Vaderdag Win actie! We geven 3 leuke boeken weg.

Door: Mamaplaats 16 reacties

Vaderdag Win actie! We geven 3 leuke boeken weg.

In samenwerking met Unieboek Uitgeverij HET SPECTRUM geven we maar liefst 3 x het geweldige boek: Pap, vertel's! weg. Dit is het leuke en originele cadeauboek vol leuke en grappige vragen voor vaders. Zodra zij het boek ingevuld hebben krijg je het weer terug. Op deze wijze ontstaat een zeer leuk  verhaal over vaders leven. Door het beantwoorden van de vragen schrijft hij heel makkelijk zijn eigen boek. Ideaal voor mensen die geen "schrijver" zijn of die binnen korte tijd een geweldig cadeau willen maken. Wil je kans maken op een boek: Vertel hieronder waarom jouw vader, man, vriend dit boek verdient. De winnaar wordt 15 juni bekend gemaakt zodat het boek voor vaderdag 19juni bij de gelukkigen binnen is.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
16 Reacties

Reacties

 1. saskia krielen saskia krielen

  1

  Ik zou heel graag dit leuke boek willen winnen omdat mijn kinderen hun vader niet zo heel veel zien als hij en zij zouden willen.Hij is voor werk heel regelmatig naar het buitenland en kunnen dus niet zoveel tijd met elkaar doorbrengen.Hoe leuk zou het zijn als hij dit boekje in bezit heeft en daar veel dingen in kwijt kan zodat ze het later eens kunnen nalezen. Mijn kinderen hebben in de afgelopen 6 jaar al veel moeten missen en is soms ook niet op hun verjaardag,dus daarom zou ik heeel graag een van de boekjes willen winnen. bedankt alvast!

 2. Ellen Ellen

  2

  Ik wil dit boek graag winnen omdat mijn vriend dit jaar zijn eerste vaderdag viert...... als je weet dat zijn eigen vader in 1999 gestorven is en mijn moeder in 2010 gestorven is, kun je wel begrijpen dat wij onze kleine zoon heel graag veel foto's en boekjes willen geven waarin hij altijd alles over ons kan terug vinden, indien er ooit iets met ons gebeurt!!! vooral nu we zelf een kind hebben missen wij zelf onze ouders nog meer omdat we niets kunnen navragen en ook niets kunnen terug vinden.....

 3. natascha natascha

  3

  ik vind dat mijn vriend het verdient heeft omdat hij 3 maart 2011 vader is geworden. dit is voor hem heel erg bijzonder want er is hem een zoon en een dochter geschonken. en hij is echt een hele erge trotse papa.

 4. Desiree Desiree

  4

  het lijkt me een erg leuk boek voor me vriend, en we vierde vorig jaar de eerste vader dag alleen we hadden geen kadotje kunnen kopen ivm. geen geld en nu weer dus ik zou graag een boek winnen dat hij toch wat voor papa dag krijgt. groeten desiree

 5. marieke prinsen marieke prinsen

  5

  wat een gaag boek! ik denk dat dit wel heel erg leuk is omdat je veel dingen in het begin anders ziet dan als ze groter zijn! we hebben net onze 2e zoon gekregen tussen yvar en tymor zit 6 jaar en het verschil in de verhalen is hier wel goed in te zien denk ik !!! voor de jongens later

 6. will will

  6

  Mijn zoon verdient dit boek, omdat hij mij voor de eerste keer oma heeft gemaakt van een heerlijke dochter.

 7. Marjolein ter Riet Marjolein ter Riet

  7

  Mijn man verdient dit boek omdat hij trouw voor zijn dochter bijhoud wat zij allemaal meemaakt. Het zou super zijn als dit boek zijn visie weergeeft zodat ze een compleet overzicht heeft later en hier van kan genieten!

 8. Carla Spekschate Carla Spekschate

  8

  Mijn vriend verdient dit boek, omdat hij de dingen zo mannelijk gewoon kan uitleggen. Veel bijzonderder dan dat zijn moeder dat kan doen. De visie van mijn vriend geeft een frisse en andere kijk op de dingen in het leven.

 9. Marieke van den Bogaart Marieke van den Bogaart

  9

  Mijn vriend is de allerliefste papa die mijn 2 kinderen kunnen wensen. Hij heeft zijn vader helaas zelf nooit gekend omdat deze is overleden terwijl zijn moeder zwanger van hem was. Daarom is hij altijd bang geweest dat hij geen goede vader kon zijn voor zijn kinderen omdat hij er zelf nooit een heeft gehad. Hij heeft het tegendeel bewezen want een betere en lievere papa kunnen ze zich niet wensen. Nu lijkt het mij leuk om hem op deze manier te verrassen zodat hij alles over zichzelf kan opschrijven in dit mooie boek. We houden al een dagboek bij voor de kinderen wat ze meemaken in hun leventje maar niet iets waarin ze later kunnen lezen wat papa en mama allemaal mee hebben gemaakt en hoe we dingen beleven. Daarom hoop ik dat ik mijn vriend blij kan maken met dit leuke cadeau.

 10. cbdkl cbdkl

  10

  Mijn man verdient dit boek omdat hij onze drie zoontjes vast veel kan vertellen. Misschien niet nu maar wel als ze later vragen hebben. Als papa nu alvast iets schrijft blijft het bewaard voor als ze zelf kunnen lezen.

 11. Sabina Sabina

  11

  Mijn man verdient dit boek, om te laten zien dat hij een goede vader is. hij is erg onzeker hierin.maar hij is de beste vader voor me zoontje van acht maanden.

 12. Femke Femke

  12

  Ik zou dit boek willen winnen voor mijn vader. Omdat Ik graag dingen over hem wil weten, die hij misschien vergeten is te vertellen. Vind het een heel bijzonder boek, ook voor mijn kinderen, die straks allerlei dingen over hun opa kunnen lezen!

 13. eefje eefje

  13

  Ik vind dat mijn man dit boek verdient, omdat onze twee dochters helemaal gek zijn van dieren en hun vader is opgegroeit op de boerderij. Hij is opgegroeid tussen de koeien en ik vind het leuk voor mijn meiden als ze later kunnen terug lezen hoe het 'vroeger' bij papa op de boerderij er aan toe ging.

 14. Cindy Cindy

  14

  Mijn man is het type dat niets voor mij koopt voor moederdag, omdat ik zijn moeder niet ben. Als ik dan aangeef dat de kids nog te klein zijn (1 & 4 jr) om iets te kopen, en hij het dus eigenlijk samen met hen zou moeten doen, valt het stil... Elk jaar heb ik hem wel een klein cadeau gegeven, maar dat houdt natuurlijk een keer op ;-) Nu lijkt dit mij wel een erg leuk cadeau, omdat hij voor vaderdag iets krijgt dat dan eigenlijk voor mijn kinderen is! Krijgt hij toch iets, zonder zelf echt verwend te worden :-)

 15. Manon Manon

  15

  Mijn vriend, papa van mn zoontje en ons aankomende kindje Verdient dit boek. Puur omdat het zn ontzettend goede papa is, en vriend. mijn steun en toeverlaat. En zo kan hij de dingen van nu opschrijven zodat onze kindere dat als ze ouder zijn kunnen terug lezen. En zo kunnen zien dat hun papa altijd al zn geweldige papa is geweest.

 16. IENIMIENI IENIMIENI

  16

  Voor mijn 95 jaar oude VADER . Komen er misschien vergeten gebeurtenissen weer naar boven .

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >