Winnaars Bekend: Win 1 van de 3 Anita Babybelts®

Door: Mamaplaats 111 reacties

winactie stempel Win 1 van de 3 Anita Babybelts®

Anita...

…liefde voor details. Om het je zo aangenaam mogelijk te maken, maken wij het onszelf niet gemakkelijk. Voortdurend werken wij aan verbeteringen, ontwikkelen wij nieuwe materialen en perfectioneren wij de pasvorm. Nieuwe trends, jarenlange ervaring en het enthousiasme voor het dragen van mooie producten dragen bij aan de kwaliteit en resulteren in een beha, die niet alleen optimaal zit, maar ook elegant en attractief is.

Sinds 1886 streven wij naar overtuigende kwaliteit en uniekheid van onze producten. Ons dagelijks doel is het de draagsters van onze producten een stuk meer levenskwaliteit, comfort en schoonheid te geven.

Een nieuw leven groeit …

… iedere dag een beetje meer, negen maanden lang. Heel langzaam beginnen je buik en borsten groter te worden.

Zwangerschapslingerie van Anita groeit eenvoudig mee en zorgt voor een uitstekend draagcomfort, zodat jij je gedurende de zwangerschap goed voelt. De beha´s en bustiers passen zich perfect aan de borst aan en geven je de ondersteuning die je juist nu nodig hebt.

Anita Maternity heeft: meegroeiende en ondersteunende lingerie voor de zwangerschap, perfecte pasvorm en comfort voor in de borstvoedingsperiode en de “Re-Shaping” factor na de zwangerschap.

Meer dan 50 jaar ervaring geeft ons gelijk: Wij zijn er voor jou en jouw baby!

Wat kun je winnen?

Win één van de drie prachtige Babybelts®! Om er zeker van te zijn dat de juiste maat gewonnen wordt, kunnen de winnende dames de Babybelt® ophalen bij een verkooppunt in de buurt.

Hoe kun je winnen

Beantwoord de volgende vragen:

 • 1. Wat ontlast en wat ondersteunt de Anita Babybelt®?
 • 2. Waarom is de Babybelt® geschikt voor jou?

Voor meer informatie check de website: anita.com.

Succes!

Winnaars

W

Winnaar

Win 1 van de 3 Anita Babybelts®

W

Winnaar

Win 1 van de 3 Anita Babybelts®

W

Winnaar

Win 1 van de 3 Anita Babybelts®

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
111 Reacties

Reacties

 1. Yolanda Timmermans Yolanda Timmermans

  1

  Wow, wat mooi! Ik wist eigenlijk helemaal niet dat er een babybelt bestond! Net even op de website gekeken: De belt ontlast de rug en ondersteunt de buik natuurlijk. Ik zou heeeel graag willen winnen!

 2. veronique_bosch veronique_bosch

  2

  De babybelt ontlast je rugspieren en ondersteunt je buik tijdens je zwangerschap.

 3. Anneke Jens Anneke Jens

  3

  Ik ben nu nét zwanger van de tweede, bij mijn eerste zwangerschap had ik enorm last van mijn rug. We hebben toen zelf een buikband gefabriceerd met elastiek en klittenband. Werkte uiteindelijk prima maar wel laat mee begonnen. Deze belt zou dus perfect voor mij (en mijn rug) zijn voor over een paar maandjes. Ondersteunt de baby en en de buik en ontlast de rug dus!

 4. minimonkey minimonkey

  4

  De Anita Babybelt ontlast de rug en ondersteunt je mooie baby buik! Ik ben er vandaag achter gekomen dat ik zwanger ben (JIPPIE!!). Ik heb al enige tijd last van mijn rug en met een steeds zwaarder wordende buik zal dat niet veel beter gaan, maar we hebben het er voor over! Dit wil wel zeggen dat de Babybelt me heel goed in de oren klinkt en ik denk dat hij heel geschikt voor me zou zijn.

 5. veronique_bosch veronique_bosch

  5

  Vergat helemaal de 2e vraag te beantwoorden! #ben een beetje vergeetachtig.. Ik heb zwakke rugspieren en deze zorgen voor pijn en ongemak tijdens mn zwangerschap. Doe wel wat oefeningen maar goede ondersteuning en een goede houding zullen mij heel goed helpen. ! Hoop zo dat ik er 1 win.

 6. danielle stoker danielle stoker

  6

  1. Het ontlast de rug. Het ondersteunt de buik. 2. Ik heb slechte banden, waardoor ik bekkeninstabiliteit heb. Dit had ik mijn eerste zwangerschap ook. Ik ben nu net zwanger van de tweede. Omdat ik een aandoening heb met slechte banden mag ik geen bekkenband. Dit ondersteunt namelijk niet maar neemt de functie over, wat erg slecht is voor mijn lichaam. De babybelt kan me tenminste enige verlichting geven, die mag ik wel gebruiken.

 7. patricia wesseling patricia wesseling

  7

  het antwoord op vraag 1 is:De Anita Babybelt ontlast de rug en ondersteunt de buik, het antwoord op vraag 2 is:De Anita Babybelt is geschikt voor alle vrouwen tijdens en even na de zwangerschap,dus ook voor mij

 8. StephanieWetter StephanieWetter

  8

  En ontlast je rug en ondersteunt je buik. Ik ben zwanger van de tweede en vrij kort op de eerste waardoor ik wel iets meer last van me rug heb. Met mijn eerste zwangerschap heb ik in de laatste weken al een soort buikband gedragen, maar deze ondersteunde niet voldoende. Ik hoorde toen erg veel goede berichten van de babybelt, maar vond het zonde om deze voor de laatste weekjes nog aan te schaffen! Maar achteraf wel spijt hiervan....

 9. Moedervan4 Moedervan4

  9

  Het ontlast je rugspieren en ondersteunt de buik. Kan heb heel goed gebruiken omdat ik ook bekkeninstabiliteit heb,ik heb vernomen dat het je verlichting kan geven. Hoop dat ik hem win!

 10. dayci22 dayci22

  10

  Ondersteund de buik en ontlast de rug. Zou hem graag willen winnen zodat ik hem aan mijn zwangere vriendin kan geven.

 11. Maria-D Maria-D

  11

  1. De belt ontlast de rug en ondersteunt de buik. 2. Waarom geschikt voor mij? Nu 32 weken zwanger van de tweede valt deze zwangerschap me best zwaar.... Last van mijn banden vanaf het begin, met een onderrug die zwak is. Ik doe netjes mijn oefeningen maar bovenal heb ik gewoon te accepteren wat een zwangerschap met me doet en probeer ik echt te genieten. Nog even.... Hopelijk dus ook nog even genieten van de Anita Babybelt... Want die wil ik nu wel proberen!

 12. Jaxx Jaxx

  12

  Het ondersteunt je rug en je buik! Ik zou er heel graag 1 winnen. Ben namelijk nu 16 weken zwanger van de 1ste, en nu al haast ondraagelijk rugpijn. En heel erg benieuwd of een babybelt ook daadwerkelijk helpt!

 13. Natasja Vermeulen Natasja Vermeulen

  13

  De babybelt ontlast je rug en ondersteunt de buik. Ik zou het super graag willen winnen omdat wij per ongeluk voor de derde x zwanger zijn. Ik ben een kleine dame van 1,63 met telkens een enorme toeter tijdens de zwangerschap. De babybelt zou mij daar enorm bij steunen.

 14. Evaaa94' Evaaa94'

  14

  De Anita Babybelt ontlast de rug en ondersteunt te buik waardoor rugpijn wordt verminderd. Dat is dan ook precies de reden waarom een Anita Babybelt (ook) goed voor mij zou zijn. Nu 25 weken zwanger en mijn buik ondergaat een aardige groeispurt dus mijn rug kan wel wat verlichting gebruiken.

 15. SebastiansMommy SebastiansMommy

  15

  Het ondersteund de baby, je buik en je rug. Ik ben nu 2 maanden zwanger, maar herrinner me nog goed hoeveel last ik van mijn rug had bij mijn eerste kindje. Dus de babybelt zou een perfecte uitkomst zijn! Dan kan ik ook lekker door blijven werken :)

 16. YvonneTrenning YvonneTrenning

  16

  De belt ontlast de rug en ondersteunt de buik. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik de belt ook gebruikt vanwege rug- en heupklachten. Nu ben ik ruim 18 weken zwanger en komen dezelfde klachten terug. Ik heb de belt nog steeds, alleen ben ik 7 jaar na de bevalling van mijn eerste dochter 45 kilo lichter..... Die past dus niet meer :-)

 17. Memke23 Memke23

  17

  De Babybelt ondersteunt je lichaam tijdens de zwangerschap.Je rug en buikbanden hebben het zwaar te voortduren De Babybelt ontlast de rug en houdt de juiste houding aan en daarnaast ondersteunt hij de buik zodat de buikbanden niet te veel zal scheuren.

 18. kloevert kloevert

  18

  Het ontlast je rug en ondersteunt de buik. Ik had in mijn 1e zwangerschap veel last van rug- en lendepijn, de Babybelt moet hier effectieve hulp tegen geven. Dat zou heel fijn zijn, dus dat probeer ik graag uit.

 19. Natasja Waltmans Natasja Waltmans

  19

  Ik zou dit heel graag willen winnen. Ben nu 28 weken zwanger en heb ontzettend veel last van harde buiken en last van mijn rug. Goede steun zou de klachten moeten verminderen volgens de verloskundige.

 20. Sabine1985 Sabine1985

  20

  Ik ben nu 30 weken zwanger en heb hele erge last van mijn rug en bekken. Ik heb al een zoontje van 1,5 rondlopen die ik nog veel moet tillen en oppakken. Ik heb bij mijn eerste zoon ook een band gedragen van een ander merk dus zou heel benieuwd zijn of deze beter ondersteunend is. Ik moet nog even dus zou heeeel blij zijn om deze band te hebben Gr sabine

 21. aniek Stortelder aniek Stortelder

  21

  Onlast de rugspieren en ondersteund de buik. Ik heb werk waarbij veel sta en loop daardoor veel last van me rug. De babybelt lijkt me ideaal.

 22. carolien@hilro.nl carolien@hilro.nl

  22

  Babybelt ondersteunt de buik en ontlast de rug. Hierdoor kan bandenpijn ook minder worden. Ik heb ontzettende rugklachten, eerlijk gezegd wist ik niet dat Babybelt bestond wel de gewone buikbanden maar persoonlijk vind ik deze de rug niet voldoende ontzien. Ik hoop dus een Babybelt te winnen om te zien of mijn rugklachten hiermee minder worden.

 23. NPHamstra NPHamstra

  23

  De babybelt ontlast je rugspieren en ondersteunt je buik tijdens je zwangerschap. Deze babybelt zou ik enorm goed kunnen gebruiken voor mijn 2e zwangerschap. Mijn eerste was een ware hel door de bekkeninstabiliteit en val op staartbotje tijdens zwangerschap! Ik kan dus wel een steuntje in de (onder)rug gebruiken!

 24. Marieke1985 Marieke1985

  24

  De babybelt zorgt voor versterking en ondersteuning: ontlasten de rug en ondersteunen je buik. Ze verminderen rugpijn en dragen positief bij aan een sneller herstel na de bevalling Ik ben net (11wk) zwanger van de tweede. Bij de eerste zwangerschap veel last van mijn rug gehad. Als ik had geweten dat de babybelt bestond.. Ik denk dat ik hier deze zwangerschap veel aan zal hebben!

 25. Kucing77 Kucing77

  25

  1. De babybelt ontlast je rugspieren en ondersteunt je buik tijdens je zwangerschap. 2. Ik ben net zwanger van de tweede. Na behoorlijk wat rugklachten tijdens mijn eerste zwangerschap zou ik de Babybelt super goed kunnen gebruiken. Zeker omdat ik me heb voorgenomen optimaal te gaan genieten van deze zwangerschap!!

 26. annecharli annecharli

  26

  De meeste zwangere vrouwen hebben bij veel staan en lopen last van een trekkend gevoel in de buik. En ook vaak last van de rug. Ik zou graag de babybelt daarom graag willen winnen. Ik ben kapster, dus sta veel. Ik merk nu ik 20 weken ben dat ik meer last van krijg. Vooral eind van de dag. Ik ben benieuwd het mijn klachten zullen verlichten.

 27. missrmc missrmc

  27

  De babybelt ontlast de rug en ondersteunt de zwaarder wordende buik. Zorgt ervoor dat je houding weer beter word dus ja is zeker wat voor mij! Heb hypermobiliteit en bekkeninstabiliteit waardoor ik veel last heb van onderrug en mijn houding...

 28. Cheryl van Tiggelen Cheryl van Tiggelen

  28

  De belt ontlast de zware buik en ondersteunt de pijnlijke rug, ik ben nu bijna 25 weekjes zwanger en heb erg veel last van m'n rug door m'n buik die 'te' snel groeit (volgens de vk). Massages, kruiken ed ed helpen niet, misschien dat dit de oplossing is voor mij!

  • Cheryl van Tiggelen Cheryl van Tiggelen

   29

   *ondersteunt de zware buik en ontlast de pijnlijke rug , bedoelde ik natuurlijk!

 29. gebruiker87 gebruiker87

  30

  Anita babybelt ontlast de rug en ondersteunt je zwangere buik. Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik met 15 weken zwangerschap onwijs veel klachten van mijn buik en rug heb terwijl ik nog zo lang moet om de finish te bereiken..

 30. mariska-ruby mariska-ruby

  31

  De belt ontlast de rug en ondersteunt de buik. Lijkt mij ideaal omdat ik een staand beroep heb. Ik ben kapster en ik moet tot 6 weken voor de bevalling doorwerken. Een ondersteuning zou dus zeker welkom zijn.

 31. girl198526 girl198526

  32

  1. De Baby belt geeft effectieve hulp tegen lende- en rugpijn. De meegroeiende band is door middel van klittenband makkelijk aan en uit te trekken en geeft je buik en rug steun. 2. ik ben op dit moment zwanger van de tweede en ben op dit moment pas 11 weken zwanger maar ik heb nu al zo ontzettend veel last van mijn onderrug dat ik deze wel heel goed kan gebruiken voor mijn rugpijn te verminderen

 32. besic besic

  33

  de belt ontlast de rug en ondersteunt de buik waarom ik de belt nodig heb ik werk als verkoopster en ik moet de hele dag staan voltijdse job ik heb al last van men rug

 33. Mandyvd Mandyvd

  34

  De Babybelt heeft al eens eerder mijn rug ontlast en mijn buik ondersteund. Ik had vooral last van mijn banden, nog voordat ik een buik had en ik ging de deur niet uit zonder band. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik weinig voor mezelf gekocht en mocht ik van een vriendin alles lenen. Nu ik weer zwanger ben, waarschijnlijk ook de lastste keer, wil ik mezelf ook meer gunnen, waaronder een eigen Babybelt.

 34. EllenHeems EllenHeems

  35

  Een klein onderzoekje op het web laat me zien dat de Anita Babybelt je rug ontlast. Dit lijkt me erg prettig, ik voel me nu al erg goed, maar wil me natuurlijk vooral zo blijven voelen.

 35. Alena Alena

  36

  Ontlast je rugspieren en ondersteunt je buik tijdens je zwangerschap zodat ik minder last heb van rugpijn.

 36. SharonRJ SharonRJ

  37

  1. Hij ontlast de rug en ondersteund de buik.. 2. Ik krijg al last van veel ongemakken tijdens de zwangerschap door het herseninfarct dat ik heb gehad..(niet tijdens de zwangerschap uiteraard) ik zou dus graag iets hebben waardoor sommige dingen zonder ongemakken gaan :) handiiiiiig!!

 37. Latifa27 Latifa27

  38

  Het ontlast mijn onderrug en bekken en ondersteunt mijn groeiende buik! De Babybelt is geschikt voor mij omdat ik er nog vele zwangerschapsweken van kan genieten daar ik nu al last begin te krijgen van mijn onderrug en een groeiend buikje!

 38. luthalia luthalia

  39

  De Anita Babybelt ontlast de rug en ondersteunt de buik, Ik heb al jaren rugproblemen, Extreem holle rug, volledig ingegipst gehad, afgelopen jaar een rughernia en een 2e tussenwervelschijf is erg zwak. Op dit moment zijn wij aan het proberen om zwanger te worden en als ik dan in verwachting ben zou ik enorm blij zijn met de babybelt.

 39. Elisjawâ Elisjawâ

  40

  Vraag 1: het ontlast de rug en ondersteunt de steeds groeiende buik. Vraag 2: ik zou deze heel goed kunnen gebruiken. Ben nu zwanger van de derde en m'n tweede zoontje heeft een lichamelijke handicap. Hij kan niet lopen zonder hulpmiddelen (die aangevraagd zijn, maar wat heel hele lange weg blijkt te zijn voor we de hulpmiddelen ook hebben) en kan niet zelfstandig zitten. Ik ben hem (eind volgende maand word hij 2) de hele dag aan het tillen. Ik fiets 3x per week met hem naar het revalidatiecentrum (wat ik trouwens met liefde doe). Maar ik merk nu wel dat ik last van m'n rug aan het krijgen ben.

 40. Quila Quila

  41

  De Babybelt ontlast je rug en ondersteunt je buik! Ik ben nu 18 weken zwanger van mijn 2e dochter en mijn buik groeit nu een stuk sneller en dat voel ik goed in mijn lijf! Net zoals alle zwangere vrouwen zou de Babybelt ook erg geschikt zijn voor mij :)

 41. showty showty

  42

  Ontlast de rug en ondersteunt de buik. Ik ben 24 zwanger van mijn 2de kindje en heb weer bekkeninstabiliteit en veel pijn aan mijn rug. Zowel de ondersteuning en het ontlasten zou allebei geweldig zijn voor mij!

 42. marieket marieket

  43

  Ik zou deze heel graag winnen. Ben nu 4 maand zzwanger van ons 2e kindje. AAangezien ons dochtertje nog niet zelfstandig kan lopen, merk ik dat de bekken - rug klachten al beginnen. De babybelt zal mijn rugspieren en daarmee mijn bekken ontlasten en de buik ondersteunen. De babybelt van de eerste zwangerschap past niet meer. Zowel mijn dochter, man en ik zelf zullen erg blij zijn als we deze babybelt winnen. Voor hen betekent het een vrolijkere mama ;-)

 43. madelène madelène

  44

  Vraag 1 het ontlast buik en rug vraag2 ik ben maar een klein tenger meisje ben nu 4 mnd zwanger en mijn buikje groeit alleen maar naar voren heftig dus zou voor mij een uitkomst zijn ter ondersteuning zo'n babybelt

 44. Madelief45 Madelief45

  45

  Ondersteunt de buik en ontlast de rug. Zou m heel goed kunnen gebruiken deze zwangerschap. Vorige zwangerschap veel last gehad van mijn rug en buik. Zo erg dat ik op een gegeven moment tijdens het lopen bij buik vast moest houden.

 45. merelturf merelturf

  46

  Hallo , nou ontlast de onderrug Ondersteunt Ke buik. Zou heel erg handing zijn, ik heb nl al van 5 maanden zwangerschap last van een onstabiel bekken,, dit betekent dat ik mijn huis niet uitkan en niet veel met mijn dochter van 2 kan spelen. Zeer leuke actie, een ondergoeg die wonderen verricht X merel

 46. Silviaah van de Pol Silviaah van de Pol

  47

  Ontlast de rug en ondersteunt de buik. Inmiddels 30 weken zwanger van een 3e kindje en behoorlijk last van een "zware" buik. ... Dit zou geweldig zijn!

 47. sijmentje sijmentje

  48

  De babybelt ontlast je rugspieren en ondersteunt je buik tijdens je zwangerschap. Zou super geschikt zijn voor mij omdat ik (nu 24 weken) al last begin te krijgen van mijn buik(je)

 48. savannah1989 savannah1989

  49

  super handig zeg! lijkt me echt heerlijk om te hebben! De babybelt ontlast de rugspieren en ondersteunt de buik tijdens de zwangerschap!

 49. luffya luffya

  50

  Wow Super actie !! De babybelt ondersteund je rugspieren en je buik/bekken !! maak ook graag een kans om te winnen !!

 50. Lise Nunspeet Lise Nunspeet

  51

  DeBabybelt ontlast de rug en ondersteund de buik. Nu ik voor de tweede keer zwanger ben kan ik wel wat extra steun gebruiken.

 51. KarinBaars KarinBaars

  52

  De babybelt ontlast je rugspieren en ondersteunt je buik tijdens je zwangerschap.

 52. daniellekrabshuis daniellekrabshuis

  53

  1 het ontlast de spieren en het ondersteunt de buik die groter word tijdens de zwangerschap 2 voor mij is hij geschikt omdat ik erg last heb van mij banden en dat zou door een band erg verlicht kunnen worden

 53. ellenfd ellenfd

  54

  De belt ontlast mn rug en ondersteunt mn groeiende en zwaarder wordende buik. Ik ben nu zwanger vd 5e en zou de belt daarom heel graag willen winnen X (en zo niet dan ga ik m binnenkort aanschaffen maar hoop de belt te mogen winnen..).

 54. chantalrosman chantalrosman

  55

  leuke actie....maar voor mijn geen nut meer haha,volgende maand komt mijn kleine prinses al.

 55. Liset Liset

  56

  Ondersteund je buik en ontlast je rug. Geweldig! Ben nu 28 weken en heb veel last van mn rug doordat de spieren die ernaast lopen zijn verzwakt. Je kunt deze niet trainen tijdens je zwangerschap dus de anita babybelt zou me gelijk verlichting kunnen geven. Zou er dolgraag 1 winnen! En na de zwangerschap en in de borstvoedingsperiode kan je hem blijven gebruiken. Lijkt me ideaal!

 56. Elisa_Behr Elisa_Behr

  57

  Wow.. Nooit van gehoord. En ziet er ook nog leuk uit. Zou met mijn hernia erg handig zijn ter ondersteuning aangezien ik nu niet echt verder geholpen kan worden. Met andere woorden, zou heel graag willen winnen!

 57. wjahoogeveen wjahoogeveen

  58

  Lijkt me heerlijk. Heb een versleten tussen rugwervel schijf dus beetje ontlasten vsn de rug kan ik wel gebruiken.

 58. wjahoogeveen wjahoogeveen

  59

  Lijkt me heerlijk. Heb een versleten tussen rugwervel schijf dus beetje ontlasten vsn de rug kan ik wel gebruiken.

 59. Daphne2014 Daphne2014

  60

  De babybelt ontlast de rug en ondersteund de buik!!! Lijkt me echt super om te winnen omdat ik nu ook last heb van bekkenklachten duss ideale ondersteuning :D !! . Dus duimen duimen!..

 60. MomLoe MomLoe

  61

  Omdat ik al jaren met een scheef bekken loop is mij aan geraden om een babybelt aan te schaffen.... Het is dan helemaal fijn om er 1 te winnen

 61. Grada92 Grada92

  62

  De babybelt ontlast de rug en ondersteunt de buik. Zou écht een uitkomst voor mij zijn, heb een instabiele rug en kan hieraan dus niet veel hebben Hopelijk dat de Babybelt de pijn verlicht.

 62. miermuis miermuis

  63

  1) Ondersteunt tegen lende- en rugpijn. Ontlast de buik en rug 2) met een staand beroep en wetende van eerdere zwangerschap dat ik een hele zwakke rug heb zou dit voor nu echt een uitkomst zijn.. Het is nu mijn derde zwangerschap en pas eerste kindje.

 63. Marijke Daens Marijke Daens

  64

  1. De Anita Babybelt ontlast de buik en ondersteunt de rug. 2. Ik ben nu 10 weken zwanger van mijn tweede kindje, en nadat ik zeer veel last had van rug- en bekkenpijn tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik nu al preventief gestart bij de kinesist met verstevigende oefeningen. Deze babybelt zou dus echt wel van pas komen...

 64. Zeefjuh Zeefjuh

  65

  Heel erg fijn om te lezen dat er ondergoed bestaat die je rugspieren ontlast en je buik ondersteund. Namelijk al vanaf 14 weken last van mijn rug. Dus zou het graag winnen.

 65. marjoke marjoke

  66

  De babybelt ontlast je rug en ondersteunt je buik. Ik ben nu zwanger van de derde en heb hem met de twee andere zwangerschappen ook gedragen. Ik ben kapster en heb hem dus hard nodig voor mijn rug, een nieuwe babybelt zou mij wel van pas komen!

 66. Patries! Patries!

  67

  1. De babybelt ontlast je rugspieren en ondersteunt je buik tijdens je zwangerschap! 2. En waarom geschikt voor mij...Nou geschikt voor iedereen... dus ook voor mij...boven gemiddelde lengte van 1.90m en volslank! Ben reuze benieuwd! ! Greetzs Patries ;)

 67. mbok mbok

  68

  De babybelt ontlast je rug en ondersteunt je buik en banden. Ik zou deze graag willen winnen. Ben nu 12 weken zwanger en had tijdens mijn vorige zwangerschap ook veel last van bandenpijn. Denk dat dit me goed zal helpen en de pijn wat zal verminderen zodat ik meer kan genieten. En ook goed voor mijn zoon van 4 kan zorgen.

 68. inge1986 inge1986

  69

  Mijn buik heeft moeite om te groeien en de rek doer pijn. Een buik band werkt niet misschien dit wel. Ik ken het nl niet. Gr Inge

 69. Delianne de Greef Delianne de Greef

  70

  Vraag 1) Geeft ondersteuning aan rug en buik en is daarnaast een effectieve hulp tegen lende- en rugpijn. Vraag 2) omdat ik inmiddels aan mijn onderbuik/ banden en bekken merk dat het wel zwaarder begint te worden, nu 22,5 weken zwanger van ons tweede zoontje. En nu de eerste het lopen onder de knie heeft en het werken als verpleegkundige in de thuiszorg ook zwaarder wordt kunnen mijn buik en rug wel wat ondersteuning gebruiken!

 70. Joyce vd Ven Joyce vd Ven

  71

  De belt ontlast de rug en ondersteunt de zwangerschapsbuik. De laatste loodjes bij mijn vorige zwangerschap waren zwaar met opgezwollen voeten en last van mijn onderrug. Die pijn wil ik zoveel mogelijk beperken in mijn volgende zwangerschap, waar we nu volop voor aan het trainen zijn ;) Daarnaast is de Anita lijn gewoon goed, aangezien ik van nature al een grote boezem heb maakte ik al gebruik van hun zwangerschapsbeha's.

 71. nvanwerven nvanwerven

  72

  De babybelt ontlast de rug en de lende en ondersteunt buik en rug. Ik zou m graag willen proberen. Ben nu 28 weken zwanger en heb een intensief beroep als dierenarts. Waarbij ik in de loop van de dag behoorlijk last van rug en buik krijg. Ik moet nog 6 weken tot aan mijn verlof en denk dat dat veel fijner werkt met de babybelt. Bovendien lopen er ook nog 2 kindjes thuis rond waardoor rust nemen niet zo makkelijk is.

 72. monique blind monique blind

  73

  Anita babybelt ondersteunt je buik en onlast je rug. Zou deze graag willen winnen ben inmiddels 26 weken zwanger van ons tweede kindje en werk nog 4 dagen in de horeca (bediening).

 73. BMulder BMulder

  74

  De ondersteuning van de buik en ontlasting van de rug die de Babybelt biedt lijken mij heerlijk! Mijn buik is de laatste weken zo hard gegroeid dat ik met mijn 24 weken zwanger dagelijks meerdere malen de vraag krijg "Hoe lang moet je nog?" en dat ze dan geschrokken naar mijn buik kijken wanneer ik aangeef hoe lang ik nog mag. Er was zelfs iemand die dacht dat de beschuit met muisjes die door een collega getrakteerd werden wel van mij zouden moeten zijn. I'm huge!!! :D Dus ik kan de steun wel gebruiken ;)

 74. babylove90 babylove90

  75

  Ondersteunt je buik, ontlast je rug. Precies wat ik nodig heb! Mijn verloskundige heeft me al een sjaal aangeraden om strak om mijn buik te binden, de kleine is heel druk en mijn rug doet zo'n zeer. Maar zo'n babybelt zou natuurlijk fantastisch zijn! Dus heeeel graag :)

 75. suusje2771983 suusje2771983

  76

  Foto zegt meer dan 1000 woorden. Deze kan ik niet plaatsten. Maar mag nog 7wkn van onze tweeling. En aan buik echt geen gebrek. Lijkt me dus echt een uitkomen

 76. Dirkje81 Dirkje81

  77

  1. De babybelt ontlast je rugspieren en ondersteunt je buik tijdens je zwangerschap. 2. Nu ik 20 weken zwanger ben van ons tweede kindje, ben ik al aardig wat kilo's aangekomen en dit voel ik wel in mijn rug. Ik werk met kleine kinderen en dit wil ik heel graag blijven doen tot aan mijn verlof en de Anita Babybelt kan mij daar heel goed bij helpen!

 77. Ramona van Katwijk Ramona van Katwijk

  78

  Deze prachtige band ondersteund de buik en ontlast de rug! Volgens mij zou elke zwangere vrouw zo'n pracht exemplaar moeten hebben. Ik zou hem zeker weten te waarderen en na het wassen wel droog kunnen kijken! Zeker nu ik beginnende bekkeninstabiliteit heb... Groetjes Ramona

 78. tamarazijmers tamarazijmers

  79

  Anita BabyBelt is een buikband die je rug en buikbanden ontlast en ondersteunen tijdens je zwangerschap. Ik ben nu bewust zwanger van mijn 3de kindje. Na veel twijfel hebben mijn man en ik de knoop doorgehakt en besloten er voor te gaan! Wetende dat deze zwangerschap mijn laatste zal zijn, gezien mijn leeftijd (38 jaar) gezien mijn voorgeschiedenis (2x spoedkeizersnede, waarvan de laatste een gescheurde baarmoeder), zwangerschapssuiker en bij mijn laatste zwangerschap ontzettende last v mijn bekken en banden! Wetende wat een belasting een zwangerschap met zich meebrengt gaan we het mooie avontuur toch weer tegemoet. Daarbij heb ik veel in eigen hand: gezonde voeding, voldoende beweging, rust love and happiness. Maar kan hier zeker ook een steuntje in de rug bij gebruiken! Zo'n buik is uiteindelijk toch wel zwaar!!!

 79. pupke2love pupke2love

  80

  Het ontlast je rug , en het ondersteund je mooie buik. De babybelt is geschikt voor mij omdat ik last heb van een spadader, deze wordt veroorzaakt door de drukt van de groeiende baarmoeder en mijn uitgerekte banden. De babybelt zou echt een uitkomst zijn om de 2de helft van de zwangerschap draaglijker te maken voor mijn.

 80. Marie-kristina Maaks Marie-kristina Maaks

  81

  Ohhh wat gaaf zou supper zijn heb erg veel last van me rug dus dit zou een goede uitkomst zijn...

 81. Snya58 Snya58

  82

  De babybelt ontlast de rug en ondersteund de buik natuurlijk. Ik zou het leuk vinden om dit te winnen en vindt het zeer geschikt voor me omdat ik 35 weken zwanger ben van me 2de kind en last veel last van me onder rug zelfs zo erg dat de pijn soms in mijn heupen en boven benen komen. Liefst x

 82. MamaRianne MamaRianne

  83

  Natuurlijk zou ik heel graag een zo'n band willen winnen! Hier komen mijn antwoorden: 1. De Anita Belly Band ontlast de spieren van je rug en ondersteund je mooie groeiende baby buik. 2. Waarom ik hem graag zou willen winnen s omdat ik zo lang mogelijk wel kunnen genieten van mijn werk. Ik werk in de zorg en dat is over het algemeen zwaar lichamelijk werk. Bij mijn eerste zwangerschap was ik bij 4,5 maand al uit de running, omdat ik teveel last af van mijn heupgewrichten en rugspieren. Ik hoop dat een Band mij uitkomst kan bieden!

 83. MamaRianne MamaRianne

  84

  Natuurlijk zou ik heel graag een zo'n band willen winnen! Hier komen mijn antwoorden: 1. De Anita Belly Band ontlast de spieren van je rug en ondersteund je mooie groeiende baby buik. 2. Waarom ik hem graag zou willen winnen is omdat ik zo lang mogelijk wel kunnen genieten van mijn werk. Ik werk in de zorg en dat is over het algemeen zwaar lichamelijk werk. Bij mijn eerste zwangerschap was ik bij 4,5 maand al uit de running, omdat ik teveel last had van mijn heupgewrichten en rugspieren. Ik hoop dat een Band mij uitkomst kan bieden!

 84. spirnay spirnay

  85

  De babybelt ontlast je rugspieren en ondersteunt je buik tijdens je zwangerschap. Zou hem graag willen winnen omdat ik al rugklachten heb (overgewicht) en een extreem prematuur zoontje welke nog niet kan lopen dus een beetje extra steun in de rug en buik zou geweldig zijn!

 85. Manon87 Manon87

  86

  Hij ontlast je rug en ondersteunt je mooie buikje, dat klinkt ideaal! Sinds vorige zwangerschap last gehad dus kan bij deze wel wat ondersteuning gebruiken!

 86. Sonyta Sonyta

  87

  Onlast de rug en ondersteunt de buik. Kan ik super goed gebruiken!!!!!!

 87. Milou Bruijnen Milou Bruijnen

  88

  1. Wat ontlast en wat ondersteunt de Anita Babybelt®? ontlast de rug en ondersteuning van de buik 2. Waarom is de Babybelt® geschikt voor jou? Omdat ik in het verleden een rugoperatie heb ondergaan en nu is ook nog de ziekte van Crohn vastgesteld. Dus voor mij zou het erg prettig zijn om de Babybelt te dragen, mijn rug zal worden ontlast en mijn buik wordt ondersteund. Dit zal mijn zwangerschap erg veraangenamen!

 88. Simone Lemmens Simone Lemmens

  89

  Het ondersteunt de buik en rug en dit kan ik zeker nu ik zwanger ben van nr 2! Mijn zoontje is namelijk net 2 en ik moet hem nog veel optillen dus het is heftig deze keer! Dus wij kunnen wel een steuntje in onze rug gebruiken.

 89. Romy seep Romy seep

  90

  1. Hij ondersteunt de buik en ontlast de rug. 2. Ik zou hem dolgraag willen winnen omdat ik inmiddels 23 weken in verwachting ben van een tweeling en ik echt goede ondersteuning voor mijn buik nodig heb gezien deze ontzettend hard gaat. Ik heb dan ook al regelmatig harde buiken en verschrikkelijk last van mijn rug. De anita belt zou dan echt een uitkomst zijn!

 90. Livy Livy

  91

  Ja hier een mama to be in nood..... 20 weken zwanger en vorige week noodgedwongen moeten stoppen met werken door de pijn in mijn rug en bekken!!! Dit lijkt me de verlichting voor mijn rug en de ondersteuning voor mijn buik! :-)

 91. jdeb jdeb

  92

  De Anita Babybelt lijkt me geweldig! Ik ben nu bijna 20 weken zwanger van mijn 2e en ik merk dat ik nu sneller last heb van 'het gewicht' van de baby dan bij mijn eerste zwangerschap. Toen heb ik een ondersteunende buikband bij de hema gekocht en deze hielp toen wel een klein beetje maar niet optimaal. Met de Anita Babybelt zou mijn rug meer ontlast worden en mijn buik beter ondersteunt. Alleen maar voordelen; zeker ook aangezien ik een staand beroep heb waarbij ik er ook helaas niet helemaal onderuit kom om af en toe best zware dingen te tillen. Ik kan de Babybelt dus zeker goed gebruiken!

 92. maartenenkim maartenenkim

  93

  Heerlijk zou dat zijn met mijn rug en bekkenklachten!! Zou me een stuk opgeluchter voelen!

 93. Whtny Whtny

  94

  Heb dit merk nog niet eerder gezien. Graag waag ik ook een kans. 1. Wat ontlast en wat ondersteunt de Anita Babybelt®? Ontlast de rug en ondersteunt de buik, heel fijn! 2. Waarom is de Babybelt® geschikt voor jou? Met mijn rugklachten, scoliose, is dit een uitkomst om mijn rugklachten te verminderen. Succes ladies!! Ga voor iedereen duimen.

 94. Mdlm Mdlm

  95

  Een babybelt ondersteunt de rug en de bekken. Precies waar ik nu last van heb tijdens de zwangerschap. Ik ben bijna 26 weken zwanger van mij tweede. Ik loop al twee weken bij de fysio. De pijn in mijn rug en bekken wordt langzaam erger, verschrikkelijk! En dan ben ik voornamelijk alleen met mijn zoon van net 1 jaar oud die nog niet loopt. Hij is ruim 12 kilo, en erg groot voor zijn leeftijd. Echt een heel lief kind, maar toch afhankelijk van zijn mama die hem overal naartoe draagt. Ik kan wel wat verlichting gebruiken haha.

 95. martha68 martha68

  96

  ondersteunt je buik de belt ontlast je rug

 96. Tara Westerhout Tara Westerhout

  97

  Hier was ik naar op zoek ! erg last van bandenpijn en lage rugpijn de ondersteuning die de babybelt op deze plaatsen biedt kan ik dus goed gebruiken!

 97. misscandy misscandy

  98

  het ontlast je rug en ondersteunt je buik. Dit is precies wat ik nodig heb! Nu net zwanger en bij mijn vorige zwangerschap al vanaf week 16 last van harde buiken gehad en de rugpijn begint nu ook al op te spelen. Dit lijkt me een enorme uitkomst!

 98. Vanessa Raffaela Vanessa Raffaela

  99

  Klinkt erg handig! Ik ben nu 6 maanden zwanger en mijn buik begint goed te groeien. Deze belt kan ik zeer goed gebruiken want ik ben in behandeling bij de chiropractor vanwege ischias (beknelde zenuw vanuit de rug). Ik heb wel behoefte aan ondersteuning :) De belt ondersteunt de buik en ontlast de rug.

 99. Desiree1980 Desiree1980

  100

  1. Ontlast de rug en ondersteunt de buik/baby, dus jou hele lijf! 2. Geschikt voor mij om m'n lijf zoveel mogelijk steun te geven tijdens m'n 2e zwangerschap, want echt rust is er niet bij met een peuter van 2 jaar. Daarom hard op zoek naar andere dingen die 'ontlasten'!

 100. charlotte13 charlotte13

  101

  De babybelt ondersteund je bolle baby buik en ontlast je rug. Ik ben nu 20 weken zwanger en begin behoorlijk last van mijn rug te krijgen. Ik denk dat het voor mij tijd wordt om een babybelt te gaan dragen.

 101. merel_strick@hotmail.com merel_strick@hotmail.com

  102

  Deze ontlast buik en rug, omdat ik tijdens mijn vorige zwangerschap last heb gehad van bekkeninstabiliteit en na de zwangerschap met een hernia te kampen heb gehad waar ik aan geopereerd ben, wil ik alle mogelijke opties aangrijpen om deze zwangerschap beter te laten verlopen. En dus heel graag gebruik maken van de babybelt.

 102. Marjolein Venema-Rut Marjolein Venema-Rut

  103

  1.De babybelt ontlast je rugspieren en ondersteunt je buik tijdens je zwangerschap. 2. Ik merk dat mijn buik steeds zwaarder word en dat ik last krijg van mijn onderrug. De baby belt kan dan ontlasting voor mij bieden

 103. mamavanbruce mamavanbruce

  104

  De babybelt ondersteunt de buik en ONTLAST DE RUG !! Met name dat laatste feit had er voor moeten zorgen dat ik al een babybelt zou moeten hebben...Ben herniapatient, helaas een versleten en beschadigde rug...kan alle steun en hulp gebruiken. Ben zeer benieuwd naar dit product...

 104. mamavanDHH mamavanDHH

  105

  Het ontlast je rug en ondersteund je buik! Perfect voor mij! Tijdens de eerste zwangerschap kreeg ik een gigantische buik, haha en had erg last van mijn rug. Leek wel ren beknelde zenuw en kon er soms haast niet van lopen. Dit is nooit meer weggegaan en ben nu zwanger van de 2e. Ben pas net zwanger maar heb nu al veel last, en ook weer van datzelfde plekje! Het belemmerd me enorm, wie weet helpt deze band!

 105. frannie750 frannie750

  106

  De babybelt ontlast de rug en geeft ondersteuning bij de buik Ik zou er graag een willen winnen heb een holle rug zou der graag een willen Graag francis

 106. Kim mama van 2 Kim mama van 2

  107

  De anita babybelt ontlast de lende en de rug en ondersteund de buik van de zwangere vrouw. Wij hebben er na ons 1e kindje 3,5 jaar over nagedacht of we een 2e kindje wilde i.v.m met de hele erge last van mijn bekken na de zwangerschap. Dit is nooit mee helemaal weggegaan helaas. Ik ben nu 13 weken zwanger en het gaat Tot nu toe erg goed met mij bekken maar er is 99% kans dat ik weer veel pijn krijg. Daarom moet ik er dus alles aan doen om het te verlichten. Wellicht bied een Anita baby belt ook verlichting vanwege de andere houding waardoor je je rug ontlast en wellicht dus ook voor een deel de bekken. Groetjes, Kim

 107. mirandakester mirandakester

  108

  Het ontlast je rug en ondersteunt je buik. Ik zou er graag een winnen en was er al naar op zoek omdat ik op mijn werk veel "moet" bukken en tillen. Ik werk in de kinderopvang, op een dreumesgroep. Erg leuk en tot nu toe gaat het werken ook nog steeds goed. Om dat zo te houden is wat extra ontlasting en ondersteuning natuurlijk welkom. ;) Groetjes Miranda

 108. Esmeralda_Groenland Esmeralda_Groenland

  109

  De buikwand: zorgt ervoor dat de buikwand na de bevalling herstelt zorgt ervoor dat buik, heup en billen weer als vroeger worden en garandeert een prettig draagcomfort Lijkt me ideaal, omdat ik het prettig vind om wat ondersteuning te hebben.

 109. rs.meerloo rs.meerloo

  110

  De Anita Babybelt ontlast de rug en ondersteunt de buik. Dit zou perfect zijn voor mij, aangezien ik al vanaf 21 wk thuis zit vanwege rugklachten en bekkeninstabiliteit. Therapie helpt iets, maar dit ter extra ondersteuning zou super zijn!! Dat zou het iets makkelijker maken, de laatste weken.

 110. TiimSamm TiimSamm

  111

  Effectieve hulp tegen lende- en rugpijn. Hij ontlast de rug en ondersteunt de buik! Mijn rugwervel is licht scheef gegroeid waardoor ik altijd al last van mijn rug heb, nu tijdens de zwangerschap merk ik dat er toch wel een hele zware last op komt. Dat is voor mij de reden waarom ik hem zou willen winnen!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >