Win 4 kaartjes voor de theatershow van Thomas de Stoomlocomotief!

Door: Mamaplaats 131 reacties

Win 4 kaartjes voor de theatershow van Thomas de Stoomlocomotief!

Na het succes van de theatershow Thomas en het Circus, is Thomas de Stoomlocomotief vanaf september 2012 terug in het theater met een gloednieuwe theatershow. In deze muzikale voorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders beleven Thomas, bekend van tv, en zijn vriendjes weer spannende en grappige avonturen. De levensgrote rijdende treinen, vrolijke muziek en kleurrijke decors maken de voorstelling bijzonder geschikt voor de hele familie. Uiteraard komen alle bekende figuren uit de tv-serie voorbij, waaronder de Dikke Controleur (Peter Lusse), Thomas en zijn vrienden Percy, James en Gordon. Na de voorstelling komen de acteurs naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit! Wat houdt het VIP arrangement in? Ontmoet Thomas de Stoomlocomotief en zijn vrienden in het écht. Je krijgt met 4 personen toegang tot de voorstelling Thomas en de Schat in Theater Gooiland op 29 december 2012. Na de voorstelling krijg je een exclusieve rondleiding achter de schermen van het theater. Natuurlijk ontmoet je ook alle acteurs uit de voorstelling, waaronder de Dikke Controleur en mag je er zelfs mee op de foto. En je krijgt ook nog eens een prachtig Thomas prijzenpakket met de leukste Thomas spullen om thuis nog eens na te genieten van deze bijzondere dag. Vervoer van en naar het theater dient op eigen gelegenheid te gebeuren.

Wat moet je er voor doen?

Beantwoord de volgende vraag: “Waarom wil jij graag het VIP arrangement winnen?”

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
131 Reacties

Reacties

 1. Petra Van den heuvel Petra Van den heuvel

  1

  Met 4 kinderen zijn uitstapjes erg bijzonder en een kijkje achter de schermen helemaal. Thomas de trein vinden ze allemaal leuk. En met de dure decembermaand in het vooruitzicht en 2 jarige kinderen... zou dit een leuk cadeautje zijn!

 2. Hazel Hazel

  2

  Onze jongens van 2 en 4 jaar oud zijn zo gek van Thomas, deze voorstelling gaan ze vast uit hun dak!!!! Geweldig om die koppies van ze te zien, wanneer ze Thomas in het 'echt' kunnen zien!

 3. Cora Cora

  3

  Mijn oudste kun je niet blijer maken dan kaartjes voor dit Thomas arrangement. Hij is een Super Duper Thomas fan en zou werkelijk een gat in de lucht springen (als dat kon)! De jongste zou het ook fantastisch vinden om een keertje mee te mogen met zijn grote broer! Dus we zijn hier al druk aan het duimendraaien haha

 4. Kim Bakelaar Kim Bakelaar

  4

  Omdat ik met 1 van mijn beste vriendjes een week op vakantie ben geweest en hij het alleen maar had over Thomas de trein en iedere dag met een boekje ervan rond liep. Daarom wil ik hem trakteren op een leuke dag met Thomas de trein en zijn vriendjes....

 5. Birgitte Simons Birgitte Simons

  5

  Mijn kleine man van 2,5 is de hele dag alleen maar over thomas bezig. helaas omdat het te duur was afgelopen weekend konden we niet naar thomas in simpelveld. Wat zou ik hem gelukkig kunnen maken met de theatershow. Hij zou het helemaal geweldig vinden.... finger's cross

 6. angelique kreugel angelique kreugel

  6

  mijn twee jongens van 4,5 en 14 mnd zijn beide hele grote fans van thomas of toeeetaaaaaaa zoals de jongste roept als mama vraagt wat ze willen zien dus ja die twee zullen we mega blij maken met deze super prijs en ja stiekem vinden mama en papa het ook erg leuk de laatste voorstelling van het circus was ook een groot succes

 7. jacoline jacoline

  7

  Mijn neef is helemaal gek van Thomas, ik weet niet zo goed of ik het leuk vind. Thomas op de tv begin ik leuk te vinden. Met auto's spelen vind ik al leuk, maar met Thomas en zijn vriendjes weet ik nog niet. Misschien als ik met mijn grote neef van 4 mee mag naar Thomas dat daar verandering in komt en dat ik dan een nog grotere fan dan Dylan wordt van Thomas (wat eigenlijk niet denkbaar is want Dylan gaat met Thomas naar bed en hij wordt er mee wakker). Groetjes Mieke

 8. sjamanta sjamanta

  8

  Onze Jesse en Fyléne zou gek op Thomas en zo'n uitje is voor ons erg bijzonder. En het zou geweldig zijn als omi ook met ons mee kon om dit leuke avontuur samen te beleven.

 9. Jolene Jolene

  9

  Mijn kinderen zouden het geweldig vinden om dit te beleven. Ze hebben vaker gevraagd of wij kaartjes willen kopen maar wij kunnen dat simpel weg niet betalen. zou leuk zijn voor ze om een echte theater voorstelling mee te maken.

 10. shinystars shinystars

  10

  Mijn meissie van 2,5 is helemaal weg van Thomas en zijn vriendjes. Ze kent ze ook bijna allemaal! Ik vind dat we na een moelijke periode echt een uitje hebben verdiend!En ik weet zeker dat mijn dochter er dolgelukkig mee zou zijn!

 11. J.a.m. De bok J.a.m. De bok

  11

  Wat een geweldige prijs! Mijn zoontje van 4 is helemaal dol op Thomas de trein. Mijn dochtertje van 2 heeft ook de smaak te pakken! Tijdens het thomasweekend hebben ze het super gehad en wat zou nu leuker zijn dan 2 glunderende gezichtjes te zien tijdens de voorstelling

 12. Laura79 Laura79

  12

  Mijn dochter van bijna 3 jaar is helemaal gek van treinen. Papa heeft namelijk een echte treinbaan op zolder waar ze graag een kijkje neemt. Als ze dus samen met papa naar de voorstelling van Thomas de trein zou kunnen, zou dat voor haar helemaal super zijn.

 13. pattycoatblue pattycoatblue

  13

  Wat zou mijn zoon dit gaaf vinden zeg! Hij is dol op treinen en gaat ook het liefst elke dag op reis. Hij neemt zelfs zijn treinen mee naar bed als ik het toe laat. Wat zou het leuk zijn als ik hem hier mee kan verrassen.

 14. Anja Anja

  14

  Mijn kinderen zijn helemaal weg van thomas trein en van het theater. De vorige theatershow vonden ze ook geweldig. Een kijkje achter de schermen zou helemaal een super verassing zijn. Ik zou die blije snoetjes wel eens willen zien. Ik ga meteen heel hard duimen...

 15. femmez femmez

  15

  Het zou het mooiste kado zijn voor Dylon zijn vierde verjaardag de dag ervoor! We zijn vorig jaar ook geweest en hij kent alle liedjes inmiddels uit zijn hoofd. We zijn al twee keer naar de open dag van Thomas in Utrecht geweest, maar door de drukte heeft ie zijn grote held alleen van afstand kunnen bewonderen; een rondleiding en ontmoeting zou een van de mooiste belevenissen voor hem zijn! Vorig jaar heeft hij chuggington gekregen voor zijn verjaardag maar dat hebben we een paar maanden later weer verkocht via marktplaats om nog meer Thomas de trein treintjes te kopen. Want hij wilde er niet mee spelen, alleen met Thomas. Hij is al vanaf 18 maanden gek op het blauwe treintje, en nog steeds staat het boven aan zijn verlanglijstje. Inmiddels kan zijn broertje er ook niet vanaf blijven, het zou geweldig zijn om zijn vierde verjaardag hiermee af te sluiten.

 16. nahsuusje nahsuusje

  16

  onze dochter is hier nog te klein voor, ik wil dan ook niet meedingen maar wil jullie wel zeggen dat ik dit een erg leuke actie vind en alle moeders/vaders die meedoen succes

 17. au3 au3

  17

  ik zou heel graag deze kaartjes winnen voor ons dochtertje aangezien zij pas al VIP kaartjes gewonnen had voor de premiere. Echter onze dochter was doodziek en we konden helaas niet gaan. Onze gewonnen kaartjes zijn toen verloren gegaan. Het is nu al bijna een maand geleden en onze dochter vraagt nog iedere dag wanneer mogen we nu naar thomas toe.. Wat zou het geweldig leuk zijn als we deze kaartjes zouden winnen en haar alsnog de dag van haar dromen konden geven...

 18. Judithdenbesten Judithdenbesten

  18

  Ik heb laatst ontzettend ruzie gehad met mijn grote zus en ik denk dat zij het onwijs leuk zou vinden om met haar kinderen hier naartoe te gaan! Een soort goedmakertje dus =)

 19. Virginie Deguelle Virginie Deguelle

  19

  Mijn meisjes kijken alle dagen op nick junior naar Thomas trein ze zijn er gek op ! Moesten wij dit winnen zouden ze enorm boffen bij hun vriendjes . Ze zouden het tof vinden om samen op de foto te gaan met hen hopelijk winnen we ! We hebben alhoewel wat te verduren gekregen en dit zou toch eens iets positiefs zijn ;)

 20. sophie hecke sophie hecke

  20

  Omdat mijn zoontje van bijna 4 helemaal Thomas gek is en hij weet alle namen van alle treinen uit zijn hoofd. Hij speelt elke dag uren met al zijn Thomas spullen en mijn dochtertje is ook al een groot fan van Thomas. Hij en wij zouden het helemaal te gek vinden als hij zijn grote helden zou mogen ontmoeten en de show zouden mogen bijwonen.

 21. Veltmuisje Veltmuisje

  21

  Onze lieve zoon Tijmen wil heel graag winnen en samen met papa en mama naar de voorstelling gaan. Het is thuis, dierentuin, bij opa en oma etc Thomas voor en Thomas na. Toen Tijmen nog niet zo goed kon praten (hij is nu 2jaar en er komt nu echt Thomas uit) was het Thoas Thoas. Geweldig. Zijn Thomas bordje, pakje, sokken etc moet hij echt aan of gebruiken. Dan is meneer helemaal gelukkig. Hij heeft Thomas mega blocks gekregen van papa en mama, geen kind meer aan. De treintjes moeten mee in bed, op zijn plank van de kinderstoel, bad, op de bank zitten en ook een slokje drinken met fruit. Wanneer mama begint met koken is Thomas voor de tv. Hij begint dan al te vragen of de tv aan mag. Geweldig dat hij het ritme nu al kent. Hij zit er als verdoofd voor en je kan er met geen speld tussen komen. Mama is bezig met een Thomas lampion, ben benieuwd naar zijn reactie. Een dagje uit zal geweldig zijn, helemaal met een ThomasVIP-voorstelling in het verschiet.

 22. Tijsie Tijsie

  22

  Mijn nichtje jaeda is helemaal gek op Thomas,ik had kaartjes voor de musical gekocht maar helaas was ze toen erg ziek erg sneu! Ik wil haar graag meenemen samen met mijn zus en mijn zoontje Tijl !Haar beste vriend . Het zou een geweldige pleister op de wond zijn ;).

 23. Christel de Jong Christel de Jong

  23

  Ik zou graag willen winnen om mijn zoontje met zijn verjaardag te kunnen verrassen. Hij is gek op Thomas de Trein en we kunnen financieel zelf geen kaartjes kopen :-(. Wil hem een super verjaardag bezorgen!

 24. Chrisenkatja Chrisenkatja

  24

  Mijn zoontje wordt 26 december 3 jaar en dit zou natuurlijk een geweldig kado zijn. Zijn verjaardag is toch altijd al zo'n rare dag en daardoor krijgt hij ook minder bezoek dan zijn grote zus dus dan zou dit wel een super goede verrassing zijn

 25. Nicole beeris Beeris Nicole beeris Beeris

  25

  Ik zou het viparrangement willen winnen omdat alledrie mijn zonen fan zijn van thomas. Afgelopen zomer ben ik met de oudste 2 naar de show geweest en dat was super. Nu zou de jongste er ook wel aan toe zijn. Ik zou dan mijn man met de 3 kleine mannen laten gaan zodat ze een echt mannenuitje hebben!

 26. Lonetta Lonetta

  26

  Om onze buurjongetje ( bijna 4) die zelfs van een paar lepels een spoorwegovergang voor thomas maakt het gelukkigste jongetje van de wereld te maken!!!!

 27. Christanne Christanne

  27

  Het is nou al het 2e jaar dat we niet naar de Thomas de Trein in Simpelveld zijn kunnen gaan. Er kwam telkens weer iets tussen. En onze jongens van 3 en 8 zijn zo gek van hem. En tja, laten we eerlijk zijn: dit zou toch een geweldig kerstcadeau zijn toch??????

 28. Jose1976 Jose1976

  28

  Tja wat zullen we eens zeggen. Corne is net 3 jaar geworden en heeft Chugginton Interactieve gekregen van iedereen. Hij is er helemaal weg van. Hij komt thuis en waar gaat hij een juist naar zijn kamer: ikke stjoeksjoek spelen mama. Ook hier zouden de kaartjes dus helemaal top zijn. Zelfs zijn zussen willen nu dat ik de tv op Chuggington of Thomas zet. Hier kijken ze dus graag naar Thomas en Chugginton en zouden de kaartjes dus echt goed op zijn plek zijn

 29. jmdriessendeblom jmdriessendeblom

  29

  Onze oudste zoon (2,5 jaar) is helemaal weg van Thomas de trein. Nu heeft hij drie maanden geleden een zusje en een broertje gekregen (tweeling) en moest echt wat aandacht inleveren. Maar hij heeft het zo fantastisch gedaan dat wij hem willen verrassen met deze Thomas de trein kaartjes. Hij zal het helemaal het einde vinden!!

 30. antoinette1976 antoinette1976

  30

  We zijn nog nooit naar een voorstelling van Thomas de trein geweest. Maar wat zou het een leuk verjaardagskado zijn voor mijn zoontje. Hij heet Thomas en is op 29 december jarig. Op zijn 5e verjaardag naar Thomas de trein, wat een leuke dag zal dat dan worden.

 31. Natasja Anker Natasja Anker

  31

  Mijn kleine meisje Yfke word grote zus en nu haar nieuwe kamer af is en zij er met veel trots slaapt, is er nu veel aandacht met dat wat er voor haar komende zusje gedaan moet worden. Mijn kleine meisje verdient wel een uitje met alle aandacht voor haar alleen. Samen papa, haar beste vriendje Lukas en zijn papa, zou dit een echt feest worden

 32. mrlmcmr mrlmcmr

  32

  We wonen in Hilversum, dus dat is praktisch. Zeker sinds onze baby in september geboren is en borstvoeding krijgt. We zijn naar de vorige voorstelling geweest en daar is onze oudste dochter (nu 5) bijna van haar clownfobie afgekomen. Onverwachts kwam er een clown op en konden we haar uit de hal ophalen. We hebben doorgezet en het ging toch wel aardig. Met deze voorstelling kunnen we eens kijken hoe het daarmee staat en wordt ze gelijk beloond met een prijzenpakket. Voor de gezelligheid nemen we haar zus van 2 ook mee, die kijkt Thomas graag op de televisie.

 33. Sonja van Strien Sonja van Strien

  33

  Onze zoon van bijna 4 jaar is ook bij de vorige show geweest. Hij was er helemaal weg van...en nog. Hij draait nog dagelijks de cd. Grappig is ook dat hij de hele tekst mee zingt (mama lukt het nog niet). Ook zijn broertje (2 jaar) is gek van alle treintjes die hier in huis rijden. Hij is trouwens ook gek van musicals; hij zingt altijd met de garde in zijn hand. Zullen dus optimaal genieten...en papa en mama daarom ook !

 34. Yvettevanderwinden Yvettevanderwinden

  34

  Wat is nou mooier dan mijn lieve kleine mannetje van 2,3 een beetje cultuur mee te geven en hem kennis te laten maken met het theater met zijn favoriete treintje! Hij praat nog niet veel, maar 'nein' komt op een dag toch echt vaak voorbij! Zou zo leuk zijn om hem dat enthousiast in het theater te horen roepen...

 35. Moon999 Moon999

  35

  Mijn zoontje en zijn beste vriendje zouden het geweldig vinden om dit te beleven. Zij zijn helemaal weg van treinen en Thomas is het helemaal. Wij kunnen de kaartjes van een show jammer genoeg niet betalen. Zij zouden zo happy zijn om hun "vriendje" Thomas in het echt te ontmoeten en wij zouden dan graag meegenieten

 36. Saskia Saskia

  36

  wat een feest als je nog nooit met de trein bent geweest Thomas is zo lief en fijn En dan is hij ook nog een hele mooie trein Om hem in het echt te mogen zien Dat geef ik een hele dikke tien Nu is daar eindelijk mijn kans en dat laat ik niet gaan dan schiet ik met mijn lans (ik moest toch iets bedenken om te laten rijmen :)) Het zou super zijn om mijn zoon te kunnen laten genieten van deze theatervoorstelling... Geen mooiere afsluiting van het oude en super begin van het nieuwe jaar!!!!

 37. adinda colenbrander-hoffmann adinda colenbrander-hoffmann

  37

  mijn zoontje is helemaal gek van thomas de trein hij is eerst met zijn opa en oma heen geweest en zingt nu nog elke dag de liedjes van de eerste show

 38. wempsie wempsie

  38

  Zeker in deze dure tijden, moet ik steeds vaker in mijn lage uitgaven snijden, maar win ik voor mijn 2 kids, deze kaartjes voor Thomas in de vorm van een cadeau, dan scheelt dat 0 eurocentjes voor mijn o zo lage banksaldo. (Bedankt sint, als ik win)

 39. Ellen Olsm Ellen Olsm

  39

  Mijn zoontje van 2 praat nog niet veel. Maar wat hij wel zegt is TEIN! Hij heet zelf Tijn, maar hij bedoelt dan 'trein'. Helemaal als Thomas de trein op televisie is! Ook zijn broer van 3 jaar zou dit helemaal geweldig vinden. Daarbij wordt het voor mijn man en mij, na een drukke periode, ook tijd om ervan te genieten, en van het plezier dat de kinderen met Thomas de trein zouden hebben, hiervan te genieten....

 40. monica tromp monica tromp

  40

  Ik zou graag het Vip arrangement van Thomas de trein winnen omdat onze kinderen bijna nooit leuke uitstapjes kunnen doen, wij hebben een minimum inkomen en mijn partner is eind deze maand werkloos en dan komen we in de bijstand, ikzelf werk parttime als schoonmaakster en dus uitstapjes voor de kids zit er helaas niet bij, hoe graag wij dat ook willen en ze zijn enorm fan van Thomas de trein, dus het zou voor hun een droom zijn die uitkomt!!

 41. Alidaw Alidaw

  41

  Mijn zoontje van 3 is al vanaf baby helemaal gek van Thomas. Als we zitten te eten en hij hoort in de woonkamer Thomas op tv rent hij van tafel af en moet hij met alle geweld Thomas zien. Daarbij moet je niets durven te zeggen of gaan stofzuigen want dan wordt hij boos omdat hij niets kan horen :-) we waren een keer in een speelgoedzaak en hij en zijn broer mochten allebei een mooie dikke auto uit kiezen maar nee luca wilde perse die ene mooie Thomas rugzak, als er maar Thomas op staat!! Al is het iets waar hij helemaal niets mee kan. Bij de drogist probeer ik hem altijd af te leiden want daar staan altijd Thomas tijdschriften en dan krijg ik hem daar niet meer weg. Hij natuurlijk ook wat van thomas en hij speelt er bijna ieder dag wel mee en speelt heel wat scènes na. Wat zou het toch ontzettend fantastisch zijn als hij t allemaal in het echt mag bekeven en als uber fan naar deze theatershow mag gaan en dan nog als klap op de vuurpijl dat hij ook nog achter de schermen mag komen kijken om de dikke controleur ontmoeten en mee op de foto te mogen. Gelukkiger kan je hem niet maken en Hij zal van oor tot oor een lach op zijn gezicht hebben!!, het zal heel mooi zijn.

 42. zijdewerkster zijdewerkster

  42

  Ik maak graag kans op dit arrangement omdat dit iets is wat leuk is voor het hele gezin. Dochterlief heeft nu de leeftijd m theater te zien en er van te genieten, zoonlief geniet al een jaar van voorstellingen. En deze is helemaal super omdat hij Thomas heet!

 43. nathalie02 nathalie02

  43

  Opa heeft heel zijn leven bij de spoorweg gewerkt :-) en daarom liggen treintjes hoog in de bovenste schuif bij ons. Zou dus wel heel leuk zijn om opa eens met zijn kleindochters op stap te sturen!

 44. hannab hannab

  44

  Voor mijn kleinzoon Jonathan van 2 jaar en 10 maanden bestaat er naast zijn mama, opa, oma en ooms maar 1 ding en dat is Thomas en al zijn vrienden. Niet alleen de stomers maar ook de diesels. Hij kent ze ALLEMAAL bij naam. Zijn verzameling DVD's is bijna compleet en het is altijd weer feest als hij er weer 1 ontvangt. Het liefst zou hij de hele dag willen kijken. Daarnaast heeft hij natuurlijk bijna alle loco's en wagons en ligt vele uren op zijn buik te spelen met zijn spoor. Van de zomer zijn wij naar de Thomas weekend in het spoorwegmuseum in Utrecht geweest. Zijn blije koppie was het mooiste van allemaal. Aljeblieft, gun mijn Jonathan een kaartje voor deze theatershow. Hij zal dan nog gelukkiger zijn dan hij al is.

 45. Tries Tries

  45

  Wij zijn (ja ook de ouders)Gek op Thomas!Zowel mijn dochter (7) als mijn zoontje van (bijna3) Spelen heel vaak met zijn 2en met de Thomas de treinrails!Ook Papa en Mama vinden het absoluut niet erg om ff mee te bouwen aan een super grote baan door de hele kamer!En ook van "Stomers tegen Diesels"met een grote bak popcorn kunnen wij maar niet genoeg krijgen!!Ook zijn wij supergrote fans van Theater!De kinderen raken zo betoverd van een toneel, dat is voor ons als ouders een genot om naar te kijken!!!Voor mijn dochter zou het helemaal geweldig zijn als ze dan ook nog een kijkje achter de schermen kan nemen, aangezien ze super graag op het Nederlands Kinder Theater wil maar moet wachten tot ze 8 jaar is!Als ze later groot is wil ze nl heel graag toneel gaan spelen en gaan zingen!Kortom wij zouden het een Super Thomas Gezins Uitje vinden!

 46. Mopie Mopie

  46

  Ons neefje krijgt heel wat voor zijn kiezen op dit moment. Daar komt bij dat hij verzot is op treinen en Thomas en zijn vrienden natuurlijk. En om dit rotjaar op een leuke manier af te sluiten verdient hij deze kaartjes!

 47. Melanie Thal Melanie Thal

  47

  ik zou graag winnen omdat mijn vriendin en ik allebei alleen staande moeders zijn van 3 kinderen en van de zomer nog niet eens een dagje naar een pret park konden en dit wel een heel leuk uitje voor de kleintjes zou zijn aangezien ze helemaal gek van thomas de trein zijn zou hun dag niet meer stuk kunnen

 48. judokid judokid

  48

  Hier maak ik mijn kind heeeel blij mij en er kan ook nog een vriendje mee! Nu al zin in!

 49. Trui Trui

  49

  Van alles heb ik, moeder van twee lieve jongetjes, geprobeerd om ze geëmancipeerd op te voeden, maar tevergeefs. Poppen werden conducteurs. Het poppenhuis werd een remise. Schminken? Wat willen jullie dan worden, een tijger? Piraat?? "Een trein!!!". Als we zingen moeten het treinliedjes zijn. Dansen? Jahoor, als ik een treindans verzin, willen de heren best mee doen. En ik hoef nu vast niet meer te vertellen wat er getekend/geknipt/gekleid wordt als we gaan knutselen... Deze heerlijke jongetjes van 3 en 4 zijn sinds kort grote broer van een klein meisje. Voor haar geboorte maakten ze samen een kaart voor haar: een roze kaart met hartjes en glitters maar vooral: zónder trein!!!! Ik zou het fantastisch vinden om dat inlevingsvermogen te belonen met een middagje zonder babyzusje maar mét Thomas de Trein :-)

 50. debbie winden debbie winden

  50

  dit vinden mijn jongens fantastisch!! en papa en mama stiekum ook wel

 51. Katerina Banjo Katerina Banjo

  51

  Ook wat oudere jongetjes (wat is ouder: 5 en 6) vinden theater en Thomas de Trein een hele goede combinatie! Mama trouwens ook. En omdat zij de GEOtreinset aan een jonger kind hebben gegeven, is zo'n dagje theater met trein wel een hele leuke aanwinst!

 52. A.j Ree A.j Ree

  52

  Ik zou heel graag met onze oudste zoon (4) heen willen gaan omdat hij dat verdiend. Al een paar jaar loopt hij met buikpijnklachten waardoor hij vaak naar het ziekenhuis moet. Daarbij heeft hij dit jaar een operatie ondergaan die vrij heftig was. En is hij ook nog eens in 1 jaar tijd 2 keer grote broer geworden. Hierdoor heeft hij niet meer alle aandacht gekregen die hij wel verdiende. Hij heeft het erg moeilijk gehad doordat mama daardoor een aantal keer in het ziekenhuis moest liggen. Hij is nog maar 4 jaar, maar heeft al zoveel moeten missen dat ik het hem zo gun om naar de voorstelling van zijn grote favoriet thomas de trein te mogen. Zelf kan ik het helaas niet bekostigen, maar hem daar mee naar toe te mogen nemen....... dat zou echt een droom zijn.

 53. cluberror cluberror

  53

  Wij verdienen het wel een trein te zien die wel op tijd is :D

 54. d.pennings d.pennings

  54

  Bij mijn oudste zoontje (4 jaar) is dit jaar een diagnose autisme gesteld. Hij en zijn broertje zijn allebei helemaal gek van Thomas en zijn vrienden, dit zou een geweldig vakantie-uitje voor hen zijn, om het jaar van onderzoeken een beetje leuk af te sluiten.

 55. misss-eva misss-eva

  55

  hier ook 2kindjes die helemaal gek van thomas de trein zijn,als ze een filmpje op de computer mogen kiezen dan is het altijd thomas.

 56. hinke meer hinke meer

  56

  hier ons zoontje die helemaal gek van thomas is, ook wel een verzetje verdient. Meestal gaat de aandacht uit naar oudere zus van 12,omdat die sinds vorig jaar diabetes 1 heeft. Zijn andere zusje van 10 vindt het ook nog leuk om met de thomastreintjes te spelen, dus dat zit voor die 2 wel goed.Deze actie is een mooi iets om de andere twee ook eens volop in de belangstelling te zetten.

 57. Cele Cele

  57

  Papa en ik willen mama graag verassen met een leuk uitstapje! Mama heeft dat verdient omdat ze een drukke periode heeft gehad! Het lijkt mij heel leuk om met mama naar Thomas de Stoomlocomotief te gaan want ik kijk graag samen met haar naar zijn avonturen! Papa en ik hopen mama te kunnen verassen!

 58. antoinette steggink antoinette steggink

  58

  ooo dit is een geweldige actie wat zou het fijn zijn om onze zoon ( en groot fan van thomas) na een jaar met veel narigheid te kunnen verassen met deze voorstelling!!

 59. Yvon35 Yvon35

  59

  Super leuke prijs voor mijn vriendin, haar man en 2 kids van 4 en 7 jaar! Voor hun wil ik graag winnen, ze verdienen gewoon een leuke dag weg samen!

 60. Esther Monsieurs Esther Monsieurs

  60

  Oh wat zal onze dochter Ilana van 6 jaar het geweldig vinden als ze naar Thomas de trein mag! Ze is al heeel lang helemaal gek op deze geweldige trein. Heeft ook hele treinbanen in haar kamertje liggen, die dan samen met zusje Fenna (3) bespeeld wordt. Voor een gezin met 4 kinderen zitten deze uitstapjes er vaak niet dus hoe geweldig zou het zijn ze te verassen!!

 61. astrid eerhard astrid eerhard

  61

  Thomas voor het naar school gaan. Thomas tussen de middag, Thomas na school, treinbanen bouwen, dan weer verplaatsen want ze worden steeds groter en groter. Alle treinen worden zonder fouten bij naam en nummer geroepen. Boeken, films enz enz!! hoe groot kan een Thomas fan zijn? En dat met 5 jaar. Zelfs zijn tweelingbroertjes van 1 jaar zijn al Thomas fans.Hoe leuk zal het zijn om hun grote vrienden nu eens van dichtbij en in het echt te mogen zien in een super leuke voorstelling. Dan ook nog eens 3 stralende snoetjes met thomas en de dikke controleur samen op de foto, dat zal een overgetelijk moment worden . En om dat te mogen zien, wil ik dolgraag het VIP arrangement winnen,

 62. arina10 arina10

  62

  hier hebben we ook een fan thuis zitten van "tommie tein" hij zou het geweldig vinden. En aangezien hij zich al 16 weken perfect gedraagt als grote broer heeft hij dit echt wel verdiend!

 63. Lin Lin

  63

  Thomas.... daar begint de dag bij ons mee en eindigt de dag ook mee...Thomas mag zelfs mee naar bed onder zijn mooie Thomas de trein dekbed overtrek... Thomas is leuk...Thomas geeft ook troost... mijn kleine man heeft al heel wat voor zijn kiesjes gehad de afgelopen twee jaar,ziek zijn vele dokters gezien, maar altijd was Thomas daar om hem te troosten en van Thomas is hij zo'n enorm grote fan, hij verdient het gewoon om naar Thomas de trein te gaan, wat zou hij blij zijn. Maar Niet alleen hij zou het leuk vinden.. zijn 1 jarige broertje swingt echt mee als Thomas op tv komt.... op zijn manier zingt hij mee, dus twee hele grote fans! (En stiekem zijn zussen en papa ook hoor ) Wat zou hij blij zijn!

 64. Ka Ka

  64

  Binnen ons gezin, met vier kinderen, staat alles in het teken van mijn tweede. De twee jongsten schieten er wel eens wat bij in. De tijd verstrijkt en je denkt dan wel eens, waar blijft de tijd. Om hun ook een mooi moment te geven waar ze later met veel plezier over kunnen praten, daarom zou ik de kaartjes wel willen winnen!

 65. Sorbotrol Sorbotrol

  65

  Ons huis wordt al 4 maanden verbouwd. Het gaat zeker nog 1,5 maand duren. In die periode wonen wij met ons dochtertje in een klein appartementje, waarbij we onze UPC media box niet konden aansluiten. Dus zeer weinig Thomas filmpjes voor Amy Liv. Maar, zo goed als elke dag probeert ze het: „gaan we vandaag Thomas kijken”? Wat is er dan mooier om haar te verwennen door naar de Thomas theatershow te mogen? En dan ook de dikke controleur nog eens een hand mogen geven! Beter kan een verhuis-verbouw-periode met alle ongemakken niet gemaakt worden voor een dametje van bijna 4 jaar.

 66. carolineverboom carolineverboom

  66

  'Thomassss?' is de vraag die ik krijg, zodra mijn zoontje Tygo van 2 uit bed komt. Elke ochtend kijken we dan samen naar 'Thomas en se flieflies' (= Thomas en zijn vriendjes in Tygo-taal). Sinds kort heeft hij een zusje en zij moet nu elke ochtend verplicht 'ook kijke'. Sinds de lichtgevende Thomasstickers boven zijn bed hangen, gaat hij elke middag en avond lief slapen, want 'Thomas ook slape'! Tygo vindt het soms lastig, dat hij niet meer de enige is die de aandacht van mama krijgt en hij sinds kort moet die aandacht moet delen met zijn zusje. Thomas helpt hem (en mij!) die momenten goed door. Tijdens het kijken praat hij alles mee en roept elke keer als hij Thomas ziet 'Thomassss' (en dat is best vaak kan ik jullie vertellen). Wat kan hij lief en rustig kijken als zijn zusje even de aandacht van mama nodig heeft. Thomas is zijn én onze held! Omdat Thomas nu vaak door mij 'gebruikt' wordt, wil ik hem verrassen met een ontmoeting met de enige echte Thomas. Niet als troost, niet als afleiding, niet als beloning, maar gewoon omdat hij het verdient, omdat ik trots op hem ben! En natuurlijk mag hij dan zijn eigen 'flieflies' meenemen :-)

 67. Judermin Albertus Judermin Albertus

  67

  Mijn zoontje is helemaal gek van Thomas en zijn vrienden. Hij heeft de een stuk 1000 treintjes en spoorbanen van hout en plastic. In mijn woonkamer kan niet meer gelopen worden door de banen die hij maakt. Hij gaat zelf op internet kijken hoe hij het de spoorbaan moet na maken. Hij heeft boeken, dvd' s en hij weet de namen van alle treintjes. Hij word 4 jaar 27 december en hij kan nu al zelf zijn Thomas filmpjes zetten op YouTube. Hij weet ook precies om hoelaat Thomas op tv komt en dan moet je echt voor hem zappen ook.hij heeft zijn eigen pc en zet ook altijd zelf zijn dvd's . Een echte Thomas fan dus. Dit zou hij nooit meer vergeten mijn wijs mannetje. Alvast bedankt

 68. zonnedaantje zonnedaantje

  68

  Wij hebben onze zoon (3) belooft dat als hij snachts droog is,dat we dan iets leuks gaan doen, en omdat hij Thomas echt geweldig vind, zou dit wel een hele leuke verrassing voor hem zijn!! Ook zijn kleine zusje is bezig met zindelijk te worden en ze doet heel goed haar best want ook zij wil heel erg graag "een verrassing" voor deze topprestatie!

 69. Tamaardappel Tamaardappel

  69

  Ik werk in een kindertehuis waar kinderen met een licht verstandelijke beperking wonen. deze kinderen zijn allemaal uit huis geplaatst omdat er een onveilige situatie voor hen was in huis. Omdat er geen geld van ouders beschikbaar is voor deze kinderen (vaak hebben de ouders schulden) en een minimaal te bespteden bedrag vanuit de instelling voor activiteiten, zou ik het heel erg leuk vinden om als begeleider 3 kinderen van dit kinder te huis mee te nemen naar deze show. MVG Tamara van den Berge

 70. Petra van de Wijnckel Petra van de Wijnckel

  70

  Mijn zoon wordt in december 3 jaar. Sinds zijn geboorte heeft zijn neefje altijd in Duitsland gewoond en konden ze dus weinig samen doen en kattekwaad uithalen samen. Nu zijn oom en tante momenteel aan het verhuizen naar onze buurt, straks staan we op een half uurtje bij hun thuis en kunnen de jongens lekker samen spelen. Daarom zou het erg leuk zijn dat we onze zoon en zijn neef konden meenemen naar de voorstelling van Thomas de Trein in het teather, daar zijn ze beiden helemaal weg van!

 71. Linda Wullings Linda Wullings

  71

  Omdat mijn beide dochters (4 jr en 14 mnd) enorme fans zijn van Thomas en zijn vrienden! Dit zou een enorme verrassing voor ze zijn. Mijn oudste dochter heeft het elke dag over Thomas en dat ze naar zijn show wilt. Het zou geweldig zijn om hier met ze naar toe te gaan ook omdat uitjes erg bijzonder zijn voor ons.

 72. es es

  72

  ik zou het willen winnen voor mijn 2 jarige dochter en haar lieve vriendje samen spelen ze vaak dat ze een trein zijn en mogen wel heel graag samen naar Thomas de trein kijken!!het zou geweldig zijn om een leuk speeljaar voor hun af te sluiten met een knaller!!

 73. Sannaz Mo Sannaz Mo

  73

  Mijn zoontje van 3 slaapt niet met een knuffel, maar met Thomas! Die moet overal mee en zijn zusje mag met alles spelen, behalve zijn Thomas. Hij heeft nooit een theaterrvoorstelling meegemaakt en dit zal ook een hele beleving voor hem zijn!

 74. demdemmy demdemmy

  74

  mijn zoontje van 3 jaar is gek op thomas net als de rest van de kinderen hier. toen we naar thomas wilde gaan was ik eerst ziek geworden dus ging niet door toen wilde ik best wel na hilversum gaan toen werd hij ziek dus hij is eindstand nog steeds niet kunnen gaan en wat zou ik het hem zo graag willen geven....

 75. fabienne fabienne

  75

  Mijn zoontje is sinds kort helemaal gek van Thomas de Trein. Het liefst zou hij de hele dag de televisie aanhebben en Thomas kijken. En iedere keer als het liedje voorbij komt, moet iedereen in de kamer ( zelfs de twee katten) mee dansen met hem. Zo gaan we dus regelmatig als een treintje door de kamer.... Voorbijgangers denken vast dat we niet sporen, maar daar hebben we lak aan:-) Ik weet zeker dat dit een geweldig kerstcadeautje voor hem zou zijn.

 76. weetikniet weetikniet

  76

  Omdat mijn DOCHTER!!!!!!!!!!!!!! van 3 jaar (dan 4 jaar)helemaal wild is van thomas, zo is wil ze aleen maar thomas speelgoed en films voor sinterklaas en haar verjaardag, wordt ons wijsgemaakt dat haar zusje die in bijna 2 wordt heel erg graag een thomas treinbaan wil hebben!!?? En toen ik vorige week vroeg wat ze volgende week wil trakteren tijdens haar afscheid van de peuterspeelzaal (want dan mag ze op school gaan wennen) was het antwoord:THOMASJES!!. Helaas is moeders niet zo knutselig. dus een theatershow zou ze geweldig vinden!!!

 77. Joëlle Joëlle

  77

  Oh wat leuk!! Ik zou graag met mijn zoon, broer en zijn zoon er naartoe willen gaan! We doen te weinig leuks met de kids samen! Een verassing voor mijn neefje, want hij vind Thomas helemaal te wauw.. Hij vraagt steeds: Thomas, waar ben je nou? (mama moet dan de tv aan zetten) schattig he.. als hij Thomas in het echt zou zien, heb ik mijn camara klaar staan.. Ik duime en hoop ;-)!!

 78. Lianne Popering Lianne Popering

  78

  Maanden geleden ben ik met mijn zoontje, toen 2, inmiddels 3 jaar, naar het Thomas-weekend in het Spoorwegmuseum geweest in Utrecht. Helemaal fantastisch vond hij dat. Hij riep mee dat Thomas moest komen toen we op het perron stonden te wachten en speelde met overgave op het enorme kleed met Thomas-speelgoed. Natuurlijk is hij niet de enige fan, maar dat Thomas toen indruk heeft gemaakt bewijzen zijn regelmatig nog terugkerende woorden wel: 'mama weet je nog, ik was in weg-spoor-museum en daar was Thomas ook he.' In het theater vindt hij Thomas vast net zo stoer... en spannend, in een theater is ook weer een leuke ervaring!!

 79. anga anga

  79

  Kaartjes voor thomas de stoomtrein dat zou echt heel fijn zijn. Jarno is helemaal weg van thomas en is daarmee erg in zijn sas. Jarno's kamer is één grote treinbaan, hij wil de rails zelfs tot aan zijn raam. Kortom je zou ons geen groter plezier kunnen doen dan deze kaartjes geven in Jarno's schoen.

 80. sylv sylv

  80

  Kunnen we dan toch nog naar Thomas Trein? Afgelopen weekend waren we een weekendje weg gegaan ipv de zomervakantie, omdat de jongens in de zomervakantie een zusje gekregen hadden, konden we toen niet op vakantie. We hebben een bungalowpark in Vaals geboekt zodat we dit konden combineren met het weekend van Thomas trein in Simpelveld. Dat zou toch een mooie verrassing zijn, voor onze echte treinfanaten. Maar helaas liep het weekend anders dan verwacht. Van de 4 dgn verblijf op het park heeft mijn zoontje van 4jaar, er 3 van in de bungalow gelegen met hoge koorts rond de 40 graden. En zijn jongere broertje van 1,5jr is er dus ook niet heen geweest. Thomas trein is hun grote held!

 81. averweij averweij

  81

  Ik zou het graag winnen omdat mijn zoontje nog nooit naar een theatervoorstelling is geweest en een beetje cultuur is nooit weg.

 82. Mirremeid Mirremeid

  82

  Mijn zoontje Bo en tweelingdochtertjes Sterre en Nikki zijn helemaal weg van treinen en speciaal van Thomas de trein. We bezoeken al regelmatig de treinen in het spoorwegmuseum in Utrecht (speciaal een museum jaarkaart voor gekocht), maar dit is natuurlijk nog veel leuker! Wordt het alleen ruzie wie er mee mag papa of mama, want we willen eigenlijk allebei wel mee! Dit is toch echt iets voor de hele familie...

 83. bbrans bbrans

  83

  Dit zou echt het ideale verjaardagscadeau zijn voor ons oudste zoontje Mick!! 28 december word onze "kleine, grote man" alweer 5 jaar! Hij is echt een spring in het veld en kan bijna niet stilzitten, maar als Thomas op de televisie is, dan hoort en ziet hij niets anders meer. Zelfs zijn kleine broertje van bijna 2 is ook al helemaal gek van Thomas en sleept de hele dag met een dvd van Thomas rond. Dus ja, ik weet zeker dat we onze twee mannen hier heel gelukkig mee zouden maken!!

 84. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  84

  Mijn zoontje is gek op Thomas, hij moet in December een zware operatie ondergaan. Het zou fijn als we hem hiermee kunnen verrassen

 85. Danielle Danielle

  85

  mijn dochtertje van bijna 5 is helemaal gek van thomas en zijn vriendjes. het liefst kijkt ze de dag er naar en dan speelt ze het verhaal na op haar manier met de verzameling treinen die ze heeft en ja ook mama en iedereen die in huis is (zelfs de 5 katten) moeten dan mee doen. dus dit zou een geweldig cadeau zijn voor haar.

 86. mabdevries mabdevries

  86

  Omdat ik een aantal families ken, die het 'Spoor'' even een beetje beister zijn, vaak om economische redenen. En dit voor hen een ontzettend leuk 'Tussenstation''zou zijn om eens naar (hun held) Thomas toe te kunnen gaan., Even een dagje dagje 'stoom'uitblazen'' en zelf(s)ook nog in de Schijnwerpers staan...hakke hakke tuf tuf..geeft velen weer wat meer puf puf..Hopelijk maken wij een klein kansje..want deze prijsvraag loopt als een trein..zie ik al..

 87. Daniella Broek Daniella Broek

  87

  Wow, dit is voor iedereen leuk. Bij ons is Thomas de trein favoriet. Wat zou zou leuk zijn om naar de show te mogen en achter de schermen te kijken! Ik heb helaas niet zo'n orgineel gedichte reactie als hiervoor, maar onze kindjes zouden het geweldig vinden.

 88. mx3zand mx3zand

  88

  mijn zoontje is uiteraard ook dol op thomas de trein en dit uitje zou hellemaal super zijn echt iets voor zijn leeftijd,in november moet hij naar het ziekenhuis en dan worden bijna al zijn tanden getrokken onder narcose dit vind hij erg spannend,en het zou leuk zijn om zijn gedachten met zo,n mooi uitje te kunnen breken en stoom uit te blazen.Dus wie weet kan ik hem opvrolijken zou super zijn....

 89. Danny Frenken Danny Frenken

  89

  Ons zoontje is nu bijna 19 maanden en is helemaal fan van Thomas. Als Noud verdrietig, boos of ziek is, dan is Thomas er om hem weer op te vrolijken. Wanneer Noud Thomas ziet is alles vergeten en verschijnt er een geweldige lach van oor tot oor, of zoals Thomas zegt van Buffer tot Buffer. Dit zou voor Noud geweldig zijn! We hopen deze kaartjes te winnen....

 90. carla carla

  90

  WAUW!!! wat een prijs weer. Hier worden onze kinderen hyper van. Treinen vinden ze alledrie super. En thomas in het bijzonder. Dit wordt een uitstapje om nooit te vergeten. Nu alleen nog even winnen dan is het een super uitstapje in deze toch al dure periode.

 91. Lydka Lydka

  91

  Omdat het een geweldige ervaring is voor kinderen om naar het theater te gaan, Thomas de Trein is een geweldige voorstelling. Mijn jongens zijn er al geweest, ikzelf niet. Maar ik zou dus het buurjongetje en mijn neefjes kunnen trakteren (als mijn jongens dat goed vinden haha) op een geweldig uitje!

 92. zanoni zanoni

  92

  Ohhh dat is niet moeilijk! Onze zoon Dante is helemaal gek van Thomas de trein en al zijn vriendjes. Hij is ook naar de vorige show geweest samen met papa, en het zou wel leuk zijn als we nu met het hele gezin konden gaan! En dat hij dan ook nog de dikke dikke deur (zoals hij dat zegt) mag ontmoeten, dat gaat hij helemaal geweldig vinden!!

 93. jolanda besems jolanda besems

  93

  Ik zou het geven aan mijn nichtje met der 3 kids,ze staat maar alleen en heeft het zwaar maar doet zo der best,zou een leuk uitje voor ze zijn!

 94. iuliastamate iuliastamate

  94

  Mijn zoontje van 3 is helemaal gek van Thomas de trein en al zijn vriendjes.Hij is fan van Thomas sinds hij 1.5 jr had.Hij heeft nooit een theaterrvoorstelling meegemaakt en dit zal heel leuk voor hem zijn .

 95. esdoef esdoef

  95

  TJoeke TJoeke ...Omdat mijn dochter als een snelTREIN groter wordt! Ga graag met haar naar deze fantastische voorstelling.

 96. happylove happylove

  96

  Alle liedjes van Thomas de trein het circus kunnen we nu wel dromen, wat is mijn mannetje Leco daar dol op. Hoe blij zal hij zijn om deze nieuwe musical te mogen bekijken en daarna de nieuwe liedjes te mogen zingen... Ja ik denk dat Leco helemaal door het dolle heen zal gaan.

 97. Debby Ouwerkerk Debby Ouwerkerk

  97

  ik zou dit viparrangement graag willen winnen zodat ik met mijn zoontje en neefjes hier naartoe kan en te kijken naar hun stralende gezichtjes!!!

 98. Wendy Evers Wendy Evers

  98

  Mijn 3 jarige neefje Destin is echt helemaal fan van Thomas!!! En daarbij ben ik zelf ook nog eens jarig op 29 december, mooier kado kan je niet krijgen om een kindje superblij mee te maken!

 99. mdel mdel

  99

  Ik zou dit vip arrangement heel graag winnen voor mijn zoontje Koen van 2 jaar en 3 maanden! Hij is al sinds hij kan praten helemaal gek van Thomas de Trein, hij heeft een hele treinbaan van Thomas en heel veel treintjes waar hij elke dag mee speelt en anders ligt hij wel op de bank om 1 van zijn Thomas films te bekijken! Wij zijn ook naar het Thomas de Trein weekend geweest in Utrecht, dit vond hij ook helemaal het einde! Ik weet zeker dat hij dit helemaal fantastisch zou vinden!! Toevallig hebben zijn vader en ik dan vakantie, dus het zou wel een heel leuk vakantie uitje zijn voor de kleine man!

 100. Anne Anne

  100

  Valentijn mijn zoon van 3,5 vind thomas helemaal leuk! en zou hem graag iets leuks kado doen omdat we niet echt zulke uitstapjes kunnen maken..

 101. Dorien1985 Dorien1985

  101

  Wat leuk! Toevallig hebben wij laatst een eerste Thomas de trein set aangeschaft. Vanmorgen bij het ontbijt zei mijn dochter opeens dat ze "Percy" wel eens in het echt wilde zien. Ze zei "Percy" op zo'n aparte manier dat ik eerst echt géén idee had over wie ze het had, haha. En nu zie ik deze actie, dus doe ik voor haar mee :-). Want hoe leuk is het niet om Percy, Thomas en alle anderen in het "echt" te zien? Zeker als je als bijna 4 jarige nog zo'n grote fantasie hebt, dat je het allemaal voor klare waarheid aanneemt. Heerlijk toch! Leuke actie!

 102. anthurium anthurium

  102

  Na die fantastische 1e theater show willen we zeker de 2e niet missen!

 103. ar1971 ar1971

  103

  Mijn zoon Jasper is een enorme Thomasfan en ik weet zeker dat hij het GEWELDIG zou vinden om naar de show te gaan.

 104. Jepsie Jepsie

  104

  omdat we nog nooit naar het theater zijn geweest en onze kleintjes dol op treinen zijn!

 105. amberliek amberliek

  105

  Thoams is de grootste vriend van onze Dochter Emily. Elke avond zegt ze tegen haar thomas pyjama en dekbedovertrek weltrusten Thomas ik hou van jou hoor..zo lief! daarom zou ik het geweldig vinden haar met deze Theatershow te verassen. Ik denk dat ze de dag van haar leven heeft om thomas te kunnen ontmoeten.

 106. mamavanharleyenelvis mamavanharleyenelvis

  106

  Mijn zoon en dochter zijn geen fans meer met hun 9 en 10 jaar..maar wat een leuk uitstapje voor mijn favoriete 2 andere kindjes, mijn neefje en nichtje..die zijn er verzot op!!

 107. Yolanda hubert Yolanda hubert

  107

  Oh een VIP arangement zou ik wel willen winnen voor ons gezinnetje. Eindelijk eens de echte Thomas trein zien. En daarna met Dikke Controleur op de foto, maakt het toch helemaal af.

 108. minimonkey minimonkey

  108

  Ik zou dit VIP arrangement heel graag willen winnen voor mijn neefje, die tot in zijn tenen fan is van Thomas! Ik probeer al een tijdje kaartjes te krijgen voor de show, maar steeds vis ik achter het net: UITVERKOCHT, datum kunnen we niet, en wanneer we wel konden stond de show net aan de andere kant van het land.. Het zou geweldig zijn om de kaartjes te winnen! Ik zie nu al het gezichtje van mijn neefje als hij Thomas in het echt gaat zien!

 109. Yvonne1985 Yvonne1985

  109

  ik zou graag winnen omdat mijn dochter en vooral de zoon van vriendin die bijna jarig is gek op thomas zijn! dit zou een te gek verjaardagscadeau zijn!!

 110. mirjam heijman mirjam heijman

  110

  Tja... waarom wij deze GE-WEL-DI-GE prijs willen winnen???? Voor onze kanjer en zijn vriendje zou ik het een erg super leuk, te gek, gaaf uitje vinden. Wij zitten thuis in een grote verbouwing, hierdoor moet onze kanjer zich soms heel wat meer dan normaal aanpassen/ zichzelf vermaken, enz. Het huis gaat heel mooi worden, maar of verbouwen un echt leuk is voor een kind van 4???? niet echt..... Dit zou een super leuk tussendoortje zijn voor hem! even een paar uurtjes écht zijn ding! geweldig! Daarbij zou ik ook heel graag zijn vriendinnetje en haar moeder verassen. Helaas hebben zij het financieel niet erg ruim en dus zijn dit soort voorstelling echt ver boven hun budget! het gezin heeft een moeilijke tijd gehad en dus zou ik hen heel graag verassen met dit geweldige uitje voor de mama en hun dochter. Even lekker alles vergeten.... Dus... zoals u leest.... Deze prijs zou aan ons wel besteed zijn! mijn duimen draaien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! groetjes, mirjam

 111. Wendelina Wendelina

  111

  OH wat zou ik graag mijn lieve moeder, OMA, graag verrassen om haar en de kleinkinders er-op-uit te sturen en ze zo een geweldige dag te bezorgen! Liefs, Wendy

 112. danielledenboer danielledenboer

  112

  Mijn zoon Kayden van 2 en een half vind alleen auto's leuk. Misschien dat na een bezoek aan Thomas hij ook treinen leuk gaat vinden. Wordt gek van die auto's!!!!!

 113. Anja1985 Anja1985

  113

  Onze zoon die pas 4 is geworden vind treinen helemaal geweldig en zeker Thomas de trein. Ons dochtertje van 2 vind het ook super leuk. We zouden het een super dagje uit vinden met z'n 4en aangezien we een grote verbouwing bijna achter de rug hebben en hopelijk nog voor de kerst in ons nieuwe huis kunnen. We wonen in Zuid-Limburg en zouden dit goed kunnen combineren met een bezoekje aan familie en vrienden (die we door de verbouwing ook weinig zien).

 114. petra riek petra riek

  114

  Vorig jaar ben ik met mijn zoontje Luca naar Thomas de Trein geweest en vond het helemaal geweldig. Hij vraagt al wanneer we weer gaan!! Hij en zijn vriendje zijn dan ook helemaal gek op treinen. Onlangs in het Spoorwegmuseum geweest en dat was helemaal super. Dus deze prijs zou helemaal op zijn plek zijn bij deze mannen.

 115. Anouk Veldhuizen Anouk Veldhuizen

  115

  Mijn zoontje Stan is dol op Thomas de stoomlocomotief. Komende November wordt hij grote broer, en zal er veel aandacht naar zijn kleine broertje gaan. Hoe leuk is het als hij en alleen hij met papa, mama en opa naar een voorstelling van Thomas mag en even helemaal in het zonnetje wordt gezet!!

 116. zijdewerkster zijdewerkster

  116

  Ik wil graag winnen omdat hier beide kinderen plezier aan beleven en wij als ouders dus ook. Helemaal geweldig zou het zijn voor mijn zoontje, omdat hij Thomas heet.

 117. wbpepe wbpepe

  117

  Mijn 2 kindjes hebben de laatste maanden veel verschillende oppassers gehad doordat ik met hernia 7 weken plat lage en na de operatie en 5 dagen ziekenhuis, nu met flinke complicaties alweer 6 weken plat ben komen te liggen. Daardoor is er verlatingsangst bij mijn meisje van 3 ingeslopen en heeft mijn zoontje het er ook echt moeilijk mee. Nachtmerries, verschillende pedagogische vrouwen over de vloer voor opvang... Ik voel me ondanks dat ik er niets aan kan doen toch een soort schuldig over dat ze dit mee moeten maken. Een mama die niet kan bukken of tillen voor een knuffel. Emoties, huilen, boos, zichtbare pijn, flauwvallen, braken, ze hebben het allemaal meegekregen. Een nar =e belasting voor de kindjes :( Zo'n absoluut bijzonder uitje zou een heerlijke dag voor en met mijn kindjes betekenen en hebben we echt iets om naar uit te kijken. Mijn revalidatie zal nu nog zo'n 4 weken duren en daarna is de beloning misschien wel erg groot.

 118. Thea van der veen Thea van der veen

  118

  Mijn dochter van 4 is nog nooit in het theater geweest en wat is nou mooier om de eerste keer dat je in het theater komt dat je daar als grote fan Thomas ontmoet. Buiten dat vind ik dat ze wel een opkikkertje verdient met een moeder die door ziekte jammer genoeg niet zoveel met haar kan doen.

 119. Katerina Banjo Katerina Banjo

  119

  Thomas is goed, theater is goed, de combinatie is super! Zelf mijn wat grotere jongen (6) wordt weer klein bij het zien van zo'n stuk. Het zal zijn alsof ze er zelf in zitten.... Mama wil ook wel instappen... Na alle drukte van fulltime baan en een studie is dit even heerlijk: met mijn knullen samen er tussenuit...

 120. door43 door43

  120

  Met 2 kleine mannen in huis die dol zijn op thomas de trein. Zou zo'n uitje zijn erg "fijn".

 121. Jannie1977 Jannie1977

  121

  Thomas, de held! het zou toch fantastisch zijn om mijn kindjes die in het echt te laten ontmoeten! FEEST!

 122. Denise Piels Denise Piels

  122

  Ik wil zoontje van me beste vriendin in het zonnetje zetten.hij moet regelmatig naar het ziekenhuis voor controle en laatst waren ze bij aan logeren en viel op een of andere manier van het stapelbed van ons en daardoor had hij been gebroken.dus 6 weekjes in het gips gemoeten.hij is helemaal weg van thomas trein. Ik zou zo leuk vinden om hem daarmee te verassen zodat ik samen met me vriendin en haar zoontje en mijn jongste dochtertje daarna toe kan.

 123. Heidi Rood Heidi Rood

  123

  Onze drie meisjes vinden Thomas helemaal leuk! Ze spelen eindeloos met de treinbanen en vragen van Sinterklaas nog een uitbreiding! Ze zijn helemaal fan van Thomas en zijn vriendjes! Dit zou een heel leuk Sinterklaaskado voor ze zijn! (en natuurlijk voor papa en mama ook ;))

 124. Sylvia Poepe Sylvia Poepe

  124

  iK zou dit graag willen winnen omdat ik dan met de oudste twee kids lekker een dagje weg zou kunnen even laten zien dat mama er ook helemaal voor hun is, want sinds de tweeling er moeten ze de aandacht van mama nog meer verdelen dus zou dit zo mooi zijn om even met zijn vieren te doen.

 125. mamavanmaartenenniels mamavanmaartenenniels

  125

  Als jullie onze Maarten zien dansen op de eindtune van de film 'Stomers tegen Diesels'(gekocht tijdens het Thomas Weekend in het Spoorwegmuseum!) dan vinden jullie vast ook dat deze bijna 4-jarige in het theater thuis hoort....en het zou een ontzettend mooi verjaardagscadeau zijn;-)

 126. Marco Groote Marco Groote

  126

  Ik denk dat mijn jongste zoon de grootste Thomas de Trein Fan is van Nederland. Hij is er helemaal idolaat van en speelt de hele dag met zijn treinbaan. Helaas is er, met een gezin met drie zoons, niet veel geld voor uitjes. Ik denk dat mijn zoontje Stefan helemaal gelukkig is als hij naar de voorstelling mag.

 127. Marije Wiltink Marije Wiltink

  127

  Afgelopen juni had ik kaartjes voor een leuk dagje uit met de kids, waar we ons ontzettend op hadden verheugd. Helaas ben ik drie dagen voor het geplande dagje uit met spoed opgenomen in het ziekenhuis en geopereerd. Voor de kinderen was dit heel erg schrikken. Daarna volgde een lange periode van rust, waardoor ik weinig mogelijkheden en energie had om iets leuks te doen met de kids. Gelukkig gaat het langzaam weer beter met mij. Ik zou het dan ook erg leuk vinden om mijn twee kanjers te 'trakteren' op een dagje naar hun 'superhelden'. Een soort goedmakertje van mama, voor wat ze de afgelopen periode hebben moeten missen. Het thomasfeest valt ook nog eens gelijk met de verjaardag van mijn dochter, dus een uitstapje en meet en greet met thomas en alle anderen zou deze bijzondere dag extra feestelijk maken!

 128. Norine Norine

  128

  Waarom ik graag zou winnen? Nou, er zijn al vele mooie antwoorden gegeven, maar ik geef de moed niet op voor die vier gave kaartjes! En verder omdat ik zeker weten een groot gat in mijn agenda vrij houd voor de 29e, om er bij te kunnen zijn. Onze tomtom zal vast het theater in Hilversum wel kunnen vinden, heb namelijk al even gegoogled waar theater Gooiland zit. Dus ik roep; tuut tuut, met z'n allen naar Thomas de Trein!!

 129. Mamsvan3 Mamsvan3

  129

  Ik zou graag winnen om samen met onze 3 kinderen van dit spectacel te gaan genieten! Wij zijn grote Thomas fans en er worden hier geregeld hele verhalen verzonnen met de Thomas de trein take-a-long. Wat zouden ze hun ogen uitkijken <3

 130. Linde78 Linde78

  130

  Mijn zoontje Mathieu is al sinds zijn eerste een hele grote fan van Thomas de trein. Hij gaat nergens heen zonder Thomas! Een paar weken geleden is hij 4 jaar geworden en hij gaat nu voor het eerst naar school. Dat doet hij allemaal zo goed, hij verdient het echt om dit Thomas VIP arrangement te winnen. Samen met zijn kleine broertje Daniël (8 maanden en ook al heel veel interesse voor Thomas) zou hij de dag van zijn leven hebben!

 131. Gabrielle88 Gabrielle88

  131

  Ik kan een heel droevig of een heel leuk verhaal vertellen, maar het punt is dat mijn zoontje van 2,5 helemaal gek is op Thomas, net zoals vele andere kinderen uiteraard! Ik denk dat er weinig kinderen niet blij zullen zijn met dit Thomas VIP arrangement!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >