Win 5x een Fisher Price apptivity case!

Door: Mamaplaats 41 reacties

Win 5x een Fisher Price apptivity case!

Vanaf nu kunnen ook kinderen veilig spelen met de iPhone of iPod Touch van papa of mama! De iCan-houder beschermt de iPhone terwijl het kindje zelf met de apps speelt. Plaats de iPhone in de houder, klik hem vast en dankzij het doorzichtige plaatje voor het scherm kan er niks misgaan! Dankzij de grote rubberen handvatten kan het kleintje de houder makkelijk vasthouden. De gratis Fisher-Price Spelenderwijs Leren-apps zijn via iTunes te downloaden en zorgen voor eindeloos speelplezier! Met deze houder is het kindje de baas, maar blijft de iPhone heel. Bovendien kan het kindje ook zonder iPhone leuk met de houder spelen, dankzij de rammelaars en het spiegeltje op de achterkant. Apple-producten worden niet meegeleverd. Te gebruiken in combinatie met iPhone 1G, 3G, 3GS, 4G, 4GS en de iPod Touch 2G, 3G en 4G. Wat moet je doen om de Fisher Price Apptivity Case te winnen? Beantwoord de volgende vraag: "Met welke eigentijdse productcombinaties kan Fisher Price nog meer inspelen op de uitdagende trends van vandaag de dag?"

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
41 Reacties

Reacties

 1. sandra sandra

  1

  Er zou ook een soort gelijk product moeten komen voor de Ipad......mijn dochter denkt nog steeds dat ze erop kan staan. En al die koek-krummels lijken me ook niet zo geweldig voor het apparaad....Verder zijn er inmiddels ander smartphones die ook wel zo'n handige case kunnen gebruiken.

 2. xkimiejx xkimiejx

  2

  Een klein speelapparaatje met een klein tv schermpje er in, waar alleen baby-tv op ontvangen kan worden. Zo kunnen ze altijd baby-tv kijken en een ouder kind (of een volwassene) heeft de tv voor zichzelf hihi;-)

 3. Cynthia Cynthia

  3

  een kleinspeelapparaatje met een spelcomputertje ik heb nu een zoontje van 17 maanden en die wil telkens op de spelcomputer van zijn vader als zijn vader bezig is naar zijn werk met de xbox komt er niets van want mijn zoontje pakt de joystick af

 4. Cora Cora

  4

  Het zelfde idee als de Apptivity Case maar dan met een klein TVtje erin waar je bv een SD kaartje in kunt doen met wat filmpjes die jij geschikt vind voor die leeftijd! Zou echt een uitkomst zijn, zit mijn zoontje ook eens 2 min stil haha

 5. Roos Meijers Roos Meijers

  5

  Nou ik als Oma snap er al helemaal niets van.Moderne tijd zal het wel zijn.I-phone met al die nummers nog nooit van gehoort.Misschien is mijn kleindochter wel zo slim.Dat ze het begrijpt,kan ze Oma nog wat leren!!

 6. jepje jepje

  6

  met een klein tv tje met leuke liedjes erin en geluidjes

 7. Koetje Koetje

  7

  Een mini-telefoon waarop je 2 nummers kan programmeren die je makkelijk kan wisselen anders wordt papa of mama continu gebeld tijdens een vergadering. Daarnaast kan deze telefoon muziekjes afspelen en korte filmpjes.

 8. DebbyvdH DebbyvdH

  8

  Door een stootvast televisie/ telefoon zodat je kind er alles mee kan doen ook laten vallen

 9. Vera Vera

  9

  Een ring voor de i pad. Lijkt mij ook wel handig.

 10. chesraso chesraso

  10

  Nou moeders heeft nog een gewoon ouderwets mobieltje....maar voor de kleine natuurlijk helemaal het einde....je kan er van alles mee..knopjes drukken liedjes luisteren en: gooien als mama ontdekt heeft dat hij in de kleine handjes terecht zijn gekomen..dus zo'n ring voor papa zijn iphone zou een uitkomst zijn want papa zit dagelijks in de stress,haha dan mogen we weer praten tegen haar als ze hem te pakken heeft!!

 11. Willemien Steenbergen Willemien Steenbergen

  11

  handig, leuk en leerzaam wat wil je nog meer voor je kleintje!!

 12. dre dre

  12

  als er maar knopjes opzitten en geluid maakt vind de kleine het al leuk

 13. Veltmuisje Veltmuisje

  13

  Een beschermknop op de "home" knop van onze I-pad! Onze zoon vindt Het Zandkasteel geweldig, dat kijkt hij dan ook wel eens met paps en mams, maar die knop is ook zo leuk om op te drukken.

 14. Ladydorien Ladydorien

  14

  Een kinder iphone! Jeetje ons zoontje kan niet van de iphone en blackberry afblijven! De telefoons die er zijn, zijn te grof! Een iphone maar dan voor het kind!

 15. quintathyme quintathyme

  15

  een speelapparaatje waarop op de kleine tv en muziek op kan kijken en luisteren mijn zoontje slaapt niet zonder dat hij muziek heeft gehoord of zodra het muziekje is afgelopen en slaapt nog niet helemaal gaat hij huilen en wilt hij dat je opnieuwd aan de molentje draait. en sinds kort kijkt hij af en toe ook naar de tv miss begrijpt hij het niet helemaal maar hij vind het prachtig

 16. Daniela Daniela

  16

  Inderdaad Sandra, een vergelijkbaar iets voor om de iPad is ook een heel goed idee!

 17. susanne79 susanne79

  17

  Onze kleine meid vindt het ook leuk om met de tablet van opa te spelen...het zou handig zijn als daar ook iets voor wordt gemaakt...of voor de gewone huistelefoon...onze kleine meid wil nu alles in haar mond stoppen...en de telefoon en de tablet van opa moeten er ook aangeloven...verder vindt ze het ook heerlijk om met haar natte en vieze vingers over het scherm van het tabllet te gaan...het is wle leuk om te zien hoe snel ze daar al mee kunnen spelen...vooral bewegende plaatjes kijken vindt ze geweldig...

 18. janske81 janske81

  18

  Een smartphone voor de aller kleinste vind ik te ver gaan.. Maar een tablet voor kinderen en vooral voor de kleintjes kan niet uitblijven vind ik. En dan in leuke kleurtjes en in combi met bijtring etc. Er zijn al een aantal Apps op de markt die gericht zijn op de aller kleinste. Maar ook handig om er al een paar Apps op te zetten.

 19. Emmy Emmy

  19

  Deze heb ik al! Het is een super uitvinding. Heb het aangeschaft toen we op vakantie gingen en mijn zoontje heeft heel lief baby tv gekeken in het vliegtuig! De apps die je er "gratis bij krijgt" zijn altijd gratis te downloaden via de appstore.. Ik vind die een beetje tegen vallen. Nou is mijn zoontje ook pas 10 maanden...

 20. Ellen Lampe Ellen Lampe

  20

  Oooo als groot apple fan met een huishouden Voll i pads en i phone (ook opa oma en ooms en tantes) zou dit een welkome oplossing zijn!!

 21. mellanie mellanie

  21

  baby vind de dingen die het simpelst zijn het leuks oke een geluidje er uit is altijd leuk en dingen die er aan vast zitten die ze in hun mond en handjes vast pakken mijn dochtertje van 5 maanden vind haar drinkbeker die eigenlijk van kinderen van 1 a 2 jaar zijn het leukst ze gild het uit van pret misschien dat dit product leuk is om in de avond mee naar haar bed te nemen misschien in een vorm van een knuffelbeer

 22. wandena wandena

  22

  Leuk speelgoed voor me zoontje. Die rent iedere keer met mijn telefoon rond. Mijn Ipod durf niet te geven, maar als het op deze manier kan is het wel veilig. Hopelijk maak ik er kans op. Succes iedereen.

 23. Cinnepin Cinnepin

  23

  Een stootvaste portable dvd-speler. Kan ze ongestoord Bumba of Zandkasteel kijken als papa en mama iets anders willen kijken op tv. Of in de auto, zonder dat je bang bent dat het apparaat stuk gaat omdat ze de riempjes losfriemelt...

 24. Lina Lina

  24

  Mijn prinsesje is helemaal gek op mijn laptop en gaat met haar vingers lopen tikken als ik erop ga. Het zou te gek zijn als Fisher Price kan inspelen op een laptop. Zoals iets wat je op je toetsenbord legt en waarop ze kan tikken en echt op youtube kan om haar Bumba te zien. En op de beeldscherm ook iets zodat mijn laptop veilig is :)

 25. MommieBlessing MommieBlessing

  25

  Als ik nu eens deze zou winnen blijft ze eindelijk van mij iphone af(lol) dus alle smarttoestellen verdienen de aandacht om in dit product te passen ongeacht merk zou ik een geweldige aanvulling vinden

 26. Sjoukje Sjoukje

  26

  Eenzelfde bescherming voor de Ipad. Zodat ie wel tegen een stootje kan! ;)

 27. kristelgloudemans kristelgloudemans

  27

  mijn dochter vind kinderliedjes erg leuk, maar deze zijn vaak anders gezongen als zij leert op de creche. mss dat ze de liedjes een keer kunnen updaten?

 28. GastouderKirsten GastouderKirsten

  28

  Schoentjes waar ze automatisch door gaan lopen;) Mijn zoon is nu 21 maanden en loopt nog niet! Dus daarnaast voor mij dan een nieuwe rug;) Even zonder dollen! Wat ik echt een uitvinding zou vinden is een kinderlaptop die je aan de grote mensen laptop kan vastmaken met een usb aansluiting ofzo.. En dat we dan samen opzoek kunnen gaan naar spelletjes of filmpjes, maar dat het dan wel veilig is.. Niet dat je kind op de grote mensen laptop iets verkeerds intypt en meteen alles verwijderd;) Dus een kinderlaptop zodat je samen de weg van het internet en spelletjes kunt ontdekken! Ik vraag bij deze patent aan op het beste idee van Kirsten;) LOL Groetjes Kirsten

 29. ingeborgvh ingeborgvh

  29

  Ik zou iets combineren met een MP3 speler die ook geschikt is voor kleintjes. Waar de baby de stem van papa en mama op kan horen en waar je ook haar eigen taaltje mee op kan nemen. Natuurlijk moet je er ook muziek op kunnen afspelen.

 30. Marloes Vries Marloes Vries

  30

  een telefoon zodat je kleine opa/oma kan bellen met zijn/haar eigen mobiel met een druk op de knop!

 31. martha68 martha68

  31

  een klein beeldje waarop je ouders te zien zijn

 32. Lisa Postma Lisa Postma

  32

  Een goedverpakte en lichtere I-Pad voor kleinere kinderen. Zodat het kind het kan laten vallen, maar ook in de mond kan nemen.

 33. Mamaks Mamaks

  33

  Afstandsbediening van Fischer price om je kind af en toe wat zachter te zetten :-)

 34. Elidepeli Elidepeli

  34

  Een veilige en gemakkelijke koptelefoon en walkman/mp3speler o.i.d. Zodat ze zich af en toe kunnen afsluiten van de drukte met een fijn muziekje of met natuurgeluiden, zonder dat je als moeder bang hoeft te zijn dat ze hun oren beschadigen.

 35. Laura Wildemann Laura Wildemann

  35

  Ik zeg een soort horloge/armband met allemaal figuurtjes en knopjes en geluidjes en lichtjes. Voor baby's die nog niet zo goed kunnen vasthouden, zodat het om blijft zitten. Natuurlijk moet dat wel kwijl, bijt en toch ook val bestendig zijn.

 36. Nita Nita

  36

  Een ipad/iphone achtig speeltje dat je vast kunt maken aan de kinderwagen/autostoel. En dan het liefst met mooie plaatjes of bewegende beelden en dan met babymuziek erbij. Of een stuurtje voor op de kinderwagen. Als hij dan naar links of naar rechts draait, dan komt er een ander plaatje te voorschijn. De optie muziek is ook leuk, maar die moet je dan wel uit kunnen zetten. :) Ik denk dat mijn zoontje dat geweldig zou vinden!

 37. minimonkey minimonkey

  37

  Vroeger had je van die voort tv-tjes: je draaide hem op als een speeldoosje en dan startte het muziekje+zag je een beeld voorbij lopen. Wat mij leuk lijkt is om hier een moderne versie van te hebben. Dus iets soortgelijks (houder) maar dan voor de iPad, wat je vervolgens makkelijk in de box op kunt hangen. Door de touchscreen functie heb je naast muziek en film ontzettend veel mogelijkheden om de ontwikkeling van je kindje te stimuleren (bv allerlei dieren op het beeld>kindje raakt koe aan koe zegt BOE! hetzelfde met kleuren/woorden noem maar op) Ik zie het helemaal voor me!

 38. rebekkie44 rebekkie44

  38

  Een spiegeltje die tegen je praat als je erin kijkt. En dan vooral positieve dingen. Ik ben er van overtuigd dat als je al vroeg begint met het leren positief denken dat dit goed is voor je eigenwaarde en daardoor opgroeit als een positief mens!

 39. joda joda

  39

  wat mij heel handig lijkt is een hoes voor de Ipad, zodat je de Ipad kan vastmaken aan de hoofdsteun van de auto. Op deze manier kan je kleintje filmpjes kijken onder het autorijden, zonder een extra apparaat te moeten aanschaffen.

 40. Sarina Sarina

  40

  Een case voor je IPad of IPhone met zowel zachte, knuffel stukjes als harde, bijt stukjes. Dit alles natuurlijk smijt en spuug proof!!

 41. Witchy1984 Witchy1984

  41

  Een Fisherprice e-reader, zodat je kind prentenboekjes kan lezen. De e-reader zou een voorlees mogelijkheid kunnen bevatten. Als je deze aanzet wordt je kindje voorgelezen. Maar je kind kan ook zelf boekjes lezen door via een touchscreen van pagina te wisselen. Voor mama en papa is er een vergrendeling zodat er van boek gewisseld kan worden.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >