Winnaars Bekend: Win: Babymatras t.w.v. €250

Door: Mamaplaats 123 reacties

winactie stempel Win: Babymatras t.w.v. €250

Babymatrassen van Mérens

De meeste babymatrassen zijn gemaakt van schuim of natuurlatex. Materialen die niet bijdragen aan een gezonde nachtrust. Baby-tjes gaan er sneller van zweten, draaien vaker en slapen onrustig.

Mérens stopte daarom letterlijk en figuurlijk haar jarenlange ervaring in een nieuwe babymatras. Een op en top gezond, veilig en comfortabele matras dat is opgebouwd uit 100% natuurlijke materialen:

 • Biologisch katoen voor extra veerkracht
 • Zachte schapenwol voor het beste slaapcomfort
 • Kamelenwol om baby'tjes te beschermen tegen kou en hitte
 • Mini pocketveren voor de allerbeste ondersteuning van het babylijfje

Deze pure, natuurlijke en duurzame matras is door de organisatie van de Baby Innovation Award 2016 genomineerd voor een Green Award! Met zo’n matras zou je als ouder toch het liefst naast je kostbaarste bezit willen kruipen?!

Wat kun je winnen?

We geven een babymatras weg ter waarde van €250!

Hoe kun je winnen?

 1. Beantwoord de volgende vraag: Waarom zou je kiezen voor een babymatrasje met natuurlijke materialen van Mérens?
 2. Like de Facebookpagina van Babymatras Mérens

Succes!

Winnaars

W

Winnaar

Win: Babymatras t.w.v. €250

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
123 Reacties

Reacties

 1. Hanpie Hanpie

  1

  Omdat mijn baby ook uit natuurlijke materialen bestaat. Dus dat is de beste match!

 2. Floortjebellefleur Floortjebellefleur

  2

  Omdat ik erg veel bezig ben met babyproducten die van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Ik ben 23-07-2016 uitgerekend van ons eerste kindje en ben al veel bezig met resurch doen. Zo wil ik ook wasbare luiers gaan gebruiken en ben ik op zoek naar biologische en natuurlijke billendoekjes. Ook qua shampoo/olie etc wil ik niet voor standaard gaan, maar ben ik nog op zoek naar een natuurlijke lijn zonder chemische toevoegingen. Helaas zijn al dit soort producten vaak duurder dan andere 'normale' producten. Ik zou echt vinden dat ik anders moet in Nederland, de chemische troepjes die in wegwerpluiers etc zitten zijn niet goed voor je kindje. Deze matras zou natuurlijk super passen bij de manier waarop wij ons kindje willen verzorgen en ik zou er super blij mee zijn!!!

 3. DeAutistischeMama DeAutistischeMama

  3

  Omdat ik een natuurmama pur sang ben! Ik doe alles zo veel mogelijk natuurlijk/biologisch/duurzaam waar ons budget het toe laat! Een gezond leefklimaat staat bij ons op #1, Alles is nog zo volop in ontwikkeling bij zo'n kleine lieve baby als we dat op een positieve manier kunnen beinvloeden: YES PLEASE!!!! We zouden heel erg blij zijn met een goed/natuurlijk matras van Mérens!

 4. esther1986 esther1986

  4

  waarom ik dit matras zou kiezen: mijn kindje slapen gemiddeld een derde deel van haar leven! een comfortabel matras is dus wel uiters nootzaak, zodat mijn kindje uit gerust wakker word. haar matrasje is wel aan vervanging toe, dus ik waag deze kans! omdat ik dat de punten mij erg aanspreken. Optimale zekerheidsgarantie Mérens geeft 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk.) als ze zo lang garantie durven geven zegt het voor mij al, dat ook ik het vollen vertrouwen kan hebben in dit matras. En elke moeder wil toch het beste voor haar kindje <3, Gezond, veilig en comfortabel daar staat dit merk voor, nou super toch beschermen tegen kou en hitte! dat stelt zeker gerust, dit merk heeft aan werkelijk alles gedacht duimen voor mijn meisje<3

 5. mvand mvand

  5

  Wouw deze win actie komt als geroepen. Het matrasje van de kleine man is oud en aan vervanging toe en loop daar al even mee in mijn hoofd. Op het matras heb ik een wollen onderlegger liggen gemaakt van een kapotte onderlegger van een groot bed. Mooi hergebruik zo. Maar een goed bedje wat gemaakt is van wol is nog veel mooier. De koelte in de zomer is super (slapen onder schuin dak) en het warme behagelijke in de winter is heerlijk, vooral om dat het voor zo'n klein kindje best lastig is om de temperatuur te regelen. Dat is voor mij de rede om voor wol of zeide dekbedden en onderleggers te kiezen. Spannend

 6. Egon Egon

  6

  Na een lange en heftige bevalling van mijn vrouw is mijn dochter Emmy op 06-01-2016 gezond ter wereld gekomen. Voor haar wil ik alleen nog maar het aller beste en als ik dit zie staat dit absoluut in de lijst! Het natuurlijke tintje maakt het matras alleen nog maar beter! :) Ik hoop dat ik mijn dochter binnenkort op dit heerlijke matras mag leggen en haar het aller beste slaapconform te geven. Fingers crossed :)

 7. marlousDB marlousDB

  7

  Omdat ik weet dat de mensen van Merens er alles aan doen om een topkwaliteit matras te maken! Onze uk krijgt er sowieso een! Als ik zou een matrasje zou winnen, geef ik deze aan ons nieuwe vriendinnetje: het pasgeboren dochtertje van onze vrienden.

 8. Raaf Klein Raaf Klein

  8

  Ik zou kiezen voor een babymatrasje van natuurlijke materialen omdat ik gewoon het allerbeste wil voor mijn kind.

 9. nadiagld nadiagld

  9

  Mérens matrasjes zijn uit 100% natuurlijke materialen, dat is beter voor het milieu en ook beter voor mijn baby.

 10. MIVB MIVB

  10

  De komst van een nieuw leventje laat ons eventjes stilstaan bij wat écht belangrijk is in het leven. Je staat ook even stil bij welke toekomst je dit wondertje wil schenken, in welke wereld hij/zij zal opgroeien. Er is dus geen betere manier dan van bij de start reeds vooruit te denken en bij te dragen aan een betere wereld. Zo geef je niet enkel je nieuwe baby de beste leefomstandigheden maar geef je meteen het goede voorbeeld zodat zij later ook diezelfde waarden kunnen meedragen. Dus ja, ik zou héééééél graag zo'n matrasje hebben! Groetjes, Mieke

 11. elfira elfira

  11

  Omdat een baby natuurlijk ook puur natuur is! Is de meest logische keuze dan!

 12. mama.jill mama.jill

  12

  Ja heel graag voor ons dochtertje niks is belangrijker dat je kindje goedenacht rustheeft en uitgeslapen uit bed komt ik hoop op deze geweldige prijs te mogen ontvangen want ze sliep bij ons in bed sinds kort slaap ze ggelukkig in haar eigen bedje maar wij wilde al een speciale matrasje kopen eest maar effe afwachten het zou echt ideaal zijn deze goede matrasje voor ons dochtertje

 13. spicey spicey

  13

  Omdat ik alleen het beste wil voor het babytje ! ;-)

 14. kloevert kloevert

  14

  Dat het matras voor 100% van natuurlijke materialen is gemaakt spreekt mij het meeste aan. Uiteraard staat slaapcomfort en een goede ondersteuning ook hoog op mijn puntenlijstje, ze slapen immers nog heel veel.. Uiteraard moet het veilig en dus beschermen tegen kou en hitte. Tja en als moeder wil je natuurlijk het beste voor je kindje, en dat is Mérens.

 15. Ilse Overweg Ilse Overweg

  15

  Omdat het beter is voor de gezondheid van mijn kindje, natuurlijke materialen zijn altijd het beste en ik wil uiteraard het beste voor mijn dochtertje. Merens weet wat goed is voor mijn kleintje.

 16. nooyslie nooyslie

  16

  Omdat dit an duurzaam natuurlijk materiaal gemaakt is

 17. Jan31 Jan31

  17

  Omdat je als ouder het beste voor je kindje wilt

 18. mamafeijen mamafeijen

  18

  Omdat ik NATUURLIJK het beste natuurlijke matrasje wil winnen voor mijn baby. Jong geleerd is oud gedaan ????

 19. mata mata

  19

  Ik wil het allerbeste voor mijn baby (ook een gezonde nachtrust) en daarom zou ik kiezen voor een babymatras van natuurlijke materialen van Mérens.

 20. Ajhane Ajhane

  20

  If its natural it must be good for the baby's health.

 21. Dorine Snoeck Dorine Snoeck

  21

  omdat enkel maar HET BESTE VAN HET BESTE goed is voor de baby !!!!

 22. Leen28 Leen28

  22

  Mijn Broertje Quint (20) en zijn vriendin Marina verwachten in juni hun eerste kindje. binnen een paar maanden van afgestudeerde tieners naar uitwonend, samenwonend en werkende ouders. Ik ben trots op ze hoe hun alles zo doen en weet zeker dat ze het saampjes wel gaan redden. Met Marktplaats en een pot verf kom je al een heel eind. Toch zou een beetje hulp geen kwaad kunnen, alles is al zo vreselijk duur. Helemaal als alles tegelijk komt. Dus mocht ik dit prachtige, 100% natuurlijke en veilige babymatrasje mogen winnen, Dan gaat hij naar hun, want een 2e hands matrasje dat is natuurlijk niks. Zij kunnen deze mooie en duurzame prijs meer dan hard gebruiken. Een babymatrasje met natuurlijke materialen van Mérens kies je omdat deze veiliger, comfortabeler en gezonder is voor je kindje. De Biologisch katoen zorgt voor extra veerkracht, de zachte schapenwol voor het beste slaapcomfort, de kamelenwol beschermt je baby tegen kou en hitte en de mini pocketveren zorgen voor de allerbeste ondersteuning van je baby zijn lijfje.

 23. MamaCaro MamaCaro

  23

  Ik zou graag dit babymatras winnen voor ons kindje! Ik ben zwanger van de tweede en voor onze oudste hadden we een schuimrubber matras, vooral in de zomer zweette dat behoorlijk dus we zijn nu aan het kijken voor een goed alternatief en dit klinkt geweldig!

 24. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  24

  Ik zou kiezen voor een babymatrasje van natuurlijke materialen omdat ik gewoon het allerbeste wil voor mijn kind.

 25. NikkiStefanWiewel NikkiStefanWiewel

  25

  Zowel mijn vriend en ik reageren heftig op latexmatrassen, hier krijgen we uitslag van. Onze baby wil ik die ellende besparen. We maken veel liever gebruik van een matrasje met duurzaam en natuurlijk materiaal, zodat ons liefje allergie-vrij kan slapen.

 26. dahlia5 dahlia5

  26

  Omdat ik altijd het beste voor mijn kindje wil en natuurlijke producten en materialen zijn altijd het beste optie !

 27. koek54 koek54

  27

  Ik kies altijd het beste voor mijn kleinkinderen, dus ook voor de beste matras op hun bedjes. En dat is natuurlijk deze matras van 100 % natuurlijke materialen. Geen twijfel over mogelijk. Daarom doe ik graag mee met deze mooie winactie.

 28. wonderwoman wonderwoman

  28

  mijn kleine baby wordt in zijn toekomst al bloot gesteld aan chemische stoffen.. want ja dat is nu eenmaal de wereld dus wil haar zoveel mogelijk puur natuur geven

 29. Charlotte1806 Charlotte1806

  29

  Het matrasje is niet voor mij voor vriendin heeft veel moeten door staan tijdens haar zwangerschap en dit zou een enorm steuntje in de rug zijn na alle vervelende dingen.

 30. iris1107 iris1107

  30

  Omdat ik het beste voor mijn dochtertje wil, en haar een goede gezonde nachtrust gun. Een bijdrage leveren aan het milieu en duurzame producten gebruiken vind ik erg belangrijk.

 31. Pri'Ash Pri'Ash

  31

  Natuurlijke baby's slapen op natuurlijke materialen. Puur liefde

 32. GuntherDB GuntherDB

  32

  ik zou deze matras willen gebruiken omdat alleen topkwaliteit genoeg is natuurlijk voor onze oogappeltjes. Tevens heb ik reeds zeer goede commentaren over dit gehoord. Duimen dus voor ons.... :)

 33. Latpeet Latpeet

  33

  Ik zou daar voor kiezen omdat het gezond en veilig is voor mijn kleintje.

 34. Katerina Katerina

  34

  Mijn zoontje heeft een enorme voorkeurshouding, Waarschijnlijk moeten we hiervoor naar fysio .Daarnaast vind ik hem vaak dwars geschoven onderin het wiegje (gelukkig met slaapzakje en geen dekentjes). Met zo'n goed, natuurlijk matras is de kans groter dat hij rustig blijft liggen en heerlijk slapen...

 35. kimmiej1 kimmiej1

  35

  Ik zou gaan voor een natuurlijk matras omdat wij echt het beste willen voor ons mannetje. Tegenwoordig moeten de kleintjes zo snel mee in alles wat wij willen en handig vinden, dat we vergeten dat de natuur nog steeds het beste te bieden heeft voor onze kleintjes. Ben benieuwd of dit matras echt zo lekker ligt, dat ons ventje binnen no time in slaap valt.

 36. laurasiraa laurasiraa

  36

  Slaap is erg belangrijk voor een kindje En omdat ze zoveel slapen is het belangrijk dat een matrasje uit je juiste materialen bestaat voor het beste slaapcomfort Een blije baby is een blije mama!

 37. Mirjam jacoba Mirjam jacoba

  37

  Omdat ik het beste van het beste wil voor mijn baby en dat is het matras van Merens!

 38. dreamgirl dreamgirl

  38

  omdat mijn dochtertje van nu bijna 11 maanden erg snel zweet en zeker als ze slaapt op haar matras zitten nu al gele plekken van haar lichaamsvocht en ze wordt ook vaak snachts wakker omdat ze dan water wil drinken en erg onrustig is dit matras wat bestaat uit natuurlijke materialen zou ervoor kunnen zorgen dus dat ze veel rustiger en dieper slaapt omdat ze dus meer kan ontspannen en minder zou zweten dat lijkt me echt precies wat voor mijn dochtertje Envy :)

 39. mommysabrina mommysabrina

  39

  Het matrasje zou ik willen winnen omdat ons wondertje het allerbeste verdiend. Nadat ik te horen had gekregen geen kinderen meer te kunnen krijgen. Ben ik nu spontaan zwanger geworden. Nu alweer 20 weken. En dit gun ik mijn kleintje heel erg.

 40. Newyorkje Newyorkje

  40

  Ik vind natuurlijke materialen beter, omdat het beter is voor de gezondheid gok ik.. facebook: Anna York

 41. lynne1988 lynne1988

  41

  Nouja waarom ik voor dit matrasje zou kiezen, de redenen geven jullie zelf al aan in dit artikel! Lijkt me een topmatrasje voor mijn baby en het lijkt me logisch dat iedereen het beste wil voor zijn/haar kind! Dus nu gaan we gauw duimen dat wij dit matras binnenkort uit kunnen proberen voor ons prinsesje :)

 42. marliesvanhoof marliesvanhoof

  42

  Omdat mijn kindje het beste verdient wat er is!

 43. Samantha van Steenis Samantha van Steenis

  43

  WoW! Beste winactie tot nu toe! Ons peuterzoontje is zojuist naar een groot bed gegaan en heb me de laatste tijd veel ingelezen over de "troep" die in reguliere matrassen zit. Wij proberen steeds natuurlijker te leven. Nu er een tweede op komst is in maart zou dit matrasje echt een fantastische aanvulling zijn op de baby uitzet die we zo bewust mogelijk aanschaffen!

 44. gochniak gochniak

  44

  Natuurlijk Geweldig!

 45. lisabk lisabk

  45

  Omdat zo'n matrasje ideaal is, wanneer je hem niet meer nodig heb, en hij op is, het minder tot geen schade aan de natuur brengt wanneer hij afgebroken word.

 46. svandeelen svandeelen

  46

  Natuurlijk ga ik voor een duurzame matras van Merens! Ik ben inmiddels over de uitgerekende datum van ons tweede kindje en zijn bedje staat uiteraard al klaar, helaas wel met een derdehands matrasje. Qua voeding kies ik ook zoveel mogelijk voor natuurlijk: een jaar borstvoeding en vanaf een half jaar voornamelijk gezonde, biologische producten. Een natuurlijk, duurzaam matras sluit hier perfect bij aan!

 47. PKolderman PKolderman

  47

  Omdat wij zelf ook ern Merens boxspring heb en deze méér dan goed bevalt. Verder gebruik ik ontzettend veel producten van alleen maar natuurlijke materialen, zoals mijn huidverzorging, wasmiddel, beddengoed e.d. Dit wil ik uiteraard ook voor ons kleintje die van de zomer verwacht wordt.

 48. PKolderman PKolderman

  48

  Omdat wij zelf ook ern Merens boxspring heb en deze méér dan goed bevalt. Verder gebruik ik ontzettend veel producten van alleen maar natuurlijke materialen, zoals mijn huidverzorging, wasmiddel, beddengoed e.d. Dit wil ik uiteraard ook voor ons kleintje die van de zomer verwacht wordt.

 49. Loutjuh1989 Loutjuh1989

  49

  Wij waren 2 jaar bezig om zwanger te worden van een klein wondertje eindelijk is het zo ver we zijn zwanger maar nu de angsten dis je ook krijgt ook als het straks geboren je wilt toch dat je kindje lekker veilig en goed slaapt dus zou het heel graag willen winnen

 50. willy59 willy59

  50

  Ik houd van natuurlijke producten dus zeker in een matras voor een baby

 51. St. St.

  51

  Natuurlijk kiezen we voor natuurlijke producten voor een natuurlijke nachtrust!

 52. Morning Morning

  52

  Ow wouw wat klinkt dit geweldig! Zoveel mogelijk puur natuur is wat ik het liefste wil voor mijn kleintje. Dus zo'n prachtig matras zou zeker welkom.

 53. Our-Skillz Our-Skillz

  53

  Omdat ik zelf uit ervaring weet dat het verschrikkelijk is om zwetend en onrustig in bed te liggen door een slechter matras. Na jarenlange helse nachtrust besef ik me maar al te goed dat een kleintje daar ook veel last van kan hebben, en zou ik het liefst zelf zo'n matrasje aanschaffen voor de kleine die ik 25 maart as verwacht. Helaas laat mijn budget dat na een verschrikkelijk jaar niet toe, en hoop ik daarom heel erg deze te winnen.

 54. Anne1001 Anne1001

  54

  Ik ben momenteel erg bezig om alle producten en materialen die ik voor mijn kleine man gebruik voor natuurlijke producten materialen te ruilen. Heb een man die erg allergies (krijgt er contacteczeem van) is voor veel verschillende dingen. Ook mijn kleine mannetje heeft sinds een aantal weken eczeem plekjes. Zo sneu als ze er zo'n jeuk aan hebben! Om erger te voorkomen ben ik van alles aan het veranderen. Dit prachtige matrasje zou daarom zeer welkom zijn!

 55. natascha sneller natascha sneller

  55

  omdat mijn baby ook lekker zacht is als hij geboren wordt. verdien hij een 100% natuurlijk matras om lekker te slapen

 56. Chaatje Chaatje

  56

  Alleen het beste voor mijn kindje natuurlijk, al ligt het beste niet altijd binnen het budget.

 57. nessen nessen

  57

  Beter voor de baby.

 58. hadzic.adisa hadzic.adisa

  58

  Omdat over dit product is nagedacht, en dat is met veel andere producten absoluut niet zo. Simpel!

 59. Wendymaes Wendymaes

  59

  Mijn meiden verdienen gewoon het allerbeste, maar meestal is het allerbeste vrij duur en dan ga ik maar voor een iets goedkopere optie, maar niet de slechtste natuurlijk. Daarbij ligt mijn voorkeur ook echt bij natuurlijke materialen !

 60. Suusje87 Suusje87

  60

  Omdat mijn kleine jonge na een moeilijke start het allerbeste verdiend!! Bio katoen, schapenwol en kamelenwol klinkt als een geweldige combinatie waar hij heerlijk op tot rust kan komen zonder allerlei schadelijke stoffen zoals voc's in te ademen.

 61. Simone Lemmens Simone Lemmens

  61

  Love it ???? Natuurlijk beter! Beter natuurlijk

 62. Mamarieke1978 Mamarieke1978

  62

  Ik zou voor een babymatrasje met natuurlijke materialen van Mérens kiezen, omdat ik het belangrijk vind dat ons baby'tje net zo natuurlijk rust kan vinden als nu in mijn buik... We hebben het matrasje van mijn zoontje (bijna 10 jaar) klaarstaan om in April opnieuw te gaan gebruiken... Maar als ik lees wat er verbeterd is in afgelopen jaren, dan ga ik me daar nog graag in verdiepen! Succes met jullie actie en met de mooie producten!!

 63. Elif Elif

  63

  Omdat het gezond, veilig en comfortabel en natuurlijk 100% natuurlijk is..

 64. Kerstbengeltje Kerstbengeltje

  64

  Zodat mijn kindje het beste verdiend dat ik haar kan geven. Een natuurlijk matras stelt min gerust, dat zij niet wordt blootgesteld aan chemicaliën die voor het kleine lijfje niet goed zijn. Het idee van een koel en warm matras, afhankelijk van het seizoen lijkt me ook geweldig.

 65. steffie8 steffie8

  65

  Zo veel keuze aan matrasjes en telkens ben ik niet compleet overtuigd... Maar dan NU een matrasje van 100% natuurlijk materiaal daar willen wij onze kleine over ongeveer 3 maandjes graag op laten slapen!

 66. ter84 ter84

  66

  Omdat ik eigenlijk nooit bezig ben geweest met natuurlijke materialen en gezond leven. Maar nu ik verantwoordelijk heb voor zo'n klein, lief en prachtig mannetje wil ik alle keuzes bewust en onderbouwd maken. Daarom verdiep ik me in alles wat zijn lijfje ingaat, wat hij draagt waar hij in zit en waar hij op ligt. Daarom heb ik ook spijt van dat we een matras hebben dat we kregen bij ons tweedehands bedje. We zijn nu op zoek naar een nieuw matrasje en jullie zouden de perfecte natuurlijke keuze zijn voor ons perfecte kleine mannetje!

 67. kellym kellym

  67

  Wie wil er nou niet het beste voor je kindje? En zo'n duurzaam matras zou dan helemaal top zijn!

 68. SILVIEV SILVIEV

  68

  100% natuurlijke materialen.

 69. mamamarloes87 mamamarloes87

  69

  Wat een geweldig cadeau zou dit zijn voor ons aankomende kleintje! Dit past goed bij onze levensstijl, we willen het beste voor onze baby, zonder misbruik te maken van de natuur.

 70. bodesmet bodesmet

  70

  Het is een prachtig concept deze matras! Mijn zoontje van bijna 2 jaar is nog steeds een moeilijke slaper. Dit matrasje zou misschien wel eens de oplossing kunnen zijn omdat hij zich minder zou draaien en rustiger zou slapen. En wat ook heel leuk is dat deze bestaat uit natuurlijke materialen, want wie wil nu niet dat onze natuur behouden wordt zodat onze eigen kinderen er later ook nog van kunnen genieten!

 71. tessa231 tessa231

  71

  Omdat ik het allerbeste wil voor mijn lieve kleine kindje. Op natuurlijke materialen liggen betekend minder last van irritaties en de allerbeste slaap voor mijn kleine. Dat wil ik zoo graag, dat ik ook heeeel graag wil winnen

 72. CBDKL CBDKL

  72

  Natuurlijk heeft de beste absorptie en lucht doorlaat denk ik. Dus daarom de keuze voor een matras van natuurlijk materiaal

 73. natalievisser natalievisser

  73

  ik zou graag dit natuurlijke baby matras winnen omdat het aller beste is wat ik voor mijn toekomstige prinsesje kan geven een goede start is het beste begin wat je kan geven

 74. Tirza Veldhuis Tirza Veldhuis

  74

  Ik zou vooral vanwege de wol voor dit matras gaan denk ik. Wol reguleert warmte super goed en heeft een zelfreinigende werking. Echt perfect voor een baby dus! Ik was van plan om mijn baby straks op een lamswollen dekentje te laten slapen, maar als de rest van het matras ook zo 'schoon' en natuurlijk is, is dat natuurlijk nog mooier!

 75. Midi Midi

  75

  Wat een mooie actie! Heel graag een kans. Als antwoord, omdat niet altijd alles 'gemaakt' moet zijn, wij proberen ook meer en meer van de natuurlijke dingen in het leven te genieten, dus zou dit ook handig zijn om onze uk, dit van kleins afaan mee te kunnen geven. De wol zorgt voor een goede temperatuurregeling, dus is altijd handig! Fingers crossed!

 76. katje1978 katje1978

  76

  Ik wil het beste voor mijn baby en probeer zo natuurlijk mogelijk te leven

 77. khadija2407 khadija2407

  77

  Het lijkt mij een heerlijk dromerig matras en vind me kindje verdiend het beste wat er is en dat is dit matrasje plus dit is me tweede kindje en kan het heel erg goed gebruiken juist omdat me eerste kindje nog maar 6 maanden oud is en van ons tweede kindje ben ik 06-07-2016 uitgerekend

 78. noiram1 noiram1

  78

  Het is gezonder voor mijn baby en voor de milieu

 79. Svennie23 Svennie23

  79

  Ik zou hem heel graag voor mijn zusje willen winnen.zij is nu zwanger en heel erg bezig met gezonde voeding en ze is zelf ook millieubewust.ze kijkt producten na of er niet teveel "rotzooi" inzit enz.dus zou dit matrasje een hele goede plek krijgen bij haar kindje straks.

 80. Jamilab Jamilab

  80

  Omdat ik mijn onrustige ukkie de beste dutje gun en dit lijkt mij een erg goed, natuurlijk, stevig matrasje die bij onze levenswijze past.

 81. anjajager anjajager

  81

  omdat we thuis erg bewust proberen te zijn van goed duurzame materialen en dat de kinderen ook mee willen geven

 82. Marjoleintje Marjoleintje

  82

  Ik zou kiezen voor een babymatrasje met natuurlijke materialen van Mérens omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor mijn kleintje en een goede nachtrust erg belangrijk is (als de kleine goed slaapt, slaap ik zelf ook beter ;-). Ik zou wel gek zijn als ik niet voor dit matrasje zou kiezen.

 83. Aleesha Aleesha

  83

  Naast dat ons kind tot anderhalf jaar iedere nacht wakker werd had ze ook nog eens regelmatig ondertemperatuur s'nachts en kon zij zichzelf niet goed warm houden. Ook niet in een goede slaapzak. Een dekbed mocht nog niet en ik had gewild dat ik toen zo'n goed matras had die de temperatuur van de baby goed op peil houdt. Voor een tweede zou ik dus graag een heel goed matras willen zodat we allemaal onze nachtrust krijgen.

 84. silviemarije silviemarije

  84

  Omdat ik als moeder helaas niet 24/7 mijn baby kan vasthouden. Een baby slaapt zo veel in zijn jonge leventje dat een matras niet zomaar iets is om op te liggen. Mijn kindje moet zich veilig en vertrouwd kunnen voelen en waar kan dat naast een mens van vlees en bloed beter dan een matrasje met natuurlijke en dierlijke producten! Ook een vorm van puur natuur dus! Ook als alleenstaande moeder wil je het beste voor je kinderen, en ook al is liefde het allerbelangrijkste, een matrasje van Merens zou dus heel welkom zijn.!

 85. mammma84 mammma84

  85

  ik zou voor dit matras kiezen omdat ons zoontje erg zweet in zijn bedje en daar door meer last van zijn eczeem krijgt.

 86. Stacey1979 Stacey1979

  86

  Wauw, wat een luxe versie! Geen overbodige luxe, omdat je kindje natuurlijk je meest kostbare bezit is. Ik zou ons guppie, dat rond 10-7 geboren wordt, zo'n comfortabel, zacht en ademend matras gunnen om tijdens zijn/haar slaap op te groeien tot een gezond en prachtig persoon. Fingers crossed.

 87. Nguyen Pham Nguyen Pham

  87

  Voor jezelf wil je ook het allerbeste en een goede nachtrust. Dus ook het allerbeste voor onze dochter!

 88. Ellke Ellke

  88

  Omdat ieder mens beter slaapt en functioneerde op natuur producten. Silynthetische producten blokkeren toch op de een of andere manier je energie zodat deze niet rond kan en zorgt voor onrust ipv ontspanning en rust. Baby's zijn al zo klein en breekbaar, het beste dat we kunnen doen is zorgen dat ze naast voeding en liefde ook de optimale manier van slapen kunnen krijgen zodat ze een zo goed mogelijke start maken.

 89. Mrsje Mrsje

  89

  Op een matras van Merens slaap je nu eenmaal beter. Natuurlijke materialen ademen beter en geven een veel fijn en comfortabeler gevoel tijdens de dag- en nachtrust. Ik wil mijn kindje het allerbeste geven en daar hoort een goed matras zeker bij!

 90. Naomi Huijzer Naomi Huijzer

  90

  Wauw wat een gave actie zeg! Bij mn eerste kindje had ik aerosleep maar ze was elke nacht en ochtend ijs koud,die gaan we niet meer gebruiken bij ons kindje dat we in juli verwachten. Dit zou toch geweldig zijn als ons kindje eindelijk een warm bedje heeft Door alle natuurlijke producten!

 91. MamaVanJ&Y MamaVanJ&Y

  91

  Geliked! Ik zou kiezen (1) omdat mijn baby heel veel slaapt! En (2) omdat hij een nieuw bedje in een nieuw huis krijgt en we een nieuw matrasje (en bedje) moeten aanschaffen. En (3) omdat ik heel veel over zulke matrasjes lees maar de prijs best veel is :) Zou dus helemaaaal geweldig zijn in zijn mooi opgeknapte kamertje!

 92. Brenda Bracke Brenda Bracke

  92

  Goed gevoel, een matras met natuurlijke materialen. Terug naar de natuur ...

 93. MvanderWier MvanderWier

  93

  Mijn zoontje probeer ik zo 'natuurlijk' mogelijk op te voeden. Ik schaf bewust dingen aan wat binnen mijn macht ligt. Dit matras zou super zijn! Aangezien mijn zoontje ook een écht slaapkopje is. Hij zal er vast heerlijk op weg dromen.

 94. Dhar Dhar

  94

  Zodat papa en mama s'nachts ook van een goede nachtrust kunnen genieten!

 95. minimonkey minimonkey

  95

  Ik heb zelf een heel gevoelige huid en kan dus slecht tegen allerlei synthetische stoffen. Krijg er letterlijk de kriebels van! Als mijn kleintje dit van mij heeft, zou dit matrasje een uitkomst zijn!

 96. StijnVdf StijnVdf

  96

  Wij zouden kiezen voor een Mérens babymatras omdat deze gemaakt is van 100% natuurlijke materialen wat veel beter is voor de baby, heel veel veiliger en ook voor het milieu! Onze baby is trouwens ook natuurlijk gemaakt! Zelf ben ik (de toekomstige papa) een slechte slaper en ik zou niet willen dat mijn baby ook slecht zou slapen daarom vertrouw ik op een Méres babymatras die we hopelijk snel in ontvangst zullen mogen nemen want een baby slaapt de eerste jaren meer dan dat hij/zij wakker is!

 97. Minnie Minnie

  97

  Omdat je baby veel slaapt en een goed matras natuurlijk van groot belang is. En ik wil natuurlijk het allerbeste voor mijn kind

 98. Neonie Neonie

  98

  Wij zijn sowieso erg van de natuurlijke materialen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld wasbare luiers (geen berg plasticafval en zo onwijs schattig met die leuke printjes). Ook zijn wij erg van het duurzame en het recyclen. Dit matras zou dus heel goed bij deze 'groene' familie passen!

 99. Jerphanion Jerphanion Jerphanion Jerphanion

  99

  Wij zijn top ontdekking gekomen dat wij zwanger zijn van ons 3e wondertje . Wat totaal niet gepland! Maar nu het zo is is het erg welkom . Moet best veel extra spulletjes aanschaffen. Daarom zou dit matras echt zo mooie uitkomst zijn.

 100. jantinerietveld jantinerietveld

  100

  Ik ben zwanger van ons 2de kindje , mijn oudste zoontje zweette altijd zo in zn bedje. Op deze manier is dat dus ook verholpen, idiaal.

 101. fam_karthaus fam_karthaus

  101

  De eerste jaren van het leven slapen kleintjes enorm veel daarom is een knap matras van fijne en goede matrialen enorm belangrijk volgens mij voldoet dit matras hier zeker aan als ik het zo lees. Wie wil dat nou niet voor zijn / haar kleine wondertje!

 102. Wollekje Wollekje

  102

  Je kiest het beste voor je kind

 103. Cobyhot Cobyhot

  103

  Omdat mijn kleinkind heerlijk natuurlijk mag slapen.

 104. hera hera

  104

  Als we een wat ruimer budget hadden gehad waren we heel zeker voor dit matrasje gegaan. We zijn nu bij ons eerste kindje samen (mijn derde) over aan het stappen op zoveel mogelijk natuurlijkere dingen. Zo zijn we gestopt met het gebruik van wegwerpbillendoekjes omdat het huidje van Sef geheel open lag. We zijn toen hydrofiel monddoekjes gaan gebruiken met water en doen dit nu nog. In zijn wandelwagen ligt een zacht lamsvel omdat het hem nu warm houd maar ook in de zomer kan hij hier op liggen. Op dit moment zijn we de overstap aan het maken naar wasbare luiers (tots bots peenuts), we hebben er een paar dagen al eentje getest en nu net een hele lading besteld. Al de babyvoeding maken we zelf (mijn twee oudste waren potjes kindjes!) en voor de eerste keer voed ik zelf volledig. We doen dus erg ons best ons zoontje een goede start te geven met ook op het milieu maar ook chemische rommel buiten de deur houden. Helaas hangt aan deze grote overstap momenteel ook een prijskaartje en kunnen we niet alles doen. Dit matrasje winnen zou dus helemaal geweldig zijn. Bovendien word er dan iemand anders heel blij met Sefs 'oude' matras. Ik ben namelijk lid van een site waar mensen die minder hebben elkaar helpen, bijvoorbeels door voedsel wat over is af te geven en niet te verspillen/weg te gooien, maar ook met spullen. Op dit moment staat daar (tussen de vele wensen en giften) ook een wens voor een matrasje. Oeps een heel verhaal geworden dit, maar dit sluit ontzettend aan bij de verandering die wij doormaken momenteel, veel bewuster aan het leven. Ik ga zeker op facebook kijken en meer lezen en Mèrens een like geven.

 105. Wisje Wisje

  105

  Omdat het past binnen onze manier van leven en opvoeden

 106. Jeamy2016 Jeamy2016

  106

  Ik zou kiezen voor dit matrasje voor mijn kleine man, omdat ik graag het alle beste voor m wil. Een zacht veilig en fijn plekje voor hem om gelukkig op te groeien, t lijkt me geweldig om deze te winnen.

 107. marietje2015 marietje2015

  107

  Gezonde rust voor dochter en dus moeder en vader, de manier om stressloos te blijven en zo rond te circuleren ..

 108. Yvonne123 Yvonne123

  108

  Ik hou gewoon van natuurlijke producten, maar soms is mijn buget er gewoon niet toe om de iets duurdere producten te kopen, en dan moet je wel eens wat anders. Dit zou heel goed uitkomen! Groetjes!!

 109. Malandra Malandra

  109

  Er was mij verteld dat ik een miskraam had gehad en vandaag met controle te horen gekregen dat er toch een kloppend hartje te zien is en voor zover te zien is nu alles goed gaat! We hebben dus een nieuw babybedje en babymatrasje nodig om ons 2e kleine wondertje op te laten slapen!

 110. jokke7777 jokke7777

  110

  Ik denk dat dit een prima matras voor onze toekomstige baby('s).

 111. Nijkamp1991 Nijkamp1991

  111

  Ik wil graag mijn kindje op een zoveel mogelijk natuurlijke wijze groot brengen. In een wereld waar alles draait om gemak dient de mens en niet om de natuur, milieu en gezondheid zijn elke kleine veranderingen van groot belang. Al inlezend over alle mogelijkheden van het opgroeien en opvoeden van kinderen en de bewustwording van de natuur lijkt mij een matras van 100% natuurlijke materialen een goed begin!

 112. swenny swenny

  112

  Omdat natuurlijke materialen veel beter zijn voor zowel mijn kindje als het milieu. Dit is ons eerste kindje dat we mogen krijgen en ik ben al heel bewust bezig met het kiezen voor milieuvriendelijkheid. Zo ga ik ook wasbaar luieren, zodat ik geen wegwerp aan het kontje van mijn kindje hoef te doen. Zo spaar ik het huidje van mijn kindje en het milieu.

 113. koelemij@aol.nl koelemij@aol.nl

  113

  Omdat ik voor mijn baby alleen het beste wil! Daarom kies ik voor pure, biologische en duurzame producten zoals het babymatras van merens. De gezondheid van mijn baby staat op nummer 1!

 114. Augustus Augustus

  114

  Omdat wij met onze dochter al vanaf het begin co-slapen (wel in haar eigen ledikant naast ons bed) En ze slaapt nu de nachten mooi door waardoor ze ook op haar eigen kamer kan (daar staat haar 2e ledikant,maar zonder matras) Dus hoe fijn zou het zijn, om haar dan die eerste nachten alleen op haar kamer op zo een fantastisch, veilig en goed matras neer te leggen!

 115. cornelia86 cornelia86

  115

  Omdat de gezondheid van je kindje op nummer 1 komt. Baby's verdienen gewoon het allerbeste omdat ze onvoorwaardelijk van je houden omdat jij hun moeder/vader ben.

 116. renata87 renata87

  116

  omdat elke baby het allerbeste verdient

 117. Heidy Hendriks Heidy Hendriks

  117

  wow dit lijkt me heerlijk te slapen

 118. vrouwtje85 vrouwtje85

  118

  Het lijkt mij gezond een baby is nog zo gevoelig en kwetsbaar dan kies ik liever toch natuurlijke producten

 119. Valerie32 Valerie32

  119

  Een matras is het belangrijkste wat er is voor een kind/baby/volwassen ! , we zijn nog op zoek naar een matrasje voor onze kleine spruit die verwacht word in april . Volgens het artikel dat ik gelezen heb op de facebook pagina kan je geen betere matras vinden dan deze . Is wel een dure aankoop ,maar wel 100% zijn geld waard denk,ik zo.

 120. Meermeer Meermeer

  120

  Omdat ik baby Daan van 4 maanden, het allerbeste matras gun van de wereld, na 3 maanden in het ziekenhuis te hebben gelegen;-) eindelijk thuis, fijn!!!!!

 121. cindydylano cindydylano

  121

  Omdat een baby recht heeft op eerlijke producten de wereld is al oneerlijk genoeg!!

 122. esther1977 esther1977

  122

  omdat ik graag een leuke blog op jullie site wil schrijven over dit product.

 123. Nathalieperdok Nathalieperdok

  123

  Heel graag!!! Mijn kindje heeft nogal last van zijn nekje en rug en is erg gevoelig voor bepaalde materialen en stoffen. Hij kan een goed matras wel gebruiken!!!:) dan kan dit matrasje naar zijn aankomende broertje of zusje!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >