Win 1 van de 2 Guppy fietszitjes!

Door: Mamaplaats 263 reacties

Win 1 van de 2 Guppy fietszitjes!

De Guppy zitjes van Polisport zijn ideaal om je kindje naar school te brengen of samen een paar boodschapjes te gaan doen. Met Guppy fietszitjes ga je met je kind veilig, comfortabel én stijlvol van A naar B! De kinderzitjes zijn bovendien, ook niet onbelangrijk, snel en veilig te monteren. Er zijn twee versies van dit ideale fietszitje:

- De Guppy Mini: voorzitje, voor kinderen van 9 mnd tot 3 jaar (9 tot 15 kilo), eenvoudige montage op stuurpen, verstelbare voetbakjes zonder gereedschap, goedgekeurd volgens EN 14344 norm (veiligheidsnorm) en bevat driepuntsgordel met veiligheidssluiting.
- De Guppy Maxi: achterzitje, voor kinderen van 1 tot 6 jaar (9 tot 22 kilo), montage op achterdrager of voor aan het frame van élke fiets, verstelbare voetbakjes zonder gereedschap, achterop een netje voor de knuffel, goedgekeurd volgens EN 14344 norm (veiligheidsnorm), driepuntsgordel met veiligheidssluiting, reflector, voetbeschermplaten en royale armsteunen.

De zitjes van Polisport hebben beide een IF design award gewonnen in 2012!
Voor meer informatie zie ook www.hetkinderzitje.nl.


Hoe maak je kans op een Guppy fietszitje?

Beantwoord de volgende vraag:
"Geef aan welk fietszitje jij wilt winnen en wat vind jij belangrijk bij een fietszitje?"

Tip: Bekijk de testresultaten van de testmoeders Saskia en Marian!

guppy fietszitje

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
263 Reacties

Reacties

 1. linda79 linda79

  1

  Ik zou graag het achterzitje winnen. Zelf heb ik nu een oud zitje van een vriendin. Niet echt modieus en het ziet er ook echt oud uit. Mijn jongste vindt het fietsen geweldig. Ik zou wel een nieuw zitje willen, maar omdat we nog zoveel andere dingen willen en moeten sla ik het aanschaffen daarvan steeds uit.

 2. reinette dijkmans reinette dijkmans

  2

  Ik zou graag voorzitje willen winnen zodat mijn broer staat lekker met hun kleine kunnen fietsen.

 3. PNootenboom PNootenboom

  3

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen. Ik heb recent een voorzitje aangeschaft voor de baby op komst, en wil mijn dochter ook graag een nieuw zitje geven, maar dat heeft geen proiriteit financieel gezien :)

 4. JReker JReker

  4

  Ik zou graag het voorzitje winnen! Ik vind het belangrijk dat het een stevig veilig zitje is waar het kindje makkelijk in kan zitten, wij fietsen nogal wat dus comfort is zeker een plus!

 5. jacoline jacoline

  5

  Veiligheid is super belangrijk. Hierdoor voel ik me zekerder in het verkeer en trek ik er sneller op uit met mijn dochter. Wat verder heel erg belangrijk is is comfort. Mieke moet natuurlijk goed en lekker zitten. Gelukkig is de guppy maxi een ideaal kinderfietsje en heeft het beide eigenschappen. Daarnaast praktisch in gebruik en dat past weer bij een praktische vader/moeder. Ik ben op zoek naar een kinderzitje achterop en bij reviews lees je dat dit een ideaal zitje is. Dus hopen dat we hem kunnen winnen en dan heel veel kilometers er samen veilig op uit gaan trekken.

 6. Leintje Leintje

  6

  Heel graag wil ik een fietszitje voor achterop de fiets van mijn man winnen!! Ik ben er zelf achter dat niets mooier is dan met onze dames te fietsen en bij hem begint de overtuiging ook te komen! Samen er op uit is het mooiste wat er Is niets is dan mooier dan elk een meisje achterop. Zij hebben het dan samen ook super gezellig! Wat ik belangrijk vind aan een zitje is op nr 1 veiligheid maar ik vind het ook erg prettig dat hij bestand is tegen een drupje regen en dus geen losse kussentjes ofzo heeft. En hij moet er natuurlijk net als deze variant super uitzien zodat mijn man straks gezien wil worden met dit zitje op zijn fiets! Dat zitje is van mij, en die prachtige dochter ook!

 7. kempenaers kempenaers

  7

  graag het fietszitje achterop de fiets voor mij moet het fiestzitje veilig zijn liefst met een hoge rug, moet goed kunnen vastgemaakt worden met een veiligheidsgordeltje en de voetjes moet goed beschermd zijn

 8. nahsuusje nahsuusje

  8

  De guppy Maxi achterzitje, naast de overduidelijke reden dat het veilig moet zijn en comfortabel moet zitten, is voor mij een kinderzitje achter belangrijk dat het niet ten koste gaat van mn megafijne en grote fietstassen. Op het voorzitje begint ze wat te groot te worden (benen te lang waardoor tegen het stuur en niet veel mogelijkheid om hem nog lager te zetten)

 9. Kim Spaink Kim Spaink

  9

  Ik zou graag het achter zitje winnen, vooral belangrijk is natuurlijk de veiligheid, maar het zitcomfort is ook erg belangrijk!

 10. Simone83 Simone83

  10

  Ik zou graag het fietszitje voor achterop willen winnen. Mijn dochter heeft de leeftijd voor een zitje achterop! Ze is echter heel bewegelijk en ik heb soms houden en keren om haar voorop in bedwang te houden. Ik vind het dan ook nog een beetje spannend om haar achterop te zetten omdat ik dan niet meer kan zien wat ze allemaal doet. Ik vind het belangrijk aan een stoeltje dat het kindje er stevig in vast zit, het stoeltje goed op de fiets bevestigd kan worden en het kind er niet uit kan vallen. De pasvorm van dit stoeltje is hierbij ook zeker een meerwaarde. Het zou super zijn als ik binnenkort de blitz kan maken met dit mooie stoeltje en mijn dochter veilig achterop kan meenemen!

 11. Geetje Geetje

  11

  Voor achterop graag! Vind de veiligheid veruit het belangrijkste natuurlijk! Verder moet hij comfortabel zijn en stevig. De kleur maakt me niet zoveel uit, als het maar geen felle kleur is die afsteekt bij je fiets!

 12. LoveBella LoveBella

  12

  Wat een mooie zitjes! Ik ben nu een paar maanden (trotse!) moeder, en merk nu al dat het `s morgens niet altijd haalbaar zal zijn op mijn mooist de deur achter me dicht te trekken. Zo`n leuk design zitje leid dan mooi de aandacht af! ;) Uiteraard nog belangrijker is veiligheid en een vrouw-vriendelijk gebruik, want zo heel technisch ben ik ook weer niet. Als ik de revieuws lees, komt dat allemaal terug in deze mooie stoeltjes, helemaal te gek! Ik zou dan ook heel graag de Guppy Mini willen winnen! Groetjes Marlies

 13. maroze maroze

  13

  Oh deze winactie komt als geroepen! Mijn oudste past inmiddels niet meer in het voorzitje dus moet hij plaats maken voor zijn broertje. Echter heb ik nog geen achterzitje, Deze Guppy Maxi zou dan ook super uitkomen mocht ik deze winnen! Dan kan ik eindelijk met mijn twee mannetjes fietsen, het mooie weer is er al in iedergeval, nu het zitje nog ;-)

 14. Milou1989 Milou1989

  14

  Ik vind het belangrijk dat een fietszitje ergonomisch, veilig en eenvoudig te monteren is. Daarnaast is de uitstraling ook belangrijk. Persoonlijk hou ik van een sportief fietsstoeltje! Ik zou graag zo'n sportief Guppy mini fietszitje winnen. Kan ik er lekker op uit met mijn zoontje van 10 maand.

 15. Prien Prien

  15

  Ik zou graag het voorzitje willen winnen, de Guppy mini! Het belangrijkste wat ik vind is de veiligeheid van het zitje... in de blogs heb ik kunnen zien dat dit wel goed "zit" bij deze zitjes. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de kleine lekker kan zitten en het comfortabel is.

 16. Dorien1985 Dorien1985

  16

  Ik wil heel graag het Guppy Mini voorzitje winnen. Niet voor mezelf, maar voor mijn broer en zijn dochtertje. Zij hebben het financieel helemaal niet breed, uitjes zitten er ook niet in, en ik zeg dan altijd maar zo: Fietsen kost niets! Kinderen vinden het super om er op uit te gaan. Je fietst gratis :-) de natuur in, langs de weilanden, de koeien en over de hei. Dat is echt genieten. Helaas zit een fietszitje kopen er voor hen nu ook niet in, dus wat zou het een verrassing zijn als ik er in deze Lente zomaar mee 'aan kom lopen' zodat hij heerlijk kan fietsen met zijn kleine meisje! Wat ik belangrijk vind aan een fietszitje is de veiligheid! Daarnaast dat de voetjes vast gezet kunnen worden, want voetjes in spaken is één van mijn nachtmerries... brr. Ja veiligheid staat echt voorop, en daarna pas design. Maar deze heeft het zo te zien allebei :-)!

 17. Shannon91 Shannon91

  17

  Ik zou graag het voorzitje willen winnen! Wil straks heerlijk met mijn dochtertje kunnen fietsen. Dit zou zij geweldig vinden. Ik vind het belangrijk dat een zitje goed veilig is, dat m'n kindje goed vast zit en goed beschermd is mocht er iets ergs gebeuren.. Waar we absoluut niet vanuit willen gaan! Maar veiligheid staat nou eenmaal voorop. En design mag er ook wel wezen als is dit natuurlijk niet het belangrijkste. Het zou ook wel fijn zijn als het m'n kindje enig zins beschermt tegen eventuele regen. Want je weet het maar nooit met het weer hier in NL!

 18. Kelly83 Kelly83

  18

  Ik zou graag het achterzitje winnen! We hebben al een voorzitje, maar daar is onze 'kleine' meid al bijna uit gegroeid... Zou dus super van pas komen. Ik vind het vooral belangrijk dat ze de voetjes er niet gemakkelijk uit krijgt, zodat ze niet tussen de spaken kunnen komen!

 19. Annemiekbo Annemiekbo

  19

  De Guppy Maxi zou ik graag willen winnen. Wat natuurlijk het belangrijkste is, dat het stoeltje voldoet aan de veiligheidsnorm en dat mijn zoon veilig en comfortabel achterop kan zit. Maar het netje achterop voor zijn knuffel is erg handig en erg schattig.

 20. gabryela gabryela

  20

  Wat ik belangrijk vindt aan een fietszitje is dat het comfortabel is voor mijn dochter en uiteraard VEILIG! Als ik zou winnen zou ik voor het achterzitje kiezen, mijn dochter is uit haar voorzitje gegroeid, daar mag kleine zus in zodra zij mee mag op de fiets!

 21. Zana Zana

  21

  ik ga voor de Guppy Maxi. ik vind naast de veiligheid belangrijk dat het zitje ook gebruiksvriendelijk is, dus dat ik het kind makkelijk erin en eruit krijg en dat het zitje snel droog wordt na regen

 22. nientje1980 nientje1980

  22

  Ik zou graag de Guppy Mini willen winnen. Ik ben al een tijdje (sinds de geboorte van mijn mini mannetje) op zoek naar een goede veilige fiesstoel voor voorop de fiets (achter heb ik al voor grote broer) en ik vindt het ook erg belangrijk dat mijn guppy lekker en veilig kan zitten.

 23. Debseflebs Debseflebs

  23

  Zou graag het achterzitje willen winnen de Gupy Maxi, omdat onze grote jongen naar achter moet ipv voren zitten. En we het heerlijk vinden om te fietsen in de zomer zou dit een super prijs zijn om te winnen. Want met strand op een paar km afstand moeten we dit natuurlijk altijd in de zomer doen.

 24. Debseflebs Debseflebs

  24

  Belangrijk wat ik vind aan een stoeltje, is dat de kindjes er goed in zitten, en lekker goed om zich heen kunnen kijken maar veilig goed vast zitten.

 25. Naomi84 Naomi84

  25

  Wij zouden graag het voorzitje willen winnen. Onze dochter is binnenkort oud en sterk genoeg om mee op de fiets te mogen en wij willen daar optimaal gebruik van maken deze zomer. Ik vind het belangrijk dat ze goed in de gordels kan zodat ze er niet uit kan vallen als ze in slaap valt. Ook belangrijk vind ik dat ze er comfortabel in zit en daarom een goede voetsteun heeft!

 26. poesemien poesemien

  26

  de Guppy Mini, ik denk dat ik dan een aangenamer contact heb met de dochter als ze vooraan zit.

 27. thetankgirl thetankgirl

  27

  Wij zouden graag het achterzitje (Guppy Maxi) willen hebben. We hebben al een voorzitje maar we merken dat onze dochter toch te groot ervoor begint te worden. Het allerbelangrijkste is dat ze goed vast zit, vooral met haar beentjes. Ze wurmt haar beentjes in het voorzitje los en dat is erg gevaarlijk!

 28. Renske86 Renske86

  28

  Ik ga voor de Guppy Mini. Sowieso lijkt het me echt een ideaal en veilig stoeltje, net even de site bekeken. Daarbij komt het mooie weer er nu aan, lekker naar buiten fietsen met mijn zoontje. We hebben momenteel een fietsstoeltje gekregen van mijn schoonzus, maar deze is nodig aan vervanging toe. Dit zou echt ideaal zijn.

 29. hillie hillie

  29

  Ik zou graag het voor zitje willen winnen. De guppy mini. Ik vind veiligheid en comfor heel belangrijk en wat ik net gelezen heb is dit wat ik graag zou willen. Ik zit alle dagen thuis en met alleen wandelen kom je niet ver alles is met de auto of fiets te doen. En heb geen auto bij huis dus nu kom je er vaker eruit vooral met het weer nu.

 30. patricia1978 patricia1978

  30

  Het achter zitje zou ik graag willen winnen. Bij een fietszitje vind ik het comfort voor mijn dochter het belangrijkst, samen met natuurlijk de veiligheid en voor mezelf vind ik het uiterlijk ook erg belangrijk......

 31. yolanda yolanda

  31

  Ik zou graag het voorzitjr willen winnen! Ik vind het belangrijk dat het zitje veilig maar ook zeker comfortabel zit!

 32. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  32

  Ik zou zo hard gaan voor de maxi, de stoel om achterop de fiets te plaatsen. Wij hebben voor onze twee kapoenen al een stoeltje, maar in juni wordt ons eerste neefje/nichtje geboren en dit zou een prachtig cadeau zijn om mee uit te pakken! Het belangrijkste aan een fietsstoeltje vind ik de veiligheid die ze waarborgen voor het kind en het feit dat de kinderen op een ergonomische manier in de stoeltjes kunnen zitten, aangezien een familiefietstochtje soms wat langer duurt.

 33. timmem timmem

  33

  voorzitje voor kleinzoon tije, en daarna nog de kleine de in december word verwacht, als oppasoma is dit een musthave, lekker fietsen met je kleinkind

 34. Daantje7 Daantje7

  34

  Ik zou graag het voorzitje willen winnen zodat mijn vriend straks ook veilig met ons meisje kan fietsen en we niet telkens het stoeltje hoeven te wissel van fiets.

 35. nessen nessen

  35

  Het achterzitje wil graag bij mij op de fiets zodat het voorzitje vrij komt voor de 2e kleine meid waarvoor het tijd wordt om ook aan Nederland fietsland deel te nemen.

 36. Christine Toh Christine Toh

  36

  Ik zou heel graag een voorzitje willen winnen. Mijn dochtertje van 7 maanden kan pas net zitten en het is dus makkelijker voor mijn als ik op een fiets mijn tweeling en haar overall kan meenemen. En natuurlijk veiligheid is het belangrijkste punt van het zitje maar het moet ook comfortable zijn.

 37. miaatje miaatje

  37

  Graag had ik het voorzitje gewonnen, wij fietsn namelijk heel veel en het zou fijn zijn als wij onze kleindochter veilig in het zitje konden meenemen. Groetjes oma en opa van Estée

 38. janita123 janita123

  38

  De guppie mini voor mijn lieve guppie! Natuurlijk vind ik de veiligheid het allerbelangrijkste aan een fietszitje. Ook dat de kleine man comfortabel zit en alles om zich heen kan zien. Ik heb altijd graag gefietst (race fiets/mountainbike). Maar nu kijk ik er ontzettend naar uit om samen te gaan genieten van al onze fietstochten!!

 39. Thea Feenstra Thea Feenstra

  39

  Ik zou heel graag het zitje voor achterop willen winnen. Het is leuk meegenomen dat het zitje er leuk uitziet maar dat vind ik niet echt belangrijk eigenlijk, het gaat om de veiligheid van je kind. En het zitje wat ik nu heb, houd ermee op. De riemen gaan stuk (slijtage. En onze dochter word ook te groot voor het zitje wat wij hebben Nu is die van Polisport tot 6 jaar en dat zou mij heel goed uitkomen, want dat zou betekenen dat ze nog langer bij ons achterop kan zitten en dat is voor ons wel heel erg handig aangezien ik alles op de fiets moet doen..! Dus ik ga flink duimen draaien..!

 40. Minimi1984 Minimi1984

  40

  De guppie mini. Wat ik belangrijk vind is dat ze comfortable zitten en veilig natuurlijk.. Maar dat vind natuurlijk iedereen :-) het stoeltje zou mooi staan op de nieuwe fiets en onze kleine kan bijna goed zitten dus zodra het mooi weer wordt gaan we heerlijk fietsen

 41. Denise Keller Denise Keller

  41

  Ik zou de guppy maxi wel willen winnen, ik vind het belangrijk dat ik mijn dochter op een veilige manier met de fiets kan vervoeren. zodat we samen van het mooie weer kunnen genieten op de fiets! je kan hier leuk op de dijk tussen de schapen en geiten fietsen dus dat wordt dolle pret!

 42. Gvanholten Gvanholten

  42

  De Guppy Maxi:met de zomer voor de boeg lijkt het mij heerlijk om langere fietstochten met onze dochter te maken en dan wil je toch graag dat ze zo veilig mogelijk zit. Ze geniet enormen wij genieten mee

 43. sietske sietske

  43

  Ik zou heel graag het achterzitje willen winnen. Wat ik belangrijk vind aan het zitje is dat het kindje er veilig en bescherm in vast zit, met een goede houding voor de rug en verstelbaar is boor de beentjes, daarnaast moeten ze voor meerdere kindjes snel afstelbaar zijn, voor als we bijvoorbeeld het buurmeisje op de fiets ook uit school willen halen als we oppassen. Daarnaast moet het zitje meerdere kinderen kunnen overleven haha want dan kan onze kleine vent er straks in en mogelijk nog komende broetjes of zusjes :)

 44. SandraThomas SandraThomas

  44

  De Guppy Maxi. Omdat ik een paar maanden geleden in Gouda ben komen wonen en zodoende dus heel graag naar de Reeuwijkse plassen wil fietsen en omdat de kleine man zelf nog niet fiets zou zo'n zitje geweldig zijn. Voorheen kon ik alles lopend of met de auto doen, maar nu ik zo dicht bij de natuur ben gaan wonen en ik het belangrijk vindt dat hij leert dat er meer is dan tv en elektronische spelletjes, zou ik ieder weekend wel de natuur met hm willen verkennen.

 45. Cora Top Cora Top

  45

  Ik zou graag het achterzitje winnen, zodat ik mijn oppaskinderen en straks mijn kleindochter veilig kan vervoeren

 46. Arbey Arbey

  46

  Wat een gave actie! Ik zou heel graag de Guppy Maxi willen winnen, ik fiets al ruim een jaar met mijn zoontje in het voorzitje en het wordt echt tijd dat hij lekker achterop gaat zitten. Zou ons erg goed uitkomen zodat we lekker door het bos kunnen fietsen!

 47. Nancy Linssen Nancy Linssen

  47

  ik zou heel graag het achterzitje winnen. Ik heb onze bink nu voor zitten maar met ons tweede kindje op komst zou het wel erg fijn zijn als we volgend jaar met z'n drietjes kunnen gaan fietsen. De bink achterop, mama in de midden en het nieuwe zusje in het stoeltje, dat we hebben, voorop. Belangrijk is uiteraard dat het zitje veilig is. Comfort is ook belangrijk ook als tijdens de fietstocht in slaap valt, dat gebeurd nu namelijk ook wel eens en het moet handig zijn in gebruik, zeker als je met twee van die kleintjes erop uit gaat.

 48. Sspekle Sspekle

  48

  wij zouden graag het guppy maxi zitje willen winnen voor ons zoontje. Dio is een echte kleine avonturier die graag alles van de wereld wil zien. met het fietszitje kunnen we grotere en langere stukken erop uit en kan ons zoontje hier in limburg zijn ogen uit kijken. wat ik belangrijk vind dat een zitje moet hebben is een goede en stevige gordel waar de kinderen mooi op hun plaats blijven zitten. verder moet het stoeltje lekker zitten en stevig zijn. en er moet een goede voetsteun opzitten. voor ons geld hoe steviger hoe beter want onze zoon kan erg baldadig en wild zijn.

 49. Serina Serina

  49

  Ik zou graag kans maken op het Guppy Maxi achterzitje voor mijn zoontje, zodat wij binnenkort lekker alles op de fiets kunnen doen. Voor mij geld, dat het zitje veilig en stevig is.

 50. henriette1985 henriette1985

  50

  Ik zou graag kans willen maken op het Guppy Maxi achterzitje voor onze stoere man van 1,jaar het belangrijkste voor een fiets stoeltje is voor mijn dat hij goed en comfortabel zit veilig en stevig is

 51. iuliastamate iuliastamate

  51

  Ik zou heel graag het acherzitje winnen. Wat ik belangrijk vind aan het zitje is dat mijn zoontje veilig en comfortabel zit en dat het zitje voetbeschermers heeft en past bij elke fiets

 52. Marga Duijster Marga Duijster

  52

  ik zou gaag het achterzitje willen winnen. Ze past helaas niet meer in het voorzitje. Ik heb een achterzitje, maar dat is iets van derdehands en de bandjes voor haar voeten, daar de rek uit, dus haar voetjes blijven niet op hun plek, heel gevaarlijk en daardoor fiets ik niet zo vaak met haar als ik zou willen. Zo jammer, want ze vindt het zo leuk. Daarom wil ik heel graag het achterzitje

 53. vangurpn vangurpn

  53

  Ik zou graag het voorzitje willen. Wat ik het belangrijkste vind aan een kinderzitje is de veiligheid. Je kindje moet er veilig in kunnen zitten tijdens de gezellige en leuke fietsritten.

 54. Mennie Heemskerk Mennie Heemskerk

  54

  ik wil graag het achterzitje winnen, nu zit mijn dochter van 4 er nog op, maar straks moet mijn dochter die nu bijna een jaar erop. Vind het wel stoer dat zij als 4e kind in een nieuw zitje mag, ook al is dat niet het belangrijkste. Als het veilig is is het zeker goed. Fijn zou ook zijn als je er lange afstanden mee kan afleggen want fietsen is een heerlijke bezigheid en doe ik dagelijks als ikde andere kinderen naar school breng

 55. w12345 w12345

  55

  De Guppy Maxi is voor ons het geschiktst, omdat de kleinkinderen bijna allemaal ouder zijn dan 1 jaar. Vind dat het stoeltje veilig moet zijn , goedgekeurd en het kind moet er lekker op zitten in een gordel. Zo zijn de fietstochtjes een plezier voor ons allemaal.

 56. sija sija

  56

  Ik wil graag het achterzitje winnen. Ik zoek al een tijdje een ander stoeltje , dat makkelijk van de ene op de andere fiets te zetten is. Zodat ik er met mijn oppaskindjes weer lekker op uit kan deze lente en zomer.

 57. nikitea nikitea

  57

  ik zou graag De Guppy Maxi willen winnen voor me dochter belangrijke aspecten van een kinderzitje vind ik dat t comfortabel maar stevig moet zijn en als (alleenstaande) mama is t ook fijn dat t makkelijk er op te zetten is.:)

 58. Carla78 Carla78

  58

  Ik zou graag het achterzitje winnen. Mijn achterzitje vertoont wat slijtage. Dus helaas kunnen wij nu niet meer fietsen. Wat ik belangrijk vind is veiligheid en gemak. En zo te lezen zit er een handig zakje op voor de knuffel.

 59. marjow marjow

  59

  de guppy mini voor mijn meisje van bijna 9maanden. Ik vind het belangrijkste dat een fietsstoeltje veilig is en de kindjes er dus goed stevig in kunnen zitten. De looks en gebruiksvriendelijkheid komen op een 2e en 3e plaats.

 60. moosbo moosbo

  60

  Ik zou graag het achterzitje Guppy Maxi winnen voor mijn eigen Guppy! Hij zit nu nog in een voorzitje maar past er bijna niet meer in. Dit zitje ziet er super uit op mijn fiets en, niet geheel onbelangrijk, wordt als zeer veilig omschreven. Natuurlijk wil ik het veiligste voor mijn zoon en als ik er dan ook nog hip bij kan fietsen, is het een echte win win situatie! :-)

 61. Tijsie Tijsie

  61

  Graag zou ik het achterzitje genaamd Guppy Maxi voor mijn vierjarige zoon Tijl winnen .Wat wij belangrijk vinden is dat het stoeltje van een goede kwaliteit is en later ook nog gebruikt kan worden voor zijn kleiner broer . Vooral de verstelbare voetbakjes zonder gereedschap vind ik Super mijn huidige stoeltje is niet meer compleet omdat ik een van de voetenbankjes verloren ben,dat zal met deze dus niet snel gebeuren ,Fijn is dat achterop een netje voor beker of broodtrommel zit erg handig, En het Belangrijkste is natuurlijk dat het stoeltje veilig is en mijn zoon goed vast zit in de drie-punts gordel met veiligheidssluiting. dus die Guppy maxi is echt wat voor onze kleine Gup!

 62. Sabbiew Sabbiew

  62

  Mocht ik kans maken, dan heel graag De Guppy Mini: voorzitje. Ons dochtertje is nu tien maandjes oud en volgens mij gaat het niet lang meer duren voordat ze zelf stabiel genoeg kan zitten. Kan eigenlijk niet wachten tot het zover is, heerlijk erop uit met de fiets. Wind door de haartjes, lekker genieten van het zonnetje, ijsje eten... helemaal te gek!! Zou bijna vergeten te vermelden wat ik belangrijk vind bij een fietsstoeltje, uiteraard als eerste de veiligheid, maar ook het stabiel en comfortabel zitten vind ik belangrijk.

 63. minimonkey minimonkey

  63

  Het belangrijkste is uiteraard veiligheid gevolg door comfort. Je wilt natuurlijk ook dat je kindje lekker ontspannen kan zitten tijdens de rit! Ik zou graag het achterzitje willen zodat mijn kleine meid als ze groot genoeg is (paar maandjes wachten nog) achterop kan genieten van het fietsen. Helemaal leuk vind ik het netje waar je een knuffel/fles etc in kunt bewaren.

 64. Dani15 Dani15

  64

  Wij zouden graag een achterzitje winnen. En het enigste belangrijkste is de veiligheid van mijn dochter!

 65. Cora Cora

  65

  Voor mijn zoontje zou ik graag het voorzitje winnen! Veiligheid staat met stip op nr 1 (goed om te zien dat er rekening gehouden is met helmdragers) gevolgt door nr 2 comfort.

 66. Nienke Storm Nienke Storm

  66

  Ik zou graag het voorzitje wille winnen voor mn kleine meid ze word 17 mei 1 jaar en dan zou ik graag met haar willen gaan fietsen vooral omdat de zomer er nuh ook lekker aankomt. En veel wil gaan fietse met haar.

 67. thisgirlthatboy thisgirlthatboy

  67

  Ik zou zo graag het voorzitje willen winnen! Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat mijn prinsesje veilig zit! het zou leuk voor haar zijn om voor te zitten zodat ze zelf overal naar kan kijken, ze is zo nieuwsgierig en wil altijd alles ontdekken!

 68. chantal150 chantal150

  68

  het voorzitje graag.. het is voor me prinsesje kan ze lekker overal kijken en genieten dat vind Ze heerlijk belangerijk aan veilligheid is dat ze goed vast zit en alles goed aan de fiets is vast gemaakt

 69. karlineb karlineb

  69

  De Guppy maxi zou hier goed van pas komen. Met 3 kinderen is het soms een hele opgave om allemaal met de fiets mee te krijgen. Belangrijk is dan ook datik mijn kinderen snel en veilig in het zitje krijg. Ze zitten alle 3 weleens achterop, dus de riempjes moeten makkelijk te verstellen zijn. In de blog las ik al dat bij dit stoeltje het gemakkelijk gaat! Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat het ergonomisch verantwoord is. Zeker voor de kleinere kinderen, moeten de ruggetjes goed ondersteund worden. Wanneer ik een stoeltje win, zal deze optimaal gebruikt worden!

 70. Eva Villanueva Eva Villanueva

  70

  Graag zou ik de Guppy Maxi willen winnen voor ons dochtertje waarvan de knietjes inmiddels zowat naast haar oortjes zitten in het oude voorzitje! Belangrijk vind ik vooral de veiligheid: dus een helm op kunnen, de voetjes goed in de steuntjes en mocht je kind in slaap vallen, dat het dan nog comfortabel kan zitten. Verder moet het zitje natuurlijk comfortabel zijn en als 'ie er mooi uitziet dan is dat helemaal geweldig. Fijn zo'n netje, daar kan het regenpakje in. Want we fietsen door weer en wind.

 71. Annemarie Jelsma Annemarie Jelsma

  71

  Ik ga voor de Guppy Maxi! Ik zou het graag winnen voor bij mijn ouders, beite en bep van onze kinderen. Ze hebben een prima voorzitje, maar mijn oudste zoon is er nu toch echt te groot en te zwaar voor. Hij blijft haken, zeg maar ;). Maar, met beite (opa) op de fiets is toch het mooiste wat er is, dus dan maar achterop! Belangrijk aan een kinderzitje vind ik de veiligheid (nr. 1), dat het goed zit voor mijn kind (nr.2) en een eenvoudige, doch goede bevestiging (nr. 3) is ook erg prettig!

 72. ambolijn ambolijn

  72

  De Guppy Maxi zou ik graag willen winnen. Het zitje voor heb ik al van mijn broer gekregen en mijn zoon vindt het geweldig op de fiets. En ik ben blij met het wind schermpje, zodat hij straks met mooi weer geen vliegen zit te happen. Wat ik belangrijk vind aan een zitje is dat hij veilig is en dat hij onverwoestbaar is, dus lang mee gaat. En dat mijn zoon de ruimte heeft niet dat hij met zijn wangetjes tegen mijn billen zit gedrukt ;-). En de prijs telt ook wel mee, maar veiligheid boven alles.

 73. biver75 biver75

  73

  Ik zou graag in aanmerking komen voor het achterzitje. Ik heb al een voorzitje (gekregen), maar helaas kan ik daar niet mee fietsen aangezien ik niet goed op- en af kan stappen... Ook niet met een moederstuur. Nu kan ik dus niet lekker met mijn dochter gaan fietsen! Ik vind het belangrijk dat het kinderzitje voorzien is van goede, stevige riempjes waardoor ik het volledige vertrouwen heb dat mijn uk goed vast zit en ik niet elke keer om hoef te kijken of ze niet te los zit! Daarnaast moet ze natuurlijk ook lekker comfortabel zitten!

 74. Starskii Starskii

  74

  Ikzou graag het achterzitje willen winnen omdat ik dan lekker met mijn dochtertje kan gaan fietsen (heb geen rijbewijs). Nu is alles te voet of als papa thuis is met de auto. Ook vindt ik het erg belangrijk dat een fietsstoeltje veilig is en makkelijk in gebruik.

 75. NPHamstra NPHamstra

  75

  Ik zou heel graag het ergonomische, hippe Guppy maxi achterzitje willen winnen voor achterop de fiets van mijn man! Dan kan onze zoon deze zomer ook bij papa achterop de fiets in plaats van alleen bij mama! Kunnen de mannen ook eens samen op stap..... Nou hopen dat ik ze beide binnenkort kan verrassen met dit mooie stoeltje!

 76. ppebesma ppebesma

  76

  het maxi stoeltje voor achter ik vind het belangrijkste dat ik mijn dochtertje veilig kan vervoeren naar oma en opa en naar school.vind het leuke van dit stoeltje dat er ook plaats is voor n knuffel gezien mijn dochtertje altijd minnie mouse bij zich heeft

 77. sabrina66 sabrina66

  77

  Voor mij als het kan de achterzit. Waarom ik, nou ik zal het u vertellen. Wij wonen op een boerderij, met 3 prachtige kinderen, die ik heen en weer breng met de auto. Nu gaat mijn dochter straks naar groep 7, maar ik merk dat ze erg veel fietsproblemen heeft omdat we het nooit doen. Ik zou graag met haar willen oefenen en met haar naar school fietsen, dit is echter 6 kilometer, en dan moeten de andere 2 dus ook mee. Die middelste kan ook zelf fietsen maar ons jongste nog niet. Nu heb ik een fiets met zo'n uitklapstoeltje, maar ik ben zo bang dat zijn voetjes tussen de spaken komen dat ik hem niet durf te gebruiken. Dit fietsstoeltje is dus niet alleen top voor de jongste, maar help ons allemaal. Zo leren de andere beter fietsen en kom ik ook lekker in beweging. De uitdrukking is dan ook niet voor niets: drie vliegen in 1 klap.

 78. Iris Homberg Iris Homberg

  78

  Het voorzitje de mini voor mijn bijna 8 maanden oude zoontje. Ik vind het belangrijk dat het een veilig fietsstoelje is (hij is tenslotte het meest waardevolste wat ik nu bezit :)) En aangezien ik geen auto heb zal ik alles met de fiets moeten doen.

 79. eefie87 eefie87

  79

  Ik ben druk op zoek naar een mamafiets. Mijn dochtertje mag eigenlijk al maanden mee op de fiets en ik denk dat ze het fantastisch gaat vinden. Maar dat is toch een flinke uitgave. Binnenkort zal hij er dan toch zijn, meteen een voorzitje zou fantastisch zijn! Kunnen we meteen op weg! Een veilig stoeltje vind ik het allerbelangrijkste en daarbij ziet deze er ook nog eens heel leuk uit!

 80. Lin Lin

  80

  Ja ook ik wil heel erg graag het zitje achterop winnen!! Ik heb er eentje die wordt gebruikt door mijn man voor onze Sander.... maar onze Julian is nu ook zo ver dat hij achterop de fiets mee kan, EN... nu ik een CI ( cohleair implantaat) heb gekregen en weer dingen hoor, durf ik nu ook te fietsen, en dat wil ik straks ook echt weer gaan doen, zonder bang te zijn dat ik iets niet hoor! En dat wil ik natuurlijk heel graag doen met mijn kleine man achterop, ik zou daarom heel graag mee willen doen... zo kan ik straks met mijn man en kinderen gezellig fietsen... Laat de zomer maar komen en vooral veel vogeltjes en andere geluidjes onderweg! :)

  • Lin Lin

   81

   Vergeet ik er helemaal bij te vermelden dat ik gordeltjes en veiligheid wel heel erg belangrijk vind bij een fietsstoeltje, ze moeten dus echt tegen een stootje kunnen!

 81. Corinaa vd Werf Corinaa vd Werf

  82

  We zijn net aan het orienteren voor een achterzitje en dan is deze informatie mooi meegenomen. Fijn aan dit zitje is dat het op elke fiets past. Normaal staat erbij:geschikt voor 16 en 18 inch?!? Wat voor fiets heb ik? Denk ik meteen. Deze Guppy fietszitje past dus zeker op mijn fiets en die van mijn man. Wat ik belangrijk vind is dat mijn dochtertje van bijna 2 veel kan zien (geen grote "oren" aan het zitje), want als we fietsen, zingen we over vanalles wat we tegen komen. Ik ken een hoop liedjes als juf van kdv. En natuurlijk veiligheid! Maar dat netje voor de knuffel/ bloemen die we onderweg plukken is erg goed bedacht. Top!

 82. dre dre

  83

  Ik zou graag het voor zitje willen winnen dat ik saamen met me zoon veilig de weg op kan dat ie goed zit comvoort heeft

 83. Nouafel0708 Nouafel0708

  84

  Ik zou graag kans willen maken op het zit stoeltje voor op de fiets mijn zoontje is nu 8 maanden en hij houd ervan om in de frisse lucht te zijn ook zal het leuk zijn voor zijn tante omdat ze 3 jaar verschillen en samen op 1 fiets kunnen. Wat ik belangrijk van de stoeltjes vind als ze maar veilig en betrouwbaar zijn. En dat er veel fiets plezier is.

 84. NatasO NatasO

  85

  Het achterzitje voor mijn meisje zou wel super luxe zijn om te winnen. Moeders is op jacht naar een fiets en daar horen dus ook de accessoires bij ;). Het stoeltje moet in allereerste plaats veilig zijn en dat netje voor de knuffel komt in ons geval wel heel goed van pas, zonder gaat mijn ukkepuk de deur niet uit !

 85. Marlies de haan-klijnstra de Haan-klijnstra Marlies de haan-klijnstra de Haan-klijnstra

  86

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen. Wij hebben nu een zitje maar onze zoon zit daar niet echt prettig in. Ik vind het belangrijk dat een fietszitje comfortabel zit,dat hij makkelijk in gebruik en vooral veilig is. Als we nu gaan fietsen zit hij helemaal onderuitgezakt, ook al gebruiken we een kussentje achter zijn rug. Ik hou van fietsen maar dan wel veilig en comfortabel!

 86. miranda biemans miranda biemans

  87

  Het achterzitje zou fantastisch goed uitkomen zodat ik lekker kan gaan fietsen met mijn twee prachtige zonen. Ze zitten dan allebei veilig op de fiets en kunnen genieten van frisse buitenlucht. Het hoofdje wordt goed ondersteund zodat erbij eventuele uitwijk manoevres niks met je kindje kan gebeuren. Verder zitten ze veilig vast in de gordel en het ziet er ook nog eens leuk uit! Altijd mooi meegenomen.

 87. Yvon35 Yvon35

  88

  Ik zou graag de Guppy mini willen winnen....Wat ik belangrijk vind: dat het een goedgekeurd zitje is, makkelijk in gebruik en veilig voor het kindje!

 88. Marinda van den Berg Marinda van den Berg

  89

  Ik zou graag de gruppy maxi achterzitje willen winnen omdat we nu in verwachting zijn van ons 2e kindje. En we graag met zijn 3e dan willen fietsen. Dit fietsstoeltje ziet er mooi maar vooral heel degelijk, en comfortable uit.

 89. Ippie Ippie

  90

  Mijn voorkeur gaat uit naar het achterzitje, omdat ik een dochter van 3 heb. Wat ik belangrijk vind aan een fietsstoeltje is dat het op de 1e plaats veilig moet zijn. Daarnaast moet het gemakkelijk te de- en monteren zijn. Geen ingewikkelde toestanden waardoor je gaat twijfelen of je het nu wel goed gedaan hebt. Een simpel, logisch maar vooral veilig systeem dat iedereen kan begrijpen. Het moet ook voldoende ondersteuning en comfort bieden voor het kind, hij/zij moet er immers in zitten en het prettig vinden. Dat een stoeltje er naast al deze zeer belangrijke dingen ook nog leuk uitziet is mooi meegenomen.

 90. sandraidema sandraidema

  91

  Wat ik belangrijk vind aan een fietszitje is in 1 woord te omschrijven: veiligheid! Alle andere zaken zoals comfort en uiterlijk zijn bijzaken. Mijn voorkeur gaat uit naar de De Guppy Maxi.

 91. Jantina Biemond Jantina Biemond

  92

  Mijn voorkeur gaat uit naar het achterzitje, zo kan mijn dochter van 2 ook lekker met papa op pad met de fiets.

 92. Stefanie Schouwstr Stefanie Schouwstr

  93

  Ik zou heel graag het achterzitje willen hebben. Mijn zoontje van bijna 2 vind het geweldig op de fiets en dat er dan ook nog ruimte in zit voor zijn knuffeltje dat vinden we helemaal geweldig dat is namelijk zeer belangrijk voor hem. Hij heeft altijd zijn knuffeltje bij zich waar hij ook heen gaat, want daar bijt hij dan op. Als we die niet bij ons hebben bijt hij namelijk zijn vingers kapot!wij gaan dus echt duimen dat we deze mooie prijs mogen winnen!

 93. JOHAN BACKER JOHAN BACKER

  94

  Graag het achterzitje omdat mijn dochter nu 3 jaar is en dus niet meer meer lang kan genieten van het voorzitje. Met het achterzitje zijn we nog enkele jaartjes zoet. Ik vind het belangrijk dat het zitje vooral veilig is en confortabel zit. Aan de omschrijving te zien zit dit wel snor.

 94. sylvia ROOS sylvia ROOS

  95

  Wij zouden graag de maxi winnen omdat mano wat zwaarder is en dus deze wat meer gewicht aan kan is het een super zitje Veiligheid staat bij mij voorop als ik een zitje koop.

 95. Barbara verkooyen Barbara verkooyen

  96

  Ik vind veiligheid belangrijk maar ook dat mijn kindje lekker zit en geniet van het fietsen. Ik zou graag een achterzitje willen!

 96. Cindger Cindger

  97

  Over een paar maanden komt het voorzitje goed van pas Want mijn vriend brengt onze dochter fietsend naar de oppas Ik heb altijd de auto mee en niet mijn vriend DUS ik vind dat hij de Guppy Mini verdiend Veiligheid staat bij ons voorop Daarom vinden we dit fietsstoeltje TOP!!

 97. Kitty Teeffelen Kitty Teeffelen

  98

  Als ik het achterzitje zou winnen, ben ik superblij. Met 7 kleinkinderen ga ik als oma vaak met hen fietsen. Momenteel zitten ze met hun beentjes in de fietstas. Natuurlijk heb ik wel een ruggesteuntje gemonteerd.

 98. shacar shacar

  99

  Het achterzitje zou superfijn zijn. Lekker beschut achter papa of mama en de doorgroei mogelijkheden. Kinderen worden nou eenmaal groot, wat is er dan fijner om op de fiets te zitten en kaas te kopen bij de kaasboerderij of gewoon zomaar. Lekker om je heen kijken en veilig in je troon zitten!

 99. dimpl3 dimpl3

  100

  Een achterzijde voor mijn zoontje zodat ik h'm makkelijk mee kan nemen op de fiets als we van de zomer uit fietsen gaan. Zijn zitje voor is hij weldra uitgegroeid en dan kan hij achterop verder genieten

 100. Samantha Konijn Samantha Konijn

  101

  Ik zou graag het voorzitje willen winnen voor onze prachtige dochter, zodat we gezamenlijk een hoop veilige kilometers kunnen maken :). Ze is nu ruim een half jaar en is dus de mamafiets besteld. Ik kan niet wachten tot dat het zover is!

 101. neomi neomi

  102

  ik zou heel graag het zitje voor achterop willen winnen. Mijn kleine/grote man van bijna 4 vindt fietsen helemaal geweldig en met mijn 4 kinderen fiets ik ook heel veel!! als mijn kleine man straks hip en veilig in zijn nieuwe stoeltje zit kan ik nog meer fietsen en aan iedereen het te gekke zitje showen

 102. MamaDagske MamaDagske

  103

  voor mij is het belangrijkste dat de kleine op een veilige manier vervoert kan worden en ondertussen lekker kan genieten samen met de kleine van de fietstocht. Ik zou graag kans maken op het voorzitje.

 103. ausje ausje

  104

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen voor mijn dochter omdat nu haar broertje voorop kan we ook nog een achterzitje voor haar nodig hebben. We waren net aan het kijken voor haar dus het zou wel heel mooi uitkomen als we deze voor haar winnen! Het belangrijkste is natuurlijk de veiligheid en het comfort van het zitje, maar persoonlijk vind ik het netje achterop voor de knuffel ook een groot pluspunt aangezien mijn dochter overal haar "Guusje" de knuffelhond meeneemt. Hoef ik ook niet bang te zijn dat we hem onderweg verliezen en dat scheelt weer een hoop drama's na een leuk fietstochtje ;-)

 104. hakunamatata hakunamatata

  105

  Nou dat zou mooi zijn, een goed veilig zitje voor achterop! Ik heb nu zoontje van vier maanden. Tja en gezien dit min of meer een cadeautje was en ik een paar jaar geleden alles weggegeven heb, zit ik nu zonder. Dus een mooier moederdag cadeau kan ik mij niet wensen, en dan van de zomer gezellig fietsen met met ventje achter mij brabbelend :)

 105. peggyhameleers peggyhameleers

  106

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen. Wat ik belangrijk vindt aan een kinderzitje is natuurlijk dat het veilig is, maar ook dat mijn kindjes er comfortabel in kunnen zitten. Zo is het voor het hele gezin fijn om met mooi weer een lekker stukje te gaan fietsen!

 106. Josee Josee

  107

  Moeilijk kiezen maar omdat de Guppy gestyled kan worden, zou ik willen gaan voor het Guppy achterzitje. Het ziet er stabiel en solide uit. Verder is het stoeltje voorzien van een goede been-/voetbescherming. En omdat je deze nog kunt stylen is die helemaal top !

 107. lauradegans lauradegans

  108

  Jeeetje, wat een timing! Aan het rondsnuffelen op rommelmarktjes en kringloopwinkels naar een leuke veilige fietskinderzitje voor mijn dochter die net 9 maanden is, en dan kom ik deze winactie tegen! Graag zou ik het voorzitje willen winnen voor mijn dochter, mijzelf en mijn vriend. Kleine nieuwsgierige dame zou het denk ik heerlijk vinden om alles nog beter te kunnen bedenken, en voor onszelf lijkt het me heerlijk om onze kleine guppekop te zien genieten. Oftewel, FINGERS CROSSED!!

 108. Missymayo Missymayo

  109

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen. Ik heb al een voorzitje, maar krijg straks een tweede kindje en dan moet mijn zoontje dus achterop. Wat ik belangrijk vind is dat je het zitje makkelijk kan verstellen, zowel de voetensteuntjes als de riempjes. Daarnaast is het leuk als het er nog een beetje modieus uitziet natuurlijk!

 109. martha68 martha68

  110

  ik zou graag het achterzitje willen winnen en het moet veilig zijn om mijn kind er in te kunnen zitten er moeten veiligheids gordeltjes op zitten en een label dat het veilig is om mijn kind te kunnen meenemen

 110. Brenneke Brenneke

  111

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen, omdat we er voor al 1 hebben en deze binnekort plaats moet maken voor onze aanstaande beeb! Ik vind op de eerste plek de veiligheid natuurlijk erg belangrijk , ik zou niet willen hebben dat ijn kindje niet veilig zou zijn! Ik vind het ook belangrijk at mijn meisje lekker comfortabel zit en goed van haar af kan kijken na alle mooie dingen in de natuur!!! Een beetje design zou ook leuk zijn :-D

 111. MamaJoyce MamaJoyce

  112

  Wat voor ons het belangrijkste is, is uiteraard de veiligheid, daarna de kwaliteit en dan is ook nog zitcomfort en design wat meetelt :) Zit dit allemaal in dit Guppy zitje? Dan wil ik heel graag het achter zitje winnen :)

 112. Suzanne Koster Suzanne Koster

  113

  Een voorzitje, voor ons 2e kindje! Ik vind het belangrijk dat mijn kindje goed zit en stevig ook als ze kleiner zijn! Stevige gordeltjes en het design maakt me eigenlijk weinig uit, als het maar stevig en veilig is. Wat ook erg handig is, een goed en mooi voorscherm, zodat ze ook daadwerkelijk iets kunnnen zien! Graag eentje die ook schoon kan want dat is bij Bobike een ramp na een tijdje ;)

 113. Sietske de Groot Sietske de Groot

  114

  ik wil graag het achter zitje winnen omdat deze beter op mijn fiets past als die ik nu heb ik vind het belangrijk dat het stoeltje in de goede positie zit en omdat die we nu hebben vast moet aan het frame bij de voetensteun zit het scheef op mijn fiets en zit onze meid niet confortabel

 114. jacqueline31 jacqueline31

  115

  Wij willen heel erg graag de guppy maxi winnen!! Dit omdat ik vind dat je kindje er veilig in moet zitten en zich er goed in moet voelen. Ik heb nu een achteropzitje maar die zit op een ander rekje vast en wiebelt dat vind mijn dochtertje erg eng! Hierdoor kunnen wij met dit mooie weer wat er weer aan gaat komen niet fietsen want ze schreeuwd al bij het woord fiets! Dit zou ik graag willen veranderen ik zou graag met haar willen fietsen naar de dierentuin en genieten van het weer buiten samen met haar.

  • JH JH

   116

   IK zou heeel graag de guppy mini willen winnen. Mijn kleine prinses mag bijna mee op de fiets. Ik heb nu al een hele tijd niet gefietst en ik mis het heel erg! Ben blij als het zo ver is en we samen kunnen genieten van de lente/zomer. Het belangrijkste voor mij is de veiligheid. En op de tweede plaats moet het zowel comfortabel en fashionable zijn!! Met dit zitje mogen wij zeker gezien worden!

 115. xkimiejx xkimiejx

  117

  - De Guppy Maxi lijkt me ontzettend handig!! Onze jongen is nu op een leeftijd dat ie in het zitje kan, en aangezien mama wat aan d'r conditie moet doen (haha) is dit een goede motivatie!! Het klinkt cliché maar de veiligheid is het meest belangrijke. Daarnaast is comfort ook heel belangrijk voor de kleine, de rit moet natuurlijk wel fijn zijn!;)

 116. biegoeke biegoeke

  118

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen, ons zoontje is nu net 1 jaar geworden, en het zou leuk zijn om het zitje te kunnen winnen opdat we kunnen gaan fietsen. Het belangrijkste aan het zitje vind ik dat het veilig is, makkelijk te installeren en dat het kind ook goed en veilig zit.

 117. ajdejonge ajdejonge

  119

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen. Wij hebben voor onze kleine vent van 1 jaar al een voorzitje en aangezien het nu eindelijk mooi weer begint te worden, willen we gaan fietsen. Zowel zijn vader als zijn moeder vinden het zeer fijn om hem te zien genieten van het buiten zijn met de wind in de haren. Een tweede fietsstoeltje zal dus zeer welkom zijn. Zodat onze vent met ons beide op een veilige en verantwoorde manier kan fietsen.

 118. MBB MBB

  120

  Gezien het fietsstoeltje naar 3 kinderen echt versleten is kan onze Bram er echt niet meer in.. helaas fietsen we daardoor ook niet meer, wat wel weer jammer is want ja fietsen is gezond lekker in de buitenlucht. Met 4 kinderen is het budget toch wel beperkt dus dit zou geweldig zijn. (het achterzitje) Wat ik zelf belangrijk aan een fietszitje vind is dat ze goed stevig comfortabel erin zitten, goede aansluitende ruggensteun, gordels die goed blijven zitten verstelbare voetensteuntjes ook heel handig.

 119. Alena Alena

  121

  voor mij is het belangrijkste dat de kleine op een veilige manier vervoert kan worden en ondertussen lekker kan genieten samen met de kleine van de fietstocht. Ik zou graag kans maken op het voorzitje.

 120. drentediva drentediva

  122

  Ik wil graag de Guppy Maxi winnen! Ik vind dat zitje veilig moet zijn, comfortabel voor het kind, licht, het kind moet makkelijk vastgezet kunnen worden en er leuk uitziet. Ik heb net een tweedehandsfiets van mijn schoonmoeder gekregen en ik heb een zitje nodig voor mijn kindje.

 121. thakimmie thakimmie

  123

  Ik zou graag de guppy maxi willen winnen. Ik vind comfort en veiligheid het belangrijkst.

 122. Ina Jongsma Ina Jongsma

  124

  Het achterzijde!! Ik ben zwange van onze 2e en

 123. Ina Jongsma Ina Jongsma

  125

  Het achterzitje! Ik ben zwanger van de 2e en mijn buik past bijna niet meer tussen het zitje en zadel! En dan kan ik straks 2,kids op de fiets.. En belangrijkste aan een zitje is voor mij met stip op nr 1 VEILIGHEID !!!

 124. mendyjager mendyjager

  126

  Ik zou graag het achterzitje winnen voor mijn oudste zoontje. Hij geniet zo ontzettend achter op de fiets! Zijn huidige stoeltje is oud en versleten. Veiligheid vind ik het allerbelangrijkste, kindjes zijn zo kwetsbaar achter op een fiets! Mijn zoontje van 2 draagt dan ook een fietshelm voor extra bescherming.

 125. 22kitty22 22kitty22

  127

  Ontzettend graag zou ik een voorzitje winnen. Waarom? Met de ontzettende dure benzinekosten ben ik genoodzaakt vaker de auto te laten staan en er met de fiets op uit te trekken. Natuurlijk vinden de kinderen dit al lang leuk en is het ook nog eens super gezond. Wel vind ik het belangrijk dat ik mijn kleintje in de gaten kan houden, en dat het veilig is. vandaar dat ik het graag voor me wil houden zodat ik er goed zicht op heb.

 126. yeahrozza yeahrozza

  128

  Ik zou graag het voorzitje MINI winnen voor mijn baby zo zij kan op de fiets van mij man ook! Ik vind het belangrijk dat het een veilig zitje is waar comfort is zeker een plus! Reply ↓

 127. Priscilla Kok Priscilla Kok

  129

  Ik zou graag een voorzitje willen winnen, ik heb een kleine van 13 maanden en het mooie weer begint eraan te komen. Hij kan dan lekker voorop zitten en voor zich uit kijken :)

 128. Melina76 Melina76

  130

  Ik zou graag een achterzitje willen winnen. Ik ben de troste moeder van een zoon van 19 maanden en een dochter van 5 weken en ik zou graag over een paar maandjes met beide op stap willen. Maar voor nu heb ik in ieder geval een degelijk zitje voor mijn zoon.

 129. johanenpaula johanenpaula

  131

  Guppy maxi zouden wij graag winnen! Dan kan het eerste fietsritje van onze dochter (1) plaats gaan vinden binnenkort! Dat vind ze vast prachtig. Belangrijk aan een fietszitje vind ik veiligheid, maar ook bevestiging hij moet toch eens over van mijn fiets naar die van Papa en dat moet wel handig gaan. Zoals ik het lees voldoet de maxi hier zeker aan, en met het mooie weer voor de boeg wil ik het snoetje wel zien bij haar eerste fietstochtje! Dan gaan we lekker naar Oma op de fiets (8 km)

 130. Annick1 Annick1

  132

  Ik zou graag het Guppy Maxi achterzitje willen winnen. Al enige tijd ben ik aan het rond kijken naar een goed verantwoordt fietsstoeltje voor achterop waar ik met Quin korte ritjes maar ook lange ritjes in kan maken. Waar hij goed in kan zitten voor langere tijd en waar hij in beschermd is. Een ongelukje zit in een klein hoekje en mocht je vallen dan zie je bij de Guppy Maxi dat je kindje goed beschermt is ook door de bredere armleuningen waar ze zich aan kunnen vasthouden of lekker rustig kunnen zitten. Voor lange ritten vind ik het belangrijk dat Quin in een stoeltje in slaap zou kunnen vallen onderweg zonder dat het ten koste gaat van zijn houding. In de blog van Saskia heb ik gezien en gelezen dat het in dit stoeltje erg goed gaat. Dit zou er dus voor zorgen dat ik meer dingen op de fiets zou kunnen doen.

 131. Sofje79 Sofje79

  133

  De Guppy Mini, zodat ik deze zomer heerlijke stukken kan afleggen met de familie

 132. yvettevonkriegenbergh yvettevonkriegenbergh

  134

  Graag wil ik een zitje voor achterop van Polisport, want dát staat voor veiligheid, stijl èn comfort!

 133. MartheHulsmans MartheHulsmans

  135

  Ik vind het vooral belangrijk dat mijn kindje veilig zit maar ook comfortabel en op haar gemak. Ze moet er vooral graag in zitten :-D Ik zou het liefst de guppy maxi winnen voor achterop de fiets :-)

 134. jolmel jolmel

  136

  hallo ik ben een trotse oma en mijn kleinzoon is heel vaak bij mij en zou dan ook graag dat fietsstoeltje willen heb er nu een die vind ik niet echt veilig en is aan vervanging toe zou het leuk vinden als ik die zou winnen voor mijn kleinzoon met zomer in het verschiet heerlijk touren met hem gr jolanda

 135. jennefer26 jennefer26

  137

  graag zou ik het guppy achterzitje willen winnen, ik heb nu 2 kids en alleen voorzitje, dus dan is een achterzitje wel erg handig, en ik vind dat veiligheid bovenaan staan vandaar de keuze op deze zitjes, en mijn kindje moet ook wel comfortabel zitten zodat we wel lekker stukken kunnen fietsen

 136. smuijs smuijs

  138

  ik zou heel graag de De Guppy Mini: voorzitje willen winnen! Heerlijk om met mn dochtertje te kunnen fietsen. Het belangrijkste aan een zitje is dat mn kindje een goede houding heeft en het heel veilig is!

 137. ingeborgvh ingeborgvh

  139

  Ik zou graag de De Guppy Maxi willen winnen, onze kleine gup groeit zo hard dat ze niet zo heel lang meer voorop kan zitten. Natuurlijk is het belangrijk dat onze gup veel steun krijgt als ze zit, verder vindt ik het belangrijk dat hij lekker comfortabel zit zodat we lange tochten kunnen maken. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat hij goed veilig is en dat zit bij de Guppy Maxi wel goed!

 138. sjamanta sjamanta

  140

  Ons Fytje is uit haar stoeltje gegroeid dus dit zou zo mooi uitkomen... Graag De Guppy Maxi: achterzitje

 139. Lobke Lobke

  141

  De Guppy Maxi graag!! Ik breng mijn drie kids elke dag op de fiets naar de opvang en aangezien dit zitje tot 22 kilo gaat, zou ik ze er alle drie in kunnen zetten!! Dit zitje gaat dan bij mijn man op de fiets, zodat hij ook een keer aan de beurt is ha ha. Veiligheid staat natuurlijk voorop en dat zit wel snor met dit zitje volgens mij. Daar komt nog bij dat onze kids een helm dragen op de fiets, dus dan kan er helemaal niets meer fout gaan dacht ik zo!

 140. Mamamanuela Mamamanuela

  142

  ik zo graag , heeeeeel graag, het voorzitje willen winnen!!! wat een mooi modern en veilig zitje!!! mijn zoontje vind het super leuk op de fiets maar ons huidige zitje die we gekregen hebben is kapot en ons budget laat een nieuw zitje kopen helaas even niet toe dus winnen zou fantastisch zijn!!!!!!!!!!

 141. Joetje70 Joetje70

  143

  Mijn man gaat morgen een nieuwe fiets kopen, want zijn oude is niet kidsproof (en valt van ellende uit elkaar). Het zou mooi zijn als hij er een achterzitje van de Guppy Maxi bij zou kunnen winnen! Want dan kan hij eindelijk met zijn dochter van 1 jaar fietsen!

 142. Laura Prins Laura Prins

  144

  wij zouden graag het achter zitje winnen. we waren al op zoek naar een zitje voor achterop, maar vind het zo moeilijk kiezen. ik wil een zitje waar mijn zoon comfortabel en veilig in zit. het liefst met bescherming voor zijn voeten, zodat deze niet tussen de spaken kunnen komen maar wel zo dat ik de fietstassen kan blijven gebruiken. dit zitje lijkt me heel prettig.

 143. Melissa Mudder Melissa Mudder

  145

  Woww!! Ik zou heel graag een voorzitje willen winnen. Mijn kleine man is er bijna aan toe mee te gaan op de fiets. Ik kan niet wachten om met hem te gaan fietsen. Wat ik belangrijk vind aan een kinderzitje is dat deze uiteraard veilig is en comfortabel zit voor de kleine. Nu duimen voor een voorzitje ;-))

 144. betti scheringa betti scheringa

  146

  ik zou graag het voorzitje de GuppyMini willen winnen, dan kan ik straks als de baby er is en kan zitten lekker rond fietsen, belangrijk vind ik dat de baby er goed in kan zitten, en dat het zitje veilig is

 145. xxxraissaxxx xxxraissaxxx

  147

  Ik wil heel erg graag het achterzitje winnen voor bij mijn moeder op de fiets.. Me moeder is gek op fietsen en wilt heel graag met mn zoontje fietsen. We hebben nu een 2dehand zitje maar we vinden het eng omdat hij maar met 2 veren vast zit.. Mn zoontje vind het leuk om achterop te zitten dat hij de wind voeld en hij vind t prachtig om alles om hem heen te zien. Veiligheid vind ik het belangrijkste! Momenteel hebben we even niet de middelen om een beter zitje te kopen dus het lijkt me geweldig om dit zitje te winnen. Dit zitje ziet er mooi uit en hij lijkt mij heerlijk zitten. een kindje zit er goed en veilig in dus dat is ook echt een pluspunt.. Hopelijk worden wij de gelukkige:).

 146. Marleen86 Marleen86

  148

  Ik wil heel graag het voorzitje winnen. Ik vind het belangrijk dat mijn zoontje ook mee kan op de fiets! En ook nog lekker en vooral veilig zit. Helaas hebben we het financieel niet breed, dus een stoeltje hebben we helaas geen geld voor. Ik hoop dat we zo alsnog kunnen gaan fietsen! Dit is echt mijn wens voor mijn zoontje van 1.

 147. famkleizen famkleizen

  149

  Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit welke ik zou winnen. Zou met allebei erg blij zijn :D Dan zouden we eindelijk kunnen fietsen met ons prachtige meisje. Wat zou ze dat mooi vinden :D

 148. Monica Drueten-Mettes Monica Drueten-Mettes

  150

  Wij zouden graag het achterzitje willen winnen, zodat wij veilig met onze dochter mooie fietsroutes kunnen fietsen. Het is ook belangrijk dat ze lekker zit.

 149. pupke2love pupke2love

  151

  wij zouden graag de guppy maxi of te wel het achterzitje willen winnen. het zitje moet stevig en comfortabel zijn,bij lange ritjes moet onze dochter wel fijn en veilig in het stoeltje zitten.

 150. mama22 mama22

  152

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen dit omdat ik op mijn mama fiets met het voorzitje erg weinig ruimte heb om er tussen te passen dit ivm grotte cupmaat en een zitje achtyerop zou daarom ideal zijn.

 151. nvsleeuwen nvsleeuwen

  153

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen, omdat ik een voorzitje heb wat nu gebruikt gaat worden door mijn dochtertje. En mijn oudste zoon wil ook graag met mama mee gaan fietsen... Ik vind het erg belangrijk dat een zitje stevig en comforatbel is, maar bovenal veilig. Ik heb vrienden die een fietsongeluk hebben gehad met hun zoon van 2 en die het dankzij het fietstoeltje heeft overleefd!!!

 152. Jeanette Hartog-esser Jeanette Hartog-esser

  154

  Ik zou graag het voorzitje willen winnen. Ik heb bij mijn dochter het voorzitje van mijn zus geleend, maar aangezien ze die nu zelf nodig heeft kan ik nummer 2 straks niet meenemen!

 153. michelle1405 michelle1405

  155

  Ik zou graag de guppy mini, voorzitje willen winnen Belangrijkste is natuurlijk de veiligheid, comfortabel en stevig kunnen zitten. Nu het hopelijk snel beter weer wordt en mijn dochter bijna zelfstandig zit, kunnen we gaan fietsen. Ben al rond aan het kijken naar en fietsstoeltje, maar zou natuurlijk ook geweldig zijn als ik er 1 kan winnen en ermee kan pronken op de fiets!

 154. Jokki Jokki

  156

  Ik kan niet wachten tot mijn dochter zelf kan zitten en we op pad kunnen met de fiets dus ik zou graag de Guppy Mini willen willen. Makkelijke en snelle montage vind ik erg belangrijk zodat we het zitje op de fiets van mama en die van papa kunnen gebruiken!

 155. Simone v Maanen Simone v Maanen

  157

  MIJN DOCHTER VAN 1 JAAR VIND HET GEWELDIG OP DE FIETS EN IN DE AUTO. ALS ZE MAAR ONDERWEG VEELKAN ZIEN. IK ZOU DAAROM GOED EEN ACHTEROP ZITJE KUNNEN GEBRUIKEN. ZODAT WE GEEN ZITJE MEER HOEVEN TE LENEN!.

 156. katja203 katja203

  158

  ik zou het liefst het guppy maxi fietsstoeltje winnen omdat ik sinds kort elke dag met de fiets mijn dochter moet wegbrengen Wij hebben op deze moment alleen nog maar een fieskar wegens het slechte weer natuurlijk zou het fijn zijn voor haar dat ze in de zomer ook van de zon zou kunnen genieten

 157. Sabine Sabine

  159

  Wij zouden graag het achter zitje willen winnen. Belangrijk vinden wij dat het stevig en sterk is, makkelijk te bevestigen en dat ze nog wel kunnen bewegen.

 158. Manon87 Manon87

  160

  Het voorzitje, ons kleintje is nu 15 weken en heb me er nog niet echt in verdiept maar denk we dat dit een fijne is. En als we deze winnen kunnen me hopelijk in de mooie nazomer lekker met onze stoere vent fietsen!

 159. Bloemetje22 Bloemetje22

  161

  Ik kan ze allebei goed gebruiken, dus ik heb geen voorkeur welke ik kan winnen. Ik vind een zitje dat er leuk uitziet mooi meegenomen, maar het gaat natuurlijk om de veiligheid van mijn kids. En dat ze heerlijk kunnen zitten terwijl ze met mij gaan fietsen.

 160. jackstek jackstek

  162

  Op dit moment zouden ze allebij van pas komen maar van het achterzitje zouden we wat langer plezier hebben omdat nu onze oudste erop kan en straks dan de jongste. Ik vind persoonlijk veiligheid erg belangrijk bij een fietszitje, maar ook het gebruiksgemak staat bovenaan de lijst...wat dat betreft denk ik dat we met dit zitje prima zouden zitten. ;-)

 161. Jacques Jacques

  163

  - de Guppy Maxi - kinderzitjes zijn zo goed als allemaal veilig, dus dat gebruik ik niet als argument... neen.. mijn argument is.. dat de kleinkinderen bij hun ouders er om zeuren dat ze bij Opa op de fiets willen omdat hij zo'n stoer zitje heeft..

 162. mkbanjo mkbanjo

  164

  veiligheid en een goede zit voor de kids vind ik het allerbelangrijkst. Ze kunnen tenslotte niet gan verzitten zolas wij volwassenen doen. Voorkeur gaat uit naar De Guppy Maxi

 163. Nathalie Roodbol Nathalie Roodbol

  165

  Ik zou graag het voorzitje willen winnen. Misschien uit pure nostalgie? Hoe heerlijk had ik vroeger zelf het gevoel om tussen papa's sterke armen in te zitten wanneer we er eens op uit gingen met de fiets...? :)

 164. Basenpris Basenpris

  166

  Ik zou graag kans willen maken op de guppy mini aangezien mijn prins nu net oud genoeg is om te gaan fietsen. (10 maanden) Ik ben al naar een mamafiets aan het kijken om lekker te gaan fietsen met het mooie weer. Natuurlijk hoort daar een veilig en comfortabel zitje bij! Deze voldoet aan alle eisen om met mijn kleine guppy lekker te gaan fietsen en heerlijk te genieten van de eerste blikken de wijde wereld in!

 165. Ellke Ellke

  167

  Graag maak ik kans op de Guppy Maxi. Een zitje voor voorop de fiets hebben we al. Een mama fiets hebben we al wel op het oog maar nog niet aangeschaft. Ik vind dat een fietszitje veilig en comfortabel moet zijn, makkelijk te monteren en als het kan een sportief uiterlijk. maar dat laatste is het minst belangrijk

 166. Linda Rhijn Linda Rhijn

  168

  De Guppy Mini en vind het erg belangrijk dat hij natuurlijk veilig is maar ook licht van gewicht is!! Een zware met 2 kinderen op de fiets dat merk je gewoon!

 167. Deborah Walda Deborah Walda

  169

  De Guppy Maxi. Wij vinden het erg belangrijk dat een fietsstoeltje erg veilig is en dat het niet te zwaar is! Dit zou geweldig zijn als we dit mogen winnen. Nu moeten we iedere keer ergens een fietsstoeltje lenen om er met de fiets op uit te kunnen.

 168. carla carla

  170

  Het guppy Maxi achterzitje zou goed van pas komen. Heb een nieuwe fiets gekocht en daar moet nu nog een achterzitje op. Vindt de veiligheid het belangrijkste bij fietszitjes. Vooral bescherming zodat voetjes niet in het wiel kunnen komen vindt ik erg belangrijk.

 169. anja85 anja85

  171

  De Guppy Maxi zou voor ons een fijne uitkomst zijn aangezien we geen school of creche in het eigen dorp hebben dus toch een stukje moeten fietsen. Natuurlijk zal iedere ouder het belangrijkste vinden dat het kind veilig zit en de voetjes nergens tussen kunnen komen. Verder vind ik het ook belangrijk dat zowel ons kindje als ik of papa comfortabel zit en alles goed kan zien.

 170. Stuiter Stuiter

  172

  Ik zoi graag het achterzitje willen winnen. Niet alleen omdat net fantastiscjhe stoeltjes zijn. Maar lekker naar buiten en zeker mee oode fiets hoort gewoon bij de opvoeding. Niet met de auto op pad. Maar gewoon lekker opde fiets. Dat moeten we onze kinderen al vrog bij brengen.

 171. Shar Shar

  173

  Wij zouden heel graag het achterzitje maxi willen winnen. We hebben recent een ongeluk gehad waarbij de bestuurder van de auto is doorgereden en waarbij ik en mijn zoontje heel hard zijn gevallen. Ik vind het dus heel belangrijk dat het kinderzitje een veilige sluiting heeft. Hij is heel erg welkom!

 172. Nadine Quaedackers Nadine Quaedackers

  174

  ik wil graag een achterzitje want die is heel hard aan vernieuwing toe

 173. Chantal731 Chantal731

  175

  Ik zou graag de Guppy Mini willen winnen, zodat mijn man en dochter lekker samen van de natuur kunnen gaan genieten. Buiten het feit dat ik vind dat het een veilig zitje moet zijn, vind ik ook dat het kind er comfortabel in moet kunnen zitten en om zich heen moet kunnen kihken zodat hij/zij ook van de rit kan genieten!

 174. Marjolein Grootenboer Marjolein Grootenboer

  176

  Wij zouden het erg leuk vinden om de guppy maxi voor achterop te winnen. Er is nu een tweede opkomst, dus zou goed van pas komen :)

 175. Pirel Pirel

  177

  Wij zouden graag het Guppy Maxi zitje winnen. De kleine prinses zit nu nog voorop maar omdat ze niks wil missen, alles wil zien en zachtjes aan toch best zwaar aan het worden, krijgt mijn stuur soms een zwieper als ze weereens spontaan de andere kant opduikt om een vlinder te volgen of een hondje gedag te zwaaien. Achterop is voor haar een beter plekje.

 176. ALU ALU

  178

  Ik zou graag het voorzitje de Guppy mini willen winnen. Ik woon in een dorp dus doe alles met de fiets (nu nog lopend omdat mijn dochter nog maar 6 weken is!). Veiligheid staat natuurlijk voorop maar ik neem aan dat alle fietsstoeltjes veilig zijn. De Guppy ziet er mooi uit en is makkelijk in gebruik. Allemaal punten die belangrijk zijn. Ik kan niet wachten om zingend op de fiets met de kleine erop uit te trekken en al het moois in de omgeving te laten zien.

 177. Minime538 Minime538

  179

  De Guppy Mini of Maxi.. moeilijk ze hebben allebei voordelen! Mini is gemakkelijk om zometeen lekker met mijn dochtertje op de fiets te kunnen. Ze houd heel erg van buiten en vogeltjes en alles wat beweegt dus dat kan ze dan goed zien. En Maxi zodat ze zometeen wanneer ze 1 word lekker achterop kan aangezien ze erg beweeglijk en actief is. Achterop is dan toch wat steviger! Stevigheid en veiligheid zijn voor mij het belangrijkste. Makkelijk in gebruik en natuurlijk het mooie design komen op de 2e en 3e plaats :)

 178. timmem timmem

  180

  voor kleinzoon tije het voorzitje, want dat heb ik helemaal niet

 179. Nine Nine

  181

  Ik zou graag de De Guppy Mini willen winnen voor onze kleine man! :D Hij vind het geweldig om naar buiten te gaan en van alles te zien en te ontdekken, dus ik vind in ieder geval belangrijk, dat hij alles goed kan zien en bekijken, dat hij stevig zit en dat de wind mooi door een scherm wordt weg gehouden van zn gezicht, want hij houd er niet zo van als die in zijn gezicht en oogjes waait. Dat beneemt hem altijd de adem!

 180. fousert fousert

  182

  het voorzitje het belangrijkste is de veiligheid maar ook dat het kindje aangenaam/confortabel zit,en niet te veel wind in het gezichtje krijgt.

 181. Mariloesloes Mariloesloes

  183

  Ik wil graag het voorzitje winnen, zodat ik mijn kindje kan zien. Wat ik belangrijk vind is dat het comfortabel zit en tegelijkertijd veilig is door onder andere het voetenbakje en de driepuntsgordel.

 182. mb1980 mb1980

  184

  Graag zou ik het voorzitje winnen. Ik heb een hele mooie roze met wit 2 jaar geleden gekocht voor mijn dochtertje. Was helemaal verliefd op dat zitje alleen hebben we een half jaar geleden een zoontje gekregen en tja die zet je niet snel in een roze zitje.

 183. deeske deeske

  185

  ik wil graag het voorzitje winnen. ik vind het belangrijk dat mijn kindje confortabel zit en dat het er ook nog eens stoer uitziet

 184. Sandra1963 Sandra1963

  186

  Ik wil graag achterzitje winnen voor collega van mij. Voorzitje mag ook: die gun ik dan aan mijn vriendin waar nog baby op komst is...

 185. risje92 risje92

  187

  Ik zou voor het voorzitje kiezen. Met de vierde op komst zou ik er mega blij mee zijn, omdat mijn jongste meisje nog heerlijk bij mama achterop zit.

 186. donja donja

  188

  ik zou ontzettend graag het voorzitje willen winnen ik vind naast de veiligheid belangrijk dat het zitje ook gebruiksvriendelijk is, dus dat ik het kind makkelijk erin en eruit krijg en dat het zitje snel droog wordt na regen

 187. fabienne fabienne

  189

  Ik zou heel graag het achterzitje willen winnen voor mijn schoonmoeder. Dan kan ze lekker ( veilig) met mijn zoontje naar de kinderboerderij. Mijn zoontje vindt het heerlijk om achterop de fiets te zitten, maar als hij bij oma is, kan dat helaas niet.

 188. fabienne fabienne

  190

  Ik zou heel graag het achterzitje willen winnen voor mijn schoonmoeder. Dan kan ze lekker ( veilig) met mijn zoontje naar de kinderboerderij. Mijn zoontje vindt het heerlijk om achterop de fiets te zitten, maar als hij bij oma is, kan dat helaas niet. Het belangrijkste aan het fietszitje is natuurlijk veiligheid in combinatie met een stukje comfort voor de kleine. Wat ik zo mooi vindt aan deze zitjes is dat de beentjes ook langs het stoeltje liggen en niet los in een paar voetensteunen ( waar mijn zoon,ze constant uittrekt)

 189. queenie schut queenie schut

  191

  Dat wordt een moeilijke keuze, aangezien ik een zoontje van 7 maanden heb en die heeft een voorzitje nodig. Als ik dan even weer nadenk, een achterzitje is weer handig voor onze dochter van 3 en als zij hem straks niet meer nodig heeft kan mijn zoontje weer gebruik er van maken. Dan vang ik 2 vliegen in 1 klap, dus ik denk dat ik maar voor het achterzitje ga. Natuurlijk ben ik met beide even blij, dus mogen jullie het bepalen mocht ik winnen. Maakt het ook weer reuze spannend als het pakket geopend wordt.

 190. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  192

  Ik zou graag het achterzitje winnen. Mijn zoon is nu ruim een jaar en probeert nu sinds een weeek mee te sturen door hard aan het windscherm te trekken en niets brengt hem daar van af. Aangezien ik veiligheid heel belangrijk vind hoop ik dat ik zo'n mooi achterzitje win, zodat wee weer veilig kunnen gaan fietsen.

 191. Es79 Es79

  193

  Ik wil graag het achterzitje winnen voor mn moeder (oppasoma), de oudste kan dan achterop en de jongste voorop en aangezien ze al een voorzitje heeft en nog geen achterzitje zou ik die dus graag winnen.

 192. lisden lisden

  194

  Ik zou het guppy maxi zitje willen winnen zodat ik mijn nichtje van vier mee kan nemen op de fiets. Nu moet ik iedere keer de fiets van mijn schoonzus lenen als ik met mijn nichtje op stap ga dus het zou fantastisch zijn om een eigen zitje voor haar op mijn fiets te hebben.

 193. thom79 thom79

  195

  Ik zou graag de Guppy Maxi achterzitje willen winnen voor mijn zoontje van 3 jaar, hij past helaas niet meer voorop en we moeten op zoek naar een andere zitje om straks met Hemelvaartsdag weer lekker erop uit te kunnen gaan. Wat ik erg leuk vind aan de Guppy Maxi is dat achterop een netje zit voor de knuffel. Erg belangrijk vind ik de veiligheid en dat het zitje, goedgekeurd is volgens EN 14344 norm, driepuntsgordel met veiligheidssluiting, reflector, voetbeschermplaten en royale armsteunen. Zodat mijn kleine ventje Prins heerlijk en veilig vervoerd kan worden in zijn eigen troon achterop de Fiets bij Papa!

 194. Martine Gielen Martine Gielen

  196

  Ik zou heel graag het achterzitje willen winnen, Ik heb net een nieuwe fiets gekocht, maar nog geen achterzitje gekocht. het nieuwe Guppy maxi achterszitje zou dus perfect staan op mijn nieuwe fiets. Dan zit ons meisje er ook weer chique! bij. Nu maar duimen.

 195. bibi84 bibi84

  197

  ik zou graag het voorzitje willen winnen. mijn dochter is nu 9 maand oud en dus oud genoeg om lekker met de fiets op stap te kunnen gaan. nu (hopelijk) het mooie weer er aankomt zou toch om zo mooi zijn om deze te winnen. En omdat zij nogal prijzig zijn en ik graag een goed zitje wil is dit reden nummer 2 om eentje te winnen :P

 196. sejzen sejzen

  198

  Ik zou graag het voorzitje willen , kan ik toch mn kleine nog in t oog houden ! en natuurlijk kan ik zien hoe ze geniet hihi

 197. Marleenschol Marleenschol

  199

  Ik wil graag het voorzitje winnen, zo kan ik m'n kleine meid goed in de gaten houden! Wat ik belangrijk vind aan een zitje is dat het zitje echt veilig is en dat het goed zit voor haar ruggetje!

 198. janinuh86 janinuh86

  200

  Ik zou graag het achterzitje winnen voor mijn kleine vent. Ik vind het belangrijk dat mijn zoontje veilig mee kan op de fiets. En de extra's die de guppy bied zijn natuurlijk heel mooi meegenomen!

 199. Dorien1986 Dorien1986

  201

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen, omdat we heel graag een tweede erbij willen en 2 kindjes passen niet in 1 voorzitje! Dus ik zou graag een achterzitje winnen! Veiligheid staat bij ons en bij Guppy voorop! Ons zoontje heeft ook een Guppy fietshelmpje en de kwaliteit is echt goed! Ze leveren goede producten! Mensen lachen ons uit als we fietsen en mijn zoontje van bijna 1 met een helmpje, maar het maakt me niet uit! Veiligheid voor alles!

 200. laura1978 laura1978

  202

  Ik wil heel graag mee doen voor de Guppy Mini want mijn kleine guppy is nu bijna 7 maanden en nog even en dat mag ze heerlijk mee op de fiets! We kunnen niet wachten op dit moment. Ik vind het belangrijkst bij een fietszitje dat de veiligheid goed is, dit staat bij mijn bovenaan. Daarnaast natuurlijk ook het design en een bijpassend windscherm hoort er wel bij :-)

 201. lindaolierook lindaolierook

  203

  Ik zou graag het voorzitje winnen. Mijn zoontje heeft nu een goedkoop merk voorzitje en heeft daarvan het windscherm kapot getrokken. Ook de bandjes bij zijn voetjes ISIN beschadigd. Alles bij elkaar is dat niet zo veilig meer. We hopen dat het guppy fietszitje van betere kwaliteit is en deze langer mee gaat. Dan kunnen we straks in het voorjaar en de zomer weer lekker langs de schaapjes en paarden fietsen!

 202. lusink lusink

  204

  Hoi,Ik zou graag het achterzitje willen winnen.Heb een zoon die groot is voor zijn leeftijd en net te groot is voor de standaard achterzitjes die van Bobike bijvoorbeeld.Hij is ook weer te klein voor een zitje die je los erop klikt en de voeten in de fietstas kan,Ik kan vaak niet fietsen doordat ik heel veel last heb van mijn voeten ze kunnen nog niet vaststellen wat er mis is met mijn spieren in de voet maar als ik fiets is het een fijne gedachte als mijn kind goed vast zit en al is het maar een km wat we soms fietsen,ik moet continue afstappen om te kijken of ie nog goed vast zit en dat fiets niet fijn als ik deze stoel winnen kan wat ik lees voor kinderen tot 6 jaar zou perfect zijn voor mij om met een gerust hart zonder zorgen of omkijken een keer eens goed ver kunnen fietsen en genieten van de natuur bijv.van de zomer naar het strand toe .

 203. Rianne kool Rianne kool

  205

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen. Het zitje dat ik nu heb is te onveilig, mijn dochter gaat er in staan, er is een voetensteun van afgevallen onderweg. Lekker spannend voor haar, maar veel te spannend voor deze moeder! Ik ga dus voor veiligeheid!

 204. judokid judokid

  206

  Achterzitje, want mijn oudste kan niet meer in het voorzitje. Een stoeltje moet vooral veilig zijn en makkelijk te bevestigen en comfortabel zijn voor mijn kleine prinses, haar rijdende troon!

 205. Tiesjes Tiesjes

  207

  Ik zou graag een achterzitje willen winnen omdat mijn jongste uit haar voorzitje is gegroeit en nu dus bij mama of papa achterop moet! Ik vind aan een stoeltje vooral de veiligheid en test resultaten belangrijk! Zit hij lekker en kan een kind er niet zomaar uit (vallen?) bungelende beentjes houden we ook niet van!

 206. ChristaV ChristaV

  208

  Ik zou graag het zitje voor achterop de fiets willen winnen! Zodat we van de zomer met ons 5-en kunnen fietsen!

 207. joke schoesitter joke schoesitter

  209

  Graag het achterzitje, wat voor mij het belangrijkste is, is op de eerste plaats de veiligheid van het zitje en ook of het comfortabel is voor mijn kind.

 208. Lientje Lientje

  210

  Ik zou graag het achterziitje willen winnen. Belangrijk voor een goed product voor kinderen is de veiligheid, dat staat voorop. Aangezien jullie dat getackeld hebben wil het oog ook wat, en ook dat is gelukt! Het zou geweldig zijn om mijn oudste zoontje straks naar de basisschool te kunnen brengen op een flitsend nieuw zitje.

 209. RGroenewegen RGroenewegen

  211

  Wat een leuke actie! Ik zou graag het achterzitje willen winnen. Wat ik het belangrijkste vind is de veiligheid van het zitje, zodat het voor mijn jongste zoon ook veilig is. Verder zijn gebruiksvriendelijkheid, comfort en design ook belangrijk en volgens mij voldoet dit zitje aan alles!

 210. patje77 patje77

  212

  De Guppy Maxi: achterzitje, voor kinderen van 1 tot 6 jaar (9 tot 22 kilo), montage op achterdrager of voor aan het frame van élke fiets, verstelbare voetbakjes zonder gereedschap, achterop een netje voor de knuffel, goedgekeurd volgens EN 14344 norm (veiligheidsnorm), driepuntsgordel met veiligheidssluiting, reflector, voetbeschermplaten en royale armsteunen. De zitjes van Polisport hebben beide een IF design award gewonnen in 2012! Zo'n fietszitje kan je toch niet laten lopen?! ;-)

 211. Brie20 Brie20

  213

  Als ik zou winnen, zou ik voor het voorzitje gaan. Lekker makkelijk communiceren met mijn vrolijke meid en zo kan ze alles goed in de gaten houden!

 212. karinski karinski

  214

  ik ga voor het mini (voorop) zitje! uiteraard is veiligheid het allerbelangrijkst. verder moet het lekker zitten, zeker omdat kindjes op de fiets vaak in slaap vallen! dan is het wel fijn als ze er een beetje lekker bij 'hangen';) groetjes Karin

 213. Carin1980 Carin1980

  215

  Ik zou graag de guppy Maxi willen winnen, Mijn meisje wordt langzaam aan te groot om voor op de fiets te zitten, dus moet ze ( helaas) naar achteren verhuizen. Belangrijkste is natuurlijk dat het goed veilig is,maar daar twijfel ik bij deze stoeltjes niet aan!

 214. Eef1979 Eef1979

  216

  Ik zou graag het voorzitje willen winnen. Wat echt belangrijk is, is de veiligheid voor mijn zoontje. Hij moet goed vastzitten maar wel op een comfortabele manier. Het stoeltje moet goed gemonteerd kunnen worden zodat het altijd op zijn plek blijft zitten. Bovendien vind ik het stoeltje er stoer uit zien.

 215. melissa1984 melissa1984

  217

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen. Wat belangrijk is is natuurlijk veiligheid en comfort. En makkelijk te monteren voor iemand zoals ik. Uiterlijk vind ik niet eens zo belangrijk.

 216. stakenburgb stakenburgb

  218

  Ik zou graag een achterzitje willen winnen. Zodat mijn oudste zoontje achterop de fiets veilig mee kan nu het beter weer begint te worden. Tot voorkort kon hij nog voorop maar hij is voortaan meer dan 15 kilo en zijn broertje van 8 maanden gaat binnenkort ook gezellig mee op de fiets dus het zou zeer van pas komen dat fietsstoeltje :-)

  • jeanetje71 jeanetje71

   219

   Ik zou heel graag het voorzitje winnen, degene die ik nu heb is stukgegaan. Ik vind het heel belangrijk dat mijn kindjes veilig meekunnen op de fiets, mijn oudste dochter vind het geweldig en ik hoop dat het kindje wat ik nu ga krijgen het ook te gek vind dan kunnen we gezellig met zijn drietjes op de fiets.

 217. Evelienlise Evelienlise

  220

  Graag zou ik een voorzitje willen winnen voor mijn dochter van bijna 9 maand! Dan kunnen we heerlijk samen fietsen!!

 218. Bharti Bharti

  221

  Ik zou heel graag een achterzitje willen hebben. Ik fiets eigenlijk nauwelijks, maar om een fitte mama te blijven moet ik dit echt vaker gaan doen. met zo een mooi en vooral veilig exemplaar wordt de verleiding wat kleiner om toch de auto te pakken :)

 219. AnkeGodschalk AnkeGodschalk

  222

  Ik wordt nu voor het eerst moeder en ik kom erachter waar je allemaal op moet letten voor de veiligheid van je kind. Ik hou van fietsen maar als er een kind in het spel is, wil je deze toch veilig bij je houden. Met dit fietsstoeltje zal dit zeker gaan lukken! Veiligheid dus voor alles!! Mijn voorkeur gaat dan uit naar het voorzitje.

 220. JohnnyQ1 JohnnyQ1

  223

  De Guppy Maxi. Het allerbelangrijkste is het veilig kunnen vervoeren van je kindje! Daarnaast zitcomfort van de kleine, maar volgens mij zit dat bij deze zitjes wel goed!

 221. myrthe myrthe

  224

  Ik zou graag het voorzitje winnen! T lijkt me geweldig om met m'n dochtertje te gaan fietsen! Helemaal nu het weer zo lekker is! :D

 222. lindasnoek lindasnoek

  225

  wij zouden graag een voorzitje voor onze bijna grote broer, daantje winnen. We vinden het belangrijk dat het zitje lekker zit en vooral veilig is. Nadat zowel mijn fiets als die van mijn vriend twee weken geleden zijn gestolen, is het een mooi nieuw begin voor onze fietsavonturen.

 223. Lucalevi Lucalevi

  226

  Ik zou graag het guppy mini voorzitje willen winnen, om straks met het mooie weer lekker te gaan fietsen met onze zoon die vorige week zaterdag (27 april) is geboren. Veiligheid vind ik het belangrijkste!

 224. Vera91 Vera91

  227

  Ik zou graag het achterzitje willen hebben voor mijn dochter. Tot nu toe hebben we nog alleen het voorzitje en dit terwijl ze al 2jaar is! Maar op dit moment gewoon geen geld om een achterzitje te kopen, dus dit is een hele leuke winactie!!!!!

 225. MamaVine MamaVine

  228

  Mijn diva zou heel blij zijn met een voorzitje. Zij is namelijk bijna 7 maanden en wanneer het zomer is willen we heel graag gaan fietsen. Ik ben namelijk alleenstaande moeder zonder rijbewijs en met de kleine op de fiets is een prima uitkomst. Wat ik heel belangrijk vind aan een zitje is de steun die het zitje moet bieden. Een stevige rugleuning en een goede hoofdsteun zijn ook heel belangrijk, want een fietsritje kan best vermoeiend zijn. Ook een steun bij de armen en voeten zijn onmisbaar.

 226. renatesophie renatesophie

  229

  ik zou graag het achterzitje winnen. mijn dochtertjes is gek op fietsen, het liefst even naar de kinderboerderij. zo kan ik elke dag met haar een stukje fietsen.

 227. Noortjes3 Noortjes3

  230

  Het voorzitje zou ik wel willen voor mijn vriend. Ik ben erg onzeker met kinderen op de fiets, voel me zo kwetsbaar. Daarom graag een veilig zitje voor mijn kleintje.

 228. Rolinda Rolinda

  231

  Waaauw! Allereerst wat een gave actie van jullie! Wat fijn dat jullie ons zo'n mega kans geven om zo'n geweldige Guppy fietszitjes! Ik maak heel graag kans voor mijn dochtertje. Ze is net dikke negen maand geweest. Mijn bedoeling was om binnenkort met haar te gaan fietsen als ze het "recht op zitten" wat meer onder de knie heeft. Ze vindt het zo fijn om lekker buiten te zijn dus ze zal fietsen helemaal geweldig vinden! We waren dus ook aan het oriënteren voor welk fietszitje we moesten gaan. Wat is goed? Wat zit voor haar fijn? Wat voor eisen zitten eraan? Etc, etc. Ik vind het heel belangrijk dat ze veilig vast zit in het zitje en vooral dat ze goede steun achter haar rugje heeft en haar hoofd. Zodat ze goed recht op zit maar dat ze bij elke hobbel nog goed recht zit, haha. Ik vind deze fietszitje van Guppy (mini) wel heel erg gaaf. Ik snap ook dat jullie een design award hebben gewonnen! Ziet er gewoon ook toppie uit! Klasse! Ik ga heel hard duimen en hopen dat wij binnenkort mogen fietsen met de Guppy mini fietszitje! <3

 229. jorienvdhoek jorienvdhoek

  232

  Hallo, Graag zou ik een voorzitje winnen, dit om veilig mijn kleine op de fiets van a naar b te vervoeren, nu doe ik alles lopend omdat ik simpelweg gewoon geen geld heb voor een fietszitje en nu elke keer alle 2e hands winkels afloop voor een goedkoop fietszitje maar ze er elke keer niet zijn.

 230. Debseflebs Debseflebs

  233

  Zou graag het achterzitje willen winnen, en dat voor mijn zoontje. Hij word te groot voor het voorzitje en hebben nog geen achter zitje. De veiligheid staat echt voorop bij mij, de voetgedeeltes moeten goed zijn en niet aan de zijkant een opening hebben. Het riempje waarmee ze vast zitten mag niet makkelijk los komen, zodat de kindjes het zelf niet kunnen doen. Daarom zou ik dit heel graag willen winnen, dan kan grote broer straks ook mee als zijn broertje/zusje is geboren.

 231. Gwynepin Gwynepin

  234

  Mini, omdat ik het belangrijk vind om de kleine veilig te vervoeren. Wij hebben helaas geen auto, dus fietsen erg veel. Zaken waar ik op let zijn: beweegt het stuur nog makkelijk, is het stevig te monteren, zit de kleine goed qua houding en veilig.

 232. Tommy2 Tommy2

  235

  Ik zou he leuk vinden om De Guppy Mini: voorzitje, voor kinderen van 9 mnd tot 3 jaar (9 tot 15 kilo), eenvoudige montage op stuurpen, verstelbare voetbakjes zonder gereedschap, goedgekeurd volgens EN 14344 norm (veiligheidsnorm) en bevat driepuntsgordel met veiligheidssluiting TE WINNEN. Na zeven jaar wachten heb ik weer een wonder in mijn buik. Maar omdat wij alle hoop hadden opgegeven hebben wij geen spullen meer in huis. En wat kijk ik er weer naar uit om met mijn nieuwe wonder te gaan fietsen. Dan komt een nieuw voorzitje prima van pas en wat voor een !!!!!

 233. GeertjeM GeertjeM

  236

  Ik zou graag de Guppy mini willen winnen. Want ik doe veel op de fiets en ik wil natuurlijk wel dat ik mijn dochter veilig kan meenemen! Wat mij ook aanspreekt aan dit model is dat het er ergonomisch verantwoord uitziet.

 234. Mer23 Mer23

  237

  Op zo'n zonnige dag als vandaag word je van deze actie alleen maar vrolijker. Fijn hoor dat jullie deze gaan verloten onder alle fans van mamaplaats. Ik doe eigenlijks niet voor mezelf mee maar voor een hele goede vriendin. Zij heeft het gewoon "harder" nodig dan ik. Zelf heb ik een dochter van 2,5 en fiets daar regelmatig mee. Heerlijk vind zij dat en ik natuurlijk ook. Mijn vriendin heeft helaas de ziekte Multiple Sclerose. Ondanks haar ziekte heeft zij en haar man er voor gekozen om hun grote kinderwens te laten uitkomen. Vorig jaar hebben zij een dochtertje gekregen waar ze dolgelukkig mee zijn. Na de bevalling heeft zij een gigantische terugval gehad. Niemand kon van te voren weten hoe groot die zal zijn. Helaas is ze nog herstellende en begint binnenkort met revalidatie. Beweging is goed voor haar maar kan ze ondanks haar ziekte weinig tot niet doen. Op goede dagen kan ze "iets meer" aan beweging doen. De neuroloog raadde haar aan om straks met het meisje te gaan fietsen. Door het fietsen belast ze haar benen niet zo erg als wanneer ze grote rondes zal gaan lopen. Ze kan dan zo even op die fiets met haar dochter om bijvoorbeeld een boodschapje te gaan doen. Nu is ze druk op zoek naar een geschikt kinderzitje voor haar dochtertje. Nu zag ik jullie super actie met de Guppy mini (voor kids van negen maandjes tot drie jaar)kinderzitje! Dat zal echt ideaal voor haar en haar dochtertje zijn. Zelf kon ik het merk en ik weet dat dit super kinderzitjes zijn! Ze zien er niet alleen mooi uit maar zijn ook nog eens heel veilig. Met driepuntsgordel zitten ze stevig in het zitje en met de verstelbare voetsteuntjes, kan je het precies zo op de lengte van het kind verstellen. Heel ideaal. Ik vind het zelf één van de belangrijke aspecten die op het zitje moeten zitten, zodat het naar elke kind versteld kan worden en ze zo veilig mogelijk er in zitten. Elke kind is toch weer anders. Ik gun mijn vriendin heel graag deze Guppy mini. Het is toch fijn dat ze straks lekker met haar dochter kan fietsen en zo toch ondanks alles van haar kleine kan genieten. Ik houd het nog wel uit met mijn bijnauitelkaarvallende kinderzitje ;)

  • Mer23 Mer23

   238

   Sorry van het lange verhaal!

 235. jolet jolet

  239

  voor mijn eigen mini zou ik graag de guppy mini winnen! wat ik belangrijk vind?? mijn mini moet op een veilige manier lekker om zich heen kunnen koekeloeren, zonder dat mama zich druk hoeft te maken over of hij wel goed zit, of zijn beentjes niet per ongeluk tussen de spaken kunnen bungelen, geen wind in zijn gezichtje krijgt, gewoon lekker op een veilige manier de wereld samen met mama al fietsende ontdekken!!

 236. marieke jansen marieke jansen

  240

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen. Wat ik belangrijk vind aan dat stoeltje, is dat de rugsteun hoog genoeg is, zodat de rug geheel beschermd wordt. Een goed zitkussentje is ook belangrijk, zeker bij sommige gaten en hobbels in de wegen. Natuurlijk, maar dat is vanzelfsprekend is de veiligheid het belangrijkste, dus een goede gordel en voetbeschermers is een must.

 237. mamavan4kids mamavan4kids

  241

  aangezien beide zitjes aan vervanging toe zijn :-( ben ik met 1 vd 2 erg blij. wat ik belangrijk vindt aan de zitjes is dat de rugsteun hoog en stevig genoeg is,voetjes goed vastzitten een goede gordel die erg stevig is maar ook handig open te maken met 1 hand(voor ouder niet voor het kind) met de andere moet ik immers de fiets goed vasthouden. Ik zou het erg goed kunnen gebruiken doe alles op de fiets dus zal flink duimen dat ik win.

 238. BRPaauw BRPaauw

  242

  Heerlijk samen fietsen naar de diertjes, de speeltuin. Mijn zoontje en ik leggen veel kilometers af. Met een kleine broer op komst zal mijn zoontje de wereld vanaf de bagagedrager gaan bekijken. Het zou fijn zijn als dat op een veilige, stabiele manier vanaf de Guppy Maxi zou kunnen. Dan kunnen we over een tijdje met zijn drieen op de fiets naar de diertjes.

 239. Josettedelange Josettedelange

  243

  Ik zou graag een achterzitje winnen. Ik ben afhankelijk van de fiets en rijd daardoor vele kilometers met mijn kinderen rond. Mijn achterstoeltje is door de zon erg verkleurd, waardoor hij er niet mooi meer uitziet. Ik vind het erg belangrijk dat het een stevig stoeltje is, met een goede rugleuning (hoog) en een praktische gordel, die makkelijk te openen is (alleen voor de ouder uiteraard). Ook moet hij makkelijk verstelbare voetensteunen en beveiliging hebben, waardoor de voeten niet tussen mijn wielen kunnen komen. Verder vind ik het belangrijk dat het stoeltje genoeg comfort en ondersteuning geeft bij het zitten van mijn kinderen.

 240. MamaWendy87 MamaWendy87

  244

  Ik zou graag het achterzitje winnen. Een voorzitje heb ik al, met een achterzitje erbij kan ik straks als de kleinste kan zitten met allebei de kids lekkere fietstochtjes maken. Ik vind het vooral belangrijk te weten dat een stoeltje veilig is. De gordels stevig vast, niet te openen door de kleine, en alle ledematen beschermd. Als ik weet dat mijn kindje geen gevaar loopt, is een fietstochtje toch een stuk relaxter.

 241. mamavannoa mamavannoa

  245

  Ik zou het fiets zitje voor graag willen winnen voor mijn dochtertje. Voor mij is het belangrijk dat een kind er lekker en comfortabel in kan zitten. Niet tezeer in hangt. Goed beschermd in het zitje zit. Makkelijk te bevestigen en eraf te halen is. Dat de voetensteuntjes goed bij het voetje vast zitten. Goede (kinderslot) sluiting heeft.

 242. amarantha amarantha

  246

  Wat een geweldige actie !!! Ik ben binnen een jaar 2 keer mama geworden Dus zou heel erg graag het zitje voor achterop willen winnen ( wist bij mijn 2e zwangerschap niet dat zwanger was en ben toen met buikpijn naar ziekenhuis gegaan ) Mijn jongste dochtertje is ongeveer 2 maanden te vroeg geboren dus we hebben een moeilijke tijd achter de rug Dus zal heel erg blij zijn als ik zou winnen Want veiligheid gaat voor alles en alles is tegenwoordig al zo duur zeker als alleenstaande moeder

 243. DaanDanielHarmKlaas DaanDanielHarmKlaas

  247

  Super zou em graag willen winnen dan kan ik voor het eerst met mijn zoontje gaan fietsen had wel een voorzitje maar wegens mijn zwakke polsen durfte ik die niet te gebruiken en mijn zoontje is ook erg groot en zwaar voor zijn leeftijd hij is 1 maar iedereen denk dat hij 2of3 dus hoop dat ik het achter zitj win dan hoef ik niet meer alles lopens tedoen of met de bus.

 244. Germa Germa

  248

  Achterzitje. Ik vind veiligheid het allerbelangrijkste. Mijn zoon zit achter me en heb er geen zicht op. Ik mot me dus door het kinderzitje veilig voelen dat er niks kan gebeuren met mijn kkeine jongen

 245. Vandewier Vandewier

  249

  Ik zou graag het voorzitje willen winnen. Belangrijk voor mij is dat er genoeg instapplaats is voor mama :-)

 246. Cvanarnhem Cvanarnhem

  250

  Ik zou voor ons zoontje graag een Maxi zitje winnen. Het stoeltje wat we nu hebben is oud en onveilig. Zo kom ik op wat ik belangrijk vind aan een zitje. Ik houd erg van fietsen en vind het belangrijk dat onze zoon comfortabel zit, ook tijdens langere ritten en daarnaast moet een stoeltje natuurlijk veilig zijn.

 247. Sjakkie60 Sjakkie60

  251

  Ik wil graag een veilig zitje voor mijn kostbaarste bezit en wil daarom graag het zitje Guppy Mini voor mijn lieve dochter Anna. Ze is bijna zover dat ze mee kan op de fiets dus het is meer dan welkom

 248. De kort De Kort De kort De Kort

  252

  Zou graag de guppy maxi willen winnen. Stoeltje moet van goede kwaliteit zijn en goed zitten. En deze zijn perfect voor bij mij op mijn fiets

 249. ukkie ukkie

  253

  de maxi voor mijn zus (nichtje) veiligheid is het meest belangrijkste ding.. met zoveel verkeer op de weg en auto's die te hard rijden. door de reflectoren val je goed op. waarom voor Sanne? zodat Jurre en ik samen met hen kunnen fietsen

 250. rastababskie rastababskie

  254

  Het belangrijkste aan een kinderzitje is dat het veilig is. Ik heb ondertussen al 4 kinderzitjes maar allemaal defect. Dus 2dehands is geen optie meer. Maar als alleenstaande moeder met een wajong red ik het niet om een nieuwe te kopen. En fietsen is ons enige vervoer voor lange afstanden aangezien het openbaar vervoer bijna onbetaalbaar word. Wij zouden heel blij worden met het achterzitje. Dan kunnen wij oma en opa wat vaker opzoeken!

 251. Carin7 Carin7

  255

  Wat een leuke actie! Ik zou graag het achterzitje willen winnen. De oudste is nu 2,5 en wordt toch echt te groot voor het voorzitje. Het belangrijkst aspect aan een fietszitje vind ik de veiligheid. Aangezien we veel fietsen, moeten de kids natuurlijk veilig vervoerd kunnen worden!

 252. marisca19 marisca19

  256

  Ik wil graag het achterzitje winnen. Mijn kleintje kan helaas niet voorop de fiets omdat ik ivm mijn lengte een te kleine fiets heb. Het belangrijkste aan een kinderzitje is natuurlijk de veiligheid maar ook dat ze lekker om zich heen kunnen kijken en de wereld kunnen ontdekken.

 253. fleurioessen fleurioessen

  257

  Ik maak graag kans op de Guppy Maxi: achterzitje. Gaaf zitje. Van goed kwaliteit gaat het een stuk langer mee. Momenteel een zitje van Bambino, maar m'n zoontje zit er toch niet helemaal fijn in. Goede steuntjes voor de voeten en de bredere armleuningen zouden zeer welkom zijn! Helaas laat mijn budget het niet toe om een duurdere en luxere aan te schaffen. Dit is mijn kans!!

 254. Stragier Stragier

  258

  Ik zou heel graag de guppy maxi Winnen . Mijn man is veel gaan werken en als hij gaan werken is in het Weekend dan kan ik eens gaan fietsen! Ik vind dat een fietsstoeltje goede voet steuntjes moet hebben ( zodat de voet niet in het wiel kan draaien) en een goede zithouding moet hebben Mvg

 255. Ywustenveld Ywustenveld

  259

  Wat een leuke site, ik kwam hierop via een tip van mijn schoonmoeder. Zo kwam ik ook op deze pagina en wil ik toch ook even een reactie achter laten. Ons zoontje Noah houdt erg van fietsen, hij is net 2 geworden. Dan zegt hij: 'mama mama kijk en met dat vingertje wijst hij alles aan wat hij ziet onderweg:). Kortom een feest voor hem en ook voor mama. Hij groeit alleen erg snel, dus zou ik het erg leuk vinden om een zitje te krijgen voor achterop (maxi), zodat we van het feest kunnen blijven genieten. Het belangrijkste vind ik dat het een veilig zitje is (vooral de voetjes goed veilig zitten en niet in de wielen kunnen komen en die voor hem lekker zit, zodat hij het een tijdje vol kan houden achterop. Ik zou het erg leuk vinden, we zullen het afwachten. Ik kijk ondertussen nog even verder op de site :) Gr Yvonne

 256. SmarT SmarT

  260

  Het fietszitje moet uiteraard veilig zijn (geen voetjes tussen de spaken alstjeblieft), maar hij moet ook goed vastzitten op een manier die je fiets niet helemaal uit balans brengt. En last but not least, hij moet er wel goed uitzien! Ik zou graag de Guppy maxi winnen.

 257. Anneke58 Anneke58

  261

  Ik zou graag het achterzitje willen winnen, gezien er al 260 reacties zijn acht ik de kans klein. Wat ik belangrijk vind is dat je hem, stevig kunt vast maken. De voetjes goed kwijt kunt.

 258. ArjaVV ArjaVV

  262

  ik zou graag een voorzitje winnen! Veiligheid en stevigheid vind ik erg belangrijk.

 259. SueEllend SueEllend

  263

  ik zou graag de guppy mini winnen voor de kleintjes voorop. ik vind het belangrijk dat mijn kindje lekker om zich heen kan kijken. daarom fiets ik ook graag met het stoeltje van mijn buurvrouw daar ik zelf geen geld heb voor een stoeltje zou ik deze graag willen winnen

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >