Win € 250,- shoptegoed voor behang & muurstickers!

Door: Mamaplaats 101 reacties

Win € 250,- shoptegoed voor behang & muurstickers!

IKenIK.nl is de leukste en hipste Baby- en Kinderwinkel van Nederland met het meest uitgebreide aanbod aan behang en muurstickers tegen scherpe prijzen. Kijk snel op onze website en vindt voor elke kamer (van baby tot kind n zelfs voor mama zelf) het allermooiste behang of de mooiste muurstickers van topmerken als Eijffinger, Walltastic, enzovoorts. Tover je kamer eenvoudig om in een levensecht voetbalstadion, een boerderijlandschap, tekenfilmscènes en nog veel meer.Wat kun je winnen?

IKenIK geeft nu een waardebon van € 250,- voor behang en muurstickers weg. Hiermee kun je leuk behang of prachtige muurstickers kopen om de kinderkamer helemaal top te maken! Maak de kinderkamer in één gehele stijl of maak een leuke van-alles-wat kamer!Hoe maak je kans?

Om kans te maken op de IKenIK waardebon van € 250,- voor behang en muurstickers moet je de volgende vraag beantwoorden: "Noem minimaal drie behangmerken op van IKenIK.nl en laat weten waarom jij zo graag deze waardebon wilt winnen"!

Tip: Bekijk op IKenIK.nl alle behang- en muurstickers!Klantervaringen

IKenIK heeft een prachtige klantervaring ontvangen en deelt deze graag met jullie.Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
101 Reacties

Reacties

 1. Suzan80 Suzan80

  1

  Room Seven, Eijffinger (Studio PIP behang - love it!!!) Esta Jimbo, Noordwand. Ik zou heel graag de waardebon van IkenIk willen winnen, met onze toekomstplannen in het vooruitzicht...zouden wij graag onze volgende kinderkamer willen aankleden met dit prachtige behang!

 2. Bbrinksma Bbrinksma

  2

  Geweldig,zoveel keus! Enkele merken zijn Eijffinger PIP, Esta Jimbo, Room Seven en mijn grote favorieten Nijntje en Noordwand. De waardebon zou ik erg graag winnen omdat wij op zeer korte termijn zullen moeten verhuizen, omdat de werkgever van mijn man een verhuizing ondergaat. Bij een nieuwe start hoort natuurlijk ook een nieuwe kinderkamer. Onze huidige babykamer ben ik erg blij mee en en zelfs een beetje trots op! We hadden een aantal behangetjes op het oog (niet geheel toevallig op ikenik.nl gevonden :) maar de wanden van de babykamer waren niet geschikt om te behangen. Hoogzwanger heb ik (uiteraard wel met hulp van anderen) een hele wolkenlucht met regenboog, zon en maan en sterrenhemel geschilderd op de schuine wand, met lichtgevende sterren bovenaan en op het plafond. Onze dochter vindt het fascinerend, al die kleuren en details! Maar met een verhuizing kan je de wanden natuurlijk niet meenemen. Daarom zou ik graag voor een nieuwe woning een nieuwe kans krijgen om er een prachtige babykamer van te maken. Behang van ikenik kan daar natuurlijk niet bij ontbreken! Misschien maken we er deze keer wel een mooie beestenboel van.. Mogelijkheden genoeg in ieder geval!

 3. Sette Sette

  3

  Eerst maar eens drie merken behang: Eijffinger, Esta Jimbo, Noordwand! En dan waarom wil ik graag winnen......? Mijn eigenzinnige zoon van drie krijg een nieuwe slaapkamer, hij moet ruimte maken voor zijn zusje en welke kleuren wil hij graag in zijn kamer... Alle kleuren van de regenboog natuurlijk :-) Dat is een uitdaging voor mama, maar bij ikenik is genoeg keuze om hem zijn regenboog te geven!

 4. Nancy Linssen Nancy Linssen

  4

  drie merken behang zijn o.a.Eijffinger PIP, Noordwand, Esta Jimbo. Wij zouden het heel leuk vinden om deze mooie prijs te winnen omdat onze kleine kerel naar de zolder moet verhuizen (die nu nog echt zolder is) dat gaat zijn kamertje worden en een super leuk behangetje maakt het dan natuurlijk helemaal af.

 5. Pirel Pirel

  5

  Walltastic, Eijffinger, Esta Jimbo, Noordwand en Room Seven. Ik heb een paar hele leuke behangetjes gezien voor de peuterkamer van onze kleine majesteit. Maar eerst een mooie muursticker om haar speelhoekje beneden op te vrolijken, dat is nog zo wit...

 6. jacoline jacoline

  6

  Ik zou graag de stickers willen winnen voor mijn vriendin. Ze is net verhuisd (nog geen week woont ze in het nieuwe huis) en is erachter gekomen dat ze zwanger is. Ze is flink ziek en ligt nu al 2 weken in het ziekenhuis. Thuis wacht er een nieuw huis, een lieve man en 2 kindjes op haar. In haar vorige huis had ze een mooie babykamer met een grote muur sticker. Omdat het ernaar uitziet dat ze deze zwangerschap nog heel vaak in het ziekenhuis zal liggen dacht ik dat zo'n muursticker haar wel zal opfleuren. In het nieuwe huis zijn alle muren prachtig neutraal geverfd. Zo'n muursticker op een muur en de kinderkamer is klaar, dan hoeft ze zich hier ook niet druk om te maken.

 7. jacoline jacoline

  7

  O ja de behangmerken zijn er zoveel, en er is ook zoveel leuks op de site te zien. Eijvvinger, Room Seven, Noordwand, Poppies, Walltastic

 8. Anneke Van der velde Anneke Van der velde

  8

  keuze genoeg voor onze jongens! Disney, Eijvvinger, Noordwand, Room Seven, Poppies. De Jongens slapen nu met z'n drieën op een hele saaie kamer. Alle muren zijn behangen met cremekleurig behang. Een leuk behangetje of coole stickers zou de kamer erg opfleuren en dan zou het eindelijk een kinderkamer worden.

 9. linda79 linda79

  9

  Noordwand, Room Seven, Eijwinger, en nog veel meer. Door ruimtegebrek moeten de meiden 2 aan 2 op de slaapkamers. En we willen de kamers nu wat meer kleur en gezelligheid brengen. We moeten 2 stapelbedden kopen, verf, behang en nog veel meer. Want ja,..we willen onze 4 kleine meisjes ook een leuke kamer geven. Hun kledingkasten komen op onze slaapkamer te staan en dan hebben ze ruimte om te spelen. En op een fleurige mooie kamer zouden de meiden dat fanstastisch vinden.

 10. maroze maroze

  10

  Behangmerken: Eijffinger, Noordwand, Room seven en waltastic. Ik zou graag de waardebon willen winnen omdat ik deze goed kan gebruiken voor de nieuwe kamer van mijn kids van 6 mdn en 3 jr. Door mijn scheiding krijgen we straks een ander huis en dan is dit zeker mooi meegenomen!

 11. jacqueline31 jacqueline31

  11

  De Drie merken van het behang van ikenik.nl zijn: Eiffinger PIP studio, Room seven en Noordwand behang. Ik wil deze waardebon graag winnen omdat wij vorig jaar maart een woningruil hebben gedaan en daar moest alle behang vervangen worden. Ik heb toen gespaard om het huis op te laten knappen omdat ik zelf niet kon behangen! Ik heb toen mooi behang gekocht maar de klusjesman heeft het helemaal verpest!! Het behang heeft een patroon en dat zit niet goed in de slaapkamer en op de kinderkamer begint het met een halve ster in plaats van een mooie hele ster. Ik zou heeeeeeeel erg graag nieuw behang willen, maar kan dit helaas niet meer betalen! Dit zou een hele goede oplossing zijn om ons huis weer mooi te krijgen zoals een huis hoort te zijn. Wat een geweldige site van ikenik.nl en wat een ruime keuze!! Mooi behang en ook nog van die prachtige stickers.

 12. jessicapit jessicapit

  12

  noordwand,room seven,pip. Ik zou heel graag het shoptegoed winnen om te gebruiken voor de kamer van mijn dochter die nodig aan wat anders toe is,en misschien blijft er ook nog wat over om voor mijn jongens ook nog wat leuks te doen.

 13. robinneke22 robinneke22

  13

  Esta Jimbo, Room Seven & Pip zijn drie merken. We verwachten eind mei ons tweede kindje. Omdat het nu een zoontje wordt en de vorige een dochter zou het leuk zijn dat we de babykamer (welke nu een meisjestint heeft :-)) toch wat nieuw en mannelijk leven kunnen inblazen!

 14. GastouderKirsten GastouderKirsten

  14

  Esta Jimbo, pip en room Seven zijn een van de 3 merken die ik het leukste vind!! Ik/wij zouden dit heel graag winnen omdat mijn zoon nu 2,5 jaar is en wij willen hem nu hij in een groot bed slaapt ook een stoere kamer willen geven, maar doordat ik gastouder ben geworden in mijn eigen huis, de tuin en inrichting voor de kids even voorrang heeft.. Maar Daan staat voor ons op nummer 1 en daarom willen wij heel graag ook dit jaar zijn kamer opnieuw doen! Maarja de geldkraan staat niet altijd aan. Ik hoop dat ik/wij winnen en we alles kunnen doen dit jaar.. De zin is er nu nog een beetje geluk;)! Liefs Kirsten

 15. Corine_79 Corine_79

  15

  Pip Studio, Eijffinger, Arte, Noordwand, Walltastic. Waarom ik het graag zou willen De meiden hebben al 5 jaar hetzelfde behang, ik ben er nog steeds weg van het mooie behang maar het sluit niet meer aan bij hun leeftijd en voorkeuren dat ben ik wel met ze eens, als je echt totaal een antipathie tegen roze heb en je kamer is licht roze/ Donker roze en allemaal sterren ja dat is niet leuk, ze vraagt zelfs behang voor haar verjaardat :) . De middelste heeft nog haar babykamer behang er op het zelfde als haar zus maar dan in lichte aarde tinten ook dat kan ik me voorstellen. Ook vertoont het her en der wel wat scheurtjes en laat het los dus het is ook wel echt toe aan vervanging. Maar met 3 kinderen is behangen echt een rib uit je lijf zeker als de Dametjes in Dop, Pip behang in hun hoofd hebben zitten! De kleine vent is gelukkig nog niet zo kieskeurig dus hij kan nog wel even voort met zijn kamer. Wat zou het fijn zijn als ik mijn meiden kan verassen met mooi nieuw behang!

 16. Lois Lois

  16

  Esta Jimbo,Studio Pip & Room Eleven. Onze zoon Tim word 18 April 8 jaar. Hij heeft nog steeds behang met beertjes, het word wel tijd voor iets meer pit!

 17. sjamanta sjamanta

  17

  Eiffinger, PIP studio, Room seven en Walltastic. Door niet zulke leuke omstandigheden moeten onze twee kleintjes bij elkaar op de kamer gaan slapen. Wat zou ik me een stuk beter voelen als hun kamertje er hip en lief uit zou zien. We kunnen wel wat vrolijkheid en fleur gebruiken en ik heb er nu meteen zin in om hun kamer op te knappen voor hen saampjes...

 18. Corine_79 Corine_79

  18

  Alle 3 de kinderen hebben nu trouwens behang van Esta een favoriet merk van Mama en ik zie nu net dat Ik en Ik dat ook verkoopt!

 19. Wilma Van den brink-messink Wilma Van den brink-messink

  19

  Eijffinger PIP, Esta Jimbo en Room Seven! Zo leuk! Onze oudste is toe aan een nieuwe kamer en we zijn op zoek naar leuke dingen voor een stoere en lieve kinderkamer!

 20. Emmy Emmy

  20

  Walltastic (En alleen voor hun jungle behang zou ik deze bon al super graag willen winnen!), Noordwand (Of toch voor de Zebra?Of dat mooie grote blije schaap?), Esta for Kids (Of dan toch de Giraffen kiezen?)Of is er ook ergens een AAP? Ja! Eijffinger! Mijn zoon is gek op ALLE dieren, dus dat gaat nog een moeilijke keuze worden zou ik die bon winnen. Ik ga duimen!!!

 21. Josien Hillebrands Josien Hillebrands

  21

  Eijffinger Noordwand Room Seven Maak mij gek! Ik wil winnen! Omdat: ik mijn allerliefse neefjes blij wil maken met een kamer vol helikopters en andere leuke dingen op de wand!!! Ze zijn bijna jarig,hoe leuk zou dit nu zijn zeg!! Ik ga duimennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

 22. Mopie Mopie

  22

  Noordwand, Esta Jimbo, Eijffinger en Walltastic, zijn fantastische behang merken. Heel graag zou ik wel een bon willen winnen. Voor de nieuwe kamer van mijn dochter... wanneer die komt is nog de vraag, want er is nog geen zicht op een nieuwe woning en dus wonen we nu nog even apart. Misschien kunnen we zelfs behang delen met ons neefje.... Hij staat immers zijn kamer nu af aan haar.... Ik wil zo graag dat we weer samen kunnen wonen in een huis en dat we kunnen beginnen met een hele nare ervaring te verwerken. Dat we echt een mooie nieuwe start kunnen maken. In een nieuw huis, nieuwe omgeving en hopelijk ook snel met een nieuwe baan voor mij. Ik hoop dat 13 een geluksgetal gaat worden voor ons..... Mocht het niet zo zijn dat we winnen, dan zal ze het moeten doen met gewoon witte muren en dan zie ik wel hoe ik haar kamertje mooi ga maken. Het zou trouwens haar eerste echt eigen kamer worden. Na 5 jaar een mooie kamer met super behang.... Misschien net ff te veel van het goede. In ieder geval wens ik iedereen heel veel succes en mamaplaats, alvast bedankt voor de mooie prijs! Weer een superactie van jullie! Echt top!

 23. elisabeth elisabeth

  23

  ikenik behangsoorten: noordwand,pip studio en walltastic, Ik wil heen graag de waardebon winnen voor mijn zzoon Daniël. Mijn man had een prachtige junglekamer behangen maar helaas wist zoonlief een pen te vinden en randjes om te scheuren, zonde!!! Nu is het wat later en Daniël is gelukkig netter op zijn spullen dus willen we zijn kamer de nodige opknapbeurt geven. Het word wel moeilijk kiezen als we mogen winnen maar dat zou ik dan aan mijn zoon overlaten.

 24. Sylvia Lieshout Sylvia Lieshout

  24

  De volgende behangsoorten zijn te koop bij IKenIK: - Noordwand - Eijffinger (+ PIP versie) - Room Seven - Esta Jimbo Zou graag de tegoedbon winnen om de nieuwe slaapkamer van onze tweelingdochters gewelig om te toveren tot een echte 'meisjes'kamer.

 25. smarty smarty

  25

  Eijffinger PIP studio, Noordwand en Room Seven. Waarom ik dit behang zou willen winnen? We zijn nu bijna 9 jaar getrouwd en hebben in 7 huizen gewoond. We zijn nu eindelijk aan het kijken voor een koophuis en ik zou het erg leuk vinden om een pip-paleisje voor onze 3 prinsesjes te maken.

 26. carla carla

  26

  Eijffinger behang en dan zeker de Night Sky, Noordwand behang daar vinden we Disney The Lion King mooi van en bij Walltastic Behang de Jungle print. Zo kan ik nog wel even door gaan want ieder merk heeft wel een mooi design wat op één van de kinderkamer tot zijn recht komt. En daarom zou ik graag winnen, om de kamers van onze zoontjes te pimpen tot droomkamers.

 27. martha68 martha68

  27

  o.a.Eijffinger PIP, Noordwand, Esta Jimbo.ik wil deze waardebon winnen om mijn kindje een mooie behang in het kamertje te willen geven en omdat zij zo,n schatje is verdient ze dit

 28. minimonkey minimonkey

  28

  Wij wonen in een jaren 50 huis waar de stuclaak van de muren komt zetten wanneer we het behang eraf zouden halen. De muren zijn ook erg zacht (deze wijk is na de oorlog snel neergezet, muren zijn gevuld met los materiaal) Hierdoor kunnen we ook niet veel ophangen, uit angst dat het naar beneden komt zetten. Best lastig om dan een kamertje gezellig te maken.. Wanneer ik zou winnen besteed ik het geld aan leuke muurstickers om een mooie behangrand! Eijffinger (Favoriet!), Noordwand en Esta Jimbo zijn 3 vd vele merken die IkenIk.nl in hun assortiment heeft!

 29. mrlmcmr mrlmcmr

  29

  Room Seven, Studio PIP en Noordwand. Ik wil graag winnen omdat ik onze drie dochters graag een mooie kamer gun. Ik vind het niet leuk dat ze samen 1 slaapkamer moeten delen. Dan zie ik wel eens in bladen of advertenties foto's van babykamers en dat hebben onze dochters nooit gekregen. Hun kledingkasten bijvoorbeeld staan op de gang en in de bijkeuken, de commode in de badkamer. Met een mooi behang en leuke sticker op een muur wordt het wel een geheel en omdat het allemaal meisjes zijn, zal de keus van kleur niet moeilijk zijn.

 30. Denise Keller Denise Keller

  30

  Eijfinger PIP, Noordwand en Room seven. mijn dochtertje wordt dit jaar 2 en we willen voor haar verjaardag een echte meiden kamer maken. ik kan die €250,- shoptegoed voor behang dus heel goed gebruiken om het kamertje op te knappen! Fingers crossed!

 31. zijdewerkster zijdewerkster

  31

  Oh wat geweldig! Ik zie al Spongebob en onderwaterwereld.. ik zo zowel voor mijn zoontje als mijn dochtertje een mooie keus kunnen maken. Ze krijgen dit jaar allebei een nieuwe kamer, dus dat zou goed uitkomen dat shoptegoed! 3 merken: Noordwand, Room Seven en Eijffinger (PIP) En nu maar duimen!

 32. dre dre

  32

  Behang veel soorten maar die ik leuk vind is van pip studio/flay away en room seven kan nog effe doorgaan Muurstikkers fam boom/pilot en big ben ook bij deze zo veel uitzoek dat je kamers te kort komt ik zou me kindr kamer doen de keuken opknappen weer eens toe aan iets andrs

 33. Jannestijn Jannestijn

  33

  Eijffinger PIP, Esta Jimbo, Room Seven oa Ik zou het graag winnen omdat ik wel iemand ken die dit kan gebruiken om een kamertje mooi te maken.

 34. w12345 w12345

  34

  IKenIK.nl, een prachtige webwinkel, waar ik regelmatig rondsnuffel. De behangsoorten: o.a. Eijffinger, Noordwand en Room Seven hebben prachtige stickers en behangetjes voor de kinderkamer. Als ik win, dan stop ik deze waardebon in de geboortemand (die ik voor haar maak) van mijn dochter, want dan kan zij het kamertje van de nieuwe baby daarmee heel gezellig maken. En dan blijft er misschien ook nog wat over voor de andere twee kleintjes. Deze bon zou wel heel erg welkom zijn in dit prachtige drukke gezinnetje. Ik gun het haar van harte.

 35. daffie1981 daffie1981

  35

  De merken behang die IkenIk verkopen zijn Eijffinger PIP, Esta Jimbo, Nijntje, Noordwand en Room Seven. Ik zou deze geweldige prijs graag willen winnen voor mijn kleine meid van 2. Ze heeft kaal gestukte muren met een eland waar haar kettinkjes en armbandjes aan hangen. Verder niets. Een leuk PIP behangetje zou ik helemaal geweldig vinden, dan heeft ze haar eigen kamertje en dat zou ik toch wel heel erg leuk vinden.

 36. mootje mootje

  36

  e merken. noordwand walltastic eiffinger pip. echt kei leuk behang.hoeft mijn zoontje niet meer op een meisjes kamer te slapen.hij zou hier echt heel blij mee zijn.

 37. Sandra1963 Sandra1963

  37

  Eijffinger, Noordwand, Room Seven Gewoon: graag hebben voor de leuk én besparing op ons budget dat al laag genoeg is qua herinrichting kinderkamer...

 38. nic82 nic82

  38

  De drie merken: 1. Eijffinger PIP 2. Noordwand 3. Esta Jimbo behang Onze zoon krijgt binnenkort een nieuwe kamer, omdat zijn broertje of zusje in aantocht is. Nu slaapt hij nog op een neutrale babykamer (wit en grijs) omdat wij zijn geslacht voor z'n geboorte niet wisten. Zijn nieuwe kamer moet dus echt een stoere jongenskamer worden. Op ikenik heb ik al leuke ideeen gezien, zoals het thema Old McDonald had a farm of de Pirates. Vrij prijzig, dus ik hoop dat ik de bon win zodat we er een mooie kamer van kunnen maken voor hem.

 39. Dani15 Dani15

  39

  Noordwand, Room Seven en Eijffinger! Waarom wij het graag zouden willen winnen... Omdat ik als het een beetje mee zit, snel op mijzelf woon. En mijn dochter dan haar eigen slaapkamer krijgt!! Door omstandigheden delen we al sinds haar geboorte een slaapkamer, maar een echte eigen kinder kamer zou natuurlijk geweldig voor haar zijn!!!

 40. Mariloesloes Mariloesloes

  40

  Room Seven, Noordwand en Nijntje. Ik wil graag winnen, omdat ik jullie behangetjes super leuk vind. Ze geven prikkels aan het kindje en je kan er zelfs hele fantasieën en verhalen omheen maken die mijn kindje uitdaagt meer uit zichzelf te halen. Maar ze zien er voor mezelf ook gewoon gezellig en vrolijk uit. Een echte aanwinst voor de kamer en het huis.

 41. Sofje79 Sofje79

  41

  Eijffinger, Esta Jimbo, Room Seven en Noordwand. Ik heb een grote lege muur op de kamer van mijn dochtertje die er op wacht opgevrolijkt te worden met een prachtig behangetje.

 42. Wendy Evers Wendy Evers

  42

  Eijffinger / Room Seven / Noordwand / Walltastic ... Omdat mijn kanjer inmiddels alweer 9 maandjes oud is en wij er over 4 maandjes een stoere jongens kamer van willen maken. Weg met de babykamer :) *stiekem snik* Het gaat zo hard ... Lieve groet Wendy

 43. Paula Wijnalda Paula Wijnalda

  43

  3 behangmerken van IKenIk.nl zijn: Eijffinger PIP studio Walltastic Noordwand Omdat ik op korte termijn ga verhuizen met mijn zoontje, is deze € 250,= behang-shoptegoed zeer gewild!!

 44. Sorbotrol Sorbotrol

  44

  Walltastic, Eiffinger, Esta for Kids Waarom ik wil winnen? Omdat wij (pappa en mamma) 2/3e van het huis hebben laten verbouwen. Na een half jaar si het eindelijk klaar. De enige verdieping die niet is verbouwd, is nu voor onze kleine dame van 4 jaar oud. Wel gaan we zelf onze oude slaapkamer (die in directe verbinding staat met haar slaapkamer) de boel verven en opknappen, zodat ze een erg grote speelkamer krijgt. Ze wil nu heel graag een wand en vloer met vissen erop. Bij de standaard bouwmarkten is niets leuks te vinden. En op ikenik.nl raak ik nu compleet de weg kwijt. Zo veel mooie dingen! Met 250 euro shop tegoed bij ikenik.nl ben ik in 1 klap van het vissenprobleem af: vissen voor op de muur (waar behang voor bedoeld is natuurlijk) en..... vissen voor op de vloer! Het behang kan vast op de parketvloer geplakt worden en vervolgens overgelakt worden met blanke lak! Mocht ik dan nog shop tegoed overhebben, dan kunnen we nog wat extra's nemen voor in "haar badkamer". Het zou kei-gaaf zijn. Hoewel het uitzoeken van behangetjes een ware veldslag zal worden! Te veel vissen, te veel boerderij dieren en ook nog eens brandweerman Sam en vele andere leuke dingen...... *zucht, wat is erger? 6 maanden verbouwen of met een dame van 4 jaar behang uit zoeken??

 45. ausje ausje

  45

  Eijffinger, Noordwand, Esta Jimbo, Room Seven allemaal even leuk en....ook stoer voor de boys. Mijn zoontje is nu ruim 9 maanden en het kleine baby is er nu wel een beetje vanaf aan het gaan nu hij zijn eigen willetje ontdekt...maar zijn kamertje is nog helemaal "baby schattig" (tja, die zwangerschapshormonen zijn nu wel uitgewerkt, hoe heb ik dat toen kunnen verzinnen :-$)Dus een stoere jongenskamer waar hij een paar jaar mee vooruit kan zou wel wenselijk zijn. Ben bang dat hij zodra hij kan praten gaat vragen waarom hij zo'n vreselijke kamer heeft gekregen...(denk aan ruches en kantjes, wel wit gelukkig)

 46. poesemien poesemien

  46

  Eijffinnger, Room Seven en Esta Jimbo zijn ekele van de leuke merken die je bij Ik & Ik kunt vinden

  • poesemien poesemien

   47

   Deze zomer veruizen we en de kamer van ons dochtertje moet nog ingericht worden

 47. wendyke82 wendyke82

  48

  Room Seven,Noordwand en Eiffinger behang ik zou graag dit willen winnen voor mijn 2 zoons we zijn de beneden woning aan het verbouwen zodat we straks allemaal een eigen kamer krijgen en dat hebben ze nu niet nu wonen we 2 hoog en hebben nu maar 2 slaapkamers we hebben het hele huis moeten strippen dus de kosten zijn al hoog dit kan dus goed van pas komen en het behang is ook echt super leuk

 48. mariska vught mariska vught

  49

  Noordwand ,Eijffinger PIP , Room Seven ,Esta Jimbo Ik heb mijn 2 jongste (4 en 8 jaar) zoontjes belooft hun kamer op te knappen en met deze prijs zou me dat heel goed lukken.Dus hoop ik dat ik de gelukkige mag zijn

 49. wendyke82 wendyke82

  50

  ze weten zelfs al wat ze willen mijn oudste van 3 wil graag de brandweer,cars,auto's vliegtuigen,chugginton en thomas de trein mijn jongste van 1 wijst steeds naar de diertjes dus dat wordt niet echt een makkie denk ik,maar wel een leuke uitdaging

 50. Marianne Baptiste Marianne Baptiste

  51

  De 3 merken die jullie o.a verkopen zijn: Eijffinger, Noordwand en Room Seven Waarom ik de prijs heeeeeeeeeeeel graag zou willen winnen is, omdat onze kleine nu al ruim 1 jaar is en wij zijn kamertje nog steeds niet af hebben kunnen maken. De muren zijn wit en groen en dat is het. Een beetje vrolijkheid erbij zou geen kwaad kunnen. Dat waren we uiteraard ook wel veel eerder van plan, maar met ontslag van mijn man en al het gedoe er omheen is het er nog steeds niet van gekomen. Dus de prijs zou meer dan welkom zijn! Ik ga vast duimen draaien!!!

 51. kempenaers kempenaers

  52

  de 3 merken: noordwand,room seven,walltastic zou dit graag winnen voor mijn kleinzoontje hij krijgt een grotere kamer omdat hij zijn kleine kamer moet afgeven voor zijn broertje dat in juni geboren word, dus mag hij nu zijn klein bedje ruilen voor een echte grote slaapkamer maar daar ontbreekt op het ogenblik nog een mooi behang dus duimen maar

 52. Petra Brants Petra Brants

  53

  noordwand, room seven, walltastic mijn kleinzoontje krijgt er in juni een broertje bij, dus krijgt hij een grotere kamer en ruilt hij zijn babybedje in voor een echte slaapkamer met een mooi behang dus duimen maar

 53. evatius evatius

  54

  Verschillende merken zijn: esta, Noordwand, Pip Studio, Room seven en Wallpower. Mijn zoontje slaapt op een kamer met 1 schuin muurtje waar je dus niks kan ophangen, het behang en stickers zouden wel een uitkomst zijn om de boel wat op te vrolijken. Tegen de wand van zijn kledingkast en commode is ook te weinig ruimte over voor een schilderij, hier zou ik ook graag wat willen hangen!! En misschien nog op zijn plafond, heeft hij iets moois om naar te staren als hij overdag zijn tukje (probeert) te doen..

 54. Josee Josee

  55

  Eijffinger, Room Seven en Nordwand. Wat een mooie gelegenheid. Onze kleine meid slaapt nu nog op het 'kleine' kamertje in huis. Wij vinden het tijd dat ze iets groters krijgt wat we ook in kunnen richten als meidenkamer. Bij de geboorte lieten wij ons verrassen wat we zouden krijgen. Hierdoor heeft ze tot nu geslapen in een vrolijke turquoise kamer. Maar zoals elk meisje gaat er toch niets boven de kleur roze. Deze actie komt dus op het goede moment. Nu maar hopen...

 55. SandraThomas SandraThomas

  56

  De drie merken zijn onder andere Walltastic, Esta Jimbo en Room Seven. Mijn zoon heeft een nieuw bed gekregen, een echte brandweerauto. Nu ben ik op zoek naar een leuk bijpassend behangetje, waar natuurlijk ook deze stoerheid uit zal blijken. Maar kan nog geen passend behang vinden, maar heb veel leuke varianten gezien op hun site.

 56. ellenpippel ellenpippel

  57

  De drie mooiste merken zijn bij Ikenik te koop! Namelijk Room Seven, Eijffinger en Esta! Wij gaan binnenkort verhuizen. Een mooi behangetje op de kinderkamer van onze zoon zou geweldig zijn! Omdat alles al genoeg geld kost zou deze waardebon geweldig zijn!

 57. ryfuse ryfuse

  58

  Noordwand Room Seven Eijffinger Sinds een half jaar ben ik alleen met mn 2 zoontjes van 5 en 4 jaar. We zijn op zoek naar een huurhuisje en dan is het tijd voor een nieuw begin. Hiermee kunnen de jongens bij mama hun nieuwe kamer MOOI maken. We kunnen het dus supergoed gebruiken!

 58. cherry cherry

  59

  1:Eijffinger PIP 2:Esta Jimbo 3:Room Seven Ook al is het buiten nog koud, wij hebben zin in wat zomer in huis. Een nieuw vrolijk behang om de babykamer van mijn zoontje om te toveren in een vrolijke peuterkamer zou een leuk begin zijn!

 59. Mirremeid Mirremeid

  60

  Eijffinger PIP, Esta Jimbo,Room Seven Omdat we bezig zijn met een complete volksverhuizing in ons huis. Onze Tweelingdochters Sterre en Nikki gaan hun huidige (babymeisjes) kamer verlaten om naar zolder te verhuizen. We zijn nu druk met de voorbereidingen bezig. De zolder kan nog wel een leuk behangetje gebruiken! Deze is nu erg saai... Onze zoon gaat naar de babymeisjeskamer... Tja dan zullen we ook het e.e.a. moeten veranderen. Deze waardebon zou ons dus goed van pas komen!

 60. jackstek jackstek

  61

  Allereerst even drie merken uit de geweldige collectie van IkenIk. Eijffinger (waaronder het hier zeer gewilde Pip studio behang) Room seven en Noordwand. Wat betreft de reden om dit te willen winnen...Na 10 jaar zijn de slaapkamers van de dametjes toch echt wel aan een kleine renovatie toe..(mooie pentekeningen en stift op het oorspronkelijk effen behang ;-) en wat is er dan mooier dan dit kwaliteits behang ? De dames hebben inmiddels natuurlijk hun eigen smaak dus ik ben zeer benieuwd waar zij voor kiezen.

 61. Carola1983 Carola1983

  62

  Drie van de merken die verkocht worden bij IkenIk zijn o.a.: Eijffinger, Noordwand en Room Seven. Wij zijn vorig jaar verhuisd en de kamer van onze dochter is nog een beetje kaal op 3 van de muren. Zeg maar gerust dat ze alle 3 spierwit zijn bij gebrek aan inspiratie en geld. Daarnaast kunnen we hopelijk over niet al te lange tijd een kamertje in gaan richten als babykamer. De muren van die kamer zijn net zo spierwit als de muren van dochters kamer. De prijs zou ook hier goed van pas komen. En aangezien ik niet zo'n heel dure smaak heb, is er vast ook nog geld over om iets voor het kamertje van mijn neefje uit te zoeken.

 62. MVBL MVBL

  63

  Wat een leuke prijs zeg! de merken zijn: BamBam Room seven Eijffinger Tommee tippee Leuke behang hoop het te winnen! Kan het mooi gebruiken voor de kids hun kamer.

 63. Jolanda Kievoet Jolanda Kievoet

  64

  3 merken zijn Noordwand, Eijffinger, Room Seven. Door omstandigheden moeten wij verhuizen en de financien laten door werkeloosheid en ziekte zeer te wensen over, waardoor we de kinderen geen leuke kamer kunnen geven, anders dan witte latex. Zeg nou zelf, dat is toch niets voor een hippe griet van bijna 12 en een vrolijke hummel van bijna 3??

 64. weegschaal31 weegschaal31

  65

  Eijffinger, Esta Jimbo, Noordwand mijn kleinste krijgt bijna een groot bed. lijk mij ook leuk om te behang een beetje op te pimpen

 65. mariekevisser1983 mariekevisser1983

  66

  Fantastisch die enorme keus uit de volgende merken: Eijffinger behang, Room Seven behang, Esta Jimbo behang, Noordwand behang, Onszelf Baby behang, Konmar fotobehang & Disney fotobehang. Hopelijk win ik die waardebon van IkenIk! De kinderen kunnen wel een nieuw behangetje gebruiken. Een jongen van 10 jaar en een meisje van 8 jaar.

 66. Lianne Popering Lianne Popering

  67

  IkenIk heeft behang van Noordwand, Eijffinger, Room Seven e.v.a. Ons huis staat te koop en we hopen binnenkort een heel nieuwe start te maken. De oudste is uit zijn bed gegroeid en verdient echt een mooie nieuwe kamer. Ook onze kleine meid wil ik in het nieuwe huis een gave grotere-meisjes-kamer geven. Ik zag al zoveel leuke behangetjes bij Ikenik dat het nog lastig kiezen zal zijn... en dan die gave KEK Amsterdam muurstickers! (ooh, als we zouden winnen, wat ongelooflijk gaaf zou dat zijn) 'fingers crossed' :-)

 67. braamn braamn

  68

  Room Seven, PIP, Noordwand, Esta Jimbo Met zo`n prachtig elfje aan de muur droomt mijn meisje vast alleen nog maar over leuke dingen, zodat mama en papa niet meer middenin de nacht hun bedje uit hoeven te springen.

 68. Daantje Daantje

  69

  Room seven, Walltastic en Pip studio. Wow, zoveel keus prachtig hoor. Met zo'n droombehang zou je weer kind willen zijn. De kinderkamer van onze meiden (2 en 5 jaar) kunnen wel een make over gebruiken. Het ziet er namelijk kaal uit witte muur.

 69. betwella betwella

  70

  De drie prachtige behangmerken o.a. van IkenIK zijn: Room Seven, Noordwand en Eijffinger PIP. Ik wil SUPERGRAAG de waardebon van IkenIk winnen want: Ik ben 12 juni 2013 uitgerekend en wij zijn druk bezig met de babykamer :-) Ik heb op jullie website prachtige behang en muurstickers gezien, wat een heeeeel mooi, avontuurlijk en stoer uiterlijk zal geven!!! Wat zou hij dit STOER vinden, wat ook dus voor ons allemaal erg mooi zou zijn. Wij hopen dat we deze waardebon gaan winnen :-) :-)

 70. tosca aakster tosca aakster

  71

  O wat komt dit gelegen, jullie actie. Mijn man en ik zijn in het bezit van 4 prachtige kinderen van 16, 12, 9 en 2 jaar oud. Voor onze oudste zoon van 12 is een aanbouw gebouwd aan het huis, deze wordt volgende week opgeleverd. Onze zoon is in 6 jaar tijd rolstoel afhankelijk geworden. Eerdaags gaan we dus inpandig een kleine volksverhuizing tegemoet, want er worden nu kamers onderling verwisseld. Jullie waardebon zou zeer welkom zijn bij ons gezin, zeker wanneer je bedenkt dat er vier kinderkamers mee gemoeid zijn. De drie behangmerken zijn het stoere Noordwand, de vrolijke Eijffinger PIP en de uitgesproken Room Seven. Ik weet dat er heel veel reacties zijn en dat de kans zeer klein is dat mijn gezin die prachtige waardebon zou winnen, maar ik weet zeker dat mocht ik de waardebon winnen, jullie er vier kinderen heel erg blij mee maken. Met vriendelijke Groet, Tosca

 71. Simone Raaij Simone Raaij

  72

  Om te beginnen 3 merken behang, Eijffinger PIP, Esta Jimbo, Room Seven. Ik zou heel graag die te goed bon willen winnen, omdat wij onze 2 kinderen van bijna 5 en 2,5, na bijna 2 jaar in het buitenland hebben moeten wonen voor het werk van papa, een nieuwe kamer te kunnen geven. Zo maken we de terugkeer naar NL toch weer een stukje leuker, nu ze hun vriendjes hier moeten achterlaten. En onze dochter van 2,5 is ook toe aan een nieuwe kamer met een grote meisjes peuterbed. De babykamer kan dus zeker een opknapbeurt gebruiken.

 72. Miek80 Miek80

  73

  Wauw, dit is nog eens een mooie wedstrijd! En zou helemaal mooi uitkomen met onze verbouwing van de zolder. Want hier moet binnenkort een stoere jongenskamer gemaakt worden! En ohja, hierbij drie merken behang;Eijffinger, Esta Jimbo, Noordwand.

 73. daphne kleine daphne kleine

  74

  Eijffinger PIP, Jimbo, Room , esta. ik zou graag willen winnen omdat wij binnen kort gaan verhuizen en ik dan 3 kinderkamers in moet richten. Voor de jongste kan ik dan voor het eerst een kamertje in gaan richten. die heeft in dit huis geen eigen slaapkamer en slaapt nog bij ons op de kamer. maar daar komt straks verandering in. en ik zou heel graag zijn kamertje heel mooi willen maken zodat hij daar heel wat jaartjes van kan genieten

 74. Jacques Jacques

  75

  - Noordwand, Esta Jimbo, Room Seven... etc. In 2006 heb ik mijn dochter geholpen om kamers te decoreren voor o.a. mijn kleinzoon en (toen op komst) kleindochter. Dit tot haar volle tevredenheid... het ziet er nu nog redelijk uit, maar is eigenlijk aan vernieuwing toe. Mocht ik winnen, dan ga ik beide kamers verfraaien, maar dan met spullen die mijn kleinkinderen inmiddels zelf op de site van IkenIk kunnen uitzoeken. Ben benieuwd..

 75. drentediva drentediva

  76

  Disney, Eijffinger en Walltastic. Wij hebben het kamertje van mijn dochtertje geschilderd voor dat ze geboren was en nu beginnen een paar van de stickertjes los te laten. Ze wil ook een roze kamer omdat ze echt een meisje is, en op dit moment is het licht blauw! Dit is de mooiste prijs dat ik ooit heb gezien en ik wil het zo graag winnen! Het zou het aller mooiste cadeau voor haar zijn! Alsjebeeeeeft!

 76. anja85 anja85

  77

  Voorkeuren; 1 Noordwand 2 Esta Jimbo 3 Eijffinger PIP Wat een toeval, we waren net op de site van ikenik aan het kijken voor een leuk behang voor de babykamer en de behangstijlen van Noordwand sprongen er voor ons meteen uit, vooral de designs met Bobbi vinden we super. Mooi, eenvoudig en erg toepasselijk voor de babykamer.

 77. Prilleven Prilleven

  78

  O, ik dacht dat ik 250 euro snoeptegoed kon winnen ... Jammer!

 78. ikbenmama ikbenmama

  79

  Eiffinger, Noordwand, Room Seven En waarom ik wil winnen? Nou eh... ik durf het bijna niet te zeggen, maarr de jongste is inmiddels drie en heeft nog steeds onze oude slaapkamer waar niets aan veranderd is. Dus een kinderkamer kun je het niet noemen, het is wit en heeeeel saai. *gaat zich in hoekje zitten schamen*

 79. Demietje Demietje

  80

  Om te beginnen 3 merken behang: Eijffinger PIP, Esta Jimbo en Room Seven. De slaapkamer van mijn binna 3 jaar oude zoontje is ontzettend saai, zit nl. geen kleur in (de muren zijn destijds gebroken wit geschilderd). Hij vindt zijn kamertje dan ook helemaal niet gezellig. Hij is bijna jarig (14 april), dus een make-over zou een ontzettend leuk cadeutje voor hem zijn!

 80. Demietje Demietje

  81

  Sorry, bedoelde natuurlijk bijna...)

 81. Oldie Oldie

  82

  De mooiste behang is van Walltastic en dan Disney voor mijn kleinzoon van 5 en kleindochter van 2 maar voor onze nieuwe kleinkind van 10 weken zou ik de leuke behang van Noordwand kiezen. Mijn kleinzoon heeft net een nieuwe behang met stickers gekregen dus Ik zou willen winnen voor de meisjes. Ze slapen in de zelfde kamer en er is niets op de muren omdat hun ouders wisten niet hoe lang ze daar zouden wonen. Nu is er een contract van 5 jaar en kunnen ze beginnen met de kamers aankleden. Deze prijs zou enorm helpen.

 82. lianne friemann lianne friemann

  83

  Eijffinger PIP studio, Noordwand en Room Seven, Ik zou heel graag behang winnen omdat we de kamer van onze dochter net behangen hadden en er toen een kat opgesloten zat op haar kamertje... Heel het behang naar de maan, overal krabplekken. Wat zou het leuk zijn om dit opnieuw te kunnen behangen met het fantastische behang van room seven.

 83. Milou1989 Milou1989

  84

  Eijffinger, Noordwand, Room Seven Mijn zoontje slaapt al vanaf zijn geboorte bij ons op de kamer (inmiddels 10 maand), omdat we maar 1 slaapkamer hebben. Binnenkort gaan we verhuizen en krijgt hij zijn eigen kamertje. Ik wil er ook echt een bijzonder plekje van maken!

 84. didl didl

  85

  Noordwand, Eijffinger, en Room Seven zijn 3 behangmerken die op IKenIK.nl verkocht worden. Ik zou zo graag deze prijs willen winnen, omdat we er net achter zijn dat ik voor de 2e keer zwanger ben en we dus een stoere jongenskamer voor mijn zoontje van 11 maanden moeten maken en ik ook heel graag de babykamer wat wil opleuken. Mijn zwager zou namelijk een mooie tekening op de muur (we hebben een hele grote witte muur in de babykamer) maken, maar dat mislukte telkens en nu hebben we nog steeds dus een grote witte muur :-(

 85. gabryela gabryela

  86

  De behangmerken : Eijffinger, Esta Jimbo, Noordwand. Waarom wil ik winnen? Mijn dochtertje heeft sinds kort een echte meidenkamer maar helaas zijn de muren vreselijk mislukt en slecht behangen! En helaas niet de mogelijkheden dit spoedig op te lossen...dus nu een supermooie inrichting maar vreselijke muur!

 86. sepia sepia

  87

  * Arte * Eijffinger * Noordwand * Pip Studio * Walltastic Motivatie: het werd een tijdje als ouderwets gezien: muren behangen. Maar als je ziet hoe mooi, luxueus het tegenwoordige behang is; helemaal geweldig. (En nog lastig kiezen.) Maar ook duur als je iets exclusiefs wilt. Maar dat is niet zo erg als je een shoptegoed kunt winnen.... De bestaande saaie geverfde muren van de kinderkamer voorzien van een kek behangetje, dat is wat ik wil.

 87. GAnn GAnn

  88

  Eijffinger PIP Studio, Esta Jimbo, Room Seven en Noordwand. Waarom zouden wij graag willen winnen? Omdat Ik en Ik een hele leuke webshop is en ze té gekke behangetjes hebben om onze babykamer om te toveren naar een super dreumes / peuter kamer voor onze zoon van 19 maanden. Hij is die babykamer wel zat...en anders ik wel ;-)

 88. kaat kaat

  89

  Eijffinger PIP, Noordwand, Room seven... Ik zou dolgraag deze prijs winnen. Mijn dochtertje slaapt al 2 jaar in een strak witte kamer zonder enig kleur. Nu ze wat groter wordt zal ik daar graag wat verandering in willen brengen maar momenteel heb ik daar de financiele middelen niet voor. Wij zouden dus dolgelukkig zijn met 250 euro shoptegoed!

 89. Bianca van der Werf Bianca van der Werf

  90

  Room Seven, Pip Studio en Noordwand. Waarom ik deze prijs heel graag zou willen winnen? Omdat mijn dochtertje van 7 jaar nog steeds in haar babykamer slaapt en mijn zoontje van bijna 12 slaapt nog steeds in zijn kleuterkamer (hij was 4,5 jaar toen we hier kwamen wonen) Ik wil na zeven jaar dolgraag hun kamers updaten, zodat ze een kamer hebben die veel beter bij hun leeftijd past. Alleen kost dat best wel wat en ik ben dan wel een "proud single mom" maar de geldboom in de tuin wil niet echt groeien ;-) Ik zou heel graag mijn kids verrassen met een nieuw behang!

 90. MICH18 MICH18

  91

  Drie soorten behang zijn Eijffinger, Esta Jimbo, Noordwand. Ik zou heel graag deze prijs willen winnen omdat ik voor onze zoon en ons tweede zoontje op komst iets leuks wil maken op de babykamer en de juniorkamer. Onze oudste zal rond de 17 maanden zijn als zijn kleine broertje geboren word. Zelf maak ik al verschillende dingen en ben ik erg creatief. Maar vaker met alleen een muurschildering red je het niet. Het is zoveel leuker om een kinder en babykamer helemaal in een bepaald thema te stoppen. En bij Ik&ik verkopen ze echt voor ieder wat wils! Dus ik zou graag willen winnen om voor mijn twee zoons eens een echte speciale kamer te kunnen maken! Met een beetje hulp van mijzelf en natuurlijk IK&IK!

 91. Marije Vrieze Marije Vrieze

  92

  Esta, Pip studio, Noordwand. Ik zou graag winnen, omdat onze kids nu heel basic saai behang hebben, de ene slaapkamer is grijs behangen, de ander wit. Beide kamers kunnen dus absoluut een opknapbeurt gebruiken.

 92. donja donja

  93

  Eijffinger, Esta Jimbo, Noordwand Ik zou deze geweldige actie zo graag willen winnen voor mijn zoon en schoondochter ze zijn nu 15 weken zwanger van hun eerste kindje dus ik word Oma voor het eerst en aangezien ik goed kan behangen zou ik het kamertje heel graag behangen en hun daarmee zou willen verrassen en dan nog die geweldige mooie stickers

 93. Angie Heesakkers Angie Heesakkers

  94

  Zelf helemaal wild van muur stickers vooral de KEK Amsterdam! Zo Gaaf! Ook Nijntje nog steeds leuk! Maar ja pure luxe is het wel. Een stoere muursticker winnen voor mijn zoontjes nieuwe kamer. Dan kan Nijntje de nieuwe baby verwelkomen op de bestaande baby kamer. Merken zijn: Eijffinger PIP, Esta Jimbo, Onszelf baby, Disney, Noordwand en Room Seven,

 94. nessen nessen

  95

  Eijffinger PIP, Esta Jimbo, Room Seven. Ik wil graag winnen om de keuze en omdat we gaan verhuizen en alle muren moeten voorzien worden van nieuwe wandbekleding.

 95. famof6 famof6

  96

  Enkele merken zijn Eijffinger PIP, Esta Jimbo, Room Seven,Nijntje en Noordwand. tja hier gaan we over3 weken verbouwen. dat betekent dat we eerst met 6 personen wekenlang op 1 slaapkamer moeten maar na 6 weken zou de verbouwing klaar moeten zijn waardoor we 2 slaapkamers meer hebben en dan moeten we nog de 4 kinderkamers gaan inrichten. dus u begrijpt dat dit tegoed heel goed van pas komt en er dan meerdere kindjes heel heel heel blij zullen zijn want met 4 kindjes en een dure verbouwing zitten de extra dingen er dit jaar echt niet in maar ze verdienen het wel dus ik duim voor ze!!

 96. rverpot rverpot

  97

  Ik zal de drie merken noemen waar ik iets van zou kopen als ik die tegoedbon win: Disney, Eijffinger (PIP Studio!) en Room Seven. Dat is dus een leuke nieuwe muur voor ons meisje, een stoere muur voor onze jongen en een rustgevende muur voor onszelf!

 97. daphnehoogenboom daphnehoogenboom

  98

  Room Seven Disney Esta (Jimbo) Eijffinger (PIP studio) Onszelf (Baby) Ons kleine meisje is toe aan een peuterbed en ze krijgt een nieuwe kamer... Komt super goed van pas voor haar nieuwe echte roze prinsessen kamer.

 98. EliJos EliJos

  99

  Room Seven Onszelf (grappige naam!!) Noordwand Ik zou dolgraag die waardebon willen winnen zodat ik in één keer voor al mijn drie kinderen een fantastische muursticker/behang kan bestellen van hun favoriete dieren (dolfijn, pinguin en leeuwen). Vervolgens zorg ik er voor dat ik ze op de muur bevestig voordat ze thuis zijn van school en dan maar die glunderende, verbaasde en blije koppies zien wanneer ze naar bed gaan. Lijkt me echt super!!

 99. lily lily

  100

  room seven, noordwand, eijffinger ik zou dit graag winnen deze waardebon omdat wij nog een hele kinderkamer in te richten hebben en dit supr mooi zou zijn met zo'n behang !

 100. PNootenboom PNootenboom

  101

  Mijn 3 fovo merken zijn: Koeka, Jollein em Woezel en Pip. Ik zou graag willen winnen omdat ik over 10 weken uitgerekend ben van ons tweede kindje, een jongen. Onze dochter van 4 jaar gaat dus verhuizen uit de babykamer naar een grote meiden kamer, die we opnieuw moeten gaan inrichten. De babykamer is ook aan vernieuwing toe omdat rose en een jongentje niet samen gaan.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >