Maak nu kans op 1 van de 2 DiaperChamp Regular t.w.v. € 64,95!

Door: Mamaplaats 66 reacties

Maak nu kans op 1 van de 2 DiaperChamp Regular t.w.v. € 64,95!

De DiaperChamp is de enige reukloze luieremmer waar gewone zakken in passen. Je hebt geen dure navul cassettes nodig voor deze handige luieremmer: een slimme aanschaf dus!!

Diaper Champ

Door de makkelijke bediening is de DiaperChamp ook de meest veilige luieremmer! Kortom, de DiaperChamp is onmisbaar in de babykamer! Maak kans en beantwoord de volgende vraag: Waarom wil jij de DiaperChamp winnen en hoeveel euro’s denk jij te kunnen besparen met de DiaperChamp t.o.v. een luieremmer met cassette systeem? Geef nu een uniek antwoord en maak kans op 1 van de 2 DiaperChamp Regular zilver t.w.v. € 64,95. Diaperchamp

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
66 Reacties

Reacties

 1. jackstek jackstek

  1

  Hoeveel ik kan gaan besparen weet ik vooraf niet...dat hangt er vanaf of ons kleine prulletje snel zindelijk gaat zijn ...of niet. Waar ik wel op kan besparen met deze uitvinding: ...op het milieu....,en laten we eerlijk zijn..dat is toch nog veel beter ? Deze mooie veredelde luieremmer verbruikt niet die meterslange rollen plastic zakjes...maar gewoon een pedaalemmerzak is voldoende...gewedig !!!!

 2. jackstek jackstek

  2

  Ha....ik bedoelde natuurlijk ...geweldig..!!

 3. nahsuusje nahsuusje

  3

  Ik wil deze winnen voor mijn zwangere zus, die dan net zoveel van het gemak van de daiper champ kan genieten als dat ik doe. Je bespaart er € 400,--+€ 204,-- = € 604,- mee (zie onderstaand) én veel gestress met casettes die er niet goed ingaan én veel frustratie vanwege geurtjes die er anders uit komen. Plus ons kind van 9 maanden vind het helemaal geweldig om eraan te staan, dus het is een win(geld)-win(stank)-win(gemak)-win(fun voor kids) situatie ;p Je bespaart enorm veel geld omdat je hier normale zakken in kan doen. In onze gemeente krijg je gratis luierzakken die er precies inpassen. Dus je bespaart zeg €1,00 voor 50 normale pedaalemmerzakken (wij doen +/- 2 dagen met 1 zak, dat zijn 183 zakken per jaar, ronden het af op 200 omdat je tandjesbroeken sneller de zak vullen. Je hebt dan normaal 4x 50 zakken is € 4,-- wat je zowieso aan zakken bespaart). Wij kunnen deze gratis luierzakken gratis inleveren en hoeft niet in de vuilnisbak dat bespaart (200 zakken, passen +/-8zakke in vuilnisbak, zijn 25 ledigingen is +/- 8,-- per leging=€ 200,--) dus € 200,00 aan ledigingen wat je normaal wel zou doen omdat je met navulcasettes werkt. Als je uitgaat dat elke casette één zak is bespaar je daar 8x50=400,--

 4. Cindyjanssen87 Cindyjanssen87

  4

  Ik zou er een hele boel op besparen, ik heb een standaard luieremmer wat bij een bad set zit. , ik verschoon elke dag deze bak, meestalwel 2 keer ligt aan de poepluiers, ik zou deze reuk loze emmer graag willen winnen voor mijn man, hij kan heel moeilijk met de geur om gaan van ontlasting, waar door ik dus steeds de luiers moet verschonen, als mijn man een poepluier ruikt die in de emmer zit komt die mijn halen voor hem leeg te make , anders komt hij niet meer in de buurt van de emmer. Vaker liggen de luiers wat hij verschoont heeft gewoon op de commode omdat hij zodra hij deksel op tilt moet kokhalzen , hij probeert echt zijn best te doen maar helaas, gaat dit niet.. En met deze reuk loze emmer scheelt weer een hoop vuilnis zakken die ik moet gebruiken. zo ben ik en mijn man geholpen..

 5. Thea Zuidam Thea Zuidam

  5

  Ik vermoed dat ik er maandelijks toch wel 10 euro mee zou besparen. Hoewel ik de besparing niet eens het allerbelangrijkste vind. Veel belangrijker vind ik dat deze luier emmer reukloos is. Momenteel hebben we een normale luier emmer en wat we ook proberen; hij blijft gigantisch stinken. En het erge van alles is dat je de stank, als de deksel er eventjes af is, razendsnel verspreid door het hele huis. :(

 6. marielle81 marielle81

  6

  Ik zou een heel hoop kunnen besparen met de diaperchamp heb nu zo;n ding met navulcassette stervensduur gewoon!! en blijf de vieze luchtjes ruiken in t kamertje van onze meid, staat daarom dus een beetje weggemoffeld naast de commode, maar wat een uitkomst de diaperchamp lijkt me , maar wat handig je eigen zakken kunnen gebruiken vooral handig metonze meid die zeker 8 poepluiers op een dag produceert!!

 7. chesraso chesraso

  7

  Ik zou niet alleen heel veel geld besparen maar ook heel veel gemekker in huis!! Mijn 2 meiden liggen bij elkaar op de kamer en soms ruikt het dan ook niet zo fris. Papa lief is echt van de schone dus al liggen er maar twee luiers in de emmer ook al is het maar plas dan hoor ik al weer wat gepruttel.....en mams moet de zak weer vervangen...het erge is je haalt niet alle geur weg want de emmer zelf blijft toch ook ruiken! Weg met de geur en weg met het gemekker en gemopper....ik ga ervoor!!

 8. rebekkie44 rebekkie44

  8

  Wat een geweldig ding, Ik weet niet hoeveel ik er mee zou besparen. Ik Heb nu een gewone luier emmer waar ik plastic zakken in doe die ik bij de winkels krijg om mijn aankopen in te doen omdat ik dit beter vind voor het milieu dan pedaalemmer zakken kopen terwijl ik nog tasjes in huis heb. Deze emmer is milieu vriendelijk en daarom zou ik hem graag willen winnen!!!! de tasjes die ik dan over hou kan ik weer gebruiken voor mijn prullenbakje op de wc ;)

 9. angelique kreugel angelique kreugel

  9

  ook hier zeer 10 ero per mand oor die gekke navul cssttes die gewoon niet lekker werken draaien gaat steorf mes word bot de emer is gwoon domweg te kleindus dgelijk dat dingleeg trekken rollen al die luiers weer uit hun apart verpakte bundeltje handig is het niet de emmer stint dus ligt er en lucht verfrisser in (hopa weer zon 2 eur per maand) deze zou ideaaaal zijn gewone vuilniszakken iet dagelijks legen staat ookewoo mooier omdat hij groteris niet op een kast hoeft te staan odma e r anders niet bij kan kortom van alle gemakken voor zien en zeker zon 150 euro per jaar gespaart

 10. Saskia Saskia

  10

  Als we de DiaperChamp winnen dan zullen denk ik heel veel geld gaan besparen. Mijn zoontje is nu bijna 3 maanden. Dus het zal nog wel even duren voordat hij zindelijk is. En we wonen op een flat dus nu hebben we het nog geluk dat de luiers nog niet heel erg ruiken. Al moeten we nu al wel extra vaak naar benenden lopen op de luiers weg te gooien. Maar dan zou het zeker heel fijn zijn als we DiaperChamp hebben. Zeker voor als hij dadelijk fruithapjes en groentenhapjes gaat eten. Want dat zullen de luiers zeker heel wat meer gaan ruiken. Dus wij zouden dan echt heel blij zijn met deze luieremmer.

 11. thetankgirl thetankgirl

  11

  Volgens de Diaperchamp zullen we verspreid over 2 jaar 188 euro besparen. Maar dat is alleen maar mooi meegenomen. Ik heb een luieremmer van de Hema, en ben afhankelijk van de cassettes van de hema/angelcare. En laten die nou net niet altijd op voorraad zijn. Plus dat de cassettes steeds duurder worden. De luieremmer is zelf wel 28 euro, maar je betaalt mooi wel 8,25 euro per cassette! Ook heb ik de emmer al een keer moeten omruilen, hij was binnen een jaar stukgegaan. Gelukkig service van de Hema, maar handig is het niet!

 12. thetankgirl thetankgirl

  12

  Even nog een aanvulling: waarom Diaperchamp? Niet afhankelijk van een merk luiercassettes, maar wel de voordelen van een afgesloten luieremmer-systeem.

 13. hillie hillie

  13

  Waarom ik de diaperchamp wil winnen ik heb nu een klein luierenmer waardoor deze sneller vol is. De diaperchamp is groter en sluit goed af waardoor je niks ruikt. En makkelijk schoon te maken. Wat het me scheeld in de kosten weet ik niet .maar zou graag Will En winnen

 14. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  14

  handig! hebben nu een gewone luieremmer met een zak erin, en hij stinkt zo! Maar binnenkort komt nummer twee, en dan komen er nóg meer luiers, en weer van die lekker vieze borstvoedings-spuitluiers, dus kan eigenlijk niet zonder luieremmer.. Dus bespaart me een hoop stank, zo'n emmer, en hij is lekker groot. Elke zak past erin, dus hoef je ook geen speciale zakken te kopen. Wij hebben hier zakken voor het afval ipv containers, dus die zou er zo inpassen, handig!

 15. spa spa

  15

  Oooh, wat zou deze Diaper Champ ontzettend welkom zijn hier!! Met ons zoontje in de luiers en een tweede op komst, komt hij hier zeker op zijn plek. Een cassete is al snel 10 euro en daar doe je zo'n 3 weken mee, dus per jaar ben je al snel 160 euro kwijt aan cassettes. Bij ons kinderdagverblijf kunnen we gratis luierzakken meenemen die in de diaper champ passen dus daar hebben we geen kosten aan! Dus nu alleen nog duimen!!!! Groetjes

 16. kenji2011 kenji2011

  16

  Ik denk dat ik een hele hoop geld bespaar. Ik heb nu een emmer van zo'n badset en die moet toch wel iedere dag verschoond worden omdat ie anders stinkt. En met een jongetje die 4 keer per dag ontlasting heeft zou zo'n emmer een uitkomst zijn.

 17. Dorien1985 Dorien1985

  17

  Je bespaart een mooi bedrag met deze Diaper Champ, ik schat dat dit bedrag kan oplopen tot €500,=! Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu, dus wat wil een moeder (en vader) nog meer ;-)?! Het lijkt mij ideaal, en ik ben onze stink emmer meer dan zat. Elke week staat hij een middag buiten met schoonmaakmiddel erin, maar binnen een dag is de lucht weer terug! De gouden tip heb ik nog niet gevonden... enige oplossing is de Diaper Champ!

 18. minimonkey minimonkey

  18

  Ik heb nu zelf een 'gewone' luieremmer. Hier heb ik toendertijd voor gekozen omdat ik de luieremmers met cassette veel te duur maar vooral milieuonvriendelijk vond. Met deze diaperchamp heb je toch de voordelen van een afgesloten emmer (VEEL hygienischer) en toch milieuvriendelijk en goed voor de portomonnee. Hoeveel geld je precies ermee bespaart? Geen idee, maar dat het flink op kan lopen weet ik zeker!

 19. MICH18 MICH18

  19

  He, wat handig zo'n Daiper Champ! Ik wist niet eens dat zo iets bestond.. nouja, dit komt natuurlijk omdat wij zo'n simpele emmer hebben! Wij gebruiken zelf van zo'n kleine luierzakjes om de geur een beetje te kunnen verbergen.. Deze zijn snel op, en daarbij zit er een vieze vanille geur aan wat ik niet eens lekker vind ruiken! Ik denk doordat je de Diaper Champ zal aanschaffen je wel wat geld bespaard.. Je hoeft die kleine vanille luierzakjes niet te kopen en het werkt zo te zien erg gemakkelijk. Ik denk dat je op jaar basis zo'n € 250,00 bespaard. En in deze tijd is dat natuurlijk veel geld! Ik zou deze dus graag willen winnen om ook een veel hygiënischere omgeving te creëren voor mijn kleine manneke.

 20. Tetta Tetta

  20

  Hoeveel geld ik ermee zou besparen durf ik niet te zeggen, maar ik weet zeker dat het me een hoop stank zou besparen. Mijn dochtertje is 9 maanden en op die leeftijd gebruik je nog veel luiers. Het raam van haar kamertje kan niet open, waardoor ik ook niet kan luchten of ventileren. De luiere meteen naar buiten brengen is ook geen optie omdat we op een flat wonen. Op het moment heb ik een normale luieremmer met deksel die in de commode staat. Ik gebruik vuilniszakken en luierzakjes maar de stank komt er gewoon doorheen. Hoe vaak ik de luieremmer ook leeg maak en schoon maak met de meest sterke poetsmiddelen, er blijft gewoon een ongelofelijk chemische lucht van de emmer af komen. Doordat ik niet kan luchten op de kamer blijft de geur dus ook erg lang hangen en ik vind het gewoon ronduit zielig dat mijn kleine meid in deze lucht moet slapen. Op het moment hebben we niet de financiële middelen om een dergelijk bedrag uit te geven aan een luieremmer dus het zou extra fijn zijn als we er eentje zouden winnen. Niet alleen voor papa en mama maar helemaal voor ons poppetje!!!

 21. Joline Blommers Joline Blommers

  21

  Ik denk dat wij zeker zullen gaan besparen. Onze zoon heeft erge last van zijn darmen en heeft gemiddeld 5 a 6 luiers per dag. Hiervoor gebruik ik van die luierzakjes. Helaas gaan deze nogal eens kapot bij mij. De DiaperChamp zou voor ons echt een oplossing zijn. Een beetje een vies verhaaltje maar vorige week hadden wij zelfs maaien in onze container! Ik heb staan kokhalzen erboven! Wat is dat vies zeg... BAH! Als ik hiermee de DiaperChamp zou kunnen winnen zou dat heel wat bange nachten, om weer een container vol maden te hebben, schelen! Verder lijkt de DiaperChamp me gewoon een ideaal product dat veel kosten kan besparen!

 22. Boogschutter Boogschutter

  22

  Toen ik zwanger was hebben wij zo'n luieremmer gekocht met navulcassette. Achteraf is dit heeeel dom geweest van mij! De cassettes kosten ons behoorlijk veel geld. In de aanbieding kosten ze al 18,- per 3. Deze gaan er bij ons in een snel tempo doorheen! En tja... aangezien ik bijna iedere dag van mijn vriend te horen krijg: Had je toen maar naar mij geluisterd! Ik zei toch dat die DiaperChamp veel beter en voordeliger zou zijn...! Het zou natuurlijk SUPER zijn als we deze zouden winnen! Dan kan de emmer met navulcassette meteen de container in EN ik hoef niet meer iedere dag te "boeten" voor mijn foute aankoop!! ;-)

 23. Monique Monique

  23

  Ik weet zeker dat wij gaan besparen als we deze mogen winnen! ik weet alleen eigenlijk niet hoeveel,. maar ik weet wel, dat het een ideale luieremmer is, hij is reukloos, dus geweldig om op de babykamer neer te zetten, zo ruik je die poepluiers ook niet, en hoef je ook niet! en het is natuurlijk super makkelijk dat er gewone zakken in kunnen!

 24. tinekepralineke tinekepralineke

  24

  Effe rekenen ... bij een gebruik van een 8-tal luiers per jaar, kan je +/- 520 euro besparen over een periode van 3 jaar tegenover een cassette systeem. Voor een 6-tal luiers per jaar betekent dit een besparing van zo'n 390 euro per jaar, KASSA KASSA! Ik zou alvast heel erg blij zijn met deze DiaperChamp Regular, wegens een eerste "baby on board"!! Na 14 letterlijk vruchteloze maanden nu toch een mini-mensje onderweg!

 25. alie22 alie22

  25

  Ik heb een twin van 10 maanden een dochtertje van net 2 jaar, dus 3 in de luiers. Een diaper champ zou voor mij dus echt een kampioen zijn. Hiermee zouden wij tenopzichte van een cassettesysteem zo'n 300 euro per jaar kunnen besparen. Kom maar op met die daiper champ!

 26. xkimiejx xkimiejx

  26

  Zou de luieremmer graag winnen omdat ik nu een klein goedkoop prullenbakje heb die de hele kamer doet stinken na een poepluier! :P Ik ben niet zo goed in het schatten van een bedrag, maar ik denk dat het een hele hoop zal besparen! Dat kunnen we goed gebruiken.

 27. Esther Pollak Esther Pollak

  27

  ik ben onthaalmoeder en vang zo een 7 babytjes iedere dag op. als ik een luieremmer met die navul cassettes moet kopen kost het me voor een jaar bijna 500 euro.dus ik gebruik verlopig een gewone vuilnisbak, daar bespaar ik zo een 40 euro een maand mee, maar is natuurlijk niet zo evident met die reuk en zo... hoop dat ik een van de daiper champ zal winnen want voor de gewone pedaalemmer zakken moet ik niks uitgeven dat krijg ik van kind en gezin!!!

 28. Jacqueline schieving Schieving Jacqueline schieving Schieving

  28

  ik zou graag deze luieremmer willen winnen, omdat we nu gewoon een luieremmer hebben en de slaap kamer van me zoontje en onze gang boven en beneden helemaal naar poep luiers ruikt. dit is heel vervelend en schaam me soms diep als ik de voordeur open doe,ook kan ik jammer genoeg niet de deuren en ramen open zetten wegens onze huis dieren. dus u zou ons een groot plezier doen met deze emmer

 29. martha68 martha68

  29

  ik heb een gewone luieremmer met een deksel ik zou deze graag winnen het bespaart heel veel geld en het is ook zeer gemakelijk voor op de babykamer

 30. natasenkees natasenkees

  30

  ik denk dat we zo'n 400,- per jaar besparen met 2 kids in de luiers is het verschonen van de luieremmer iets dat 2x per dag gebeurt vanwege de stank. dus hier zou een diaper champ de ideale uitkomst zijn, scheelt mij 2x per dag met een zak stinkende luiers van 2 trappen lopen.

 31. Koetje Koetje

  31

  We hebben 2 kinderen in de luiers overdag en 3 's nachts. We sjouwen met elke luier naar beneden en doen deze in een gewone vuilniszak. Het zou heel wat euro's en wandelingen naar beneden besparen als we de luiers in de diaperchamp zouden kunnen deponeren.

 32. tabitha tabitha

  32

  Ons dochtertje slaapt bij ons op de slaapkamer ( te kleine woning) en de commode dus ook en dan lekker zo prullebak met haar luiers dat ruikt niet echt lekker tijdens het slapen 'lach' Bezuinige zeker want je blijft zo prullebakje schoonmaken en nieuwe vuiliszakkjes verschonen...dus op de kosten zeker maar ook wel op een frisse neus in de slaapkamer! Ik wil um....ik wil um !!!!

 33. CFK CFK

  33

  Waarom wil jij de DiaperChamp winnen en hoeveel euro’s denk jij te kunnen besparen met de DiaperChamp t.o.v. een luieremmer met cassette systeem? Wow een DiaperChamp, die wil ik wel winnen. Geen stank meer van die vieze luiers, want ook plasluiers zijn geen feest als je ze in een ouderwetse luieremmer hebt (ja die van mij is echt ouderwets, mijn moeder heeft m zelfs voor mijn luiers gebruikt). Dagelijks de emmer verschonen hoort er voor mij bij, maar er blijft toch een vieze geur achter in de emmer. Ik zou best veel besparen : niet iedere dag die emmer poetsen na het legen (dus meer tijd over en minder schoonmaakmiddelen wegspoelen, denk aan het milieu). Qua zakken bespaar ik niets, omdat ik nu ook al pedaalemmer zakken in mijn luieremmer gebruik. Wat voor mij vooral interessant is: geen vieze geurtjes meer in de slaapkamer van mijn zoon, minder schoonmaakmiddel nodig en meer tijd over. Ik win hem heel graag!

 34. poesemien poesemien

  34

  Wij hebben momenteel geen luieremmer, ik heb dus geen idee hoeveel me dit kan besparen tov een luieremmer met cassette. Het is de bedoeling dat we de luiers rechtstreeks in de vuilbak buiten doen, maar ik durf toegeven dat er af en toe wel eentje blijft liggen. Een luieremmer zal bij ons dus geen overbodige luxe zijn

 35. Tamara Tamara

  35

  Ik denk dat je heel erg veel bespaard met deze luier emmer. Een cassette kost al gauw gemiddeld 8 a 9 euro denk ik zo. Hoelang zul je hiermee kunnen? Ja dat ligt eraan hoeveel je kindje poept en plast. Met deze luier emmer kun je elk gewenste zak maar gebruiken wat gewoon echt geniaal is. Want een plastic zak heeft iedereen altijd in huis en deze gewone vuilnis zakken of pendaal emmer zakken kosten ook niet heel de wereld. Heb je nou niet zoveel te besteden en wil je toch alle luiers gemakkelijk en reukloos opbergen, is dit echt de oplossing! Daarbij ben ik heel erg blij dat dit de zilveren uitvoering is wat echt geweldig in mijn baby kamer zal passen. Daar heb ik namelijk de kleuren grijs, wit, zilver. Ook vind ik dit een mooie luier emmer voor de papa's onder ons die niet van de geuren van poepluiers houden! Nu kunnen ze bijna niet meer zeggen: schat de kleine heeft gepoept, doe jij dit even!

 36. Fainne Fainne

  36

  Wij zouden heel veel geld, vieze luchtjes, tijd en moeite besparen met de DiaperChamp. We hebben nu mijn oude luieremmer, gewoon een ouderwetse emmer met deksel. Het komt er nu op neer dat ik over een paar weken (als onze grote aanwinst er is) waarschijnlijk alleen luiers van 's-nachts in de emmer laat en ze overdag meteen buiten in de kliko stop, want de ervaring van logerende neefjes en nichtjes heeft ons geleerd dat de luchtjes niet lang in de emmer blijven ondanks het deksel. De DiaperChamp zou een ware uitkomst zijn in onze babykamer nu wij een eigen kindje krijgen :)

 37. Jantien78 Jantien78

  37

  De DiaperChamp is ideaal in gebruik en werkt echt zoals wordt beweerd. Ik heb de DiaperChamp 5 jaar geleden aangeschaft toen ik zwanger was van mijn dochter (die nu al zo'n 2 jaar zindelijk is) nu gebruikt mijn zus het voor haar zoontje. Ik ben zwanger van een 2e kindje en zou het geweldig vinden deze nieuwe emmer te mogen winnen zodat ik weer volop kan genieten van een reukloze babykamer (en mijn zus de DiaperChamp niet af hoeft te staan nu ze ook heeft ervaren hoe fijn het werkt!) Ik bespaar dus in ieder geval al €64,95 voor de aanschaf van een nieuwe DiaperChamp! Groetjes Jantien

 38. Fenna Fenna

  38

  Ik weet niet hoeveel euro's ik ermee zal besparen, maar wel heel veel! Het bespaart een hoop ergernissen, misschien is dat nog wel belangrijker! En er zijn een hoop voordelen! - Geen vieze luchtjes meer! - Kom ik ook van al die plastic tassen af, zonder ze nutteloos weg te gooien! - Ben ik eindelijk van die emmer af, die zelfs met alleen plas luiers stinkt en na een sopje, nog steeds niet fris ruikt!

 39. ons_b ons_b

  39

  Ik zou heel veel besparen omdat ik steeds de luiers in luierzakjes doe voor ze in de luieremmer gaan. Maar buiten de vele zakjes die ik gebruik, moet ik deze ook iedere dag wel leeg maken omdat toch de "babygeurtjes" erdoorheen komen.

 40. mamaS mamaS

  40

  Ik denk wel 10 euro per maand te besparen. We hebben 2 kleintjes die nog luiers dragen. Ik heb een simpele luierbak die erg stinkt na een tijdje. Gebruik nu dus geparfumeerde zakjes voor elke luier, anders vergas ik mijn liefjes elke keer als de deksel van de emmer af gaat. Ook moet er in de luierbak zelf nog afvalzakken in. Eigenlijk heel onhandig!!!

 41. jeanymienie jeanymienie

  41

  Heel toevallig hebben wij pas voor zo`n luieremmer gekeken!Leek ons een ideale uitkomst, maar hij is helaas veel te duur voor onze portomonnee. :( Als de cassettes in de aanbieding zijn dan zijn ze ong. 18euro en je doet er gemiddeld 3maanden mee, dan zou je toch wel rond de 80/90euro per jaar besparen en dat geld kunnen we dan weer goed gebruiken voor bijv. luiers ;)

 42. Denise019910 Denise019910

  42

  Met dit product denken wij vooral heel veel moeite maar ook geld te besparen. Onze kleine man krijgt het iedere keer weer voor elkaar om onze luieremmer om te gooien en open te krijgen zodat alle gebruikte luiers door de kamer verspreid liggen en de cassette helemaal leeg te trekken. En goh wat een lucht komt daar uit! :P

 43. Marloes Kruijf Marloes Kruijf

  43

  Dit is de uitkomst als je in een appartement/flat woont.

 44. Sofje79 Sofje79

  44

  Ik durf niet te zeggen hoeveel, maar elke euro die ik kan besparen kan ik ook weer lekker uitgeven aan babykleertjes en -speeltjes voor onze kleine meid!

 45. sammie1987 sammie1987

  45

  Ik zou er graag 1 willen winnen omdat ik nog geen luieremmer heb en ik ben nu 33 weken zwanger *bloos*. Ik heb geen idee hoeveel ik zou besparen, ik heb sowieso geen interesse in een luieremmer met cassettes juist omdat deze onnodig duur zijn, dus deze luieremmer is perfect + nare geurtjes blijven goed opgesloten waardoor je niet na iedere verschoonronde de emmer hoeft te legen (heel handig voor in appartement en als je door de dag alleen bent met je kind)

 46. Brenda1984 Brenda1984

  46

  De DiaperChamp is een uitkomst voor ieder gezin, er passen namelijk enorm veel luiers in! Een gewone vuilniszak past in dit prachtige ding, dat wil zeggen, is erg goed voor mijn "Katsjing". (kassageluid) Over de geur kun je ook het een en ander kwijt, het is namelijk zo dat deze geen geuren verspreidt! Op de kamer alleen de geur van Zwitsal en baby, dus zeggen wij samen ja we willen DIE!!! Geen cassettes is zowel voor het milieu als voor de portomonnee, een super prettig idee. Want ook al is onze kleine spruit nog niet geboren, deze DiaperChamp zal ons zeker gaan bekoren!! Liefs Brenda (uitgerekend op 11 oktober 2012!!)

 47. sandra sandra

  47

  Ik zou er ook heel graag een willen winnen! Dan kan ik eindelijk die dure luieremmer de deur uit doen ;-) hoeveel ik zou besparen.......geen idee maar het is vast enorm veel! Met 2 kinderen in de luiers denk dat het wel om minimaal 50euro in de maand is....We hebben nu een nappy wrapper en hoewel hij erg handig is gebruik ik hem vaak zonder vulling (met alle stank voor lief nemend) omdat ik ff geen zin heb om die dure vullingen te kopen. DUS! Help ik heb deze gewoon nodig!!!

 48. kristelgloudemans kristelgloudemans

  48

  ik denk 1000enden euros want met die 2 stinkerts van mij gaan er heel wat luiers elke dag doorheen

 49. valletta valletta

  49

  Over ruim twee maanden verwachten wij onze kleine meid. Ik heb op internet een vergelijkend warenonderzoekje gedaan naar de verschillende luieremmers en de DiaperChamp komt veruit als beste uit de bus. Hij is het goedkoopste (geen dure cassettes), is hygienisch, heeft een mooi design en is met 1 hand te bedienen. Niet onbelangrijk als je bij je kindje wil blijven dat op de commode ligt. Bovendien lees ik dat sommige andere luieremmers ondanks de dure cassettes nog steeds stinken. Ik zou erg blij zijn als wij deze DiaperChamp zouden winnen. Ik denk dat we daarmee al gauw zo'n 220 euro zouden besparen. Ik hoop dan ook binnenkort een leuk bericht te krijgen van Mamaplaats.

 50. jacoline jacoline

  50

  Het zou ons heel wat stank overlast besparen en de frustraties van luieremmers die snel vol zitten (deksel optillen met je handen vol). Kortom een handig systeem waar goed over nagedacht is. Het gemak van een emmer, het comfort van luxe een ideale combinatie.

 51. Lina Lina

  51

  Je bespaart al 10 euro per maand. Ik wil de DiaperChamp graag winnen want mijn ma past op mijn dochtertje en vind het niet leuk dat ze poepluiers moet ruiken.

 52. lvoeten lvoeten

  52

  Wij zijn in blijde verwachting van ons eerste kindje. Langzaam zijn we allen spullen aan het aanschaffen voor ons kindje. Daarbij ben ik volop aan het kijken naar een luieremmer. Uit allen testen en bedoordelingen op internet, in folders en in winkels komt de diaper champ als beste eruit! Hierbij heb ik ook navraag gedaan bij mijn vriendinnen, collega's, famillieleden en kennissen. Bijna iedereen met kinderen heeft een diaper champ. Elke dag verschoon je wel een paar keer de luier van je kindje. Een luieremmer is praktisch en zeer hygiënisch. De goed afsluitbare deksel van de emmer zorgt ervoor dat deze vieze geurtjes zich niet verspreiden. Maar waarom nou eigenlijk de diaper champ? - De luiers hoef je niet bij de gewone vuilnis te gooien. - De luiers zijn luchtdicht afgesloten in de diaper champ, dus ruik je ze niet meer. - In tegenstelling tot andere geen DURE navul cassettes nodig, want elke vuilniszak past erin. - De diaperchamp is makkelijk met 1 hand te bedienen dus je houdt altijd 1 hand vrij om de baby vast te houden op de commode. (VEILIGHEID) - De diaperchamp is in verschillende maten, dus voor ieder een eigen keuze. - Mooie neutrale kleuren wit met grijs of blauw. - De diaper champ kan helemaal uit elkaar gehaald worden en zo kun je hem van boven tot onder helemaal schoon maken. Al met al zou ik heel graag de diaper champ willen aanschaffen. De maat regular is perfect voor ons, want wij kunnen 2 x in de week de volle zak met luiers aan straat zetten en deze worden op gehaald door de gemeente! Het besparen van geld is niet uit te drukken in euro's. Dit omdat ik graag nog meer kinderen wil en natuurlijk de diaper champ weer wil gebruiken. En als ik hem daarna niet meer nodig heb, dan weet ik 200% zeker dat ik er iemand anders weer blij mee kan maken. Een ding weet ik zeker je bespaar er veel mee tegenover allen andere luieremmers die er nu al op de markt zijn! Deze diaper champ zou voor ons een GEWELDIG product zijn, hopelijk krijgen wij goed tegen bericht!

 53. w12345 w12345

  53

  Ik ben oma en deze emmer is toch wel een uitkomst lijkt mij, voor nare luchtjes. Wat ik kan bezuinigen, dat weet ik niet. Ik heb de kleinkinderen soms een paar dagen en dan ben je toch al gauw heel wat keertjes aan het verschonen en dan lijkt mij z0'n systeem toch wel handig. Heb geen ervaring met andere luieremmers, dus ben wel heel nieuwschierig naar deze.Wacht in spanning op de uitslag van deze actie.

 54. eeeveliiennn eeeveliiennn

  54

  wat ik met zn emmer zou besparen zou k niet weten, ik heb een standaardluier emmertje wat bij een badset zit maar deze gebruik ik niet zo vaak, als ik een luier boven verschoon dan gooi k m meestal uit t raam, hihi als k t nu typ dan schaam k me eigelijk wel klinkt zo raar.. maar dan ligt die voor de achterdeur bij de prullebak zodat als ik buitenkom lopen ik de luier meteen in de kliko kan gooien, maar dit vergeet ik dus ook regelmatig en als ik dan weinig buiten kom net als afgelopen dagen(griep) dan moet ik maar hopen dat vriend lief ze in de kliko gooit hihi dus zn luieremmer zou eigelijkbest wel uit komen, mocht er onverwachts bezoek komen hoeven ze niet over de 1-2-3-4-9 luiers te stappen voor dat ze binne kunnnen (dit klinkt wel als of t een bende is voor me achterdeur maar dat is niet zo hoor)

 55. simopje simopje

  55

  ik zou graag willen winnen, ik heb heb dochter van 10 en een zoon van 6 jaar....en ik had mijn hele baby uitzet al weggegeven....en nu toch weer zwanger (22 wkn) ik kan hem wel gebruiken want ons 3de wondertje is onderweg....

 56. judokid judokid

  56

  Wij hebben een gewone luier emmer met deksel maar wat een stank. Ik heb altijd gedacht dat we dat maar voor lief moesten nemen, want met die cassette ben je al gauw 20 euro in een week kwijt en dat kunnen we ons niet veroorloven. Inmiddels ben ik ook nog eens zwanger van de tweede, dus dan gaat de stank straks dubbelop HELP ONS!

 57. nagrave nagrave

  57

  Ik zou het graag willen winnen. Niet voor mezelf, al hoewel ik wel een baby van 4 maanden heb. Maar voor mijn schoonzus die nu hoogzwanger is van haar 3de kleine. Ze heeft zelf al 2 kids. Een dochtertje van 5 en een zoontje van 2 jaar. Haar derde wondertje is ieder moment hier. En ondanks vele tegenslagen tijdens haar zwangerschap.. bloedsuiker, hoge bloeddruk, laag HB, werkongeval waarbij zij bijna haar kleine verloor toen zij 5 maanden zwanger was.. gun ik haar alle geluk e.d. Hoeveel je ermee zou kunnen besparen. Geen idee, want zelf heb ik luierzakjes die ik gebruik.. haahhahah..

 58. Rianne kool Rianne kool

  58

  Met de berekening van Diaperchamp kom ik uit op 325,08 euro. Ik zou hem graag willen omdat mijn man nu de luiers boven uit het raam naar beneden gooit zodat het boven niet gaat stinken. Maar luiers in je voortuin staan niet zo netjes...

 59. melissasteenwijk melissasteenwijk

  59

  Beste mamaplaats, Wij zouden heel graag deze diaperchamp willen winnen, omdat het me super handig lijkt en ook heerlijk schoon, word mijn eerste kindje en ben er zo super blij mee, want heb alleen maar ellende mee gemaakt, me moeder borstkanker, wat nu eindelijk na twee jaar allemaal goed is en net de laatste operatie achter de rug is, me vader aan ze hart en moest gedotterd worden en is nu ook gelukkig goed en dan nog me oma die een beroerte kreeg en nog herstellende is en nu ben ik zwanger en dat is voor iedereen zo een positief iets, mag ook wel eindelijk eens iets leuks gebeuren en me zus gaat ook trouwen volgend jaar dus hoop dat alles nu alleen nog maar goed gaat, want ben zo super blij en zou dus heel graag wel een kadootje willen en kan het ook heel goed gebruiken!!! We zien het wel, ben in ieder geval me verhaal kwijt en nu word het tijd voor genieten voor iedereen!!! Groetjes Melissa

 60. quintathyme quintathyme

  60

  ik denk dat je best veel geld kan besparen. met een normaal luieremmer moet je zo ie zo hem elke dag wassen met alles reiniger of en ander schoonmaak middeltje. ik zou hem graag willen winnen omdat ik nu elke keer de luiers mee moet nemen naar beneden het het daar in de brullenbak moet doen. ik zou het gelemaal gewelldig vinden als ik het win. dan stat het mooi in zijn kamertje en hoef ik niet elke keer het me naar beneden te nemen.

 61. Lucindy Lucindy

  61

  Wauw dit lijkt mij echt super. ik zou ook niet echt weten wat ik zou besparen maar dit ding is echt een goede uitkomst. ik zit nu steeds te hannissen met luierzakjes en nog blijft de geur hangen ondanks de zakjes, en nu hoef ik ook niet steeds naar beneden om de luiers steeds weg te gooien ideaal. met deze Diaper champ zou je me supper blij maken:)

 62. jufmandy jufmandy

  62

  Besparen doe je volgens mij ontzettend veel! Geen dure cassetes kopen en het bespaart je een hoop nare geurtjes. Dat is toch van onschatbare waarde!!

 63. peety peety

  63

  idd besparen en geen vieze luchtjes meer dat wil toch iedereen !!!!

 64. Wendy Verkaik Mulder Wendy Verkaik Mulder

  64

  Ik weet niet wat het me zou besparen. Maar lijkt me wel veiliger in gebruik omdat ik mijn zoontje dan beter in de gaten kan houden omdat ik het met 1 hand kan doen.

 65. nahsuusje nahsuusje

  65

  WOEHOE wij hebben deze superhandig ding gewonnen! thnx nu de pakketjesbezorger in de gaten houden.

 66. Brenda1984 Brenda1984

  66

  Gefeliciteerd Nahsuusje!! ;)

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >