Win 1 van de 4 Bambino Mio pakketten!

Door: Mamaplaats 159 reacties

Win 1 van de 4 Bambino Mio pakketten!

“Steeds meer ouders kiezen tegenwoordig voor katoenen luiers als de beste manier om voor hun baby te verzorgen. Bambino Mio staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, comfort en stijl. Bambino Mio biedt een compleet luiersysteem aan geschikt vanaf de geboorte tot en met de zindelijkheidstraining”. Naast het luiersysteem biedt Bambino Mio ook als enige op de markt een complete lijn met verzorgingsproducten voor het verschonen en verzorgen van uw baby. Denk hierbij aan anti bacteriële wasmiddelen, schattige zwemluiers tot aan complete hulp pakketten om je kindje zindelijk te krijgen.

Wat kun je winnen?

41401604 Mio Nappy Set SmallBambino Mio geeft nu maar liefst vier prijzen weg! Kleuren worden bovendien afgestemd op jongetje of meisje. Lees hieronder om welke vier prijzen het gaat: - Bambino Mio Starterspakket small t.w.v. 92,50 In het Bambino Mio Starterspakket vind je 12 luiers en 3 luierbroekjes. Hiermee kun je goed kennismaken met de katoenen luier. Kijk voor meer info op www.bambinomio.nl. - Bambino Mio zwemluier pakket t.w.v. 45,00 Bambinomio-Zwemluiers-assortiWat te doen in het water? Je kunt je kindje niet in een gewone luier laten zwemmen, want die luier zal ontzettend veel water vasthouden waardoor er flink wat gewicht aan uw kindje zal trekken. Maar gewone zwemkleding biedt ook geen bescherming bij onzindelijkheid. In dit geval is de zwemluier van Bambino Mio de geschikte oplossing. Het pakket bestaat uit 3 zwemluiers: klein, middel, groot. De zwemluiers hebben een waterdichte binnenlaag, en via de been- en bovenopeningen kan geen water naar binnen. De katoenen voering is zacht, en de zwemluier kan in de wasmachine en droger! potty-training-kit- 2x Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” t.w.v. 30,00 per stuk Het zindelijkheidstraining pakket van Bambino Mio bestaat uit twee oefenbroekjes (2-3 jaar), een Mio potje, beloningstickers en een Potty Training Guide. Ideaal om samen de eerste stappen richting zindelijkheid te maken! De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Mamaloesbabysjop.nl, babyplezier.nl en baby-dump.nl.    

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op één van deze superleuke prijzen, moet je natuurlijk wel iets doen. We willen namelijk graag antwoord op de volgende vraag: “Welke prijs zou jij graag winnen en waarom?” De meest originele reacties zullen uitgekozen worden! En dit keer maak je meer kans, doordat er dus vier gelukkigen zijn! De winactie loopt van 8 t/m 21 juli.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
159 Reacties

Reacties

 1. JaysonValencio JaysonValencio

  1

  wij willen graag de zwemluiers winnen waarom? omdat zn normale zwemluiers zo saai zijn en zwembroekjes groeien ze snel uit ze kosten ook nogal niet wat de zwembroekjes en hier kan onze kleine water rat heel veel plezier aan bleven want er is 1 ding wat hij graag doet zwemmen!

 2. catharina_thio catharina_thio

  2

  Wij willen dolgraag het zindelijksheidspakket winnen. Mijn dochtertje is nu 20 maanden en we zijn al druk bezig met potty training. Mijn dochtertje geeft zelf aan wanneer ze op de wc of potje wilt zitten en dan mag ze dat ook. Alleen ik verspil best veel luiers zo, want ja telkens los en dan plakrand zit niet meer goed of trek het per ongeluk los enzovoorts. Ook al ga ik uiteindelijk besparen kost het me nu nog veel. Dus dit pakket zou ons zo veel goed doen en ook de kleine, ze heeft dan der eigen potje, haar eigen luiers, stickers voor beloningen enzovoorts. Dit training systeem is helemaal perfect!! Ze zal er nog meer plezier in hebben omdat ze dan zelf kan stickers!!

 3. reinette dijkmans reinette dijkmans

  3

  Wij hopen in jan ons derde kindje te krijgen en mijn schoonzus heeft jullie luiers deze bevallen zo goed, dat ik ze straks voor onze baby ook graag wil. Aangezien gewone luiers erg veel kost. Zou ik graag onze baby bambino wasbare luiers willen gebruiken.

 4. Milou1989 Milou1989

  4

  Ik zou graag het zindelijkheidspakket winnen. Ik vind het belangrijk om op tijd te beginnen met het wennen aan plassen op een potje. Met deze handige oefenbroekjes, potje, informatieve gids en natuurlijk de stickers, word zindelijk worden LEUK!!

 5. marjow marjow

  5

  Zou graag de zwemluiers willen winnen omdat Tess net zo dol is op water als haar mama. Lekker samen spetteren in het water. Daarnaast zijn ze ook gewoon ontzettend leuk!

 6. Zabrina Zabrina

  6

  Hoi Bambino Mio!!! Wij zouden graag de starterspakket willen winnen omdat wij.... Binnenkort ons eerste kindje verwachten en snel moeten verhuizen vanwege dat wij anti-kraak wonen en daar helaas geen kinderen mogen houden. De Bambino Mio luiers zou voor ons een ideaal oplossing zijn om centjes te kunnen sparen voor de verhuizing en voor alle kinderspullen die wij moeten kopen en natuurlijk om ook eens de milieu en handje te helpen!

 7. bibihensjes bibihensjes

  7

  Ik zou heel graag het zindelijkheidspakket willen winnen voor mijn dochter!! Ze is flink bezig met zindelijk worden, alleen gaat het gewoon nog heel vaak mis. Ze vind het potje niet spannend genoeg meer lijkt wel. Ik wilde zelf al overgaan op een beloningssysteem dus deze prijs komt als geroepen!!! Verandering van spijs doet eten zeggen ze vaak. Ik denk dat een nieuw potje en nieuwe tactiek wonderen kunnen doen! Ook heel handig zijn de trainingsbroekjes, vaak trekt ze heel de luier in stukken om op tijd bij haar potje te komen...ZONDE!! En de training guide kan mij vast ook nog wel wat nuttige tips opleveren. In oktober wordt ze alweer drie jaar en het lijkt me een mooi streven om dan en krul door zindelijkheid te kunnen zetten ( in ieder geval overdag!) DUIMEN MAAR!!!

 8. marieke jansen marieke jansen

  8

  Ik zou voor de zwemluiers gaan. Het is ideaal omdat je ze kunt uitwassen en er dus niet steeds op uit hoeft om zwemluiers (wegwerp) te gaan halen. Onze jongste (bijna 2) is nu bezig met het oefenen op het potje. Ze wordt hierin erg gestimuleerd door haar grote zus. Het zijn 2 waterratjes en vinden het heerlijk om te zwemmen en te spetteren met water. Het zou voor ons dus een uitkomst zijn. Wie weet.

 9. mamavanmiljan mamavanmiljan

  9

  Graag zou ik de zwemluiers willen winnen, onze kleine is nu bijna 8 maanden en vind zwemmen heerlijk, maar omdat we zwanger zijn van de tweede gaan we helaas niet zo vaak zwemmen omdat het allemaal best prijzig is en om hem toch lekker te kunnen laten zwemmen, scheelt het met de MIO zwemluiers natuurlijk weer.

 10. Remcosmama Remcosmama

  10

  Wij zouden wel graag de Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining winnen... Onze zoon is nu 2, en was zindelijk de dag dat hij 1 jaar werd. Helemaal uit zichzelf wilde hij ineens op het potje, en dat ging super! Helaas in augustus op vakantie geweest, en omdat we bij familie zaten was er geen vaste plek voor het potje, en veel andere kindjes om mee te spelen, en is meneer zijn intresse in het potje helemaal kwijtgeraakt! Dus weer terug naar pampers...helaas... Er is een tweede op komst, en ik zou graag weer beginnen met zindelijkheid oefenen, hij laat weer wat intresse merken, en ik denk dat dit gave pakket heel wat zal helpen!

 11. nahsuusje nahsuusje

  11

  de zwemluiers zouden Janey blij maken, nog meer reden om naar het grote zwembad met die leuke glijbanen te gaan en te spetteren/spatteren! zindelijkheid zijn we al mee bezig en doet ze op de wc! Deze zwemluiers lijken me super omdat ze ook geen water naar binnen doen, de zwemluiers die wij nu van de kruidvat gebruiken houden alleen een poepie tegen maar zodra ze in het zwembad plonst zwellen ze al op..niet echt ideaal dus.

 12. jmts1 jmts1

  12

  ik zou graag het starterspakket winnen.. waarom? omdat ik morgen precies 20 weken zwanger ben en heel graag zo goed mogelijk ben voorbereid!!

 13. Dorien1985 Dorien1985

  13

  Ik zou graag het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” willen winnen. Waarom? Omdat ik onze zoon liever vandaag dan morgen zindelijk zie ;-)! Misschien helpt dit hem en mij een handje. Het lukt namelijk nog niet echt, en we zijn de luiers zat ;-)!

 14. LindaO LindaO

  14

  Ik zou heel graag het Bambino Mio Starterspakket small willen winnen. Ik ben 6 weken zwanger en dit zou een mooie start zijn voor de baby-uitzet.

 15. mioux mioux

  15

  Graag het zindelijkpakket!!! Me zoontje is nu 19 maanden en gaan over poosje beginnen en dit zou dus super zijn!!! Hrlemaal fan van bambino en als alleenstaande mama is zo pakket best prijzig dus winnen zou top zijn !!!

 16. monique182 monique182

  16

  Het zindelijkheidspakket. mijn zoontje is bijna 2 en krijgt steeds meer interesse in de wc en alles wat ermee te maken heeft. Hij wil er altijd bij zijn Het zou van harte welkom zijn zodat we kunnen gaan oefenen met hem.

 17. Wendy Merkx Wendy Merkx

  17

  Wij willen graag het mio zindelijkheids pakket winnen,omdat wij flink aan het trainen zijn met onze kleine noah!!

 18. Carola1983 Carola1983

  18

  Ik zou heel graag ook het starterspakket willen winnen. Bij Marinde zaten we er al over te twijfelen, maar hebben het helaas toch niet gedaan. Nu ben ik bijna 15 weken zwanger van de tweede en dit zou een unieke kans zijn om de katoenen luiers te kunnen proberen. Ik ben nu bezig om Marinde zindelijk te krijgen, met die droge (wegwerp)luiers van tegenwoordig is dat nog best lastig! Het lijkt nu na weken 'trainen' goed te gaan en ze lijkt het eindelijk leuk te vinden. Als we het startpakket kunnen proberen (en als het bevalt) zou ik denk ik wel helemaal over willen op de wasbare luiers bij nummer 2.

 19. Juda Juda

  19

  Ik zou graag het zwemluier pakket! We gaan deze zomer op vakantie naar Italie en ik vermoed dat onze kinders zoveel waterpret gaan beleven, dat deze zwemluiers goed van pas komen. Daarbij is het beter voor het milieu dan wegwerp zwemluiers!

 20. famof6 famof6

  20

  moeilijke keuze... Wij zouden heel graag het Bambino Mio Starterspakket winnen. Nu is onze zoon wel al een paar maandjes oud maar wat heb ik een spijt dat ik niet veel eerder aan katoenen luiers begonnen ben want dat had nu al veel kosten gescheeld en zeker omdat onze zoon al nummer 4 op rij is en we het al lang eruit gehaald hadden financieel gezien en dan om alle andere redenen nog maar te zwijgen. Helaas heb ik niet genoeg informatie erover gehad bij nummer 1 al is dat natuurlijk ook aan mezelf. Verder denk ik dat het ook helpt om kindjes veel eerder zindelijk te krijgen en dat is natuurlijk ook heel fijn. Wasjes heb ik toch al genoeg dus daar hoef ik het niet voor te laten ;) . Mijn man is alleen niet zo overtuigd en wat zou ik hem door het starterspakket kunnen overtuigen en dan zou ik ook voor onze tweede en derde een zindelijkheidspakket mogen aanschaffen want als het bij de een werkt werkt het bij de ander natuurlijk ook.... en dan twijfel ik ook nog over de zwemluiers want ik ga 4 keer per week zwemmen met elk kind een keer en die zwemluiers vind ik maar ondingen want die zijn zo zwaar en de zwemluierbroekjes die je wel eens ziet zijn niet zo leuk als die van jullie en gaan vaak maar tot maat 74.... jullie producten zien er in ieder geval toppie uit!!! 4 paar kinderhandjes en twee paar volwassen handjes duimen dat we ook eens de gelukkigen mogen zijn!!!

 21. Chantal Zuidam Chantal Zuidam

  21

  Ik zou graag kans maken op het zindelijkheidspakket. We zijn nu bezig om mijn meisje zindelijk proberen te krijgen maar dat werkt nog niet echt. Dus misschien met het leuke pakket dat ze er zelf ook plezier in gaat krijgen en we haar snel zindelijk hebben. Want om met dit weer in een luier te lopen is niet zo fijn. Ze zweten en plakken zo aan haar billetjes ...

 22. Marina80 Marina80

  22

  Ik zou graag Bambino Mio Starterspakket winnen! Ons meisje heeft zo vaak last van een schimmeltje, vaak tot bloedens toe. En dan hebben we al zoveel verschillende dingen geprobeerd, heeft ons al handen vol geld gekost. Zelfs al laten we haar regelmatig zonder luier, dan nog lijkt het bijna niet te voorkomen. Ik hoop dat het met de katoenen luiers eindelijk beter zal gaan!!!

 23. martha68 martha68

  23

  2x Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” t.w.v. 30,00 per stuk ik ga voor deze prijs want dan kan ik mijn kind zindelijk maken en omdat het nu mooi weer is kan ik direct starten met de zindelijk heids training

 24. xxxraissaxxx xxxraissaxxx

  24

  ik zou kiezen voor de Bambino Mio zwemluier pakket omdat mijn zoontje van bijna 12 maanden dol is op zwemmen. hij is een echte waterrat.. En ik heb al zoveel verschillende wegwerpzwemluiers geprobeert maar hij lekt er altijd doorheen.. Dit maakt het zwemmen veel minder plezierig.. Dus ik zou graag met mijn zoontje willen ervaren hoe de bambino mio zwemluiers zijn..

 25. nessen nessen

  25

  Wij kiezen voor Bambino Mio zwemluier pakket omdat het fijn is dat tijdens het zwemmen er niets in het zwembad terecht komt.

 26. Savi Savi

  26

  Ik heb mij speciaal geregistreerd voor mijn vriendin die binnenkort haar 1e kindje verwacht! Ik zou heel graag het Bambino Mio Starterspakket voor haar willen winnen! Wat zal dat toch een verrassing zijn!

 27. tljg tljg

  27

  Pff wat een moeilijke keuze...denk dat ik toch zou gaan voor het pakket zindelijkheids training, ons zoontje van anderhalf doet het namelijk al een paar dagen heel goed op het potje....sinds het zwembadje buiten staat met daarlangs het potje volgt hij het voorbeeld van zijn grote zus....we zijn zo trots op hem!!!

 28. didl didl

  28

  Ik zou héél graag het Bambino Mio Starterspakket willen winnen. Toen ik zwanger was van m'n zoontje wilden we ons in katoenen luiers gaan verdiepen, maar dat is er nooit van gekomen. Nu ben ik 22 weken zwanger van m'n 2e en zie ik het alweer gebeuren dat er geen katoenen luiers komen. Op deze manier kunnen we er makkelijk achter komen of katoenen luiers wat voor ons is (nou ja, voor onze kinderen dan :-)

 29. MaartjeJanssen MaartjeJanssen

  29

  Ik zou graag het zwemluier pakket winnen. Ik ben nu nog zwanger van ons eerste kindje. Omdat mama's zo veel tijd samen met hun kindje doorbrengen als ze baby zijn en papa's veel minder, gaat mijn man straks met de kleine babyzwemmen. We willen er al vroeg mee beginnen zodat papa ook echt een papa-kind dingetje heeft en een band op kan bouwen! Ik heb al heel veel goede dingen over deze zwemluiers gelezen, dus het zou echt super zijn als papa straks met de kleine in deze mooie luiers kan gaan zwemmen!

 30. Liekje Kindt Liekje Kindt

  30

  hallo zou heel erg graag het zindelijkheidspakket willen winnen, rosanne is nu 2 jaar en we zijn al zo mega goed onderweg er gaan al een heleboel plasjes op t potje of de wc misschien met net een andere benadering kunnen we die luiers vaarwel gaan zeggen en kunnen we iemand anders blij maken met ons potje en luiers en jullie pakket door t door te geven aan vriendinnen met kleinere kinderen zodat zij hun kind zindelijk kunnen maken op een giga leuke manier

 31. henrike bouwhuis henrike bouwhuis

  31

  Ik wil graag de Bambino Mio Starterspakket small t.w.v. 92,50 winnen. We verwachten 2 sept. ons 8ste kindje. Luiers zijn duur en dus een grote kostenpost. Met dit pakket kunnen we weer wat besparen in ons grote gezin!!

 32. Jakkolien Jakkolien

  32

  Graag zou ik de Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining voor mijn zoontje van bijna 2 winnen. Hij doet er alles aan om zindelijk te worden alleen hebben wij ouders hier geen enkele ervaring mee en weten niet goed hoe we dit moeten aanpakken. Aangezien wij onze "grote" man graag willen steunen zou het geweldig zijn voor hem en voor ons om hem zindelijk te krijgen met behulp van de Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining.

 33. Angela Halteren Angela Halteren

  33

  ik zou graag het Bambino Mio pakket zindelijkheidstraining willen winnen omdat mijn grote vriend erg veel moeite heeft met zindelijk worden...... soms gaat het al goed, maar hij heeft wat extra stimulans nodig. Het pakket zou dus van harte welkom zijn hier.

 34. Suzanne Koster Suzanne Koster

  34

  De zindelijkheidsbroekjes! Waarom? Omdat onze dochter van ruim 3 het vertikt om op de wc te plassen! En.. ze krijgt een kleine zus in oktober, dus mama en papa zouden het wel heel fijn vinden wanneer ze EINDELIJK eens zindelijk zou zijn :)

 35. nvsleeuwen nvsleeuwen

  35

  Wij zouden graag het zinnelijkheidspakket willen winnen...we willen over een aantal weken echt gaan starten met het trainen en daar zou dit pakket ons geweldig bij kunnen helpen....nu duimen maar!

 36. daan75 daan75

  36

  De zindelijkheidsbroekjes voor onze zoon van 2. We weten nog niet zo goed hoe we het zindelijk worden moeten aanpakken bij hem en dit pakket lijkt een uitkomst!!!

 37. smarty smarty

  37

  Ik ben al helemaal katoenen luier proof! Maar tijdens het zindelijk worden zijn mijn katoenen luiers niet handig. Deze luierbroekjes lijken me echt een uitkomst. Dus ik zou heel graag het zindelijkheidspakket willen winnen. Ik heb nog een kleine dame in de luiers dus het zal optimaal gebruikt worden

 38. Corinaa vd Werf Corinaa vd Werf

  38

  Mijn keuze gaat meteen naar de zindelijkheids pakket. Handig die broekjes! Mijn dochter poept al 2 maanden niet meer in haar luier, maar een plas voelt ze denk ik nog niet aankomen. Ik denk dat dit zal helpen, want de luiers zijn zo goed gemaakt dat ze een natte plas niet eens voelt. Ze is net 2 jaar, maar ik denk dat we met zo'n zindelijkheidspakket van Mio haar kunnen helpen om een echte grote meid te worden. Dat is ze natuurlijk al. :)

 39. quintathyme quintathyme

  39

  Ik zou voor de bambino moi zwemluier pakket gaan. Ik ben een alleenstaande moeder die van een klein minimum leeft. Zwemluiers zijn in de winkel ook best prijsig ik en mijn zoontje zijn echte water ratten en vinden het erg leuk om te zwemmen. Helaas doen we het niet zo vaak omdat het te duur is om elke keer zwemluiers te kopen. De bambino mio zwemluiers zal daarvoor een hele mooie oplossing zijn omdat je ze mooi kan hergebruiken elke keer. Zo kunnen wij vaker van het zwembad genieten en er vaker naar toe. Ik hoop natuurlijk dat ik het pakket zal winnen maar andere gun ik het ook van harte.

 40. patricia1978 patricia1978

  40

  Ik zou het zindelijkheidspakket willen winnen. Mijn dochter van bijna 2,5 geeft af en toe aan dat er iets aankomt maar we zijn altijd te laat (vanmiddag poepte ze zelfs op het (net aangelegde nieuwe terras)!!! Oefenbroekjes en een potje dichtbij zouden het proces kunnen versnellen/ verbeteren.

 41. michelle1405 michelle1405

  41

  Ik zou de bambino zwemluier willen winnen voor mijn dochter Milou van 11 maanden. Nu koop ik steeds zwemluiers in de winkel, en vind het erg onhandig. Vandaar dat ik natuurlijk mee doe. En buiten dat vind ik ze erg leuk!! In augustus gaan we 2 weken op vakantie naar Frankrijk, zou erg leuk zijn als ze deze dan kan dragen! Ik ga maar eens duimen draaien!

 42. mystyca mystyca

  42

  Wij zouden graag het zindelijkheids pakket winnen omdat mijn kleine man met zijn 16 maanden al druk aan het oefenen is met zindelijk worden , Hij heeft een hekel aan wegwerpluiers ,en ik denk dat dit pakket de ideale manier zou zijn om hem te helpen !

 43. Lizzy Willems Lizzy Willems

  43

  Ik wil graag het starterspakket winnen omdat, ik graag katoene luiers voor mijn kleintje wil gaan gebruiken en zo een hoop kosten wil besparen.

 44. Janinetops Janinetops

  44

  Onze kleine grote man is nergens druk mee, behalve met het zwembadje achter in onze tuin. Hij kijkt nog niet eens naar het toilet, of het potje. Wil liever niet verschoond worden aangezien dat speeltijd inneemt. Onze man is een echt buitenkind en met deze temperaturen alleen maar in het badje. Ik ga daarom voor de Bambino zwemluier. Deze zomer hebben we met 3 gezinnen een heel groot vakantiehuis met een zwembad, dus dan komen de zwemluiers helemaal goed van pas.

 45. jcmi prinsen jcmi prinsen

  45

  pakket zindelijkheidstraining, daar ga ik voor. dit pakket gaat dan naar mijn ouders toe, want die passen 2 dagen in de week op hun klein(e)dochters. de meisjes zijn bijna op de leeftijd dat ze als met potty-training kunnen beginnen. ze geven nu al wel aan dat ze moeten, maar dan is het vaak al te laat om adequaat op te reageren. dus de kleine meisjes hebben er baat bij, maar ook de (oppas) opa & oma.

 46. Christina Galen Christina Galen

  46

  ik wil graag het starters pakket winnen omdat.. we na heel lang dromen eindelijk zwanger zijn van ons eerste wondertje!!! wasbare luiers zijn beter voor het milieu en de portemonnee van papa en mama ook is er straks een grote kans dat onze kleine net als mama allergisch is voor de troep die in gewone luiers zit Waardoor wasbare luiers echt een verademing is en ze lekker kan opgroeien tot een mooi mensje !!

 47. sandynanny sandynanny

  47

  hoi ik zou graag de strartpakket winnen. ben net 2 wk geleden bevallen van een pracht jongetje :D en zou dan graag deze luiers en dergelijk willen uitproberen voor zijn zachte huidje. deze spullen zijn niet overal te vinden en zijn dan ook nog ontzettend duur.

 48. Booo Booo

  48

  hallo, ik zou graag het startpakket willen winnen. Ben in september uitgerekend van onze tweede en daarbij zou het startpakket dus erg van pas komen. Voor mijn zoontje van 2 heb ik zelf al de zindelijkheidstraining pakket van bambino gekocht laatst en moet zeggen deze bevalt mij zowel als mn zoontje erg goed.

 49. Karin8 Karin8

  49

  Wij zouden graag het zindelijkheidstraining willen winnen omdat mijn dochtertje er straks ook aan moet geloven en met mijn zoon ging het niet zo soepeltjes. Misschien dat een leuk pakket met beloningsstickers haar kan helpen.

 50. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  50

  Wij doen graag mee voor t zindelijkheidstrainig pakket

 51. aylanh aylanh

  51

  ik zou heel graag kans willen maken op het startpakket. Net mamma geworden van een kleintje en ik merk dat er zoooo veel luiers doorheen gaan per dag. Niet echt duurzaam, zowel niet voor het mileu als voor de portomonnee. Je wilt natuurlijk wel het beste voor je kind, waarom dan niet een betere wereld willen achterlaten? Ik doe heel graag mee!!!

 52. Mommynini Mommynini

  52

  Ik zou graag de zwemluiers willen winnen , Ik vind het super dat er katoenen zwemluiers zijn! Ik gebruik ze veel , die we nu hebben zijn duur en onhandig vind ik. ben dus reuze benieuwd !!

 53. Cassandra Groenland Cassandra Groenland

  53

  ik zou graag de zwemluiers willen winnen! waarom omdat mijn zoontje het heerlijk vind om te zwemmen. Tevens zijn deze luiers ook veel beter voor het milieu dan de normale wegwerp luiers! Ook de uitstraling van de bambino mio zwemluiers vind ik fantastisch!

 54. Daantje Daantje

  54

  De Mio pakket zindelijkheidstraining. We zitten midden in de zindelijkheidsfase en het is een ramp moet ik eerlijk vertellen en het kost ons ook een handje vol geld. Onze dochtertje geeft wel aan maar wil het alleen in een luier doen in plaats van in een potje. Het is voor ons allen heel erg vermoeiend en alles lijkt tegen te werken. Er gaat zo'n bijna een heel pak per dag aan jammer genoeg. We hebben zoal alles geprobeerd wat we zover weten. Hopelijk brengt de mio pakket een lichtpuntje in ons leven.

 55. Martine Verweij Martine Verweij

  55

  Ik zou heel erg graag de Bambino Mio zwemluier pakket willen winnen omdat mijn dochtertje en ik dol op zwemmen zijn maar de zwemluiers zuigen zich helemaal vol met water en dat vind mijn dochtertje niet fijn Nu wilt ze geen zwemluier meer om maar heb al paar keer gehad dat ze dan in der zwempakje of zwembroekje plast of poept, en daar zijn deze niet voor geschikt Daarom zou ik heel graag de bambino mio zwemluier willen want hier kan ze gewoon mee zwemmen zonder dat je op hoeft te letten van oh plast ze, en het is niet zwaar voor haar. Met deze zwemluier word het weer met plezier 2x in de week zwemmen :)

 56. leonietje11 leonietje11

  56

  Wij winnen graag de zwemluiers! Eindelijk is het mooie weer er! Dus gaan we met onze kleine man zwemmen! Spetterde spet! Maar o wat zijn die zwemluiers saai. Deze zien er super gaaf uit! Love it!

 57. Rolicha Rolicha

  57

  Onze oudste is zindelijk, maar mijn jongste twee kindjes nog niet.... Maar zwemmen doen ze alle drie even graag. En nu kan dat dus zonder ongelukjes en in stijl!!!!! GAAF...

 58. Annemiekbo Annemiekbo

  58

  De Bambino Mio zwemluiers zijn super schattig en prakties. Mijn zon zat van de week heerlijk in het badje in de tuin. Ik dacht dat kan wel even in zijn zwembroekje, maar ik had het mis. De klonten poep dreven al in het water. Voortaan een zwemluier aan!

 59. Fenna Fenna

  59

  Wij zouden heel graag het zindelijkheidstraining pakket willen winnen. We zijn net begonnen met plassen op het potje. Hij gaat netjes zitten, zijn gezichtje perst een beetje en daar is een plasje! Hij verdient de broekjes en de beloningsstickers! En een extra potje beneden i.p.v. alleen in de badkamer zou ook handig zijn!

 60. petra corstjens petra corstjens

  60

  het zindelijkheidspakket. omdat ons manneke nu 2 jaar is en begint te ontdekken dat er meer is als de luier alleen lukt het nog niet. nu met dit weer zou het volgens mijn moeder gaan lukken .de belonings stikkers is ook een uitkomst.

 61. nic82 nic82

  61

  Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” Ik zou dit pakket zoooooo graag winnen. Misschien nog wat te vroeg om nu te starten (bijna 1,5jr), maar dan heb ik het in ieder geval alvast in huis. Nu met het lekkere weer loopt onze kleine man vaak in zijn blote billen of alleen in zijn zwembroekje rond op de plaats. Afgelopen dagen heb ik vaak gedacht 'als ik nou een potje zou hebben, kon ik hem daar alvast een paar keer opzetten'. Dan went hij er al een beetje aan. Onze zoon is ons eerste kindje, dus heb geen idee hoe en wanneer we dit allemaal aan moeten gaan pakken. Het lijkt me wel een leuke fase.

 62. eefie87 eefie87

  62

  Ik zou graag het zindelijkheidstraining pakket willen winnen! Dit omdat ons meisje het heerlijk vind om in haar nakie rond te rennen en erg boos wordt als ze weer een luier aan moet. We hebben wel een potje voor haar gekocht, maar die is voornamelijk leuk om op te pakken en mee rond te lopen.. Wat zou het leuk zijn om deze zomer nog met het bambino mio pakket te beginnen!

 63. jolijngr jolijngr

  63

  Ik zou graag de zindelijkheistrainingpakket willen winnen. Ik heb drie kinderen van 2,5 jaar. Mijn dochter wil uberhaupt niet op het potje of wc. Dus bij haar kan ik de tips wel gebruiken. Mijn twee jongens gaan al netjes op het potje elke avond voor het slapen gaan. Elke avond strijd om wie de grootste plas doet. Als ze overdag met blote billen rondlopen gaat het ook wel redelijk goed en is mama druk bezig met potjes legen, maar zodra er een luierbroekje wordt aangedaan, vergeten ze het potje. Op dit moment gebruiken we wegwerpluierbroekjes en vind ik het gewoon lastig om te merken of ze er nu wel of niet in geplast hebben. Ook hebben ze het zelf niet door dat ze geplast hebben. Wanneer ze hun wasbare luiers aan hebben, merken ze dat veel beter, maar die kunnen ze zelf niet uitdoen. Dus tijd voor wasbare luierbroekjes!

 64. Serena Serena

  64

  Ik wil graag het Bambino Mio zwemluier pakket winnen. Ik ben mindervalide en moet helaas een aantal ontwikkelings activiteiten uitbesteden dat vind ik vreselijk maar is noodzakelijk, maar zwemmen kan ik wel. Ik heb 2x per week zwem-therapie en mag onze ukkepuk als ie 3 mnd is 1x per week meenemen en ik verheug me er nu al op.

 65. fousert fousert

  65

  Heel graag de zwemluiers zijn gewoon beter dan de wegwerp Zwemluiers wat ze zo snel uit zijn

 66. Shebail Shebail

  66

  De Bambino Mio zwemluier pakket. Waarom? Omdat het zo heerlijk praktisch is. Verschillende maten, zo aan te trekken, in de wasmachine én kan zelfs in de droger. Wat wil je nog meer?! Leuke actie! Wij doen dus graag mee... :)

 67. jufmandy jufmandy

  67

  Ik zou graag het zindelijkheidstrainingpakket winnen. We gaa beginnen om ons zoontje zindelijk te maken. Hij wil wel op het potje, alleen trekt hij steeds zijn luiers kapot. Hierdoor gaan er zoveel luiers onnodig de prullenbak in.

 68. BMulder BMulder

  68

  De Bambino Mio zwemluiers, fantastisch! Onze kleine meid is een tijdje geleden voor het eerst wezen babyzwemmen. Ze vond het geweldig! Maar wat een gedoe met een wegwerpzwemluier en een badpakje, om dat allemaal aan te krijgen, op z'n plek te houden, et cetera.. Deze zwemluiers lijken mij ideaal! Gemakkelijk in gebruik, comfortabel voor de kleine en nog mooi en hip ook! We hebben het badje al in de tuin staan, dat wordt veel waterpret deze zomer!

 69. ina_jongsma ina_jongsma

  69

  Pakket zinnelijkheidstraining! Ons mannetje is net twee en gaat al stoer op De pot zitten ( met wat afleiding ).. Dit pakket zou super uit komen

 70. cgr cgr

  70

  Zindelijkheidspakket. Deze zou ik graag willen winnen omdat ik met mijn dochter vroeg wil beginnen aan de zindelijkheidstraining. Ik heb er nog niks voor gekocht, dus dit pakket komt handig van pas.

 71. timmem timmem

  71

  voor kleinzoon tije het zindelijkheidspakket daar is hij nu wel bijna aan toe

 72. siemke81 siemke81

  72

  Whaah...die broekjes zijn te gek!wij zouden graag het zwemluiers pakket winnen.Onze dochter (10mnd)vindt het geweldig met papa in het zwembad.Van de zomer naar Italie dus die komen goed van pas!!Ohh...ik ga duimen!!!

 73. Hexicka Hexicka

  73

  Bambino Mio Starterspakket small, met een kersvers neefje willen we natuurlijk ook een beetje milieuvriendelijk bezig zijn! Misschien mag ik hem ook wat vaker verschonen als ik voor luiers zorg.... Fingers crossed!

 74. henriette1985 henriette1985

  74

  Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” omdat onze kleine man graag op de wc wil plassen maar zodra hij er op zit durft hij niks meer wegens een groot diep gat in de pot hahah onze kleine man heeft al een paar keer bij zijn vriendje thuis op de po gezeten vond dit helemaal geweldig en ja hoor heeft dat 1,keer alles op de po gedaan en de andere paar keer hoog uit 3,druppeltjes nu wil ben ik inmiddels op zoek naar een goede po voor onze kleine man maar nog steeds geen echt fijne of degelijke po gezien ja hele dure helaas hebben wij niet veel geld aangezien we maar 1,verdiener in huis hebben dus deze actie komt ons heel goed uit en wil het onwijs graag gaan proberen onze kleine man wil ook niet graag zijn gewone luier meer aan alleen maar een broekje dus dit is ideaal hoop dat we een keertje onwijs veel geluk hebben en een keertje in de prijzen vallen en onze stoere vent zindelijk te gaan maken..... duimen doe ik persoonlijk niet aan mee want voor mijn gevoel helpt dat niet maar onze kleine man weet zijn duimpje al vanaf de geboorte te vinden dus laat ik hem lekker duimen wie weet of dat helpt hahahahaha

 75. Karel?1978 Karel?1978

  75

  Wauw! Ik heb op mijn boodschappenlijsten voor de vakantie zwemluiers geschreven. Ik ging voor de saaie wegwerpluiers. Helemaal niet wetende dat er ook super hippe zwemluiers zijn. Ik hoop dat mijn zoon Yme de zwemluiers wint zodat hij er goed uit ziet in zwembad in Italië!

 76. Sylvia Lieshout Sylvia Lieshout

  76

  Graag zouden wij het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” pakket willen winnen voor onze dochters. Ze zijn nu zeker op de leeftijd dat het er eindelijk maar is van moet komen (hoop ik )

 77. Mariloesloes Mariloesloes

  77

  Wij willen graag het Bambino Mio Starterspakket small. Als mama-in-spe zie ik mijn kindje graag zo snel mogelijk op de wc. En met de katoenen luiers van Bambino Mio doen we dat toch maar zo. Ik kijk uit naar het moederschap, maar minder naar de luiers. Helaas hoort het er bij. Dan het liefste de katoenen.

 78. Kimdejong Kimdejong

  78

  Voor ons waterratje de zwemluiers. Gister weer naar het water geweest en madam wordt boos als ze eruit moet om even te drinken of te rusten. Het liefste is ze de hele dag in het water! Die zwemluiers zijn niet echt fijn en relatief duur. Met het MIO zwemluier pakket heeft ze leuke zwemkleding en besparen we nog een een hoop geld aan zwemluiers....

 79. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  79

  Net het boek "baby op het potje"gelezen. Maar helaas is onze kleine meid hier al te oud voor. Dus gaan we straks voor de echte zindelijkheidstraining. Dan komen de oefenbroekjes heel goed van pas! Af van de luiers en oefenen. Laat het pakket maar komen.

 80. bryanknoops bryanknoops

  80

  Hallo, Wij zouden héél graag het bambino mio pakket zindelijkheidstraining pakket willen winnen. Mijn dochtertje van 2 wil liever geen luiers meer aan maar als ik haar een onderbroekje aan doe gebeuren er nog teveel ongelukjes, dus zou zo'n oefenbroekje en beloningsstickers voor als ze het op het potje doet wel een uitkomst zijn!! Lijkt me echt ideaal en zeer motiverend voor mijn dochtertje! Ik ga duimen en we hopen dat we kans maken!! Groetjes Sandra ( en mijn dochtertje Romy)

 81. Masterdamgirl Masterdamgirl

  81

  Wauw! herbruikbare zwemluiers fantastisch! Onze kleine is op wereldreis verwekt en dus in mijn buikje al een waterrat! t zou zonde zijn als hij geboren is, niet meer zo vaak kan zwemmen omdat t te duur zou zijn.. Dit is echt de uitkomst, wat zal ik daar gelukkig mee zijn ;)

 82. willie77 willie77

  82

  het zindelijkheidspakket. Maak van mijn kleine meid...een grote meid en van een troste mama...een Beretrotse mama

 83. Maartje van Oort Maartje van Oort

  83

  Dat zindelijkheidstraining paket zou echt geweldig zijn voor hier! Mijn zoontje is al enige tijd bezig met zindelijk worden. Hij is alleen bijna steeds net te laat bij het potje. Hierdoor kan ik hem dan bijna 10 keer op een dag, voor een klein beetje plas in de broek omkleden (hij vind het ook vies als ik de beetje nate onderbroek weer aan wil doen). Als ik hem een luier aan doe, plast hij daar gewoon in en geeft het helemaal niet meer aan. Luierbroekjes wil hij niet aan. Thuis loopt hij veel alleen in zijn onderbroek, maar als er visite komt of we weg moeten,kan dat natuurlijk niet. Zij jongere broertje begint ook met op het potje willen, dus een 2e potje zou ook wel heel fijn zijn. aangezien ze natuurlijk altijd tegelijk willen ;). Een ander beloningssysteem zou misschien ook wel eens goed zijn. misschien dat dat hem weer even meer interesse geeft en dat het eindelijk door zou zetten. We zouden echt super blij zijn met dat pakket!

 84. thetankgirl thetankgirl

  84

  Ik zou graag de zindelijkheidstraining willen winnen voor onze dochter. We zijn nu al een tijdje bezig, maar ik heb het idee dat wij toch iets verkeerd doen, of dat ze het potje niet lekker vindt zitten. Ze zit een tijdje op het potje, en vlak voordat ze moet plassen gaat ze eraf en gaat er naast plassen. Belonen met stickers heeft er alleen voor gezorgd dat ze uberhaupt op het potje zit, want dat wilde ze eerst totaal niet. We willen nu wel eens een methode proberen die wel werkt!

 85. evelien1986 evelien1986

  85

  Ik zou heel graag het startpakket winnen. Ik was zelf allergisch voor alle mogelijke luiers en met de baby op komst zou katoen een goede oplossing zijn. Zeker als hij dezelfde allergieën heeft als de mama ;) Lijkt me dus superleuk om te winnen!!

 86. melissa1984 melissa1984

  86

  Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining”: heel handig nu ik wil beginnen met zindelijkheid. Ze wil nog niet, wellicht gaat het nu wel lukken.

 87. Annick1 Annick1

  87

  Een hele tijd geleden maakte ik met mijn vriend een wens, deze kwam alleen twee keer uit! Terwijl we al een wonder van 4 jaar rond hebben lopen. We waren onzeker maar gaan de uitdaging nu zonder grote zorgen aan. Over een paar maandjes hebben we er 2 kleine wondertjes bij. We hebben besloten om katoenen luiers te gaan gebruiken, maar waar begin je? Nou misschien wel hier bij Mamaplaats. Daarom zou ik graag het Bambino Mio Starterspakket small willen winnen.

  • braamn braamn

   88

   Naar aanleiding van jouw blog laatst zou deze prijs voor jullie wel helemaal geweldig zijn! Ik duim.

 88. Soniah Soniah

  89

  Over een paar maandjes komt ons eerste kindje ter wereld. Financieel zitten we er wat krapjes bij maar o, wat zijn wij blij! Familie raadt ons aan katoenen luiers te gebruiken, wij zijn nog niet helemaal om. Misschien dat het Bambino Mio Starterspakket small ons over de streep kan trekken! :)

 89. Any Any

  90

  Wat een leuke en grote Bambin Mio prijzen geven jullie weg :D Dolgraag maak ik kans op zo'n super handig en mooi Bambino Mio zwemluier pakket. Gewoon, omdat deze zwemluier van Bambino Mio super praktisch en comfortabel is en ook nog eens beter voor het milieu! Mijn 2 jarige dochter is nog niet zindelijk, maar deze zomervakantie zijn we natuurlijk wel vaak op het strand te vinden. Maken jullie ons superblij met zo'n hippe en zachte zwemluier, zodat wij zorgeloos kunnen genieten van de Zeeuwse riviera?!

 90. MamaDagske MamaDagske

  91

  de eerste keer zwemmen met ons kleine manneke was echt helemaal super. Hij vond het meteen leuk en toen we eruit gingen vond hij het niet zo leuk.. dit liet hij merken ook.. toen werd hij chagrijnig ipv ons altijd goedlachse manneke. Daarom zwemmen we nu regelmatig met hem. de zwemluiers zouden daarom een echte uitkomst zijn voor onze waterrat.

 91. tere tere

  92

  ik wil graag de Bambino Mio Starterspakket winnen omdat dit jaar onze eerste kindje komt en ik vind de katoen luiers een goede milieuvriendelijk optie. Ik heb heel veel van gehoord en dit pakket zou voor mij het begin met katoen luiers zijn.

 92. mamavannoa mamavannoa

  93

  Ik zou graag die super gave en leuke zwemluiers willen winnen voor onze dochter. Ze vind het zo geweldig in het water, een echte waterrat. We willen graag in onze zomervakantie een keertje met haar gaan zwemmen, wat lijkt me dat heerlijk voor onze dochter! Lekker spetteren in het water! Deze zwemluier lijkt mij zo comfortable voor haar, zodat ze zich lekker kan bewegen en trappelen met haar beentjes in het water. Deze super zwemluiers hebben ook nog eens een super leuke uitstraling! Kom maar op met die zwemluiers, dan kunnen wij ze meteen gaan testen!

 93. Jan31 Jan31

  94

  pakket zindelijkheidstraining , op een leuke manier zindelijk worden trainen

 94. Elike Elike

  95

  Ik zou graag het Starterspakket winnen. Om met onze nieuwe spruit op komst meteen met wasbaar te beginnen. Bij ons zoontje zijn we pas met een jaar overgestapt op wasbaar. Dus hebben we een tekort aan maatjes small, dat lijkt me logisch niet waar?. Voor ons zou het fantastisch uitkomen zo'n prachtig starterspakket. Dan nu maar duimen of het Bambino Mio pakket onze kant komt opgezet...

 95. ukko19 ukko19

  96

  Gaarne kwam ik in aanmerking voor het geweldige zwemluier pakket, ik krijg ze niet aangesleept met deze combi van heerlijk warm waterpret-weer en ons kleine waterratje ;)

 96. JantinaB JantinaB

  97

  Wat handig lijken ons die zwemluiers. Nu zitten we steeds met van die weggooi luiers die niet erg lekker lijken te zitten en ook nog eens niet handig om aan te doen. Steeds "ruzie" hebben met wat is nou voor en wat is nou achter...

 97. madelonscheeringa madelonscheeringa

  98

  Wat leuk dat deze win actie er weer is. Wij willen heel graag het Bambino Mio zwemluier pakket winnen. Onze dochter van nu 9 maanden is een echt waterratje elke week gaan we standaard baby zwemmen en als het even kan met dit mooie weer is ze ook meer in als buiten haar zwembadje te vinden. Nu moet dat alles in een wegwerp zwem luier. Maar het zou natuurljk heel leuk zijn om alle kindjes en Mama's van het baby zwemmen jaloers te kunnen maken met deze hele mooie zwemluiers. En het is nog eens goed voor het milieu ook.

 98. Jose Looijs Jose Looijs

  99

  Ik zou graag het zindelijkheidstrainingspakket winnen, voor mijn zoontje Luc. Hij is net 2 geworden en zegt af en toe dat hij ook wil plassen op de wc, maar het is nog niet gelukt. Zo'n pakket kan ons misschien een handje helpen :-)

 99. lynndesse lynndesse

  100

  Samen met een vriendin ga ik altijd naar aquazumba. voor haar verjaardag heb ik een lesje babyzwemmen kado gegeven. de baby is onderweg, maar de zwemluiers heb ik nog niet. deze zou ik dan ook heel graag willen winnen. zou zwemmen met je kindje net zo leuk zijn als zwemmen met een vriendin.... ik weet het antwoord al wel. ze heeft het er nu al steeds over. ze zegt zelf ook welke keer dat ze tante wordt

 100. Melissa Mudder Melissa Mudder

  101

  Mijn zoontje vindt het prachtig om te zwemmen. We gaan het liefst zo vaak mogelijk. De zwemluiers zien er supermakkelijk en hip uit. Hierdoor hoeft Noah ook geen zwembroek meer aan. De zwemluiers zijn niet echt ideaal. Ik zou het super vinden om de zwembroekjes te winnen. En nummer twee komt ook al over een paar maanden dus als Noah eruit gegroeid is kan het volgende wondertje erin ;-)

 101. Marjoleinkenji Marjoleinkenji

  102

  Het Starterspakket small zal hier goed van pas komen! Binnekort verwachten wij ons 2e wondertje. Bij een katoenen luier dacht ik altijd gelijk aan doorlekken. Daarom hebben wij hier bij ons 1e kindje niet voor gekozen. Er moesten dure Pampers komen. Wat hebben wij een hoop geld uitgegeven aan die dure luiers. Bij wonder nummer 2, willen we natuurlijk ook het beste, maar omdat ik niet meer werk moeten we wel naar de prijs kijken. En wat lees ik..... de luier bestaat uit meerdere lagen. En met een Summer of Spring Nappy Cover erbij staat het nog leuk ook!!

 102. Sharon2013 Sharon2013

  103

  Het zindelijkheidspakket zouden wij graag winnen. We denken dat onze dochter er aan toe is omdat ze steeds met ons mee wil naar de wc. we mogen haar ook op de wc bril zetten maar dan wordt het toch wel een beetje eng. Het potje wat ze had is vanmorgen gesneuveld. In een woeste bui heeft ze hem tegen de muur gegooid en nu zit er een grote barst in. Sharon is daarnaast ook dol op stickers plakken dus met dit pakket zitten we helemaal goed

 103. Rcvanklink Rcvanklink

  104

  Wij willen graag pakket 2 winnen! Omdat onze kleine meid zelf naar het potje toeloopt wanneer ze moet plassen en iedere keer die luier weer af moeten doen lijkt ons zon luierbroekje super handig! Geen luiers meer kopen spaart een hoop centjes, zo kunnen we weer sparen voor andere leuke cadeaus voor haar als ze op het potje plast! Hopelijk loopt ons meisje daardoor binnenkort zonder luier! :D

 104. Hilse Hilse

  105

  Ik zou graag het zindelijkheidspakket willen winnen, omdat mijn zoontje van 4 maand nu nog steeds in z'n broek plast en poept!!!!

 105. sibella sibella

  106

  De prijs is mij om het even, want wat het ook wordt mijn dochter gaat er zeker plezier aan beleven.

 106. Marije Suurbier Marije Suurbier

  107

  Het zindelijkheidspakket zouden wij graag winnen. We denken dat onze zoon er aan toe is omdat hij steeds met ons mee wil naar de wc en hij zelf ook al WC zegt dus wij zeggen dan plasje doen ja zegt hij dus dan zetten wij hem op de wc maar hij doet dan niks. Dus dan zou het potje een oplossing zijn dat hij misschien al wel gaat plassen plus dat Maarten daarnaast ook dol op stickers plakken is dus met dit pakket denk ik dat wij niet alleen onszelf een plezier doen maar ook onze zoon.

 107. Sarina Sarina

  108

  Ik zou graag het zindelijkheidspakketje willen winnen omdat ik er afgelopen week net aan dacht om binnenkort te gaan beginnen met zindelijkheidstraining nu het toch zulk mooi weer is. Kan hij lekker zonder luier rondlopen in de tuin en wennen aan het potje en onderbroekjes.

 108. Margaretha! Margaretha!

  109

  Wauw!!! Alweer leuke prijzen waar je iets aan heb! Ik zou graag de Bambino Mio zindelijkheidstraining pakket willen winnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dat omdat mijn meisje 2 jaar is en we net aan het proberen zijn haar zindelijk te krijgen. Met behulp van dit pakket gaat dit me zeker lukken!! Daar ben ik van overtuigd. Omdat mijn meidje door de weeks naar mijn moeder gaat wanneer ik ga werken, is het makkelijk dat ze daar ook de middelen heb die haar door deze face helpen. Bambino Mio pakket zindelijkheidstraining zal mij erg goed helpen haar op een leuke manier zindelijk te krijgen maar zal zeker in het voordeel zijn van mijn dochtertje zijn! Ik kijk er al naar uit! groetjes, Margaretha

 109. Margaretha! Margaretha!

  110

  Mijn dochter is een echte waterrat!! Waar water is, is mijn dochter ook:) Ik zou dus graag Bambino Mio zwemluier pakket willen winnen. Wij zwemmen bijna elke week en ik moet er dus voor zorgen dat ik altijd een zwemluier bij me heb. Dit is voor mij geen probleem, maar mijn portemonnee vindt het minder leuk! Met deze leuke zwemluier(s) kan ik veel geld besparen en zo nog vaker zwemmen of andere leuke dingen met haar doen. Ik heb ik ook nog nooit eerde van gehoord dus ik en erg benieuwd wat het precies is en of het werkt!!!??? heel veel groetjes, Margaretha

 110. Aiden2012 Aiden2012

  111

  Overduidelijk het Bambino Mio starterspakket! Wij willen laten zien dat ook jonge, hippe mama's katoenen wasbare luiers gebruiken! Nouja, de baby's dan he ;).

 111. Angel1990 Angel1990

  112

  De zindelijkstraining. Waarom? Omdat dit volgens me vriendin een heel handig pakket is om je kind snel en zindelijk te krijgen

 112. Linda Klaassen Linda Klaassen

  113

  ik kies het pakket zindelijkheidstraining. Mijn zoontje is nu 2,5 jaar. Het word thuis woor een serieuze aanpak om zondelijk te worden.

 113. nance79 nance79

  114

  wij zouden graag het starterspakket winnen. waarom? omdat er in december gestart gaat worden!!!! eindelijk een kleintje op komst!!! en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken hihi.

 114. marin25 marin25

  115

  ik zou heel graag het Bambino Mio Starterspakket small pakket willen winnen voor mijn dochtertje! ik hoor er veel goede verhalen over en je kindje is veel sneller zindelijk ook worden de wegwerpluiers vrij prijzig met 2 kindjes en een 3e op komst bovendien zijn deze luiers voor her gebruik en zo beter voor het milieu dus om een steentje bij te dragen zou ik heel graag beginnen met deze luiers mama blij baby blij en milieu blij wat wil je nog meer???!!!! nou het mooie Bambino Mio Starterspakket small pakket dat zou ik graag willen hahaha!

 115. carlito00 carlito00

  116

  Het pakket voor zinderlijkheid training. Onze kleine man is net 2 en toont al momenten dat hij de luier maar vies vind. Deze tijd is ideaal te beginnen

 116. Samantha1980 Samantha1980

  117

  Ik zou heel graag het zindelijkheid pakket winnen voor een vriendin die heel krap zit en dit zou een geweldig leuk cadeau zijn om te :) geven

 117. Mirella Steunenberg Mirella Steunenberg

  118

  wij zouden graag de zwemluiers willen winnen omdat we dan heerlijk onbezorgt kunnen zwemmen met onze kleine meid, ze vind water heerlijk dus mischien het zwemmen ook wel, en wat is er nu fijner dan uitwasbare zwemluiers dan de wegwerp zwemluiers en het is ook beter dan elke keer luiers te moeten weg gooien.

 118. kenji2011 kenji2011

  119

  Ik wil graag het zindelijkheidspakket winnen omdat ons zoontje van 2 heel hard aan het oefenen is om op de wc te plassen. Hiermee kan ik hem nog meer stimuleren

 119. Fashionbee Fashionbee

  120

  Ik ben met alledrie blij, want mijn eerste spruit zit nog in mijn buik! Dus nog een totaal onervaren moeder :)

 120. marjolein83 marjolein83

  121

  Het Bambino Mio zwemluier pakket ! We hebben zo 3 weken vakantie en dan zou het heerlijk zijn veel te gaan zwemmen met onze dreumes!

 121. dimpl3 dimpl3

  122

  Het zindelijkheidstraining pakket zodat ik mijn zoon kan trainen om voortaan zijn plasje zelf te doen

 122. achtenlinan achtenlinan

  123

  Graag de pakket zindelijkheidstraining. Ook al is mijn kleine 13 maanden, wij zijn nu al aan het oefenen. Zodra ik kon lopen en zitten had mijn moeder mij vroeger geleerd om op het potje te gaan, zo was ik ook voor de 2jaar zindelijk. dit wil ik ook graag met mijn kleine proberen. Hoe eerder ze het leren hoe sneller ze het kunnen.

 123. bywilma bywilma

  124

  Ik zou super graag het starterspakket willen winnen. Ik heb lang nagedacht over het soort luiers dat ik wilde gaan gebruiken en heb uiteindelijk voor het gemak van wegwerp gekozen. Ook omdat ik weet dat mijn broertje enorme uitslag heeft gehad van katoenen luiers. Maar de twijfel blijft bestaan. Bij mij en mijn zusje ging het bijvoorbeeld wel goed. Het is belachelijk hoeveel afval die wegwerp luiers opleveren en ik zou het liefst voor een milieuvriendelijker alternatief willen gaan. Op dit moment houdt de aanschafprijs mij nog tegen, vooral omdat ik niet zeker weet of het gaat bevallen. Het starterspakket zou voor mij dus de ideale manier zijn om katoenen luiers uit te gaan testen en wie weet hier volledig voor te gaan. Voor nu moet ik eerst nog bevallen. Vanmorgen zijn mijn vliezen gebroken dus we wachten vol spanning af! Komt ons wondertje niet vandaag dan zal ik morgen ingeleid worden. Spannend!

 124. thom79 thom79

  125

  Ik zou heel graag het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” willen winnen voor mijn zoontje. We zijn al een tijdje druk bezig met de training en het gaat steeds beter, overdag al bijna droog met een luierbroekje aan. maar zonder luier is het toch nog wel erg spannend en gebeuren er soms ongelukjes. met de Bambino Mio Zindelijkheidsppakket zou dit een stuk minder erg zijn. We zouden heel graag deze super handige prijs willen winnen!

 125. Jacques Jacques

  126

  ..het Bambino Mio starterspakket small.. ..Ik heb geen kleinkinderen op komst, maar een nichtje van mij krijgt haar eerste kind. Nadat zij 2 jaar geleden haar moeder (mijn zus) verloor, is zij blij met nieuw leven. Mijn zus was erg op het milieu gefocust.. dus die zou heel blij geweest zijn met deze katoenen luiers i.p.v. die berg wegwerpluiers.. Ben benieuwd.

 126. mamasalome mamasalome

  127

  Ik zou heel graag het pakket zindelijkheidstraining willen winnen, omdat ik het best lastig vind dat zindelijk worden... Onze zoon heeft al een paar keer wat gefabriceerd op het potje van zijn zus, maar zindelijk is hij nog LANG niet (24 mnd), heb hem één dag in zijn blote billen laten lopen, maar toen had hij het ene ongelukje na het andere (ik bleef maar dweilen en heb hem uit angst voor de gestoffeerde banken toch maar weer een luier aangedaan). Dus een fantastische prijs: -Boek voor handvatten voor een juiste aanpak (ben benieuwd)... -Een potje helemaal voor hem alleen (delen is niet makkelijk met 1 jaar oudere zus!)... -Super die trainingsbroekjes: die wil ik graag uitproberen! Want die trainingsbroekjes die ik voor mijn dochter gebruik scheuren altijd binnen no-time op de zijnaad. -En stickers.... tja, daar zijn toch alle kinderen gek op?! Kortom: kom maar op :-)

 127. michellejz@live.nl michellejz@live.nl

  128

  Wij ouden graag het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” willen winnen !! Mijn dochtertje word bijna 2 jaar, ik weet zelf niet goed hoe ik hiermee moet beginnen het is onze eerste dochter, Met dit paketje zullen wij denk ik heel goed op weg zijn. ze word immers al een grote meid en gaat bijna naar de peuterspeelzaal.. ik doe heel graag mee met deze supper actie.

 128. Joke Joke

  129

  de Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” zou ik graag willen winnen omdat het gewoon super stoer is dat mijn zoontje dan zijn eigen stoere "onderbroek" heeft die hij zelf aan en uit kan doen.

 129. ElsB ElsB

  130

  Wauw wat een gezellige en nuttige win actie!! Ik zou graag de Bambino Mio Starterspakket small willen winnen. Die kleine spruit van ons heeft snel rode uitslag op zijn billekes dat misschien dit wel de uitkomst gaat bieden. We hopen er op, het te mogen gaan proberen.

 130. linda375 linda375

  131

  Ik maak heel graag kans op de Bambino Mio starterspakket! Ik zit namelijk in spanning te wachten op de geboorte van mijn eerste kindje. Hij kan elk moment geboren worden en zodra hij er is, kunnen we kennismaken met katoenen luiers. Ideaal!

 131. j.verhees j.verhees

  132

  Voor mijn dochter van 21 mnd zou ik graag het zindelijkheidspakket willen winnen. Ze is zelf al veel bezig met plassen op het potje en als ze het aangeeft mag ze het ook proberen. Met dit pakket zouden we er misschien meteen op door kunnen hameren zodat ze snel zindelijk is. Op deze manier blijft het ook leuk voor ons en voor haar. Voor mijn zoontje van 1,5 mnd zou ik graag de zwembroekjes willen winnen. Deze zijn ideaal voor het babyzwemmen wat we straks gaan doen. En in sept. gaan we op vakantie, dan komen ze ook goed van pas!! Ik ga duimen!!

 132. Evelien Loonen Evelien Loonen

  133

  Ik zou heel graag het zindelijkheidspakket willen winnen! Ik ben momenteel bezig om mijn oudste zoontje zindelijk te maken maar met weinig succes. Zodra zijn luier uitgaat plast of poept hij gewoon helemaal niet meer.. Pas wanneer ik de luier weer aandoe gebeurd er weer iets! Niet helemaal de bedoeling! Dus hopelijk gaat het met deze set beter!!

 133. liesje30 liesje30

  134

  Mijn vriend en ik zouden heel graag het starterspakket winnen voor als de kleine straks geboren is!

 134. jolienh jolienh

  135

  hallo, Wij zouden graag pakket twee willen winnen,omdat de broekjes erg handig zijn voor verschillende mogelijkheden ze kan dan lekker zwemmen,de broekjes zijn handiger om te verschonen.En nu het lekker weer is komt het zeker goed uit.

 135. Glw2931 Glw2931

  136

  Ik zou graag zindelijkheids paket willen winnen voor mijn zoontje van 5 die autistische is en nog niet zinnedelijk is en misschien op deze manier het wel wil lukken om hem zindelijk te krijgen

 136. Rianne kool Rianne kool

  137

  Ik dacht eerst dat ik niet kon kiezen, maar ik heb net weer een grote plas van de vloer moeten opdweilen dus het zondelijkheidstrainigspakket is hard nodig!

 137. GastouderKirsten GastouderKirsten

  138

  Wij zouden hetzindelijkheidpakketheel erg praktisch vinden! Onze zoon is bijna 3 en vertikt het gewoon whahahaha!! 2,5 week op vakantie geweest hele dagen in de blote kont, 4 potjes in huis, negeren, juist stimuleren.. Alles geprobeerd;) oké hij kan er nog niet aan toe zijn natuurlijk;) maar hij wil heel graag een grote jongen zijn zegt ie! Hij heeft geen speen meer en zegt dat hij het wel wil proberen.. Maar waar het dan aan ligt?? Geen idee! Dus misschien werkt jullie pakket positief op hem! Kan hij weer stickers plakken! Hij heeft er al 4 omdat hij op het potje heeft gezeten;) fijne zonnige dag! Groetjes Kirsten

 138. Marloes Kruijf Marloes Kruijf

  139

  ik zou graag het zindelijkheidspakket willen winnen. Dan hebben we gelijk de juiste spullen in huis en kunnen we er mee gaan beginnen! Onze kleine man vindt het zo interessant als wij naar de toilet gaan dus dit zou een fijn pakket zijn voor hem om te oefenen!

 139. SandraThomas SandraThomas

  140

  We willen binnenkort gaan starten met zindelijkheidstraining van mijn zoon van twee en een half. Dus het zindelijkheidstrainingpakket zou welkom zijn. Het is zo lastig een goede weg hierin te vinden, maar dit pakket zou geweldig helpen.

 140. mamamarije mamamarije

  141

  Ik wil graag de zwemluiers winnen voor onze kleine jongen. Binnenkort op vakantie, komt het goed van pas

 141. melanie Hoogeveen melanie Hoogeveen

  142

  Graag zou ik het Zindelijkheidstrainingspakket willen winnen voor mij dochter van 17mnd. Ze heeft inmiddels al 3x een boodschap achter gelaten op het potje, al gaat het regelmatig toch nog wel eens mis! We hebben bijna vakantie en dan willen we alle aandacht geven aan onze dochter om haar te helpen bij het zindelijk worden. Dit pakket zou ons daar dus erg goed bij kunnen helpen!

 142. Joetje70 Joetje70

  143

  Onze dochter van 1,5 jaar heeft 30 juli haar Teddy Brons gehaald bij het zwemmen en dat zou natuurlijk beloond moeten worden met een nieuw zwemluierpakket. En dan kan ze na de zomerstop vrolijk met deze leuke zwemluier verder gaan voor Teddy Zilver!

 143. Denise Keller Denise Keller

  144

  Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” zou ik graag willen winnen voor mij dochtertje. ze is net 2 jaar geworden en in februari krijgt ze een broertje of zusje dus we willen nu heel serieus aan de zindelijkheids training gaan beginnen. dit pakket zou dus heel goed van pas komen

 144. badeendje badeendje

  145

  Voor onze dochter zouden we graag het zwemluier pakket willen winnen zodat we snel op zwemles kunnen gaan.

 145. Wturtle Wturtle

  146

  Wij willen graag het Bambino Mio Starterspakket small winnen, omdat ons dit een ideale oplossing lijkt voor het zindelijk maken. Ons gezin bestaat uit vier kinderen waarvan er nog drie in de luiers zitten, dit is een vrij dure grap natuurlijk. Daarom lijkt ons dit ideaal, en willen we het graag uitproberen. We gaan duimen of we de gelukkige zullen zijn en dit kunnen gaan testen zodat ook de jongste deze luier kan gaan testen als zij er aan toe is

 146. mau mau

  147

  Phileine zou heel graag de zwemluiers willen winnen die julie weg mogen geven. Zodat ze met haar 8 weekjes hip en in stijl haar eerste zwemavontuur kan gaan beleven!

 147. rebo1982 rebo1982

  148

  Wij zouden graag het startpakket winnen omdat we erg benieuwd zijn of en hoe de wasbare luiers werken. Voor de geboorte van de kleine getwijfeld tussen wegwerp en wasbaar, maar uiteindelijk vanwege de investering die wasbare luiers vragen en omdat ik nergens in mijn omgeving mensen met ervaring met wasbare luiers vond, gekozen voor de 'makkelijke en bekende weg'. Dit zou een uitgelezen kans zijn de wasbare luiers te proberen en mogelijk alsnog de overstap te maken!

 148. dinsel dinsel

  149

  ik zou graag voor onze tweeling het mio zindelijkheids trainingspakket willen winnen, een van onze dochters weigert op het potje te gaan wat we ook proberen en dus zal dit pakket zeer goed van pas komen om haar op een goede manier te begeleiden naar zindelijkheid.

 149. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  150

  ik zou heel graag de Bambino Mio Starterspakket small winnen, ons dochtertje is nu namelijk bijna 3 maandjes, maar heeft al vanaf haar geboorte steeds last van luieruitslag, het gaat maar niet over, we hebben ALLES maar dan ook ALLES geprobeerd, van Goedkope luiers tot echte Pampers, van Zinkzalf tot poeder tot sudocreme tot bepanthene echt alles doekjes ook alles geprobeerd en dan is het 1 dagje weg dan heeft ze een poepluier en daar is het weer. Wij hopen heel erg te winnen, misschien dat deze luiers DE OPLOSSING zijn!!!

 150. Ukume Ukume

  151

  Ik zou graag het mio zindelijkheidspakket willen winnen. Onze zoon is nu ochtends1,5 jaar en we zijn net begonnen met hem zindelijk proberen te maken. Zo heeft hij al een aantal keer op het potje geplast en gepoept en loopt hij na het slapen al zelf naar het potje en gaat er op zitten. Sommigen mensen vinden dat vroeg maar ik zou het een volgende al vroeger mee starten

 151. edu1986 edu1986

  152

  als papa van een kleine meid zou dit pakket een uitkomst zijn Bambino Mio Starterspakket small ik zit altijd te klungelen met de wegwerp luiers! overigens word ik niet vrolijk van de lucht wat uit de luier emmer komt! de bambino lijkt me ideaal helemaal omdat het beter is voor het milieu ! en je kindje minder uitslag krijgt. doordat ze nu tandjes krijgt zijn de luiers niet aan te slepen en is mijn portemonnee hier ook minder blij mee dus doe graag mee

 152. Jokki Jokki

  153

  Ik zou heel graag het zwemluierpakket winnen voor mijn dochtertje. We wonen aan de rivier de Lek en gaan met dit lekkere weer vaak zwemmen. Er gaan dus veel wegwerp zwemluiers doorheen en er moet ook nog een zwempakje worden aangeschaft. Met de Bambino Mio zwemluiers hebben we alles in 1 en ziet er super cute uit!!

 153. Debseflebs Debseflebs

  154

  Eigenlijk 1 van de 3, mijn zoontje is net geboren dus een starterspakket voor het zwemmen zou ideaal zijn voor als hij mag gaan zwemmen. Mijn oudste zoon van 2 jaar daar zijn wij momenteel bezig met zindelijk te worden.Dus eigenlijk zou elk pakket wel momenteel van pas komen.

 154. rilana213 rilana213

  155

  Bambino Mio Starterspakket small t.w.v. 92,50 Want ik word binnenkort tante en wil ze graag met dit mooie pakket verrassen! ja zo'n kleintje waar ik dan tante van word wil ik extra verwennen maar een goede luier op zijn tijd is van levensbelang!

 155. mama ties mama ties

  156

  zwemluierpakket voor onze waterrat van 2 jaar en 3 mnd. Zou hij zo heerlijk vinden niet een zwemluier en een een zwembroek, maar gewoon lekker 2 in één. :D

 156. marina85 marina85

  157

  Honda civic, vooral bekend om zijn sportieve uitstraling met jonge bestuurders totdat je de blogs leest. Met een baby op komst kijken wij ook uit naar een extra auto maar vaak vallen de sportieve wagens weg vanwege oa ruimte gebrek mbt kinderwagens. Als ik leest dat de wagen onder de plank past en je alsnog een hele kofferruimte over houdt wordt ik erg blij. Paps ook want die was al bang dat zijn kratje bier niet meer in de auto paste :-P Met woon-werk verkeer Utrecht-Hoofddorp letten we ook extra op de energie klasse. Nu hoeven we de auto niet meteen te kopen maar een kans om de voordelen in praktijk te gaan ervaren laten wij natuurlijk niet lopen Daarnaast klinkt een weekend weg als muziek in de oren. Of we nou winnen of niet onze kijk/vooroordelen op sportieve wagens is bij deze voor altijd veranderd.

 157. St. St.

  158

  Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining”. Dan kan mijn zoon direct aan de slag!

 158. Stefanie Schouwstr Stefanie Schouwstr

  159

  ik zou graag het setje pakket zindelijkheidstraining willen winnen. We zijn druk bezig om ons zoontje zindelijk te maken. dit komt dan mooi van pas. of natuurlijk de Bambino Mio Starterspakket small dat zou ook goed van pas komen.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >