Infantino draagzak

Door: Mamaplaats 10 reacties

Infantino draagzak

Vul onderaan deze pagina in het reactie vak in waarom jij wil winnen, en wie weet ben je de gelukkige! Omschrijving: Crafted for mum's, yet hip enough for dads. A great allrounder. Dat is de omschrijving van infantino bij dit draagtuigje waarbij je je handen altijd vrij kunthebben. Het tuigje kan zowel op de borst als op de rug van mama of papa gedragenworden. Ideaal als je wilt winkelen of als je nog een kleintje hebt rondkruipen, lopen,rennen en/of klimmen!Hip voor papa's en mama's van deze tijd.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
10 Reacties

Reacties

 1. Diana Boeter Diana Boeter

  1

  Mijn jongste zoon van 3 maanden wil het liefst dicht bij mama en rechtop omdat hij in de 1e weken van zijn leventje al best wel erg ziek is geweest en hij nog steeds heel veel moet spugen. daarom zou ik dit willen winnen

 2. Aleksandra Mihajlovic Aleksandra Mihajlovic

  2

  Ik moet een van deze dagen van mijn eerste kind bevallen. Best wel spannend! Ik ben heel actief maar wil ook veel tijd met mijn kind doorbrengen, daarom lijkt me deze draagzak heel geschikt voor mij en mijn vriend trouwens ook.

 3. Marlies de Haan-Klijnstra Marlies de Haan-Klijnstra

  3

  Wij lopen de laatste tijd regelmatig naar de winkel. Normaal gesproken deden we dit met de auto maar lopen is gezonder. Onze zoon ligt nu nog in de kinderwagen maar het duurt niet lang meer en hij is eruit gegroeid. Het nadeel is dat hij dan nog te klein is om in een buggy te zitten. Daarom zou ik het handig vinden om een draagzak te dragen. Zo is hij dicht bij mij en kan hij toch mee.

 4. robin robin

  4

  Wij, Levy en Faya van bijna 3,5 maanden zouden graag deze draagzak willen winnen want papa en mama hebben 1 draagzak gekocht en we willen graag allebei in een draagzak. dus hoop dat wij hem winnen zodat onze papa en mama er allebei 1 hebben.

 5. natascha natascha

  5

  ik zou deze draagzak graag willen winnen voor men dochtertje. Lekker wandelen met zijn 2en en lekker dicht tegen mama aan. Ze is nu bijna 3,5 maand

 6. suzanne weening suzanne weening

  6

  deze draagzak zou ik heel graag willen winnen, omdat ik mijn zoontje van 4 maanden graag overal mee heen neem, ook vind ik het belangrijk dat hij lekker om zich heen kan kijken, en dat kan in de kinderwagen niet. wij vinden het geweldig om samen op pad te gaan en met zo'n draagzak lukt dat absoluut! daarom zouden mijn zoontje en ik héél graag deze draagzak willen winnen!

 7. OpaJacq OpaJacq

  7

  .als mijn kleinkinderen op bezoek kwamen had ik nooit iets om ze lekker op mijn lichaam te dragen. Als ik dat al wilde moest ik altijd de attributen van mijn kinderen lenen.. Nu met de jongste kleindochter wil ik wel mijn eigen draagdoek.., mogelijk komen er nog meer kleinkinderen.. Dus doe maar mijn kant op..

 8. Claudia Huijnen Claudia Huijnen

  8

  ...ik ben over vier weken uitgerekend, en we hebben jammer genoeg geen draagzak kunnen kopen vanwege financiële omstandigheden. Dit is mijn tweede en laatste zwangerschap, en ik had graag zo'n draagzak willen hebben. Het zou fijn zijn de baby dicht bij me te houden, zodat ik ook nog mijn handen vrij heb voor de oudste, inmiddels 3-jarige peutertje.

 9. Desiree van de vlag Desiree van de vlag

  9

  het lijkt me een stevige draag zak en heb vanwergen finaciele omstandig heden geen geld om het voor me zoontje van bijna 2 maanden te kopen terwijl ik het graag wil hebben. en zo te zien kunnen ze er nog heel lang mee doen dus en kan um altijd nog door geven aan de rest dus laat um maar deze kant op komen....

 10. sabrina sabrina

  10

  ik een zwangerschap ben je met je kindje samen 1, na de geboorte wil je dat nog graag zijn, dat maakt deze draagzak mogelijk. je kindje voelt zich vertrouwd en hoort mama's hart bonken tijdens het wandelen in deze mooie draagzak!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >