Win 2x een swimtrainer!

Door: Mamaplaats 107 reacties

Win 2x een swimtrainer!

Wat is een SWIMTRAINER “Classic”: Dit is een veilige, leerzame en gebruiksvriendelijke speciale opblaasbare zwemband en laat baby’s al vanaf 3 maanden (12 weken) tot ca. 4 jaar op een vertrouwde manier kennis maken met water en zwemmen. Door het zwemtuigje met opblaasbaar buikstuk en de gemakkelijke veiligheidsgordel met clipsluiting kan de baby niet onderuit zakken of kantelen. Ouders hoeven dus niet continu hun kind vast te houden. Het buikstuk geeft automatisch de natuurlijke buikligging aan en zorgt voor een actieve zwemhouding. De SWIMTRAINER “Classic”is de enigste actieve recreatieve zwemhulp. De baby heeft dankzij het model met een kleine opening aan de achterzijde veel bewegingsvrijheid zodat het zelf spelenderwijs kan ontdekken hoe leuk zwemmen is. Doordat de baby in de SWIMTRAINER “Classic” ligt kan deze zelfs gebruikt worden voordat de baby zelf kan zitten. Alle 5 luchtkamers zijn gemaakt van hoogwaardige PVC aansluitend met gepatenteerde sluitingen en hoogwaardige terugslagventielen. De SWIMTRAINER “Classic” is gepatenteerd, heeft een TüV GS keuring, CE, EN 13.138-1:2003 en is vrij van weekmakers en heeft 2 jaar fabrieksgarantie. Kenmerken van de SWIMTRAINER “Classic”:
 • Veiligheid en leerzaam, door de actieve zwemhouding,
 • Al vanaf 3 maanden te gebruiken, ideaal voor het “baby zwemmen”,
 • Betrouwbaar en hoge kwaliteit,
 • Compact en gebruiksvriendelijk,
 • Veel bewegingsvrijheid en relax voor baby en ouder,
 • Ondersteund of leert de aangeboren “kikvors” beweging (zwemreflex),
 • Ouders kunnen handsfree veilig spelen en zwemmen met de baby,
 • Het is een 3-stappenplan om kinderen met water vertrouwd te maken,
 • Verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje en geel. Elke SWIMTRAINER “Classic” is aangepast aan de leeftijd, gewichtcategorie, drijfvermogen en de leerfase van het kind,
 • Uitgebreide Nederlandstalige handleiding,
 • Gepatenteerd, CE, EN 13.138-1:2003 en vrij van weekmakers,
 • SWIMTRAINERS "Classic" in de kleuren rood (3 maanden tot 4 jaar), oranje ( 2 tot 6 jaar) en geel (4 tot 8 jaar, evt. geschikt voor kinderen met beperingen)
 • Voldoen aan de Europese, Australische en Russische veiligheidsnormen en zijn TÜV en GS getest.
 • 2 jaar fabrieksgarantie.
 • Dit veilige, leerzame, en gebruiksvriendelijke product is een must-have voor vele jonge (groot) ouders
Hoe maak je kans op deze SWIMTRAINER? Beantwoord de volgende vraag: Waar en wanneer wil jij gebruik gaan maken van de  Swimtrainer "Classic" Rood? Unieke reacties maken de meeste kans om de swimtrainer te winnen.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
107 Reacties

Reacties

 1. susanne79 susanne79

  1

  Ik (Eline) wil samen met mijn nichtje gaan zwemmen. Maar omdat ik nog zo klein (3,5 maanden)ben is het wel handig als ik zo'n swimtrainer heb. Ik hoop dan ook dat ik hem win, want dan kan ik samen met mijn nichtje gaan zwemmen in de zomervakantie op Center Parcs. Ik heb er nu al zin in...

 2. carla carla

  2

  Wil deze swimtrainer gebruiken als we met heel de familie op vakantie gaan. Zou geweldig zijn met alle kleine kindjes in het zwembad van center Parcs. Kunnen we heerlijk om de beurt ook met de allerkleinste in de familie gaan zwemmen.

 3. patricia1978 patricia1978

  3

  Deze zwemtrainer lijkt me ideaal om mijn grote broer (van 4) op afstand te houden. Ik ben hem vast te snel af met dit stoere ding! (hij heeft gewoon 'gewone' bandjes, haha!)

 4. sandra sandra

  4

  In juni gaan we voor het eerst met z'n 4ren op vakantie en het zou heel leuk zijn als onze kleinste ook achter haar zus aan kan zwemmen! Zou toch super zijn als onze meiden achter elkaar aan konden zwemmen ;-)

 5. Arbey Arbey

  5

  Op onze eerste vakantie als gezin! We hebben een mooi zwembad bij onze vakantiebestemming en zou zo leuk zijn om met de kleine in de stroomversnelling te gaan in zijn eigen swimtrainer!

 6. Jolanda Jolanda

  6

  Mijn dochter van 3 jaar is nogal een stuiterbal als we gaan zwemmen, deze swimtrainer is natuurlijk DE uitkomst voor onze kleine meid, en niet te vergeten dat als haar zusje wordt geboren in september dat ook zij heerlijk kan dobberen in het water met de swimtrainer!! Erg handig!!!!

 7. tessie tessie

  7

  Gisteren wezen zwemmen en toen zag ik er één! Het plan om te kopen was snel gemaakt en toen deze wedstijd op ons pad.. waarom ik hem wil gebruiken? om zoveel mogelijk een kleine waterrat van mijn meisje te maken, net als ik!

 8. Sonja1972 Sonja1972

  8

  Wij gaan binnenkort op vakantie naar Denemarken en hebben dan een prachtig huis met prive zwembad. We zouden het geweldig vinden als ons zoontje dan met de swimtrainer het zwembad in kan. Dat zou hij echt geweldig vinden, dan kan hij lekker samen met zijn zus gaan 'zwemmen'. En als de kinderen blij zijn dan zijn wij, als ouders, dat natuurlijk ook ;-)

 9. Chani Chani

  9

  Ohhh ik wil al een hele tijd deze swimtrainer, maar jullie kennen het wel....je denkt 20 keer 'ohhh die moet ik nog kopen'maar als je dan in de winkel bent, vergeet je het haha. Dus winnen zou echt fantastisch zijn. Wij gaan ieder weekend zwemmen met ons kleine ventje en hij geniet er enorm van. In het zwembad voldoet zo'n gele zwemband op zich wel, maar nu we op vakantie gaan naar Griekenland en onze kleine man al weer bijna 14 maanden is, is zo'n swimtrainer wel echt een must. Want zwemmen zit hem in het bloed, met een tante naar wie een wisselbeker voor 100 meter rugslag is vernoemd, een oom die meerdere nk's op zijn naam heeft staan en een mama die ook nog een redelijk tijd haalt op de rugslag ;) Dus kom maar op met die swimtrainer voor de nieuwe Pieter van den Hoogenband in de dop ;)

 10. Ronel Ronel

  10

  Ik zou graag deze mooie swimtrainer willen winnen, omdat we over een paar maanden op vakantie gaan! En daarvoor wil ik toch nog wel een paar keer met mijn peuter 'oefenen' in het zwembad hier in de stad. En dan komt zo'n swimtrainer natuurlijk erg goed van pas!

 11. jessicapit jessicapit

  11

  Ik zou graag deze zwemtrainer willen winnen,omdat wij als gezin heel graag zwemmen,dus nu we er een kleintje bij hebben ,zou zo'n zwemtrainer denk ik een hele uitkomst zijn zo dat we nu lekker met zijn 5en kunnen zwemmen

 12. spa spa

  12

  Jaaaa, deze super praktische swimtrainer willen wij wel gaan showen in mei in Spanje met onze kleine waterrad! En wij hebben onze handen af en toe ook even vrij om volop van hem te kunnen genieten!

 13. MirellaH25 MirellaH25

  13

  Ik zou graag deze mooie en praktische swimtrainer willen winnen Zodat onze vakantie in mei perfect kan beginnen. We kunnen dan gaan zwemmen als gezin Dan heeft iedereen het naar zijn zin.

 14. annelove2 annelove2

  14

  met deze veilige zwemtrainer wil ik in de vakantie mijn zoontje afhelpen van zijn angst voor zwemmen. Hij heeft een autisme spectum stoornis en is panisch voor zwemmen. In het zwembad houdt hij mij altijd krampachtig vast, bandjes en een gewone band vind hij heel eng. Dus het zou geweldig zijn om ontspannen met het hele gezin te zwemmen en helemaal geweldig om onderhand te beginnen met zwemles.

 15. jacq jacq

  15

  Ik zou heel graag deze swimtrainer willen winnen. In september gaan we met ons zoontje op vakantie naar Spanje en aansluitend weer thuis in Nederland op babyzwemmen, dus ideaal voor ons!

 16. nessen nessen

  16

  Wat hebben jullie leuke dingen om te winnen. Dit zou ik graag willen winnen om met mijn nieuwbakken baby het grote avontuur van water te gaan verkennen.

 17. mony mony

  17

  Zelf lag ik 4 keer per week in het zwembad als kind. Oke, ik was toen wel wat ouder hoor. Trainen, trainen en nog eens trainen. Maar een telg van ons is natuurlijk een echte waterrat! Dat kan gewoon niet anders! Ik zou mijn kleine dan ook het liefst wekelijks meenemen naar het zwembad om het zwemmen werkelijk met de paplepel in te gieten. En natuurlijk is et een uitkomst op vakantie, want papa en mama zijn dol op zwemmen! Geweldig met z'n allen in het zwembad!!!

 18. anjaflameling anjaflameling

  18

  Hallo ik zou hem willen winnen omdat wij niet met vakantie gaan omdat we gaan verhuizen nu hebben we een opblaasbare jacuzzi dus kunnen we na het klussen mooi met zijn drietjes erin anders moeten we dat ook overslaan

 19. johanenpaula johanenpaula

  19

  Onze kleine meid van 3 maanden gaat binnenkort voor het eerst mee zwemmen! Daar gaan we de swimmtrainer voor gebruiken.. Bij onze oudste hadden we hem ook en waren erg tevreden!! Die is nu 5 en een echte waterrat!! We hebben hem toen zij er te groot voor werd aan vrienden gegeven die toen een kleintje kregen, daar is hij helaas gesneuveld!! Dus we zouden hem graag winnen voor onze kleine meid!!

 20. Dionendiana Dionendiana

  20

  Binnenkort worden wij voor de 1e keer papa en mama. Het zou geweldig zijn als we de swimmtrainer winnen! Onze kleine spruit kan dan op zijn 1e vakantie in centerparcs samen met zijn of haar neefje in de swimmtrainer zwemmen. Klein neefje heeft al een swimmtrainer, dus ze zouden geweldig bij elkaar passen!

 21. Goofypv Goofypv

  21

  Volgende week, dan gaan we lekker op onze welverdiende vakantie een weekje naar een huisje met een zwembad erbij.

 22. devilwoman devilwoman

  22

  ik zou het goed kunnen gebruiken omdat mijn kleindochter is ingeschreven in de zwemschool in september en het zou geweldig zijn moest ik dit winnen

 23. Welles007 Welles007

  23

  We willen in de zomervakantie lekker buiten met de kleine gaan zwemmen echter past hij de vorige zwemband niet meer (tot 11 kg) omdat hij nu flink groeit (net 1 jaar geworden). Om hem nu op dieet te zetten is ook wat ;)

 24. w12345 w12345

  24

  Wij hebben een zwembad in de tuin, zo'n ronde in een frame. Zou mijn kleinkinderen (24,18 en 6 maanden) daarin graag veilig willen laten badderen, dus zo'n Swimtrainer lijkt mij de juiste keuze. Weet zeker dat ze het grootste plezier zullen hebben in het water. Groetjes, een gelukkige oma.

 25. nvsleeuwen nvsleeuwen

  25

  Ik, Sjoerd, zou zo graag een swimtrainer willen winnen....ik ga namelijk over 5 weken voor het eerst met mijn papa en mama op vakantie en natuurlijk moet er daar ook gezwommen worden!!! Hoe gaaf zou het zijn wanneer ik dat zou kunnen doen in mijn nieuwe swimtrainer?!?! Nu maar hopen dat er snel goed nieuws komt....

 26. marjanbarth marjanbarth

  26

  Wakker, werd ik in mama's buik en nam daar nog een duik, ik voelde me net zo lekker in haar buik. In mama’s buik was ik lekker aan het zwemmen nu wil mijn mama mij graag verwennen. Door net als veilig in mama’s buik weer te zwemmen, Deze keer buiten in de grote wereld, in het grote bad; Wie had dat ooit gedacht! We zwemmen nu nog maar zelden dus de trainer zal mij zeker helpen!

 27. jdevries jdevries

  27

  Ik zou deze swimtrainer graag willen winnen zodat we in de zomer heerlijk naar het zwembad of een leuke waterplas kunnen gaan. We gaan niet op vakantie omdat mijn man straks geen baan meer heeft. Zelf een swimtrainer aanschaffen zit er dan ook niet in. Dus we houden ons aanbevolen zodat Naomi van 1jaar en 9 maanden komende zomer op een veilige manier kan genieten van het water.

 28. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  28

  Haha, gaaf!! Mijn (Roselynn, 8 maanden) opa is een beetje bang van water ;). Hij heeft een groot zwembad in de tuin voor mijn ooms en tantes maar is er zelf nog niet in geweest. Maar opa is helemaal gek van mij, zijn eerste kleinkind, dus ik hoop, dat als ik in dat bad ronddobber, hij dan toch de moed kan verzamelen om eens even lekker met mij te spelen, in het zwembad. Hoeft hij niet op te letten dat ik kopje onder ga. En ik ga voor het eerst in mijn leventje op vakantie met papa en mama, en daar is ook een zwembad!

 29. Esjess Esjess

  29

  Ik ben net één jaar geworden en het lijkt mijn moeder wel handig als ik nu alvast leer zwemmen gezien de snelheid waarmee mijn broer zijn kikkers haalt.... Die is nu al twee jaar bezig en zwemt nog niet zonder drijvers. Mijn mama roept dan ook dat ze de denkt dat wij tegelijk gaan afzwemmen ondanks vijf jaar verschil. Nou, daar ben ik het niet mee eens! Ik wil nog eerder dan mijn broer mijn diploma halen :-)

 30. Mamsvan3 Mamsvan3

  30

  Ik zou hem heel graag cadeau doen aan mijn lieve vriendin in Engeland die 6 weken geleden bevallen is van haar eerste kindje. Financieel kunnen ze maar amper hun hoofd boven water houden en weten ze nu al dat er nooit een 2e wondertje zal komen. Ik heb ze gelukkig kunnen steunen met een heel groot pakket kleding en speelgoed van 10 kilo van mijn eigen jongens, maar het zou natuurlijk geweldig zijn als ik haar op deze manier ook de mogelijkheid zou bieden om met haar kleintje te gaan zwemmen :). Zo leuk om haar zo gelukkig te zien!

 31. magicalkim magicalkim

  31

  In mama haar buik is het allemaal geen probleem. Is zwaartekracht mijn grote vriend. Ik kan al koppeltje duiken en zwemmen. Alleen baantjes trekken lukt niet meer. Ben namelijk meteen al aan de overkant. Daarom droom ik van straks als ik geboren ben. Volgens mij kan ik daar veel verder zwemmen maar iets zegt mij dat het toch een beetje anders zal zijn. Een beetje hulp kan volgens mij geen kwaad. Valsspelen wil ik het dan ook niet noemen. Zolang ik in het andere zwembad maar langer blijf drijven dan mijn papa. Want dan heb ik gewonnen!!!!

 32. ilona ilona

  32

  Als ik straks volledig ben hersteld van mijn hartoperatie (die afgelopen donderdag was) dan mag ik gelukkig gewoon weer alles doen! Lekker zwemmen met mama en papa lijkt me een goed begin en zo een mooie band kunnen we dan zeker heel goed gebruiken! En ja, iedereen mag mijn mooie levenslijntje gewoon zien hoor!!

 33. GastouderKirsten GastouderKirsten

  33

  Ik (Daan 19 maanden) heb hier al een jaar in gezwommen! Nuzag mijn vriendinnetje (Sara 9 maanden) hoe relax de swimtrainer is en wou er meteen mee zwemmen! Dus ik moest rare dingen om mn armen, maar dat zwom niet zo lekker! Wat zegt mijn moeder???? Je mag hem wel even lenen hoor Sara!!! Waaaaat dat is mijn zwemtrainer. Nu zwem ik al 4 weken met die rare oranje bandjes om mn armen! Dus wil je deze swimtrainer aub aan Sara geven dan krijg ik de mijne weer terug en hoef ik gern bandjes meer om mijn armen! Dank je wel mevrouw van mamaplaats xx Daan

 34. Sapphira Sapphira

  34

  Wij willen hem heel graag gebruiken in juli als we op vakantie zijn in Italië, dan is ons zoontje 8 maanden oud. Ook willen we heel graag gaan babyzwemmen met hem en daar lijkt mij deze band ideaal voor!

 35. susanhendriksen susanhendriksen

  35

  Wij gaan dit jaar voor het eerst naar Hongarije, naar het Balatonmeer. Ik zou hem heel graag voor onze dochter Lynn (3) willen gebruiken om lekker met haar in het meer te gaan zwemmen.

 36. Muppie80 Muppie80

  36

  Ik ben 1 jaar en dol op water. Lekker spetteren doe ik graag. Als ik een zwemtrainer win kunnen mijn mama en papa lekker met mij naar het zwembad en mag ik zelf spetteren en hoeven ze mij niet vast te houden. Wat voor mijn ouders toch wel moeilijker wordt, omdat ik zo beweeglijk ben. Dikke knuffel van Gabriël.

 37. Soraaytje Soraaytje

  37

  Mijn dochter Valentina wordt binnenkort alweer 1 jaar oud. Dan groeit ze toch echt uit die gele zwembad die we voor haar hadden gekocht. De Swimtrainer staat dan ook hoog op haar verlanglijstje, want Valentina is stapelgek op zwemmen. Lekker spetteren en spelen!

 38. kjara kjara

  38

  ik wil deze zomer heel graag met mijn zoontje van 5jaar voor het eerst naar het zwembad gaan, en als zijn kleine zusje van 1 jaar dan in de swimtrainer kan heb ik genoeg handen vrij om dit veilig te laten verlopen! dus ja, ik zou heel graag willen winnen!

 39. xxmaschaxx xxmaschaxx

  39

  Eens per maand gaan wij met ons gezin naar zwembad de Koppel. Een uitje voor het hele gezin. Er is daar een golfslagbad, bubbelbad, grote glijbaan voor onze grote zoon en ons. Deze zomer gaat onze baby voor het eerst mee! Help ons hem veilig te leren laten zwemmen :-)

 40. Emmy Emmy

  40

  Wij gaan heerlijk over een week of 4 een last minute naar de zon boeken. De eerst vakantie met mijn mannetje! Kijk er zo naar uit. We zijn nu aan het zoeken naar een leuk, erg kindvriendelijk, all-inclusive resort in Griekenland of iets dergelijks, In ieder geval zoeken we naar een hotel met een mooi en liefst verwarmd zwembad zodat mijn kleintje elke dag heerlijk kan zwemmen. En hoe zou dat beter gaan als met zo'n mooie zwemtrainer! (en een Quinny Yezz zou ook heel handig zijn voor de trip! :-D)

 41. jootje1986 jootje1986

  41

  Mijn zoontje is nu 4 maanden oud, we gaan in juli 2012 ook voor de eerste keer met ons kereltje naar Spanje. We vinden het ontzettend spannend allemaal en vooral op de grote zee. We lopen met onze kleine vent bij de kinderarts met eczeem, vandaar dat spanje ook goed is, vooral het zoute water. Maar we moeten natuurlijk ook zo'n swimtrainer hebben, want hij moet zich veilig in het water kunnen voelen. Dus daarom schrijf ik dit, Xavi leert met de swimtrainer zwemmen!! erg belangrijk:-))

 42. marjan1982 marjan1982

  42

  wij gaan iedere week zwemmen en ik heb tot nu toe nog steeds bij papa of mama in de armen gezeten en mee in het water gepoelied... maar met deze swimtrainer kan ik zelf al zwemmen zonder koppie onder te gaan. dus dit is voor mij echte een super ding!!!!!! heel veel liefs van Thijs.

 43. estherdegroot estherdegroot

  43

  deze swimtrainer wil ik gaan gebruiken al ik ga zwemmen met mijn kleine meid, in het water liggen vind ze heerlijk maar tot nu toe moet ik haa nog goed vast houden... Als ik deze mooie swimtrainer heb kan ik deze zomer ook met de kleine meid bij mijn ouders in het buitenzwembad zwemmen die ze in de tuin hebben. dat zal ze heerlijk vinden.

 44. danielp danielp

  44

  Omdat onze zoon zo sterk is lukt het me niet om hem vast te houden tijdens het zwemmen en zijn we nu bang om te gaan zwemmen met hem. In het pinksterweekend gaan we met de hele familie op vakantie en willen ze graag een foto gaan maken van ons allemaal in het zwembad. Natuurlijk hoort onze zoon er ook bij. Mijn oma heeft voor mijn opa overleed een belofte gemaakt om minimaal 1x per jaar met de hele familie een weekendje weg te gaan. Het zou voor mijn oma het mooiste kado zijn!!!

 45. kaat kaat

  45

  Mijn dochtertje (nu 10 maanden oud) en ik zwemmen al vanaf dat zij 3 maanden oud is. Ze vind het water en het zwemmen heerlijk! Heel fanatiek zijn wij 2x per week in het zwembad te vinden. 1 maal per week hebben we zwemles en 1 maal per week zwemmen we recreatief. Ik was zelf als kind nogal bang in het water en vind het daarom extra belangrijk dat mijn dochtertje een waterrat zonder watervrees gaat worden. Een swimtrainer zou hierbij een ideaal en welkom hulpmiddel zijn!!!

 46. Sarina Sarina

  46

  Zodat ik Wim (twee maanden oud) straks op de vakantie in Turkije ter ere van het 40-jarig huwlijksfeest van mijn opa en oma gezellig en veilig kan gaan zwemmen met mijn opa, oma, oom, tante, papa en mama en mijn twee drie-jarige nichtjes die nu al staan te springen om met mij te kunnen spelen

 47. Geadouma Geadouma

  47

  Thijs wil deze swimtrainer ook graag winnen! Hij is helemaal gek van water en mag graag badderen. Hij vind zijn zwemband helemaal niks dus het zou mooi zijn om deze swimtrainer te winnen. Plus dat het ook nog eens veilig is! Zo kunnen we in de zomer mooi te zwemmen.

 48. Boas Boas

  48

  Boas is nu bijna 8 weken en binnen kort wil Bas (vader) op zondag met de kleine man gaan zwemmen. Het kan haast niet anders dat Boas dit leuk gaat vinden want van douchen en in badje geniet hij nu ook al volop. Het zou fantastisch zijn als we de swimtrainer gaan winnen want veiligheid staat bij ons voorop....

 49. daphnehoogenboom daphnehoogenboom

  49

  Ons dochtertje Liv van vier maanden oud zou het helemaal geweldig vinden zo'n Swimtrainer, zijn nu 2 zondagen al wezen zwemmen en ze vind het helemaal prachtig, heeft het erg naar haar zin. Bij ons staat de veiligheid en betrouwbaarheid bovenaan, en dat zit bij deze Swimtrainer wel goed. Als we deze Swimtrainer zouden winnen kunnen we over 2 maanden ook goed gebruik van maken op onze vakantie in het Buitenland, je weet maar nooit wat je daar voor spullen hebt.

 50. Corine Corine

  50

  wij willen deze graag winnen want gaan eind juni naar center parcs in drenthe aangezien onze zoon net een operatie achter de rug heeft en er nog 1 ondergaan moet gunnen we hem zwemmen wat hy graag doet maar nu niet mag, wat niet leuk voor hem is. onze zoon is nu 6 maanden en erg aktief in water en is dit ding veel veiliger

 51. ireentje ireentje

  51

  Zou deze band graag willen winnen omdat ik t eng vind in t water,maar toch met mijn kind wil zwemmen,en ik ben nu zwanger dus komt heel goed uit,misschien ben ik dan een stuk zekerder in het water en dan word mijn kindje dat ook

 52. nahsuusje nahsuusje

  52

  Om met mijn lieve vrolijke meid Janey (4,5mnd jong) te gaan zwemmen bij ons in het dorpzwembad en straks op vakantie natuurlijk! Ze is nu al zo'n waterratje (ondanks de niet zulke waterratterige papa en mama), echter past ze niet meer in het badje. Aangezien wij alleen een douche hebben (waar ze ook ontzettend van het water geniet) zal ze zo blij zijn als ze straks in het zwembad kunnen zwemmen/dobberen. Als we winnen zal ik jullie de foto met haar vrolijke en tevreden koppie in de swimtrainer toesturen zodat iedereen kan meegenieten en kan zien hoe vrij een kind in het water toch kan zijn met de swimtrainer. spetterspaterspater lekker in het water...

 53. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  53

  vorig jaar zwom ik nog alleen in zee dit jaar hopelijk met zijn twee!

 54. rowanne rowanne

  54

  Ons kind zal dan in de zomermaanden in ons eigen zwembad kunnen ronddobberen, en op vakantie in de zee en in de winter samen met zijn neefjes in het zwembad in de buurt wat ze regelmatig doen.....

 55. mamavanvijf mamavanvijf

  55

  Lijkt me geweldig om met Nynke te zwemmen dit voorjaar en zomer. Samen met haar grote 18 jarige zus gaat dat geweldig worden. Maar een baby veilige zwemband is dan zekers nodig. Zou dus erg super zijn dat ik niet de oude zwemband van 18 jaar geleden hoef op te zoeken.

 56. chayenne chayenne

  56

  Wij wonen op een waddeneiland, en ik zou de Swimmtrainer deze zomer gaan gebruiken voor ons dochtertje van anderhalf in de ZEE natuurlijk, kan ze daar in lekker ronddobberen.

 57. Sofje79 Sofje79

  57

  Ik wil hem gebruiken om later met mijn kleine meid (die nog geboren moet worden) naar het zwembad te gaan. Lekker babyspartelen in het babybadje.

 58. mariscailly mariscailly

  58

  Voor mijn oudste dochter had ik hem ook. Zij had door deze band zo de goede zwemhouding door en had daardoor ontzettend veel zwemplezier. Jammer genoeg is de band kapot gegaan en daarom hoop ik nu een nieuwe te winnen ;)

 59. carla2702 carla2702

  59

  Ik wil graag met mijn dochter Jolie van 6 maanden gaan zwemmen. Ik zwem wekelijks met onze zoon van 3 en het zou natuurlijk fantastisch zijn als Jolie ook mee kan. Als we op vakantie gaan zou het ook geweldig zijn als ons waterratje kan genieten van de swimtrainer! Dus we hopen te winnen. Groetjes Carla

 60. wandena wandena

  60

  Vakantie kunnen we niet betalen maar een dagje zwembad bezoek wel. Zou te gek zijn als met hem dagjes naar het zwembad kan gaan. Geweldig als ik het win.

 61. ons_b ons_b

  61

  Samen met Femke ga ik iedere week baby zwemmen. dan is het natuurlijk rustig en kan ik haar zo vasthouden, maar als we gewoon gaan zwemmen moet ze in zo`n band en dat vind ze helemaal niet leuk. ze wil gewoon lekker kunnen zwemmen.

 62. Ljmvanaken@hotmail.com Ljmvanaken@hotmail.com

  62

  De swimtrainer zou voor ons heel belangrijk zijn aangezien er achter ons huis een grote brede sloot is en we daarom ons kind zo snel mogelijk willen leren zwemmen en watervrij maken. Verder wonen mijn schoonouders op Texel en is het natuurlijk erg leuk dat als we daar komen de baby ook naar het strand kan om lekker met het zand te spelen en we enige vrijheid kunnen geven als het richting de waterlijn kruipt.

 63. Isabelle Isabelle

  63

  Volgend jaar willen we naar Indonesië gaan (rondreis), het is mogelijk om ons kleintje mee te nemen gelukkig maar toch willen we aan ons hotel "afwisselend" op onze kleine letten. We willen dolgraag een keer gaan snorkelen, en terwijl 1 iemand van de 2 dit doet, let de ander op ons baby'tje! Hij is steeds heel vroeg met "alles" en heeft zelfs al in de zee "gezwommen", daarom lijkt hij mij wel rijp om in het hemelsblauwe water te zwemmen en te spelen samen met mama en papa! Het zou geweldig zijn als we onze hobby's kunnen combineren (snorkelen) samen met de extra toevoeging van watergewenning bij de baby!

 64. mama22 mama22

  64

  wij gaan in mei een midweek op vakantie omdat ik jarig ben en nou wil ik graag met onze kleine lekker zwemmen..maar een grootte zwemband is soms nogal onhandig met bepaalde dingen. Vandaar dat wij graag willen zwemmen met deze swimtrainer.

 65. Friezin Friezin

  65

  Jaaaaaaaaaaah, bij pake en beppe in bad!! Dan hebben we allemaal vast veel plezier. En als dat goed gaat dan maar eens kijken in 't zwembad met mem. Die zit bij een duikvereniging, dus kan ik mooi kijken naar de duikers die aan 't oefenen zijn en zij naar mij natuurlijk! Zal mem (als ik em win) een foto sturen hoe dat eruit ziet vanaf de onderkant ;-)

 66. Joyce Engelse Joyce Engelse

  66

  Ik zou de swimtrainer gebruiken op vakantie in het buitenland en in NL als we lekker naar het zwembad gaan. Dus veel, vaak en overal, in binnen- en buitenland :-)

 67. Jam Sleegers Jam Sleegers

  67

  wij gaan 28 jullij naar de tante van vince ,nu 8 maanden naar bonaire,het zou helemaal te gek zijn om een swimtrainer te hebben voor vince ,dat geeft ons een heel veilig gevoel.

 68. sebas112 sebas112

  68

  als nederland overstroomt raakt wil ik zijn hulp gebruiken.

 69. Anouk Geenen Anouk Geenen

  69

  Ik zou hem gebruiken om met mijn zoontje te gaan zwemmen. Hij is helemaal verliefd op het zwembad en voor zo'n gewone band is hij alweer te zwaar. Zo kan hij ook al wat leren zwemmen.

 70. Anne36 Anne36

  70

  Ik ben Joep, bijna 7 maanden oud en op de camping waar mijn opa werkt en opa en oma wonen is pas een zwembad gebouwd. Mama helemaal blij natuurlijk, want dan kan ze eindelijk met mij gaan zwemmen. In het gewone zwembad in onze stad was het zó koud dat mama daar niet meer heen wil. Maar hier zijn we vorige week al een keertje geweest en dat vond ik helemaal geweldig. Ik zat toen in een zwemring die oma nog had van mijn neefje, maar die was zó oud dat die heel langzaam leeg liep. Tja en dan zit je niet echt lekker meer hoor. Ik hoop dus dat ik een swimtrainer mag winnen zodat ik nog heel veel met mama, oma en misschien opa kan gaan zwemmen.

 71. melanie janssen melanie janssen

  71

  Wat dom van me dat ik hier niet eerder aan heb gedacht. Mijn zoontje van bijna 15 maanden heeft een neussonde en de pleisters op zijn wangetje mogen niet nat worden. We dachten dat hij voorlopig dus niet zou kunnen zwemmen.Met zo'n swimtrainer zou zijn hoofdje niet nat hoeven worden, dus zou hij gewoon ook deze zomer met papa, mama en grote broer kunnen gaan zwemmen. Lijkt ons fantastisch.

 72. Yvonne Goedendorp Yvonne Goedendorp

  72

  in 1995 werd ik voor het eerst moeder en was er nog neit zo heel veel keus in praktische dingen voor babies. nu bijna 17 jaar later krijg ik mijn tweede knul en ik geniet volop van mijn kleine knul maar kijk ook mijn ogen uit naar al het verbeterde materiaal wat er te koop is, wat een sortering is er verkrijgbaar en wat een grandiose dingen, zo'n swimtrainer is zo'n produkt. binnenkort is het zover, deze mama van 42 gaat dan zwemmen met twee zoons, eentje van 3 maanden en een van bijna 17. wat een geluk!

 73. Yvonne Goedendorp Yvonne Goedendorp

  73

  ik lees nu verder en meot nog een vraag beantwoorden maar waar laat je het antwoord? die rode swimtrainer droom ik al over...... :)

 74. Jacqueline Broek Jacqueline Broek

  74

  Ik wil de swimtrainer thuis gebruiken We hebben vorig jaar een zwembad gekocht voor de kleinkinderen, de oudste heeft al een zwemdiploma, de tweede is op zwemles, maar de 2 jongsten kunnennog niet zwemmen. En daar is de swimtrainer ideaal voor! Super!!

 75. R.j.y. Jager R.j.y. Jager

  75

  Heel graag zouden mijn zoontje en ik deze swimtrainer willen winnen omdat mama graag weer haar revalidatiezwemmen wil oppakken en haar grote man heel graag mee zou willen nemen ipv bij de oppas te laten. We zijn allebei gek op zwemmen maar zijn papa niet, dus het zou heerlijk zijn als we met z'n 2tjes konden gaan zwemmen zonder papa lastig te vallen en ik als moeder toch een extra veiligheid kan bieden. Het lijkt me heerlijk om samen te kunnen zwemmen. Het zal zeer zeker goed gebruikt worden aangezien we om de dag gaan zwemmen. Nu maar duimen en hopen dat we dit mogen winnen!

 76. Marije Suurbier Marije Suurbier

  76

  Ik zal hem gaan gebruiken als wij in Juni voor het eerst met z'n drietjes op vakantie gaan. Het zou een hele mooie gelegenheid zijn om de swimtrainer te gebruiken.

 77. Piera mevr Slaviero Piera mevr Slaviero

  77

  zou goed van pas komen daar mijn dochter zwemles ga volgen en ik reclame zou kunnen maken voor de zwemband

 78. Angela Halteren Angela Halteren

  78

  Mijn zoontje Jayson( bijna 1,5 jaar) fluisterde me net in mijn oor.......psssst mama reageer even namens mij voor de swimtrainer....want dan kan ik ook eens lekker samen met jou in het water dobberen zonder dat je zoveel last krijgt van je rug tijdens het baby/dreumes zwemmen. Aangezien wij zowat elke week gaan babyzwemmen en ook regelmatig in een vakantie gaan zwemmen zou deze swimtrainer een uitkomst zijn

 79. evatius evatius

  79

  Mijn zoon die nog geboren moet worden, 9 augustus uitgerekend, is verwekt op onze huwelijksreis op de malediven..Toen wij daar waren in november 2011 zei ik al tegen mijn man, als het is gelukt (we probeerden al eeuwig, dus het is voor ons extra bijzonder), dan komen we volgend jaar hier terug. En dat gaan we ook doen! Ik denk nog niet als hij 2 maanden oud is, maar wel als het nog een klein dreuteltje is. En daar hoort een zwemles bij! Net als in de film Blue lagoon!

 80. Sandra benedick Benedick Sandra benedick Benedick

  80

  Mama is bang voor water en als ik een swimtrainer heb kan ik mama ook helpen met drijven Dan kunnen we samen lekker in het water spelen,want papa is al een waterrat! Groetjes Joey (2,5 jr)

 81. grootaars grootaars

  81

  in nov gaan we lekker een weekje naar center parks met onze 3 kinderen (juni 3de opkomst) en mochten we deze swimtrainer hebben kunnen de grote broer en grote zus ook met hun broertje/zusje spelen en lekker dobberen in het water en mama en papa ook aandacht geven aan de andere 2 kid's !!!!!!!!!!!!!!!

 82. Jeanette Hartog-esser Jeanette Hartog-esser

  82

  Als ik een swimtrainer voor mijn kleine waterrat zou hebben gaan we nog vaker zwemmen, want ze vind het geweldig en de babyband wordt nu toch echt te klein voor mijn dreumes.

 83. Zana Zana

  83

  past die ook in het ligbad ;-)

 84. Sorbotrol Sorbotrol

  84

  Op de allereerste vakantie van onze Amy Liv, straks in het land van Bartje te Drente. Dan roepen we weer in koor: „1 2 : 3 4, it’s Amy Liv time” en maken weer een nieuwe en stoere plaat voor in het plaatjes album. (ze is geboren om 12:34 uur)

 85. Monica Drueten-Mettes Monica Drueten-Mettes

  85

  Graag wil ik deze mooie rode en veilige swimtrainer winnen, om over een paar weken met onze eerste dochter in landal greenparks veilig te kunnen zwemmen. zij is nu al 3x naar babyzwemmen geweest en vind het water geweldig. ze vind het natuurlijk nog geweldiger om alleen in de swimtrainer te kunnen zitten en lekker met haar beentjes en armen te spatteren.

 86. Sri talens Talens Sri talens Talens

  86

  Mijn zoon Toby (4 maanden oud) moet een spreidbroek dragen voor 3 maanden lang vanwege zijn heupafwijking. Hij kan nog heel goed trapellen met zijn beentjes maar toch minder dan als hij zonder de spreidbroek aan. Ik zou graag de SWIMTRAINER Classic willen winnen als een cadeautje voor hem zodat hij zijn 'vrijheid' later kan vieren in het zwembad bij ons in de buurt (De Tongelreep, Eindhoven), in het kleinste bad, zeker :o)

 87. Mdy Buijing Mdy Buijing

  87

  Wij gaan de swimtrainer gebruiken voor in het zwembad, waar we om de week op zondag heen gaan. Het lijkt mij ook ideaal op vakantie, vooral als we bij het zwembad zitten en ze nu het lopen en rennen doorheeft lijkt mij de swimtrainer wat veiliger want je wilt toch niet dat je dochtertje in één klein ogenblik het zwembad in rent en verdrinkt, een nachtmerrie voor elke ouder. En nu mijn dochter in een fase zit dat zij alles zelf wil doen, zouden wij de swimtrainer erg graag willen winnen! Zodat zij dus zelf zelfatandig kan zwemmen.

 88. jepje jepje

  88

  als ze een keer naar het zwembad gaan

 89. marloes wognum marloes wognum

  89

  :) Dan kan ik zo klein als ik nog ben (1.5maand) met mijn nichtjes, opa, papa en mama mee zwemmen!!

 90. Laurine Laurine

  90

  Drie weken geleden ben ik bevallen van een prachtige dochter! In september ga ik met mijn schoonfamilie naar centerparcs en het zou super zijn om in het zwembad deze swimtrainer uit te proberen. Ze zal het zwemmen vast heerlijk vinden als ze een beetje op haar moeder lijkt :)

 91. Angela Snijder Angela Snijder

  91

  Ik (MYLO bijna 9 MAANDEN) hou zo van zwemmen dat ik als het kon de hele dag wel zou willen zwemmen, maar van mama mag ik nog niet los, misschien zouden jullie me met z'on swimtrainer wel kunnen helpen!

 92. Jacques Jacques

  92

  ..ieder jaar belt mijn zoon vanaf een vakantiepark of we langskomen. Standaard is bij de accomodatie een zwembad, maar om de een of andere reden vergeet ik altijd mijn zwembroek... Mijn kleinkinderen lachen Opa daar altijd om uit, maar vinden wel dat ik goed kan zwemmen. Dit jaar ga ik gewapend met deze swimtrainer mijn zwemkunsten aan hen overbrengen in mijn eigen zwembroek... OH..oh.. wel eerst ff winnen natuurlijk. Ben benieuwd..

 93. Saskia Saskia

  93

  Ik zou dan heerlijk met mijn vriend en de kleine tijdens onze vakantie gaan zwemmen. En voor als ik met de kleine naar baby zwemmen ga zou ik ook heel graag deze swimtrainer mee nemen.

 94. Koetje Koetje

  94

  Met 3 kinderen die nog niet kunnen zwemmen lijkt me dit erg handig komende zomer op vakantie. Nummer 3 kan in de swimtrainer en dan hebben we ook nog wat handen vrij voor nummer 1 en 2.

 95. Esther van Meeteren Esther van Meeteren

  95

  Wie wilt er nou iet in zo super mooie swim trainer zwemmen !!! Mijn zoontje word in september een jaar en dat zou een super leuk kadootje zijn !!! Een week erna gaan we lekker naar Griekenland dus hij is daar helemaal THE blitz!!!!

 96. Gea Driesten Gea Driesten

  96

  Ik zou graag de swimtrainer willen voor onze vakantie naar slagharen zodat we met 2 ouders makkelijk 3 kinderen mee kunnen nemen die nog niet kunnen zwemmen lijkt me echt en uitkomst om eens een keer samen te gaan en niet af te hoeven wisselen

 97. biver75 biver75

  97

  Over 5 weekjes mag ik eindelijk met mijn dochter gaan knuffelzwemmen, ik heb er ontzettend veel zin in, maar wil dit wel veilig gaan doen. Veiliger dan met een swimtrainer kan volgens mij niet!

 98. femmez femmez

  98

  Wij zouden ons vorige week opgeven voor babyzwemmen met onze jongste zoon en aansluitend peuterzwemmen met de oudste. Gezellig elke zondagochtend met z'n viertjes. Helaas bleek de zwemschool van onze keuze onbereikbaar, na zoeken uitgeschreven bij de kamer van koophandel

 99. Torties Torties

  99

  Ik kan elk moment bevallen van ons tweede kindje. Weer een meid! Onze eerste is een echte waterrat en zij zal eerst nog van de zwemtrainer gebruik kunnen maken. En daarna gelijk der kleine zusje! twee meiden met dubbel zoveel plezier :D

 100. Mandy de vries Mandy de vries

  100

  mijn dochter(4mnd)en ik hebben nog nooit samen gezwommen en aangezien dit me eerste kindje is vind ik alles nog een beetje eng allemaal dus zou zo een swintrainer echt ideaal zijn voor gebruik!!

 101. ProudMom ProudMom

  101

  Mijn kleine vent (4maand) heeft nu al ontzettend veel plezier in het kleine baby bad! ik kan niet wachten om samen met hem heerlijke uurtjes in het water te beleven! ik woon in een zwembadrijk gebied! Binnenbad, Buitenbad, Centerparcs, zwemparadijs noem maar op! hier ga ik hem dus overal gebruiken en uit proberen! ik zie mijn kleine vent al lekker rond dobberen met een leuke mama die de leukste bewegingen kan maken omdat ze zeker weet dat haar kleine veilig zit en zo haar kleine vent continu aan het lachen kan maken! Wanneer ik deze ga gebruiken? nou ik kan wel met bepaalde dagen komen, maar het liefst elke dag!

 102. ProudMom ProudMom

  102

  Mijn zoon wil een Swim trainer, Want mama is een echte entertainer. Zo kan mama mij altijd plezieren, en als ik win gaan we dat uitbundig vieren. Wie Wanneer en Waar? Dat hebben we allang voor elkaar! Samen met mama heb ik de grootste pret, en kan ik 's avonds tevreden naar bed. nu nog lekker in het binnen bad, keuze genoeg want hier zijn zwembaden zat. Het liefst zou mama zwemmen elke dag, want dan tovert ze op mijn gezicht iedere keer een lach. xx

 103. daffie1981 daffie1981

  103

  Ik zou 'm gebruiken voor de eerste zomervakantie van mijn dochtertje van 14 maanden, ze houdt van het water, maar is soms wat te wild. Zo kan ze het prima leren zonder dat het gevaarlijk wordt.

 104. CFK CFK

  104

  als ik de swimtrainer win, zou ik direct met mijn kleine man naar het zwembad gaan. Mijn kleine man is bijna 5 maanden en gek op water. Dit was al zo toen ik vorig jaar tijdens de laatste vakantie zonder kinderen ging zwemmen Doordat ik me helemaal kon ontspannen had hij alle ruimte om rondjes in mamma's buik te zwemmen en sinds zijn geboorte doet ie niets liever dan in bad gaan. Zwemmen op een veilige manier ik vind het wel een prettig idee en hij zal en kan met volle teugen genieten van de "vrijheid"die hij heeft.

 105. ProudMom ProudMom

  105

  ik zou de swim trainer graag willen winnen voor mijn zoontje van 4 maanden oud, het lijkt me een ontzettend veilig idee, waardoor je toch met iets meer zekerheid gaat zwemmen! je kan hem continu in de gaten houden en je hebt je handen z.g.a. vrij om direct in te grijpen waar nodig!.

 106. ProudMom ProudMom

  106

  nog even op internet gegoogled over de swim trainer en veel informatie gevonden, hoe meer je erover lees des te leuker het word! super veilig en bevorderd de natuurlijke houding

 107. nahsuusje nahsuusje

  107

  Yes ik heb gewonnen, ben benieuwd naar de swimtrainer nog even in afwachting en op smacht de brievenbus in de gaten aan het houden ;p

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >