Maak nu kans op een DiaperChamp Medium t.w.v. € 84,95!

Door: Mamaplaats 95 reacties

Maak nu kans op een DiaperChamp Medium t.w.v. € 84,95!

De DiaperChamp is de enige reukloze luieremmer waar gewone zakken in passen. Je hebt geen dure navul cassettes nodig voor deze handige luieremmer: een slimme aanschaf dus!! Door de makkelijke bediening is de DiaperChamp ook de meest veilige luieremmer! Kortom, de DiaperChamp is onmisbaar in de babykamer! Maak kans en beantwoord de volgende vraag: Waarom wil jij de DiaperChamp winnen en hoeveel euro’s denk jij te kunnen besparen met de DiaperChamp t.o.v. een luieremmer met cassette systeem? Geef nu een uniek antwoord en win de DiaperChamp Medium t.w.v.  € 84,95.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
95 Reacties

Reacties

 1. dinsel dinsel

  1

  met onze tweeling ga ik toch zeker wel een kleine 40 euro per maand besparen met deze diaperchamp waar wel normale zakken in kunnen, voor die 40 euro kan daarentegen weer wat leuks en leerzaams voor gekocht worden voor onze meisjes ipv die dure sangenic cassetes.

 2. Saskia Saskia

  2

  Nou het bespaard me minimaal €84.95. Ik ben namelijk momenteel 7 zwanger. En ik heb nog geen luieremmer aangeschaft. Dus ik zou het echt heel fijn vinden als ik deze zou winnen.

 3. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  3

  Het bespaart me minstens de aankoop van een luieremmer.. Wij doen het momenteel zonder maar zijn op zoek naar een luieremmer die vooral reukloos is, omdat ons meisje op een klein kamertje slaapt, vaak met de deur dicht.. We moeten nu zorgen dat elke avond alle luiers beneden zijn, anders ruikt het niet zo fris de volgende dag.. Dus vandaar dat we toch op zoek zijn naar een emmer..

 4. judokid judokid

  4

  Ideaal deze diaperchamp, geen geurtjes, mooi op juiste hoogte, geen gekloot met een deksel, veilig voor je kind, handig voor jezelf en dan bespaar je je gauw 20 a 40 euro per maand op die navulcassette's. Ik hoop dat ik hem win, want dan kan ik voor al het bespaarde geld, leuke items kopen voor mijn kindje 2be

 5. Channa Channa

  5

  Het bespaart een hoop! ik heb zelf deze diaperchamp en ik vind het een super ding! Ik denk dat ik nu wel 5(maanden)x20,- heb bespaard en de luiers zullen de komende 2 jaar doorgaan :) Maar ik zou deze super luieremmer willen winnen voor mijn beste vriendinnetje. Ik ga haar babyshower geven en ze krijgt natuurlijk allemaal hele leuke cadeau's maar het zou ook super zijn om haar een duur en nuttig cadeau te geven waarmee ik zelf ook nog ervaring heb. (meestal krijg je leuke cadeau's in je zwangerschap en dan moet je toch nog best heel veel geld uitgeven aan alle nuttige dingen die je moet aanschaffen)Ik ga duimen :)

 6. tattoosharon tattoosharon

  6

  onmisbaar!! ik kan hem zelf goed gebruiken maar zou hem nog liever kado doen aan mijn zusje..ze weet niet wat ze mist!!

 7. paulabeelen paulabeelen

  7

  Wow, 1 waar je ook gewone zakken in kunt doen. Als ik dat geweten had. Heb nu een sangenic, 2de hands, eens kocht, maar wat een geld ben je steeds kwijt aan die navulcassettes. Heb er nu maar een gewone zak in gedaan, maar dat stinkt echt. Dus als ik in de schuur kom, waar we de luieremmer nu maar heen gedaan hebben, mag ik mijn neus wel dichtdoen. Het bespaart mij dus zeker heel veel geld op die navulcassette's zo'n 30 euro in de maand. Dat kan ik wel beter besteden aan boodschappen, vandaar nu ook helaas dat we een gewone zak gebruiken. Dus zo'n mooie diaperchamp zou voor ons enorm veel schelen

 8. vonnieke87 vonnieke87

  8

  Ben nu zwanger van onze 1e en was me aan het orienteren op een luieremmer. Maar inderdaad wat ben je veel geld kwijt aan van die navulcassettes. Zou deze heel graag willen winnen gezien onze financiele situatie is het echt wel een flinke besparing en kunnen we weer andere benodigdheden voor onze zoon aanschaffen. Dus het bespaart ons al minimaal de aanschaf van een luieremmer en dan daarna de navulcassettes. Het zou voor ons heel mooi meegenomen zijn als we deze zouden kunnen winnen.

 9. Foekje Foekje

  9

  Het gaat mij er niet om wat ik bespaar, maar meer wat voor extra gemak mij de DiaperChamp brengt! Hij zou hier heel goed terecht komen. :-))

 10. Ennelien Ennelien

  10

  Wat ik bespaar zijn de vieze geurtjes. Ik zoek al een tijdje naar de perfecte luieremmer maar omdat de cassettes in verhouding zo duur zijn moest ik maar genoegen nemen met die vieze geurtjes. Mijn dochter is nu 9 maanden en dan wordt het alleen maar erger, dus de DiaperChamp komt zeer goed van pas!

 11. missletho missletho

  11

  Ik heb deze in de winkel al gezien en ziet er heel handig uit,Dit is mijn 1e zwangerschap en schilt een hoppe nare geurtjes en kosten vooral nu ik zonder werk zit.

 12. jerney83 jerney83

  12

  Met een gewone navulcasette doe je ongeveer een maand en de goedkoopste ligt rond de €10,- Dus minimaal € 10,- per maand. Wij zijn heel hard toe aan deze diaper champ. De kleine trekt de luieremmer steeds overhoop en omdat ik na de zomervakantie gastouder & pleegouder wordt hebben we hem heel hard nodig!!

 13. Sharon80 Sharon80

  13

  Het bespaart mij de aanschaf van nog een Diaper Champ! Voor onze eerste dochter hebben we er al een (toen helaas enkel nog te krijgen in donkerblauw), zij is echter nog niet zindelijk wanneer onze tweede dochter zich aandient. We zijn zo tevreden over het gebruik van de Diaper Champ (makkelijk en hygiënisch), dat we er nog een in de andere kinderkamer gaan zetten!

 14. Mamamanuela Mamamanuela

  14

  Ik zou deze mooie, fijne reukloze luieremmer willen winnen!! Ik heb heel lang getwijfeld toen ik zwanger was de diamper champ te kopen en heb het niet gedaan tot mijn spijt want ons zoontje noël is nu 5 maanden en we zitten nu altijd met die stinkluiers in zijn kamertje.......ik,papa en noël zouden dus heel erg blij zijn met het winnen!! Duim!duim!duim!duim!

 15. Sofje79 Sofje79

  15

  Ik zou deze Diaper Champ willen winnen omdat dit een luieremmer van kwaliteit is! Geen navulcasettes nodig en dat zal toch zeker zo'n 15 à 20 euro's per maand besparen. Dus na een goede 4 maanden heb je zelf het aankoopbedrag al terug verdient. Het lijkt me een uitstekend product waar iedere ouder blij van wordt!

 16. Josje Josje

  16

  Ik ben nu 27 weken zwanger en ben nu inderdaad op zoek naar een reukloze luieremmer. Heb bij mijn dochter en zoon een ouderwetse luieremmer gehad maar moet er niet meer aan denken zo"n stinkemmer in de babykamer. Had nog geen fatsoenlijk betaalbare reukloze luieremmer gevonden en nu dus wel!! Zou erg fijn zijn als ik zou winnen. Het zou mij in iedergeval veeel braakneigingen besparen haha!!!

 17. kdek kdek

  17

  Omdat afbreekbare cassettes wel milieubelastend zijn en 10 euro per maand overhouden, dat is wel erg fijn, omdat ik houd van gebruiksgemak in een simpele vuilniszak, dáárom kies ik voor diaper champ: een schoon gevoel begint met een schone boel!

 18. Arbey Arbey

  18

  Nu ben ik noodgedwongen 'gewone' vuilniszakken aan het gebruiken, omdat we geen geld hadden voor de diaper champ, maar wat een gedoe! En ook nog slecht voor het milieu al die vuilniszakken die er op deze manier doorheen gaan. Dus voor ons zou het echt een uitkomst zijn, ik denk zeker meer te besparen, buiten het gemak van dit geweldige product! Het scheelt ons denk ik zeker 10 a 15 euro per maand!

 19. ilonka-vdh ilonka-vdh

  19

  Wij hebben nu een luieremmer waar die navulcassetes in horen, normaal koop ik die cassettes als ze in de aanbieding zijn en dan betaal je +/- 20 euro voor 3 stuks, hier doe ik ongeveer een maand mee. De laatste tijd gebruik ik maar pedaalemmerzakjes, werkt alleen niet zo goed en houdt nare geurtjes ook niet tegen! Dus conclusie: of dure cassettes halen of toch maar een vieze geur en dan de vieze luiers maar meteen in de grote ton deponeren. Zou fijn zijn als ik de luieremmer kan gebruiken waar die voor bedoeld is ;-) De Diaperchamp zou dus bij ons zeker goed van pas komen!

 20. Mamsvan3 Mamsvan3

  20

  Ik bespaar mezelf € 84,95 euro en een HELEBOEL vieze nare geurtjes :) :). Met een tweeling in de luiers en de oudste die ook nog wel eens een ongelukje snachts heeft gaan er flink wat luiers doorheen. Aangezien wij bij de oudste ook de Sangenic hadden hebben we deze laten staan. Helaas hebben we een paar keer vergeten nieuwe cassettes te halen en de Sangenic zonder cassette gebruikt, maar deze lucht is niet meer weg te krijgen...brrrr Helpen jullie ons aan een stankvrije toekomst :)

 21. carla carla

  21

  Ik wil hem graag om eindelijk van al die vieze luchtjes af te zijn maar niet enorm veel geld moet uitgeven aan speciale zakken. Ik bespaar er € 84,95 plus het geld van de casettes en een andere luieremmer mee. Maar ik denk dat ik er ook heel wat luchtverfrissers mee bespaar want ik heb gehoord dat er geen emmer zo fijn is als de DiaperChamp.

 22. Dieuwertje Dieuwertje

  22

  Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat die andere zakken kosten, want ik moet nog heel veel lezen en ontdekken. Ik weet wel dat er heel veel kosten om de hoek komen kijken en als ik de luieremmer niet hoef te kopen, scheelt me dat weer in de aanschaf! En als ik hem zou winnen en hij is inderdaad geurloos dan zal ik hem bij al mijn zwangere vriendinnen aanbevelen!

 23. ALU ALU

  23

  Ik ben nu bijna 8 weken in verwachting van ons eerste kindje. Ik heb me nog niet zo verdiept in luieremmers, maar begrijp dat deze echt perfect is. Niet zo ver bukken om de luier weg te gooien (perfect voor een lange mamma) en geen geurtjes. Aangezien de baby op onze kamer komt (met een kast als afscheiding) is dat natuurlijk ideaal! Elke nacht slapen in een niet zo aangename lucht, word je ook niet vrolijk van ;-) We besparen dus zowiezo geld als we de luieremmer winnen en omdat we geen speciale zakken hoeven te kopen, maar we besparen ons ook vieze luchtjes!! Ik word er in ieder geval blij van en mijn vriend zeker ook als we hem winnen! Ik duim ervoor.

 24. pingotti pingotti

  24

  Ons tweede kindje is in aantocht en ik heb het wel gehad met die stinkende luieremmers!! Onze dochter houdt niet van vieze luiers dus we verschonen heeeeel vaak op een dag. Op zichis dat al een grote kostenpost. En aangezien er nog een luiermonstertje in aantocht is, zou de DiaperChamp toch een super uitkomst zijn en ons veel besparen!! Dus kom maar op met de diaperChamp!!!

 25. w12345 w12345

  25

  Ben een oma, aower in de dop. Verschonen van mijn kleinkind is een hele job. Gooi de luiers daarna in een zak en doe die dan daarna in een bak. Kan daarbij wel wat hulp gebruiken, om het iets frisser te laten ruiken. Een Diaper Champ Medium is.... de oplossing, dan ruikt het eindelijk weer fris. Kan daar misschien wel 20 euro per maand mee besparen en heb een luieremmer voor vele jaren. Goedkope zakken zijn okee dan is mijn beursje ook tevree. Ook gemakkelijk schoon te maken. Van geluk schreeuw ik het van de daken

 26. magicalkim magicalkim

  26

  Ons eerste kleintje op komst Dat wordt genieten Zelfs met de gedachte Dat kleintje regelmatig zijn luier vol zal schieten Als kleintje enigszins op papa lijkt Dan zullen de poepluiergeuren niet mals zijn Gebruik maken van het reukloze DiaperChamp systeem Maakt dit vooruitzicht wel wat meer fijn Kwaliteit mag wat kosten Dat weet iedereen Maar door deze wedstrijd te winnen Bespaar ik die €85,95 al meteen Reken daarbij de besparing van geurergernissen En tel de besparing van de navulcassettes erbij Dan hou ik wel zo’n €200,- extra over En maak ik ons gezin straks met wat extra’s blij

 27. devilwoman devilwoman

  27

  geen casettes meer nodig en gemakkelijk in onderhoud .geen vieze geuren meer en denk dat ik toch vlug er een 150 e mee ga besparen

 28. Liedaa Liedaa

  28

  Het is een hele rekensom maar wat wij zouden besparen met onze tweeling die in juni verwacht word: De aanschaf van de Diaper Champ €84,95 En dan 2 kinderen -> gemiddeld 3 jaar pampers x 2 navulcassettes a €10 per maand = €1440 Dat komt neer op een besparing van ruim €1500,- . Dan heb ik denk ik gelijk de vraag beantwoord waarom ik hem graag zou willen winnen, toch?

 29. Rolinda Rolinda

  29

  Onze eerste kindje...Negen maanden wennen aan het feit dat we straks met z'n drieeën zijn! Negen maanden de tijd om er een mooie kinderkamer van te maken. We weten niet wat het word en het is voor ons een absolute verassing, hoe nieuwsgierig we ook zijn! Doordat we ons flink hebben georiënteerd op alles wat we nodig zijn, kwamen we ook uit op de Diaper Champ. Het lijkt ons een gigantisch leuke, makkelijke, reukloze luieremmer is. We hadden hem nog niet aangeschaft maar lag wel in onze planning... ! Als we hem zouden winnen, zou dat toch helemaal fantastisch zijn! Wat we zullen beparen? Eerlijk gezegd, nog geen idee... Wel weet ik dat de Diaper Champ voordeliger is!..

 30. Yeltje Yeltje

  30

  Na even een kort rekenwerkje ben ik op een besparing van 130,03 euro gekomen per jaar. Dus per maand 10,84 euro. Tel uit je winst! Geld stinkt zeggen ze dan wel eens, maar met de Diaperchamp wordt het tegendeel bewezen! De Diaperchamp zal perfect staan in mijn babykamer;)

 31. marjow marjow

  31

  Wauw een luieremmer waar ook gewone zakken in kunnen! We hebben zo'n systeem op het werk en wist helemaal niet dat je gewone zakken erin kunt doen. Ik vind hem ideaal en handig werken. naast de aanschafprijs (want een luieremmer staat hier nog op het lijstje) hoop ik minstens een pak luiers te kunnen besparen per maand. niet dat mijn kleine minder verbruikt maar vooral omdat je niet van die prijzige navullingen hoeft aan te schaffen voor dit systeem. Dus ik doe graag mee met deze leuke winactie :D

 32. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  32

  Mijn zoontje is nu 7 weken en ik wist niet dat die poepluiers zo konden stinken, dus ik zou heel graag zo'n diaper champ willen winnen. Ik denk dat je in vergelijking met zo'n cassettevulling per maand toch zeker zo'n 100 euro bespaard.

 33. Isabelle Isabelle

  33

  Om eerlijk te zijn ken ik het product/concept niet, maar lijkt het me wel heel erg handig! Geld besparen en geurhinder beperken! Niet alleen mijn man, maar ook mijn buren zouden mij dankbaar zijn!;) Eerlijk gezegd ben ik met de meeste "nieuwe producten" meestal afwachtend... Ik probeer dus een voorzichtig gokje te doen dat het me op lange termijn toch weleens 10tallen euro's zou kunnen besparen!

 34. Veer Veer

  34

  Wij wonen in een zeer klein houten huisje, we hebben alleen maar begane grond, dus de luieremmer zou op de gang moeten staan waar iedereen binnen komt. Daarbij zou het erg fijn zijn dat de geurtjes binnen de emmer blijven. Gezien het mooie model van de diaper champ zou het prima in ons huisje passen. Heb vele goede verhalen gehoord over de diaper champ. Aangezien ik nu 5 maand zwanger ben en nog geen luieremmer heb aangeschaft zou het mij zeker 84,95 euro besparen en daarnaast zo'n 20 euro per maand.

 35. dianka1978 dianka1978

  35

  Wie wil dit niet winnen... ik weet nog niet wat dit mij zal uitsparen, dit zal ik pas merken achter 4 maanden... wat ik wel al weet is dat de DiaperChamp mij een hoop slechte luchtjes zal uitsparen.

 36. karlijn karlijn

  36

  Ik heb even een hele voorzichtige berekening gemaakt. Nu gebruiken we 2 cassettes per maand. Nu zijn de luiers nog klein, maar goed, daar vanuit gaande. 2 cassettes per maand is 14€ per maand (uitgaande van de goedkoopste cassettes), 170€ per jaar, 510€ per kind, uitgaande van 3 jaar. We zijn met begonnen met de start van ons gezinnetje, dus er zullen nog wel een paar kinderen bijkomen. Ik zou er niet van staan te kijken als het ons uiteindelijk zeker 2000€ zou besparen!!! Pfff... Dat is wel heel veel zeg!

 37. karlijn karlijn

  37

  Ik heb even een hele voorzichtige berekening gemaakt. Nu gebruiken we 2 cassettes per maand. Nu zijn de luiers nog klein, maar goed, daar vanuit gaande. 2 cassettes per maand is 14€ per maand (uitgaande van de goedkoopste cassettes), 170€ per jaar, 510€ per kind, uitgaande van 3 jaar. We zijn met begonnen met de start van ons gezinnetje, dus er zullen nog wel een paar kinderen bijkomen. Ik zou er niet van staan te kijken als het ons uiteindelijk zeker 2000€ zou besparen!!! Pfff... Dat is wel heel veel zeg! Negert ik nog te vermelden waarom ik de Diaper Champ zou willen winnen! Ten eerste natuurlijk om al het geld wat er bespaard wordt. Ten tweede omdat het een must have gadget is voor elk jong gezin. Ten derde, omdat wij waarschijnlijk uiteindelijk met gewone zaken gaan werken, omdat het anders te duur zal zijn en het hele uiteindelijke gezin mee zal moeten genieten van de geurtjes van 1 kind... Ten vierde omdat t leven al duur genoeg is, laat staan met kinderen! Ik geloof dat ik nog wel door kan gaan tot de tien, maar hier zal ik het bij laten! ;-)

 38. sandra sandra

  38

  hoeveel ik zou besparen.....uiteindelijk €20,00 per maand maar mijn vriendin nog veel meer. Want die krijgt van mij deze luieremmer twv €84,95 + €10,00 p/m doe dat maal ongeveer 3,5jr, dan kom je al gauw uit op meer dan €500,00 besparing en dan hou ik geen rekening met dat ze misschien wel een 2de kindje zou willen... Dat is echt heel veel geld en dus uiteindelijk een prachtig cadeau als ik haar dat zou mogen geven!

 39. kimreinink kimreinink

  39

  Weet dat luiers stinken pfff... We zijn nu druk doende met de baby benoodigdheden bij elkaar aan het sparen zodat als de kleine er is zijn/ haar leventje zorgeloos kan beginnen. Ook die van ons, want vieze stinkende luiers bah.. En ik weet dat hij in gebruik goedkoper is dan andere producten waarvoor je navulling moet kopen. Dit geld kunnen we dan mooi gebruiken op de spaarrekkening van de kleine als hij/zij later wil gaan studeren.. Dat kost ook aardig wat(zelf voor 2 jaar geleden uitgestudeerd).

 40. johanenpaula johanenpaula

  40

  Die diaperchamp willen wij heel graag winnen voor onze kleine prinses (geboren 14-1-2012)! We hebben nu een simpele luieremmer en de lucht is soms niet te houden dat we hem buiten zetten.. En dat is ten eerste niet echt handig en ten 2de zonde, want daar hadden we hem niet voor gekocht. Er moeten inderdaad van die navulcassettes in, gemiddeld 1 per 1,5 week á 8 euro per stuk! Dus reken maar uit.. 52 weken : door 1,5 = 34,6 x 8 euro = 277 euro per jaar en dat nog voor de komende 3 jaar = ruim 830 euro!! Wow dat is nogal een bedrag en dan de luiers nog niet mee gerekend die kosten ook al een fortuin!!

 41. JReker JReker

  41

  Over de komende 3 jaar zou me dat ruim 1200 euro besparen dat zijn toch een aantal leuke dagjes uit of een lekker weekje center parcs daar hebben de kids veel meer aan. En als extra bonus GEEN geurtjes meer!

 42. Pooh Pooh

  42

  Dat gaat ons enorm veel besparen heb nu geen luieremmer maar dat is niet te doen wat een stank! We zouden de aanschafprijf besparen gemiddeld zo rond de 70,= plus de navul casettes zeg 20,= per maand dus met 1 maand zijn we al net zoveel kwijt als de eenmalige aanschaf van de DaiperChamp eigenlijk hadden we m al moeten hebben (volgens de papa) dus ik hoop dat we m winnen als goedmakertje tegen de stank.

 43. meissie00 meissie00

  43

  Ik zou hem graag winnen, sta op het punt te bevallen (39 weken) en heb nog geen luieremmer. Nou ja, zo'n ouderwetse, maar lijkt me niks. Denk dat ik beter gelijk in container buiten kan gooien. Vind de moderne emmers met syssteem toch te prijzig. Niet voor ons budget. Dus dan maar proberen te winnen :)

 44. marjan1982 marjan1982

  44

  wat een super win actie!!! als ik het zo eens bekijk wat die cassettes kosten dan heb je er 3 voor 25 euro ongeveer... dus je moet tellen dat je in de maand al gauw 4 cassetes nodig hebt dus ben je meer dan 33 euro per maand kwijt aan alleen de cassetes en als je dan nog de luiers erbij telt ben je altijd veeeeeel geld kwijt. hopelijk win ik deze luieremmer, ik ga hem dan aan mijn moeder geven die oma is van 5 kleinkinderen en zo ook veel luiers per week heeft. en het is wel fijn voor haar als ze de vuilnisbak niet steeds schoon hoeft te maken als ze luiers in de vuilnisbak heeft gegooid... hopelijk kan ik haar hier heel blij mee gaan maken:) liefs marjan

 45. wandena wandena

  45

  In verhouding zijn andere mogelijke luieremmers duur. Deze ook met andere plasticzakken te gebruiken. Klein huisje en de lucht die is niet te harden. Fijn als je de lucht niet ruikt. Makkelijk schoon te maken en zakjes te vervangen. Als ik win bespaar ik zowiezo het aankoop bedrag. Kosten voor alles apart te kopen in verband met andere luieremmers. Ik kan het goed gerbuiken en daarom is deze mooie luieremmer geschikt voor ons. Hopelijk win ik. Vriendelijke groet, Wandena

 46. kelang73 kelang73

  46

  Oh dat is nou jammer kan je er 1 winnen heb ik al 1. Maar wil het ook wel winnen voor op mijn werk, we mogen namelijk geen nieuwe kopen omdat er word gezegd dat hij het nog doet, maar de stank die erbij komt ruiken zij niet maar wij wel. We hebben het zelfs bij de wctjes geplaats zodat we er niet zo'n last van hebben. Dus dubbel werk met handen wassen, dus wie weet kunnen wij ons gelukkig prijzen, zou zo super zijn.

 47. M M

  47

  Mijn meisje in net ‘uit de luiers’… maar de champ stond destijds ook op mijn uitzetlijstje…. En zou deze emmer wel ff gaan halen in mijn zwangerschapsverlof. Helaas is dat er niet meer van gekomen met een prematuur geboorte en een hoop zorgen daaromheen. Maar ik kom deze beste champ zo vaak tegen… in het ziekenhuis op het consultatiebureau, op de crèche, op de peuterspeelzaal… en ja, als er ergens ‘grootverbruik’ is, dan is het daar wel. En als het zelfs daar wordt gebruikt dan moet het wel een goed product zijn, en zeker makkelijk in gebruik en het zegt ook iets over de kwaliteit en de duurzaamheid van deze emmer. Daarom dat ik deze emmer dolgraag cadeau wil doen aan een vriendin die zwanger is… daar gaat ze veel plezier aan beleven…. En dan nu nog even een rekensommetje: zie het volgende bericht….

 48. M M

  48

  Ik ben zo’n maffe moeder die het luierverbruik van mijn meisje heeft bijgehouden totdat ze zindelijk werd (en dit is geen grap).. ze was 3 jr, 2 maand toen ze zindelijk was... Het eerste jaar: 1542 luiers, tweede jaar: 1298 luiers, derde jaar: 1275 luiers, vanaf derde jaar tot aan zindelijkheid: 358 luiers … dit brengt het luierverbruik van ons meisje op: 4473 luiers!!! Wanneer ik een luieremmer had gebruikt van angelcare met een navulcasette die 180 luiers kan verpakken kom ik op een rekensom van:….4473/180 = afgerond 25 navulcasette’s…. en 1 navulcasette kost je afgerond 7 euro…= 175 euro bespaard! En daarboven op komen de kosten nog van de emmer zelf die 30 euro kost…

 49. luga luga

  49

  Ik ben helemaal niet op de hoogte van zulke moderne gadgets en weet dus ook niet hoeveel ik hiermee kan besparen. Vorige maand is ons eerste kleinkindje geboren en omdat het vaak bij ons op bezoek zal komen lijkt het me wel heel leuk om zo'n moderne luieremmer te mogen gebruiken! Dat is wat anders dan hoe ik het vroeger met mijn kinderen moest stellen!!! Toen waren het nog katoenen luiers die je eerst moest laten weken en daarna in de wasmachine. Wat een zalige luxe is dat tegenwoordig!!!!!

 50. Kelly83 Kelly83

  50

  Uitgaande van de prijs van zo'n navulcassette (1 cassette per week), zou ik zo'n 416 euro per jaar besparen. Onze dochter is nu 7 maanden, gekeken naar de gemiddelde duur dat een kind zindelijk is (in Westerse landen tussen de 24 en 36 maanden), ga ik voor onze dochter nog zo'n 800 euro besparen. Maar omdat we ook heel graag nog een tweede kindje willen, scheelt dat ook weer zo'n €1040. In totaal dus een besparing van 1840 euro (en dan nog een paar rollen vuilniszakken eraf). Nou dat zou zeker een besparing van dik 1800 euro zijn! (en er dan van uitgaande dat er geen derde komt...) En nu maar duimen, want dit is dan voor zo'n bedrag wel een hele grote prijs die je kan winnen, haha.

 51. I.hege I.hege

  51

  Van vrienden gehoord dat deze emmer super werkt, wil ook graag zelf ontdekken hoe goed hij is! De besparing is alleen aan zakken al zo'n € 35,- tot € 40,-, nog maar niet over de aanschaf te hebben van de emmer zelf. Met twee kids in de pampers zou het een geweldige oplossing zijn tegen de onaangename lucht. Hopelijk mag ik hem winnen, we wachten af!

 52. Eleni Eleni

  52

  Hoeveel ik zal besparen durf ik niet te zeggen, maar elke euro is er een, en die kan ik dan weer spenderen aan andere leuke spulletjes voor de kleine spruit. Speelgoed, kleding, een uitstapje naar center parks met het gezin.. Deze emmer zou ten eerste geweldig staan op de babykamer, waar alle meubeltjes wit worden, en is een verschrikkelijk goede toepassing voor het milieu. En voor mijn neus. Ik wil alles zo hygiënisch mogelijk voor een kwetsbaar klein mensje, en dit lijkt me een ideaal systeem. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f1/Heart_coraz%C3%B3n.svg Love it!

 53. nessen nessen

  53

  Qua geld denk ik dat ik alleen de aanschaf bespaar. Is natuurlijk een ideale emmer. Maar het bespaart me vooral veel tijd om niet naar de kliko te hoeven lopen met die stinkluiers.

 54. dhemy dhemy

  54

  Het bespaart me in ieder geval een 'ruikende' luieremmer! en van de besparing kan ik mn kleintje verwennen met speeltjes.

 55. laura1978 laura1978

  55

  Ik ben nu 15 weken zwanger en er gaat een wereld voor me open! Diaper champ, navulcassetjes.... Ik kan me voorstellen dat je een emmer nodig heb voor de luiers maar dat er dan ook een Diaper champ bestaat is volkomen nieuw voor mij! Mama to be he... Hoeveel ik ga besparen daar heb ik dus nog werkelijk geen idee van, maar ik bespaar in ieder geval het geld voor de Diaper Champ mochten we winnen. Maar na dit gelezen te hebben ga ik me toch iets meer verdiepen in luiers weggooien enzo :)

 56. susanne79 susanne79

  56

  Ik ben wel toe aan een geurloze luieremmer. Ik denk dan ook dat ik er een hoop geld mee kan besparen. Zeker 84,95 + de navulcassettes. Ik denk dat ik zeker tussen de 500 en 1000 euro kan besparen. En dat geld wat ik bespaar kan ik dan mooi gebruiken voor mooie en leuke dingen te kopen voor onze kleine meid.

 57. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  57

  Heb nog geen luieremmer vind de emmer erg praktisch en zoals ik al lees bespaart het 20 euro per maand zijn de kosten van deze fantastische luieremmer er zo uit en dan bespaar je zelf. Wat zou ik deze graag winnen voor de baby uitzet.

 58. spa spa

  58

  De luieremmer die ik nu heb is adembenemend (pfff) en de DiaperChamp is adembenemend mooi! Als ik hem win krijg ik dat financieel ook meer lucht!

 59. poesemien poesemien

  59

  mijn zus heeft het oude systeem, met cassettes. Het systeem vind ik proper en inderdaad geen geurhinder. Voordeel van dit systeem is dat het iets handiger lijkt om te openen (t.o.v. dat van mijn zus) en dat je deze kunt gebruiken met gewone zakken. Het financiële voordeel is voor mij moeilijk in te schatten, de pamperperiode moet hier nog beginnen.

 60. rowanne rowanne

  60

  Nou het voordeel voor mij is zowieso de aankoop en de navullig laten we zeggen in totaal zo'n 350 euro zeker wel in de jaren van de luiers meegeteld, groetjes

 61. wandena wandena

  61

  Klein huisje en de geur dat blijft lang hangen. Zoiets is een goeie uitvinding. Voor mij te duur. Hopelijk win ik. Groetjes Wandena

 62. deeske deeske

  62

  ik kan er niet op besparen want zakken bij ons in de gemeente zijn gratis voor luierafval, maar het gaat mij ook niet om het besparen maar om de geur die er dan vrijkomt en dit heb je dan niet

 63. grootaars grootaars

  63

  wij zijn in verwachting van onze derde uk en hebben dus over 9 weken 2 kindje's in de luiers en er gaan er op een dag genoeg door :s omdat ons dochtertje een darm probleem heeft hebben we vaak vieze volle stink luiers en helaas hou je die vieze lucht niet weg uit de kamer en zou dit dus DE oplossing zijn voor ons. de aanschaf van dit product is veel maar je krijgt er na wel heel veel er voor terug dus is zo terug verdiend.

 64. sietske sietske

  64

  net als iedereen zou ik een inschatting kunnen maken wat me dit zou besparen... aanschaf, afvalzakjes die je anders in een emmer zou doen etc.... Ik denk dat deze luieremmer van onschatbare waarde is door gewoon je reukorgaan te besparen tegen de nare luierluchtjes. het maakt alles zoveel prettiger

 65. Muppie80 Muppie80

  65

  De luieremmer zal me zeker 15 per maand besparen, maar ook een hoop stank in de kinderkamer. Heb nu een luieremmer staan met een deksel en het is erg vervelend om steeds die deksel op en dicht te doen. De DiaperChamp is dan een super uitkomst waar je ook nog eens normale vuilniszakken in kunt doen ipv de dure navullingen die ik nu steeds moet halen.

 66. dragon dragon

  66

  Dit zou ook erg handig zijn voor speciaal onderwijs waar sommig kinderen nog luiers (helaas) moeten dragen. Dat zal een stank schelen op school. Dit zal mooi zijn als we deze kunnen winnen.

 67. Jolanda Jolanda

  67

  in september verwachten wij onze tweede dochter en met de ervaring die ik heb gekregen met de ontzettende stik luiers van mijn eerste dochtertje is deze luieremmer natuurlijk de oplossing voor de stank!!! Ik wil hem!!!!

 68. Goofypv Goofypv

  68

  Of de daimperchamp is hier een eerste levensbehoefte. Ideaal, flipflap en weg vieze luier...

 69. devilwoman devilwoman

  69

  ik ben al is gaan zien en het is iets heel handig zeker in de zomer dan heb ik geen geurtje in huis

 70. danielp danielp

  70

  Wij hebben een luieremmer waar cassetes in moeten. Helaas is de emmer nu al helemaal aan het stinken en kan ik de geur er niet meer uit krijgen. Heel erg fijn als je zoontje te vroeg is geboren en altijd dunne luiers heeft. Ons zinnetje is dan ook: De aroma komt je tegemoet, zodra je de emmer open doet. Wij zouden zeker € 30 à € 40 per maand besparen. Wat voor ons enorm zou schelen. Wij moeten ook speciale voeiding kopen voor onze zoon omdat hij een aantal allergieën heeft. Daardoor blijkt hij ook van die dunnen broeken houden.

 71. beveke beveke

  71

  Op de website maakte ik de berekening aan gemiddeld 8 luiers per dag: 520 € besparing, daar moet je de aankoopprijs bijtellen, want hier kan je hem gratis winnen hé? = dat komt totaal op zo'n 605€

 72. daphnehoogenboom daphnehoogenboom

  72

  Het bespaart ons een hoop kosten kwa vieze luchtjes, en de kosten om zelf een Diaperchamp aan te schaffen. Wij hebben sinds kort een eigen huisje waar ons dochtertje van nu 4 maanden oud een eigen kamertje heeft en nu over een week op potjes voeding overgaan waardoor haar luiers nog meer gaan stinken zou deze Diaperchamp een hoop besparen! We hebben nu een ouderwetse luieremmer dus je ruikt alles, kost verder niks maar het zou zo fijn zijn voor ons en haar als we die luchtjes kunnen besparen. Het ziet er modern uit, en past goed bij ons jonge ouders.

 73. nahsuusje nahsuusje

  73

  Ik bespaar er enorm veel euro's mee uit, aangezien wij in de gemeente gratis plastic zakken krijgen waar we luiers in moeten doen en deze gratis kunnen wegbrengen. Het enorme voordeel van de diaperchamp is dat deze zakken hier gewoon in kunnen. Geen gehannes met luierzak-casettes te zoeken en te kopen om vervolgens over te hevelen. Hoewel hij behoorlijk reukloos is komen er toch weleens poepluchtjes versmoord uit als je er een nieuwe luier indoet en hem dus andersom trekt. Wel een hele prettige diaperchamp die ik dus niet voor mezelf maar voor mn zusje wil winnen die hier ook enorm veel profijt van kan hebben want die van mij krijgt ze niet, zo blij ben ik ermee!

 74. carla2702 carla2702

  74

  Hallo, Waarom ik wil winnen??... Ik word soms gek van die stinkluiers!!! En ik denk honderden euro's te besparen. Het zou daarom helemaal super zijn als we winnen, want omdat ik ook studeer werk ik wat minder en kunnen we dat geld goed gebruiken!

 75. wandena wandena

  75

  In verhouding zijn andere mogelijke luieremmers duur. Deze ook met andere plasticzakken te gebruiken. Klein huisje en de lucht die is niet te harden. Fijn als je de lucht niet ruikt. Makkelijk schoon te maken en zakjes te vervangen. Als ik win bespaar ik zowiezo het aankoop bedrag. Kosten voor alles apart te kopen in verband met andere luieremmers. Ik kan het goed gerbuiken en daarom is deze mooie luieremmer geschikt voor ons. Hopelijk win ik. Vriendelijke groet, Wandena

 76. Woods Woods

  76

  Ik ga de Diaper Champ niet de "hemel in prijzen". Als ik wist dat deze luieremmer zo geweldig zou zij, zou ik hem al in huis hebben, en dus niet meer nodig hebben! Zoals een echte nuchtere Hollander: Eerst zien (gebruiken, dan geloven! Wij hebben een Sangenic luieremmer, waar ik eigenlijk niet kapot van ben. De cassettes zijn erg duur, maar ik vind hem ook niet erg fijn. Hij is erg laag, en voelt gammel aan. Ben vaak bang dat ik de deksel afbreek. Ik koop nu bij de AH kleine plastic zakjes en die gooi ik dan direct in de vuilnisbak buiten. Ook niet erg handig... Ik zou de Diaper Champ graag willen winnen, omdat ik vaak last van mijn rug heb. Omdat deze emmer een stuk hoger is, lijkt me dat wel ideaal, aangezien ik ook geen ruimte heb om de Sangenic ergens op te zetten. Wij hebben deze emmer niet gekocht omdat hij ons te duur is. Bovendien adviseerde de verkoopster de Sangenic....waarschijnlijk (achteraf) omdat we dan vaker terug moeten komen om cassettes te kopen. Zijn we dus nog veel duurder uit!! :S Om het moment zou ik dus een hoop rugpijn, stank en ongeveer 5,- euro per maand besparen. Met cassettes (die wij niet meer kopen) zou het ongeveer 18,- euro zijn. Toch weer zo'n 200,- euro per jaar!! Mocht ik de Diaper Champ winnen, zou ik mijn Sangenic aan mijn zus geven! Zij is moeder van 2 kleine kids, en gebruikt een "gewone emmer" met deksel!! Dus het stinkt enorm op de kamertjes! Met vriendelijke groet, Eva

 77. mama22 mama22

  77

  het bespaart ons geurzakken te kopen voor in de emmer. en onze emmer is vrij klein dus het bespaart ook nog een minder zakken en dat is weer goed voor het milleu.

 78. Joyce Engelse Joyce Engelse

  78

  Ik gebruik hem al jaren met veel plezier op het kinderdagverblijf. Nu ik zelf een kleintje verwacht is dit wat mij betreft dan ook de enige luieremmer die in aanmerking komt voor thuis :-) Dat gaat me zeker 150 euro per jaar besparen tov het gebruiken van een luieremmer met cassette!

 79. sebas112 sebas112

  79

  dit is een uitkomst voor heel veel mensen die lange dagen weg zijn en het bespaart veel euro,s.

 80. Anouk Geenen Anouk Geenen

  80

  Ik zou sowieso €84,95 besparen aangezien ik er nog 1 wil hebben voor op de babykamer. Ik heb er nu al 1 in de kamer van me zoon en een tweede onderweg waar ik ook graag zo'n geweldige emmer. Ben echt super tevreden over de diaper champ!

 81. Joyce de Vries Joyce de Vries

  81

  Zal al gauw 15 euro per maand besparen en het onhandige gezoek als de cassettes weer eens uitverkocht zijn! Met die 15 euro per maand kunnen we dan mooi een dagje extra naar het zwembad met onze waterratjes!

 82. Marije Suurbier Marije Suurbier

  82

  Het zal al gauw € 39,75 per maand besparen aan cassettes, plus dat deze een mooie hoogte heeft en inderdaad ruikloos is omdat onze zoon op een klein kamertje slaap ruik je het nogal snel als je dus een gewone luieremmer gebruikt dus deze zal heel goed van pas komen:-)

 83. Sarah Van den spiegel Sarah Van den spiegel

  83

  Binnenkort word ik onthaalmoeder. Dit zal geen 1 kindje of 2 kindjes zijn. Maar dit zullen er +- 5 zijn. Door deze luieremmer zullen er veel vieze geurtjes bespaard blijven en is er een veel frissere geur in de omgeving van de kindjes. Dit zou een gemak zijn voor mij en de kindjes, zo moet ik niet constant met de vieze pampers tot in de garage om deze weg te gooien in de vuilbak. Je zou de kindjes en mezelf een heel groot plezier doen. Alleen al door de frisse omgeving en het gemak voor mij.

 84. Piera mevr Slaviero Piera mevr Slaviero

  84

  voor de grootmoeder zou dit handig zijn want ze heeft er geen en met zomer in zicht is dit handig

 85. Giulianna Moura palha Giulianna Moura palha

  85

  ik ben een jonge moeder en krijg nog geen uitkering heb een zoontje van 6 maanden en geef maandelijks ongeveer 20 euro uit aan pampers en koop geur zakjes maar dat helpt niet egt, het bespaart mij 84,95 euro en van dat geld kan ik leuke kleertjes kopen of pamperss.

 86. Esther de groot klijnstra de Groot Esther de groot klijnstra de Groot

  86

  Deze reukloze luieremmer zou ik graag willen winnen voor op mijn dochter haar kamer ze heeft een slaapkamer van 3 bij 2 en een half en een gewone luieremmer kan daar niet staan vanwege de stank die er uitkomt. nu neem ik d luiers mee naar beneden maar als ik de DiaperChamp heb kan ik hem als hij vol is legen. en ik bespaar me heel veel geld door dat er geen navulring/cassete in hoeft die de meeste reukloze luieremmers hebben.

 87. Wendy Evers Wendy Evers

  87

  Ik ben vandaag 26 weken zwanger van ons eerste kindje, een zoon :) Ik verwacht dat ik met de Diaper Champ tot wel honderden euro's per jaar ga besparen. Ga er sowieso 1 kopen als ik deze niet win hoor. Geld besparen voor de leuke dingen dat is wat in deze tijden voorop staat, genieten van het leven!

 88. Sorbotrol Sorbotrol

  88

  Natuurlijk wil ik er eentje winnen. Met 5 beagles in huis wel erg handig. Honden zijn gek op babypoep en gaan aan de haal met volle luiers als ze de kans krijgen! Hoeveel we gaan besparen? Eens denken, Het scheelt zo ongeveer 1 cassette per 2 weken. Ons kindje wordt pas zindelijk als ze 3,5 jaar is. Dus rekent u maar uit! Volgens mij zo’n 900 euro. Pas dan vind ik dat er voldoende verdient is en mag ze op de echte grote mensen pot. En dan is het natuurlijk tijd voor een broertje of een zusje. Hoewel dat moeilijk kiezen zal zijn, wordt dat waarschijnlijk een tweeling. Daar geldt hetzelfde verhaal voor: pas zindelijk bij 3,5 jaar. En dan gaat het om 2. Dus da’s zo’n 1800 euro. In totaal: 2700 euro. Nou, daar kunnen we dan straks heerlijk van op vakantie gaan! En uiteraard wordt de DiaperChamp dan doorgeschoven naar een neefje of nichtje in spe, zodat er indirect nog eens flink aan verdiend wordt. Ik gok dat al mijn dochtertje later een kindje krijg, we er nog steeds mee aan het besparen zijn en dat hij nog steeds in de familie circuleert..... Wow.... dan komen we op een besparing van duizenden euro’s!!! Kortom: liever vandaag nog bezorgen dan morgen. :-)

 89. Henrieke Preuter Henrieke Preuter

  89

  Ik bespaar niet alleen mezelf, ook mijn man en familie, vieze luchtjes! Dat is toch onbetaalbaar?

 90. Jennefertje1 Jennefertje1

  90

  Ik zou graag zo'n DaiperChamp winnen. Ik heb een zoontje van een maand nu en zelf ben ik tiener moeder en leef van mijn moeder der geld wat al niet veel is omdat ze in een rolstoel zit en daarom is ons leef geld haar uitkering. Mijn kleine poep nu al flink war luiers op een dag ongeveer En dat nog wel 3 jaar zo door ga bespaart dat denk ik zo'n 2500 euro. Al het geld wat nu over is gaat al naar de kleine, met zo'n besparing kan ik misschien binnenkort goed door leren. Voor hopelijk daarna zelf helemaal voor mijn zoontje goed te kunnen zorgen :)

 91. marloes wognum marloes wognum

  91

  Ik denk dat mijn man met de daiper champ naast hem misschien wel durft te vershonen :) want al die geurtjes...

 92. Rianne kool Rianne kool

  92

  Het zou me een hoop ergernissen besparen! Mijn man laat namelijk op de meest vreemde plekken de luiers slingeren. Vaak gooit hij ze uit het raam naar buiten, maar dan liggen ze nog een tijdje in de (voor)tuin! Ook liggen ze boven aan de trap, onder aan de trap, in de badkamer, in de keuken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je komt wel een luier tegen. Deze fantastische daiperchamp kan je niet over het hoofd zien, dan heb ik dus weer een luiervrij huis!

 93. Laurine Laurine

  93

  Ik zou graag de daiperchamp winnen aangezien ik net 3 weken geleden bevalen ben van een hele mooie dochter! Ons mooie meisje is alleen wel heel goed in het produceren van vieze poepluiers!! We hebben toch wel minimaal 6 vieze poepluiers per dag! En daarnast ook nog de plasluiers natuurlijk. We maken nu gebruik van een emmer met een deksel maar een daiperchamp zou natuurlijk super zijn tegen de vieze geurtjes. Als we zouden winnen zouden we daarmee de daiperchamp besparen t.w.v. 85,95 en daarnaast ongeveer 20 euro per maand aan cassettes. Lijkt me super!

 94. lobkehaas lobkehaas

  94

  Het eerste wat ik dacht toen ik de advertentie over het winnen van de emmer zag, was: lekker dat ze de emmer cadeau geven, maar dan moet ik alsnog de speciale luieremmer zakken kopen. Niet dus!! Helemaal toppie. Ten eerste bespaar ik natuurlijk op de aankoopprijs van de emmer. En de zakken waren ook altijd erg duur. Ik betaalde 8 euro per cassette. Daar konden dan ongeveer 30 luiers in. Nu heb ik zo'n simpele luieremmer met een los deksel, die ze denk ik 20 jaar geleden nog gebruikten:-).

 95. peetje35 peetje35

  95

  Ik kan niet ruiken maar mijn man wel :-)

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >