Win een bewegende vijver speelmat!

Door: Mamaplaats 168 reacties

Win een bewegende vijver speelmat!

Al meer dan tachtig jaar heeft het speelgoed van TOMY een glimlach gebracht bij kinderen en ouders over de hele wereld. TOMY is een merk dat staat voor innovatieve producten van hoogstaande kwaliteit dat keer op keer plezier garandeert. TOMY is altijd de beste keus of het nu gaat om producten voor het verzorgen van je baby of kind of als het gaat om speelgoed dat je kind zal vermaken en tegelijk helpt verder te ontwikkelen. TOMY voert onder andere de merken Lamaze, TOMY The First Years, BOON, JJCole, Bumbo en Winnie the Poeh. Voor de iets oudere kinderen heeft TOMY ook mooie producten onder andere onder de merken TOMY, Chuggington, Pokémon en Battroborg.

Wat kun je winnen?

Bijspeelmat de winactie kun je kans maken op een speelgym dat het gezichtsvermogen en het motorische vermogen stimuleert bij je baby. Bij de muziek is er een keuze uit 2 verschillende muziekjes; vrolijk of kalmerend. De muziekjes spelen in op het inbeeldingsvermogen van je kleintje. De bewegende speeltjes houden je baby bezig en inspireert je baby om ze te pakken. Hierdoor wordt de hand-oogcoördinatie en gezichtsvermogen verbetert en gestimuleerd. Naast de bewegende vijver speelmat kun je ook kans maken op het product dat je hieronder op de foto ziet staan.

Hoe kun je winnen?

Volg de volgende stappen en maak kans op één van de mooie prijzen! 1. Like TOMY op Facebook 2. Beantwoord de volgende vraag: Welk speelgoedmerk zie jij in de onderstaande afbeelding en waarom wil jij winnen? Wanneer je voldaan hebt aan beide stappen, maak je kans op één van de prijzen! De winactie is geldig t/m 25 augustus. win-tomy

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
168 Reacties

Reacties

 1. timmem timmem

  1

  voor mijn schoondochter die in december haar eerste kindje verwacht, mijn kleindochter dus, zou een heel mooi kraamkado zijn

  • timmem timmem

   2

   merk lamaze

 2. timmem timmem

  3

  speelgoedmerk TOMY

 3. pamelazomer pamelazomer

  4

  Voor ons hummeltje die 28-11-2013 word verwacht. Merk Lamaze

 4. moeke_nijn moeke_nijn

  5

  Dat is TOMY

 5. Suzanne Koster Suzanne Koster

  6

  Lamaze! Dit is zo'n leuk merk, wij hebben er al het eea van. Zelfs de 'zingende' bloemen vallen nog in de smaak bij m'n ruim 3 jarige dochtertje :)

 6. Sh1983 Sh1983

  7

  Het speelmerk van de afbeelding is Tomy. Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn dochtertje. Zij vindt het heel erg leuk om dingen vast te pakken en is dol op muziek.

 7. Veertje84 Veertje84

  8

  TOMY schildpadje! Ik wil dit graag winnen omdat het een erg mooi eb leerzaam speelkleedje is voor onze lieve Eva! <3

 8. Enibas Enibas

  9

  Dit is de sound schildpad van Lamaze! En mijn dochtertje zal dit speelkleed helemaal fantastisch vinden. Naast dat het goed is voor haar ontwikkeling, zou ik het ook leuk vinden om een keer wat te winnen.. ;-)

 9. mamamien mamamien

  10

  Het schildpadje is van Tomy.

 10. kelpie kelpie

  11

  Geliked. Merk = Lamaze. Ik ben zwanger en in januari uitgerekend. Zou hem dus graag willen winnen voor m'n eerste kindje! Verder ben ik dol op waterdieren, maar m'n vriend heeft sinds de verhuizing z'n vijver op moeten geven. Dit is dan wel een goede vervanging ;)

 11. Sandra benedick Benedick Sandra benedick Benedick

  12

  TOMY ! En we zijn zwanger van een ééneiige tweeling Het zou een hele mooi foto moment worden als ze samen liggen op deze speelkleed!

 12. Ramoontje Ramoontje

  13

  Het is de Muzikale Simon Schildpad van Lamaze! Ons zoontje van 2 weken oud kan de bewegende vijver speelmat en die lieve muzikale schildpad wel gebruiken. Hij heeft veel 'oude' spulletjes van zijn grote zus om mee te spelen, maar deze nieuwe mooie spullen zijn wel echt stoer. Hij zal er nog héél lang plezier van hebben! :-)

 13. thom79 thom79

  14

  Op de foto staat de Lamaze Sound Schildpadje van TOMY! We zouden hem heel graag willen winnen omdat mijn zoontje gek is op schildpadden en dit leuke speeltje met muziek niet mag ontbreken ;)

 14. desireedevos desireedevos

  15

  de schildpap van de merk TOMY voor mijn kleine jongen vind die wel mooi als ik sou winnen

 15. Debseflebs Debseflebs

  16

  Op de foto zie je de Lamaze sound schildpad, van TOMY. Zou voor mijn zoontje dit gave speelgym willen winnen, hij is net een maand oud en is nu al zeer actief en nieuwsgierig naar alles wat hij ziet. Tomy heb ik op fb geliked.

 16. jackie85 jackie85

  17

  Het is de super leuke schildpad van Lamaze!! Ik ben ontzettend fan van Lamaze en ik zou ook heel graag zo'n speelmat voor mijn kleine mannetje Fabian van 10 weken oud willen hebben. Hierdoor kan hij lekker spelen met het fantastische speelkleed!!!

 17. mamasonjaa mamasonjaa

  18

  Merk : tomy. Het lamaze schildpadje.... Voor mijn meisje ze zou het super geweldig vinden

 18. mup mup

  19

  dat is de Lamaze serie van Tomy!

 19. Esthertjuh Esthertjuh

  20

  Schildpad van het merk Lamaze... Mijn zoontje is heel erg bezig met ontdekken enzo, dit zou ideaal zijn voor hem ;)

 20. NvGastel NvGastel

  21

  Het merk is Lamaze, ik zou de mat heel graag willen winnen voor ons zoontje. Hij heeft moeite met rustig te kunnen ontspannen, en we hebben ontdekt dat als hij ergens op ligt wat al beweging heeft, hij rustig kan ontspannen. Dit zou daarom een uitkomst zijn!

 21. leutje leutje

  22

  Schildpad is van het merk Lamaze. is ideaal voor ons zoontje van bijna 5 maanden zodat hij zich goed en spelender wijze zich kan ontwikkelen

 22. Kimdejong Kimdejong

  23

  Lamaze. Super een vijvermat voor de nieuwe baby die wij in januari mogen verwachten.

  • Kimdejong Kimdejong

   24

   Maar liever nog win ik de Stokke TrippTrapp ;-)

 23. mlut mlut

  25

  lamaze muzikale schildpad Zou leuk zijn!!!

 24. betti scheringa betti scheringa

  26

  Lamaze, wil graag winnen omdat mijn dochter van 3 maand hier vast heel leuk mee kan spelen, ze is nu echt alles aan het ontdekken dus dit zou super zijn

 25. Nicole Nicole

  27

  Tomy (de zingende schildpad) Leuk voor het broertje of zusje van onze dochter!

 26. martha68 martha68

  28

  speelgoedmerk tomy

 27. Mama1983 Mama1983

  29

  Lamaze! Ik doe mee voor ons kleine neefje Dex, geboren op de verjaardag van onze zoon Gino, 27 april 2013! Deze avonturier zal zich prima vermaken op dit prachtige speelkleed!

 28. meryem meryem

  30

  Speelgoed schilpad merk Lamaza Ik zou heel graag het speelgym willen winnen voor mijn zoontje van 6 weken oud. Hij is al zo nieuwsgierig om zich heen aan het kijken en met de speelgym kan hij zich verderl goed ontwikkelen en zal er heel veel plezier van hebben.

 29. vandam vandam

  31

  Schildpand van merk Lamaze en ik zou de gym graag winnen voor mijn eerste kleinkind

 30. Alinda Visser Alinda Visser

  32

  Lamaze!! Leuk voor mijn Dochtertje ze is vandaag precies 3 weken oud!!

 31. Grietje Hooijenga Grietje Hooijenga

  33

  Een TOMY lamaze sound schildpadje. Graag zouden wij willen winnen, voor onze kleine grote jongen van alweer 7 maand, die al druk bezig is met kruipen, kan hij kennis maken met het speelgoed van TOMY lamaze, tot op het heden heeft hij die kans nog niet gekregen.Het zal een uitdaging worden voor onze jongen,een verleidelijk nieuwe speeltje of toch het oude vertrouwde. ;)

 32. Angela84 Angela84

  34

  Tomy de schildpad :-). Onze kleine vent wordt groter en kan nu meer om zich heen kijken. We merken dat hij een nieuwe uitdaging nodig heeft dat alleen maar kijken naar zijn mobieltje. Deze Speelmat geeft hem de mogelijkheid om zich op een leuke educatieve manier te ontwikkelen.

 33. j.verhees j.verhees

  35

  het merk van het schildpadje is lamaze! Ik zou het speelkleed graag willen zinnen voor mijn zoontje van 9 wkn. Hier kan hij leuk mee spelen!!!

 34. christahup christahup

  36

  merk lamanze zou deze graag willen winnen omdat ze het heerlijk vind om dingen te ontdekken

 35. leonizzie leonizzie

  37

  Het schildpadje is van het merk Lamaze. Ik zou graag het speelkleed willen winnen voor mijn jongste dappere dochtertje die op 17 mei met 28 weken al ter wereld kwam. Dit speelkleed zal een mooi hulpmiddel zijn om haar motorische ontwikkeling te helpen stimuleren.

 36. Veer88 Veer88

  38

  Schildpadje is van Lamaze tommy ik zou graag speelkleed willen winnen omdat mijn zoontje met 4 dagen oud meningitis heeft opgelopen. wij moeten nu zorgen dat hij goed ontwikkeld al lijkt hij misschien nu iets achter te lopen. hij moet dus flink gestimuleerd worden en mij lijkt het daarom de ideale speelkleed!

 37. Jepsie Jepsie

  39

  Tomy de schildpad, heerlijk veilig verantwoord speelgoed, wie wil dat nu niet?

 38. Mokey Mokey

  40

  Schildpadje van Lamaze.. Mijn dochter is er helemaal weg van.. En vooral een speelkleed daar ligt ze net zo lang onder te spelen tot ze in slaap valt. En nu ligt ze extra vaak op een speelkleed omdat ze een gipsbroek heeft kan ze niet zo makkelijk zitten en nieuwe dingen zijn altijd leuk om vermaakt mee te worden en tijd mee door te brengen..

 39. melissa1984 melissa1984

  41

  Schildpad is van Lamaze TOMY. Mijn zoontje zou het speelkleed te gek vinden. We hebben namelijk nog geen speelkleed en deze is toch goed voor de ontwikkeling. Een extraatje omdat we nog steeds aan het trubbelen met hem zijn (KMA/Reflux). Hij is ook erg nieuwsgierig, dus genoeg te ontdekken met deze fantastische speelmat!

 40. Nanda van Leeuwen Nanda van Leeuwen

  42

  Schildpad is van Lamaze TOMY mijn zoontje die in november verwacht word zou zich heerlijk vermaken op dit speelkleed want het is nu al een drukte maker in mijn buik!!!!

 41. denise_keller_1 denise_keller_1

  43

  Lamaze sound schildpad, van TOMY in februari verwachten wij ons 2e kindje, wat zou het super zijn om dit mooi speelkleed voor ons kindje te mogen winnen! duim duim duim

 42. lelygirl lelygirl

  44

  De Lamaze sound schildpad van uitgever TOMY Superleuk schildpadje!!

 43. liszowl liszowl

  45

  Lamaze! Mijn meisje van bijna 5 maanden is er gek op, de mooie felle kleuren, de opvallende patroontjes. Ze is nu druk bezig met de wereld om zich heen te ontdekken en doet dit vol overgave, zo'n prachtig speelkleed zou haar hierin stimuleren en zou haar erg veel plezier opleveren.

 44. jacquelien jacquelien

  46

  Lamaze

 45. cvdberg cvdberg

  47

  Lamaze Sound Schildpadje van TOMY, leuk om cadeau te geven aan mijn beste vriendin die net bevallen is van een prachtig meisje.

 46. BrendaLisa BrendaLisa

  48

  Merk is Lamaze en ik zou graag het matje willen winnen voor mijn dochter, die zal zich goed kunnen vermaken en zal er zeker veel plezier van hebben!

 47. DebbyAron DebbyAron

  49

  Merk: Lamaze De reden waarom we dit graag zouden willen is omdat ik zeker weet dat ons kindje er veel plezier aan zou beleven. We hebben net een huis gekocht en moeten elke maand een hele som afbetalen. Een leuk extra'tje voor ons kleintje is dus meer dan welkom!

 48. Mama-Jo Mama-Jo

  50

  Het is de Lamaze schildpad van Tomy. Ik wil hem graag winnen omdat mijn dochtertje heel veel plezier beleeft aan geluidjes en felle, bewegende kleurtjes! Ze schatert het dan uit van plezier en dat is zo onwijs mooi om te zien!

 49. creazolder creazolder

  51

  geliked!!! het merk is lamaze de grootste verslaving van onze kleine meid de vlinder! dus uitbreiding van dit merk is altijd welkom om onze kleine meid vrolijk te zien spelen met mooie speeltjes

 50. annemarie kinnegim annemarie kinnegim

  52

  Het merk is Lamaze. Super leuk speelgoed. Voor mijn zoontje Sem. Hij is nu 3 maanden!

 51. Nine Nine

  53

  Dit is de Lamaze muzikale schildpad! Onze kleine vent van 8 maanden is ook al groot fan van Lamaze en heeft er al verschillende dingen van, oa de vlinder, daar kan hij heel lang mee spelen. Ik zou graag de speelmat of de schildpat voor hem winnen, omdat hij heel erg houd van liedjes en geluidjes en ook omdat hij op het moment druk bezig is met omrollen en dat is op zo'n fel gekleurd kleed met allemaal plaatjes helemaal leuk! Ik heb ook geliked. :)

 52. Bisi Bisi

  54

  Speelgoedmerk TOMY!!!! Ik wil deze speelmat winnen voor ons toekomstige dochter die in september word geboren, dat is ons eerste kindje en ik wil graag dat ze alles heeft. Ik hoop dat ik de winner zal zijn!!!!

 53. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  55

  op de foto staat het schildpadje : Lamaze Sound Schildpadje van TOMY, Wij zouden graag winnen omdat ons meisje nu 3 maanden is en volop aan het ontdekken is, ze zou echt superfijn kunnen spelen op het mooie speelkleed, ons meisje word erg vrolijk van muziek dus ik denk dat ze het super zou vinden om de wereld verder te ontdekken op dit super gave speelkleed!!! WE GAAN MET HET HELE GEZIN HEEEEEEL HARD DUIMEN DAT WE ASJEBLIEFT DIT KEER MOGEN WINNEN!!! WANT DIT SPEELKLEED IS SUPERGAAF!!!!!!!

 54. ingridaddink ingridaddink

  56

  Lamaze Van Tomy Leuk mooie en leerzaam speelgoed. mijn dochter heeft nu een boog die al oud is en waar ze de beestjes van af trekt dus een deugdelijk nieuw kleed is altijd welkom.

 55. esti esti

  57

  Tomy geliked. De schildpad is van LAMAZE. Ik ben dol op water, onze kleine mag straks vast vaak mee, maar tot die tijd is dit een mooi droog alternatief!

 56. tinusje_ikke tinusje_ikke

  58

  De schildpad op de foto is van LAMAZE! Onze kleine prinses is gek op speelgoed van LAMAZE. Lisa is vaak mee op de boot maar kan nog niet in het water, maar met die geweldig vijverspeelmat kan ze op de boot 'In het water spelen'!

 57. kimjansen3181 kimjansen3181

  59

  Aqua blue! Mijn dochter is nu anderhalf en toe aan een echte stoel! Zit al sinds de zwangerschap te dubben welke kleur het zal worden bij onze grijze achterwand. Het moest zo zijn...ik zat dus te wachten op deze kleur!

 58. heidi_claes heidi_claes

  60

  Ik denk dat het de muzikale schildpad van lamaze is. Ik zou heel graag winnen voor mijn vriendin/collega die momenteel al 11 weken in het ziekenhuis ligt over te geven. Misschien dat dat een steuntje kan zijn.

 59. puktood puktood

  61

  Lamaze. Ik zou de mat graag voor mijn dochter Toos willen winnen. Vindt m helemaal te gek!

 60. Gwynepin Gwynepin

  62

  Het speelgoed op de foto is muzikale schildpad van het merk Lamaze. Ik zou graag winnen, omdat onze kleine meid hyperactief is en ik haar niet de hele dag kan entertainen als ik thuis werk. De speelmat lijkt mij een goede manier om haar in de buurt en vermaakt te houden!

 61. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  63

  Tomy, de lamaze schilpad Zou dolgraag willen winnen voor nummer 2 die op komst is

 62. reentje86 reentje86

  64

  Het is een TOMY Lamaze muziekschildpad. Ik zou de vijvermat graag winnen voor mijn zoontje van drie maanden. We zijn al een tijdje op zoek naar een leuke babygym/speelmat. Tot nu toe nog niks leuks kunnen vinden, maar deze lijkt ons helemaal geweldig en vol uitdagingen!!!

 63. Jolanda Everts-verbeten Jolanda Everts-verbeten

  65

  Lamaze van TOMY ........Voor mijn bijna 5 maanden jonge dochtertje zodat zij ook eens wat nieuws heeft om mee te spelen ...nu heeft ze alle oude(wetse) afdankertjes van haar oudere zus!!

 64. Marriemarretje Marriemarretje

  66

  Lamaze van TOMY, voor onze kleindochter Elle geboren op 21-06-2013

 65. Mariska van Lochem Mariska van Lochem

  67

  TOMY Lamaze muziekschildpad!! Een speelgoedkleed of schildpad. Onwijs leuk voor mijn dochtertje van 12 weken oud. Dan kan ze haar ontwikkeling mooi trainen met nieuw speelgoed. Echt super leuk speeldgoed. Dat win ik graag voor mijn meisje!! OOk eens wat van haarzelf ipv haar grote broer!!

 66. ayla ayla

  68

  IS van de merk TOMY Lamaze muziekschildpad. Een speelgoedkleed. Omdat mijn dochter van 9 maanden speelgoed ontdekken en is beweeglijk dus de babygym is echt iets voor haar. Ze is dol op muziek.

 67. Lindaswinkels Lindaswinkels

  69

  De fabrikant is Tomy en het merk is Lamaze Onze dochter heeft zich de eerste weken van haar leventje heel ellendig gevoeld, en wij dus ook! Ze heeft veel gehuild... We vinden dus dat ze iets leuks en gaafs als het kleed verdiend heeft!!

 68. suzanne18 suzanne18

  70

  Ik doe mee voor onze baby die nog steeds lekker warmpjes in mijn buik verblijft de naam van het merk van de schildpad is LAMAZE

 69. Sigriet Sigriet

  71

  Het speelgoedmerk is Tomy. Ik zou heel graag het speelgoedkleed of de muziek schildpad willen winnen, omdat dit geweldig mooi en veilig speelgoed zou zijn voor ons toekomstig kindje, dat hem/haar ook nog eens enorm zou helpen in de ontwikkeling.

 70. Jacques Jacques

  72

  - Lamaze... - voor mijn nieuwste nichtje.. ""binnenkort"" geboren

 71. Jokki Jokki

  73

  De schildpad is van het merk Lamaze en wat is ie leuk! Mijn dochtertje van bijna 6 maanden zie ik al helemaal liggen spartelen op de speelmat, ze kan erg genieten van muziekjes. Een lekker speeltje voor een lekker meisje!

 72. mvv mvv

  74

  De Lamaze schildpad. Mijn dochtertje vindt het geweldig om te spelen met objecten die boven en naast haar hangen en wordt dan ook razend enthousiast. Zo'n vijver speelkleed zou ze echt geweldig vinden. Het is alleen zo jammer dat papa en mama nog niet iets dergelijks hebben en ze het alleen bij het kinderdagverblijf héél af en toe kan spelen met voldoende leuke speeltjes boven en naast haar voor het kiezen.

 73. mamajizzle mamajizzle

  75

  LAMAZE!

 74. lindaenbjorn lindaenbjorn

  76

  Lamaze. Ik wil graag winnen voor onze tweeling :-D

 75. Nady87 Nady87

  77

  Het merk is lamaze. Mijn zoontje heeft een hekel aan opgesloten liggen in de box, hij ligt het allerliefste vrij op de grond, dan is dit perfect. En hij wordt heel erg blij van al die kleurtjes! Wat een super vrolijke speelmat! Hoop dat ik mn zoontje extra vrolijk en blij kan maken!

 76. wendelina84 wendelina84

  78

  Van het merk Lamaze! Winnen! omdat we begin juli een gezonde zoon op de wereld hebben gezet en dit lekkere ventje verdiend zo'n mooie speelmat!

 77. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  79

  Super! prachtig speeldeken! In november wordt onze derde spruit verwacht en het speeldeken dat we nu hebben mag wat ons betreft zeker en vast worden ingeruild voor een prachtig speeldeken van TOMY! het merk van het schildpadspeeltje: Lamaze van Tomy! wij duimen alvast!

 78. Liesjevanengelen Liesjevanengelen

  80

  Op de foto is te zien Lamaze: Muzikale Simon Schildpad. Ik wil graag winnen omdat ik mijn kindje op komst, nog 6 weekjes, naast leuk en mooi speelgoed gun ook speelgoed wil geven dat bijdraagt aan zijn ontwikkeling, en deze mooie speelmat heb ik nog niet!

 79. Marjolein Grootenboer Marjolein Grootenboer

  81

  De schildpad is van Lamaze. En wat een mooi speelkleed. Zou ontzettend leuk zijn voor ons kindje wat november geboren word!

 80. Tiesjes Tiesjes

  82

  lamaze! helemaal fan van! maar deze win ik voor een vriendi (als ik hem win)

 81. Marianneroan Marianneroan

  83

  De muzikale schildpad van Lamaze! Ik ben gastouder en het speelkleed wat ooit gekocht is voor onze oudste zoon van 12 jaar is wel aan vervanging toe. Hij is al door heel wat kindjes gebruikt en begint nu echt te slijten. Binnenkort wordt mijn nieuwe oppaskindje geboren en die kan er dan, als zijn moeder weer moet gaan werken, fijn van gaan genieten!

 82. Stuiter Stuiter

  84

  Het is een Lamaze schillie:)

 83. Mpeters85 Mpeters85

  85

  Lamaze schilpad. Mijn dochter zou het speelkleed wel erg leuk vinden om te hebben. Kan ze mooi op spelen, rollen en ontdekken.

 84. 16021977 16021977

  86

  TOMY, Leuk voor de kleine ukkepuk dat nu in mijn buik groeit en in februari ter wereld komt. Hier kan hij-zij dan mooi op spelen. Thuis of bij de opa´s en oma´s

 85. Ziz Ziz

  87

  Vinz is nu 8 weken oud en vol op de wereld aan het verkennen. Het is zo genieten dat hij begint te lachen, geluidjes begint te maken en leert te spelen, heerlijk. De bewegende vijver speelmat zou hem erg kunnen stimuleren bij zijn ontwikkeling! Nog meer genieten geblazen dus! Merk: Lamaze

 86. traceyeggers traceyeggers

  88

  het merk is : Lamaze!!!!! Zou deze graag willen winnen. voor me nichtje en ben zelf ook in verwachting dus later ook voor mijn kleintje. ;)

 87. samanthatenboden samanthatenboden

  89

  Het merk is Lamaze En zou hem heeeel graag willen winnen voor mijn kleine man! Hebben het hier niet zo breed dus zo'n mooie nieuwe speelmat is natuurlijk helemaal geweldig voor de kleine! Hij is nu 4 maanden dus hij kan m al hheel snel gebruiken! Kan hij heerlijk genieten en lol hebben ;)

 88. carlito00 carlito00

  90

  De Lamaze serie van Tommy Hier was ik nou net naar opzoek voor onze kleine meid mooi en leerzaam! Top :-)

 89. Alena Alena

  91

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn toekomstiege baby, heel erg leuk om dingen vast te pakken en leuk muziek.

 90. svermaut svermaut

  92

  De schildpad is van Lamaze en wordt verdeeld door Tomy (onder de ref: 'Muzikale Simon de Schildpad LC27094') Waarom ik deze verleidelijk leukerd dolgraag zou winnen? Tja, waar te beginnen - misschien gewoon bij't begin. Lamaze staat voor kwaliteit en stimulerend speelgoed - en stimuleren, inspireren en vrolijkheid brengen, da's wat moet. Simon zou ons ongetwijfeld op vele topmomenten weten te vergasten - vandaar, ze staan open hoor, de deuren van mijn kasten.

 91. Angel1990 Angel1990

  93

  Tomy schildpad!!! ontzettend schatiig

 92. Marina Evers Marina Evers

  94

  De schildpad is van Lamaze,TOMY. Wat een supervrolijke en leuke speelkleed!!! De kleuren zijn leuk, er zit muziek bij, helemaal gezellig en goed voor de ontwikkeling van een kind. Wat wil je nog meer?

 93. happytammie happytammie

  95

  De Lamaze schildpad van Tomy! Dit zou echt een fantastische prijs zijn voor mijn kleine bewegelijke mannetje die heel de wereld aan het ontdekken is! Hij wil continue bewegen en dit zou dus ideaal zijn! Wij gaan heel hard duimen....

 94. Groen Groen

  96

  Is dat niet de muzikale schildpad Simon van het merk Lamaze? Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje die gek is op dieren en muziek!

 95. Justxme Justxme

  97

  Die schattige schildpad is van het merk Lamaze! Ik wordt er nu al helemaal vrolijk van als ik de product omschrijving lees! Geweldig, zo'n muzikale schildpad! Nog geweldiger zou het zijn als mijn nu nog ongeboren kindje straks onder de speelgym mag gaan genieten van alle kleurtjes en geluidjes!

 96. Jakkolien Jakkolien

  98

  Het is van de fabrikant TOMY met hun label lamaze.

 97. Demmie Demmie

  99

  Ik zou deze speelgym heel graag willen winnen voor mijn nieuwe kleinkind, die in maart volgend jaar wordt geboren. De schildpad is van Lamaze. Groetjes!

 98. wendy_schuller wendy_schuller

  100

  Ik heb de site geliked <3. Het merk is Tomy, Lamaze

 99. SabrinaF SabrinaF

  101

  Tomy schildpad. Onze Noah draait sinds kort op zijn buik en grijpt alles wat hij ziet liggen. Het zou leuk zijn als hij met de Tomy schildpad kan spelen, hij raakt namelijk een beetje uitgekeken op de knisperboekjes ;)

 100. Adrienne Adrienne

  102

  Het is de Muzikale Schildpad van Lamaze, speelgoedmerk Tomy! Ik ben in januari uitgerekend van ons 2e kindje, onze zoon heeft net een waterkamer gekregen, zou leuk zijn om in die stijl te blijven voor zijn zusje :)

 101. brigitte_banning brigitte_banning

  103

  Tomy! Geweldig speelgoed, wat lang meegaat! De tweedehands afstanbestuurbare auto die mijn oudste kreeg, werkt nog steeds, zodat onze derde daar ook mee kan sturen, maar nu nog niet, eerst oefeningen doen met de speelgym!

 102. Sarina Sarina

  104

  Het merk wat je ziet is Lamaze, onderdeel van TOMY. Wat ik zo geweldig vind aan dit merk is dat het altijd van die felle kleurtjes heeft en altijd leer elementen bevat. Daarnaast is het vaak gemaakt van verschillende soorten stofjes of elementen wat de tastzin en de onderzoekzin van de kleintjes bevorderd. Ik ben fan!!

 103. #LoveMyBaby #LoveMyBaby

  105

  2)Lamaze, van TOMY 1)Ik zou graag de bewegende vijver speelmat winnen, omdat m'n kleintje er héél blij mee zou zijn.

 104. kempenaers kempenaers

  106

  merk lamaze wil dit winnen voor mijn kleinzoontje nu bijna 2 maanden oud die er bijna gebruik van kan maken en veel kan ontdekken

 105. bjanneke bjanneke

  107

  Het merk Lamaze van Tomy. Wat een super ding! Geweldig en uitdagend speelgoed brengen jullie op de markt. Voor kinderen, maar ook ik als volwassene geniet van de kleurtjes, geluiden en speelmogelijkheden.

 106. reneeb reneeb

  108

  lamaze, en het is het schattigste schildpadje wat ik ooit heb gezien <3

 107. emyentim emyentim

  109

  Het merk Lamaze van Tomy. Graag zou ik de bewegende vijver speelmat winnen. Daar maak ik het kleintje van mijn beste vriendin heel blij mee!!!! (en tante Emy ook)

 108. jokelangenhof jokelangenhof

  110

  Lamaze van Tomy ik wil het speelkleed graag winnen voor mijn kleinzoon Dylan zo leuk om hem bezig te zien met speeltjes......echt genieten !!!!

 109. misss-eva misss-eva

  111

  het is de lamaze schildpad van tomy.Ik zou heel graag deze mooie uitdagende speelmat winnen voor mijn kleintje van 5maanden die zich snel verveeld in zijn box dus die zou een heeeeeeele mooie uitdaging voor hem zijn,zodat ik ook nog wat aandacht aan onze andere 2(b)engeltjes kan besteden,3 vliegen in 1 klap .

 110. kanTineke kanTineke

  112

  Voor iedereen die wil winnen, zet hem op! Ik heb hem hier in gebruik (ook hier op maamaplaats gewonnen, en hij is ECHT GAAF! al vanaf week 1 heeft ze er plezier van, nu vier maanden en vind de speeltjes los ook super leuk om mee te spelen, maar het bewegen van de speeltjes aan de bogen vind ze mega boeiend. Ons meisje heeft een te korte halsspier waardoor het heerlijk is dat ik aan 1 kant een speeltje op kan hangen, meteen goed voor de fysio ;) :D Ja, mini muis, grote zus en papa en mama zijn echt REUZE blij met deze mat!

 111. kanTineke kanTineke

  113

  Lamazee is trouwens het merk, en het schildpadje is Tommy... die zou hier bij onze speelmat trouwens wel heel gaaf zijn! De kleine schildpad is hier namelijk favoriet van de speelmat, dus de grote zou hier alleen maar voor meer plezier zorgen!!

 112. kanTineke kanTineke

  114

  Goed de laatste hoor ;) Lamazee van tomy ;) maar het schildpadje heet bij ons tommy ghehe om verwarring te voorkomen ;)

 113. JaRy JaRy

  115

  Een nieuwe uitdaging gezocht voor mijn boy en de Lamaze van TOMY is DE toy!

 114. kenji2011 kenji2011

  116

  Dit is de Tomy schildpad met sound. Ik wil winnen omdat mijn dochtertje hier heel blij mee zou zijn

 115. Rianne kool Rianne kool

  117

  Lamaze Ik zou graag voor mijn nichtje willen winnen. Ze is bijna een half jaar. Ze is te vroeg geboren dus zo'n speelkleed zou heel goed zijn voor haar ontwikkeling!

 116. desireedevos desireedevos

  118

  lamaze tommy met muziek voor mijn zoontje

 117. Eveke Eveke

  119

  het merk Lamaze ik ben zwanger van ons eerste, en moet bevallen in november , dus dit zou wel een mooi kado zijn voor ons klein wondertje

 118. Linda van Leeuwen Linda van Leeuwen

  120

  Het is Simon de muzikale schildpad van Lamaze van TOMY op de afbeelding. Wij hebben hem voor onze Loek gekregen en hij vindt hem helemaal geweldig. Ik denk dat Loek de bewegende vijver speelmat ook helemaal leuk zou vinden omdat hij druk bezig is met het ontdekken van speeltjes. En van deze gezellige felle kleuren moet je kindje toch vrolijk worden!

 119. musta_magia musta_magia

  121

  Het merk is Lamaze, dat weet ik want mijn dochter van 3 maanden is gek van Freddy de vuurvlieg! Dit speelkleed is erg leuk voor haar. Ben nog op zoek naar leuke babygym.

 120. Melsje1984 Melsje1984

  122

  Lamaze Sound Schildpadje van TOMY Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn stiefzus. Zij en haar vriend hebben vorige maand een baby gekregen die geboren is met een hartafwijking. De baby is net gisteren geopereerd. Zij hebben dit wel verdiend na alles wat zij tot nu toe in die korte tijd hebben mee gemaakt. Gelukkig is de kleine een echt vechtertje! Z'n mooi speelkleed zou heel mooi zijn voor de kleine als ze uit het ziekenhuis mag!

 121. schatties3 schatties3

  123

  Lamaze Voor mijn kleine meid die zo langzaam uit is gekeken naar haar speelkleed. Dan kan deze hier naar de oppas en heeft ze een nieuwe voor thuis.. Dat zou mooi zijn!!

 122. sandra sandra

  124

  Mijn vriendin is na de eerst via IVF gekregen te hebben nu spontaan zwanger van de 2de. Ze had vorige keer mijn activitie mat geleend en die heb ik inmiddels verkocht. Het zou onwijs gaaf zijn als ik nu deze aan haar zou kunnen geven :D Antwoord: Lamaze Sound Schildpadje Lamaze is een onderdeel van het merk Tomy Ohh nu maar duimen dat ik ga winnen voor haar

 123. Lo_81 Lo_81

  125

  Tomy is hieronder afgebeeld. Ik zou graag willen winnen. Wij hebben 2 jongens. de eerste is heel onverwachts geboren, de 2e wisten we wel dat we zwanger waren. Nu de 3e verwachten we in December en het is geen verrassing.. ook dit is een jongetje. Straks een heel mannengezin.

 124. lindaenbjorn lindaenbjorn

  126

  Dit zou zo leuk zijn voor onze tweeling die op komst is :D

 125. Ziz Ziz

  127

  Vinz is nu 8 weken oud en vol op de wereld aan het verkennen. Het is zo genieten dat hij begint te lachen, geluidjes begint te maken en leert te spelen, heerlijk. De bewegende vijver speelmat zou hem erg stimuleren bij zijn ontwikkeling! Nog meer genieten geblazen dus voor Vinz en dus ook voor ons!! Merk: Lamaze

 126. MICH18 MICH18

  128

  Dit is : Lamaze Sound Schildpadje van TOMY Ik wil graag winnen voor mijn kleinste mannetje die nu nog even een paar weekjes in mama's buik zit! In september zal hij ter wereld komen en wat zou het leuk zijn als hij een paar weekjes oud is om naar de speeltjes te grijpen met een leuk muziekje op de achtergrond! En wie weet kan zijn grote broer hem dat wel voor doen, want hij zou het vast ook nog erg interessant vinden! Met al die mooie kleurtjes!

 127. Lvandertor Lvandertor

  129

  Op de foto staat de lamaze sound schildpad van Tomy. Mijn zoontje is nu bijna 5 maanden en zal helemaal weg zijn van dit superleuke speelkleed!

 128. jokelangenhof jokelangenhof

  130

  TOMY Lamaze Voor mijn kleinzoon Dylan die nu 4 maanden is heb zelf een speelmat gekocht van Fischer price nou echt flut.....als hi een keer draait ligt hij ernaast dus zou me dolgelukkig maken met deze mooie speelmat

 129. rebliseybyorne rebliseybyorne

  131

  Lamaze Ons mooie meisje zal het geweldig vinden om alles te ontdekken,ze is zo nieuwsgierig naar de wereld om haar heen.en ons gastkindje zal het ook geweldig vinden om lekker te spelen op dit prachtige kleed.

 130. Sanneplagge Sanneplagge

  132

  Hetbvan het merk tomy maar ook lamaze heeft eenzelfde schildpad. Ik win hem heel graag voor mijn beweeglijke kleine meid

 131. MirandaFenna MirandaFenna

  133

  Lamaze. Ons lieve meisje Fenna is nu 4 maanden en dit speelkleed zou geweldig voor haar zijn omdat ze super nieuwsgierig is naar alles om haar heen. En wie wil nou niet zo'n mooi kleed!!

 132. Renskuhh Renskuhh

  134

  Merk is Lamaze/Tomy... Ontzettend leuk spul! En wat een superleuk speelkleed. Bij ons is er een meisje op komst (kan elk moment komen ;)) dus dit zou meer dan welkom zijn. Helemaal te gek... Duim duim duim

 133. Henriet van den Beld Henriet van den Beld

  135

  Tomy schildpad Heb net een kleine meid van 5 weken. Daar zou het geweldig voor zijn!!!!

 134. Andrea80 Andrea80

  136

  Lamaze. Voor mijn lieve schoonzus+zwaag en mijn aankomende neefje!

 135. nhellmig nhellmig

  137

  Sooooooooooow hé!! Dit is echt te gek hoor!... wat een ongelofelijk mooie, geweldige en PRACHTIGE prijs! WUAW! Ik doe mee! Het is natuurlijk de Lamaze schildpad van TOMY!!!!Ik heb alle stapjes gevolgd…het enige wat ik nu nog kan doen is héééééél geduldig en in spanning afwachten.. *zucht* Hopelijk ben ik die “Lucky GIRL” ;-) Natuurlijk deze geweldige actie ook even met al mijn fb vriendinnetjes gedeeld zodat ook zij kans maken op deze mooie prijs <3 Wie wil dat nu niet!! Ik ga echt héééééél hard duimen..Liefs

 136. KimSofie KimSofie

  138

  Like! Het merk is LAMAZE! (de fabrikant is Tomy) Gr kim

 137. proudmom09 proudmom09

  139

  liked merk= lamaze lijkt me zo leuk voor mn zoontje

 138. BOERNEL1 BOERNEL1

  140

  ik heb geliked en ik denk dat het merk lamaze is gr Nel

 139. nahsuusje nahsuusje

  141

  toitoitoi allemaal, ik sla deze actie over maar wil jullie allemaal veel succes winnen lijkt me een superkado!

 140. manonnetje44 manonnetje44

  142

  Merk is Lamaze. Ik zou heel graag willen winnen voor mijn zoontje van net 7 weken oud. Hij heeft nog geen speelkleed en dit is wel een super mooie, zal hij vast geweldig vinden als hij nog ietsje groter is.

 141. quintathyme quintathyme

  143

  Het speelgoed merk tomy Waarom ik zou willen winnen? Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zus. Zei is zwanger geweest van een tweelig en is helaas mis gegaan en dat moest zei verwerken daardoor heeft zei alles weg gedaan. Nu is ze in blijde verwachting van een kindje en gaat alles erg goed na de kwaaltje na dan. Ze moet vanaf het begin weer beginnen en ik vind dat zei dit daarom wel verdient.

  • quintathyme quintathyme

   144

   Het is lamaze het merk maakte een foutje

 142. caro.leentje caro.leentje

  145

  Het merk is overduidelijk Lamaze. Heerlijk speelgoed. Ik zou het graag winnen voor mijn zoontje Tijo. Zijn al regelmatig in het ziekenhuis geweest en hem wacht nu een injectiekuur de komende 12 weken. Is handig te gebruiken om te troosten.

 143. annielenaangela annielenaangela

  146

  Schildpad is van het merk Lamaze.

 144. gwen gwen

  147

  merk van het vijverkleed is Lamaze het lijkt me een heel gaaf kleed voor mijn kleine jongen van 16 weken kunnen zijn zussen van 2 en bijna 4 hem vertellen wat het allemaal voor een beestjes zijn

 145. santalyd santalyd

  148

  Op de foto hierboven (en op de TOMY Facebook site) zie ik het sound schildpadje van het merk Lamaze van TOMY. Ons dochtertje is nu bijn 4 1/2 maand en begint alles om haar heen te ontdekken. Ze is in de box bezig met omrollen en naar speelgoedjes graaien e.d. Zo'n speelmat die ook mee kan naar een van de oma's zou zowel onze kleine als oma geweldig vinden ;-)!

 146. marieke jansen marieke jansen

  149

  TOMY, schildpadje LAMAZ. Ik zou het graag voor vrienden van ons willen winnen. Ze krijgen medio januari hun eerste kleintje, helemaal super.

 147. martha68 martha68

  150

  tomy schildpad merk lamaze echt leuk voor mijn kindje om mee te spelen zal ze zeker echt van genieten

 148. Mandy1985 Mandy1985

  151

  Lamaze van TOMY Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en sta er helemaal alleen voor, dus zou super mooi zijn!

 149. grobbekuiken grobbekuiken

  152

  het merk lamaze van tomy, ik zou het graag willen winnen voor onze zoon die autistisch is muziek en knuffelen en aanraken is voor hem erg belangrijk,, iedereen succes,,

 150. Daniella - Djake Daniella - Djake

  153

  Lamaze turtle tunes wil ik graag winnen voor een vriendinnetje van mij die een zoontje heeft van 4 maanden; een lief en mooi kereltje :) ik vind dat ze het verdienen, want de afgelopen paar maanden zijn een beetje bewogen geweest voor hun. het bedrijf waar haar vriend werkte, is failliet gegaan en hun auto ook nog s kapot. (welke ze waarschijnlijk moeten verkopen) dus zou leuk zijn als ik ze een beetje kan 'opvrolijken'. XxxxX

 151. Mike&Jill Mike&Jill

  154

  merknaam is :Lamaze We willen dit graag winnen omdat we momenteel zelf in blijde verwachting zijn van ons eerste kindje & omdat we al weten dat onze kleine spruit hier veel plezier mee zou hebben :)

 152. monique12179 monique12179

  155

  Merk Lamaze. Mijn zoontje is nu zes maanden en lekker nieuwsgierig. Hier zou hij zich lekker op kunnen uitleven.

 153. dien85 dien85

  156

  Lamaze muzikale schildpad wat zou ik dit dol graag willen winnen vind het merk echt fantastisch

 154. Forest Forest

  157

  Het merk van de schildpad is Lamaze (van Tomy). Onze kleine kikkervis hoort absoluut in de speelvijver thuis: hij werd al in het water geboren en is nog altijd dol op badderen (en inmiddels ook op bewegingen en muziekjes), dus een uitdagend vijvertje op het droge past wel bij ons speelse mannetje van net 8 weekjes oud! ;)

 155. Famvburgh Famvburgh

  158

  De schildpad is van lamaze! Mijn kleine ontdekker zou deze mat geweldig vinden

 156. ina_jongsma ina_jongsma

  159

  Het muzikale schildpad van Lamaze ! Duimen voor ons kleine meisje !

 157. rianniepannie rianniepannie

  160

  De schildpad Lamaze van Tomy

 158. Vonnie83 Vonnie83

  161

  Onze dochter was helemaal gek van het Lamaze speelkleed waar je ook een huisje van kon maken. Dan zou ze op deze Schilpad van Tomy net zo gek zijn.

 159. poesemien poesemien

  162

  Tomy (schildpad met sound) Handig dat deze zelf beweegt, hoef ik dat niet heel de tijd te doen

 160. Sigi31 Sigi31

  163

  Het is de Lamaze Sound Schildpadje. Lamaze is weer een onderdeel van het merk Tomy. Onze kleine meid van 4 maanden zou de vijver speelmat geweldig vinden. Zolang ze maar op en neer kan rollen en dingen vast kan pakken en naar verschillende muziekjes kan luisteren ligt ze te schateren van de pret. Ook een lieve schildpad zou ze leuk vinden.

 161. nitsa nitsa

  164

  Lamaze Turtle Tunes :-)

  • nitsa nitsa

   165

   Lamaze Turtle Tunes :-) Ik zou graag winnen voor mijn dochtertje Daniëlle. Ze is net 2 maandjes oud en al een nieuwsgierig aagje ;-)

 162. wendykox wendykox

  166

  De muzikale schildpad (genaamd Simon) is van Lamaze maar wordt soms ook aangeboden onder het merk Tomy, maar Lamaze is een onderdeel daarvan. Het merk "lamaze" staat boven op zijn schild. Ik zou de vijvermat dolgraag voor ons tweede kindje willen winnen, wat binnen nu en 5 weken in onze armen ligt. Ik ben namelijk van kinds af aan opgegroeid met vijvers, vissen en schildpadden. Zodra ik en mijn man samen gingen wonen kwam er dan ook een vijver in de tuin. En werd mijn man ook aangestoken met het vijvervirus ;) Vooral schildpadden trokken heb, dus werd de vijver hierop aangepast met een compleet schildpaddeneiland. Nu we kinderen hebben hebben we toch maar de slimme keuze gemaakt om de vijver te verruilen voor een kindvriendelijke tuin. Daarom zou deze vijverspeelmat een leuk alternatief voor de kids binnen zijn, een supermooie kindvriendelijke vijver zou helemaal bij ons passen! ;)

 163. smuijs smuijs

  167

  Van Lamaze (TOMY). De speelgym zouden wij dolgraag willen winnen. Onze lieve dochter heeft eczeem en heeft daar best last van. Wij moeten haar telkens goed afleiden zodat ze niet zoveel krabt en er wat minder last van heeft. Veel knuffelen en lekker met haar spelen leiden haar goed af. Deze speelgym zou ze enorm leuk vinden!

 164. Sh1983 Sh1983

  168

  Het merk is Lamaze schildpad Tomy. Ik zou deze heel graag voor mijn dochtertje willen winnen. Ze is constant in beweging met haar benen en handen en wil alles pakken wat los en vast zit ;-) De combinatie beweging en muziek is geweldig!!!!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >