Maak kans op een Croozer Kid For 1 in het roze!

Door: Mamaplaats 211 reacties

Maak kans op een Croozer Kid For 1 in het roze!

Het is vakantie en de fietsen worden weer uit de schuur gehaald om fietstochten te maken met de kleintjes. Wat is er dan handiger om de kids mee te nemen in een fietskar? Maak kans op een Croozer Kid For 1 in het roze!

Croozer Kid for 1

De Croozer Kid for 1 roze is een limited edition kleur en wordt geleverd met een klein buggywiel, groot loopwiel met wielophanging, fietsdisselstang met tweedelige universele koppeling en extra koppelingsstuk voor een tweede fiets. Een eenvoudig bedienbare parkeerrem is standaard. De Croozer biedt bescherming tegen botsingen met voor- en achterbumpers en een metalen chassis met zij-bescherming. Er zijn reflectoren aan de boven en zijkanten bevestigd en wordt geleverd met 5-Punts-Gordel en veiligheidsvlag.

Wat moet je doen?

Beantwoord de volgende vraag: Waarom zou jij deze fantastische fietskar moeten winnen en wat zou je met deze fietskar willen doen. Maak de volgende zin af : Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik...

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
211 Reacties

Reacties

 1. KvSabben KvSabben

  1

  Zonder pardon de kilo's van de zwangerschap er af kunnen fietsen in onze prachtige woonomgeving in de provincie Zeeland.

 2. MICH18 MICH18

  2

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik hem meteen achter mijn splinternieuwe MAMA S fiets bevestigen, zodat ik eindelijk met mijn kleintje rond kan gaan crossen!!

 3. marjow marjow

  3

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik vanaf ons nieuwe huis lekker langs het boerenland naar de opa en oma's fietsen met ons kleine meisje. Ze zijn stiekem een beetje bang dat ze de kleine meid minder vaak zullen zien nu we naar een dorpje verderop (7km) gaan. maar met zo'n geweldig hippe roze Croozer Kid zullen we eens laten zien dat dat onzin is :)

 4. Lobke Lobke

  4

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik mijn kinderen elke dag naar school kunnen brengen op de fiets. Mijn dochter wil nu zelf met de fiets naar school. Ik ga dan ook op de fiets, met achterop mijn dochtertje en in de fietskar mijn zoon. We doen er ongeveer 20 minuten over, want zo snel gaat ze nog niet. We hebben een fietskar, maar die is oud en mag wel vervangen worden.

 5. Clau-dya Clau-dya

  5

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… elke dag de blits maken in het dorp als ik mijn twee dochters naar school breng in dit super hippe karretje

 6. Bbrinksma Bbrinksma

  6

  Dan zou ik ons kindje veilig en makkelijk naar de opvang kunnen brengen en gezellig fietstochtjes kunnen maken met oma. We wonen dan ook in fietsprovincie Drenthe dus regelmatig fietsen hoort erbij. Zo kan de kleine er ook al vroeg aan wennen. De Croozer Kid for One ziet er ook nog eens supermooi uit, met de reflectoren, vlag en leuke roze kleur zal die ook zeker niet over het hoofd gezien worden! Zo kan ik mét mijn kindje op een hippe manier weer fit worden na de zwangerschap!

 7. Cindyjanssen87 Cindyjanssen87

  7

  Als ik decroozer KID for one roze zou winnen, zou ik met kleintje veilig en gemakkelijk kunnen vervoeren. Ik heb toevallig ook nog een roze miss grace. Ik ben zelf ma heel klein, en is soms erg onhandig om een kind voor op het stuur te hebben. In zo n croozer kun je de kleine veilig achter de fiets. Waardoor je dus ook een aantal km kunt maken, en je kleintje zit ook lekker comfortabel dan op zon hard kinderstoeltje ..en natuurlijk zitten ze ook beschut in de kar..

 8. kaatje197 kaatje197

  8

  Als ik de croozer kid for one roze zou winnen dan zou ik vragen of ik hem misschien in het blauw of groen mag omdat mijn zoon niet echt happy wordt als mensen denken dat roze een meisje is. Ik zou hem dan aan mijn moeder geven zodat zij ook met hem kan fietsen, voorop de fiets is gezien haar gehoorproblemen geen optie dus dit zou een uitkomst zijn!!!

 9. minimonkey minimonkey

  9

  Wat ik zou doen??.. samen met mijn man een gat in de lucht springen!! 'Hij' omdat hij dan kan gaan joggen op zijn papa-dag en ik omdat ik (wij) dan als het even mooi weer is lekker de fiets kan pakken om naar mijn ouders te gaan, boodschappen te doen, wat zwangerschapskilo's eraf kan trainen etc etc.. Ik heb al gezien dat er een babyhangmatje te koop is dus die wordt dan gelijk aangeschaft zodat de lol gelijk kan beginnen! (aangezien ons dochtertje nog maar 4 maandjes oud is..)

 10. Fenna Fenna

  10

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… hopen dat mijn volgende een meisje wordt! Maar hoe dan ook, zou mijn zoontje hem ook fantastisch vinden! Wij willen hem heel graag winnen!

 11. MamaCa MamaCa

  11

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik een stuk mobieler zijn!! Heb geen rijbewijs en als mama van 2 kindertjes (waarvan er nog niet in een fietszitje kan) zou het heel erg fijn zijn om niet zo afhankelijk van anderen en het openbaar vervoer te zijn! En dan kan ik veel meer leuke dingen doen met de kids, bv naar de kinderboerderij etc!!

 12. MIQUEKI MIQUEKI

  12

  uiteindelijk toch met iets ECHT meisjesachtig en roze trots met mijn dochtertje rondgaaan :)

 13. kaat kaat

  13

  Vanwege financiele redenen heb ik onlangs mijn auto moeten verkopen en doe ik nu alles op de fiets. Samen met mijn dochtertje woon ik in een klein dorpje waar gelukkig alles voor handen is maar met regelmaat moet ik toch ook weleens naar een verderop gelegen dorp of stad. Boodschappen halen of op visite bij Opa & Oma zal zoveel makkelijker gaan met een Croozer kid for 1! Mijn meisje zit dan droog én ik heb meer ruimte aan mijn stuur voor tassen e.d. Mocht ze er samen met de hond in passen dan zou het helemaal een feest zijn. Dan kunnen we ook nog eens met zijn 3-tjes weg. Ja, de Croozer kid for 1 zou hier zeer welkom zijn en heeeeeeeeel veel gebruikt gaan worden. Ideaal!

 14. kaat kaat

  14

  Even resumé... :) Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik veel minder afhankelijk zijn van goed weer omdat mijn meisje dan altijd veilig droog zou zitten.

 15. hillie hillie

  15

  Veel meer op de fiets stappen en de omgeving bekijken hier er is zoveel wat je nog niet gezien hebt

 16. martha68 martha68

  16

  dan zou ik veel meer op de fiets gaan en de wereld goed bekijken

 17. robinneke22 robinneke22

  17

  Als ik deze fietskar win, beloof ik plechtig aan mezelf aan jullie en aan mijn vriend :) dat ik onze dochter vanaf november (haar eerste schooldag) haar elke dag met de fiets naar school breng, welk weer het ook is :). Nu vind ik het zo zielig als het regent, dat ze nat wordt!! :)

 18. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  18

  Ik ben zoo blij dat ik nu lekker met mijn meisje in haar stoeltje kan fietsen.. Maar, ben weer zwanger, en dan kan ik dus weer de eerste paar maanden niet op de fiets weg, terwijl mijn meisje er zo dol op is.. Als ik deze zou winnen, kan ik heerlijk met baby én peuter op stap.. En heerlijk fietsen. En nog een hele gave kleur ook!!

 19. Esmee Braaksma Esmee Braaksma

  19

  eindelijk alleen met mijn dochtertje kunnen fietsen. Ik hoef haar dan niet in een zitje te tillen en kan op mijn manier op en afstappen, zonder bang te zijn te vallen. Met mijn aangepaste fiets kan ik gelukkig nu al wel mee fietsen met haar en haar vader.

 20. Dani15 Dani15

  20

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik lekker met mijn dochter op de fiets naar de dierentuin gaan. Geen getil meer als mijn dochter moe word en ik geen buggy mee heb. En geen hoofdje meer vast/tegen houden als ze op de fiets in slaap valt! En natuurlijk lekker pronken met zo'n mooie roze kar!

 21. w12345 w12345

  21

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen, dan zou ik heel trots met mijn kleinkinderen rond gaan rijden. Sinds ik, na mijn herseninfarct in 2005, een electrische fiets heb, zou dat samen met deze croozer gemakkelijk kunnen. Wat zouden de kleintjes dat leuk vinden. Ik zie hun blije gezichtjes al voor me!

 22. Monique van der Schaf Monique van der Schaf

  22

  Dan zou ik de kleine laten zien hoe mooi de natuur is en hoe zuinig we erop moeten zijn!

 23. Marjanne73 Marjanne73

  23

  met mijn kereltje lekker de bossen in gaan. heerlijk genieten van de natuur, Helaas geen auto en lopend is het bos te ver(10 kilometer)

 24. Amanda Aalmoes Amanda Aalmoes

  24

  Als ik de fietskar zou winnen dan zou ik vaker op mijn nichtje Evelien van 1 passen. Ik heb zelf een dochter van 3 en 1 die allebei bij mij op de fiets zitten, dus kan nooit met ze weg.

 25. wendy heesakkers wendy heesakkers

  25

  omdat ik niet durf te fietsen met mijn kleine meisje voor op de fiets is dit een grootte uitkomst, ze vind meegaan op de fiets heerlijk dus zou dit winnen echt geweldig zijn voor mij en mijn kleine meisje

 26. Emmy Emmy

  26

  Zou mijn kleine man IN een roze wolk zitten, want wat is er cooler dan door je mama rondgefietst te worden terwijl je heerlijk relaxed kan genieten van al het moois onderweg!

 27. Ineke Diphoorn Ineke Diphoorn

  27

  elke dag fietsen! Met straks 3 kindjes onder de 4 jaar zou dat anders niet meer mogelijk zijn. We hebben namelijk 2 kindjes van 2 (bijna 3) en 1 jaar en ons 3e wondertje is op komst. Groetjes! Ineke

 28. A van Spankeren A van Spankeren

  28

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik samen met mijn dochertje en zoontje heerlijk gaan fietsen naar het bos en daar de croozer kid eraf halen en dan lekker gaan wandelen met croozer door het bos.

 29. sjamanta sjamanta

  29

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik genieten! Wij hebben geen auto en doen alles op de fiets. Wat zou het een luxe zijn om met deze vrolijke fiets kar te winkelen, boodschappen te doen, op vakantie gaan, naar het bos te gaan, bij opi en omi te gaan spelen, naar de zuivelboerderij te gaan, naar school en de peuterspeelzaal gebracht te worden, naar de kinderboerderij te gaan, te gaan zwemmen en vooral er trots in te zitten. Iedereen zal met een glimlach naar ons kijken en zeggen: "kijk eens, die hebben plezier samen".

 30. Dorien1986 Dorien1986

  30

  Als ik de fietskar zou winnen dan zou ik super blij zijn! Mijn man en ik hebben namelijk beide geen rijbewijs en dus geen auto. Voordat mijn zoon geboren was, fietste ik kilometers, maar de kleine is nog te klein voor op een fietszitje!Dus ik zou heerlijke lange stukken met hem gaan fietsen, en niet meer afhankelijk zijn van het openbaar vervoer!

 31. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  31

  Geweldige oplossing! Kan ik mijn kindje straks zelf ophalen van de oppas, zonder dat ik hoef te wachten tot mijn vriend terug is met de auto! Zo'n maxi cosi dragen voor achter op de fiets vind ik nl helemaal niets!

 32. Dana Dana

  32

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik opnieuw willen leren fietsen en het nooit meer gaan verleren.

 33. Nicole beeris Beeris Nicole beeris Beeris

  33

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… Mijn drie zonen eindelijk tegelijk kunnen vervoeren. Ik zou op de fiets stappen en heerlijk naar het bos gaan. En dat hij roze is maakt mij niets uit, minimaal 1 zoon is stapeldol op roze en zou hem fantastisch vinden en bovendien, mama mag toch ook wel eens iets oze!

 34. Nicole beeris Beeris Nicole beeris Beeris

  34

  hihi roze dus zie laatste zin ;-)

 35. Corine86 Corine86

  35

  Het winnen van de Croozer Kid for 1, zou voor mij de ultime oplossing zijn voor mijn vervoersprobleem. Mijn man zit al 4 jaar in de ziektewet en dat brengt de nodige financiele problemen met zich mee. Zeker omdat hij maar 50% uitkering krijgt. Onze oudste zoon gaat naar school, maar de andere (oppas)kids moeten ook mee en dat gaat helaas niet op 1 fiets! De Croozer Kid for 1 fietskar zou hier dagelijk goed gebruikt worden voor de 4x heen en weer naar school en in het weekend voor een leuk fietsuitstapje al dan niet naar opa en oma

 36. Esther van Ommen Esther van Ommen

  36

  Heerlijk fietsen met mijn dreumes zoon en baby dochter van 2 maanden. Vanochtend hadden we het ernog over dat we het zo jammer vonden dat we niet konden fietsen en dat zo'n fietskar toch wel erg makkelijk is.

 37. Sofie Marechal Sofie Marechal

  37

  de hele wereld laten zien wat voor een coole fietskar wij wel hebben en hoe blij we zijn dat we ons kleine meisje op deze manier de mooiste plekjes op aarde kunnen tonen!

 38. thetankgirl thetankgirl

  38

  Met mijn meiske in weer en wind naar buiten gaan, lekker op stap. Met mooi weer naar het weiland achter mijn ouders hun huis, naar de koei'n kijken ;) Ik hoef mij geen zorgen maken over de buggy die ik aan de fiets moet bevestigen, of dat ik met minder weer uitglij en omval met de fiets, de kar blijft staan, en mijn dochtertje blijft er veilig in zitten. Ook kunnen we dan makkelijk naar andere omliggende steden fietsen, zonder dat ik mij zorgen hoef te maken om regen (kleine zit lekker droog), of parkeertarieven. Fietsen vindt mijn dochter geweldig, ze kijkt om zich heen, en kraait het uit van plezier. Het voordeel van deze wagen is dat hij niet zo breed is.Normaal zou ik niet zo snel met een fietskar het centrum in fietsen en even gaan shoppen. En we hebben maar 1 kind/dreumesmeisje, dus waarom dan een kar voor 2? En de roze kleur is helemaal geweldig, wij hebben voor onze meid alles in het roze, roze kamer, roze kinderwagen. Daar hoort gewoon een roze fietskar bij!

 39. Cora Cora

  39

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik mijn zoontje de natuur laten zien, koeien, schapen, weilanden, bloemen. Hij vind het (nu nog) voorop de fiets prachtig. Die lach op zijn gezicht spreekt boekdelen!!! Met deze Croozer zou ik hem ook mee kunnen nemen als het wat kouder is of regenachtig!

 40. Katja Zambib-Otten Katja Zambib-Otten

  40

  straks als mijn dochter naar het gastoudergezin gaat (nog maar een paar weekjes en dan is het zo ver, slik...) haar elke dag op de fiets brengen. Goed voor mij, mijn dochter, én het milieu!

 41. quintathyme quintathyme

  41

  als ik de croozer kid one roze zou winnen kan ik eindelijk op eigen vervoer met mij kleine overal na toe fietsen. ik moet alles lopend doeb heb geen auto en de croozer kid is voor mij erg handig dan hoef ik niet meer met openbaar vervoer of ver te lopen kan de kleine erin koppel hem aan me fiets en kan dan lekker erop uit. zoals naat het strand of zwembad.

 42. Arbey Arbey

  42

  Dan zou ik super blij zijn en heerlijk gaan rondfietsen met mijn kleine man!

 43. Brenda de vries de Vries Brenda de vries de Vries

  43

  Ik ben met mijn oudste zoon gevallen met hem voor op de fiets. Het heeft even geduurt dat ik weer durfde te fietsen! Maar alleen met een kind achterop! Nu heb ik 2 leuke jongens en kan ik alleen op pad als iemand met mij mee fiets en een van de jongens op de fiets neem. Op deze manier zou ik geweldig kunnen fietsen met alle2 de jongens, eentje in de kar en eentje achterop! Lijkt mij super!

 44. Esther Heuvel Esther Heuvel

  44

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen, dan zou ik samen met mijn dochtertje langs de Zandvoortse boulevard 'croozen' ....

 45. manuela schaap manuela schaap

  45

  Als ik de Croozer Kid for one Roze zou winnen, Ben ik helemaal buiten zinnen!. Blij zie je mij dan buiten, Met mijn 2 kleine spruiten!. Een in de croozer en 1 in een fietsstoel, Er veranderd voor mij een heleboel!. Het wordt ´croozen´tussen peuterklas en groep 1, Zo blijft deze drukke mama op de been!

 46. Dieuwertje Dieuwertje

  46

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen zou ik heeeeeeeeeel blij zijn! Aangezien ik sinds dat ik een auto ongeluk heb gehad niet meer zelf durf te rijden en nu dus alles met de fiets doe, zou ik minder afhankelijk zijn van andere mensen. Ook mijn moeder rijdt niet graag auto en zij past 1 keer in de week op, dus er zouden 2 mensen heel blij worden. Vooral omdat zowel mijn moeder als ik dan ook niet afhankelijk zijn van het weer. En mijn man en ik fietsen graag in de vakantie, kunnen we dat plezier overdragen aan die kleine!

 47. Mien83 Mien83

  47

  Dan zou ik die aan mijn pas gekochte moederfiets koppelen en mijn prinsesje een echt prinsesje laten voelen!

 48. Muisje Muisje

  48

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik…heerlijk door Limburg kunnen fietsen met onze zoon. Vaak hebben we geen auto omdat papa moet werken, maar we willen soms toch graag naar opa, opvang, of gewoon lekker van de zomer genieten etc. ook als papa werken is. Met de fiets zijn die kilometers veel makkelijker, want als we zouden moeten lopen, zijn we nog wel even onderweg =) En het mooie is, onze kleine man kan er ook in slapen als we onderweg zijn. Dat vinden we bij fietsstoeltjes wat onhandig.

 49. Elise Logtenberg Elise Logtenberg

  49

  ... Ons kindje veilig naar de oppas kunnen brengen. Die wonen aan de andere kant van het dorp, en mijn man heeft de auto overdag nodig. Het is nu nog een vraag hoe we onze baby straks dus naar de oppas brengen. Maar dit zou de ideale oplossing zijn!!!

 50. Kitty Teeffelen Kitty Teeffelen

  50

  Met mijn kleinzoon veel gaan fietsen en hem kennis laten maken met koeien, schapen, paarden, bloemen en alles wat we onderweg tegenkomen.

 51. Bianca Buonfanti Bianca Buonfanti

  51

  als ik de croozer kid for one roze win zou ik hem naar opa en oma doen. zij fietsen heeeel veel met mijn dochtertje rilana omdat ze hier van geniet. ( alleen fietsen met een buggy achterop vinden ze te ingewikkeld haha)

 52. Wilhelmina Bakker Wilhelmina Bakker

  52

  dan zou ik vaker op pad kunnen met mijn 5 kinderen en ik zou hem meenemen op vakantie dan kunnen we toch fijne fietstochten maken ik heb namelijk een tweeling van 7 jaar een dochter van 3 jaar en een tweeling van 5 maanden zou heel fijn zijn als ik hem zou winnen zal veel plezier geven in ons gezin en veel gebruikt worden

 53. sandra sandra

  53

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik…een gat in de lucht springen omdat ik dan eindelijk lekker een eind in de duinen kan gaan fietsen!! In 1999 heb ik een ongeluk met de fiets gehad waarbij in mijn kaak gebroken heb en vin dhet nu zo eng met een kleintje voorop te fietsen dat mijn fiets in de schuur staat te wachten op de dag dat ik het wel durf.....dat is zonde. Maar met een fietskar zou ik zo onwijs geholpen zijn en eindelijk weer durfen fietsen :D

 54. danielp danielp

  54

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik er lekker op uit trekken met mijn zoontje. Mijn zoontje heeft een lagere weerstand waardoor dit de ideale uitkomst biedt zodat hij beschermd vervoerd kan worden op de fiets zonder dat hij ziek wordt. Wij kunnen dan overal naartoe fietsen zonder problemen en lekker genieten van onze mooie omgeving!

 55. Nel van Buren Nel van Buren

  55

  Dan zou ik hem aan mijn dochter geven zodat ze eindelijk met haar scootmobiel op pad kan met de kids

 56. kvh88 kvh88

  56

  Roze vind ik een geweldige kleur! Bij ons is ons 2de kindje op komst en dit lijkt me ideaal. Met 2 kinderen op de fiets en wat boodschappen wordt je fiets wel erg zwaar en is het moeilijk om evenwicht te bewaren. Met een croozer word dat zoveel makkelijker. Je hoeft geen 2 fietsstoelen op je fiets te maken en hebt toch wat ruimte voor bagage/boodschappen. Ook super veilig voor je kind en je kind blijft droog als het regent. Erghandig dat je hem ook kan opvouwen.Het lijkt me echt een super product en zou zeker veel vaker de fiets pakken!

 57. Marloes Spaans Marloes Spaans

  57

  Als ik de Croozer Kid One Roze zou winnen. Dan zou ik op fietsvakantie gaan samen met mijn dochter. Ik zou haar dan meenemen naar de Ardennen omdat ze zo klein als ze is, nu al houdt van alle natuur. Ze kijkt haar ogen uit!! Deze fietskar zou perfect zijn om haar veilig mee te kunnen nemen en haar te beschermen tegen de weersomstandigheden!

 58. Gerdien De haan Gerdien De haan

  58

  heerlijk op stap gaan mijn zoon en man.

 59. karlijn karlijn

  59

  Als ik de Croozer Kid One Roze zou winnen, zou ik nu al op de fiets naar mijn werk kunnen. Nu moet dat helaas met de auto, omdat de kleine nog niet in een kinderstoeltje mag zitten op de fiets en ik hem toch op het kinderdagverblijf af moet zetten... Ik mis het fietsen heel erg!

 60. Séverine Hendriks Séverine Hendriks

  60

  Als ik de Croozer Kid One Roze zou winnen zou ik mijn dochtertje heel gelukkig maken. Dan kunnen we namelijk weer lekker met de fiets op pad, bijvoorbeeld naar de zwemles, want de tassen kunnen er ook in! Met de komst van haar broertje was dat helaas niet mogelijk, want zowel haar stoeltje als de maxicosi drager moeten achterop! Ze moet al zoveel aandacht inleveren, dus als ik haar nu wat kan teruggeven zou dat geweldig zijn. Bovendien zal ze het schitterend vinden om een "eigen fietstentje" te hebben!

 61. Martine Martine

  61

  Als ik de Croozer kid one roze zou winnen, dan zou ik samen met mijn dochtertje gaan camperen op de fiets. We zouden nooit meer hoeven kijken wanneer het uitkomt. We zouden zomaar zelf weg kunnen gaan!

 62. Sylvia Poepe Sylvia Poepe

  62

  Als ik de Croozer kid one roze zou winnen zou ik heerlijk op stap gaan met de twins de andere twee kinderen en papalief. lekker toeren door de omgeving waar voor een ieder nog van alles te beleven valt

 63. Kim Liewes Kim Liewes

  63

  Als wij de fietskar zouden winnen: Zou ik gelijk een aantal hotels boeken en heerijk op fietsvakantie gaan in Nederland. Heerlijk genieten voor onze dochter en ons! EN ik zou lekker naar de stad kunnen fietsen vanaf dan, want met de buggy op de fiets is wel zo'n ELLENDE! Groetjes Kim * fingers crossed, ik zou hem zo graag willen winnen

 64. Nanda van Leeuwen Nanda van Leeuwen

  64

  Als ik de Croozer kid one roze zou winnen zou ik mijn prinsesje en haar 2 viervoetige vriendjes door heel Amsterdam rond rijden en de leukste plekjes van de stad laten zien! Maar als eerst naar het paleis op de Dam want daar is ze zo weg van! Dus zoals een echte Prinses betaamt zou ik haar in haar roze koetsje daar heen fietsen!

 65. Kim Liewes Kim Liewes

  65

  Als ik de Croozer Kid zou winnen dan: zou ik een aantal hotels boeken en heerlijk op fietsvakantie in Nederland gaan. Voor onze dochter genieten en voor ons! OOK zou ik eindelijk met de fiets op pad kunnen, want een buggy op de fiets is echt ELLENDE. Gr. Kim * fingers crossed

 66. Kim Liewes Kim Liewes

  66

  Als ik de Croozer Kid zou winnen dan.. ..zou ik een aantal hotels in Nederland boeken en heerlijk op fietsvakantie gaan. Voor onze dochter genieten en voor onszelf! Ook zou ik eindelijk met mijn dochter met de fiets op pad kunnen. Dit doe ik nu niet, omdat een buugy meenemen op de fiets is echt een groot drama! Gr. Kim * fingers crossed

 67. tinekepralineke tinekepralineke

  67

  .... zou deze 30-jarige mama-in-wording (allereerste "baby on board"!) binnenkort enthousiast kunnen nadenken over een leuk uitje met haar spruitje, aangezien het eindelijk halen van een rijbewijs (geef-het-nu-maar-beter-gewoon-op) voorlopig geen optie is! Ik zou dus geweldig, enorm, heel erg blij zijn met zo'n superdeluxe Croozer Kid !!

 68. marieke veen marieke veen

  68

  ... Weer heerlijk het Hollandse weer trotseren en op de fiets naar het strand of lekker door de polder dwalen. Mis het fietsen echt nu onze jongste nog te klein is om voorop de fiets in het zitje te zitten.

 69. Sarina Sarina

  69

  Kan ik heerlijk de kleine met de fiets naar en van het kinderdagverblijf brengen en zelf weer naar en van het werk fietsen. Daarnaast kunnen we heerlijk met zijn drietjes knooppunten gaan fietsen in ons mooie landje

 70. Leintje Leintje

  70

  Wij willen deze kar heel graag winnen omdat we ons rot ergeren aan ouders die met de auto de kinderen naar school brengen! Nu we een baby hebben die niet op de fiets kan moeten we wel maar met deze kar zouden we gelijk de auto in de stalling zetten en heerlijk fietsen!

 71. eefie87 eefie87

  71

  Ons dochtertje is nog te klein voor een fietsstoeltje. Ik zou met deze croozer lekker met haar rond gaan fietsen om mijn conditie terug te krijgen. Ze is ook heel nieuwsgierig, ik weet zeker dat ze het fantastisch zou vinden om mee te kunnen!

 72. Melisse Velde Melisse Velde

  72

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan - Weet ik al wie ik hier blij mee maken kan - Zal ik vertellen wie? - Mijn meisjes Noa van 10 maanden, en Evy van drie - De een lekker bij mama op de fiets, voorop - De ander als echte prinses in haar eigen kar, top! - Wat een superaanwinst zou dit zijn - Ja, een Croozer Kid for One lijkt me echt superfijn!!

 73. Sharon80 Sharon80

  73

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen, Dan zou ik… mij niet meer hoeven op te geven voor een lesje spinnen! Ik trek er dan met mijn meiden heerlijk op uit, Lekker met ons drieën per fiets, vooruit! Voor mama goed voor de slanke lijn, En een fijne manier om samen in de natuur te zijn.

 74. Kim Liewes Kim Liewes

  74

  Och jee, wat ben ik ook onhandig! De site liep een aantal keren vast en ik telkens weer het verhaal opnieuw typen. Maar nu zie ik dat hij elke keer wel geplaatst is. SORRY iedereen, ik wilde jullie niet bestoken met reacties van mij en al helemaal niet met elke keer hetzelfde verhaal. Succes iedereen! gr. kim

 75. Nathalie van den Enden Nathalie van den Enden

  75

  Ik zou heel graag de croozer kit for 1 willen winnen omdat wij dan samen met ons dochtertje eindelijk kunnen fietsen! Mila ons dochtertje van 7 maanden heeft heupdysplasie met een luxatie erbij in licht in een spreidbroek pavlik bandages!!! Fietsen is onmogelijk omdat mila niet in een fietsstoeltje kan!! Dus zou dit zo fantastisch zijn! Heerlijk fietsen met het hele gezin!!

 76. Amanda Hoek Amanda Hoek

  76

  Eindelijk eens wat vaker eropuit trekken met de fiets zodat ik mijn dochter onze mooie omgeving wat meer kan laten zien samen met haar vriendje!!!

 77. Nathalie van den Enden Nathalie van den Enden

  77

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik…samen met ons dochtertje mila die een heupdysplasie met luxatie erbij heeft eindelijk kunnen fietsen! Mila kan niet in een fietszitje zitten omdat de spreidbroek pavlikbandages in de weg zit! Heerlijk de fietsen zou een droom zijn...!

 78. Jokki Jokki

  78

  ... helemaal happy zijn! Ik heb geen rijbewijs en moet dus alles op de fiets doen. Alleen gaat dat prima, maar met de kindjes blijft het lastig!

 79. Darline Ardenoy Darline Ardenoy

  79

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen, zou ik er een levensgrote roze strik om doen en die fier als een gieter aan mijn zwangere dochter schenken. Ze woont in de stad en kan niet autorijden, dus die Croozer zou echt een hemels geschenk zijn!

 80. kristelgloudemans kristelgloudemans

  80

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… Gaan fietsen met mijn meiden, door bossen en door heiden. Papa mag natuurlijk ook mee op stap, wat zullen we zingen van blijdschap. Met deze leuke beweging vallen we ook nog eens af, Dat is voor ons zeker geen straf. Super leuk met zijn allen, wat zullen we gaan knallen. De zusjes gezellig samen, wat een lol zullen ze hebben ik weet zeker dat ze dit zullen beamen. We zullen met zijn allen heel hard gaan hopen, dat we binnenkort niet meer hoeven lopen. Dat we binnenkort lekker met de fiets kunnen, wauw wat zou ik dat mijn gezin en mezelf gunnen! Wat een super leuke actie van Mamaplaats Dat verdient een ERE PLAATS!!

 81. charlene engels charlene engels

  81

  Aangezien ik pas een fiets heb gehad maar helaas nog geen fietsstroken voor die kleine meid van ons, doen wij graag mee aan deze actie. Dat zou super zijn zodat ik eindelijk lekker een keer op de fiets weg zou kunnen ipv met de auto. Top actie

 82. Nancy Linssen Nancy Linssen

  82

  Dan zou de auto er echt uit kunnen want dan kunnen we boodschapjes, gaan doen met de Croozer, goed voor het milieu voor de nieuwe generatie.

 83. Wendy Webers Wendy Webers

  83

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik elke dag een ritje maken met mijn 2 dochters. Zij vinden het heerlijk om in de buitenlucht te vertoeven, net als ik. Met de Croozer Kid for One kan ik de kleinste veilig meenemen terwijl de oudste zelf op haar roze fietsje trappelt!

 84. Pooh Pooh

  84

  Ik zou graag winnen zodat we eindelijk naar het strand kunnen fietsen ons kleintje kan nog niet zitten en in de auto is het gewoon veelste warm en deze kar is perfect we kunnen nu met warm weer ook lekker op pad zonder met een huilende baby (5mnd) te zitten omdat ie het zo warm heeft, want hij ziet graag alles.

 85. RekekkaKerri RekekkaKerri

  85

  Als ik de Croozer Kid One Roze zou winnen, dan zou ik samen met mijn kleine de prachtigste fietsroutes gaan verzinnen! En dan maken wij zeker de blits als ik met deze prachtige Croozer voorbij flits! Heel wat hoofden zullen draaien, zo'n gave kar en een kindje wat van plezier heerlijk zit te kraaien!

 86. mamanaatje mamanaatje

  86

  Ik weet zeker dat mn dochter het prachtig zou vinden om in de Croozer Kid for One mee te mogen op de fiets! Ik zou dan dus veel meer gaan fiesten, omdat je zelfs met een beetje regen geen reden meer hebt om niet te fietsen. Ik kijk er nu al naar uit!

 87. averweij averweij

  87

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… eindelijk weer eens op de fiets kunnen stappen met mijn zoontje van 2 1/2 achterop en mijn dochterje van 3 maanden in de croozer. Eindelijk weer een beetje bewegen, vrij zijn om met mijn 2 kinderen lekker met het mooie weer (ik fiets ook met regen hoor, maar liever heb ik het droog ;))naar het dorp te gaan of naar opa of oma en niet afhankelijk zijn van mijn man en of hij wel of niet de auto nodig heeft voor zijn werk. Ik fiets liever dan dat ik auto rij en het is nog veel beter voor het milieu ook.

 88. Brigitte Dombweg Brigitte Dombweg

  88

  al ik de croozer kid for zou winnen dan zou ik happy zijn,,ik zou dan lekker met me zoontje van uit uithoorn lekker naar amsterdam fietsen.langs de amsteldijk een rit van anderhalfuur. ik hou ontzettend van fietsen,langs de koeien paarden en schapen,en me mannetje houd er ook van. ik wens iedereen s6 en ik hoop dat ik hem mag winnen. groetjes brigitte

 89. hakunamatata hakunamatata

  89

  Dan zou ik gillen van blijdschap omdat dat een hoop geld van in mijn spaarpotje scheelt. :) Eerlijk he..... Ik heb een fietskar nodig omdat Geuk 4 zich in dec laat zien, hierna gaat het gewone leven ook door en zal ik met de derde gewoon naar zwemles moeten. Zonder auto en met zwembad op15 min fietsen is dat in het begin met baby wel lastig. Manlief staat op voetbalveld met andere twee knullen dus die heeft auto nodig, gezien voetbalvelden meestal niet in de buurt liggen Dus fietskar noodzakelijk. Winnen is altijd leuk en als je iets kunt winnen wat je hard nodig hebt helemaal!! Ik ga duimen voor mezelf en geuk 4

 90. sannedegroot sannedegroot

  90

  Wat een mooie kar! Ik zou als alleenstaande bom-moeder hier veel plezier van kunnen hebben! Ik heb geen rijbewijs dus zo'n mooie kar zou hier zeker van pas komen! Fietstochtjes, er mee op vakantie gaan maar ook alleen voor het halen van boodschappen. En dan maar hopen dat de baby in mijn buik een meisje is... maar mijn dochtertje en ik zouden hem in ieder geval geweldig vinden! Lijkt me super handig!

 91. zwannie vasse zwannie vasse

  91

  Dan zou ik weer heerlijk gaan fietsen met mijn 2 dames en bijbehorende papa! Nu gaan we om de beurt met de oudste fietsen en blijft de ander thuis met de jongste..

 92. Jasmijn Reits Jasmijn Reits

  92

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik lekker kunnen fietsen omdat ik ook 9 maanden na de geboorte van onze dochter Julia nog last van mijn bekken heb en hierdoor niet zo ver kan lopen. Mijn vriend kan gaan hardlopen met zijn kleine meid in de wagen. Mijn ouders kunnen erop uit als ze op haar passen op de wekelijkse oppasdag. Kortom: hij zou eerder slijten van het gebruik dan dat hij opgeborgen staat!

 93. hartjesbaby hartjesbaby

  93

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik met onze drie wondertjes op de fiets kunnen. Nu kan dat niet omdat de stoeltjes vol zijn. En dan kunnen we heerlijk genieten van de natuur om ons dorp.

 94. fatimabdelkader fatimabdelkader

  94

  Als ik de Croozer kid for One Roze zou winnen zou ik me kleintjes erin de doen en lekker gaan fietsen in de open lucht heerlijk lijkt me dat.

 95. Martine Gielen Martine Gielen

  95

  Met onze dochter Julia en met de overbuurvrouw en haar 2 ling lekker kunnen gaan fietsen. Met zo'n roze fietskar maken we de blitch met z'n vijven! Wat willen de dames nog meer?!

 96. Melanie Jamy Melanie Jamy

  96

  Wat gaaaaaaaaaaaaaaaaaaf! Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik natuurlijk mijn kind hierin showen aan de hele wereld, aangezien ik geen auto heb zou dit echt geweldig zijn. <3

 97. Zonnetje Zonnetje

  97

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik veel vaker op de fiets gaan en mijn kleine meisje wegbrengen naar opa & oma en naar het kinderdagverblijf. Maar ik zal hem ook veel gebruiken voor zomaar een ritje. Wat een gave kleur staat leuk naast mijn vrolijke vanille kleurige autootje.

 98. Miranda Sloos Miranda Sloos

  98

  Als ik de Croozer kid for One Roze zou winnen zou ik Compleet van mijn fiets problemen af zijn....met 4 kinderen fietsen is lastig...maar dan niet meer ! Ik zou zeker veel vaker met de kinderen gaan fietsen.

 99. Esther de groot klijnstra de Groot Esther de groot klijnstra de Groot

  99

  ik zou vaker de fiets nemen inplaats van de auto. Zelfs als het regend kan ik de kinderen droog vervoeren. Ik woon in een groot dorp waat de winkels niet ver van huis zijn maar ik ga bijna altijd met de auto, omdat ik altijd 2 kinderen mee moet hebben en dit op de fiets niet echt gaat als ik ook nog boodschappen mee moet nemen. En dan krijgen de kinderen ook weer wat frisse buitenlucht binnen.

 100. Ingrid Hofman Ingrid Hofman

  100

  ik zou vaker met de kids overal heen fietsen,zoals naar de speeltuin ,of door de bossen fietsen en winkelen en overal heen fietsen.

 101. dre dre

  101

  als ik de Croozer kid for one roze zou winnem dan zou ik een heel gelukkige mama zijn want momenteel heeft me vriend iedere dag de auto nodig ivm zn nieuwe baan kan ik makelijk na oma en of de tantes fietsen

 102. Liane Weseeling Liane Weseeling

  102

  .....heel erg blij zijn. Ik hou erg van fietsen, het zal voor de kleine geweldig zijn in de Croozer Kid for One Roze. Lekker fietsen in de gezonde buitenlucht in Zwolle naar Hattem. Het zou fantastisch zijn !!! Niks is gezonder dan de fiets te pakken en de auto te laten staan, als er ook nog een fantastische fietskar achter de fiets zou zitten, dan is het helemaal feest !!!!!

 103. ejwever ejwever

  103

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan ga ik daarin heerlijk kraaien en over een poosje naar iedereen zwaaien! Ik steel helemaal de show, doe hem mij maar cadeau! Liefs Linthe (5 mnd)

 104. MommieBlessing MommieBlessing

  104

  Bij zoveel reactie lijkt het me moeilijk kiezen wie hem nu verdient,ik kan hem goed gebruiken daar we geen auto hebben en me dochtertje van 5 samen met haar nieuwe broertje of zusje (ik ben nu 6 maanden)zeker er baat bij hebben kan ik alleen zeggen met een beetje geluk is die van jou dus ik duim gewoon voor iedereen

 105. ons_b ons_b

  105

  meer gaan fietsen. Mijn dochtertje vind het heerlijk op de fiets. in de Croozer kan ze nog meer rondkijken dus dat zou ze gewelig vinden. En als straks haar zusje er is kan zij ook mee.

 106. Jenny Brijs Jenny Brijs

  106

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik die aan mijn dochter geven zodat zij met haar dochter iedere dag met de fiets naar de kribbe kunnen fietsen. Mijn kleindochter zal dit heel leuk vinden omdat ze altijd alles wil zien.

 107. Sandra Teune Sandra Teune

  107

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik ... 'Iedereen jaloers maken' aldus mijn dochter Yara. En voor mama ideaal om zo de zwangerschapskilo's kwijt te raken, want het is elke dag weer een feest om zo met m'n meiden op de pad te mogen gaan!

 108. kxsje kxsje

  108

  Hoe super zou het zijn als ik op mijn gloedje nieuwe Mambo Deluxe mama-fiets, kan rondracen met dit superleuke karretje erachter. Weet zeker dat iedereen me hier zal nakijken. Wat een prachtig ding...

 109. henny henny

  109

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik…samen met mijn kleindochter iedereen laten zien wat ik op mamaplaats gewonnen heb.

 110. Bianca Hermens Bianca Hermens

  110

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… met me zoon 12 jr, Dochter 8jr en dochter van 10 maanden lekker fietsen door de natuur.

 111. chayenne chayenne

  111

  Met deze hippe roze Croozer Kid zou ik met onze 2 lieve madammekes uiteraard ook in het roze de wereld uit fietsen. (Ongeveer 27 km want langer is ons wadden eilnd niet)en helemaal de blits maken...

 112. Alice Beens-Gorter Alice Beens-Gorter

  112

  Als ik de Croozer Kid for Roze zou winnen dan kunnen we eindelijk weer eens op de fiets lekker rond krossen door Overijssel. Met de zoon van 8jaar en de kleine is net 7 maand oud.

 113. wendy leeuwen wendy leeuwen

  113

  Als ik de 'Croozer Kid for One Roze' zou winnen dan zou ik... ... heerlijk op de fiets weg kunnen met mijn drie dochters (3 jaar, bijna 2 jaar, 2 maanden), zonder verder afhankelijk te zijn van anderen. Ik fiets graag en mijn dochters houden ook helemaal van het buitenleven :)

 114. ausje ausje

  114

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik…heerlijk rondfietsen met mijn kids door het bos en over elk pad en bij een klein buitje worden hun lekker niet nat!

 115. Mltje Mltje

  115

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik mijn leven kunnen vervolmaken met nog een kindje erbij.

 116. Natasja79v Natasja79v

  116

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik in 1 klap een hele hippe en mooie oplossing hebben voor mijn vervoersprobleem van onze 3 kindjes straks. Ze zijn nu 3 jaar, bijna 2 jaar en we verwachten ons 3e kindje eind oktober.

 117. sammie1987 sammie1987

  117

  eerst mijn fiets uit het stof moeten trekken. We zijn verhuisd en ik ging eerst overal met de auto heen, met de Croozer heb ik geen excuus meer :)

 118. mariska oit mariska oit

  118

  dan kan ik eindelijk met mijn 3 kinderen weg oppad met de fiets geen auto heerlijk

 119. H vd Zee H vd Zee

  119

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik eindelijk met z'n allen, als gezin kunnen fietsen. Bij 2 dochters hoort gewoon een gave roze Croozer. Deze Croozer past ook nog eens heel goed bij mama haar roze fiets.

 120. Maris van Tol Maris van Tol

  120

  Zou ik meer gaan fietsen en ook langere stukken want dat lijkt me lekkerder zitten voor me kleine smurf dan voor op. En roze bij me dochter en mij perfect aangezien tess is nog geen 2 nu al voorkeur heeft voor de kleur roze!! En tess en ik wonen dicht bij het strand waardoor het nog makkelijker is om alles mee te nemen. Daarom zouden tess en ik graag willen winnen!!!!

 121. mony mony

  121

  ...dan zu ik heerlijk rondfietsen door het Friese landschap. Benzsine is duur en het zou en mooie besparing zijn. Ik zou de auto veel meer laten staan. Dat is goed voor mijn potemonnee, goed voo het milieu en natuurlijk is het goed voor mijn kindje om lekkere frisse lucht in te ademen en ik kom an wat beweging toe. Zo, dat zijn wel heel veel pluspunten! En wat is ie mooi!!!! Ik zou vol trots deze fietskar aan iedereen showen!

 122. dinsel dinsel

  122

  als ik zou winnen kan ik eindelijk mijn tweeling meenemen met de fiets en ze de ervaring geven ervan, gezien ik met een knie probleem zit kan ik helaas niet met 2 stoeltjes tegelijk fietsen, gezien ik dan om zou vallen met mijn tweeling, iets wat me dus tot nu toe nog heeft tegengehouden om ze mee te kunnen nemen met de fiets, met de fietskar zou ik wel eindelijk samen met mijn meisjes van de natuur kunnen gaan genieten met de liggende fietsroute's

 123. Dre Weinans Dre Weinans

  123

  Als ik de deze fietskar zou winnen dan zou ik lekker met de 3 kids kunnen gaan fietsen...dit lukt nu niet omdat ons meiske een spreidbroek en klompvoetjesbrace draagt en daardoor de komende tijd nog niet in een fietsstoeltje kan...Het zou een uitkomst zijn omdat ik nu of lopend ga, of met de auto, of niet, of ik laat Diede thuis bij haar papa zodat ik met mijn 2 oudsten kan fietsen. Diede is een genietertje en gek op bomen, blaadjes, vogeltjes, vlindertjes enz..(net als alle andere baby's) en ik denk dat ik haar er een enorm plezier mee doe om hier een poging aan te wagen om de de wagen te winnen!!

 124. Ljmvanaken@hotmail.com Ljmvanaken@hotmail.com

  124

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik met mijn dochter de wereld om ons heen kunnen ontdekken zonder afhankelijk te zijn van de wandelwagen, openbaar vervoer of auto.

 125. sharonm sharonm

  125

  ongelofelijk gelukkig zijn! Ik zou eindelijk ook onbezorgd kunnen fietsen in de regen! Nu ga ik steeds met de wagen naar het werk als er regen voorspeld wordt ook als woon ik op anderhalve km van mijn werk. Met deze Croozer Kid for One Roze zou mijn schatje mooi in het droge blijven en kan ik toch met de fiets! Beter voor het milieu, de conditie & de portemonee!

 126. Geadouma Geadouma

  126

  Dan zou ik eindelijk met mijn 2 kindjes op de fiets weg kunnen. Onze oudste, 2 jaar, kan natuurlijk al in een fietszitje. Maar de jongste, 12 weken, nog niet. Wij fietsten altijd veel met onze hond, maar dat kan nu even niet met z'n allen, maar met zo'n fietskar zal het snel weer mogelijk zijn. En we gaan begin september op vakantie naar ameland, dus dan zou de fietskar ook zeker van pas komen, mocht het een beetje regenen dan worden onze boys niet nat.

 127. sylvia vettte sylvia vettte

  127

  als ik hem zou winnen kon ik weer trots met mijn 3 andere kinderen meefietsen met hun kleine zusje erin.

 128. jolanda besems jolanda besems

  128

  Ik zou mijn kleinkinderen plaatsje Drunen laten zien waar ik net ben komen wonen!

 129. Debbie Smaalen Debbie Smaalen

  129

  dan zou ik mijn rijbewijs niet hoeven te gaan halen. Iets waar eigenlijk geen geld voor is...

 130. mirjamj81 mirjamj81

  130

  Heerlijk gaan fietsen met mijn 3 jonge kinderen, niks is zo handiger als deze prachtige fietskar. Niet altijd de auto moeten pakken maar heerlijk op de fiets. En wat zouden de kinderen gaan genieten van de omgeving, zomaar even naar oma fietsen, naar de winkel, naar het bos, naar het zwembad, eigenlijk overal heen. In weer en wind, wat als het regent worden ze niet nat, ze worden tegen de wind beschermt, geen vliegen, echt geweldig.En het zou zo veel makkelijker zijn om ze alle 3 tegelijk mee te kunnen nemen.. ik doe echt heel graag mee, wat een super mooie en vooral goed bruikbare actie!

 131. timmem timmem

  131

  beginnen met een mooie fietstocht maken om zo aan deze prachtige bikvanger gewend te raken. Wat zullen we een bekijks hebben met dit leuke exemplaar!!

 132. Rianne Romkes Rianne Romkes

  132

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen zou ik minder afhankelijk zijn van anderen heb geen auto bij de deur dus voor een boodschapje moet ik al snel iemand bellen om even met me te rijden en kan helaas niet altijd een bedankje geven ik zou hier super blij mee zijn dan kan ik lekker te winkelen en boodschappen doen en hele stukken gaan fietsen met mn kleine man kan ik ook nog eens bij vriendinnen op bezoek inplaats van dat ze altijd hier moeten komen voor mij betekend dit geschenk meer onafhankelijkheid !!!

 133. carla2702 carla2702

  133

  dan zou ik veel meer fietsen als nu en lekker genieten met de kinderen van de mooie plekjes die Bergeijk en omgeving kennen! ik heb er nu al zin in!

 134. supermamavan2 supermamavan2

  134

  Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… Heerlijk met mijn twee kindjes eindjes gaan fietsen om van de natuur te genieten, en om hun alles te laten zien. En ook om samen de dagelijkse boodschappen te doen, nu gaat dat niet zo makkelijk op de fiets.

 135. Bonnie Bonnie

  135

  ik zou er heel blij mee zijn, ik heb dan wel 2 zoons, maar ik ben toch een 'meisje' en deze mama is gek op roze!!

 136. Bianca Winkel-Mulder Bianca Winkel-Mulder

  136

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen zou ik erg blij zijn. Vol trots kunnen wij dan met ons meiden gezin fietsen, één op haar eigen fiets, één in het stoeltje en de jongste in de Croozer Kid. Trotser kunnen wij dan toch niet zijn!!

 137. Sammiedlk Sammiedlk

  137

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… met mijn kids leuke dingen kunnen doen. alles lopend doen is voor mij geen optie. dit zou ideaal zijn. leuke actie

 138. Irene Irene

  138

  Ik zou er heerlijk mee naar het strand fietsen (zodra het mooi weer is natuurlijk), dan kan mijn zoontje op de terugweg heerlijk en voldaan in slaap vallen in de Croozer Kid for One Roze. Ideaal!!!

 139. Wendy Kegel Wendy Kegel

  139

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen, dan zou ik onder andere naar mijn ouders (die een half uur fietsen bij ons vandaan wonen) toe fietsen met mijn dochtertje. Ze kan sinds kort goed zelf zitten en ze vind het heerlijk om om zich heen te kijken en om nieuwe dingen te zien. En ze is gek op opa en oma, dus dat zou dan een hele leuke dag worden voor haar.

 140. silleke1980 silleke1980

  140

  De cruiser aan oma geven zodat ze met haar kleinkind lekker rond kan fietsen want dat is veel minder zwaar voor haar dan met een fietsstoeltje

 141. mrlmcmr mrlmcmr

  141

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… samen met mijn 3 dochters tot 4 jaar toch kunnen fietsen. Ik heb geen rijbewijs dus nu moeten we alles lopen met de baby. Met de fiets kunnen we deze zomer naar de speeltuin die net te ver lopen is voor de dreumes en kleuter. ook komt de lokale kinderboerderij weer binnen bereik. U zult alleen maar glimmende kindjes in de kar zien, want nu komen we niet verder dan ons dakterras!

 142. xxmaschaxx xxmaschaxx

  142

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik op fietsvakantie gaan met mijn man Robbert en zijn zoon van 7 jaar. Heerlijk zo in de buitenlucht, genieten van dorpjes, steden en de natuur. Ik zie het al helemaal voor me!

 143. henny henny

  143

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik …een gat in de lucht springen

 144. Sofje79 Sofje79

  144

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik de buurt met mijn kleintje ontdekken en onveilig maken.

 145. kellydubbeling kellydubbeling

  145

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… een gat in de lucht springen!!! Dan kan ik eindelijk op stap met de fiets, want met 2 kleintjes is dat niet niets! Voorlopig doen we nu alles lopend, en af en toe is dat toch best slopend! Dus hoe geweldig zou het wezen, als we met zo'n mooie Croozer Kid rond zouden kunnen SJEEEEZEN!!!!

 146. baloe15 baloe15

  146

  lekker op fietsvakantie gaan, en voortaan bijna alles op de fiets doen, is ook goed tegen de extra pondjes.

 147. Nicole Veres Nicole Veres

  147

  Ik zou deze mooi Croozer Kid aan mijn vriendin uit Roemenie cadeau willen geven; dit omdat het gewone fietsen daar eigenlijk pas net in is; laat staan deze Croozer. Deze zal daar echt opvallen!!

 148. omaberthe omaberthe

  148

  ..dan zou ik heel de wereld laten zien aan mijn kleindochter,kraaiend van plezier in zo'n mini caravannetje!

 149. Trotse Mamma van Lukas Trotse Mamma van Lukas

  149

  Heb mijn wagen vol geladen vol met allemaal leuke dingen! Wat een leuke en veilige manier om je kindje en wat boodschappen te vervoeren. Geen overvolle fiets meer, met je kindje in een fietsstoeltje, tassen aan het stuur fietstassen etc. Daarnaast zit hij altijd uit de wind en regen. Dus ook ideaal voor de nazomer/ herfst etc.

 150. pattycoatblue pattycoatblue

  150

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik…heerlijk kunnen fietsen met mijn jongens. Momenteel durf ik niet te fietsen met ze, aangezien ik de 1e keer fietsen met ze gevallen ben met de jongste voorop en de oudste achterop. Met deze fietskar hoef ik niet bang te zijn dat ik weer val met ze. De kar blijft dan gewoon staan. En ondanks dat ik 2 jongens heb, ik vind de kleur wel heel gaaf.

 151. Dalena Dalena

  151

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik samen met K. en de aanstaande bebe op pad gaan en lekker "fiesen" door de polders!

 152. amyscholten amyscholten

  152

  Dan zou ik elke dag met mijn zoon en zijn aapie en beer (niet van hem weg te slaan) lekker naar de kinderboerderij fietsen. Nu op dit moment lukt mij dit niet omdat ik een licht evenwichtstoornis heb en hij niet voorop of achterop de fiets kan zitten omdat het te gevaarlijk voor mij is omdat ik heel snel in de stress raak als hij beweegt. Met de Croozer kid is alles stabiel en kan mij helemaal niks gebeuren

 153. nessen nessen

  153

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik als een trotse pauw met de kleine meid rondfietsen en dus nog vaker, door weer en wind, de fiets pakken om me te verplaatsen.

 154. HannahJulia HannahJulia

  154

  ..dan zou deze opa Frits gaan toeren met die coole Croozer for kids. Samen met mijn kleindochter door regen, sneeuw of ijs creëren we al fietsend ons eigen paradijs!

 155. Debbyvlieg Debbyvlieg

  155

  als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen zou ik mijn man heel erg blij maken. op zijn papa dag is hij wat aan huis gebonden, omdat hij nog niet kan fietsen met Sofie! maar de oudste van 5 wil graag van alles doen. Beide zijn ze dol op fietsen, maar ja sofie van 4 maanden kan voorlopig nog niet mee! de fietskar zou voor hen beide dus ideaal zijn. lekker naar het strand, bos of gewoon een stuk fietsen!

 156. carla carla

  156

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik eindelijk kunnen gaan fietsen maar ook kunnen gaan wandelen met onze uk. Wat zal mijn conditie snel beter worden!!

 157. Norine Norine

  157

  ... dan zou ik van Amersfoort naar Amsterdam fietsen met mijn kleine meid achterin. Wedden dat het me lukt!! Wat zouden we onderweg veel zien! Dus kom maar op met deze uitdaging!!!

 158. yeahrozza yeahrozza

  158

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… be the fastest and the prettiest expat mama in Brabant!

 159. Alinda Visser Alinda Visser

  159

  Zou ik SUPER SUPER blij zijn omdat ik dan met mijn kind kan gaan fietsen en als ik dan ook nog de stad in ga kan hij blijven zitten en hoeft hij niet meer in de buggy. Die hij vorige week heeft gesloopt, hij heeft zijn voeten steuntje kapot gemaakt. Helaas kan hij nu zijn voeten niet meer steunen. En als er eventueel nog een broertje of zusje komt kan de grote man achterop en de baby in de Croozer kid for one!!!

 160. mamasalome mamasalome

  160

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen, Dan zou ik erop uit gaan, maar waar te beginnen??? In ieder geval zit ik dan niet langer binnen... Naar buiten met mijn dreumes en wat vriendinnen, Om samen te wandelen en te fietsen daar buiten! Mijn dochter is vast in dat roze niet langer te stuiten...

 161. poesemien poesemien

  161

  Het is een leuke kleur voor onze leuke meid en past goed bij mijn fiets (roos zadelzakje). Ik zou er bijna al mijn inkopen mee doen en onze meid de omgeving laten verkennen

 162. jackstek jackstek

  162

  Als ik deze prachtige kar zou winnen zou onze gehandicapte dochter ook wat vaker meekunnen op de fiets. Ze zit nu achterop en dat is op den duur best wel zwaar nu ze groter wordt....en ze zit daar ook niet stabiel genoeg eigenlijk. Wij zijn echte fietsfans en trekken er vaak opuit om door de bossen te gaan fietsen...het lijkt me echt fantastisch om hem te winnen...en deze kar ziet er ook erg mooi uit.Maar ik gun hem aan iedereen die hem net zo goed kan gebruiken als wij...!!

 163. xkimiejx xkimiejx

  163

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik eindelijk de motivatie hebben om weer veel te gaan fietsen. Goed voor de conditie en bovendien super leuk voor de kleine! Onze stoere jongen vind wat roze niet erg;)!

 164. Dewi Dewi

  164

  haar aan mijn moeder geven.Zij fiets altijd heel veel met onze dochter,maar kan nooit ergens met haar wanden,omdat het voor mijn moeder te zwaar is om een buggy mee te nemen op de fiets (door spierziekte).Met de Croozer Kid kan zij dan wel lekker wanden met haar klein dochter,omdat ze na fietsen alleen het wandelwiel hoeft te bevestingen.

 165. Lil79 Lil79

  165

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik….. eindelijk heerlijk normaal kunnen fietsen met mijn 2 meiden...ik heb 2 dochters, (1jr + 3jr) en heb ze nu voorop en achterop en vind het hartstikke eng!! Ben al een keertje gevallen, maar ik moet, want de oudste moet naar de peuterspeelzaal en de jongste kan ik echt niet thuis alleen laten... en als ik ga lopen met ze in de duowandelwagen dan ben ik minstens een half uur onderweg...ook moet ik boodschappen doen op de fiets, kortom ik moet alles doen op de fiets....zo een geweldige mooie, roze Croozer Kid for One Roze, zou een idieale uitkomst voor mij en mijn meiden zijn!! Eindelijk vrijheid en plezier hebben op de fiets, niet omdat ik moet...En helemaal van mijn angstigheid afhelpen! wat zullen mijn meisjes dit fantastisch vinden!!

 166. cent2011 cent2011

  166

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik...... heerlijk met onze kleine meid overal heen scheuren met mijn nieuwe mama-fiets! En aangezien de kleine meid nog maar 3 maanden is komt de Croozer Kid for One Roze als geroepen (zelf een leuk hangmatje erin doen en fietsen maar) Weer of geen weer de kleine meid zit altijd veilig en droog!! Hij zal bij ons heel veel gebruikt worden :-)

 167. Jacques Jacques

  167

  ..dan zou ik mij als een speer bij mijn zoon in Valkenswaard melden om mijn kleindochter Bo te laten merken hoe hard en veilig OPA kan fietsen. Dan worden de bezoekjes daar vaste prik om de omgeving met haar te verkennen.. Als ik er niet ben, dan kunnen haar ouders de kar ook gebruiken, en is het ook nog een nuttige boodschappenkar, toch.. Ben benieuwd

 168. Desireevanloon Desireevanloon

  168

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik... samen met mijn dochter dagelijks de blits maken met deze mooie en super handige fietskar.

 169. spa spa

  169

  Dan zou ik toch onze wens om van Zeeland naar Texel te fietsen met de kleine door kunnen laten gaan! In een fietszitje een veel te lange zit, maar dit is echt ideaal! Dus ik ga duimen duimen en wie weet rijden wij er mee weg!

 170. mkbanjo mkbanjo

  170

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… er elke dag gebruik van maken. Ik ben deels kleurenblind en Slechterziend (-8) en derhalve mag ik geen rijbewijs halen. Ik zou dan ook helemaal superhappy zijn om dagelijks met mijn ventje (van al bijna 7 mnd) op pad te gaan en mobiel te zijn.

 171. Lana30 Lana30

  171

  Na een dag die ik zo snel mogelijk weer wil vergeten. Ben gezakt voor mijn rijbewijs. Zou het super fijn zijn om deze dag positief af te sluiten en deze prijs te winnen. Ik heb straks 2 kindjes met minder dan 2 jaar er tussen. Dus zou er superrrrrrrrrrrrrrrrrrr blij mee zijn. En zou er onwijs veel plezier van hebben. De fietskar veel gebruiken.

 172. Reimara Slokker Reimara Slokker

  172

  eindelijk mijn kinderen weer eens op de fiets naar school kunnen brengen i.p.v. met de auto of de benenwagen of lekker door de buurt kunnen toeren.

 173. Dieuwertje Dieuwertje

  173

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen, dan zou ik het weekend sportief kunnen beginnen. Dan ga ik met met die kleine overal naartoe, we kunnen veel gaan doen want in de Croozer wordt ze niet moe. En mocht ze door alles wat we gezien en gedaan hebben toch moe zijn, dan kan ze in de Croozer een dutje doen, dat is voor ons allebei fijn. Dan komt ze uitgerust weer aan en kunnen we thuis met andere leuke dingen verder gaan..

 174. martha68 martha68

  174

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik…dan zou ik met mijn kindje leuke fiets tochtjes willen maken

 175. isabel cristina ortiz rodriguez isabel cristina ortiz rodriguez

  175

  Als ik de Croozer kid for One Rose zou winnen dan zou ik...geniten van deze land, ik ben Colombiaans en als ik met mijn meisje kan leuke fietsen en naar iederen gaan, leuk voor omas en opas om te bezoekt langs komen, ook leuk als het regent en moet ik met mijn meisje naar buiten gaan....en waarom niet? Leuk om te winkelen. Ik vind de Croozer Kid for One Rose ook heel handig voor mensen als ik, wie hebben niet en auto en moeten met de fiets gaan. En de laaste kan ik ook de kilo's van de zwangerschap vergeten .... Dus zou ik heel blij zijn.... Chao :)!!

 176. angelique kreugel angelique kreugel

  176

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… er weer heerlijk op uit gaanmet de beide kids heb een oude kar die nodig aan vervanging toe is een een een persoons kar is net wat makkelijker om ook weer is zelf mijn boodschappen wat verder weg te halen onze huidige kan veel winkels niet in en das toch erg handig als je geen rijbewijs hebt en sowieso vinden beide het heerlijk om te fietsen en fietsen dan ook rustiig van rotterdam naar gouda bijv om oma is op te zoeken

 177. merlis merlis

  177

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen zou ik mijn auto kunnen verkopen en overal met de fiets kunnen gaan met mijn kind!Goed voor de portemonee,het milieu en voor mijn gezondheid!!!

 178. Ninanouk Ninanouk

  178

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik onze heerlijke gewoonte om altijd met de fiets overal naartoe te rijden, kunnen voortzetten als onze kleine meid ons binnenkort op de wereld vergezelt. Dan zou ik haar kunnen laten wennen en genieten van de buitenlucht en zouden we met ons gezin fantastische uitstappen kunnen plannen. En als ze later volwassen is, dan hoop ik dat ze diezelfde gewoonte overneemt en net zoals ons de auto zoveel mogelijk aan de kant laat staan en geniet van de beweging en de omgeving met respect voor de natuur.

 179. vaanpolder vaanpolder

  179

  heerlijke lange tochten gaan fietsen met de kids, helaas mag ik nu niet fietsen ivm de zwangerschap, maar als ik bevallen ben, wil ik graag mijn overtollige kilo's eraf fietsen en weer heerlijk conditie opdoen. en dat is gezellig samen met de kids!! het is goed en super gezond en natuurlijk heel gezellig!!

 180. whaagsma whaagsma

  180

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik eindelijk weer eens heerlijk kunnen fietsen. Mijn dochtertje mag nog niet in een fietsstoeltje, daarom zou de Croozer Kid for One Roze een ware uitkomst bieden!

 181. Kim-dejong Kim-dejong

  181

  Ik zou dan lekker op de fiets erop uit gaan. Papa de berging oplaten ruimen. Het is nu ook wel wenselijk maar dan echt nodig ;-). Een dagje Efteling plannen met de fiets er naar toe, daar lekker wandelen en genieten, dan op de fiets terug en kan onze grote kleine meid lekker chillen in de Croozer Kid for One! Fietsen vind ze namelijk geweldig! Dus wat is er dan mooier dan een Croozer te winnen en nog wel een roze ook, haar lievelingskleur en dan kan haar baby pop ook mee (nu in het kinderstoeltje mag dat niet van mama). Dus hopelijk winnen wij hem!

 182. Yinthe Pekaar Yinthe Pekaar

  182

  er EINDELIJK op uit kunnen met de kleintjes, allebei, de grootste voorop en de kleinste achter mij.

 183. valletta valletta

  183

  lekker gaan fietsen met ons meisje en de blits maken onze mooie roze Croozer Kid for One!. Mijn partner vertrouwt me niet met de baby voorop de fiets en dit is een mooie en veilige manier om toch met haar te kunnen fietsen.

 184. lene1210 lene1210

  184

  .....eindeloos rond croozen want mijn dochter kan geen genoeg krijgen van het buiten zijn!

 185. cindy vooys cindy vooys

  185

  Ik zou lekker kunnen blijven fietsen met mijn dochtertje van 4. Ik heb nu een mama fiets maar in november ben ik uitgerekend en onze nieuwe spruit kan dan voorlopig nog niet voorop de fiets. Dus dan bied deze croozer Kid uitkomst! En kunnen we gewoon lekker blijven fietsen!

 186. mirian mirian

  186

  als ik de croozer kids for one zou winnen,dan ik zou heerlijk naar opa en oma fietsen, en hun deze mooie croozer kado doe,zodat ze er op uit kunnen trekken met hun kleinkinderen, want ze passen regelmatig op onze jongens en het dochtertje van mijn schoobroer. het zijn mensen die graag fietsen, dus daar zouden we ze echt en plezier meer doen!!

 187. mip mip

  187

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen, dan zou ik volgende zomer, samen met mijn man, mijn twee zoontjes van 5 en 2 en mijn dochtertje, die dan een half jaar zal zijn, lange fietstochten langs de Loire gaan maken. Onze zoontjes bij mijn man voor- en achterop, en de roze fietskar met dochterlief bij mij achter de fiets. Lekker met onze neuzen in de wind en genieten van de vrijheid en het mooie landschap.

 188. L Valk L Valk

  188

  dat zou ik mijn man zo gelukkig maken, kan die mooi met ons kindje gaan fietsen

 189. Dre Weinans Dre Weinans

  189

  wanneer is de uitslag??

 190. sylvia vettte sylvia vettte

  190

  de gelukkigste mama op de wereld zijn!!!!

 191. Thoughie Thoughie

  191

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… straks met mijn tweeling op komst tenminste lekker kunnen fietsen ipv met die eeuwige auto door het leven te moeten :)

 192. monique westers monique westers

  192

  Als ik de Croozer Kid for One roze zou winnen, dan zou ik mijn dochtertje laten zien hoe mooi ons Nederlandje is

 193. Nita Nita

  193

  Kunnen fietsen! Op mijn stuur past namelijk geen fietsstoeltje. Wij wandelen nu veel, maar fietsen is ook erg leuk en vooral ook veel praktischer als we verder weg moeten of boodschapjes moeten doen! Wat een gezellig kleurtje ook! :)

 194. Rianne Voesenek Rianne Voesenek

  194

  Als ik straks de Croozer Kid for One roze zou winnen , dan ga ik oma rianne lekker bij opa tom op visite want mijn broer en ik worden in een week alle twee opa en oma.

 195. Colesje Colesje

  195

  Dan zou ik er heerlijk met onze 3 kids op uittrekken. Onze jongste telg is nog te klein om in een fietsstoeltje te zitten en met een fietskar kan hij dus ook mee. Het handige is dat je er door middel van de duwstang ook mee kunt wandelen! Ideaal! Zo kan ik de auto vaker laten staan. Beter voor het milieu en beter voor mij! ;-)

 196. Dewi Dewi

  196

  buiten het feit als ik haar zou winnen dat ik haar dan aan OMA zou geven (eigenlijk lenen wanneer mijn dochter bij oma is,want ik vind hem zelf veel te mooi hihi)..is mijn dochter gek op fietsen.Als ze 's ochtends wakker word zegt ze meestal gelijk fietsen,fietsen..en dat vraagt ze zo'n 4 keer per dag..dus dan gaan we op de fiets boodschappen doen plaats van lopent en ben ik weer 5 minuten aan het medderen om de buggy op de fiets te krijgen,want wij gaan altijd naar meerdere winkels en dat kan mijn dochter nog niet lopent af.Dus oma en ik,maar vooral Bojana zouden heel erg blij zijn met de Croozer Kid for 1 in het ROZE!

 197. Marloes Kruijf Marloes Kruijf

  197

  zou ik mijn zoontje lekker op de fiets wegbrengen naar het kinderdagverblijf. Dat is voor beide gezond!!!

 198. Chantal Chantal

  198

  Dan zou ik tenminste ook met twee kinderen in mijn eentje op stap kunnen naar bijvoorbeeld mijn moeder. De jongste wordt te groot voor het zitje voor, en dan zou ik iedere keer mijn vriend mee moeten vragen, maar die gaat nou ook weer niet zo graag naar zijn schoonmoeder als dat ik naar mijn moeder ga ;)

 199. susanne79 susanne79

  199

  Mijn man en ik hebben altijd veel gefietst. Samen op de wielrenfiets in de bergen in Frankrijk en op de mountainbike zowel op de weg als in de bossen. Helaas kan ik nu niet mee omdat onze kleine meid nog te klein is. Met deze fietskar kan ik weer wel mee fietsen en weer trainen voor de wedstrijden van triathlon waar ik altijd aan heb deelgenomen. Dus met deze super mooie fietskar kunnen we er met zijn drieën erop uit en kunnen mama, papa en onze kleine meid samen trainen voor de wedstrijden...Hoe gezellig kan fietsen dan weer zijn...

 200. Carretje1985 Carretje1985

  200

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik heel er blij en opgelucht zijn omdat ik dan zonder zorgen mijn dochter naar de gastouder kan brengen. Met een klein budget is het heel moeilijk om deze croozer te kunnen kopen.

 201. Joline Blommers Joline Blommers

  201

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen, dan zou ik hem meesturen met Marijke naar Haiti. Hier hebben ze heel veel ''rottige'' en slechte wegen. Een Croozer Kid for One zou hier perfect zijn om kindjes mee te vervoeren... Dit soort artikelen zijn daar niet te krijgen en heel erg welkom! Hoe kom ik bij Haiti? Ik heb een geadopteerd broertje en zusje en daardoor wil ik daar graag wat goeds doen!!!

 202. minoes minoes

  202

  na 43 weken mijn wondertje in mijn buik te hebben gedragen kan ik haar overal heen fietsen met de Croozer Kid For 1 ... een roze wolk van een dochter een roze croozer Kid for 1

 203. Elian Elian

  203

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik…vol trots door heel Nederland scheuren en zeggen dat roze het nieuwe blauw is!!!

 204. LOVEU2 LOVEU2

  204

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik mijn lieve prinses een koninklijke tocht geven in haar geweldige roze koets en dan kan ze zwaaien zoals een VIP (very important princess) altijd doet:)!

 205. Ingrid1977 Ingrid1977

  205

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… Fluitend rondfietsen met een vrolijk brabbelende baby, vrolijkheid brengen aan een ieder wie ons voorbij ziet trappen. Wat een geweldige eye catcher is dit! Daar ga je toch spontaan van glimlachen!En natuurlijk bijzonder praktisch! Met het Croozer Kid complete 3 in 1 concept maken we zo even een stop om langzaam te genieten door de kidcar in een handomdraai om te zetten tot buggy en een wandeling door de natuur te maken om daarna het tevens in een handomdraai weer achter de fiets te zetten en onze weg te vervolgen. We zullen elk bos en elke boom zien van het mooie Drentse landschap hier bij huis, want met zo'n geweldige fietskar zitten we natuurlijk dagelijks op de fiets en niet meer thuis! Ook nog eens goed voor de lijn, mooie bijkomstigheid, hij is gewoon op alle terreinen superfijn!

 206. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  206

  Lekker met mijn mannetje gaan rondfietsen, en hopen dat onze volgende een meisje is. Maar ook voor onze boy is het geen enkel probleem want hij geniet nu ook al steeds van het buiten zijn!

 207. Nancy Van nauw Nancy Van nauw

  207

  Daar mijn kleinkind nu door omstandigheden aan ons is toegewezen en ze definitief bij ons woont zou het tof zijn met haar overal met die super mooie croozer te kunnen rondfietsen . Ook nog zou het super zijn als ze in april volgend jaar zo naar schooltje kan gaan is nogal ver te voet en zal dan iedere dag op twee supervolle bussen moeten zitten om mijn prutske naar schooltje te doen. SUPER GEWOON

 208. Koetje Koetje

  208

  Wij hebben geen auto en onze fietskar is na 4 jaar intensief gebruik versleten. Met inmiddels 3 kids is een fietskar onmisbaar en laten we nu net 3 dochters hebben, dus die zullen helemaal blij zijn. We fietsen naar school, naar de kinderopvang, naar de winkel, naar het bos, naar zwemles...teveel om op te noemen.

 209. DanielleEvi DanielleEvi

  209

  Het zou de ideale oplossing zijn voor mijn moeder die graag op stap gaat met mijn dochter Evi maar het niks vind dat ze in een voorzitje op de fiets zit! :D

 210. ingeborgvh ingeborgvh

  210

  Als ik de Croozer Kid for One Roze zou winnen dan zou ik… met onze lieve dochter de hele stad doorcroozen!! En zelfs papa zou het niet erg vinden om met deze prachtige roze fietskar op stap te gaan, zeker omdat hij ook nog eens zo veilis is!

 211. Cato Cato

  211

  ...met man en kind langs 9 rivieren naar Praag fietsen

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >