Winnaars Bekend: *Kerstspecial* Win: Kurio Watch roze of blauw

Door: Mamaplaats 197 reacties

winactie stempel *Kerstspecial* Win: Kurio Watch roze of blauw

Kurio Watch

De Kurio Watch is het nieuwste product van Kurio. Dit coole horloge voor kinderen vanaf 5 jaar biedt naast de tijd, vele andere leuke opties! Zo zijn er heel veel leuke games te spelen voor 1 en 2 spelers en kun je berichtjes, foto’s en tekeningen versturen via Bluetooth. 

Er zijn 20+ voorgeïnstalleerde apps: voor ieder kind wat wils! De Kurio Watch is zelfs voorzien van een 2- spelers functie via Bluetooth. Hiermee kan je kindje samen met vriendjes of vriendinnetjes games spelen. Ook kan je kindje games spelen die door beweging worden aangestuurd, zoals Maze en Air Music.

Met de simpele fotobewerkingssoftware wordt de creativiteit van jouw kindje optimaal gestimuleerd. En de vertaalapp zorgt ervoor dat woordjes & zinnetjes in 13 andere talen wordt uitgesproken. Superhandig en leerzaam tegelijk!

WAT KUN JE WINNEN?

Als je mee doet aan deze winactie maak je kans op 1 van de 2 Kurio Watches in de kleur naar keuze: roze of blauw!

Kurio-zonder-Kerst 

HOE KUN JE WINNEN?

Om kans te maken op deze toffe prijs voor onder de kerstboom doe je het volgende:

 • Like de Facebook van Kurio Benelux
 • Geef je antwoord op de volgende vraag: Welke kleur van de Kurio Watch wil je het liefst hebben?
 • Geef in de reactie hieronder aan hoe oud je kindje is en waarom hij/zij dit te gekke horloge graag wil winnen!

Winnaars

W

Winnaar

*Kerstspecial* Win: Kurio Watch roze of blauw

W

Winnaar

*Kerstspecial* Win: Kurio Watch roze of blauw

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
197 Reacties

Reacties

 1. Monique Kool Monique Kool

  1

  mijn beide zoons (9 en 7 jaar) vroegen een blauwe van de sint. Helaas vond de sint ze te duur dus hebben ze er beide geen een gehad. Hoe blij zullen ze zijn als we er nu 1 winnen :).

 2. Mama_Van_3 Mama_Van_3

  2

  Mijn zoontje van 6 zou de blauwe helemaal te gek vinden.. hij is nu net op school bezig met leren van de klok en hij is net als z'n vader dol op horloges. Hij is ook helemaal weg van de smart watch van z'n vader dit zou hij echt geweldig vinden!

 3. ingrid_duijl ingrid_duijl

  3

  Graag in het roze! Mijn dochter is nu 10 en vind dit horloge erg gaaf. Zij zit op speciaal onderwijs en leert moeilijker. Dit horloge zou haar hier ook enorm bij helpen.

 4. nessen nessen

  4

  Prachtig roze omdat Lisa erg van roze houdt.

 5. marry1974 marry1974

  5

  Ze is vorige week 7 jaar geworden en vind deze roze Kurio watch echt geweldig!

 6. marry1974 marry1974

  6

  Ze is vorige week 7 jaar geworden en vind deze roze Kurio watch echt geweldig! Hier mee kan ze eindelijk opt tijd thuis zijn...dat was haar argument om dit dure kado op het lijstje van Sint te zetten. Maar helaas sint had nog meer kindjes die graag een pakje wilden hebben.

 7. suesieh1987 suesieh1987

  7

  Mijn dochter van 7 zou heel graag de blauwe willen. Ze leert op school nu klokkijken, dus dan is een echt horloge wel hartstikke gaaf en met al deze mooie toevoegingen is hij natuurlijk helemaal geweldig

 8. 22kitty22 22kitty22

  8

  De mooie stoere blauwe, wij zijn pas in het bezit van de kurio tablet! wat een geweldig ding!

 9. Evelien Essen Evelien Essen

  9

  Voor dochterlief de roze: ze begint net met klokkijken . Mooie aanwinst.

 10. Ingrid1977 Ingrid1977

  10

  Mijn dochtertje van net 6 jaar heeft de Kurio watch gezien bij haar buurjongetje. Ze is er helemaal weg van! Ik snap dat helemaal! Ons meisje is dol op tekenen, spelletjes spelen, enthousiast bezig met letters/zinnen schrijven en het leren van de tijd/klok lezen. Wat zal ze het stoer vinden als ze haar eigen KURIO watch mag showen/gebruiken. De blauwe van de buurjongen is al favoriet, maar de roze daar zal ons meisje vast voor kiezen, als ze het voor het kiezen had. Zo zijn ze tevens te onderscheiden, en wat gaaf dat ze samen via Bluetooth spelen kunnen. Gegarandeerd plezier! Samen & alleen. Ik waag een kansje voor ons meissie!

 11. Jepsies Jepsies

  11

  de roze voor onze 8 jarige stoere dochter!

 12. DanaDanaDana DanaDanaDana

  12

  ROZE ik heb voor mijn verjaardag een volwassen versie gekregen en ons meisje is wel heel erg jaloers haha Ze is 6 jaar en is al zo ver in de technologie , je word er bijna bang van Maar zo gaat het tegewoordig Ze heeft deze Kurio watch maarliefst 12 keer omcircelt en aangewezen als cadeau Ik doe heel graag voor haar mee

 13. michel heuvel michel heuvel

  13

  Siem is 8 jaar hij zou erg blij worden en het is ook leerzaam

 14. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  14

  Leuk voor ons zoontje Ivo van 7 jaar Hij is te jong voor een mobiel wat hij wel zou willen Door dit horloge kan hij ook berichtje versturen en foto's maken Ivo kies natuurlijk voor de blauwe variant

 15. A & K A & K

  15

  Ik doe heel graag mee voor een blauwe kurio watch voor mijn zoontje. Hij is helemaal niet zo van de verlanglijstjes en vraagt gelukkig niet veel en krijgt hij genoeg maar de reclame van deze horloges lokken bij hem wel altijd een reactie uit. Het past helaas niet in mijn budget maar hoe geweldig zou ik het vinden hem deze te mogen geven.

 16. Newyorkje Newyorkje

  16

  Ik doe mee voor mijn nichtje van 7 en dan zou ik graag de roze willen

 17. wimtim wimtim

  17

  mijn kleindochter is 10 en word graag in het roze gezien

 18. Eline Huisman Eline Huisman

  18

  Levi wilt grag de blauwe watch hij is 7 jaar hij wilt de Kuriowatxh ondat vriendjes hem ook hebben en hij daar even mee mocht en hij vind dat nu helemaal geweldig!

 19. samiralehkamp samiralehkamp

  19

  Ik wil graag de roze winnen voor mijn dochter van 6 om te oefenen!!

 20. natasja52 natasja52

  20

  De kleur blauw Zoonlief is 9 jaar oud en zou graag een kansje maken op de Kurio watch omdat het hem supercool lijkt om er foto's en filmpjes mee te maken , berichtjes te kunnen sturen naar vriendjes die er al 1 hebben en vooral de toffe &leuke games en apps die erin staan en hij kan spelen :)

 21. Jan31 Jan31

  21

  Super leuk om ons zoontje de tijd te leren en tegelijker tijd leuke bezigheden te laten ondervinden op dit prachtige horloge. Wij maken graag kans op het blauwe horloge.

 22. Deray Deray

  22

  Een blauwe voor mijn zoontje hij is 6 jaar en vraagt elke keer of hij er ook 1 mag als hij het op tv ziet.

 23. Mirremeid Mirremeid

  23

  Mijn dochter Sterre is 10 en zou zeker heel veel plezier hebben van de Kurio Watch. Spelletjes spelen en foto's bewerken vind ze geweldig. Ze wil graag een roze.

 24. Sinny Sinny

  24

  Sophie is 8 jaar ... graag zou ze de roze versie willen. Dan heeft ze namelijk iets te doen als mama weer eens te lang staat te kletsen in de winkel.

 25. Claudia M Claudia M

  25

  De roze graag voor ons meisje! Ze is gek op foto's maken, spelletjes doen en op horloges, dus dat moet helemaal goed komen!

 26. esther1986 esther1986

  26

  Roze voor ons prinsesje♡ omdat ze gek id op horloges ze is bij na 3 jaar en heel bijdehand voor haar leeftijd en wij als ouders stimuleren da t graag ;-)

 27. martine_verweij martine_verweij

  27

  De roze voor mijn dochtertje danayra van ruim 5 en half zei is druk bezig om te leren klokkijken

 28. Abuis Abuis

  28

  Ik zou graag m'n bonuskind van 8 hiermee willen verrassen. Na 7 jaar op deze ontmoeting te moeten wachten zou dit wel erg leuk zijn om hem te verwennen

 29. MamaWendy2 MamaWendy2

  29

  Mijn dochtertje Sharona is 16/12 jarig en word dan 6 jaar,een flinke meid die zeker klaar is voor deze toffe prijs, haar lievelingskleur ???? is roze , en ze zou deze dolgraag willen omdat hij niet alleen mooi maar ook super handig is ,klok spelletjes en het leukste je kan foto's maken ermee hahaha duimen omhoog ????

 30. iuliastamate iuliastamate

  30

  Ik doe graag mee voor de blauwe horloge voor mijn zoon Marius van 7 . Hij vindt hem cool omdat hij foto's met hem kan maken.

 31. frenny79 frenny79

  31

  Voor Jesse van zes een blauwe graag omdat ik geen geen kerst kan vieren zou dit super zijn.toch een kado van de Kerstman onder de boom.liefs francis

 32. frenny79 frenny79

  32

  Voor Jesse van zes een blauwe graag omdat ik geen geen kerst kan vieren zou dit super zijn.toch een kado van de Kerstman onder de boom.liefs francis

 33. timmem timmem

  33

  mijn kleinzoon zou graag de blauwe aan de kerstman willen vragen #nunogboffen

 34. Smurf78 Smurf78

  34

  Alles draait om tijd in het leven. Dat is nu eenmaal een vast gegeven. Hoe kan Robin (7) bijvoorbeeld weten wanneer het tijd is om te eten? Misschien dat z'n maag dan knort, zodat hij eraan herinnerd word. Maar ja, dat is een wilde gok. Hij kan beter kijken op een klok, Het word tijd dat ik voor hem om een horloge ga(at), want hij komt regelmatig veel te laat. Daarom hoop ik deze prijs te winnen, dan kan alles tenminste op tijd beginnen ;)

 35. koek54 koek54

  35

  Mijn kleinzoon van 6 1/2 jaar zou graag de mooie blauwe dragen. Hij heeft een technische knobbel en wil altijd uitzoeken hoe iets werkt en hij houdt van computerspelletjes. Op tijd zijn is met dit horloge een fluitje van een cent. Voor hem doe ik mee

 36. Cheryl84 Cheryl84

  36

  Geliked heb ik de pagina :) Mijn dochter van 5,5 zou graag de roze willen winnen, ze is dol op de klok en als ze dan dmv dit horloge zou kunnen leren klok te kijken, zou dat helemaal geweldig zijn :)

 37. melissa1984 melissa1984

  37

  Een roze voor dochter elise die bijna 6 jaar wordt zou welkom zijn. superhandig, stoer en ook zeer leerzaam. elise wil heel graag leren klokkijken en hiermee kan ze later ook wat meer verantwoordelijkheid krijgen.

 38. Vera89 Vera89

  38

  De blauwe is mooi voor onze zoon van 6,5 jaar oud. Hij verdiend wel wat leuks na alles wat hij de afgelopen tijd heeft moeten doorstaan. Misschien zal het hem afleiden van de pijn in zijn buik op sommige momenten. Even een spelletje doen op het horloge en nergens anders aan hoeven denken. Nu hij zo veel niet meer mag eten (gluten/melk/ei) heeft hij het er regelmatig moeilijk mee.

 39. selina-ailani selina-ailani

  39

  Ik zou graag een roze winnen voor onze oudste dochter. Ze kan al klok kijken en Ze is gek op foto's maken en bewerken. Ze zal het "vet cool" vinden als ze berichtjes of foto's kan versturen. En als dan ook blijkt dat je met dit "horloge" spelletjes kan doen..... Dat zou ze zooooo gaaf vinden.

 40. nooyslie nooyslie

  40

  Maak heel graag kans op een roze voor mijn dochtertje. Ze is 8 maar al helemaal gek op technologie. Zou dus super zijn haar deze cadeau te mogen doen

 41. wonderwoman wonderwoman

  41

  Mijn stiefdochtertje zou helemaal door het dolle zijn met de roze variant Ze heeft die gevraagd voor kerst dus zou een super leuke verrassing zijn

 42. kloevert kloevert

  42

  Mijn zoontje van 7 wil een horloge en sinds hij deze heeft gezien moet deze het worden, wel in het blauw uiteraard! Wat zou het super zijn als we deze wens in vervulling zouden kunnen laten gaan door de KURIO WATCH te winnen.

 43. leylayalcin leylayalcin

  43

  ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn dochtertje. Ze is bijna 7 en begint nu net met het leren van klokkijken en de oneindige mogelijkheden met spelletjes, foto's selfies e..d. zou ze eindeloos plezier mee hebben!

 44. Ebrubalcova Ebrubalcova

  44

  leuke actie! Mijn zoontje wilde dit graag met Sinterklaas, maar misschien is de kerstman hem gunstiger gezind!

  • Ebrubalcova Ebrubalcova

   45

   mijn zoontje is 8 en de kleur blauw zou te gek zijn!

 45. Mamiertje Mamiertje

  46

  De roze versie graag. Voor mijn dochter van 7, zodat ze (vooral) 's ochtends zelf de tijd in de gaten kan houden ;)

 46. linda5vinkwel linda5vinkwel

  47

  wij willen blauw heb een tweeling van 8 en me oudste is 9 en dat gaan ze helemaal te gek vinden!

 47. christel_hijkoop_1 christel_hijkoop_1

  48

  Blauw voor mijn zoontjes. Ze zijn 6 en 8 jaar. Ze houden van foto's maken en ook klokkijken is erg interessant. Misschien zijn ze dan iedere dag op tijd weer binnen :-)

 48. biebske biebske

  49

  Ik doe graag mee voor de Kurio in de kleur blauw. Ons zoontje is iemand die heel ongeduldig is en nooit lang kan wachten op iets. Dat begint bijvoorbeeld al voor een stoplicht of in de rij voor de kassa. We zoeken altijd wel iets om hem bezig te houden, maar dit zou wel een top oplossing zijn. Zie hem al zogenaamd de boodschappen scannen of een foto maken van het stoplicht wat dan omspringt. Dat maakt het wachten nog eens zo leuk. Leuk, leerzaam en behulpzaam dus voor onze boy.

 49. michelentamara michelentamara

  50

  leuk voor mijn jongste zoontje van 9. Kleur blauw. Hij vindt het geweldig om overal verslag van uit te brengen (hij komt altijd met de wildste verhalen thuis), maar ja.. of het altijd waar is. met deze Kurio kan hij mooi foto's maken en die laten zien. En 1 x raden wat hij later wil worden. Juist verslaggever. hiermee zou ik hem dus erg blij mee kunnen maken. Kan hij een tekening maken van iets , spelletjes spelen,, foto's /filmpjes maken etc.

 50. wille86 wille86

  51

  De roze zou leuk zijn voor onze oudste dochter van 6. Ze is net begonnen met klokkijken op school. En net zoals ongeveer alle kindjes zou ze helemaal blij worden van dit horloge :-)

 51. AnneliesedeWaal AnneliesedeWaal

  52

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, de kleur blauw, hij is 10 jaar oud. Zou erg goed voor hem zijn, ik waag graag een kansje voor hem, zou te gek zijn !!. Groetjes Anneliese

 52. Raaf Klein Raaf Klein

  53

  De roze voor mijn 10-jarige dochter, ze vindt dit erg leuk, vooral omdat je er ook spelletjes op kunt spelen.

 53. kuikentje kuikentje

  54

  Wij zouden de rose watch graag willen winnen.....en wat de leeftijd betreft,, zowel onze dochter van 6 als die van 10 en 12 zijn zeer geinteresseerd :-)

 54. Ostoja Ostoja

  55

  Mijn dochter van 9 zou het supergaaf vinden om dit horloge te winnen! Mijn dochter zou denk ik de blauwe willen.. puur alleen omdat ik de roze het mooiste vind :)

 55. malinili malinili

  56

  De blauwe, alvast voor de 8e verjaardag van mijn zoontje. Vooral het samen ermee kunnen spelen, maakt het supertof! Hij is gek op games spelen, al heeft hij van Sint en profpiet als tip gekregen om wat minder op de tablet te zitten...

 56. Moon87 Moon87

  57

  M'n zoontje van 7 zou heel blij zijn met een blauwe Kurio Watch. Zijn tweelingzusje is overleden en hij wil heel graag altijd haar foto bij zich hebben. Dit zou een mooie manier zijn om haar foto op de Kurio watch te kunnen zien wanneer hij wil, maar tegelijkertijd iets anders kan doen/kijken wanneer hij dat liever wil. Want uiteraard zal hij de spelletjes ook geweldig vinden. :)

 57. Hanane Rabha Hanane Rabha

  58

  Mijn dochter van 7 zou hem heeeeeel graag willen hebben in het roze. Ze heeft hem aan de Sint gevraagd en niet gekregen en was heel erg teleurgesteld. Ze houdt van foto's maken, spelletjes, maar ook buiten spelen en dan is het handig als je op tijd thuis bent. Wij gaan duimen.

 58. vvw vvw

  59

  Wauw! Hier zou onze dame van 7 helemaal hoteldebotel van raken :) Ze zijn momenteel op school bezig met het leren van de digitale klok dus dat sluit mooi aan. Alhoewel zij waarschijnlijk de spelletjes en het foto gebeuren veel interessanter zou vinden ;) en die vertaal functie lijkt mama dan weer super leerzaam. Wat zou het gaaf zijn als we een roze zouden winnen!

 59. angelique fok angelique fok

  60

  de blauwe voor mijn oudste zoon van 8 staat al tijden op alle verlanglijstjes hij is wilt van schermpjes. games doen en vlogjes maken . als we dit zouden winnen kan ie mooi delen met zijn broertje beide zullen een gat in d elucht springen

 60. MamaVanJ&Y MamaVanJ&Y

  61

  Onze zoon is 5,5 en helemaal dol op horloges (net als zijn vader overigens)! Geen dag zonder dus, buiten, binnen, en soms als hij slaapt halen wij het van zijn pols. En wat is dit een super coole! Op school zijn ze ook technisch ingesteld en elk kind heeft een Ipad. Dit hoort er helemaal bij! Hoe geweldig zou dit voor zijn zelfvertrouwen zijn?! Ik denk dat hij vooral foto's sturen helemaal te gek zou vinden. Er is hem aangepraat dat roze vroeger een jongens kleur was. Dus hij zou roze leuk vinden.. misschien neemt hij dan ook zijn vriendinnetjes mee naar huis ;)

 61. joyceg84 joyceg84

  62

  Mijn dochter van 5, bijna 6 zou heel graag de roze watch willen winnen. We wil graag leren klok kijken, maar eigenlijk wil ze gewoon heel graag foto's maken en spelletjes spelen! ????

 62. Patricia2107 Patricia2107

  63

  Ik zou graag een roze winnen voor mijn 8 jarige dochter, zodat ze zich wat zekerder voelt tijdens het buiten spelen en wat meer op verkenning durft te gaan.

 63. Adriana1982 Adriana1982

  64

  Voor onze 8 jarige pleegzoon zou ik graag de blauwe versie willen winnen! Het zou geweldig zijn als hij ondanks zijn beperkingen door dit horloge toch klokkijken leuk kan gaan vinden én natuurlijk het spelen van spelletjes met andere vriendjes enzo!

 64. Naomi88 Naomi88

  65

  Mn dochter is 3, maar ik zou haar graag al spelenderwijs kennis willen laten maken met de functies van dit geweldige horloge. Lukt me super handig!

 65. Proudmamma Proudmamma

  66

  Ja wauw! Voor onze zoon van 6 jaar de blauwe graag. Hij is hier al heel druk voor aan het sparen zelf omdat hij deze stoere watch echt graag wil. Het zou fantastisch zijn als ik deze voor hem kan winnen bij jullie.

 66. Adda Adda

  67

  blauw mijn mannetjes zijn gek om blauw en o hoogtes kan ik ze weer bij maken

 67. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  68

  Wauw Wij gaan dan voor de blauwe. Levi is vijf jaar. hij vindt het zo stoer om een horloge om te hebben, hij pakt steeds die van zijn broer.

 68. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  69

  Wauw Wij gaan dan voor de blauwe. Levi is vijf jaar. hij vindt het zo stoer om een horloge om te hebben, hij pakt steeds die van zijn broer.

 69. Kim83 Kim83

  70

  Ik zou heel graag de roze Kurio Watch willen winnen voor onze dochter van 5 jaar zodat ze niet meer jaloers hoeft te zijn op de horloges van dr zus!

 70. Mama's Liefste Mama's Liefste

  71

  Graag de roze voor mijn dochter van 8. Ze wil graag zelf naar school fietsen en meer vrijheid. Dat snap ik heel goed, maar ik vind haar nog te jong voor een mobieltjes, dus deze watch is een mooie tussenoplossing

 71. Zosia Zosia

  72

  Voor Xavi, mijn zoon van 5 jaar, de blauwe Kurio. Omdat hij er super blij mee zal zijn! Hij zal zich onwijs stoer voelen :-)

 72. chantalrombout chantalrombout

  73

  Mijn dochter Zoë is gek op dit soort technische snufjes. Ze gaat er regelmatig vandoor met mama's smartwatch. Ze zou het super vinden om haar eigen coole horloge te hebben.

 73. Minimi1984 Minimi1984

  74

  Super super cool. Mijn zoontje van 6 jaar zou wel de blauwe willen!! Hij doet het supergoed op school en zwemles ondanks zijn auditieve problemen! Hij is gek op foto's maken en vind het erg leuk om spelletjes te doen op een computer of ipad.

 74. Jokeheerema Jokeheerema

  75

  Heel graag de blauwe voor mijn stoere meid van net 6 jaar due nu al van de selfies en de vlogs is ????

 75. Jokeheerema Jokeheerema

  76

  Heel graag de blauwe voor mijn stoere meid van net 6 jaar die nu al van de selfies en de vlogs is ????

 76. Moedervantweeprinsesjes Moedervantweeprinsesjes

  77

  Mijn dochter is 6 (bijna 7) en is verzot op mijn telefoon. Ze maakt er graag foto's mee, of speelt er een spelletje op. Ze vindt het reuze interessant. Wat zou het gaaf zijn als ze deze functies nu op een Kurio Watch zou kunnen doen. Ik zie al een heel blij meisje voor mij,.. We gaan voor ROZE!

 77. hakunamatata hakunamatata

  78

  Mijn stoere meisje van negen, zou met een blauwe heel blij zijn. Dat zou haar het gevoel geven dat ze beetje mag mee doen met de maatschappij...met haar broers en nichten????????

 78. lindaenbjorn lindaenbjorn

  79

  graag de blauwe. Onze tweeling is 3 maar ik zou deze dan voor ze bewaren aangezien ik denk dat ze voorlopig nog wel zo ondernemend blijven ;)

 79. Sorbotrol Sorbotrol

  80

  Mijn dochter van 8 zou graag een blauwe willen winnen. Dan is ze ook eens super hip. De hele dag door bezig zijn met klokkijken (sluit aan bij de lessen op school). Daarnaast is foto's bewerken iets wat alle kids graag doen. En dan lekker naar elkaar sturen. Ik ben alleen bang dat de juf hier niet blij van zal worden. Ach, blijft zij ook een beetje bij de tijd als ze de nieuwe horloges eens goed kan bekijken.

 80. CBDKL CBDKL

  81

  een blauwe super voor onze 8 jarige zoon die nu de tijd begint te snappen.

 81. Annemiekbo Annemiekbo

  82

  Voor mijn oudste zoon graag een blauwe, nu nog 4 maar binnenkort 5. Net als Diego op televisie een stoer horloge met leuke snufjes.

 82. Krystleclear Krystleclear

  83

  Roze en blauw dus met een zijn we al blij

 83. es es

  84

  blauwe kleur voor mijn 7 jarige zoon.hij wil er graag stoer en hip uit zien,hij maakt graag foto's,filmpjes en spelletjes spelen op de wel bekende spel apparatuur is hem wel toe bedeeld.met dit alles in 1 horloge kan hij zijn creativiteit optimaliseren

 84. Irientje Irientje

  85

  Graag een roze voor mijn dochter van 7 jaar. Dit zou haar echt enorm helpen met leren klokkijken, iets wat ze op papier echt heel lastig vindt !!

 85. Celicia Celicia

  86

  Ons Meske van 5 jaar wil graag de roze en zou deze watch graag willen hebben omdat ze nu het liefst de hele dag spelletjes op de iPad wil doen, maar deze moet ze delen met mij en haar broer. En met dit horloge mag ze helemaal alleen spelen zonder te delen...ze zegt geregeld: ik vind delen helemaal niet leuk, mama! Dusss..hier zou ze zo gelukkig van worden

 86. Wstarken Wstarken

  87

  Ik zou hem voor mijn zoontje willen winnen die 23 december 8 wordt. Hij heeft een beperking waardoorwe met pictogrammen werken. Nu kun je tegenwoordig ook een app downloaden waar je een dagindeling maakt. Dit zou voor hem echt heel erg fijn zijn. En voor hem zou het de dag een stuk makkelijker maken.

 87. Marije Suurbier Marije Suurbier

  88

  Een mooie blauwe voor onze zoon die net bezig is met klokkijken en een mooi blauw horloge had maar helaas kapot is gegaan.

 88. Mootjehb Mootjehb

  89

  Mijn zoontje van 5 jaar vindt het blauwe horloge heel mooi! Gaan binnenkort beginnen met leren klok kijken en hoe leuk is het dan als je een horloge hebt waar je ook nog meer mee kunt!

 89. Heidi!! Heidi!!

  90

  Hoi Hoi☺ Mijn dochter is 6 jaar en haar lievelingskleur is blauw. (Alhoewel ze roze ook leuk vindt hoor) Ze is zo nieuwsgierig en dol op ontdekken en heeft alles zo makkelijk onder de knie, dit zo voor haar ook echt een fantastisch kado zijn om zich mee te vermaken. Ze is ook net begonnen met klokkijken, dit is dan ook super handig. Duimpjes draaien en afwachten maar...????

 90. Rachella Jagdew Rachella Jagdew

  91

  Graag een roze voor mijn dochter ze is 10 en zou hier echt heel blij mee zijn ze houdt ervan de hele dag selfies te maken en als ze buiten gaat spelen ze op der Kurio watch ook zien hoelaat het is wanneer ze naar huis moet ennze kan leuk met haar vriendjes en vriendinnetjes leuke spelletjes spelen op de Kurio watch

 91. PrinesesJo PrinesesJo

  92

  Onze 13-jarige dochter zal heeeeeeel graag de show stelen op school met deze hippe roze Kurio Watch!

 92. Joyce Storm Joyce Storm

  93

  Mijn zoontje van 5 zou graag de blauwe willen. Hij had in zijn schoentje voor Sinterklaas het hele speelgoedboek gedaan i.p.v. een verlanglijstje, zodat hij zeker wist dat hij de Kurio watch zou krijgen. Echter, tevergeefs. Sinterklaas was het horloge vergeten, dus zet mijn zoontje nu zijn schoentje voor de Kerstman en zingt ie '11 november'...blijft verwarrend al die feestdagen ;-)...hij blijft hopen op de watch...

 93. Heidi!! Heidi!!

  94

  Hoi Hoi☺ Mijn dochter is 6 jaar en haar lievelingskleur is blauw. (Alhoewel ze roze ook leuk vindt hoor). Ze is zo nieuwsgierig en dol op ontdekken en heeft alles zo makkelijk onder de knie, dit zo voor haar ook echt een fantastisch kado zijn om zich mee te vermaken. Ze is ook net begonnen met klokkijken, dit is dan ook super handig. Duimpjes draaien en afwachten maar☺

 94. miranda140582 miranda140582

  95

  Bram wordt a.s. dinsdag 5 jaar! Hij is erg leergierig. Houdt van spelletjes doen. En zeurt al erg lang om een camera! Als hij deze Kurio Watch wint ,dat zou hij zeker leuk vinden en veel gebruik van maken! Kleur: blauw

 95. Sjarinta Sjarinta

  96

  Ik zou de roze wel willen winnen voor mijn dochter van bijna 3 (officieel is ze dus nog te jong hiervoor) ze is ver in haar ontwikkeling vergeleken met leeftijdsgenootjes en echt heel leergierig!

 96. Silvia Silvia

  97

  Mijn dochter van 6 (bijna 7) is volgende maand jarig. Zij verdiend zo'n horloge omdat ze het ondanks de problematiek die een scheiding met zich meenbrwngt ontzettend goed doet. Dus graag de roze want dat is haar lievelings kleur

 97. bambieke bambieke

  98

  blauw voor mijn kleizoon van 7 jaar

 98. PatriciavandePol PatriciavandePol

  99

  Mijn zoon van bijna 5 is druk met de tijd bezig en met alles wat digitaal is en kan. De blauwe Kurio zou hij geweldig vinden.

 99. Moirah Moirah

  100

  Mijn zoontje van bijna 4 wil graag het blauwe kurio horloge winnen. Zijn nicht heeft er ook een en Thomas vind het een reuze interessant ding

 100. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  101

  Mijn zoontje djayden is bijna 6, hij kreeg van sinterklaas een hele leuke Pikachu horloge (zo een uit China) nu is deze al kapot en hij is hier nog steeds verdrietig om, hij was tenslotte zo trots op zijn horloge. Een blauwe winnen zou daarom leuk zijn. Hij ontdekt graag met apps, dus hopelijk is de kurio veel leuker. Ik weet in ieder geval zeker dat hij langer mee zal gaan haha :D

 101. penningy penningy

  102

  De blauwe onze zoon van 4 zal het echt geweldig vinden. Hij zit maar mama en papa die wil ik echt heeeel graag hebben haha. Hij is zo blij als die hem dan heeft.

 102. tj'smom tj'smom

  103

  Onze zoon van 4 wil graag een blauwe winnen! Hij is al erg met klokkijken bezig en wilde heel graag dit horloge van Sint hebben. Toen zat hij helaas niet in de zak.. zou dus extra leuk zijn om hem te winnen zodat hij wel onder de boom ligt!

 103. supri supri

  104

  De Blue horloge. Mijn zoon (6) is het leren over de tijd en heeft gevraagd voor een horloge. Dit horloge zal geweldig zijn.

 104. Sassefrassss Sassefrassss

  105

  Wat een super actie!! Dit zou mijn dochter Lynn van 7 GEWELDIG vinden!! Zo'n gave Watch is echt helemaal haar ding en dan ook nog eens in de kleur roze... wow dit zou te gek zijn voor onder de kerstboom! Liefs van Saskia ????????

 105. hernieuw hernieuw

  106

  IK wil de blauwe graag winnen.

 106. Annejill Annejill

  107

  Mijn dochter van 9 zou de roze echt de bom vinden! Wat een leuk horloge :-)

  • Annejill Annejill

   108

   How ik vergat te zeggen dat ik jullie fb geliked heb! En waarom ze dit horloge zou willen winnen is omdat op school ook veel gedaan wordt met een tablet etc dit sluit hier enorm op aan en zo kan Jill oefenen met bijvoorbeeld rekenen ze is heel technisch ingesteld :-)

 107. Shanna le Double Shanna le Double

  109

  Een roze graag,zou echt super zijn????????

 108. RenéeKim RenéeKim

  110

  Onze Norah is nu 8 mndn+ en nu al gek op de activitytracker van mama ende mobiele telefoons van papa en mama. Mooi dat als je ergens op drukt het op licht. Een roze kleur is fantastisch voor ons meisje.

 109. Doepje Doepje

  111

  Een blauwe voor mn dochter Nikki van 6 jaar. Ze is druk bezig met het leren klokkijken en vindt t helrmaal geweldig. Ze wil heel graag een horloge en dan kan je ook nog speeltjes ermee spelen. Voorheen wilde ze een roze, maar tegenwoordig is blauw de kleur! Kan daarna mn jongste zoon er van genieten (als we m winnen en mn dochter m ooit af doet)

 110. eskabe82 eskabe82

  112

  Fien van 5 jaar zou heeel graag een roze willen. Dan kan ze samen met haar nichtje die er al één heeft spelletjes spelen.

 111. hanbou hanbou

  113

  Ik zou heel graag de blauwe willen winnen voor mijn neefje... hij wordt 31 december 8 en hij wilde deze horloge heeeeeelll graag dus hoop dat ik t voor m win

 112. Wilmsen anita Wilmsen Wilmsen anita Wilmsen

  114

  voor mijn kleindochter van 5 in het roze, omdat ze erg leergierig is

 113. jacmana jacmana

  115

  Wow dit zou een mooi kado zijn, de rose voor onze Lenn haar verjaardag (7) in januari, dus ik doe heel graag mee en waag een kansje

 114. vtizand vtizand

  116

  onze kyan 9 moet ik altijd zoeken,komt altijd te laat thuis.hij zou super blij zijn met een blauwe en het aller belangrijkste op tijd in huis.....

 115. mamaplaatsjessica mamaplaatsjessica

  117

  Onze dochter van 5 heeft voor haar verjaardag de kurio tab gekregen en ze loopt er zo mee weg. Alles is zo duidelijk voor haar terwijl wij zelf soms even moeten kijken hoe dat iets werkt. Deze roze horloge is een perfecte aanvulling voor haar leergierigheid!

 116. moon85 moon85

  118

  Ik zou de roze kurio watch graag willen winnen voor mijn petekind,ze is een heel lief meisje,haar mama is een alleenstaande moeder en heeft helaas niet zoveel geld,mijn petekind zou dolgelukkig zijn als ze de kurio watch zou krijgen ze had hem op tv gezien en wil hem heel graag hebben zou haar deze dus graag kado doen onder de boom.duim,duim,duim!

 117. moon85 moon85

  119

  als aanvulling op mijn vorige reactie vergeten de leeftijd erbij te vermelden ;) mijn petekind word in januari 5 jaar!

 118. patriciahodzelmans patriciahodzelmans

  120

  Ons dochtertje van 5 jaar douche super blij zijn met een roze.. ze had deze aan sinterklaas en z'n pietjes gevraagd maar helaas was deze teduur .... het zou voor haar dus een super leuke verrassing zijn als ze het wel van de kerstman zou krijgen ????????????????

 119. patriciahodzelmans patriciahodzelmans

  121

  Ons dochtertje van 5 jaar douche super blij zijn met een roze.. ze had deze aan sinterklaas en z'n pietjes gevraagd maar helaas was deze teduur .... het zou voor haar dus een super leuke verrassing zijn als ze het wel van de kerstman zou krijgen....(er ging iets fout met me vorige reactie excuses hiervoor)

 120. Aleksandra Hoes Aleksandra Hoes

  122

  Mijn kleine man van 5 zou dit super gaaf vinden. Hij kreeg van Sinterklaas een spion horloge maar helaas Is die heel snel stuk gegaan. Hij was helemaal verdrietig. We proberen nu met hem te klok kijken en dat gaat langzaam vooruit. Met deze kurio watch in het blauw zou dat makkelijker gaan. Dan kan hij weer op avontuur!

 121. patriciahodzelmans patriciahodzelmans

  123

  Ons dochtertje van 5 jaar zou super blij zijn met een roze.. ze had deze aan sinterklaas en z'n pietjes gevraagd maar helaas was deze teduur .... het zou voor haar dus een super leuke verrassing zijn als ze het wel van de kerstman zou krijgen ( zo deze is goed...sorry af en toe doet woordenboek wat ie zelf wult en Let ik niet op hihi )

 122. natalievisser natalievisser

  124

  Mijn dochter is 9 en dit is een goede stimulans voor wat meer beweging een roze variant is daarom meer dan welkom

 123. Billy Billy

  125

  Mijn zoon van 7 zag deze en was enthousiast, niet Om een zielig verhaal op te hangen maar hij is autistisch en niet zo snel erg enthousiast! Wat zou ik hem graag zo enthousiast zien weer... een blauwe is dan wel zijn voorkeur Groetjes

 124. Peggy Van Leemputten Peggy Van Leemputten

  126

  Hier zouden we graag de blauwe willen, ik heb 2 zoontjes (bijna 6 en 3). De oudste zou het super vinden en de jongste zal wel snel willen meedoen en leren van zijn broer :)

 125. ilsedepilse ilsedepilse

  127

  Graag de blauwe voor mijn kinderen van 3 en 6. De oudste is helemaal gek van technische snufjes, dus deze is erg welkom!

 126. miriam_oosthoek miriam_oosthoek

  128

  Een blauwe voor mijn zoontje van 6. Hij gaat met een busje naar school en met dit horloge kan hij spelletjes doen onderweg en kijken of het busje op tijd is

 127. Diaan1979 Diaan1979

  129

  Ik heb een bonus-zoon van 12 en een bonus-dochter van 8. Het zou echt super leuk zijn om er 1 te winnen. Samen spelen, samen delen, dat kunnen ze prima. Hoe leuk zou het zijn om er 1 te winnen voor deze kanjers!!!

 128. Lindahuubmike Lindahuubmike

  130

  Wauw! Super actie! Mijn zoontje is 5 jaar en zou graag de blauwe kurio watch willen winnen. Waarom hij is dol op foto's maken en deze bewerken. Kan hij ze ook mee versturen naar de familie. Daarnaast is hij een enorme kletstkont en kan op vakantie niet uit de voeten, z'n vertaalapp is super handig en leerzaam. De spelletjes zou hij graag spelen, overal bij de hand. Ik ga heel hard hopen, pagina liken en delen Liefs linda

 129. daffie1981 daffie1981

  131

  Ik zou graag de roze Kurio watch willen winnen voor mijn oudste dochter van bijna 6 jaar. Ze wordt in februari 6 en kan al goed klokkijken. Dit horloge is echt wat voor haar; stoer, leerzaam én toch in de roze editie echt een meisjes horloge. Hier zal ze veel plezier van hebben!

 130. Sanne De Groot Sanne De Groot

  132

  Onze Vigo wordt in januari 5! Wat een fantastisch verjaardagscadeau zou de blauwe Kurio watch zijn. Vigo wil zo graag een eigen horloge.

 131. alena_werner alena_werner

  133

  Mijn dochter is bijna 5 en wil graag roze hebben. Ze is bezig de cijfers, letters en tijd te leren en maakt elke dag veel selfies :)

 132. Cadoudouh Cadoudouh

  134

  Een stoere blauwe zou echt HET cadeau zijn voor onze zoon van 6. Hij gebruikt nu onze telefoon om muziek te luisteren, spelletjes te spelen of foto's te maken...zijn ultieme manier om na een drukke schooldag vol prikkels even tot rust te komen. Dit zou dan ook echt een prijs zijn warmee je ons hele gezin blij zou maken ????

 133. Ingrid o Olijslagers Ingrid o Olijslagers

  135

  Een blauwe voor Morris van 6. Helemaal leuk nu hij kan kloklezen en hij wil al heel lang iets om games mee te spelen. Altijd leuk als hij er mee kan spelen en tegelijkertijd iets leert.

 134. Mamakrvz Mamakrvz

  136

  Blauw!! Onze Matthijs mag nu wat meer vrijheid soms is hij de tijd vergeten. Of wil hij graag bij iemand spelen. Dat lukt niet omdat wij dan niet weten waar hij is. We hebben al meerdere horloge geprobeerd helaas allemaal binnen 4 weken stuk..... dus daarom durf ik niet weer veel geld uit te geven aan iets wat uiteindelijk niet werkt. Kunnen jullie ons overtuigen dat dit wel werkt. Dan durf ik hem in de toekomst ook te kopen voor onze dochter!

 135. Alena Alena

  137

  Mijn dochtertje van 12jaar heeft de Kurio watch gezien bij haar vriend. Ze is er helemaal weg van! Ik snap dat helemaal! Ons meisje is dol op spelletjes spelen, enthousiast bezig met letters/zinnen schrijven en het leren van de tijd/klok lezen,de roze daar zal ons meisje vast voor kiezen, als ze het voor het kiezen had. Gegarandeerd plezier!

 136. Martine Martine

  138

  Graag de kleur blauw, mijn zoontje is bijna 5. Hij vraagt soms wel elke 5 minuten hoe laat het is, hopelijk kan hij leren om zelf op zn horloge te kijken

 137. Linsey&Naomi Linsey&Naomi

  139

  Deze Kurio watch zou perfect zijn voor onze tweeling van 6 jaar. Ze kunnen spelletjes spelen, alleen of met z'n tweetjes. Zitten nu echt in de fase dat ze van alles willen leren. (De tijd, verschillende talen en wat de woorden betekenen etc.) Zo te horen kan dat hiermee allemaal en ook nog in hun lievelingskleur roze. En als de Kurio watch goed bevalt dan kopen wij er zelf nog eentje bij! Een win-win situatie dacht ik zelf ????

 138. wietske van herpen wietske van herpen

  140

  Mijn dochter van 9 heeft moeite met klok kijken dus kan ze mooi oefenen met een roze kurio

 139. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  141

  Ik doe mee voor mijn nichtje van 7 en dan zou ik graag de roze willen

 140. Sofje79 Sofje79

  142

  Mijn dochtertje van 4 zou heel blij worden van de roze. Ze is dol op alles wat een beetje technisch is

 141. estherm estherm

  143

  Voor onze stoere dochter van 7, heel graag de blauwe!!!

 142. Hilda85 Hilda85

  144

  Voor mijn neefje! Kan hij met zo'n stoere horloge leren klok kijken. Hij is 4 jaar! Graag de blauwe

 143. Anouschkatje Anouschkatje

  145

  Voor mijn zoon van 4,5 de blauwe. Hij is al heel handig met de iPad, kan al een beetje de klok. Hij zal dit wel een super kado vinden

 144. assepoes2311 assepoes2311

  146

  Zou mijn dochtertje Kaylee de roze heel mooi vinden. Zij is donderdag de 22e december jarig en wordt dan 6 jaar. Een ideale leeftijd om met een horloge te starten, zodat ze kan gaan oefenen met klok kijken.

 145. L_van_der_sanden@hotmail.com L_van_der_sanden@hotmail.com

  147

  Mijn zoontje is nu 5,5 jaar en heeft een grote interesse in cijfers en klok kijken. Ook kent hij nu bijna alle letters en vindt hij woorden maken grappig. Daarnaast vindt hij het leuk om overal (echt overal !: plantje, tegel, neus, enz.)) foto's van te maken en berichtjes te sturen naar zijn vader als deze aan het werk is. Ik zou heel graag dit leuke blauwe horloge voor hem winnen.

 146. paromo paromo

  148

  De blauwe voor mijn oudste zoon Morris. Hij is nu 4 jaar en ik weet dat hij nog aan de jonge kant is maar Morris is groot fan van horloges en technologie en ik denk daarom dat hij deze al helemaal te gek zal vinden.

 147. rian_noordijk rian_noordijk

  149

  Mijn zoontje van 5 jaar zou graag de blauwe willen hebben. Hij had hem ook op zijn verlanglijstje staan voor sinterklaas maar helaas niet gekregen. Dit vond hij zo jammer. Hij begint er ook nog steeds over. Hij is erg met de klok bezig en wil graag klok leren lezen. Dat zou hier goed mee kunnen. Volgens mij kun je er ook fotos mee maken en bewerken. Dat is helemaal super! Kan hij mamas telefoon eens laten liggen.

 148. NRVD NRVD

  150

  Onze zoon van bijna 8 jaar zou echt de blits maken en heel veel speelplezier beleven aan de blauwe Kurio Watch!

 149. Viane Viane

  151

  Dit zal kleindochter van 6 helemaal geweldig vinden...graag de roze variant... Ze is nu op een leeftijd dat ze alles wil doen en leren net als haar hele grote broer (16) en met deze stoere Kurio Watch kan ze alles...Geweldig!! foto's tekeningen berichtjes, helemaal te gek...broertje van 4 zal niet kunnen wachten tot hij ook oud genoeg is.

 150. bloemel bloemel

  152

  Mijn dochter zou er helemaal blij mee zijn en zowel blauw als roze vindt ze mooi.

 151. Aksiram Aksiram

  153

  Mijn dochter wilde dit horloge graag voor Sinterklaas. Ze is 9 jaar en vraagt dit horloge al wel een jaar. Liefst roze. Prachtig horloge voor haar en dfit horloge heeft ook nog veel mogelijkheden en leerzaam.

 152. jacolinehoutbraken jacolinehoutbraken

  154

  De roze kleur zal Mieke erg leuk vinden. Ze is 5 jaar en bezig met letters schrijven, woordjes lezen, kijken hoe laat het is en krijgt steeds meer besef van tijd. Dol op horloges en de kleur roze en is erg leergierig/nieuwsgierig een ideale combinatie waarbij de kurio watch goed van pas komt in haar honger naar nieuwe dingen leren.

 153. Wille Wille

  155

  Wat een prachtig cadeau -te mooi en echt te gek- Voor deze Kurio Watch in het roze heeft mijn dochter echt wel plek! Te mooi en te bijzonder- een droom voor ieder kind! Wat een bofferd is degene die deze toffe prijs wint!

 154. Wille Wille

  156

  Wat een prachtig cadeau -te mooi en echt te gek- Voor deze Kurio Watch in het roze heeft mijn dochter echt wel plek! Te mooi en te bijzonder- een droom voor ieder kind! Wat een bofferd is degene die deze toffe prijs wint!

 155. Wille Wille

  157

  Nu vergeet ik nog te vertellen dat mijn dochter zes jaar is en dol op de KURIO WATCH -vooral in het roze! Ze kent al de hele en halve uren van de klok en bijna de kwartieren- wat een bofferd is de winnaar die met dit klokje zijn of haar pols mag versieren!

 156. Diana Mos Diana Mos

  158

  Wat een gaaf cadeau voor onze techliefhebber Noah..Helemaal blij met de tablet en neemt ook vaak de smartphone van mama of papa in beslag. Deze mooie Kurio is een leuke aanwinst voor hem en ja dan graag de blauwe...

 157. Joke70 Joke70

  159

  Mijn dochter zou heel graag een roze Kurio Watches willen. Ze had het op het verlanglijstje van de Sint gezet. Maar waarschijnlijk waren ze op in de winkel en was de Sint er te laat bij. Wie weet dat de Kerstman ze wel daar blij mee kan maken.

 158. Marlontoet Marlontoet

  160

  Wauw zo gaaf! Ons ventje van 6,5 zou superblij zijn met de blauwe versie!! Hij had hem al gespot in de reclame op tv... :) Zou een super leuke verrassing zijn, denk dat dat een hoop lol wordt samen met z'n zus van 9 jaar !!

 159. Flipdebeer Flipdebeer

  161

  Mijn dochter is 7 jaar en zou graag zo;n roze horloge winnen omdat ze dan zelf de tijd kan zien en ook nog foto's kan maken. Dat zou ze echt fantastisch vinden. Het is een leuke manier om te oefenen met klokkijken en fotograferen. Ze zou echt in de wolken zijn als ze dit zou winnen.

 160. aekoren aekoren

  162

  mijn middelste dochter van 7 is gek op blauw en op gadgets Bovendien is het altijd fijn om te weten hoe lang het nog duurt voordat het lekkerstijd is. Wanneer ze een eigen horloge heeft hoef ik die vraag dus hopelijk veel minder vaak te beantwoorden

 161. kamta2000 kamta2000

  163

  De roze zou super zijn voor mijn meisje van 4. Al hoe jong ze is, ze is al heel erg bezig met klok kijken. Ze vind het geweldig en ik weet zeker dat ze hier heel erg blij mee is

 162. mrlmcmr mrlmcmr

  164

  Met drie dochters een roze graag, ik denk voor de oudste van 9 jaar

 163. St. St.

  165

  Blauw 7 jaar Helemaal weg van tech spullen

 164. Mariska Norden Mariska Norden

  166

  Ik zou graag de blauwe kurio watch voor mijn zoontje willen hebben. Hij is gek op horloges en alles wat een klein machientje is. Hij is 4 jaar maar vind dit prachtig.

 165. karla.. karla..

  167

  De blauwe Kurio Watch zou een super mooi cadeau zijn voor mijn zoon, hij wordt in januari 5 jaar.

 166. strijker strijker

  168

  Mijn oudste zoon van 8, 6 januari alweer 9, zou de blauwe kleur helemaal geweldig vinden. Hij vind dat hij nu wel een eigen telefoon mag hebben, maar een kurio horloge is nog vele malen beter en stoerder omdat zijn vriendjes die dan niet hebben.. ☺ Gelukkiger zou ik hem niet kunnen krijgen als hij met zijn verjaardag dit horloge zou kunnen winnen.... ????

 167. Alinda Frankes Visser Alinda Frankes Visser

  169

  Blauw zou mijn zoon leuk vinden! hij wordt volgende week 6 jaar! hij wil heel graag leren klok kijken en het zou helemaal geweldig zijn zodat hij dan kan kijken hoe laat hij smorgens van bed mag gaan of dat hij nog even moet blijven liggen! soms is hij wel heel erg vroeg wakker!

 168. Melanie Thal Melanie Thal

  170

  ik zou graag de blauwe willen winnen voor mijn zoontje van 8 zodat hij ook de minuten enzovoort kan leren en de apps kan ontdekken hij zou een gat in de lucht springen van blijschap

 169. Mootje78 Mootje78

  171

  Mijn meisje van 6 zou heel graag een roze winnen. Ze is dol op foto's maken en is heel creatief. Verder wil ze graag de klok leren kijken. Deze horloge sluit daar heel mooi op aan. Ze wordt 13 februari 7 en dit zou een geweldig mooi cadeau zijn.

 170. spirnay spirnay

  172

  Mijn zoontje wordt in januari 5 jaar oud. Ondanks zijn vroeggeboorte loopt hij met sommige dingen wat voor, terwijl hij met andere dingen juist nog wat "werk" heeft. Hij zou super blij zijn met een blauwe

 171. nkw nkw

  173

  Ik zou graag de roze willen hebben voor mijn nichtje van 5 jaar. Hier wordt ze echt heel blij van ????

 172. Ilse Overweg Ilse Overweg

  174

  Mijn dochter zou dolgraag de roze willen. Ze leert klokkijken en wil constant mijn horloge om. Het zou een echte verrassing voor haar zijn.

 173. Petra Brants Petra Brants

  175

  doe graag mee voor de blauwe kurio watch voor mijn kleindochter van 10 jaar , mag nog geen gsm en dit is al een voorproefje

 174. euzinhamemo euzinhamemo

  176

  Graag de blauwe voor mijn 4 jaar zoon. Hij is dol op technologie en gaat nu voor de eerste jaar naar school. Zou hij blij woord van een Kurio heb en dan nog meer leren.

 175. funda funda

  177

  Een blauwe voor één van mijn zoons. Komen ze een keer op tijd thuis.

 176. maartje versteeg maartje versteeg

  178

  Het zou superleuk zijn om zo'n supergaaf horloge te winnen voor mijn dochter. Ze is 10 jaar en zou graag een roze willen. Ik gun het haar zo om zoiets te geks te winnen...ze heeft het al jaren niet makkelijk door haar Diabetes maar knokt zich overal toch doorheen. Het zou geweldig zijn om haar te verblijden met zo'n mooi horloge.

 177. ellenroza ellenroza

  179

  als ik deze mag winnen graag voor mijn dochtertje van 7 jaar een roze. ze is ophet moment erg met klok kijken bezig en wat is er leuker dan dit combineren met spelletjes

 178. mhenraat mhenraat

  180

  Blauw voor onze oudste vent van 4 jaar. Te gek om mee te spelen, helemaal gek op kloklezen en touchscreen apparaten.

 179. Minnie Minnie

  181

  Ik zou graag de blauwe variant willen winnen voor mijn zoontje van 6 jaar, omdat hij helemaal dol is op horloges. Ook al bezig is met leren klokkijken en klokkijken heel erg interessant vindt. Bovendien is hij erg leergierig, dus ben benieuwd wat het horloge hem nog meer kan leren qua vaardigheden!

 180. kempenaers kempenaers

  182

  voor mijn kleinzoon de blauwe kurio watch omdat hij deze al heel lang vraagt maar nog niet heeft gekregen

 181. mama-janne mama-janne

  183

  de roze. Ze is 5 jaar en heel veel bezig met dingetjes leren

 182. marjorie1984 marjorie1984

  184

  Gaaf!! voor me dochter van 12

 183. Wollekje Wollekje

  185

  Mijn zoontje van 4 is erg handig met gadgets. Hij leert al klok kijken. ( kleur blauw ) En voor mijn dochtertje van 1 omdat ze het ook graag wil. Net als zijn broer ; ). ( kleur roze )

 184. bianca_broekhoven_1 bianca_broekhoven_1

  186

  9 jaar, blauw, omdat hij dan geen excuus meer heeft als hij te laat voor het eten is :-)

 185. Brechtje Renzema-Martens Brechtje Renzema-Martens

  187

  Mijn zoontje van 5 wil heel graag de blauwe Kurio Watch winnen! Hij is net begonnen met leren klokkijken en hij vindt het geweldig om samen met zijn vriendjes spelletjes te spelen! Hij heeft dit horloge al vaak voorbij zien komen in reclames en laten weten dat hij deze heel graag zou willen hebben!

 186. mirandaensander mirandaensander

  188

  Mijn zoon zou dit echt gaaf vinden. echt vet dus, zoals hij het zou zeggen. zou deze echt graag willen winnen , in het blauw graag :-)

 187. Kimdejong Kimdejong

  189

  Een roze zou ik dan kiezen voor mijn dametje die in januari alweer 6 jaar wordt. Ze is een snelle leerling waardoor ze nu al klok kan kijken!

 188. Jen10 Jen10

  190

  Het is niet voor mijn kind, maar ik wil het echt winnen voor mijn schoonzus,haar kind. Hij is een goede verantwoordelijke 9 jarige jongen die houdt van deze soort gadgets. Would be a great gift. So finger crossed and who ever win, congrats.

 189. Wolfje Wolfje

  191

  Onze oudste zoon van 6 is heel erg bezig met de tijd, cijfers en letters. Voor hem zou dit een super leuk kado zijn! Blauw heeft de voorkeur :)

 190. cindysanders cindysanders

  192

  Te gek deze horloges! Echt wat voor mijn computer nerdje Fleur van 8 jaar. Een roze natuurlijk ;-)

 191. moniqueaura moniqueaura

  193

  Super gaaf horloge, voor mijn 5-jarige dochter zou ik graag mee doen voor de roze! Ze speelde altijd op mijn oude telefoon spelletjes, maar helaas heeft die telefoon het nu begeven. Daarom zou dit horloge perfect zijn! Naast de spelletjes zijn ook de foto's en berichtjes sturen erg leuk en natuurlijk het leren klokkijken. Kortom, een perfect horloge <3

 192. catherinevdd catherinevdd

  194

  Ik zou heel graag de blauwe Kurio Watch winnen voor zoonlief Jack van 4 jaar.. Hij zou heel blij zijn met dit horloge want hij is gek op technologische snufjes.. Hij is zo snel met die dingen dat hij mama soms moet uitleggen hoe iets werkt ... Zolang het educatief en plezierig is vindt mama het goed .. ;) ;) ;)

 193. NatasO NatasO

  195

  Mijn dochter zou natuurlijk gaan voor roze, want pink rules ! Ze wordt in januari 7 jaar; gelijk een mooi verjaardagscadeautje. Ze speelt graag spelletjes en maakt net als mama veel foto's :) Engels leren lijkt mama dan weer een enorm pluspunt !

 194. judokid judokid

  196

  De roze leuk voor mijn dochter van bijna 7 die al aardig kan klok lezen en de extra functies te gek zal vinden en ook als moeder vind ik het leerzame aspect zeer interessant

 195. cvg86 cvg86

  197

  Kleur roze. Dochter is pas 3, maar een gave horloge zou super zijn

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >