Winnaars Bekend: Ontwerp je eigen lunchbox en schoolbeker

Door: Mamaplaats 217 reacties

winactie stempel Ontwerp je eigen lunchbox en schoolbeker

Ontwerp je eigen MyMepal product

Je kunt de bekende lunchboxen, drinkbekers en waterflessen van Rosti Mepal personaliseren met foto’s, tekeningen, teksten, plaatjes en meer! Je kunt zelfs de kleuren van alle onderdelen samenstellen.

Met zo'n gave gepersonaliseerde trommel of beker herken je de jouwe direct in de klas. Ter inspiratie: plaats er leuke foto’s van de vakantie op, geef hem cadeau aan je beste vriendin met een foto van jullie samen, geef aan alle leerlingen als cadeau met logo van de school en naam, maak met je voetbalelftal voor iedereen een trommel met de teamfoto en je eigen naam, of geef als bedrijf je medewerkers of relaties een leuk (kerst)geschenk.

Wat kun je winnen?

MyMepal geeft maar liefst 5 prijzen weg! Doe mee met de winactie en maak kans op het volgende prijzenpakket:

 • 1x zelf te ontwerpen lunchbox Campus Midi
 • 1x zelf te ontwerpen schoolbeker
 • 1x een mooie Just Water fles voor Mama

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende stappen te ondernemen:

Winnaars

W

Winnaar

Ontwerp je eigen lunchbox en schoolbeker

W

Winnaar

Ontwerp je eigen lunchbox en schoolbeker

W

Winnaar

Ontwerp je eigen lunchbox en schoolbeker

W

Winnaar

Ontwerp je eigen lunchbox en schoolbeker

W

Winnaar

Ontwerp je eigen lunchbox en schoolbeker

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
217 Reacties

Reacties

 1. Lin Lin

  1

  Oooh maar dit is echt heel erg leuk, ik heb het toevallig bij een kindje gezien op school, ik zou dit dan heel graag voor mijn 4 jarige zoon Sander willen maken. Met zijn naam en een prachtige stoere Dino op zijn broodtrommel, ik zie hem al trots de klas in gaan en dan een beker met zijn naam, dat is helemaal fijn natuurlijk, want dan kan niemand meer zijn beker of pakje drinken per ongeluk pakken! Ik zou dus heel graag mee doen voor mijn 4 jarige kanjer !

 2. Gerdia Gerdia

  2

  Super leuk voor onze dochter! Gewoon omdat ze zo lief is :)

 3. Marloes Meerkerk Marloes Meerkerk

  3

  Voor mn lieve dochter Maud en mezelf. Duurt nog even voor ze hem kan gaan gebruiken, maar leuk om al te hebben☺

 4. Kimdejong Kimdejong

  4

  Ik zou dit prijzenpakket willen winnen voor mijn grote meid. Ze wordt in januari 4 en mag dan (eindelijk) naar school! Ze is er zo aan toe! Wat zou dan leuker zijn dan een eigen unieke lunchbox en schoolbeker. Dat mag natuurlijk niet ontbreken in de schooltas!!!

 5. wonna26 wonna26

  5

  Leuk!! Kan ik ook nog meedoen aan deze win actie natuurlijk voor mijn oudste net vier geworden zoon voor mee naar school!! Maar ook een beetje voor mezelf voor de waterfles!!!

 6. Bianca Hoogduin Bianca Hoogduin

  6

  Dat lijkt me nou echt geweldig om mijn jongste dochter mee te verwennen als ze volgend jaar naar school gaat. Haar grote zus heeft al zoiets en dan haal ik de lunchboxen en schoolbekers ook niet meer door elkaar. Hier ga ik heel hard voor duimen. En trouwens de waterfles voor mij is ook erg handig voor deze moeder die graag wat kilo's kwijtraakt.

 7. Jacqueline Oome Jacqueline Oome

  7

  Mijn oudste zoon heeft al een zelf ontworpen trommel en beker, maar kleine broer wilt dat natuurlijk ook als hij naar de speelzaal gaat! zo gaaf!

 8. HVS HVS

  8

  Voor mijn zoontje Lars. Omdat hij mijn allerliefste mannetje is. Leuk toch als zijn bammetjes en drinken in zijn eigen broodtrommeltje en schoolbeker zitten. Dan is de lunch zeker een feestje.

 9. knipsel knipsel

  9

  Ik zou dit geweldig vinden voor mijn dochter! Waarom? Omdat ze de allerliefste is natuurlijk!

 10. Wolfje Wolfje

  10

  Ik wil het winnen voor onze zoon (zoontje) Hij wordt zondag 4! En zal dus vanaf maandag naar de basisschool gaan! Nog leuker met zo'n eigen trommel & beker!

 11. vlindertje85 vlindertje85

  11

  Onze dochter Mila gaat in januari voor het eerst naar de peuterschool en heeft nog geen beker. Dus ik zou graag een schoolbeker voor haar willen winnen.

 12. Lovemom Lovemom

  12

  Dat zou super tof zijn voor mijn zoontje Seth van 4. Kunnen we zelf zijn lang gezochte dino seth broodtrommel en beker maken... wat zou hij blij zijn :-)

 13. Desiree Rosielle Desiree Rosielle

  13

  Voor mijn nummer 4 die bijna 4 word en dan eindelijk naar school mag en voor mezelf natuurlijk de waterfles dan kunnen mijn andere spoken niet meer "per ongeluk" die van mama meenemen :)

 14. selina-ailani selina-ailani

  14

  Voor mijn dochter van 5. Ze vind het leuk om een apart setje te hebben, iets speciaals. Als we winnen kan ze mij helpen met ontwerpen.

 15. ALU ALU

  15

  Ik wil dit prijzenpakket graag winnen voor mijn dochtertje. Ze mag bijna naar de peuterschool, dus dan komt een eigen broodtrommel en schoolbeker natuurlijk goed van pas. Als je het dan ook nog helemaal zelf mag ontwerpen, dan is dat wel heel speciaal!

 16. Hanane Bennasser Hanane Bennasser

  16

  Voor mijn lieve zoon! Mama is altijd al creatief bezig. Zou deze dan ook graag ontwerpen en aan hem geven, zodat hij altijd een deel van zijn moeder bij zich heeft! En mama mag wel meer water drinken...komt dus goed uit zo'n mooie fles!

 17. Miranda1983 Miranda1983

  17

  Ik zou ontzettend graag voor mijn dochter willen winnen. Ze is helemaal fan van Frozen en wat zou het gaaf zijn om samen met haar een foto van haar favoriet Elsa uit te zoeken en op een schoolbeker en bakje te hebben....

 18. Roosje2013 Roosje2013

  18

  Super leuk voor onze dochter, voor als ze een dagje op stap gaat. Maar wat is er thuis nou ook leuker en lekkerder als je boterham eten uit je mooie eigen broodtrommel. :-)

 19. Leyla Ummels Leyla Ummels

  19

  Voor mijn zoontje! Hij heeft nog geen lunchbox!

 20. princessX princessX

  20

  Voor mijn lieve Xanne! Omdat ze een beker en trommel (ook Mepal) minder heeft dan haar grote broer! Fantastisch als ze dan ook nog zelf mag beslissen wat er op komt te staan!

 21. EWanders EWanders

  21

  De lunchbox zou ik ontwerpen voor papa met een foto van onze dochter erop. Onze dochter heeft zelf al een mooie lunchbox van MyMepal maar nog geen schoolbeker, die wordt dus voor haar!

 22. kanTineke kanTineke

  22

  Ik zou deze prijs voor mijn prachtige oudste dochter winnen, het is jammer dat ik hier geen foto kan delen. Maar ze wordt eind januari 4 en mag dan (eindelijk ;) ) naar school. Iets waar ze al maanden naar uit kijkt, hoe gaaf zou het zijn als ze dat mag doen met een speciaal voor haar ontworpen lunchsetje! Dan steelt ze meteen alle ogen in de klas :) iets waar ze zich nog wel eens druk om kan maken of dat wel goed komt. Succes met het kiezen van een winnaar!!

 23. chantal pijnenburg chantal pijnenburg

  23

  Het zetje in de rug van mijn 4jarig zoontje om wel met zin naar school te gaan?!

 24. rian_noordijk rian_noordijk

  24

  Ik zou deze prijs graag voor mijn zoontje winnen. Die wordt over een aantal maanden eindelijk 4. Zou een mooi cadeau zijn om mee te nemen naar school.

 25. rebo1982 rebo1982

  25

  Voor mijn dochter die straks grote zus is. Wordt ze ook een beetje verwend. en voor mezelf natuurlijk: kan ik op de bank blijven hangen in plaats van telkens een glaasje water te pakken en bang te zijn dat deze wordt omgegooid:)

 26. HVS HVS

  26

  Voor mijn zoontje Lars. Omdat hij mijn allerliefste mannetje is. Leuk toch als zijn bammetjes en drinken in zijn eigen broodtrommeltje en schoolbeker zitten. Dan is de lunch zeker een feestje.

 27. Wollekje Wollekje

  27

  Mijn zoontje zal binnenkort naar school gaan en dan komt dit super van pas.

 28. Viv39 Viv39

  28

  Wat ontzettend leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine kanjer die in december 4 jaar mag worden! Hij begint dan aan een nieuw avontuur....de basisschool. Hij verheugd zich er heel erg op en mag direct na Sinterklaas al gaan oefenen om dan na de Kerstvakantie definitief te starten. Hier horen natuurlijk ook een beker, trommeltje enz bij en wat is er dan gaver dan een gepersonaliseerd item te mogen hebben. Ik weet zeker dat hij super trots aan zijn eerste schooldag zal beginnen. Ik waag heel graag een kansje voor hem om hem dit als extraatje cadeau te mogen doen!

 29. sijmentje sijmentje

  29

  Oh wat super. Ik zou hem graag willen winnen voor onze zoon van 4. Hij gaat net naar school en kan wel een stoere (zelfgemaakte) nieuwe broodtrommel gebruiken.

 30. cindy_framke cindy_framke

  30

  Voor mijn dochtertje :-) a.s donderdag wordt ze 4 en vanaf vrijdag gaat ze dus echt naar school! Dit is dus superleuk voor haar :-)

 31. Milou1989 Milou1989

  31

  Voor oma! Oma past regelmatig op. Daarnaast werkt oma ook nog in de zorg. Hoe leuk zou het zijn als oma tijdens de lunchpauze kan genieten van haar kleine vriendje! Gewoon omdat ze het verdient!

 32. Mariska GiulianoJazzlyna Mariska GiulianoJazzlyna

  32

  voor mijn zoontje giuliano die bijna naar school gaat!!!

 33. carfabiroos carfabiroos

  33

  Voor mijn lieve zoon Fabian. Hij vind het nog steeds spannend om naar school te gaan..

 34. Lucilia Fortes Lucilia Fortes

  34

  Voor Zaya die nu al een paar weken naar de kleuterschool gaat en maar moeilijk kan wennen, ze mist mama en oma die nu op vakantie is. Dus met zo een mooi pakket wat ze mee kan nemen naar school went ze vast sneller aan het naar school gaan.

 35. suzanne_koster suzanne_koster

  35

  M'n grote meid gaat sinds juni naar school en wil heeel graag een eigen broodtrommel. Ze is gek van My Little Pony en nergens is er zo'n trommel of beker te vinden. Oja... ook Dora moet erop, en Piet Deigo en Freek van Freekse wilde avonturen (oid haha).

 36. Mali88 Mali88

  36

  Ik zou dit graag voor mijn zoontje willen winnen die bijna 4 wordt en naar de kleuterschool gaat. Hij vind nieuwe omgevingen erg spannend en durft niet goed. Hij voelt zich dan erg verloren. Ik hoop dat een zelf ontworpen lunchbox hem een klein beetje helpt om toch stoer over te komen.

 37. Camyang Camyang

  37

  Voor mijn zoontje. Een mooi cadeautje voor hem.

 38. lotte vrijsen lotte vrijsen

  38

  Ik zou dit heel graag winnen voor mijn zoontje. Hij is nu nog wat jong maar als hij naar school gaat is het super handig om een gepersonaliseerde lunchbox of schoolbeker te hebben. Zo zal hij die niet snel kwijt doen. Het zou een mooi sinterklaascadeautje zijn voor hem.

 39. mamababs1986 mamababs1986

  39

  Wauw dit zou super zijn voor mijn zoon van 6 jaar! Een stoere set voor in groep 3

 40. JNLouwers JNLouwers

  40

  Voor mijn dochter. Die met het make-up plaatje zal ze geweldig vinden. je kunt niet genoeg bakjes en bekers hebben om mee naar school te nemen. En met deze steel je helemaal de blits.

 41. kim van der Velden kim van der Velden

  41

  Voor mijn kleine moppekie, Volgende week alweer drie jaar... We gaan volgende week kijken op haar toekomstige school. Dan kan ze mooi een lunchtrommel met een foto van mama mee... Dan vergeet ze me hopelijk niet

 42. irini p irini p

  42

  Voor mijn dochtertje, Haar lunchsetje heeft veel te verduren !! Ze kan wel een nieuwe gebruiken !

 43. PleunenSaar PleunenSaar

  43

  Voor mijn man! Zodat hij in plaats van iedere dag eten te halen bij het tankstation gemotiveerd wordt om brood mee te nemen in zijn gepersonaliseerde broodtrommel. Een leuke foto van zijn dochter erop en het kan niet meer missen dat hij hem een aantal keer per dag uit z'n tas haalt ;-D

 44. Jmd1983 Jmd1983

  44

  Nog maar een paar weken en dan gaat mijn prachtige dochter, onze oudste, beginnen op de kleuterschool. En dat doet mijn tere moederhart zeer. Ik ga haar zo missen! Ze heeft er zelf bijzonder veel zin in en om haar te laten zien dat ik het ook heel leuk vind zou ik haar graag deze mooie set cadeau doen. Misschien met een fotootje van mama op de lunchbox ;-).

 45. koek54 koek54

  45

  Voor mijn oudste kleindochter, want die gaat al naar de basisschool. Een leuk broodtrommeltje heeft ze nog niet. Wat zou ze blij zijn met een trommeltje met haar eigen foto en naam erop.

 46. sesselink sesselink

  46

  Erg leuk voor mijn dochter die naar de kleuterschool gaat en 3 dagen in de week moet overblijven omdat ik moet werken, een gezellige trommel bevordert haar matige eetgedrag vast!

 47. Chantal Douwes Chantal Douwes

  47

  Voor mijn kleine meid! 5 jaar en elke dag vrolijk naar school....Elke dag mag ze ze zelf haar "menu" samen stellen. Welk brood, wat voor drinken enz het enige waar ze sinds weken moeite mee heeft is haar broodtrommel. Te kinderachtig, jaja het leven van een 5 jarige valt niet mee. Dit zo dus helemaal geweldig vinden. Kind blij, mama blij!

 48. CBDKL CBDKL

  48

  Voor één van onze drukke, ravottende jongens die het ondanks dat het sterk is toch kapot krijgen en dus aan nieuw toe zijn.

 49. Adda Adda

  49

  Voor mijn twee kanker die volgende 4 worden en dan naar school gaan

 50. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  50

  Voor onze dochter Gwen van 9 jaar Ze heeft een prinsessenbroodtrommel en vind dat niet leuk meer (kinderachtig) Ze zou het geweldig vinden om samen een beker en lunchbox te ontwerpen

 51. aekoren aekoren

  51

  Waarom wil ik winnen? Lijkt me gewoon leuk om er iets moois van te maken. Voor wie? Dat is een moeilijkere vraag. Ik gun namelijk alledrie mijn dochters wel zoiets leuks, maar heb ook wel ideen voor mijzelf als scheikunde docente wil ik graag het periodiek systeem op mijn luchbox. Maar ik denk toch dat ik dan voor mijn jongste dochter kies. Die heeft nog geen bakje omdat ze nu nog niet toe is aan de basisschool

 52. Leen28 Leen28

  52

  Voor mijn 6 jarige knul Kas die net met knikkende knieen is begonnen in groep 3. Hij vond het zo spannend dat hij met overblijven op zijn splinter nieuwe broodtrommel ging zitten die helaas niet tegen zenuwachtige kinderbilletjes bestemd was.

 53. Marieke Boersma Marieke Boersma

  53

  Voor mijn jongste zoontje! Hij zit net op school en doet het super goed!

 54. carly25 carly25

  54

  Super leuk voor mijn dochtertje om mee te nemen naar de gastouder of de opa en oma's als die oppassen nu elke keer in zakjes dingen meenemen

 55. emina92 emina92

  55

  Voor mijn zoontje, omdat hij het verdient en het ziet er natuurlijk super uit!

 56. kelly Erenstein kelly Erenstein

  56

  Waarom ik wil winnen : omdat mijn zoontje nu naar school gaat en nog geen schoolbeker of trommeltje heeft! en alle bekers die ik tot nu heb gekocht lekken namelijk en moet elke keer een nieuwe tas kopen! hij zou graag peppa toto en mickey en zichzelf op zijn beker/trommeltje willen hahaha! :D nu duimen

 57. ger17 ger17

  57

  ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter heb altijd de mepal bekers en trommels maar nog nooit 1 die ze zelf hebben mogen ontwerpen dat zou ze super leuk vinden denk ik

 58. manouk kroon manouk kroon

  58

  Voor mijn stiefdochter! Enorm creatief meisje..en aangezien de vorige beker net kapot is..zou dit wel goed uitkomen..geen gezoek meer in de koekkast tijdens overblijven welke van haar is!

 59. janinuh86 janinuh86

  59

  ik zou de beker en broodtrommel graag winnen voor mijn zoontje! Erg leuk voor als hij naar de opvang gaat, en vokgend jaar naar school. En de waterfles is voor mezelf erg fijn, ik werk in de zorg.

 60. carohendriks carohendriks

  60

  Ik wil graag zo'n mooie lunchbox en drinkbeker voor mijn dochter Evi winnen en natuurlijk een waterfles voor mezelf!

 61. carohendriks carohendriks

  61

  Ik wil graag zo'n mooie lunchbox en drinkbeker voor mijn dochter Evi winnen en natuurlijk een waterfles voor mezelf!

 62. margriet_plat margriet_plat

  62

  nog een paar maandjes en dan gaat Lana naar school, weer en nieuw mijlpijl die er aan komt. En zo vliegen we van ,ijlpaal naar mijlpaal.. Lana heeft er al zin in, ze had zichzelf al een tas uitgezocht. Wat een leuke verassing als ze haar eigen brood en drinkflesje heeft... ik zie het al voor me hoe ik ellke dag iets leuks kan creeeren van haar broodje... lekkere tomaatjes erbij.. flensje mee, fruit.. dream dream en geniet nu voooral nog even van de tijd dat ze bij mij is.. ze wordt al veel te snel groot

 63. San,Bas&Logan San,Bas&Logan

  63

  Dat zou geweldig zijn voor onze zoon ook al is ie pas 4 maanden goed voorbereid is het halve werk toch haha en voor mijn zusje met der kinderen zou het ook top zijn als ze wint!!

 64. ★ nadine ★ ★ nadine ★

  64

  Mijn dochter wilt graag naar school , ze is dan eindelijk net zo groot als haar broer, zegt ze zelf. Met zo'n eigen gemaakte lunchbox en schoolbeker, voelt ze zich helemaal "groot"

 65. Liftrasa Liftrasa

  65

  Voor mijn dochtertje Nayomi die begin volgend jaar mag beginnen op de psz!

 66. Kristel85 Kristel85

  66

  Ik wil dit graag winnen voor mijn dochter Evi die in mei naar de basisschool gaat! Wat zal ze dan trots zijn met haar lunchbox en beker!

 67. Tine78 Tine78

  67

  Voor mijn dochter. Zij gaat bijna starten op de peuterspeelzaal en kan dan wel een mooie lunchset gebruiken!

 68. slottie slottie

  68

  Heel graag voor mijn zoontje!! Mijn dochter heeft al een beker!! Super leuk!!

 69. wendy_schuller wendy_schuller

  69

  Super leuk voor mijn zoontje omdat hij straks naar de basisschool toe gaat.

 70. ishara ishara

  70

  voor mijn geweldige dochter die pas grote zus geworden is en het daar best moeilijk mee heeft maar toch heel goed mee om gaat. Zij verdient het dus om ook in het zonnetje gezet te worden en met zo'n super mooie set zal ze gegarandeerd schitteren op de peuterspeelzaal

 71. hitje hitje

  71

  Voor mijn lieve dochter zodat ze haar spulletjes makkelijk mee kan nemen naar het kdv

 72. jacquelinemunster jacquelinemunster

  72

  voor mijn dochter! gewoon omdat het de liefste dochter is en het goed kan gebruiken op school straks

 73. Jufjennifer Jufjennifer

  73

  Voor mijn lieve zoon! Zijn mepal cars en donald beker en bakje zijn inmiddels in gebruik door zijn broertje. Hij is wel toe aan een stoer eigen ontwerp.

 74. Lana30 Lana30

  74

  Voor mijn kanjer die in maart 3 wordt. Het is ons derde mannetje die naar school gaat. Hij heeft er zoveel zin in. Wat zou het geweldig zijn.

  • Lana30 Lana30

   75

   Staat 3 in bedoel 4. Hij is nu 3.

 75. Jenny Mulder Jenny Mulder

  76

  Voor onze dochter die sinds de schoolvakantie naar de peuterspeelzaal gaat!

 76. Marlies de Vlugt Marlies de Vlugt

  77

  Voor mijn dochter. Zodat ze zelf haar eigen ontworpen lunchbox of schoolbeker vol trots kan meenemen naar school!

 77. Lydian luikinga Lydian luikinga

  78

  Voor mijn dochtertje! Ze wordt 31 Januari al weer 1 en dit lijkt mij samen met de speelgoedkist (die we ook zelf gaan ontwerpen) wel een erg leuk cadeau.

 78. Debbie1981 Debbie1981

  79

  Ik wil dit prijzenpakket winnen voor onze dochter Lizzie. Ten eerste omdat ze ontzettend lief is! Maar ook omdat we veel leuke dingen doen en we dan vaak broodjes en drinken meenemen. Het brood gaat nu altijd mee in een zakje in de luiertas en het is dan vaak geplet als het tijd is om te eten. Deze geweldige set zou dus super goed van pas komen!

 79. suuss1985 suuss1985

  80

  Mijn zoontje gaat binnenkort naar de psz dus dan zou dit heel goed uitkomen! Zo'n fles voor mezelf is ook niet verkeerd want ik zorg er voor dat ik altijd water bij me heb!

 80. rianne_kool rianne_kool

  81

  Ik wil hem graag voor mijn zoontje. Zijn oudere zussen hebben al zo'n mooie eigen gemaakte broodtrommel en schoolbeker, maar hij nog niet. Hij krijgt nog steeds saaie doosjes en bekers mee waar zijn naam opgeplakt is. Dus zou super leuk zijn voor hem!

 81. xxlzxx xxlzxx

  82

  Ik zou dit graag voor mijn zoon winnen, zodat hij eindelijk eens een echt stoere beker en bakje mee kan nemen naar school

 82. ranomi2013 ranomi2013

  83

  Leuk voor de kleine mwid

  • ranomi2013 ranomi2013

   84

   Meid

 83. disa disa

  85

  o wow gaaf mijn dochter zit nu in groep 3 en haar broodtrommel en drinkbeker worden hel slecht ook staat dora erop en daar is ze nu echt te groot voor zegt ze zelf :-) Ik zou een mooie voor haar maken met een foto van haar grootste vriend onze poes Spooky!!!!!!

 84. Sharon1980 Sharon1980

  86

  Ik zou dit graag winnen voor mijn peuter. Haar zus heeft al een mooi setje om haar boterhammetjes in mee te nemen; zij zou dit natuurlijk ook wel willen!

 85. linni linni

  87

  Heel leuk, voor mijn zoontje later voor school

 86. dribbel dribbel

  88

  Mn dochter heeft een prachtig zelfontworpen trommel. M'n zoontje is daar zo jaloers op en wil er ook dolgraag eentje.... Een schoolbeker voor m'n dochter is geen overbodige luxe, want de huidige gaat niet helemaal goed meer dicht (hij lekt weleens). En tja... die waterfles... JAAAA dolgraag!! Daar zou deze mama superblij mee zijn!

 87. mamaja mamaja

  89

  Ik wil graag deze prijs winnen voor mijn zoontje die net begonnen is op de Peuterspeelzaal. Hij is helemaal gek op vulkanen en wil later vulkanoloog worden. Het zou geweldig zijn om een vulkanenlunchbox of drinkbeker voor hem te kunnen ontwerpen.

 88. Gouda Gouda

  90

  Voor mijn zoon die volgend jasr 4 wordt en zo helemaal in stijl naar school kan en natuurlijk een beetje voor mezelf voor waterfles, kan ik mooi meenemen naar de bootcamp training

 89. esvosser esvosser

  91

  Graag voor MN dochter van vier. Ik heb nu al een aantal trommeltjes weg kunnen gooien. Duidelijk mindere kwaliteit. En plak nu overal pleisters op zodat ze haar eigen bakje en beker herkent. Aangezien iedereen de prinsessen en minnie Mouse bakjes heeft..

 90. Leoniestapelkamp Leoniestapelkamp

  92

  Super leuk!! Omdat mijn dochter gewoon zo lief is en houdt van d'r eigen spulletjes mee te nemen en in deze vorm natuurlijk hartstikke leuk om mee te nemen!!

 91. ilonkaorsel ilonkaorsel

  93

  Graag voor mijn dochter. Die gaat net 3 weken naar de basisschool. Voor haar breekt er nu een hectisch e tijd los. 4 jaar geworden, sintmaarten, sinterklaas, kerst oud en nieuw en een mama die op oudjaarsdag uitgerekend is.

 92. misscandy misscandy

  94

  Voor mijn dochtertje. Zo kan ze vol trots haar lunchpakketje laten zien en opeten!

 93. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  95

  Dit wil ik graag winnen voor mijn meisje Rhodé ze wil ook heel graag een broodtrommeltje en een mooie beker meenemen naar de speelzaal. Het broodtrommeltje wordt dus eerst een fruittrommeltje. Er zijn zoveel mooie designs dat ze nog moeilijk een keuze kan maken! Ik hoop dat ik mijn meisje blij kan maken!

 94. nienke_water nienke_water

  96

  Voor mijn dochtertje :) Gewoon omdat ze heerlijk kan eten en drinken en ik dit wil blijven stimuleren met gezond en lekker eten/drinken. Een 'eigen' beker en lunchbox zal ze fantastisch vinden.

 95. Selmakuijpers Selmakuijpers

  97

  Voor mijn dochtertje Joan, zo kan ze haar eigen lunch mee nemen

 96. Miekje Miekje

  98

  Voor onze zoon Thomas als hij volgend jaar naar school mag!

 97. anjahof anjahof

  99

  Voor mijn allerliefste vriendinnetje die me heel goed heeft geholpen na een hele zware periode

 98. Roshanie Dianda Roshanie Dianda

  100

  Mijn dochter begint in januari op de basisschool, dus dit zou goed van pas komen! We hebben al ervaring met de producten van Mepal en ze bevallen ons erg goed! Op het bakje zou ik een mooie tekening van haar laten drukken, ik vind het fantastisch hoe de rondjes en streepjes zich inmiddels transformeren tot superleuke poppetjes en zelfs de boot van sinterklaas krijgt ze op papier! echt tof!

 99. mama_mitch mama_mitch

  101

  ik zou het graag voor mijn dochter van 8 jaar willen winnen.. zij zou het te gek vinden een eigen ontwerp lunchbox, beker, water fles met haar naam en een van die Disney princess... zij zou het leuk vinden om mee naar school te nemen.

 100. Mammy02 Mammy02

  102

  Helemaal super voor mijn zoontje, die net in groep 1 zit. en die vind het ohw zo spannend en kan zich heel erg hechten aan zijn eigen spulletjes, dus een mooie set zou geweldig zijn!

 101. Smurf78 Smurf78

  103

  Voor mijn zoontje...hij mag half februari naar de "grote" school want dan is hij 4 jaar. Het zou geweldig zijn, dat hij met zijn nieuwe brooddoos en beker kan showen bij zijn nieuwe vriendjes ! Handig uiteraard ook ;)

 102. girl1986 girl1986

  104

  Wat een enorme leuke en unieke actie! :) Daar word je toch gewoon blij van! We zouden graag mee doen voor onze lieve zoon Dion. Hij zou het geweldig vinden om uit zijn lievelings (auto) broodtrommel te mogen eten. Wie weet helpt het ook nog eens te motiveren om eens wat meer te eten. Auto's is namelijk zn alles!

 103. LavyaGirl LavyaGirl

  105

  Voor mijn lieve meisje. Ze gaat dan wel nog niet naar school, maar je kan het maar alvast hebben. En wat is leuker dan dat je hem helemaal persoonlijk kan maken. Echt een geweldige actie! <3

 104. Kuikentje13 Kuikentje13

  106

  Voor mijn dochter, omdat ze zo gek is op haar boterhammetjes tussen de middag. En in zon mooie trommel is dat helemaal feest natuurlijk ;)

 105. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  107

  Voor mijn zoon Omdat hij het best zwaar heb Hij heeft autisme en maakt het zich zelf erg moeilijk Dus denk dat hij hier wel vrolijk van wordt

 106. Cora Cora

  108

  Wil deze heel graag voor mijn jongste zoontje winnen, omdat hij het geweldig doet op de peuterspeelzaal <3

 107. patricia1978 patricia1978

  109

  Geweldige spullen! Enig voor mijn dochter die in februari naar school mag (ze wil liever vandaag dan morgen). Wat zal ze een geweldige eerste indruk maken! En iedereen weet dat je dat maar 1 keer goed kan doen!

 108. anncha anncha

  110

  het is super leuk om je eten en drinken mee te nemen in een beker en broodtrommel die precies zijn gemaakt zoals jij dat wilt

 109. maschablom maschablom

  111

  Ik zou dit graag winnen voor mijn dochter zodat we samen iets kunnen ontwerpen voor haar voor als ze naar school gaat. Dan maakt ze gelijk de blits

 110. SandraThomas SandraThomas

  112

  Voor mijn zoon Thomas. Hij gaat in januari voor het eerst naar school en kan dan een stoere lunchtrommel en dinkbeker gebruiken. En mamma... Die kan ook best een beker voor water gebruiken om wat meer ervan te nemen op kantoor. Dus zou ons beide enorm goed doen.

 111. Feline Feline

  113

  Ik weet als juf bij in een kleuterklas hoe handig gepersonaliseerde lunchtrommels en bekers zijn. Regelmatig zijn dingen kwijt of worden verwisseld. Met naam erop of eigen plaatje i.p.v. de standaard cars broodtrommel. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje Nino, die nu misschien nog net iets te jong is voor een trommeltje en een beker maar voor dat je het weet hem alweer kan gebruiken omdat de tijd zo voorbij vliegt.

 112. Doepje Doepje

  114

  Voor mijn dochter! Die gaat net naar school en kan wel zo'n mooie persoonlijke set gebruiken! Zou ze geweldig vinden met dr eigen naam erop

 113. Doepje Doepje

  115

  Voor mijn dochter! Die gaat net naar school en kan wel zo'n mooie persoonlijke set gebruiken! Zou ze geweldig vinden met dr eigen naam erop

 114. Daphne  Laeijendecker Daphne Laeijendecker

  116

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn oudste zoontje Stijn van 5 jaar. Hij mag het dan ook zelf ontwerpen. Op school zie je veel dezelfde broodtrommeltjes en drinkbekers. Niet origineel en soms pakken ze nog wel eens de verkeerde. Stijn is een lieverd, altijd goed lachs en lief voor andere kinderen. Hij verdient een mooie set die hij zelf mag maken. Dan weet ik zeker dat hij met veel plezier gaat gebruiken!

 115. NinaMol NinaMol

  117

  Ik doe mee voor mijn zoon omdat hij op een of andere manier helemaal gek is op mooie lunchdoosjes!! Het stimuleert hem in ieder geval om op de overblijf alles op te eten wat erin zit!!

 116. mtimmer mtimmer

  118

  Voor mijn zoon en die waterfles dan lekker voor mij ;-)

 117. A & K A & K

  119

  Ondanks alle december spanning vind ik het super spannend dat mn zoontje binnenkort naar de basisschool gaat. Ik zou hem graag dit mooie pakket (dat we zelf nog mogen pimpen) geven om er wat speciaals van te maken. Kan ik de waterfles gebruiken als ik stiekum een traantje weg pink, ben natuurlijk super trots op mn mannetje

 118. Mevrouwtje Mevrouwtje

  120

  Voor mijn zoontje!

 119. MDD MDD

  121

  Heel erg leuk voor mijn zoontje die nu net de letters van zijn eigen naam leert herkennen! Erg stoer om dan zo'n mooie lunchbox en schoolbeker te hebben, zeker ook omdat het van Mepal is (sterk, degelijk en toch mooi)! En mama... die vind het, in tegenstelling tot zoonlief, erg lastig om elke dag genoeg te drinken. Daar kan zo'n mooie Just Water fles vast bij helpen. Wie weet slaat ze dan ook wel weer aan het sporten als ze die mee kan nemen ;)

 120. EliJos EliJos

  122

  Nou.. voor mijn man (een luchbox met foto van onze kinderen, zijn broodbakje is al erg oud en begint nu echt kapot te gaan), voor mijn jongste de schoolbeker, misschien dat zij er dan wat beter op zou letten wanneer het er één is met haar eigen foto, ook kunnen anderen haar helpen herinneren dat ze haar beker (weer) vergeet omdat het meteen voor iedereen duidelijk is van wie de beker is, en de waterfles gaat dan naar mijn oudste dochter om mee te nemen naar karate wedstrijden. (voor mijn mannetje verzin ik er dan zelf ook nog wel wat leuks bij ;-) )

 121. sprankje sprankje

  123

  Waarom? Omdat dochterlief nu altijd krijgertjes heeft. Functioneert prima, maar ik gun haar wel een zelf-ontworpen broodtrommel!

 122. Ramona Mures Ramona Mures

  124

  ik wil hem graag winnen voor mijn dochtertje die binnenkort voor het eerst naar de basisschool gaat super spannen ook voor mama haha

 123. anjajager anjajager

  125

  zodat mijn kinderen met een leuke broodtrommel naar school gaat en ook weer mee naar huis meent

 124. Enomina Enomina

  126

  Voor mijzelf omdat ik zo veel allergieën heb moet ik natuurlijk voor mezelf koken en mijn eigen eten kunnen goed transporteren ;)

 125. MvF&J MvF&J

  127

  Dit is leuk voor het hele gezin, leuk voor de PSZ, de basisschool of voor de boterhammetjes van papa om mee te nemen naar het werk. Keuze genoeg dus om een mooi pakket te maken.

 126. Larissa Buijs Larissa Buijs

  128

  Voor mn dochter , die vindt haar k3 trommel al lang heel kinderachtig. ...

 127. Saskiarotterdam Saskiarotterdam

  129

  Leuk voor mijn zoontje, hij zit sinds een weekje in groep 1 en heeft al 2 x de verkeerde broodtrommel mee naar huis genomen, met een uniek zelf ontworpen broodtrommel zijn we van dat probleem af :)

 128. kloevert kloevert

  130

  Voor mijn lieve en stoere zoontje, het wordt vast iets met een tractor en zijn naam.

 129. Lois71 Lois71

  131

  Voor mijn zoon Tim. Die heeft sinds dit jaar continu rooster en is dus verplicht om over te blijven. Anders had ik hem altijd nog een uurtje thuis. Een persoonlijke broodtrommel is dan erg leuk.

 130. janelle1989 janelle1989

  132

  voor mezelf en mijn meisje riley!

 131. muppetgirl muppetgirl

  133

  Ik wil deze prijs voor mijn oudste zoon van 9 winnen, hij verdient een super cool setje!

 132. Lops Lops

  134

  Graag zou ik een lunchpakketje willen winnen voor pappa. Hij maakt altijd de boterham voor de kinderen klaar, maar vergeet zichzelf daarbij soms helemaal

 133. chesraso chesraso

  135

  Voor mijn Dochtertje Sorana die over een paar maandjes naar school gaat en wat zou het leuk zijn om eindelijk iets te hebben met haar naam erop.

 134. dsr dsr

  136

  Voor mijn zoon. Hij gaat binnen nu en 4 maanden naar school......... ik weet zeker dat ik als ik thuis kom wel toe ben aan een glaasje water ;-). Pfff, heb nu al een brok in mijn keel. Het lijkt me erg leuk samen met hem zo'n mooie set te ontwerpen. Weer een stapje dichterbij de basisschool. De producten van Rosti Mepal zijn gewoon top en het zelf ontwerpen heb ik al talloze keren voorbij zien komen maar nog niet zelf gedaan. Het lijkt me gaaf!

 135. Mirremeid Mirremeid

  137

  Voor mijn zoon Bo en de waterfles zou geweldig zijn voor op mijn nieuwe baan. De waterkraan is aan de andere kant van het gebouw...

 136. nancy52 nancy52

  138

  Wat een mooie prijs ik doe graag mee al is mijn zoontje er nog wel wat te jong voor maar ik maak nu al spullen met zijn naam erop. En zo een lunchtrommel zou met een paar jaar wel erg goed van pas komen wanneer hij naar school voor het eerst gaat.

 137. Jan31 Jan31

  139

  Ideaal voor mee naar school te nemen voor onze zoon of dochter

 138. Vajèn Vajèn

  140

  Ik wil graag deze prijs winnen voor mijn zoontje Dean. Hij wil sinds kort graag af en toe overblijven op school en dan zou ik en hij het natuurlijk ook leuk vinden om zo'n stoere lunchbox en beker mee te nemen en daarmee de blitz te maken op school

 139. MamaJamila MamaJamila

  141

  Voor mijn dochter want ze begint 9 december met basisschool.

 140. marieke romkes marieke romkes

  142

  Voor mijn zoontje die begin volgend jaar naar de basisschool mag!! Zo spannend, en met een eigen te ontwerpen beker en trommel zou je toch zo fijn naar school gaan!! en super trots zijn.

 141. Andrea36 Andrea36

  143

  Ik wil hem graag winnen voor mijn dochter, omdat er niets te vinden is met haar naam erop: Sharinthi.

 142. smuijs smuijs

  144

  Dat klinkt goed, zelf ontwerpen! Ideaal een uniek exemplaar, dan raak je ze niet kwijt op de creche! Deze prijs zou ik graag voor mijn dochtertje willen winnen!

 143. vvw vvw

  145

  Wat een goed idee dit! Het is zo frustrerend om een "verkeerde" beker in de schooltas te vinden! Ook is dochterlief haar beker al eens kwijt geweest. Stond in een andere klas omdat daar ook iemand een Nemo beker had.... Dochter in tranen natuurlijk... Dus ik zou dit heel graag voor haar willen winnen!

 144. Knorretje84 Knorretje84

  146

  Ik zou graag een trommel/beker voor mijn zoontje maken omdat hij de laatste tijd nogal wat op zijn bordje heeft gekregen. Een trommel met eigen naam en een t-rex zullen hem erg blij maken!!! Uniek en helemaal zijn ding!!!

 145. femmez femmez

  147

  Voor mijn middelste zoon Evan van 3 jaar. Papa en mama hebben allebei een MyMepal broodbakje met een foto van onze jongens. (hmm, alleen de oudste twee dus die moet met moeder/Vaderdag maar vervangen worden met een foto van alle drie ;-)) Broer Dylon heeft voor school en de overblijf een zelfontworpen broodbakje en pop up beker van MyMepal en onze middelste wil ook zo graag een eigen bakje en beker.

 146. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  148

  Voor onze dochter die binnenkort naar de peuterspeelzaal gaat en dr eigen spulletjes kan meenemen in n ontwerp met ollie erop (olifant)

 147. esther te riet esther te riet

  149

  dit zou ik heel graag voor mijn oudste zoon willen winnen die zou dat helemaal te gek vinden

 148. IloveGandJ IloveGandJ

  150

  voor mijn zoontje Jayden. omdat zijn drinkbeker laatst kapot is gevallen moet hij het nu even doen met een meiden beker. hopelijk heeft hij geluk en mag hij binnenkort met een stoere jongens drinkbeker naar school!!!!!

 149. A.Jagram A.Jagram

  151

  Voor mijn dochter. Ze gaat vanaf 3 november naar de basisschool. Een eigen ontwerp broodtrommel en beker is super gaaf.

 150. C.H.H. C.H.H.

  152

  Helaas lekt de Zelf ontworpen beker van mijn zoon. Hij gaat pas naar school. Zou hem een leuke nieuwe gunnen!

 151. martje16 martje16

  153

  Voor mijn zonntje Luke omdat het zo'n lieve lachebek is!

 152. truusje bellefleur truusje bellefleur

  154

  voor mn dochter, ze zit inmiddels in groep 4 en heeft nog steeds haar hello kitty beker en trommel. Ze is erg creatief dus zal er zelf met behulp van mij iets supers van kunnen maken! Ze verdient het gewoon eens een keer!

 153. soekie soekie

  155

  Ik zou het eigenlijk het liefst voor mezelf winnen om te showen op mijn werk. Maar toch ga ik voor mijn zoontje, hij heeft nog geen lunch- of pauzepakketje, maar heeft er binnenkort wel eentje nodig. Hij zal het super leuk vinden om te mogen kiezen wat er op moet komen staan. waarschijnlijk een auto, tractor, kraan o.i.d. We wachten in spanning af.

 154. denhan1987 denhan1987

  156

  Ik zou willen winnen voor mijn partner omdat hij vaak voor werk van huis is

 155. Lona Reuer Lona Reuer

  157

  Voor mijn allerliefste nichtje. Zij gaat over een half jaar naar de peuterspeelzaal, en daarvoor moet je wel een super mooie broodtrommel en drinkbeker hebben. Ze is ook bijna jarig, dus dit zou een super cadeautje zijn!

 156. memeke memeke

  158

  Voor mijn 2 kapoentjes zodat ze hun gerief niet meer kwijt zouden raken zodat iedereen direkt ziet dat het van hun is!!!!

 157. marieke post marieke post

  159

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn dochter, het lijkt haar geweldig om zoiets zelf te ontwerpen..

 158. Wielke Wielke

  160

  Ik zou een setje maken voor mezelf :-) Op het werk zijn de plastic bekers weggehaald voor het milieu (en terecht) en hebben we nu allemaal een kopje gekregen, maar voor de watermachine zou zo'n fles maar wat handig zijn en zo'n beker voor mijn eigen sap want ik drink geen koffie. Maar het allerblijste zou ik zijn met de broodtrommel, niet alleen omdat mijn broodjes daar fijn in gaan maar ik zou er een foto van mijn kinderen op willen. Hartstikke leuk en handig want ik eet tegenwoordig tijdens het kolven dus dan gaat de melk vanzelf wel stromen ;-)

 159. debjemulder debjemulder

  161

  Lijkt me super leuk om dit te winnen voor mijn dochtertje, omdat ze dat gewoon verdient en het liefste meisje is die ik ken

 160. Tabtob Tabtob

  162

  Tobias eet graag een boterham maar liefst in twee keer, dus om het andere halfje te kunnen bewaren is zo'n trommel heel fijn!

 161. lindaenbjorn lindaenbjorn

  163

  Voor onze tweeling Lucas en Eva als ze we gezellig een dagje weg gaan en straks als ze naar school gaan :D

 162. Naomi88 Naomi88

  164

  Ik wil deze graag winnen voor mijn dochtertje! Ontzettend leuk en origineel :)

 163. Laurarengers Laurarengers

  165

  Ik zou het voor mijn zoontje willen winnen hij is nog erg klein voor een trommeltje en bekertje maar ik moet eind van het jaar alweer aan het werk en dan moet ik mijn kleine mannetje helaas naar een gastouder brengen waar natuurlijk nog meer kindjes zijn, een gepersonaliseerde trommel zouden dan mooi zijn eigen tussendoortjes in kunnen.

 164. aynur acikel aynur acikel

  166

  Wij willen graag een persoonlijk lunch pakket.omdat we binnen kort naar de kdv gaan en allergieën hebben. Met een persoonlijk ontworpen lunch pakket weten iedereen dat ze niet aan ons lunch box moeten komen. En zijn wij als ouders niet continu bang voor verstikking en anafalactysh schok. Ideaal voor ons

 165. Flower22 Flower22

  167

  Ik zou dit pakket willen winnen voor mijn jongste zusje, die voor het eerst tante wordt. Ze moet nog wel aan het idee wennen, dat ze niet meer de jongste zal zijn. Met een stoere drinkbeker en broodtrommel zal dat helemaal goed komen hoor!:)

 166. evelien_bregman evelien_bregman

  168

  voor mijn oudste zoon, die wordt in februari 4 en mag dan naar de basisschool wat een leuk cadeau zal dit zijn!

 167. AngelavanO AngelavanO

  169

  Voor mijn dochter Nikki, omdat ze zo'n lief draakje is!

 168. Annemiek74 Annemiek74

  170

  Onze jongste zoon Xander gaat volgend jaar naar school en dan heeft hij natuurlijk een eigen mepal set nodig :) Zijn oudere broer heeft er al eentje en die vindt Xander erg mooi dus hij wil er ook graag eentje.

 169. Emma Fenna Emma Fenna

  171

  Ik wil het wel winnen voor mijn dochter, zij doet al 4 jaar met haar simpele bakje en heeft nu wel bewezen dat ze zuinig genoeg is voor deze mooie set! De drankfles kan ik zelf mooi gebruiken voor tijdens het wachten bij de zwemlessen... wat is het daar warm!

 170. corina-julian corina-julian

  172

  Ik zou mee loten voor onze zoontje van bijna 6

 171. Maria-D Maria-D

  173

  11 december gaat mijn zoontje voor het eerst wennen op zijn 'grote jongens school' ! Een nieuwe fase breekt aan met drinkbeker, lunchtrommel e.d. Wat is er dan leuker dan zijn eigen gepersonaliseerde set :-) We doen dan ook graag mee voor hem!

 172. lina3 lina3

  174

  Super leuk.voor me dochtertje ze zou het leuk vinden om.hem zelf te maken ze houd van knutselen daarom zou ik.hem voor haar willen winnen

 173. sennnoud sennnoud

  175

  Ik zou graag de schoolbeker willen winnen voor mijn zoon Senn hij gaat maandag 1 december naar de basisschool en wil wilt er dan niet met zo'n stoere zelf ontworpen schoolbeker op school komen. Ik vind ook dat senn hem verdient de laatste tijd zat het voor hem niet erg mee eerst van de trampoline afgevallen samen met zijn nichtje hele pluk haar uit zijn hoofd met vel en al toen geopereerd aan een liesbreuk en afgelopen vrijdag met zijn hand tussen de roltrap wat een ellende maar ondanks alles gewoon blijven lachen trots op me kleine mannetje

 174. BloemvanderZon BloemvanderZon

  176

  Als leerkracht zie ik de leukste trommeltjes en flesjes voorbij komen. Ik gun mijn dochter ook zo'n mooi persoonlijk trommeltje, wat je meteen kan vinden en waarbij je nooit hoeft te twijfelen of je je eigen eten wel opeet:)

 175. madve madve

  177

  Onze zoon Thijmen van 2,5 wil deze wel winnen voor zichzelf. Dan weet hij tenminste zeker dat als hij naar het KDV gaat zijn bakje nog netjes in de kast staat (en papa hem niet per ongeluk weer eens heeft meegenomen naar zijn werk)

 176. Sanneke Groenewegen Sanneke Groenewegen

  178

  Ik wil dit prijzenpakket winnen voor m'n binkies. Ben een alleenstaande mama van een prachtige tweeling van bijna 3. Sinds kort gaan ze naar de peuterschool en dan is zo'n lunchbox met schoolbeker natuurlijk fantastisch!!

 177. kimmiej1 kimmiej1

  179

  Het klinkt misschien raar maar dit bericht is geplaatst op de verjaardag van mijn vriend en ik zou het ontwerpen juist een keer aan hem overlaten. Ben wel benieuwd wat hij voor ons kleintje verzint.

 178. barbamamma barbamamma

  180

  Wat een superleuke creaties zijn er mogelijk! Wat zou ik graag de kikker voor mijn zoontje Menno willen maken, zijn lievelingsdier. Hij is net vier geworden en op zijn eerste wendag op school is hij uit het klimrek "gesprongen" en heeft zijn voetje gebroken. Hij heeft dus al een valse start gemaakt op school en hopelijk kan ik hem met zo'n mooie broodtrommel en beker weer oppeppen als hij weer naar school gaat. En die kikker....tja hoe toepasselijk bij mijn kleine springer!!

 179. jacolinehoutbraken jacolinehoutbraken

  181

  Mieke is dol op haar naam en ziet overal letters terwijl ze nog maar 3 jaar oud/jong is. Wat leuk zou het zijn als nu overal haar naam echt staat.

 180. Carmen Bosman Carmen Bosman

  182

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn neefje die vanaf februari naar school gaat! Hij is helemaal gek van leeuwen, dino's etc. dus een gepersonaliseerde set zou helemaal geweldig zijn!

 181. Chiggy Chiggy

  183

  Voor mijn zoontje natuurlijk! Omdat hij over een paar maandjes naar de basisschool mag :-)

 182. Kerstbengeltje Kerstbengeltje

  184

  Omdat mijn oudste dochter sinds kort naar de overblijf gaat en ze wel een coole lunchbox kan gebruiken, zodat ze graag d'r boterhammetjes op eet.

 183. Marstyle Marstyle

  185

  Ik zou dit pakket graag winnen voor mijn dochter Aislynn die over een paar maanden voor het eerst naar de kleuterschool zal gaan. Heel erg leuk om een herkenbare trommel en beker te hebben!

 184. cyncyncynthia cyncyncynthia

  186

  De waarom en de wie? Het is voor onze zoontje, hij zit in een traject bij Adelante! Hij heeft nl een taalachterstand en denkelijk gaat hij straks na een speciale school ervoor met logopedie etc. En wat zal het mooi zijn om erna toe te gaan met een stoere eigen ontworpen broodtrommel en drink beker! Lekkere boterham met cheddar cheese om de trommel te vullen en een beker Nesquik chocomelk mmmmmm ooh en zijn fruit niet vergeten wat hij het lekkerst vind!

 185. PriscillaKoning(s) PriscillaKoning(s)

  187

  Aah super voor mijn meisje!

 186. lyndyl lyndyl

  188

  Voor mijn lieve mooie meisje, die op dit moment niet lekker in haar vel zit. Ze kan wel een oppeppertje gebruiken.

 187. elianeborn@hotmail.com elianeborn@hotmail.com

  189

  Wauw!! Onze eigen beker en mooie brood doos ontwerpen!

 188. wendyke82 wendyke82

  190

  ik zou hem graag voor mijn jongen willen winnen voor de oudste om mee te nemen naar school (hij is al een broodtrommel kwijt geraakt op school heeft iemand anders mee genomen en niet meer terug gebracht naar school) op zijn broodtrommel stond met stift zijn naam geschreven dus zou mooi zijn een trommel met zijn naam erop in het groot en zijn favoriete print

 189. danielleke danielleke

  191

  leuk voor mijn zoontje Merlijn

 190. Marieke Steeneveld Marieke Steeneveld

  192

  Volgend jaar gaat mijn kleine meid naar de kleuterschool en hoe hip zou het zijn, als ze met haar eigen ontworpen lunchbox komt aanzetten. Dat is natuurlijk wel heel stoer!

 191. angelarovers angelarovers

  193

  Ik zou deze prijs voor mijn zoontje willen winnen. Leuk voor als hij naar school gaat.

 192. marjon32 marjon32

  194

  Voor mijn lieve dochter. Die net naar school gaat. Wat zou het voor haar fijn wezen dat ze goed weet welke spullen van haar zijn.

 193. Anne84 Anne84

  195

  Dit prijzenpakket wil ik winnen voor mijn dochter! Ze wordt bijna 4 en gaat dan naar de basisschool. Hoe leuk is t als zij een mooie broodtrommel en beker mee kan nemen die zich duidelijk onderscheidt van de rest!

 194. monique81 monique81

  196

  Voor mijn meisje omdat ze super lief is. en haar beker steeds lekt. en ze graag een ander beker en broodtrommel wil en wat is er nu beter en mooier als een beker van mepal die we samen kunnen ontwerpen. en ze dan eindelijk iets heeft met haar naam erop. want haar naam komt niet vaak voor op artikelen met naam.

 195. tineke_burg tineke_burg

  197

  Ik wil dit pakket heel graag winnen voor mijn nichtje van 4. Ze gaat bijna verhuizen en moet dan ook naar een nieuwe school. Ik zou het erg leuk vinden om haar te verrassen met deze leuke lunchbox en beker :D

 196. justmiii justmiii

  198

  Leuk voor mijn dochtertje! kan ze eindelijk eens een LEUKE broodtrommel mee naar school nemen. Want alles wat we aanwijzen en zien wilt ze niet graag. Of iemand heeft hem al in de klas en raakt ze in de war of het is voor jongens. haha Dus dat is mijn reden ;)

 197. mickey78 mickey78

  199

  ik wil hem winnen voor mijn zoontje van bijna 5 want nergens kan je een mooie vinden zonder dat het van cars of planes is voor jongens. Zo kan ik hem er zelf een laten ontwerpen, want dat kunnen die kids van bijna 5 al prima zelf! ( met wat hulp) Super leuk om dit samen met hem te gaan maken, nu nog winnen!!

 198. Sanshinez Sanshinez

  200

  Wauw wat gaaf! Als ik dit voor mijn dochter kan maken heeft ze toch wel iets speciaals! Iets wat leuk blijft ook als ze wat ouders wordt! Hello Kitty is super voor nu, maar als ze wat ouder wordt is dit geweldig!

 199. harmsblondje harmsblondje

  201

  Ik wik graag winnen voor mijn dochter, want ze is zó dol op Ariel, maar die kan je nergens vinden! Dus wil ik er héél graag 1 voor haar winnen/maken!!!

 200. nathalieprs nathalieprs

  202

  ik wil dit graag winnen voor mijn jongste zoontje Jenne, die op 5/01 start op school. Hij is de 3de in rij, maar loslaten zal even moeilijk zijn! Hij is nog zo klein ( was prematuur) , maar zijn 2 zussen zullen hem wel beschermen , en met dit pakket zal het op school eten iets aanvaardbaarder zijn zonder mama in de buurt, verzacht het gemis :-)

 201. Sandy241 Sandy241

  203

  Mijn jongste zoon gaat vanaf 17 december naar school. Het zou kei gaaf zijn als hij dit met een trommel en beker kan doen die mama zelf ontworpen heeft.

 202. Mirel1978 Mirel1978

  204

  Dat zou echt geweldig leuk zijn voor mijn zoon!! Hij is echt toe aan een nieuwe beker en trommel voor school. Hoe leuk is het dan als je je eigen persoonlijke, stoere trommel en beker zou kunnen maken!! Dat zou hij echt geweldig zijn!! Hij is volgende week ook jarig en dan zou dit natuurlijk een geweldig leuk cadeau zijn voor hem! Ik ga duimen en hopen op deze superprijs!!

 203. Vettje77 Vettje77

  205

  Ik wil deze prijs graag winnen voor mijn dochtertje Annemarie. Ze gaat net naar een nieuwe school en vindt dat best spannend en moeilijk soms. Hoe fijn is het dan, als ze tijdens de pauze een broodtrommel en beker heeft waar een foto van ons samen op staat...

 204. sesselink sesselink

  206

  Ik zou deze set graag voor mijn dochter van 5 winnen, een mooie broodtrommel om haar broodjes op te eten tijdens het overblijven, dit zou het voor haar vast wat leuker maken om over te blijven. Ze eet liever thuis, maar helaas gaat dat op de dagen dat ik werk niet.

 205. mamatobe mamatobe

  207

  jaa heel graag zou leuk zijn als we 1 met zijn naam en leuk plaatje kunnen maken zodat hij altijd prescies weet welke van hem is !

 206. Mamarga Mamarga

  208

  Ik wou dolgraag dit pakker winnen voor mn kids, Lieuwe en Bouke. Een hele mooie broodbakje en drinkbeker met hun eigen naam erop. I.p.v tekens weer een broodzakje met hun eten erin en een oude drinkbeker.

 207. Brenda Bracke Brenda Bracke

  209

  Voor mijn twee dochtertjes, superleuk!

 208. ramona67 ramona67

  210

  voor mijn dochterje van 3,5 ze gaat juni volgend jaar naar school en wel vast met een mooi eigen ontworpen beker en broodtrommel naar school

 209. tvrijthoven tvrijthoven

  211

  Voor die geweldige dochter van mij. Naar school gaan is niet altijd makkelijk, leren lezen en schrijven klinkt makkelijk, maar het kost toch heel veel energie. En om die energie aan te vullen, eet ze iedere dag een boterham op school. Wat zou het leuk zijn als deze hardwerkende dame kan pronken met een mooie gepersonaliseerde lunchbox en beker. #trots #Rosti Mepal is echt een geweldig merk.

 210. ilse82 ilse82

  212

  Ik zou heel graag dit prijzenpakket winnen voor mijn dochter Mirthe! Mirthe is net 3 maar zo bezig met school, dat zo'n set enorm stoer is

 211. CarmenL CarmenL

  213

  Ik zou het heel graag willen winnen omdat ik persoonlijke spulletjes gewoon echt super mooi en eigen vind. Of het nou een lunchbox is of bij wijze van een telefoonhoesje. Het zegt iets over de eigenaar van het voorwerp. Het maakt de eigenaar.. bijna eigenaardig zou ik zeggen. Ik hou van unieke dingen, zo ook voor mijn eigen dochter. Of bijvoorbeeld mijn neefjes en nichtje. Mijn lieve Quinn gaat nog lang niet naar de basisschool, maar ik ben denk ik de best en vroegst voorbereidde moeder als ik deze prijs voor haar zou winnen :)

 212. marjo1978 marjo1978

  214

  deze onwijs leuke set zou ik graag voor onze kanjer jayden willen winnen. ...In maart gaat hij naar de basischool en hoe cool zou dat zijn als hij met zn zelf ontworpen beker naar school kan gaan♥

 213. patricia_van dijk patricia_van dijk

  215

  Voor mijn zoontje zodat ie z.n eigen beker en broodtrommel mee kan nemen want iedereen op school heeft bijna dezelfde zo kan hij z.n eigen ontwerpen

 214. mami-chicco-thierno mami-chicco-thierno

  216

  Ik zou graag voor mijn oudste zoontje cherico willen winnen gewoon omdat hij het verdient hij zit sinds een paar maanden op een speciale school in Raalte en hij doet het super goed en het is helemaal super voor hem ben super trots op mijn jongen..

 215. Smina Smina

  217

  Voor mijn lieve zoon. Mijn zoontje is vandaag 4 jaar geworden, en begint vanaf morgen met zijn eerste schooldag. En wat is dan leuker dan een lunchbox en drinkbeker met zijn eigen naam. Een leuk cadeautje om zijn school mee te beginnen.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >