Win 1 van de 2 Playmobil speelgoedsets!

Door: Mamaplaats 213 reacties

Win 1 van de 2 Playmobil speelgoedsets!

PLAYMOBIL® bestaat al meer dan 35 jaar en inspireert kinderen om eigen avonturen te creëren. De speelsets van PLAYMOBIL® stimuleren de hand- en oogcoördinatie, zijn vermakelijk en het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden worden verder ontwikkeld. 85% van de ouders zijn van mening van dat fantaseren een belangrijke pijler is in de ontwikkeling van het kind. Om kinderen hun fantasiewereld verder te ontwikkelen speelt speelgoed een belangrijke rol. PLAYMOBIL® heeft hierop ingespeeld met hun speelgoed. Op Mamaplaats kun je nu kans maken op 1 van de 2 speelgoedsets, waarvan er een is gericht op jongens (Wilde Westen speelset) en de anders op meisjes (Grote paardenranch speelset). Wilde Westen De echte waaghalzen kunnen hun avonturen beleven met de nieuwe Wilde Westen speelset. Met man en macht proberen de sheriff en soldaten het goudtransport te beschermen tegen bandieten. Tegelijkertijd is het western fort in groot gevaar, want vijanden kunnen de vesting ongemerkt binnendringen via de vergrendelbare geheime deur. De goudmijn, cowboys en indianendorp met tipi en totempaal staan verder garant voor uren speelplezier. De paardenranch Alle paardenfans kunnen hun avonturen beleven in de nieuwe paardenmanege van Playmobil. De Grote paardenranch biedt plaats aan vier ruime stallen met echte Colorado Rangers in paardrijkleding die de paarden verzorgen. Wil je een rondje met de huifkar rijden, de paarden schoonspoelen bij de verzorgingspost of als een echte acrobate balanceren op de rug van een paard? Op de paardenranch van Playmobil is alles mogelijk!

Hoe win je een Playmobil speelgoedset?

Beantwoord de volgende vraag zo uniek mogelijk: "Wat vind jij zo leuk aan Playmobil?"

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
213 Reacties

Reacties

 1. nahsuusje nahsuusje

  1

  Duurzaam leuk en gevarieerd speelgoed. Playmobil speelgoed van mij van vroeger speelt onze dochter nu ook mee. Beide sets zijn erg leuk.

 2. mamavan4kids mamavan4kids

  2

  ik vindt playmobil zo leuk voor mijn kinderen omdat het sterk onverwoestbaar speelgoed is daar kunnen veel speelgoedfabrikanten nog wat van leren :D en wat ik ook zo leuk vindt is dat het zoveel verschillende thema's heeft en nog een pluspunt mijn oudste van 9 (jongen)speelt net zo lief ermee als onze eennajongste van 3 (meisje) dus echt speelgoed waar de oudste 3 samen mee kunnen spelen en als straks onze kleine spruit groot genoeg is kan ze meespelen met haar broers en zus :D

 3. Debby Ouwerkerk Debby Ouwerkerk

  3

  het leuke aan playmobil is dat het zo tijdloos is en kinderen kunnen er al hun fantasiespelen in kwijt! ik vond het zelf vroeger altijd fantastisch als ik bij oma weer met de playmobil mocht spelen!! De verschillende thema's zijn erg leuk en daarom geschikt voor iedereen!!!

 4. Alinda Visser Alinda Visser

  4

  Eigelijk omdat playmobil heel er duurzaam en tijdloos is. zelf speelde ik toen ik klein was uren met de playmobil samen met een vriendin. Nu kan straks als mijn zoon er groot genoeg voor is ook weer mee spelen en dat vind ik dan erg leuk.

 5. SandraT SandraT

  5

  Playmobiel is nu echt speelgoed wat altijd leuk blijft! Het playmobiel van vroeger wordt straks ook weer gebruikt door onze zonen. Het is zo tijdloos en je hebt allerlei thema's. Eigenlijk is er voor elk kind wel een leuk thema te krijgen. Met recht voor elk wat wils!!

 6. jolanda besems jolanda besems

  6

  Playmobiel is tijdloos,je kan het doorgeven aan de jongere onder je

 7. jhbakkenes jhbakkenes

  7

  Playmobil is het meest fatasierijke speelgoed. De kinderen kunnen er eindeloos mee spelen en de meest gekke fantasiewerelden komen naar boven. Het blijft mooi zelfs na 30 jaar kan je er weer mee spelen.

 8. Linda Wullings Linda Wullings

  8

  Omdat het maar niet stuk te krijgen is! Em het is bovendien tijdloos en altijd erg leuk o mee te spelen!

 9. mrlmcmr mrlmcmr

  9

  Ik vind Playmobil zelf leuk om mee te spelen en mee te gaan in de fantasiewereld van mijn dochters van 0, 2 en 5 jaar oud. En zij vinden het leuk dat ik meespeel met playmobil als een van de weinige spelsoorten. Dus Playmobil staat voor ons synoniem met quality time tijdens spelplezier.

 10. Wendy Evers Wendy Evers

  10

  Stimuleerd het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden daarbij komt ook nog eens dat het eindeloos lang speelplezier opleverd. Dit alles goed genoeg voor hun eigen avontuur in hun eigen fantasiewereld!

 11. Anja Anja

  11

  Playmobil vind ik echt geweldig speelgoed omdat het gebruikt kan worden door kleinere kinderen maar ook door groot. Het stimuleert tot het spelen van rollenspellen en de eigen fantasie wordt sterk geprikkeld. Ook voor de fijne motoriek werkt het heel stimulerend. Naar mijn idee kun je er nooit genoeg van hebben want op een of andere manier zorgen de kinderen altijd dat het met elkaar gecombineerd kan worden ook al zouden wij als ouders denken dat het thema niet bij elkaar past.

 12. alexfb alexfb

  12

  Playmobil is het meest fatasierijke speelgoed. De kinderen kunnen er eindeloos mee spelen en de meest gekke fantasiewerelden komen naar boven. Het blijft mooi zelfs na 30 jaar kan je er weer mee spelen.

 13. Dorien1985 Dorien1985

  13

  Wat ik zo leuk aan Playmobil vind is dat je aan het speelgoed merkt dat de Playmobil makers jarenlange ervaring hebben met het maken van speelgoed. Het is mooi, duurzaam, écht en het blijft aantrekkelijk voor jong én oud... ;-). Het allerleukste is dat dit speelgoed i.t.t. tot veel ander speelgoed gewoon met de hand en een stemmetje erbij 'bediend' moet worden :-) Het prikkelt de jonge kinderen in hun fantasie. Playmobil, wie is er niet groot mee geworden? Wij wel, en geven deze 'traditie' graag door aan onze dochter van bijna 4 en onze zoon van bijna 2 jaar. Als ik zie hoe dol is ze op haar prinsessenkasteel en hoe leuk kleine broer het al vind, dan geniet ik daar enorm van. Het is echt een topper!

 14. carla carla

  14

  Playmobil is mooi, degelijk, prikkelt de fantasie en kinderen blijven nieuwe dingen ontdekken. Playmobil is gewoon speelgoed wat blijft generatie op generatie!

 15. anthurium anthurium

  15

  Playmobil is kleurrijk en oerdegelijk waardoor het vele jaren speelplezier biedt!Fantasie kent geen grenzen!

 16. braamn braamn

  16

  Over Playmobil ben ik super tevree, want het gaat hele generaties mee. Of je nu een kleine ridder hebt of een echte prinses, Playmobil is altijd een succes!

 17. ar1971 ar1971

  17

  Playmobiel is duurzaam en kan mijn kind er urenlang mee spelen en fantaseren.

 18. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  18

  Dat mijn kinderen met het Playmobil van mij vroeger spelen en hun nieuwe Playmobil. Kortom het is van alle tijden

 19. Tijsie Tijsie

  19

  Playmobiel ,laat kinderen echt tot spel komen,rollenspel waarbij jongens en meisjes.hun hart op kunnen halen en samen spelen. Binnen geweldige them,'s ridders ,piraten en vakantie .poppenhuizen noem maar op ! Het is onverwoestbaar,degelijk en kunt het goed schoonhouden en het is van alle tijden. Al vind ik de poppetjes van nu wel wat mooier ;) .

 20. jackstek jackstek

  20

  Het leukste aan Playmobil vind ik dat het de fantasie van de kinderen enorm prikkelt. Als ik zie en hoor hoe ze zichzelf in een "fantasie wereld" wanen met de daarbijbehorende stemmetjes en acties....echt kostelijk !! Ook erg leuk....er komen steeds weer leuke nieuwe items bij, die je dan ook weer perse wilt hebben natuurlijk...:-)

 21. ik uit amsterdam ik uit amsterdam

  21

  Playmobil is tijdloos! Als klein kind heb ik er zelf mee gespeeld en bestond het al tijden, en het is nog duurzaam ook! En wordt het vies? even in een sopje en het is weer als nieuw! Het is gewoon goed.

 22. xkimiejx xkimiejx

  22

  playmobil is creatief en uitdagend. Je kan alles sparen en er 1 groot speeldorp van maken. Goed voor de fantasie!

 23. kaykay1 kaykay1

  23

  Heb er als kind , samen met mijn zussen eindeloos mee gespeeld.Poppenhuis erbij, en zelf de spannendste verhalen verzinnen. Heb nu nog playmobile van toen ik klein was. Mijn zoontje vind het ook geweldig om :) mee te spelen. Ze gebruiken hun creativiteit, en fantasie, en een bijkomend voordeel: Het gaat bijna niet kapot

 24. Jepsie Jepsie

  24

  als kleine kinderen speelden we er zelf al mee, en nu wil ik dit fantastische speelgoed dolgraag winnen voor mijn kinderen. Het is zo leuk!

 25. jacoline jacoline

  25

  Papa en mama en al mijn ooms en tantes, neven en nicht hebben vroeger (en nu nog steemibds) met playmobil gespeeld. Gelukkig hebben ze nog wat bewaard voor mij. Zo goed en stevig van kwaliteit is het (ook de kleuren blijven mooi). Als ik er nu mee speel willen papa en mama er nog steeds mee meespelen (ze zeggen wel dat ze me helpen, maar ze vinden het veel te leuk om er nog mee te spelen). Je kan er ook van alles mee, als je maar genoeg fantasie heb. Nu wil ik graag playmobil voor mijzelf alleen (en mijn vriendjes, neefjes en nichtje mogen er natuurlijk ook mee spelen hoor)en ik ben dol op paarden. Het zou dus fanatastisch zijn om zelf de paardenranch te winnen, omdat ik dol op dieren (en playmobil) ben. Kunnen mijn kinderen er later ook nog mee spelen. Groetjes van Mieke.

 26. Rixt Rixt

  26

  Ik speelde vroeger samen met mijn zus uren met de playmobil en gelukkig hebben mijn ouders het voor me bewaard zodat met de aanvullingen die mijn twee jongens hebben gekregen, zij er nu ook uren mee aan de tafel zitten. En straks gaat vast ook hun kleine zusje meespelen. Gezellig met z'n allen aan tafel. En stiekem spelen paps en mams ook nog steeds mee.

 27. SNEEUWKLOK SNEEUWKLOK

  27

  Voor mamma is playmobil ook leuk! Ik mag namelijk eerst alles in elkaar zetten. Dat is dus echt een leuk precies klusje. Dan zie je dus hoe doordacht alles in elkaar zit (zoals het zwembad met waterpompje voor de douche). Er zit zelfs speciaal gereedschap bij om alles met koppelstukjes in elkaar te zetten! Ons dochtertje is gek van diertjes (voorkeur gaat dus ook uit naar de Paardenranch)en die zien er heel lief uit. Die diertjes beleven in de bijbehorende setting de leukste avonturen. Welke ook vaak een variant zijn van wat ons dochtertje die dag heeft meegemaakt. Enige tijd terug is ze bij een meisje wezen spelen waar ook een manege en veehouderij was. Dit heeft diepe indruk op haar gemaakt. Met deze paardenranch kan ze het nog vaak naspelen. En ik? Ik zet het met liefde en plezier in elkaar!

 28. hagels hagels

  28

  Mijn zoon van 6 speelt met hart en ziel, Dagelijks met zijn playmobil. Ook mijn kleine meid van twee, Doet vol overgave mee. Dus zowel voor groot als klein, Is spelen met playmobil superfijn!

 29. DeniseH88 DeniseH88

  29

  Playmobile geeft een hele goede weerspiegeling weer van de wereld waarin we leven. Kinderen kunnen er lang mee spelen en raken gewend aan verschillende aspecten die we in het leven tegenkomen. Ik bedoel daarmee mensen op veel verschillende plekken en in verschillende situaties; voorbeeld is een kinderboerderij, een ziekenhuis, school, winkels etc. Ze leren dat mensen moeten werken en ook plezier kunnen maken.

 30. Lynda Lynda

  30

  Playmobil is gewoon zo leuk dat ik er als mama zijnde nog erg leuk vindt om samen met mn kleine meid ermee te gaan zitten spelen! M'n meisje is helemaal weg van de Country serie, waar de paardenranch onder valt. Echt een kleine paardenmeisje! Ze heeft er nu een paar kleinere doosjes van, maar het is gewoon o zo super leuk! Ze kan dr fantasie in kwijt, ze kan er samen of alleen mee spelen. Zij heeft uren speelplezier ervan, is uit te breiden en het is duurzaam speelgoed! Dus wat wil je nog meer? Ze is zelf nu aan t sparen voor de paardenranch, maar het zou helemaal super zijn, wanneer ze m winnen mag! Voor dr verjaardag heeft ze de ponyranch gekregen. Jeej wat is daar gek mee! Hiermee komen we de herfst/winter makkelijk mee door! En wisselen de playmobil in de lente wel weer om voor wat anders om mee te spelen (denk aan buitenspeelgoed).

 31. Cora Cora

  31

  Het leuke van Playmobiel is dat het allemaal super mooi is gemaakt waardoor bij het spelen alles net echt lijkt! Kinderen kunnen hierdoor de leukste verhalen/situaties bedenken die in het echte leven ook voorkomen.

 32. Mariska Mariska

  32

  Playmobil is gewoon tijdloos en onverwoestbaar. Onze zoon speelt nu met de Playmobil van zijn vader en wie weet spelen zijn kinderen er in de toekomst weer mee. Lijkt ons dus super om het westerndorp voor hem te winnen!

 33. petrivn petrivn

  33

  Zowel mijn man als ik hebben vroeger veel met Playmobil gespeeld. Ik was een echte "sloperd", maar de Playmobil is voor het grootste deel nog steeds heel. Onze zoon is nu bijna 4 en begint ook de wereld van Playmobil te ontdekken. De doos met Playmobil van vroeger is al van de zolder af en hij speelt er maar wat graag mee. Ook in de verschillende Sinterklaasboeken is Playmobil veelvuldig aangestreept. Ik weet zeker dat Stan (net zo'n sloperd als zijn moeder) super blij zou zijn met een van de twee sets. Ook hij is er ondertussen wel achter dat Playmobil onverwoestbaar is.

 34. Wsilma Wsilma

  34

  playmobiel is leuk en uitdagend speelgoed voor jonge kinderen maar ook voor iets oudere kinderen het is niet alleen goed voor de motoriek van een kind maar ook voor hun fantasie door een rijkere fantasie leerst een kind zich makkelijker inleven in een ander dus playmobiel draagt veel bij in de ontwikkeling van een kind ik 4kinderen waarvan er 3 graag met playmobiel spelen

 35. froukjev froukjev

  35

  Wij hebben hier 2 bakken playmobiel staan, de 123 playmobiel voor mijn zoon van 1.5jr en de 4+playmobiel voor mijn dochter van 4. wanneer ze allebeide hun eigen bak hebben is het gegarandeerd de hele middag speelplezier!!! Op hun sinterklaas verlanglijstje staat dan ook natuurljik de playmobiel erop geschreven want de Sint moet weten dat zij hier veel speelplezier aan beleven!

 36. wendy hal wendy hal

  36

  Helaas had ik als kind geen playmobil des te meer vind ik het leuk om het mijn kleine man te geven inmiddels heeft hij al een aardige collectie bijelkaar en kan hij er heerlijk mee spelen zo ook mama kan ik me toch ook nog een beetje kind voelen. Het is zeer sterk speelgoed die haast niet kapot te krijgen is mijn zoontje speelt graag na wat er op school gebeurd met zijn eigen playmobil school en ook de vakantie van afgelopen zomer deed hij met de vakantieserie even na bootsen. 1 woord geweldig!

 37. Marissa Vermeulen Marissa Vermeulen

  37

  Dit speelgoed is zo ontzettend leuk om mee te spelen. Het is duurzaam en staat nog elk jaar op het Sinterklaas verlanglijstje van mijn beide kinderen. Ook ik speel nog vaak met hen samen...je fantasie kan je er zo heerlijk op loslaten. Hier dus ontzettend welkom!!!

 38. iertje007 iertje007

  38

  De wildwest-set van playmobil zou ik heel graag willen winnen voor mijn drie kids. We zijn deze zomer op rondreis in Amerika geweest en daar hebben de kids veel geleerd over Indianen en Cowboys. Ze zijn heel enthousiast geworden! Playmobil vinden ze alledrie erg leuk speelgoed, en een playmobil set met cowboys en indianen zouden ze dus echt geweldig vinden!

 39. EdithB EdithB

  39

  Waar mijn zoon vroeger,mee speelde,is nog steeds zo actueel,dat nu zijn dochtertje ermee speelt.Onverwoesbaar en het stumuleert de fanasie.

 40. chesraso chesraso

  40

  Wat ik zo leuk vindt aan playmobile is: dat het zo supersterk speelgoed is en zo tijdloos. Mijn zoontje speelt nog met het playmobile van mijn broer die dit jaar 40 geworden is. Het is echt waar naar zijn geld en ze kunnen er eindeloos hun fantasie in kwijt.Hele gebeurtenissen worden er na gespeeld.Zelfs mijn dochtertje van 1,5 is gek op de paardjes en prinsesjes van haar grote zus. Ik vindt het gewoon super speelgoed!

 41. marieke veen marieke veen

  41

  Playmobile speelgoed stimuleert kinderen tot een rijke fantasie, de verschillende sets worden ook door elkaar gehaald, opeens komt er een moderne brandweer auto een brandje blindden in het kasteel. Fantastisch!

 42. Oldie Oldie

  42

  Het komt wel in een bepaalde setting maar een kind kan heel goed zijn fantasie gebruiken om van alles en nog wat te maken. Het is heel goed te combineren met andere speelgoed. Het is heel sterk en door de beweegbare armen en benen is het voor de kinderen leuk om mee te spelen. Er is namelijk weinig aan als de poppetjes altijd om vallen. Ik heb alles van mijn kinderen van 37 jaar geleden bewaard en koop nu weer geregeld wat voor onze kleinzoon.

 43. minimonkey minimonkey

  43

  Het is tijdloos, niet stuk te krijgen, sluit geweldig aan bij de beleving van kinderen (groot en klein!) en stimuleert en daagt uit om zelfstandig te spelen en je fantasie te gebruiken!! Playmobil wordt generatie op generatie doorgegeven bij ons in de familie. Het idee dat mijn dochtertje het doorgeeft aan haar dochter en zij weer aan die van haar etc etc.. Geweldig toch! Dat kan met Playmobil!!

 44. Miekie Miekie

  44

  Omdat het je kleine wereldje zo groot maakt.

 45. mamavanharleyenelvis mamavanharleyenelvis

  45

  Playmobil...ah een stukje jeugdsentiment..maar dat niet alleen, het is veel meer dan dat, of ik nu speel met mijn zoon van 10, mijn dochter van 9, mijn neefje van 9 of mijn nichtje van 2 ze zijn allemaal verzot op dat leuke speelgoed. Het is zo goed als onverwoestbaar, makkelijk schoon te maken en ik denk dat het favoriet is omdat het speelgoed altijd mee doet met wat voor spannend verhaal je ook in je hoofd hebt zitten die dag, een circusact,je hondje uitlaten,tussen de dino's lopen, naar de dierentuin, overleven in de jungle racen met je autos'.. met playmobil kan het allemaal!en deze leuke sets hebben wij nog niet..we duimen heeeeel hard!

 46. Yolanda hubert Yolanda hubert

  46

  Wat ik zo leuk aan playmobil vind: is dat mijn zoontje en dochtertje allebij geheel in hun eigen belevevingswereld de dag verwerken. En heel belangrijk het is zo tijdloos, ieder generatie kent het en heeft er mee gespeeld.

 47. sandra1968 sandra1968

  47

  Papa heeft er mee gespeeld, mama heeft er meegespeeld en nu spelen onze 3 kinderen er ook mee !! en wat een leuke thema's heeft Playmobil tegenwoordig !! Als ik er al niet verliefd op was dan zou ik het nu zeker worden......

 48. judokid judokid

  48

  Het is van een geweldige kwaliteit en het is leuk voor elk.. Je hebt er jarenlang onwijs veel plezier van!

 49. Mariska Deventer Mariska Deventer

  49

  je bent nooit uitgespeeld groot of klein.

 50. Lonetta Lonetta

  50

  Playmobil is gewoon helemaal top! Geen auto of pop kan daar tegen op. Hun eigen fantasie kunnen ze in playmobil helemaal kwijt, En dus goed voor hun belevingsmogelijkheid Dus naar mijn idee het beste kado wat je kan winnen En wat mijn 4 kids zullen beminnen!

 51. Wilhelmina Bakker Wilhelmina Bakker

  51

  playmobil is zo mooi gemaakt het is net echt maar dan in het klein de kinderen kunnen er zo fijn meespelen en mamma en pappa kunnen dan ook weer even kind zijn het zou fantastisch zijn als we iets zouden winnen

 52. bijarno bijarno

  52

  Echt alles is leuk aan Playmobil, de kinderen kunnen er urenlang mee spelen. Het stimuleert hun fantasie en is bijna niet stuk te krijgen. Bij mijn moeder spelen ze met de Playmobil die mijn zus en ik vroeger hadden. Er staat nog steeds Playmobil op het verlanglijstje van mijn bijna 12 jarige dochter. Laat haar lekker plezier hebben, zij is een Playmolbilmoeder, geen poppenmoeder :-) en mijn zoontje heeft helemaal zelf gespaard voor de school en daar is hij trots op, nu kan hij eens de meester zijn :-)

 53. inge inge

  53

  omdat je er lang mee kan spelen het is voor vele leeftijden

 54. Froukje ten Hoeve05 Froukje ten Hoeve05

  54

  Voor Sint en Piet is Playmobil het leukste speelgoed waar hij kinderen blij mee maken kan. Als Piet 's nachts door de schoorsteen klimt om de verlanglijstjes op te halen, ziet hij het speelgoed liggen dat hij jaren geleden al eens bracht: nog steeds volop in gebruik toch zo mooi gebleven. Dit stemt hen zeer tevree!!!

 55. Ladypatries Ladypatries

  55

  Ik vind Playmobil echt heel erg leuk omdat je er zo lekker je fantasie mee op de vrije loop kan laten gaan. Helaas heb ik zelf geen Playmobil gehad, maar wel had ik een speelkameraadje die een hele verzameling had. Wat een avonturen hebben wij beleefd zeg!! Prachtig gewoon. Ik zou dat natuurlijk met alle liefde aan mijn kleine door willen geven en deze met Playmobil laten spelen en geven natuurlijk. Het is wel lastig om een pakket te kiezen omdat er zo verschrikkelijk veel mogelijkheden zijn. Het is tijdloos en hoe fantastisch zou het zijn als mijn kleine met verschillende thema's die Playmobil heeft eigen nieuwe avonturen kan maken? Bij het doorbladeren van de grote speelgoedboeken zo rond de komende feestdagen is er zoveel moois en leuks.. Ik raak er niet over uitgesproken hoeveel mogelijkheden en kanten je uit kan mat Playmobil!!

 56. patricia1978 patricia1978

  56

  Spelen met Playmobile is heerlijk doen alsof, en dat is als je jong bent lekker veilig,erg belangrijk maar vooral heel tof!

 57. Karen Cremer Karen Cremer

  57

  Playmobil is onverwoestbaar speelgoed en prikkelt de fantasie van kinderen. Onze kids vinden het geweldig om mee te spelen. En iedere keer verzinnen ze weer een nieuw verhaal. Zo leuk om te observeren! Onze dochter is helemaal gek van paarden, dus voor haar zou dit een enorm mooi cadeau zijn.

 58. Yvonne1985 Yvonne1985

  58

  Omdat het tijdsloos speelgoed is wat hier noiot verkocht zou worden en zelfs nog gebruikt zou worden voor toemostige kleinkinderen XD maar eerst voor mijn eigen kindertjes natuurlijk en de oppas kindertjes!

 59. Annemiekbo Annemiekbo

  59

  Vroeger vond ik het zelf ook erg leuk om met playmobil te spelen. Ik was helemaal blij dat er playmobil meisjes kwamen. En gelukkig hebben mijn ouders alles bewaard, maar nu spelen mijn neefjes er mee. Voor mijn zoon wil ik graag het stoere Wilde Westen winnen, zodat hij van de winter binnen leuk cowboytje kan spelen.

 60. nessen nessen

  60

  Playmobiel is tijdloos en ook eigentijds. Heel realistisch voor uren en uren speelplezier. Het playmobiel van "vroeger" kan ook nu nog goed gebruikt worden en matcht ook prima met het playmobiel van nu.

 61. Sandra Etten Sandra Etten

  61

  Naast dat het de fantasie prikkelt en super sterk is. Kun je als volwassenen ook gewoon meespelen met de kinderen. Dat is dubbel zo leuk, als papa en mama ook mee doen. M'n dochter is gek op paarden dus dat zou helemaal super zijn.

 62. Cindy Russon Cindy Russon

  62

  Palymobil zorgt er elke keer weer voor allerlei thema's te verzinnen die bij de belevingswereld van de kinderen passen, Egypte, Range , Piraten (ja klopt ik heb 3 jongens thuis en ook vele playmobilsets). Bij opa en oma spelen ze nog met de playmobil welke nog van hun vader is geweest en dat is opnieuw uitdagend want dat is toch heel anders dan de playmobil welke wij thuis hebben. Een extra playmobilset willen de jongens dus graag winnen.

 63. fabienne fabienne

  63

  Playmobil staat voor : Praktisch, Leerzaam, Amusant, Yzersterk, Mooi, Onverwoestbaar, Boeiend, Interessant en Leuk speelgoed!!! Kortom P-L-A-Y-M-O-B-I-L !!

 64. Marij Marij

  64

  Tijdloos, onverwoestbaar en vooral geweldig om te zien dat het van generatie naar generatie gaat!

 65. annouelle annouelle

  65

  Omdat ik de uitdaging aanga om deze set binnen 15 minuten in elkaar heb staan.. Met hulp van mijn kinderen...

 66. madeleine nolta madeleine nolta

  66

  het is geweldig of het nu 35jaar is of 100 jaar het blijft leuk en mijn kids die het niet hebben zullen er erg blij mee zijn of worden .

 67. sjamanta sjamanta

  67

  Als ik playmobie zie, droom ik automatisch weer van vroeger. Wat heb ik hier ontzettend veel mee gespeeld en wat heb ik hier veel avonturn mee meegemaakt. Samen net mijn man verheug ik me er zo opdat ook onze kinderen hier hun fantasie op kunnen botvieren. Wie weet wat ze gaan vezinnen en dat vind ik zo leuk! Misschien wordt het wel 1 groot familieavontuur, want ik denk niet dat mijn man en ik aan de zijijn toe kunnen blijven kijken. Ach en als we niet mee mogen doen, dan spelen we gewoon stiekem s' avonds als ze slapen... ;-)

 68. timmem timmem

  68

  voor kleinzoon tije, met 2 zusjes ook leuk speelgoed voor een stoere vent

 69. Corine_79 Corine_79

  69

  Wat ik zo leuk vind aan Playmobil is dat het zo tijdloos is, ik weet nog dat mijn ouders vroeger 2 supergrote bakken vol hadden (wat jammer dat ze dit hebben weg gedaan) mijn broer en ik konden niet goed samenspelen maar met playmobil waren we, uren zo niet dagen zoet mee. Playmobil helpt met de eindeloze hoeveelheid thema's onze kinderen hun fantasie te laten ontwikkelen, hun speelplezier te vergroten, maar ook het zelfstandig spelen word bevorderd. Het verminderd hangen voor de TV of computer Maar het allerbelangrijkste hier is dat mijn veelal ruziënde dochters samen spelen zonder ruzie te maken, te verzinnen samen de leukste rollen spelen en zijn op zulke momenten superlief voor elkaar en daar kan ik dan zo van genieten. De geschiedenis van mijn broer en mij herhaald zich dus!

 70. Clauohb Clauohb

  70

  Playmobil is leerzaam en duurzaam,met meerdere kinderen mee te spelen en te delen. Wat belangrijk is , is het goed schoon te houden. Playmobil is een must in elke huis, en komen vriendjes veel bij ons thuis. Dit is een super cadeau voor de sint, mijn kind is dan tevree en speelt er heel wat jaren mee.

 71. marcelle troost marcelle troost

  71

  echt jeugd sentiment ik speelde er mee en zou het ook graag aan me kids willen geven alleen is het voor mijn portemonnee iets te duur

 72. Patricia Nienajadlo Patricia Nienajadlo

  72

  Playmobil is juist zo leuk omdat het zo simplistisch is. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten tijdens het spelen met playmobil. Dat is de reden dat ik Playmobil leuk vind voor mijn 3 kinderen. Laat ze maar lekker wegdromen in hun eigen fantasie verhaal

 73. Ivonne Ivonne

  73

  Playmobil zorgt voor uren speelplezier, ik kan heerlijk samen met mijn dochter genieten van het samenspel. Aan fantasie geen gebrek want we combineren meerdere sets! Wat voor mij ook weer heerlijk is want ik mag weer heerlijk kind zijn!

 74. Jirka V veen Jirka V veen

  74

  Mijn kids gaan er zo in op in de avonturen die ze er mee verzinnen. Ze hebben er uren speel plezier mee. Ze hebben ook nog playmobile van mij van vroeger er bij

 75. Daantje Daantje

  75

  Ons dochtertje wordt binnenkort opgenomen in het ziekenhuis. Het lijkt mij een ontzettende leuke afleiding om haar daarna met het playmobil te laten spelen en ziek zijn een beetje hierdoor zal vergeten. Wij hebben geen playmobil-speelgoed, ik heb er zelf nooit vroeger mee gespeeld, dus dit is een unieke kans om er 1 te winnen en uit te testen of het inderdaad waar is dat je er zoveel plezier aan kunt beleven.

 76. WGeluk WGeluk

  76

  Het is speelgoed waarbij kinderen nog moeten nadenken wat ze spelen. tegenwoordig is er heel veel speelgoed met batterijen waarbij ze hun fantasie niet kwijt kunnen. En bij playmobile kunnen ze dat wel! En natuurlijk is het niet kapot te krijgen!!

 77. door43 door43

  77

  wie met playmobile speelt en ziet hoeft ander speelgoed niet!!!!!!!!

 78. Leonie1976 Leonie1976

  78

  Mijn kinderen dromen al helemaal weg als opa weer een garage of speeltuin heeft gebouwd van Lego en ze daarmee kunnen spelen. Met Playmobil kunnen ze dit makkeljker zelf en dus hun eigen wereld creëren. Het is onverwoestbaar speelgoed waar dus lang mee gespeeld kan worden.

 79. hutjevlut hutjevlut

  79

  Playmobil is tijdloos en super degelijk. Voor elk kind wat wils. Of je nou van dieren houdt, auto's, speeltuin, het maakt niet uit. Bijna alles wat er in het echte leven te doen is, is er ook in playmobil-vorm. Playmobil stimuleert de fantasie. Mijn dochter speelt er graag mee. Zelfs met mijn playmobil van vroeger!

 80. Kaatje Kaatje

  80

  Het leuke aan Playmobil is dat het van alle tijden is, voor jongens en meisjes en voor heel uiteenlopende leeftijden. Beide opa's en oma's hebben nog Playmobil van dertig jaar geleden en dat is nog steeds in goede staat. Ons zoontje en dochtertje vinden het dan ook super om mee te spelen en ook papa en mama spelen dan graag even mee! Het is gewoon erg leuk en degelijk speelgoed!

 81. Thea Feenstra Thea Feenstra

  81

  Het is leuk tijdloos speelgoed en degelijk! Ik speelde er als klein meisje met veel plezier uren mee! En ik hoop dat onze dochter dat ook zal doen mocht ze deze mooie speelset winnen...!

 82. Claudia Lemmens Claudia Lemmens

  82

  Wow, wat gaaf ! Met de mooie set van het Wilde Westen kunnen onze 4 kinderen een heel mooi spel/ theater met elkaar spelen zodat ze geen tijd meer hebben om aan de DS/ tablet of computer te denken !

 83. Tamaardappel Tamaardappel

  83

  Dat het in mijn jeugd al helemaal geweldig was en ik nu als moeder nog steeds als een klein kind bij de speelgoed winkel vlinders in mijn buik krijg bij dit speelgoed!

 84. Mirde Mirde

  84

  Because it's a small world after all!

 85. BiancaKZ BiancaKZ

  85

  Wat Niet

 86. Wendelina Wendelina

  86

  Samen met mijn 2 dochtertjes even kunnen ontsnappen aan ons "gewone" leventje en ons helemaal begeven in een prachtig wereldje waarin alles mogelijk is!!! Playmobil is fantastisch spul wat nooit verveelt omdat je elke keer weer een ander verhaaltje kunt spelen! LEUKE ACTIE!

 87. BrigittVB BrigittVB

  87

  Goedemiddag,Wat ik zo uniek aan Playmobil vind is, dat mijn zoontje die de rust niet heeft om ergens langdurig mee te spelen, met Playmobil WEL uren zoet kan zijn!! en sindsdien... u raad het al, alleen maar Playmobil!zoveel variatie, geweldige thema's, super!!

 88. Roos Meijers Roos Meijers

  88

  Omat mij kinderen er heel veel plezier aan hadden. En ik hoop als ik win mijn kleinkinderen ook hun fantasie er op los kunnen laten gaan.

 89. Corianne Grootaarts Corianne Grootaarts

  89

  Playmobil is eeecht tijdloos!! Mijn zoon van 2,5 speelt ermee, mijn dochter van 5 speelt ermee. Het leuke van playmobil vind ik dat je er zo leuk mee kan combineren. Alles past op en bij elkaar. De jongensplaymobil van mijn zoon kan hij heel goed bij de meisjesplaymobil van mijn dochter mee laten spelen en andersom. De accessoires: in een woord super.Wat ik misschien nog wel het belangrijkste vind is dat de fantasie van mijn kinderen elke dag weer opnieuw geprikkeld wordt om weer een nieuw verhaal na te bootsen. Het verveeld nooit. Geweldige uitvinding!

 90. angelique kreugel angelique kreugel

  90

  dat het tijdloos onverwoestbaar is en dat beide kids er uren veel plezier aan beleven

 91. ryfuse ryfuse

  91

  Door mn twee zoontjes ben ik in aanmerking gekomen met Playmobil. Ze vinden het geweldig en kunnen er uren mee spelen. Ze hebben een grote fantasie en Playmobil speelt daar goed in mee! Het ene moment zijn ze stoere ridders. Het andere moment gaan ze lekker zwemmen in het zwembad en spelen ze er vadertje en moedertje mee. Ik vind het erg leuk om naar te kijken hoe ze mee gaan in de Playmobil wereld. Aan het eind van de dag gaan we het vaak samen weer mooi neerzetten. Dat vinden we alledrie erg leuk, zo doet mama ook nog een beetje mee!

 92. mamarovileur mamarovileur

  92

  Playmobil is tijdloos! Mijn 2 dochters spelen er erg graag mee, ook met het playmaobil wat vroeger van papa was, en het is van zo'n goede kwaliteit, dat hun kinderen er straks ook zeker weer mee spelen.

 93. esdoef esdoef

  93

  Playmobil is eindeloos tijdloos speelplezier voor jong en oud, met plezier samen opgebouwd.

 94. Mamamanuela Mamamanuela

  94

  het leukste aan playmobiel speelgoed vind ik de duurzaamheid en variatie! kinderen kunnen er zo lang en leuk mee spelen! het bestaat ook al zo lang en ken het nog uit mijn kindertijd dus nog extra leuk dat mijn kinderen er ook weer mee spelen!

 95. leenp leenp

  95

  Wat ik zo leuk vind aan Playmobiel... is dat mijn neefje op bezoek was bij mijn nichtjes (en die hebben alleen maar meiden spullen) en er gewoon helemaal weg van was van hun playmobiel huis. Het maakt dus niet uit of je een jongen of meisje bent met hun eigen fantasie is het gewoon super! Nu heb ik zelf een kleine man hoe geweldig zou het zijn als zijn twee neefjes zouden komen en ze samen de avonturen in het wilde westen kunnen beleven. Het lijkt mij in ieder geval geweldig!

 96. Treesje Treesje

  96

  Wat ik leuk vind aan Playmobil is dat het educatief is, je kind leert rollenspellen en ook verhaaltjes etc. Wat nog bijzonderder is, is dat mijn kind er helemaal gek op is, en dat is nou net nog het belangrijkste!

 97. Elise Logtenberg Elise Logtenberg

  97

  Wat ik zo leuk aan Playmobil vind, is dat de speelelementen aan de ene kant echt lijken, maar toch ook heel speels zijn. Ook kijken de poppetjes je leuk aan met die ronde oogjes en altijd brede lach. Vanaf mijn kinderjaren ben ik al een groot fan van Playmobil. Altijd kijk ik even in de speelgoedwinkels of er weer nieuwe sets zijn uitgekomen. Nu wij net een zoontjre hebben gekregen, hoop ik dat hij net zo gek op en met Playmobil zal zijn als dat ik was en ben.

 98. danielledenboer danielledenboer

  98

  Playmobil vind ik leuk, omdat mijn zoon het leuk vindt!

 99. Leonie Kooi Leonie Kooi

  99

  Nostalgie naar vroeger. Uren aan de tafel of in je kamer spelen met het fort van de indianen (want die bestond toen ook al) of zelfs de poppetjes gebruiken in je poppenhuis. Die nostalgie wil ik mijn 2 jongens ook meegeven.

 100. Kim-dejong Kim-dejong

  100

  Wat is er nou niet leuk aan Playmobil. Vroeger kon ik me er al uren mee vermaken (samen met mijn broertje, vriendjes en vriendinnetjes en later ook met mijn neefjes en nichtjes). Mijn dochter heeft ook een grote fantasie en kan al uren bezig zijn met haar poppen en paarden. Playmobil is dan ook zeker iets wat ze helemaal geweldig zal vinden! Vooral de manege zal haar erg in de smaak vallen! Als wij winnen wordt het een super verrassing op 5 december of misschien wel onder de kerstboom!

 101. maaikecopier maaikecopier

  101

  Creativiteit, fantasie, inspiratie, jong, oud, leerzaam, ontwikkeling, rollenspel, sociaal, avontuur, duurzaam en vooral veel jeugdsentiment! Welkom in de wondere wereld van Playmobil en alle goede eigenschappen die dit speelgoed kent!

 102. wendyke82 wendyke82

  102

  ik zou niet weten wat ik vind van playmobiel,omdat ik daar zelf nooit mee gespeeld heb en mijn kinderen ook nog nooit ik vindt het wel mooi eruit zien die sets en het lijkt me heel stevig speelgoed misschien winnen we een leuk setje om te kijken wat we er van vinden

 103. natasja emmen natasja emmen

  103

  ik vind alles aan playmobil leuk, omdat het zo tijdloos is. ik had toen ik klein was, maar over een jaar gaat Rick er mee spelen en later mischien zijn kinderen.

 104. ethicahumana ethicahumana

  104

  Dat je, je dochter nu al zo haar eigen bij elkaar gefantaseerde spel ziet spelen met delen Playmobil uit mijn jeugd aangevuld met nieuwere moderne Playmobil is gewoon Hèt bewijs van TE GEK speelgoed !!

 105. Anja1985 Anja1985

  105

  Ik heb zelf vroeger alleen maar met de Lego en Barbies gespeeld. Nu hebben onze kinderen van 4 (jongen) en 2 (meisje) al een paar dingen van de Playmobil en het is super leuk speelgoed. Ze spelen er elke dag mee. Ze doen er rollenspellen mee, het is duurzaam en je kunt er elke keer weer iets nieuws bij verzinnen. Mama vind het zelf ook leuk om alles goed neer te zetten en mee te spelen! Dit zou een fantastische prijs zijn voor onze kinderen (en mama...) als we dan moeten kiezen lijkt me de paardenranch het leukst om ook samen mee te spelen! Maar het Wilde Westen is ook heel gaaf!

 106. Melanie Thal Melanie Thal

  106

  het is niet zo zeer dat ik het leuk vind maar mijn kleine mannetje vind het helemaal geweldig om alleen al een plaatje van playmobil in de bus te krijgen (speelgoed boekje) en dan zou hij alles wel willen hebben maar dat gaat nou eenmaal niet maar wat ik dan zo leuk vind dat je zo een klein ventje zijn fantasie gebruikt en elk poppetje probeert een eigen stemmetje te geven dat vind ik prachtig en kan mama rustig ff verder met het huishouden heb er dan geen kind meer aan

 107. Ka Ka

  107

  Ik vind het niet alleen leuk, maar alle leden van ons gezin. We zijn met zijn zessen en mijn man had playmobil, ik had het en mijn oudste twee hebben playmobil. Ondertussen staat er van vier personen playmobil in de woonkamer en spelen de jongste twee er mee. Maar ook zij breiden het weer uit. Het is een verzameling van jong en oud! Bijzonder om te zien dat het tijdloos is!

 108. Veltmuisje Veltmuisje

  108

  Playmobil is zowel voor opa, oma, papa, mama en onze zoon leerzaam. Echt even spelen met elkaar.

 109. Esther Pollak Esther Pollak

  109

  mijn zoontje gaat naar buitenschoolse opvang en de juf zij me dat hij elke dag als hij aankomt onmiddelijk met de playmobil begint te spelen. dat vind ik er leuk aan dat de kinderen het nooit beu worden om er mee te spelen. ik heb nog geen playmobil thuis, maar als ik het win dan hoop ik dat mijn zoontje een beetje braver word thuis. nu is het altijd van mama ik verveel me of ik heb geen interesante speelgoed (hij heeft nochtans een hele kast vol)!!

 110. Marije Vrieze Marije Vrieze

  110

  Omdat playmobil gewoon absoluut tijdloos is! Mijn zoon speelt op dit moment met de playmobil die mijn broertje en ik vroeger verzameld hebben en vind het net zo geweldig als wij het toen vonden!

 111. Janita Janita

  111

  Ik weet nog niet zo goed wat ik leuk vind aan playmobil! Wij waren vroeger thuis met 3 meiden en dan speel je met barbies, wij hadden geen playmobil. Nu heb ik zelf 2 jongens, waarvan de oudste inmiddels de leeftijd heeft van playmobil. Wij willen het hem graag geven voor sinterklaas! Daarna kan ik jullie alles vertellen over wat ik zo leuk vind aan playmobil!

 112. Sofje79 Sofje79

  112

  IK speelde al mijn playmobil, en nu gaat mijn dochtertje er ook mee spelen, en ik weet zeker dat zij net zo'n spannende avonturen ermee gaat beleven als ik dat vroeger deed

 113. zijdewerkster zijdewerkster

  113

  Het leuke aan playmobil is dat het zo lang mee gaat en het nooit verveeld. Mijn kinderen spelen bij opa en oma met de playmobil die ik vroeger had, nog steeds leuk. En hier worden alle verschillende sets gewoon door elkaar heen gebruikt, alles past bij elkaar in de fantasie van de kinderen. Heerlijk! (En ik vind zelf het leuke dat ik alles in elkaar mag zetten en er zo ook mee speel)

 114. JoleinZ JoleinZ

  114

  Playmobil leuk? Ik vind het vreselijk dat mijn kinderen Playmobil zo leuk vinden...nu moet ik het delen...

 115. riaat hut riaat hut

  115

  het is tijdloze speelgoed het kan wat hebben gaat niet zomaar stuk, uren speelplezier en kinderen kunnen hun fantasie er op los laten en zich heerlijk mee vermaken. Het is uitbreidbaar en je kan er samen als gezin ook heerlijk mee spelen

 116. w12345 w12345

  116

  Ook al ben je nog zo oud, Playmobil is welbeschouwd het leukste speelgoed wat bestaat, het houdt je dagen van de straat. Dit speelgoed is zo levensecht, je blijft er altijd aan gehecht. Deze kleurrijke wereld in miniatuur prikkelt de fantasie en zin in avontuur.

 117. kokosnoot2000 kokosnoot2000

  117

  Ik vind Playmobil zo leuk omdat het eigenlijk eenvoudig maar super fantasierijk speelgoed is. Er is een aanbod voor elke portemonnee: je hebt kleine doosjes maar ook grote pakketten. En je kan het speelgoed ook uitbreiden naargelang het thema. Bijvoorbeeld: je kan een boerderij kopen en nadien kan je zelf (of iemand anders) aanvullingen kopen van alle dieren en machines die er op die boerderij aanwezig zijn. Playmobil heeft ook zeer uiteenlopende thema's, het zou echt moeten lukken dat er niet iéts bij zit wat jouw spruit leuk vindt!

 118. carolien carolien

  118

  Omdat ik nog heel goed weet hoe mooi ik het vroeger vond om met playmobil te spelen. Je kon echt steeds weer nieuwe avonturen bedenken. Ik hoop dat mijn kinderen later ook zo terug kijken op hun playmobil.

 119. Mltje Mltje

  119

  Het mooie van Playmobil is dat het een goede leerschool is voor kinderen. Playmobil is een afspiegeling van de maatschappij, een mogelijkheid voor kinderen om te oefenen voor de realiteit. Daarbij laat het de kinderen in een fantasievolle omgeving opgroeien, wat de creatieve minds van de kids alleen maar zal laten ontwikkelen.

 120. wbpepe wbpepe

  120

  Mijn zoontje van 7 heb ik deze vraag gesteld en zijn antwoord is deze: "ik vind het altijd leuk dat ik het alleen kan doen maar als ik gijs op afspraak heb dan kunnen we samen ermee spelen. En Gijs heeft andere playmobil en dat is ook heel mooi. Gijs heeft ook echt veeeeel meer dan ik heh! Dus dan speel ik daarom liever bij hem." Ik vroeg daarop "maar wat vind je dan van de kleuren, de stevigheid, de verschillende soorten playmobil en je eigen fantasie?" Daarop reageerde hij "gewoon goed. Mag ik nu weer verder kleuren mama?" HAHAHA Kort maar krachtig dus! Mijn dochter Amber van drie vroeg ik ook wat ze van haar playmobil prinsesje vind, maar ze is nog te klein voor een echt antwoord dus haar antwoord was: "Alstie roze is dan isset een meisje-peelgoed en dan mag oscar daar niet mee pele. En hij is van mij!" .... HAHAHA DUS! Ik denk dat dit genoeg aangeeft dat ze het mooi vinden, maar ik ga het niet mooier maken dat dit speelgoed er écht bovenuit springt, want het ene moment is het één mooi en het andere moment is weer ander speelgoed favoriet. Wat wel zo is, is dat playmobil erg tijdloos is, de kinder fantasie aanspreekt waardoor ze zelf hun verhaallijn maken zonder batterijen, licht en geluid. Mijn ouders hebben nog oud playmobil van mijn zussen en mij van vroeger dus het is echt duurzaam. En het is zo uitgebreid assortiment dat er voor elk kind wel iets moois tussen zit. Ik zou het leuk vinden als we kans zouden maken op deze mooie prijs, en wens iedereen veel succes als ook de jury. Met zoveel verhalen is het vast niet makkelijk haha.

 121. poesemien poesemien

  121

  Door playmobil laat het leven realistisch zien op een speelse manier en is niet noodzakelijk speelgoed met geweld

 122. carlasteenbergen carlasteenbergen

  122

  Kinderen spelen meestal graag na wat ze hun vader en moeder zien doen, of wat er om hen heen gebeurt. En met Playmobil kan dat, daarom spelen kinderen al zoveel jaren graag met Playmobil!

 123. ons_b ons_b

  123

  playmobiel laat bij ieder kind de fantasie opbloeien. en de themas die er in zijn zijn zoals in het gewone leven. zo leren ze daar ook steedsmeer van.

 124. Annemee Annemee

  124

  Ik vind Playmobil zo leuk omdat ik enorm geniet van het kijken naar m'n dochter als ze ermee speelt. Ze vergeet de wereld om zich heen en betreedt haar eigen fantasiewereld. Door Playmobil krijg ik de kans af en toe ook heel even een kijkje te nemen in die wondere wereld van een 4-jarig meisje. Genieten!

 125. Koetje Koetje

  125

  Playmobil is van alle tijden en is goed voor de fantasie. Ik combineerde vroeger mijn houten blokken met playmobilpoppetjes. Mijn dochter heeft allemaal dekentjes voor haar playmobil. Bovendien is het zowel voor jongens als meisjes geschikt.

 126. Mopie Mopie

  126

  Playmobil is het mooiste en een van de duurzamere speelgoedsoorten waar enorm lang mee gespeeld kan worden. Het is geschikt voor kinderen van de basisschool. Als mijn dochter (ik) dit mag winnen, weet ik zeker dat ik 100en kinderen blij maak op school. Ik zal dit dan ook in mijn klas inzetten ter ondersteuning van een thema, of als beloning. Vorig jaar heb ik in mijn bovenbouwgroep gezien dat ze speelden( jongens en meiden) met playmobile toen we het over de Romeinen hadden.... Ook kan het helpen bij een aantal kinderen om na te vertellen wat er gebeurt is en hoe ze zich voelen. Het voordeel van playmobile op lego is dat het direct klaar voor gebruik is. Bij lego moet je vaak eerst nog wat bouwen....

 127. Jeanetm Jeanetm

  127

  Ik dacht aan wie kan ik dit nou beter vragen dan aan mijn zoontje van 6, Ruben, hij antwoorde: "Ik kan dan telkens nieuwe verhaaltjes bedenken" Hij speelt zelf vaak met de ridders en de kastelen en bedenkt inderdaad telkens weer iets nieuws. Soms in combinatie met auto's of met de playmobile poppetjes waar ik als kind ook mee gespeeld heb.

 128. mymelodie mymelodie

  128

  Met Playmobil spelen is altijd fijn, jongen of meisje..groot of klein. Met het ridderkasteel, woonhuis of boerenschuur....met Playmobil beleef je telkens een nieuw avontuur. Hier al een paar keer zijn kamertje verbouwd, omdat ie zoveel van zijn Playmobil houd. Ik heb ruimte nodig om te spelen en met vriendjes wil ik best mijn speelgoed delen. Zo is zijn kamer een grote stad...en zo gooien de cowboy's weer alles plat. Steeds opnieuw valt er weer iets te beleven.....daarom is Playmobil ook zo leuk om te geven!! (of te krijgen)

 129. Ramona Ramona

  129

  Veel thema's, dus fantasie raakt nooit op :D, duurzaam, kan overgaan van generatie op generatie, met mijn playmoil spelen mijn kinderen nu!

 130. Katerina Banjo Katerina Banjo

  130

  Grote mannen worden weer kleine jongens als Playmobil wordt uitgestald. Enne... mama's kunnen er ook wat van! Waar grote mensen hun fantasie moeilijker kunnen laten tonen, hept Playmobil een handje :-) De details zijn echt prachtig, en een verhaal is zo gemaakt. Stevig, kleurrijk en voor elk thema is er wat. Super!

 131. Suzanne Pans Suzanne Pans

  131

  Wat wilde ik altijd graag met Playmobil spelen! Mijn grote broer kreeg bij elke gelegenheid als Sinterklaas en verjaardagen speelgoed van Playmobil. Hij had zo'n mooie koffer met vakjes waar hij alles in kon bewaren. Ik keek er altijd met grote ogen naar, maar aankomen mocht ik niet. Nu ik zelf een zoontje heb heb ik nieuwe hoop. Zou ik dan nu wel mee mogen spelen. Ik weet zeker dat het mag! Wat zou het leuk zijn om de speelgoedset te winnen!

 132. femmez femmez

  132

  Ik vind playmobil leuk omdat het zonder licht en geluid is en niet voorgekauwd hoe je ermee moet spelen. Plus je kunt elke verjaardag etc er weer wat bij vragen om je verzameling uit Te breiden met degelijk speelgoed wat niet na een paar keer vallen stuk gaat.

 133. pascalendiane pascalendiane

  133

  Het leukste aan Playmobil is dat het tijdloos is, zelf hebben we er mee gespeeld als kind en je kunt het per generatie doorgeven omdat het gewoon onverwoestbaar is.

 134. Dionne Dionne

  134

  Playmobil is ronduit geweldig!! Onverwoestbaar, origineel, tot in de details perfect uitgewerkt en bovendien garantie voor uren-, nee dagenlang speelplezier!! Je kunt er de mooiste zelfverzonnen verhalen mee spelen, en de thema's naar hartelust met elkaar combineren. Vroeger hebben we er zelf heel veel plezier mee gehad, en nu speelt ons dochtertje er met heel veel plezier mee. Gelukkig mogen wij (en opa en oma) ook nog af en toe meespelen, dus plezier voor iedereen, zowel jong als oud. Geweldig om je kind zo heerlijk te zien spelen! Playmobil is gewoon TOP!!

 135. ilse pot ilse pot

  135

  playmobil is leuk,duurzaam en tijdloos speelgoed . ze kunnen ook goed hun fantasie gebruiken met playmobil. aangezien onze dochter paardjes erg leuk vind zou het leuk zijn om de paardenranch te winnen voor ons meisje ...dan kan ze lekker dr fantasie weer laten gaan ,want die heeft ze hoor haha .

 136. Sabbiew Sabbiew

  136

  Dat mijn kindje er nu nog net zoveel plezier aan beleeft als dat mijn man en ik ruim 30 jaar geleden ook al aan beleefden!!!

 137. magda voorst magda voorst

  137

  Een orginile reactie kan ik niet meer bedenken na al die reacties. Maar onze twee dochters en mama zijn dol op playmobil. Er zijn zoveel verschillende thema's. Ze kunnen helemaal hun verhaal er in kwijt en iedere keer weer iets anders bedenken. Het is speelgoed van goede kwaliteit wat tegen een stootje kan. Helaas moet mama's portemonnee ook tegen een stootje kunnen als je je kinderen met een grote doos blij wil maken. Dus hoopt dit gezin dat ze verwend worden met deze super mooie manege, die dit gezin nog niet heeft in hun kleine assortiment. Want er is al een hele grote verlanglijst met heel veel dozen verstuurd naar de sint, Sprookjeskasteel, manege, boerderij, hotel, school, vakantiehuis, zwembad en ga zo maar door

 138. Jannie1977 Jannie1977

  138

  Af tot in detail, onbreekbaar en leuk voor jong en oud! Ik heb er vroeger nooit mee gespeeld en zag het leuke er ook niet zo van in. Totdat we op aandringen van mijn man het playmobil huis van mijn dochtertje hadden gekocht! En geloof het of niet, onze kleinste telg van 1,5 jaar is er ook uren zoet mee! Een topaankoop. Het zou mooi zijn als we voor ons kleine ventje een mooie jongensvariant, de ranch of manege zouden winnen, want hij is gek op dieren!

 139. Nicole Veres Nicole Veres

  139

  Voor iedereen al jaren bekend speelgoed, er is bijna niet iets op te noemen of het bestaat wel in Playmobil. Vliegtuig, boerderij, het Circus en nog veel meer soorten thema's komen aan bod bij Playmobil. Vaak gaat Playmobil mee in deze onderwerpen die voor kinderen actueel zijn; het spreekt ze dan nog meer aan. Ook is het erg fantasie rijk en erg goed voor de fijne motoriek. Kortom, Playmobil is al jaren het begrip voor jong en oud. Voor urenlang speel plezier; zowel binnen als buiten ; thuis of op vakantie. Namens ons allen een dikke pluim voor playmobil.

 140. Evelien Loonen Evelien Loonen

  140

  Tsja, wat is er nu níet leuk aan playmobil... ALLES is leuk! Wat je ook bedenkt, het is er.. Het is supergoed kwalitatief speelgoed waar zowel ik als mijn vriend vroeger mee speelde.. Onze oudste zoon speelt nu met de oude vrachtwagens en auto's van zijn vader. Het zou GEWELDIG zijn om een nieuwe set voor hem te winnen!!! PLAYMOBIL: GOED VOOR UUUUUREN SPEELPLEZIER :-)

 141. arina10 arina10

  141

  Toevallig vonden we gisteren het oude playmobil van mijn vriend op zolder, ben nu bezig het op te frissen. Leek ons zo leuk als onze zoon hier ook weer mee kon spelen. Maar een uitbreiding erbij voor sinterklaas zou natuurlijk helemaal geweldig zijn :D

 142. ratzel ratzel

  142

  Vooral omdat het blijvend is, door de jaren heen is Playmobil nog steeds de NUMMER 1! Je kunt je creatief uitleven met dit speelgoed, zoveel mogelijkheden en ideeën en nog steeds blijft het zich vernieuwen. Jong, oud, kind of niet Playmobil is en blijft bij ons toch de FAVORIET!

 143. sandra sandra

  143

  als ik terug denk aan mijn kindertijd speelde ik super graag met Playmobiel. Je kan als kind even wegdromen in een wereld die je zelf verzonnen hebt, elke keer weer een nieuw avondtuur met een nieuw verhaal. Ik kijk er naar uit dat mijn kinderen met playmobiel kunnen spelen....dan kan ik stiekum ook weer mee doen ;-)

 144. Goofypv Goofypv

  144

  mijn dochter is er uren zoet mee.. heerlijk ik vond het als kind ook al zo leuk... nu spelen we er samen mee

 145. Dewi Dewi

  145

  Een simpele vraag met een makkelijk antwoord, maar dat is natuurlijk niet uniek.Ik vind Playmobil leuk, omdat het leuk blijft,hoe oud je ook bent.Je kan al je fantasie erop los laten,omdat er zoveel mogelijk is.Ik was een paar weken geleden op verjaardag bij een vriendin met twee dochters.Mijn dochter van 2 heeft nog geen Playmobil en daar stond het vol met Playmobil.Ik heb mijn meisje de hele dag niet gehoord,alleen als ze drinken wou, ze was helemaal in haar eigen wereldje :)Het lijkt mij geweldig om de hele dag samen met haar met De paardenranch te spelen zonder dat wij ons een moment zullen vervelen.

 146. Lydka Lydka

  146

  Duurzaam. Tijdloos en toch met de tijd meegaand. Voor jongens en meisjes en daarmee extra duurzaam. Daarnaast vind ik het leuk dat het speelgoed is dat je kinderen op allerlei gebieden stimuleert in hun ontwikkeling: fijne motoriek, grove motoriek, fantasiespel maar ook de echte wereld zien door het realistische speelgoed van Playmobil. Ik heb twee jongens en een meisje en beide sets zouden hier met open armen ontvangen worden!

 147. Josee Josee

  147

  Geweldig dat Playmobiel blijft ontwikkelen. Mijn kleintje speelt al met de Playmobiel waar ik als kind mee speelde !! Dit geeft aan hoe duurzaam het speelgoed is. Mijn kleintje is nog heel jong, maar het mooie van Playmobiel is dat er lang mee gespeeld wordt door kinderen. Des te meer fantasie ze krijgen des te meer speelplezier.

 148. kristelgloudemans kristelgloudemans

  148

  het is heel uitdagend, en elke keer is het weer nieuw!

 149. alie22 alie22

  149

  Playmobiel is uitdagend en steeds weer anders om mee te spelen. Kinderen kunnen er situaties mee na spelen en mee bouwen. Ook kunnen ze er lang mee spelen als het klein is zien ze de dingen los van elkaar maar als ze wat ouder zijn worden er hele verhalen bij verzonnen, erg goed voor de creatieve ontwikkeling.

 150. Laura Tiehuis Laura Tiehuis

  150

  Pure nostalgie. Ik was vroeger ook dol op playmobil. Dus lekker samen spelen (ook een beetje voor mij).

 151. Baas Baas

  151

  Playmobil is zo leuk dat het ook in mij het kind losmaakt en dat leidt tot leuk samen spelen met je kinderen!

 152. mx3zand mx3zand

  152

  mijn zoontje heeft vorig jaar een aantal dingen van playmobiel gekregen voor zijn verjaardag en hij speelt er veel mee,kan goed zijn fantasie er in kwijt en het gaat niet stuk mijn dochter van 9 vind het ook geweldig en speelt er ook veel mee. ze heeft zelf een meeneemhuis van playmobiel en dat blijft ook leuk en makelijk

 153. Brigitta Brigitta

  153

  Goh, zoveel mooie/leuke reacties van iedereen. ik kan hier niet tegenop, maar dat hoeft ook niet. Het blijkt gewoon hoe geliefd PLAYMOBIL is. En niet alleen bij de kids ;-)

 154. janske81 janske81

  154

  Het leukste vind ik dat jong en oud ermee kunnen spelen en dat het nooit gaat vervelen. Demi vind het geweldig en speelt er veel mee. Mooi om te zien hoe ze er samen met haar kleine neefje mee speelde. ze gingen helemaal op in hun fantasie. En het leeftijdsverschil van 4 jaar viel niet op. Onze paardegek is druk aan het sparen voor de nieuwe paarden dingen, dus het zou gaaf zijn als we dit zouden winnen.

 155. Cindyjanssen87 Cindyjanssen87

  155

  waarom ik playmobil zo leuk vind?... ik heb vroeger zelf heel veel playmobil gehad. en ik vond het prachtig om mee te spelen. dagelijks lag de speel tafel voor met playmobil, ik vond vroeger lego ook erg leuk maar mocht nooit van mijn broer met zijn lego spelen daarom kreeg ik playmobil ..:D playmobil is ook zo gevarieerd, voor jongens en meiden erg leuk.de playmobil van mij vroeger ziet er nog als nieuw uit. dus dat zegt al genoeg over de kwaliteit van playmobil.

 156. Natalie Verwater Natalie Verwater

  156

  Playmobil is geweldig. Sterker nog mijn kleine mannetje van 3 speelt nu met de speelgoedsets waar vroeger papa en mama nog mee hebben gespeeld. Dus dat zegt al genoeg. Playmobil is duurzaam, tijdloos, en stelt kinderen tot de verbeelding.

 157. Sylvia Poepe Sylvia Poepe

  157

  Playmobiel is zo leuk dat ik er zelf toen ik klein met heel veel plezier mee gespeeld heb en diverse complete sets had en je er je fantasie helemaal in kwijt kunt. Het duurzaam speelgoed is het nooit verveeld en de kids nu ook helemaal er in op gaan om er mee te spelen, Heerlijk om toe te kijken hoe ze hun fantasie laten gaan. Dochterlief heeft het ziekenhuis en zoonlief de brandweer kazerne en ze spelen er zo leuk samen mee, Dat zou ook zo zijn wanneer ze 1 van de sets zouden winnen. Benieuwd wat voor verhalen er dan nog weer tevoorschijn zullen komen.

 158. marcootje01 marcootje01

  158

  Na jaren spelen de kleinkinderen er weer mee. Het blijft in en er is steeds iets nieuws

 159. Carmen Van baaren Carmen Van baaren

  159

  Het is mooi speelgoed. Van goede kwaliteit. En het speelgoed van vroeger is heel goed te combineren met de nieuwe dozen. En het leuke is dat zowel jong als oud er veel plezier van hebben

 160. karendenijs karendenijs

  160

  Het leukste aan Playmobil is dat vader en zoon er samen hun fantasie in kwijt kunnen.

 161. nath1980 nath1980

  161

  Playmobil is fantastisch omdat het me telkens weer uitdaagt de beste fantasie-verhalen te verzinnen samen met mijn 5-jarige zoon. échte moeder-zoon qualitytime ! De tijd staat even stil in ons oh zo hectische leven. Bedankt Playmobil !

 162. Kitty Korst Kitty Korst

  162

  Het is leuk en leerzaam tegelijk.....ik heb er vroeger ook veel speelplezier mee gehad, en nu hopelijk mijn dochter ook

 163. susanhendriksen susanhendriksen

  163

  Mijn zoontje heeft vorig jaar met kerst voor het eerst Playmobile gekregen en kan er met zn vriendjes uren mee zoet zijn. Geweldig om te zien en te horen wat voor een avonturen ze bedenken! Grappig dat de lachende gezichtjes geen neus hebben omdat die ook op kindertekeningen vaak ontbreekt. Gecreeerd vanuit de ogen van een kind :) Super!!

 164. johanenpaula johanenpaula

  164

  Het leuke aan playmobil is dat de kids hun fantasie helemaal de vrije loop laten gaan.. Ze kunnen echt alles met playmobil, prinsessen kunnen vliegen en de nog veel meer van die heerlijke dingen die alleen kinderen bedenken! Ik vind het super om ze met zulk speelgoed te zien genieten, dan besef je je goed hoe mooi het leven is als je zo klein bent!! Met de paardenranch zullen mijn meiden nog veel uren plezier beleven! Want dan "kunnen paarden ook vliegen hé mama?"

 165. mkbanjo mkbanjo

  165

  Het leukste is dat de kinderen zich er eindeloos mee kunnen vermaken, doordat ze hun eigen fantasy erop los kunnen laten. Verder is het absoluut tijdloos. Ik Kan me zelf nog herinneren dat ik speelde met Playmobil met zusters en rolstoeltjes. Ik hoop dat mijn zoontje net zulke leuke herinneringen kan maken.

 166. Jacqueline Broek Jacqueline Broek

  166

  Wat ik zo leuk vind aan Playmobil? Wat niet? Het is tijdloos. Het prikkelt de fantasie. Het is kleurrijk. Het stimuleert samen spelen. Het is betaalbaar. Het kan eindeloos uitgebreid worden. Het verveelt nooit. De collectie waar mijn zoon 25 jaar geleden zoveel uren mee doorbracht, wordt nu intensief gebruikt door zijn zoontje en neefje. Bij oma hebben ze Playmobil uit papa's tijd, thuis hebben ze de frisse nieuwe versie. En omdat ze toch verschillend zijn, blijven beide leuk en garanderen ook nu weer uuuuuren speelplezier. En oma heeft zoveel dat ze geweldige verhalen kunnen verzinnen!

 167. Jacqueline Broek Jacqueline Broek

  167

  Wat ik zo leuk vind aan Playmobil? Wat niet? Het is tijdloos. Het prikkelt de fantasie. Het is kleurrijk. Het stimuleert samen spelen. Het is betaalbaar. Het kan eindeloos uitgebreid worden. Het verveelt nooit. De collectie waar mijn zoon 25 jaar geleden zoveel uren mee doorbracht, wordt nu intensief gebruikt door zijn zoontje en neefje. Bij oma hebben ze Playmobil uit papa's tijd, thuis hebben ze de frisse nieuwe versie. En omdat ze toch verschillend zijn, blijven beide leuk en garanderen ook nu weer uuuuuren speelplezier. En oma heeft zoveel dat ze geweldige verhalen kunnen verzinnen!

 168. Zana Zana

  168

  wij hebben nog geen playmobile, dus of het echt duurzaam is en ook na een tijdje nog leuk is om mee te spelen, kan ik niet zeggen maar alle kleine jongens willen graag cowboy spelen, dus ik denk dat de ranch wel in de smaak zal vallen

 169. Maaike79 Maaike79

  169

  NOSTALGIE!!! Ik geniet ervan om mijn man te zien spelen met zijn Playmobil van vroeger.... Dubbel genieten als mijn kids straks mijn man eruit spelen met hun wilde westen set!

 170. miert miert

  170

  Wij vinden Playmobil zo leuk, omdat ... Wij als ouders echt kunnen genieten van onze dochter wanneer ze er mee speelt! Onze ouders vroeger van ons! En onze dochter in de toekomst van haar kind? Geluksmomentjes dus! :-) Bedankt!

 171. Ka Bloo Ka Bloo

  171

  Ik heb vroeger uren achtereen gespeeld met playmobil. Laatst wilde ik een deel playmobil bij mijn ouders ophalen, maar ik kreeg het niet mee. Drie keer raden waarom niet!

 172. karlijn karlijn

  172

  Het leuke aan playmobil vind ik de veelzijdigheid ervan. Het is voor jongens en meisjes, voor een brede leeftijdsgroep. Het prikkelt de fantasie en nodigt uit tot spel waarin gezorgd kan worden, maar ook gevochten. Waarin vriendjes gemaakt kunnen worden, terwijl het kind alleen speelt. Waar samen gespeeld kan worden met veel kindjes. Met lekker weer buiten of met slecht weer binnen. Ik denk dat elke volwassene fijne herinneringen heeft aan playmobil, ik in ieder geval wel!!!

 173. Marco Groote Marco Groote

  173

  Mijn kinderen zeggen altijd: Playmobil is cool! Dat verwoordt denk ik alles.

 174. MamavanSam MamavanSam

  174

  Omdat je als kind met playmobile echt deel uitmaakt van het wildewesten, de boederij of het circus!

 175. titi0123 titi0123

  175

  playmobil is vet cool zegt mijn dochter van 3. het stimuleert de fantasie en ze laat de tv links liggen als ze er eenmaal mee aan het spelen is. Helemaal top dus, en niet stuk te krijgen.

 176. Marloes Jie Marloes Jie

  176

  ik vindt het zo leuk omdat je er veel variatie in heb en ze uren speel plezier ermee beleven ik hoop dat ik hem win voor mijn zoontje hij verdient het zo hij is echt een kanjer van een kind xxx en veel liefs

 177. taraverdonschot taraverdonschot

  177

  Je kan er geen genoeg van krijgen. Leuk voor jong en oud. Uren speel plezier met playmobil.

 178. nathalieghekiere nathalieghekiere

  178

  playmobil is van alle tijden, als kind heb ik uren met playmobil gespeeld en nu spelen mijn zonen ook uren met playmobil en ja ik speel nog vaak met hen mee, het doet me steeds denken aan mijn eigen kinderjaren

 179. Marije Wiltink Marije Wiltink

  179

  Wow, wat hebben jullie weer een superleuke winactie! Playmobil kan niet kapot en prikkelt de fantasie van zowel mijn kleine meid als mijn grote vent. Met speelgoed van playmobil kan het 'grote mensen' leven door de 'kleine mensen' helemaal worden nagespeeld. En als de werkelijkheid even wat minder uitdagends is, fantaseren de kids er gewoon een nieuw spannend verhaal omheen. Speelgoed van playmobil is daarom gewoon leuk voor alle leeftijden en zal dat ook in de toekomst blijven!!!

 180. Laura1986 Laura1986

  180

  Playmobil is zo leuk omdat de typische poppetjes en hun accessoires zo tot de verbeelding spreken en dat ook blijven doen, hoeveel computergames etc. er ook bij komen...

 181. anitahaak anitahaak

  181

  kinderen kunnen veel fantasie kwijt met het spelen met playmobil. er is voor ieder wat wils, veel leuke speelsets. het is zowel voor jongens als meisjes. Het is duurzaam speelgoed. kinderen zijn er niet snel op uitgekeken. het nodigt uit om samen te spelen. maar ook alleen is het erg leuk! je bent geen uren bezig met opbouwen zoals bij lego maar kinderen kunnen snel aan de gang! mijn zoon van 4 zou erg blij zijn met een playmobilset en over 2/3 jaar kan hij dan samen met zijn broertje aan de slag!

 182. Danielle Nordholt Danielle Nordholt

  182

  Playmobil is: Fantasierijk en flexibel, Tijdloos en typerend, Mobi(e)l en meer! Wie wil nou niet 1 van deze mooie speelsets winnen, mijn zoontje waant zich nu al in het Wilde Westen!

 183. EliJos EliJos

  183

  Dat het echt leuk is voor iedereen. Pappa en mamma mogen graag met de kids mee spelen zodra de bak playmobil tevoorschijn komt (heerlijk je weer even kind voelen) en de hond neemt regelmatig een poppetje (of paardje) mee haar mand in omdat ze denkt dat het haar kindje is (schijnzwanger)Zo zijn we allemaal blij met playmobil!!

 184. Norine Norine

  184

  Wat onze dochter zo leuk vind aan Playmobil: met Playmobil speelt ze de sterren van de hemel, het is het diamantje op haar ringetje, de slagroom op haar toetje, de kers op de lekkere taart natuurlijk! Gegarandeerd succes met de Playmobil paardenmanege, what more need to be said!

 185. GAnn GAnn

  185

  Mijn dochter heeft ook Playmobil ontdenkt bij opa. Hij had nog een ton boven op zolder staan waar ze nu mee speelt. En ik moet eerlijk bekennen dat ik vroeger nooit Playmobil heb gehad en ik niet direct aan Playmobil denk om te kopen als cadeau voor onze dochter. Maar ik heb gemerkt dat ze hier zó leuk mee kan spelen en helemaal opgaat in haar eigen fantasiespel, dat ze helemaal niet meer omkijkt naar de TV (waar ik ontzettend blij mee ben). Het is ook leuk om te zien dat ze samen met haar vriendinnetje een heel leuk spel creëren. Dus hoe leuk zou het zijn om voor haar deze set anno 2012 te winnen! Daarbij komt dat ze gek is van paarden dus dit gecombineerd..heb ik misschien straks het blijste meisje van de wereld!

 186. kempenaers kempenaers

  186

  playmobil is oersterk, nu spelen mijn kleinkinderen met de playmobil van mijn zoon en zijn daar urenlang mee bezig

 187. Elala76 Elala76

  187

  Playmobiel is tijdloos, het stimuleert de fantasie van je kind, het gaat jaren mee. Ook is het makkelijk schoon te maken en duurzaam. Mijn zoontje speelt met playmobiel wat al zeker 30 jaar oud is en heeft er even veel plezier van als ik vroeger en kan zich er tijden mee vermaken. Ook de buurtkinderen mogen hier graag spelen en dan komt de playmobiel ook met grote regelmaat tevoorschijn gehaald. Over 30 jaar hoop ik dat mijn kleinkind(eren) met even veel plezier nog spelen met deze tijdloze uitvinding!!

 188. Ellabel Ellabel

  188

  Wat is er zo leuk aan Playmobil?! Nou wat niet! P= Perfect voor jong en oud L= Leer alles over rollenspel A= Altijd een perfect cadeau om te krijgen Y= Years of fun! Blijft zo mooi, ook na 30 jaar! M= Meisjes en jongens vinden het beide gaaf O= Ook de meeneem sets zijn ideaal, ook voor vakanties! B= Breede series met zoveel keuze! I= Ik vind het stiekem nog leuk om ermee te spelen! L= Levensecht!

 189. schenkam schenkam

  189

  Het leuke aan playmobil is dat kinderen er uren speelplezier aan hebben!!

 190. Mike Pot Mike Pot

  190

  Met playmobil raken kinderen nooit uitgespeeld en je kan elke set zo weer verder bouwen zodat er elke keer weer wat nieuws is

 191. Marloes Pals Marloes Pals

  191

  playmobiel is leuk voor: jongen - meisje. Groot - klein. jong - oud. fijne moteriek-grove moteriek. korte - lang speelmomentjes. enzenzenz. over playmobiel kom je nooit uitgepraat dus kort gezegt playmobiel is voor iedereen en is fantastisch.

 192. sammie1987 sammie1987

  192

  Dat ik er vroeger al mee speelde, net zoals mijn ouders weer en nu kan mijn dochtertje ermee spelen :-) Playmobil van mezelf is na zoveel jaar nog helemaal heel, super kwaliteit dus! Kun je van heel veel speelgoed niet zeggen...

 193. ddommisse ddommisse

  193

  Playmobil is het leukste speelgoed dat er is. Lekker je fantasie gebruiken. Alle paarden verzorgen is een grote wens van mijn meiden. Yogi, Chiquita en welke namen ze voor de paarden verzinnen. Middagen zijn ze er mee zoet. Om de Colleradorangers de paarden te laten verzorgen, Blijft een leuk tijdverdrijf. Ik hoop dat jullie overtuigd zijn, Laat de prijs nu maar komen…

 194. viola1979 viola1979

  194

  Onverwoestbaar tijdloos speelgoed leuk voor groot en klein. onze kleine man van 1 speelt net zo lief met playmobil als onze oudste van 7. ze hebben helaas niet oveel omdat het gewoon obetaalbaar is en wij net als zoveel mensen geen geld hebben voor sinterklaas dit jaar. dus als het pakket zouden winnen hebben wij toch iets voor sinterklaas. Maar met zoveel reacties zullen wij niet winnen helaas.

 195. Natasja79v Natasja79v

  195

  Geef de kinderen een set van playmobil en ze spelen uren met hart en ziel. Hun fantasie draait overuren, heerlijk om even mee te mogen gluren. In hun wereldje verlies ik mij even, wat voelt het luxe om dit mee te mogen beleven. Bleef iedereen maar wat langer kind, met playmobil lukt dat wel, hint hint!

 196. Mira2 Mira2

  196

  Dat mijn zoon er altijd stil mee te krijgen is, en mama rustig aan een bakkie thee kan....

 197. Clau-dya Clau-dya

  197

  Ik vind het fijn dat het zo tijdloos is en van zeer degelijke kwaliteit. Maakt niet uit of er een jongen of een meisje mee wilt spelen, want voor elk wat wils... heerlijk de fantasie prikkelen en opgaan in het spel

 198. IloveGandJ IloveGandJ

  198

  Omdat je met Playmobil jaren lang speel plezier beleeft mijn zoontje van twee speelt er nu al mee en over 6 jaar nog.En papa mama en Gwen doen lekker mee want ook voor ons is het nog super leuk.

 199. Mamsvan3 Mamsvan3

  199

  P prijsjes voor iedereen L leuk voor Jongens en voor meisjes A altijd wat naar je zin Y YES! bij ons veel series in huis te vinden M motoriek ontwikkeling zowel grof als fijn O over 20 jaar kun je er nog mee spelen B bewust en stevig materiaal I iedere fantasie kan werkelijkheid worden L laat mij deze geweldige actie winnen :)

 200. kelly85 kelly85

  200

  playmobile is leuk voor iedereen. Ben je nu een jongen of een meisje groot of klein met playmobile spelen is voor iedereen een groot festijn.

 201. sarahoef sarahoef

  201

  playmobil is jeugdsentiment. Vroeger speelde ik met mijn broertje al met playmobil. Hele huizen en boerderijen maakte we. We haalden alles uit de kast zoals roggebrood en mais om het nog echter te maken...jaja, en moeders maar opruimen ;-) nu heb ik zelf een zoon en een dochter en als zij net zo'n fijne herinneringen krijgen door het spelen met playmobil zou toch super zijn!

 202. heleenmuilwijk heleenmuilwijk

  202

  Ik vind Playmobil gewoon het leukste speelgoed dat er is (en mijn dochtertjes natuurlijk ook :)!!

 203. fenny lich fenny lich

  203

  het unieke aan playmobiel is dat het de fantasie van het kind prikkeld daar waar het nodig is en middels playomobil worden ook de dagelijkse dingen makkelijker verwerkt :)

 204. Liedaa Liedaa

  204

  Flo (4): mijn papa had zijn oude Playmobil nog allemaal bewaard bij oma op zolder, daar speel ik nu mee, samen met de nieuwe Playmobil die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Playmobil is mijn lievelings!

 205. nelevd nelevd

  205

  Het leukste aan playmobil zijn de leuke details die het 'net echt' maken en de fantasie van kinderen stimuleren. Ik heb zelf als kind (ahum, tot mijn 14 jaar) uren met het 'Belle Epoque'- huis gespeeld. Nu spelen mijn kinderen er graag mee... Het is dus lekker degelijk en onverwoestbaar. En duurzaam speelgoed in huis hebben, lijkt me in deze tijden een must. bovendien is het een leuke gedachte dat mijn kleinkinderen er ook mee zullen spelen.

 206. Joke Joke

  206

  Met playmobil kun je al je fantasie kwijt. het bestaat al zolang. ik vind het geweldig om te zien hoe mijn zoontje en dochtertje er nu net zo mee spelen als ik vroeger ook deed. gewoon een jeugdsentiment en we sparen lekker door want telkens komt er weer wat nieuws bij..

 207. R Derks R Derks

  207

  playmobiel is hier populairder als lego....de jongens hebben er niet zo veel van maar in de kinderbijbels (bartsmit boek en intertoys boek) blijven de paginas met playmobiel het langst open liggen, en zie je ze vergapen aan al het moois van playmobiel

 208. marielle81 marielle81

  208

  playmobiel, als kind hadden we al een aardige bak vol toen wij er te groot voor werden hebben mijn neefje en nichtje er mee gespeeld nu ik zelf kindertjes heb is die bak met aanvulling weer terug bij ons, onze oudste speelt r nu graag mee, Ook mijn neefje die hier graag komt weet de bak in de kast snel te vinden en zit hier samen met zijn grote nichtje te bouwen en te spelen... dus aanvulling is altijd welkom playmobiel onverwoestbaar tijdloos leuk!

 209. elsbusschop elsbusschop

  209

  Perfect speelgoed Lukt altijd Alles is prachtig afgewerkt Yess!! Mag ik spelen? Opruimen doen we niet graag Blijven genieten In de slaapkamer, in de badkamer, in de living,... Levenslang speelplezier!!!

 210. A. Morsink A. Morsink

  210

  Er kan lekker met veel fantasie mee gespeeld worden en het is sterk, niet kapot te krijgen. Echt leuk.

 211. Janneke Roes Janneke Roes

  211

  “Wat vind jij zo leuk aan Playmobil?” Het blijft leuk, mooi, en gaat niet (snel) kapot. Mijn oudste zoon en dochter zijn er beide dol op. OF het nu voor jongens of voor meisjes is, daar zien ze niet, het is gewoon leuk! En ze kunnen er uren mee spelen, zonder ruzie!!!!

 212. Miepje27 Miepje27

  212

  Het leuke aan playmobile is dat ik Jelle steeds zie genieten als hij er mee speelt! En als een kind iets leuk vind en ervan geniet dan vind de moeder het ook leuk en geniet mee!!!

 213. Linda Klaassen Linda Klaassen

  213

  Playmobile is zo gaaf. Vroeger als kind speelde ik er graag mee. Nu zie ik mijn kinderen ermee spelen 9en ik speel lekker mee) Het is tijdloos en ze kunnen al hun creativiteit er in kwijt. Het is mooi en stevig speelgoed.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >