Winnaars Bekend: Win: BABYCOMMERCIAL T.W.V. €995

Door: Mamaplaats 104 reacties

winactie stempel Win: BABYCOMMERCIAL T.W.V. €995

BABYCOMMERCIAL ALS GEBOORTEAANKONDIGING

HLS

Een Hello little sprout babycommercial is een moderne, duurzame én originele manier om de geboorte van je baby aan te kondigen.

Want hoe deel je dat onbeschrijflijke gevoel van net mama worden? Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar met film komt het verhaal tot leven. Hello little sprout zorgt voor die film, zodat jij je geluk kunt delen met je dierbaren. Voor mensen die echt iets bijzonders en origineels willen doen wanneer ze hun pasgeboren kindje willen aankondigen, is dit filmpje echt de moeite waard.

Wat kun je winnen?

Jij kunt dit filmpje winnen! Hello little sprout geeft het 'Original pakket' weg en heeft een waarde van €995.

Het filmpje is volledig gepersonaliseerd, duurt 50 seconden en daarnaast krijg je ook een Instagram filmpje van 15 seconden. Tevens krijg je 20 high res foto's én een design ready to be print, zodat je naast de babycommercial alsnog een kaartje kunt sturen aan vrienden en familie (deze kun je ook gebruiken als bedankkaartje).

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende stappen te ondernemen:

 • Like de Facebookpagina van Hello little sprout
 • Beantwoord de volgende vraag hieronder in een reactie: Ben óf ken jij iemand die zwanger is? Geef dan aan waarom jij deze babycommercial zou willen.

Impressie

Winnaars

W

Winnaar

Win: BABYCOMMERCIAL T.W.V. €995

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
104 Reacties

Reacties

 1. tboonstra tboonstra

  1

  Als verrassing voor mijn beste vriendin die een moeilijke tijd achter de rug heeft.

 2. sassefrasje sassefrasje

  2

  Voor mezelf, ik moet nog 10 weken en dit is wel een erg originele aankondiging.

 3. Monkey02 Monkey02

  3

  Super leuke actie! Een film van onze tweede spruit zou fantastisch zijn! Een souvenier voor het leven!

 4. Emileyval Emileyval

  4

  Voor mezelf. Ik ben in februari uitgerekend. Een kaartje is leuk, maar een filmpje is veel intiemer en mooier! En zelf zou ik nooit zo'n mooie commercial kunnen maken als deze mensen.

 5. Laura89 Laura89

  5

  Als verrassing voor mijn lieve nicht, zij is net bevallen en heeft geen geld om geboortekaartjes aan te schaffen, waardoor zij niet in staat is om beide gehele families en vrienden persoonlijk op de hoogte te brengen. Op deze manier zou zij dit alsnog kunnen doen!

 6. Incognito Incognito

  6

  Voor mijn lieve vriendin Noortje, die gisteravond om 20.27 moeder is geworden van een een prachtige zoon..!!

 7. youngmummie youngmummie

  7

  Wauw wat super mooi zeg!!!! Zelf ben ik 8 weken gelegen bevallen dus voor mijzelf kan dit niet meer maar wat zou ik dit graag aan mijn zus geven die nu zwanger is!!! Zij heeft het niet makkelijk gehad en is nu eindelijk zwanger van een wondertje! Wat zou het super mooi zijn als ik haar dit cadeau kan doen :) Prachtig dit echt iets speciaals!!

 8. Mamawillemijn Mamawillemijn

  8

  Wat een prachtige manier om de geboorte van ons kindje bekend te maken via social media! Ik zou dit dan ook erg graag willen winnen voor ons wondertje die op komst is! Ook nog eens een erg mooi aandenken aan deze bijzondere tijd!

 9. maryseoranje maryseoranje

  9

  Wat een mooi initiatief! Ik word binnenkort ‘tante’ van Plukje. Plukje heet niet echt Pluk maar zo noemen we het kindje in de buik van mijn vriendin Charlotte de Waal. Samen met Willem Le Conge Kleyn stapt zij, als zij zeven en een halve maand zwanger is, op 1 augustus 2015 in het huwelijksbootje. Nu er zoveel gebeurt in korte tijd, lijkt het mij geweldig om hen te verrassen met een commercial van hun kleine meisje of jongetje waarin de mooie herinnering wordt vastgelegd.

 10. Samtjeertes Samtjeertes

  10

  Dit zou super zijn! Wij hebben veel familie in het buitenland en dit zou een unieke kans zijn om hun mee te laten genieten met ons geluk. Ik ben uitgerekend op 12 augustus 2015!

 11. Renate_DeVries Renate_DeVries

  11

  Wat zou dit een prachtig cadeau zijn voor mijn lieve vriendinnetje Willemijn. Zwanger worden is niet altijd vanzelfsprekend... We kunnen er samen over mee praten. Ze hebben er een tijdje op moeten wachten maar in januari verwelkomen ze hun tweede kindje. Helaas zal ons nieuwe vriendje of vriendinnetje nooit fysiek kennis maken met zijn/haar opa omdat hij 3 weken geleden is overleden... Een zware periode, en er zullen helaas nog meerdere zware momenten volgen. Wat zou het toch prachtig zijn om dit mooie nieuwe leven vast te leggen op beeld, ik gun ze het zó ontzettend! Papa Rick is hard aan het klussen om het huis voor die tijd klaar te hebben. Een mooie film, in jullie prachtige nieuwe huis. Rick, Willemijn, Joris & Little Sprout... Ik duim! X

 12. rjsaris rjsaris

  12

  2 Super goeie vrienden van mij verwachten deze of volgende week hun eerste kleine, deze babycommercial zouden ze geweldig vinden.

 13. Babbel Babbel

  13

  Owww wauw, de geboorteaankondiging van Reinier is om tranen van in je ogen te krijgen. Ik heb dit al bij het filmpje van een baby'tje die ik niet ken, laat staan als het om je eigen kindje gaat. Ook de andere filmpjes zijn erg intens en prachtig. Wat zou het mooi zijn om zelf zo'n filmpje aan al je dierbaren te kunnen laten zien.... Ons eerste kindje was sowieso al speciaal op onze trouwdag, voor nummer twee maken jullie het met dit filmpje weer speciaal op weer een andere manier.

 14. goldenallstar goldenallstar

  14

  Ik zou ´m heel graag willen winnen voor een vriendinnetje van me die aan de overkant woont (ze is nu 25 weken zwanger).. zou een fan-tas-tische verrassing zijn. Weet zeker dat ze helemaal uit haar dak gaat als ze wint, hihi.. nu dus duimen!!

 15. Lindavanmarle86 Lindavanmarle86

  15

  Ik ben 9 november uitgerekend. Het is mijn eerste kindje en alles is zo mooi en bijzonder. Z'n filmpje is natuurlijk extra bijzonder!

 16. anja85 anja85

  16

  Voor mezelf, ik ben 10 december uitgerekend. Wat bijzonder zou het zijn om op zo een manier de geboorte kenbaar te maken. Niet alleen voor ons en de omgeving maar ook voor later.. wat zal hij/zij het leuk vinden om op deze manier hierop terug te kunnen kijken. Aangezien er nog een broertje van bijna 2 rondloopt in deze periode zal er ook wat minder tijd zijn om zelf zo een bijzonder filmpje te maken, dus het zou meer als welkom zijn! Duimen.. duimen.. duimen!!

 17. slg85 slg85

  17

  Wow wat een zou dit een bijzondere en originele aankondiging zijn van ons eerste kindje! Als alles goed gaat, mogen we hem over 8 weekjes in onze armen sluiten. Ik zou dit wel een hele mooie herinnering vinden aan zo'n levensveranderende gebeurtenis!

 18. Brigitte87 Brigitte87

  18

  Ik zou dit cadeau willen doen aan mijn schoonzusje, zij is uitgerekend op de dag van mijn bruiloft. Dit zou voor haar een heel bijzonder cadeau zijn op deze toch al speciale dag!

 19. kanTineke kanTineke

  19

  Oh wauw oh wauw oh wauw wat gaaf zeg! Ik heb vol verwondering en geluk alle filmpjes zitten kijken, tranen met tuiten haha. Hormonen zijn heerlijke dingen! Wat een prachtig concept en wat zou dat super gaaf zijn zeg om ons nieuwe broertje via een zo een prachtig filmpje aan te kunnen kondigen! Helaas is het prijskaartje wel erg hoog, niet dat het dit niet waard zou zijn, want het is een herinnering voor het leven, maar inverband met verlies van baan en de mogelijkheden om een nieuwe te vinden op dit moment niet al te best zijn gaat dit hem voor ons voor onze 3e en laatste spruit niet worden! Wat zou het dan gaaf zijn als we dit mogen winnen <3 echt wauw! Een verrassing, een herinnering voor het leven en iets wat echt totaal bij ons zou passen omdat ik altijd in de weer ben met het vast leggen van beelden. Ik zou het iedereen die zwanger is gunnen, maar zoals je merkt zijn we zelf ook inverwachting, 19 september is de grote dag en ik zou niet eerlijk zijn als ik zou zeggen dat ik het mezelf ook niet zou gunnen ;). Dus bij deze gaan wij hard duimen en wens ik jullie heel veel succes met het uitzoeken van een winnaar van deze hele gave actie!!!

 20. danielle stoker danielle stoker

  20

  Voor een lieve vriendin die bezig zijn met zwanger te worden. Het is allemaal niet makkelijk geweest voor ze en ze verdienen het enorm!

 21. mstruik mstruik

  21

  Wat super gaaf! Het lijkt me leuk dit voor mezelf te winnen. Ben a.s. woensdag 29 juli uitgerekend van de eerste... alles is nog zo spannend en nieuw, dat het een super mooie herinnering zou zijn! :)

 22. A woudstra A woudstra

  22

  Voor mij zelf ! Het Is nog heel pril maar ik hoop ons 3e kindje in maart te mogen verwelkomen

 23. Anea2015 Anea2015

  23

  Omdat ik 19 juli bevallen ben en Enea nu precies één week oud is en ik haar aan de wereld wil laten zien hoe bijzonder zij is. Wij hebben vorig jaar een miskraam gehad van 17 weken en nu toch precies een jaar later haar hebben mogen ontvangen. Wat voor ons een aanvulling is op onze liefde.

 24. kimopdam kimopdam

  24

  Voor mijn zusje Dominique, zij gaat half september bevallen van haar 2e kindje. Dit zou een super mooie herrinering zijn voor hen en een hele originele aankondiging van de geboorte!

 25. Kloosterboer Kloosterboer

  25

  Zou het fantastisch vinden! Ik ben gisterenavond bevallen van onze zoon Pieter. Hij is nog veel mooier dan ik had kunnen dromen. Liefs, Laurien

 26. GuusjeVerhofstadt GuusjeVerhofstadt

  26

  Wauw wat een ontzettend mooie en originele manier om de komst van je kleintje bekend te maken! Ik verwacht begin september mijn eerste kindje en zit al weken te twijfelen over het geboortekaartje. Zelf ontwerpen/standaard kaartje/welke tekst/wel of geen foto's :) Dit zou de perfecte oplossing bieden.! Echt heel mooi als herinnering en super leuk om naar al onze familie en vrienden te sturen :D Ik weet zeker dat wie dit ook wint er enorm blij mee zal zijn! Wat een speciale waardevolle prijs!

 27. Noelle26 Noelle26

  27

  Mijn buurvrouw Patricia wilde mij opgeven en haar reactie op Facebook was ; Super leuke actie Sabine! Graag geef ik een van mijn buurtjes op die over 4 weken hun 1e kindje verwachten. Noëlle Franke Zelf een account aangemaakt omdat ik erg enthousiast werd het filmpje wat een mooie herinnering voor later, Maar zeker een mooi welkom voor ons kleintje. We gaan duimen.

 28. Sophie Kuhne Sophie Kuhne

  28

  Dit zou te gek zijn voor mijn lieve vriendinnetje Laurien, gisteravond is zij bevallen van Pieter

 29. SILVIEV SILVIEV

  29

  EEN VRIENDIN VAN MIJ IS ONVERWACHT ZWANGER.BEIDEN ZITTEN VOORLOPIG ZONDER WERK.DIT ZOU EEN LEUK STEUNTJE IN DE RUG ZIJN.

 30. jansyluvzu jansyluvzu

  30

  Wat een bijzondere en mooie prijs om te winnen. Ik heb met tranen in mijn ogen een paar maanden geleden bovenstaande geboorteaankondiging zitten bekijken van Pauline...zo origineel en mooi om te krijgen, geven en bewaren als eerste herinnering van je kindje. Als ik zou winnen zou ik het cadeau geven aan mijn zusje Guusje Verhofstadt (reactie 26) omdat zij en haar man binnenkort haar eerste kindje verwachten. Dat is op zich al het allermooiste cadeau! Maar het mooiste cadeau om te krijgen van je zus is toch wel deze mooie geboorteaankondiging! Ik ga heeeeel hard duimen voor mijn zusje.

 31. Isabel1983 Isabel1983

  31

  Wat een super manier om de geboorte van je kind aan te kondigen! helemaal van deze tijd! Mijn schoonzusje is hoogzwanger en ik zou haar heel graag deze film cadeau willen doen! Succes!

 32. TamaraLaila TamaraLaila

  32

  Ja, ik heb jullie voorbij zien komen, zij is van Gooische Meisjes op RTL Boulevard! Wat een unieke manier om je omgeving te laten weten dat je bent bevallen... Heel leuk, wel een pittig prijsje moet ik eerlijk zeggen maar daar krijg je wel iets tijdsloos voor terug! Ik ben over 8 weken uitgerekend van ons 3e kind, maar eerste meisje en zou heel graag een Pink Movie willen...

 33. Propje20 Propje20

  33

  Wauw wat geweldig en super orgineel. Ik zou hem willen winnen omdat ik graag altijd het net even anders wil doen dan iedereen. Bij mijn dochtertje hadden we zelf sokjes aan labels vast gemaakt we kunnen nu natuurlijk niet aankomen met alleen kaartjes. Nog zoekend naar een leuk idee voor onze nieuwe creatie

 34. Barbara Hoefsloot Barbara Hoefsloot

  34

  Ik ben bijna 24 weken zwanger, dit is weer eens wat anders als een geboortekaartje. Voor de geboorte van ons kleine hummeltje zou ik zo'n originele aankondiging heel graag willen winnen. <3

 35. BVI BVI

  35

  Voor mezelf. Ik ben net bevallen van ons tweede zoontje. Het liep allemaal wat anders dan gedacht, overtijd, vriendlief werd met spoed geopereerd en een paar uur na zijn operatie begon de bevalling... Heel bizar om in de verloskamer te komen en dat de as papa daar al op je zit te wachten met zijn infuus bij zich. Maar hij was erbij! En nu samen herstellen, verwerken, bijkomen en genieten ...

 36. jolovemila jolovemila

  36

  Voor mijn lieve vriendinnetje bianca die in oktober is uit gerekend van haar 2 de kindje!!

 37. lotte1986 lotte1986

  37

  Deze zouden wij zo graag willen winnen! Volgens de artsen was het bij ons de eerste keer dat we zwanger werden al een wonder en nu bij de tweede zijn wij helemaal het onderwerp van de vergadering! Wat is er nou mooier om zo'n groot wonder op deze manier voor te stellen aan de wereld? <3

 38. DesChev DesChev

  38

  Ik zou het graag voor mezelf willen, ik ben 8 september uitgerekend van ons wondertje en heb helaas toen ik 20 weken zwanger was afscheid moeten nemen nam mijn moeder die vrij plotseling is overleden. Ook mijn leven heeft toen stil gestaan ondanks mijn zwangerschap. Mijn vader is er ook al 8 jaar niet meer en het huis van mijn moeder moest ik helemaal alleen leeg halen. Ik ben ben nu mee klaar maar heb helaas nog veel nasleep ivm administratie en notaris en advocaat dingen waarover ik hier niet wil uitweiden. Kortom, ik heb een hele vervelende tijd achter de rug en genieten van mijn zwangerschap is er nog niet bij geweest helaas....

 39. biancatygo biancatygo

  39

  Jaaaaa dit is zoveel leuker dan het standaard geboortekaartje!! Lijkt me tof om te winnen voor ons baby'tje dat eind oktober geboren zal worden!

 40. Selenabeks Selenabeks

  40

  Wat een tof idee! Zeker voor mijn kleine die er in december zit aan te komen! Wat een leuk idee om zo je kindje aan te kondigen!

 41. anncha anncha

  41

  Wij worden in november voor het eerst papa en mama en vinden het erg lastig om een leuke en originele geboorteaankondiging te vinden, dus dit zou super zijn!

 42. rianniepannie rianniepannie

  42

  Bij de eerste een zelf gemaakt gewoon kaartje gedaan, bij de 2e een mini shirtje.. bij de 3e een houten kaartje.. geen idee hoe we dat nog beter zouden kunnen overtreffen dan met deze geboorte aankondiging

 43. Anikaaz Anikaaz

  43

  Super gaaf! En ja ik ken mensen die zwanger zijn, maarre als ik win mag ik dit dan bewaren voor de tweede ;)

 44. Melaniedudink@live.nl Melaniedudink@live.nl

  44

  Omdat ik als fotograaf het héél moeilijk vindt om het uit handen te geven en Hello little Sprout geweldig werk vindt leveren maar financieel het een te groot kostenplaatje is :)

 45. esthertje esthertje

  45

  Lijkt me geweldig om op deze manier ons derde kindje aan te kondigen. Ons kleinste meisje komt eind oktober. Als we dit zouden winnen hebben al drie onze kinderen hun eigen bijzonder ding rond de zwangerschap en geboorte.

 46. Anna wienen Anna wienen

  46

  Oooh wow.. Eerlijk gezegd zou ik het graag voor onszelf willen winnen... We zijn nu 15 weken zwanger.. Dit is namelijk echt een super orgineel idee, maar helaas te duur.. 1000 euro besteed ik dan liever aan de baby uitzet.. Dus als ik zou winnen zou het echt geweldig zijn..!

 47. MamaSt MamaSt

  47

  Ik zou de babycommercial heeeeeel graag willen omdat wij zo op een geweldige en unieke manier ons eerste kindje kunnen showen.

 48. desiree gorissen desiree gorissen

  48

  Een vriendin van mij is zwanger, eindelijk naar een paar miskramen. Dus ik gun haar dit zodat ze op een leuke orginele manier de geboorte kan aankondigen ! Vooral omdat ze alang bezig zijn met kinderen en nu eindelijk geluk is om zwanger te zijn ! En hoe kun je dat beter inluiden dan met de babycommerical

 49. Tamara_2012 Tamara_2012

  49

  Wij zijn zwanger van ons 1e kindje. Een waar wonder want we wisten niet of ik kinderen zou kunnen krijgen na een vreselijke ziekte. Op 10-jarige leeftijd heb ik 2 verschillende soorten kanker gehad binnen 1 maand. Een tumor en leukemie. Na kantje boort te hebben gelegen op 5 dec dat jaar dachten ze niet dat dit ooit nog mogelijk was. De chemokuren hadden zoveel kapot gemaakt... Nu 16 jaar later, ben ik samen met mijn vriend in dolblije verwachting van een kleine meid. Een werkelijk wonder en dit zouden we heeeeeel graag willen vastleggen door Hello Little Sprout. De filmpjes die ik gezien heb van hun zijn adembenemend en vol mooie emoties. Love it <3

 50. konijnenbout konijnenbout

  50

  Vraag ik voor mezelf en onze gezin aan. Joël te vroeg geboren op 1 augustus 2015 800gram als hij zo ver komt dat hij naar huis mag zou dit een perfecte manier zijn om deze moeilijke periode af te sluiten en te laten zien dat we kunnen gaan genieten van hem

 51. audje74 audje74

  51

  heel graag voor mijzelf ik ben 01-11-2015 uitgerekend maar wordt rond 12-10-2015 ingeleid ivm zwangerschapsuiker dit zou wel heel mooi zijn om dit te winnen en zou heel goed uitkomen omdat wij het niet breed hebben financieel

 52. Syl18 Syl18

  52

  Het lijkt ons geweldig om zoveel mogelijk van ons kindje op beeld te hebben zodat we er later geen spijt van krijgen omdat we toen niet genoeg foto's en filmpjes hebben gemaakt. Wij willen het dus heel graag voor onszelf winnen!

 53. Ukkepukkie Ukkepukkie

  53

  Ohh... Wauw!!!! Als grafisch vormgever en hobby fotograaf wil ik natuurlijk supergraag een mooie professionele commercial en shoot van ons allereerste kindje. Sommige dingen moet je gewoon aan de professional overlaten en hoe vet zal het zijn dat ik als reclamemeisje een commercial als geboorteaankondiging kan sturen!!!

 54. shellymeid shellymeid

  54

  Leuk als kraamcadeau voor mijn vriendin!

 55. thilde thilde

  55

  dit is wel iets voor Karin Besselink die elk moment kan bevallen

 56. thilde thilde

  56

  dit is wel iets voor Karin Besselink die elk moment kan bevallen

 57. Alena Alena

  57

  wauw, de geboorteaankondiging van baby is om tranen van in je ogen te krijgen. Ik heb dit al bij het filmpje van een baby'tje die ik niet ken, laat staan als het om je eigen kindje gaat. Ook de andere filmpjes zijn erg intens en prachtig. Wat zou het mooi zijn om zelf zo'n filmpje aan al je dierbaren te kunnen laten zien....

 58. TamarD85 TamarD85

  58

  Als verrassing voor me beste vriendin/collega. Die nu 21 weken zwanger is en verlaten door haar vriend. Zij kan wel zo'n mooie opkikker gebruiken!

 59. Anouk Hagen Anouk Hagen

  59

  Wat een geweldig cadeau en wat een geweldig cadeau om aan iemand te geven die het verdient! Mijn lieve vriendinnetje heeft helaas te horen gekregen dat ze een ongeneeslijke ziekte heeft. Ondanks deze mokerslag laat zij zich niet uit het veld slaan en gaat ze door. Door middel van ivf is ze gelukkig zwanger geworden, maar de ellende stopt helaas nog niet. Haar man zit in een depressie en ze staat er helaas vaak alleen voor. Ik gun haar alle geluk van de wereld en hoewel ik weet dat ik dat haar helaas niet kan geven, kan ik wel moeite doen om haar af en toe een geluksmomentje te bieden. Dus bij deze doe ik een poging om dat te doen met deze winactie!

 60. servaisje servaisje

  60

  WOW! wat zou ik dit graag voor mezelf willen winnen! ons 3e kindje wordt begin december verwacht en dit is een supermooie en vooral blijvende herinnering van een van de mooiste momenten uit ons leven. Zelf zouden we dit nooit kunnen betalen. Maar jeetje wat prachtig zeg!

 61. -Sigrid- -Sigrid-

  61

  Wat een prachtige, 'zachte' en intieme beelden..! Wij verwachten in december een volgend kindje. Ik weet niet of het kan, maar het lijkt me heel speciaal om ook onze drie opgroeiende kindertjes en een beeld van ons levenloos geboren dochtertje een plek te geven in een babycommercial. Dat zou hét antwoord zijn op de zoektocht naar een speciale, laatste?, geboorteaankondiging. Eerder kozen we een kaartje uit een boek, maakten zelf iets, een kunstenares creëerde een kunstig kaartje en voor de jongste gingen de oudste twee aan de slag. Wat zou het tof zijn als we nog een keer kunnen uitpakken met zo'n mooie geboorteaankondiging!! De tederheid van zo'n klein leven een levenlang terug kunnen zien, daar kan helemaal niets tegen op...!

  • -Sigrid- -Sigrid-

   62

   (En de Facebook pagina heb ik "geliked", maar wel met een ander mailadres dan het Mamaplaats mailadres)

 62. Sandra Hodde Sandra Hodde

  63

  Voor ons nichtje die over 2 weken is uitgerekend! Ik vind dat ze dit verdiend!

 63. priscillybilly priscillybilly

  64

  Voor Me neef en aangetrouwde nicht die in januari eindelijk vader en moeder mogen worden waar ze al tijden naar uitkijken na veel tegenslagen dus vind dat ze dit verdienen

 64. Stephanie Wentink Stephanie Wentink

  65

  Ik gun dit een.vriendin! Zij is door omstandigheden opeens alleen en is over zo een 4 weken uitgerekend! Dit zou zo leuk zijn voor haar kleine jonge Zij verdient dit :)

 65. Ryanne35 Ryanne35

  66

  ik zou t een leuke verrassing voor mn vriend vinden. We verwachten ons 2e kindje over 4 wk. Hoe cool zou t zijn om dit te winnen!!!

 66. angelique fok angelique fok

  67

  oooo hoe gaaf is dat en dan voor ons zelf zijn nu 35,3 weken zwanger van ons derde en laatste kindje hoe gaaf is dat als dit zo vast gelegd word

 67. ninicole ninicole

  68

  Wauw, wat onwijs gaaf! Wat zou ik hier graag mijn lieve zus mee verrassen, die over 6 weken uitgerekend is van een jongetje! Wat mooi om zulke beelden van je kindje te mogen hebben.. Ik weet zeker dat ze het helemaal geweldig zouden vinden!

 68. samy-chey@hotmail.com samy-chey@hotmail.com

  69

  Graag voor onszelf. Ben over 4 dagen uitgerekend. En het zou een onwijs mooie en originele en vooral bijzondere manier zijn om onze baby aan te kondigen aan iedereen!

 69. ZU ZU

  70

  Met pilgebruik zwanger! Weet niet hoever ik ben. Deze maand krijg ik het te horen. Mijn vorige zwangerschap is niet zo best verlopen. Daarnaast ook nog eens sterfgevallen vlak voor, na en tijdens de bevalling. Ook nog eens een onprettige kraamtijd gehad. Heb momenteel hulp hiervoor. Weet niet hoe ik me moet voelen happy or not. Ga van het positieve uit en hoop dat alles nu goed verloopt en dat dit wellicht helpt bij de verwerking van het een en ander wat bij de vorige keer is misgegaan. Als alles goed verloopt dan is dit wel iets heel moois om te winnen!

 70. Kientje Kientje

  71

  Ik moet zelf nog 10 weekjes van de eerste en dan mogen wij ons zoontje verwelkomen :)! Ik vind dit heel erg in de tijdsgeest van nu passen rn een super gave manier van aankondigen! Mooie herinnering.

 71. karinhoutermans karinhoutermans

  72

  Ik zou dit heel graag willen winnen. Voor wie? Dat is nog even geheim! Maar zeker weten dat dit in de smaak valt! Ik duim heel hard!

 72. Biabas80 Biabas80

  73

  bijna uitgerekend, 19 augustus en wat zou dit een leuk kaartje zijn.

 73. Peggy85 Peggy85

  74

  Ik doe mee voor mijn lieve vriendin Ester van Oort!! Zo bijzonder dat er twee kleine meisjes op komst zijn, dat mag dan ook wel op een bijzondere manier aangekondigd worden! En grote zus Bobbi zal het ook super vinden om te stralen op zo'n mooi filmpje naast haar dan pasgeboren zusjes! Dan kunnen ze meteen de zoektocht naar een origineel geboortekaartje staken. Echt een prachtige herinnering en heel uniek om zulke intieme beelden te hebben van de start van de leventjes van deze tweeling zusjes...

 74. Hanane Bennasser Hanane Bennasser

  75

  Wauw...word er helemaal emotioneel van! Zo'n mooie prijs! Mijn vriendin Cindy heeft me opgegeven en zou hem dolgraag winnen! Ben zwanger van de tweede en tevens laatste spruit...en zou hiermee prachtige herinneringen creëren! Helemaal iets anders als geboortekaartjes en super origineel!

 75. norientje norientje

  76

  Omdat we na 4 jaar eindelijk alles op rit hebben en dat onze liefde weer een mooi wonder tot resultaat heeft.

 76. carolala carolala

  77

  Ik zou deze babycommercial heel graag willen winnen voor 2 hele goede vrienden van me. 1 van hun is vanuit Australië naar Nederland geëmigreerd en heeft hier zijn vrouw ontmoet. Ze verwachten nu hun eerste kindje en wat ze erg moeilijk vinden van hun kindje krijgen hier in Nederland, is dat ze hun geluk niet kunnen delen met al zijn familie en vrienden in Australië. Wat zou dit dan toch ook een topcadeau voor hun zijn, zodat iedereen in Australië toch wat van de mooie momentjes kunnen zien en kunnen meegenieten!

 77. Heidy Hendriks Heidy Hendriks

  78

  voor mezelf we zijn bezig met tweede dus heel welkom ;-)

 78. Sjans Sjans

  79

  Ik ben zelf zwanger.. En zocht deze keer een makkelijke en goedkopere manier van "geboortekaartjes".. Nou hoe goedkoop is dit! Om te winnen dan! Haha.. Super dit..

 79. Wenmel Wenmel

  80

  Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en eind oktober uitgerekend. Zou het geweldig vinden om zo de aankondiging te doen voor als ons kleine meisje geboren is. Zo vredig en lief dat ze nu al Is.

 80. wild-rose wild-rose

  81

  Ik zou graag de babycommercial willen om mijn broer te verrassen. Hij woont in de VS en wij zien elkaar erg weinig. Vorig jaar besloten we hem te verrassen op zijn 30e verjaardag door naar St. Anton in Oostenrijk af te reizen waar hij dacht samen met zijn vriend een mini vakantie te houden. We hebben zijn verjaardag met het hele gezin en verse sneeuw mogen vieren. Het was een heerlijke tijd. Twee weken na terugkomst ontdekte ik dat ik zwanger was van onze zoon. Precies op 23 december 2014, de 30e verjaardag van mijn broer, is onze baby "Anton" in ons leven gekomen... Helaas zal mijn broer de geboorte van zijn neefje missen, maar met deze commercieel weet ik zeker dat hij dat hij op een heel bijzondere manier kennis met hem zal maken.

 81. HJHS HJHS

  82

  Over 2 weken ben ik uitgerekend en het lijkt me erg leuk om zo'n filmpje te hebben van onze kleine met ons en ons zoontje! Super om dit vast te leggen. Ze worden zo snel groot!

 82. Omy Omy

  83

  Als je je eerst moet bezig houden met een rouwkaartje en daarna pas een geboortekaartje... Een confronterend feit voor één van mijn allerliefste vriendinnen. De trots van een zwangerschap en de pech van een zeldzaam geval dat juist haar moet overkomen. Zwanger van een tweeling maar ze zullen nooit samen opgroeien (de details daar gelaten). Het gaat mij sowieso aan het hart maar zeker nu ik zelf ook zwanger ben. Een geweldig extraatje als dit cadeau gun ik mijn lieve vriendin dan ook van harte.

 83. monique.verhagen monique.verhagen

  84

  Ik zou heeeeel graag willen winnen, want anders wil mijn schoonmoeder het kaartje maken als traditie binnen de familie

  • monique.verhagen monique.verhagen

   85

   En ik vind het natuurlijk super zo'n bijzonder filmpje voor ons kleine meisje.

 84. Petra Plugge Petra Plugge

  86

  Ik ben zelf zwanger van een groot wonder. Ons eerste kindje wat al een groot wonder en om nu zwanger te mogen zijn van ons tweede kindje is zó bijzonder. Hier hoort natuurlijk een originele en bijzondere geboorteaankondiging bij. Dit is natuurlijk wel super bijzonder en origineel :).

 85. cmjgb cmjgb

  87

  Als verassing voor mijn beste vriendin die nu zes weken voor haar bevalling nog steeds opzoek is naar het ideale en aparte geboorte kaartje... een hellup momentje? en als ik als beste vriendin dan kan helpen heeeel graag! Bij haar eerste zwangerschap was ik zelf ook zwanger, wel super leuk maar helaas kun je haar dan niet al de aandacht geven die je als vriendin zou willen...

 86. happymommy2be happymommy2be

  88

  Geliked op Facebook en ik zou het DOLGRAAG voor mijn ongeboren zoontje willen winnen. Het is een ontzettend onzekere tijd voor hem momenteel in mijn baarmoedertje en ik zou dit dan ook heel graag willen winnen als aandenken aan deze moeilijke maar tegelijkertijd ook ontzettend speciale tijd waar hij hopelijk heel krachtig uit zal gaan komen!

 87. Chanine Chanine

  89

  Dit zou fantastisch zijn voor mijn beste vriendin. Ze had een moeilijke zwangerschap het was erg riskant maar het is gelukkig nu goed en daarom gun ik haar dit echt dit mooie pakket

 88. mamavee mamavee

  90

  Dit is een heel originele manier om een nieuw wonder aan te kondigen! Ik stel mezelf graag kandidate, ben uitgerekend voor 24 november en als alleenstaande mama is het niet evident om alles zelf te moeten regelen. Misschien doen jullie dit wel voor mij, dit zou een grote zorg minder zijn!

 89. mata mata

  91

  Dit filmpje zou ik dolgraag willen winnen voor mijn partner die probeert zwanger te worden.

 90. jeldaudijkstra jeldaudijkstra

  92

  Duim omhoog! Nou ik ben zelf hartstikke zwanger, al 6 maanden nu! Ik zou het daarom fantastisch vinden om mijn geboorteaankondiging op deze manier te doen! Helemaal van deze tijd en super origineel.

 91. Marisepers Marisepers

  93

  Om de eerste dagen van mijn lieve spruit-in-spe te vereeuwigen. Een herinnering waar iedereen van mag meegenieten, gewoon omdat het een wonder is en blijft.

 92. Estervanoort Estervanoort

  94

  Wij zouden dit dolgraag willen winnen, want we zijn nu in verwachting van een eeneiige tweeling (2 MEISJESSSS!! WHOEEE) 4 jaar geleden is onze dochter geboren en toen hadden we als geboortekaartje een zelfontworpen Iphone..met als message dat ons meisje er was. Nu zou het dan toch wel heel toepasselijk zijn om het digitaal te gaan doen... :-) *fingers crossed* liefs

 93. sweetheart sweetheart

  95

  Ik zou deze heel graag voor mijn nichtje willen winnen. Na enkele miskramen verwachten ze nu hun eerste kindje, een zoontje. Het wordt mijn peetkindje. Maar helaas gaat niet alles zonder slag of stoot maar ze slaat zich er goed door :) Het zou zo ontzettend leuk zijn als ze dit wint en dan heb ik zelf ook iets om naar te kijken als trotse "peettante" :)

 94. Annemijn1306 Annemijn1306

  96

  Ik ben in verwachting van ons dochtertje die wij in november mogen kussen! Ik denk heel vaak aan de eerste momenten met haar. Ik kan geen woorden vinden om dat mee te mogen maken. Mijn ouders en zusje wonen in Frankrijk en Engeland en ik zou het filmpje voor hen en de rest van mijn familie en vrienden willen laten maken. Niets kan mooier zijn dat de bewegingen en mimiek van ons kleine meisje vast te mogen leggen en te kunnen delen met mensen waar we van houden!

 95. j.i. j.i.

  97

  Over 5 1/2 week ben ik uitgerekend van een kleine meid. Het lijkt me heerlijk om een baby commercial te winnen omdat het naast een super originele aankondiging is, ook nog een super mooie herinnering is aan een tijd dat erg snel voorbij gaat.

 96. Alena Alena

  98

  Als verrassing voor mijn beste vrienden die een moeilijke tijd achter de rug heben.

 97. shasa1980 shasa1980

  99

  Het zou heel leuk zijn om op zo'n originele wijze familie en vrienden aankondigen dat de baby is geboren. Ik ben in eind oktober uitgerekend, zou fantastisch zijn om deze prijs te winnen.

 98. cootje48 cootje48

  100

  Dit zou ik wel willen winnen voor mijn broertje en schoonzus die begin januari hun kindje verwachten!

 99. Mikiwi Mikiwi

  101

  Voor mijn lieve broer en schoonzus, die na 5 jaar en vele miskramen eindelijk zwanger zijn!! Ik zou ze dit zo graag cadeau doen omdat ik zo ontzettend trots ben op ze en op m'n neefje of nichtje!

 100. Seraphina82 Seraphina82

  102

  Mijn zusje is nu zwanger (als laatste vd 4 meiden!) en ik zou dit een geweldig en origineel cadeau vinden voor haar om te geven. Een leuke verrassing!

 101. joycemoonemans@hotmail.nl joycemoonemans@hotmail.nl

  103

  Wow super gaaf

 102. priscillatks priscillatks

  104

  In november verwachten wij ons eerste kindje. Meeste familie (onze ouders, broers en zussen) van zowel mijn partner als ik wonen in het buitenland en het zou heel leuk zijn als wij dit mogen winnen om met dit filmpje meer te kunnen laten zien van onze prachtige kindje. Is ook een heel originele manier en lijkt me fantastisch om ook bewegingen, emoties en onze liefde met anderen te kunnen delen middels zo een speciale filmpje.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >