Winnaars Bekend: WIN 2x€50 bij kaartje2go!

Door: Mamaplaats 200 reacties

winactie stempel WIN 2x€50 bij kaartje2go!

Bij kaartje2go maak je jouw kaartjes eenvoudig zelf met de online kaartmaker. Je kunt het kaartje helemaal zelf vormgeven, met figuren, kaders, persoonlijke teksten en leuke foto's van je kids!

Ook heb je een ruime keuze in geboortekaartjes. Je kunt het kaartje van tevoren al klaarzetten. De kaart wordt opgeslagen in je account. Zodra de baby is geboren, maak je de kaart en de bestelling af. Handig toch?

Wat kan je winnen?

Wij mogen samen met kaartje2go 2 x €50 te besteden aan kaartjes weggeven!

Hoe kan je winnen?

Laat in een reactie achter aan wie jij graag een kaartje zou willen sturen en waarom! Wij zijn benieuwd :-)

Winnaars

W

Winnaar

WIN 2x€50 bij kaartje2go!

W

Winnaar

WIN 2x€50 bij kaartje2go!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
200 Reacties

Reacties

 1. cecileengel@hotmail.com cecileengel@hotmail.com

  1

  Ik zou de kaarten heel graag winnen. 1 er is zoveel keus dat wij nog geen keuze hebben gemaakt en de tijd dringt. Onze baby wordt verwacht op 2-2-2016. Ik zou een speciale kaart willen laten maken met de foto van onze prachtige baby en deze versturen naar familie in het buitenland. mijn schoonvader woont in zwitserland. en broer woon in Texes. Ik heb ze helaas al een tijdje niet meer gezien en hoe bijzonder zou het dan zijn dat ze een kaartje krijgen met de foto van de baby. zodat ze gelijk kunnen zien hoe prachtig ons kindje is. nu maar duimen dat we kans maken oo deze prachtige prijs. Met vriendelijke groet, Cecile Engel

 2. mamavanS- mamavanS-

  2

  Ik wil heel graag een hele bijzondere kaart naar mijn schoonouders willen sturen. Een hele grote kaart, met een mooie foto van mijn gezinnetje erop. Mijn schoonouders hebben me vanaf dag 1 heel erg gesteund. Ze hebben me in huis genomen, toen me vader mij het huis uit zette. Ze gaven me elke dag eten en drinken, ze gaven mij een luisterend oor en hun oprechte mening. Zelfs toen ik onverwachts zwanger bleek te zijn, zeiden ze al meteen dat dit geen verschil maakte. Toen ik bevallen was van me dochtertje mochten we zelfs blijven, tot we een eigen huisje kregen. Toen we een huisje kregen hielpen me schoonouders ons dag en nacht met het opknappen van het huisje. Na 5 dagen konden we er intrekken. Als ik mijn schoonouders niet had, zat ik nu op straat op een stoepje met vieze kleding aan van een maand en geen geld. Ik ben mijn schoonouders enorm dankbaar. Ik zie ze als mijn eigen ouders. En dat? Verdiend een bijzondere kaart!

 3. Mammy02 Mammy02

  3

  Super leuke actie! Net een hoop kaarten besteld voor mijn mannetje zijn verjaardag bij kaartje2go. Als we iets te vieren hebben of we sturen gewoon een kaartje dan altijd bij kaartje2go makkelijk en snel..

 4. svandeelen svandeelen

  4

  Oeh, de adressenlijst is net klaar! Ik heb zo'n 100 geboortekaartjes te versturen, binnen nu en 3,5 weken. Ik heb al een proefdruk via een andere online kaartmaker, maar ben er niet helemaal tevreden over. Via kaartje2go maak ik ook altijd mijn verjaardagskaarten, dus waarom eigenlijk de geboortekaartjes niet? Ik zal eens snel even gaan snuffelen op de website en alvast een kaartje klaarzetten. Wie weet, valt de keuze wel alsnog op kaartje2go!

 5. p.s p.s

  5

  Mijn lieve sis omdat ze zo sterk is na scheiding en knokt voor de kids.

 6. Til89 Til89

  6

  In sept uitgerekend dus deze actie is top om te winnen dus doe graag mee!

 7. baloe15 baloe15

  7

  Ik zou graag een kaartje naar mijn vader willen sturen, deze wordt binnenkort 65.

 8. Boki Boki

  8

  Aan de oma van mijn buurmeisje. Klinkt misschien gek, maar ze was vroeger altijd de oppas van mij en mijn buurmeisje. Sinds ze verhuisd is naar een bejaardentehuis zie ik haar alleen nog tijdens de feestdagen. Ik krijg ieder jaar een kerstkaart van haar en ik weet dat ze het ontzettend leuk vindt om kaarten te ontvangen. Mocht ik winnen, dan weet ik wel hoe ik dit tegoed ga gebruiken! :)

 9. kaatje85 kaatje85

  9

  8 jaar geleden was ik zwanger van de oudste. Ik heb me toen ingeschreven op een forum waar ik 10 goede vriendinnen aan over gehouden heb waarbij ik altijd terecht kan. Ik stuur ze graag een leuk kaartje.

 10. esther1986 esther1986

  10

  Aan mijn moeder omdat ze altijd voor ons klaar staat. Ondanks dat ze zelf ziek is en het moeilijk heeft. En natuurlijk ook mij vader die ons altijd met heel veel liefde helpt en steund. Ik kan mij geen betere ouders voor stellen, ♥♡♥

  • esther1986 esther1986

   11

   En wensen! Ze maken mij een rijk mens.

 11. mata mata

  12

  Ik wil graag een kaart naar mijn schoonouders sturen voor hun ondersteuning, want mijn eigen ouders wonen heel ver.

 12. sepia sepia

  13

  Om te beginnen aan een nichtje dat 14 februari a.s. nodig is. Ik verstuur vooral kaarten voor verjaardagen.

 13. NinaMol NinaMol

  14

  Mijn hobby is kaarten maken. Op de pc en ik besteed daar veel aandacht aan. Ik gebruik een foto of een thema dat op die persoon slaat. Dat doe ik voor mijn hele familie en goede vrienden dus een saldo bij kaartje2go is altijd welkom! Aanstaande maandag wordt bijvoorbeeld mijn zus 65 jaar!! Die krijgt een hele mooie kaart! xxx

 14. LiesdeW LiesdeW

  15

  Ik zou graag mijn neefje een kaartje willen sturen, hij is geslaagd voor zijn theorie, naar vijf keer en hij is erg gelukkig !!!.

 15. Newyorkje Newyorkje

  16

  Ik heb al een proefdruk gemaakt voor de geboortekaartjes en wilde deze bij kaartje 2 go bestellen... Echt hele mooie kaarten voor een super goede prijs..! ☺️

 16. ..Blondiejj.. ..Blondiejj..

  17

  Dat is nog eens een goed idee... geboorte kaartjes via kaartje2go. We moeten nog even wachten op onze kleine spruit maar kunnen eigenlijk niet wachten :) 1e zwangerschap en er zijn zoveel leuke dingen om te regelen... Deze actie is natuurlijk super leuk en wij hopen dat we hem ook winnen!

 17. Jepsies Jepsies

  18

  dit jaar had ik geen tijd om kerstkaarten te versturen, dus ik ga iedereen een gelukkig voorjaar sturen :) !

 18. Sorbotrol Sorbotrol

  19

  Mijn vriendinnetjes. Helaas zien we elkaar niet zo heel vaak. Facebook is leuk om contact te onderhouden, maar een kaartje maakt het vele malen leuker. Helaas zijn de postzegels erg duur. Hoewel daar ook wel weer foefjes voor zijn. Maar een mooi shop te goed om lekker kaartjes met te gekke foto's erop te kunnen sturen is gaaf. Voor we het weten, zitten we met de vriendinnetjes ergens te picknicken, omdat zeen kaartje krijgen met een foto van de picknick uit 2001.

 19. Chiara Chiara

  20

  Héél graag! Ondanks dat m'n zoon er al een tijdje is, heb ik het altijd vervelend gevonden dat ik het niet kon veroorloven mijn, zelf ontworpen, geboortekaartje rond te sturen.. Het liefst zou ik dit alsnog doen! En natuurlijk eentje naar mijn ouders, omdat ze er altijd voor me (geweest) zijn

 20. leentje87 leentje87

  21

  Kaartjes gaan naar iedereen die we kennen, zodra ons derde wondertje is geboren... (binnen nu en twee weken!)

 21. silvana.visser81@gmail.com silvana.visser81@gmail.com

  22

  Ik zou als het mogelijk was een kaartje willen sturen aan mijn moeder die in 2013 overleden is zodat ze weet dat ze weer oma is geworden....tuurlijk is dit niet mogelijk maar mijn moeder was wel de belangrijkste persoon in mijn leven.

 22. emmetje86 emmetje86

  23

  Ik zou graag een kaartje willen sturen aan alle lieve vrienden en familieleden die zo betrokken zijn bij mijn zwangerschap. Als het even niet meezit of juist als er iets bijzonders te melden is, is het heel fijn om dat met hen te kunnen delen!

 23. m1701 m1701

  24

  aan al mijn vriendinnen, want de helft ervan is zwanger, toch leuk om ze straks een leuk kaartje te sturen

 24. didl didl

  25

  Ik zou graag een kaart met een foto van ons dochtertje erop sturen naar onze familie en vrienden. Ze ligt nl al vanaf haar geboorte (1 december) in het ziekenhuis en moet daar nog minstens 2 maanden blijven. We krijgen veel hulp van familie en vrienden, dus een kaartje om ze te bedanken lijkt me erg leuk!!

 25. christel_hijkoop_1 christel_hijkoop_1

  26

  Ik zou heel graag een kaartje sturen naar mensen die eenzaam zijn, en waar een oproepje voor op facebook voorbij komt. Zo las ik laatst weer dat een vrouw die in het ziekenhuis lag helemaal geen bezoek of kaartjes kreeg en iemand plaatste een bericht op facebook. Ze kreeg heel veel kaarten. Ook onze eigen opa en oma vinden het leuk om post te krijgen. Op school maken de kinderen ook een mooie tekening voor de vluchtelingen en die kn je ook opsturen. Er zijn zoveel mensen blij te maken met een kaartje! Klein gebaar, groot geluk.

 26. juul82 juul82

  27

  Toen ons eerste kindje geboren was hebben wij de geboortekaarten besteld bij kaartje2go. Deze waren zo goed in de smaak gevallen ook maar door de goede service dat we graag weer voor onze tweede die in mei komt kaartjes zouden willen bestellen. Groetjes juul

 27. Jan31 Jan31

  28

  Super leuk om iemand mee te verrassen , even laten weten dat je aan iemand gedacht hebt.

 28. nadiagld nadiagld

  29

  Ik zou een leuk kaartje naar het nichtje van mijn man willen sturen. Ze leeft in de VS en we hebben alleen contact via Social Media. Ze woont er alleen en dat vind ik een beetje jammer.

 29. kempenaers kempenaers

  30

  naar mijn moeder dat ze vlug beter word

 30. sandra1968 sandra1968

  31

  ik stuur graag kaarten, voor elke situatie en voor iedereen weer een eigen leuke kaart, ik hou ervan :-)

 31. CandyR. CandyR.

  32

  een kaartje voor al diegene die enorm veel engelengeduld hebben gehad met mij na het overlijden van mijn ventje en tevens ook de vader van mijn dochtertje.

 32. Carolien van de Vliert Carolien van de Vliert

  33

  Ik ben nog steeds een groot fan van kaartjes versturen! Ik vind het zelf ook leuk om een kaartje te krijgen, dus ik ben heel trouw in het versturen van kaarten. Bij een geboorte, verjaardag, trouwdag of verhuizing. Maar ook als er verdrietige berichten of zorgen zijn stuur ik een kaartje. Het versturen van post wordt jammer genoeg steeds duurder. Wat zal het dan leuk zijn als ik deze prijs zou winnen. Dan kan ik door blijven gaan met het versturen van kaartjes.

 33. Raaf Klein Raaf Klein

  34

  Ik zou graag een kaartje willen sturen aan mijn vroegere beste vriendin, die ik al een aantal jaar niet gesproken heb, omdat we nou eenmaal allebei 'druk' met ons gezinnetje zijn. Wat zal ze verbaasd zijn.

 34. melissa1984 melissa1984

  35

  Leuke actie. Mooie originele uitnodigen maken voor het 5 jarige elsa feestje van dochter elise

 35. mwfortuna mwfortuna

  36

  Ik zou graag rond mei mijn hele familie en vriendenkring en kaartje willen sturen ter ere van de geboorte van ons tweede kindje. Gezien ik sinds vorig jaar geen Facebook meer heb hoop ik lekker op "ouderwets" veel kaartjes terug. Maar gezien het mooie assortiment aan geboortekaartje op kaartje2go, zal dat vast wel lukken!

 36. Mitsy26 Mitsy26

  37

  Ik zou heel graag willen winnen voor ons aankomende wondertje. Na een jaar lang proberen is het eindelijk gelukt om zwanger te raken. Bijna alles heb ik al in huis dus dit is 1 van het weinige wat nog geregeld moet worden. En hoe tof zou het zijn met dit te goed ????

 37. cokop cokop

  38

  ik zou graag mijn vriendin die heel erg ziek is regelmatig kaartjes sturen om haar wat op te beuren.

 38. Zip1986 Zip1986

  39

  1 van mijn beste vriendinnetjes Tirza, ze gaat van de zomer trouwen in Frankrijk. Ik ben dan 38 weken zwanger, dus kan er helaas niet bij zijn, Ik zou haar wel een hele mooie/lieve kaart willen sturen met een grote SORRY dat ik er helaas niet bij kan zijn op haar grote dag :(

 39. Biondina Biondina

  40

  Ik wil mijn vriendin Annemarie een opbeurende kaart sturen. Ze heeft het moeilijk en heeft een steuntje in de rug nodig:)

 40. Mirremeid Mirremeid

  41

  Ik zou mijn opa die inmiddels 100 is geworden elke week een kaartje sturen om te laten zien dat ik aan hem denk, omdat ik helaas niet elke dag bij hem kan zijn.

 41. Roosmarijn Roosmarijn

  42

  Er zijn een aantal mensen die ik een kaartje zou sturen, gewoon om ze even te verblijden met een kaartje. Een aantal vrienden van mij zijn (veelal ongewenst) alleen en voelen zich af en toe ook alleen, je weet wel zo'n dipje. Met alle liefde stuur ik ze dan graag een kaartje om even te laten weten dat ze niet alleen zijn, voor die glimlach op het gezicht.

 42. marina martron marina martron

  43

  Ik stuur fotokaarten naar mijn moeder. Wij zien elkaar niet zo vaak maar ik stuur elke week een kaart met de foto's van haar kleinzoontje!

 43. Our-Skillz Our-Skillz

  44

  In juni zijn wij alles wat we hebben kwijtgeraakt. Ons huis, alle spullen en hebben een hele zware tijd gehad. In oktober 2015 kwam ik er na 18 weken zwangerschap achter zwanger te zijn. Wij zijn heel blij met de komst van de kleine meid en inmiddels hebben wij woonruimte, echter nog heel veel zaken en zorgen te regelen. Ik zou heel graag de mensen die we nu al een tijd niet zien en spreken een kaartje sturen en zeker de mensen die ons zo geweldig hebben geholpen. Dit tegoed maakt dat mogelijk, anders is het veel te duur om echt al die mensen een kaartje te sturen helaas. Dus wij zouden hier heel blij mee zijn.

 44. Lisette Elfvering Lisette Elfvering

  45

  Wij verwachten onze zoon 18 maart en ik heb al een proefdruk laten maken van het geboortekaartje bij Kaartje2Go. We zijn helemaal enthousiast en kunnen niet wachten tot 18 maart om het kaartje te versturen naar vrienden en familie!

 45. Lois71 Lois71

  46

  Ik wil graag een kaartje naar mijn Moeder (82) sturen. Op het moment heeft ze een ontsteking in haar knie en veel pijn. Ik zou haar graag een opbeurend kaartje willen sturen.

 46. MamaVanDeano MamaVanDeano

  47

  Hoi Wat een leuke en handige actie vooral met een kindje opkomst. Ik zal graag een mooie en liefdevolle maart sturen aan mijn man. Wij zijn voor het eerst ouders geworden in 2013 van een prachtige zoon en verwachten in 2016 weer een zoon. Ik wil hem in de kaart bedanken omdat hij door de weeks omzettend goed zorgt voor onze oudste. Dat ik super trots ben op hem en dankbaar voor het mooie gezin wat we hebben. Groetjes Esmeralda

 47. wvs wvs

  48

  Mijn moeder omdat ze altijd alles voor mijn doet

 48. jacmana jacmana

  49

  Ik zou eerst mijn 2 prachtige kleinkinderen een kaartje sturen

 49. Babette30 Babette30

  50

  Mijn vader in hemel, die ik zo mis nu de 2e op komst is. Of mijn beste vriendin die dr vader vader pas verloren is. Of naar verjaardagen die er even goed ook weer aankomen. Zo veel te versturen ; )

 50. Gonny74 Gonny74

  51

  Ik zou mijn lieve mams een kaartje sturen. Ik zie haar regelmatig, omdat ze veel voor me doet (ivm chronische ziekte) , en daardoor stuur ik haar... buiten de kerst en verjaardagskalender. .. eigenlijk nooit een kaartje. Ze verdiend het zeker!

 51. malinili malinili

  52

  Nu we al een poosje zwanger zijn ben ik echt al wel een beetje aan het rondkijken voor geboortekaartjes, dus dat zou een heel logisch antwoord zijn om de 50 euro daaraan te besteden. Maar ik denk dat ik de 50 euro toch aan kaartjes zou besteden aan 'gewone' kaartjes. Ik ben nogal van het kaartjes sturen, ondanks de steeds duurder wordende postzegels, puur omdat ik weet hoe leuk mensen het toch vaak vinden om een echte kaart te krijgen met een persoonlijke boodschap erop, een blijk van meeleven. Op jaarbasis stuur ik dan ook veel kaartjes, naar jarige kindjes van vriendinnen, jubilerende ooms en tantes, zwangere juffen op de school van mijn kinderen, zieke kennissen of als bedankje voor een gezellige avond met een vriendin. Maar er gaat sowieso een heel mooie kaart naar mijn vader, de liefste opa voor mijn kinderen, die - zeker nu hij alleen is - heel veel afleiding vindt in onze kinderen en daarom ook met alle liefde oppast, maar daar ook best nog eens extra voor in het zonnetje gezet mag worden. En ik weet dat hij een mooie kaart met lieve woorden erg kan waarderen.

 52. serena1704 serena1704

  53

  Ik zou mijn hele familie en al mijn vrienden een kaartje sturen als baby nr 2 geboren wordt rond 1 juli ???? bij mijn eerste ook hier kaartjes besteld en zeer tevreden, dus bij de 2de ook zeker hier bestellen en als het dan met 50,- korting kan... helemaal top ????

 53. Anne1001 Anne1001

  54

  Leuk! Doe graag mee. Onze kleine man word in april alweer 1 jaar. De tijd vliegt! Met deze mooie prijs kan ik leuke verjaardags uitnodigingen maken! Ik ben toevallig bezig met het maken van een leuke fotokaart. Ik heb een gehandicapte oom, broer van mijn moeder. Hij is al bijna 50 maar hij heeft het iq van een jongen van 6 jaar. Hij heeft, toen Nathan geboren werd, een leuke speelbal gemaakt op de dagbehandeling. Nathan is helemaal gek op dit speeltje! Nu is mijn oom bijna jarig en wil ik hem een leuke persoonlijke kaart geven met een foto van Nathan spelend met zijn gemaakte speelbal. Hij kan niet lezen dus foto's spreken voor het veel meer! Ik ben heel benieuwd hoe hij hem gaat vinden :)

 54. hernieuw hernieuw

  55

  Deze stuur ik vanuit mijn studentenkamer aan mijn moeder om haar te bedanken voor het wassen en strijken van mijn was elk weekend maar weer.

 55. egni egni

  56

  Mijn ouders staan altijd voor mij klaar en daarom verdienen zij een verwengebaar. Een mooie bedankkaart is voor hen dus een kers op de taart!

 56. jannekerood jannekerood

  57

  O, 1 voor m'n zieke collega, ander voor vriendin met gezondheidsproblematiek, m'n zusje die 2,5 jaar getrouwd is. M'n collega die net bevallen is. Heel veel mooie momenten, en veel mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Zeer welkom!

 57. Shanna le Double Shanna le Double

  58

  Aan mijn kleindochter van 16 maanden, die me altijd aan het lachen maakt en graag bij oma komt logeren. Ze vind het heerlijk om post te krijgen dus stuur ik haar regelmatig een kaartje.

 58. CBDKL CBDKL

  59

  Zou graag uitnodigingen sturen voor mijn zoons kinderfeestje. Al die lieve vriendjes en vriendinnetjes die onze zoon helpen en steunen zonder te oordelen en uit te lachen. Ze hebben allemaal respect voor een ander en dat is wel anders op veel plekken.

 59. jennifer75 jennifer75

  60

  Mijn lieve oude omaatje van 95 jaar. Als je zo oud bent dan en aan je kamer gebonden dan is een mooie kaart toch een superonderbreking van je dag!

 60. estherm estherm

  61

  een kaartje voor mijn beste vriendin, die in Italië woont

 61. Tirza Veldhuis Tirza Veldhuis

  62

  Ik wil over een paar maandjes heel graag al onze vrienden en familie een kaartje sturen om te late weten dat onze dochter geboren is! Het probleem is alleen dat we er echt niet uitkomen hoe ons geboortekaartje eruit moet zien... Misschien helpt deze bon ons een beetje kiezen...

 62. mheuvel mheuvel

  63

  Er zijn zoveel mensen die een speciale kaart verdienen! Ik wil gewoon heel graag en speciale kaart maken voor de geboorte van onze tweede en die naar al onze naasten en vrienden sturen..

 63. cindie81 cindie81

  64

  Zoveel kaarten te versturen: mijn vriendinnetje die zwanger is van hun 2e kindje maar totale bedrust moet houden ivm bloedingen en weeen, mijn buurvrouw die zwanger is na anderhalf jaar! Mijn schoonvader word 65. Mijn verloskundige die zwanger is, mijn kraamverzorgster die ook zwanger is en bijna gaat bevallen. Mijn lieve surrogaatmoeder die altijd voor ons en onze kinderen klaarstaat echt een oma is voor ze. En ga zo maar door. Ik kom wel aan de 50 hoor!!!

 64. kempenaers kempenaers

  65

  een mooi kaartje voor mijn schoonmoeder zodat ze vlug beter word

 65. Lookslikeme Lookslikeme

  66

  Zou graag de kaartjes willen winnen om te kunnen sturen naar mijn neefjes en nichtjes die hier, in België, Canada en Amerika zitten. Natuurlijk ook mijn ooms en tantes. Het liefst iedereen maar en hiermee zou ik al een eind op weg zijn.

 66. tufke tufke

  67

  Ik zou heel graag een mooie kaart willen sturen naar mijn moeder én mijn schoonmoeder. Met een super mooie foto erop. Omdat tussen hun huizen en ons huis ongeveer 2000 kilometer verschil zit, zien we elkaar zelden. Maar met een foto zijn we toch beetje bij hen.

 67. wpvijverberg wpvijverberg

  68

  Ik zou mijn zus graag een kaartje sturen,na een eerste moeilijke zwangerschap nu weer zwanger . Nu weer veel problemen met de zwangerschap,maar ze geeft niet op. Hier heb ik veel respect voor en gun haar dan ook een lieve en mooie kaart van haar zusje.

 68. sbm sbm

  69

  Ik zou de kaarten heel graag willen winnen! Wij krijgen op dit moment ook heel veel kaartjes van mensen die meeleven met ons zieke mannetje van 7 mnden oud. Omdat dit zo fijn is, stuur ik zelf ook veel meer kaartjes naar mensen. Het is echt fijn om een persoonlijk kaartje van iemand te krijgen!

 69. Elke1989 Elke1989

  70

  Stiekem naar mijn man. Omdat hij mij ontzettend goed steunt als dit nodig is en omdat hij de beste papa is! :)

 70. Elke1989 Elke1989

  71

  Stiekem naar mijn man. Omdat hij mij ontzettend goed steunt als dit nodig is en omdat hij de beste papa is! :)

 71. Helmpiej Helmpiej

  72

  Ik zou graag mijn man een kaart sturen. Ik weet hoe hij ervan geniet als er post speciaal voor hem is, en ik wil via een kaartje dan mijn dankbaarheid en liefde benadrukken voor al zijn steun en zorg sinds ik aan een ernstig ongeluk hersenletsel overhield... Het draait nu vaak om mij en desondanks geeft hij mij zoveel liefde

 72. St. St.

  73

  Een vriend van mij om hem extra mijn steun te betuigen nu zijn vader op sterven ligt

 73. ilsb ilsb

  74

  Als ik zou winnen dan zou ik een hele bijzondere kaart naar mijn dochtertje van 8 en mijn zoontje van 6 sturen. Ondanks dat ik ze dagelijks zeg dat ik van ze hou verdienen ze een bijzondere prachtige kaart. Ze hebben het niet altijd makkelijk nu ik ernstig ziek ben. Ondanks dat ze zo jong zijn willen ze graag helpen waar nodig.

 74. tanjavdburgt tanjavdburgt

  75

  Ik zou graag willen winnen voor een vriendin. Na een zware postnatale depressie gaat het nu weer goed en is ze zwanger van de tweede. Natuurlijk heel spannend hoe het deze keer gaat lopen. Een kaartje om haar een hart onder de riem te steken zou ze heel fijn vinden, en de rest krijgt ze cadeau om leuke geboortekaartjes te maken.

 75. Wendy222 Wendy222

  76

  Ik zou er op valentijnsdag een mooie kaart voor sturen naar mijn man en zoontje. Daarnaast 1tje van mijn zoontje naar mijn opa en oma,zijn overoma en opa dus. Ze gaan verhuizen dus een mooie kaart is erg welkom! Verder is mijn moeder ziek dus een mooie opkikker kaart gaat daarheen. Ook maakt mijn beste vriendinnetje moeilijke tijden door dus een 'ik ben er voor je" kaartje gaat daarheen. Daarnaast gaan er nog baby's geboren worden en wordt er getrouwd. Kortom kaarten komen hier super van pas!

 76. Sanne1989 Sanne1989

  77

  Hier doe ik graag aan mee! Volgende maand verwachten wij ons eerste kindje dus wij gaan wel wat kaartjes versturen.. :) Maar eerst zou ik graag mijn moeder een mooie en lieve kaart willen sturen omdat ze zo betrokken is bij mijn zwangerschap. Gister nog heeft ze heerlijk mijn voeten gemasseerd, gewoon omdat ze vindt dat ik dat verdien. Lief hè?! Daarom, en om nog 50 van dit soort redenen, verdient zij een liefdevolle kaart! Ik ga hopen... :)

 77. NPHamstra NPHamstra

  78

  Oei deze prijs zou goed van pas komen! 2016 wordt een druk jaar, eerst verhuizen en 2,5 maanden later hopelijk een gezonde baby. Ik heb de adreslijsten al bijna klaar voor zowel het verhuisbericht als geboortekaartje, maar nog geen kaartjes uitgezocht. Ik kijk er vooral naar uit om mijn vriendin in Texas een kaartje te sturen, krijg altijd zulke leuke reacties!

 78. judokid judokid

  79

  aan mijn goede vriend van school die momenteel een stage volgt in London!

 79. Ineke van der Kooij Ineke van der Kooij

  80

  Ik hoop binnenkort een nieuwe woning te scoren, en wat zou het leuk zijn om dan adreswijzigingen per kaartje te sturen. Met uitnodiging voor een house-warm-party.

 80. margreet89 margreet89

  81

  Ik zou het zo graag willen winnen om heeel veeel mensen een kaartje te sturen, omdat ons eerste wondertje hopelijk eind juni ter wereld komt. Dit willen wij dan natuurlijk van de daken schreeuwen en dan komt met de kaarten van kaarten2go heel mooi uit! :)

 81. linda bus linda bus

  82

  Wij zouden graag een kaartje willen sturen naar vrienden van ons die opnieuw zwanger mogen zijn. De een zwanger van de tweede en de ander van de tweede en derde. En we zouden vrienden en familie die door omstandigheden een hard onder de riem extra kunnen gebruiken even een kaartje willen sturen. En eind mei de uitnodigingskaartjes voor de eerste verjaardag van ons dochtertje pfff wat gaat de tijd snel ????

 82. Tlang Tlang

  83

  50 euro te besteden aan kaartjes dan zou ik de geboorte kaarten naar heel veel mensen kunnen sturen. We hebben nog even in juni is het eindelijk zo ver.

 83. Ilse Overweg Ilse Overweg

  84

  Mijn nichtje wil al heel lang zwanger worden , maar helaas lukt het nog niet. Ik wil haar graag een lief oppepper en ik denk aan jou kaartje sturen.

 84. Diamant191 Diamant191

  85

  Wow, zoveel tegoed aan kaarten, dat is echt een feestje voor mij! Ik vind het altijd erg leuk om kaartjes te versturen en te krijgen. Ik kan dan ook wel heel veel bijzondere momenten beschrijven waarvoor ik een kaartje zou sturen. In het bijzonder een kaartje voor mijn ouders, zus, schoonmoeder en schoonzus omdat zij altijd, maar dan ook echt ieder moment voor mij en mijn kleine klaarstaan. In voor- en tegen spoed, daarom zou ik hun willen verassen met een mooie grote kaart van kaartje2go. Dus deze prijs winnen zou mij enorm goed uitkomen!!

 85. nessen nessen

  86

  De hulp die mijn moeder vroeger had om haar te helpen. Dat is inmiddels al vele, vele jaren geleden maar we ontmoeten haar nog ieder jaar 1 à 2 keer.

 86. mariacd mariacd

  87

  Superleuke actie en ik zou dan ook dolgraag kans maken op deze fantastische prijs. Ik zou een schattig kaartje willen sturen naar mijn mama die me atijd door dik en dun gesteund heeft en nu nog altijd mijn toeverlaat is in goede en slechte dagen. Daarom mama, mocht je dit al lezen: Ik hou van jou en je bent de allerliefste. xxx

 87. jessicapit jessicapit

  88

  Ik zou onze kids heel graag een kaartje sturen, onze dochter word 7 febr. as 14 jaar en ons jongste zoontje 25 febr. as 4...en 10 juli word onze "middelste" zoon 12 en gaat dan ook naar de "grote"school...vind het altijd leuk om ze een kaartje te sturen en ze vinden het leuk om ze te krijgen! E dan heb je natuurlijk 14 febr valentijnsdag ook dan stuur ik vaak een kaartje naar mijn man en kinderen!

 88. RIA Venhovens RIA Venhovens

  89

  Ik zou ontzettend graag een kaartje willen sturen naar mijn allerliefste zus en zwager om ze ontzettend veel sterkte te wensen bij de scan die mijn zwager moet laten maken op een goede uitslag dit keer want mijn zwager is al 8 jaar ziek veel ziekenhuis opnames chemokuren en bestralingen gehad in al die jaren en daardoor is ook mijn zus veel aan huis gebonden en daarom vind ik het zo knap van ze dat ze nog altijd zo positief blijven en veel van ze hou

 89. RIA Venhovens RIA Venhovens

  90

  Ik zou ontzettend graag een kaartje willen sturen naar mijn allerliefste zus en zwager om ze ontzettend veel sterkte te wensen bij de scan die mijn zwager moet laten maken op een goede uitslag dit keer want mijn zwager is al 8 jaar ziek veel ziekenhuis opnames chemokuren en bestralingen gehad in al die jaren en daardoor is ook mijn zus veel aan huis gebonden en daarom vind ik het zo knap van ze dat ze nog altijd zo positief blijven en veel van ze hou

 90. oliviertje oliviertje

  91

  Ik zou mijn zoon een kaartje sturen als oppepper, kaartjes zijn er nu eenmaal om iemand blij te maken

 91. Wolfje Wolfje

  92

  Ik zou graag eens al mijn vriendinnen een kaartje sturen om ze te bedanken en omdat je gewoon heel erg blij wordt van post ontvangen!

 92. mawijaar mawijaar

  93

  Als ik deze prijs zou winnen, zou ik hem graag aan mijn schoonzus willen geven die in april een baby'tje verwacht. Zij verdiend het om eens verwend te worden, omdat ze altijd voor anderen klaar staat. Het ontzettend druk heeft en begaan is met iedereen, maar zichzelf daardoor wel eens vergeet. Geboortekaartjes uitzoeken met een leuke 'korting' is haar echt gegund!

 93. rianne_kool rianne_kool

  94

  Ik zou uitnodigingen maken voor het kinderfeestje van mijn zoontje. Helemaal aangepast aan zijn thema en vriendjes.

 94. marry1974 marry1974

  95

  Ik stuur altijd alle neefjes en nichtjes een kaart met hun verjaardag, het behalen van een zwemdiploma of als ze ziek zijn> Kinderen vinden het echt geweldig als de postbode iets brengt wat echt helemaal voor hun alleen is. Ik doe dan ook graag mee voor dit kaart tegoed om weer eens wat kindjes blij te maken. O ja en oma van 93 stuur ik ook elke maand een kaartje. Helaas woont ze te ver weg om haar te bezoeken en met een kaartje laten we toch even weten dat we ze niet vergeten zijn.

 95. Joanie1986 Joanie1986

  96

  Mijn hartsvriendin in Amerika. Omdat ze zo ver weg is en ik zo graag dit process met haar samen had mee willen maken

 96. Leyla Ummels Leyla Ummels

  97

  Wat super leuk! Ik zou al mijn lieve vriendinnen een kaartje willen sturen!

 97. Alena Alena

  98

  Ik zou graag een kaartje naar mijn opa willen sturen, deze wordt binnenkort 75.

 98. famof6 famof6

  99

  Hier twee antwoorden want eennkaartje zou ik sturen aan mijn vader en broer om ze te bedanken dat ze zo sterk zijn en me zo goed helpen na t overlijden van mijn mama .. mijn broer komt bijvoorbeeld kosteloos oppassen terwijl hij zelf het absoluut niet breed heeft en die dag pas later kan gaan werken. .. Verder zou ik het tegoed gebruiken voor het versturen van de communie kaartjes van onze twee oudste zonen...

 99. xxjanneke xxjanneke

  100

  Een kaartje aan alle 10 de opa en oma's! Een kaartje krijgen door de bus is toch altijd veel specialer dan het digitale tijdperk van nu. En speciaal zijn ze stuk voor stuk.

 100. Stacey1979 Stacey1979

  101

  Leuk leuk leuk! :-) Aan wie ik een kaartje ga sturen? Makkie! Natuurlijk aan onze familie en vrienden om de geboorte van onze zoon/dochter en broertje/zusje van Mick & Mats aan te kondigen. Het duurt nog even (juli), maar kan nu al haast niet wachten om hem/haar in m'n armen te houden en voor te stellen aan alle belangrijke personen in ons leven. Wat zullen Mick & Mats trots zijn als grote broers :-)

 101. Sabine83 Sabine83

  102

  Weer zo'n geweldig leuke winactie! Ik zou graag willen winnen en een hele mooie kaart aan mijn moeder willen sturen. Eind januari wordt zij 60 jaar en ik zou haar graag voor alles willen bedanken wat zij in de loop der jaren voor mij en ons gezin heeft betekend.

 102. Inez87 Inez87

  103

  Ik zou graag nog een aantal kaarten naar mijn moeder willen sturen. Ze heeft nog maar enkele maanden te leven en ik denk dat iedere dag een kaartje haar behoorlijk zou opfleuren. Het liefste natuurlijk met een foto van haar kleinzoon op de voorkant.

 103. spirelli spirelli

  104

  Ik zou mijn collega fatima een bedankkaartje sturen omdat ze er altijd is voor mij !

 104. spicey spicey

  105

  ik zou mijn vriendin een liefdeskaartje sturen om haar te laten zien hoeveel ik van haar hou !

 105. Annelot Annelot

  106

  Aangezien ik zwanger ben zou ik logischerwijs hele leuke geboortekaartjes kunnen gebruiken, deze gaan natuurlijk naar vrienden en familie. Daarnaast kom ik uit een groot gezin en stuur ik elke verjaardag kaartjes naar de jarige met een liefdevol (en op dat moment relevant) gedichtje om die persoon te laten weten dat ik HEEL veel om ze geef. Met veel mensen komen ook veel verjaardagen. ;-) Dus dat zou heel goed uitkomen die kaartjes.

 106. Manon87 Manon87

  107

  Wij hebben bij de eerste 2 kids geboortekaartjes gestuurd via kaartje2go dus zou nu voor de 3e ook erg welkom zijn!

 107. wonderwoman wonderwoman

  108

  aan mn neefje die nog geboren moet worden.. terwijl ik dit berichtje typ kan die zelfs geboren worden

 108. Joyce vd Ven Joyce vd Ven

  109

  Naar een goede vriendin van 25 die al 1,5 jaar keihard knokt tegen kanker!

 109. moederanja moederanja

  110

  Aan onze kleindochters die verder weg wonen dan de andere kleinkinderen Ze vinden het altijd een verrassing als er post voor ze is.

 110. ineke1991 ineke1991

  111

  Wij zijn zwanger van de eerste. Ik wil graag een kaartje met een foto van ons kindje er op. Ook erg leuk voor de mensen die niet langs kunnen komen, omdat ze in het buitenland wonen of gewoon niet de mogelijkheid hebben om hier te komen.

 111. willemijnoliver willemijnoliver

  112

  Wat een gezellige actie. Hoe leuk is het om kaartjes per post te krijgen ipv alles digitaal tegenwoordig. Elk jaar stuur ik mijn zoon een kaart voor zijn verjaardag, met van a tot z het afgelopen jaar belevingen samen. Bijzondere dingen, dingen die hij geleerd heeft en dingen waar we als ouders trots op zijn. De kaart is elk jaar helemaal gevuld. De kaart wordt goed bewaard en straks als hij uit huis gaat hebben we een boek gebundeld van de kaarten om hem mee te geven. We doen dus graag mee om onze zoon zijn kaarten te sturen

 112. mothequeen mothequeen

  113

  Ik zou een kaartje sturen naar een oude bekende. Zij heeft een aantal hele vervelende relaties gehad en sinds kort verhuisd naar de andere kant van het land omdat ze daar een Super lieve nieuwe man heeft leren kennen en het nu toch weer aan durft haar geluk te gaan beproeven. Uit het oog, maar niet uit het hart.

 113. leoniesinnema leoniesinnema

  114

  Wij hebben nog geen geboortekaartjes, en zouden heel graag geboortekaartjes willen winnen voor ons dochtertje!!! (zusje van 2 boys) We willen dit keer heel graag een kaartje met een foto willen ontwerpen. Met 50 kaartjes komen we een heel eind!!! :D Dus wij doen heel erg graag mee aan deze leuke winactie!!!

 114. Oydis Oydis

  115

  Hele mooie actie die goed uit zou komen ivm de komst van ons 2e moppie. Iedereen die dicht bij ons staat en waar we van houden ontvangen uiteraard een kaartje.

 115. esther wijk esther wijk

  116

  Leuk leuk! De geboortekaartjes van beide kinderen bij kaartje2go besteld. Nu zwanger van ons derde kindje en wederom gaan we ze weer bij kaartje2go maken.

 116. nicanaja nicanaja

  117

  Ik zou sowieso mijn zoontje kaartje sturen want hij vindt het helemaal geweldig om post open tw maken en ala er dan een kaartje inzit met een dier erop is hij heel enthousiast. Ik ben in juli uitgerekend van onze tweede dua dan zou ik graag familie en vrienden een geboortekaartje willen sturen

 117. nicanaja nicanaja

  118

  Ik zou sowieso mijn zoontje kaartje sturen want hij vindt het helemaal geweldig om post open tw maken en ala er dan een kaartje inzit met een dier erop is hij heel enthousiast. Ik ben in juli uitgerekend van onze tweede dua dan zou ik graag familie en vrienden een geboortekaartje willen sturen

 118. Inge van het Hof Inge van het Hof

  119

  onze baby komt rond 23 februari dus ik wil heeeeeel graag een aantal geboortekaartjes gaan versturen Duimen maar dat ik win

 119. Vynn2014 Vynn2014

  120

  Zou heel fijn zijn,zijn van plan om de geboorte kaartjes voor de 2e keer bij kaartje2go te bestellen,dus dit zou heel mooi van pas komen!!

 120. Henriette Leeuwis Henriette Leeuwis

  121

  Ik stuur regelmatig een kaart naar mijn familie, vriendinnen, collega's omdat een kaartje zoveel persoonlijker is dan een appje of een e-mail. Met deze super prijs zou ik heel veel mensen kunnen verrassen met een leuke kaart, maar ik zou zeker mijn ouders een kaart sturen. Gewoon om te laten weten dat ik van ze houd

 121. nynke81 nynke81

  122

  Nu d de 2e eraan komt, zou het heel goed uitkomen. Er moet tweetalig besteld worden. Dus zeer welkom.

 122. Cora Cora

  123

  Niet 1 maar meerdere zou ik een kaartje willen sturen ;-) Zoveel die even een opkikker kunnen gebruiken. Een vrolijke kaart met een lieve tekst <3

 123. Monika Baker - Nieuwlaat Monika Baker - Nieuwlaat

  124

  Wauw! Dat zou vet zijn! Wij zullen over ruim een maand de geboortekaartjes van onze dochter via kaartje2go bestellen. We hebben hem al helemaal ontworpen en hij staat al klaar om de laatste dingen aan te vullen. Dit zou wel een erg mooi cadeautje zijn!

 124. Loetie Loetie

  125

  Al mijn lieve vrienden en familie !! Op 29.01 verwachten wij ons 2e knulletje !! Ook wordt onze 1e knul in februari al 4.. dus hij wordt niet alleen al groot maar ook nogeens grote broer ! Om het geluk van de geboorte en de 4e verjaardag te vieren willen wij graag iedereen uitnodigen om dat met ons te vieren, dus het is een geweldige prijs.!!

 125. Lucie Lucie

  126

  Dit zou fantastisch leuk zijn voor een dappere tiener met een vreselijke ziekte en die nog minstens een jaar aan de chemo zit... Om hem en zijn ouders wat vaker een hart onder de riem te kunnen steken en een beetje op te vrolijken zou een tegoed bij kaartje2go zeer welkom zijn!

 126. Lucie Lucie

  127

  En...Kaartje2go heeft superleuke kaarten in het assortiment, bijna een cadeautje als je ze verzendt!

 127. Hannah2012 Hannah2012

  128

  Elk jaar op de verjaardagen van de kinderen sturen mijn man en ik ze een kaart om te vertellen hoe trots we op hun zijn en hoe geweldig we het vinden om juist hun papa en mama te zijn. Deze traditie zetten we graag voort.

 128. Wipneus90 Wipneus90

  129

  Ik zou graag een kaartje willen sturen naar mijn bestie Rowena. Zij is er altijd voor mij, mijn zwangerschap gaat niet helemaal soepel en ze steunt mij door en door terwijl ze zelf ook een kleine thuis heeft. Eerst waren we buurtjes maar doordat we verhuisd zijn zien we elkaar helaas veel minder. Het leuke is dat haar kindje vorig jaar koningsdag is geboren (waar wij bij waren) en ik nu precies een jaar later zwanger ben...en jawel...uitgerekend op koningsdag! Een kaartje zegt meer dan 1000 whatsappjes......super actie dit ♡

 129. Melissa Nicolai-Beumer Melissa Nicolai-Beumer

  130

  Ik zou mijn moeder een kaartje willen sturen. Of eigenlijk meerdere kaartjes. Ik ben 31-12-2015 bevallen van een gezonde dochter. Ze heet Elize. Mijn man, maar ook mijn moeder was bij de bevalling. 4 januari stond er een afspraak gepland in het gemeentehuis om Elize aan te geven. Mijn man had daar afgesproken met mijn moeder. Maar ze kwam maar niet opdagen. Onderweg naar het gemeentehuis heeft ze een ongeluk gehad. Notabene naast het gemeentehuis. Ze was aangereden door een automobilist. Die had haar over het hoofd gezien. Nu ligt ze in het ziekenhuis met een open botbreuk, verbrijzelde enkel en gebroken pols. Ze kan voorlopig niet naar haar kleindochter en wij kunnen ook niet zo makkelijk naar haar toe. Daarom wil ik haar zoveel mogelijk kaartjes sturen om haar een hart onder de riem te steken.

 130. Joyceee Joyceee

  131

  Ik zou graag heel veel mensen een leuk kaartje sturen. Met name de "nieuwsgierige aagjes" die bijna dagelijks een poging doen om de naam te raden. Is dit niet via whats app dan wel in het echt. Zo kunnen zij zien of ze al die tijd gelijk hebben gehad hihi. Ook zou ook heel graag mn neef een kaartje sturen, hij is bereid de foto voor erop te maken. Toevallig hebben ze bij Kaartje2go super leuke fotokaarten! ☺️

 131. Brenda Bracke Brenda Bracke

  132

  Naar mijn man voor Valentijnsdag

 132. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  133

  Ik wil de kaartjes gaan gebruiken voor de uitnodigingen voor ons twaalf en half jarig huwelijksjubileum in augustus dit jaar. Dus als wij winnen kan ik onze ouders, familie en vrienden een uitnodiging sturen!

 133. AliciaHofman AliciaHofman

  134

  Ik zou graag mijn mama-groep met 9 andere mama's een kaartje willen sturen om ze nog eens extra te laten weten hoe belangrijk ze voor mij zijn! We kennen elkaar inmiddels alweer bijna 3 jaar en dagelijks kunnen we nog bij elkaar terecht over advies voor/met of over onze kindjes!

 134. szoes szoes

  135

  Aan iedereen die we kennen, om de geboorte van onze zoon aan te kondigen!

 135. kim-gee kim-gee

  136

  Ik zou het naar mijn 5 vriendinnen sturen. Keer iets anders dan een plaatje in de groeps app :-)

 136. MamavanQuentin MamavanQuentin

  137

  Ahhh wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee. Ik stuur iedere week een kaart naar de moeder van mijn vriend, oma Limburg. Ze woont dus een eindje weg, waardoor ze best veel mist van haar kleinzoon. Ik stuur dan een kaart met een foto van die week, zodat ze toch een beetje up-to-date blijft van de ontwikkelingen.

 137. Niezzie Niezzie

  138

  Ik zou jullie eventueel een geboortekaartje sturen, mede als bedankje. Leuke actie. Is best wel duur al die kaartjes. Ik heb bij mijn dochter de kaartjes zelf gemaakt uit kosten overweging, maar was toch wel erg druk zo net na je bevalling. Wil het bij deze 2e anders doen en dan zou het geweldig zijn om geholpen te worden met de kosten.

 138. Niezzie Niezzie

  139

  Ik zou jullie eventueel een geboortekaartje sturen, mede als bedankje. Leuke actie. Is best wel duur al die kaartjes. Ik heb bij mijn dochter de kaartjes zelf gemaakt uit kosten overweging, maar was toch wel erg druk zo net na je bevalling. Wil het bij deze 2e anders doen en dan zou het geweldig zijn om geholpen te worden met de kosten.

 139. June Geubbelmans June Geubbelmans

  140

  Wij zouden de kaartjes voor Luna haar communiefeest aan de familie verzenden. Ze doet in mei haar communie, Communiefeest is duur genoeg, dus dit zou erg welkom zijn om een mooi kaartje zelf te maken :)

 140. koek54 koek54

  141

  Ik zou mijn man een bedankkaartje willen sturen, voor alles wat hij altijd voor mij doet, na mijn herseninfarct.

 141. Ramonar89 Ramonar89

  142

  Ik zou graag de kaartjes willen winnen, zodat we onze familie geboortekaartjes kunnen sturen. Op dit moment is het voor ons financieel niet haalbaar om mooie geboortekaartjes te bestellen. Dus dit zou echt super zijn!

 142. L_van_der_sanden@hotmail.com L_van_der_sanden@hotmail.com

  143

  Gewoon, omdat ik heel graag kaarten wil versturen, maar dit niet kan betalen...

 143. ambolijn ambolijn

  144

  Wat is er nou leuker dan een persoonlijke kaart krijgen voor je verjaardag of voor je pasgeboren kindje. Ik maak graag kaartjes met foto's van de jarige of de oma's zijn erg blij met een kaartje met de kleinkinderen. Met 50 euro kom ik weer een paar maandjes vooruit.

 144. Richard88 Richard88

  145

  Ik zou graag winnen voor geboortekaartjes, we hebben een grote groep familie vrienden kennissen dus we kunnen het goed gebruiken!

 145. BMulder BMulder

  146

  Oh, wat een goed idee! Weer even mijn schoonmoeder een kaartje sturen met kaartje2go. De vorige vond ze erg mooi met een foto van onze oudste dochter erop. We wonen niet in de buurt en kunnen haar helaas niet vaak zien waardoor ze onze kleintjes erg mist... Maar elke keer als we langs komen prijken de kaartjes in haar woonkamer! Tijd voor een nieuwe kaart. Gewoon, omdat we aan haar denken. En vandaag zulke mooie foto's gemaakt van onze meiden in de sneeuw... dat verdient wel een kaartje!

 146. BernadetteBeumer BernadetteBeumer

  147

  Wij willen straks (rond 29 juli) de hele wereld laten weten dat ons 2de kindje ia geboren. En dat kunnen we doen door geboorte kaartjes te sturen van Kaartje2go!! Leuk leuk!!

 147. breewei breewei

  148

  mijn oud-tantes. Die vinden dat prachtig. Ze krijgen ook altijd een kerstkaart van ons en dan sturen ze ook nog eentje terug, zo mooi

 148. leonie77 leonie77

  149

  Fantastisch leuk zeg, nog geen adreslijst op orde. Super leuke prijs!! Deze keer bij onze 4de zwangerschap zijn we laat met alles te bestellen en vast op orde te hebben! We zijn namelijk 13 februari uitgerekend. Jullie hebben zoveel leuke keuze uit kaartjes en ideeen wat ons erg aan trekt. Een speciaal kaartje is dan toch wel erg bijzonder ook om daar persoonlijke tint aan te geven wat bij jullie mogelijk is. Daarom lijkt het me erg leuk om voor deze geweldige kaartprijs te mogen willen. Liefs Leonie

 149. Hanpie Hanpie

  150

  Ik wil graag een kaartje sturen aan mijn schoonvader, dat ik blij/dankbaar/gelukkig ben dat hij het gevecht tegen kanker wint, zodat ook hij straks de kleine in zijn armen kan houden en kan ontmoeten!

 150. dees1980 dees1980

  151

  ik zou graag een kaartje willen sturen naar mijn vriend voor als we drie jaar samen zijn ! En mocht ik winnen dan kunnen we die dag samen het geboortekaartje samen stellen via kaartje2go voor ons eerste kindje wat we in juli verwachten !

 151. MirjamSusan MirjamSusan

  152

  Ik zou mijn beste vriend een kaartje willen sturen om onze 20 jarig lange vriendschap te vieren!

 152. AvL26 AvL26

  153

  Ik kan niet wachten om mijn ouders een kaart te sturen en hun te verblijden met de geboorte van onze zoon!

 153. DeAutistischeMama DeAutistischeMama

  154

  Ik zou het kaartje sturen aan mijn familieleden om ze uit te nodigen voor de belangrijkste dag van ons leven; de geboorte dag van ons zoontje. Hij word binnenkort 1 jaar en we zijn nu druk aan het sparen om hem een mooi feest te geven. Omdat we niet in de buurt van onze familie wonen heeft nog bijna niemand echt kennis met hem gemaakt; hier zouden we graag verandering in brengen door zijn verjaardag te vieren en onze zoon te dopen. We hebben heel veel familie dus iedereen een kaartje sturen zit er eigenlijk niet in, wellicht als we dit winnen en we leggen zelf nog een deel bij kunnen we iedereen WEL een mooie uitnodiging sturen! Dat zou wel echt een heel mooi geschenk zijn!

 154. Saskia473 Saskia473

  155

  Tja....Aan wie wil ik zulk mooi nieuws niet vertellen?!? ;) Maar mijn oma zou ik graag een hele mooie kaart sturen omdat ze overgrootoma wordt.

 155. jansyluvzu jansyluvzu

  156

  Ik zou al mijn vrienden en familie een kaartje sturen met daarin de uitnodiging voor Lola's tweede verjaardag. Eentje met veel mooie foto's van onze vrolijke dreumes, net als vorig jaar. Die viel enorm in de smaak bij iedereen. En zeg nou zelf...echte post is zo veel leuker!

 156. inniminimnd inniminimnd

  157

  Aan onze familie en vrienden omdat zij er altijd voor ons zijn en ons in alles steunen.

 157. Louise33 Louise33

  158

  Ik wil straks aan familie en vrienden een geboortekaartje sturen. Zodat iedereen weet hoe onze spruit zal heetten.

 158. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  159

  Stuur graag een kaartje aan mensen die mij dierbaar zijn Op verjaardagen, als ze geslaagd zijn of als het even niet zo lekker gaat En ons zoontje Ivo is eind februari jarig en zou het leuk vinden om persoonlijke uitnodigingen voor zijn kinderfeestje te maken en te versturen

 159. Sharon1980 Sharon1980

  160

  Ik zou dit graag winnen, om ook eens attent te zijn bij verjaardagen en andere speciale dagen!

 160. MamaMeis MamaMeis

  161

  Op 27-09-2016 stap ik met mn lief in het huwelijksbootje...Heel graag willen we zelf een kaartje ontwerpen met behulp van onze 3 jarige zoon en 1,5 jarige dochter! Deze prijs is dus erg welkom :-) !!

 161. Zakaria Zakaria

  162

  Ik wil graag een kaartje aan mijn zoontje sturen omdat hij het mooiste is wat me ooit is overkomen en hij nu al zo lief is voor de baby in de buik.

 162. Jolly88 Jolly88

  163

  Zou ontzettend leuk zijn om te winnen! Ben 30-01-2016 uitgerekend en we moeten de geboorte kaartjes nog uitzoeken! Is vrij lastig omdat mijn partner en ik elkaar weinig zien ivm nachtdiensten die hij nu draait voor zn werk en overdag slaapt hij natuurlijk, ons dochtertje van 2 snapt er nog niet zoveel van. Ik verheug me ontzettend op de komst van ons 2de kindje <3

 163. Rachelskyler Rachelskyler

  164

  Ik zou deze acties graag willen winnen aangezien ik me geboortekaartjes nog moet opsturen..

 164. Daisynobelen Daisynobelen

  165

  Altijd leuk om kaartjes te sturen, dus ik maak graag kans op deze prijs????. Zwangere vriendinnetjes, het projecht Post in groep 3 waar ik als juf voor de klas sta, een lieve oma, een jarige tante, een zwager met een nieuwe baan, een collega die ziek thuis zit...genoeg redenen waar ik de €50,- goed aan zou kunnen besteden.

 165. Suushel Suushel

  166

  Ik stuur graag kaartjes! Altijd het hele jaar door maar volgende week verwachten wij onze zoon. Dus dan kunnen de geboortekaartjes de deur uit!

 166. Sofietje03 Sofietje03

  167

  In februari gaan wij verhuizen naar ons nieuwe huisje en onze kindjes zouden graag verhuiskaartjes sturen naar al hun vriendjes en vriendinnetjes!

 167. suuske82 suuske82

  168

  Wij willen graag aan iedereen in onze nabije omgeving een kaartje sturen over een week of 12!! Dan wordt namelijk onze derde zoon geboren en het is toch wel een hele uitgave om 100 kaarten te versturen. Die 50 euro zou daarom enorm goed van pas komen!!!!

 168. judith@raphael-groep.net judith@raphael-groep.net

  169

  Ik ben dol op het versturen van kaartjes en kijk ook geregeld op de site van kaartje2go. Helaas gebruik ik het niet altijd, omdat ik het lastig vind dat je dan meteen internetbankieren erbij nodig hebt, enz. Juist daarom vind ik deze winactie zo leuk!! Ik zou heel graag kaarten sturen naar vriendinnen die ik nu sinds ik een kind heb minder zie en ook aan zoveel mensen die mij helpen met van alles. Het geeft bij iedereen een big smile als je een kaartje krijgt, en daarom zou ik graag mijn lieve hulpen/vrienden gemakkelijk een kaartje willen sturen.

 169. Floortjebellefleur Floortjebellefleur

  170

  Dat zou natuurlijk fantastisch zijn! Ik ben 23-07-2016 uitgerekend van ons eerste kindje. Omdat we niet willen weten wat het geslacht van ons kindje is, vinden we het uitzoeken van een geboortekaartje best moeilijk. Het fijne bij kaartje2go is dat we een 'jongens' en een 'meisjes' kaartje kunnen bewerken en opslaan zoals wij willen, en het dan toch snel na de bevalling in orde kunnen maken voor verzending.

 170. MarlousdB MarlousdB

  171

  Om te versturen aan de familie en kennissen die geen Facebook of e-mailadres hebben. Oudtantes genieten zo van een kaartje!

 171. Liedeke Veuskens Liedeke Veuskens

  172

  Mijn lieve vriendje.. Voor alles wat hij voor me heeft gedaan en nog steeds doet. Ik kwam uit een slechte relatie en had dus flink wat deuken opgelopen en flink wat issues om mee te dealen. Bovendien was mijn zelfvertrouwen 0,0. Ook met mijn kleine meisje is hij de dikste maatjes. En ook voor haar gaat hij door het vuur. Ik laat hem uiteraard vaak blijken dat ik blij met hem ben maar een kaartje zegt meer dan 1000 woorden... Need I say more?

 172. elfira elfira

  173

  Omdat wij binnenkort uitnodigingen voor ons huwelijk moeten gaan versturen!

 173. kiekievanpersie@hotmail.com kiekievanpersie@hotmail.com

  174

  Wat een mooie timing! Ik ben net twee weken bezig om geboortekaartjes uit te zoeken voor ons kleine meisje die over 5 weken verwacht wordt! De keuze is reuze wat het extra moeilijk maakt. Adressenlijst wel gemaakt en heb er 110 nodig. Hoe mooi zou het zijn als je de helft wint!

 174. kiekievanpersie@hotmail.com kiekievanpersie@hotmail.com

  175

  Wat een mooie timing! Ik ben net twee weken bezig om geboortekaartjes uit te zoeken voor ons kleine meisje die over 5 weken verwacht wordt! De keuze is reuze wat het extra moeilijk maakt. Adressenlijst wel gemaakt en heb er 110 nodig. Hoe mooi zou het zijn als je al 50 euro wint!

 175. Ilse Overweg Ilse Overweg

  176

  Ik wil dolgraag een kaartje met muziek sturen naar mijn kleine neefje die langdurig ziek is. Het zou hem zeker heel erg opvrolijken,

 176. Lala72 Lala72

  177

  Ik zou graag winnen omdat ik heel graag kaarten verstuur en ondanks internet (ecards,elkaar elkaar op facebook dingen toewensen) ook altijd reallive zal blijven versturen. Ik stuur graag aan mensen die net bevallen zijn,jarige,eenzame oude mensen,mensen die even een hart onder de riem kunnen gebruiken en natuurlijk ook gewoon zomaar. Het is en blijft gewoon hardstikke leuk iemand persoonlijk via de post laten weten dat je aan ze denkt!!!

 177. sandyh sandyh

  178

  Ik zou heel graag een kaartje sturen aan mijn zoons. Ze hebben veel meegemaakt de afgelopen tijd en ik wil ze graag een opsteker sturen die ze kunnen bewaren

 178. sammy88 sammy88

  179

  Ik ben een studerende moeder van 2 en de 3e is onderweg. We hebben het niet heel breed. Ik ben de enige met inkomsten (stufie) en stopt per april 2016 waardoor ik de uitkering waarschijnlijk in moet. Het is een hele mooie en dankbare uitkomst om dit te kunnen winnen zodat ik mijn familie op de hoogte kan stellen met de geboorte van mijn 3e kindje

 179. dahlia5 dahlia5

  180

  ik zou graag mijn geboortekaartjes hier laten maken!

 180. sanro sanro

  181

  Ik zou heel graag als de baby is geboren alle dierbaren op de hoogte willen stellen van haar geboorte dmv een geboortekaartje. Het lijkt mij erg leuk om deze prijs te winnen, omdat geboortekaartjes tegenwoordig niet goedkoop zijn.

 181. Hulle06 Hulle06

  182

  Ik zou mijn fam en vrienden heel graag met een leuk kaartje willen verrassen aangezien deze zwangerschap bijna niet meer verwacht of zelfs maar mogelijk leek en nu alsnog dit wondertje onderweg is.... Groetjes monika

 182. kimvd90 kimvd90

  183

  Ik zou super graag de kaarten willen winnen, met alle tegenslagen zou ik graag weer wat positiefs meemaken. We zouden dan een heel speciaal kaartje kunnen sturen naar me familie, die me continu hebben blijven steunen en hebben geholpen met me oudste zoon. Ik zou heel graag die kaartjes willen winnen.

 183. kimvd90 kimvd90

  184

  Ik zou super graag de kaarten willen winnen, met alle tegenslagen zou ik graag weer wat positiefs meemaken. We zouden dan een heel speciaal kaartje kunnen sturen naar me familie, die me continu hebben blijven steunen en hebben geholpen met me oudste zoon. Ik zou heel graag die kaartjes willen winnen.

 184. Bianca 82 Bianca 82

  185

  Kaartje2go heeft altijd mooie leuke kaartjes. Zou graag aan mijn naasten, die me dierbaar zijn, een mooi kaartje willen sturen omdat ze me gesteund hebben in moeilijke tijden

 185. marjoemonts marjoemonts

  186

  Onlangs heb ik bij kaartje2go de uitnodigingen voor mijn zoontje zijn 3e verjaardag besteld en verstuurd naar familie en vrienden. De 29e jan. is hij jarig en zou ik zijn gezichtje wel willen zien als hij de brievenbus mag leeghalen en er een kaart van kaartje2go voor hem in zit!!!

 186. tpranger tpranger

  187

  Ik wil al mijn vrienden en familie via een mooi geboortekaartje op de hoogte willen stellen van de geboorte van ons kindje dat rond 4 mei wordt verwacht. Hoe leuk is het dan om een persoonlijke kaart met persoonlijke note te sturen. Helemaal leuk!

 187. driemeidenmama driemeidenmama

  188

  Ik wil ze niet zelf versturen. Maar een vriendin is in verwachting. Niet gepland maar zeer welkom. En haar en haar man gun ik deze meevaller. Een prijsje waar ze iets aan hebben. Een mooie geboortekaart wilt iedereen. Dus ook zij. Ik hoop het zo

 188. ichelle1992 ichelle1992

  189

  Ik zou heel graag willen winnen. Ik ben met mijn partner in verwachting van ons eerste kindje. Ik zou hem graag een kaartje willen sturen om hem te bedanken voor het geduld dat hij soms met mij heeft. En ik denk dat ik me geen betere vader kan wensen voor ons kleintje

 189. PKolderman PKolderman

  190

  Mijn beste vriendin, omdat ze eindelijk een hele zware en moeilijke periode heeft afgesloten en binnenkort gaat samenwonen met haar vriend.

 190. willy59 willy59

  191

  Ik zou graag een kaartje naar mijn nichtje Joyce willen sturen. Ze is zwanger van haar 2e kindje en kan dit niet meer delen met haar moeder die helaas aan een hersentumor is overleden.

 191. Chaatje Chaatje

  192

  Ik zou mamaplaats en kaartje2go graag een kaartje willen sturen wanneer ik deze mooie prijs zou winnen.

 192. Chaatje Chaatje

  193

  Ik zou mamaplaats en kaartje2go graag een kaartje willen sturen wanneer ik deze mooie prijs zou winnen.

 193. aniekvanasperen aniekvanasperen

  194

  Aan alle vrienden, familie en klanten als ons kleine mannetje is geboren!

 194. Xaverashley Xaverashley

  195

  Ik zou graag mijn moeder een speciale kaart sturen, ze heeft zoveel voor mij betekent tijdens de bevalling en kraamtijd! Ik wil haar bedanken voor alles, en haar laten weten dat ik haar steun waardeer. Ze is zo leuk en zo lief met mijn dochtertje, plus dat ze mij altijd een kaartje stuurt vanuit jullie met Valentijnsdag en verjaardagen!

 195. Kerstbengeltje Kerstbengeltje

  196

  Mijn Valentijn! Die verdiend het om een mooi kaartje te krijgen met hartverwarmende woorden van mij. Dit jaar stond hij altijd voor me klaar en dat wil ik hem graag laten weten met een mooie kaart!

 196. deborahfinn deborahfinn

  197

  De kaarten wil ik graag winnen voor mijn ouders..Zij steunen mij veel.Ze proberen te helpen waar ze kunnen.Ik ben een single moeder van een zoontje van anderhalf.En wil ze via deze kaarten leuke foto's van de kleine en mij versturen.Ik heb ook nog leuke foto's van mijn ouders met de kleine erop.Die zouden ze ook moeten hebben.Dmv deze kaarten is dat allemaal mogelijk.Mvg Deborah.

 197. Imke88 Imke88

  198

  Aan mijn aller beste vriendinnetje! Dit omdat ze er jaren voor gevochten heeft om een leuke (fulltime) baan te krijgen en ze deze eindelijk heeft. En omdat ze graag verder wil met haar vriend maar ze moesten wachten totdat hij zijn studie heeft afgerond, dit gaat ook eindelijk gebeuren in februari. Dus een mooi en lief kaartje naar haar, voor een symbolisch nieuw begin!

 198. Joyce2502 Joyce2502

  199

  Ik zou graag regelmatig een kaartje willen sturen naar vrienden van ons die wel een kaartje als extra steun zien, Op dit moment een zware tijd door veel verlies en depressies helaas, Dus zou dit graag willen winnen natuurlijk!

 199. Tirza Veldhuis Tirza Veldhuis

  200

  Wauw wat ben ik blij!! Bedankt! Ik ga even heerlijk tussen al doe mooie geboortekaartjes neuzen! ❤️

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >