Maak 2x kans op de Alecto Smart babymonitor t.w.v. € 179,-!

Door: Mamaplaats 99 reacties

Maak 2x kans op de Alecto Smart babymonitor t.w.v. € 179,-!

De IVM-150 Smart Baby Monitor is uniek omdat het de eerste beeldbabyfoon is die werkt op je smartphone of tablet zonder dat je daarvoor ingewikkelde installatieprocedures moet volgen, routers open zetten of met programma’s aan de slag moet waarvoor vergaande kennis nodig is. Het werkt heel simpel. Je download de gratis app, zet de camera aan, scant de QR code onder op de camera en binnen enkele ogenblikken heb je beeld. Waar het bereik van een traditionele babyfoon zich voornamelijk beperkt tot in en rond het huis is het bereik bij deze beeldbabyfoon helemaal geen punt meer. Mits een internetverbinding voorhanden is, is het mogelijk waar ook ter wereld contact te hebben met de baby unit. De camera kan vanaf je smartphone, of tablet bestuurd worden. Hierdoor is het mogelijk om op afstand de camera zowel horizontaal als verticaal 360° te draaien en zelfs in te zoomen. Tevens beschikt de IVM-150 over een 2-way talking systeem waardoor je je baby niet alleen kan zien, maar ook horen en er tegen kan praten. Deze beeldbabyfoon is nu genomineerd voor de Baby Innovation Award. Op deze beeldbabyfoon kun jij nu stemmen!

Hoe maak jij kans op de Alecto Smart babymonitor?

De Alecto babyfoon word 2x weggegeven en er zijn 2 manieren waarop jij de babyfoon kan winnen! Kans 1: Stem op de IVM 150 Smart babymonitor bij de Baby Innovation Award! Door te stemmen maak je kans om het product te winnen! Klik hier en stem! Kans 2: Plaats hieronder jouw reactie op de vraag: "Waarom moet de IVM 150 Smart babymonitor de Baby Innovation Award winnen?" Bekijk hieronder de video over de Alecto IVM 150 Smart babymonitor:

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
99 Reacties

Reacties

 1. sandra sandra

  1

  Eerst gestemd......en waarom ik hem wil winnen?? Hij lijkt me geweldig! Wij wonnen direct aan het strand en daar gaan we 's avonds wel eens eten. We zetten dan de babyfoon bij de buren. Die kunnen dan via ons balkon binnen 2 tellen bij de meiden zijn. We hebben het nog nooit mee gemaakt dat ze het moesten doen hoor. Maar als we deze camera hebben dan kunnen we via onze Ipad ook nog een oogje in het zijl houden. Dan hebben ze dubbele oppas :D Laat de zomer dan maar komen hoor ;-)

 2. sandra sandra

  2

  Voor iedereen die nu denk: WHAAAATTTT je laat je kinderen toch niet alleen thuis met de babyfoon bij de buren?? Wij zijn binnen 10min bij de meiden en als je 'snachts ligt te slapen duurt het vaak ook wel ongeveer 10min voor je echt wakker bent en bij het bed van je kind staat......toch? En de buren kennen de meiden echt super goed en die zorgen heel goed voor onze meiden......en digene die nu de telefoon van jeugdzorg vast heeft: LEG NEEEEEEER! het is hoog uit 3keer per jaar dat we het zo oplossen. Alle andere keren (maximaal 3keer) hebben we een oppas op de bank zitten die echt super is! Ze heeft SPW gedaan en kinder ehbo en is echt een aanwinst voor ons gezin. We hebben nooit hulp nodig van buiten af en we hebben geen oppas opa's & oma's omdat de een we weg woont en de ander beide hartproblemen hebben.....zeg nou zelf: liever de buren en 10min wachten als dat oma een hartinfarct op de bank heeft gekregen met alle gevolgen van dien ;-)

 3. Josee Josee

  3

  Ideaal !! een camera welke strak is vormgegeven en welke compatible is met je mobieltje... makkelijker kan niet. Nu sluit je de deur van de kinderkamer en ga je dingen doen waarbij je de babyfoon en je telefoon in de buurt wilt hebben. Maar met deze camera dat kan tot de verleden tijd behoren. Je hoeft alleen nog maar je mobieltje bij je te hebben. En ook de installatie is zo eenvoudig als je mobieltje aanzetten! Ofwel : Dit is een strak vorgegeven product om het leven gemakkelijker te maken !

 4. Gineke Gineke

  4

  Natuurlijk gestemd. En deze Babymonitor MOET winnen, want dat eeuwige gerommel met DECT babyfoons die niet werken in onze buurt ben ik nu wel zat. Dit is eindelijk een oplossing om ook in nieuwbouw met veel beton en staal met een veilig gevoel eventjes weg te kunnen zijn en toch dichtbij te blijven. En dat het met een smartphone werkt is natuurlijk helemaal van deze tijd! Innovatie ten top!!

 5. Dorien1985 Dorien1985

  5

  De IVM 150 Smart babymonitor moet de Baby Innovation Award winnen omdat: 1. Het concept van de IVM 150 Smart babymonitor is helemaal van deze tijd is! 2. Alle functies die je als ouder/verzorger wenst zitten op deze uitgebreide babyfoon, je kunt er dus helemaal op vertrouwen! 3. Voor werkende papa's en mama's die ook wel eens naar het buitenland zijn is dit natuurlijk Genieten met een grote G! Zo kun je tijdens speciale momentjes (b.v. badje) contact maken en samen genieten van je kindje. 4. Ik kan nog wel even doorgaan, ik vind het echt een topper en ben blij dat deze babyfoon op de markt is gebracht! Ik weet zeker dat deze babyfoon een succes zal zijn, en daarom ga ik dan ook nú door naar de pagina, want mijn stem hebben ze!

 6. johanenpaula johanenpaula

  6

  Wow, super zeg! Ideaal door mijn reuma kan ik niet altijd meteen mijn bed uit en soms valt het allemaal wel.. dus dan hoeft het ook niet met de camera kunnen we zien wat er loos is

 7. janita123 janita123

  7

  Dat ik zwanger was beschouwde ik mijzelf als de stoere mum-to-be. Camera bij mijn baby? De hele dag mijn baby in de gaten houden... er is al genoeg big brother is watching you! Nu 3 maanden verder en ik ben eindelijk die 'mum' (en nog steeds heel stoer hoor....) maar wat lijkt mij deze babymonitor super! haha.... Vaak heeft het kleine directeurtje moeite om in slaap te vallen en met een hydrofiele luier over zijn ogen kan hij zooooo fijn slapen. Alleen voor deze moeder betekent dat steeds maar op en neer om te zien of die hydrofiele luier nog goed zit (ook al zijn ze ademend, vind het toch een fijn idee als zijn neusgaten NIET bedekt zijn).

 8. gwenjobels gwenjobels

  8

  Nou, dat is toch duidelijk... In de digitae wereld waarin we leven en alles wat we kunnen met onze mobiele telefoon miste alleen dit nog. Een slimme inspeling oo de wensen van meeste ouders. Zelfs op werk even naar je kindje kunnen kijken is toch geweldig!! Ik zou deze graag willen winnen. Ideaal voor als ik weer aan het werk moet. Dan kan ik ook daar even genieten van mijn kleine meid! En ook met kolven super, waar ik normaal een filmpje van mijn dochter gebruik (die ik nu al helemaal kan voorspellen) kan ik live meekijken. Dat verveelt nooit, iedere keer wat anders en voor mijn toeschietreflex hoigstwaarschijnlijk een superoplossing. Dus niet alleen ter controle, maar ook als hulpstuk voor de borstvoeding ideaal!! Om al deze redenen is deze babyfoon zeker mijn nummer 1!!

 9. Monique Monique

  9

  Het is echt een geweldige uitvinding! nu kun je je kindje ook zien! inplaats van alleen te horen wat er gebeurd!

 10. peggyhameleers peggyhameleers

  10

  Super product! Zeker met het oog op de vakantie! Terwijl de zoons slapen in de caravan kunnen papa en mama rustig een drankje doen en toch de kids in de gaten houden! Echt een super uitvinding. Dus niet alleen voor de kleine baby's maar ook voor de grotere kids een ideale uitvinding!

 11. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  11

  deze camera is een fantastische uitvinding! je moet geen techneut zijn om alles te begrijpen, de app downloaden en ongestoord je kleintje kunnen bewonderen terwijl hij/zij in zijn bedje slaapt! wat wil een mama nog meer?! ook de welbekende ah en oh geluidjes bij het maken van een grimas kunnen bij deze camera dan zonder inhouden gemaakt worden zonder dat je kleintje ervan wakker wordt! Wat mij betreft, een handig product dat iedereen in zijn bezit zou moeten hebben, bij deze, kom maar op met die Alecto smart baby monitor!

 12. Debseflebs Debseflebs

  12

  Voor ons helemaal handig, met 2 kleintjes samen op de kamer kunnen we ze samen in de gaten houden. En beide ouders met Iphone is het handig, zeker als een van ons moet werken, kunnen we toch stiekem naar onze kleintjes kijken.

 13. Roxy Roxy

  13

  Ik zou deze heel graag willen winnen ik heb er 1 gekocht van een ander merk en deze werkt helaas niet & contact krijgen met de fabrikant is niet / nauwlijks mogelijk. Dus het zou super zijn om een goed werkende te winnen en m'n meisje zo in de gaten te kunnen houden ipv elke keer naar boven ( nogal bezorgt) waardoor ze wakker word. Mvg

 14. JessicaB JessicaB

  14

  Wat handig! Ons mannetje is nu ziek, en wat zal het toch fijn zijn om af en toe een blik te kunnen werpen!

 15. Jacqueline Kulik Jacqueline Kulik

  15

  Ik zou deze alecto smart babymonitor ook heel erg graag willen winnen !! Mijn dochtertje heeft reflux en moet dus regelmatig bij haar gaan kijken omdat we een simpele babyfoon hebben. Ik ben een alleenstaande moeder en doordat mijn dochtertje ook nog een voedselallergie heeft zijn het dus niet echt rustige avonden. Vaak bij de visite weg lopen omdat ik weer wat hoor. Hij zou bij ons erg welkom zijn omdat ik dan gewoon tussendoor even kan kijken hoe mijn prinsesje erbij ligt. En zeg nou eerlijk dat wil iedereen toch wel volgens mijn kan iedereen zo 1 wel gebruiken.

 16. kvh88 kvh88

  16

  Ik heb natuurlijk gestemd. Waarom hij deze award moet winnen? Nou omdat hij heel modern is en met de tijd meegaat. Bijna iedereen heeft een smartphone en ikzelf gebruik die veel. Je telefoon heb je altijd bij de hand en je kan altijd even naar je kindje kijken. Dat is heel handig als je 2 kinderen hebt en eentje hoeft daarvan niet meer naar bed. Zo kan ik beneden bij mijn oudste blijven en toch even kijken hoe het met mijn jongste is, zonder dat de oudste alleen is. Ideale uitvinding vind ik het zelf.

 17. Winnie Hout Winnie Hout

  17

  Geweldig, de smart babymonitor is echt van deze tijd..Alles gaat voortaan via de smartphone of pad! Ideaal. Het is mooi van vorm en er staat niet zo'n lelijk ding beneden. Nee gewoon via je telefoon. Ben je de tuin aan het doen als de kleine in bed ligt, of zit je in de zomer lekker buiten terwijl je wondertje ligt te slapen. De kleine zal je altijd in de gaten kunnen houden via jou telefoon of pad..ook erg leuk om in de gaten te houden wat je kleine boefje allemaal uitspookt in zijn/ haar bedje..dus waarom moet de smart babymonitor winnen; Gewoon een ideale babyfoon echt van deze tijd!

 18. Justrulez Justrulez

  18

  Wat een super uitvinding om gewoon ontspannen als ouder op de bank te kunnen zitten terwijl je met eigen ogen kunt zien dat je kind het goed maakt. Dat is een verrijking van de baby/peutertijd

 19. miaatje miaatje

  19

  Zou heel handig zijn voor onze zoon die voor zijn werk heel veel in het buitenland vertoefd en zo zijn dochtertje (die op 30/01/2013 met een keizersnede geboren word),kan volgen via de ipad of GSM

 20. hillie hillie

  20

  Waarom ik wil winnen, me dochter is heel bewegelijk in haar bed en moet nu 3a4x per nacht eruit omdat ze huilt en ik nu niet weet waarom. Ik zou me heel prettig voelen bij deze camera. Het is onze eerste kindje dus alles is nieuw en onwennig nog.

 21. Cynner27 Cynner27

  21

  Mijn kleine man is nu drie maanden,maar heb door financieen nog steeds geen babyfoon.deze lijkt mij zeer geschikt.hij is mooi ontworpen en ideeal zo kan ik luka ook bekijken en hoef ik niet heel erg vaak boven te gaan kijken tijdens het werk.

 22. E. Bemelmans E. Bemelmans

  22

  De IVM 150 Smart babymonitor moet de Baby Innovation Award winnen, omdat het product mee gaat met z'n tijd. Niet alleen in en om het huis is dit een makkelijke manier om een blik op je kleine te kunnen werpen. Ook wanneer één van de ouders op (zaken)reis van huis is, is het een geruststellende gedachte om de kleine thuis rustig te kunnen zien slapen.

 23. Nienke Storm Nienke Storm

  23

  Het klinkt misschien heel vreemd maar mn kleine meid slaapt standaartd bijj ons op de kamr maar binnekort gaat ze een verdieping lager slapen. Mag mssn klinken als een over bezorgde moeder maa m kleine meid word snacht heel vak wakker e ik word dan ook echt per direct waskker. Dan kun je zeggen van als moeder zijnde moet je tich haar huiltjes kunnen herknnen. Dat is ook wl zo maar mn kleine meid huilt echt waar amper ook nooit gedaan. En als ze huilt is het ook maar zachtjes. Dus vandaar zou ik hem erg graag willen winnen om maar niet constant het bed uit te hoeven voor niks

 24. noadannysenn noadannysenn

  24

  Dit is echt DE uitvinding van 2013. Ik heb hier al langer over gefantaseerd dat zoiets echt ideaal zou zijn, niet wetende dat het al bestond. Waarom is deze babyfoon zo ideaal? Ouders kunnen hun kostbaarste bezit wanneer ze willen in de gate houden of lekker liggen weg te zwijmelen bij het beeld dat hun oogappeltje(s) ligt te slapen. Deze babyfoon past perfect in het drukke leven van jonge werkende/ouders die soms ook nog ver van huis werken en zo toch altijd in contact blijven met het thuisfront! De ideale uitvinding! Heeft ook nog een mooi design en gaat dus qua looks en qua gebruik helemaal mee met de tijd! Hoop zo dat ik zal winnen!! Fingers Crossed.

 25. Nienke Storm Nienke Storm

  25

  En ik heb mn stem uitgebracht

 26. kaat kaat

  26

  Ik heb geen babyfoon, nooit gehad ook en het komt er maar niet van om er één te kopen. Deze lijkt mij ideaal!!!Immers, de telefoon heb ik altijd bij de hand. En da's gelijk de reden waarom de IVM 150 Smart babymonitor de Baby Innovation Award moet winnen. Hoe fijn is het om waar je ook bent een blik op je kindje te kunnen werpen. Ideaal!!! Ga ook gelijk stemmen!

 27. Esther van Meeteren Esther van Meeteren

  27

  Eerst gestemd en nu even reageren !! Moest ik er over nadenken wat ik erover moest zeggen ??? Neeeee helemaal niet ! Wat een gaaf ding is dat ! Zoveel pluspunten ! Wat is er nou mooier en makkelijker en veiliger dan zo mooie babyfoon/ camera !!! Die zou iedereen wel in huis willen hebben !!! Dus het is een must om te hebben ...we hebben nu een babyfoon die al aan de tweede ronde meedoet maar die is zo goed als kapot !!! Het enige wat doe doet is geluid door geven maar de lampjes of tekst is verdwenen op dat ding ! Wat zal een nieuwe schitteren !!!! Hier hopen we heel erg dat we hem mogen winnen !!!!

 28. Esther van Meeteren Esther van Meeteren

  28

  Ps .. Oja en dat winnen ?? Kom op dat spreekt voor zich !! Nu eindelijk is er zo mooi apparaat die alles overtreft !! Die moet gewoon winnen !!!!

 29. hakunamatata hakunamatata

  29

  Zo mijn stem is uitgebracht nu nog een leuk babbeltje. Een mooie gadget, En heel praktisch lijkt me, altijd gezellig om de kleine in beeld te zien als hij in bed ligt. Onze vierde nu 4weken jong heeft het aardig druk in ons gezin. Dus ik hecht veel waarde aan zijn eigen plekje en rust op deze manier kan hij daar nog meer van genieten en kunnen mijn andere kids ook weer wat meer van mijn aandacht genieten. Dan hoef ik niet telkens naar boven om te kijken hoe onze Ralf het doet ;)

 30. Missymayo Missymayo

  30

  Er zijn al veel innovaties geweest op het gebied van babyfoons, maar ik heb nog nooit een babyfoon gezien die je met je smartphone kan bedienen! Wat een uitvinding! Even naar de berging lopen kan zonder bang te zijn dat je kindje ligt te huilen, want laten we wel zijn: je babyfoon overal mee naar toe slepen doe je ook niet, maar mn telefoon heb ik toch altijd bij me! En naast het gemak is het natuurlijk ook heerlijk om wanneer je maar wilt gewoon even je kleintje te kunnen bekijken zonder dat je het riskeert dat hij wakker wordt! Even gluren en zelfs de rotklusjes worden weer leuk! Super, ik wil m wel!

 31. MaxSam MaxSam

  31

  Het lijkt me zo leuk eens te zien wat ze uitspoken als ze in bed liggen en je bent er niet bij! Ons zoontje Luuk is nu 22 maanden en is druk met woorden oefenen, ook in bed zit hij te praten en te zingen....we zouden zo graag eens zien wat hij precies doet

 32. Sandra van Marrum-kars Sandra van Marrum-kars

  32

  Wauw!!!! Dit is nou een babyfoon waar je echt iets mee kan.Helemaal van deze tijd met alle ontwikkelingen om het ons als ouder nog een stukje makkelijker te maken. Er is echt over nagedacht "WAT WIL EEN OUDER IN 2013 NOU ECHT". Onze zoon van 6 weken blijkt een buikslaper te zijn en dat is soms toch wel even spannend. Kijk dus geregeld bij hem in de wieg en met de IVM-150 Smart Baby Monitor hoeft dit niet meer en kan ik hem lekker laten liggen en niet storen in z'n slaap. Ik hoop echt dat ze de baby innovation award gaan winnen!!!! Hij verdient het!!

 33. Wturtle Wturtle

  33

  Wij willen deze super babyfoon heel graag winnen omdat wij ons vierde wonder in april verwachten en nog geen babyfoon voor dit kindje hebben. Deze babyfoon lijkt ons echt uniek en super. Je kunt kijken wat je kindje uitspookt in het bed zonder dat je naar het bedje toe moet, wat voor ons echt super is (wij zijn beide slecht ter been). Dus deze babyfoon is voor ons echt ideaal.

 34. Sandra1963 Sandra1963

  34

  Graag hebben voor mijn kleinkind geboren wordt...

 35. kristelgloudemans kristelgloudemans

  35

  zodat ik,als mijn wondertjes in bed liggen, ik toch nog steeds van ze mag genieten, en ik minder pijn in mijn rus krijg omdat ik savonds vaak een half uur voor het slapen ga, ga kijken bij mijn meiden en ik dan niet meer weg te slaan ben!

 36. bibi79 bibi79

  36

  Ik heb ook gestemd. Ik wil graag kans maken op de Alecto Smart babymonitor omdat ik het beste wil voor mijn eerste kindje!

 37. iksannie iksannie

  37

  Uiteraard eerst gestemd en waarom wij de Alecto Smart Babymonitor willen winnen? Omdat Ons eerste kindje op komst is en we graag gebruik willen maken van de service van de monitor hiernaast is het een prachtige verassing als we hem winnen en kan die nog jaren worden gebruikt

 38. w12345 w12345

  38

  Natuurlijk omdat de afstand onbeperkt is. Dat is toch super handig. Met de meeste babyfoons heb je met een paar meter al problemen.

 39. poesemien poesemien

  39

  Dochtertje draait zich makkelijk op haar buik en daar ben ik niet zo gerust in. Op deze manier kan ik haar makkelijk in het oog houden, waar ik ook ben.

 40. Corina Corina

  40

  Hij lijkt mij inderdaad ook echt ideaal!! Ik zou hem ook wel graag willen winnen zodat we van de zomer ook met een gerust hart in de tuin kunnen zitten en toch ons toekomstig meisje in de gaten te kunnen houden. Want vaak storen de babyfoons toch wel of hebben niet zover bereik. Dus wij zullen er super super super blij mee zijn!!!!!!

 41. Sofje79 Sofje79

  41

  Deze babyfoon voldoet aan de moderne leefwereld van nu, wendbaar 360 graden, en op afstand te bedienen. Ook supermakkelijk als je een avondje uit bent en een nieuwe oppas hebt, zou hou je toch zelf ook controle

 42. jessicapit jessicapit

  42

  wat een uitvinding,ik zou hem super graag willen winnen(maar ja wie niet).Ik heb nu een babyfoon ook met camera maar deze werkt niet zoals het moet,hebben hem ook al op laten sturen,maar geen beter resultaat. En als het mooie weer weer aan komt(hopelijk heel gauw) zou ik best lekker buiten willen zitten zonder dat ik elke x naar binnen moet lopen om te luisteren,en met de hond uitlaten is het ook makkelijk.

 43. lily lily

  43

  Gestemd ! super de luxe dat je gewoon alles kan volgen en zien wat je kindje doet

 44. sylv sylv

  44

  Wat een uitvinding, niet alleen de manier voor een moeder die wel eens oudere kinderen op school moet halen (5min lopen) en dan de kleinste thuis in bed laat liggen, zodat die toch wat rust krijgt die hij verdient. Maar ik begrijp dat de vader dus ook kan inloggen tijdens zijn pauze op het werk, om af en toe een glimp van zijn kleintje op te vangen. Super!!!

 45. Annemiekbo Annemiekbo

  45

  Een telefoon heb je altijd bij je. Dit is dan het leukste app-je op mijn telefoon.

 46. Margriet Plat Margriet Plat

  46

  De IVM 150 Smart babymonitor moet de Baby Innovation Award winnen omdat het een produkt is die uniek is in zijn soort. Bij andere produkten in deze catagorie zie je nog veel storing en ruis.. Dikke muren, afstand overbruggen. Dat kan bij dit produkt niet gebeuren en daardoor komt de gezondheid van je kindje nooit in gevaar omdat je ten alle tijden zicht hebt op de slaapkamer! Ik kan alleen maar zeggen in 1 woord Geweldig! Zo'n produkt zou meerwaarde geven aan mijn leven omdat ik met een gerust hart naar mijn kindje kan kijken!

 47. Rolinda Rolinda

  47

  Gestemd! Heel graag wil ik hem winnen dit omdat ik nu een babyfoon heb die continue uitvalt! Erg vervelend maar heel erg frustrerend. Daarom ga ik weer naar boven om te kijken of alles oké is. Normaal gezien zal ik gauw even naar boven lopen maar probleem bij mij is, dat ik moeite heb om naar boven te kunnen komen door een chronische ziekte. Ik kan wel naar boven (duurt eventjes)om mijn dochter te brengen maar ik probeer zo min mogelijk heen en weer te lopen. Daarom zal voor mij Alecto Baby Monitor echt super zijn. Ik kan haar dan beneden in de gaten houden en hoef zo minder op en neer te trap op!

 48. Basenpris Basenpris

  48

  Omdat deze beeldbabyfoon zooooooo 2013 is, als je even aan het strijken bent of in bad zit, kun je toch naar je kleine spieken! Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone of tablet. Het idee dat ik overal naar mijn kindje kan kijken geeft mij een veilig en tevreden gevoel aangezien het je kostbaarste bezit is. En niets is leuker dan weg te smelten als je je klein in beeld ziet en heeft hij behoefte aan contact of wat troostende woorden of liejes van mama of papa dan is dat ook geen probleem met deze beeldbabyfoon, dit alles maakt de IVM-150 voor mij een echte en terechte winnaar van de baby innovation award en de must have en gadget van iedere ouder.

 49. teddybeer82 teddybeer82

  49

  Ik zou heel graag meeloten om zo me zoontje beter in de gaten te kunnen houden. Hij heeft een erge allergie voor koemelk en gluten... Zo erg dat hij al eens in shok heeft gelegen. En hij heeft hartproblemen... Met zo'n monitor kan ik hem ook in de gaten houden als hij in z'n bedje ligt... Ps heb ook gestemd. Lijkt me echt ideaal deze monitor...

 50. Esther Pollak Esther Pollak

  50

  Omdat het de meest praktische en handigste babymonitor is die tot nu toe op de markt is. Het voldoet aan iedereens behoefte zelfs als ze ver weg zijn. Mijn man bijvoorbeeld werkt in het buitenland en moest daardoor zoveel stappen missen die ons oudste elke keer heeft bijgeleerd. Ik zou het zonde vinden moest dat bij ons kleinste weer zo zijn!

 51. Laramommy2be Laramommy2be

  51

  wat een gaaf ding, voor onze eerste spruit lijkt dit mijn geweldig..zeker als ik straks ga werken dat ik in mijn pauzes naar hem kan kijken...hij is nog niet geboren maar ik heb nu al moeite met het idee dat we straks paar dagen gescheiden zullen zijn en dat ik wat mis...

 52. 3Boys 3Boys

  52

  Waarom.... Dat is toch duidelijk kijk hoe handig!! Lijkt me heerlijk om geruststellend om straks ook ons mannetje te kunnen zien als ik beneden ben met onze andere kids en hij lekker in z'n bedje ligt helemaal op zolder!

 53. Mamamaartje Mamamaartje

  53

  Wowww wat een uitvinding deze babyfoon! Hoe simpel kan het werken! Hij lijkt me ideaal omdat we vanwege de nieuwbouwconstructie in ons huis vaak slecht bereik hebben met onze 'gewone' babyfoon. Ik zou hem super graag willen hebben!

 54. An Van Herck An Van Herck

  54

  We hebben bij de geboorte van onze dochter meteen zo'n babyfoon met camera gekocht maar deze doet het niet goed meer (na 2,5jaar). De batterij is met 5 minuten al leeg dus hij moet op het oplaadstation blijven staan en daarbij heeft hij slecht bereik in ons nieuwe huis, de tuin redt hij al helemaal niet. We zijn dus aan vervanging toe voor ons volgende kleintje. Het was niet goedkoop maar vind deze wel een betere uitvinding aangezien ik dan met de telefoon kan kijken waarvan ik zeker weet dat de batterij goed blijft en ik niet door een bepaalde afstand of dikke muren beperkt ben. Tuurlijk heb ik gestemd voor dit product!

 55. ilonawolters5 ilonawolters5

  55

  Wij zouden de babyfoon graag winnen omdat onze zoon net de andere kapot heeft laten vallen. Deze was ook met meekijk maar niet zo luxe als deze. Erg mooi en handig. Hij heeft hem kapot laten vallen omdat hij heel lief met mij naar buiten wilde om te spelen. Ik kan hem met geen mogelijkheid binnen houden. Daarbij moeten we natuurlijk wel op zijn kleine zusje van 6 weken letten en dus kwam hij met de jas,muts enz. en babyfoon tegelijk aanzetten waarbij de babyfoon op de grond viel. Helaas in stukken. Onze zoon moest heel hard huilen en vond het heel erg dat we nu niet meer naar het zusje kunnen kijken als wij buiten aan het spelen zijn.

 56. carla carla

  56

  Ze moeten winnen omdat alecto gewoon super materiaal levert.

 57. Natasja79v Natasja79v

  57

  Wauw wat mooi! Ik vind dit een geweldig mooie uitvinding. Zo kan ik altijd ons babymeisje goed in de gaten houden. Mocht ik van de zomer lekker in de achtertuin met de andere kindjes spelen, dan vind ik het een heerlijk idee dat ik zo toch snel even in haar babykamertje kan gluren of alles nog wel goed gaat. Natuurlijk heb ik gelijk gestemd.

 58. Kaplann9 Kaplann9

  58

  als ik de prijzen zie soms hoe duur deze apparaten zijn, val ik bijna van mijn stoel, maar aangezien mijn man en ik beide een iphone hebben is het heerlijk om naar je kind te kijken terwijl hij slaapt of speelt in zijn bedje ! er is niets heerlijkers volgens mij !

 59. MaykeD MaykeD

  59

  Dit product laat zien dat oudere technologie hand in hand gaat met nieuwe technologie. En een perfect middel om je kindje goed in de gaten te kunnen houden.

 60. schatties3 schatties3

  60

  de ideale manier om je kindje goed in de gaten te houden. tevens ook een leuk iets om aan de opa en oma te geven zodat ze de kleine op de voet kunnen volgen. wat een uitkomst!!

 61. Marcha de Heer Marcha de Heer

  61

  Gestemd. Em deze babyfoon moet gewoon winnen. Heb zelf een baby die vanaf 12 weken op de buik wilde slapen. Dit vonden wij doodeng en hebben haar dus tot 6 maanden op onze kamer gehad. Als ik had geweten dat dit bestond had ik gelijk deze gehaald. Maar nu heb ik vorig jaar op de negenmaandenbeurs een Alecto gekocht. Niet ontevreden erover hoor( vooral de melodietjes zijn daarop geweldig haha ) maar ik wil haar toch elke avond ff bekijken nu ze alleen slaapt ( 7 maandjes oud nu ) Dus s'nachts er een paar keer uit om te checken. Met deze camera kan ik gewoon via de tablet ff kijken en weer verder slapen. En slaap kan deze mama erg goed gebruiken ;) Maar ja echte Hollandse zuinigheid om er een te kopen als je een goede babyfoon hebt. Dus dan maar meedoen aan de winactie en heel hard duimen dat ik ook een keer wat win :)

 62. Vlinder Vlinder

  62

  Hij ziet er ook erg mooi en modern uit en omdat je zo je kindje elk moment in de gaten kan houden zonder dat je voorzichtig de trap op moet en de deur open moet maken zodat het kindje niet wakker word. ideaal dus

 63. eva1980 eva1980

  63

  Wow! Supergaaf! Meteen gestemd. Ideaal voor onze twee kleine draakjes. Ze slapen sinds kort bij elkaar op de kamer en halen de gekste dingen uit. Ideaal als pappa en mamma mee kunnen kijken.

 64. Yeltje Yeltje

  64

  Ik heb eigenlijk geen goede reden, behalve dat ik hem super vind!

 65. Esther van Ommen Esther van Ommen

  65

  Het lijkt mij echt geweldig. Bij mijn zoontje heb ik regelmatig afgevraagd wat hij in zijn bedje aan het doen was als ik hem hoorde rommelen. Nu bij mijn dochter lijkt me me super grappig om te zien wat zij gaat doen! Daarnaast ook praktisch om even 'snel' te kunnen kijken of er echt wat aan de hand is of niet, gezien ze soms wel eens in haar slaap wat moppert om vervolgens te spugen.

 66. Callakok Callakok

  66

  Deze camera zou geweldig zijn. Het blijft toch altijd spannend als zo een kleintje boven ligt. Nu kan je via je mobiel alles in de gaten houden. Een heel veilig gevoel!

 67. judokid judokid

  67

  Als ouder wil je het beste voor je kind en het liefst hou je het dag en nacht in de gaten met de IVM 150 Smart babymonitor kan dit. Zo heb ik in het verleden al een paar keer een kotspartij aangezien voor een hoestpartij, doordat mijn dochter niet huilde.

 68. Susette Susette

  68

  Uiteraard even mijn stem uitgebracht op deze babyfoon. Wat een goede uitvinding. Je telefoon heb je altijd bij je. Ook als je even bij de buurtje op bezoek gaat, hoef je niet meer de losse babyfoon mee te nemen. Zelf heb ik nog geen ervaringen met een babyfoon, onze eerste wordt eind maart verwacht. Wat zou het super zijn als wij dan onze kleine vanaf onze telefoon in de gaten kunnen houden. Met de eerste is het toch altijd spannend. Het geeft je een heel veilig gevoel om je kleintje zo in de gaten te kunnen houden.

 69. Mariëlle Mariëlle

  69

  Graag maken wij kans voor onze lieve meid op deze babyfoon, zo hoef je niet steeds naar haar toe en haar te halen uit haar droom. Een veilig idee om haar te kunnen zien. Gewoon met je telefoon, dat is waar ik de babyfoon dan graag mee bedien.

 70. Erenel Erenel

  70

  Mijn zoontje van 1 is veel ziek en heeft het vaak erg benauwd. Soms horen we iets door de babyfoon en vliegen we naar boven. Daar blijkt er niets aan de hand te zijn en ligt meneer gewoon rustig te slapen. Met deze beeldbabyfoon kunnen wij hem waar we ook zijn in huis (of zelfs buiten dus) in de gaten houden en kijken of het nodig is dat we naar hem toe gaan. Lijkt me heerlijk!

 71. xxxraissaxxx xxxraissaxxx

  71

  Wat een geweldig aparaat!! Ik heb gestemd!! Ik zou deze hele graag willen winnen,, omdat ik het nog steeds heel erg moeilijk vind om te gaan werken en mijn kleine man dan achter moet laten en hem dan niet naar bed kan brengen.. Zo kan ik er toch een beetje bij zijn.. En genieten van mijn kleine mannetje.. Echt super dat het op je telefoon te bekijken is.. Altijd bij de hand:)..

 72. ellenpippel ellenpippel

  72

  Deze beeldbabyfoon moet winnen omdat hij supermakkelijk is! Je kunt hem in een handomdraai aansluiten op je ipad! Overal heb je dus beeld en geluid van je kindje! Zo kun je met een gerust hart de dingen doen die je moet doen, zonder telkens bij je kindje te hoeven kijken! Ik zeg geweldig! Ennuh... wij kunnen 'm ook goed gebruiken!

 73. Marije Vrieze Marije Vrieze

  73

  Wat een ideaal idee zeg! Daarom alleen al zou hij moeten winnen. Je telefoon heb je tegenwoordig altijd bij je. Geen last meer van onhandige ontvangers die nergens in passen en een beeldbabyfoon lijkt me sowieso al geweldig. Ondanks het feit dat dit niet onze eerste baby is, blijf ik bij elke kreun of steun de neiging hebben om te gaan kijken hoe het is!

 74. marcootjehhh marcootjehhh

  74

  Wat simpel, mijn kleine meid van 2 zou deze nog bijna zelfstandig kunnen installeren.

 75. Fenna Fenna

  75

  De IVM 150 Smart babymonitor moet de Baby Innovation Award winnen... gewoon omdat dit de uitvinding is! Hoe handig is het dat je je kind via je smartphone in de gaten kan houden! En het is superhandig dat hij kan draaien. Als mijn zoontje straks wat groter is en zelf uit bed kan, kan ik hem overal zien! Top apparaat!

 76. Muurbloem Muurbloem

  76

  Waarom moet de IVM 150 Smart babymonitor de Baby Innovation Award winnen, omdat ik zo hou van het invullen van slagzinnen! Ons kindje wordt in juni geboren, zo kan mijn vriend ons kindje ook zien via de sensoren. Op zijn werk kan hij dan naar hartenlust kijken, want het apparaat kan genoeg bereiken! Niet alleen hij, maar ook vrienden en overige familie kan ons kindje dan constant bewonderen, en zal hij/zij niet helemaal overdonderen! Ik kijk nu al uit naar dit prijsje, zal ook nog eens heel leuk staan in ons babyparadijsje!

 77. magicaries magicaries

  77

  Wat een geweldige uitvinding! Ik heb op dit product ook gestemd. We verwachten namelijk ons eerste kind en de kinderkamer bevindt zich ivm tekort aan ruimte een etage lager. dat betekent dat ons kindje en wij ook beter zullen slapen als je zo'n handige babymonitor in huis hebt! Daarnaast kunnen we rustig ook huishouden doen. De babymonitor is gewoon een ideale oplossing om rustig dingen te doen en tegelijkertijd dichtbij je kind zijn!

 78. ausje ausje

  78

  Waarom moet de IVM 150 Smart babymonitor de Baby Innovation Award winnen?” Nou omdat dit nu eens een babyfoon is die ik handig vind en mijn man een leuk speelding. Met andere babyfoons zit je altijd te klooien dat ie of niet genoeg bereik heeft, of geen goed beeld en dat je weer naar boven moet...met deze kan je je baby veel beter in de gaten houden, want is ie weer eens buiten beeld pas je dat gewoon beneden aan en je kan nog inzoomen ook om je kleine schat te zien als je twijfeld en geen "geen bereik" problemen zijn voorbij. Ik wil hem!!!

 79. betwella betwella

  79

  De IVM 150 SMART babymonitor moet de Baby Innovation Award winnen want deze beeldmonitor is UNIEK, omdat ik op mijn telefoon en tablet alles kan volgen en GEEN ingewikkelde installatieprocedures hoef te volgen. Het werkt makkelijk en binnen enkele ogenblikken heb je beeld!!! Wie zou deze prachtige babymonitor niet in huis willen, het biedt zoveel voordelen dat ik vind dat deze babymonitor de Baby Innovation Award MOET winnen!!!!!! Ik wil mijn toekomstige baby overal kunnen zien waar ik ook ben!!. En het gemak wat je hebt, dat klinkt zo verleidelijk in mijn oren!! Het heeft gewoon veel mogelijkheden en daar word ik erg blij van.. het grootste voordeel wat zou ik vinden is, dat als ik uit huis ben dat ik altijd op afstand kan kijken hoe het met mijn toekomstige baby gaat. Ik kan dan mijn prachtige baby niet alleen zien. maar ook horen en kan er dan ook tegen praten.. Wowww zo verleidelijk, hoop echt dat ik deze prachtige monitor zal winnen...!!!!

 80. Wendy Evers Wendy Evers

  80

  Lijkt me duidelijk: De IVM-150 Smart Baby Monitor is uniek omdat het de eerste beeldbabyfoon is die werkt op je smartphone of tablet zonder dat je daarvoor ingewikkelde installatieprocedures moet volgen, routers open zetten of met programma’s aan de slag moet waarvoor vergaande kennis nodig is. Het werkt heel simpel. Je download de gratis app, zet de camera aan, scant de QR code onder op de camera en binnen enkele ogenblikken heb je beeld. Waar het bereik van een traditionele babyfoon zich voornamelijk beperkt tot in en rond het huis is het bereik bij deze beeldbabyfoon helemaal geen punt meer. Mits een internetverbinding voorhanden is, is het mogelijk waar ook ter wereld contact te hebben met de baby unit. De camera kan vanaf je smartphone, of tablet bestuurd worden. Hierdoor is het mogelijk om op afstand de camera zowel horizontaal als verticaal 360° te draaien en zelfs in te zoomen. Tevens beschikt de IVM-150 over een 2-way talking systeem waardoor je je baby niet alleen kan zien, maar ook horen en er tegen kan praten!

 81. cobra1girl cobra1girl

  81

  Kort gezegd het is iets wat er nog niet was!!! Voor ouders rustgevend wetend wat er met je kind gebeurd ook als jij er niet bent zo kun je de oppas ook in de gaten houden weet alleen niet of de cam hackbaar is via de smartfoon of tablet omdat je via het net meekijkt als dat zo is dan moeten ze daar iets aan doen

 82. lioris7 lioris7

  82

  just perfect!!!!!!

 83. thom79 thom79

  83

  De IVM 150 Smart babymonitor moet de Baby Innovation Award winnen, omdat het een geweldig apparaat is met zoveel opties, helemaal gericht op de toekomst. Want wat is er handiger dan je kleine in de gaten te kunnen houden op PC/Laptop/Smartfoon/Tablet. Voor iemand die gek is op de nieuwste gadgets lijkt het mij de perfecte oplossing. Ik zou hem dan ook graag willen winnen, zodat ik mijn zoontje goed in de gaten kan houden, als hij weer stiekem uit z'n peuterbedje klautert.

 84. Danielle Bouwens Danielle Bouwens

  84

  De IVM 150 Smart babymonitor moet winnen omdat hij alle andere babyfoons overbodig maakt. Het is het nieuwe hi-tech speeltje van 2013. Wie wilt de IVM 150 Smart babymonitor nou niet!!! habba habba kom maar hier! En het is niet alleen handig voor als je kind klein in, wantdaarna kan je hem al veiligheidscamera gebruiken!!! Wat wil je nog meer!

 85. Buczynski Buczynski

  85

  De alecto ivm-150 zouden wij graag willen winnen: Met deze babyfoon kunnen niet alleen wij als ouders de kleine bewonderen, Maar ook de opa's en oma's die ver weg wonen kunnen af en toe Bekijken hoe het gaat en tegenwoordig heeft iedereen een iPhone of ipad waarbij de techniek van deze babyfoon natuurlijk helemaal aansluit!

 86. Missilse Missilse

  86

  Wauw, dit is echt een super uitvinding aangezien veel van onze familie niet in de buurt woont kunnen zij de kleine vaker bewonderen dan doe paar keer per jaar... daarbij zou het voor ons bengeltje ook wel goed zjn dat zijn ouders hem in de gaten kunnen houden aangezien hij van de week onder de dekens in zijn bedje lag.. nu hij ook in de gaten heeft dat hij in bed kan staan en daarbij zijn deken geberuikt om bijna uit bed te klimmen (tien maanden oud) is het wel handig dat papa en mama het kunnen zien en zo het gevaar voor zijn. De IVM-150 Smart Baby Monitor is de uitkomst voor iedere ouder/verzorger/opa's en oma's/oppassers ga zo maar door!!iedereen is tegenwoordig helemaal in to de iphone/ipad/android dus dit past in het rijtje!! als deze babayfoon de baby innovation award zou winnen zou mij dit dan ook helemaal niet verbazen dit is toch echt iets wat iedereen moet hebben!! HET IS GEWOON PERFECT!!!! Succes allemaal en may the best man or woman win!!

 87. ons_b ons_b

  87

  Mijn man is `s avonds vaak werken, maar voor ik naar bed ga, wil ik graag nog even mijn hondje uitlaten. en dan echt op het gemak. dat verdient ze. Maar als ik dan weg ga en de babyfoon verliest bijna zijn bereik, blijf ik daar maar even staan. maar zo kan mijn hondje niet lekker rennen en spelen. Ook woont mijn schoonzusje net om de hoek(wel met zicht op het huis), en daar kan ik ook net niet komen met de babyfoon. nu komt ze veel naar mij maar als zij ook een kondje heeft (bijna uitgerekend) dan zal dat zenl minder worden. dus dan is dit de ideale oplossing.

 88. Jepsie Jepsie

  88

  Eindelijk een babyfoon waar je geen chinees voor te hoeven hebben gestudeerd om te kunnen begrijpen!

 89. Patricia Dinkela Patricia Dinkela

  89

  De Alecto babymonitor moet winnen omdat hij de gemiddelde babyfoon op alle fronten overtreft. Door de terugspreekfunctie kan je op afstand contact leggen met jouw baby/kind en dat is de norm tegenwoordig. Daardoor is hij niet alleen de eerste maanden functioneel maar kan ik hem zelfs nog bij mijn oudste gebruiken als ik midden in de nacht weer een keihard 'MAMA' door het huis hoor.'

 90. poesemien poesemien

  90

  onze huidige babyfoon heeft geen camera, ik vond dat overbodige luxe. nu ondervind ik regelmatig dat dittoch handig zou zijn: ik denk soms dat ze wakker is, maar ze maakte bv geluid in haar slaap...

 91. hillie hillie

  91

  Gestemd, en waarom ik deze heel graag wil winnen. Ik heb een dochter die elke nacht huilt en soms krijsend en ik moet haar van cb laten halen. We hebben een normale babyfoon en zou heel graag willen zien wat er met haar is s nachts en voor de veiligheid. Maakt hem stukken rustiger.

 92. Samira jong Samira jong

  92

  Waarom wij graag de Alecto Smart babymonitor willen winnen is omdat! Wij een ongeveer 3 maand geleden een babbyfoon hebben gekocht ook merk alecto. Alleen die stoort vreeselijk veel. Nu zouden ik en mijn zoon hardstikke blij zijn dat we een stoor vrije babyfoon zouden mogen winnen. Zodat hij weer lekker geluidloos kan slapen en ik niet ongerust beneden ga zitten en iedere keer ongerust zou moeten zijn. Met de Alecto Smart babymonitor kan ik hem in de gaten houden. m.v.g. Fam, de Jong

 93. MICH18 MICH18

  93

  Uiteraard heb ik mijn stem uitgebracht op de IVM 150 Smart babymonitor! De babymonitor moet de Baby Innovation Award winnen omdat het in alle opzichten aan de juiste criteria voldoet waar voor mij een babymonitor aan moet voldoen! Hij moet makkelijk zijn in gebruik en het is ideaal dat je je kindje daadwerkelijk op beeld krijgt te zien. Zo heb je het gevoel dat je altijd in de buurt bent als er iets is. Dat hij vanuit zich zelf kan draaien en zo je kindje zijn bewegingen helemaal waarneemt is ook echt een pluspunt. Als je een moeilijke slaper hebt heb je aan de babymonitor ook een goede aanschaf. Hoe vermoeiend is het om telkens naar boven te moet lopen om je kindje gerust te stellen en ze te vertellen dat het echt bedtijd is. Je kunt dit met de terug spreek functie makkelijk doen, door je kindje op deze manier toe te spreken! Ik denk dat ik wel duidelijk wat dingen op een rijtje heb gezet aan plus punten van dit prachtig product! Daarom moet dit volgens mij de winnaar worden van de Baby Innovation Award!!

 94. Kingforaday Kingforaday

  94

  Ideale babyfoon. Als onze dochter wakker is, meld ze zich niet en gaat ze lekker spelen. Hierdoor ligt ze langer op bed omdat wij denken dat ze slaapt. Als ze dan beneden is en haar voeding op heeft dan wrijft ze weer in der oogjes dat ze moe is. In het begin dachten we dat ze zoveel slaap nodig is maar sinds een paar weken hebben we door dat ze gewoon aan het spelen is. Dus voor ons zal zo'n babyfoon ideaal zijn zodat we haar ook op kunnen halen als ze wakker is en zo in het ritme te blijven.

 95. Hanane1987 Hanane1987

  95

  Waarom ik deze babyfoon wil winnen is niet voor mezelf maar voor mijn vriendin. Een alleenstaand moeder met 3 kids, die eindelijk haar eigen huis heeft gekregen. Met zo een babyfoon zal het haar stuk makkelijker maken...

 96. Tamara Tamara

  96

  Wauw, wat een geweldige camera!! Zo een wil ik wel heeel graag winnen! Hierdoor kun je echt altijd en overal je kleintje in de gaten houden, hoe ideaal is dat! Als mn kleine wakker word of net naar bed gaat, hoor je hem niet altijd & door deze camera heb je beter zicht op wanneer ze wel en niet slapen, helemaal fijn dus! Welke mama(of papa) word hier nou niet blij van? Met een gerust hard benen kunnen zitten, schoonmaken oid en toch je kindje in de gaten kunnen houden! Alle lof naar deze mooie babyfoon!!

 97. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  97

  Ik zou hem graag winnen voor mijn beste vriendin, haar zoontje van 2 was een huilbaby en dit heeft haar heel erg gebroken, nu is ze 28 weken zwanger van haar tweede wonder en ik zou hem willen geven zodat als het een huilbabytje is ze via de cam kan kijken of er iets mis is, zo niet kan ze haar kleintje laten liggen dan is het iets makkelijker en schijnt een baby er sneller vanaf te komen! Kortom ik wil hem winnen omdat ze echt een supermoeder en supervriendin is!

 98. MamaDagske MamaDagske

  98

  Omdat wij als gezin het met weinig geld moeten doen waren we blij dat we van vrienden een babyfoon kregen. Helaas doe hij het niet al te best meer. Hij valt soms weg en geeft een grote ruis. Wij zouden daarom graag deze babyfoorn willen winnen zodat wij altijd naar onze kleine man kunnen luisteren en kijken. zonder dat de zender wegvalt of je een avond in de ruis zit.

 99. hanna86 hanna86

  99

  Ohhh wat wil ik deze graag winnen zeg..... Ik heb gestemd en wil deze babyfoon zo graag!! Ik ben nu 34 weken zwanger en wij krijgen ons tweede kindje. Onze babyfoon staat nu op de kamer van ons bijna tweejarig kindje. Hij wordt heel vaak huilend wakker en ik vindt het daarom zo fijn om nog een babyfoon op zijn kamertje te hebben. De kosten voor een tweede babyfoon zijn voor ons te hoog en daarom zou het fantastisch zijn om er 1 te winnen. Verder is een babyfoon met beeld gewoon helemaal super,aangezien we met ons eerste kindje veel hebben meegemaakt in zijn bedje (met zijn hoofd onder het dekentje en een keer in het hemeltje gewikkeld),is het gewoon super fijn om je kindje in de gaten te houden als het op bedje ligt.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >