Winnaars Bekend: Win: Body & Fit pakket t.w.v. €100,-

Door: Mamaplaats 240 reacties

winactie stempel Win: Body & Fit pakket t.w.v. €100,-

Verantwoorde producten

Body & Fit biedt een breed scala aan producten: verse voeding, kookboeken, afslankproducten, sportvoeding, superfood en meer. Van verantwoorde pannenkoeken tot koolhydraatarme wraps en verantwoorde muffins, Body & Fit heeft het allemaal. Zo wordt snoepen zelfs een bewuste keuze! Wie wil dat nou niet?

Wat kun je winnen?

Er is zo veel keuze, dat een kleine selectie van producten niet genoeg is! Daarom is er een boodschappenpakket samengesteld t.w.v. €100,-. Wij mogen maar liefst 5 van deze pakketten weggeven! In het boodschappenpakket zitten allemaal lekkere, maar verantwoorde producten zodat jij lekker kunt 'zondigen' met verantwoorde snacks! Een tipje van de sluier: het pakket bevat o.a. nuggets, muffins, soep, wraps, thee, pannenkoekenmix, kokosolie, steaks en kruiden. 

Hoe kun je winnen?

Laat in een reactie hieronder weten waarom jij deze toffe prijs zou willen winnen.. en wie weet win jij wel 1 van de 5 pakketten van Body & Fit!

Winnaars

W

Winnaar

Win: Body & Fit pakket t.w.v. €100,-

W

Winnaar

Win: Body & Fit pakket t.w.v. €100,-

W

Winnaar

Win: Body & Fit pakket t.w.v. €100,-

W

Winnaar

Win: Body & Fit pakket t.w.v. €100,-

W

Winnaar

Win: Body & Fit pakket t.w.v. €100,-

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
240 Reacties

Reacties

 1. Newyorkje Newyorkje

  1

  Ooh wow geweldig.. ik hou echt van gezonde maar lekkere voeding.. dit zou ideaal zijn

 2. angelique fok angelique fok

  2

  na 3 kindjes en nodige gewicht bij gekomen is het nu weer tijd voor mezelf. ben sinds paar maanden aan de zumba geslagen en erg op voeding aan t letten. z'on pakket zou super van pas komen voor dat laatste duwtje in de goede richting

 3. Marlon80 Marlon80

  3

  Door een blessure en een zwangerschap 30 kilo in een jaar aangekomen: Wat wil ik deze kilo's graag op een gezonde verantwoorde manier kwijt!

 4. Sanne1989 Sanne1989

  4

  Omdat even een gezonde boost na mijn bevalling wel welkom zou zijn!

 5. Mireille Evers Mireille Evers

  5

  Oh dit zou fantastisch zijn. Ben nu bezig mijn eetpatroon te veranderen om bewuster te zijn wat ik eet. Dit zou zeker een super zetje in de goede richting.

 6. nkw nkw

  6

  Ik moet nog 8 kilo kwijtraken na twee zwangerschappen. Door bekkeninstabiliteit is sporten helaas niet mogelijk. Dus probeer ik het nu met het letten op mijn voeding. Erg moeilijk, dus dit Zou heel goed van pas komen

 7. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  7

  Ooh wow geweldig.. ik hou echt van gezonde maar lekkere voeding.. dit zou ideaal zijn

 8. Annemarie Jelsma Annemarie Jelsma

  8

  Het ziet er goed uit en het klinkt goed. Ik hou van lekkere dingen eten en hou van uitproberen. Dit lijkt me een prima kans om gezonder te zondigen. Het gaat me niet persé om het afslanken, als wel om nieuwe manieren/recepten toe te voegen aan mijn bestaande scala.

 9. LiFri LiFri

  9

  Dit zou zeer welkom zijn, ik ben net begonnen met twee weken turbo dieet, om daarna op een heel verantwoorde manier mijn dieet te vervolgen!! Ik heb er zin in en dit zou mij een extra boost geven...

 10. JKG JKG

  10

  Nou, alsof het zo moet zijn! Ik stond vanochtend op de weegschaal en besloot: dit getal nooit meer. De knop is om en vanaf nu eet ik nog wel lekker, maar wel zodanig dat het gezond is en ik weer een gezond gewicht krijg. M'n gezin gaat meedoen, dus zo'n pakket is voor ons wel weggelegd!

 11. X-monica-X X-monica-X

  11

  In juli ben ik bevallen van een heel mooi meisje. Helaas ben ik tijdens de zwangerschap 20 kilo aangekomen en ben ik nu hard bezig om deze kilo's weer kwijt te raken. Dit pakket zal me zeker helpen om weer op de goede weg te komen!

 12. Gelukkig mam3 Gelukkig mam3

  12

  Wat een leuke win-actie!! Als moeder van 3 kinderen heb je gezonde energie nodig en daar kan dit pakket je bij helpen! Ik maak er daarom graag kans op!

 13. dinyf dinyf

  13

  We zijn hier thuis al een tijdje bewuster aan het eten, maar af en toe wil je natuurlijk ook gewoon wat snacken. En dan komt dit pakket meer dan van pas. Heerlijke producten maar toch nog steeds verantwoord, perfect!

 14. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  14

  Ben wel van het gezonde eten en bewegen maar wil ook genieten Zo'n tof pakket komt bij ons gezin wel goed

 15. leoni1984 leoni1984

  15

  Ik ben nu een tijdje gestopt met roken en daarbij een paar kilo zwaarder geworden. Sinds kort ben ik dus bewuster bezig met mijn voeding en gaan sporten. Dit pakket zou als geroepen komen, want ik mis af en toe wel echt lekker eten.

 16. Chiggy Chiggy

  16

  Supergaaf!! Ik ben fanatiek aan het sporten en zou heeeel blij worden van dit pakket!

 17. biebske biebske

  17

  Ik ben inmiddels 10 kg afgevallen en op gewicht. Mijn jongste zoonte moet opletten met wat hij eet. Samen zijn we op aan het letten op onze eetgewoontes. Maar soms wil je gewoon even zondigen, maar dan wel verantwoord. Met dit pakket kunnen wij 2-tjes ook eens gezellig samen verantwoord zondigen :-)

 18. mata mata

  18

  Lekker en verantwoord eten - dat is echt iets voor mijn schoonzus!

 19. francesca francesca

  19

  Ik let heel erg op wat we eten, hou ook erg veel rekening met toegevoegde vitamines, maar ben wel vaak fantasieloos, omdat ik een gewoonheidsdier ben. Met zo een verantwoord boodschappenpakket, kan ik is lekker iets nieuws op tafel zetten. :)

 20. diane77 diane77

  20

  Ik kan wel een beetje meer energie gebruiken en dat krijg je vast van verantwoorde voeding!

 21. Nikki1986 Nikki1986

  21

  superprijs. Probeer weer af te vallen maar met een zoontje van bijna 10 maanden is het lastig. ging eerst 5 keer per week naar sportschool en nu 1 keer vaker red ik niet. dit omdat ik in de zorg avonddiensten werk en overdag mijn zoontje thuis heb. Gezond eten zou dus wel een extra motivatie zijn om nog gezonder te gaan leven!

 22. steffie8 steffie8

  22

  Ik ga voor killerbody van Fajah Lourens en daar kan ik dit superfood boodschappenpakket heel erg goed bij gebruiken! Een gezonde levensstijl begint bij jezelf...

 23. marlies16 marlies16

  23

  Ik wil heel erg graag afvallen voor mijn gezondheid, door te sporten en door op calorieën te letten. Met dit uitgebreide pakket gaat het me waarschijnlijk wel lukken, lekker gevarieerd en gezond eten en drinken.

 24. cyncyncynthia cyncyncynthia

  24

  Gezonde voeding laat iedereen goed voelen en in deze drukke tijd waar ieder ouder gedwongen is om te werken en daarnaast willen genieten van hun kinderen is boodschappen doen een snelle gemakkelijke gebeurtenis waardoor gezonde voeding voor de kids voorop staat maar papa en mama vergeten word! Ik zou graag een goede start na gezond leven weer willen :)

 25. loesvdb2 loesvdb2

  25

  Tijdens mijn zwangerschap heb ik erg gezond gegeten en (voor zover dat kon) actief gesport. Ik merk dat ik na de bevalling van mijn zoontje (4 maanden geleden) weer in mijn patroon van voor mijn zwangerschap vervallen ben. Dit boodschappen pakket zou een goede drive zijn om weer actief met mijn lichaam aan de slag te gaan en de allerlaatse zwangerschaps kilo's er ook af te kunnen krijgen.

 26. Katja.hultermans Katja.hultermans

  26

  Alles redelijk onder controle ...maar die vleugels op de heupen... zou dit dan helpen? Behalve dat t natuurlijk heerlijk is..

 27. iuliastamate iuliastamate

  27

  omdat ik bezig ben met gezond eten.

 28. nathaliedemoor nathaliedemoor

  28

  Er moeten heel wat kilo's van af en we zijn al druk bezig.. erg prettig wat extra tips en ideeën...

 29. marry1974 marry1974

  29

  Dat klinkt als een heel erg lekkere verrassing. Heerlijke producten om van te geniete

 30. marjolijnbos marjolijnbos

  30

  Ik vind het erg leuk om te koken en nieuwe dingen uit te proberen. Ik ben nog niet echt thuis inverantwoorde snacks dus dit zou een goede start zijn!

 31. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  31

  Nagenoeg ongemerkt komt er toch telkens wat bij...ik wil graag weer wat op gewicht gaan j=

 32. michelentamara michelentamara

  32

  Waauw, Dit pakket zou perfect in mijn one year healthy lifestyle challenge passen!. Momenteel bezig met mijn 2e jaar "one year healthy lifestyle challenge!. Waar ik vorig jaar de aandacht op het verliezen van gewicht gelegd heb, door meer te gaan sporten en op te letten op mijn voeding, heb ik in dit 2e jaar de focus op het eten gelegd. Nog gezonder en verantwoorder eten en uitzoeken wat verantwoorde producten zijn om te eten/snacken. Maak graag kennis met Body & Fit en hoop dat zij mij goed op weg kunnen helpen om ook dit 2e jaar to een groot succes te brengen.

 33. Noukjjvroem Noukjjvroem

  33

  Super leuk. Beginnen binnenkort met een dieet er op gebrand dat mijn vriend 6 maal de alped'huzes kan beklimmen

 34. Jeniyah Jeniyah

  34

  Oh ik wil al heel lang dingen proberen van body en fit... tot ik zwanger bleek en mijn training van halve marathon en obstakel runs wel kon vergeten. Nu ben ik net bevallen en wil ik strakjes weer mooi opbouwen... dit kan mij er vast mee helpen... dus ja heel erg graag win ik dit pakket!! Pretty please

 35. Kimcoppens Kimcoppens

  35

  Dit zou geweldig zijn, want ik heb erg veel moeite om gezond en verantwoord te eten de laatste tijd. Ik snoep erg veel en zou dit graag verantwoord en bewuster willen doen. Ook hebben wij een bescheiden nakomen, waardoor het moeilijk is om voor 100% goede voeding te gaan. Dit pakket zal een grote stap in de goede richting zijn!

 36. LindaP1988 LindaP1988

  36

  Ik ben net bevallen en moet er 18 kilo afkrijgen! Dit lijkt me een heel goed begin nu mag ik nog niet sporten helaas

 37. Vantol18 Vantol18

  37

  Na vele jaren maagklachten, eindelijk de oorzaak..galstenen...galblaas is nnu verwijder.. Nu weer langzaam op opbouwen met lekker en gezond eten! Dus zo goed begin zijn met dit pakket!

 38. Poekasue Poekasue

  38

  Als je maar lekker in je vel zit! Nou dat moet zeker lukken met dit pakket van Body & Fit! :-)

 39. Ukkepukkie Ukkepukkie

  39

  Ohhh... wauw... Ik moet eerlijk toegeven het bedrijf waar ik werk is zo langzamerhand een vaste afnemer van jullie. Ik denk dat de postbode zijn eigen work-out al heeft van alle pakketten die bijna dagelijks bezorgd worden. Dus ik weet hoe goed jullie zijn, als ik mijn collega's moet geloven. Alleen staat hier nooit mijn naam op... waarom niet... out of shape... maar, dit zou de stap zijn, naar no nonsence, no excuses, get the f*ck off that couch... 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren... mmmm... laat nu net die 9 maanden vorige week voorbij zijn,

 40. zaraa zaraa

  40

  We hebben het niet zo heel breed thuis, en wil heel graag fit blijven nu ik in verwachting ben , ik zou het echt super vinden en een warm gevoel weer krijgen na een tijd

 41. Mama van Keano Mama van Keano

  41

  Na een jaar nog bezig met afvallen na de geboorte van mijn zoontje! Misschien gaat deze verantwoorde producten mijn helpen om die laatste kilo's kwijt te raken!

 42. carinapeters carinapeters

  42

  Omdat ik nu de stap heb gezet om de extra kilo`s eraf te krijgen, eindelijk kies is voor m`n gezond, en wil ik een fitte mama zijn.

 43. LonH LonH

  43

  Nog 3 weken tot mijn uitgerekende datum. Vooraf had ik me nog zo goed voorgenomen om zo gezond mogelijk mijn zwangerschap door te komen. Maar die hormonen maken het er niet gemakkelijker op! Ik ben klaar voor dit pakket :D!

 44. Bdvtc24 Bdvtc24

  44

  Geweldig! Ideaal voor mij aangezien ik nog steeds zwangerschapskilo's met me meedraag!!

 45. nessen nessen

  45

  Snacken klinkt als muziek in mijn oren en dan nog eens verantwoord............ik heb er zin in.

 46. St. St.

  46

  Met 3 kids is het moeilijk om tijd te vinden om fit te blijven. Daar zal dit pakket goed in kunnen helpen!

 47. PersonaLyall PersonaLyall

  47

  Wauw, ik ben gek op de producten van de body en fit shop. Vindt het altijd een fijne site om te bestellen. Zo'n pakket zou dan geweldig zijn om te krijgen:)

 48. Studymom Studymom

  48

  Door me studie en een kindje heb ik het soms heel druk. Te druk om altijd met gezond eten bezig te zijn. Dit zou super voor me zijn

 49. crvisser crvisser

  49

  Gezond en fit, dat is altijd het doel! Maar deze laatste weken van mijn zwangerschap kan ik alleen maar aan taart en pepernoten denken. En erg genoeg, die eet ik dus veel en vaak. Naast gezonde hoofdmaaltijden, maar de tussendoortjes die lonken zijn nooit de appels in de fruitschaal. Zeer geïnteresseerd in jullie pakket dus!

 50. mapa van drie mapa van drie

  50

  Nou aan het eind van het jaar beginnen met gezond eten, daar wacht ik niet op. Ik merk dat het nu weer nodig is. Er moeten zeker wat kilos af. En verantwoorde voeding hoort hier dan ook bij. Dus ik zal heel blij zijn als ik dit mooie pakket mag ontvangen. Dan wordt het een mooie start. Hoewel ik nu al wel vast begin. Het hangt hier niet vanaf. Het moet gewoon!

 51. maddy99 maddy99

  51

  Bij het boodschappen doen zie ik altijd heel veel verschillende producten...het ene product belooft nog meer dan het andere: geen calorieën, voor een betere weerstand, koolhydraatvrij...ik zie door de bomen het bos niet meer. Omdat ik wel heel graag gezond wil eten en leven ben ik heel benieuwd naar het pakket van Body & Fit. Deze producten zijn zorgvuldig bij elkaar gezocht en dus hoef ik niet te zoeken en leer ik gelijk welke producten ik wel moet hebben.....

 52. Mamaartje2 Mamaartje2

  52

  Binnenkort speel ik in een toneelstuk de rol van 'de perfecte moeder'.....Die heeft natuurlijk ook het perfecte figuur! Daar kan best nog een beetje aan gewerkt worden, dus verantwoord 'zondigen' spreekt me dan ook erg aan. Dan kan ik daarna gelijk even alle bijna-perfecte moeders in het echte leven adviseren over de Body&Fit producten ;-)

 53. FeikjeKT FeikjeKT

  53

  Heul erg graag zeg! Zwanger van de eerste en mn lichaam hunkert echt naar vers fruit en andere gezonde dingen, helaas is dit voor ons nogal duur in de aanschaf waardoor we het amper in huis hebben

 54. esther1986 esther1986

  54

  wat een heerlijke producten jammie jammie <3 het zal wel goed zijn hier in huis omdat we echte snoep konten zijn heerlijk en verantwoord bewust bezig te kunnen zijn. nuggets, muffins, pannenkoeken heerlijk genieten lekker theetje er bij, kokosolie (we zijn gek op kokos voor al in drankjes heerlijke. steaks heerlijk met de juiste kruiden het water loopt me in de mond, al heb ik net gegeten, krijg er helemaal zin in. ;-)

 55. Jepsies Jepsies

  55

  Mijn goede voornemen is dit jaar op 1/10 begonnen: gezonder leven! Dus ik kan wel een steuntje gebruiken!

 56. CBDKL CBDKL

  56

  Wauw mooie actie weer!!! Zou graag deze toffe prijs winnen om op een verantwoorde manier te snacken. Een paar kilo wil ik graag kwijt maar kan het snoepen zo moeilijk laten. Als ik het gewone snoepen met dit pakket kan omzetten naar verantwoord snoepen gaan die paar kilo's er wel vanaf.

 57. Espoorenberg Espoorenberg

  57

  Ik wil deze prijs winnen omdat ik zwanger ben van de 2e en wil voorkomen dat ik weer zoveel kilo aankom door snacken van allerlei ongezonde dingen ;)

 58. Claudia Diependaal Claudia Diependaal

  58

  Ik zou het grotendeels aan mijn vriendin geven. Zij lopen bij de voedselbank. Dat is geen pretje. Dus gun ik het haar.

 59. Siena Siena

  59

  Kan gezond snoepen ook nog eens heel lekker zijn! Ik ben graag proefkonijn.

 60. lizettekerlen@gmail.com lizettekerlen@gmail.com

  60

  Ja, dat is nu perfect om de laatste kilo's te verliezen. En het past perfect in mijn eetpatroon.

 61. Xaverashley Xaverashley

  61

  Mijn vriend en ik zijn een fit couple, en bestellen vaker bij body en fit! Leuk om een keer daar wat van te winnen!

 62. melissa1984 melissa1984

  62

  Past geweldig bij mijn gezonde levensstijl sinds 2 weken! handig om het extra gewicht er verantwoord vanaf te krijgen

 63. DinekeW DinekeW

  63

  Ik hou van lekker eten, maar dan wel graag gezond!

 64. kloevert kloevert

  64

  Na mijn zwangerschap wil ik graag snel weer in shape en fit zijn, daar kan ik wel wat ondersteuning bij gebruiken lijkt me! Ziet er lekker en gezond uit, ben benieuwd!

 65. Lois71 Lois71

  65

  Ik heb al veel over Body & Fit gehoord en zou het graag eens willen uitproberen.

 66. NinaMol NinaMol

  66

  Jemig wat een super pakket! Ik doe graag mee!

 67. Moos86 Moos86

  67

  Het lijkt me een super start voor een blijvend gezond eetpatroon, ik doe graag mee :-)

 68. seters seters

  68

  lekker gezond

 69. Lisa Postma Lisa Postma

  69

  Nu ik een lief klein baby'tje in mijn buik heb, moet ik er echt op letten wat ik eet. Ik wil natuurlijk het beste voor mijn kleintje, maar ook voor mezelf :) Met dit heerlijke gezonde pakket doe ik een hele grote stap in de goede richting!

 70. Qudith Qudith

  70

  Jeuj! Ik ben 2 weken geleden bevallen en over een paar weekjes mag ik weer beginnen met sporten.. de producten van Body & fit kunnen mij helpen weer in shape te komen, maar wel verantwoord! Moet natuurlijk wel de nodige vitamientjes binnen krijgen he?!

 71. koek54 koek54

  71

  Ik ben op het moment streng op dieet. Er moet ongeveer 20 kilo af, dus dat is op het moment afzien. Maar als ik op mijn streef ben en dat duurt niet zo lang meer, dan kan ik lekker gaan snoepen van deze lekkere en verantwoorde lekkernijen. Ik verheug mij er nu al op!

 72. Sj Sj

  72

  Ik eet alleen maar gezond, het zou voor mij dus een echte traktatie zijn.

 73. Helmpiej Helmpiej

  73

  Ik ben te hard aan het lijnen geslagen na de bevalling en heb nu ondergewicht... Beroerde klachten met bloedsuiker en energie, en moet weer aankomen.. Maar no way dat ik dat ga doen door lekker vet en MC donalds maaltijden! Daar heeft mij lijf niets aan en kan ik mijn toekomst niet op bouwen.. Hoop op deze manier zonder veel geld uit te geven gezonder fit te worden!!

 74. Denisos Denisos

  74

  Nog maar 5 kilo te gaan nadat ik tijdens mijn tweede zwangerschap 30 kilo aankwam. Dus zonder schuldgevoel "zondigen" klinkt mij als muziek in mijn oren ;)

 75. MvdMC MvdMC

  75

  Ik hou van lekker snoepen, maar ik hou ook van mijn lichaam! Dus probeer ik veel verantwoorde tussendoortjes te vinden. Daarom wil ik graag dit boodschappenpakket winnen zodat ik weer nieuwe, verantwoorde producten kan proberen!

 76. Sanne1989 Sanne1989

  76

  Ik kan wel een gezonde boost gebruiken na mijn bevalling!

 77. Anne Freire Anne Freire

  77

  Oh ik hoop dat de pepernoten zonder suiker erin zitten, die zijn echt goddelijk! Ik ben al jaren klant van Body en Fitshop, wat ze verkopen is super en ze zijn ook altijd heel snel met bezorgen. Alle beetjes helpen wat gezonder te kunnen eten en leven.

 78. Nadinekemp1982 Nadinekemp1982

  78

  Ben na mijn bevalling helaas maar 5 kilo kwijtgeraakt ipv de 12 die ik ben aangekomen. Let heel erg op wat ik eet en drink en ren 2x per week 5km a 8km maar de laatste 7 willen er gewoon niet af en dat zou mijn laatste duwtje in de goeie richting zijn.

 79. amvbijnen amvbijnen

  79

  Ik probeer al n jaar om de overtollige kilo's eraf te sporten, diëten maar voorlopig helpt het weinig. Als dit ook maar n kilo in de positieve richting help heb ik mijn verloren motivatie terug en ga ik opnieuw de strijd aan... please let me win! ????????

 80. Liesjevanengelen Liesjevanengelen

  80

  Na de bevalling van de twee sinds anderhalve week aan het werk en merk dat ik energie tekort kom, en met twee Kids grijpen we snel naar de makkelijke maar ongezonde hap. Met dit pakket in iedergeval inspiratie en motivatie om gezonder te eten! Dus kom maar op!

 81. raksha1980@hotmail.com raksha1980@hotmail.com

  81

  Normaal ben ik fit en eet ik redelijk gezond. Afgelopen zomer ben ik zwanger geworden van de derde (heb nu twee tienerjongens) waarbij mijn energielevel enorm achteruit ging. Helaas ben ik twee weken geleden 'bevallen' van het ons kindje (11 weken) na een heftige weeënstorm van 11 uur, gebroken vliezen en 2 uur slaap. Nu nog de laatste bloedingen, maar ik merk dat ik langzaam weer wat meer energie krijg. Ik denk dat goede gezonde voeding helpt bij een goede energiehuishouding. Kan ik weer lekker sporten en met mijn oudste jongens spelen. Zo'n pakket past bij mij en ik kan het goed gebruiken. :)

 82. Aaliyah Aaliyah

  82

  Ik wil heel graag dit pakket winnen omdat ik gezond moet gaan eten ivm met chronische ziekte MS ik merk als ik gezonder eet dat ik dan ook veel meer energie heb in mijn lichaam dus dit is voor mij een uitkomst natuurlijk verder wil ik ook graag snacken ik heb daar vaak een zwak voor... en een gezonde snack is altijd beter dan een ongezonde!dus ik zit te duimen!!!

 83. Catsanddogs Catsanddogs

  83

  Omdat ik binnenkort ga trainen voor een gezonde levensstijl en dit pakket goed van pas ga komen.

 84. Jeannetteandrew Jeannetteandrew

  84

  Wat zou ik graag nog die laatste kilo's kwijt raken. Zo lastig met al die feestdagen op komst. Ik zou graag het pakket van body & fit willen proberen. Zodat ik met de kerst toch bijna weer in me oude kerstoutfit pas!!

 85. anli4 anli4

  85

  Zou graag het boodschappenpakket willen winnen , omdat ik zulke producten meestal te duur vind , koop ik ze niet. Zou te gek zijn als ik ze dan zou winnen !

 86. wen86 wen86

  86

  Ohh wat zou deze nu goed van pas komen. Na mijn 2 zwangerschappen waarin in behoorlijk (29kg) was aangekomen, was ik zo trots toen deze er af waren. Maar nu o.a door persoonlijke problemen is er bij deze emotie eter toch weer het een en ander bijgekomen. Nu mijn hoofd weer wat op orde is vindt ik het daarom weer tijd worden om die aangekomen kilo's weer vaarwel te zeggen. Dit pakket zou een goede zet in de goede richting kunnen geven en me helpen mijn doel te behalen. Duimen!

 87. MelissaEllen MelissaEllen

  87

  O dit zou super zijn om over een paar weken of te gaan vallen na de bevalling!

 88. eline1990 eline1990

  88

  Omdat eindelijk mijn zwangerschapskilo's eraf gaan en ik lekker aan het sporten ben ! Zou dit ideaal zijn!

 89. Soum Soum

  89

  Ik heb nog steeds kilo's van zwangerschap, het lukt niet om af te vallen. Ik hoop dat ik het win en dat deze producten me helpen en blijven gezond eten.

 90. R-Chel86 R-Chel86

  90

  Momenteel zwanger van een lief klein meisje! Voor mijn zwangerschap doormiddel van een dieet flink afgevallen. Na mijn bevalling wil ik op een gezonde manier weer fit worden! Dit pakket zou echt een goede start kunnen zijn!

 91. Marieke-F Marieke-F

  91

  Na een jaar mogen mijn zwangerschapskilo's toch wel een keertje af zijn, toch!? Maar helaas ... Body&Fit-pakket zou dus welkom zijn!

 92. korrie feenstra-postma korrie feenstra-postma

  92

  Ooooo echt heeeeeel graag!!! We zijn hier heel erg bezig met gezond eten en het is altijd leuk om nieuwe gezonde dingen te ontdekken!! ????????????????

 93. Xandra83 Xandra83

  93

  Ik ben al jaren bezig met gezond(er) eten met als resultaat -25 kg! Bovendien ben ik groot fan van de body&fitshop (vandaag nog een pakketje ontvangen)

 94. Tikky Tikky

  94

  Heerlijk gezond en handig voor de aankomende feestdagen. ????????

 95. L0es0e L0es0e

  95

  Na al tijden futloos en slecht te voelen besloten het roer om te gooien. Meer bewegen en vooral gezonder eten. Dat gezonder eten is tegenwoordig nog lastiger dan het lijkt. Niet zozeer omdat ik het zelf moeilijk vind om door te zetten, maar doordat veel gezonde producten niet echt gezond blijken te zijn achteraf gezien. Een introductiepakket zal hierdoor erg welkom zijn!

 96. saskia lemmens saskia lemmens

  96

  Lijkt me een heerlijk pakket, kan ik goed gebruiken zo na me bevalling van een week geleden.

 97. karlijn1980 karlijn1980

  97

  Zou mooi uitkomen want ik heb mijn enkel gebroken en kan helaas nog niet veel bewegen. Gelukkig ben ik al aan het revalideren en er moeten nog wel wat kilootjes verdwijnen

 98. mack mack

  98

  nieuwe inspiratie voor t hele gezin zou super zijn!

 99. nommie nommie

  99

  Geweldig! Ik wil graag wat kilo's kwijt en mijn man wilt juist op een gezonde manier aankomen. Body en fit kennen wij al van de eiwitshakes voor na het sporten. Ik ben heel erg benieuwd hoe de rest van de producten zijn!

 100. purdyJune purdyJune

  100

  De kinderen zijn inmiddels 7 en 4 en nu ben ik eindelijk weer aan mijzelf toe. Sind een jaar ga ik weer sporten, veel en vaak en eet ik weer stukken beter. De laatste weken ben ik weer iets terug gevallen,ik ben moe, hangerig, koud en kan mij niet stoppen te snaaien. Vanavond ga ik weer terug naar de sportschool, met een beter -fitte- gevulde voorraadkast hoop ik snel over dit dipje te komen en weer terug te komen in mijn route-to-strong-and-fit...

 101. Vanessa Raffaela Vanessa Raffaela

  101

  Wow klinkt heerlijk & gezond. Na 3 maanden misselijk en mij niet fit voelen (zwangerschap) kan ik wel een healthboost gebruiken!

 102. casto casto

  102

  Ow zou geweldig zijn ik ben gestopt met roken ik snoep me gek pff ben bang dat de kilo's er aan vliegen!

 103. dianaph dianaph

  103

  Ik ga volgende week bevallen, dit pakket zou geweldig zijn om na de bevalling weer helemaal fit en gezond bezig te zijn en hopelijk dan ook snel de extra kilo's eraf....

 104. sophiasmama sophiasmama

  104

  Ow wauw dat is nog eens een geweldig pakket!! En sinds kort ben ik opnieuw zwanger na een miskraam... Maar ik wil bij deze zwangerschap niet teveel snoepen en lekker gezond kunnen blijven eten! Dan zou dit pakket echt geweldig zijn en dan lekker smullen van de gezonde snacks en lekkere maaltijden!! Dus ik hoop dat ik nu eens een keertje geluk heb en dit pakketje mag ontvangen

 105. Rianne-Jade Rianne-Jade

  105

  Ik ben de laatste tijd veel bezig met voeding en sporten en dit zou een perfecte ondersteuning zijn voor de nieuwe levensstijl!

 106. Marloes Meerkerk Marloes Meerkerk

  106

  Paar maanden geleden bevallen en wil nog wel wat kilo''s kwijt. Moet ook weer bijna aan het werk en dan zijn gezonde tussendoortjes ook heel fijn om dit doel te bereiken

 107. Gonny74 Gonny74

  107

  Omdat ik na een zware periode wel wat energie kan gebruiken. Ik ga voor een kookboek... en Lots of Super Food! Dan komt als gauw weer goed.

 108. NicoleIsabella NicoleIsabella

  108

  Ohh lekker! ik zou dit pakket heel graag willen winnen omdat ik toevallig deze week begonnen ben met veel bewegen. Ik weet nog niet zo goed wat voor lekkers er allemaal te vinden is in "deze wereld" en zou dit maar al te graag gaan ontdekken met zo'n leuk pakket!

 109. joyceo_1986 joyceo_1986

  109

  Nuggets, muffins, wraps, pannenkoekenmix en steaks? Klinkt zo niet heel verantwoord, daarom ben ik nu extra nieuwsgierig! Kom maar door met dat lekkere pakket!!

 110. EvdE EvdE

  110

  Ik wil dat graag winnen om me wat fitter te voelen , ben zo moe de laatste tijd, zou het heel graag proberen!!!

 111. LaSy LaSy

  111

  Omdat ik hou van lekker en gezond

 112. marijksels marijksels

  112

  Wauw!!! Ik eet graag enigszins verantwoord en vaak betekent dat zelf flink aan het kokkerellen. Voor de snacks en tussendoortjes ontbreekt me de inspiratie en tijd...dit klinkt geweldig!

 113. mamamlies mamamlies

  113

  Ik zou heel graag winnen omdat ik ontzettende snoepkont ben! Maar...... er moeten ook nog wat zwangerschap- (en verlof-) kilo's af!

 114. Jolon Jolon

  114

  Mijn lief heeft mijnen huwelijk gevraagd en ik ben mijn zwangerschapskilos nog steeds niet kwijt. Nog 5 te gaan, maar het lukt niet. Zou dit de oplossing zijn?

 115. Jose Looijs Jose Looijs

  115

  We gaan momenteel door een moeilijke tijd... en ik merk dat ik toch meer een emo-eter ben dan ik dacht... de kilo's die ik zo mooi afgevallen was, komen er weer langzaamaan aan.... en ik wil dat zó niet! Daarom doe ik graag mee....

 116. Tinq1976 Tinq1976

  116

  Na de 4e zwangerschap (ze is inmiddels 2) lukt het mij maar niet om de overtollige kilo's kwijt te raken. Ik baal soms zo van mijn 'nieuwe' lijf....ik haar winkelen etc...het enige wat ik vaak koop zijn schoenen...die passen altijd....

 117. egni egni

  117

  Met dit fijne en gezonde Body & Fit boodschappenpakket word ik echt als liefhebber van gezond leven echt in het zonnetje gezet en beleef ik veel verwen- en smulpret!

 118. Criesje_m Criesje_m

  118

  Op dit moment aan het afvallen mbv sporten en gezinde voeding, dus dit pakket zou me hier goed bij kunnen helpen!

 119. eerstekeermama eerstekeermama

  119

  Na een bekkenpijn zwangerschap dacht ik nu heb ik het zwaarste gehad . Ik dacht altijd te kunnen gaan sporten door zoveel last kon dit niet .toen dacht ik me bevalling zal wel mee vallen na 2 en halve dag persen toch een spoed keizersnee pfff en nog een kers opde taart waren ze de verdoving vergeten hoe te controleren. Met als gevolg ptss door de bv veel vocht vast gehouden nu 9 maanden later begin ik eindelijk weer te gaan sporten ..!! Ik kan dat zetje in me rug welgebruiken x

 120. samanthaaaa samanthaaaa

  120

  Door een operatie en een zwangerschap enorm aangekomen. Op mijn eten letten en 5 x in de week te sporten. Lukt het mij niet om een goede gezonde leefstijl te vinden. Ook nog astma erbij gekregen dat het sporten extra zwaar maakt en voor mijn gezondheid veel kilo's kwijt moet raken. Ik kan wel een duwtje in de goede richting gebruiken.

 121. Sabrina23 Sabrina23

  121

  Tijdens al die nachtelijke uurtjes wakker, kan ik wel wat gezonde snacks gebruiken. En overdag alleen maar met de kleine bezig, weinig tijd om wat te bereiden. De snacks zouden dan ook ideaal zijn. Een boost aan energie om de dagen door te komen, dat zou ik goed kunnen gebruiken!

 122. averweij averweij

  122

  Ik zou het pakket wel willen winnen omdat ik nu ivm mijn zwangerschapssuiker weinig producten kan eten zonder dat mijn suikergehalte omhoog schiet. Koolhydraat arm brood ken ik al maar ik zou graag meer gezonde producten ontdekken. Kan ik hopenlijk ook nog een keer genieten van wat lekkers voordat ik moet bevallen.

 123. Joo1987 Joo1987

  123

  Heerlijk en op krachten blijven tijdens mijn zwangerschap! Nu alweer 5 maandjes op weg! ♥

 124. Marcellah Marcellah

  124

  Ik ben 2,5 week geleden bevallen van m'n 2e kindje. Na 9 maanden geen beweging te hebben gehad door lichamelijke kwaaltjes, wil ik binnenkort het sporten weer oppakken. Ook wil ik mijn eetpatroon gaan veranderen. De producten van Body & Fit zullen dan ook heel erg goed van pas komen.

 125. suki suki

  125

  Ik ben tijdens mijn zwangerschap 30 kilo aangekomen. Sport nu een tijdje bij bbbhealth en ben nu in 2 maanden tijd 8 kilo kwijtgeraakt. Zou wel lekker zijn om zo'n pakket te mogen winnen en zo heerlijk door kan gaan met mijn healthy lifestyle die ik aan het opbouwen ben!

 126. Sandra Spitaels Sandra Spitaels

  126

  ik wil gezonder leven, ik ben een emo-eter dus gezonde snacks is een must

 127. Sietskereuvers Sietskereuvers

  127

  Ohhh WoW dit zal super goed uitkomen ik beval binnen een paar weekjes en dit is een mooi opastapje om mijn "oude" lichaam weer terug te krijgen

 128. sandra1968 sandra1968

  128

  Ggezond en lekker? Ik blijf het een uitdaging vinden ;-)

 129. becca3882 becca3882

  129

  Ben pas begonnen met hardlopen. Heb mezelf ingeschreven voor de Rotterdam City Run. Nou past goede voeding daar wel prima bij. En aan gezien ik een snoepkont ben, past gezonde snacks daar wel bij.

 130. jody87 jody87

  130

  ohh heel graag, na de 2e wat kilo's teveel gehouden helaas. Wil zo graag gezonder en fitter worden. Alleen het is zo moeilijk om ook werkelijk die weg in te slaan. Met zo'n pakket heb ik een goede motivatie en duwtje in de rug????

 131. Bumbaaa Bumbaaa

  131

  Onlangs voor het eerst bij body & fit besteld , ik ben laaiend enthousiast. Ze hebben zo'n groot aanbod , het lijkt me geweldig om daaruit het een en ander te mogen proberen .

 132. EliJos EliJos

  132

  Omdat ik zondigen te lekker vind en het dus heel graag op een gezonde manier zou willen doen :-)

 133. Nancytje87 Nancytje87

  133

  Om eindelijk mijn 32 kg zwangerschap kilos kwijt te raken zou dit een duwtje in de goede richting al zijn

 134. Barbara Beun Barbara Beun

  134

  Wat een super pakket, dat zou ik graag winnen !!

 135. Suzanne Van Hout Suzanne Van Hout

  135

  Ik wil zo graag 17 kilo afvallen. Misschien helpt dit pakket mij naar deze droom toe te werken.

 136. sjoukje282 sjoukje282

  136

  Zou graag willen winnen om op het gewicht te blijven wat ik nu heb .

 137. Wendie85 Wendie85

  137

  Ik kan wel 10.000 redenen verzinnen om mee te doen, maar ik weet gewoon dat een gezondere leefstijl mij zal helpen de overige kilo's kwijt te raken

 138. Jan31 Jan31

  138

  Lekker gezond en fit de winter in

 139. nooyslie nooyslie

  139

  Nou laat ik maar eens heel vroeg met goede voornemen beginnen om gezonder te gaan leven.. Zou een goed pakket zijn om dat een boost te geven.

 140. wonderwoman wonderwoman

  140

  Ben sinds bijna een maand een gelukkige moeder van een prinsesje.. Nu ben ik bezig met mijn gewicht weer op peil te krijgen. Zou super zijn dat met ondersteuning van dit pakket te kunnen doen

 141. Mallard Mallard

  141

  Ik zou dit pakket graag winnen maar niet voor mezelf maar voor de nieuwe papa van Mats. Ik ben al snel weer op gewicht na zijn geboorte maar zijn papa wil graag fit worden om Mats straks te leren windsurfen, snowboarden, mountinbiken en nog veel meer. Voor dat zover is zou ik Mats papa graag helpen en steunen om op een gezonde manier maar nog steeds met lekkere dingen weer fit te worden!

 142. flesdopje flesdopje

  142

  Jaaaaa die wil ik!! De zwangerschap kilo's moeten er nu echt af. Ik zit niet lekker in m'n veel te volle vel en er is te veel lekkers om me aan te vergrijpen. Zo'n pakket is precies het duwtje in de rug wat ik nodig heb.

 143. sandyh sandyh

  143

  Om me weet helemaal gezond en fit te voelen kan ik deze boost super goed gebruiken. Het zou me enorm op weg helpen in deze wereld waar je soms niet weet welke voeding nou goed voor je is.

 144. petracow petracow

  144

  Ik zou het super vinden om dit pakket te winnen. Ik heb 6 weken geleden besloten om mijn leefstyle aan te passen. Dus minder koolhydraten en vrijwel geen suiker. Toen kwam ik ook in aanraking met body en fit. Ik ben nu nog zoekende naar vervangingen dus dit pakket kan mij op weg helpen...

 145. Pioenroos Pioenroos

  145

  Wat een fantastische prijs! Die win ik graag omdat ik flink bezig ben met gezonder eten, zo ook de zwangerschapkilo's te verliezen. Soms heb ik een steun in de rug nodig en met al dat gezonde lekkers moet dat goed komen.

 146. famof6 famof6

  146

  ik was op eigen houtje 40 kilo afgevallen maar helaas heb ik aan emotie-eten gedaan na het overlijden van mijn moeder dus nu moeten er weer zeker 10 kilo af. Dit zou dan een leuke start zijn want ik weet dat ik in die flow terug moet maar dat lukt me nu nog niet.. en daarbij weer eens even nieuwe gezonde ideeën opdoen

 147. Marieke Joustra Marieke Joustra

  147

  Heerlijke gezonde producten voor een gezonde zwangerschap

 148. Mama van 5 Mama van 5

  148

  Nu in de zwangerschap is het zo belangrijk om op je voeding te letten met verantwoordelijke producten, zodat we toch wat lekkers kunnen nemen. Op een verantwoordelijke manier genieten!

 149. Alena Alena

  149

  Wat een leuke win-actie!! Als gezien van 5 mensen heb je gezonde energie nodig en daar kan dit pakket je bij helpen! Ik maak er daarom graag kans op! dit zou ideaal zijn !

 150. ferah1 ferah1

  150

  Manlief is al enorm fan van Body & fit. Ik ben nu op een punt aangekomen dat ik ook echt mijn laatste zwangerschapskilos kwijt wil en kan daar een boodschappenpakket van Body & fit goed bij gebruiken!

 151. marit89 marit89

  151

  Dit klinkt heerlijk voor in en na de kraamweek rond 4 december! Dan kunnen we vast wel wat fitheid gebruiken! Ideaal zo'n pakket!

 152. Lisette68 Lisette68

  152

  Ik hou zo van snoepen , wat niet bepaald helpt bij het kwijtraken van de overtollige kilo's , dit zou net het steuntje in de rug kunnen zijn, zodat ik weer charmant in mijn mooie jurk pas met de feestdagen ipv eruit te zien als een te strak opgebonden rollade. ????

 153. nathje80 nathje80

  153

  Beste Body & Fit. Naast moeder van twee (stief-)kinderen ben ik tevens beheerder van de Facebookpagina ‘Gezond Eten voor Weinig’. Via deze pagina en mijn blog laat ik mijn meer dan 1100 leden zien dat een gezond eetpatroon helemaal geen aanslag hoeft te zijn voor je portemonnee. Jullie prijs zou dan ook zeer welkom zijn, aangezien ik jullie producten weer zou kunnen verwerken in mijn recepten en mijn volgers kan laten weten dat gezond eten ook makkelijk en leuk kan zijn.

 154. ivettek ivettek

  154

  Helaas kom ik toch weer aan na de borstvoedingsperiode. Ondanks het minstens 2 keer sporten per week. Het zijn geen kilos per maand, maar vind het toch jammer. Lijkt me daarom leuk om jullie pakket te proberen.

 155. sepia sepia

  155

  Gezond leven in het algemeen en gezonde voeding in het bijzonder heeft hoge prioriteit bij ons. Zeker weten dat we de producten uit dit pakket goed kunnen gebruiken. Ben ook wel benieuwd.

 156. Jannamams Jannamams

  156

  Wauw wat een mooie win-actie! Om heel eerlijk te zijn mogen er bij mij zeker wel wat kilo's af en een beetje support daarin is nooit weg :-) Maar veel belangrijker nog: ik wil als moeder mijn twee kinderen 'goed voorleven' en daar horen gezonde keuze in voeding zeker bij! Helaas moet ik bekennen dat het me als alleenstaande moeder van twee schatten van 6 en 7 jaar nog wel eens aan inspiratie ontbreekt ;-) Het is niet gezellig om met twee langtandende kids aan tafel te zitten en in mijn eentje te zitten genieten, dus ik grijp al snel terug naar een aantal beproefde recepten voor ons drietjes. Maar eigenlijk wil ik ook wel eens iets anders! Dit pakket zou een mooie manier zijn om weer nieuwe dingen te introduceren bij de kinderen, terwijl het wel gezond verantwoord is. En er zit ook altijd nog gewoon lekker pannenkoekenmix bij! ;-D

 157. AnneliesedeWaal AnneliesedeWaal

  157

  Ik zou graag een aantal kilo's af willen vallen, zou de producten graag uit willen proberen. Ben erg benieuwd of het werkt. Groetjes Anneliese

 158. caar caar

  158

  zou geweldig zijn.. ik ben een tijdje terug 16 kilo afgevallen en nu na de zomermaanden toch weer een paar kilotjes er bij en het gekke ik weet de knop niet meer te vinden.. helpen jullie mij?

 159. Els1985 Els1985

  159

  Ik ben druk bezig met afvallen en ik zou zeker wel wat producten van body en fit willen proberen, dit zou dan de ideale gelegenheid zijn

 160. Nancy90 Nancy90

  160

  Nadat ik net een (zware) bevalling achter de rug heb ben ik nu bezig met afvallen! Over een paar weken mag ik gaan sporten daarom zou ik dit pakket graag willen winnen voor mezelf! Heb veel goede verhalen gehoord over body&fit. Een gezonde en bewuste keuze.

 161. rienepien02 rienepien02

  161

  Wij hebben altijd de eiwitshakes van body en fit. Maar eigenlijk nooit andere producten geprobeerd. Zou dus leuk zijn het pakket te winnen!

 162. Zonnetje-4 Zonnetje-4

  162

  na 2 zwangerschappen met bekkeninstabiliteit ben ik behoorlijk wat aangekomen. Er mag nu ook dan wel 30 kg af. Na de 2e zwangerschap is er k*nker bij mij ontdekt. Chemo en bestralingen gehad. Nu revalideren. Zou graag dit willen gebruiken in combi met de revalidatie.

 163. SabrinaH SabrinaH

  163

  Sinds mijn operatie moet ik meer op mijn voeding letten. Toch heb ik nog regelmatig zin in een lekkere snack. Met dit pakket is dat geen probleem. Lekker en gezond snacken.

 164. mamavanS- mamavanS-

  164

  Dit is echt een fantastische winactie! Ik ben bezig met afvallen. Ben nu 10 kilo afgevallen en blijf nu helaas haken op me gewicht. Terwijl ik gezond eet en beweeg. Wie weet zal dit mij weer op weg helpen. En mmmmm... Wat een lekkere inhoud!

 165. Jane Loa Jane Loa

  165

  Graag ontvangen wij dit pakket!! Leuk om weerond nieuwe gezonde ideetjes op te doen met dit pakket!

 166. Jilliana89 Jilliana89

  166

  Dit zou ik geweldig vinden om te winnen! Onze prins is vorige week 1 jaar geworden en nog steeds worstel ik met de zwangerschapskilo's... :-( dit zou een mooie afwisseling zijn om toch gezond Door te gaan nu!

 167. yokohammendorp yokohammendorp

  167

  Wat geweldig! Lijkt mij heerlijk om zo'n lekker en toch gezond pakket te winnen!! Mijn zoontje van bijna 7 maanden krijgt nog bv. Hij drinkt niet bij mij zelf, maar ik kolf alles af! Mijn zoontje wordt er heel groot van, maar ook heel veel kindjes op de NICU van het VU medisch centrum. Want de overproductie die ik heb, gaat naar de kleine kwetsbare kids op de NICU. We hebben nog 2 oudere kids en regelmatig ben je dan voor iedereen aan het zorgen, voordat je zelf aan de beurt bent..... De mondjes van onze eigen kids, maar ook van vele andere kids worden gevoed. Hoe leuk zou het zijn om dan voor mezelf zo'n mooi pakket te winnen!!

 168. Wenermaaraan Wenermaaraan

  168

  Zou wel een lekkere gezonde manier zijn om weer op krachten te komen na mijn bevalling van onze tweeling.

 169. Priscilla Buurman Priscilla Buurman

  169

  Ik ben nu een half jaar bezig met afvallen. Eigenlijk dus mijn levensstijl qua voeding aan het omgooien. Ben nu bijna 20kg kwijt. Ik zou heel graag zo'n pakket winnen om nieuwe dingen te proberen en verder te ontwikkelen en afvallen natuurlijk!

 170. Suntjes Suntjes

  170

  Graag zou ik deze pakket willen omdat ik een drukke moeder bent van een zoon van 3 jaar en bent begonnen met gezond eten en meer te bewegen o.a hardlopen en fitnessen

 171. Heidy Hendriks Heidy Hendriks

  171

  lijkt me heerlijk gezond en lekker

 172. Moedervantweeprinsesjes Moedervantweeprinsesjes

  172

  Doe heel graag mee. Volg sinds 2 weken Killerbody het boek van Fajah Lourens. En dit pakket zou perfect bij mijn nieuwe voedingsschema's passen.

 173. Clau-dya Clau-dya

  173

  Mijn gezonde levensstijl weer echt goed oppakken en dit samen met mijn gezin goed doorvoeren met behulp van dit boodschappenpakket er weer gezond en sportief tegenaan en nu gaan volhouden

 174. jetteke87 jetteke87

  174

  Ik zou graag willen winnen omdat ik bezig ben met afvallen, na 3 zwangerschappen is het tijd om weer op een goed gewicht te komen dus dit pakket zou ideaal zijn!

 175. Jessiikka Jessiikka

  175

  Ik wil graag een paar kilo kwijt. Omdat ik momenteel niet kan sporten, moet ik dus afvallen door gezond te eten. Groenten en fruit gaan prima, maar af en toe wil je ook een lekker tussendoortje. Helaas passen de tussendoortjes van de bekende dieetmerken niet bij mijn financiële situatie. Hierdoor kan ik me soms niet inhouden en kom ik toch weer thuis met een chocoladereep. Dat schiet natuurlijk niet op. Door dit Body & Fit pakket verdwijnt in no-time al mijn overtollige vet.

 176. nikkipooh5 nikkipooh5

  176

  We kopen altijd graag producten bij Body&Fit, maar tot nu toe voornamelijk eiwit. Het lijkt me erg leuk om eens wat snacks uit te gaan proberen, want je weet dat je die beter kunt nemen dan de snacks uit de supermarkt!

 177. Mommy25 Mommy25

  177

  Ik ga de strijd met de overtollige kilo's opnieuw aan! Gezonde voeding staat nu hoog op mijn lijstje en met een beperkt budget is dus alle hulp welkom. Het zou super zijn als ik dit pakket win dus ik ga zeker weten duimen ervoor!

 178. mamatobe mamatobe

  178

  heeel graag net bijna 4 weekjes geleden bevallen en zou graag weer verder gaan met afvallen zodat ik een gezonde mama ben en blijf moet nog aardig wat kilos kwijt en wil gewoon straks lekker met me 2 boys kunnen gek jagen en lol hebben en niet snel uitgeput te hoeven zijn .

 179. Feline Feline

  179

  Het lijkt me super om dit pakket te winnen. Thuis proberen we altijd bezig te zijn met gezond leven. Gezond ontbijt, gezonde lunch, gezonde snacks en gezond avondeten. Op die manier proberen we niet alleen zelf gezond oud te worden maar ook een goed voorbeeld aan onze kinderen mee te geven. Dit pakket zou ons super helpen bij onze zoektocht naar lekker gezond eten.

 180. Tamaar Tamaar

  180

  Wij proberen zo veel mogelijk lekker en gezond te eten en onze zoon dit ook mee te geven. Ik ben benieuwd of we nieuwe dingen ontdekken in dit pakket.

 181. denise hussaarts denise hussaarts

  181

  Gezond en lekker dat wil ik graag, vaak kost t wel wat dus zou dit geweldig uitkomen!

 182. Rekveld Rekveld

  182

  Deze toffe prijs zou ik graag willen winnen omdat ik sinds mijn zoontje met de pot mee eet (sinds 6 maanden) alleen maar verse en gezonde producten koop en maak om hem een goede basis mee te geven. Gezond eten kan ook heerlijk zijn. Maar omdat ik zelf eerder niet bewust at is wat extra inspiratie altijd welkom.

 183. Nynk Nynk

  183

  Met onze fantastische dochter, zij is nu 9mnd, en mn lieve vriend kunnen we nu eindelijk genieten van onze nieuwe keuken. Na 4 jaar verbouwen zijn we er dan ook wel klaar mee ???? Nu kun je begrijpen dat ik zo'n pakket na zwangerschap en vaak niet zelf kunnen koken met open armen zal ontvangen!

 184. anjajager anjajager

  184

  eens een keer goed aan me zelf denken en mijn lichaam weer in topvorm brengen goed idee

 185. JoyceZwarts JoyceZwarts

  185

  Verantwoorde producten zijn vaak ook prijzig en niet dagelijks voor iedereen weggelegd. Ik doe graag mee omdat ik van lekker eten houd en ook let op mijn gezondheid.

 186. Anne Hulst Anne Hulst

  186

  Ik doe mee met stoptober en ik ben nu inmiddels 23 dagen gestopt met roken... tijd voor een volgende stap... zorgen dat ik idd maar 2 tot 4 kilo aankom :-) dit pakket zou me super helpen ermee.

 187. elstim elstim

  187

  Lekker, maar toch niet ongezond. Voor die combi gaan we hier in huis ook!

 188. Baser82 Baser82

  188

  Ik ben een snoepkont of beter gezegd hele gezin snoept mee. Sinds geboorte van een 2e kindje beter aan t opletten dat we gezond snoepen. Met dit pakketje kunnen we mooi bewust snoepen

 189. judokid judokid

  189

  goed en verantwoord bezig zijn en toch genieten, heerlijkk wie wil dat nu niet

 190. Lieke Ceder Lieke Ceder

  190

  Ik ben momenteel heel erg zoekende in wat lekker en verantwoord is. Ik ben maar paar kilootjes te zwaar dus geen noodzaak om veel af te vallen maar voel me al met al niet lekker in mijn vel zitten. Ik denk dat voeding heel veel kan doen, maar vind het heel lastig om hier een goede balans in te vinden. Op het internet wordt je gek gemaakt met van alles wat wel of niet goed is, en eerlijk gezegd zie ik door de bomen het bos niet meer. Daarnaast zijn veel producten vrij prijzig, en twijfel ik daardoor vaak ook of ik zoiets dan wil proberen. Ik vind het dan zonde als je er veel geld aan uit geeft en het dan niet met je doet wat je graag zou willen. Ik zou het dan ook heel leuk vinden om zo een pakket te winnen. De ultieme manier om zoiets eens uit te proberen en mezelf te laten overtuigen. Duimen maar..

 191. Lieke Ceder Lieke Ceder

  191

  Ik ben momenteel heel erg zoekende in wat lekker en verantwoord is. Ik ben maar paar kilootjes te zwaar dus geen noodzaak om veel af te vallen maar voel me al met al niet lekker in mijn vel zitten. Ik denk dat voeding heel veel kan doen, maar vind het heel lastig om hier een goede balans in te vinden. Op het internet wordt je gek gemaakt met van alles wat wel of niet goed is, en eerlijk gezegd zie ik door de bomen het bos niet meer. Daarnaast zijn veel producten vrij prijzig, en twijfel ik daardoor vaak ook of ik zoiets dan wil proberen. Ik vind het dan zonde als je er veel geld aan uit geeft en het dan niet met je doet wat je graag zou willen. Ik zou het dan ook heel leuk vinden om zo een pakket te winnen. De ultieme manier om zoiets eens uit te proberen en mezelf te laten overtuigen. Duimen maar..

 192. Gezellig Gezellig

  192

  Lekker genieten en gezond wie wil dat niet. Ik ben steeds bewuster aan het leven met twee kids dus dit past daar prima in. Ik hoop dat ik erbij zit.

 193. BMulder BMulder

  193

  Gezonde muffins.... dat klinkt heerlijk, zeker nu ik flink bezig ben van mijn persoonlijke 'muffintop' af te komen door fanatiek sportief bezig te zijn. Body&Fit heeft fijne sportartikelen, dit pakket zal ongetwijfeld ook super zijn om lekker gemotiveerd te blijven!

 194. Inez87 Inez87

  194

  Ik zou dit pakket heel goed kunnen gebruiken omdat ik er sinds kort hard aan werk om alle overtollige kilo's er af te krijgen. Helaas is dit maar al te hard nodig!

 195. Sanne Hamstra Sanne Hamstra

  195

  Ik moet echt een heleboel kilo's kwijt en het lukt me niet zo goed, dit zou een mooie ondersteuning zijn naar gezonder eten.

 196. Mama&Chanty❤️ Mama&Chanty❤️

  196

  Jaa graag!! 2 weken terug het vervelende nieuws dat mijn schildklier flink achteruit gaat en de bloed resultaten niet zo positief zijn. Dit merkend aan mijn stijgende pontjes

 197. Royakkersamber Royakkersamber

  197

  Heel wat kilootjes bijgekomen en gaan er moeilijk van af dus ideaal als het lekker en gezond is!

 198. danceheart danceheart

  198

  omdat ik alleen maar zin heb in 'crappy food' en met een body en fit pakket wel de smaak van 'crappy food' heb, maar dan gezond!

 199. Mamaof3 Mamaof3

  199

  Zou helemaal top zijn. ben bezig met gewicht verliezen en conditie opbouwen, samen met mijnman. Dit zou een welkome aanvulling zijn op het sporten dat we doen!

 200. Minnie Minnie

  200

  Omdat het eten van gezonde en verantwoorde dingen me erg aanspreekt en ik er ook dagelijks mee bezig ben om mijn gezin dagelijks gezonde producten te laten eten en zo het goede voorbeeld aan mijn 2 kinderen wil geven!

 201. fammes fammes

  201

  Ow ja!! Ik moet gezonder leven.. dit zou een super opstap zijn!

 202. Stephaniersd Stephaniersd

  202

  Zodat ik de laatste paar kilo's van mijn zwangerschap kwijt kan raken. Er is al heel veel vanaf. Maar wil de laatste 3 kilo ook graag kwijt:-)

 203. Sillemie Sillemie

  203

  Sinds de zwangerschap is het mij nog niet gelukt om de overtollige kilo's weg te werken. Misschien kunnen deze gezonde snacks mij daarbij helpen!

 204. LRO LRO

  204

  Ik zou dit pakket zeker willen winnen. Nu mijn tweede kindje 4 maanden is, ben ik weer begonnen met sporten 2 keer per week, mijn doel is 4 keer per week en dit pakket zou de nodige aanvulling zijn op mijn inzet!

 205. MarleenNova MarleenNova

  205

  4 weekjes geleden bevallen en mijn lichaam is nog niet de oude! (Gek he!????) En ik geef borstvoeding dus dit lijkt me ideaal om genoeg en gezond te eten! Heb nogal honger de hele dag!

 206. Marieke Steeneveld Marieke Steeneveld

  206

  Om dat wij samen na de geboorte van mijn dochter en daarna zoon, zijn begonnen met sporten en nu 3 jaar later en manlief 30 kilo en ik 22 kilo afgevallen en nu zo fit zijn geworden, dat we niet meer beter weten dat gezond eten erbij hoort. Nieuwe gezonde dingen is altijd weer een feestje. Dan kunnen we weer verder knallen.

 207. Liss_BS Liss_BS

  207

  Mijn partner en ik zijn vaste klant bij Body & Fit en we houden van hun producten!! Wat zou het zalig zijn om eens zo een verrassingspakket te winnen en dan wel nog met zo een goede producten. Dit zou gewoonweg de max zijn!

 208. Chiara Chiara

  208

  Dat zou een mooie prijs zijn! Deze zou ik graag willen winnen omdat ik stiekem merk dat ik qua gezond eten beter voor mijn zoon zorg dan voor mezelf. Ik koop liever wat extra voor hem zodat hij meer dan genoeg vitamines binnenkrijgt. Terwijl een gezonde mama natuurlijk ook belangrijk is!

 209. ValeriaG ValeriaG

  209

  Ik wil graag winnen omdat ik hard bezig ben om mijn figuur weer terug te krijgen na de zwangerschap. Met sporten en verantwoord eten, daar zou verantwoord snacken goed bij aansluiten!

 210. Sharonnie Sharonnie

  210

  Ik kan dit pakket ook heeeel goed gebruiken aangezien ik 19 weken zwanger ben en zo ontzettend moe ben kan ik wel een boost gebruiken, want eerlijk gezegd is gezond eten tegenwoordig ook behoorlijk prijzig. En aangezien ik net werkloos ben geworden zou dit een fijne bijkomstigheid zijn..

 211. Tember88 Tember88

  211

  Onschuldig snoepen. Dat klinkt heerlijk

 212. Nanneke de tweede Nanneke de tweede

  212

  Tijdens mijn zwangerschap had ik last van zwangerschapssuiker en cholestase. Ik mocht voor mijn gevoel niets meer eten en ben ook afgevallen aan het einde van mijn zwangerschap. Mijn dochtertje is gelukkig gezond te wereld gekomen, wel vier weekjes te vroeg. Ik eet daardoor veel bewuster en kan zo'n pakket goed gebruiken.

 213. Maritd Maritd

  213

  Ik ben nu net 9 weken zwanger, dit pakket zou goed zijn om ons kleine gezond op de wereld te zetten, voeding is heel belangrijk!!!

 214. annekevandijkdelouw annekevandijkdelouw

  214

  Wow supergave prijs. Met dit pakket kan ik mijn man verrassen met een lekkere gezonde maaltijd :) hij is kok dus dit is een leke uitdaging :)

 215. daniellekrabshuis daniellekrabshuis

  215

  Dit zou ik heel graag willen winnen. Zo geef ik ook mijn kind een goed voorbeeld van Gezond eten.

 216. Twinkel2 Twinkel2

  216

  Super ervaringen gehad met Body&fit. Na 2 zwangerschappen zou ik het graag weer willen oppakken met nieuwe producten.

 217. myhappyfamily myhappyfamily

  217

  Geweldig :D zou fijn zijn om te winnen. We zijn nu bezig voor een 2e kindje. Heb pcos dus dat is heel moeilijk. Goede en gezonde voeding helpt me hoop ik om op een natuurlijke wijze zwanger te worden, Dit zou heel fijn zijn!

 218. Xind Xind

  218

  Binnenkort ga ik bevallen en een gezonde, energieke en verantwoorde boost daarna zou meer dan welkom zijn!

 219. Angela_1 Angela_1

  219

  Ik kan wel een gezonde stap in de goede richting gebruiken. Na de laatste zwangerschap lukt het me maar niet om weer echt goed gezond bezig te zijn. Met dit pakket gaat dat vast lukken!

 220. Chiggy Chiggy

  220

  Jaaa ik ben echt gek op de producten van Body & Fit sinds ik met mijn gezonde lifestyle bezig ben. Bijna alles is even lekker dus ik doe graag mee!

 221. Mama van Keano Mama van Keano

  221

  Zou geweldig wezen om toch nog beetje op mijn voeding ga letten! Zodat toch nog beetje op mijn oude gewicht terecht kom! En zo en zo op het proberen vol te houden!

 222. martine_verweij martine_verweij

  222

  Wauw Ik wil heel graag 10 kilo afvallen

 223. yosie yosie

  223

  Niet alleen voor mij, maar ook voor het kleine wezentje wat in mn buik groeit zou het een traktatie zijn te mogen smullen van al het gezonds en lekkers van Body & Fit.

 224. Moon89 Moon89

  224

  Jaaa, ik zou dit niet alleen voor mezelf willen winnen, maar ook voor mijn kinderen. Zo kan ik hun ook lekkere, verantwoorde snacks geven en zo het goede voorbeeld door te geven!

  • Moon89 Moon89

   225

   En natuurlijk korte metten maken met nog die overtollige zwangerschapkilo's!! (Sorry klikte te snel op versturen)

 225. Nathalie1010 Nathalie1010

  226

  Omdat geen enkel dieet helpt, met deze spullen kan ik beginnen aan een gewoon en gezond eetpatroon.

 226. Ro1904 Ro1904

  227

  Gezonde voeding vind ik heerlijk! Alleen niet om af te slanken, maar juist aan te komen.. Ben erg afgevallen, doe er alles aan om me weer op en top fit te voelen en kilo's erbij te krijgen!

 227. Dark roby Dark roby

  228

  eindelijk gezond en lekker eten tijdens de zwangerschap, want mijn vriend weerhoud me van alles

 228. nguyen.zwanger@outlook.com nguyen.zwanger@outlook.com

  229

  De afbeelding doet me meteen denk aan onze huwelijksreis door Zuid Amerika. Daar hebben we in Brasilia acai (zecht: ACI) gegeten. Heerlijk verfrissend koude power bes shake met een schep muesli en noten mix erop. Dit gevoel willen we weer beleven en dat gaat zeker lukken dit pakket. Ik raad iedereen aan om een lange avontuurlijke reis te maken. Heerlijk al dat lokale ver gemaakte eten.

 229. Angelicious Angelicious

  230

  Ooooow wooooow wat een prachtige prijs!! Sinds ik mama ben, is er maar 1 ding belangrijk. Het wel en wee van mijn zoontje. Nadat ik 32kg was aangekomen tijdens de zwangerschap, ben ik nu (bijna 11 maanden na de bevalling) gelukkig al 23kg kwijt. Borstvoeding geven en gezond eten en daarbij gezond bewegen vind ik heel belangrijk. Ik ben een enorme zoetekauw, maar vind het goed voorbeeld geven (gezond te snacken) heel belangrijk. Alles heb ik over voor mijn kleine boef. Maar deze prijs zou mama wel heeeeeel erg blij maken! En nog meer gezonde inspiratie geven natuurlijk!

 230. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  231

  Inwilligen dit winnen omdat ik goed probeer op te letten met eten maar wel een snoepers ben, dus dit zijn hele goede opties!

 231. Annalies Annalies

  232

  Ik zou deze prijs heeel graag willen winnen om na mijn zwangerschap weer snel back in shape te zijn :D

 232. kcoppus kcoppus

  233

  Ja ik wil! Na alle lekkere, maar niet zo gezonde, maaltijden die het kraambezoek heeft meegenomen heb ik wel weer zin in wat verantwoorde snacks.

 233. LiekeZ LiekeZ

  234

  In het woud aan adviezen en dieetgoeroes zou deze concrete hulp heel goed van pas komen. Directe voorbeelden van hoe je gezond kan eten werken het best om je eetpatroon aan te passen!

 234. Newmom Newmom

  235

  Dit klinkt als muziek in de oren. Nu een hormonale uitbarsting aan puistjes, schijnt bij het ontzwangere te horen. De ongezonde snacks moet ik nu dus maar inruilen voor de verantwoorde snacks ????. Kan ik lekker naast mijn man op de bank gaan zitten met de gezonde snacks terwijl hij een eiwit shake weg drinkt. Gezellig, bakje thee staat al klaar. Kom maar op met die snacks.

 235. ej1 ej1

  236

  Tijdens mijn zwangerschap ben ik 20 kilo aangekomen. Ik ben hard bezig om de kilos eraf te krijgen en dit zou dan mij hierbij erg helpen.

 236. roosje22 roosje22

  237

  Daar ik nu al heel veel producten van body en fit bestel, perfect cookies, pannekoekenmix, glutenvrije producten, slim pasta, noem maar op! Zal het helemaal te gek zijn om shop te goed te winnen, daar ik enorm fan ben van al die heerlijke producten.

 237. MamaTijn MamaTijn

  238

  Net 8 weken moeder van mijn mooie zoontje Tijn. Na de zwangerschap zitten er nog extra kilo's aan en door de spoedkeizersnede kan ik nog niet sporten. Daarom begin ik met gezonde voeding en daar zou dit pakket me zeker bij op weg helpen!

 238. ILK ILK

  239

  Ik ben een maand geleden bevallen van een jongen en het zou echt super fijn zijn als ik hiermee weer strak in mijn vel zou kunnen komen!!

 239. Miekje1986 Miekje1986

  240

  Tijdens mijn zwangerschap heb ik zwangerschapdiabetis ontwikkeld, ik werd hierDoor op een dieet te zetten. Ik had een stok van 50cm (achteraf 54cm) achter de deur om het vol te houden. Helaas is tijdens de bevalling ook mijn motivatie om het vol te houden verdwenen en nu 6 maanden later zitten al mijn kilo's die ik verloren was er weer aan. Met dit pakket kan ik weer een begin in de juiste richting maken

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >