Win 1 van de 6 Fisher Price Buiklig Trainers!

Door: Mamaplaats 145 reacties

Win 1 van de 6 Fisher Price Buiklig Trainers!

Elke maand zie je dat je baby aan het leren is. Ze zijn bezig met verkennen, ontdekken en spelen. Tijdens deze bezigheden kan je baby het makkelijkst leren. Daar speelt Fisher Price op in. Aan alle Fisher Price producten die ontwikkeld worden voegt Fisher Price het element 'leren' eraan toe. Je kindje is aan het genieten tijdens het spelen, maar tegelijkertijd worden zijn/ haar gedachten gestimuleerd, het lichaam getraind en een unieke persoonlijkheid wordt ontwikkeld. Het Fisher Price Speelbuikligtrainer1 Lab onderzoekt wat baby's het liefste doen en helpt moeders om ook deze kijk op de wereld van baby's te ontwikkelen. Met die resultaten wordt speelgoed ontwikkelt dat de leermomenten extra leuk maakt. Het speelgoed is gericht op baby's vanaf de geboorte tot en met kleuters.

Wat kun je winnen?

Maak kans op 1 van de 6 Buiklig trainers t.w.v. € 30,99. De buiklig trainer heeft uit 3 verplaatsbare speeltjes. De speeltjes zijn een leeuw met een spiegeltje, rammelende kralen en een bijtring in de vorm van een aapje. Je baby kan op de buiklig trainer zittend of liggend op de buik spelen. Je kunt met het zachte ontwerp van de buiklig trainer je baby stimuleren om zicht te strekken en te reiken. Het zachte ontwerp met de kreukel-leeuw zorgt ervoor dat baby's het leuk vinden om op hun buik te spelen. Dit geeft veel speelplezier voor je kindje, maar ook voor jezelf.

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: Welke dingen bij u thuis (huis tuin en keuken items) stimuleren uw kind op dit moment om te rijken of te grijpen naar deze dingen? De winactie loopt van 16 t/m 29 september.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
145 Reacties

Reacties

 1. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  1

  Ons kleine meisje (4,5maand)vind het leuk om bijvoorbeeld sleutels te pakken, en als ik haar haar potje geef dan grijpt ze vaak naar het lepeltje, soms best vermoeiend als je haar aan het voeden bent! hahaha Ook mijn telefoon vind ze geweldig, dan ligt ze helemaal te staren naar de telefoon en vind ze het leuk om hem te pakken...

 2. mamarry mamarry

  2

  Een lege melkkan, heel interessant omdat hij over de gladde vloer wegschuift! En de tijdschriften onder de salontafel zijn favoriet.

 3. nahsuusje nahsuusje

  3

  helemaal leuk voor mn petekindje. Bij onze janey was een lege fles al voldoende om naar toe te gaan, maar ook een bal, mama die ergens anders stond of gewoon de poef die ze interessant vond was motivatie genoeg :)

 4. timmem timmem

  4

  meestal alles wat niet mag, alles wat veel kleur heeft en geluid maakt

 5. MaxSam MaxSam

  5

  Onze jongste zoon is 2 maanden oud hij volgt alles wat kleur heeft en geluid maakt, hij is nog te klein om te grijpen maar dit Ou voor de nabije toekomst wel heel veel plezier met zich meebrengen

 6. Jantsje Jantsje

  6

  Alles wat maar een mooi kleurtje heeft! Lepeltjes in het blauw en rood! Als we zitten te eten wil hij de borden pakken!

 7. Neus Neus

  7

  Bril van papa, zus 1 of zus 2 ;) ....

  • Neus Neus

   8

   .... en het lijkt me superhandig aangezien zij het geen pretje vindt om op de buik te liggen. Met deze trainer heeft ze voldoende steun :)

 8. tamimara tamimara

  9

  Mijn mannetje van 8 weken begint al echt te graaien naar zijn winnie the pooh mobiel. Maar ook mijn haren zijn favoriet!! Hij is nu al een stuk sneller dan zijn 2 broers waren dus kom maar op met die buiktrainer dat duurt hier niet lang meer ;)

 9. Thea Feenstra Thea Feenstra

  10

  Zoals ik gelezen heb grijpt die van ons alleen nog maar naar de navelstreng! Dus is ie vast erg blij als er een leuk speleding van Fisher Price voor hem/haar klaar ligt om mee te spelen als hij/zij daar klaar voor is!

 10. Carola1983 Carola1983

  11

  Die van ons grijpt, net als die van Thea Feenstra alleen nog maar naar de navelstreng. Geen idee of hij zijn eigen voeten al kan pakken, soms zou een doorkijkluikje wel handig zijn ;-). De buiklig kun je niet vroeg genoeg oefenen, het zou afplatting van het babyhoofdje kunnen voorkomen. En juist daarom zou ik deze buiklig trainer wel graag willen winnen.

 11. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  12

  Tja, wat zal ik zeggen. Dat is mijn ipad. T schermpje geeft mooi licht en er staat n babyspelletje op. Vind ze super.

 12. betti scheringa betti scheringa

  13

  naar het lepeltje met groentehapje, en naar alles wat in de buurt is, haren en oorbellen van mama niet uitgesloten :p

 13. Mokey Mokey

  14

  Onze kleine van 5,5maand grijpt zelf naar alles wat los en vast zit zoals:luierzakjes, dozen ,kleding ,luiers ,haren en naar de kat zijn staart en ze is ook druk bezig met haar knuffels slopen en blingbling vind ze heel leuk om naar te grijpen heel leuk die grijp fase

 14. Debseflebs Debseflebs

  15

  Mijn zoontje is net 2 maanden en probeert soms al wel wat te grijpen, voor mama haar haren en de safari vind hij super leuk om te proberen te pakken. Ons zoontje heeft wel een voorkeur houding dus deze buiktrainer zou wel zeer welkom zijn. Want ander speelgoed voor op zijn buik hebben we niet echt.

 15. Tannetje Tannetje

  16

  Die zou ik graag willen winnen want kopen kan ik hem nergens al contact gehad met fisher price maar de winkels die ze aangeven bieden hem nog niet te koop aan :-( Mijn kleine baby boeddha is nu 12 weken en grijpt graag naar mijn haren en ketting , het handje van zijn grote broer en naar zijn grote wiebel pinguïn. Ook vindt hij het leuk om met zijn knisper uiltje te spelen. Plat op zijn buik vindt hij helemaal niet prettig om te spelen, hij gaat dan gewoon lekker slapen, daarom hoop ik dat deze buikligger hem uit zal lokken toch lekker te ontdekken op zijn buikie.

  • Silla Silla

   17

   Ik weet niet in hoeverre ik hier namen van websites mag vermelden maar hij is te koop op de site met 3 letters die berint met de B en eindigd op L met dat hele dikke blauwe mannetje in de reclame!! Heb em vandaag besteld hij staat erop als tiny love tummy time wedge buiktrainer! Mijn dochter ligt ook niet graag op haar buik hoop dat het hiermee wat leuker voor haar is!

   • Silla Silla

    18

    Fisher-price tummy time wedge bedoel ik!

 16. judokid judokid

  19

  eigenlijk alles waar mijn oudste mee speelt, zoals mijn telefoon of de tablet.. Papier is ook altijd leuk en uiteraard haar eigen speeltjes, maar vooral nieuwe dingen vind ze heel erg leuk en die bestudeerd ze dan ook helemaal.

 17. Stinkdeken Stinkdeken

  20

  Allerlei dingen waar ze bij kon, maar het meest motiverend was toch wel de staart van onze kat :o. Ben benieuwd of onze komende zoon hetzelfde gaat doen!

 18. Hexicka Hexicka

  21

  Onze kleine is bijna 4 maanden oud, maar begint nu al naar vingers, haarlokken, oorbellen, sjaals, kettingen en NEUZEN te grijpen!

 19. carla carla

  22

  Een frisdrankfles, een leeg doosje en natuurlijk de mobiel en andere dingen die in de box hangen. Maar ook het lepeltje is interessant. Als de oogjes het zien willen de handjes het pakken/ grijpen.

 20. Mamavan2meisjes Mamavan2meisjes

  23

  Onze kleine meid grijpt graag naar dingen wat mooie kleurtjes heeft en geluid maakt! Deze buiktrainer zou ideaal zijn vooral omdat zij nogal voorkeursligging heeft en daarom regelmatig op haar buik moet liggen.

 21. wgaltena wgaltena

  24

  Mijn kleine man is al gelemaal gek van mn foon .als ik hem weee trug wil word ie erg boos .en de oren van mn oudte zoon vind ie ook gewwldig

 22. jackie85 jackie85

  25

  Ik zou deze graag voor een vriendin van mij willen winnen. haar zoontje heeft het heel erg moeilijk gehad en verdient het wel om een steuntje in de rug te krijgen. Hierdoor kunnen we het hem wat makkelijker maken om te oefenen in die houding, zodat hij een grote sterke jongen mag worden.

 23. Clautje78 Clautje78

  26

  Nog niks, want onze kleine zit nog veilig in mijn buik. Ben heel benieuwd hoe hij de wereld gaat ontdekken en het zou natuurlijk erg leuk zijn als hij da spelenderwijs kan doen met deze Buiklig trainer!

 24. Wydoncha Wydoncha

  27

  Mijn tweeling van 4,5 maand is heel erg bezig met op de buik rollen, grijpen naar de speeltjes om hun heen en die ontdekken. 1 van de twee stopt zelfs de speeltjes al in zijn mondje! Ze voelen ook naar elkaar; dan grijpen ze naar elkaars handje. :)

 25. Wturtle Wturtle

  28

  Onze dochter van vijf maanden vind alles leuk. Wat er maar bij haar in de buurt komt wilt ze pakken, van haar eigen knuffel en speelgoed in de box, tot de grote pop van haar zus buiten de box. Erg leuk om te zien dat ze nu dus ook met haar zusjes en broer kan gaan spelen op haar manier. Grote verhalen en alles willen pakken. Deze buik/zit trainer lijkt ons dan ook helemaal super, wat zal zij hier een plezier aan beleven.

 26. baltussennicole baltussennicole

  29

  Mijn kleine van 13 weken begint steeds meer te spelen en te grijpen. Bijvoorbeeld naar mijn haren of mijn ketting, de buiktrainer zou hij helemaal geweldig vinden.

 27. Mammy02 Mammy02

  30

  Wat hier goed werkte, was de grote broer die voorop liep, de honden zijn ook erg in trek, balletjes, en loop/trek puppy..

 28. Ankiej1 Ankiej1

  31

  Onze kleine van bijna 5 maanden is nu voortdurend druk onder de babygym. Er wordt zeer regelmatig naar een aapje met ringen en een olifant met een geluidje gegrepen. Ze heeft zelfs een favoriete muziekje. Verder speelt ze veel met doekjes etc. Maar ze mag wat meer uitgedaagd worden als ze op haar buik ligt, dus daar zou de buiklig trainer ideaal voor zijn. Ik zou dan ook graag voor onze kleine de trainer willen winnen. Nu duimen maar!!

 29. wendyenhenk wendyenhenk

  32

  Johan is net 2 weekjes oud dus dat grijpen en rijken zit er nog niet in hier. Maar denk dat de mobiel die boven de box hangt zeker wel in trek is straks!! Dat was ook zo bij zijn grote zus.

 30. mathanja mathanja

  33

  Onze zoon van 4 mnd heeft 2 maanden in het ziekenhuis gelegen en loopt kwa ontwikkeling nog een beetje achter, maar met zo'n prachtige buiktrainer kan hij deze schade snel inhalen. Nu kijkt hij nog vol bewondering naar z'n mobiel in de box.

 31. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  34

  Nu 14 weken zwanger van de tweede dus nog niets wat stimuleert. Echter bij de eerste problemen gehad. Hij was prematuur en wilde niet op buik. Uiteindelijk een helm nodig gehad om zijn platte hoofdje te corrigeren. Dat hoop ik nu te kunnen voorkomen met deze waanzinnige prijs!

 32. Maasrianne Maasrianne

  35

  Mijn zoontje van 4 maanden vind met name de klok reuze interessant! Ook de lamp trekt zijn aandacht. Grijpen d

 33. Denise019910 Denise019910

  36

  Ons oudste zoontje van 1,5 jaar vind alle speeltjes wat lawaai maakt leuk. En ons jongste zoontje van 8 weken begint nu te lachen naar geluidjes wat hij hoort er af en toe ook zijn boxmobiel al te volgen!!

 34. Maasrianne Maasrianne

  37

  Mijn zoontje van 4 maanden vind met name de klok reuze interessant! Ook de lamp is het bestuderen waard. Grijpen doet hij graag naar doeken, spuugdoek is favoriet! En gistere had ging hij vliegen meppen met de rode vliegenmepper. Lukte bijna....

 35. Jdevries1985 Jdevries1985

  38

  Onze dochter van 8,5 week grijpt sinds 2 weken naar haar nijntje rammelaar of haar zebraknuffel.Zodra we haar op haar buikje leggen kijkt ze druk om zich heen

 36. martha68 martha68

  39

  als ik met een lepeltje muziek maak wil mijn kindje het lepeltje pakken

 37. Sofje79 Sofje79

  40

  De afstandsbediening lijkt wel een magneet voor haar. Als ze hem ziet liggen dat doet ze er ook alles aan om erbij te kunnen komen.

 38. ilonaleegwater ilonaleegwater

  41

  Het is niet helemaal een huis, tuin en keukending, maar onze kleine is gek op de kat. En dit is ook een ontzettende goedzak, als ze op haar speelkleed ligt, dan gaat hij rustig naast haar liggen en kopjes geven.

 39. Karel?1978 Karel?1978

  42

  VOETEN! Voeten hebben op mijn zoon een grote aantrekkingskracht. Met sokken, zonder sokken het maakt geen verschil. Ook Basil (poes), sleutels, brillen, kraan en de afstandsbediening is erg interessant. Gelukkig maar! Mijn zoon is vrij groot voor zijn leeftijd en is waarschijnlijk daardoor een beetje laat met zijn spierontwikkeling. Met behulp van de fysio en aantrekkelijke speeltjes lukt het om hem te motiveren om naar zijn buik te rollen en ook op de buik te spelen. Dit zou dus een SUPER prijs zijn!

 40. Dekker-Jonker Dekker-Jonker

  43

  Onze zoon is nu 13 weken en is erg gek op zijn spuugdoekje die heeft hij graag vast. En zodra die slabbetje om heeft is dat weer erg interessant omdat vast te pakken. kortom meneer is op ontdekkingsreis en vindt veel dingen leuk om vast te houden. zelfs mama haar mobiel is wel eens leuk!

 41. mutsie88 mutsie88

  44

  Mijn zoontje grijpt graag mamma dr haren en laat deze dan natuurlijk niet meer los haha.. Kledingstukken die hem aanspreken, zijn Nijntje knuffel.. Als het maar veel verschillende felle kleuren heeft :)

 42. Jokki Jokki

  45

  Favoriet bij ons dochtertje van 7 maanden is toch wel mama: mama's haar, mama's bril, mama's wang, mama's kleren, mama's drinken, mama's vingers...

 43. Jacques Jacques

  46

  ..mijn kleinkinderen zijn de slopers van Opa's kralenketting.. met de letters van de geboorte naam armbandjes van mijn eigen kinderen.. heeft al verschillende reparaties moeten ondergaan.. binnenkort een update met alle namen van kleinkinderen..

 44. smuijs smuijs

  47

  Mijn kleine meisje houd erg van speelgoed met kleurtjes en geluid. ze is nu 6,5 maand oud. Leg haar in de box of op een kleed op de grond met speelgoed om haar heen, daardoor probeert ze het te pakken. Mama's haren en kettingen zijn favoriet als ze op schoot aan het knuffelen is! De buiklig trainer lijkt me helemaal leuk.

 45. Cristel Cristel

  48

  Ons zoontje Lars is nu 3 weken oud. Hij grijpt naar zijn fles en naar mijn haren maar natuurlijk nog niet echt bewust. wel is t een heel alert mannetje en ik weet zeker dat hij het over een aantal weken fantastisch zou vinden opeen buiklig trainer!

 46. Veer88 Veer88

  49

  Mijn zoontje van 4 maanden vind het leuk als je dingen aan hem geeft maakt niet uit wat als het maar beetje ritselt... je moet het echt nog aan hem geven omdat hij neonatale meningitis heeft gehad, daardoor loopt hij achter in zijn motorische ontwikkeling... op zijn buik liggen vind hij echt helemaal niks misschien dat de buiklig trainer uitkomst biedt! als mijn kleintje op schoot zit vind hij het helemaal geweldig als je met een kopje met lepeltje erin een beetje rammelt, haren trekken vind hij ook leuk ( onbewust). Ik hoop dat we de buiklig trainer mogen winnen, na zoveel narigheid iets leuks tussendoor zou helemaal geweldig zijn!

 47. Berthildev Berthildev

  50

  Onze kleine meid is iets heel bijzonders. Na 3 jongens ,die het geen probleem vonden om op hun buik te liggen, hebben we nu een meisje. Zij vindt het verschrikkelijk om op haar buik liggen. Op haar rug vindt ze alles leuk, maar op haar buik kunnen papa en mama doen wat ze willen en haar grote broers ook maar ze vindt het vreselijk!! Deze mooie buikligger zou daar nog wel eens verandering in kunnen brengen!!! Hij is geweldig!

 48. hilda bakker hilda bakker

  51

  mijn zoon, is momenteel helemaal gek op mijn smartphone, natuurlijk speelt onze oudste dochter daar spelletjes op en daar komen natuurlijk hele interessante geluiden vandaan.

 49. caro.leentje caro.leentje

  52

  Van de week stond mijn man boven de box te hangen en praten. En vervolgens hoor ik hem tot in de keuken keihard "AUW" roepen. Dus ik loop gelijk naar de woonkamer om te kijken wat er aan de hand is. Blijkt dat onze zoon van bijna 5 maanden het weinige haar dat hij nog heeft behoorlijk stevig te pakken had. Helaas voor mijn man moest ik dusdanig hard lachen dat ik hem aan zijn lot heb overgelaten.

 50. mvv mvv

  53

  Onze kleine is begonnen met het grijpen naar de doekjes waarmee we haar gezichtje schoonpoetsten of waarop ze haar boertje moest gaan doen. Helaas heeft ze dat veranderd in het grijpen naar mama's haren en het grijpen naar de ipad. Zo jong als ze is (nog geen 5 maanden) kan ze al als een razende swipen. De nieuwe toekomst! Maar liever wordt het gewoon een vrolijk, lekker opgroeiend kindje, wat ook gewoon graag met andere kindjes gaat spelen en graag lekker enthousiast binnen en/of buiten speelt. En die vergeet dat er zoiets als moderne apparatuur als de ipad en iphone bestaat!

 51. Melmel Melmel

  54

  Daar is hij! Zag de reclame in een tijdschrift maar heb hem nog nergens gezien waar ik hem kan kopen! En hij lijkt me top!! Waar mijn kleine meisje het liefst naar grijpt zijn mijn haren, maar loslaten..... Dat zit er nog niet in! Het liefst stopt ze alles wat grijpbaar is in haar mond, ontdekken maar! Gelukkig begint ook het speelgoed dat in de box hangt favoriet te worden zodat mama haar haren even losgelaten worden ;)

 52. Essie3 Essie3

  55

  Wat zal mijn lieve kleine meid van 4 maandjes blij zijn met deze buiklig trainer. Ze vindt nu vooral mama haar haartjes en de spuugdoekjes erg interessant. Maar op haar buik liggen vindt ze tot nu toe nog niet zo leuk wellicht dat de buiklig trainer hierbij kan helpen. Ze begint al wel met pogingen om op haar buikje te draaien! Super trots!!

 53. melissa1984 melissa1984

  56

  Alles, mijn zoontje is 5 maanden en wil werkelijk alles vasthouden wat ik ook vast heb: glas / lepel / afstandsbediening / leesboek / sleutels / spuugdoekjes/ mama ketting/armband/haren, haha. Dus leuk voor hem!

 54. Liesbeth Jacobs Liesbeth Jacobs

  57

  onze kleine man is nog maar 10 weken, maar is een heel slim en nieuwsgierig baasje. Geen seconde wil hij missen in het leven. Als wij aan het eten zijn wil hij er steevast bijzijn, vooral het bestek (en het getik ervan tegen de borden) vind hij superleuk!!!!Sleutels zijn superpopulair en de zus vind hij de allerleukste attractie in huis (alleen de zus vind van niet). Natuurlijk slaat hij mama en papa niet over en wil hij steeds weten of mama's haren wel écht vastzitten aan dr hoofd en waarom papa zo'n gek ding (lees: bril) op zijn neus heeft staan....

 55. Susette Susette

  58

  alles wat mijn kleine meid (6 mnd) in de buurt vind is niet veilig voor haar grijpgrage handjes. zelfs mijn laptop en tablet zijn moeilijk om af te blijven. maar alles met kleutjes is favoriet.

 56. joyce110 joyce110

  59

  De poes. Want deze is erg interresant. En als ik er dan bijna ben loopt hij weer weg. Dus duurt toch wel lang voor ik hem een keer heb.

 57. Miranda Poot Miranda Poot

  60

  mijn oudste zoontje greep altijd naar de sleutels en pollepel op de gladde vloer vond hij ook geweldig!! het fischer price buiklig kussen wil ik dolgraag voor mijn 2e kindje die nog in mijn buik zit lijkt me een leuk en handig leersum waarmee we hem (het word erna HIJ) uit kunnen dagen!

 58. NGCMama NGCMama

  61

  Wij hebben een pup van 11 maanden ! onze zoon vindt hem geweldig en kan niet zonder hem, elke dag zitten ze achter me kaar aan zo geweldig om te zien

 59. mozi mozi

  62

  zoals wel meer mannen, denkt onze kleine man van 5 maanden dat hij met bluf iedereen voor de gek houdt. Hij kan al heel goed praten vind hijzelf en zitten kan hij ook al. Dat mama een lamme arm krijgt en dat zijn huisgenoten ondanks dat hij toch heel hard praat hem niet verstaan mag de pret niet drukken. De buiktrainer lijkt een plek waar hij heel macho op kan chillen en stiekem ook even iets kan leren. Want trainen hoeft hij natuurlijk eigenlijk niet ;-).

 60. moedervanvier moedervanvier

  63

  onze Lisa is heel geconcentreerd als zij iets graag wilt vastpakken. het gaat ook heel rustig en grijpt altijd raak :) Zo vind zij de telefoon wel erg leuk. Maar mijn gezicht vind ze ook erg interessant. Het bewegen van mijn mond. En dat is niet altijd prettig, hihihi

 61. sdekrey sdekrey

  64

  Het lepeltje waar mijn dochter haar fruithap mee krijgt is erg leuk om af te pakken! Vaak heeft ze uiteindelijk 2 lepeltjes vast en 1 geef ik haar fruithap mee. Mits deze nog in haar mond past, omdat de andere 2 lepeltjes al in haar mond zitten. Ze wil er ook graag op bijten, aangezien ze haar eerste 2 tandjes aan het krijgen is. Het fruit zit overal en ze is net een clowntje met haar toet onder het fruit en te zwaaien met 2 lepeltjes.. Zoooo schattig!!

 62. Tamara2612 Tamara2612

  65

  mama's haartjes...Veel meer kan ze nog niet grijpen. Ze is dan ook nog maar 7 weekjes

 63. jola27 jola27

  66

  wij hebben dan een gehandicapt zoontje van 21 maanden maar zijn gedrag en motoriek is net zo ver als dat van een kind van 6 maanden..hij is dan ook nog maar 82 cm..en dan zou de Fisher Price Buiklig trainer hem toch qua motoriek een heel eind op weg helpen om naar dingen te grijpen..soms krijgt hij thuis speelgoed te pakken en de andere keer gaat het een stuk moeilijker.dus het zou handig zijn om hem daarin te kunnen stimuleren met de Fisher Price Buiklig trainer.

 64. Lindaswinkels Lindaswinkels

  67

  Een sleutelbos ( erg oldskool) doet het erg goed....en het is geen ding maar de hond moet er ook regelmatig aan geloven haha....

 65. Inge Hendriks Inge Hendriks

  68

  Levy is nu 10 weken grijpt mijn vinger vast of de fles zijn tuttedoekje maar t allerliefste pakt hij zijn grote zus Indy vast

 66. cyncyncynthia cyncyncynthia

  69

  Onze zoon grijpt graag na zijn lievelingsknuffel en alles wat geluid maakt en vooral touwtjes! Onze dochter grijpt na je hand en na touwtjes en naar der fles!

 67. madameclose madameclose

  70

  de hond, tijdschriften, de krant, de gordijnen, de afstandsbediening .. je vraagt je bijna af waarom ie speelgoed heeft haha ;)

 68. maikecoppens maikecoppens

  71

  ik zou deze week werken winnen voor mijn zoontje. Vandaag bij de osteopaat heerst en hij mag nog niet zitten of staan terwijl hij door het spuugen zo sterk is geworden

 69. babyliv babyliv

  72

  Mijn kleine Liv kan nog niet zó veel, maar ze is dan ook pas 13 weken. Geweldig vindt ze het als we de babygym (die ze al bijna zat is) oppimpen met glimmende lepels, ook plastic in een sok geknoopt maakt een interessant geluid! Draaien kan ze bijna, dus een buiktrainer zou een volgende leuke stap zijn in de ontwikkeling. Kleurtjes en gerammel houden we van!

 70. indyboef indyboef

  73

  Onze zoon Mike, is bijna 3 maanden en is dus sinds kort begonnen met reiken en strekken en nieuwe dingen ontdekken. Hij volgt alles wat maar geluid maakt, en leuke kleuren heeft. Ook vind hij de hond en de katten erg interressant.

 71. Ramoontje Ramoontje

  74

  Ons zoontje kijkt graag naar zijn muziekmobile in de box. Mooie kleurtjes en beestjes die voorbij 'vliegen'. Hij grijpt er nog niet echt naar, maar is wel heel nieuwsgierig naar alles. Onze dochter had al snel een plat achterhoofdje en hebben we op advies van de fysio vaak op haar buik gelegd. Dit hielp erg goed. Ons zoontje leggen we nu al regelmatig even op zijn buikje, zodat hij lekker sterk wordt en een mooi rond bolletje houdt. Een betere stimulatie dan deze buiklig trainer is er volgens mij niet. Een leeuw met een spiegeltje, rammelende kralen en een bijtring klinken super leuk!

 72. mir0403 mir0403

  75

  Onze zoon Sem is nu 3.5 maand jong en elke dag weer een cadeautje.Hij begint nu te grijpen naar vooral de haren van zijn grote zus amber maar vooral ook naar mijn vingers als hij bij mij op schoot zit.Hij wil zichzelf dan al optrekken en is al echt super sterk.Het duurde een beetje lang volgens het consultatiebureau voor hij zijn hoofdje omhoog hield maar sinds twee dagen tilt hij zijn hoofd goed op als hij op zijn buik ligt.Dus we moesten gewoon even geduld hebben.Ik denk dat hij wel heel erg nieuwsgierig wordt naar zo'n mooi cadeau met mooie kleurtjes en dan nog beter zijn hoofdje omhoog gaat houden!!

 73. deeske deeske

  76

  alles wat niet mag natuurlijk zoals de kabels van de lamp

 74. LauraSterken LauraSterken

  77

  Op dit moment stimuleert echt bijna alles ons meisje om te reiken of proberen om op te staan. Een papiertje op de bank, de bal van de hondjes, de afstandbediening op de tafel, noem maar op. Vanmiddag greep ze naar het handvat van de oven en dat vond ik toch een minder goed idee, want ik zag de deur al op haar neus vallen. Gelukkig ging het allemaal goed.

 75. annielenaangela annielenaangela

  78

  Ik leg mijn kleintje van 12 weken nu soms op een kussen opgehoogd of handdoekje onder zn okseltjes om hem te stimuleren zn hoofdje omhoog te houden en wat sterker te worden aangezien hij beginnend afplatting heeft.. dit speeltje is echt een uitkomst joh helemaal super zou hem graag voor Levi willen winnen groetjes angela

 76. happytammie happytammie

  79

  Mijn kleine boef vind onderzetters helemaal fantastisch! Ook vermaakt hij zich heel lang op ons kleed met de draadjes.. Ook op onze slippers heeft hij het altijd voorzien.. Maar een haar van mama is ook reuze intressant! Kortom hij vermaakt zich met de gekste dingen!!

 77. Ellen Lampe Ellen Lampe

  80

  Alles wat binnen het handbereik ligt of onze kat!

 78. Lovesmella Lovesmella

  81

  Naar alles wat er maar in die kleine maar sterke handjes passen .... Hoe groot en hoe ver weg! En het hoeft niet eens speelgoed te zijn! Want wat mama heeft is ook erg interessant ... Haha .... Van de handjes naar de mond! Zo krijg je gewoon weer een lach op je gezicht als je even een rot moment heb gehad!!

 79. proudmom09 proudmom09

  82

  papa's cd's zijn heel erg leuk om te grijpen onder t tv kastje,hoewel het country muziek is laat ik zn gang maar gaan hihi

 80. PWillekes PWillekes

  83

  Voor onze kleine meid is het een uitdaging om dekseltjes en lepeltjes te pakken.

  • MaykeMuller1981 MaykeMuller1981

   84

   Mijn kleine mannetje (5,5 mnd) is naar alles nieuwschierig. Probeert lepels, bordjes, bekers en handen te pakken. Het wordt dan ook een lekkere zooi als hij een potje krijgt.

 81. dingesi dingesi

  85

  Onze dochter van 3 maanden vind het mobiel boven de box helemaal leuk. De boog van de wipper is ook erg mooi, en de beestjes probeert ze te pakken. Ook haar eigen handen zijn ontzettend leuk!! Het gaat erg hard in deze periode. Deze buiktrainer zou geweldig zijn als volgende stap! Nu is 'gewoon'op de buik liggen al erg leuk!

 82. Heather Heather

  86

  Sokken! Mijn kleine knul vindt mijn wasgoed erg interessant. Vooral sokken :-) sokken van verschillende stoffen en verschillende maten. Wel schone uiteraard ;-) Leuk momentje om samen de was te doen.

 83. Femmy Femmy

  87

  Ik zou zeggen... wat niet? Haren, oren, neus, kin, de lege fles, lepeltje.... alles wat binnen zijn bereik is en in zijn kleine grijpgrage handjes past! :D Overigens.... rijken moet reiken zijn.... ;)

 84. joyce4e joyce4e

  88

  Als het kindje van goede vrienden van ons straks geboren is dan zal ze geintresseerd zijn in onze gezamelijke dochter van 6 en in ons eigen dochtertje van 2. Natuurlijk in haar papa en mama. En hopelijk is ze zo gezond dat ze ook alles uit haar omgeving wil (en kan) voelen en uitproberen. Het zal hopelijk een heel pienter en gezond kindje worden. Zou zo gaaf zijn om dit voor hun en het aanstaande wondertje te winnen :-).

 85. andreacruts andreacruts

  89

  ons dochtertje van 6 maanden vindt het vooral leuk om met mama , en haar 2 broers te spelen, de felgekleurde mobiel die rond draait, knuffeldoekjes en bijtringen. echter wil ze alles en iedereen kunnen zien en wil ze graag rechtop zitten ,probeert zich aan alles omhoog te trekken.

 86. thakimmie thakimmie

  90

  De schoenen van mijn man. Die probeert ze altijd te pakken. Helaas wil ze er ook altijd in happen en kwijlen. Het wordt tijd voor speelgoed dat echt voor haar is.

 87. leonizzie leonizzie

  91

  Ons dochtertje van 4 maanden is 12 weken te vroeg geboren en dus eigenlijk 6 weken. Zo gedraagt ze zich dan ook in meeste opzichten. Wel begint ze langzaam te graaien naar haren en onze neus. Door haar vroeggeboorte krijgt ze ook fysiotherapie en moeten we veel oefenen met buikliggen, wat ze lastig vindt. Deze buiktrainer zou daarom een heel welkom hulpmiddel voor ons zijn om dit bij haar te stimuleren en het oefenen leuker te maken en zo haar spiertjes goed te laten ontwikkelen.

 88. cheetha13 cheetha13

  92

  Mijn zoon grijpt vooral naar mobiele telfoons of ipads, regelmatig moet mama's haren het ook ontgelden. En sinds kort grijpt ie ook naar zijn bordje met eten en veegt zijn vingers vervolgens, al lachend, aan zijn kleertjes af.

 89. betwella betwella

  93

  Mijn lieve schatje vind het heerlijk om alles in zijn handjes vast te pakken.. Maar vaak zit hij in zijn schommelstoel en speelt hij met verschillende rammelaars wat hem dus stimuleerd. Vaak gaat hij ook heerlijk in de draagzak en gaan we saampjes op pad. Lekker in huis even heerlijk gewiegd worden. Of ligt hij heerlijk te genieten in zijn box met een muziekmobieltje boven aan de box gehangen. En met lekker weer speelt hij heerlijk in de tuin op zijn speelmat. Ik hou regelmatig verschillende speeltjes op kijkafstand, zodat hij de verschillende voorwerpen leert herkennen en onderscheiden.

 90. annemarie84 annemarie84

  94

  Helaas mijn gloednieuwe bril vindt mijn zoontje reuze interessant en mama veel minder :) Maar ook zijn mama's bling bling oorbellen een flinke handgreep waard!

 91. Sannie Sannie

  95

  Mijn dochter probeert net om dingen te pakken. En dan is idd ook hier het lepeltje. Maar wat een ideaal ding. Ze heeft een spreidbroekje een ik leg nu vaak een handdoek onder haar maar dit ziet er een stuk vrolijker uit.

 92. Frieda Zutt Frieda Zutt

  96

  Dochtertje van 6 maanden pakt het liefst lepeltjes of de haren van dr grote zus!

 93. Linda van de Belt Linda van de Belt

  97

  Wat zou onze kleine man van bijna 5 maandjes hier blij mee zijn. op zijn buikje liggen vind hij nu niet leuk, ziet er ook geen uiitdaging in. nu zijn zijn voetjes favoriet,of de lange haren van mama of zijn grote zus, maar met een buiklig trainer zou hij op zijn buikje liggen veel leuker vinden en ook uitdagender.!! ook zou het direct een goede training voor zijn nekje zijn zodat hij niet meer naar de fysio of chiro hoeft.

 94. hakkeling1989 hakkeling1989

  98

  Mijn dochter van 3 maanden vind het vooral leuk om me gezicht en haren te pakken. Ze heeft er een sport van gemaakt want ligt er ondertussen vooral in een deuk.

 95. girl198526 girl198526

  99

  ook hier veel getrek aan de haren en oorbellen dus ik zou hem heel graag willen winnen

 96. Anke86 Anke86

  100

  Mijn zoontje kijkt vooral naar zijn grote broer

 97. spa spa

  101

  Eigenlijk alles met kleur spreek erg aan! Z'n handjes gaan enthousiast schokken en hij zet grote ogen op! Een leuke gekleurde lepel of een schoen met veters, zolang het kleur heeft en iets om aan vast te pakken krijgt het aandacht :-)

 98. St. St.

  102

  Alles wat haar 2 broers boven haar houden

 99. merhid merhid

  103

  Onze jongste, 5mnd, grijpt naar alles wat binnen handbereik komt. Vooral de lange haren van grote zus zijn favoriet... au! Verder is alles wat te maken heeft met doekjes of iets wat er op lijkt niet veilig voor de kleine vent, grijpt dit stevig vast om vervolgens zover mogelijk in de mond te stoppen en er dan aan te trekken. Veel pret met niks eigenlijk.

 100. Mama-cate Mama-cate

  104

  Ik wil dit heel graag winnen voor mijn vriendin! Ze heeft al 3 meiden van 3 5 en bijna 8 jaar oud en ze is 12 dagen geleden bevallen van een prachtige zoon!! Ze heeft der handen vol dus zn buiktrainer komt als geroepen! Haar zoon kan daar dan op liggen en ontspannen en dan kan ze even met de 3 meiden spelen! Het jongetje is dan misschien pas 12 dagen oud maar alles wat hij kan pakken doet die, mama;s haar bijvoorbeeld, of de vingers van zijn zusjes! of als zn zusjes hem een plastic bekertje geven probeert hij al die te pakken en lekker op sabbelen. Deze buiktrainer zal super welkom zijn. Echt kindveilig speelgoed en super goed voor de ontwikkeling. Ik hoop zo erg dat ik het aan mij vriendin kan geven! mijn dochtertje is al bijna 2 dus die heeft het niet nodig !

 101. thom79 thom79

  105

  Ik zou heel erg graag een van de Fisher Price Buiklig trainers willen winnen. Mijn antwoord op de vraag: Welke dingen bij u thuis stimuleren uw kind op dit moment om te rijken of te grijpen naar deze dingen? Dat was bij ons vooral de grote zwarte labrador die altijd heerlijk in de weg lag, of gewoon samen bij de kleine op het speelkleed ging liggen. Maar in de box greep hij vaak naar de muziekmobiel en kroop langs de spijlen. Het zou echt geweldig leuk zijn als we een van deze Fisher Price Buiklig trainers winnen!

 102. simone_eversdijk-bosmans simone_eversdijk-bosmans

  106

  Hoi wat een leuke aktie weer ons mannetje van 6 mnd grijpt werkelijk waar alles vast het zou geweldig zijn om dit te winnen

 103. mariska12 mariska12

  107

  De speeltjes in de box, Een glas of fles die ik in mijn handen heb, Mijn ketting tijdens het drinken aan de borst, En vooral haar handjes zijn nu heel in trek bij onze 4 maanden oude dochter. Ze probeert er steeds meer naar te grijpen. Je ziet dat ze het wil alleen nog niet helemaal de coordinatie heeft. Broerlief helpt dan ook.

 104. Kimdejong Kimdejong

  108

  Op dit moment is de baby in mijn buik nogal aan het schoppen tegen mij aan. Al helemaal als zijn grote zus op schoot zit. Dat wordt dus nog wat als hij geboren is ;-). Hij zal net als zijn grote zus in de box een mooi Woezel en Pip kleed krijgen met daaraan hangen diverse figuren waar hij naar kan kijken en die hij kan pakken. Maar zo'n buikligger zou super zijn voor het spelen in de box en op de grond met zijn grote zus.

 105. Jan31 Jan31

  109

  Ons kind vind het heerlijk om alle plantenbakken leeg te scheppen

 106. Mallard Mallard

  110

  De Katten zijn altijd interessante dingen. Gelukkig zijn ze erg vriendelijk en zullen ze niet snel krabben. Misschien voelen ze ook wel aan dat zo’n kleintje het allemaal niet kan helpen. Want als ik zo achter ze aan zou zitten dan zou ik zeker een waarschuwing krijgen!

 107. kloevert kloevert

  111

  Mijn haar en oorbellen zijn echt favoriet, verder alles wat er leuk en kleurrijk uitziet.

 108. baudie baudie

  112

  Die van ons grijpt helaas steeds naar de staart van de kat... ;)

 109. Sofie Marechal Sofie Marechal

  113

  alles wat op eten lijkt :-)

 110. brouwervdberge brouwervdberge

  114

  Jazzley vind alles intressant maar mijn gsm als ik de voor camera aanzet Is wel heel intressant door dat hij dan zich zelf ziet... en mijn koppie koffie wil hij ook altijd pakken maar dat mag helaas niet..... maar zo buikligger is ook super intressant met veel afwisseling...die wil hij ook wel gaan ontdekken.

 111. Suzanne Koster Suzanne Koster

  115

  Heel toevallig zag ik dit product in de winkel liggen! Ik dacht wat een gaaf ding zeg en nu kun je die hier gewoon winnen! Super. Mooi voor m'n kleinste meisje zometeen, lekker kleurrijk!

 112. bergnat bergnat

  116

  Onze kleine man van 6 maanden is echt de wereld aan het ontdekken. Buiten zijn de blaadjes aan de bomen zeer interessant, maar binnen alles wat op tafel ligt ook. Sleutels, een beker, bestek, de lamp. Hij is echt een ekster!

 113. andre4ever4 andre4ever4

  117

  Op dit moment is mijn dochter 6 weken oud en slaapt op haar buik, ze drukt zichzelf op en stimukeert zo haar nekspieren als haar vader voor haar zit....... Het mooiste om te zien mijn 2 favoriete personen

 114. Rianne2 Rianne2

  118

  ons kleine mannetje vind je keuken van zijn zus heel interessant en trekt alle deurtjes open ook sleutels zijn favoriet

  • joella_buddenberg joella_buddenberg

   119

   Ons prinsesje Joni is nu 4.5 maand oud ( gecorrigeerd 2.5 maand oud ) Voor haar motorische ontwikkeling hebben wij nu in haar box een mobiel hangen met muziek en licht. Dit vind ze prachtig. Net zoals de dreamer die in haar bedje hangt. Deze maakt mooie kleurtjes op haar plafond, prachtig om te zien hoe ze daarvan onder de indruk is! Maar het allermooiste is om te zien hoe ze haar broer Jay overal probeert te volgen!

 115. Annn Annn

  120

  Het lijkt wel of onze kleine dame lukraak wat in de lucht zwaait, maar toch... steeds vaker heeft ze mama's haren te pakken of slaat ze tegen de rammelaar aan. Knap hoor, wat is het leuk om deze ontwikkelingen te zien! Ze is nu 9 weken, dus deze trainer is al gauw helemaal geweldig voor haar!

 116. wendy_schuller wendy_schuller

  121

  Bij ons is het ons konijn. Die loopt los door het huis en vind het heeeel interessant om te snuffelen. Ze vind het minder leuk dat die kleine haar probeert te grijpen. Dit zou een ideaal ding kunnen zijn...

 117. marina_evers marina_evers

  122

  Onze zoon van 5maanden vindt het speelgoed van zijn broer interessant, het is dat ie nog niet kan kruipen, maar dat duurt niet lang meer want hij probeert het al wel. Verder vindt ie de babywalker helemaal leuk, dan halen we het speel/muziek gedeelte eraf en kan ie lekker op de knoppen drukken.

 118. Dani15 Dani15

  123

  Hier is de tissue doos uitermate interessant, vooral als je er een hoop rare witte papiertjes uit kan trekken ;)

 119. evelienlormans evelienlormans

  124

  dit zou gaaf zijn voor mijn gastouderkindjes! hier kunnen kindjes rijken naar onze 2 lieve hondjes

 120. talitha_folkers talitha_folkers

  125

  hihi mijn kleine speelt met zijn navelstreng en handen en voetjes ;) Op de echo`s is nu telkens te zien dat hij zijn handjes vast houd of zijn voetjes grijpt .... en 1 keer leek het er op dat het duimpje in de mond zat ...

 121. mamabadeend mamabadeend

  126

  Mijn dochtertje van 4 maanden vind momenteel haar handjes erg mooi om te pakken. En als ze op haar buik ligt de frutsels aan het kleed.

 122. marga29 marga29

  127

  Mijn meisje van 8 weken vindt de speelboog die vastzit aan de wipstoel erg leuk en interessant... ze is alleen nog net iets te jong om al ergens naar te grijpen...

 123. emillia emillia

  128

  alles wat een geluidje of lichtje maakt dan begint hij te schaterlachen en op en duur valt hij in slaap me zen speelgoedje

 124. xxxraissaxxx xxxraissaxxx

  129

  Welke dingen bij u thuis (huis tuin en keuken items) stimuleren uw kind op dit moment om te rijken of te grijpen naar deze dingen? Telefoon, pollepel, afstandsbediening, snoeren. Ik wil hem heel graag voor mn vriendin winnen haar zoontje is 12 weken en zal deze helemaal geweldig vinden!

 125. mama&gillyano mama&gillyano

  130

  Mijn zoontje van nu 20 maanden, vond het altijd super om te spelen met een bakje wasknijpers , plastic bestek of gewoon wat simpele plastic bekertjes die heerlijk kraken

 126. mama&gillyano mama&gillyano

  131

  Mijn zoontje van nu 20 maanden, vond het altijd super om te spelen met een bakje wasknijpers , plastic bestek of gewoon wat simpele plastic bekertjes die heerlijk kraken deze buiklig trainer heeft hij dan ook niet meer nodig , maar wel super leuk voor zijn zusje waarvan ik uitgerekend ben op 3 -december

 127. xxisoldexx xxisoldexx

  132

  Vooral de oudste twee stimuleren mijn jongste van 6 maandjes te bewegen. Hij verveeld zich alleen erg snel om is snel boos omdat het niet wilt lukken. Met deze buiklig trainer. Zou dat denk ik verleden tijd zijn

 128. loesjuh loesjuh

  133

  mijn zoontje van bijna 3 maanden is gek op zijn grote broers, hij heeft ze al regelmatig bij hun haar vast gehad. verder vind hij alles met felle kleurtjes leuk en grijpt hij naar zijn flesje en de slab

 129. L.Gunter L.Gunter

  134

  Mijn dochtertje van 10 weken grijpt nog niet naar voorwerpen, hoewel ze alles prachtig vind en er ontzettend lief naar lacht heeft ze toch nog geen poging gewaagd.

 130. cvdwerf cvdwerf

  135

  Die van mij vindt de afstandbediening al leuk. De knopjes doen leuk dingen op het scherm. En natuurlijk haar grote zussen en broers...die hebben vingers die je goed beet kan pakken!

 131. sjoukjuh sjoukjuh

  136

  Mijn zoon van 3 maanden grijpt nog niet echt naar dingen. Hij pakt onbewust wel zijn speen uit z'n mond en probeert 'm er weer in te duwen. Dit lukt vaak niet. De helft van de tijd zit ie te huilen omdat hij z'n speen niet heeft maar ondertussen heeft ie de speen in z'n hand haha. Dat ziet er altijd erg grappig uit. Tijdens de borstvoeding pakt ie we m'n shirt en mn haar vast maar echt grijpen doet ie nog niet. Daarom zou de buikligger ideaal voor hem zijn om dit te stimuleren.

 132. IngridM88 IngridM88

  137

  Mijn haren! als hij mijn haren vast heeft, geeft mijn zoontje een hele grijns van oor tot oor, ik heb je en laat je niet los! Heel schattig, zelfs met mijn plukjes haar in zijn handjes

 133. Marjoleinkenji Marjoleinkenji

  138

  Momenteel ben ik nog in verwachting van wonder nummer 2. Wat zou het leuk zijn als wij een van de buiklig trainers konden winnen. Ik weet nog dat we bij mijn zoon wat speelgoedwinkels af zijn gegaan voor zoiets. Hij wilde alleen maar op zijn buik liggen en er is haast geen speelgoed daarop gemaakt. Mijn zoon, inmiddels 3 jaar, greep toen hij baby was naar alles wat kleurrijk was. Mijn huis is verder nogal zwart/wit ingericht, dus alles met kleur was leuk voor hem.

 134. StormQueenie StormQueenie

  139

  m'n dochter heeft een ster aan het bed hangen vlak bij haar gezicht waar muziek uit komt als je er aan draait, dat vind ze erg leuk

 135. Alinda Visser Alinda Visser

  140

  Mijn kleinen meisje van 2 maanden jong grijpt het meeste naar de ketting van mama als ik haar til en neer wil leggen ook grijpt ze naar mijn haren. Ze houd het dan ook nog eens erg stevig vast en soms krijg je het helemaal niet los. Mijn zoon greep mij ook een keer naar mijn ketting toen hij baby was die hielt zo lang vast dat zelfs mijn ketting knapte dus dat was een duur geintje om te laten repareren door de goudsmid!!

 136. liszowl liszowl

  141

  Eigenlijk van alles wel! Van mijn haarborstel, tot cactus (geen goed plan!), flessen en mascara, een echt meisje dus!

 137. JReker JReker

  142

  Ons menneke kijkt graag uit het raam en naar zijn handjes ;-) zou perfect zijn voor zijn oefeningen voor de fysio

 138. angelarovers angelarovers

  143

  Onze kleine man wordt gestimuleerd door zijn grote broer van 4 jaar, die probeert ervoor te zorgen dat hij om rolt, speelgoed vastpakt enz.

 139. Mariloesloes Mariloesloes

  144

  We hebben een leuk roodgekleurd paard van Lamaze dat hinnikt, stapt en draaft. Olivia is nu 6 weken en begint erop te reageren. Zo schattig, ze had vandaag haar eerste brede glimlach. Ik kijk al uit naar het buikrollen.

 140. MJFL MJFL

  145

  Onze kleine man kijkt het liefst naar zijn zusje en doet echt alles om haar te 'volgen' met z'n ogen. Aan tafel zou hij er het liefst bij komen zitten, maar helaas om te blijven zitten moeten we nog maar even oefenen (houvast vindt hij aan het tafelkleed ;-)).

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >