Win 4 setjes gepersonaliseerde fopspenen + 2 fopspeenkettingen!

Door: Mamaplaats 109 reacties

Win 4 setjes gepersonaliseerde fopspenen + 2 fopspeenkettingen!

Het idee van de gepersonaliseerde fopspeen van mijnfopspeen.nl komt overgewaaid uit Denemarken waar deze ‘tutten’ een geweldig succes kennen. Het idee is simpel: op de fopspeen kan de naam, of koosnaampje, van je kind worden gegraveerd. Met een eigen naam op de fopspeen, weet je zeker dat jouw kindje voortaan met zijn eigen speen thuis komt van de crèche of het kinderdagverblijf! De fopspenen zijn uniek en gemakkelijk te herkennen. Ze zijn niet duurder dan een ‘gewone’ kwalitatieve fopspeen. Voor 14,90 euro krijg je er drie opgestuurd! Bekijk hier de Facebookpagina van Mijnfopspeen.nl. Wat moet je doen om kans te maken op deze unieke fopspenen van www.mijnfopspeen.nl? Beantwoord de volgende vraag: 'Waar komt het idee van deze gepersonaliseerde fopspeen oorspronkelijk vandaan?' Uit alle reacties wordt een winnaar gekozen en de winnaar mag 4 setjes gepersonaliseerde fopspenen en 2 fopspeenkettingen uitkiezen!!!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
109 Reacties

Reacties

 1. xxmaschaxx xxmaschaxx

  1

  Ik ben de eerste :-) Het oorspronkelijke idee komt uit Denemarken en ik vind het handig. EN leuk! De uitvoeringen zijn mooi en vele kleurtjes dus mijn kleintje krijgt er wel één of twee denk ik :-)

 2. xxmaschaxx xxmaschaxx

  2

  Die knuffel fopspeenolifant met olifant is ook te gek!

 3. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  3

  Uit Denemarken! Grappig en superleuk! Scheelt ook de naam spellen ;) Roselynn wordt vaak verkeerd geschreven of gezegd..

 4. MamavanJoris MamavanJoris

  4

  Leuke aktie, maar wij weten niet of het een jongen of meisje word, dus welke naam is nog de vraag, maar de speenketting is een hele mooie uitvinding, want die kleine rotdingetjes (spenen) zijn altijd Zoek

 5. carla carla

  5

  Het oorspronkelijke idee komt uit Denemarken. Hoop dat ik een setje win. Leuk ook die speenkettingen met olifant, giraf of andere dieren.

 6. lily lily

  6

  Het oorspronkelijke idee komt over uit Denemarken!

 7. marjan1982 marjan1982

  7

  het idee komt uit denemarken. vind dit een heel leuk idee, heel makkelijk als je ze ergens laat logeren ofzo... hoop dat ik ze win... ik heb ze wel al regelmatig kado gegeven aan vrienden en familie. is ook heel leuk als kado:) nu zou het ook leuk zijn voor onze kersverse baby Thijs... hoop hoop hoop:)

 8. taartje taartje

  8

  Het idee komt uit Denemarken. Het is een slim idee en bijna geen risico meer dat per ongeluk jouw kindjes speen in een ander mondje terecht komt. En de speenkettingen zijn helemaal fantastisch. Ze zijn leuk en veilig en het scheelt een hoop aan nieuwe spenen kopen hahaha

 9. Cora Cora

  9

  Het oorspronkelijke idee komt van Pia en haar man Søren uit Denemarken. Een super idee als je het mij vraagt! En in verschillende vormen, maten, kleuren. Leuk!

 10. meissie00 meissie00

  10

  Zoals ze hierboven zeggen (heb ik ff nagezocht) Uit denemarken. Ik vind het wel handig, als je meerdere kinderen hebt of je kindje bij een dagverblijf tijd doorbrengt is de speen zo makkelijk weer te linken aan het juiste kindje. Ik ben nu 7 maanden zwanger en doe graag mee voor zo'n gave set :)

 11. Alicia2905 Alicia2905

  11

  Het oorspronkelijke idee voor de fopspeen met naam komt uit Denemarken. Mijn zoontje is altijd zijn speen kwijt of komt met de verkeerde thuis, dus dit is een super-idee. En komt hier wel van pas.

 12. My family My family

  12

  natuurlijk denemarken en wil heel graag de tuttjes winnen

 13. w12345 w12345

  13

  Overgewaaid uit Denemarken, waar deze "tutten"een geweldig succes zijn. Op de fopspeen staat de naam of koosnaampje van het kind. Ben er zelf niet zo'n voorstander van. De duim of vingertjes zijn altijd bij de hand.

 14. iuliastamate iuliastamate

  14

  Het oorspronkelijke idee komt van Pia uit Denemarken. ik vind de fopspeenkettingen ook erg mooi!

 15. w12345 w12345

  15

  Wat ik nog vergat te zeggen, is dat mijn kleinkinderen allemaal een speen in de mond hebben. Dus het idee van de naam erop is wel erg handig. Denemarken is het land van herkomst, dat wil ik nog even zeggen.

 16. Elvira Elvira

  16

  Het is overgewaaid uit Denemarken. Navnesutten.dk is de voorloper van mijnfopspeen.nl. Mijn zoontje Jack heeft regelmatig een fopspeen zeker voor het slapen gaan en binnenkort, over een week of vier, krijgt hij er een zusje bij. Dan is zo een leuke fopspeen natuurlijk altijd handig.

 17. annie annie

  17

  natuurlijk uit denemarken onze dochtertje kan niet zonder een speen en wij vinden het een super mooie speen

 18. joeky joeky

  18

  Het idee komt van het probleem: fopspenen van kindjes verdwijnen of worden verwisseld. De gepersonaliseerde fopspeen werd ontwikkeld om dit op te lossen. Daar komt het idee vandaan!

 19. grootaars grootaars

  19

  deze super leuke ‘tutten’ komen uit Denemarken!!!!!!!!!! ze zijn SUPER zeker als hun eigen naam er op komt te staan leuk idee!

 20. Mommyof2 Mommyof2

  20

  Deze super leuke en vooral handige tutten komen uit Denemarken. Het lijkt mij erg leuk en handig om deze speen te winnen!

 21. nolensas nolensas

  21

  Zoals hierboven in het stukje te lezen is komt de støvsuger (fopspeen) met hierop de (bij)naam van je kindje uit Denemarken. Erg leuk en handig (vooral op het kinderdagverblijf!) Ik hoop dat ik ons stoere knulletje kan verrassen met die stoere speen!

 22. devilwoman devilwoman

  22

  denemarken zou super zijn als ik dit win voor mijn kleindochter

 23. Engel78 Engel78

  23

  Het idee komt van Pia uit Denemarken. Geweldig zeg, vooral die speenketting met de giraf! Ik zou heel graag een setje willen winnen voor mijn dochter, dus ik doe graag mee!

 24. johanenpaula johanenpaula

  24

  het doel van de gepersonaliseerde fopspeen is de problemen die te wijten zijn aan verwisselde en verloren fopspenen op te lossen. van oorsprong uit Denemarken

 25. S en J S en J

  25

  Het idee komt uit Denemarken.Zou het erg leuk vinden om de fopspenen met naam te winnen en ons kindje een fopspeen te geven met eigen naam omdat weinig kinderen zo'n fopspeen hebben!

 26. Nathaliefox Nathaliefox

  26

  toen we zagen dat je deze geweldige fopspenen die oorspronkelijk uit denenmarken komen kon winnen . waren we heel blij onze delano heeft toen die geboren was een set van drie gekregen en heeft er nu nog maar een , andere spenen wil hij niet en de vorm en hetmatriaaal is goed over na gedacht we hebben andere geprobeerd maar wil alleen die, delano zal heel blij zijn met deze spenen. groetjes de familie fox

 27. bartenmarlon bartenmarlon

  27

  Het idee komt uit Denemarken. Vind het een erg leuk idee en hoop ze te winnen!

 28. DutchDaddy2009 DutchDaddy2009

  28

  Het komt van oorsprong uit Denemarken. Het doel van de gepersonaliseerde fopspeen zijn de problemen die te wijten zijn aan verloren of verwisselde fopspenen, om die zo op te lossen. Aangezien wij in Juni ons kindje verwachten, zouden wij deze heel erg goed kunnen gebruiken..

 29. marjo marjo

  29

  Het idee van de gepersonaliseerde fopspeen van mijnfopspeen.nl komt overgewaaid uit Denemarken waar deze ‘tutten’ een geweldig succes. En het is voor ons de ideale op lossing gezien mijn kleine meid steeds een tuut van iemand anders mee naar huis krijgt Zo er super graag eentje winnen want ik vind ze nog leuk ook groetjes marjo en danysha

 30. devilwoman devilwoman

  30

  zou fijn zijn zo wat moois te winnen maar geluk is niet aan ons besteed toch het beste hopen

 31. security-lady security-lady

  31

  Het idee komt uit Denemarken. Heel simpel idee , maar ooohhh zo makkelijk. Goeie ideeen hoeven ook niet moeilijk te zijn.

 32. mkbanjo mkbanjo

  32

  Het idee van de gepersonaliseerde fopspeen van mijnfopspeen.nl komt overgewaaid uit Denemarken waar deze ‘tutten’ een geweldig succes. Mijn Jelle (nu 4 weken) zou hier heel blij mee zijn, hij is vaak na de voeding nog erg onrustig en krijgt dan de speen. Lijkt me stoer als dan ook zijn naam er ook nog op staat. Kan opa zich ook niet vergissen bij het geven van de speen haaha

 33. Mama van 4 Mama van 4

  33

  Onderzoekers in Denemarken ontdekten enige tijd geleden dat de overdracht van bacteriën een flink stuk wordt tegengegaan als elk kind zijn eigen fopspeen gebruikt. Dat is immers niet altijd het geval, zeker niet als er op de tutter geen eigen naam van het ukje staat. Vandaar de gepersonaliseerde fopspeen uit Denemarken.. En ook ik wil ze heel graag winnen, ik vindt ze fantastisch. We hebben 2 kids met 11 maand leeftijdsverschil die beide een speen hebben, dus ideaal!!

 34. biancdh biancdh

  34

  uit Denemarken! Handig hoor, fopspenen met naam, lijkt me ideaal. (Bij ons in de vriendenkring zijn al drie keer dezelfde spenen gesignaleerd, probeer ze dan maar eens uit elkaar te houden) Ik denk alleen dat onze oudste stikjaloers wordt op de spenenketting,. Hij is namelijk helemaal gek van olifanten!

 35. nessen nessen

  35

  Uit Denemarken. Leuk hoor met een eigen naam.

 36. Adriana1982 Adriana1982

  36

  Deze vraag is wel erg makkelijk te beantwoorden! Het idee van de persoonlijke fopspenen komt uit Denemarken: enorm goed idee!!! Want inderdaad op de crech maar ook op bezoek of in een pretpark, alle spenen lijken tegenwoordig op elkaar en voor je't weet loop je met de speen van een ander kind weg... Lijkt me superleuk om een setje spenen te winnen!!! :D

 37. mamasuus mamasuus

  37

  Het idee komt uit Denemarken! Helemaal geweldig dit idee aangezien mijn jongste regelmatig met andere baby's in aanraking komt en er veel dezelfde spenen in omloop zijn.

 38. juultje juultje

  38

  super de luxe spenen uit denemarken heb twee prachtige kleinzonen van 1 jaar yuri en jayden groetjes

 39. alie22 alie22

  39

  Het idee komt uit Denemarken. Wij hebben net een twin gekregen en lijkt me super handig zo'n fopspeen met naam. Ten eerste weten we dan zelf welke speen van wie is, maar bovendien hoeven we als we wandelen of winkelen niet steeds de vraag te beantwoorden van : hoe heten ze? Ze zien er heel erg leuk en vrolijk uit!

 40. anli anli

  40

  Hallo , het idee komt uit Denemarken . Heel handig , raak je nooit meer in de war .

 41. Wilma D Wilma D

  41

  Uit Denemarken. Het ziet er leuk uit voor mijn kleindochter die sinds kort eindelijk haar speentje wil

 42. poesemien poesemien

  42

  Uit Denemarken. Wel stom dat ik moeite gedaan heb om het op de site op te zoeken! Het is een goed idee, we kregen trouwens van de crèche een flyer van deze firma.

 43. amanda86 amanda86

  43

  Super leuke actie. zal bij mij idiaal zijn. Mijn jongste van 7 maanden heet Kaelan en ik moet steeds horen hoe heet tie of kielen zo irritantie. bv elke keer weer bij CB moet ik het blijven verbeteren en zo kunnen ze het zelf lezen hihi

 44. amanda86 amanda86

  44

  oeps sorry Uit Denemarken. drukte perongeluk op enter (schaam hihi)

 45. mama84 mama84

  45

  wat een leuke actie! Wel heel makkelijk hoor, het idee komt uit DENEMARKEN! Ik zou het erg leuk vinden om de fopspenen te winnen, dan weet ik meteen voor welk van mijn kinderen de juiste speen is ;) Al zijn we nog niet helemaal uit onze meisjesnaam!

 46. anitaamy anitaamy

  46

  tja de antwoorden staan er al Denemarken erg mooie spenen en speenkoorden superrr

 47. sliekie26 sliekie26

  47

  Nou op deze manier is een antwoord geven niet moeilijk zo openbaar, Het oorspronkelijke idee komt uit Denemarken. Het is bedacht door Pia Callesen. http://www.mijnfopspeen.nl/AboutUs.aspx Het is natuurlijk super handig bedacht, ( jammer dat je daar zelf niet op komt! ) Desalniettemin (helemaal aan elkaar) vind ik het buiten het antwoord natuurlijk super leuk om de fopspenen te winnen! Het is ook super handig voor opa en oma die op meerdere kinderen tegelijk zouden moeten passen. Ben gelijk helemaal enthousiast! Vind nu alles leuk waar de naam van mijn zoontje op kan staan en in kan worden verwerkt. Dat maakt alles net even weer wat unieker!

 48. essy6000 essy6000

  48

  Het idee van de gepersonaliseerde fopspenen komt dus uit Denemarken, zoals hierboven te lezen is. Ze zouden me heel erg goed van pas komen met mijn tweeling!

 49. Fay Fay

  49

  Super spenen met dito koorden!! Het antwoord issssss (uiteraard):Denemarken!!!en Pia Callessen, mama van Frederik en Emma, is gestart met Navnesutten® in april 2005 met als doel de problemen die te wijten zijn aan verwisselde en verloren fopspenen op te lossen. Hopelijk maakt onze Fay ook een kans op deze superspenen + lieve koordjes! succes allen! Groetjes van de mama van Fay

 50. Nita Nita

  50

  Denemarken. :) Mijn zoontje heeft heel graag een speentje, maar bij mijn ouders gaat de hond er steeds mee vandoor. Misschien laat de hond de speen met rust als de naam van mijn manneke erop staat, haha.

 51. nancy nancy

  51

  Het idee komt uit Denemarken...het is echt ideaal en super leuk! Het is soms heel erg lastig om een echte leuke speen te vinden. Dus wat is er leuker als die standaad spenen??? De gepersonaliseerde spenen. Ik zou het geweldig vinden om mijn kindje straks te zien met een speentje met zijn eigen naam erop en dan heb ik het nog niet over de super leuke speenkettingen.

 52. Sofje79 Sofje79

  52

  Het idee komt uit Denemarken. Ik vind ze geweldig, schattig en praktisch.

 53. Karin Welvering Karin Welvering

  53

  Het idee van de fopspeen komt uit Denemarken. Ze zien er echt super leuk uit! En de fopspeen ketting ook, geweldig!

 54. gerard43 gerard43

  54

  In 1949 ontwikkelden 2 Duitse artsen een speen voor baby's om op een gezonde en hygiënische manier in te spelen op de zuigbehoefte van boorlingen. De tutter was geboren.

 55. mamamerijn mamamerijn

  55

  Het idee voor de gepersionaliseerde speen komt uit Denemarken. Met 2 kleintjes die beide een speentje hebben is deze met naam wel heel erg handig!

 56. ProudMom ProudMom

  56

  Zoals hier boven al heel vaak verteld: het idee komt uit denemarken! Ik zou het hartstikke leuk vinden om te winnen omdat mijn zoontje dus absoluut niet zonder kan, al vaak op zoek geweest naar leuke speentjes maar een speen met zijn naam erop zou helemaal geweldig zijn & super handig

 57. eef1988 eef1988

  57

  In Denemarken hebben ze echt nog wel goeie ideeën zeg! wat met een tweeling houd je de speentjes echt niet meer uit elkaar

 58. prinsen prinsen

  58

  super leuke actie van een lieve oma of toch bijna

 59. sharwankoemar sharwankoemar

  59

  Het idee van de gepersonaliseerde fopspeen van mijnfopspeen.nl komt overgewaaid uit Denemarken wat een gave actie kunnen ze eindelijk alle spenen in de familie uit elkaar halen we hebben namelijk een echte baby boem bijn ons in de familie

 60. Corine_79 Corine_79

  60

  Het idee komt uit Denemarken van een moeder die er tegen aan liep dat spenen regelmatig verdwenen of dat kindjes met elkaar's speen in liepen. Om dit probleem tegen te gaan vond ze de speen met naam uit! Echt een super uitvinding als je het mij vraagt!

 61. misss-eva misss-eva

  61

  uit denemarken,de bedenkster pia schrijft:Wanneer ik mijn zoontje Frederic ging ophalen aan het kinderdagverblijf, had hij regelmatig zijn fopspeen verloren en de fopspeen van een ander kindje in de mond... mét de bacteriën..." naast dat het handig is,zijn ze ook superleuk,de oma's halen vaak de speentjes van mijn 2 kinderen door elkaar dus ik zou heel graag willen winnen

 62. Mogelijke winnares Mogelijke winnares

  62

  Leuk idee dat is overgewaaid uit Denemarken. Waarom we die vraag moeten beantwoorden weet ik niet omdat het antwoord er al staat maar goed wie weet is het een instinker. Toch leuk de naam van je baby op de speen dan kan je de naam van je kind tenminste ook niet vergeten :)

 63. Isabelle Isabelle

  63

  Een overgewaaid fenomeen uit Denemarken! Keileuk, trendy en gepersonaliseerd! Wat kan een toekomstige moeder in spé nog meer naar verlangen?

 64. dianka1978 dianka1978

  64

  het idee komt uit Denemarken. super mooie fopspenen! en ideaal voor ons toekomstig kleintje voor te stellen aan andere :)

 65. pupke2love pupke2love

  65

  dit gave idee komt uit denemarken. die spenenkettingen zien er gaaf uit. wat kan een moeder in spe nog meer verlangen dan zo iets voor haar kleintje,zo raken de tutten nooit meer kwijt

 66. masie76 masie76

  66

  Het idee komt uit Denemarken. Super leuk en mooi idee... En natuurlijk erg handig

 67. Marjorie Marjorie

  67

  Navnesutten.dk is de voorloper van mijnfopspeen.nl. Pia Callessen, mama van Frederik en Emma, is gestart met Navnesutten® in april 2005 met als doel de problemen die te wijten zijn aan verwisselde en verloren fopspenen op te lossen. Toen haar site in Denemarken startte was het meteen een groot succes. De vraag was direct veel groter dan verwacht. Kort na de opening in Denemarken exporteerde ze het idee naar Zweden, de Verenigde Staten, Engeland, Zwitserland, Duitsland en nu ook België. Pia en haar man stellen zich niet zomaar tevreden met hun schitterend idee. Ze hechten ook veel belang aan de hoge kwaliteit van hun producten. Wij delen deze bezorgdheid. En zo ik ook. Het zo een prachtig kado zijn voor mijn eerste neefje Mick!

 68. steffie steffie

  68

  Geweldige uitvinding vanuit Denemarken. Met 4 ukkepukken in huis waarvan twee met speen is het toch wel erg handig om ze zo allemaal uit elkaar te houden...hahaha...de spenen dan:-)...Lopen ze tenminste niet steeds met elkaars spenen in de mond....

 69. laura1978 laura1978

  69

  Het idee komt uit Denemarken en is een daverend succes! Ons kleintje word in oktober verwacht en dan komen deze leuke spenen heel goed van pas!

 70. josenmarjan josenmarjan

  70

  Het idee komt uit Denemarken. wat een leuke dingen!!

 71. Sjietah Sjietah

  71

  Zoals velen het antwoord al gegeven: Denemarken! Begin april wordt onze 2e aanwinst geboren, dus dit is nauurlijk een prachtig welkomstcadeau! Fingers crossed!

 72. Jacques Jacques

  72

  Denemarken

 73. zijdewerkster zijdewerkster

  73

  Geweldig! Het komt uit Denemarken. Maar toen we daar vorig jaar op vakantie waren kon ik de spenen nog niet gebruiken. Nu bijna omdat ik tante ga worden!

 74. Mijnfopspeen.nl Mijnfopspeen.nl

  74

  Hello! Super dat jullie onze gepersonaliseerde fopspeentjes zo tof vinden :) Als jullie in de toekomst op de hoogte willen blijven van onze nieuwe modellen, promoties en wedstrijden volg ons dan zeker op facebook http://www.facebook.com/pages/mijnfopspeennl/139345452829753 Groetjes en veel succes aan iedereen. Mijnfopspeen.nl

 75. Neetu Neetu

  75

  Denemarken,hoop dat ik nog een kansje maak,Inloggen ging moelijk.Liefs Neetu

 76. Sanny Sanny

  76

  Tja, na zoveel goede reacties met het antwoord Denemarken, kan ik niet achter blijven. Wat een goed idee van die spenen!

 77. Corina Corina

  77

  Ai ai, wat veel reacties! Ik hoop toch dat ik nog een kansje maak! Het idee komt uit Denemarken, helemaal top! Met zoveel neefjes en nichtjes hier, en allemaal met ongeveer dezelfde leeftijd en... dezelfde spenen zou dit setje hier super goed tot zijn recht komen... Echt keileuk!!

 78. Mama van een klavertje Mama van een klavertje

  78

  Dit hele goede idee komt uit Denemarken. En wat een geweldig idee zeg!! ik wou dat ik dat al veel eerder had gezien. Als ik ze win, kan ik eindelijk mijn dochter van het kinderdagverblijf ophalen met haar eigen speen in haar mondje, en niet de speen van haar vriendjes en vriendinnetjes :-)

 79. flair flair

  79

  Het idee komt uit Denemarken. Wat een super idee eigenlijk en zo simpel! Zou ze heel graag willen hebben voor mijn zoon, vindt het ook ontzettend stoer een speen (tuut) met zijn eigen naam erop. Erg leuk!

 80. jkerkdijk jkerkdijk

  80

  Van oorsprong komt het idee uit Denemarken. Goed idee zo'n speentje met de naam van m'n dochter, gebruikt ze ook geen spenen meer van neefjes of andere kinderen.

 81. carola_mulder carola_mulder

  81

  Uit denenmarken!! Erg handig en leuk idee

 82. FF1 FF1

  82

  Uit Denemarken. Mijn kleine Dean heeft vandaag zijn wendag bij de kinderopvang gehad en hij is nu al zijn speen kwijt! Wij kunnen hem goed gebruiken.

 83. chesraso chesraso

  83

  Het komt uit Denenmarken en ik vind het zo'n leuk idee. Mijn dochtertje is gek op spenen en mama ligt geregeld op de grond te rollen als ze er weer eens eentje kwijt is...dus ik hoop dat mijn kleine meid in deze prijs rolt....ze komen zeer goed van pas en wat mij ook leuk lijkt is dat ik nergens iets kan vinden met haar naam erop...omdat haar naam uit Roemenie komt....Sorana...dus het lijkt me dubbel zo leuk.

 84. mamavanMick mamavanMick

  84

  Het idee komt uit Denemarken! Ik zou graag mijn lieve mannetje verwennen met zo'n mooie speen aangezien hij zich nu heel beroerd en ziek voelt en dan kan hij een speentje (en gelukkig zijn mama :)..) niet missen!

 85. zohrec zohrec

  85

  Komt uit denemarken! Ik word binnenkort tante en wil het heel graag cadeau doen aan mijn broer en schoonzus. Ze krijgen hun eerste kindje.

 86. lobkehaas lobkehaas

  86

  Ze komen uit Denemarken. Onze dochter loopt altijd met den fopspeen en koord aan de jas. Ze heeft hem niet altijd in, doet dit zelf als ze het nodig vindt:-)

 87. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  87

  Komt uit Denemarken,zo leuk de 4 setjes gepersonaliseerde fopspenen,weet al wat ik erop zou zetten en de 2 fopspeenkettingen zijn echt mooi,lief en grappig geweldig om dat te winnen zou iedereen heel blij mee zijn. Geweldig gewoon,echt een verassing als je dit wint!!!

 88. daphnehoogenboom daphnehoogenboom

  88

  Het idee van de fopspeen komt over uit Denemarken. Het lijkt me geweldig om zo'n mooie fopspeen te winnen! Voor ons lieve kleine meisje die graag op een een speentje sabbelt komt dit goed van pas!

 89. inawilbrink inawilbrink

  89

  Het idee van de fopspeen komt over uit Denemarken en is een geweldig idee. Ik zou graag zo'n setje voor mijn 1e kleinzoontje winnen, stoer met zijn naam erop als verrassing voor papa en mama

 90. ik uit amsterdam ik uit amsterdam

  90

  het idee is overgewaaid uit denemarken, en ik moet zeggen, echt heel fijn dat dat is gebeurd. zo handig de naam van je ukkepuk op de speen, en dan bijv. zo een geweldige giraffespeenketting! ik wil ze ook hebben!

 91. Vlinder Vlinder

  91

  Het oorspronkelijke idee komt uit Denemarken, ze zijn echt heel erg leuk

 92. Marly Marly

  92

  Uit denemarken! Wat een praktische uitvinding, waarom was dit er nog niet?!?

 93. kempenaers kempenaers

  93

  het idee komt uit Denemarken vind het echt wel een goed idee, zo blijft ieder speen bij het juiste kindje

 94. Lina Lina

  94

  Het idee komt uit Denemarken ! Super idee want zo gaat mijn broer of zus er niet vandoor met de speentje van mijn baby, aangezien er 3 baby's bij mijn moeder vaak op bezoek komen hihihi.

 95. Sassy Sassy

  95

  Top idee uit Denemarken. Niet alleen leuk, maar ook nog erg praktisch met meerdere 'speenkids' en op de creche. Daarnaast met niet vaak voorkomende namen ook heel handig; in 1 keer goed te zien. Leuk!!!

 96. mariskavandertol1986 mariskavandertol1986

  96

  het idee komt uit denenmarken!! een heel handig en leuk!! en nooit meer de verkeerde speen voor een kindje!! vooral op een kinderdagverblijf met alle bibi spenen en difrax spenen is dit ideaal!!

 97. mirna mirna

  97

  Het idee komt oorspronkelijk uit Denemarken. En ze zijn hadig en zien er harstikke leuk uit. Een plezier voor jezelf en je kindje.

 98. Deborah Deborah

  98

  Uit denemarken natuurlijk!!!!! en tuurlijk wil ik net als iederen deze spenen winnen.... Ze zijn super!!!

 99. pompiedom pompiedom

  99

  Uit Denemarken. Wat handig!!!

 100. Maartje85 Maartje85

  100

  het komt oorspronkelijk uit Denemarken. Heel handig en ook ontzettend leuk!!

 101. jochemluijten jochemluijten

  101

  Denemarken

 102. pupke2love pupke2love

  102

  dit idee komt uit denemarken. ze zien er gaaf uit,handig en super leuk hopelijk wint mijn dochtertje,want spullentjes met haar naam vinden valt tegen. ze heet kayleigh en die naam kom je nergens tegen

 103. xxmaschaxx xxmaschaxx

  103

  Ik zag ze op de beurs en heb ook vast een setje besteld :-)

 104. marjan1982 marjan1982

  104

  Het idee komt uit denemarken. ik zou deze graag willen winnen omdat mijn zoontje een echte tutter is... het is dan ook makkelijk als er zijn naam op staat omdat de kindjes van mijn broer ook echte tutters zijn en dan weten we presies van wie welke tut is. zou het echt heel leuk vinden...

 105. baboef baboef

  105

  Het oorspronkelijke idee komt uit Denemarken, ben benieuwd of ik een setje kan winnen, zou mijn dochter lief blij mee zijn hihi

 106. bettyboops bettyboops

  106

  uit Denemarken!!!Ik zou ze graag kopen voor mijn baby :D

 107. Cinnepin Cinnepin

  107

  Uit Denemarken! Ben benieuwd of je met zulke speentjes net zulke 'domme' vragen krijgt als bij mutsjes met naam... "Heet je dochtertje ook Juultje?"... Hahahaha, hoe vaak ik die vraag gehad heb!!!

 108. ilona ilona

  108

  Kort maar krachtig: Denemarken!

 109. Wendelina Wendelina

  109

  Uit Denemarken!! Lijkt me helemaal leuk om zo'n speentje te winnen vooral omdat mijn 2 meiden toch wel bijzondere namen hebben en dat mag iedereen weten!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >