington wereld daar op kan bouwen en wanneer hij naar school is moet ik beloven dat ik nergens aan zal zitten of het opruimen want doe ik dat heb ik ruzie met hem hahaha. Ik zou het te gek vinden als hij deze waanzinnige baan zou krijgen van Sinterklaas want vorige week toen we in de Bart Smit stonden riep hij heel hard :"Sinterklaas mag ik alstublieft deze baan van u" dus zijn wens zou dan echt zijn uitgekomen.

 116. prieelswouters prieelswouters

  116

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… ook meisjes van treinen houden hoor ;)

 117. Linniem Linniem

  117

  Sint geeft mijn kinderen Chuggington omdat mijn zoontje altijd al zo'n treinbaan heeft willen hebben. Hij had zijn houten treinbaan verkocht en een lego trein gekocht maar mist nu de kleine treintje waar hij lekkerder mee kon spelen. Maarja omdat hij toch net wat ouder is wil ik dit niet terug draaien en er weer veel geld aan uitgeven. Daarom zou het geweldig zijn om hem met deze treinbaan superblij te maken zodat hij er samen met zijn kleine zusje lekker mee kan spelen ! En toch nog even klein mag zijn.

 118. amberliek amberliek

  118

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat onze dochter net zo gek op Chuggington en treinen is als jongens dat zijn. Misschien een beetje raar maar het is echt echt waar!

 119. clautje clautje

  119

  Sint geeft mijn kind chuggington omdat mijn zoon een mega grote fan is van treinen en hij het geweldig vindt om al zijn sets die hij heeft aan elkaar te bouwen en hoe hoger de treinen kunnen rijden hoe beter.

 120. sijmentje sijmentje

  120

  Sint geeft onze zoon graag chunginton treintjes omdat hij ze helemaal Treintastisch vind!!

 121. schenkam schenkam

  121

  omdat..onze zoon dat het liefste in zijn schoentje had, sint kon dat geld niet pinnen en hoopt hem zo te winnen!

 122. wbpepe wbpepe

  122

  Sint geeft mijn kind chuggington omdat... hij nog niet eerder zo'n mooi cadeau heeft gehad mama is met mamaplaats.nl al helemaal tevree maar wat moet Oscar daar nou mee! Die speelt veel liever met een echte Chuggington baan om te kijken hoe ze rijden gaan! Helemaal van de wereld en midden in zijn spel En zijn zusje mag ook meedoen, dat dan weer wel. Zo kan mama even,terwijl de kids treintjes racen, even ongestoord op mamaplaats lekker lezen. Dus lieve Sint vandaar mijn gedicht in stijl van uw verjaardag ik hoop dat ik mijn kindje(s) zo'n mooi cadeau van u geven mag!

 123. silkyvon silkyvon

  123

  sint geeft mijn kind chuggington omdat..... zijn ouders uit elkaar gaan en geen mooie chuggington kunnen betalen nu. En hopen nu nog een beetje een leuk cadeau te krijgen.

 124. Marion Stel Marion Stel

  124

  Sint geeft mijn kinderen chuggington omdat, op tv de chuggingtontreintjes favoriet zijn, met zijn leuke liedjes en avonturen leren ze de kinderen delen en samenspelen op een ontspannen manier en daar houd de 'Sint' van. Hoe te meer wil 'Sint' deze prachtige ice cave geven aan die lieve kinderen. Spelen met deze ice cave zou geweldig voor ze zijn, je kunt er verschillende banen mee maken en zelfs de lucht in bouwen om zo de treinen een treintastisch avontuur te laten beleven. Kijk uit kinderen, straks vliegt Koko uit de bocht met al dat ijs op de rails.

 125. MamavanSam MamavanSam

  125

  hij de allerliefste is!

 126. ilonawolters5 ilonawolters5

  126

  Onze kleine gek is op bouwen. Hij gebruikt werkelijk alles om maar te kunnen bouwen. Verder is alles wat rijd ook helemaal te gek of het nu trekkers/auto's of treinen zijn. Hij rijdt de voertuigen met veel plezier en geluid door de kamer. Dus een combinatie, van zowel bouwen als met treinen spelen, winnen zou helemaal fantastisch zijn. Daarbij vieren we geen sinterklaas omdat wij dan onze 2e verwachten en zo heeft de kleine dan toch nog een sinterklaascadeau.

 127. Cynner27 Cynner27

  127

  Il wil hem heeeeel graag winnen voor mijn nieuwe broertje en stiekem een beetje voor mij dan kunnen we samen spelen en kan ik het luka leren! Aldus ( joris van 5)

 128. danielp danielp

  128

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat onze zoon iets extra's verdient. Hij wilt graag met treinen spelen, maar helaas heeft hij geen trein. Hij kent treinen alleen uit een boekje en wijst ons iedere keer de treinen aan. Helaas hebben wij geen potje voor een mooi cadeau met treinen.

 129. weegschaal31 weegschaal31

  129

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij helemaal weg is van de tekenfilm en van treinen. Hij heeft er al 2, dus mama vindt het te veel om nog een trein te kopen. En zeg nou zelf wie wil geen chuggington, chuggington is Treintastisch!!

 130. bianca_1971 bianca_1971

  130

  omdat finn de middelste is en soms minder aandacht krijgt dan zijn grote broer die adhd heeft en een zusje van 19 maanden.hij is helemaal verzot op chuggington.hij begrijpt het zo goed dat zijn broer anders is en reageert er zo lief op en daarom gun ik hem die mooie chuggingtontrein...

 131. misss-eva misss-eva

  131

  omdat ik hier 2kindjes heb die helemaal gek van treinen zijn en graag een aanvulling hebben op de set die ze al hebben,omdat ze nu steeds ruzie erom maken wie er mee mag spelen.

 132. dre dre

  132

  sint geeft mijn kind chuggington omdat iedereen denkt dat ik bij de treinen werk en dat niet zo is maar de kleine roept het ook al mamma werkt bij de treinen

 133. Ceciel1975 Ceciel1975

  133

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat hij nu Chuggington alleen op televisie kan kijken Daarom zou deze baan zijn wereld verrijken Hij hoeft ze dan niet meer alleen op televisie te zien maar kan ze ook aanraken bovendien Dus Sint laat deze baan maar komen Dan kan mijn zoon ophouden met hierover te dromen en leuk met deze baan gaan spelen Samen met zijn vriendjes leert hij ook nog delen Dus lieve sint maak mijn zoon heel blij Doordat deze trein met pakjes avond zit erbij!

 134. viola1979 viola1979

  134

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… ook de minderbedeelde kindjes een leuke sint willen hebben en dat nu helaas niet mogelijk is ivm geen financiele middelen.

 135. Marriemarretje Marriemarretje

  135

  Ik wacht met geduld 5 december af Misschien sta ik wel paf Van dit mooie kado voor Tim Hoop ik dat ik dit win Treinen zijn favoriete speelgoed Al sta ik bij het spoor vindt hij al leuk en goed Ik doe mee laat mij verrassen Dit kado zou hier wel eens heel goed passen

 136. marjan1982 marjan1982

  136

  omdat onze kinderen er afgelopen keer met de jonge gezinnenbeurs ermee hebben gespeeld op het speciale plein dat vol lag met chuggington (waar ze nog vaak over praten), en mama kreeg ze er niet meer bij weg, dus dit zou ze wel heeeeeel blij maken.

 137. Lianne Popering Lianne Popering

  137

  omdat... C huggington H eel U itvoerig G ezien en G ememoreerd wordt (hier in huis)en 't I s voor N iemand een zo G eslaagd T opcadeau als voor O ns zoontje N iels Chuggington dus :-)!!

 138. MICH18 MICH18

  138

  Sint geeft mijn kind Chuggington.... Omdat ik dit jaar het allerliefste kindje van allemaal ben geweest.. zegt mama! En kindjes die heel lief zijn geweest kregen toch de mooiste cadeautjes van sinterklaas? En dit is echt wel een heeeeel mooi cadeautje hoor mamaplaats! kusjes van Ayden!

 139. Manon Tijssens Manon Tijssens

  139

  Sint geeft mijn kind Chuggington... omdat in het land van Chuggington treinen tot leven komen.

 140. nagrave nagrave

  140

  Sint geeft mijn kind Chugginton omdat mijn kind alleen maar fantaseert over treinen. Mijn zoontje Jaylen is 3 jaar en noemt alles wat langwerpig is en rijdt een trein. Of dit nou een tram, randstadrail of metro is. Alles vind hij eruit zien als een trein. Heel lief om te zien. Ook is mijn zoontje heel zoet geweest, nu zijn zusje 6 maanden geleden is geboren en hij mama en papa heel goed mee helpt met zusje Jazlyn (die hij snottie noemt)

 141. KimZegerGuusje KimZegerGuusje

  141

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat, opa ook altijd op zolder een hele grote treinbaan heeft gehad. Sint zorgt ervoor dat onze zoon met heel veel pret deze mooie trein-traditie voortzet.

 142. johanenpaula johanenpaula

  142

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat… treinen echt niet alleen leuk zijn voor jongens!! 2 meiden dol op auto's en treinen!!

 143. Corina Corina

  143

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat ons budget voor dit jaar op is. Dus het is heel erg welkom

 144. juultje juultje

  144

  De sint geeft mijn 2 prachtige kleinzonen Chuggington om gezellig samen bij en met oma treintje te spelen

 145. Wieneke Verdellen Wieneke Verdellen

  145

  Sint geeft mijn kind Chuggington omdat zoon Finn (3) zo'n grote fan is, dat het eerste woordje van mijn dochter Mink (13 mnd) "tjoe!" was!!! Stonden manlief en ik even stom bij te kijken... ♥

 146. Francis Groeneveld Francis Groeneveld

  146

  De sint geeft mijn kind chugginton omdat wij alleen maar meisje speelgoed in huis hebben. Dit zou voor ons zoontje helemaal geweldig zijn!

 147. MaLuNic MaLuNic

  147

  Omdat mijn zoontje Luc een treinfanaat is, hij kan niet zonder elke dat maar iets over treinen te zien, lezen of spelen.

 148. Mum82 Mum82

  148

  Nick is zot op treinen, een ander woord is hier niet voor. Hij kent het teken filmpje van Chugginton bijna dagelijks en herkent het ook. Wij wonen vlakbij een spoor waar we elke zaterdagochtend samen gaan kijken en zwaaien naar de treinen die langskomen. Hoe geweldig is het dan als hij van Sint een eigen trein en baan krijgt om mee te spelen? Chugginton-tijd!

 149. Jessica Jessica

  149

  De sint geeft Robin Chugginton omdat hij helemaal weg is van treinen en er uren mee kan spelen...

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >