Win 1 van de 3 HiPP babyvoedingspakketten!

Door: Mamaplaats 127 reacties

Win 1 van de 3 HiPP babyvoedingspakketten!

De grootste verwerker van biologische grondstoffen ter wereld is het merk HiPP. HiPP heeft meer dan 6.000 biolandbouwers die hun biologische producten aanleveren. Bij HiPP babyvoeding is de bio-kwaliteit erg belangrijk. Het merk bestaat onder andere uit biologische groenten, fruit, melk en vlees. Elk potje met babyvoeding wordt onderworpen aan strenge controles. In totaal kan een potje babyvoeding ongeveer 260 verschillende controles hebben. Ben jij nog niet bekend met het merk HiPP? Bekijk dan hier waar je HiPP babyvoeding bij jou in de buurt kan kopen!

Wat kan ik winnen?

Maak nu kans op 1 van de 3 HiPP babyvoedingspakketten! Ontdek verschillende smaken babyvoeding, babythee, fruithapjes en HiPP biscuit. Beantwoord de volgende vraag: 'Waarom zou jij het biologische HiPP babyvoedingspakket willen winnen?'

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
127 Reacties

Reacties

 1. kxsje kxsje

  1

  Waarom? Mijn kleine ventje is net bezig met zijn hapjes... Hij lust alles tot nu toe. En als het biologisch is, is het zeker helemaal mooi meegenomen. Helaas hebben niet alle supermarkten het assortiment van dit merk, ergens wel jammer. Ik zou hem graag kennis laten maken met nieuwe hapjes van dit merk om zijn menuutjes lekker te kunnen variëren :)

 2. w12345 w12345

  2

  Waarom? Omdat ik mijn kleinkinderen, als ze bij me zijn, graag het ALLER ALLER ALLER beste voor willen zetten aan tafel. En dat is mijn enige reden!! Betere reden kan ik toch niet hebben, toch? Groetjes van een oma.

 3. hillie hillie

  3

  Waarom we zijn net begonnen vandaag heeft ze voor het eerst haar hapje worteltjes helemaal op gegeten. En wil haar het alle best geven wat er is. En ik wil me meisje graag alles laten proeven wat er is dus zou dit graag willen winnen.

 4. isabel cristina ortiz rodriguez isabel cristina ortiz rodriguez

  4

  Mijn baby begon deze week hapjes te eten, ik maak zelf alles voor haar want ik wil zo natuur mogelijk haar eten, ik vind bio-kwalitait heel belangrijk voor mijn kleintje en wat beter dan begin met hipp en zorgen dat haar kleine maag alleen het beste krijgt. Ik wil graag die pakket !!

 5. anita82 anita82

  5

  Onze kleine is een echt vreetbeertje. Hij vind de hapjes van Hipp heerlijk. Ik zou het danook erg fijn vinden om dit pakket te winnen. Hij is een echte knuffel komt die dit pakket echt verdient

 6. AstridBakker AstridBakker

  6

  Ik zou wel eens willen ontdekken of de biologische voeding net zo lekker gevonden wordt als de niet biologsiche voeding. Daar lijkt me dit de uitgelezen kans voor.

 7. minimonkey minimonkey

  7

  Biologisch? Da's logisch! Het liefst maak ik zelf mijn dochters hapjes klaar met producten waarvan je weet waar het vandaan komt en wat ermee is gedaan. Op het moment dat ik het hapje niet zelf kan maken, wil ik de beste vervanger in huis hebben. Daarom zou ik graag het voedingspakket van HiPP willen winnen, want de bio-producten die ik mijn omgeving kan kopen zijn op 1 hand te tellen (helaas..)

 8. M ro M ro

  8

  Tsja, zodra mijn kleine man toe is aan vast eten (nu 12 wkn) zet ik hem graag iets puurs en eerlijks voor. Dan weet ik zeker dat hij naast onze liefde, aandacht en mijn borstvoeding ook het beste vaste eten krijgt!

 9. Evelien Loonen Evelien Loonen

  9

  Onze kleine man krijgt op dit borstvoeding. Iets natuurlijkers kun je hem niet geven. De voeding van HIPP zou hier na en ook nog tijdens de borstvoedingperiode perfect op aansluiten. Uit ervaring weet ik hoe lekker biologische voeding is en wil dit aan mijn zoontje ook meegeven!!

 10. Sabbiew Sabbiew

  10

  Mijn dochtertje mag over drie weken haar eerste vaste hapje proberen. Lijkt me ontzettend leuk om dat met de voeding van HIPP te mogen doen!!!

 11. wendyke82 wendyke82

  11

  omdat mijn zoontje ook alleen biologische sappen drinkt hij lust niks anders dan dat misschien lekker om de hapjes als aanvulling van de sappen te geven

 12. coat coat

  12

  Wij eten zelf ook vaak biologisch en ik vind het belangrijk dat ons zoontje ook het beste kan krijgen wanneer hij niet met de pot mee kan eten. Ik zou hem erg graag kennis willen laten maken met de voeding van Hipp.

 13. wonna26 wonna26

  13

  Omdat ik ze zelf geproeft heb op de 9 maanden beurs afgelopen februari en ze zijn echt veel lekkerder dan de gewone potjes!! Inprincipe maak ik de meeste hapjes zelf maar af en toe een potje is we makkelijk dus daarom liever die van HIPP voor mijn kleinste man!!!

 14. Shannon91 Shannon91

  14

  Omdat mijn kleine meid gek op hapjes is. Ze lust vrijwel alles. Daarbij ben ik wel voorstander van biologische hapjes. Je proeft gewoon echt het verschil! Zelf maken doe ik ze ook. Maar omdat de biologische hapjes toch ook wel echt bij vers gemaakte hapjes in de buurt komen, koop ik die liever! Want ik ben van mening dat mijn kleine meisje daardoor toch beter de smaken leert kennen :).

 15. lvoeten lvoeten

  15

  Biologisch is in een woord geweldig! Het is heerlijk en gezond en dat kan onze kleine zeker gebruiken. Het verschil is duidelijk terug te proeven in de smaak. Onze kleine eet dan ook gewoon mee met ons en krijgt alles zelf gemaakt. In potjes is helemaal handig, als wij op pad gaan!

 16. Amanda Mens-roelofs Amanda Mens-roelofs

  16

  Mijn zoontje heeft al sinds zijn geboorte een sonde. Na een operatie zou hij weer zelf moeten kunnen eten, maar echt uit de fles drinken gaat niet meer lukken, dus nu na 9 maanden gaan we het met hapjes proberen. En dan wil ik hem toch echt de beste hapjes geven!

 17. viola1979 viola1979

  17

  mijn zoon lust geen potjes van de bekende merken en sommige gerechten vind hij gewoon niet lekker dan willen we hem een heerlijk alternatief geven en wat is er beter om dat biologisch te doen. Alleen jammer dat biologisch altijd zo duur is. anders had ik het zelf ook gebruikt. wij hebben daar helaas geen geld voor.

 18. EvaKhaldi EvaKhaldi

  18

  Aangezien ons zoontje zijn eerste stapjes zet in een ontdekkingswereld van allerlei smaken, geuren en kleuren zijn we wel eens benieuwd wat hij gaat vinden van al het lekkers dat jullie te bieden hebben!

 19. nathalie02 nathalie02

  19

  Omdat ik enkel het beste wil voor mijn dochter, maar dat is nogal moeilijk vermits ik niet kan koken :-)

 20. kokosnoot2000 kokosnoot2000

  20

  Ik zou het pakket graag winnen omdat ik enkele testpotjes heb ontvangen en mijn dochter ze suuuuperlekker vond (lachen en likkebaarden!)...maar spijtig genoeg heb ik ze nog niet terug gevonden in de supermarkten waar ik winkel.

 21. Linde78 Linde78

  21

  Wij zouden heel graag dit pakket winnen, omdat we onze jongens van 3,5 jaar en 6 maanden een goede culinaire start wil geven. Papa is kok en koken doen we samen als gezin veel en graag. We vinden het heerlijk om de lekkerste biologische producten uit te kiezen en onze kinderen voor te schotelen. En als we dan een keer geen tijd hebben om te koken... dan is zo'n maaltijd van HIPP natuurlijk de ultieme vervanging!

 22. achtenlinan achtenlinan

  22

  Omdat je alleen het beste voor je kleine wilt! Als alleenstaande jonge mama is het allemaal wat moeilijker. Mijn dochter is nu bijna 4maanden, dus het smullen kan gaan beginnen :)

 23. Cindyjanssen87 Cindyjanssen87

  23

  Mijn zoontje zou graag dit pakket willen winnen. Hij vind de hipp hapjes heerlijk. Hij laatzijn fles er het liefst voor staan, hij is nu bijna 5 maanden oud. Uit ervaring weet ik dat biolochisch eten gewoon veel betere kwaliteit is, het smaakt 10x beter.

 24. jerney83 jerney83

  24

  Mijn dochtertje heeft erg veel allergieen en mocht tot een week geleden alleen nog speciale flesvoeding hebben. (ze is al 1.3 jaar) Sinds een week heeft ze 2 potjes van HIPP gehad die voor 4 maanden en deze gaan tot nu toe hardstikke goed. Bij ons kun je niet veel van dit merk krijgen dus ben wel heel benieuwd naar het overige assortiment en of ze daar ook tegen kan. De andere merken babyvoeding kan ze tot nu toe niet verdragen of er zitten weer stoffen in waar ze allergisch voor is.

 25. L Heel L Heel

  25

  Omdat dit gewoon het beste is dat je je kindje kan bieden!

 26. Gineke Gineke

  26

  Omdat biologisch niet alleen HiPP is, maar ook nog eens heel lekker!

 27. joyceke82 joyceke82

  27

  Om Me kleine meid (10 weken) dadelijk het beste van het beste voor te zetten. Dat verdiend toch eigenlijk ieder klein wondertje# ook benieuwd als de kleine meid het lekker vind! Kan niet wachten om je te proberen!

 28. johanenpaula johanenpaula

  28

  Omdat wij nu iedere 2 maanden de Grens (duitsland) over gaan om Hipp in te slaan voor onze kleine meid van 8,5 maand. Alles biologisch je wilt voor je kleintje alleen het beste..En ze hebben zoveel keus! Lekkere en aparte smaken! onze dochter is er dol op!Dit pakket winnen scheelt ons heel wat km's op en neer naar Duitsland! En onze dochter is een echte fan!

 29. judokid judokid

  29

  Je kind verdiend het beste en biologisch is gewoon het beste.

 30. EdithB EdithB

  30

  ik zou mijn kleindochter ermee verrassen,op haar eerste verjaardag,06-11-2012!

 31. jacquelinevv jacquelinevv

  31

  Ik zou dolgraag het pakket winnen, Omdat goede voeding belangrijk is het is biologisch dus daar kan je niet jong genoeg mee beginnen

 32. MICH18 MICH18

  32

  Zelf eten wij ook het meest biologisch.. Dus ons zoontje word er wel mee opgevoed.. Dus dit pakket zou zeker een steentje bijdragen!

 33. andevi andevi

  33

  bekende en vertrouwde merk

 34. ingeborgvh ingeborgvh

  34

  Ik zou graag het HiPP biologisch pakker willen winnen voor onze dochter, omdat ik het heel belangrijk vind dat zij biologisch eten eet. Ik kook nu ook alleen maar biologische groenten en vlees voor haar. Ik vind dat je zo'n kleintje het allerbeste moet geven en het smaakt ook nog eens een stuk lekkerder. Toevallig heb ik van de week net de thee gekocht, ben heel benieuwd wat ze daarvan vindt! Plus het feit dat ze volgende week maandag 1 wordt, dus dan kunnen we haar die dag lekker verwennen met HiPP biscuit!

 35. Natasja Natasja

  35

  WAAROM....mijn zoontje is kieskeurig...en heeft smaak...daarom is hij de perfecte tester van deze HIPP babyvoeding...

 36. Bbrinksma Bbrinksma

  36

  Eerlijk gezegd wist ik helemaal niet dat er ook biologische voeding is voor baby's. Door alle positieve reacties van andere moeders ben ik erg nieuwsgierig geworden naar de voeding van HiPP. Haar mama is een echte lekkerbek, dus als onze dochter op mij lijkt kan ze deze gezonde, lekkere hapjes straks vast wel waarderen als eerste kennismaking met eten.

 37. jooise jooise

  37

  Ik zou het pakket graag willen winnen omdat ik zelf ook zo veel mogelijk biologische producuten koop. Mijn rede daarvoor is dat het in veel gevallen gezonder is. Uit onderzoek blijkt dat er meer vitamines, antioxidanten, mineralen en vezels in biologische geteelde producten aanwezig zijn. Gifstoffen zoals die op tomaten uit Spanje worden aangetroffen zul je niet tegenkomen. Biologisch is diervriendelijker. Als je alleen al kijkt naar de tabellen die het voedingscentrum publiceert, dan zie je dat de dieren veel meer buiten zjin, meer bewegingruimte hebben er geen groeiversneller worden gebruikt (dus geen plofkippen). Ook wordt er niet onverdoofd gecastreerd en worden snavels van kippen niet geknipt. Biologisch is milieuvriendelijker. Geen gebruik van pesticiden, het levert een belangrijke bijdrage aan de biodiversiteit, er worden minder broekasgassen uitgestoten en afval wordt vaak weer hergebruikt als bijvoorbeeld mest. Biologsche producten zijn eerlijk en vaak ook lekkerder. Niet alleen om bovenstaande redenen zijn het eerlijke producten. Biologische boeren en biologisch dynamische boeren in het bijzonder besteden veel meer aandacht aan de producten die ze verbouwen. Het gaat ze in de meeste gevallen om echte kwaliteitsproducten. En last but not least, (voor de vleesliefhebber, biologisch slinkt maar voor 5% als je het bakt, en niet biologisch vlees maarliefst 20%! Mede door deze standpunten vind ik: ''Jong geleerd is oud gedaan!''

 38. martha68 martha68

  38

  ik zou het pakket graag willen winnen om mijn kind van lekkere hapjes te voorzien en omdat het biologisch is is het ook nog veel gezonder

 39. eicher eicher

  39

  Omdat ook ik als Oma mijn kleinkinderen een lekkere hap voorzet en alles wat opa en oma eten, dat kunnen en mogen zei nog niet en dan is dit een gezond en gemakkelijk alternatief.

 40. denisegroffen denisegroffen

  40

  waarom? om mijn kleine meisje zo op een goede, gezonde en verantwoorde manier kennis te laten maken met al het goede van gezonde voeding!

 41. Esther van Ommen Esther van Ommen

  41

  Mijn dochter is nu 5 maanden oud. Langzaam aan beginnen we met het laten proeven van verschillende smaken. Graag wil ik haar zoveel mogelijk variatie bieden, zodat ze een zo goed mogelijke smaak kan ontwikkelen. Het merk Hipp ken ik nog niet en heb ik bij ons in de winkel ook niet zien liggen. Dit zou dan ook een uitgelezen kans zijn om dit te proberen!

 42. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  42

  Het liefst geef ik mijn kleintje vers fruit. Maar er zijn altijd situaties waarbij dit niet lukt. Dan ga ik graag voor een verantwoord alternatief. Wat ontzettend fijn dat Hipp biologisch fruit in een potje heeft. Zo hoeft mijn kleintje niet zijn portie fruit te missen!

 43. Thiemera Beverwijk Thiemera Beverwijk

  43

  IK BEN UITGEREKENT OP 29 JAN. EN MIJN KLEINTJE WIL IK ALLES LATEN PROEVEN. DIT ZAL HELPEN ALS WE ERGENS HEEN GAAN.. ALTIJD WAT GEZONDS BIJ JE EN HIPP KEN IK OOK NIET.. ZAL HET GRAAG WILLEN WINNEN OM HET DAN WEL TE KUNNEN MEEMAKEN DEZE MERK...

 44. feestje feestje

  44

  omdat me kleine meisje de beste voeding verdient om gezond groot te worden.en daarom wil ik graag winnen

 45. JennyMulder JennyMulder

  45

  Omdat onze dochter volgende maand mag beginnen met fruit hapjes. We kunnen dan gelijk Hipp proberen!

 46. Mirjam Holwerda Mirjam Holwerda

  46

  Waarom? Omdat wij veel biologisch eten, veel fijnere smaak aan de groente, ben deze potjes in de supermarkt nog niet tegengekomen, dus ben heel benieuwd...

 47. Sylvia Poepe Sylvia Poepe

  47

  Waarom? omdat het een mooi pakket is wat zeker goed van pas zou komen met de tweeling, want geloof me die lusten nog wel wat. En biologisch is natuurlijk helemaal goed. En gewoon om de twins eens lekker te verwennen.

 48. xxmaschaxx xxmaschaxx

  48

  Sky is nu 4,5 maand en binnenkort wil ik gaan starten met bijvoeding fruit en groente. Hij krijgt nu al één biologische flesvoeding per dag, naast de borstvoeding. Waarom niet natuurlijk doen wanneer het wel kan? Graag wil ik dat mijn zoon later een bewuste wereldburger wordt en zal ik daar waar het kan het goede voorbeeld geven. Hipp lijkt me een fijn merk en ik wil daarom graag een pakket uitproberen.

 49. silvia25 silvia25

  49

  waarom mijn kleine man dit zou moeten winnen, ook nu krijgt hij biologische voeding, hij vind het erg lekker het is voor hem vooral een feest wanneer hij een potje voeing van hipp binnen krijgt, en hij het nu na zoveel tegenslagen wel eens mee mag gaan met hem :)

 50. Mariska Hartog Mariska Hartog

  50

  mijn dochtertje is nu net 6 maanden en ik ga van de week met groenten beginnen, het lijkt me leuk om dit pakket uit te proberen!! komt hier goed van pas!! biologische produkten zou goed voor haar zijn!

 51. grootaars grootaars

  51

  GEEN toegevoegde suikers GEEN zout toegevoegd bij de potje's babyvoeding. ALLES vers en biologische, dat is toch ALLES wat een mama wilt voor zijn kindje.

 52. Sofje79 Sofje79

  52

  Omdat wij onze kleine meid zodra ze oud genoeg is kennis willen laten maken met gezonde en eerlijke producten

 53. Hennie Strabbing Hennie Strabbing

  53

  Waarom zou jij het biologische HiPP babyvoedingspakket willen winnen?’ Omdat Biologish altijd beter is en onze baby het ook erg lekker vind!

 54. Sylvia Kerkdijk Sylvia Kerkdijk

  54

  omdat biologisch toch gewoon beter is en dat wil je de kleine toch alleen maar geven wat goed is en gezond

 55. poesemien poesemien

  55

  Onze kleine meid krijgt sinds 5 dagen groentenpap. Enkel de potjes gaan er in. Maar zelfgemaakte groentepap, daar moet ze niet van weten. Dus extra potjes komen zeker van pas.

 56. biekorf biekorf

  56

  Ik zou wel eens willen ontdekken of de biologische voeding net zo lekker gevonden wordt als de niet biologsiche voeding. Daar lijkt me dit de uitgelezen kans voor.

 57. duckfan duckfan

  57

  ik wil alleen het beste voor mijn meiske. Aangezien ze vaak darmkrampen krijgt van veel voedingsstoffen kiezen wij nu voor zo puur mogelijke producten.

 58. Magali Van Houtte Magali Van Houtte

  58

  Ik zou dit willen winnen omdat HIPP gewoon het beste is dat er is!En ik wil voor mijn baby gewoon het beste van het beste!

 59. nessen nessen

  59

  Omdat ik dit merk niet ken en nu AH biologische fruit- en groente hapjes gebruik.

 60. Zana Zana

  60

  mijn zoontje is een kieskeurige eter en ik zit soms met de handen in het haar, wat ik hem nu weer eens ga voorzetten, ik wil ook gewoon een keertje makkelijk

 61. Pinkyfemke Pinkyfemke

  61

  Gezien wij in het gezin al behoorlijk bewust zijn van wat we onze dochter (en onszelf) voorschotelen, lijkt het mij heel erg leuk deze nieuwe potjes uit te proberen! En babythee? Ik heb er nooit van gehoord maar vind het nu al enig! Ik zou het graag mijn dochtertje willen laten uitproberen!

 62. Boogschutter Boogschutter

  62

  Ik maak alle hapjes voor mijn zoontje zelf! Maar soms is het ook ontzettend handig om af en toe een potje te geven... Heb bijna alle merken potjes geprobeerd maar mijn zoontje eet alleen die van HIPP helemaal op! Het probleem is dat ik voor HIPP naar Duitsland moet... Hier in de buurt ben ik alle supermarkten afgegaan! Maar helaas, geen HIPP!

 63. Leintje Leintje

  63

  Omdat ons kleintje met hulp van een pre-logopedist met plezier haar eerste hapjes eet, dan verdien je toch alleen het beste!

 64. Anita van den Berg Anita van den Berg

  64

  Ik heb nu ook altijd al biologisch. En als me kindje dit lekkerder vind krijgt hij dit merk. Vandaar dat ik het een leuke uitdaging vind om mij hier voor aan te melden normaal zijn we erg merk gebonden en wie weet veranderen wij van gedachte als we dit pakket gewonnen en geprobeerd hebben..

 65. Denise019910 Denise019910

  65

  Onze kleine boef is nogal een lastige eter, wij hebben al verschillende merken geprobeerd maar van dit merk eigenlijk nog nog gehoord. Ik zou het graag eens uit willen proberen. En babythee? Nog nooit van gehoord. Super.. Een (voor ons) nieuw merk en product. Als het aanslaat zou ik meteen overstappen!!

 66. monica tromp monica tromp

  66

  ‘Waarom zou jij het biologische HiPP babyvoedingspakket willen winnen?’ Omdat ik gewoon iets gezonders voor mijn zoontje zou willen.

 67. Ilse Vullers Ilse Vullers

  67

  Heb ze toevallig een keer gevonden ergens in een winkel weet niet meer waar. Maar hij vond het zo lekker! En het is ook nog eens gezond. Wie wil niet het beste voor zijn kindje!

 68. eefie87 eefie87

  68

  Omdat ik een keer een potje heb gekregen om te proberen, maar mijn dochtertje was nog te jong om deze te eten. Ik heb deze toen zelf opgegeten omdat hij bijna over datum was. Was erg lekker! Nu zijn we net begonnen met hapjes te proberen. Ik maak haar hapjes zelf, maar als we een keer weggaan zou het wel fijn zijn als we een gezond en verantwoord potje mee kunnen nemen!

 69. francesca francesca

  69

  Ik zou het Hipp babyvoedingspakket willen winnen,omdat mijn kleine in een week 6 maanden oud wordt en daadwerkelijk met haar hapjes gaat beginnen. De voeding van Hipp is goede kwaliteit en ik will alleen het beste voor mijn kleine. :)

 70. popje popje

  70

  Wanneer mijn dochter gaat beginnen met vast voedsel wil ik haar graag eerlijke en pure produkten geven en Hipp sluit daar goed op aan!

 71. gabriel2012 gabriel2012

  71

  Mijn lieve zoon Gabriël is een echte snoeperd! Hij lijkt namelijk erg veel op papa.. Gabriël lust erg graag de hapjes van Hipp hij heeft voornamelijk een voorkeur voor alles wat zoet is hihi.. Toen papa hem een potje gaf smulde hij erg en maakte geluid erbij van het genieten. De Hipp potjes zijn de zevende hemel voor mijn zoontje! En graag zou ik hem ze allemaal willen laten proeven, zodat de zevende hemel verbreed kan worden naar het oneindigbare genieten!

 72. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  72

  Mijn kleine man is een echte fijnproever en eet alleen wat hij lekker vindt. Ik wil graag dat het gezond is zonder ees, kleur en smaakstoffen.

 73. JoAnke JoAnke

  73

  Er gaat niets boven biologische voeding voor mijn mannetjes. Het is erg gezond omdat het geen massa product is. Biologische gekweekt is het best er zitten geen geur, kleur en smaakstoffen in die er niet in horen..top toch Dat is toch het belangrijkste voor je kindje...

 74. Wsilma Wsilma

  74

  bij mijn oudste dochter pakte ik nog wel eens een potje van hipp maar omdat ik hipp voor mijn zoon nergens kon vinden dacht ik dat hipp uit de handel was maar hier zie ik dat hipp nog steeds bestaat en ik zou mijn zoon ook wel eens kennis willen laten maken met de voeding van hipp

 75. Mariska Mariska

  75

  Ik wil dit pakket winnen voor een vriendin van mij die bewust alleenstaande moeder is en die dus niet veel geld te besteden heeft. Ik hoop dat kleine Myrthe hier even lekker van kan smullen!

 76. Natasja79v Natasja79v

  76

  Ik ben inmiddels ruim 37 weken zwanger. Ik ben wel erg benieuwd naar hoe het straks allemaal gaat en met deze voeding worden vast de eerste hapjes een feest! Ik zal klaarzitten met mijn fototoestel voor deze unieke mooie momenten. Ik hoop dat we mogen winnen, duimen maar!

 77. lianne friemann lianne friemann

  77

  Ons dochtertje is een heerlijke eetster! Over het algemeen, lees zes dagen in de week, eet ze verse groenten. Die ene dag dat ze een potje eet eet ze alleen maar HIPP,... Voor het merk O.....t haalt ze letterlijk haar neus op. Biologisch ís ook veel lekkerder!!

 78. wilmaatje wilmaatje

  78

  Omdat mijn zoon en schoondochter alles biologisch eten en ik met een gerust hart zeker weet dat onze kleindochter hier eet waar zij voor staan !

 79. GAnn GAnn

  79

  Ik zou het graag proberen omdat ik HIPP niet ken, ik ga altijd voor het welbekende merk..Dit zou het uitgelezen moment zijn om eens te kijken of onze kleine boef HIPP ook zo lekker vind. En wat mij intrigeert: er zit ook babythee bij..wist niet eens dat dit bestond. Want ik ben bezig om hem thee te leren drinken maar dit lukt van geen kant. Misschien krijg ik hem met de thee van HIPP wel zo ver!!!!

 80. RekekkaKerri RekekkaKerri

  80

  Lijkt me leuk om eens te proberen, mijn 9 maanden oude dochter is een erg makkelijke eter (tot nu toe) zelfgemaakt, potjes het maakt haar niet uit.. We proberen graag vanalles, bekende merken huismerken en hippe merken! Ze gaat deze potjes vast ook heerlijk vinden, en ik ben toch wel heel nieuwsgierig naar de babythee!

 81. zonneke zonneke

  81

  Eerlijk? ik heb het onlangs zelf geproefd, en het is LEKKER!! ook de kleurrijke potjes spreken tot de verbeelding, maar wat voor ons toch ook belangrijk is: het is GEZOND! Geen chemische rommel toegevoegd, maar de smaken zoals ze zijn. Hip en top!

 82. door43 door43

  82

  nou.... want als jij eenmaal deze heerlijk babyvoeding van HIPP ruikt, proeft en ziet hoef je zeer zeker een ander merk niet.

 83. jessicapit jessicapit

  83

  ik/wij zouden dit hipp pakket wel willen winnen omdat kayden het eten heel erg lekker vind,de thee wel eens wil proberen,het ook nog eens gezond is en het is altijd leuk om eens wat te winnen(haha)

 84. Marloes Kruijf Marloes Kruijf

  84

  Wij willen dit pakket graag winnen omdat dit het beste product is wat ik mijn zoontje wens!

 85. mash4077 mash4077

  85

  Ik zou dit pakket graag winnen,want ik ben voor biologies geteelde fruit en groenten en het het beste is wat ik mijn tweeling Cathy en Hicham kan geven.

 86. Daaanique Daaanique

  86

  ik zou dit pakket graag willen winnen voor een goede vriendin die nog niet zo lang geleden een kindje heeft gekregen.. myn eigen zoontje is nu anderhalf en eet dus al gewoon met de pot mee!

 87. susanne79 susanne79

  87

  Ik probeer mijn kleine meid zo gezond mogelijk op te voeden. Helaas is dit niet altijd mogelijk, omdat de supermarkten niet altijd de biologische producten op voorraad hebben. Wanneer deze er wel zijn, dan maak ik daar ook gretig gebruik van. Soms halen we de groenten ook vers van het land, dit is niet altijd biologisch geteelt, maar zo leert onze kleine meid al wel waar het eten vandaan komt. En verder vind ik het van belang dat ze goed en gezond leert eten, maar ook dat ze pleizer heeft in het eten.

 88. mamavan4kids mamavan4kids

  88

  ik zou graag willen winnen zodat ik eens kan kijken of dit meer smaak heeft dan de andere potjes ik denk van wel maar wil het graag testen.tevens zou ik dan naar de supermarkt ermee kunnen gaan waar ik altijd heen ga en kunnen vragen of ze het in hun assortiment op kunnen nemen.ik geef niet graag potjes maar als we weggaan is het natuurlijk superhandig en zeker als het dan ook nog biologisch is.

 89. sandra Koeken sandra Koeken

  89

  Net zoals alle reacties hierboven lijkt het mij fijn om dit aan mijn dochter te geven. Omdat ik haar dan een goede bais kan geven.

 90. Janita Janita

  90

  Omdat ik nog nooit een HiPP babyvoedingspakket heb gewonnen!

 91. Jacques Jacques

  91

  voor mijn nieuwe buurmeisje... en voor onverwachte baby-gasten.. krijgen ze eens wat GOEDS voorgeschoteld

 92. ausje ausje

  92

  Mijn zoontje mag vanaf nu voorzichtig zijn 1e hapjes gaan proeven, dus met nog zo'n gevoelige buik/darmflora wil je zeker weten dat er geen rotzooi in zit. Biologisch worden zijn 1e hapjes dus zeker, alleen zoveel keus heb je dan niet, want het moet ook lekker zijn. Ryan wil dus graag het hipp pakket gaan uitproberen.

 93. carla carla

  93

  biologisch altijd met alle smaak van de natuur, wie wil dat nu niet. Nou ken wel een klein ukkie die er van zal gaan genieten. Er kan niets op tegen de pure smaak!!

 94. xkimiejx xkimiejx

  94

  Mijn zoontje heeft nog moeite met groente en fruit eten, en ik heb al een heleboel smaken geprobeerd. Het HiPP pakket is biologisch en het zijn allemaal verschillende hapjes en smaken. Allemaal nieuw voor ons dus ik ben reuze benieuwd of hij het lekker zal vinden! We willen graag wat nieuws proberen, dus dit zou super goed van pas komen!

 95. kever kever

  95

  ideaal voor mijn gehandicapte dochter van 11 die geen gewoon voedsel kan eten maar wel baby hapjes ben benieuwd of ze het lekker vind

 96. Marlies van den Bosse Marlies van den Bosse

  96

  Erg leuk en handig zo'n pakket. Ik ken HiPP uit Turkije, toen wij daar op vakantie waren, kosten we ook potjes van HiPP. Mijn zoontje vond het super lekker. Ik heb het hier nog niet gezien in de winkel, alleen op 9 maanden beurs. Een pakket is zeer welkom omdat het gezond en biologisch is, een perfecte basis van ons kindje!

 97. Marije Vrieze Marije Vrieze

  97

  Omdat ik onze kleine het beste gun voor zijn kleine lijfje. Een goede basis voor zijn allereerste hapjes straks.

 98. daphne wit daphne wit

  98

  Afgelopen week heeft mijn beste vriendin een zoontje gekregen en we willen voor hem alleen het beste! Ik zou haar graag verrassen met dit pakket.

 99. shofman83 shofman83

  99

  HiPP past perfect in ons gezin. Wij eten zelf ook zo biologisch mogelijk en dit willen wij graag aan onze kleine overbrengen.

 100. Kelly83 Kelly83

  100

  Doe graag mee omdat onze kleine meid deze potjes van HiPP erg lekker vindt. Ken ze van de vakantie in Duitsland, heb er toen een groot aantal mee naar huis genomen, maar die zijn nu allemaal op. Kan ik haar weer verrassen!

 101. Nadine Nadine

  101

  waarom omdat het het dichtsbei komt van zelf gekookte biologische groenten die we elke avond op tafel zetten , en de kleine zo ook dat kan eten terwijl ze op pad is met ons en altijd het beste binnen krijgt , aangezien ik ook oppasmoeder ben van een meisje die hier smuld van alle groente

 102. Eelkje van Mierlo Eelkje van Mierlo

  102

  Ons zoontje heeft drie weken geleden zijn eerste hapjes gehad. We waren op vakantie in Spanje en HiPP was het enige merk dat ons bekend voorkwam waardoor we die kochten. Deze hapjes at mijn zoontje alsof hij al vanaf zijn geboorte hapjes at! Als ik hem een potje van HiPP laat zien wordt hij al enthousiast!

 103. bae bae

  103

  Mijn zoontje is nu 3 maanden dus binnenkort starten we met fruitpap. Welk merk ik ga gebruiken weet ik nog niet maar het moet vooral puur en gezond zijn, dus ik wil best eens de HIPP hapjes proberen.

 104. Koetje Koetje

  104

  Ik kook het liefst zelf hapjes, maar op drukke werkdagen en dat met 3 kinderen is dat weleens lastig. Dan lijkt zo'n pakket me geweldig, omdat ik dan toch weet dat datgene wat mijn kind binnenkrijgt toch gezond is.

 105. Helma Keijzer Helma Keijzer

  105

  Omdat ik als mama het beste voor mijn kleine meisje wil. Ik kook het liefst elke dag vers, biologisch en diervriendelijk. Maar omdat ik als mama ook werk, zijn er dagen dat ik gewoon moe ben, en dan kies voor een makkelijke maar wel super verantwoorde maaltijd. Want je hoeft als mama echt niet alle ballen hoog te houden. Soms is het met de HIPP potjes net zo makkelijk, net zo lekker en net zo gezond! Dus ik wil het heel graag proberen.

 106. rverpot rverpot

  106

  (H)et (I)s (P)erfect en (P)uur voor je kleine!

 107. Leonie1976 Leonie1976

  107

  Voor mijn nichtje Lieke, omdat ik haar het allerbeste gun.

 108. Daniella Broek Daniella Broek

  108

  Lekker hapjes vooor mijn kleine manneke. Hij is zo enthousiast aan zijn eerste hapjes begonnen. De smaak van HIPP is erg lekker. Ik vind het zelf nog lekker, de andere potjes niet. Als je dan zelf een hapje pakt, weet je niet hoe je je gezicht goed moet houden....

 109. Mariska Deventer Mariska Deventer

  109

  mijn zoontje van 19 maanden is voor veel conserveer middelen allergies, ik wil graag dit pakket winnen om uit te proberen of mijn zoontje wel tegen deze producten kan.

 110. magicalkim magicalkim

  110

  Biologisch is tegenwoordiger steeds logischer. Biologisch voor baby's is dus Hipp. Hipp voeding voor mama's met baby's die net dat ene beetje extra zouden willen voor hun kleine. Zo'n mama ben ik dus ook! Hipp voeding voor hippe baby's.

 111. Anke86 Anke86

  111

  Omdat het hier nauwlijks verkrijgbaar is, maar 3 verschillende smaakjes en we heel graag eens de rest zouden proeven. En thee of bescuit heb ik sowieso nergens gezien! Ook die worden hier vast met open armen verwelkomt.

 112. Eileen Eileen

  112

  Omdat mijn baby die we 30 oktober verwachten goed en lekkere hapjes verdiend. Hipp ken ik ook niet maar is zeker het proberen waard!

 113. Lonetta Lonetta

  113

  Omdat mijn mannetje nog steeds niks anders wil naast de borstvoeding en hij waarschijnlijk gewoon wacht op de Hipp potjes,koekjes en thee!

 114. kaatje85 kaatje85

  114

  Omdat ik mijn dochter graag kennis laat maken met nieuwe en gezonde voeding en smaken. Helaas is ze nog niet echt een thee fan, dus ben ook nog steeds op zoek naar een merk thee dat ze wel lekker vind.

 115. Geadouma Geadouma

  115

  Via de wij jonge ouders beurs weten we dat dit merk bestaat, paar potjes meegenomen toen. maar het is hier nergens te krijgen in de supermarkten, drogisten, etc. We wonen namelijk in Friesland. En onze zoon vond het heerlijk!

 116. Andrea Andrea

  116

  Simpel, Omdat ik een klein vreetzakje op de wereld heb gezet.

 117. Laurine Laurine

  117

  Sara is nu 6 maanden en wij zijn nu met met de eerste hapjes begonnen. Toen Sara bijna 4 maanden was keken wij erg uit naar de eerste hapjes, tot wij te horen kregen dat ze pas met 6 maanden haar eerste hapjes mocht aangezien er allergieen in de familie zitten. Ze is nu 6 maanden en we zijn begonnen met de eerste hapjes. Ze vindt alles tot nu toe erg lekker en gaat zelfs gillen als alles op is, hihi. Ik vind het heel belangrijkd dat ze goede gezonde voeding krijgt en daarom heb ik tot nu toe de hapjes zelf gemaakt. Deze Hipp voeding lijkt mij ook zeer gezond aangezien het biologisch is lijkt het mij een heel goed product. Vooral die thee lijkt mij erg leuk om te proberen. Helaas is het hier in de buurt niet te koop. Misschien een leuk idee als het ook via internet te koop is :)

 118. Ajhoogeveen Ajhoogeveen

  118

  Omdat onze kleine meid toe is aan haar eerste hapjes. Ik vind het belangrijk dat eten gezond is en met zorg wordt bereid. Daarnaast eten wij ook groente en fruit zoveel mogelijk biologisch en gebruiken wij geen extra smaakstoffen zoals zout in ons eten. Daarom denk ik dat de overstap naar mijn kookkunsten zo een stuk kleiner worden.

 119. Wendy Evers Wendy Evers

  119

  Mijn zoontje is bijna 4 mnd en als we aan zijn eerste hapjes beginnen zou ik dat heel erg graag met Hipp's biologische babyvoeding willen proberen. Dus een Hipp babyvoedigspakket is hier zeer zeker van harte welkom!

 120. alie22 alie22

  120

  Alleen het beste is goed genoeg voor mijn knulletjes. We hebben een twin en ik wil niet dat ze volgestopt worden met allerlei kleur en smaakstoffen. Daarom is het belangrijk dat ze goede biologische voeeding krijgen. Zo leren ze ook de echte smaken kennen ipv de kunstmatige smaken.

 121. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  121

  Zodat mijn zoontje gezonde en verantwoorde voeding krijgt en zo gezond kan opgroeien ipv met die chemische rotzooi (toevoegingen) allemaal

 122. kismo23 kismo23

  122

  waarom onze klein meid is nu 6maanden oud en wij willen haar graag goed en gezond laten eten zodat zij goed kan groeien en nog blijer wordt

 123. Sarina Sarina

  123

  Ik probeer zoveel mogelijk zelf vers te maken, maar voor de keren dat dit niet kan komt de Hipp voeding het dichtst bij vers

 124. Esther Pollak Esther Pollak

  124

  natuurlijk is het van zelfsprekend dat vers, zelfgemaakte fruit en groentepap het beste is voor ons babytje. maar als werkende moeder is dat niet altijd mogelijk. dan zoek je natuurlijk het best mogelijke en gezondste oplossing voor je kind.ik zou het biologische HiPP babyvoedingspakket willen winnen omdat het natuurlijk wordt gemaakt zonder conserveermiddelen en dus bijna net zo goed als vers zelfgemaakte fruit en groentepap.

 125. Garegie Garegie

  125

  Bio is beter voor de toekomst! De kinderen zijn de toekomst!

 126. MamavanSam MamavanSam

  126

  Omdat ik wil dat mijn zoon op een gezonde manier leert eten!

 127. snoepiexxx snoepiexxx

  127

  Waar kan je de winaars zien??? kan het niet vinden :(

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >