Winnaars Bekend: Pakjesavond pakket (t.w.v. €150) Girls

Door: Mamaplaats 312 reacties

winactie stempel Pakjesavond pakket (t.w.v. €150) Girls

Wat kun je winnen?

Een pakket waarmee je (bijna) in één klap klaar bent met sinterklaas inkopen doen... Je vindt hierin een babymobiel voor boven de box, een tekenbord, schilderijlijstje, hippe tas, tandenborstel, doucheschuim, en een bijtring.

Sluit dit niet helemaal aan bij jouw kids? Dan maak je toch gewoon (de mama van) het buurmeisje blij?!

Hoe kun je winnen?

Vertel in een reactie of- en hoe vaak jouw kids hun schoentje mogen zetten.

Winnaars

W

Winnaar

Pakjesavond pakket (t.w.v. €150) Girls

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
312 Reacties

Reacties

 1. tamaraclemens tamaraclemens

  1

  Word het laatste jaar ze twijfelt heel.erg of het wel.allemaal.echt is , dus dit jaar word het feest hoe vaak is aan haar als ze wilt zingen en der schoen wilt zetten , zet maar en zingen maar...!

 2. angelique987 angelique987

  2

  Dagelijks! Maar geen cadeautjes, briefjes met spel of knutsel ideeën. Postkaartjes en soms een foto van de sint en zijn pieten

 3. Liset2012 Liset2012

  3

  Echt leuke winactie dit weer :). Sinterklaas komt bij ons een weekje later aan, die zaterdag en de zaterdag er op mag hij zijn schoen zetten, waarschijnlijk komt grote nicht ook wel een keertje logeren.. gezellig samen op de bank met pepernootjes! Ik heb er nu al zin in :).

 4. fam_karthaus fam_karthaus

  4

  Onze kindjes mogen 2x per week hun schoentje zetten 1 keer doordeweeks en 1 keer in het weekend gezellig weer liedjes zingen voor de openhaard met zn allen! En dan de volgende dag die blije koppies als er wat in hun schoentje zit.. ik krijg alweer een lach op mn gezicht als ik eraan denk zo lief! O ja soms hebben ze ook de mazzel dat ze bij de opa's en oma's en zelfs bij de buurvrouw nog een keer hun schoen mogen zetten!

 5. esther1986 esther1986

  5

  Leuke actie. Mijn prinsesje mag 3 x per week haar schoentje zetten voor een klein kadotje. Elke dag word een beetje te gek;-) moet wel leuk blijven en op pakjes avond krijgt ze vaak ook al veel.

  • esther1986 esther1986

   6

   We gaan ook langs de buurt super markt om daar ook haar schoentje te zetten. Vorig jaar had oma dat gedaan, maar was mijn kindje nog wat klein, maar toen genoot zal van de snoepjes ♥ die spanning wat zit er in ( en mama weet het zelf ook nog niet eens) super toch!

 6. RoDa RoDa

  7

  Mijn oudste dochter is al helemaal druk met sinterklaas en begint nu te snappen hoe het allemaal een beetje werkt ;) ik laat haar zelf kiezen wanneer ze haar schoen zet, ze zal er toch niet iedere avond aan denken, want om nu iedere ochtend er wat in te hebben vind ik wel wat veel.

 7. deborah1984 deborah1984

  8

  Hier mag ze 1x haar schoentje zetten.Maar bij de oma en opa ook nog eens. Daar kijkt ze erg naar uit!! Haar brief,wortel,suiker,eventueel een biertje voor zwarte piet en we zijn allemaal gelukkig!

 8. Laura89 Laura89

  9

  Onze kids mogen 1 keer bij ons hun schoen en schoentje zetten, 1 x bij opa en oma en ook nog 1x bij hun tante & oom :)

 9. myrteyens myrteyens

  10

  Bij ons thuis mogen ze vanaf de dag dat de sint aankomt in het dorp 1x in de week de schoen zetten. En dan hebben ze ook nog het geluk dat ze bij de opa's en oma's ook vaak nog een keer de schoen mogen zetten. Leuk leuk

 10. Liefemuts Liefemuts

  11

  Dit jaar gaan we voor het eerst echt sinterklaas vieren met dochterlief! (naja.. vorig jaar ook een keer bij oma, maar toen was ze 3 maanden..). Ik wil haar 1 keer haar schoentje laten zetten, voornamelijk omdat wij volgende week de haard bij ons gezet wordt.. en tjah daar hoort toch echt een schoentje zetten bij met sinterklaas! En wie weet.. als ze het leuk vind, misschien dat ze hem nog wel een keer mag zetten! De meeste dingen uit het pakket kan ik wel gebruiken, en de bijtring en de speelmobiel, daar weet ik ook iemand blij mee te maken!!!

 11. Momo Momo

  12

  Ilse gaat haar schoentje dit jaar thuis nog niet zetten, ze is nu 14 maanden en snapt er nog niet veel van. ze mag van opa en oma haar schoentje wel een keer zetten.

 12. mama 4 kids mama 4 kids

  13

  Mijn kids mogen 1 keer hun schoentje zetten .Haha maar ze zetten er altijd twee.En zeggen mag toch wel mama. Sint word toch niet boos .Nee schatjes je mag ook meer schoentjes zetten .Haha .Dan krijgen ze kleinigheidje. In hun schoentje.

 13. mamavanS- mamavanS-

  14

  Wat een leuk cadeau pakket om te winnen, wat een luxe! Mijn dochtertje zal dit jaar eindelijk bewust sinterklaas meemaken. We hebben het helaas niet breed dus hopelijk win ik dit pakket voor mijn dochtertje! Ze zal het geweldig vinden. Ze mag 2x haar schoentje zetten, 1x bij ons en 1x bij opa en oma. Ze zal het echt leuk vinden dit jaar bij de optocht van sinterklaas. Allemaal, alvast fijne feestdagen toegewenst van ons gezinnetje! x

 14. Draakje84 Draakje84

  15

  Mijn dames mogen thuis 3x hun schoentje zetten en 1x bij opa en oma.

 15. jazzy28 jazzy28

  16

  Mijn kindjes mogen 2 keer per week schoen zetten 1 keer doordeweeks en 1 keer in het weekend en dan doordeweeks krijgen ze snoepgoed erin en in het weekend een klein speeltje en snoepgoed en verdere kadotjes krijgen met pakjesavond

 16. Hanane Rabha Hanane Rabha

  17

  Mijn kinderen mogen twee keer in de week hun schoen zetten en krijgen dan een enkele keer een klein cadeautje of pepernoten.

 17. Vsj Vsj

  18

  Dit wordt het eerste jaar Sinterklaas waarbij onze zoon het wellicht een beetje begrijpt. Hij is nu 2. De speeltjes zijn altijd leuk natuurlijk en vooral opa en oma genieten! schoentje zetten zal dit jaar geprobeerd worden maar daar blijft het denk ik wel bij.

 18. Angela_1 Angela_1

  19

  Wat een leuke actie! Onze dochter mag denk ik een keer of drie haar schoen zetten..Ze zal het nu wat bewuster gaan meemaken dankzij de psz, dus ik heb er zin in!

 19. dreamgirl dreamgirl

  20

  mijn dochtertje is 7,5 maand dis wordt haar allereerste sinterklaas :):):)

 20. kimberly voorend kimberly voorend

  21

  ze mogen van mij 4 x de schoen zetten

 21. Marjan Jagt Marjan Jagt

  22

  Mijn oudste dochter van 5 mag 2 a 3 keer haar schoentje zetten, en ze zal dan ongetwijfeld ook het schoentje van haar kleine zusje zetten die in november wordt geboren.

 22. Venn Venn

  23

  Mijn kinderen mogen 2 keer de schoen zetten, namelijk de dag van de intocht en de dag voor pakjesavond. Ik wil het graag leuk houden en dus hoeft het voor mij niet te vaak.

 23. jmdriessendeblom jmdriessendeblom

  24

  Onze kinderen mogen 2 keer per week hun schoentjes zetten. Een keer door de weeks (op dinsdag- of woensdagavond) en in het weekend (op vrijdag-zaterdagavond). Ik mocht vroeger als kind altijd mijn schoen zetten... alleen Sinterklaas of Piet kwam niet altijd langs. Dat was spannend want elke nacht was er wel een kans dat hij kwam. Bij mijn zoontje deden we dit in het begin ook zo, maar hij sliep er bijna niet meer van. Nu hebben we Sinterklaas een brief geschreven en afgesproken dat hij op vaste avonden komt. Nu slaapt mijn zoon een stuk beter! Behalve op de nachten dat hij komt natuurlijk ;-)

  • Elena Elena

   25

   dit is een goed idee, ik denk dat ik dat zo ook ga doen want mijn kinderen sliepen er vorig jaar ook niet van.

 24. Saars Saars

  26

  Dit word haar eerste sinterklaas! Ze is net 1, en we gaan 3 keer haar schoentje zetten met Elke keer een paar cadeautjes.

 25. JeanF JeanF

  27

  Mijn neefje mag bij mij altijd zijn schoentje komen zetten, hij komt dan heel trots binnen en trekt prompt zijn schoen uit om hem neer te zetten en meteen de andere voor zijn (baby) broertje. De volgende dag belt hij dapper op op er al iets gebracht is en wanneer dit het geval is duurt het geen 5 minuten voordat hij langskomt om de beide cadeaus op te halen

 26. judithdewinter judithdewinter

  28

  er wordt bij ons nog geen schoentje gezet. Onze schat is ruim 1,5, maar voor hem is een schoen iets die je pakt als je naar buiten gaat. Verder begrijpt hij er nog niets van.

 27. wimtim wimtim

  29

  op woensdag en zaterdagavond

 28. timmem timmem

  30

  ze mogen zelf weten of ze hun schoen zetten, er zit alleen niet altijd iets in de sint kan niet elke dag langskomen, een teleurstelling dat hoort er ook bij

 29. Beccatje Beccatje

  31

  Iedere dag. Maar krijgen alleen iets als ze lief zijn geweest.

 30. kempenaers kempenaers

  32

  ik woon in België en daar is de gewoonte dat ze hun schoen maar op sinterklaasavond zetten en dan 's morgens hun pakjes vinden, maar bij de 2 oma's en opa's krijgen ze die dag ook nog sinterklaas

 31. rene_venema rene_venema

  33

  we maken een schoenzetkalender waarin we de dagen aangeven waarop de de schoen kunnen zetten. kinderen begrijpen dat pieten het erg druk hebben met alle kinderen die ze moeten bezoeken. ze kijken dan vaak erg enthousiast op de kalender om te kijken of ze hem mogen zetten en wachten anders vol verwachting met hun kloppend hart op de dag dat het mag.

 32. Mammy02 Mammy02

  34

  Hier mogen ze iedere dag de schoen zetten, ze stoppen er dan een kleurplaat en aardappel of wortel in, de kids hebben ook al 3x pepernoten gebakken, dus we hebben er weer heel erg zin in!

 33. SB87 SB87

  35

  Bij ons mogen ze 4x het schoentje zetten. Ze krijgen cadeaus met pakjesavond en in t schoentje wat lekkers of n briefje v d sint. De cadeaus zouden hier super welkom zijn.

 34. mcw mcw

  36

  Mijn dochter mag elke week een keer schoentje zetten.

 35. Simonevp Simonevp

  37

  Mijn 8 maander (dan natuurlijk bijna 10 mnd) zal het nog niet snappen. 1 keer per week samen met papa. Papa krijgt dan snoep, ons meisje denk ik een stuk fruit, of rijstwafeltje ofzo, suiker geef ik nog niet.

 36. Lops Lops

  38

  Zodra de Sint in het land is, mogen er schoenen gezet worden op vrijdag- en zaterdagavond. Mijn oudste is net 7 geworden, dus ws het laatste jaar dat ze nog in volle overgave 's avonds alles zal klaar zetten en luidkeels zal zingen. Ik zal er dit jaar nog even extra van genieten!

 37. tboonstra tboonstra

  39

  Mijn kinderen mogen één keer per week hun schoentje zetten.

 38. marleen87 marleen87

  40

  Mijn dochter haar eerste sinterklaas, en ik denk dat iedereen haar schoentje in huis wil hebben staan haha. De hele familie loopt weg met haar nu mag het nog ze beseft het toch niet. Over een paar jaar denk ik maar alleen thuis en bij opa en oma. De lijnen niet te scheef trekken er zijn ook kinderen die de schoen wel kunnen zetten maar bedrogen uit komen.

 39. InekeG InekeG

  41

  Zwarte piet rolt bij ons maar 1x per jaar door de schoorsteen, dus dan mag ons peutertje haar schoen zetten. Geluk dat oma en de kinderopvang ook schoorstenen hebben :)

 40. dinyf dinyf

  42

  Dat mogen ze zeker, 2 keer per week. Vaak is het al zo spannend dat het meer dan genoeg is!

 41. Tiesjes Tiesjes

  43

  O dit is leuk om met pakjes avond weg te geven!! Mijn moppies zijn te groot maar gelukkig zijn er nog meer kindjes blij te maken! Mijn meisjes mogen ongeveer 4/5 x hun schoen zetten.... Zodra sinterklaas in het land is vragen ze bij het eerste keer schoen zetten gelijk hoevaak en wanneer ze de schoen mogen zetten! Dan krijgen ze van de sint een kalender :)

 42. Laawra Laawra

  44

  Onze grote knul van net 3 mag zijn schoen twee keer per week zetten. Op zaterdag en op woensdag. Zaterdag krijgt hij dan een 'aftelkalender' want hij is zwaar Sint fan (hier in huis is de beste man nooit vertrokken op 6 dec. De liedjes horen wij iedere dag). Hij mag dan ook een schoentje voor zijn zusje zetten (aug '15). Ze snapt er nog niks van maar grote broer des te meer. Ik ben nu al benieuwd wat hij in zijn schoen stopt voor de Sint. Vorig jaar wortels voor het paard en hij kwam aan met een banaan want die vindt Sinterklaas lekker, net als hij ♡ De kado's zouden heel goed voor zusjelief in de zak kunnen.

 43. wen86 wen86

  45

  Mijn kindjes mogen 2 a 3x per week hun schoentje zetten. Dit wordt het eerste jaar dat de oudste het echt begint te snappen wat sinterklaas inhoud, dus ik kijk er zelf ook wel erg naar uit ;-)

 44. mheuvel mheuvel

  46

  We gaan het dit jaar voor het eerst echt proberen! Eerst 1x om te kijken of ze het leuk vindt en dan wellicht vaker.. Dit lijkt me een super leuk pakket voor ons gezin

 45. cootje48 cootje48

  47

  elke keer dat ze sint zien mogen ze hun schoen zetten, dus als hij binnenkomt en als hij bijvoorbeeld op het werk is geweest enz

 46. koek54 koek54

  48

  Mijn kinderen mochten vroeger elke dag hun schoentje zetten en dan zat er een kikker, taaipop, pepernoten of kleine chocoladeletter o.i.d. in. Zo ging dat vroeger. Er werd niet gezeurd van "Liever geen snoep". Op Sinterklaasavond kregen ze cadeautjes uit de zak van Sinterklaas, die eerder door de buurman bij de voordeur was gezet. Dan werd er tegen het raam getikt en dan haalden wij de zak op. Het was zo spannend. Zo ging dat ook, toen wij jong waren. Alleen dan stond er op 6 december smorgens een doos bij de schoorsteen met cadeautjes. Zo spannend. Onze kleinkinderen mogen elke zaterdag hun schoentje bij ons zetten en op 6 december krijgen ze alle vijf een mooi cadeau met wat snoep, van de Sint. Maken we er een feestje zijn.

 47. CBDKL CBDKL

  49

  Schoen zetten mogen ze drie á vier keer per week maar dat wil dan niet zeggen dat er iedere keer iets in zit. Soms een cadeautje, mandarijn of pepernoten.

 48. Julia333 Julia333

  50

  Dit jaar is het de 1ste keer dat Lina tje echt beseft dat ze een schoentje mag zetten

 49. mata mata

  51

  Er wordt bij ons nog geen schoentje gezet omdat onze dochter slechts 6 maanden oud is. Maar in de toekomst denk ik gaat ze haar schoen twee keer zetten - de avond dat Sint in Nederland aankomt en de ochtend van pakjesavond.

 50. kuikentje kuikentje

  52

  Ze mogen 1 keer hun schoentje zetten, gewoon voor de fun.....we hebben ervoor gekozen hen van kleins af aan te vertellen hoe het zit met Sint en piet. Evengoed krijgen ze natuurlijk wel graag kadootjes ;-)

 51. mamavee mamavee

  53

  Wat een leuke kadootjes! Hier kunnen meerdere meisjes, waaronder mijn baby-girl mee verwend worden. Grote zus zal met plezier spelen met de andere spulletjes!

 52. mamavee mamavee

  54

  Mijn kinderen zetten hun schoentje twee keer klaar: 1 keer thuis en 1 keer bij oma! Dubbel feest, ook voor de tieners. Omdat zij nu eenmaal ook graag een extraatje krijgen, krijgen zij een zakcentje, en dat brengt telkens weer een hele grote glimlach op hun gezicht!

 53. hakunamatata hakunamatata

  55

  Elke dag Wat is nou leuker dan kijken of er iets in je schoenzit sochtends Zo kom je met breede glimlach vertellen dat je kadootje hebt, zo met ietwat beteutert gezicht dat er niets in zit. Ja wat een grote les sinterklaas heeft heel heel veel kindjes waar hij naar toe gaat en dat moet afgewisseld worden. Ik kan dat gevoel zo naar boven halen van vroeger...heerlijk

 54. maddy99 maddy99

  56

  Ik maak samen met de kinderen een aftelkalender voor Sinterklaas. 1 keer per week staat hier ook het schoentje zetten op. Zo is voor ons allemaal duidelijk wanneer de schoen gezet mag worden en ......hoe lang het nog duurt (tot hij komt)!!

 55. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  57

  bij ons mag je 1x in het weekend je schoen zetten en dit in de weekenden tussen aankomst op tv en 5 december. Wat een heerlijk tijd komt er weer aan! ik maak wel een schoenzetkalender dan is het voor iedereen duidelijk.

 56. Kelly83 Kelly83

  58

  Mijn meiden mogen in die periode van zo'n 3 weken in totaal een keer of 4/5 hun schoen zetten. Soms zit er een cadeautje in, soms een snoepje en soms gewoon een briefje van de Sint.

 57. Jepsie Jepsie

  59

  onze kinderen mogen 1x in de week hun schoen zetten. Stuk of 3x dus!

 58. sandra1968 sandra1968

  60

  mijn kinderen mochten altijd op woensdag en zaterdag hun schoentje zetten :-) en wel zingen hoor !! ik doe graag mee voor mijn kleine nichtjes....

 59. Estherwemeijer Estherwemeijer

  61

  Als de Sint in het land is mogen ze in iedergeval elk weekend de schoen zetten.

 60. Sylviableij Sylviableij

  62

  Ze mogen in die periode 3 keer hun schoen zetten. Ze zullen vast heel er verwent worden Door de sint en zijn pieten op pakjes avond ;)

 61. EvIsZa EvIsZa

  63

  Onze vijf kids uit twee gezinnen mogen bij ons drie keer hun schoentje zetten, twee keer met een cadeautje van een €1 en een keer een cadeau van €15-€25. De kinderen hebben een collage mogen maken met hun grootste wensen aan cadeautjes en deze gaan wij gebruiken als hulpstuk want Sinterklaas weet immers alles :)

 62. angie1982 angie1982

  64

  Hier mag de schoen 2x per week gezet worden

 63. Claudia M Claudia M

  65

  Deze mama is dol op de feestdagen, en vooral op Sinterklaas. Dus de schoen zetten mogen ze zeker! 2x per week, op vrijdag en zaterdag. Het is altijd wel een beetje puzzelen hier in de december-periode, want onze dochter is jarig op 29 november. En nu komt er rond die tijd ook nog een broertje bij! Het is dus zoeken naar een balans tussen het leuk houden, en overdaad. Maar goed, de kids hebben zelf hun geboortedatum niet gekozen, dus om het daarom nou in te perken vinden we ook weer niet nodig. Tot nu toe lukt het aardig om de balans goed te houden. November en december zijn voor ons wel erg dure maanden nu, dus zo'n mooi cadeaupakket zou zeker welkom zijn!

 64. lisa1992 lisa1992

  66

  Hier worden geen schoenen gezet maar bij de zus van mijn vriend worden tegenwoordig 4 schoentjes gezet (waarvan 3 meiden schoenen) Veel schoenen te vullen voor sinterklaas.

 65. Lisa Makkes Lisa Makkes

  67

  Onze lieve kleine Feline is 3 weken geleden geboren, dit word dus haar eerste sinterklaas! Feline is een super lief en tevreden meisje dus natuurlijk mag zij samen met haar half broertje haar schoentje zetten! deze cadeautjes zal zij vast erg leuk vinden :)

 66. Newyorkje Newyorkje

  68

  Dit is echt heel leuk voor mijn nichtje... Ik ben nu zelf zwanger en als mijn kindje oud genoeg is, mag ze vaker haar schoem zetten, maar alleen met pakjesavond zal er een cadeau in zitten...

 67. Alena Alena

  69

  We gaan langs de buurt om daar haar schoentje te zetten. Vorig jaar had ik dat gedaan, was mijn kind nog klein, maar toen genoot zij van de snoepjes ♥ die spanning wat zit er in ,super toch!

 68. Malandra Malandra

  70

  Sinterklaas viert mijn meisje bij haar vader en ze heeft er nog niet echt besef van. Toch vind ik het jammer dat ik het nog niet kan vieren, kerst vorig jaar vond ze wel geweldig en dat kon ze zelfs 3 dagen achter elkaar vieren! Kerstavond bij oma en opa, eerste kerstdag bij mama en papa(2) en tweede kerstdag naar de mama en de zus van papa(2)! En iedereen had cadeautjes voor haar en dit jaar doen we dat weer :)

 69. Tirza Veldhuis Tirza Veldhuis

  71

  Graag! Ik vind het zo moeilijk om te bedenken wat ik nu weer voor haar moet kopen! Voor veel dingen wordt ze weer net te oud, voor veel dingen is ze ook nog gewoon net te klein.. Maar dat tekenbord zal ze denk ik vooral helemaal geweldig vinden!

 70. mama.van.Maud. mama.van.Maud.

  72

  Heel graag! Financieel staan we er niet zo sterk voor, opzich niet erg om even de goed op de centen te letten. Maar in December verwachten wij ons 2de meisje dat kost opzich al genoeg en dan ook nog de dure maand, laat ons goed puzzelen hoe we het allemaal gaan doen! Ook mijn stiefdochter die er eigenlijk vrede mee had dat we alleen kerst vierde begint nu ook over sinterklaas en aangezien onze andere dochter 2,5 is zijn we eigenlijk verplicht om dit te vieren. Voor 5 personen een gezellige kerst en sinterklaas maken word een dure aangelegenheid, dus een paar kadootjes winnen zou hier meer dan welkom zijn!

 71. leeuwtjuu leeuwtjuu

  73

  Ongeveer 2 of 3 keer voor het sinterklaas is. Papa en mama kopen dan cadeautjes voor mekaar en voor ons kleine meissie :) (niet dat ze er zelf al iets van mee krijgt haha (8 maandjes nu:))

 72. Jolanda Reniers Jolanda Reniers

  74

  Ze mogen elke dag hun schoen zetten maar dat wil niet zeggen dat er elke dag ook wat in zit. Sinterklaas en de pieten hebben het namelijk erg druk en kunnen niet elke dag bij dezelfde kindjes langskomen ☺. Maar als ze net zo vaak hun schoenen zetten als vorig jaar komt dit maar zo'n 3 keer voor. Helaas is mijn dochter al te groot voor de meeste spullen in dit pakket. Maar aangezien er in de familie en vriendengroep een babyboom is van vooral meisjes komt dit helemaal goed.

 73. Goofypv Goofypv

  75

  ze mogen elke zaterdagavond hun schoen zetten van 14-11 tot 5-12

 74. Mirremeid Mirremeid

  76

  Mijn dochters zijn hier al te groot voor, maar ik maak hier heel graag mijn buurmeisjes blij mee!

 75. missdoom missdoom

  77

  Onze meiden mogen ongeveer om de dag de schoen zetten. Didi is nu bijna vier en maakt het dus ook echt heel bewust mee. zo leuk om te zien, die spanning in de oogjes..vooral nu je het al overal om je heen ziet. Die kinderlijke onbezonnenheid heerlijk!

 76. Susan6 Susan6

  78

  7 keer (2 keer per week) en bij opa en oma. Wij vinden de voorpret ook zo leuk... De briefjes naar Sint, de wortel voor het paard, de boterham voor de lieten, hapjes uit de wortel door ons, de strooipiet. Een feestje...

 77. suza10 suza10

  79

  Mijn kinderen mogen hun schoentje in het weekend en doordeweeks een keertje zetten. Ze krijgen dan lekkere pepernootjes of een kleinigheidje. En s' avonds natuurlijk eerst uitgebreid zingen voor Sinterklaas en de pietjes.. superschattig! ♡♡

 78. dsr dsr

  80

  Onze kinderen mogen zeker hun schoen zetten, en dat vinden ze me toch leuk! En ik geniet er ook van. A.d.h.v. de ingekochte sinterklaas cadeaus bepaal ik hoevaak het 'feest' is en de schoen gezet mag worden. Ik vind het voor onze dochter altijd makkelijker om schoencadeautjes die ook-nog-leuk-zijn te kopen dan voor onze zoon. Voor meiden heb je al gauw knutsels, haarfrutsels en andere leuke hebbedingetjes. En ik wil ze wel 'gelijk' behandelen qua budget en aantal pakjes ;-) haha. Ik wordt in elk geval wel geïnspireerd hier met al dat leuks!

 79. kamta2000 kamta2000

  81

  Mijn meisjes mogen op de woensdag en 1x in het weekend de schoen zetten thuis, daarnaast mogen ze 1 x bij de opa's en oma's de schoen zetten

 80. leonijaspers leonijaspers

  82

  Wij zitten in een rotte financiele tijd, en alles wat natuurlijk goedkoop of voor niks is is zeker welkom, en al helemaal voor de kids. Ik gun ze toch wel een leuke sinterklaas en kerst, en dit zou al heel erg helpen :)

 81. mirandaensander mirandaensander

  83

  Ik zou dit pakket graag willen winnen ! Niet voor mijzelf want mijn zoon is al 4 maar een lieve kennis van mij is net oma geworden en ik gun het haar zo !

 82. MvdMC MvdMC

  84

  Onze kinderen mogen 3x hun schoen zetten (1x per week dat hij in NL is) en op het moment dat de Sint hier voor ons huis voorbij komt met de Stoomboot, sluipt er een Pietje naar binnen om alvast een eerste verrassinkje te brengen, een Surprise-ei of zo.

 83. Jantina86 Jantina86

  85

  Ons kleine meisje (3 maanden) heeft nog niet eens schoenen! Gauw een paar halen! Echt zetten wordt m nog niet, maar ik ga zeker zingen met dr, ze is dol op muziek. Zodra ik voor dr begin te zingen komt er een mega smile

 84. Espoorenberg Espoorenberg

  86

  Mijn kleine meid gaat dit jaar voor het eerst sinterklaas vieren, en aangezien ze net haar eerste schoentjes heeft gekregen, mag ze deze zeker zetten. Hoe vaak is nog een hersenkraker, maar zeker wel 2 of 3 keer denk ik, met kleine kadootjes of doosje rozijntjes erin :)!

 85. MamavVK MamavVK

  87

  Tja.. Hun schoen mogen ze van mij elke dag zetten, maar ik weet zeker dat zwarte piet echt niet elke dag langs komt om de schoentjes te vullen.. Denk hooguit een keer of 3 per week ;)!

 86. famof6 famof6

  88

  In totaal 5 keer met wat kleins erin .. meestal wat lekkers .. zetten ze hem vaker dan een mandarijntje erin

 87. shenzel shenzel

  89

  Onze dochter mag 2x haar schoen zetten. De 2 dagen voor 5 december, aangezien ze er nog niet veel van snapt is dit een leuk begin! En uiteraad doen papa en mama ook mee! Want ja wie houd nou niet van de heerlijke chocoletter :D

 88. selly selly

  90

  Onze kinderen mogen nadat Sinterklaas is aangekomen in het weekend hun schoentje zetten, op zaterdag en zondag. En ze mogen hier in het Sinterklaas huis in de stad ook hun schoentje zetten!

 89. taat1980 taat1980

  91

  Floor is net 2 geworden en we gaan het dit jaar voor het eerst doen. Ga het doen zoals ik het vroeger mocht doen. Schoentje bij de openhaard, zingen, tekening maken. En dat op zaterdag en woensdag. Waarom die dagen? Geen idee zo deden mijn ouders het :)

 90. Linda Minderman Linda Minderman

  92

  Ons dochtertje is 2,5 jaar en wordt met Sinterklaas niet al te veel verwend. Ze is er nog niet heel druk mee bezig dus wij vinden één keer haar schoen zetten voldoende. Er komt een lekkernij in voor het paard en zij krijgt er een leuk kleinigheidje de volgende ochtend. Met pakjesavond een wat groter cadeautje van ons.

 91. Sabrinapop Sabrinapop

  93

  Ik zou dit pakket heel graag willen winnen voor mijn dochtertje. Zeis weg van Dora dus dat zit wel goed.

 92. helma_keijzer_1 helma_keijzer_1

  94

  Wauw.....wat een top prijzenpakket! Bijna te mooi om waar te zijn!!! Het is het dromen waaRd. Meisje dochter van 5 mag in het weekend schoen zetten. Lekker op zondagavond, want maandag vroeg wakker omdat ze graag wil kijken wat ze heeft. En dat is handig want ze moet dan toch vroeg op! Verder lekkers in huis, sfeer maken en dan pakjesavond! Dochter van 12 weken doet mee voor spek en bonen. Maar zal cadeaus krijgen voor de geloofwaardigheid van haar grote zus.

 93. EmieSophia EmieSophia

  95

  Jaa mijn kleine wonder is net 2 jaar geworden en vorig jaar heeft ze ook haar schoentjes mogen zetten ze mag van ons 2 schoentjes zetten en ze mag 1 schoentje zetten bij de albert heijn , ze vind het geweldig ze snapt nog niet wat Sinterklaas is maar het is gewoon zn mooi gezicht mijn kleine Sophia te zien glinsteren gewoon hartverscheurend zo blij ze is met een kleinigheidje zelfs het papier bewaard ze haha

 94. Sabrinapop Sabrinapop

  96

  Ik zou dit pakket heel graag willen winnen voor mijn dochtertje. Zeis weg van Dora dus dat zit wel goed.

 95. kelseyailynjaycee kelseyailynjaycee

  97

  Hier m

 96. Esther Meijer Esther Meijer

  98

  Onze meiden mogen 1x per week hun schoen zetten, want ook bij de opa's en oma's hebben de pieten laten weten dat ze langs komen!! Ik ga dit jaar voor het eerst met mijn dochter van 2,5 onze eigen openhaard maken, kunnen we daar de schoentjes zetten!!

 97. Lydian luikinga Lydian luikinga

  99

  Mijn dochter is 1 jaar en 10 maand en mag van mijn man en mij voor het eerst haar schoentje zetten. Dit mag ze dit jaar 1 keer doen. Ook het sinterklaas feest gaan we dit jaar voor het eerst met haar vieren

 98. manouk kroon manouk kroon

  100

  Hier elk weekend nadat hij in nederland aan komt. Ben benieuwd hoe vaak de oudste van 7 dat nog gaat doen!

 99. Nina W. Nina W.

  101

  Onze dochter (en wij ook) kijkt er nu al ontzettend naar uit. Dit is het eerste jaar dat ze het bewust meemaakt (3 jaar), ze heeft vorige week al een brief gepost met een wens/cadeautje. Vanaf 'zie ginds komt de stoomboot ' tot aan 'dag sinterklaasje' mag ze haar schoen zetten en ik verheug me nu al op de verbazing dat de wortel weg is. Heerlijke tijd en ze zal niet elke keer iets terug vinden in haar schoentje want Sint en zijn pieten moeten naar heel veel kindjes :-)

 100. ikkusters ikkusters

  102

  Mijn eigen kinderen mochten gemiddeld eens in de 4 dagen hun schoentje zetten. Mijn kleindochter mag het thuis 2 keer per week (en ja....1 keer per week bij oma haha)

 101. LarissaBeers LarissaBeers

  103

  Ik heb een dochter en een zoon. En dit word het eerste jaar. En eigelijk weet ik eerlijk gezegt niet zo goed nog "hoevaak". Nader te bepalen dus..

 102. Iris Jaspers Iris Jaspers

  104

  Voor ons meisje het wordt haar eerste sinterklaas. Ben zo benieuwd wat ze er van gaat vinden. Cadeautjes uitpakken vind ze in ieder geval erg leuk en spannend.

 103. heleen01 heleen01

  105

  mijn kleine meid mag 1x in de week haar schoen zetten omdat ze pas 2.5 is vindt ik dat nu nog genoeg en natuurlijk vieren we pakjesavond. dit pakket zou ze erg leuk vinden en de mobiel is leuk voor der broertje die we in maart verwachten.

 104. JudithSchipperen JudithSchipperen

  106

  Dit wordt het eerste jaar echt schoentje zetten voor haar. Ze is net 3 en zich nu erg bewust van Sinterklaas en het zal haar laatste Sinterklaas alleen zijn dat we 20-12 haar brusje verwachten.. Dus zal ze vanaf dat de Sint in het land is minimaal 2x per week haar schoentje mogen zetten..nog even genieten van haar momentje alleen dit jaar

 105. kelseyailynjaycee kelseyailynjaycee

  107

  Hier mogen ze vanaf eind novber elke dag dat ze lief zijn geweest hun schoentje zetten. Alleen de cadeautjes zullen ze pas krijgen met vijf december in de schoentjes zullen ze brieven fruit of wat lekkers vinden. Voor de jongste word dit haar eerste jaar dat ze wat bewuster sinterklaas gaat vieren en de oudste ia er al even mee bezig die heeft haar verlanglijstje al klaar :)!

 106. Naomi Huijzer Naomi Huijzer

  108

  Wauw zeg! Mn dochtertje mag zeker haar schoentje zetten we maken een kalender op de dag dat de sint in tholen komt en die dagen mag ze haar schoentje zetten! Ze kijkt er ongelooflijk naar uit ! Zo'n mooi pakket zou geweldig zijn.

 107. wendyth wendyth

  109

  Schoen zetten? Ja ZEKER! Wel aftasten allemaal.. dit wordt het eerste jaar.. en snappen zal ze het misschien niet helemaal.. maar cadeautjes zijn altijd leuk :). Maar ik denk wel dat ik het bij 1 keer hou, om het niet te chaotisch voor haar te maken en uiteraard haar laten kennis maken van de pieten en de sint dmv de optocht en de tv ..Ben benieuwd

 108. mmmiirrriiaaamm mmmiirrriiaaamm

  110

  Ze mag met d'r grote broer meedoen. Die mag voor het eerst z'n schoen zetten op de dag dat de sint aankomt. En daarna afhankelijk van hoe hij het meekrijgt. Ze is net 6 maanden, dus ze krijgt het zelf nog niet zo nee. Maar als d'r broer z'n schoen zet, mag haar slofje ernaast!

 109. Jurremerlesep Jurremerlesep

  111

  Mijn Kids (Jurre 5, Merle 3 en Sep 1) mogen iedere dag hun schoen zetten. Of er iets inzit weten we natuurlijk niet... In het weekend krijgen ze een klein cadeautje (denk aan stickers oid) de rest van de week mandarijntjes of pepernoten. Om de 2 dagen is de schoen leeg. Ik vind het een heerlijke tijd!

 110. DanielleFlorine DanielleFlorine

  112

  Mijn meisje mag 1 keer haar schoentje zetten ze snapt er toch nog niet zo veel van met 2 jaar en met Sinterklaas zelf krijgt ze ook kadootjes. Met een broertje of zusje op komst kan ze de kadootjes delen die ze kan winnen!

 111. Roosje2013 Roosje2013

  113

  Wij zijn niet zo van de strakke afspraken vooraf over de schoen zetten. Dit gebeurt vaak gewoon impulsief. We zijn grote sinterklaas fans. Vind dit zelf nog steeds de leukste tijd van het jaar. Dus ik denk dat thuis toch wel zeker 3x per week de schoen gezet mag worden. En dan mag ze vast bij opa en oma van beide kanten ook nog 1 a 2x in de sinterklaasperiode de schoen zetten. Het zullen echt niet altijd grote kadotjes zijn, maar doordat wij op 'normale' dagen niet vaak wat extra's kopen zal ze met een leuke nieuwe pyjama ws net zo blij zijn. Ach en het is en blijft een kind. Alleen iets uitpakken is al een kadotje toch :-)

 112. NNK NNK

  114

  Zo vaak ze willen, maar of het schoentje altijd gevuld zal zijn, dat is de verassing! Houd de spanning erin, heerlijk tijd is gekomen!

 113. Hannekeleijs Hannekeleijs

  115

  Gezien haar leeftijd (10maand) zal een schoen zetten nog niet aan de orde zijn maar van deze cadeautjes word mijn kleine meid vast heel blij!!

 114. Binebij Binebij

  116

  Mijn meisje wordt in december 2 jaar en maakt dus dit jaar voor het eerst echt kennis met Sinterklaas en zwarte piet. Ik zal zo vaak mogelijk naar plaatsen gaan waar ze hun kan zien. Schoentje zetten zullen we zeker ook. Elk weekend zal mijn zoon (12jaar) haar leren hoe het werkt met die schoentjes, tekeningen, worteltjes en Sinterklaas.

 115. cindy_framke cindy_framke

  117

  Mijn meisjes mogen vanaf dat de sint in het land is meestal elk weekend hun schoentje zetten of tussendoor nog een keertje. Even kijken hoe het precies uitkomt aangezien ons oudste dochtertje ook nog 20 november jarig is. Dus ze mogen 2 a 3 keer hun schoentje zetten. Het pakket zou super zijn om te winnen. Het zijn al dure maanden met de sint en kerst in aantocht en de verjaardagen van de meiden ook in die periode :-)

 116. Zip1986 Zip1986

  118

  Mijn dochter van 1,5 snapt Sinterklaas nog niet. Dat komt stiekem best goed uit, want onze Berner Sennen houdt heel erg van schoenen. Wij hebben nog een jaar de tijd om dit af te leren, want zou het erg leuk vinden dat de kids straks de schoentjes kunnen zetten, zonder dat ze op gegeten worden (zoals mijn Uggs). Schoentjes mogen ze zo vaak doen als ze willen, maar Sinterklaas kan natuurlijk niet elke dag langs komen, want er zijn zoveel kindjes die hij blij mag maken.

 117. Sietje4 Sietje4

  119

  Ze mogen 2x hun schoentje zetten. In t weekend krijgen ze een cadeautje. Door de weeks krijgen ze snoepjes, fruit of iets om te knutselen voor de Sint om het volgende keer weer aan de Sint te geven in hun schoentje. Dit jaar wordt het de eerste keer voor ons jongste dochtertje. Nou eigenlijk de 2e keer, vorig jaar was ze pas 4 weekjes oud met pakjesavond. Nu snapt ze al wat je moet doen met een cadeautje, zo snel mogelijk het papier er af... Hahah

 118. Jaschenkab Jaschenkab

  120

  Meestal 3x keer! Op de dag dat hij aankomt in Nederland, de dag dat hij in ons Dorp aankomt (meestal een week later) en de avond voor pakjesavond en dan krijgen ze een spannende + leuke brief van de Sint en zijn pieten!

 119. desli desli

  121

  Dit wordt het eerste sinterklaasfeest waarbij we onze dochter kunnen leren wat het is, ze is nu 17 maanden. Ze mag 2 keer per week haar schoen zetten. We hebben er nu al zin in! Vandaag zijn de sinterklaasversieringen en het pietenpak gekocht zodat alles in het thema is :-) dit gave pakket zou erg leuk en welkom zijn om te winnen, zeker met nog een tweede meisje op komst! Dan kan haar zusje ook al een cadeautje krijgen. Als we dit pakket winnen maken jullie 2 kindjes blij (en wij als ouders natuurlijk ook!)

 120. Cahira Cahira

  122

  We zitten erg te twijfelen hoe we het dit jaar gaan doen. Onze kleine meid is immers nog maar een paar maanden oud. Ze draagt nog geeneens schoentjes, hihi. Maar ik denk dat er toch nog wel wat cadeautjes komen...vanuit ons....en toch zeker vanuit opa en oma :)

 121. Anne Anne

  123

  Dagelijks mag ze dat. Ze krijgt niet iedereen dag iets want er zijn ook andere kindjes. Maar dat maakt Haar niet minder gelukkig. Alles wat ze krijgt vind ze heel leuk

 122. RoxaneLiv RoxaneLiv

  124

  Dit jaar voor het eerst Sinterklaas vieren met ons kleine meisje (nu 8 maanden). Ze zal het zetten van haar schoentje nog niet bewust meekrijgen, maar Papa en mama vinden het ook leuk ; -). Dus denk dat ze 1x in de week haar schoentje gaat zetten en dan nog bij de opa's en oma's.

 123. Hanna Drost Hanna Drost

  125

  Thuis doen we schoentje zetten en zingen we liedjes, Bij papa zn werk mag het schoentje staan en bij de winkels is het altijd leuk om even bij sint en piet te kijken. Super deze actie, ik zou graag voor mn meisje winnen om haar lekker nog wat te verwennen!

 124. lot.888 lot.888

  126

  De eerste keer haar schoen zetten met haar eerste schoen! Super leuk, ze is nog maar 6 maanden maar toch mag ze haar schoen zetten. Op 4 december. Mama heeft er zin in, en gelukkig voor Evi, hebben we de foto's nog. Want ze zal er waarschijnlijk niets meer van herinneren ;-)

 125. kimdevries82 kimdevries82

  127

  Mijn oudste prinses zou het liefst elke avond haar schoen zetten. Mijn jongste dame gaat dit jaar voor het eerst echt haar schoentje zetten. Ze mogen 3 x per week hun schoen zetten.

 126. Dirkje81 Dirkje81

  128

  Onze dochter van 7 maanden heeft nog geen schoentjes ;-) Ik denk dat haar grote broer (5) haar slofje gaat zetten en een extra liedje namens haar gaat zingen. Twee keer per week komen sint en piet langs om de schoentjes te vullen.

 127. jacquelinemunster jacquelinemunster

  129

  Ze mag elke dag haar schoentje zetten maar zit niet elke dag een kadootje in 2x per week kadootje en 1x een letter of peppernootjes ze zing elke dag dan uitgebreid in haar taal een liedje zover als dat lukt het is zo schattig

 128. UtrechtseMama UtrechtseMama

  130

  Dit jaar voor het eerst! Ze mag hem dagelijks leven gaan zetten, maar er komt maar af en toe een cadeautje in. Verder zullen er veel mandarijntjes of andere gezondere snacks inkomen. Ze wordt in december 2, dus nog te jong voor pepernoten en letters

 129. gestante gestante

  131

  De dametjes mogen hier ongeveer 1 à 2 x hun schoentje zetten. De rest volgt op 5 dec. bij opa's en oma's thuis, en met de kerst hier thuis.

 130. LiesdeW LiesdeW

  132

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee. Ze mogen tijdens de periode dat Sinterklaas in het land is, 3 x hun schoen neerzetten met iets kleins erin. Erg leuk om te doen, ze vinden het prachtig :)

 131. Annet Adema Annet Adema

  133

  Mijn dochter mag als de Sint bij ons in het dorp is aangekomen elke dag haar schoen zetten tot 5 december. Maar eigenlijk doet ze dat meestal niet. Ze vind een paar keer wel genoeg. Misschien word het dit jaar anders omdat ze een zusje heeft gekregen (op haar eigen verjaardag) en dat ze denkt dat ze dubbel lekkers krijgt omdat haar zusje dat toch nog niet mag ;-) zal haar maar niet op ideeën brengen.

 132. JoyceZwarts JoyceZwarts

  134

  Onze dochter van nu 14 maanden mag met Sinterklaas haar schoentje zetten (dat doen wij dus :D) Met het opgroeien van je kindje, ongeacht de leeftijd, mag Sinterklaas en zijn pieten niet ontbreken!

 133. silkeoudeg silkeoudeg

  135

  Op de zaterdagen voor sinterklaas, dus 3 keer. Ze kan niet wachten, ze heeft het sinds de laatste 5 december elke keer wel een keer over sint en zijn pieten. Nu weet ze dat ze moet wachten tot haat broertje jarig is op 13 november en dat de dag erna sinterklaas komt. Op mijn verjaardag hingen er slingers, maar die hingen de dag erna er nog. Haar reactie "mama was gisteren jarig, vandaag milan, dus morgen komt sinterklaas"

 134. Hermien Hermien

  136

  Natuurlijk mag ze hem zetten; wat een pret! Voor ons allemaal! Als de Sint aankomt en 1 keer per weekend mag ze haar schoentje zetten

 135. Naomi88 Naomi88

  137

  Mijn dochtertje mag op woensdag rn zaterdag haar schoentje zetten. Dit jaar voor het eerst. Dan is ze 2 en denk ik dat ze er wel van kan genieten! Vorig jaar vond ik haar nog te klein maar dit jaar gaan we het zeker vieren. Schoen zetten, liedjes zingen en het journaal kijken natuurlijk!! En ben ontzettend benieuwd wat ze van de intocht vind!!

 136. MuchLOVE MuchLOVE

  138

  Om de dag mag het schoentje worden gezet, waarin dan kleinigheid in zit, zoals pepernoten etc. Op 5 december krijgt ze cadeautjes.

 137. Ambrr Ambrr

  139

  Wij gaan dit jaar voor het eerst Sinterklaas vieren. Ze is dan anderhalf. Ik weet niet of ze er al veel van mee krijgt maar we zullen het zien! Ze mag in iedergeval 1 keer haar schoentje zetten. Mocht ze het heel leuk vinden kunnen we het natuurlijk vaker doen!

 138. Mama Nicole Mama Nicole

  140

  Ze is nog te klein om haar schoen te zetten, dus we zullen nog een jaartje moeten wachten.

 139. tineke_burg tineke_burg

  141

  Hier wordt iedere zaterdagavond het schoentje gezet. Zal dus 3x zijn en waarschijnlijk nog 1x bij pake en beppe!

 140. Lisanneboerakker Lisanneboerakker

  142

  Beste Naast alle fijne adviezen en tips in jullie artikelen kan ik deze toffe winactie natuurlijk niet voorbij laten gaan..; Wat zou dit een leuke verrassing zijn voor mijn dochtertje van 5 weken en mijn gastkindjes! In mijn opvang zetten wij straks weer dagelijks ons zelfgeverfde schoentje met de hoop dat Sinterklaas en zijn pieten er een leuk cadeautje in stoppen! Dit zou natuurlijk ideaal zijn, cadeautjes voor een brede doelgroep aansluitend bij de kinderen in mijn opvang! (0-6 jaar) Samen spelen is natuurlijk het allerleukst! En vooral met zulke grote cadeaus! Wat zullen ze verrast zijn! Ik ga voor ons duimen! Succes gewenst voor alle deelnemers:)! Groetjes, Lisanne Gastouder Lisanne Kinderopvang

 141. Vivje Vivje

  143

  Had ook al bij de jongens wat neergezet... Ze mogen niet al te vaak hun schoentje zetten, om ze er van bewust te maken dat er heel veel kindertjes hun schoen zet. En daarom gebeurd het ook wel eens dat het schoentje leeg is omdat Sinterklaas het toch wel heel erg druk heeft! (en ja, ook de hulpsint vergeet wel eens dat er nog wat in de schoentjes moet ;) )

 142. MommieBlessing MommieBlessing

  144

  Mijn zoontje die op 5 november 3 wordt mag dit jaar voor het eerst zijn schoen zetten, Zijn zus van 8 doet al jaren even vrolijk mee en onze as kindje med feb moet nog ff erop wachten ,Nu maar duimen voor dit geweldig pakket.

 143. scosan scosan

  145

  Mijn dochtertje loopt net en heeft dus ook een schoentje om te mogen zetten. Ik zal dat 1 keer per week voor haar doen, puur omdat mama het leuk vindt en zij er nog niks van snapt. Maar ze zou wel byzonder blij zijn met de mooie cadeaus. De bijtring omdat haar tandjes doorkomen, en de boxmobiel omdat ze nog regelmatig in de box speelt om haar mama een beetje rust te geven. Ze heeft al dezelfde tandenborstel, en omdat ze bij elke luierverschoning het tandenborsteltje al van de plank pakt en zelf haar 2 tandjes "poetst", is het borsteltje al aan vervanging toe. Kortom, een zeer welkom pakket voor een geweldige dochter!

 144. sarina0310 sarina0310

  146

  Onze mop. Gaat dit jaar voor het eerst haar schoentje zetten. En roept nu al vol trots Klaas. Nu nog even flink oefen op sint en het komt helemaal goed. En als ze het door heeft dat er een kadootje of wat lekkers in der schoentje zit. Blijft de hele dag staan haha.

 145. lindsayy19 lindsayy19

  147

  Ja, mijn dochtertje mag 1 week lang haar schoentje zetten. De week voor pakjesavond.

 146. sentienne sentienne

  148

  Mijn dochterje mag dit jaar voor het eerst haar schoentje gaan zetten. Ze word eind december 2 en ze mag van ons 3x per week haar schoentje gaan zetten. Hier komen dan kleine leuke kadootjes in. Op pakjesavond komen de grote kado's in beeld, hopelijk waaronder dit mooie pakket wat te winnen is!!

 147. wonderwoman wonderwoman

  149

  1x per week mogen ze van mij hun schoentje zetten om t wel speciaal te houden dit vanaf t moment dat de goede man in t land is

 148. nones nones

  150

  Mijn dochtertje is nu net twee. Zeker weten mag ze de schoen zetten, maar vanaf dec tijd dat sinterklaas bij ons in het dorp is aangekomen. Dat is een week nadat hij in nedeland verschijnt dus 21 november en dan 3 x per week. We hebben niet altijd een cadeautje in maar in plaats daarvan wat lekkers.

 149. sbm sbm

  151

  Dit jaar word de eerste keer bewust het schoentje zetten voor mn meisje. Vorig jaar begreep ze het nog niet, nu is ze al wel druk over 'klaas'.

 150. MoederDiana MoederDiana

  152

  Dit wordt haar eerste Sinterklaas. 2 keer per week mag haar broer het schoentje zetten voor haar. Zou ontzettend leuk zijn om dit pakket te winnen. Dan kan ze samen met haar broer spelen, hij is ontzettend Dora Fan!! We gaan duimen!!

 151. welliej welliej

  153

  Mijn twee dochters van 4 en (dan) 3 mogen elke dag hun schoentje zetten. Ze krijgen dan niet elke dag een kanootje, maar elke dag wel een leuk verhaaltje op "perkament" papier die we 's avonds voor bedtijd kunnen voorlezen. Ook krijgen ze regelmatig tips hoe ze toch dat kadootje of snoepgoed kunnen scoren. En natuurlijk allemaal in rijm.

 152. aekoren aekoren

  154

  mijn dochters mogen het eigenlijk altijd, maar ik waarschuw wel dat ze niet iedere dag gevuld kunnen worden. In de praktijk komt het er meestal op neer dat ze in het weekend (meestal op zaterdagavond) hun schoen zetten en vaak ergens door de weeks ook nog een keertje. Ik ben wel benieuwd hoe is nu onze jongste het uitpakken van cadeautjes heeft ontdekt. Bovendien probeert ook zoveel mogelijk snoep te pakken. Dus die is misschien wel geneigd het iedere dag te gaan proberen

 153. prisc5193 prisc5193

  155

  Het zou leuk zijn om te winnen dan kan ik mijn nichtje heel blij maken.mijn nichtje is in december 8 maand dus ze snapt nog niet waarom ze een schoentje zet dus zei beginnen er volgend jaar mee.

 154. jorieke89 jorieke89

  156

  Onze dochter verwachten wij in het weekend dat Sinterklaas het land weer in komt. Dan zouden de cadeautjes goed van pas komen voor ons kleine wondertje!

 155. nooyslie nooyslie

  157

  3x per dag? Oh nee dat is eten.. Hoevaak ze zelf wlt

 156. Louisex Louisex

  158

  Nou, wat mij betreft elke dag... zelfs vorig jaar heeft ze haar schoen gezet, mijn dochter was toen 8 maanden, begreep er helemaal niks van, maar het was meer het enthousiasme van mij haha. Ik ben nu ook al 2 maanden bezig met kleine cadeaus zoeken voor in der schoen en ik hoop dus ook echt dat ze het dit jaar wat meer begrijpt.. maar niks houdt mijn enthousiasme tegen (:

 157. mariska_kools mariska_kools

  159

  Eerlijk gezegd te vaak denk ik

 158. zwemverslaafde zwemverslaafde

  160

  Onze kleine heeft dit jaar haaar eerste sinterklaas, een schoen zetten is dus nog niet nodig. Maar ze krijgt wel kadotjes, 1 keee dit jaar. Andere jaren zal ze wel haar schoen kunnen/mogen zetten. Een paar keer en daar zitten dan kleinigheidjes in, zoals mandarijnen, ppepernoten, een briefje van de sint of een mini kadotje. Alleen met pakjesavond/ochtend zal ze meerdere (evt grotere) kadotjes krijgen.

 159. Boonoa007 Boonoa007

  161

  Ons meisje is nog te klein om zelf haar schoen te zetten ( 5,5 mnd). Nu doen papa en mama dat samen met haar:) Vroeger mocht ik het zelf 3x. In het weekend en 1x doordeweeks. Dat vind ik eigenlijk prima! Met pakjesavond krijgt ze ook al zoveel, ze heeft namelijk 4 opa's en oma's. Allemaal gescheiden en ondertussen weer een nieuwe relatie. Gezellige boel dus:)

 160. bambieke bambieke

  162

  voor mijn kleindochter zal het leuk vinden 14 dagen voor sinterklaas mag ze haar schoentje zetten

 161. m0ppiejjj89 m0ppiejjj89

  163

  Dit jaar mag ze voor het eerst haar schoentje zetten en ze mag elke dag haar schoentje zetten. Ben ze benieuwd wat ze er van vind

 162. Sabiene87 Sabiene87

  164

  Ze mogen elke dag hun schoentje wel zetten maar dit gaat helaas niet.. Als de intocht op tv komt mogen ze de schoen zetten en misschien tussendoor nog een keer

 163. spirnay spirnay

  165

  iedere dag, maar soms zit er een kleinigheidje in, soms wat lekkers en soms ook alleen een briefje! Zou het graag willen winnen voor een stel wiens tweeling met 26 weken geboren is en gisteren hun zoontje verloren heeft en nu dus alleen nog hun dochter heeft wie vecht voor haar leventje

 164. Rosie Pennings-Pennings Rosie Pennings-Pennings

  166

  Dit jaar komt Sinterklaas voor de eerste keer hier aan, dus wij laten het schoentje van onze lieve Sara gewoon staan!

 165. Anita Derks Anita Derks

  167

  Mijn dochtertje mag dalijk har schoen iedere dag zetten als ze dat wil maar ik denk niet dat die goed heilig man iedere dag langs gaat komen. Misschien 2x in de week ofzo. En mijn zoontje mag natuurlijk ook...Al is die nog.maar 6 weekjes. ...spannend haar eerste sint die ze zal snappen ... Ze is nu 2 en een half :)

 166. Sylvia1010 Sylvia1010

  168

  Tja, dat weten we nog niet echt. Ze is dan 17 maanden, dus krijgt het nog niet echt mee. Maar pappa en mamma (en de opa's en oma's) vinden het te leuk om het niet te doen :)

 167. Essie085 Essie085

  169

  Onze oudste gelooft er totaal niet meer in. Maar daarin tegen moge beide kids hun schoentje altijd 1x in het jaar neer zetten. Want dan is t toch wel heel spannend. En zo levens echt

 168. Meissie78 Meissie78

  170

  Elke avond mag hij een schoen zetten, en af en toe komt er een klein kadootje in

 169. Larissa2012 Larissa2012

  171

  Ik vind 4 keer per week (om de dag) wel ok. Maar ze krijgen niet elke keer een echt kadootje hoor. 1 keer per week een kadootje. Wel elke keer wat lekkers. Zakje chocolademuntjes ofzo. Soms doe ik er een kadootje van een euro bij (stickers, knutsel en tekenspullen ect). De rest op pakjesavond.

 170. Mama and the Princess Mama and the Princess

  172

  Onze dochter mag 2x per week haar schoen zetten. In het weekend en dan nog een keer op dinsdag of woensdag gedurende de 2 weken dat sinterklaas in ons land is. Papa is op dinsdag en woensdag thuis en zingt dan de liedjes met dochterlief, en ik doe dit gezellig in het weekend. Mijn man is kok dus zo hebben we beide de mooie momenten samen met haar!

 171. Mama and the Princess Mama and the Princess

  173

  Onze dochter mag 2x per week haar schoen zetten. In het weekend en dan nog een keer op dinsdag of woensdag gedurende de 2 weken dat sinterklaas in ons land is. Papa is op dinsdag en woensdag thuis en zingt dan de liedjes met dochterlief, en ik doe dit gezellig in het weekend. Mijn man is kok dus zo hebben we beide de mooie momenten samen met haar!

 172. Gerdia Gerdia

  174

  'Ik denk dat we er dit jaar 2x van maken... na de intocht en vlak voor pakjes avond! ZININ!

 173. Summie Summie

  175

  Mijn dochter mag voor haar 1e Sinterklaas haar schoentje zetten. Erg leuk om het voor de 1e x te organiseren voor haar. :)

 174. kimgert kimgert

  176

  2 a 3 keer :)

 175. vdbroek1 vdbroek1

  177

  Ze mogen elke dag hun schoen zetten, maar ik leer ze wel dat dat niet betekent dat er ook elke dag wat in zit. 2-3 keer in de week zorg ik dat ik een kleinigheidje voor ze heb.

 176. EWanders EWanders

  178

  Wij mochten vroeger iedere dag onze schoen zetten, de volgende ochtend een verrassing of zwarte piet was langsgeweest. Ik denk dat Lisa straks ook iedere dag haar schoentje mag gaan zetten, dit jaar zal ze het waarschijnlijk nog niet snappen.

 177. AliceP AliceP

  179

  Hier mogen ze om de dag hun schoentje zetten. Dat is best vaak, maar deze mama is nou eenmaal zelf dol op Sinterklaas ;) Ze krijgen trouwens ook geregeld fruit o.i.d. in hun schoen hoor... Niet altijd snoep of een kadootje. Het moet wel leuk blijven.

 178. nathalietje nathalietje

  180

  Het hangt af van op welke dag pakjes avond valt en wanneer de Sint in ons Land of Stad aan komt maar meestal vanaf een week voor Sinterklaasavond en soms al vanaf dat de pakjesboot aangemeerd is.

 179. nvdk nvdk

  181

  Dit wordt het eerste jaar schoentje zetten, dus even aankijken wat ze er al van snapt. Onze dochter is 2,5 jaar. We hebben er al veel zin in!

 180. MamavanAenD MamavanAenD

  182

  Sinterklaas word nog best veel gevierd hier nu. Bij de gastouder (krijgen ze cadeautje van haar) bij het werk van mijn man (krijgen ze een cadeau van hun) en thuis met de hele familie op 5 dec. En als Sinterklaas aankomt hier in de haven dan krijgen ze die avond een klein presentje en dat verschilt per keer of een cadeautje of wat lekkers.

 181. wilmakok wilmakok

  183

  in ieder geval iedere zaterdag tot aan 5 december. en soms wat vaker ivm het sinterklaasjournaal. Daar kijken wij ook naar. er komen dan wat kleine cadeautjes in.

 182. Pleuntje Pleuntje

  184

  Mijn meisje gaat haar eerste Sint beleven dit jaar en dan mag de schoen zetten niet ontbreken. Ik zing nu al de hele tijd liedjes voor haar. Wat weet ik er nog veel, had gedacht dat ik ze allemaal zou zijn vergeten. We zetten 1 keer de schoen, ze is nog zo klein. :)

 183. ranuda ranuda

  185

  Onze kinderen mogen om de dag hun schoen zetten met stro, wortel en water voor schimmel. Ze moeten wel een liedje zingen want daardoor weet de sint en zijn pieten dat er kinderen in dit huis wonen die hun schoen hebben gezet. De volgende dag zit er snoep in de schoen of iets kleins zoals potloden. Grote cadeaus komen met de zak van sinterklaas met pakjesavond.

 184. Esther Nieuweboer Esther Nieuweboer

  186

  Wat een leuke winactie, niet alleen vanwege het pakket maar ook voor mij om eens te lezen wat andere ouders aanhouden qua aantal. Ik heb namelijk zelf nu het eerste "bewuste" sint feest (4 jaar de oudste) en heb geen idee wat een beetje gangbaar is in hoeveel keer. Dus moeders bedankt voor de kijk hierop! ♡

 185. mschol mschol

  187

  Mijn 2 dochters mogen 1 x per week hun schoentje zetten.

 186. Moon89 Moon89

  188

  Bij ons mogen ze 1 x hun klomp :) zetten. Ze snappen er nog niet veel van, (voor de jongste is dit haar eerste sinterklaas :)) maar die blije gezichtjes als ze een klein kadootje in hun schoen vinden met een paar pepernoten is onbetaalbaar!! Natuurlijk doen papa en mama ook gewoon mee :)

 187. sanne76 sanne76

  189

  Mijn kids mogen vanaf 14 november tot 5 december elke zaterdagavond hun schoentje zetten. Een beetje nostalgie want dat doet me denken aan vroeger dat ik dat ook mocht en dan luidkeels zingen bij de verwarming.

 188. Lindy Klaassen Lindy Klaassen

  190

  2 of 3x per week. Sint snoepgoed of een kleinigheidje.

 189. diane77 diane77

  191

  Elke zaterdag vanaf de sint in het land is tot 5 december.

 190. tessy van hal tessy van hal

  192

  Mijn dochtertje mag 4 keer haar schoentje zetten.

 191. melissa1984 melissa1984

  193

  Mijn kids mogen 2x per week hun schoentje zetten:op woensdag voor wat snoep en in het weekend voor een schoencadeautje.middels een aftelkalender weten ze precies wanneer!wss mogen ze bij opa en oma 1x hun schoen gaan zetten!

 192. steffy steffy

  194

  Mijn dochters ( al heeft de jongste er nog geen benul van) 2 tot 3 x per week hun schoen zetten. Ik vind het moet leuk blijven, de bedragen van de schoenkadootjed variëren van 0,50 - 2,00. Wij kijken er weer enorm naar uit!

 193. nikkipooh5 nikkipooh5

  195

  Ze mogen van mij elke dag hun schoentje zetten, maar ik leg ze dan wel altijd uit dat Sinterklaas niet elke dag langs alle huizen kan gaan.

 194. nikkipooh5 nikkipooh5

  196

  Ze mogen van mij elke dag hun schoentje zetten, maar ik leg ze dan wel altijd uit dat Sinterklaas niet elke dag langs alle huizen kan gaan.

 195. LS LS

  197

  Wat een mooi pakket! Mijn kleine dame gaat dit jaar Sinterklaas nog niet bewust meemaken, ze is nu 13 weken. Dus ze gaat heel veel plezier hebben van de mobiel voor boven haar box! Weet zeker dat haar nichtje niet kan wachten om met het tekenbord te spelen!! Zij mag dit jaar bij mij 2x haar schoentje zetten als ze komt logeren. Zou het tekenbord in haar schoentje passen? ;-)

 196. sara hardeman sara hardeman

  198

  mijn dochter van bijna drie mag dit jaar voor het eerst haar schoen gaan zetten bij de houtkachel, ongeveer 2 maximaal 3 keer per week. er zullen niet veel snoep dingetjes inkomen maar wel kleine leuke tut cadeautjes het komt goed uit dat ze dol is op in bad gaan samen met haar kleine zus en dat ze dol is op kleuren. de box mobiel kan perfect als cadeautje voor het neefje of nichtje dat geboren gaat worden

 197. BarberaB BarberaB

  199

  Rond Sinterklaas-tijd mag u weten, worden er bij ons heel wat wortels gegeten! Want elke avond gaan mijn kinderen pas naar bed, als hun schoentje bij de verwarming is gezet! Met tekening voor Sint en Piet en een winterwortel voor het paard, dat door mij voor in de hutspot dan weer wordt bewaard! Ze krijgen in hun schoen soms wat pepernoten, maar meestal een mandarijn, waar enorm van wordt genoten, omdat ze van Sint afkomstig zijn! Ze zijn vaak lief geweest en hebben voor de schoentekeningen elke keer zo goed hun best gedaan, dat ik hoop dat dankzij jullie, Sint en Piet hier binnenkort met dit pakket aan de deur zullen staan!

 198. driemeidenmama driemeidenmama

  200

  Voor een lieve vriendin die onverwachts zwanger is geworden. En alles moet aanschaffen en dit niet allemaal nieuw kan veroorloven. Haar kleine gun ik dit pakket en een mooie sinterklaas!!

 199. jessy83 jessy83

  201

  Ons meisje wordt volgende maand 1 jaar vorig jaar was ze pas 4 weken oud dus deed er niet veel aan toch werd ze verwend door de oma en tante dit jaar zetten we haar schoentje wel misschien wordt het schoentje gevuld met leuke cadeautjes

 200. Lala72 Lala72

  202

  Mijn kinderen mogen elk weekend dat Sinterklaas in het land is 1x hun schoentje zetten! Met 5 kids vind ik dat wel genoeg, en blijft het spannend allemaal!!!

 201. Annemiekbo Annemiekbo

  203

  Jong en oud mag de schoen gaan zetten. Alleen op zaterdagavond en dan met tekening of knutselwerkje voor de Sint en zijn pieten. En er moet natuurlijk gezongen worden. Ze krijgen een klein schoencadeautje of iets lekkers. En als er iemand stout is geweest, kan ik daar mooie een briefje van de Sint bij doen om aan te geven dat Sinterklaas alles heeft gezien en dat hij dat niet leuk vindt.

 202. mamaplaats82 mamaplaats82

  204

  Dit wordt het eerste jaar dat er bij ons schoentjes gezet worden. Mijn dochter is net twee geworden. Ben benieuwd of ze het al begrijpt! Ze mag ook het slofje van haar broertje zetten, hij is met sinterklaas bijna twee maanden. Ik denk dat we gaan voor twee keer per week. Een keer een mandarijntje en een paar pepernootjes en een keer iets om te knutselen of iets van een kleurboekje.

 203. wonderwoman wonderwoman

  205

  mijn petekindje mag 1x per week haar schoentje zetten

 204. Elena Elena

  206

  bij ons mogen ze 3x per week hun schoentje zetten, Alleen gaat er echt niet elke keer een kadootje in. Een klein snoepje en een briefje van de sint of piet erbij vinden ze geweldig. Het kado pakket zou heel leuk zijn voor hun nichtje die net een jaar geworden is.

 205. Sharon1980 Sharon1980

  207

  Mijn schatjes mogen iedere avond hun schoen zetten, mits er een liedje bij wordt gezongen of een tekening voor de sint is gemaakt. Dit betekent niet dat hun schoentje iedere ochtend vol zit met snoepjes; er kan ook een mandarijn of appel in zitten of een klein presentje. Wij genieten ervan zo lang als het kan :)

 206. ellie siekman ellie siekman

  208

  hebben alleen een pakjes avond met 6 jonge kinderen is het al een hele opgave voor 1 avond cadeautjes te doen in die maand hebben we ook 2 verjaardagen

 207. ellie siekman ellie siekman

  209

  hebben alleen een pakjes avond met 6 jonge kinderen is het al een hele opgave voor 1 avond cadeautjes te doen in die maand hebben we ook 2 verjaardagen

 208. Yvette1407 Yvette1407

  210

  Ze mag iedere dag haar schoentjes zetten, al is ze er nog een beetje klein voor met 13 maanden ;) Wellicht volgend jaar als we ook daadwerkelijk een open haard hebben, in plaats van een groot gat in de muur!

 209. Dubbel geluk Dubbel geluk

  211

  Onze tweeling meiden zijn dan 3,5 maand, dus slaan we het schoenzetten nog maar over. Maar het pakket komt goed van pas op pakjesavond, die we met ons neefje en nichtje vieren..

 210. savannahjongde1101 savannahjongde1101

  212

  Nou komt me kleine meid pas in februari dus dat word pas volgend jaar samen sinterklaas vieren nou heb ik wel een leuk zusje die ik blij kan maken met de dora tekenset voor sinterklaas zal ze vast blij mee zijn en de rest zou ik natuurlijk wel kunnen gebruiken voor me kleine meid dan word het sinterklaas vieren in februari :)

 211. savannahjongde1101 savannahjongde1101

  213

  Nou komt me kleine meid pas in februari dus dat word pas volgend jaar samen sinterklaas vieren nou heb ik wel een leuk zusje die er van houd om sinterklaas te vieren aangezien ze graag wortels en een tekening voor sint achterlaat en weer vroeg opstaan om te kijken of hij is langs geweest zou haar echt wel blij kan maken met de dora tekenset en de rest zou ik natuurlijk wel kunnen gebruiken voor me kleine meid dan word het sinterklaas vieren in februari :)

 212. LISC LISC

  214

  Ik zet normaal elk jaar vanaf de Sinterklaasintocht tot 5 december op zaterdagavond de schoen van mijn man

 213. Juste88 Juste88

  215

  De eerste keer Sinterklaas voor haar! Voor het eerst dat we het vieren met elkaar! Het o zo kleine schoentje zetten we nog niet, Straks als ze er weet van hebt kan het gevuld worden door de piet! Maar een cadeau hoort er nu al zeker bij! En met dit pakjesavond pakket maken we haar zeker blij! :)

 214. Suz@nne Suz@nne

  216

  Onze meiden mogen vanaf de intocht ieder weekend 1x hun schoen zetten. De grote cadeautjes krijgen ze met pakjesavond.

 215. ahvdperk1990 ahvdperk1990

  217

  mijn oudste dochter heeft de helle jaar door sinterklaas feest want ze zingt graag sinterklaas liedjes maar schoentje zetten mag pas na sint maarten en dan krijg ze wel eens wat lekkers in de schoen en met pakjes avond krijgt ze een cadeau maar voor onze jongste word dit jaar de eerste sinterklaas feest :)

 216. angelique fok angelique fok

  218

  wat een leuke actie de oudste is al 7 en ja word waarschijnlijk zijn laatse jaar maar de jongste net een maand oud dus daarvoor weer wat rust de middelste 4 de voor eerst heftig in de sint fase en feestop school we gaan niet voor 4 of 8 keer maar we zien wel waar t schip strand elk jaar neme we voor iets minder en elke keer kom je weer leuke dingen tegen is te erg gewoon maar ach kids genieten en wij dus ook :D

 217. daisy tepy daisy tepy

  219

  mijn dochtertje is 16 maanden en maakt dit jaar voor het eerst een beetje bewust sinterklaas mee. De schoen zetten willen we wel laten zien maar denken dat ze dat nog niet zal begrijpen. wel vieren we pakjes avond met alle opa's en oma's . volgend jaar zal er zeker een schoen worden gezet.

 218. Minnie Minnie

  220

  Vanaf het moment dat Sinterklaas gearriveerd is elk weekend een keertje!

 219. mafmo mafmo

  221

  Elke dag! Maar dat wil niet zeggen dat er ook elke dag wat in de schoen zit... zo blijft het elke ochtend reuze spannend om te ontdekken of er wél of niet iets in de schoen zit :)

 220. Sara146 Sara146

  222

  Mijn meisje zet straks voor het eerst haar piepkleine schoentje bij opa en oma, want papa en mama doet niet aan sinterklaas.

 221. jenny baas jenny baas

  223

  Onze kids mogen 3x in de week hun schoentje zetten. De ene keer zit er wat lekkers in en de andere keer een klein cadeautje.

 222. Mides Mides

  224

  Mijn dochter is nog te klein om sinterklaas goed te snappen, dus we zullen samen met haar 1x haar schoen zetten. Als ze groter is mag ze hem van ons elke dag zetten (mocht ik vroeger ook), alleen zal ze hem dan meestal weer leeg aantreffen. Zo leert ze ook omgaan met "teleurstellingen", maar is er des te meer pret als er wel wat in zit! Deze methode werkte bij ons vroeger prima!

 223. jufchantal jufchantal

  225

  Mijn kids mogen elke dag hun schoen zetten. Ze moeten ook leren dat sinterklaas alle kids iets moet geven en dat t een verrassing is wanneer er wel een keer wat in hun schoen zit.

 224. Naomijaylynn Naomijaylynn

  226

  Mijn dochter mag 1x haar schoentje zetten :) die overigens nu al klaarstaat met tekeningen er in voor Sint & Piet

 225. Happymama84 Happymama84

  227

  Dit wordt voor onze kleine meid de eerste keer pakjes avond. Echt leuk... Ik heb zelf ook al helemaal zin in Sinterklaas. Ik denk dat ik zelf ook maar weer geloof dit jaar

 226. Jaims007 Jaims007

  228

  Onze kleine meid is in augustus 2 geworden, ik denk dat ze het schoentje zetten hartstikke leuk zal vinden! Mooi samen liedjes zingen en de volgende dag pepesnootjes (zoals zij dat zegt) en een kleinigheidje in de schoen, hoe leuk is dat. Van ons mag ze de schoen om de dag of om de 2 dagen zetten ☺

 227. Sanny Sanny

  229

  Mijn zoon en dochter mogen bij mij 1 x per week hun schoen zetten. Dan doe ik er een kadotje van maximaal 5 euro in. Het moet wel leuk blijven. Bij hun vader mogen ze ook 1 x per week hun schoen zetten. Wat daar in gaat weet ik niet.

 228. egp egp

  230

  Onze dochter mag iedere dag haar schoentje zetten, maar alleen als ze een liedje heeft gezongen! Nu is ze nog maar een paar maanden oud, dus over het liedje doen we niet zo moeilijk.

 229. judith@raphael-groep.net judith@raphael-groep.net

  231

  Mijn vriendin en schoonzus hebben beiden afgelopen maand een dochter gekregen, dus hen zou ik graag verblijden met deze leuke cadeaus! Mijn zoon mag 2 of 3 keer z'n schoen zetten, dan zal hij vast vol spanning zijn. Vorig jaar was hij dolblij, ook al snapte hij er toen nog weinig van (2 jaar).

 230. Ineke van der Kooij Ineke van der Kooij

  232

  Mijn kinderen mochten zo'n 2x per week hun schoen zetten. Ze kregen er wat lekkers in, of een piepklein aardigheidje. Nu zijn ze allemaal volwassen, maar als ze in huis zijn wanneer de Sint in het land is, wordt er soms nog een schoentje gezet. Alleen krijg ik ze niet meer aan het zingen.... Ik wil dolgraag een prijs winnen, want ik ken 2 gezinnen met allebei 4 jonge kinderen, en die gezinnen hebben geen geld voor cadeautjes in de decembermaand. Met gewonnen cadeautjes zou ik hen kunnen steunen. Ook ken ik mensen die kinderen in pleeghuizen veel aandacht geven in de vorm van gezelligheid, uitjes, en cadeautjes in de decembermaand. Dus ook al zijn mijn eigen kinderen niet meer in de doelgroep: ik help graag anderen die helpen.

 231. wietske van herpen wietske van herpen

  233

  Hier mogen alle 4 de kids (ook al geloven er 2 niet meer) 2 keer per week hun schoen zetten.en dat wil niet zeggen dat er dan ook iedere keer een kadotje inzit.soms een briefje soms een mandarijn of pepernoten. Altijd een feest de aanloop naar 5 december

 232. Corine1982 Corine1982

  234

  Als de Sint aankomt op tv op de 14e mogen ze hun schoentje zetten, en daarna mogen ze elke woensdag, en elke zaterdag tot aan sinterklaas hun schoen zetten. De spanning is nu al te snijden hier in huis. Mijn oudste dochter van 4 wil niet op vakantie naar Drenthe want die zaterdag komt de Sint aan, en hoe moet dat dan met haar schoen. Komt Sint binnen en ziet dan geen schoen. Dit kan toch niet dus ze wil thuis blijven. Hebben vorige week al een brief in haar schoen gedaan voor spion piet en stond ze naar hem te roepen in de tuin dat ze een brief had die hij op moest halen. Nu is ze dus gerustgesteld dat hij haar op het park wel op komt zoeken, en haar zusje ook. De vakantie gaat dus door!

 233. ingrid84 ingrid84

  235

  Mijn zoon mag elke dag zijn schoen zetten maar maar 1 keer per week komt zwarte piet langs :) mijn dochtertje verwacht ik rond 23 november die mag nog geen schoen zetten ;)

 234. Mama&Dewi Mama&Dewi

  236

  Dit jaar de eerste keer echt bewust Sinterklaas vieren! Ik heb er al zin in, zo'n geweldig feest voor kinderen. Moeten we van genieten zolang het nog kan ;) Ze mag sowieso haar schoentje zetten op de dag dag Sinterklaas het land inkomt. (zo ging het vroeger bij ons thuis ook) En natuurlijk wordt de schoen gezet met pakjesavond! Zodat we de dag erna (hopelijk) veel cadeautjes mogen uitpakken (Als ze natuurlijk lief is geweest ;) ) En dan mag ze nog een 2 a 3 keer de schoen zetten, bijvoorbeeld als hij hier in de stad is geweest, of misschien een ander moment wanneer hij in de "buurt" is :) Leuk toch, Sinterklaas vieren!? :)

 235. A.Jagram A.Jagram

  237

  Mijn kinderen mogen iedere zaterdag avond vanaf de dag dat Sint in het land is hun schoenen zetten. Alle kleine cadeaus die ik het hele jaar heb verzameld, krijgen eentje op zondag ochtend. En op pakjesavond de laatste cadeau.

 236. miss_dion miss_dion

  238

  Op zaterdag mogen ze hun schoen zetten. Zo is het duidelijk en kunnen ze er meteen mee spelen op hun vrije dag! Ik weet nog hoe vervelend ik het vond dat als we cadeaus kregen dat we dan naar school moesten en er dus niet mee konden spelen, haha.

 237. giovienska giovienska

  239

  ik vindt het heel leuk dat zij hun schoenen zet voor pakjes avondt ..!!

 238. Bfloor Bfloor

  240

  Onze kleine meid is eigenlijk nog een tikkeltje te klein om haar schoentje te zetten. Sterker nog, ze heeft zelfs nog helemaal geen schoentjes, haha. Evi is nu net precies 7 maanden, dus het hele Sinterklaasfeest zal nog niet binnenkomen. Maar met cadeautjes weet ze inmiddels al wel raad, haha!

 239. kvia kvia

  241

  Vind dit niet alleen een meisjespakket hoor. Zoontje is helemaal gek van Dora.

 240. ester scholten ester scholten

  242

  ze mogen de schoen zetten wanneer ze er zelf aan denken,maar er komt 2 keer een klein schoen kadootje in.ene keer wat lekkers en de andere keer een kadootje. oh ja,sinterklaas moet wel eerst in het land zijn aangekomen,anders heeft het natuurlijk geen zin;)

 241. eeeveliiennn eeeveliiennn

  243

  Mijn dochter mag elke dag de schoen zetten, maaar t wil niet zeggen dat zwarte piet en sinterklaas elke dag wat in haar schoen komen doen. Ze krijgt 3 keer een schoencadeautje. De inkopen zijn al gedaan en Senna kan niet wachten tot Sinterklaas eindelijk hier is mijn zijn pieten.

 242. Renaterutten Renaterutten

  244

  Dit zou super gaaf zijn voor ons kleine meisje

 243. GuntherDB GuntherDB

  245

  beetje bij beetje ben ik speelgoed aan het verzamelen voor mijn hartediefje. Bumba is nog steeds een van haar favorieten. hopelijk kan ik ze hier met verassen en daarna de beste papa van de wereld zijn :) .eigenlijk zeg ze dit nu al hoor, maar ze kan het nog maar eens zeggen :)

 244. noensje noensje

  246

  Van mij mogen ze dat dagelijks, de kleine meid moet het nog leren ze is bijna 7 maand oud, maar mijn zoon van bijna 4 jaar is helaas een ander verhaal. Ik zou willen dat hij meekreeg dat schoentje zetten bij sint hoort en wat sinterklaas uberhaupt inhoud, we proberen het er wel op 1 of andere manier in te pompen en het mee te geven helaas gaat het allemaal langs hem heen (klassiek autisme). We doen in ieder geval mee voor het meisjespakkt hij is denk ik te oud al voor het jongenspakketje.

 245. anncha anncha

  247

  Onze kleine gaat binnen nu en een maand geboren worden, dus schoen zetten is er nog niet echt bij.. toch is dit pakket wel erg welkom omdat er leuke dingen in zitten die wij wel kunnen gebruiken voor ons kleintje

 246. Carla1 Carla1

  248

  Oww wat leuk voor mijn kleinkinderen! Als oma met wat beperkingen zou het heel prettig zijn om al voor een groot deel klaar te zijn voor Sinterklaas! De kids mogen bij mij elk weekend hun schoen zetten vanaf het moment dat Sint in het land is!

 247. DebbiedeB DebbiedeB

  249

  Mijn dochter word 1 in november. Dus echt het besef heeft ze nog niet. Maar het zou wel superleuk zijn om op haar 1e verjaardag met haar 1e schoentjes voor de 1e keer mee te doen aan het sinterklaasfeest

 248. DebbiedeB DebbiedeB

  250

  Mijn dochter word 1 in november. Dus echt het besef heeft ze nog niet. Maar het zou wel superleuk zijn om op haar 1e verjaardag met haar 1e schoentjes voor de 1e keer mee te doen aan het sinterklaasfeest

 249. Ellen-C Ellen-C

  251

  Dit jaar vieren wij voor de eerste keer Sinterklaas met ons meisje. Helemaal leuk voor haar natuurlijk! Ze is net te oud voor de muziekmobiel maar laat mijn dochter nou net in maart een lief neefje/nichtje krijgen die deze leuke muziekmobiel natuurlijk erg goed kan gebruiken:-). We love it

 250. selina-ailani selina-ailani

  252

  We hebben twee meiden. En ze mogen twee keer hun schoen zetten. 1 keer zullen ze een cadeautje met wat lekkers krijgen en 1 keer alleen wat lekkers. Waarvan ze dan een chocolade muntje oid aan mij "moeten" geven voor de arme kindjes. Want ieder jaar zamelen we pepernoten en wat lekkers in voor de voedselbank. En dan gaan ze mee met wegbrengen.... ( om deze info werd niet gevraagd hihi maar vind het belangrijk dat de kinderen leren delen )

 251. Sabine83 Sabine83

  253

  Wij vieren dit jaar voor het eerst Sinterklaas met ons gezinnetje. Ik ben nog een beetje zoekende hoe vaak mijn dochtertje (bijna 3 jaar) haar schoentje zou mogen zetten. Eerst haar reactie maar eens afwachten bij de eerste keer dat zij haar schoentje zet. Desondanks zou het geweldig zijn om alvast wat (schoen)kadootjes in huis te hebben. Laat mijn dochtertje nou toevallig helemaal weg zijn van Dora!

 252. Els Eindhoven Els Eindhoven

  254

  Wij zetten nu alleen nog schoentje op Sinterklaas avond, mijn zoontje is 2 en begrijpt het nog niet allemaal met Sinterklaas. Misschien dat het nu gaat komen nu hij ook naar de peuterspeelzaal gaat. Hij vindt het geweldig dat hij een cadeau krijgt als we met de familie het dobbelspel doen. Mijn dochter is 2 maanden, bijna 4 maanden als Sinterklaas komt dus het hele gebeuren gaat min of meer aan haar voorbij. Wel willen wij ook haar een cadeau geven, om haar niet over te slaan, maar ook 'voor' haar broer ;)

 253. YolandaH YolandaH

  255

  4

 254. wendyf87 wendyf87

  256

  2 x per week is genoeg vind ik. Dus de vrijdag en zondagavond...en als ze heeeel erg lief zijn legt piet op woensdag wel eens een zakje pepernoten bij de openhaard!

 255. Carindeparin Carindeparin

  257

  Als ons zoontje zijn schoen wil zetten zetten we de babyschoen van zijn zusje erbij. Hij mag zijn schoen zetten als hij wil maar dat betekend niet dat hij er ook iets in krijgt. Sinterklaas heeft het heel druk en kan natuurlijk niet iedere dag langs komen om iets in zijn schoen te doen. Hij krijgt waarschijnlijk 1 keer in de week een cadeautje en zo nu en dan een mandarijntje of doosje rozijntjes.

 256. Fem1980 Fem1980

  258

  Bij de supermarkt mogen ze hun schoentje zetten. En omdat ze nog zo jong zijn houden we het denk ik bij 2 keer. Dan wel compleet met knutselwerk en een wortel voor t paard. T gaat om de nostalgie :-)

 257. Fem1980 Fem1980

  259

  Bij de supermarkt mogen ze hun schoentje zetten. En omdat ze nog zo jong zijn houden we het denk ik bij 2 keer. Dan wel compleet met knutselwerk en een wortel voor t paard. T gaat om de nostalgie :-)

 258. Fem1980 Fem1980

  260

  Bij de supermarkt mogen ze hun schoentje zetten. En omdat ze nog zo jong zijn houden we het denk ik bij 2 keer. Dan wel compleet met knutselwerk en een wortel voor t paard. T gaat om de nostalgie :-)

 259. Pluus Pluus

  261

  Mijn zoontje is nog te klein om zijn schoentje te zetten maar mijn oppaskindjes mogen wel 1x hun schoen bij me zetten die zouden wel blij zijn met deze cadeautjes!

 260. esthertje esthertje

  262

  Bij ons mogen de kinderen 2x per week hun schoentje zetten en meestal vergeten we een keer "per ongeluk" het schoentje te zetten en dan maken de Pieten een grote rommel in de gang met een stapel schoenen en in de huiskamer een pijl pepernoten.

 261. cmjgb cmjgb

  263

  omdat ze het nog niet goed in de gaten hebben met 1 jaar,denk ik een of twee keer. meer voor het idee en het gezichtje smorgens met ineens een cadeautje in het schoentje

 262. MariekeTeunissen MariekeTeunissen

  264

  Mijn oudste van 4 mocht vorig jaar 2x in de week zijn schoen zetten. Op woensdagavond en op zaterdagavond. Op de woensdag bracht de Sint altijd pepernoten en een mandarijntje of een chocoladecentje en op zaterdag zat er soms een klein cadeautje bij zoals een poppetje of een diertje oid. Dit jaar is onze dochter 4 maanden als Sint in het land komt. We moeten er nog even over nadenken hoe we dat gaan oplossen met het zetten van de schoen maar waarschijnlijk heeft de Sint daar wel een ideetje voor....

 263. June Geubbelmans June Geubbelmans

  265

  Hier zetten ze 1 keer hun schoen, en bij de grootouders, en de meme en pepe zetten ze ook hun schoentje :). Nu staat er zelfs een mini schoentje (slofjes) bij van ons kleine meisje die geboren is op 13/09/2015, en zij zou HEEEEL blij zijn met het sint pakketje ;)

 264. Myfteria Myfteria

  266

  Nee onze dochter zet haar schoen nog niet aangezien ze in december 11 maanden is. In principe slaan we dit jaar sinterklaas over maar als ik de cadeautjes win kan dat natuurlijk niet meer

 265. miermuis miermuis

  267

  Nu we ook eindelijk Sinterklaas kunnen gaan vieren met ons eigen dochtertje. We gaan haar schoentjes (die we nog moeten gaan kopen☺️) zo vaak mogelijk zetten.

 266. miermuis miermuis

  268

  Nu we ook eindelijk Sinterklaas kunnen gaan vieren met ons eigen dochtertje. We gaan haar schoentjes (die we nog moeten gaan kopen☺️) zo vaak mogelijk zetten.

  • miermuis miermuis

   269

   Oeps sorry per ongeluk 2 keer verstuurd

 267. Francina Naomi Francina Naomi

  270

  Het eerste jaar dat we het niet meer vieren met alle nichtjes en neefjes. Ze zijn te oud en/ of geloven niet meer. Maar bij de open haard zou toch dat babyschoentje gezet kunnen worden. Als eerste Sint pakket voor ons prinsesje dat een maand later geboren zal worden.

 268. desireezwaga desireezwaga

  271

  alleen in het weekend.. al dat snoepgoed hahah!! en daarbij heb ik mijn kindje verteld dat sinterklaas ook de andere kindjes moet geven en daardoor niet iedere dag langs ons huisje kan

 269. judith80 judith80

  272

  Mijn 2 dochtertjes mogen zodra sinterklaas in het land is 1 keer per week (in het weekend) hun schoen zetten.

 270. Marianne Kolkman Marianne Kolkman

  273

  Schoentje zetten doen we nog niet. Onze kleine dame is ruim 9 maanden en heeft nog niet helemaal door wat het allemaal in houdt. Wij wachten een jaartje en dan mag ze haar schoentje zetten.

 271. Sandra Spitaels Sandra Spitaels

  274

  schoentjes bj ons, bij mijn ouders en schoonouders, de pret kan niet op

 272. maayke88 maayke88

  275

  Onze kids mogen vanaf het moment dat de sint in het land is elke zaterdag en woensdag hun schoen zetten! Planning is alles met een autistisch kind

 273. Marinkedekruif Marinkedekruif

  276

  Als sinterklaas komt en iedere zaterdag tot 5 december.

 274. Femke Dekker Femke Dekker

  277

  Mijn kinderen zijn 2 en 4 jaar en mogen elke zaterdag (vanaf de aankomst van de Sint in Nederland) de schoen zetten. Als ze geluk hebben nog een keertje extra bij de opa's en oma's

 275. NancyRebelleFleur NancyRebelleFleur

  278

  Mijn prinsesje is mijn sinterklaas kadootje dit jaar, rond die tijd ga ik haar eindelijk ontmoeten. Ik mocht vroeger ca 2 x per week mijn schoen zetten en vind dit ook wel normaal :)

 276. userwendy userwendy

  279

  Ons kleine mopke mag zo vaak haar schoentje (soentje) zetten als ze wil... !!

 277. suzy_muller suzy_muller

  280

  Ik ben net na Sinterklaas jarig dus is extra feest. Ze mag haar schoentje zetten bij de supermarkt bij ons om het hoekje en thuis ook. We gaan altijd naar d Sinterklaas feest. Super mooi pakket. Ik wil het cadeau doen aan mijn moeders beste vriendin. Haar zoon is begin 20 en zn vriendin is onverwachts zwanger en zij hebben het niet breed. Dit zou een geweldig cadeau zijn.

 278. ilsevanstratum ilsevanstratum

  281

  Wij hebben een kalender met daarop wanneer ze hun schoentje mogen zetten. Gemiddeld zo'n 2 a 3 keer in de week

 279. ilsedepilse ilsedepilse

  282

  Mijn kinderen mogen van mij thuis best een aantal keren hun schoen zetten alleen....krijgen ze daar de kans niet voor want ze mogen ook naar de opa's en oma's, ooms en tantes...gelukkig overal een kleinigheidje en geen grote cadeaus.

 280. Joriekeh Joriekeh

  283

  Mijn kleine meid zet nog geen schoen (1 jaar) mama wel! Dan kunnen we het samen uitpakken..het cadeau past ook makkelijker in mijn schoen

 281. FatimaAkkad FatimaAkkad

  284

  In de klas van mijn zoon zijn er in 12 weken tijd 6 baby's bij! En grote zussen en grote broers stralen! En dit pakket, jaaa daar maken we zeker wel 1 van hen blij! Alle kinderen zetten echt hun schoen, zodat piet en sint daar wat lekkers in doen! Hoevaak dat weet ieder voor zich, de lieve lachjes, oh zo zalig! En dit feest, precies zoals je leest, is vreugde voor ons samen, en niemand laten in tranen!

 282. Sha.franken Sha.franken

  285

  Onze kleine meid nog niet eens geboren maar je kunt nooit te vroeg beginnen met kadootjes inkopen doen!! Buiten dat is mijn kleine zusje van 5 ook al een goede tante en kan ze alles laten zien aan haar nichtje.

 283. minimonkey minimonkey

  286

  Mijn dochtertje van 3 en een half kijkt ontzettend uit naar Sint en Pieten. Niet om de cadeaus of het snoepgoed, maar om de gezelligheid van de familie bij elkaar, het liedjes zingen en bovenal: dansen met de MEISJES-PIETEN!! Uiteraard is het krijgen (en het geven.. :) ) van cadeautjes ook erg leuken dus zetten we vanaf de intocht van de Sint 1x per week het schoentje, meestal zaterdag. En elke keer zit er een kleinigheidje van de Sint in waar ze dan lekker mee kan spelen!

 284. ilse_prins ilse_prins

  287

  Ze mogen iedere dag hun schoentje wel zetten wanneer de sint in het land is..... Of er elke dag wat inkomt is de vraaaag ;-) Neee hoor mams is erg creatief & soms ook erg flauw.... 1 sok/ de andere sok.... Handschoen/ de andere handschoen... Pyamatrui/pyamabroek...... hahaha praktische dingen die ze echt nodig zijn.... en iedere dag dus 1 item.. Heel af en toe natuurlijk ook een cadeautje of wat lekkers... Wat zal het super zijn dit geweldige pakket te mogen winnen voor de kids, kan ik ze zeker heeeeel erg mee verrassen & het zal waanzinnig goed uitkomen!!! Groetjesss

 285. Josephine Tichem Josephine Tichem

  288

  Ik heb een dochtertje die in die periode 2 word en laten haar voor het eerst haar schoentje zetten en haar vertellen over sinterklaas. Onze baby van net 3 weekjes gaat dit nog niet doen

 286. Jackie1972 Jackie1972

  289

  Nog niet over nagedacht eigenlijk.... Onze dochter is dan bijna twee. Is dat niet wat vroeg om daar mee te beginnen? Jeetje, ga me er gauw in verdiepen wat een beetje de leeftijd is om daar mee te beginnen. We doen wel pakjesavond en we gaan natuurlijk naar de sinterklaas intocht, dat dan weer wel :-)

 287. thalien thalien

  290

  mijn kinderen mogen 2x per week hun schoen zetten, op woensdag en zaterdag. Wij hebben weer zin in deze superleuke tijd, behalve in het vroege opstaan op donderdag en zondag omdat de kinderen zeer vroeg wakker worden om te kijken wat er in hun schoen zit :)

 288. KimMamasMind KimMamasMind

  291

  Wat een leuk pakket. Mijn dochtertje is nog heel klein maar daardoor wel goede leeftijd voor inhoud van het pakket met babymobiel en bijtring. M'n kids mogen vanaf intocht elke zaterdag hun schoen zetten. 3x dus. En dan met Sinterklaas zelf krijgen ze meer. Leuk om te winnen!

 289. Lizs Lizs

  292

  Dit pakket zal zijn voor mijn meisje onderweg. Straks, als ze wat ouder is mag ze 2x per week haar schoen zetten net als haar grote broer.

 290. Eveline160382 Eveline160382

  293

  Wauw... 1e x de schoen zetten en dit erin krijgen, dat wordt nog wat de aankomende jaren

 291. Wolfje Wolfje

  294

  Onze zoons mogen hun schoentjes 3x zetten! Deze meidenkado's zijn voor de dochters van vriendinnen!

 292. Jerphanion Jerphanion Jerphanion Jerphanion

  295

  Wat zou mijn dochtertje hier dolgelukkig mee zijn. Voor haar zal maar 1 klein kadotje zijn met pakjesavond ivm financiële situatie.

 293. Maaike Leij Maaike Leij

  296

  Wat een leuke vraag! Mijn 2 monstertjes mogen 3 x hun schoen zetten. En bij oma ook. Wat een leuk pakket kan ik iemand heel blije mee maken!

 294. IrisN IrisN

  297

  nog geen idee ze is nog jong maar niet te vaak in ieder geval

 295. Linda van Dongen Linda van Dongen

  298

  Onze kindjes mogen in het weekend hun schoentje zetten. We gaan binnenkort gezellig oefenen met de liedjes zodat we er gezellige momentjes van kunnen maken en het echte Sinterklaas gevoel aan ze mee kunnen geven. Dit kadopakket zou hun allebei heel blij kunnen maken, er zit voor allebei wel iets in wat ze geweldig leuk zullen vinden.

 296. ilse_pot ilse_pot

  299

  Wat een leuk pakket ! Ik doe graag mee voor mijn vriendin die op 10-10-2015 een mooi meisje heeft gekregen . Mijn eigen dochter mag zodra Sinterklaas in het land is op zaterdag en woensdag haar schoen zetten .

 297. zan zan

  300

  1 keer

 298. Lotte1985 Lotte1985

  301

  Mijn kindjes mogen vanaf het moment dat de sint onze gemeente heeft aangedaan om de dag hun schoen zetten. Vaak krijgen ze er een stukje fruit in en 1 a 2 keer een klein cadeautje. En soms heeft sint het te druk gehad en zit er helaas niks in hun schoen.

 299. Rozenieke Rozenieke

  302

  Als ze braaf geweest zijn

 300. marielle81 marielle81

  303

  kindjes mogen elke dag hun schoentje zetten en liedjes zingen maar 2x per week gaat er daadwerkelijk wat in natuurlijk want piet kan niet overal tegelijk zijn natuurlijk ;)

 301. Janita Janita

  304

  Zeker! 2x

 302. loesohv loesohv

  305

  Mijn meiden mogen iedere dag hun schoen zetten, maar of er dan ook wat in komt... meestal volgen wij het Sinterklaasjournaal en passen we ons daarop aan. Het komt er op neer dat ze 1x door de week iets in hun schoen vinden en 1x in het weekend.

 303. Nadiake87 Nadiake87

  306

  Ze is nog te klein om de schoen te zetten, ze heeft nog geen eens schoentjes maar ik weet zeker dat de mobiel het goed zou doen nu ze de wereld aan het ontdekken is.

 304. TessK TessK

  307

  Ik ben nu 35, maar nog altijd de grootste Sint-fan. Ik hoop dat mijn dochters ook net zoveel van Sint gaan houden als ik doe. De oudste is nu 2, dus ze mag voor het eerst haar schoen zetten. Nog geen idee hoe vaak, we gaan eerst liedjes oefenen :-)

 305. Roosyfm Roosyfm

  308

  mijn schoonzusje gaat snel bevallen en ik zou het onzettend leuk vinden haar dit te kunnen geven met de feestdagen, ze zou het geweldig vinden

 306. fennaschouten fennaschouten

  309

  Mijn dochter mag 2x haar schoen zetten: als sint aankomt in het land en als het pakjesavond is. Iets lekkers en een kadootje zit er dan in, wat een feest!

 307. hera hera

  310

  Dit pakket is ook echt super! Hierin zit voor mijn beide meisjes Nikki en Kara wat leuks EN voor mn zoontje Sef. Nikki en Kara mogen om de dag hun schoentje zetten en dit jaar mag voor het eerst ook Sef's schoentje erbij staan. Het word dus een bijzondere sinterklaas dit jaar voor ons gezinnetje. Qua snoepgoed krijgen ze niet veel in hun schoentjes want het is dan niet voor een keertje maar meteen wekenlang. Ik verheug me zo op deze periode, geweldig :).

 308. Mama&Chanty❤️ Mama&Chanty❤️

  311

  Och ik hoop het zo voor mijn kleine meisje dat mama dit pakket voor haar wint ! Sinterklaas heeft serieuze crisis, maar ze is ook zo lief geweest dit jaar! Leren lopen, zelfstandig leren eten, leren haren kammen en ga zo maar door mama en Sinterklaas zijn heel trots maar kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken!!

 309. joak1980 joak1980

  312

  Mijn meisje is bijna 2 en wij willen natuurlijk de sinterklaas traditie voortzetten door haar te "leren" wat de bedoeling is van haar schoentje zetten. Het is dus afhankelijk van hoe snel ze het doorheeft haha. Wij zijn erg benieuwd!! Zou dus heel handig zijn om een leuk pakket achter de hand te hebben. Slaat het nog niet aan bij haar dan laten we wat kindjes van vrienden komen om de leuke cadeautjes in ontvangst te nemen. Hoe dan ook, ze komen altijd van pas!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >