*Kerstspecial* Win: 4 entreekaarten voor de Magische Winterweken in Attractiepark Toverland

Door: Mamaplaats 226 reacties

*Kerstspecial* Win: 4 entreekaarten voor de Magische Winterweken in Attractiepark Toverland

Magische Winterweken in Attractiepark Toverland

Ervaar samen de warme, winterse magie in Attractiepark Toverland. Tijdens de Magische Winterweken in de kerstvakantie (24 december 2016 t/m 8 januari 2017) ademt het park een en al magische kerstsfeer. Je beleeft samen de betoverendste tijd van het jaar in Toverland. Gegarandeerd een witte kerst! 

Tijdens de Magische Winterweken (24 december 2016 t/m 8 januari 2017) is naast de overdekte themagebieden Land van Toos en Magic Forest, ook Troy Area geopend. Maak een rit in Troy: de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux. Er is tijdens de Winterwerken (m.u.v. 1 januari 2017) volop extra entertainment in het park te bewonderen.

Wat kun je winnen?

Gezellig met het hele gezin een dagje genieten in het Magische winterpark Toverland! Wij van Mamaplaats geven 4 x 4 entreekaarten voor de Magische Winterweken in Attractiepark Toverland weg! Dit wil jij toch ook?

tover 

Hoe kun je winnen?

Om te kunnen winnen geef je in een reactie hieronder antwoord op de volgende vraag:

Welke attracties willen jouw kinderen graag bezoeken in Toverland en waarom? Kijk op de website voor meer informatie. 

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
226 Reacties

Reacties

 1. FloortjeH FloortjeH

  1

  Leuk om nu rond deze tijd van het jaar te gaan en helemaal om een vriendin en haar zoon ook te verblijden :-)

 2. Mama_Van_3 Mama_Van_3

  2

  Wat een leuke actie.. mijn kinderen kiezen voor de magische vallei omdat ze het spannend vinden klinken!

 3. Floor Dijk Floor Dijk

  3

  Hallo hier een mama met drie met zijn allen op zoek naar een een beetje magie. In het het land van Toos is er er van alles loos wat we graag gaan ontdekken. Liefs Trevor, Tyler en Nova

 4. ingrid_duijl ingrid_duijl

  4

  Mijn kids willen graag in de Blitzbahn want zij zijn ervan overtuigd dat ze de snelste testrijders zijn van de maand!

 5. nessen nessen

  5

  Het land van Toos. De magie en ze zijn nog klein. Precies iets voor hen.

 6. marry1974 marry1974

  6

  Wij willen heel graag op avontuur in de Magic Forest. Dat zou echt een heel leuk gezins uitje zijn voor in de kerstvakantie.

 7. kolletje kolletje

  7

  Ha, dat is heel gemakkelijk. Mijn kinderen zijn dol op de klimhoed. Vinden ze echt superleuk, vooral weer naar beneden stuiteren.

 8. 22kitty22 22kitty22

  8

  De magische vallei al veel leuke reacties gehoord, jammer genoeg nog niet zelf kunnen ervaren.

 9. Evelien Essen Evelien Essen

  9

  Ze houde van de magie van Het land van Toos.

 10. Marit Gerrits Marit Gerrits

  10

  Mijn dochtertje Juno is dol op de grote boomstam om aldaar met hele gezin onze longen uit te schreeuwen en daarna minstens 20x in het schommelschip

 11. Renate Van Lieshout Renate Van Lieshout

  11

  Onze oudste zoon Rens wil heel graag In de booster bike , hij is nu 1.40 en mag hij eindelijk op de motors. En de jongste zoon is 1.20 , en wil heel graag in de troy , dat lijkt hem wel een vette attractie zegt hij , die gaat heel snel.

 12. Mariab Mariab

  12

  Mijn zoontjes van 3 en 5 zijn gek op riddertje spelen en paardje rijden, de Toverland attractie Paarden van Ithaka in de Troy Area zullen ze helemaal geweldig vinden!!!

 13. anita23 anita23

  13

  De dijnn vinden ze het leukst en verder eigenlijk alles behalve de troy en de motors dat gaat nog net te hard.

 14. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  14

  We zijn nog nooit in Toverlang geweest wat nog op onze verlanglijstje staat Op de site gekeken en Ivo zou graag in de Maximus Blitz Bahn willen Maar zouden graag alles uitproberen

 15. wimtim wimtim

  15

  mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als mijn naam hier als winnaar staat

 16. Veralimpens Veralimpens

  16

  In het land van Toos.. ja... daar is wat loos! Ik kan niet wachten om met de kindjes te gaan. Succes allemaal! Liefs Vera

 17. samiralehkamp samiralehkamp

  17

  Ik doe graag mee met deze actie, mijn dochter is niet bekend met de attracties maar weet zeker dat ze alles geweldig zal vinden!

 18. Jan31 Jan31

  18

  Mijn kinderen kiezen voor de magische vallei omdat ze graag hier de betoverende wereld van dit park willen ontdekken.

 19. roooo roooo

  19

  dit lijkt ons natuurlijk super leuk, zeker omdat we eigenlijk vrij dichtbij wonen maar nog nooit de kans hebben gehad om er naar toe te gaan!

 20. Bianca Hoogduin Bianca Hoogduin

  20

  Wow wat een actie!!! Wij zijn er nog nooit geweest, hebben er al veel goede berichten over gehoord. Ik ben eens op de site gaan neuzen en omdat ik geen kinderen heb die dol zijn op snelle achtbanen, zou ik met hun graag naar de Toos Tovershow gaan en gewoon daarna lekker rondwandelen en genieten. Mijn jongste durft wat meer, dus ik zou dan opa meevragen om de oudste gezelschap te houden als ik de wat engere dingen ga doen met de jongste. Ik ga hier superhard voor duimen!!!

 21. Mirremeid Mirremeid

  21

  Dit lijkt mij echt iets om samen met mijn kinderen te doen tijdens de kerstvakantie! Toverland staat al een tijdje op hun verlanglijst en ik ben ook erg benieuwd naar dit park! De bobsleebaan Maximus’ Blitz Bahn lijkt ze geweldig omdat je dan lekker snel kunt gaan.

 22. Sinny Sinny

  22

  Mijn meiden vonden de paardjes geweldig...en ook de foto op een bezemsteel is nog niet vergeten! Dit is alweer 2 jaar geleden, dus het zou wel weer leuk zijn om te gaan.

 23. esther1986 esther1986

  23

  Het toverheks, zal ze helemaal geweldig vinden. Dat sluit helemaal aan bij haar beleving wereld, zal super leuk zijn

 24. martine_verweij martine_verweij

  24

  Mijn dochtertje zou heel graag samen met haar camping grote zus alle attracties willen proberen waar ze in mag.. Hun zijn hier allebei nog nooit heen geweest dus reden om alles te testen ????????????

 25. MamaWendy2 MamaWendy2

  25

  Hier willen de meisjes ???? dolgraag eens naar toverland ,al veel over gehoord maar helaas zelf nog niet geweest,dus kiezen is moeilijk maar beide meiden zijn dol op attracties,draaien of hoog ze durven het beide en deze mama hoopt ze hier mee te kunnen verrassen en zo alweer een wensje van haar meisjes.te kunnen vervullen.

 26. timmem timmem

  26

  hoe harder en hoger hoe liever ze het hebben #duimen

 27. roosje13 roosje13

  27

  Wat zou het fijn zijn als ik mijn nichtje kon verrassen om samen met haar man en hun vier kinderen hier naar toe te mogen gaan. Omdat ze nog maar maximaal een jaar te leven heeft en wat is er dan belangrijker dan samen te zijn met je gezin en mooie herinneren te maken voor later

 28. Smurf78 Smurf78

  28

  Op avontuur in Toverland is op en top genieten, Daarom laten wij deze kans niet schieten. Met de Tea Cups lekker rond gaan draaien, En met de Djinn ons zelf mee laten waaien. Gillend in een Troy-achtbaan, die kans zouden we dan weer afslaan.... ;) Keihard van de glijbaan af, dat lijkt ons dan weer totaal geen straf. Een dagje heerlijk genieten, en met Morrel Hopper de lucht in “schieten”. Dan met het Truckparcours nog even "crossen" met z'n allen rijden door de bossen ;) Klinkt echt heerlijk zo een dag, hoop dus echt dat ik de kaartjes voor m’n zoontjes winnen mag…

 29. visserjacolien visserjacolien

  29

  De Backstroke, achtbaan Troy, bobsleebaan Maximus of de Karussel wij kunnen niet kiezen:) Maar als het dan echt moet dan gaat Tiede voor de bobsleebaan want die kan lekker snel. En Noa kan enorm genieten van de mooie lichtjes en melodietjes op de Karussel. Wij hebben r zin in!!

 30. Noukjjvroem Noukjjvroem

  30

  Thomas wil waarschijnlijk al wel in de achtbanen en draaimolens. Hoe wilder hoe beter. In het speeltuintje is hij ook fan van de 'draaimolen' kan niet hard genoeg gaan terwijl mama na twee rondjes er al wel weer uit wil

 31. koek54 koek54

  31

  Gezellig met mijn kleinkinderen naar Toverland en dan natuurlijk naar het Land van Toos met de kleintjes. Wat zal dat een gezellige dag worden.

 32. mata mata

  32

  Omdat mijn dochter nog vrij jong is, zou ze vooral van de attracties in het Land van Toos genieten, zoals de Appelcarrousel en het Truckparcours.

 33. melissa1984 melissa1984

  33

  Wat een leuke actie en inderdaad magisch rondom deze tijd. hoewel wij heel dichtbij wonen, toch nog nooit geweest met onze kids van 3 en 5 jaar oud omdat ik dacht dat er geen attracties voor hen waren. wel dus, met name in het land van toos en magic forest staan veel attracties, ik denk dat onze kids vooral zullen staan springen om in de volgende attracties te gaan: tea cups (favoriet kids) / toverhuis / truck parcours / hara kiri / aqua snake / black stroke (papas favoriet denk ik) / villa fiasko / maximus blitz bahn (mijn favoriet denk ik). De buitenattracties zijn ook gesloten zie ik nu en ik weet ook niet of dit echt ook iets voor onze kids zou zijn. ik ga duimen!

 34. nooyslie nooyslie

  34

  Mijn dochtertje is helemaal gek van de Magische vallei.. Zou super gaaf zijn met het gezin hier naar toe te gaan. Mijn dochtertje zou een gat in de lucht springen

 35. wonderwoman wonderwoman

  35

  Mijn stiefdochtertje vind het magische vallei helemaal te gek..

 36. Shaddix Shaddix

  36

  Mijn zoon wil het liefst in Boosterbike, de motorachtbaan, maar daar is hij helaas nog net niet groot genoeg voor. Dan maar héél vaak achter elkaar in Troy! ♥

 37. glossy glossy

  37

  Ik woon vlakbij Toverland, maar ik ben er nog nooit geweest, met mijn 6 (jonge) kleinkinderen lijkt het me een feest. In het land van Toos, genieten we zeker te weten allemaal grandioos.

 38. kmvoostenbrugge kmvoostenbrugge

  38

  Voor mijn zoontje zou de binnenspeelplaats nu erg leuk zijn! Vooral de achtbaan was erg leuk voor onze dochter toen ze deze leeftijd had! Mijn dochter van bijna 6 hoopt nu ook in de boomstammen attractie te mogen, omdat ze daar de laatste keer nog te klein voor was. Verder is het park gewoon super leuk en lekker overzichtelijk! Tijdens de winter weken zal er vast een extra gezellige en magische sfeer hangen!

 39. MamaVanJ&Y MamaVanJ&Y

  39

  Zonder twijfel eerst de blackstroke! En daarna naar de Djengu River. Zodra ze op tv een splash, of andere wildwaterbaan zien, gillen ze van plezier en zeggen dat ze daar ook graag in willen! Anderhalf jaar geleden zijn we voor het laatst naar een pretpark geweest. Ik was toen zwanger en mijn zoon was toen te jong voor de achtbaan. Ik weet zeker dat ze de Troy, de snelste en langste achtbaan van de Benelux zullen uitproberen. Want dan kunnen we eindelijk zichzelf meten en komen ze met hun koppies in het groene gedeelte! Ik ga er trouwens ook in. Omdat i zwanger was en ik al lang geen pretpark meer ingeweest ben, moet ik wat plezier inhalen in Toverland. En wat een mooi decor hebben ze daar! Magisch! Zo gezellig die kerstsfeer, mijn partner en ik, en onze zoon van 5 en zijn nichtje van 5 (die hier 2 keer per week is en als ons zusje geworden is), zullen genieten! Gelukkig mag de jongste nog net gratis mee, dat zal een topdag in de wintervakantie worden! En achteraf zullen mijn zoon en ik een mooi filmpje van die bijzondere dag maken!

 40. christel_hijkoop_1 christel_hijkoop_1

  40

  Ik zou hier graag naartoe gaan met mijn man en twee zoontjes. Ze willen erg graag in de boomstammen glijbaan :-) Dan zal ik maar een setje reservekleren meenemen. hihi

 41. biebske biebske

  41

  Mijn kids zijn dol op de Troy en de Booster Bikes. Eindelijk dan zijn ze groot genoeg dat ze er zonder papa en mama in mogen, kunnen en willen. Heerlijk die snelheid, de wind door hun haren en het geluid van het kraken van de houten achtbaan en het geluid van de motors van de Booster Bike. En als het dan ook nog eens niet druk is en ze kunnen een paar x achter elkaar.. nou, dan hebben zij de dag van hun leven.

 42. satje satje

  42

  Troy is geweldig

 43. michelentamara michelentamara

  43

  geloof het of niet, maar de favo attractie van mijn kindjes is villa Fiasko!. Wel 20 x achter elkaar van voor naar achter en links naar rechts door dat huis. Tof vinden ze het dat ze groot genoeg zijn om er alleen door te gaan. Geen idee wat ze zo cool vinden, maar dat het cool is is zeker

 44. AnneliesedeWaal AnneliesedeWaal

  44

  Heel erg leuk voor de kinderen, ze zouden graag naar de Villa Fiasko willen gaan. Een heel erg leuk prijs. Groetjes Anneliese

 45. kuikentje kuikentje

  45

  De oudsten natuurlijk graag in de Troy en de kleintjes zouden het land van Toos en het grote schommelschip superleuk vinden denk ik. Lijkt mee een superleuk uitje voor in de kerstvakantie :-)

 46. ACR ACR

  46

  Ik doe mee voor mijn moeder! Dan kan ze met me broertje en zusje gaan. Ik heb geen flauw idee haha ik ben er nog nooit geweest, maar ik denk dat ze alle attracties leuk vinden!!

 47. Lw Lw

  47

  Attracties voor de kleinere kinderen! Ik ben er zelf nog nooit geweest, mijn kinderen en man wel. Lijkt me een te gek uitje!

 48. Kimcoppens Kimcoppens

  48

  Voor onze oudste van net drie jaar zal het truckparcours en de appelcaroussel geweldig zijn! Lekker veilig en leuk om te zien. Hij is helemaal gek op zo'n attracties! ( beweging, wielen) Voor de jongste van bijna een maakt het niet uit. Die vindt alles prima!

 49. Viv39 Viv39

  49

  Mijn grote kanjer wordt 23 december 6 en hij wil zo graag een keer naar Toverland. Dit zou een geweldig cadeau voor hem zijn en een hele mooie afsluiter van 2016! Let the magic happen....Troy staat hoog op zijn wensenlijst maar eigenlijk alles wel wat een beetje hard gaat...onze kleine durfal! Een mooi uitje voor het hele gezin, quality time met elkaar. Mijn duimen gaan heel hard draaien in de hoop ze te mogen verrassen!!

 50. Marjolijn Evers Marjolijn Evers

  50

  Mijn zoon zou heel graag in de Truckparcours rijden, Hij vindt het geweldig om zelf achter het stuur te zitten!! Dit zou hij het liefst elke dag willen doen. Ook de klimatracties vindt hij geweldig Zouden we mazzel hebben dit keer en dat we lekker saampies hier heen kunnen?

 51. Debster1977 Debster1977

  51

  M'n dochter van 7 die vind Troy helemaal geweldig, en m'n autistische zoon van 4 is weg van de Dwervelvind! Het is echt super om te zien dat de kinderen zo genieten bij jullie op het park, het is voor ons wel een stuk rijden maar dat heb ik er graag voor over. Hoe gaaf zou het voor hun zijn als ze niet hoeven te wachten tot volgend jaar!

 52. Naomi88 Naomi88

  52

  Backstroke!! ???????? Heb er nu al zin in. Ik ben een keer in het park geweest met m'n werk. Zou nu graag met m'n Kids een bezoekje komen doen.

 53. aukjevb aukjevb

  53

  Wat zou dat leuk zijn! Onze zoon is gek op het rijden in auto's. De vorige keer was hij niet uit het truckparcours te krijgen, maar mocht hij nog niet alleen ivm zijn lengte.. Hoe leuk zou het zijn als hij nu zelf in een van de auto's zijn rondjes mag rijden!

 54. inge linssen inge linssen

  54

  Heel graag, nog even quality time met ons zoontje voordat zijn zusje geboren wordt. Het land van Toos is favoriet

 55. rian_noordijk rian_noordijk

  55

  Mijn zoontjes niet zo van die durfals. Gewoon veilig in de truckparcour zouden ze al helemaal geweldig vinden. De teacups vindt de oudste wel erg leuk want die is get op draaien. En misschien durven ze ook wel in de peuterrups. Nu ook even niet zo erg dat ze niet zo in de snelle en enge dingen durven. Mama mag toch niet mee erin met haar dikke zwangere buik. Gewoon al een gezellig dagje weg is al geweldig.

 56. Heidie77jola Heidie77jola

  56

  Mijn zoon zou dolgraag nog eens met mij (maar hij mag ook al apart) in de Maximus Blitz bahn gaan. Daar zijn we vorig jaar voor het eerst in geweest, en hij vond het geweldig. En ik geef het eerlijk toe, ook ik vind dit soort attracties geweldig. Mijn dochtertje is hier nog niet in geweest, maar zou het denk ik nu ook erg leuk vinden, samen met mij. En anders vindt zij de theekopjes binnen ook geweldig leuk. Het zou geweldig zijn, als we in de kerstvakantie mogen gaan!

 57. Wilma van den Heuvel Wilma van den Heuvel

  57

  Wat een leuke actie! Wat zou het gaaf zijn om met onze 2 kinderen helemaal in kerstsferen dit park te gaan bezoeken! Al die mooie lichtjes, kerstbomen, sneeuw etc. zouden ze al helemaal geweldig vinden! Oh en dan al die leuke attracties......heb nu al zin om te gaan, om de hele dag te gaan genieten met het gezinnetje :)

 58. EllyKlijsen EllyKlijsen

  58

  JAAAA te gek!! Mijn Max (5) vroeg voor het slapen gaan nog 'mama, we gaan toch wel wat leuks doen in de vakantie hè?'. Nou schat, dat gaan we zeker. En wat zou nu leuker zijn dan deze prijs? Dan mag hij zelfs een vriendje meenemen! We zouden eerst de sfeer opsnuiven in bijvoorbeeld het Land van Toost. Max kijkt graag de kat uit de boom. Dan gaan we langzaam aan in de leuke attracties die daar binnen te vinden zijn. Eerst de wat rustigere, maar als hij eenmaal gewend is gaat hij los en wordt het in alle rides dolle pret. Gauw door naar de Magie Forest waar we de durfalpet nog wat steviger op zetten en lekker gaan klauteren. Dan een prachtige wintershow om lekker bij te komen. Dan zijn we genoeg opgeladen om naar Troye Area te gaan voor alle stoere activiteiten daar! Ik zie de volop genietend pretsnuit al helemaal voor me :D. En hij heeft die snuit meer dan verdiend!! De laatste tijd ging het met zijn mama (met mij dus) niet goed met mijn gezondheid. Dat had invloed op het hele gezin en vooral mijn kanjer. Nu krabbel ik langzaam een betere kant op. Vandaar de vraag voor het slapen gaan. Of we wel iets leuks gingen doen deze vakantie. ' want', voegde hij er aan toe 'nu heb je wat minder pijn en ben je blijer hè mama?'. Lieverd. Jazeker mop, komt goed. De vakantie straks maken we lekker 1 groot doldwaas gezellig feest samen! :D Een dagje Toverland zou dan ook een extra grote glimlach op mijn vrolijke lieve kanjers gezicht toveren!

  • EllyKlijsen EllyKlijsen

   59

   Haha ik zie dat mijn auto correct wat bijzondere woorden heeft gecreëerd (Toost ipv Toos, Magie ipv Magic). Ach de essentie blijft hetzelfde: het lijkt ons geweldig leuk! :)

 59. kirsten meer kirsten meer

  60

  De boomerang en de show van toos! Wij zitten in de kerstvakantie in centerparcs bij Horst dus dit zou een leuk uitstapje zijn!!!

 60. jennitje jennitje

  61

  Mijn zoontje zou het landvan toos graag willen bekijken omdat hij daar heerlijk kan ravotte en hij zag op de site daar de toettoet (auto) Zou dus super zijn daar een keer heen te gaan

 61. Moon87 Moon87

  62

  Mijn zoontje zou graag in de Boomerang willen. De vorige keer vond hij het erg spannend en is hij daardoor een tijd wat angstig geweest. Inmiddels zegt hij: ik geloof dat ik het kan! En wil hij het dus graag nog een keer proberen, stoertje! M'n andere 3 kinderen willen natuurlijk ook heel graag De Magische Vallei ontdekken. Het zou echt een hele leuke verrassing voor ze zijn!

 62. Tineke1984 Tineke1984

  63

  Deze kerstvakantie zijn we vlakbij Toverland op vakantie met ons gezinnetje. We zijn er nog nooit geweest, maar ik denk dat het een magische beleving zal zijn voor onze dochter (3) en zoon (2). Onze laatste vakantie met z'n vieren, dus zij verdienen wel wat extra aandacht voordat volgend jaar hun nieuwe broertje of zusje wordt geboren.

 63. nijn81 nijn81

  64

  Mijn kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de twee binnen gedeeltes; het land van Toos en de magic forest. We zijn erg benieuwd hoe Toverland omgetoverd is tot een mooi kerstspektakel!

 64. Es86 Es86

  65

  Wij zouden met onze kleine man en kleine meid naar het Land van Toos gaan. Een nieuwe wereld zal voor ze open gaan en wat een indrukken zullen zij opdoen! Een magische ervaring met deze magische dagen <3

 65. Jepsies Jepsies

  66

  Villa Fiasko en Troy! heel vaak waarschijnlijk!

 66. Adriana1982 Adriana1982

  67

  Dit lijkt me een geweldige prijs om te winnen, het zou ons eerste uitje worden als gezin van vier! Nu ons tweede pleegkindje zo'n twee maanden bij ons woont, zou dat natuurlijk heel leuk zijn! Attracties waar ik het meest naar uit kijk zijn het Karussel (omdat ik het zelf zo mooi en magisch vindt) en de Tower of Adventure omdat ik denk dat onze pleegzoon uit zijn dak gaat als we daar zullen zijn!!! Ik ga heel hard duimen!

 67. corinne corinne

  68

  Ja leuk van de zomer ook geweest maar niet alle atracties kunnen doen.Was toen erg druk. Land van Toos vinden de kids hier het leukst.

 68. jolanda ter brake jolanda ter brake

  69

  Ik zou er graag naartoe gaan met mijn gezin omdat wij er nog nooit zijn geweest en mijn zoontjes zeggen ,dat ze zeker in de wildwater baan willen verder weten ze nog niet omdat ze er ook nog nooit zijn geweest maar het lijkt ons allemal spannend

 69. JeRa0507 JeRa0507

  70

  Onze twee stuiterballen gaan voor alles wat hard en snel gaat ????

 70. m1ek3 m1ek3

  71

  Ohhh tovertastisch! Qualitytime met de allerliefste!! Wij willen racen in de bobbaan, zweven in de zweefmolen en toveren.......Bami Salami????

 71. mamavan4kids mamavan4kids

  72

  Toverland lijkt ons zeker leuk we wonen er zo dichtbij en zijn er nog nooit geweest helaas. Bobsleebaan maximus lijkt om favoriet omdat we dat samen met het hele gezin kunnen beleven. De kinderen willen natuurlijk wel alle attracties beleven en geef ze eens ongelijk..!!

 72. Mama's Liefste Mama's Liefste

  73

  Lijkt me een super uitje voor in de kerstvakantie Sinds kort durven ze ook in de achtbaan, dus daar kunnen ze dan mooi in met papa

 73. antoinette_heijne den bak antoinette_heijne den bak

  74

  Onze kids zijn helden op sokken hihi, dus de attracties binnen vinden ze al leuk en spannend genoeg! Het is bij jullie knus en gezellig binnen, dus je kan ze ook wat meer loslaten om hun eigen gangetje te gaan en hebben papa en mama even de tijd om een bakkie te doen. We zijn 1 keer geweest, maar ze vinden Toverland nog steeds leuker dan de efteling. We gaan graag nog eens terug.

 74. OlliElsa OlliElsa

  75

  Isis is er nog nooit geweest, maar vindt het een feest om een magisch park te bezoeken! Zeker als er allemaal mooie lichtjes zijn overal.

 75. Babieejg Babieejg

  76

  Het magische vallei. Daar kunnen mijn kleine boefjes hun fantasie op loslaten.

 76. Joetje70 Joetje70

  77

  Mijn dochter van 5 zou het geweldig vinden om in de Troy de rit van haar leven te beleven en natuurlijk paardje rijden.

 77. Majd Hanna - van Drunen Majd Hanna - van Drunen

  78

  We zijn er nog nooit geweest en hebben alleen maar leuke en goede dingen over gehoord. Dat het zeer geschikt is voor onze 3 jarige meid. Ze houdt van alles wat met sprookjes en magie te maken heeft. Als we dit winnen heeft ze veel te bewonderen.

 78. Minimi1984 Minimi1984

  79

  Ondanks dat wij er heel dicht in de buurt wonen helaas nog niet geweest met de kids. :-( Ivm een lastig emotioneel jaar behoorlijk teruggezet op mijn plaats en op dit moment is alle aandacht voor de kids. Het laatste jaar heb ik erg veel overgewerkt en hoop ze dus te verwennen met een dagje toverland in de vakantie. Ze zouden het te gek vinden???????????????? Mijn man trouwens ook :-) Denk dat ze het land van Toos geweldig zouden vinden

 79. Sharonna Sharonna

  80

  Naar alle attracties want het Is vet cool

 80. nommie nommie

  81

  Wij willen wel heel graag de indoorachtbaan Boomerang proberen! Onze dame gaat het liefst in alle achtbanen :)

 81. nommie nommie

  82

  Wij willen wel heel graag de indoorachtbaan Boomerang proberen! Onze dame gaat het liefst in alle achtbanen :)

 82. lindaenbjorn lindaenbjorn

  83

  Eva zou de klimhoed geweldig vinden en Lucas het Truckparcours

 83. CinCo CinCo

  84

  Troy is nog wat te hoog gegrepen voor ons dochtertje (en eerlijk is eerlijk; ook voor mama), maar wat zal ze genieten van Het land van Toos! En ook de show lijkt ons geweldig. Sowieso is een lekker dagje uit in deze tijd heerlijk, we zouden het heerlijk vinden en ons goed vermaken, dus we duimen!

 84. Mama&Chanty❤️ Mama&Chanty❤️

  85

  Jaaa super leuk! Land van toos ! Zelf als kind geweest nu met hopen dat we winnen!

 85. Liesje_86 Liesje_86

  86

  Hey hey hey, naar Toverland! Dat klinkt oke. Papa, mama en Jade.... en ome Siem! Die mag dan ook mee. Op naar het land van Toos! voor Jade mijn kleine kroos. En voor ome Siem, Troy...want zo'n atractie heeft hij nog nooit gezien. Bedankt voor deze leuke moegelijkheid om te winnen! Waar wij verder nog in gaan moeten we nog verzinnen.

 86. CBDKL CBDKL

  87

  Het liefste willen ze alle attracties die hard, hoog en eng zijn gaan doen. Maar de Troy Area zullen ze zeker nemen en die is tijdens de Magische Winterweken open. Hoi hoi.

 87. Liz en Liz Liz en Liz

  88

  Wij zijn er nog nooit geweest ondanks wij er niet eens heel ver vanaf wonen. We zijn maar met z'n drieën maar mijn dochter zou graag haar beste vriendinnetje meenemen. Ze willen alles graag zien en vooral 't kleine heksje Toos!

 88. sija sija

  89

  Onze kinderen willen graag in de fantastische spannende Troy, daarna in de Swampies Swing. En misselijk draaien in het Karusell. Na het uitpuffen in Mamouche nog even een toverlesje in het Toverhuis. En dan moe maar voldaan richting huis. Wel even langs de Backstroke shop! Oja, en natuurlijk ook nog even een klimwedstrijdje houden in Towers of Adventures..... :)

 89. es es

  90

  in maximus de snelste bobslee tijd neer zetten :) of in aqua snake lekker snel door het donker. dat is wat we het liefste doen: de snelheid opzoeken.

 90. missmercedes missmercedes

  91

  We zijn met onze 3 kids nog nooit in toverland geweest en laten we nou net in de kerstvakantie een midweek in de buurt van toverland zitten! mijn dochter wil heeeel graag in de zweefmolen en mijn.2 jongens vinden alles voor de wat kleinere kindjes erg leuk! We zijn superbenieuwd en hoe leuk zou het zijn deze kaarten te winnen!!

 91. Wstarken Wstarken

  92

  Nou hier kiezen ze voor villa fiasco. Ziezo zouden ze heel graag hierheen gaan aangezien ze er nog nooit naartoe zijn geweest. We zijn dan ook heel erg benieuwd. Denk dat ze een gat in de lucht zouden springen

 92. santalyd santalyd

  93

  De Paarden van Ithaka, zonder twijfel. In de Julianatoren ging mijn dochtertje ook al 8 keer achter elkaar de paardenbaan rond :-).

 93. Celine16 Celine16

  94

  De boom stametjes en de paardjes! Zijn de favoriet! De glijbaan met matjes zijn ook erg geliefd. Mijn kindjes kun je geen groter plezier doen dan daar naar toe te mogen! Gezellige dagen en hoop dat we er snel weer eens te kunnen zijn! Groetjes Celine & Sophie

 94. suzannevandeveerdonk suzannevandeveerdonk

  95

  Wat zou dat leuk zijn...in de kerstvakantie alle achtbanen afgaan met onze stoere meid van 7.

 95. Tamara_B Tamara_B

  96

  De Maximus Blitzbahn Mijn kinderen kunnen wel een opkikker gebruiken na een pittige scheiding dit jaar. Ze kunnen een stevige opkikker gebruiken. Van de Maximus Blitzbahn worden ze helemaal blij en dat gun ik ze enorm na alle ellende van dit jaar.

 96. 2 boyzz mom 2 boyzz mom

  97

  In het land van Toos zal de fantasie van onze vent uit de pan rijzen. Vele verhalen zowel overdag als in zijn dromen zullen volgen na een inspannende dag in Toverland. Een genot voor deze mama, een stralend jongetje in een magisch park in ons favoriete seizoen.

 97. 2 boyzz mom 2 boyzz mom

  98

  In het land van Toos zal de fantasie van onze vent uit de pan rijzen. Vele verhalen zowel overdag als in zijn dromen zullen volgen na een inspannende dag in Toverland. Een genot voor deze mama, een stralend jongetje in een magisch park in ons favoriete seizoen.

 98. Dinobaby Dinobaby

  99

  Mijn zoon wordt al helemaal wild van het zien van de plaatjes, laat staan als hij met z'n zus het magic forest zou betreden. Onbetaalbaar zijn reactie!

 99. Alexandrina Alexandrina

  100

  Troy area daar zou onze zoon heel graag in willen omdat het de snelste, langste én hoogste houten achtbaan van de Benelux is en natuurlijk omdat het 90 km/h gaat. En stiekem vind ik het ook helemaal geweldig tenslotte ben je nooit te oud voor dit soort dingen.

 100. Gezellig Gezellig

  101

  Het land van Toos zal voor mijn kinderen echt het einde zijn. Zo'n beleving gun ik ze van harte

 101. astrid_uden_1 astrid_uden_1

  102

  Mijn dochter Lisa-Maria wil zeker in de Troy, en op de motorachtbaan. Deze vindt ze echt supervet.

 102. Tc Tc

  103

  Een dagje gezellig tussen de wintersfeer zou ons gezin goed doen!

 103. danielle stoker danielle stoker

  104

  Het leukste pretpark in de ogen van mijn zoontje. Hij is 2,5 en wilt graag weer in de snelle stoere dingen! Achtbaan, bobslee, backstroke en al het andere spannende... Niks is te gek voor onze kleine durfal

 104. brenda18 brenda18

  105

  mijn zoontje zou de draaimolens hele maal geweldig vinden . of iets met glijbanen . En leuk met vrienden van ons er heen met hun dochtertje . ..

 105. Juffie32 Juffie32

  106

  Geweldig! We komen er wekelijks langs en iedere keer vraagt ze weer wanneer we gaan. Het zou een super leuk verjaardagscadeau zijn voor mijn dochtertje die volgende week 4 jaar wordt. Gezellig een dagje toverland met z'n alle super leuk. Ze heeft geen specifieke attractie ze is er nog nooit geweest dus alles is spannend en nieuw voor haar en voor ons. En een beetje magie kunnen we heel erg goed gebruiken ;-)

 106. JEJDJ JEJDJ

  107

  Ik denk mijn jongste zoontje van 14 mnd die kijkt overal zijn ogen uit en de oudste 2 troy want die is toch wel gaaf. En met de kerst is alles magisch

 107. Priscilla Buurman Priscilla Buurman

  108

  Oh wauw!! Lijkt ons een super leuk park.. zijn echte park bezoekers maar hier nog niet geweest. Onze dochter van (bijna) 4 is een echte snelheidsduivel. Helaas is ze wat klein van stuk maar hier kan ze echt al in veel attracties zag ik.. de maximus blitz bahn gaat zij en haar vader samen geweldig vinden! En natuurlijk nog veel meer!!

 108. Ebrubalcova Ebrubalcova

  109

  Het Magisch vallei met de 7 attracties en fonteinenshows lijken mij betoverend!

 109. leylayalcin leylayalcin

  110

  wij zouden vooral de bobsleebaan willen doen!

 110. MvdMC MvdMC

  111

  Wat gezellig, de winterweken! Mijn kinderen willen dolgraag in de Blitzbahn. Racen in de bobslee! En daarna lekkeren klauteren op de klimtoestellen en genieten van de show van Toos.

 111. bambieke bambieke

  112

  magic forest vinden mijn kleikinderen de max

 112. EvdE EvdE

  113

  Dit zouden wij super leuk vinden , het land van Toos te ontdekken, wij zijn er nog nooit geweest. Ik moet de hele week werken maar ben vrijdag vrij, kan ik hem verrassen dat we dan iets leuks gaan doen !!!

 113. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  114

  Ik kan de attracties niet zien, maar het land van toos gaan ze vast leuk vinden terwijl mama nog eens op die motor achtbaan gaat.

 114. tj'smom tj'smom

  115

  Mijn kerel wil graag naar het survival parcours in de magic forrest omdat dat heel spannend klinkt!

 115. ValeryW ValeryW

  116

  Wij zijn nog niet eerder in attractiepark Toverland geweest, dus geen idee wat nu de leukste attractie is om te kiezen. Dat zouden we graag gaan uitzoeken als we de kaartjes winnen en in de vakantie een dagje met z'n allen op stap kunnen!

 116. hernieuw hernieuw

  117

  Het Magic Forest wordt denk ik de topper.

 117. supri supri

  118

  Towers of Adventure klimmen is leuk en het ziet er geweldig uit. en natuurlijk de Blitz Bahn :-)

 118. Cynthia van der Linden Cynthia van der Linden

  119

  We zijn nog nooit in toverland geweest met onze dochters. Het zou super zijn om te winnen en dat we met zijn 4e kunnen genieten

 119. Shanna le Double Shanna le Double

  120

  Wij zijn hier nog nooit geweest,dus ik weet het niet. Maar mijn dochter van 2 zou vast graag alles willen onderzoeken.

 120. Annejill Annejill

  121

  Als wij dit winnen gaan wij graag naar de magic forest, waar sprookjes tot leven komen! Allebei bij dochters houden van mooie sprookjes en verhalen en dat in combinatie met zo'n mooi sprookjes winterthema is dubbel plezier! Na een vervelende periode zou dit top zijn om naar toe te mogen met mijn 2 engeltjes wat ik zielsveel van hou ♤♡♧

 121. WerkendeMama WerkendeMama

  122

  Superleuk! Het lijkt ons geweldig om het land van toos te bewonderen met onze kleine man. Ik denk dat hij de dag van zijn leven heeft. Daarnaast zou ik mijn jongste zusje meenemen, Ik gok dat zei alle attracties wil proberen!

 122. kiekeboe_1984 kiekeboe_1984

  123

  De tea cups zouden ze heel graag in willen.

 123. eskabe82 eskabe82

  124

  Wij zijn 1 keer bij Toverland geweest en ze hebben het nog steeds over de toverspreuk 'bami salami' die gebruikt moet worden in het Toverhuis. Thuis werkt deze toverspreuk niet maar bij Toverland wel!!

 124. wilmaagarwal wilmaagarwal

  125

  Mijn dochters zouden het geweldig vinden om deze tickets voor toverland te winnen! Ze zouden heel veel verschillende activiteiten willen doen, maar de magische vallei zouden ze denk ik het leukste vinden. Ze zouden de dag van hun leven hebben in toverland. Dat is 1 ding wat zeker is.

 125. hanbou hanbou

  126

  Land van Roos lijkt de kinderen heel leuk... mn neefje is lang niet op vakantie geweest dus leek t leuk om voor mn zus mee te doen.. ook meteen een verjaardagscadeau voor mn neefje

 126. jacmana jacmana

  127

  Ja de magische vallei, vinden ze hier echt helemaal geweldig.

 127. vtizand vtizand

  128

  ze willen graag in de Blitzbahn we zijn er 9 jaar geleden een keer geweest maar toen was de jongste niet mee en die wil super graag naar toverland, hij vind alle attrakties geweldig en kan er geen genoeg van krijgen

 128. mamaplaatsjessica mamaplaatsjessica

  129

  Wij zijn al eerder in toverland geweest en de super binnen glijbaan met bootjes is echt nummer 1 favoriet bij ons allemaal!!!!

 129. marieke romkes marieke romkes

  130

  Dat lijkt me super leuk! Mijn oudste lijkt de booster bike gaaf, en mijn jongste zoon appel carrousel.

 130. EeJo EeJo

  131

  Onze jongste (1,5) is doooooooooool op auto's en zal dus niet weg te slaan zijn bij het truckparcours. De oudste houdt van klimmen en klauteren dus zal zich zeker goed amuseren in/op de toverhoed.

 131. moon85 moon85

  132

  Onze dochter en wij nemen ook mijn petekind mee vinden t land van toos denk ik helemaal geweldig,ze zijn allebei gek op sprookjeswereld dus dat zal geweldig zijn voor ze.wij zijn er nog nooit geweest dus zouden er graag eens heengaan,onze tante heet toos,mijn dochter zei gelijk daar wil ik heen!! :) dus wij gaan vast duim,duim,duimen!!

 132. anouk_geenen anouk_geenen

  133

  Ze willen heel graag in de backstroke.

 133. lindageldrop lindageldrop

  134

  Mijn meiden van 3 en 5 willen kei graag naar het land van toost.

 134. Jolanda81 Jolanda81

  135

  Max wil graag naar het land van Toos omdat zij zo goed kan rijmen!

 135. Laawra Laawra

  136

  Mijn kinderen vinden alle attracties geweldig. Er is niet echt een favoriet. Waar ze zich nog het meeste op verheugen is de wintersfeer en alle sneeuw die er kigt. Warme chocomelk met slagroom als ze even uitgespeeld zijn.

 136. mtenbosch0402 mtenbosch0402

  137

  Hi wat super leuk deze actie. Mijn dochter van 3 zal ze echt helemaal vermaken in dit attractiepark. Alles met toveren is leuk. Ze zegt ik neem ook mijn toverstok mee. Haha. Het land van Toos vind ze erg leuk. Ze is 3 , daar kan ze vol plezier hebben. We zijn nog nooit in Toverland geweest , dus het lijkt ons super leuk om te gaan. Met gratis kaartjes is dat natuurlijk geweldig. Gr Miranda

 137. mtenbosch0402 mtenbosch0402

  138

  Hi wat super leuk deze actie. Mijn dochter van 3 zal ze echt helemaal vermaken in dit attractiepark. Alles met toveren is leuk. Ze zegt ik neem ook mijn toverstok mee. Haha. Het land van Toos vind ze erg leuk. Ze is 3 , daar kan ze vol plezier hebben. We zijn nog nooit in Toverland geweest , dus het lijkt ons super leuk om te gaan. Met gratis kaartjes is dat natuurlijk geweldig. Gr Miranda

 138. Evavdwal Evavdwal

  139

  Ik had al het idee om in de kerstvakantie naar Toverland te komen met mijn dochtertje van 2,5. Ze wordt in januari grote zus en vandaar dat ik nog even wat tijd met haar alleen (en papa) door wil brengen nu het nog kan :) Ze is nog nooit in toverland geweest en ik denk dat ze het land van toos helemaal geweldig gaat vinden. Ben benieuwd of ze de tea cups leuk zal vinden!

 139. ilsedepilse ilsedepilse

  140

  De kinderen houden van snelheid, dus de achtbaan en rodelbaan zullen zeker bezocht worden!

 140. Peggy Van Leemputten Peggy Van Leemputten

  141

  jongste zoontje (2) was verzot op de appelcarrousel (was toen ook een van de weinige attracties waar hij in kon), de oudste (5) houdt van allerlei attracties : karrousel, backstroke, ... Het zou leuk zijn om nog eens terug te gaan omdat ze nu alweer wat groter zijn dan vorige keer en dus meer kunnen beleven en omdat er nu ook een zusje bij is dat er nog niet geweest is

 141. miriam_oosthoek miriam_oosthoek

  142

  Troy staat op mijn achtbaanbucketlist dus ja, ik wil winnen! En ach...ik denk dat mijn kinderen het ook wel leuk vinden????

 142. Hannah2012 Hannah2012

  143

  Mijn broertje en zijn vriendin hadden dit vorig jaar kerst aan de kids gegeven als cadeau helaas zijn ze dit jaar voor dat we zijn gegaan uit elkaar.... Maar mijn oudste zou heel graag paardje willen rijden op de paarden van Ithaka en mijn zoontje wil heel graag bij Tante Toos op bezoek ????

 143. vanotten vanotten

  144

  de oudste dochter : booster bike de middelste dochter : Survival Parcours jongste spruit : truckparcours

 144. Sanne De Groot Sanne De Groot

  145

  Alle attracties! We zijn er nog nooit geweest en horen zo'n leuke verhalen dat we heel graag het park zelf willen ontdekken.

 145. riannestuen riannestuen

  146

  Met een zieke opa zou mijn zoontje graag eens de magie in Toverland willen beleven!

 146. moushimoushi moushimoushi

  147

  Vienna (2 jaar) is nog niet naar een pretpark geweest, dus alle attracties zullen geweldig zijn bij Toverland!

 147. Alena Alena

  148

  Leuk om nu rond deze tijd van het jaar te gaan. Wat een leuke actie.. wij kiezen voor de magische vallei omdat het spannend klinken!en helemaal om een vriendin en haar zoon ook te verblijden :-)dit lijkt ons natuurlijk super leuk, zeker omdat we eigenlijk vrij dichtbij wonen maar nog nooit de kans hebben gehad om er naar toe te gaan!

 148. ifrenay ifrenay

  149

  Mijn kindje van 2 zou graag naar het land van toos gaan. Het zou fantastisch zijn als we een keer een uitje hadden met het gezin. Helaas kunnen we het niet betalen. Het zou het top kerst worden als we de tickets mochten winnen die we alle 3 nooit zullen vergeten.

 149. renee hermans renee hermans

  150

  Wat is nou mooier om met je dochter van 5 de magische wereld te mogen ontdekken van magic forest en met je zoontje van 2 die echt alle attracties super vind om zelf te mogen beleven of er al naar te mogen kijken.

 150. renee hermans renee hermans

  151

  Wat is nou mooier om met je dochter van 5 de magische wereld te mogen ontdekken van magic forest en met je zoontje van 2 die echt alle attracties super vind om zelf te mogen beleven of er al naar te mogen kijken.

 151. Sherida Thorne Sherida Thorne

  152

  Land van Toos zullen onze kanjers vast geweldig vinden.

 152. wietske van herpen wietske van herpen

  153

  Kinderen willen overal in maar toch wel erg graag in boostet bike.

 153. Daniellevn Daniellevn

  154

  Twee jaar geleden zijn we naar dit park geweest. Ons zoontje van net 3 durfde toen nog niet in de achtbaan die binnen is. Zijn oudere broer durfde wel en was super enthousiast. Onze inmiddels 4-jarige zoon heeft tot op de dag van vandaag spijt dat hij toch niet is gegaan. Mama en papa zijn toen samen in de motorenachtbaan geweest. Papa zou graag willen weten of hij dit keer minder hard gilt dan mama.

 154. 2kinderen 2kinderen

  155

  de troy achtbaan. mijn zoon durfde hier nooit in en deze zomer is hij met de chiro geweest en dan durfde hij wel met zijn vrienden. ik zou het graag eens zien als hij hier in zit samen met ons want anders moest ik altijd beneden blijven bij hem want de zus en papa gingen er meer dan 1x in. de magische winterweken hebben we nog nooit mogen ervaren,hopelijk zijn we erbij.we duimen.

 155. anncha anncha

  156

  ons meisje is nog klein dus die vind rondkijken al een belevenis maar het land van Toos zal ze erg leuk vinden.

 156. Sofje79 Sofje79

  157

  Isa wil graag op de Karusell, in de Swampie's Swing maar ook in Djenhu River omdat dit een attractie is waar ze én in mag maar ook nog eens heel stoer is om in te gaan

 157. Anouschkatje Anouschkatje

  158

  Onze zoon van 4,5 jaar Is nog nooit in een attractiepark geweest. Hij heeft het er wel altijd over een achtbaan. In een brug ziet hij een achtbaan, met spelen. Wat is nu mooier dan met de magische Winterweken naar toverland te gaan . Dat is een dag om nooit te vergeten voor een kond van 4,5 jaar.

 158. JufKimberly JufKimberly

  159

  Zou super leuk zijn om met mijn zoontje het Truckparcours af te rijden. Lekker genieten

 159. L_van_der_sanden@hotmail.com L_van_der_sanden@hotmail.com

  160

  We zijn sinds kort een gezin met 5 personen, er is een baby'tje bij, en dit zou een leuke dag uit zijn! Mijn zoontje vindt het 'beweeghuis' leuk en de boomstammen lijken hem erg spannend, maar durft hij wel, zegt hij. Mijn dochter zou wel eens het toverstokje willen vasthouden en dan zeggen 'Bami Salami!'

 160. esther1977 esther1977

  161

  de show van toos is geweldig die willen we zien !!!

 161. Hille Morel Hille Morel

  162

  Wel ver weg voor ons maar de Appelcarrousel is voor mijn zoontje denk ik geweldig. Ik weet niet of er nog veel meer te doen is voor peutertjes.

 162. bloemel bloemel

  163

  Lukas wil wel in de karusell en Annelieke zou de survival wel willen proberen, maar volgens mij is er genoeg te doen voor allebei om heel de dag bezig te zijn.

 163. MamaCaro MamaCaro

  164

  Onze dochter gaat zeker genieten in de carrousel en bij het truckparcours! We hebben een dagje toverland al langer op de planning staan, als we winnen is dat een goede reden om te gaan!

 164. bambi204 bambi204

  165

  Magische Forest omdat ze een keep wat Anders will en doen en een keer let het hèle gezin willen gaan maar ik gun het iedereen

 165. Wille Wille

  166

  Lieve mensen, Mijn kinderen hoorden prachtige en spannende verhalen over :het land van Toos- daar is vast altijd wel iets bijzonders loos! Zij dromen van spannende avonturen in Toverland- en willen alles gaan ontdekken aan papa's of mama's hand! Dit jaar was niet geweldig met veel zorgen en verdriet- maar ach -ieder huisje heeft zijn kruisje dus wie heeft dat nu niet? We zijn wat moe van dertien weken ziekenhuisbezoek en best wel veel ellende- ons huis is na die weken echt een grote bende! Nu komt er een nieuw jaar en ook een nieuw begin- en in dat nieuwe jaar daarin heb ik veel zin! We gaan gewoon van start met een nieuwe-schone lei en maken in dat jaar onze kinderen weer blij! Geen spuiten en geen artsen en geen 112 Nee-dat willen we niet meer-we gaan niet met de ziekenwagen mee! We willen ons laten betoveren in Toverland lieve mensen- Misschien is er een tovenaar die vervult gezondheidswensen! Dan kunnen we naar het Land van Loos - zoveel om te ontdekken- er zijn daar vast heel veel bijzondere en leuke plekken! Een fijn begin van het nieuwe jaar zou Toverland zijn- want in een land vol Toverkunst is alles vast heel fijn! Een land vol spanning en magie -dat gun je iedereen- wie wil nu niet naar Toverland-wie wil daar nu niet heen? Een droom van mij en mijn kinderen -een droom om van te dromen- Lieve -lieve mensen-wat zouden we daar graag komen! Dank jullie wel

 166. jacolinehoutbraken jacolinehoutbraken

  167

  Fijn om zo met elkaar als gezin bij elkaar te zijn. We zijn er nog nooit geweest maar via de site werden we enthousiast vooral de magische vallei trok onze aandacht. We komen steeds weer terug op dit gedeelte van het park (ook bij youtubefilmpjes over het park. Wat zou het een verrassing zijn om alles zelf in het echt te beleven.

 167. vensnoep vensnoep

  168

  woow, what a surprise. We have never been there in Toverland so, sound like fun and a bit of excited whats in their Attaction..:-) Maybe a not so scary rides or a show for our daughter.

 168. Marlontoet Marlontoet

  169

  Wauw wat lief! Wij zijn er nog nooit geweest, maar ik denk dat mijn kids het schommelschip in Troy en het sfeertje daar sowieso erg gaaf gaan vinden, ik las dat dat voor de vakantieweken speciaal weer even open gaat :) We gaan duimen met z'n 4tjes!

 169. vonnieke87 vonnieke87

  170

  Ik zou graag er geen gaan met goede vriendin van mij en der dochtertje. Ze hebben een hele moeilijke tijd achter de rug en nog. Wegens het uit elkaar gaan met der ex. Ik zou hun graag een uitje gunnen. Natuurlijk mijn zoontje ook. Hij is er nog nooit geweest maar hij vind magic forest wel spannend klinken en wil daar graag op ontdekking gaan samen met zijn vriendinnetje.

 170. kme.van.poppel kme.van.poppel

  171

  Alle attracties in het land van Toos zouden onze twee kids echt super vinden ????!

 171. MirEsch MirEsch

  172

  Erg leuke actie! Helemaal top. Onze dochter is helemaal in de wolken van het klimparadijs, de draaimolen ,de treinachtbaan en die glijbanen binnen. Daar kan ze zich de hele dag in vermaken. was ze de vorige x ook niet weg te krijgen.

 172. Mariska Norden Mariska Norden

  173

  Mijn dochtertje zou zich heel goed vermaken in het land van toos en mijn zoontje zou het te gek vinden om op avontuur te gaan in magic forest. Super leuk.

 173. karla.. karla..

  174

  Mijn oudste zoon zal de Klimhoed en Backstroke heel stoer vinden en mijn jongste de Appelcarrousel! Wat een leuke actie! Dat zal zeker een dagje genieten worden! Fingers crossed!

 174. Alinda Frankes Visser Alinda Frankes Visser

  175

  mijn twee kids 6 en 3 jaar zijn dol op pretparken ook vinden ze een achtbaan helemaal leuk! als er maar avontuur en gek gaat dan vinden hun het leuk vooral de dochter van 3 die wil het liefste overal in!

 175. Melanie Thal Melanie Thal

  176

  ze willen overal in hoe gelkker hoe beter

 176. liezzle liezzle

  177

  Het land van toos, maar ook de magic forest zouden mijn meiden super leuk vinden! Lekker spelen, terwijl het wel 'magisch' is. Past helemaal bij de beleveniswereld van kinderen! En de bobsleebaan zou mama stiekem geweldig vinden ;)

 177. Wennekuh Wennekuh

  178

  Swampie’s Swing gaat ze volgens mij heel erg leuk vinden!

 178. Desiree1984 Desiree1984

  179

  Wij gaan alle attracties in het land van toos ontdekken! En daarna de show bekijken! Wat zal onze kleine man een prachtige dag hebben!

 179. albertineplu@gmail.com albertineplu@gmail.com

  180

  Mijn stoere meiden houden van uitdaging...hoogte...snelheid...dusssss : Troy staat boven aan hun lijstje !

 180. spirnay spirnay

  181

  we zijn er nog nooit geweest dus alles lijkt mijn mannen geweldig! Beide jongens zijn in januari jarig en worden dan 5 en 3. De "wildwaterbaan" lijkt ze super!

 181. desiree bremen desiree bremen

  182

  De blitzbahn! Die vinden mijn kinderen geweldig. Daarna gaan we in de djengu River, de back stroke en een ritje in de boomerang hoort er ook bij!

 182. heleen01 heleen01

  183

  Superleuk park! Mijn dochter is helemaal weg van tover toos ze vons haar geweldig toen we er van de zomer waren dus we gaan er graag nog eens heen

 183. euzinhamemo euzinhamemo

  184

  Zeker de Truck parcours. Dat doe hij graag, veel interesse in autos en vrachtautos! Dus een hemel voor hem, perfect!

 184. Mom1987 Mom1987

  185

  Zou dan heel graag land van toost gaan met mijn zoontje 2 en samen met zijn vriendinnetje van 2. Zal die heel leuk vinden om een keertje dag uit te zijn. Omdat we dat namelijk niet echt kunnen.

 185. nathaliesteeger@gmail.com nathaliesteeger@gmail.com

  186

  Wij zijn spijtig genoeg nog nooit in toverland geweest. Ik denk dat het land van Toos echt iets voor hen gaat zijn.

 186. maartje versteeg maartje versteeg

  187

  Het zou supertof zijn om kaartjes te winnen voor Toverland. Het is een geweldig leuk park waar mijn dochter het liefst in de zweefmolen gaat om zo even lekker het gevoel te hebben dat je kunt vliegen. Even nergens aan te denken. Ze heeft Diabetes en heeft het meestal niet makkelijk. Zo'n uitstapje zorgt ervoor dat ze het weer even een beetje kan vergeten...

 187. kramli kramli

  188

  Ik zou heel graag met mijn zoontje willen gaan. wij zijn er nog nooit geweest dus kan helaas geen favoriet kiezen denk dan hij heel veel wil bezoeken.....

 188. Katja Zambib-Otten Katja Zambib-Otten

  189

  Onze dochter (4) is helemaal weg van sprookjes, dus zowel de attracties bij Land van Toos als Magic Forrest zal ze fantastisch vinden! Haar broertje (2) vindt het allemaal reuze interessant wat zijn grote zus doet dus zal zeker heel stoer meegaan in de attracties!

 189. steffie86 steffie86

  190

  Ik denk dat mijn zoontje het liefste te vinden is in de truckparcours. Auto's is toch wel favoriet hier!

 190. lianwelzen@home.nl lianwelzen@home.nl

  191

  Super graag! Onze dochter van 14 en zoon van 3, voor beide leeftijd een heel tof park. Even een dagje voor alleen hun plezier na de komst van onze kleinste kruimel van 3 maanden

 191. Marijke1984 Marijke1984

  192

  Waar mijn zoon enorm van gaat geniet is absoluut de Karussel. Samen met pappa en mamma ronddraaien en zwaaien naar iedereen krijgt hij nooit genoeg van. Grote hoogten bekijken vanuit de Wirbelbaum moet ook een enorm avontuur zijn, en wieweet als pappa het ook goed vind wel zijn eerste achtbaanritje beleven in de Appelcarroussel! En terwijl pappa en Dylan genieten van de sfeer en lekker warme chocomelk gaan drinken kan mamma mooi stiekem een ritje doen in de Boosterbike! Kortom, als wij de kaartjes winnen wordt het een geweldige eerste keer Toverland!

 192. Barbamama5 Barbamama5

  193

  Je kunt beter vragen, welke niet, allemaal natuurlijk, met de snelle Troy als favoriet!

 193. Wollekje Wollekje

  194

  Mijn 2 kleine kindjes vinden de achtbaan en de shows heel erg leuk. Ook omdat het indoor is ; ).

 194. Em74 Em74

  195

  Mijn zoontje heeft het de hele tijd over een huisje waarin je echt kan toveren?! Wij zijn er nog nooit geweest, maar dat heeft hij van horen zeggen. :) Heb net op de site gezocht, maar ik zie zo'n attractie niet, maar wel een heleboel andere leuke. Graag zouden we met de kaartjes op ontdekking gaan in Toverland!!

 195. mirandaensander mirandaensander

  196

  ja dit zou ik wel graag willen winnen !! Dan ga ik samen met mijn zoon, en dan nemen we mn zus en haar zoon ook mee. we zitten allebei middenin een verhuizing dus uitstapje is verdiend . Kunnen we meteen uittesten of Toverland ook toegankelijk is voor rolstoelers, want die zal ik dan meenemen :-)

 196. ankeh1979 ankeh1979

  197

  ik zou het graag voor mijn petekind willen winnen, die vind dit heel erg leuk, mijn zoontje is daar nog te klein voor, duimen maar, zou een leuk extra cadeau zijn voor onder de boom

 197. Bloem 250 Bloem 250

  198

  Wij willen graag het land van Toos gaan ontdekken

 198. tazzzzzie tazzzzzie

  199

  Mijn zoontje zou de hele dag bij Villa Fiasko willen doorbrengen. Klimmen en klauteren, daar krijgt hij niet genoeg van! Ook de Karusell en de Maximus Blitz Bahn zouden aan bod komen. We zijn nog nooit in Toverland geweest maar het ziet er gaaf uit!

 199. Liyana's mommy Liyana's mommy

  200

  wij hebben t niet zo breed en zouden t zo leuk om de kaartjes te winnen ! kunnen we eindelijk iets leuk doen.

 200. Wolfje Wolfje

  201

  Ik denk dat ze heel erg veel winnen doen!! Towers of Adventure, Aqua Snake, klimhoed, Appelcarroussel....etc!! Ziet er erg leuk uit allemaal!

 201. Erikaenerik Erikaenerik

  202

  Mijn dochter is gek op het magic forest. Ze kan in Toverland echt compleet in haar fantasiewereld verdwijnen. Mooi om te zien!

 202. Aniekdenissen Aniekdenissen

  203

  De Morrel Hopper! Hier wilde die kleine schat daar zóó graag in op de kermis alleen moest je daar 1.20m voor zijn en dat haalt hij niet met zijn 1.01m. In Toverland heb je de Morrel Hopper en daar hoef je maar 0.90m voor te zijn. Daar mag hij dus wél in! Oo wat zal hij dat geweldig vinden!

 203. MichielH MichielH

  204

  Toverland, dichtbij voor ons, maar toch nog niet geweest. De kinderen zijn dan ook nog klein, ik denk dat de Toos Tovershow favoriet gaat worden!

 204. NatasO NatasO

  205

  Mijn dochter was er afgelopen zomer geweest met schoolreis en vond het geweldig. Helaas niet alles kunnen zien en doen maar de achtbanen doen het altijd erg goed bij Esmée. Ook de bobsleebaan Maximus zou ze graag met haar papa willen testen voor fun & spektakel !

 205. betwella betwella

  206

  Mijn schatjes willen super graag in Magic Forest in ToverLand in de attracties: - Karusell: draaien op een mooie paardje - Swampie's swing: draaien op een piratenboot - Doos tovershow: prachtige show zingen en swingen

 206. judokid judokid

  207

  Wij zijn er nog nooit geweest en wij ontdekken graag zelf welke attractie het leukste is

 207. Queenmom Queenmom

  208

  Wij willen eigenlijk in alle attracties die open zijn en geschikt. Maar de Magische Vallei lijkt ons prachtig in The most Wonderful time of the year!

 208. Leoniest Leoniest

  209

  wat een onwijs leuk gezinsuitje!! Mijn dochtertje is gek van magie en toveren! Zou ze graag een kijkje willen nemen!!!:)

 209. cvg86 cvg86

  210

  Geen idee welke attracties, want we zijn er nog nooit geweest! Maar het zullen vooral attracties zijn die niet te snel gaan voor mijn dametje!

 210. nitae nitae

  211

  Een aantal jaren geleden zijn wij met zijn vieren van ons gezin daar al eens geweest. Dat was voor dat de achtbaan Troy er is gekomen. Deze willen wij graag eens bewonderen.

 211. ilsebiemans ilsebiemans

  212

  Mijn 2 kinderen Lisa van 9 en Luuk van 7 zouden het liefst in alle attracties willen van Toverland. Helaas zijn ze 1.40 lang dus niet alles zal kunnen maar wat zouden ze een betoverende dag hebben als ze hier naar toe zouden mogen. Een betoverende dag kunnen ze hard gebruiken gezien de moeilijke tijd waar we in zitten. Tover alstublieft een glimlach op hun gezicht.

 212. Vuurbol1980 Vuurbol1980

  213

  Maximulus' Blitz bahn is waar mijn durfal voor wil gaan. Maar we zijn nog niet eerder geweest dus kaartjes winnen wordt sowieso een feest.

 213. Brenda Bracke Brenda Bracke

  214

  Mijn dochtertjes zijn gek op de boomstam! Vooral het omdraaien vinden ze supergaaf! en de rit naar beneden natuurlijk haha

 214. Kimazevedo Kimazevedo

  215

  Het land van Toos is perfect voor mijn 2 dochters. een magische omgeving met voor hun 'veilige' attracties die nog niet zo eng zijn :)

 215. Mar205 Mar205

  216

  WoW! Wij willen die magic wel meemaken. Met onze oudste naar Troy Area, sinds zijn 1e keer achtbaan heeft hij de smaak te pakken. Met onze middelste en jongste naar het Magic forest. Denk dat iedereen zijn ogen uit kijkt. En in het land van Toos kunnen de jongste kids zich ook super vermaken terwijl mama met de oudste alle achtbanen verkent ;)

 216. Hanna Drost Hanna Drost

  217

  Wauw, wat lijkt me dat gaaf ! Nooit geweest maar ik denk dat het land van toos hier helemaal geweldig is als ik de verhalen zo hoor ! Ik kijk graag naar de magische momenten uit !

 217. Hanna Drost Hanna Drost

  218

  Wauw, wat lijkt me dat gaaf ! Nooit geweest maar ik denk dat het land van toos hier helemaal geweldig is als ik de verhalen zo hoor ! Ik kijk graag naar de magische momenten uit !

 218. mayo83 mayo83

  219

  Sowieso willen we de Djinn, Morrelhopper, Appelcarrousel, tea cups, truckparc en het toverhuis niet missen. Maar we gaan voor alle attracties natuurlijk! Zou een geweldig uitne zijn voor de kerstvakantie!!

 219. Heidie77jola Heidie77jola

  220

  Wat fijn dat je hier kunt zien, hoe lang een winactie nog loopt. Nog maar 1 dagje, deze mooie voor de kaarten van Toverland! Mijn zoon wil dolgraag nog eens met mij (of misschien durft hij wel alleen) in de Maximus Blitzbahn. We zijn een keer geweest, en heeft het er nog over. Maar ik moet zeggen, dat ik deze baan ook heel erg gaaf vond! Duimen voor die 4 kaarten, kunnen we misschien nog deze kerstvakantie gaan!

 220. Minnie Minnie

  221

  Wij zouden met het gezin het Land van Toos bezoeken: het Truckparcours is wel iets voor mijn zoontje, want die houdt in ieder geval van auto's e.d. De Appelcarrousel is wel iets voor mijn dochter, heerlijk wat rondjes draaien op een paardje. Mijn kinderen houden beide van klimmen, dus de Klimhoed is ook wel aan hun besteed. En het Doolhof vinden ze vooral spannend!

 221. nijn81 nijn81

  222

  Geen winnaar? Of wordt de winnaar niet publiekelijk bekend gemaakt? Wat jammer zeg.

 222. sija sija

  223

  Jeahaaa!!! We hebben 4 kaartjes gewonnen. 1 Januari 2017 gaan we Toverland verkennen!!!! Kids verheugen zich er nu al op....

  • nijn81 nijn81

   224

   Jaaaaa leuk om te lezen! Veel plezier!

  • koek54 koek54

   225

   Je naam staat er niet bij. Er staat Winnaars: Geen.

 223. Jootje71 Jootje71

  226

  Maximus in the magie forest klinkt voor mijn avonturiers als een uitdaging in de oren

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >