Win 2x een schommelstoeltje

Door: Mamaplaats 82 reacties

Win 2x een schommelstoeltje

De Fisher Price Regenwoud schommelstoeltje heeft 7 liedjes, 5 snelheden en volumeregeling. De verplaatsbare speelgoedboog is voorzien van zachte regenwoud speeldiertjes waar uw baby nooit op uitgekeken raakt. De muziek en geluidseffecten hebben een kalmerende werking op de baby en het stimuleert de auditieve vaardigheden. Het heen en weer bewegen van de Fisher Price schommelstoel geeft je baby een gevoel van ontspanning. De schommelstoel is direct vanaf de geboorte te gebruiken. Daarnaast is de schommelstoel opvouwbaar en dus makkelijk mee te nemen. Hoe maak je kans op een Swing schommelstoeltje van Fisher Price? Beantwoord hieronder de volgende vraag en win! Wat voor producten kan Fisher Price ontwikkelen om u als ouder te helpen om tijd te besparen waarbij tegelijkertijd uw kind wordt gestimuleerd in zijn/haar ontwikkeling zoals u van ons gewend bent?

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
82 Reacties

Reacties

 1. angela angela

  1

  een speeltje dat je zowel in de auto, kinderwagen,box en bedje kan bevestigen me een usb aansluiting zodat je je eigen muziek en geluidjes erop kan zetten. dus een speeltje waar kinderen tot ongeveer 1,5 a 2 jaar kunnen spellen (veel frummeltjes en verschillende voel oppervlaktes) zodat de allerkleintje lekker kunnen ontdekken en hun eigen gewende muziekje/geluidje erbij hebben om te kunnen ontspannen. en voor de dreumesen een herkenbaar en vertrouwd speeltje voor als ze daar behoefte aan hebben. ik merkte dat in de zwangerschap van mijn oudste metal rock muziek goed werkte om hem tot rust in de buik te krijgen en ook nu gaat hij helemaal op in rock. en bij mijn 2e zwangerschap werkte gepraat weer heel erg goed en zodra ik verhaaltjes lees is hij vertrokken. en nu bij deze zwangerschap is klassieke muziek weer erg gewenst, en verwacht dat dat na de bevalling weer net zo kalmerend werkt. helaas is er geen speelgoed op de markt voor de allerkleinste waar je je eigen muziek/geluid op kan zetten , maar tevens ook lekker zacht en stimulerend is wat je veilig in hun bedje of kinderwagen kan leggen/hangen

 2. johanenpaula johanenpaula

  2

  Speelgoed voor de kleintjes (tot 2 á 2,5 jaar) dat de zintuigen stimuleerd. Horen, voelen, proeven.. Diverse stofjes, randjes, ringetjes, geluidjes. Of de mogelijk om iets op te nemen met je eigen stem, herkenbaar voor je kleintje en daarom geruststellend! En multifunctioneel te gebruiken voor box, maxi cosi, kinderwagen etc. Zodat je niet zo gebonden bent met speelgoed. Vaak heb je nu een mobiel boven de box, en trekmuziekje voor de kinderwagen en zo verder. Als je een ding hebt wat je voor alles kunt gebruiken, door makkelijk de ophanging te vervangen! Is deze mama heel gelukkig!! Nu is het vaak zo'n rompslomp. Onze dochter (4 maanden) heeft laatst op het KDV in zo'n swing schommelstoeltje gezeten -> ze wilde er niet meer uit om mee naar huis te gaan! Dus ik ben verkocht, vind ze alleen wel prijzig.. Dus de duimen draaien!!!

 3. trotsemama25 trotsemama25

  3

  Ik zou wel iets voor het flesje en bekertje en bordje lepeltje willen zien. Zodat de baby, dreumes, peuters zich zullen vermaken tijdens het eten. Iets met geluidjes en lichtjes. Zijn veel baby's die hun flesjes niet leeg willen drinken en dreumes en peuters die hun voedsel niet willen op eten.

 4. mariekepalmans mariekepalmans

  4

  Ik zou tijd kunnen besparen met aan- en uitkleden en het verschonen. Onze kleine is nu een half jaar en een echte draaikont. Iets aan of boven het aankleedkussen dat zijn aandacht trekt en houdt zou een mooie uitkomst zijn.

 5. spa spa

  5

  Wij zouden nog wel iets leuks willen voor in de auto, Wat bijvoorbeeld aan de achterkant van de voorstoel vastgemaakt kan worden. Ideaal voor wat langere autoritjes en vakantie. Iets om alle zintuigen mee te prikkelen, zoals we van fisher-price gewend zijn! Losse speeltjes vallen steeds dus niet echt handig in de auto. Deze schommelstoel lijkt me trouwens ook geweldig hoor! Even de handen vrij terwijl je kindje aan het genieten is!

 6. Cora Cora

  6

  Mijn beide zoontjes moeten niets van baby speelgoed hebben. Ze spelen liever met de afstandsbediening, telefoon, cdspeler ed. Heb ze de telefoon van FP gegeven maar ze zien gewoon dat dat "baby speelgoed" is ;-) Misschien kunnen jullie iets ontwikkelen wat echt lijkt op "volwassen speeltjes". Dat zou mijn kinderen wat langer alleen zoet houden :- Jullie hebben (hadden) zo'n tv die je op kon opwinden en dan speelde er een verhaaltje af. Misschien een tv ontwikkelen waar een afstandsbediening bij zit en dat ze met het drukken op de knoppen het filmpje kunnen starten en stoppen, doorspoelen ed!!!

 7. Arbey Arbey

  7

  Ik merk dat er heel veel van hetzelfde is qua aanbod van speelgoed. Mijn zoontje is dan ook gek van dingen die hij niet 'mag' zoals mijn telefoon, de afstandbediening en computers. Dus een afstandsbediening met geluiden maar wel veilig in gebruik voor baby's (die alles in de mond stoppen) en een mini tv met de series die bij kleintjes favoriet zijn (zoals Bumba e.d.) Verder zou mijn zoontje erg blij zijn met de schommelstoel! Wat een gaaf ding!!

 8. Jessie Weijer Jessie Weijer

  8

  Een wipstoel voor in de douche! met beestjes die tegen water kunnen! Onze kleine man van 4 maanden past niet meer in het kleine badje, en zitten doet hij ook nog niet.. Dus zit er niks anders op om samen te gaan douchen, maar dan moet zowel mn vriend als ik thuis zijn zodat de een de baby kan aangeven en weer aankleden en de ander rustig kan douchen.. Met zo`n wipstoel kan de kleine man "even wachten" onder de douche zodat jij je snel kan aankleden (of alleen ff afdrogen endan de badjas aan) en dan hem kan doen.. Zo leren ze ook gelijk douchen!

 9. nahsuusje nahsuusje

  9

  Wij hebben helaas geen bad, douchen vindt ze erg leuk. Misschien iets leuks wat je aan de tegelmuur onder douche kunt plakken, wat goed op te bijten is (alles in het mondje-tijd) en wat muziek maakt? Nu het mooie weer er aan komt is het ook fijn om iets te maken (want dat mis ik een beetje en zou nu de box de tuin in moeten sjouwen) een soort tuinbox--> makkelijk in en uit te klappen, waarbij ze veel bewegingsvrijheid heeft, met een zachte ondergrond, veel rammel en sladingen aanzitten en muziek uiteraard en een parasol tegen bescherming en dat in een leuke vorm en kleurtjes. Zodat we haar makkelijk en snel in de tuin kunnen zetten zonder haar iedere seconde in de gaten moeten te houden en even snel naar binnen kunnen lopen om wat te pakken. De box in en uitsjouwen is niet echt een optie, speelkleed o.i.d. kan ze vanaf en kun je niet even snel wat pakken.

 10. Lina Lina

  10

  Mijn droomproduct van Fisher Price is een multifunctioneel product dat bij elke groeifase past. Ik zie bij mijn zus dat haar hele woonkamer vol zit met speelgoed. Ik zou bij mijn baby graag 1 product willen die makkelijk inklapbaar is en mee te nemen is op vakantie, oppas en of oma en opa. Wat zou het toch fijn zijn 1 product te kopen van Fisher Price die je baby bij al zijn groeifases kan gebruiken. Ik dacht aan een schommelstoeltje die je kan inklappen als activiteitentafel, loopwagen en duw kar. Met een muziekmobiel erboven, een aan en uit knop voor een projector, een telefoon, en een inklapbare tv met muziek en beelden. Wij hebben tegenwoordig ook telefoons die multifunctioneel zijn (navigatie, internet, spelletjes en ga zo maar door) dus waarom geen product voor de baby die multifunctioneel is !

 11. JReker JReker

  11

  ik denk dat ik vooral iets wil wat makkelijk mee te nemen is voor wat grotere kinderen. Dus bijv. een bounce zebra maar dan to go!! Mijn zoontje van 2 vindt het heerlijk om daarop te springen maar die neem je niet zomaar mee. Of iets interactiefs. Zoals hierboven al gezegd is een TV met afstandsbediening is ook erg spannend.

 12. Liesbeth Jacobs Liesbeth Jacobs

  12

  een schommelstoel, maar makkelijk mee te nemen. Met eventueel afneembare speeltjes die ook passen op andere zaken, zoals een afneembare speelboog die past op een relax,een spiraal die past op de maxi cosi. Om de ontwikkeling te bevorderen misschien werken met verschillende soorten stofjes en materialen. Verder hoop ik die onwijs leuke stoel ook gewoon te winnen, ik ben er helemaal gek op, mijn dochter heeft ook veel plezier gehad aan de mobiel, dus dit is ongetwijfeld een topper!!!!

 13. kaat kaat

  13

  Een product waarmee je kindje veilig onder de douche kan. Een product waarin ze kunnen staan (of zitten of liggen) zonder om te vallen en waar allerlei speeltjes in leuke kleurtjes op zitten. Een multifuctioneel product dat te gebruiken is vanaf de geboorte t/m een jaar of 2. Dat lijkt mij super handig, veilig én leuk!!

 14. sandra sandra

  14

  Ja wat kunnen ze nog meer verzinnen...dat is wel een hele goede vraag want er is al zo vrezelijk veel op het gebied van baby's en kinderen. Ik heb heel veel van fisherPrice. Wat ik zeker in de eerste maanden mis is een mobiel die je niet hoeft op de winden maar die op baterijen gaat... Maar zodra ik het woord baterijen typ voel ik ook weer een beetje de ergenis voor al het speelgoed wat baterijen nodig heeft om je kind te vermaken... Is het niet een keer handig om het speelgoed zo te gaan ontwikkelen dat we het kunnen opladen? Ik breng zoveel baterijen weg naar de bak dat het een raadsel is dat ik die vakantie bon nog niet gewonnen heb. Maar ja dat doen alle moeder hier ;-) -Dus graag wat meer speelgoed met een oplaad functie ipv baterijen. -Een leuke spelcomputer met een groot kleuren touch screen die tegen frisbeeen kan. -Een badstoeltje waar je baby boven de 6mnd mee kan zitten in het babybadje (heb er nu een die past niet maar mijn dochter kan nog niet zitten en heb geen normaal bad) -Zo'n, super ouderwets, speelbord wat je in de box kan bevestigen. Dat was er vroeger en dat vind ik echt super handig. -Een loopstoel is wat compacter is voor de kleine woonkamer.............die nu verkocht worden kan ik echt niet hebben in mijn woonkamer -Een jumpgym, weet niet hoe ik het moet noemen, daar hangt je baby in en dan kan zij/hij springen. Je hebt ze op de kermis voor volwassenen. Nou hoop ik maar dat je baby geen salto's gaat maken maar dat ziet er zo leuk voor ze uit. Zag laats een film me M.J. Fox en daar hadden ze er een aan het plafond hangen. Zag er echt leuk uit maar zou handig zijn als je dat gewoon neer kan zetten in je huiskamer....en weer makkelijk kan weghalen :-) Ik denk dat, als je me de kans geeft, nog wel 100 dingen kan verzinnen hoor :D xxx sandra

 15. sjamanta sjamanta

  15

  Een ruimtebesparend idee: voor op het ligbad. Een verschoonplaats/aankleedkussen, zodat ik makkelijker mijn kleintje in bad kan doen en niet zoveel ruimte nodig heb.

 16. Sarina Sarina

  16

  Een activiteiten kussen/centrum/stoel met een warmte element erin. Ik merk namelijk dat de kleine (3 maanden) erg ondernemend en onderzoekend is, maar dit graag tegen iets warms aanzit. En het liefst dan natuurlijk mama of papa. Dus iets wat deze warmte kan simuleren zou erg prettig zijn. Daarnaast zou een activiteiten bord wat je over een maxicosi of autostoeltje kan clicken/schuiven erg handig zijn voor autoritten

 17. ilona ilona

  17

  Wat zou ik graag zien.. Er is al zoveel op de markt dat ik eigenlijk zo snel niks weet te verzinnen. Het aanbod van fisher-price is al zo uitgebreid en onwijs leuk, niks op aan te merken!

 18. marjan1982 marjan1982

  18

  een soort van babycomputer waar je zelf dingen op kunt zetten, onze zoon van 4 maanden verveelt zich heel vlug en heeft bijna dagelijks iets nieuws nodig om zich zelf te kunnen vermaken, en daarom lijkt het me makkelijk als er een soort van computer voor baby's (die ook hetzelfde eruit ziet als een echte, maar steviger is en tegen stoten kan) waar je zelf dingen op zet via internet. soort van ipad ofzo... maar dan baby vriendelijk. en dit is dan ook makkelijk mee te nemen en te bevestigen aan box/ maxi cosie/ kinderwagen/ buggy etc...

 19. hillie hillie

  19

  een speeltje waarbij hun zintuigen geprikkeld worden zoals horen, voelen, zien. Muziekmobiel met afstandbediening zodat je niet elke keer omhoog moet om muziekje weer op te winden,waardoor je kleine weer wakker kan worden

 20. carla carla

  20

  Er is al zoveel maar wat ik eigenlijk mis is iets waar je kindje al jong mee in het grote bad gezet kan worden. En dan bedoel ik iets waar ze in vast zitten zodat je ze zelf niet vast hoeft te houden en waar speelgoed aan vast zit. Bijvoorbeeld een schommelstoeltje of wipper voor in bad of zelfs onder de douche.

 21. mellanie mellanie

  21

  een douche stoel die water bestendig is met Plato er op en riempjes de tegen water kan en zo gemaakt dat je het kan op klappen en weg kan zetten dat het niet veel ruimte in beslag neemt het kind kan in de stoel het douchen onderken en tegelijk tijd spellen je kan van alles op het Plato maken bv kraaltjes of iets er op kan staan als het kindje klaar is met douchen dan kan het met wieltjes naar je toe geschoven worden en zo kan je kindje de boven lichaam veilig afdrogen minder kans op uit geiden door het natte geit op de grond en misschien kan er op de stoel wel een bak aan het voeten eind vast maken zo dat er daar ook water in kan dan heb je gelijk een bad waar je kindje vast zit ik zelf heb met mijn kidz in een ikea stoel onder de douche gehad ik vond het super makkelijk en mijn kidz vonden het geweldig toen ze konden zitten en het scheelt veel rug klachten

 22. Daniela Daniela

  22

  Wat mij een heleboel tijd zou besparen is hulp in de huishouding ;). Mijn dochter van 2 jaar (en hopelijk mijn dochter van 2 weken straks ook) vindt het geweldig om mama te helpen met schoonmaken. Ze loopt dan met een doekje achter mij aan of houdt de stofzuigerstok ook vast (stofzuigen gaat dan natuurlijk helemaal niet snel). Nu zijn er wel van die saaie nep stofzuigertjes en kleine schoonmaakspulletjes te koop, maar wat zou het leuk zijn wanneer er een echt leuk stofzuigertje zou zijn of een hele bijzondere vegertje. Eentje met lampjes, muziekjes, opdrachtjes, activitycenter erop etc. Eentje die echt leuk is om te gebruiken, zonder dat het gauw verveeld en waarbij ze mama (of papa) ook nog eens helpen schoonmaken! Zo wordt schoonmaken met je kind echt leuk!! Ik zou de schommelstoel heel graag willen winnen voor onze pasgeboren dochter van 2 weken oud, ook dat zou mij heel wat uren schommelen met de armen en spierpijn besparen ;)!

 23. Brenda Bosman Brenda Bosman

  23

  Speelgoed dat meer geschikt is voor het gebruik van voeten. Wanneer het kindje minder in staat is om haar armen te gebruiken. Onze dochter is beperkt in haar arm beweging en raakt gefrustreerd als het haar niet lukt om het speelgoed te gebruiken wat standaard in de winkel te koop is. Die Regenboogstoel is al een eind in de goede richting omdat kinderen op verschillende manieren worden gestimuleerd alsnog te armen te gebruiken. Alleen jammer dat je het kindje niet in de ligstand kan leggen. mvg Brenda

 24. Judith smolders Judith smolders

  24

  Je hebt van die langwerpige ballen met leuke kleurtjes en geluidjes om te leren omrollen...alleen zijn deze van c-kwaliteit en zo kapot.... Dit kan Fisher Price vast beter!!!

 25. rowanne rowanne

  25

  Wat ons een ideale bezigheid lijkt voor onze kleine: een tekentafel waar je het kind in kan zetten en waarbij de tafel een scherm (ledlampjes) kan worden(is) Als je het dan aanraakt,aantikt of op wil tekenen de lampjes gaan branden waar dat je het aanraakt, stimuleerd voor het kind en zorgt voor veel speelplezier!!! Voor meer informatie of de uitwerking kunt u even bellen met ons (hihi)

 26. Sylvia Heijden Sylvia Heijden

  26

  Misschien iets voor onder de douche. Mijn zoontje past niet meer in het babybadje maar kan nog niet zelf zitten. Iets van een soort wipstoel idee met speeltjes die ook in het water kan en die ook goed blijft zitten dmv zuignapjes. Daar zou ik veel aan hebben, nu neem ik hem mee onder de douche maar moet er iemand anders in de buurt zijn die hem aan neemt om over te pakken en afzet drogen, niet handig.

 27. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  27

  Een leuk speeltje voor kindjes van 3 maanden die hun voetjes niet kunnen gebruiken (onze zoon heeft brace-jes ivm klompvoetjes) waardoor ze gestimuleerd worden om toch om te rollen of op een zij te gaan liggen. Misschien door leuke lichtsignaaltjes erop of een leuk muziekje zoals wij ook al hebben in de vorm van een projector boven het bed. Maar dan dus om op de grond overdag te gebruiken.

 28. Kim Spaink Kim Spaink

  28

  Ik zou graag een leuke oplossing zien voor het douchen. Als we met z'n tweeen zijn is het zo dat we samen moeten douchen, maar 1 van ons moet wachten met afdrogen etc. totdat de ander klaar is. Nu zet ik mijn dochtertje meestal in de kinderstoel met een handdoek om, zodat ik me snel af kan drogen en haar daarna in de slaapkamer verder kan afdrogen en aankleden. Dat is soms best lastig, ze heeft er namelijk een handje van om precies als ze onder de douche vandaan is te gaan plassen. Dan kan ik de kinderstoel weer schoonmaken, de grond dweilen en mevrouw nog een keer afspoelen. Ik zou dus graag een zitje voor onder de douche willen hebben. 1 waar ze goed in kan zitten, en waar ze zich ook leuk mee kan vermaken. Alles moet goed schoon te houden en makkelijk af te drogen zijn (ivm schimmels enzo). Leuke schuimrubberen diertjes of iets om in te knijpen dat geluid maakt zou dan handig zijn. Dan kan ik mezelf rustig afdrogen, en heb ik een stuk minder schoonmaakwerk!

 29. mamamiek mamamiek

  29

  Eigenlijk heeft fisher price voor alles wel een product waar je kind ongeacht leeftijd zich mee kan vermaken. Het enige wat ik mis is iets voor in de auto, maar wat dan vastgemaakt kan worden aan de voorstoelen bijvoorbeeld zodat het vast zit. Wij hebben nu een zacht dashboard die je met klitteband kan vast zetten. Maar onze middelste zoon heeft precies door hoe je die los kan maken en hij hem dus telkens op de grond gooit om het vervolgens op een krijsen te zetten omdat hij niks meer te doen heeft. (wat in de auto vaak erg vervelend wordt om naar te luisteren) Daarom zou het handig zijn om iets voor in de auto te maken wat vastgezet wordt. Je kan in de auto wel een dvd speler bevestigen, maar ik vind iets wat echt de zintuigen stimuleerd, waar hij dingen van leert en vrolijk van wordt, veel zinvoller dan een dvdtje opzetten. Jullie van Fisher price maken hele leuke spullen misschien kunnen jullie van dit idee een product maken waar jullie vast veel ouders blij mee kan maken.

 30. Yvonne1985 Yvonne1985

  30

  Oeh dit is wel een uitdaging om over na te denken. Veel is er natuurlijk al in het assortiment van fisher price.. Ik heb wel een paar dingetjes die meer verbeteringen zijn of upgrades. Eigen muziekjes toevoegen zou supergaaf zijn. Bij de speeltjes die je op de kinderstoel kan vastzetten met zuignap, kan ook wel wat verbeterd worden die blijven toch op de een of andere manier niet zitten. Misschien iets voor in de fietskar of bakfiets die tegenwoordig tch wel heel veel gebruikt worden. Natuurlijk worden kinderen hier in de maxi cosi in vervoerd maar ook in een baby of peuterschaal, dus misschien is er een andere oplossing voor te bedenken... Wel erg leuk dat wij gebruikers mee mogen denken!

 31. Martinevdv Martinevdv

  31

  Wat super leuk om mee te mogen denken,maar jullie hebben al zoveel.Die schommelstoel is al heel erg leuk!! Misschien iets voor onder de douche,wij hebben zelf geen bad,terwijl daar de meeste speeltjes voor zijn,misschien iets aan de muur te bevestigen met zuignapjes? Of misschien een (wand)lamp of plafonierre waar het licht geleidelijk sterker word,onze dame zit stijl rechtop in bed zodra we het licht aan doen,hoe zwak het lampje ook is...Of iets van een glow in de dark zachte knuffel,zag laatst in de winkel ook zoiets maar die moest je heel krachtig in je armen sluiten en dan pas gaf hij licht,evt met een heel zacht rustgevend muziekje,als een knuffelig muziekdoosje.

 32. devilwoman devilwoman

  32

  iets dat je kan uit klappen voor te gebruiken als kussen voor in badkamer met muziek dat je zelf kan samen stellen en ook geen kwaad kan als dat in bad moest vallen

 33. ons_b ons_b

  33

  Een stoeltje voor onder de douche. en dan met veel speeljes erop natuurlijk en het liefst ook met geluid.

 34. Sannie Sannie

  34

  Iets voor op de stofzuiger. Dan kunnen ze daar achteraan kruipen en kan ik gewoon stofzuigen.

 35. Roxyfloxsy Roxyfloxsy

  35

  Een product wat je kan om je heen kan hangen waar je baby in kan tijdens douchen! Mijn zoontje Luca (3,5 maand) is gek op douchen, maar je kan hem eigenlijk niet alleen douchen want je moet hem en vasthouden en wassen...

 36. Debbie Smaalen Debbie Smaalen

  36

  Iets voor het tandenpoetsen. Met een muziekje erin, als het muziekje stoptis hetpoetsen klaar.

 37. S de Grijs S de Grijs

  37

  Iets makkelijkers voor in bad of onder de douch. Damian is nu net 20 weken en in zijn kleine badje past hij niet meer. in het grote bad is erg onhandig aangezien hij nog niet kan zitten en in de douch durf ik niet goed omdat ik bang ben dat hij valt (hij is dan ook behoorlijk beweeglijk) Als hij in het grote bad gaat heeft hij wel een ligstoeltje maar daar glijd hij in onderuit. ik moet hem dus vast houden met gevolg dat ik rugpijn krijg en de kleine man niet lang kan genieten van zijn badje.

 38. Lina Lina

  38

  Weet je wat mij ook leuk lijkt voor mijn dochterlief. Mijn dochter van 6 maanden oud is gek op tv kijken en kijkt vol bewondering naar mijn grote beeld. Het zou echt geweldig zijn als Fisher-Price een echte tv zou maken voor onze kids. Een vrolijke gekleurde kleine tv met zelfs afstandsbediening want daar is dochterlief ook gek op. Maar dan ook echt dat wij de tv kunnen aansluiten en baby programma's kunnen ontvangen want die zijn er tegenwoordig volop van ziggo enz. En nog leerzaam ook !

 39. Lina Lina

  39

  Of een Fisher-Price laptop zou ook geweldig zijn. Daar is dochterlief ook gek op. Ze kan van de toetsen van mijn laptop niet afblijven en doe voor haar youtube aan en kijkt ze naar Bumba, nijntje enz. Ze vind het geweldig. Ik mis dat wel een Fisher-Price gekleurde laptop nog leerzaam ook. Maar die je ook echt kunt aansluiten en youtube kunt draaien enz. Ik heb jullie een foto gemailt met mijn dochterlief op de laptop ;)

 40. Kelswi Kelswi

  40

  Een speeltje wat boven de commode gehangen kan worden, waar muziek in zit en een spiegeltje, zodat haar aandacht daarop gericht blijft. Want onze dochter is namelijk een draaikont op de commode en het duurt een tijdje voordat je haar nu aangekleed hebt, omdat je haar steeds weer terug op de rug moet draaien.

 41. w12345 w12345

  41

  Een bestekje met een scheef lepeltje of vorkje, zodat het kindje gemakkelijk het lepeltje in het mondje kan doen. Vroeger zag je die bestekjes heel veel voor de kleintjes. Zo handig. Heb ze nooit meer in de winkels gezien. Ouders zeggen vaak, ze moeten het maar met een normaal bestek leren en daar ben ik het niet mee eens. Er wordt minder geknoeid en het eten komt gemakkelijker in het mondje. Ze hoeven hun armpje niet zo hoog te draaien. Met een gewoon bestek leren ze later toch wel.

 42. Lilian Smits Lilian Smits

  42

  Leuk badspeelgoed vinden mijn meiden prachtig vooral als je het badwater kunt gebruiken met pompjes, fonteintjes, speeltjes, enz.

 43. Sjietah Sjietah

  43

  Een soort poppenkastspel waarbij electrische een show wordt opgevoerd. Hiervoor kun je kaarten kopen. Deze bevatten ieder een eigen show!het bespaart tijd, zodat mama even ongestoord zich klaar kan maken voor de dag(lees aankleden en makeup, haar...)

 44. Cinnepin Cinnepin

  44

  Iets om het haren wassen en uitspoelen bij mijn dochtertje te vergemakkelijken. Om het leuker en minder eng te maken. Ze heeft een prachtige bos haar. Maar ze schreeuwt moord en brand bij het uitspoelen. Ze is te klein om te snappen dat ze haar hoofdje naar achter moet houden, of haar handjes voor haar oogjes. Mijn pasgeboren zoontje heeft ook heel mooi haar. En ik zie de bui al hangen als hij ouder wordt... Wat voor product het precies zou moeten worden weet ik niet. Maar dat laat ik aan Fisher Price over. Die zijn daar goed in!!!

 45. Nadine30 Nadine30

  45

  Ik zou graag een opvolger voor een wipstoeltje willen zien. Onze kleine man vind het nog steeds heerlijk om hier zijn flesjes in te drinken, het is even een momentje van ontspanning voor hem. Maar nu is hij al ruim 9 kilo en wordt het toch wat klein allemaal. Een opvolger, soort relaxstoel voor baby's/peuters tot anderhalf ongeveer. Die je in meerdere standen kan zetten of die voor meerdere leeftijdsfases te verstellen is. 1 voor een baby vanaf 9 maanden, 2 voor vanaf 1 jaar en 3 vanaf anderhalf. Zoiets ben ik nog nergens tegengekomen en lijkt me echt iets voor Fisher Price. Degelijkheid en functionaliteit.

 46. Adriana1982 Adriana1982

  46

  Hoe het er precies uit zou moeten zien weet ik niet, maar ik zou het wel een goed idee vinden als er iets komt dat jonge kinderen motiveert om te eten. Vooral gespecificeerd voor het avondeten en dan met groente, vlees en pasta of aardappelen. Iets waardoor eten een spelletje wordt dat je ook vol kunt houden als je moe bent... Iets met lampjes en muziek, iets van een routine maar dan leuk. Het moet natuurlijk ook makkelijk mee te nemen én schoon te maken zijn... Zoals ik al zei, hoe het precies zou moeten weet ik niet, maar denk dat het een gat in de markt zou zijn!!!

 47. Mandy de vries Mandy de vries

  47

  iets waardoor ze wat minder snel afgeleid is zoals iets wat je kan ophangen wat ze kan voelen en mee spelen

 48. quintathyme quintathyme

  48

  dat ze lekker bezig kunnen zijn en afgeleid waardoor je niet elke keer het kind aandacht hoeft te geven waardoor je geen tijd heb voor normaal te kunnen eten of drinken. mijn kindje is nog te klein om met speelgoed te spelen maar ben wel de heledag met hem bezig en heb soms geen tijd om normaal te eten z'n schommelstoeltje is handig je wiebelt hem heen en weer met je voet en ondertussen kan je met gemak en rust even je eten eten.

 49. charis drappier charis drappier

  49

  een leuk speeltje dat ik zowel in zijn badje als op zijn aankleed kussen of auto kan gebreuken. zodat hij altijd aan het 'leren' is en zich toch amuseerd.

 50. karlijn karlijn

  50

  Een speeltje waar het kind mee kan spelen terwijl hij of zij verschoond wordt. Misschien iets wat bij de ouder/ verzorger om de nek kan hangen (ik heb ooit kettingen gezien, dat idee maar dan stimulerender) of wat makkelijk bij het aankleedkussen neergezet of opgehangen kan worden ofzo. Ik merk nu dat de kleine het soms helemaal niet fijn vindt, al dat gesjor aan zijn lijfje, zoiets kan afleiding geven en stimuleren!

 51. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  51

  Ik ben er zojuist achter gekomen dat ik (alweer) zwanger ben.. En weet even niet of ik moet lachen of huilen. Zijn er heel erg blij mee!! Maar onze meid is nu nog net geen 9 maanden. Deze swing zou me dus goed van pas komen om de kleine even rustig te houden en me bezig te houden met m'n peuter.. (helemaal omdat ik het gevoel van een 2ling niet los kan laten).. Ben zelf heel erg op zoek naar iets wat genoeg afleiding geeft, met uitdagende speeltjes voor op de wandelwagen. Hebben een maxi-cosi mura en kan nog niet iets vinden wat genoeg uitdaging geeft aan mijn dochter. Alle knisperboekjes en belletjes vind ze niks, ze heeft meer aan spiegeltjes en draaidingetjes heb ik het idee.. En dan moet het ook nog op de wandelwagen tezetten zijn..

 52. Linda Wullings Linda Wullings

  52

  Iets voor op het strand/tuin waar ze zich meekunnen vermaken, kunnen rusten en bovendien uit de schaduw houdt. Wij zijn gek op het strand maar het blijft altijd een hele ondernemening om met een baby naar het strand te gaan. Je wil ze in de schaduw houden en je wilt dat ze zich ook nog eens vermaken. Zodat papa en mama ook een beetje kunnen genieten van het strand. Je hebt wel de baby tentjes maar mijn oudste raakte daarvan in paniek. Dus als fisher price hiervoor iets kan ontwikkelen, kunnen we met z'n allen gaan genieten van de zonnige dagen op het strand!

 53. alexfb alexfb

  53

  dat hij rustig in kan slapen

 54. Isabelle Isabelle

  54

  Voor slechte drinkertjes... Als het papflesje leeg is, dat het dan automatisch een vrolijk geluidje maakt (elke keer een ander geluid, bv. koe, giraf, olifant, schaap); dat stimuleert kinderen om goed te drinken en het stimuleert hun leergierigheid, het houdt hen bezig met iets heel simpel, maar toch leuk, het zorgt ervoor dat ze geluiden leren herkennen en zo prikkelt het de hele ontwikkeling van het kind!

 55. Josje Josje

  55

  Kinder gereedschap, mijn zoontje van 3 helpt papa heel graag met klussen nou is er wel kider gereedschap op de markt maar die maken niet de echte geluiden bijvoorbeeld een boormachine zou echt geweldig zijn

 56. Angelique Michiels Angelique Michiels

  56

  Een i pad voor peuter en kleuter, waar ze zelf hun 'programma of filmpje kunnen selecteren met de vingertjes op het touchscreen, natuurlijk veel sterker gemaakt dan deze voor volwassenen( moet tegen stoten kunnen). Misschien is het ook gemakkelijk dat de ouders via aansluiting extra spellen en muziek kunnen downloaden. Voorzien van leuke handgrepen of handvatten dat ze dit makkelijk kunnen hanteren. Met groot en duidelijk scherm. Waar ik ook nog zat aan te denken is een soort van speelgoed waarmee zowel jong en oud kan met samen spelen, als bv broer en zus een jaar verschillen van leeftijd, moet het niet te saai zijn voor grote zus, maar ook nog gemakkelijk zijn voor kleine broer, of iets dat aan elkaar hangt maar toch 2 verschillende compartimenten voor de verschillende leeftijd.

 57. Wollekje Wollekje

  57

  Een leer loop stoeltje waarbij baby's gestimuleerd worden om nieuwe ontwikkelingen te leren.

 58. xkimiejx xkimiejx

  58

  Wat misschien wel handig is, is een apparaatje dat de kinderwagenbak doet wiegen (voor als de kinderwagen langdurig stil staat). Een apparaatje wat ook nog is leuk is voor het oog. Dus met veel kleurtjes en vormpjes er in, misschien zelfs met geluid. Dit helpt een kindje goed in slaap te wiegen. Goede rust is heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind!:)

 59. daphnehoogenboom daphnehoogenboom

  59

  Misschien iets waarmee ze binnen en buiten mee kunnen spelen en wat tegen al het kwijl kan en iets waarmee ze zich ook gelijk in de box, kinderwagen of in de auto of gewoon zo los kunnen gebruiken en op kunnen bijten etc. En vrolijke kleurtjes zowieso. Dit is dan meer voor een baby bedoeld, want voor een dreumes en peuter is ander soort speelgoed weer ideaal!

 60. daphnehoogenboom daphnehoogenboom

  60

  Misschien iets waarmee ze binnen en buiten mee kunnen spelen en wat tegen al het kwijl kan en iets waarmee ze zich ook gelijk in de box, kinderwagen of in de auto of gewoon zo los kunnen gebruiken en op kunnen bijten etc. En vrolijke kleurtje, en het belangrijkste is iets wat makkelijk mee te nemen is. Dit is dan meer voor een baby bedoeld, want voor een dreumes en peuter is ander soort speelgoed weer ideaal!

 61. rilana213 rilana213

  61

  echt kindergereedschap voor buiten een grasmaaier of een soort heggenschaar... tja er is hier iemand helemaal gek van de tuin... op jonge leeftijd al.

 62. J.nice J.nice

  62

  Een soort van digitale spreekfotoboek waar je verschillende foto's op kan zetten en iets liefs tegen je kind kan zeggen of zingen. Zo heeft je kind zijn/haar ouders en alle andere mensen die belangerijk voor hem/haar zijn altijd bij de hand als de ouders een keer uitgaan en een oppas hebben, met verschillende onderdelen waar de zintuigen van je kind geprikkeld worden en die je kind makkelijk kan herkennen. Zoals zachte, harde en kleurrijke stofjes en een stuk waar je zelf een stofje naar keuze in kan doen met de geur van mama of papa.

 63. Sjoukje Sjoukje

  63

  Een zitje voor in het bad (voor als je kleintje net kan zitten), ik vind het aanbod nu erg beperkt. Natuurlijk dan met leuke leerzame speeltjes op de rand.

 64. Risje Risje

  64

  Iets voor het "huiluurtje" hier werkt de afzuigkap of stofzuiger goed maar het zou leuker zijn in een speelgoed vorm!

 65. MVBL MVBL

  65

  Iets waarmee kinderen meer hulp krijgen met praten en hoe ze alles moeten zeggen en met tellen. En om het tandenpoetsen leuk te maken. En het kruipen/lopen te stimuleren en leuk maken.

 66. Ladydorien Ladydorien

  66

  Een speeltje waarmee ze leren kunnen rammen, spelen tijdens momenten dat je even bezig moet. Waar je, je stem kan opnemen zodat als het kleintje aan het spelen is hij of zij je stem hoort ipv de standaard stemM

 67. Roos Roos

  67

  Een afleidingsspeelding voor tijdens het eten, dus iets wat je kunt vastmaken aan de eetstoel.

 68. Fenna Holtkamp Fenna Holtkamp

  68

  Een kuipstoeltje voor in bad. Kindje kan dan heerlijk zelf beetje spetteren en als ouder hoef je niet op je knieen naast het bad te zitten wat toch best onhandig is. Als educatief is het leuk als er badspeeltjes bijgeleverd worden die geluid maken in de vorm van beestjes die eigen geluidjes maakt. Uiteraard kunnen ze drijven!! Als ouder kun je je op dat moment je bezig houden met de was of andere activiteiten rondom het bad. Toilet of douche schoonmaken etc

 69. Desi Daubert Desi Daubert

  69

  ik vind met het schommelstoeltje hebben ze al een goede uitvinding gemaakt maar met een stoeltje wat de geluiden van een motor als voorbeeld de zelfde als het auto maakt was ik helemaal blij maar ook de vibraties of zo dat ze het gevoel hebben in een auto of motor te zitten....mijn klein mannetje is helemaal gek van deze geluiden en gaat lekker slapen en word mega rustig van....zoals grasmaaier, en en en

 70. Geadouma Geadouma

  70

  Ik zou het echt niet weten! Fisher price heeft al zo'n groot aanbod! Maar nou heb ik een bakfiets en het zou wel leuk zijn als er iets gemaakt wordt voor zowel baby's als peuters/kleuters. Zodat ze zich beide kunnen vermaken en niet door de hele bak geslingerd kan worden.

 71. mip mip

  71

  Een speelgoedkist die een leuk geluid maakt of een liedje zingt en waarbij lichtjes gaan knipperen als je er speelgoed in gooit. Dan leren kinderen al vroeg om hun speelgoed op te ruimen, en dat zou mij ook heel veel tijd schelen (-;

 72. Dewi van Hees Dewi van Hees

  72

  een Speelgoed lijn voor op de fiets!! Ik fiets vaak met m,n dochters,en ondanks dat ze het geweldig vinden om rond te kijken,gaat het toch snel vervelen. ( vooral als ik flinke stukken moet fietsen over saaie fietspaden.) Kinderen willen bijna altijd bezig gehouden worden,waarom niet iets voor op de fiets?

 73. baloe15 baloe15

  73

  Ze hebben al zoveel, maar goed even proberen. Een soort van loopkarretje die tegelijk je huis stofzuigt.(lijkt me handig ha, ha)

 74. kareltjefiat kareltjefiat

  74

  graag iets voor in de douche voor kindjes vanaf 6 maandjes ze passen niet meer in hun badje en zitten kunnen ze niet dus ben je eigenlijk geneigd om samen te douchen en als hun klaar zijn en lekker slapen heb je eindelijk je handen vrij om ff lekker zelf je haar t soppen enz

 75. Frauke31 Frauke31

  75

  Een mobiel voor aan bed die geen batterijen vreet maar wel aanslaat als de baby huilt en vanzelf na een tijdje uit gaat en met wat lichtjes en zo

 76. Jokki Jokki

  76

  Een muziekmobile voor op de babykamer die vanzelf uitgaat als het kindje slaapt en dus stil is.

 77. Belly85 Belly85

  77

  Een uitdagend speeltje om de kleine om te laten rollen! Er is zo veel te koop, maar helaas niets praktisch om de kleine hier zelf mee aan de slag te laten gaan! Sommige speelmaten kun je "omhoog klappen"... Maar wie wil er nu spelen in een donker hol :) ben erg benieuwd!

 78. judokid judokid

  78

  Een schommelstoel voor wat grotere kinderen. Mijn dochter was kapot van verdriet toen ze niet meer in haar schommelstoel kon en op een gewone schommel kan ook niet altijd. Vooral in een regenlandje als dit dus misschien een mooi alternatief wat ze alleen kan doen in huis!

 79. priscilla baarle priscilla baarle

  79

  Uhmmmm jeetje nou mij dochtertjes vinden het wel leuk als hun broertje een beer krijgt die kiekeboe speelt dus dat haha of iets meer kwa jongens gericht zoals motors enzo Iets met muziek en beeld Naja zoiets haha

 80. Angelika Angelika

  80

  Wat mij wel handig lijkt wat fisher price zou kunnen ontwikkelen is een leuke cadeaubox met verschillend speelgoed erin voor de verschillende leeftijdsfases,die je aan iemand cadeau kan doen als kraamcadeau of verjaardagscadeau. Met daarin bijvoorbeeld 0-1 jaar een muziekdoosje, 1-2 jaar pop-up speeltje/ of telefoon met geluid, 2-3 jaar muziek instrumenten( trommeltje, sambaballen, fluit ) 3-4 jaar een uitdagende puzzel. Zo heb je meteen een heel leuk cadeau waar je 4 jaar mee kan doen!

 81. daveens daveens

  81

  Er is al zoveel wat fisher price op het spelen bied voor de kleintjes. Alleen zou er wel iets mogen komen waar niet altijd batterijen in hoeven en wat mij erg leuk lijkt is iets voor in bad/douche waar een leuk muziekje uitkomt, of waar het kindje iets mee doet waar het dan nog iets van kan leren spelenderwijs..

 82. Daniela Daniela

  82

  Er staat winnaar bekend, ik ben benieuwd of ik een van de winnaars ben!!!??? Ik vindt hem prachtig en mijn dochter zou er heel blij mee zijn (en mama ook, die moet nu namelijk de wipstoel met de voet heen en weer wiebelen;))!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >