Win 12 flessen alcoholvrije wijn en champagne!

Door: Mamaplaats 126 reacties

Win 12 flessen alcoholvrije wijn en champagne!

De Negenmaandenbeurs prijzenparade start vandaag en elke dag zijn er mooie prijzen te winnen! Vandaag maak je kans op een proefdoos met 12 flessen alcoholvrije wijn en champagne! Op feestjes, vakantie, borrels en verjaardagen drink je als vrouw graag een wijntje, maar wat nou als je geen alcohol kán of màg drinken? Daar heeft La Source een oplossing voor!

La Source

La Source is een alcoholvrij merk afkomstig uit Duitsland dat in 2003 gestart is met het importeren van alcoholvrije wijnen in Nederland. Uit onderzoek blijkt wijn goed te zijn voor je hart- en bloedvaten, maar alcohol kan verslavend zijn dus heeft La Source een assortiment ontwikkeld speciaal met alcoholvrije dranken. La Source heeft verschillende soorten alcoholvrije dranken in hun webshop. Ze verkopen o.a. witte wijn, rode wijn, rose wijn, mousserende wijn, likeuren, cocktails en kinderdranken. Er is zelfs een alcoholvrije Pina colada en Mojito! Het is vooral handig voor: - als je moet rijden (BOB) - sportbeoefenaars - vrouwen die zwanger zijn - vrouwen die borstvoeding geven - mensen die op dieet zijn - mensen die vanwege ziekte of andere omstandigheden geen alcohol mogen drinken.

Maak kans op een proefdoos van 12 flessen alcoholvrije wijn en champagne!

Tijdens de prijzenparade kun je kans maken op deze proefdoos door de volgende vraag te beantwoorden: "Bij welke gelegenheid wil jij graag alcoholvrije wijn drinken en waarom?"  

Doe ook mee met de andere winacties van de prijzenparade:

 
 
Win 12 flessen alcoholvrij wijn! Doe nu mee » Win een meegroeistoel! Doe nu mee » Win een shirt & romper! Doe nu mee » Win een wafeldeken & laken! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 3 Swimtrainers! Doe nu mee » Win een hartjeskussen! Doe nu mee » Win een zwangerschaps
cursus! Doe nu mee »
Win een canvasdoek! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 10 setjes fopspenen! Doe nu mee » Win een hartenkussen!
Doe nu mee »
Win 1 v.d. 3 draagzakken! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 Tromper-
pakketten! Doe nu mee »
 
 
Win 50 geboortekaartjes! Doe nu mee »  

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
126 Reacties

Reacties

 1. JReker JReker

  1

  Nou wanneer niet... Nu ik zwanger ben zijn er steeds meer feestjes mijn schoonmoeder is binnenkort jarig groot feest 65 alweer en daarna gaat 1 van mijn beste vrienden trouwen. Helaas kan ik het glas heffen dit keer

 2. nessen nessen

  2

  Als ik de BOB ben en eigenlijk meestal. Ík ben niet zo van de alcohol.

 3. Debseflebs Debseflebs

  3

  Zou graag na de bevalling een alcohol vrije glaasje willen om te vieren dat onze 2e wondertje is geboren. Omdat ik borstvoeding ga geven zal ik ook daarom geen gezellig glaasje mogen drinken. En na alles wat ik deze 20 weken heb meegemaakt in m'n zwangerschap zou dit fijn zijn om met m'n man het glas op te heffen en hem ook voor alles te bedanken. Een operatie tijdens de zwangerschap, griep en alleen maar ziek zijn geweest vind ikzelf wel dat ik dit heb verdiend.

 4. 19tal78 19tal78

  4

  Bij alle gezellige dagen en avondjes die er nog komen in het voorjaar, lekker lang buiten zitten met een alcoholvrij wijntje :). En voor mijn man als hij de laatste paar weken rekening moet houden met de reis naar het ziekenhuis en dus niet kan drinken.

 5. timmem timmem

  5

  babyshower

 6. Leintje Leintje

  6

  Deze wijn wil,ik graag drinken met de mama's van het zwangerclubje. Lijkt me enorm gezellig en... Ook zonder alcohol kunnen wij prima giebelen!!

 7. lindaenbjorn lindaenbjorn

  7

  Bij een feestje dat plaatsvindt tijdens een van onze hormoonbehandelingen. Ik wil er het beste van maken en tijdens het hele proces geen alcohol drinken. En daarnaast ben ik ook altijd de BOB omdat ik niet zo goed tegen alcohol kan in die zin dat ik er erg moe van word ivm mijn MS. Dus dit zou zo ideaal zijn :D

 8. thom79 thom79

  8

  Als mijn zoontje bij me is laat ik de alcohol ook staan. Daarbij smaakt de alcoholvrije wijn en champagne vast ook heerlijk tijdens een heerlijk diner voor twee.

 9. NPHamstra NPHamstra

  9

  Met valentijnsdag wil ik mijn man verrassen met dinertje thuis, want na een turbulent zwaar jaar zou ik hem graag willen bedanken voor zijn aanwezigheid, steun, hulp, eeuwige positiviteit en op de toekomst met z'n drieën! Daar moet natuurlijk passend op gedronken worden en wel alcoholvrij natuurlijk, i.v.m. de borstvoeding!

 10. Josee Josee

  10

  Met mijn (zwangere) vriendin als we lekker thuis op de bank een filmpje kijken of zitten te kleppen. Bij mij in de Familie komt alcoholisme voor. Een erfelijk trekje. Ik heb nooit de behoefte gehad om te testen of ik hier ook aanleg voor heb. Maar op deze manier kunnen mijn vriendin en ik toch genieten ;)

 11. zonneke zonneke

  11

  ik zou deze alcoholvrije wijn bij èlk feestje willen drinken! Het geeft een feestelijk gevoel zonder alle nadelen van alcohal. perfect dus voor elk feest!

 12. Jacqueline Kulik Jacqueline Kulik

  12

  Nou dat is handig niet alleen voor feestjes voor als je zwanger bent maar ook als je gezellig mee wilt drinken met de rest. Het lijkt me ook erg leuk voor mijn vriend die moslim is en geen alcohol mag drinken dan kan hij het nu ook eens uitproberen. En kunnen we iedereen uit dezelfde fles een glaasje aanbieden in plaats van dat je moet zoeken naar de fles die je nodig hebt. Het is een goede oplossing zodat je ook geen BoB meer nodig hebt want iedereen kan nog gewoon rijden. Dus wij willen de Champagne doppen laten knallen zeker op onze bruiloft!!

 13. mamavan4kids mamavan4kids

  13

  nou ik wil bij iedere gelegenheid wel alcohol vrije wijn drinken ik drink nl helemaal niks waar alcohol inzit uit principe ten eerste omdat mijn vader een alcoholist was/is en ik daar vroeger genoeg narigheid van heb meegekregen helaas en ten tweede omdat mijn man graag een biertje drinkt en ik vindt dat je met 4 kleine kids er altijd 1 van ons volledig nuchter moet zijn om met de kids naar de huisarts etc te kunnen sávonds/s'nachts je weet maar nooit het kan altijd voorkomen. mijn man zou het ook geweldig vinden als ik het zou winnen..!!

 14. judokid judokid

  14

  Ben zwanger en mis stiekem mijn wijntje nu wel, dus dit lijkt mij een goede oplossing om toch gezellig mee te doen!

 15. kaatje85 kaatje85

  15

  5 april ben ik jarig, en aangezien ik op het moment meerdere zwangere vriendinnen heb zou alcohol vrije wijn goed uitkomen.

 16. mkbanjo mkbanjo

  16

  mijn vader wordt over enkele weken 70 en dit geeft een leuk feestje, om toch iets van de sfeer mee te krijgen zou he geweldig zijn om dan alcohol vrije wijn te kunnen drinken.

 17. biekorf biekorf

  17

  We hebben de evolutie meegemaakt,van alcohol vrije wijn,maar zijn steeds nog op zoek naar nieuwe merken,en bij deze zou ik ze weleens willen proeven ook de champagne die niet echt naar fruitsap proeft die heb ik nog niet ondekt,hopelijk kun je me ermee overtuigen,dat deze lekker is

 18. Desiree Steketee Desiree Steketee

  18

  Ik heb tijdens de kerst en oudejaarsavond lekker alcoholvrije wijn gedronken dat is de ideale gelegenheid en voor nu vind ik het heerlijk om lekker in het weekend een alcoholvrij wijntje te drinken !

 19. charlotte swart charlotte swart

  19

  ik zal hem voornamelijk niet zelf drinken maar hoop het te winnen om te kunnen serveren op het grote verjaardagsfeest van onze dochter die bijna 1 wordt. Niemand had kunnen bedenken dat het allemaal zo goed zou gaan als nu. Daarom "moet" haar 1ste verjaardag een topfeest worden. Zij heeft laten zien wat voor een topper zij is en dat ze nooit opgeeft. Heel veel vriendinnen, zus enz zijn zwanger of geven borstvoeding dus wat is er nu leuker om ook met hun dit jaar met een geweldige toost op de toekomst af te kunnen sluiten.

 20. zijdewerkster zijdewerkster

  20

  Eigenlijk altijd wel. Ik drink geen alcohol omdat ik het niet lust. Met deze wijn (en champagne) kan ik eindelijk een glaasje meedrinken met manlief!

 21. martha68 martha68

  21

  als ik naar een feestje ga en ik ben de bob wil ik graag alcohole vrij wijn drinken omdat als ik alcohol krijg dat ik gelijk op de bon wordt geslingerd

 22. Monique Monique

  22

  Ik wil het bij elke gelegenheid wel drinken, Sinds ik mijn dochter heb ben ik niet meer van de alcohol, Zo kan ik dus wel gezellig een wijntje meedrinken!!

 23. Frieda Zutt Frieda Zutt

  23

  Wanneer niet... na 9 maanden zwangerschap komt er hopelijk weer een borstvoedings periode aan, dus gelegenheden genoeg, maar bv na de bevalling om te proosten op de kleine!!

 24. miaatje miaatje

  24

  Zou heel leuk zijn voor de babyborrel want daar zijn heel veel kindjes bij. en zeg nu zelf die klinken ook eens graag mee met champagne he in zo mooie lange glaasjes.

 25. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  25

  Nu ik zwanger ben van ons tweede wonder is ELKE dag een feest en bij een feest hoort wijn, en aangezien ik geen alcohol mag is alcoholvrije wijn een superfeest!!

 26. karlineb karlineb

  26

  ik geef nu bijna een jaar borstvoeding. Daarvoor door de zwangerschap geen alcohol mogen drinken. Geeft niet, want natuurlijk heb ik dat voor mijn kleine ventje over. Maar binnenkort word ik tante en dat zou ik graag het glas willen heffen! Deze prijs is dan meer dan welkom. :-)

 27. Corina Corina

  27

  Wanneer ik wel graag wat zou willen drinken is met kerst en oud en nieuw heb ik gemerkt. Dat je niet gezellig mee kan toosten op 12 uur, dat heb ik afgelopen kerst en oud en nieuw wel gemist en nu natuurlijk met Carnaval, ik ben een echte Brabander dus heb dat wel erg gemist

 28. carla carla

  28

  Wat mij betreft hoeft er geen alcohol bij een feestje te zijn. Laten we met deze doos eens kijken of we een leuk feestje krijgen zonder alcohol maar met wijn en champagne??

 29. Bbrinksma Bbrinksma

  29

  Mijn man en ik hebben binnenkort samen wat te vieren, het zou leuk zijn om dan samen alcoholvrij te kunnen genieten! Hij geen kater, ik geen dronken vent en geen verspilde melk voor onze dochter. win-win-win :)

 30. MamaVine MamaVine

  30

  Bij elke verjaardag de komende tijd, want ik geef nog borstvoeding.

 31. MamaVine MamaVine

  31

  Bij elke verjaardag de komende tijd, want ik geef nog borstvoeding. Bovendien is het wel lekker zo in de avond.

 32. sdekrey sdekrey

  32

  Ik wordt 9 mei 30 jaar en wil dat graag vieren, het is een bijzondere leeftijd! Aangezien ik dan net ( volgens verwachting) 1 maand moeder ben en graag borstvoeding wil gaan geven, zou een dozijn alcoholvrije bubbels erg welkom zijn om mijn verjaardag en de komst van de baby mee te vieren!!

 33. Sarina Sarina

  33

  Om de eerste zomerstraaltjes mee te pikken buiten

 34. J.nice J.nice

  34

  Op het vrijgezellen/Babyshowerfeest van mijn zus die zwanger is en gaat trouwen. 2 vliegen in een klap vertier en drank met mate waar je zoveel van kan drinken en het is niet gevaarlijk.

 35. lianne friemann lianne friemann

  35

  Ahhhh wat lijkt het me heerlijk om straks lekker in onze tuin te zitten in het zonnetje met een glaasje alcoholvrije wijn! Ze is heerlijk weet ik via een vriendin!!

 36. Liedpetiet Liedpetiet

  36

  Ik drink eigenlijk nooit alcohol, omdat ik merk dat ik er onrustig van wordt. Als er vrienden komen eten, we gaan samen uit eten, als er vriendinnen langs komen om een "wijntje" te drinken drinken anderen altijd een wijntje of champagne en het lijkt me heel gezellig en fijn als ik dan toch, een soort van, mee kan doen.

 37. Jacques Jacques

  37

  met mijn zwangere buurvrouwen heerlijk in de tuin genieten tijdens hun zwangerschap en/of na kraamvisite. Is voor mij ook goed.. alcoholvrij is zo gek nog niet..

 38. sandra sandra

  38

  Moet er een speciale gelegenheid zijn dan? Toen ik zwanger was kreeg ik bij mijn favo strandtent mijn vitaminwater in een wijn glas zodat het op rosé leek :-) En ik vind elke dag een reden om een fles champagne te openen zeker als het alcohol vrij is!!!

 39. ratzel ratzel

  39

  Dit zou fantastisch zijn om ook eens wijn zonder alcohol te drinken en daar het glas op te heffen! Heel dit gezin drinkt geen alcohol en ook nog nooit gedaan, maar we zouden ook af en toe mee willen doen en te proosten met champagne als er iets bijzonders zal zijn!! :)

 40. minimonkey minimonkey

  40

  Na een lange 'alcohol-loze' periode door 9 maanden borstvoeding geven en nu aan een (streng) dieet om alle kilootjes die er nog zijn blijven zitten weg te werken, zou het HEERLIJK zijn om af en toe een lekker wijntje te drinken! Ik zal als ik dit pakket win ook een flesje cadeau doen aan een zwangere collega en aan een zwangere vriendin die ook altijd erg van een lekker wijntje houden.

 41. elisabeth elisabeth

  41

  Dit klink als echt iets voor mij :) Op 27 Februari a.s. zijn mijn man en ik alweer 12,5 jaar getrouwd !! Dit vieren wij in familiekring en deze 12 flessen kunnen wij goed gebruiken voor jong en oud. Zonder rekening te hoeven houden met medicijnengebruik, ziektes,samen een dronk uitbrengen zou supper zijn.

 42. Linda Klaassen Linda Klaassen

  42

  Zou best wel weer eens een wijntje lusten. Ik geef al een tijdje borstvoeding en wil dat ook nog een tijdje blijven doen. In maart, april en juni hebben we een aantal feestjes. Dat lijkt me een prima reden om kans te maken met deze actie

 43. braamn braamn

  43

  Als ik deze prijs win, is het sowieso al feest! Heerlijk om na een drukke dag nog even samen te praten onder het genot van een ( alcoholvrij ) wijntje. Zijn we s`ochtends ook lekker fris en fit als onze meiden weer voor dag en dauw wakker worden.

 44. SandraThomas SandraThomas

  44

  Omdat ik alleenstaand moeder ben en altijd mijn zoontje mee op stap heb wil ik geen druppel alcohol drinken. Veiligheid voor alles. Vandaag krijgt een vriend van mij te horen of hij het ouderschap over zijn zoon krijgt zoals hij dat wil 50/50. Mocht dat lukken dan hebben we natuurlijk iets te vieren!! En dan wil ik niet onderdoen met weer een cola'tje.

 45. Carolien Carolien

  45

  het is toch een feest om te proosten en een paar glaasjes te drinken zonder dat je daar last van krijgt!

 46. Isabelle De Meyer Isabelle De Meyer

  46

  Op de toekomstige babyborrel!

 47. Mare Mare

  47

  Bij de geboorte van onze eerste zoon hoort wijn! Om te proosten, om te toasten en zijn geboorte te vieren... en alles rond deze gebeurtenis nog wat meer te versieren! Bij de geboorte van onze eerste zoon hoort wijn. Zomaar...en ook alcoholvrije wijn is zo fijn! Bij de geboorte van onze zoon hoort deze wijn................. Wat zullen we gelukkig zijn!

 48. jessica jessica

  48

  Lekker 12 flessen alcohol vrije drank. Ik geef borstvoeding en mn vriend drinkt ook helemaal niet dus dit is de juiste uitkomst voor een gezellig avondje (alcoholvrij) drinken.

 49. ilona wolters ilona wolters

  49

  Omdat ik nog borstvoeding geef en dus al een flinke tijd droog sta. Daarnaast is mijn zus en mijn schoonzus zwanger en met de verjaardagen die in het verschiet liggen dus wel een alcoholvrij wijntje kunnen gebruiken.....

 50. Leontien Leontien

  50

  Ik ben bijna uitgerekend en ben van plan ons kleine wondertje straks borstvoeding te geven. Ik zou graag alcoholvrij willen toasten op de komst van ons wondertje

 51. sandy van hengel sandy van hengel

  51

  ik ben gek op een wijntje als ik bij vrienden ga eten of gezellig een borreltje bij hun drink. . Het probleem is ik moet terug rijden. En uit principe drink ik dan geen alchohol. Nee ook niet het toegestane limiet. Wat zou het leuk zijn als ik een alchohol vrij wijntje mee kan nemen en toch gezellig samen een wijntje kan drinken....

 52. Roos Meijers Roos Meijers

  52

  Kan ik als OMA hier ook mijn verhaal kwijt, Ik hoop van wel?? Maar ik wil zo graag die wijnen winnen, ik mag absoluut geen alcohol drinken, door de medicijnen die ik moet slikken.Maar ook ik wil wel eens leuk, gezellig mee doen.Moet ik altijd zeggen doe maar: Cola, appelsap ,melk,enz....... Is ook niet leuk.Ik hoop dat ik niet word afgeslagen! Omdat ik Oma ben??

 53. MommieBlessing MommieBlessing

  53

  eigenlijk altijd want sinds me eerste zwangerschap kan ik geen alcehol jammer genoeg verdragen

 54. Koetje Koetje

  54

  Ik drink al bijna 6 jaar niet meer; of zwanger of borstvoeding. Met liefde geef ik mijn dochter van 1 1/2 nog borstvoeding, maar er zijn dus de afgelopen jaren voldoende gelegenheden voorbij gekomen om te vieren met een drankje. Ik kom er niet uit: een drankje voor de 5-jarige verjaardag van de oudste, een drankje voor ons 13-jarig samenzijn of een drankje gewoon voor de gezelligheid.

 55. janneke janneke

  55

  Bij welke gelegenheid? Bij welke gelegenheid niet! Ik geef borstvoeding dus drink regelmatig een alcoholvrij biertje. De wijn is niet zo makkelijk te vinden, één soort en die viel helaas wat tegen. Heerlijk een wijntje bij een toastje op zaterdagmiddag. Of op vrijdagmiddag om het weekend in te luiden. Een etentje met vrienden, onze eerste vaderdag en moederdag. Kom maar op met die wijn en champagne!

 56. saskia muller saskia muller

  56

  als je met een groep vrienden bent die allemaal aan de wijn zitten maar ik ben de bob of juist thuis bij de kids, dan wil ik ook genieten van een wijntje, maar ik zal nooit drinken als de kinderen onder mijn hoede zijn

 57. Anneliese Anneliese

  57

  Mijn man is binnenkort jarig, zou erg leuk zijn om alcoholvrij wijn te drinken, ik wist helemaal niet dat het bestond, erg leuke actie.

 58. eric eric

  58

  ben nu na dertig jaar gestopt met drinken en het lijkt mij eens iets anders om iets anders te proberen.Een beter altenatief voor een romantich avondje net mijn vrouwje.(niet dan)met groet eric

 59. Bets Bets

  59

  Een wijntje op zijn tijd kan lekker zijn, maar moet je nog rijden dan is deze zonder alcohol een zeer goede optie die voor ons net zo lekker of misschien nog wel veel lekkerder is

 60. Esther Potters Esther Potters

  60

  Wanneer ik gasten heb uitgenodigd en ik bied ze een wijntje aan zeggen ze vaak "Nee, want ik moet nog rijden" dan is dit dus 'de ideale gelegenheid' dat je alcoholvrije wijn schenkt, want zo'n situatie komt vaker voor dan je denkt! Dan is deze wijn dus helemaal oké en drink ik graag een glaasje mee!

 61. Rina Rina

  61

  Bij alle gelegenheden. Het is gewoon gezellig om een wijntje mee te kunnen drinken maar ik wordt ziek van alle alchoholisch dranken. Was dat niet zo, ik geef borst voeding dus kan nu toch ook niets drinken. Ik zou wel een keertje mee willen doen op een feestje met een wijntje.

 62. Marjolein van Schoonhoven Marjolein van Schoonhoven

  62

  Tijdens mijn zwangerschap heb ik niet zo heel veel behoefte aan alcohol, maar op bepaalde feestjes, zoals kerst, oud en nieuw en mijn eigen verjaardag is het toch wel fijn als je een alcoholvrij wijntje kan drinken. Heb je toch net een wat feestelijker gevoel!

 63. MamaDagske MamaDagske

  63

  voor dat wij (mijn vriendin) en ik zwanger waren kwamen we geregeld bij elkaar voor een wijntje, Toen we zwanger waren kon dit opeens niet meer. Dan maar aan de limonade. Nu we allebei bevallen zijn kan het nog niet vanwege de borstvoeding. Maar we hebben toch wel weer eens zin in een meidenavond met een wijntje. beter zonder alcohol, want als dat er wel in zou zitten zouden we na 1 glas lallend op de bank zitten :P

 64. Diana Diana

  64

  Bij een heerlijk diner met mijn man. Door medicatie kan ik geen alchohol verdragen en in voorbereiden op de 3e zwangerschap ;)

 65. marinda marinda

  65

  Ik zou dit pakket willen winnen omdat wij opnieuw proberen zwanger te raken, en ik vooraf al wil stoppen met drinken, want wij houden wel van een wijntje. Zo kunnen we toch iets lekkers drinken. (niet dat ik alcohol zo nodig heb) Maar met lekker eten is dat toch wel lekker.

 66. Wendy Wendy

  66

  Bij wanneer ik etentjes organiseer en niet wil dat mensen dronken raken. En zelf ook nuchter blijf als ik moet rijden. Ik vertik het om met alcohol op achter het stuur te zitten. En tevens is het ook beter om geen alochol te drinken vind ik. Alcohol vrije champagne en wijn is daarom ideaal en ben heel benieuwd hoe die smaken.

 67. Saskia Saskia

  67

  Ik zou dit pakket willen winnen omdat ik een aantal zwangere vriendinnen heb die ook wel mijn feestje mee willen vieren maar niet mogen drinken en op die manier toch lekker mee kunnen doen

 68. Annemarie Annemarie

  68

  Ik zou wel een glaasje willen drinken tijdens een gezellige avond met vrienden. Ik lust graag een glaasje wijn maar ik kan niet zo goed tegen alcohol dus ik drink nauwelijks. Met deze wijnen kan ik de bloemetjes eens goed buitenzetten!

 69. Danielle Bouwens Danielle Bouwens

  69

  Ik ben altijd de BOB, Dus is het wel lekker. Toch gezellig mee drinken zonder dat er wat kan gebeuren :D

 70. Tilly Peeters Tilly Peeters

  70

  Vooral bij feestjes op verplaatsing want ik ben meestal BOB

 71. raq raq

  71

  Ikwil zo graag wijn of champagne drinken . Maar heb vanaf oktober 2010 geen druppel alchol kunnen drinken. Toen werd ik zwanger van mijn eerste dochtertje en daarna borstvoeding gegeven 18 maanden en toen augustus 2012 zwanger geworden van mijn tweede dochter, ga bevallen in april 2013 en daarna weer borstvoeding. dus ik moet even wachten. Dit pakket komt goed van pas.

 72. Sila Sila

  72

  Redenen voor alcoholvrij ? Feestje met kinderen die simpelweg geen alcohol mógen drinken en Mama dan met hen meedoet uit sportiviteit... En..sowieso houd ik al niet van alcohol...behalve oudejaarsavond...

 73. Scarlet Scarlet

  73

  Omdat ik altijd samen met mijn meisje ben! Ik wil dus altijd paraat zijn en dat is toch niet zo makkelijk met alcohol op. Ik ben nog jong maar toch heb ik nog maar weinig alcohol in mijn leven gedronken. Alcoholvrij is een zeer goede optie voor mijn levensstijl!

 74. marian van asselt marian van asselt

  74

  ik heb tijdens mijn zwangerschap een hoop feestjes gehad waar ik helaas niet kon drinken. niet dat ik elke dag drink of veel drink maar bij een feestje ofzo is het wel lekker. op mn verjaardag in oktober heb ik niet gedronken op onze trouwdag om met iedereen t glas te heffen had iedereen champagne en ik stond daar met mn glas sap. dat was erg jammer. kerst oud en nieuw en dan over 4 weken de 30ste verjaardag voor mijn man. ik zie nu op jullie site pas dat er alcohol vrije wijn bestaat. had ik eigeblijk eerder moeten weten

 75. Irene Irene

  75

  Mijn nicht en ik zijn beide zwanger en beide gaan we trouwen tijdens onze zwangerschap.. Dus het zou geweldig zijn als we op onze trouwdagen een heerlijk glaasje alcoholvrije wijn of champagne kunnen nuttigen.. PROOST!!!

 76. Irene Irene

  76

  Gewoon een keer gezellig mee borrelen met collega's zonder bang te hoeven zijn dat ik ga lallen. Na mijn eerste zwangerschap stijgt de eerste slok wijn al als een vuurpijl naar m'n hoofd.

 77. Wendy Evers Wendy Evers

  77

  Iedere dag is toch een feestje?! :)

 78. P groot P groot

  78

  Mijn zoontje is binnenkort jarig dus z'on pakket komt goed uit. Om het te vieren.

 79. julia23 julia23

  79

  Op zaterdagavond lekker bij de tv, gewoon voor de gezelligheid.

 80. lily lily

  80

  bij de instuif van ons huis :)

 81. Marianne Marianne

  81

  Ik drink het liefs altijd alcolvrije drankjes,vooral op en feestje, mijn man drinkt altijd alcohol en ik moet dan terug rijden.Ik vind dit dan ook helemaal niet erg.Ik zit dus gelukkig nooit achter het stuur met alcohol op,dat vind ik van mezelf een pluspunt.

 82. manon manon

  82

  tijdens het kraamfeest voor de baby van mijn vriendin......dat ik als beste vriendin natuurlijk organiseer :))

 83. martha nijborg martha nijborg

  83

  bij een feestje als ik de bob ben

 84. Janneke Janneke

  84

  Omdat ik probeer zwanger te worden,en daarbij probeer af te vallen en toch ook wel eens gezellig met vrienden een drankje wil kunnen nemen. Ik ben bijna altijd de BOB en dan past alcohol er niet bij.

 85. Marije Marije

  85

  ..... na mijn 1e werkdag (de 20e), (ver)DRIN(g)KEN dat mijn kraamperiode dan echt voorbij is, snik!! Welliswaar zonder alcohol, maar wellicht werkt dit ook best als 'placebo' (ik geef nog BV).

 86. Elly van Someren Elly van Someren

  86

  Omdat ik als oma het goede voorbeeld moet geven aan mijn kinderen en nu aan mijn kleinkind. Ik drink al 12 jaar geen drup wijn omdat daar alcohol in zit en ik graag de alcoholvrije wijnen wil proeven van Source. Eindelijk is het dan zover! Want alcoholvrije wijn maakt meer plezier dan je lief is!!!

 87. selina-ailani selina-ailani

  87

  Ik kan totaal niet tegen alcohol maar vind het zo gezellig staan. Lekker in de zomer met vrienden tijdens de bbq. Ik moet er niet aan denken dat ik een wijntje drink met alcohol en al op mijn kop sta en dat de kinderen zien hoe "gek" in dan doe.

 88. Joke Joke

  88

  Redenen genoeg om het te proberen, allebei hebben we medicijnen waarbij alcohol ontraden wordt, ook net gelezen dat het lijnvriendelijk is, ook mooi meegenomen en als we het lekker vinden zullen we het zeker kopen. Heerlijk zo'n wijntje op een zwoele zomeravond, dus schenk maar in zou ik zeggen

 89. Emmy Emmy

  89

  Nou gewoon altijd!

 90. Eline Eline

  90

  Als mijn dochter geboren is. Toasten op het nieuwe leven!!!

 91. Daantje Daantje

  91

  Als de kleintjes in bed liggen aan het einde van een vermoeiende dag mag ik als moeder zijnde trakteren op een heerlijke alcoholvrije wijn met een heerlijk hapje erbij.

 92. lioris7 lioris7

  92

  als mijn princess in deze wereld komen ik vind het leuk met mijn grote lief (mama) een kleine feest te doen!

 93. Jet Jet

  93

  Op mijn verjaardag volgende maand! Ik wilde al wat alcoholvrije maar toch chique drankjes aanschaffen voor mijzelf en ook vele zwangere vriendinnetjes! Deze flessen zullen zeker een knaller zijn :D

 94. Marian van Trigt Marian van Trigt

  94

  Onze schoondochter verwacht haar 2e kindje en zij drinkt toch graag bij elke gelegenheid een glaasje(alcoholvrije) wijn mee. Ik wil haar hier blij mee maken, zij verwacht 27 juni dus die komen wel op hoor, gezelligheid kent geen tijd

 95. S. Voeten S. Voeten

  95

  Ik ben altijd een liefhebber van een wijntje/ prosecco'tje geweest. Ik ben bijna op de helft van mijn zwangerschap... We krijgen 26 febr. te horen of we een zoontje of dochtertje krijgen, dus het lijkt me geweldig om daarop de kunnen proosten met mijn lieve vriend! Daarnaast houdt ik ervan om heerlijk te borrelen emt mijn vriendinnen. Een andere vriendin is ook zwanger. Dus ik zou super graag met haar een gezellig avondje 'alcoholvrije' wijn drinken. :)

 96. Carola Carola

  96

  Alcoholvrije wijn is toch altijd goed? Het is helemaal ideaal voor die eerste weken waarin je liever niet hebt dat mensen weten dat je zwanger bent. Dan lijkt het alsof je aan het pimpelen bent (met 12 flessen mag je het toch pimpelen noemen?), maar je drinkt helemaal geen alcohol. Met een beetje geluk zit ik snel in die eerste weken, dus die wijn zou goed van pas komen.

 97. annefleur annefleur

  97

  kijk dat is pas een goede gezonde meedenkende actie waar wij allemaal warm voor lopen

 98. an an

  98

  Ik heb vaak last van migraine en vind wijn erg lekker maar door de sulfieten krijg ik daar vaak hoofdpijn van (en niet in de zin van een kater, na een half glaasje is het vaak al zover) Dus voor een feestje of gewoon 's avonds op de bank vind ik het wel lekker om dan een glaasje (alcoholvrije) wijn te kunnen drinken. Het is eens wat anders dan een glas fris. Daarbij wil ik graag zwanger worden (ik zit jammer genoeg al in ronde 7) en ook daarom wil ik geen enkel risico nemen om alcohol te drinken terwijl ik misschien al zwanger zou kunnen zijn.

 99. Katerina Katerina

  99

  Ik ben net meer zwanger. Maar ik genoot altijd van een glaasje Aimee, die de AH verkocht. Ook zonder alcohol. Maar die wordt niet meer verkocht en dat vind ik reuze jammer. Ik dronk graag met mijn man zo'n glaasje tijdens een feestje. Ik weet wat alcohol kan doen en drink daarom helemaal niet. Ik wil deze graag eens proberen!

 100. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  100

  Om straks de geboorte van mijn tweede wondertje te vieren. Bij de eerste stond er na de geboorte een glas champagne klaar welke ik direct na de borstvoeding achterover moest kiepen zodat ik de volgende voeding gewoon kon doen en er geen borstvoeding verloren ging. Hierdoor heb ik niet rustig van een glaasje kunnen drinken en lekker kunnen genieten van het moment.

 101. Caroline979 Caroline979

  101

  Ik zou deze willen drinken als ik de BOB ben. Dat staat erg gezellig op tafel.

 102. anja85 anja85

  102

  Ongeveer twee keer per maand spreek ik af met mijn drie vriendinnen, we zijn al bevriend sinds de middelbare school. Ons motto is dat we altijd een flesje wijn open trekken om onze vrienschap te vieren. Helaas moet ik nu tijdens mijn zwangerschap de wijn laten staan en ivm de borstvoeding die ik daarna wil geven zal het nog wel even duren. Het zou natuurlijk gezellig zijn om ook een glaasje wijn mee te kunnen drinken en door deze alcoholvrije wijn zou dit geen probleem moeten zijn!

 103. M. M.

  103

  We hebben een druk en gezellig leven. We hebben regelmatig feestjes. Een wijntje drinken vinden we altijd supers gezellig. Maar wat nu als je zwanger bent, en het nog niemand weet (heel pril, 5 weekjes... na bijna 2 jaar!! eindelijk!) Uitgerekend de komende periode komen er nogal wat feestje aan... hoe praat ik me hier onderuit?? Het alcoholvrije wijnpakket winnen: OPLOSSING !!!

 104. Daja Daja

  104

  Na een zwaar hartinfarct werd ik door mijn lief (die toen net uit kunstmatige coma was) te huwelijk gevraagd. Op dat huwelijk zal moeten getoost worden! En met deze wijn kan ik ook meedrinken!

 105. Suus de Gooijer Suus de Gooijer

  105

  Nu ik weer zwanger ben van de tweede en ga toruwen met mijn man, zou ik graag op mijn bruiloft dit willen drinken

 106. annemieke annemieke

  106

  Bij alle gezellige avondjes met vrienden, waarbij we steeds weer kunnen proosten op het mooie wondertje in mijn buik!

 107. Viev Viev

  107

  Ik wil graag een paar kilo afvallen om een mooie bruid te zijn in april. Het lijkt me een uitkomst om toch gezellig mee te borrelen, en niet aan de extra calorieën van alcoholhoudende wijn te hoeven denken.

 108. tamara tamara

  108

  Met me verjaardag zal het perfect uitkomen. Ik drink eigenlijk nooit en als ik dan 1 wijntje moet drinken dan ben ik gelijk zat en dat wil ik me zoontje en visite niet aandoen.

 109. Georgie Van Broeck Georgie Van Broeck

  109

  met de verjaardag van onze kleindochter dan wordt de familie uitgenodigd en aangezien de drie ooms bij de AA zijn zou dit pakket zeer welkom zijn.

 110. Ria Ria

  110

  Dit is nou een geweldig pakket om te winnen voor de vrouw van mijn neef ze zijn nu 12 weken zwanger en ze zijn nogal gek op een gezellig avondje met hun vrienden maar ze kan nu niet drinken omdat ze zwanger is en met deze wijn kan ze toch mee doen

 111. kimberly kimberly

  111

  bij een gezellig feestje! Vanwege medicatie mag ik geen alcolhol maar met deze flessen hoor ik er toch bij!

 112. De Ryck David De Ryck David

  112

  Indien ik Bob ben en niet mag drinken maar toch de feeling (smaak) wil hebben dat ik alcohol gedronken heb :-)

 113. Sandra Sandra

  113

  Omdat ik de afwas weer heb gedaan, stof heb gezogen, dat mijn zoontje zelf zijn jas heeft opgehangen, de eerste sneeuwklokjes weer bovenkomen... ga zo maar door. Normaliter denk je dan wel even na wat betreft alcohol, maar in dit geval is er dus altijd wel een gelegenheid te bedenken!

 114. Myrthe Myrthe

  114

  Tijdens een diner met alle zwangere en borstvoeding gevende vriendinnen! Super feestelijk allemaal. En de mannen zijn ook blij, want wie is daarna de BOB?

 115. wilma wilma

  115

  omdat ik vaak op mijn kleinzoon moet passen en ik mijn wijntje dan wel heel erg mis!

 116. Maja Maja

  116

  Hallo , Deze flessen wijn kan je elke avond wel een glaasje van nemen . Die maken er elke dag wel een feestje van. Wat een fijne actie voor mensen zoals ik. Ik ben reumapagiènte en heb dat in een erge vorm. Door mijn medicatie mag ik geen alcolhol meer. Dat mis ik wel hoor want van alcohol krijgt je het toch lekker warm en met dit weer en mijn aandoening kan ik wel veel warmte gebruiken, maar helaas mag ik al 4 jaar lang geen alcohol meer. ( na de geboorte van mijn zoontje kreeg ik reuma doordat mijn lichaam niet wilde herstellen v d zwangerschapshormonen ) wist niet eens dat dat kon. Vandaar dat de alcohol vrije wijnflessen bij mij heel welkom zijn. ik hoop deze keer is te winnen. heb noch nooit iets gewonnen.

 117. Ruben Ruben

  117

  Alcoholvrij is perfect voor mijn vriendin die geen alcohol lust (en dus ook steeds bob is).

 118. Luc Festen Luc Festen

  118

  Mijn vriendin drinkt geen alcohol maar zou dit wel graag eens uitproberen.

 119. Sophia de Vries Sophia de Vries

  119

  Wat een geweldige fondst! Mijn man drinkt graag een biertje en ik zit er dan wat suffig bij met mn crystal clear. Ik mag geen alcohol drinken vanwege mijn medicatie. Wat zou het geweldig zijn om nu samen met mijn man het glas te kunnen heffen op de toekomst!

 120. Marie-Claire Marie-Claire

  120

  Wij zouden de alcoholvrije wijnen graag willen drinken op de babyshower voor mijn schoonzusje (of eigenlijk schone zus, want zo noemen mijn zusje en ik haar altijd;-)) !!! Ze weet nog helemaal van niks, en dit zou de gezellige verrassings dag helemaal compleet maken!! Een groot feest om te vieren dat hun tweede meid in aantocht is, gezellig met een heerljk wijntje!!!!

 121. prinsen prinsen

  121

  lekker om alcoholvrije wijn te kunnen drinken samen met enkele vrienden

 122. Bernadette Thijssen Bernadette Thijssen

  122

  Gewoon samen met mijn vriendinnen als we een avondje gezellig met zijn allen bij mij thuis zitten! Vanwege de borstvoeding helaas nog geen alcohol voor mij!

 123. Em Em

  123

  Altijd en overal, rij alcoholvrij!

 124. Heather Heather

  124

  Na de geboorte van mijn eerste kind binnenkort! Om deze mijlpaal te vieren wil ik graag na de geboorte proosten op mijn kleine knul en ons nieuwe leven samen. Omdat ik borstvoeding wil geven zal ik de komende tijd sowieso alcoholvrij drinken.

 125. Marielle Witte Marielle Witte

  125

  Van de week zelf naar de 9 maandenbeurs geweest. Ik ken de flessen van vorig jaar, maar zag dit jaar geen reden ze te kopen. Totdat een vriendin van mij gisteren trots haar echo liet zien. Ik wil daarom deze leuke prijs winnen voor haar!

 126. Norman van den Wildenberg Norman van den Wildenberg

  126

  Aangezien mijn vrouw geen rijbewijs heeft, ben ik degene die altijd moet rijden. Nu zij zwanger is, kunnen we beiden geen alcohol drinken...

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >