Winnaars Bekend: Wie verwen jij met Valentijnsdag?

Door: Mamaplaats 140 reacties

winactie stempel Wie verwen jij met Valentijnsdag?

Over Greetz

Een gepersonaliseerde kaart gemakkelijk en snel versturen doe je natuurlijk via Greetz! Via de online service die Greetz jou biedt, kan je in een handomdraai je geliefde verrassen met een mooie kaart of ballon. Wil jij je moment niet missen? Dan kan jij je kaart of ballon vast klaarzetten, en een gewenste verzenddatum kiezen!

Wat kun je winnen?

Met het oog op Valentijnsdag hebben wij weer een leuke winactie voor jullie! Greetz geeft maar liefst 20 gepersonaliseerde XL kaarten, en 5 gepersonaliseerde ballonnen weg. Je kunt niet alleen je partner in het zonnetje zetten, maar ook je vader/moeder/broer/zus/vriendin/kinderen of een collega. Om jou hierbij te helpen geven wij het volgende weg:

 • 1e prijs: 1 gepersonaliseerde XL kaart én 1 gepersonaliseerde ballon (wij geven 5 setjes weg)
 • 2e prijs: 1 gepersonaliseerde XL kaart (wij geven 15 kaarten weg)

Hoe kun je winnen?

Om te winnen* dien je de volgende stappen te ondernemen:

Laat een bijzondere reactie achter en wie weet win jij één van deze prijzen, succes!

*Na het winnen van de prijs verwachten wij een blog met een foto van de gewonnen prijs op Mamaplaats. De winactie loopt t/m zondag 8 februari.

Winnaars

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

W

Winnaar

Wie verwen jij met Valentijnsdag?

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
140 Reacties

Reacties

 1. wimtim wimtim

  1

  schoondochter jonneke omdat ze ook nog eens jarig is

  • tira tira

   2

   Mijn lieve dochter,omdat ze het verdient

 2. Gerdia Gerdia

  3

  Mijn lieve man! Bijna 9 jaar samen,.. 2 mooie kinders! En net verhuisd.. Een maand lang heeft hij van sochtends vroeg tot savonds laat geklust om alles op tijd af te krijgen voor ons!

 3. Joyce010Rdam Joyce010Rdam

  4

  Mijn lieffie omdat ik niks voor hem kan kopen en hem hiermee enorm kan verassen hij werkt hard voor zijn gezinnetje

 4. monique81 monique81

  5

  Mijn zoon we hebben een nare periode achter de rug. het is echt een kanjer. En hij word ook die dag nog eens 12 jaar. 14 februari om 14:14 uur

 5. BMulder BMulder

  6

  Onze dochter Alyssa, omdat ze dol is op ballonnen en "briefjes" , ze bijna grote zus wordt, en onze kat heel erg ziek is, het waarschijnlijk niet gaat redden en zij het ondanks haar jonge leeftijd helaas wel mee krijgt. Veel emoties dus momenteel. .. Alyssa kan dus wel een beetje extra liefde gebruiken!

 6. ivory ivory

  7

  Mijn vriend..mijn dochter..moeilijke keuze dus ik hoop dat ik en de ballon en de kaart win om ze allebei gelukkig te maken!

 7. patricia van de coolwijk patricia van de coolwijk

  8

  Ik zou het leuk vinden om mijn partner en zoons (van 1 en 14 jaar) in het zonnetje te zetten op Valentijnsdag Omdat ze mijn grote steun en toeverlaat zijn geweest het afgelopen jaar (en nog zijn) Ik ben namelijk in 15 maanden al 4 x geopereerd en kan en mag steeds niks doen, wat heel erg vervelend is, en niet alleen voor mij, maar ook voor hun !. Alles komt op hun schouders neer , en er komt nog meer (operatie`s) Met een mooie Persoonlijke Ballon en/of kaart zou ik dan toch mijn dankbaarheid kunnen tonen, aan mijn man en 2 zonen <3

 8. marieke romkes marieke romkes

  9

  Mijn moeder omdat ze elke week op mijn kinderen wil passen als ik moet werken en er niets voor terug wil. Ik zou haar graag even een teken willen laten zien dat ik veel van haar hou en niet zonder haar kan en dat ik elke keer weer dankbaar ben voor wat ze voor mij doet.

 9. Riemke Oosterhuis Riemke Oosterhuis

  10

  Mijn man. Hij is huisman en zorgt voor onze drie kleine kinderen. Een tweeling van 19 maand en een kleine van 6, 5 maand. Hij verdient het echt om in het zonnetje gezet te worden. Hij doet het enorm goed de kinderen zijn stapelgek op hem en ik natuurlijk ook. . Ik kan helaas de facebook pagina niet liken omdat ik geen facebook heb en wil. Maar hopelijk is het hier ook goed. I LIKE MAMAPLAATS!!! :-)

 10. Q Snijder Q Snijder

  11

  Ik zou graag mijn moeder is het zonnetje willen zetten op deze dag. Ze staat voor iedereen klaar maar als het er even op aan komt dat zei hulp nodig heeft is er niemand die haar helpt. alleen ik.

 11. jessy83 jessy83

  12

  Ik wil graag mijn mannetje in het zonnetje zetten met valentijn omdat we lang hebben moeten wachten op onze prinsesje doordat ik allerlei onderzoeken heb moeten doen om zwanger te worden en ik het zelf min of meer een beetje had opgeven en hij vol hielt dat het ons wel zou lukken en nu is ze er en ben blij dat ik de moed niet heb laten zakken

 12. jeannekeschutte jeannekeschutte

  13

  Mijn lieve man omdat hij gewoon de liefste is en de geweldigste vader voor onze kids

 13. 2kinderen 2kinderen

  14

  voor mijn zoon hij verjaart op valentijn en wordt 10j, de zus versiert ons huis met hartjes en wij zorgen voor het feest. voor mijn vrouw zou het ook leuk zijn want ik vergeet nooit dat de gynaecoloog vertelde dat de moederkoek in de vorm van een hartje was. spijtig dat ik geen foto genomen heb maar ik zal het nooit vergeten.

 14. Sylvia1010 Sylvia1010

  15

  Mn lieve vriendje, omdat we na al die jaren wachten en volhouden nu eindelijk onze eerste valentijn met zn drietjes mogen vieren <3 Hij heeft zoveel voor me gedaan tijdens de zwangerschap, en na de bevalling! Hij is echt de allerliefste :)

 15. dien dien

  16

  Mijn lieve schoonzus en zwager zou ik graag in het zonnetje zetten. Het zijn de sterkste mensen die ik kan en na een vreselijk verlies verdienen zij alle liefde en op deze manier kunnen m'n man en ik laten zien dat we van ze houden..

 16. teddy1982 teddy1982

  17

  Mijn lieve vriendin omdat ze het verdient slaat zich door de zwangerschap heen met pieken en dalen word steeds moeizamer maar ze blijft maar doorgaan ben echt super trots op haar hou superveel van haar

 17. 3wondertjes 3wondertjes

  18

  Voor mijn vriend, 28-02-08 samen gekomen onverwachts zwanger in 2011 en net een huis gekocht, 27-03-12 onze dochter geboren en 14-07-14 onze 2 zoontjes geboren en zijn nog samen ik hou zo veel van hem en 28 februari ook nog 7 jaar samen! Zou hem graag verrassen =)

 18. dsr dsr

  19

  Mijn lieve man! Omdat hij ook na bijna 9 jaar huwelijk nog steeds een Valentijnscadeautje verdiend. 't Gaat om de kleine dingen, zeggen we altijd tegen elkaar. En dat is ook zo. Hij kan mij ook verrassen met iets liefs en kleins, en ik verras hem andersom graag. Om hem te vertellen wat voor geweldige man en papa hij is. En hij hopelijk nog heel lang blijft! Ben een gelukkig mens :-)!

 19. ilsevanstratum ilsevanstratum

  20

  Ik zou mijn man in het zonnetje zetten...... we zijn al meer dan 15 jaar samen en is net zijn baan verloren. Ik vind dat hij wel een positief steuntje in de rug kan gebruiken en hoe kan ik dat nu duidelijker maken als met een mooie kaart!

 20. Knorretje84 Knorretje84

  21

  Mijn zoontje Aidan omdat hij op Valentijnsdag alweer 5 jaar wordt. Aan de andere kant zou ik juist mijn man eens willen verrassen op Valentijnsdag omdat sinds de komst van Aidan Valentijn in het teken staat van zijn verjaardag en het voor ons geen dag meer is die in het teken staat van de liefde tussen ons twee maar in het teken van het schepseltje dat voort gekomen is uit de liefde tussen ons.....(wat ook heel bijzonder en mooi is).....Dus...wie wil ik in het zonnetje zetten? Graag mijn beiden mannen die zoveel voor me betekenen!

 21. sepia sepia

  22

  Een lieve vriendin. Als dank voor onze mooie en jarenlange vriendschap. Maar ook om haar een hart onder de riem te steken. Ze gaat door een moeilijke tijd. Overigens is ze ook jarig rond die datum (12-02) om precies te zijn.

 22. Tes29 Tes29

  23

  Manlief, wat zal die verrast zijn...met onze 3 heerlijke meiden is tijd voor ons saampjes zeldzaam, hij verdient wel een mooie prijs. Trots op ons gezinnetje

 23. Jepsie Jepsie

  24

  mijn liefste valentijn, omdat ik hoop dat we nog heel lang samen zullen zijn! En om hem te laten weten dat ik met hem naar cloud9 wil zweven

 24. NinaMol NinaMol

  25

  Mijn dochter omdat ze een kanjer is gewoon!!

 25. melissa1984 melissa1984

  26

  Mijn man! Door de auto immuunziekte van ons jongste zoontje hebben we weinig quality time en daar wil ik met deze dag eens verandering inbrengen!

 26. annemiekepol annemiekepol

  27

  Mijn dochter van 12 omdat ze ontzettend veel voor mij doet nu ik weinig kan. Ben trots op haar

 27. jolineh jolineh

  28

  Mijn lieve man. 2 weken voor de geboorte van onze zoon is zijn moeder overleden. Met deze super leuke ballon wil ik hem laten weten dat hij een super papa is ondanks het gemis.

 28. Sapphira Sapphira

  29

  Mijn lieve partner omdat we een zwaar jaar achter de rug hebben. 16 februari mag hij ook eindelijk weer aan het werk, na een jaar thuis te hebben gezeten. Dat word wennen voor ons gezinnetje, maar ik wíl hem graag in het zonnetje zetten. :)

 29. Lois71 Lois71

  30

  Mijn mannetje omdat na 24 jaar nog steeds de koek niet op is tussen ons.

 30. AnnelieseW AnnelieseW

  31

  Ik zou graag mijn moeder in het zonnetje zetten, ze staat altijd voor me klaar !!!

 31. anjajager anjajager

  32

  voor mij oudes

 32. Anita02 Anita02

  33

  Ik wil graag mijn moeder met Valentijnsdag in het zonnetje zetten. Ondanks haar fybromialgie geniet ze enorm van haar 5 kleinkinderen. Spelletjes doen, boekjes lezen, liedjes zingen zolang ze het vanuit een stoel kan doen doet ze het. Voor mij en mijn zus is ze er altijd! Deze bijzondere vrouw is mijn moeder daar ben ik trots ponen dat zou ik haar graag laten weten!

 33. fam_karthaus fam_karthaus

  34

  Mijn lieve man en 3 kindjes we zijn nu 8 jaar samen hebben dus 3 mooie kindjes en sinds vandaag weten we dat er een 4de wondertje op komst is. Hij maakt me heel gelukkig elke dag weer, hij staat altijd voor me klaar! Hij is mijn steun en toeverlaat en ook mijn kindjes maken mij elke dag weer gelukkig en blij hun zijn het mooiste geschenk op aarde!!

 34. spm_klerks spm_klerks

  35

  O jeetje, ik heb 2 valentijntjes, mijn man Louis met wie ik al bijna 11 jaar lief en leed deel, en natuurlijk onze grote kleine trots Kathleen, die iedere dag weer wonderbaarlijk maakt door haar opgewekte humeur. Ze zijn er altijd voor mij in goede en slechte dagen, en het lijkt me geweldig als ik ze beide op zo n manier eens in het zonnetje kan zetten, het liefst met een ballon, omdat ons meisje daar zo gek op is, en de kaart dan voor mijn man, zo hebben ze dan beide een aandenken aan Valentijn 2015!

 35. marjolein84 marjolein84

  36

  Ik zou graag mijn man in het zonnetje willen zetten, omdat hij niet aan valentijn wil doen. En ik natuurlijk wel. En met zo'n mooi cadeau zou hij zich na 9 jaar en een zoontje van 7 maand toch wel een klein beetje schuldig moeten voelen! En dan vieren we volgend jaar gewoon weer lekker valentijn!

 36. Sorbotrol Sorbotrol

  37

  Mijn ex-partner. Omdat hij al tijden lang denkt dat ik niet van hem hield. En nu is hij er achter dat ik wel van hem houd. Maarja, nu moet hij nog over de drempel getrokken worden.

 37. Carolien Schilder Carolien Schilder

  38

  mijn lieve vriendin, omdat ze op 14 februari 50 jaar word en deze bijzondere dag niet ongemerkt voorbij mag gaan!

 38. hesa hesa

  39

  mijn gezin, vriend en 2 dochters omdat ik stapeldol op ze ben en dat niet altijd laat weten

 39. kimmiej1 kimmiej1

  40

  Ik wil graag mijn vriend in het zonnetje zetten omdat ik op dit moment zwanger ben van ons eerste kindje. Helaas ben ik in november mijn baan kwijtgeraakt, dus hij werkt nu 2x zo hard (65 uur per week is geen uitzondering) zodat wij alles kunnen bekostigen. Hij doet nu al zo veel voor ons en denk dat dit alleen maar meer gaat worden dus wel hem graag verrassen :)

 40. Cindybryson Cindybryson

  41

  Mijn vriend Wesley, omdat hij mij super goed helpt sinds de geboorte van ons kindje en met mijn ppd.

 41. lekker ding lekker ding

  42

  Ik wil mijn man Julien verrassen. We zijn al ruim 16 jaar samen, waarvan 2,5 jaar getrouwd. Twee prachtige dochters. En ik hou elke dag nog zielsveel van hem! Ik word al blij als ik aan hem denk!!!!!

 42. nancy52 nancy52

  43

  Mijn lieve vriend door een dramatische gebeurtenis in ons leven met ons zoontje kan mijn lieve vriend wel iets erg moois en liefs gebruiken.

 43. egni egni

  44

  Mijn moeder staat altijd voor mij klaar en daarom verdient zij een verwengebaar. Om haar daarvoor te bedanken stuur ik graag een gepersonaliseerde XL kaart want dat is echt de kers op de taart!

 44. smuijs smuijs

  45

  Mijn lieve man en dochtertje wil ik heel graag in het zonnetje zetten dit jaar! Dat hebben ze echt verdiend!

 45. Aaliyah Aaliyah

  46

  Voor mijn man die mij altijd door en door steunt ook omdat ik een chronische ziekte heb Ms en vaak veel voor me doet omdat ik vaak erg moe ben door me ziekte hoop dat ik hem blij kan maken met deze valentijnsactie

 46. Goofypv Goofypv

  47

  voor mijn schatje waar ik al 20 jaar mee samen ben.

 47. jacmana jacmana

  48

  Mijn vriend omdat hij al bijna 8 jaar elke week 2 keer ruim 100 km op en neer rijdt voor mij

 48. rebo1982 rebo1982

  49

  Mijn liefste! Hij is zo'n lieve papa voor zijn twee kindjes en geweldige man voor mij omdat hij elke ochtend de oudste uit bed haalt zodat ik nog wat langer kan liggen. Hij verdient het echt!

 49. timmem timmem

  50

  kleindochter lise omdat ze zo'n lief en vrolijk meisje is

 50. familie teekens familie teekens

  51

  Mijn lieve vrouw omdat ze er altyd voor me is. en ze onvoorwaardelijk voor my en damien klaar staat. Ze heeft een heel zwaar jaar achter de rug. en toch doet ze alles er aan om ons gezinnetje leukjes en gelukkig te laten zijn. Bedankt wijffie van me ikhoop dat ik je kan verassen zoals jy altijd mij laat verassen :$ hihi

 51. CBDKL CBDKL

  52

  Wil graag mijn mannen in het zonnetje zetten. Ik bedoel dan mijn man en kinderen. Want ja die zorgen ervoor dat ik ben wie ik ben en doe wat ik doe.

 52. MamaFayenne MamaFayenne

  53

  Wij zijn komende valentijnsdag 1 jaar getrouwd. Ik zou mijn lievert hiermee wel kunnen verrassen!

 53. Carola Özkan-Houwer Carola Özkan-Houwer

  54

  Ik zou heel graag mijn man in het zonnetje willen zetten. Waarom? Omdat hij een fantastische papa is voor ons Valentijnskindje!! En dat geeft een extra dimensie aan de dag van de liefde: dat op 14 februari 2013 onze prachtige, heerlijke zoon geboren is!

 54. marcella1989 marcella1989

  55

  Me lieve vriendje die een hoop te verduren heeft gehad. Doordat een knie operatie niet is uitgepakt als de bedoeling was en ik daardoor 3maanden thuis heb gezeten..

 55. Ana-Maria1983 Ana-Maria1983

  56

  Heel graag om mijn vriend te verrassen! die momenteel in het ziekenhuis ligt tot eind februari :( Dus helaas kunnen we niet bij elkaar zijn. Ik en de baby willen hem heel graag op deze manier laten weten dat we heel veel van hem houden en gauw op beterschap hopen. Ik weet zeker dat hij dit nooit zou verwachten, Surprise :)

 56. Jacques Jacques

  57

  mijn dochter Jacqueline.. al 44 (bijna 45) jaar een Valentijnskind.. geweldige moeder van mijn kleinkinderen

 57. cyncyncynthia cyncyncynthia

  58

  Ik zou mijn man verrassen ermee! Zijn namelijk gisteren/maandag/02.02.2015 getrouwd en de 21ste deze maand al 6jaar samen! Leuke verrassing een xl kaart en ballon

 58. Ellen van de Plas Ellen van de Plas

  59

  Ik wil graag onze schoondochter in het zonnetje zetten, want die is op Valentijnsdag precies 1 jaar Moeder van Noa! Ik wil haar laten weten dat we heel trots op haar zijn, en dolgelukkig met onze twee meisjes!

 59. PrinesesJo PrinesesJo

  60

  Zou mijn eigen fietsenmaker willen bedanken met een kaart... Afgelopen week 4x een lekke fietsband binnen 1 week... en elke keer weer zonder morren plakken: dat verdient een kaart!

 60. kelly Erenstein kelly Erenstein

  61

  omgoshhhh die ballonn is echt superduper leukk! als ik zou winnen zal ik hem aan mijn allerliefste mannetje geven! hij is er altijd voor mij en voor onze zoon! na heel wat tegenslagen zou dit super leuk lijken om hem dit te geven! Groetjes kelly

 61. Denya8382 Denya8382

  62

  Ik zou m aan reactie 15 of 16 geven. Het is altijd leuk om m zelf weg te geven maar sommige reacties vind ik gewoon erg lief! Ik koop wel een kaartje voor mn vriend :-)

 62. Cynthia Meijer Cynthia Meijer

  63

  Voor mijn man die alles voor mij doet nu ik een longontsteking heb verzorgd hij mij en onze kleine van 9 maanden en ernaast gaat hij nog gewoon werken ! Ben super trots op hem en daarom verdient hij dit !

 63. IrisN IrisN

  64

  Mijn schoonmoeder en oma van Belle ...ze is onze enige oma en zorgt zo onwijs goed voor Belle , ze is een echte schat

 64. Jan31 Jan31

  65

  Na 10 jaar relatie mijn partner nog eens extra in het zonnetje zetten.

 65. kamta2000 kamta2000

  66

  Mijn meisjes omdat ze dit gewoon verdienen, kan elk scenario wel omschrijven als reden van maar de reden is gewoon dat ze Geweldig Lief zijn.

 66. miranda1405@hotmail.com miranda1405@hotmail.com

  67

  Mijn man,natuurlijk! Veel weg geweest vorig jaar vanwege zijn werk. Heeft ook hierdoor zijn kinderen veel moeten missen. Even thuis geweest voor de geboorte van onze jongste.Ik zou dat zelf niet kunnen. En we houden veel van hem.En daarom!

 67. brooklyn3 brooklyn3

  68

  mijn man en mama vooral mijn moeder die heeft vorig jaar op haar 49e een hartinfarckt gehad en daarna nierkanker en ze heeft zich sterk gehouden en de kanker overleeft en de hartinfarckt en nu moe ze wel aan d medicatie en revalidatie maar mijn mama is er nog als da geen kaartje waard is dan weet ik het ook nie meer en mijn man natuurlijk die me goed heeft gesteund en de kids heeft verzorgd etc toen ik bij mn moeder was heeft hij super voor de kids en huishouden gezorgd

 68. Babette30 Babette30

  69

  Mijn moeder en zussen ze zijn geweldig en waren super na mijn miskraam. Ze waren en zijn mijn grote steun. Samen met mijn man en dochter. Dus wil via deze originele manier hun bedanken.

 69. Ramoonsche Ramoonsche

  70

  Ik wil mijn allerliefste man en tevens papa van mijn 2 boefjes in het zonnetje zetten met valentijn. Hij is zo lief voor de jongens. Maakt er altijd een gezellige dag van met papadag. En helpt goed mee in het huishouden. Een top papa!!

 70. Tanya Aiddoun Tanya Aiddoun

  71

  Mijn man, alleen al omdat hij dan helemaal verbaasd zou zijn! En stil zou worden van de mooie kaart... De ballon zou de kers op het ijs zijn ❤️

 71. spirnay spirnay

  72

  Mijn man! Dit jaar zijn we al 15 jaar samen, en we hebben heftige periodes achter de rug zoals afgelopen jaar weer een extreem premature zoon en weer een zwangerschap met hyperemesis gravidarum en de nodige ziekenhuisopnames. Al die tijd zorgde hij voor mij en onze zoontje(s). Nu ook nog eens werkeloos geworden, dus ik wil hem laten weten hoe geweldig hij is!

 72. JoyceDewi JoyceDewi

  73

  mijn lieve vriend, heeft ie absoluut verdiend

 73. dana89 dana89

  74

  Voor mijn lieve vriend, mijn steun en toeverlaat. Mijn gehele zwangerschap verliep vlot ik was alleen erg moe. Helaas is mijn bevalling een ander verhaal. Omdat ik erg moe was zorgde hij in het weekend dat ik lekker op bed kon blijven en bracht mij om de 3 uur iets te eten en drinken. Toen ik eenmaal over de 40 weken nog niet bevallen was begon het zwaar te worden voor ons alle 2. Maar juist hij was degene die mij wist op te peppen en mijn gedachte ergens anders te leggen dan alleen maar ongeduldig zijn maar de kleine man en klaar te zijn maar mijn dikke buik! Met 41 weken ben ik ingeleid omdat de kleine man in het vruchtwater heeft gepoept. Het ging allemaal erg snel. Ik zou alleen maar een controle hebben in het ziekenhuis waarbij ik 30 minuten aan de ctg zou gaan wat uiteindelijk 1.5 uur heeft geduurd. Hartslag daalde af en toe. Wat je dacht alleen een controle te zijn bleek al gauw 'jullie mogen naar boven en naar de kraam suite want vandaag zal jullie kindje geboren worden' Ik kreeg het er erg benauwd van en was ook bang dat de kleine het niet meer goed had in mn buik. Maar daar was mn vriend weer en wist mij gerust te stellen dat het allemaal goed komt en hij is en blijft bij mij. Zo gezegd zo gedaan, aan de wee opwekkers die in het begin niks deden waardoor ik een weeën storm kreeg. Ik kon het niet meer volhouden en daarom samen besloten een ruggenprik. Na de ruggenprik kwam de kleine in nood dus uiteindelijk stormen er 8 man onze kamer binnen en wordt het een spoed keizersnede onder al gehele narcose. Het ging zo snel dat ik alleen nog de woorden van mijn vriend in mijn hoofd bleef herhalen, het komt goed ik ben bij je sterk zijn en straks zijn we met zijn 3e. Door deze hectische en zo niet verwacht dat ik mijn kindje te wereld zou brengen. Begon de hel voor mij dat ik de zorg niet kon dragen over mn kleintje. Ik had te veel pijn en last van de keizersnede dat mijn vriend 5 weken thuis is gebleven om voor mij en de kleine te zorgen. Een hele zware taak al zeg ik t zelf! Maar ik ben oh zo trots op alle 2 mijn mannen. Zo blij ben ik met mijn steun en toeverlaat. Daarvoor kan ik hem niet genoeg bedanken.

 74. sijmentje sijmentje

  75

  Mijn vriend. Aangezien ik op het punt sta te bevallen heeft hij veel van mij moeten pikken ;-). Hij verdient het wel om in het zonnetje gezet te worden na al die hormonen

 75. Mirremeid Mirremeid

  76

  Mijn lieve oude opa Thijs. Hij is 99 jaar en hoopt dit jaar 100 te worden. Mijn oma is een paar jaar geleden overleden en sindsdien is hij, ondanks alle bezoeken van de familie, soms best eenzaam. Hij heeft net de griep gehad, waar wij allemaal behoorlijk van schrokken. Zo'n oude man is toch behoorlijk kwetsbaar. Gelukkig is hij nu weer een beetje aan het opkrabbelen. Ik wil hem graag een hart onder de riem steken. Mijn opa betekent erg veel voor mij en is er ook altijd voor mij geweest. Ik wil graag iets voor hem terug doen. Een kaart en/of ballon op Valentijnsdag zal zijn leven weer mooier kleuren.

 76. Lydian luikinga Lydian luikinga

  77

  Voor mijn ouders... Omdat ze altijd klaar staan voor ons en mijn 2 zussen en hun gezinnen. Mijn zussen roepen allebei de gekste dingen op hun af waardoor mijn ouders elke keer weer in een lastig pakket terecht komen en er van alles aan moeten doen om hun weer op het goede pad te krijgen. Het doet mij erg veel verdriet om mijn ouders zo te zien en ik ben blij dat ze wel zorgeloos van mijn gezinnetje kunnen genieten.. Graag wil ik hun een hart onder de riem steken...

 77. mickey78 mickey78

  78

  Mijn moeder want die mag ook wel eens in het zonnetje

 78. LizaO LizaO

  79

  Ik zet graag mijn geweldige man in het zonnetje! De afgelopen 3 jaar heeft hij een werken/leren traject gedaan en in die tijd hebben we ook 2 kindjes gekregen. Hij heeft alle examens gehaald en is eind mei klaar. Daarnaast is hij ook nog eens de tofste papa (en liefste man) die je maar kan wensen! Wat een topper. <3

 79. Annelies Reinstra Annelies Reinstra

  80

  Mijn zoon die op 14 februari precies een half jaar wordt.

 80. EliJos EliJos

  81

  Mijn kindjes, ik kan ze nooit te veel laten weten hoe dol ik op ze ben en hoe supertrots ben dat ik hun mamma mag zijn.

 81. Sharon1980 Sharon1980

  82

  Ik zou graag mijn lieve man verrassen. We zijn even door een dal gegaan in ons huwelijk en weer goed op de rit samen. Met Valentijnsdag een mooi, lief bericht van mij zou natuurlijk wel helpen :)

 82. maud154 maud154

  83

  Mijn aanstaande man. Hij heeft me met kerst ten huwelijk gevraagd. Nu wordt het tijd om hem eens te verrassen!

 83. martha68 martha68

  84

  mijn man

 84. Hermien Hermien

  85

  Mijn vriend natuurlijk. We hebben momenteel een pittige tijd waardoor een extra verassing super zou zijn.

 85. liezzle liezzle

  86

  Ik zou graag mijn man willen verrassen. Met 2 kinderen en allebei een baan is het sowieso druk, maar doordat de jongste nog steeds niet door slaapt is het lontje bij allebei af en toe wel eens wat korter naar elkaar toe. Uiteraard laten we nog vaak genoeg aan elkaar weten van elkaar te houden, maar zoiets zou best een leuke verrassing zijn, temeer omdat hij niks verwacht te krijgen met Valentijnsdag

 86. judith18 judith18

  87

  Mijn moeder op haar 36e al weduwe...enorm goed gezorgd voor mij en mijn zus en nu past ze op onze kinderen. Vorige week heeft ze haar trouwe viervoeter haar maatje van 13 jaar oud moeten laten inslapen. Ze beschrijft het dat ze niet zo veel verdriet heeft gehad sinds mijn vader is overleden. Ik hoop echt dat ik deze fantastische prijs voor haar win om haar wat op te vrolijken.

 87. Geaa Geaa

  88

  Mijn man! Hij heeft me sinds de geboorte van onze dochter zo ontzettend goed en fijn gesteund. Ook al waardeerde ik dat niet altijd ;) hihi. We zijn bijna 9 jaar samen, 2,5 jaar getrouwd en sinds 5.5 maand papa en mama. Hij verdient het!!

 88. shanna01 shanna01

  89

  Voor mijn vriend. Omdat hij me zo goed heeft geholpen bij de bevalling van onze tweede dochter.

 89. Esmeralda_Groenland Esmeralda_Groenland

  90

  Mijn vriend, omdat we binnen een paar dagen papa en mama worden!

 90. St. St.

  91

  Mijn liefde!

 91. sandra1968 sandra1968

  92

  voor mijn allerliefste man !! al bijna 27 jaar zijn wij met elkaar en hebben al wat bergen en dalen meegemaakt maar elke komen er met humor en heel veel liefde doorheen !!

 92. Jan31 Jan31

  93

  Voor mijn schatje omdat we al 10 jaar gelukkig bij elkaar zijn.

 93. suganicy suganicy

  94

  Ik zou na 7 jaar mijn partner graag is tuk willen nemen, door een kaartje te sturen zonder afzender hihi kijken of hij nog steeds weet dat ik van hem hou zonder het te zeggen ; )

 94. wh00ps wh00ps

  95

  omaoma! Omaoma is de oma van mijn partner! Met der ruim 80 jaar doet ze zo enorm der best om de gebarentaal te leren en toe te passen! Een voorbeeld voor vele! Wat zouden wij haar graag verwennen op valentijn!

 95. ansjexx ansjexx

  96

  Mijn vriend Sjors omdat we al 7jaar samen zijn en zoveel meegemaakt hebben en onze liefde is bekroont met een kleintje !

 96. Jolien Vosman Jolien Vosman

  97

  Ik zou heel graag met deze actie mijn moeder extra in het zonnetje willen zetten. Gewoon omdat ze het verdiend!

 97. Tamaardappel Tamaardappel

  98

  M'n gehandicapte zus die ondanks haar beperkingen de beste tante van de wereld wil zijn! :-)

 98. sabiene gerrits sabiene gerrits

  99

  Me allerliefste man!! Omdat hij er altijd boor me is en voor ons klaarstaat! Was niet het meest makkelijke jaar er is veel gebeurd maar ow wat hou ik veel van hem!!

 99. linni linni

  100

  Wauw wat leuk actie.. Mijns zoontje is bijna over een maand 2 jaar oud. Hij is knettergek op ballon! Ik wil hem op valentijnsdag verassing voor deze mooie win prijs!! Omdat ik ben een trotse mama en ik hou heel veel van hem!

 100. brenda_kleine brenda_kleine

  101

  Ik zou graaag mijn ouders in het zonnetje willen zetten. Hun doen al jaren niks meer aan valentijn en het lijkt me juist zo leuk om namens onze kleine bink een kaartje en ballen te kunnen geven! Hij is stapel gek op opa en oma hij knuffelt ze helemaal dood. Daarnaast wil ik me ouders ook gewoon bedanken dat ze altijd oppassen op onze bink. 3 vaste dagen is best veel en straks willen ze ook nog op ons tweede mannetje passen. Daarom verdienen ze gewoon dit soort leuke verassingen!

 101. Anne Salm Anne Salm

  102

  Mijn man, omdat ik heel veel van m hou, en hij een super papa is voor onze zoon Luuk

 102. marlieslizzy marlieslizzy

  103

  mijn vriend! Leonadus omdat hij tot nu toe alles nog verdraagt nadat ik een heks ben geworden door de hormonen!

 103. marlieslizzy marlieslizzy

  104

  mijn vriend! Leornadus omdat hij tot nu toe alles nog verdraagt nadat ik een heks ben geworden door de hormonen!

 104. annethouwen annethouwen

  105

  Ik wil graag onze dochter en haar tweelingbroertjes in het zonnetje zetten. Dit omdat we ontzettend van ze houden.

 105. Anniekjuh1 Anniekjuh1

  106

  Ik zou mijn vriend in het zonnetje willen zetten. Ons kleine mannetje maakt het ons niet altijd even makkelijk, afgelopen week zijn we nog in het ziekenhuis geweest met hem. We hopen natuurlijk dat het snel beter gaat met onze boef dus willen mijn zoon en ik graag een keer papa in het zonnetje zetten omdat hij er altijd voor ons is.

 106. pluisje83 pluisje83

  107

  Mijn vriend! Deze maand zijn we alweer 10 jaar samen en verliefd! Zo leuk om hem op deze manier samen met ons zoontje te kunnen verrassen!

 107. kever kever

  108

  Mijn man die mijn alles is. Een lieve zorgzame vader voor onze 3 kids waaronder onze meervoudig gehandicapte dochter

 108. Hanneke83 Hanneke83

  109

  Daar hoef ik niet lang over na te denken. Mijn man, maatje en soulmate voor het leven. Afgelopen juni getrouwd, net verhuisd en in april verwachten we ons eerste kindje. Wat een zegeningen!

 109. casto casto

  110

  Ow dit zal echt te gek zijn voor mijn ouder pffff we maken een helen zwaren tijd mee nu onze papa/opa ongeneeslijk ziek is! Ja mijn moedertje verdiend wel een mooie kaart/ballon want zij verzorgd onze papa 24 uur per dag!

 110. Sofje79 Sofje79

  111

  Ik zou mijn man hier extra mee verwennen op Valentijndag. Dat verdient hij omdat hij de opvoeding van onze dochter op zich neemt, zodat ik fulltime kan blijven werken

 111. minimonkey minimonkey

  112

  Mijn dochtertje van bijna 3 jaar zou ik in het zonnetje willen zetten op Valentijnsdag! Elke week worden zowel mijn man als ik door haar te huwelijk gevraagd. Ze trekt haar mooiste prinsessenjurk aan en na een paar dansjes zijn we getrouwd. Zo lief.. Daarnaast kijkt ze altijd vol spanning uit naar: DE POST. Het zou geweldig zijn om haar smoeltje te zien als ze post voor haar alleen ontvangt. Helemaal geweldig als het zo'n super gave ballonkaart van Greetz is!

 112. williehermans williehermans

  113

  Eigenlijk zou ik elke dag mijn bijna 4 jarig zoontje (21 februari word hij 4 jaar) in het zonnetje willen zetten. Maar dat is onmogelijk. Maar door zijn blijheid, levensvreugde en liefde word ik vaak herinnerd waar het leven om draait: heb elkaar lief! En omdat mijn zoontje zo dol is op post (heeft ie van zijn moeder!!) waag ik graag een kansje zodat ik hem hopelijk kan verblijden met een XL kaart en mogelijk misschien ook nog wel met een mooie ballon! Hoe leuk is dat om een 4 jarig kind mee te verrassen?

 113. Jennifer81 Jennifer81

  114

  Mijn lieve man, hij wordt nog wel eens vergeten in de hectiek van onze 4 kinderen.

 114. Paula Vd meiden Paula Vd meiden

  115

  Voor mijn man Hij is op zolder een kamer aan het maken. Zo trots op hem.

 115. afes afes

  116

  Mijn allerliefste man, die er altijd voor mij en onze kleine prinses is, hij staat altijd klaar. Hij verdient het om eens verrast te worden. X

 116. Lops Lops

  117

  ik zou graag mijn vriend in het zonnetje zetten. Dit is onze 20e Valentijnsdag samen, dus wel eentje die wat extra aandacht en liefde mag hebben

 117. Louise Broersma Louise Broersma

  118

  Mijn man en zoontje door dan toch echt bevallen te zijn van hun 2e zoon en broertje

 118. grootaars grootaars

  119

  ik wil graag een kaart /ballon sturen aan mijn 5 de liefde in mijn leven en dat is dani mijn petekindje <3

 119. mariek1978 mariek1978

  120

  Ik zou graag mijn oma in het zonnetje willen zetten met een mooie valentijn kaart. Met haar 87 jaar is ze super trots dat zij al overgrootmoeder is van 3 kinderen en via greetz stuur ik haar regelmatig een kaartje met een mooie foto van haar achterkleinkinderen erop. Ideaal aangezien we de foto's niet meer afdrukken en zo heeft ze toch iedere keer een mooie foto van de kinderen, ze is daar zo blij mee.

 120. Esther Meijer Esther Meijer

  121

  Mijn lieve mooie man, Nu we zwanger zijn van ons tweede meisje staat hij (net als bij de eerste zwangerschap) altijd voor me klaar en verzorgd hij me met zoeveel liefde. En ook voor onze dochter is hij er altijd!!! Met straks 3 vrouwen om hem heen zal hij het zwaar krijgen ;-) Maar kunnen we ook laten zien hoe gek we op hem zijn, hij is de liefste, leukste man en papa die wij kunnen wensen!!!!!!

 121. Wendy222 Wendy222

  122

  Ik wil graag mijn man verrassen. Dit jaar 10jr samen en 5jaar getrouwd. Kortom al aardig op weg naar 'samen oud'. Na vele tranen van vreugde en verdriet is hij nog steeds mijn alles!!

 122. Sehnaaz Sehnaaz

  123

  Ik zou mijn vrouw in het zonnetje zetten. Normaal doen we niks aan valentijnsdag maar nu helpt en ondersteund ze me zoveel in de afgelopen dagen afwachtend tot ons mannetje geboren wordt. Ze weet dat het zwaarder wordt en helpt tussen dr lange dagen werk zo goed mogelijk :) Verdiend dus wat extra aandacht ;)

 123. KimWoltersom KimWoltersom

  124

  Mijn lieve dochter die keihard heeft gevochten haar achterstanden in te halen en het nu uper oet op school groep 1! Ze zou uit der dak gaan Door de ballon en kaart

 124. Ilsealice Ilsealice

  125

  Natuurlijk wil mijn man verrassen op Valentijnsdag, maar ook zeker mn vriendin Anouk. We waren altijd beste vriendinnen, maar door de komst van mn man en ook heel snel twee kinderen, zijn we wat uit elkaar gegroeid. Dit omdat ik het ineens heel druk had met mijn gezin, maar ook doordat Anouk dit ook allemaal heel graag wil en zij toen nog geen vriend had. Ik mis haar heel erg en wil haar weer graag terug in mijn leven.

 125. christel_hijkoop_1 christel_hijkoop_1

  126

  Ik zou heel graag een ballon winnen met de namen Sam en Lars..... deze geweldige lieve stoere jongens zouden dat echt super geweldig vinden!

 126. na_jagram na_jagram

  127

  Voor mijn 4 lieve meiden en me man

 127. Wetteke Wetteke

  128

  Mijn ventje Franky,we zijn op 20 feb 16 jaar samen.hij is mijn dierbaarste persoon op aarde samen met onze 2 schatten van kinderen!!hij is mijn steun en toeverlaat en ik kan altijd op hem rekenen!!

 128. Anske9 Anske9

  129

  Vriend, zus, mama en vriendinnen. Gewoon omdat het kan en ze het verdienen!

 129. Jennifer2010 Jennifer2010

  130

  Ik zou graag mijn moeder in het zonnetje willen zetten,omdat ze een top moeder en oma voor mijn dochter is. Vroeger toen ik nog thuis woonde stuurde mijn moeder met Valentijnsdag ieder jaar een anoniem kaartje naar mij ik was dan door het dolle heen de verrassing dat er door de postbode zo'n mooie kaart werd gebracht speciaal voor mij dat maakte mij zo blij dat kan ik mij nog goed herinneren! Toen mijn dochter geboren werd stuurde mijn moeder naar haar kleindochter ieder jaar met Valentijnsdag ook een mooie kaart en ook mijn dochter straalde en vond het prachtig. fantastisch wat een kaart wel niet kan doen met mensen. Tegenwoordig worden er veel e-cards verstuurd krijg ze met mijn verjaardag in de email....ook leuk maar zo'n kaartje door de brievenbus heeft toch mijn voorkeur blijft gewoon geweldig! Mocht ik winnen met deze actie dan wil ik mijn moeder verrassen zoals zij vroeger bij mij deed en nu bij mijn dochter! Ik weet zeker dat er bij haar ook een glimlach verschijnt en haar Valentijnsdag niet meer stuk kan! Mijn dochter mag kiezen wat er op oma haar kaartje/ballon moet staan dat zal ze zelf ook geweldig vinden. Groetjes Chantal en dochter Jennifer

 130. jacolinehoutbraken jacolinehoutbraken

  131

  Oma natuurlijk. Dag en nacht staat ze voor ons klaar. We kunnen altijd een beroep op haar doen (ondanks haar leeftijd van 73 jaar). Zeker in deze zware tijd voor ons gezin is ze een geweldige steunpilaar voor ons en onze dochters. Geen wonder dat we veel van haar houden en om haar gegeven. Ze is een geweldige vrouw die je ondanks haar eigen kwaaltjes nooit hoort zeuren/klagen, niets is haar teveel (voor alle 5 haar kleinkinderen en haar 3 kinderen met hun gezinnen). Aangezien er niet van houdt om in het zonnetje gezet te worden willen we haar op 14 febr toch (anoniem ?) verrassen. Ze is het gewoon waard. (Papa ook omdat hij nu in een moeilijke fase van het leven zit en toch blijft doorknokken voor het gezin. Ook een echte kanjer)

 131. hesa hesa

  132

  Mijn vrIend en vader van onze 2 kinderen, omdat t de allerliefste is en de beste papa van de wereld,,

 132. ivonne hopman ivonne hopman

  133

  Omdat ik en mijn vriend op Valentijnsdag dag 3 jaar samen zijn!!!

 133. Memke23 Memke23

  134

  Ik zou mijn vriend in het zonnetje zetten. Hij is zo super lief voor me tijdens de zwangerschap en helpt me zo veel mogelijk bij het verzorgen van onze zoontje van 2. Ook probeerd hij zoveel mogelijk angsten bij mij weg te nemen. En vooral mijn grootste angst de bevalling. Hij sleept me altijd al door dik en dun heen en laat me vaak even uit schreeuwen als ik mijn gevoel weer even geen plekje kan geven. Hij heeft me in al die jaren kunnen laten zien en merken wie ik ben en waar ik voor sta. Mijn eigen ik met een beetje hulp en steun. Maar ook al zou ik het niet winnen verrassen doe ik hem zeker met valentijnsdag

 134. Babbel Babbel

  135

  MIJN MOOIE MAN!! Waarom?? Omdat vorig jaar op onze trouwdag ons dochtertje is geboren! Ik had mooie plannen gemaakt om onze trouwdag te vieren, maar hier kwam dus ineens iets anders bijzonders voor in de plaats! Logischerwijs is deze dag een beetje voorbij gevlogen. Graag zou ik hem nu met Valentijn willen verrassen met een mooi liefdesgebaar! En wat is hier nou leuker voor dan een grote kaart en een ballonnenhart! Zo staan we toch nog even stil bij deze bijzondere gebeurtenis en ik denk dat ons dochtertje, van dan inmiddels 9 maanden, dolblij zal zijn met de ballon :)

 135. chanbijv chanbijv

  136

  Rob Dijkstra, mijn man. Mijn man en ik heb op dit moment erg veel te verduren in ons leven. We zijn bezig te onderzoeken of onze kinderen een gedragsprobleem hebben, mijn moeder is manisch depressief en ik werk aan mijn depressie. Dit alles heeft zo zijn weerslag op ons als gezin. Hierbij krijgen we ook de nodige ouderbegeleiding. We hebben een klein sociaal netwerk waardoor we vrijwel geen tijd voor elkaar kunnen hebben. We zijn erg toe aan tijd met z'n tweetjes en hopen op deze manier dan ook kans te maken op dit diner voor twee.

 136. Miranda1983 Miranda1983

  137

  Ik zou een meisje van 3 jaar verrassen die ik niet persoonlijk ken, maar haar moeder heb ik via internet leren kennen. Ze zou eindelijk na lang wachten 2 weken geleden een nier van haar papa krijgen, maar 1 dag voor de operatie was ze ziek en zou de transplantatie niet doorgaan en moeten ze dus weer wachten... Ik vind dat deze Topper wel een ballon en grote kaart verdient

 137. Miranda1983 Miranda1983

  138

  En nu lees ik dat de actie tot 8 februari liep.... helaas

 138. Lisette van Hameren Lisette van Hameren

  139

  Ik zou heel graag mijn man verwennen met Valentijnsdag. Sinds de geboorte (8 weken te vroeg) van ons zoontje, is er een hoop gebeurt. Veel heftige dingen meegemaakt, en weinig tijd voor elkaar gehad.. Onder het mom van: "het zijn de kleine dingen die het doen" zou ik mijn man graag willen verrassen met een mooie XL kaart. De gepersonaliseerde ballon zou het geheel wel afmaken :)

 139. Knorretje84 Knorretje84

  140

  Wat leuk dat ik gewonnen heb!!! Dat wordt een mooie kaart versturen!!!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >