Winnaars Bekend: Win Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht t.w.v. €49,95

Door: Mamaplaats 240 reacties

winactie stempel Win Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht t.w.v. €49,95

Urenlang speelplezier voor je kleintje met Flipsies - Sandy & Droomhuis/ Luxe Jacht.

Maak kennis met Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht. Het is niet alleen een huis, maar kan ook getransformeerd worden tot een luxe jacht! Sandy droomt ervan om dolfijnenverzorgster te worden. Samen met jouw kindje kan zij deze droom waarmaken. Speel met Sandy en druk op de magische ketting om grappige zinnetjes te horen. Sandy kan zelfs met haar andere vriendinnen praten door ze op de stoelen van de eettafel te plaatsen!

Het transformeren van de Flipsies prikkelt de fantasie en stimuleert het spelen van rollenspellen. Niet voor niets is Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015. De speelset is inclusief Sandy en 20 accessoires, waaronder meubeltjes, kleertjes en een dolfijn.

Wat kun je winnen?

Wij geven 3x een Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht weg t.w.v. €49,95. De speelset is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.

Wat moet je doen om te winnen?

Laat ons in een reactie weten waarom Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht het ideale cadeau is voor jouw kindje. Je kunt meedoen t/m 18 oktober 2015.

Winnaars

W

Winnaar

Win Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht t.w.v. €49,95

W

Winnaar

Win Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht t.w.v. €49,95

W

Winnaar

Win Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht t.w.v. €49,95

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
240 Reacties

Reacties

 1. esther1986 esther1986

  1

  Beste mama plaats, ik doe graag mee voor mijn nichtje omdat haar moeder het niet breed heeft, (en met het oog op sinterklaas) ze haar toch een mooi kadi kan geven! Ze is gek op kleine poppetjes, ik vind dat ze ook eens een leuk kado verdiend. Vorige jaar zei ze tegen haar moeder maar dit is niet nieuw :'( zo zeilig toen ik dat hoorde. Graag verras ik hun dus ♥♡♥

 2. dreamgirl dreamgirl

  2

  Zou dit graag willen winnen voor mijn nichtje van 4 omdat haar speel keukentje kapot is gegaan en haar daar van de week over hoorde dit is wel een erg leuk cadeautje om te geven en zeer origineel speelgoed

 3. kamta2000 kamta2000

  3

  Mijn kleine meisje is bijna jarig en deze staat op haar verlanglijstje. Omdat die cadeautjes al gekocht zijn, zou het mooi zijn als deze door kan schuiven voor het ultieme sinterklaascadeau

 4. sabine amadi-bergsma sabine amadi-bergsma

  4

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Zodat ze samen met haar vriendinnetje meike heerlijk kan spelen op haar kamertje. Twee geweldige meiden die heerlijk kunnen spelen.

 5. Suz@nne Suz@nne

  5

  Wat een prachtig cadeau zou dit zijn voor mijn kleine meid die deze maand jarig is. Ik ga alvast heel hard duimen!!

 6. sbm sbm

  6

  Wat een mooi Droomhuis met luxe jacht!!! Daar zou mijn prinsesje van 2,5 urenlang zoet mee zijn! Nu ze tweelingbroertjes gekregen heeft moet ze nog wel eens wennen dat ze minder aandacht krijgt. Leuk speelgoed waar ze echt zelf mee kan spelen en haar fantasie de vrije loop kan laten zou erg leuk zijn!

 7. Liset2012 Liset2012

  7

  Ik heb zelf geen dochter, maar wel een heel lief nichtje. Zij wordt binnenkort grote zus, dus zal ze veel aandacht moeten delen.. Hoe leuk zou het voor haar zijn als zij ook een mooi presentje krijgt (behalve dan een broertje/zusje) waarmee ze helemaal zelf mag spelen? :). Ik gun het die lieve meid zo, ze zal dit geweldig vinden.

 8. wen86 wen86

  8

  Oogt misschien meer meisjes speelgoed maar mijn zoontje ziet hem net voorbij komen en roept gelijk dat hij die ook wil hebben. Voor hem maak ik dan ook graag een kans.

 9. Mammy02 Mammy02

  9

  ja dit zou heel leuk zijn voor me meisje, die houd ontzettend van poppetjes, wat in haar ogen allemaal prinsessen zijn.En als er dan nog iets kan transformeren in iets anders is dat helemaal geweldig!

 10. Kelly83 Kelly83

  10

  Sinds ze op de basisschool zit, komen er steeds meer hele verhalen. Het is niet alleen meer manipulatief omgaan met materiaal, maar er worden steeds meer verhalen uitgespeeld. Erg leuk dus om ook wat meer speelgoed te hebben waar ze dit mee kan doen.

 11. chesraso chesraso

  11

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn kleine meid van 4, Sinds ze op school zit heeft ze een rijke fantasie, en sinds haar zus 3 keer in 1 week in het ziekenhuis heeft gelegen probeert ze dat erg te verwerken in haar spel, wat zou het super leuk zijn om dat met deze poppetjes te kunnen doen.

 12. Hermien Hermien

  12

  Mijn bonusdochter zou het geweldig vinden. Ze zou hier uren mee kunnen spelen met haar grote fantasie!

 13. dsr dsr

  13

  Haar ideale cadeau... dat bepaalt onze dochter inmiddels zelf een beetje ;-). Nu de speelgoedboeken weer binnen zijn én ze kan schrijven heb ik al verschillende verlanglijstjes door het huis zien slingeren. Dit mooie Droomhuis / Luxe Jacht staat er ook op. Ik kende het nog niet, maar ben het eens met dochterlief, het ziet er leuk uit ;-)! Wie weet dat "Sinterklaas" een prijs wint, dan gaat 'ie zeker in de zak voor onze zesjarige dame!

 14. Annelies Bottemanne Annelies Bottemanne

  14

  Dit zou een geweldig cadeau zijn voor mijn dochter Jaylee, dit omdat ze een trotse grote zus is van Noémy en Xam!

 15. Lops Lops

  15

  Zo leuk! Mijn meiden zouden daar uren (lief samen) mee kunnen spelen!

 16. Melmel Melmel

  16

  Mijn oudste dochter (5j) is altijd erg fan geweest van little poeple (concurrent i know) nu lijken mij de flipsies een goede opvolger hiervoor. Ben benieuwd

 17. fam_karthaus fam_karthaus

  17

  Super leuk kado wat ik mijn dochter tijdens sinterklaas of haar verjaardag zou willen geven ze is gek op alles wat met poppen en barbie's te maken heeft deze poppetjes zien er wel heel leuk uit en zie haar er al mee zitten spelen.. spelende wijs maakt ze er altijd zo leuk haar eigen verhaal mee daar kan ik zo van genieten..

 18. timmem timmem

  18

  voor mijn kleindochter een geweldig verjaardagskado, kan ze de hele winter veel plezier mee beleven, zou geweldig zijn als oma lies dit aan haar zou mogen geven

 19. Jesskris Jesskris

  19

  Ok onze dochter is er nog te jong voor maar over 3,5 jaar is dit nog steeds leuk, en tot die tijd kan haar grote nicht van bijna 6 er mooi mee spelen!!

 20. Gouda Gouda

  20

  Ik denk dat allebei mijn kinderen (zoon en dochter) hier heel erg graag mee zouden spelen. Dus die stoppen we graag in de zak van Sinterklaas :)

 21. Melina76 Melina76

  21

  Dat zou fantastisch zijn. Ik denk dat mijn beide kinderen het erg leuk zouden vinden

 22. wimtim wimtim

  22

  mijn kleindochter gaat uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 23. mata mata

  23

  Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht is het ideale cadeau voor mijn nichtje. Ze heeft een grote fantasie en ze maakt haar eigen verhalen die ze ons vertelt, Ik ben zeker dat ze straks veel verhalen ook over Sandy en haar droomhuis/jacht heeft.

 24. heleen01 heleen01

  24

  dit zou geweldig zijn voor mijn peetkindje, ze heeft pas haar arm gebroken en hier zouden we haar een beetje mee kunnen opvrolijken. ze is gek op poppen en een echt meisje meisje dus hier wordt ze weer helemaal blij van

 25. jazzy28 jazzy28

  25

  Ik denk dat mijn dochtertje van 7 het wel leuk vind maar mijn zoontje van 5 helemaal die is gek op boten autos enz..

 26. monikaMC monikaMC

  26

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn nichtje, die gek is op roze en op kleine poppetjes. Ideaal dus!

 27. Wolfje Wolfje

  27

  Niet het ideale cadeau voor onze zoons, maar wel voor de dochter van een vriendin van me!

 28. CBDKL CBDKL

  28

  Het zou een super cadeau zijn voor ons nichtje. Zelf heb ik drie zoontjes maar ben dol op roze en paars dus zal ik dat soort cadeaus aan andere lieve kinderen, meisjes, moeten geven. Mijn jongens zien me aankomen. ;)♡

 29. Jacques Jacques

  29

  kleindochter BO (5) heeft een levendige fantasie.. Met haar eigen simpele speelgoed transformeert zij al allerlei objecten.. met dit multi purpose speelgoed kan zij zich helemaal uitleven

 30. mcw mcw

  30

  Deze zou voor mijn nichtje zijn. Zij is dol op alles wat roze is en poppetjes heeft. Ik zou echt in één klap de favoriete tante voor altijd zijn!

 31. judith@raphael-groep.net judith@raphael-groep.net

  31

  Leuk cadeau om te winnen, ook al is het behoorlijk roze. Mijn zoon houdt erg van roze, dus dat is voor hem geen probleem... Daarnaast hebben we sinds kort ook een bad, dus nog meer plezier en de mogelijkheid het jacht echt te laten varen... Maar natuurlijk is het ook alle anderen gegund...

 32. Irenenijssen Irenenijssen

  32

  Dit is het speelgoed waar mijn dochter haar fantasie helemaal in kwijt kan! Met het oog op de december maand zou deze mama deze boot wel willen winnen.

 33. koek54 koek54

  33

  Ik ben de oma van 5 kleinkinderen, waarvan 4 meisjes. Ik pas regelmatig op deze schatten en het zou fantastisch zijn als ze bij mij kunnen spelen met dit mooie Droomhuis/Luxe jacht. Ze zijn in de leeftijd van 1 t/m 5 jaar, dus er kan nog heel wat gespeeld worden. Graag zou ik ze verrassen.

 34. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  34

  Het is niet het ideale kado voor mijn kinderen (ik heb 3 jongens) maar voor mijn nichtje zou hij echt perfect zijn! Angelina is bijna 7 en is gek op verkleden, poppen kleden (monster high met veel kleine accessoires), my little pony's met van die kleine speelhuisjes met meubeltjes schoentjes tasjes etc.

 35. suzanne van duiven suzanne van duiven

  35

  Doe graag mee voor d3 dochter van mijn vriendin. Zij is mijn "nichtje" en is gek op alles wat met poppen te maken heeft. Ze verzint allerlei verhalen die je eigenlijk op moet schrijven. Zo geniaal.

 36. Jmd1983 Jmd1983

  36

  Dit is echt een geweldig cadeau voor onze dochter! Omdat mijn man Engels is reizen we heel regelmatig heen en weer. Lange autoritten vragen om speelgoed wat meerdere functies heeft. Daarbij kan ze ook niet alles meeslepen naar haar Engelse nanny en grandad dus dit is geweldig. Een stuk speelgoed, zoveel functies en urenlang speel- en ontdekplezier.

 37. Sabine83 Sabine83

  37

  Mijn dochtertje zou dit helemaal geweldig vinden. Ze is gek op rollenspellen met poppetjes en alles wat open en dicht kan. Urenlang kan ze zoet spelen en daar geniet mama ook weer van. Ze is bijna jarig en aangezien ik nog geen idee heb voor een leuk kado, hoop ik dat ik haar hiermee kan verblijden.

 38. Denisejeslynn Denisejeslynn

  38

  Ik doe niet mee voor mijn eigen kindje .. die is te jong Maar doe graag mee voor mijn stiefzusje Ze zal hier super blij mee zijn als k haar hiermee kan verassen met de feesrdagen. Ze hebben het niet breed dus krijgt niet zo vaak cadeautjes dit zou super zijn

 39. sarahjordaens sarahjordaens

  39

  Omdat ze het verdient. Ze is juist 7 geworden. En zou dit heel leuk vinden ook.

 40. kloevert kloevert

  40

  Mag ik ook meedoen voor mijn nichtje? Ze heeft al iets van Flipsies en speelt er vaak mee, daarom zou ik haar graag verrassen met deze mooie speelset!

 41. mchellee24 mchellee24

  41

  Ze kunnen zich hier uren mee vermaken dus alleen daarom wil ik het al winnen, en daarbij was ik hier zelf al van jongst af aan fan van

 42. Kelly Kleijne Kelly Kleijne

  42

  Hier zouden jullie mijn kleine meisje zo blij mee verrassen! Een echte meid met veel fantasie. Over 5 weken wordt ze 5 dus het zal een prachtig verjaardagskado zijn.

 43. Enora Enora

  43

  Me lieve dochter verwennen na de geboorte van me zoon die in ziekenhuizen heeft gelegen is het tijd tussen haar en mij verloren gegaan ik ben zo trots op haar ze verdiend het!

 44. Grietsje Grietsje

  44

  Leuk om mijn kleine vriendinnetje mee te verassen voor sinterklaas!

 45. NinaMol NinaMol

  45

  Mijn oppaskindje is sowieso dol op het spelen met huisjes! Ik doe graag mee!!

 46. Ilse Overweg Ilse Overweg

  46

  Geweldig voor mijn dochter, wat zou ze hier blij mee zijn,

 47. suza10 suza10

  47

  Ik doe heel graag mee met deze super actie omdat ik zo ontzettend graag mijn lieve kleine prinsesje zou willen verwennen met een prachtig cadeau op pakjesavond want dat heeft ze zo verdiend! ♡♡ Maar helaas zit ik op het moment in de wsnp en hebben we het nu niet zo breed...

 48. YaIsSe YaIsSe

  48

  Dit is echt het ideale kado voor mijn dochter(s) van bijna 4 en 5, omdat ze dol zijn op vanuit hun fantasie hele verhalen spelen. Er worden hier thuis hele verhalen gespeeld en avonturen beleefd met vanalles en nog wat en ze zijn echte 'meiden-meiden'. Zoiets als dit (een huis/boot met poppetjes echt voor meiden) hebben we nog helemaal niet en zal dus een compleet nieuwe ervaring zijn!!!

 49. Newyorkje Newyorkje

  49

  Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn nichtje.. Ze is in November jarig..

 50. StephanieWetter StephanieWetter

  50

  Super leuk voor mijn meiden!! Daar kunnen ze zich straks goed mee vermaken!

 51. Rudel Rudel

  51

  Ik maak graag kans op dit leuke speelgoed. Aangezien ons huis uitpuilt van auto's en blokken en ik het lastig vindt om hiermee met mijn zoon te spelen ben ik voor Sinterklaas op zoek naar speelgoed wat voor ons beide leuk is. Doen alsof vind ik erg leuk en hopelijk daagt dit speelgoed ons uit om meer speeltijd samen te hebben. En natuurlijk wordt ons meisje straks ook groter zodat ook zij hier heerlijk mee kan spelen.

 52. melissa1984 melissa1984

  52

  Creativiteit is belangrijk, en dat wil ik stimuleren en hiermee kan ze leuk verhalen bedenken en naspelen en nu ze sinds kort wekelijks afspreekt met vriendinnetjes en het weer het niet meer zo toelaat om alleen maar buiten te spelen, is dit superleuk om binnen vermaakt te worden.

 53. LiesdeW LiesdeW

  53

  Mijn dochter zou het droomhuis geweldig vinden, ik vind het er erg mooi uit zien, ik doe graag voor haar mee !! :)

 54. Izarah Izarah

  54

  Mijn kindje is nog net geboren, pas in januari, maar deze wil ik graaaag winnen voor mijn lieve kleine nichtje die heel lief haar oude spulletjes en kleertjes aan mij heeft gegeven voor haar nichtje op komst dan geef ik haar dit mooie kado ervoor terug :)

 55. mkbanjo mkbanjo

  55

  leuke vrolijke kleuren en duurzaam speelgoed. Onze dochter kan zich hier uren mee vermaken. maar delen zal ze hem waarschijnlijk niet met haar broertje :)

 56. San73 San73

  56

  Leuk voor mijn nichtje Britt, die gaat dit helemaal te gek vinden !

 57. mamavee mamavee

  57

  Binnenkort is mijn oogappeltje jarig en wordt ze vijf. Ze is helemaal gek op boten en poppetjes, dus dit zou een ideaal kado zijn voor haar!

 58. Joyceely Joyceely

  58

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Elyssa, ze word bijna 3 en ondanks dat ze eigenlijk te jong hier voor is vind ze het geweldig! Als we bij de bart smit lopen is dit het eerste waar ze naar toe gaat om er eventjes mee te spelen!

 59. Ineke van der Kooij Ineke van der Kooij

  59

  Ow, die wil ik graag winnen voor een moeder van 4 kinders. Dit zou geweldig zijn voor haar jongste !

 60. Mamavan2kanjers Mamavan2kanjers

  60

  Doe graag mee voor mijn dochter. Ze speelt graag met poppenhuisjes en gaat hier helemaal in op. Heerlijk om naar te kijken als ze zo in haar element is. Flipsies past hier perfect bij.

 61. gitaartje gitaartje

  61

  Heel mooi! Ik zou hem graag willen winnen voor 'mijn' gastkindjes! Drie meiden tussen de 3 en 7 jaar... urenlang speelplezier!

 62. wille86 wille86

  62

  Twee dochters hier in huis. Samen kunnen ze heel lief spelen. Vooral mijn jongste dochter is de hele dag in de weer met poppetjes. Duplo, lego, little people, playmobil, het maakt niet uit, als er maar poppetjes bij zitten! Uren kan ze daar mee spelen :) Wij maken graag kans op dit mooie speelgoed!

 63. Marizca Marizca

  63

  Emma (bijna 3) speelt nu steeds meer rollenspel en zal dit echt geweldig vinden! Vind het zelf ook heel belangrijk dat ze haar fantasie kan gebruiken in haar spel, zo vergroot ze haar inlevingsvermogen. Daarnaast is het ook nog eens goed voor haar fijne motoriek. Een ideaal verjaardagscadeau!

 64. annekehoekstra annekehoekstra

  64

  Wauw! Leuk voor mijn kleine grote meid.

 65. Mofie Mofie

  65

  Onze kleine dame Elin van 4 jaar zou dit een te gek speeljacht vinden daar we regelmatig met een boot op reis gaan!

 66. RIA Venhovens RIA Venhovens

  66

  Wauw flipsie-Sandy&Droomhuis/luxe jacht istaat echt waanzinnig mooi speelgoed en ook nog eens goed voor de ontwikkeling mijn kleindochtertje heeft er al wat speelgoed van en het is bijna Sinterklaas en dan zou ik haar dit zo graag willegale geven want deze oma heeft het niet zo breed

 67. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  67

  Ik heb drie zonen dus die kan ik hier niet blij mee maken, maar mijn petekindje wel en dat is een lief meisje. die zou ik graag willen verrassen met dit mooie kado.

 68. EmieSophia EmieSophia

  68

  Ik doe mee voor kleine Sophia, ze houdt van spelen vooral met haar oudere broertje van 6 het maakt hem niet uit of het voor meisjes is of niet hij speelt graag met zijn kleine Zusje, en andersom natuurlijk ook want Dylano speelt ook heel graag met zijn autos en dan Speelt sophia ook mee :) ze zijn echt helemaal gek op samen spelen en wie kan ik Sophia blij maken met een nieuw en prachtig Droomhuisje en speelt haar broer Dylano vast weer mee :D

 69. oma truus oma truus

  69

  Zou geweldig zijn om deze te winnen samen met mijn kleindochter spelen met de popjes thee drinken uit de kleine kopjes zie haar gezichtje al glunderen oma kan hier zo van genieten die stralende lach

 70. Annet Adema Annet Adema

  70

  Ideaal cadeau voor mijn meisje, voor urenlang speelplezier. Gewoon een super leuke speelset voor vele fantasierijke en leerzame momenten. En het ziet er ook nog eens heel erg leuk uit! En moeders zou graag met haar meespelen :-))

 71. Renate van der Wiel Renate van der Wiel

  71

  Een boot en dolfijnen. De perfecte combi voor mijn kleine smurf....

 72. MamaWendy2 MamaWendy2

  72

  Ik waag een kansje voor mijn dochtertje Sharona van 4, alle bijna 5,ze is in december jarig, en ze zou dit geweldig vinden ,de cabrio en popje Grace heeft ze al ,nu is haar droom nog om deze super knappe droomhuis/luxe jacht te hebben en wie weet komt deze droom nu wel echt uit ,zou top zijn,is ideaal speelgoed om mee te pakken ook nu met de feestdagen ,makkelijk en tof

  • MamaWendy2 MamaWendy2

   73

   Zo spannend ,deze mama haar duimen draaien op volle toeren voor de droom van haar meisje

  • MamaWendy2 MamaWendy2

   74

   Ooh de droom van mijn meisje,we duimen ook vandaag volop mee ,zou echt een super verrassing zijn voor haar , ,de flipsies zijn echt rtf, en dat ze praten maakt het nog leuker natuurlijk

 73. Claudia Enckevort Claudia Enckevort

  75

  Ons oudste dochter vindt het geweldig om dingen steeds te veranderen, dus een huis transformeren naar een jacht vindt te top! En ze heeft dezelfde droom als Sandy, dolfijnen zijn haar lievelingsdieren.

 74. elsg elsg

  76

  Ons Emmy is jarig op 14 december net als mezelf en ook haar opa was ook jarig op 14 december. Was ...inderdaad mijn papa heeft het nooit mogen meemaken, want hij is gestorven in 1989 op 36 jarige leeftijd. Maar om de 3 jarigen op die dag te herdenken, zou zo een prachtig geschenk heel leuk zijn. Bedankt voor de leuke kans!

 75. justmiii justmiii

  77

  Onze dochter van bijna vier (31okt) zit altijd zo vol fantasie! Soms lig ik compleet dubbel door haar opmerkingen. Voor haar verjaardag lijkt me "flipsies" t ideale verjaardagscadeau! Kan ze haar fantasiewereldje verbreden of zelfs compleet maken en ik..ik kan nog meer genieten van haar wereldje!!

 76. jomopsie jomopsie

  78

  Ik doe mee omdat ik een alleen staande ouder ben en het niet breed heb. Ik heb een dochtertje van 1,5 jaar en ik wil graag iets "nieuws" geven aan haar... tot nu toe krijg ik alleen 2e handse speelgoed van vrienden. Ik hoop écht dat ik dit jaar iets nieuws aan haar kan geven.

 77. dmonique dmonique

  79

  Gaaf om te winnen voor onze dochter Guusje!

 78. dmonique dmonique

  80

  Onze dochter speelt samen met haar grote nicht uren met poppetjes, meidenautos en poppenhuizen. Met dit speelgoed vermaken ze zich vast prima

 79. Soraya1989 Soraya1989

  81

  Beste mama plaats, ook ik doe graag mee voor mijn dochtertje Faith, ook wij vinden dit speelgoed heel leuk.. Helaas is het bij ons financieel niet mogelijk om het in de winkel te kopen, en dit vragen wij eigenlijk nooit als cadeau aangezien de prijs, mijn dochtertje zou het superleuk vinden om dit te mogen winnen :), ik zou haar graag eens een kado geven wat 'nieuw' is, ze heeft alleen maar 2de hands speelgoed. Ik zou haar dit kado zeker willen geven met sinterklaas of met kerst dit jaar :)

 80. Heidie77jola Heidie77jola

  82

  Mijn jongste nichtje van 8 jaar, moet geregeld bij ons verblijven omdat haar grote zus ernstig ziek is. Ik denk dat mijn dochtertje en mijn nichtje samen geweldig leuk met Sandy & Droomhuis/Luxe jacht kunnen spelen als ze dan hier beiden hier zijn. Ze houden allebei wel van speelgoed waar veel losse spulletjes bij zitten, dus dan zit je met dit speelgoed wel goed! En voordeel, dit soort speelgoed spreekt mijn zoon totaal niet aan, dus ze hoeven niet bang te zijn dat hij dan aan "hun" speelgoed komt!

 81. lindaenbjorn lindaenbjorn

  83

  Dit is HET ideale cadeau omdat het groot genoeg is zodat onze tweeling Eva & Lucas er samen mee kunnen spelen :D En aangezien ikzelf 30 word op 19 oktober wil ik dit cadeau best voor mijn verjaardag willen om aan de kids te geven hoor. Zij zijn zelf namelijk op 5 december jarig :D

 82. Egberta Egberta

  84

  Dit zou fantastisch zijn voor mijn dochter. Na een zware periode zijn we helaas dit jaar niet in de gelegenheid met sinterklaas veel uit te geven. Als ik dit zou winnen zou het betekenen dat mijn andere 2 kinderen ook iets kunnen krijgen met sint.

 83. Susan Horst Susan Horst

  85

  Voor mijn meiske die snel jarig is

 84. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  86

  ooo dit is 1 van de favoriete van mijn dochtertje rhodé wat zal ze hier leuk mee kunnen spelen op haar eigen kamer. ik ging het natuurlijk iedereen, maar rhodé zal hier heel heel gelukkig van worden.

 85. myrteyens myrteyens

  87

  Dit zou het ideale cadeau zijn voor mijn dochter Myrte, omdat ze gek is om leuke verhalen te bedenken en deze dan te spelen met poppetjes e.d. Dus hier zou ze heeeeeel erg blij mee zijn

 86. jo_alex jo_alex

  88

  Mooie toy!

 87. K S K S

  89

  Vind het echt watvoor mijn ene ddochter die6 november 4 word ze zou super blijwworden

 88. Esmee de Bruin Esmee de Bruin

  90

  Wow een heel leuk verjaardagscadeau voor mijn dochter die bijna 1 wordt! 24 oktober :)

 89. vrouwtje85 vrouwtje85

  91

  Ik zou graag willen winnen voor mijn kleine meid met sinterklaas kerst en gelijk daarna haar verjaardag is het weer een super duren maand voor ons. Dan komt dit cadeautje erg gewild Voor sinterklaas Ze houd van rosé poppen Enzo dus ik zeg Geweldig

 90. EvelinevdHoeven EvelinevdHoeven

  92

  Ik doe graag mee zodat ik dit mooie cadeau voor haar 3e verjaardag kan geven!

 91. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  93

  Wat een prachtig cadeau zou dit zijn voor mijn kleine meid die deze maand jarig is. Ik ga alvast heel hard duimen!!

 92. verheijden verheijden

  94

  Ik zou dit graag willen winnen voor me dochter we kunnen eigenlijk al een tijdje geen nieuw speelgoed kopen we zitten al 3 jaar in de bijstand. En net zag ze het en ze zei wauw dat is en mooie boot die zou ik ook wel graag willen

 93. Mama&Chanty❤️ Mama&Chanty❤️

  95

  Sinterklaas en de kerstman hebben crisis?!!

 94. MamaMala MamaMala

  96

  Het lijkt mij het ideale cadeau omdat mijn dochter er urenlang speelplezier van zal hebben. Momenteel staat haar hele leventje op z'n kop. Ze krijgt binnekort een broertje erbij, verhuizen naar een nieuwe huis en steeds van huis weg omdat het oude huis nog te koop staat. Ze is gelukkig heel lief en vind plezier in alle kleine dingen en wat speelplezier heeft ze zeker wel verdiend.

 95. Rosella Rosella

  97

  Onze dochter Isabeau is de allerliefste en past erg goed op haar kleine zusje Lillymae! Ik denk dat ze dit droomhuis/ luxe jacht helemaal geweldig zal vinden! Veel succes met het kiezen van een kleine winnaar!

 96. Naomirace Naomirace

  98

  Wouw ! Wat een gaaf ding ! Die zou ik heel graag hebben voor mijn kindjes ! Waarom? ... Nou wie wilt nou niet zo iets leuks hebben ? Ik denk dat ze hier super veel plezier van hebben en vtech is zoizo super alles van hun is leuk !

 97. Lindafloris1983 Lindafloris1983

  99

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje die eind deze maand 4 jaar wordt! Ze zou er superblij mee zijn

 98. leonielanting leonielanting

  100

  Mijn dochter vind dit fantastisch! Dus niets is mooier om haar hiermee te kunnen verassen :)

 99. Vera Groot Vera Groot

  101

  Mijn dochters hebben deze flipsies set al uitgekozen voor sinterklaas. Ze willen de set heel graag hebben. Twee weken geleden was het speeldag in onze stad enndaar stond de speelset en hebben ze er lang mee gespeeld.

 100. Tine78 Tine78

  102

  Mijn dochter wordt bijna 4 jaar en 5 december komt er ook aan. Dure maanden in het verschiet. Zou fijn zijn dit voor haar te kunnen winnen.

 101. moederanja moederanja

  103

  Uren fantasie en speelplezier dat doet onze dochter zo graag

 102. dekkertie79 dekkertie79

  104

  met dit cadeau zouden mijn dochters heel blij zijn. normaal maak ik veel werk van het organiseren van de feestdagen, maar door mijn gezondheid gaat dit niet meer. en papa heeft het veel te druk om voor zijn drie meiden te zorgen en ook nog over cadeautjes na te denken. allebei mijn dochters zijn jarig in de feestmaanden december en januari. ik ga voor ze duimen dat ze dit leuke cadeau winnen@

 103. anita tijsen-schmidt anita tijsen-schmidt

  105

  Doe graag mee om te winnen dan kan ik dat aan mijn dochtertje geven met sinterklaas omdat we in de schuldsanering zitten dan krijg ze toch een fantastische cadeau

 104. jacmana jacmana

  106

  Lenn en Rens spelen hier heel graag vadertje en moedertje, dus wat is er nou mooier als ze dat kunnen met zo'n mooi droomhuis en dat vader Rens dan met zijn luxe jacht op stap kan, nou dan zouden er 2 dromen uitkomen

 105. Henrike Laning Henrike Laning

  107

  Het zou een prachtig cadeau zijn voor Dunya, omdat ze nu niet zo lekker in haar vel zit. Het zou haar misschien wat opvrolijken en ik kan haar iets geven omdat ik zo trots op haar ben hoe ze zich overal doorheen slaat en hoe ze altijd aan anderen denkt. Ik zou het een supercadeau vinden voor Sinterklaas. Als troost nu ze weet dat hij eigenlijk niet echt bestaat. Dan kan ik zeggen dat dit cadeau echt niet door mij gekocht is. ;)

 106. Selina1988 Selina1988

  108

  Mijn meisie van 5 woont bij haar vader waar door ik bijna geen tijd met der heb...de tijd die wij samen hebben vullen wij met speeltijd..door deze kadoo te mogen winnen hebben wij een leuke activiteit om samen te doen...

 107. Loesje79 Loesje79

  109

  Dit zou mijn meisje van 6 echt een super leuk kado vinden. Nu moet ze bijna afzwemmen, dus zo'n mooie boot zou een toepasselijk kado zijn !

 108. Fabodeja Fabodeja

  110

  Ik zou dolgraag mee willen doen voor mijn dochter van 6. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug, een waarin veel dingen gebeurd zijn. Vader is weggelopen, verhuist met mama naar nieuw huis, nieuwe school. Gun haar zo graag dit super leuke droomhuis jacht zodat ze weer lekker kan spelen en hopelijk het zonnetje voor haar weer een beetje gaat schijnen! Al doe ik daar als mama zijnde alles aan, maar iets extra's in de moeilijke tijd, echt iets voor haar!!

 109. welselly welselly

  111

  voor mijn achternichtje vind ik leuk om ze dit cadeau te doen

 110. Aaliyah Aaliyah

  112

  Ik wil graag deze prachtige droomhuis voor me dochter winnen ze is dol op deze droomhuis en helaas heb ik het niet breed om deze voor haar aan te schaffen daarom zou ik deze heel graag voor haar willen winnen ik hoop dat ik dit keer een geluksvogel ben normaal win ik nooit iets helaas...

 111. Andrea Kleine jansen Andrea Kleine jansen

  113

  Omdat mijn nichtje helemaal uit haar dak zal gaan, wil ik deze dolgraag winnen voor haar

 112. katjamoors katjamoors

  114

  Voor mijn twee dochters die nu de leeftijd hebben om steeds meer samen te spelen. Veel lol hebben ze al samen.

 113. sabkro sabkro

  115

  Me meisje speelt graag met poppenhuizen enzovoort bij de gastouder. Dus dit zou helemaal een geweldig kado zijn voor sinterklaas.

 114. danielle stoker danielle stoker

  116

  Ik wil deze graag winnen voor het dochtertje van een vriendin. Het is een enorm lief mooi meisje die heerlijk zelf kan spelen! Dit zou een mooi cadeau zijn aangezien ze grote zus wordt

 115. Mama-cate Mama-cate

  117

  Oooh 18 oktober word mijn dochter 4! Waar is de tijd naar toe gegaan? Ik weet nog als dag van gisteren dat ik geboorte aan haar gaf, de borstvoeding periode, hoe ze is gegroeid en hoe ze na alle "problemen" is geworden, 1 prachtige sterke meid, kleuter, dametje, vrolijk kind, en weet je ik had dit ook voor niksanders willen dromen ! Ze is van mij en daar ben ik trots op. Ze is ook een echte dame en tot wat ergenis van papa vind ze roze en poppen toch wel fantastisch, en het fantasie spel hoort daar bij, op haar verjaardag zal ze dan ook een prinsessepop met kroon krijgen, ooh dat gezichtje wanneer ze hem krijgt, wauw dat wil ik zien! Dit sandy en droomhuis spel, met alle kleine dingetjes zoals de meubels enzovoorts. En weet je pop mag vast mee spelen! Ze begint dalijk de basisschool, ze heeft uitdaging nodig en niet alleen met activiteiten maar ook met speelgoed en dit speelgoed gaat haar ontzettend veel helpen! Ik duim mee en wens iedereen veel succes :)

 116. wvs wvs

  118

  zou het graag willen winnen voor mijn kleine meid

 117. Viane Viane

  119

  Omdat ze op dit moment helemaal gefascineerd is van bootjes en jachten .Ze kan uren bij de sluizen kijken..maar het wordt kouder en met deze luxe speelset kan ze binnen spelen.

 118. Jolien Brandwagt Jolien Brandwagt

  120

  Wat ontzettend leuk voor mijn dochtertje. Hier word ze denk ik erg blij van.

 119. silkeoudeg silkeoudeg

  121

  Ik zou heel graag willen meedoen voor onze dochter. Door mijn zwangerschap van ons zoontje heb ik maanden in het ziekenhuis, op bed of de bank gelegen. Ze heeft dus veel mama tijd gemist. Nu haar broertje er is moet ze natuurlijk alle aandacht delen. Niets leuker om dan , als broertje op bed ligt, samen te spelen. Lekker weer samen tijd!

 120. Kim78 Kim78

  122

  Wat zou ik dit graag Winnen voor mijn dochtertje! Dan heeft ze echt speelgoed voor haarzelf. Ze vindt rollenspellen erg leuk en speelt vaak met het speelgoed van haar grote broer ( brandweer, politie, superhelden). Ze heeft wel meisjeduplo maar dat valt snel uit elkaar. Ik vind haar nog te jong voor playmobil of lego. Dit lijkt precies goed voor haar leeftijd. Lekker meisjesachtig, ze kan er rollenspellen mee spelen zonder dat het uit elkaar valt!

 121. Sandra Spitaels Sandra Spitaels

  123

  zij kan daar uren mee spelen

 122. lvdds lvdds

  124

  heel leuk! Mijn dochtertje van 1 kan daar nog heel lang mooi mee spelen!

 123. inge1986 inge1986

  125

  Beste mama plaats, ik doe graag mee voor mijn neefje en nichtje die spelen graag samen met dit speelgoed. Denk dat met name mijn neefje het super zal vinden. Gr Inge

 124. Nicole Zandvoort Nicole Zandvoort

  126

  Ik zou graag meedoen voor mijn dochter en mijn zoon! Beide vinden het super. Zou leuk zijn als ze er samen mee kunnen spelen in de koude maanden die eraan zitten te komen.

 125. hernieuw hernieuw

  127

  Dat is pas luxe voor de kleine!

 126. Wachten Wachten

  128

  Mijn dochter van bijna vier loopt over van de fantasie. Ze kan uren zoet zijn met het verzinnen van haar eigen spelletjes. Dit zou een mooi kado zijn voor haar verjaardag. Een nieuwe fase vier en dan naar school!

 127. sdekam sdekam

  129

  Dat ziet er mooi uit zeg! Mijn dochter kan hier vast heerlijk mee spelen en fantaseren. Leuk om op deze manier te kunnen proberen.

 128. brendalayla brendalayla

  130

  Mijn dochter is net vier geworden en was wel beetje teleurgesteld dat ze dit cadeautje niet gekregen heeft voor haar verjaardag want deze stond zeker op haar wensen lijstje. Wat zal ze blij zijn als ze deze als nog krijgt

 129. slottie slottie

  131

  Ik zie mijn dochter hier al mee spelen! Ze kan altijd ze heerlijk haar fantasie gebruiken daar is dit mooie speelgoed echt geschikt voor! Ik weet zeker dat ze er heel blij mee zal zijn!!

 130. Doreen87 Doreen87

  132

  Ik wil hem winnen voorn een vriendin van mij haar dochter. Dus eigenlijk me grote vriendin die helaas beperkt is! Maar mij veel leert!

 131. daffie1981 daffie1981

  133

  Mijn dochter is 4,5 jaar en vind het heerlijk om haar fantasie te botvieren op haar speelgoed. Dit is precies het speelgoed waar zij zich helemaal mee kan uitleven en ik zou het dolgraag voor haar willen winnen.

 132. Libra81 Libra81

  134

  Deze Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht zou leuk zijn om aan ons 4-jarig dochtertje te kunnen geven. Het is een meisje vol fantasie waarmee ze lekker haar eigen wereldje kan creëren. Dat heeft ze binnenkort ook nodig, want dan krijgt ze er een broertje of zusje bij!

 133. Sylviableij Sylviableij

  135

  Ik zou hem niet voor mijn eigen kindjes willen winnen maar voor een oud klasgenoot je haar dochter die momenteel vecht tegen acute leukemie.... Graag zou ik haar verblijden met dit super gave droomhuis.

 134. corrie huitema corrie huitema

  136

  Een super cadeau voor onze dochter die in November 2 wordt dit vindt ze helemaal geweldig.

 135. Lina Lina

  137

  Toevallig zei mijn dochter net ma ik wil een poppenhuisje hebben voor mijn verjaardag. Ze word 11 nov 4 jaar dus dit zou haar helemaal verrassen een droomhuisje.

 136. Katja.hultermans Katja.hultermans

  138

  Onze jongste dochter is bijna jarig en leeft voor de kleine poppetjes en bootjes. Wat zou ze hier blij mee zijn.

 137. Femke Dekker Femke Dekker

  139

  Mijn dochter Sara is vorige week 4 jaar geworden en heeft veel fantasie. Zij zou zich urenlang kunnen vermaken met dit droomhuis en jacht. Heerlijk binnen spelen nu het buiten weer kouder wordt. Het is niet alleen genieten voor Sara, maar ook voor mama. Het is toch fantastisch om je kind zo heerlijk te zien spelen

 138. Seema12 Seema12

  140

  Mijn meisje is gek op alles wat kleine mensjes bevat. Ik koop haar voor een gelegenheid wel een leuk cadeautje, maar eens iets gratis ontvangen kan zeker niet mis!

 139. bom bom

  141

  ik speel mee voor mijn dochter. zij doet niets liever dan verhaaltjes verzinnen, en ze leeft zich altijd in in haar poppetjes.

 140. Sofje79 Sofje79

  142

  Mijn dochtertje begint nu echt te spelen met haar speelgoed. Ik denk dat ik haar hier heel blij mee zou kunnen maken. En dat is toch het mooiste wat er is, een gelukkig spelend kindje

 141. Carindia Prins Carindia Prins

  143

  Beste mamaplaats, met zo'n leuk en prachtig cadeau ben je elke dag op reis als je ermee speelt. Dit cadeau zou ideaal zijn voor onze dochter, Louisa. Zij gaat in december voor het eerst een lange reis maken met het vliegtuig naar haar tante en neef. We duimen voor haar om de reis elke keer opnieuw te beleven.

 142. jo76 jo76

  144

  Dit zou een mooi cadeau zijn voor Amber. Straks jarig in december en dat in combi met Sinterklaas en kerst is dat een "pittige" maand voor ons .... dus dit is van harte welkom!!!

 143. Summeren Summeren

  145

  "Bootje varen, theetje drinken", met deze multifunctionele speelset kan onze kleine meid vooruit tijdens al haar fantasiespellen! En met de foto van haar broer in Discovery Cove (zwemmend met een dolfijn) aan de wand kan de kleine dierenliefhebster vast verder dromen over de dag dat zij daar staat!

 144. Sharon2012 Sharon2012

  146

  Oooh. Ik weet zeker dat onze dochter de boel op stelten zet als ze deze set op haar verjaardag zou krijgen. Ze heeft over deze boot al veel reclame gezien en vind hem fantastisch. Ze droomt over spelen met het dolfijntje. En de verhalen die ze nu al verzint zijn superleuk.

 145. Nathalie1010 Nathalie1010

  147

  Omdat Olivia graag fragmenten uit haar eigen leven naspeelt. Zo hoor/zie ik ook nog weleens wat er allemaal gebeurt.

 146. Powermums Powermums

  148

  Het luxe jacht zou een onwijs mooie verrassing zijn voor mijn zoontje Bradley. Hij is nu al gek op die leuke poppetjes!

 147. Kristel85 Kristel85

  149

  Onze dochter Evi van 4 jaar heeft net als alle kindjes van die leeftijd een geweldige fantasie. Dit cadeau kan haar alleen nog maar meer laten lachen en laten spelen!

 148. wendy1987 wendy1987

  150

  Ik zou de boot graag willen winnen voor onze dochter van 4 jaar....zei zou met haar rijke fantasie zich uren kunnen vermaken met deze mooie boot....Wij zn ontzettend trots op haar!

 149. Chantal731 Chantal731

  151

  Dit cadeau zou geweldig leuk zijn voor onze dochter die gek is op dolfijnen en op poppen, dus een combi hiervan is natuurlijk super! !

 150. sharlina sharlina

  152

  Ik zou dit graag voor mijn dochter van 4 willen winnen, want ze heeft al haar speelgoed uit haar kamer gehaald om met de oppaskindjes te delen (ik werk als gastouder ) en zelf daardoor geen eigen speelgoed meer heeft. We zijn nu weer bezig om wat eigen speelgoed voor haar te verzamelen.

 151. sharlina sharlina

  153

  Ik zou dit graag voor mijn dochter van 4 willen winnen, want ze heeft al haar speelgoed uit haar kamer gehaald om met de oppaskindjes te delen (ik werk als gastouder ) en zelf daardoor geen eigen speelgoed meer heeft. We zijn nu weer bezig om wat eigen speelgoed voor haar te verzamelen en binnenkort haar verjaardag dus een mooi cadeau ook.

 152. Jessie21weeks Jessie21weeks

  154

  hier zou mijn nichtje uren lang mee kunnen spelen .... ze is zo fantasie rijk dat ze helemaal zou kunnen opgaan in dit mooie droomhuis/luxe jacht. En met het oog op sinterklaas zou dit natuurlijk het ideale cadeau van Sint zijn (oftewel Tante :D )

 153. erla erla

  155

  Wauw! Een echt Speelgoed van het Jaar 2015, alles zit er in! Mijn 2 dames zullen er gek op zijn....

 154. zan zan

  156

  Ik doe mee graag voor mijn nichtje die 15 november jarig is.

 155. Melanie Thal Melanie Thal

  157

  omdat ik een heel leuk klein kindje thuis heb die dit een geweldig 5 december cadeu zou vinden

 156. Nicky van der Mast-Arnoldussen Nicky van der Mast-Arnoldussen

  158

  Het plipsies Sandy & droomhuis/luxe jacht zou het ideale cadeau zijn voor mijn dochtertje, ze heeft hem namelijk op haar lijstje gezet voor Sinterklaas of van de kerstman!

 157. June Geubbelmans June Geubbelmans

  159

  ik doe graag mee voor mijn stiefdochter van 7 jaar. Ze speelt super graag met zulk speelgoed, en omdat wij het niet breed hebben kunnen wij hun geen cadeaus geven 'zomaar' door het jaar.. Daarom gun ik het haar echt, zodat ik haar toch eens kan zien stralen als ze een cadeautje uitpakt :)

 158. Vesper Vesper

  160

  Superleuk! Ideaal sinterklaascadeau: zeker nu haar kleine zus haar speelgoed aan het kapen is.

 159. Els1985 Els1985

  161

  Dat is het perfecte kerstcadeau voor onze kleine nichtjes in Engeland

 160. Maryj Maryj

  162

  Voor onze kleindochter van 2,5 jaar oud. .Wij hebben het niet zo breed en het zou een Super Sinterklaascadeautje zijn om dit aan haar te mogen geven. Ze speelt graag met kleine poppetjes en kan daar uren mee zoet zijn:-))

 161. Karen Briggeman Karen Briggeman

  163

  Omdat mijn dochter de liefste grote zus van de wereld is...en soms heeft ze het best lastig dat ze ineens moet delen... Een eigen speelboot zou super zijn

 162. Diaantje Diaantje

  164

  Lijkt me super voor mijn dochtertje. Soms heeft ze een beetje moeite met alleen spelen. Misschien dat ze door dit speelgoed wat uitgedaagd / gestimuleerd wordt. Zeis in november jarig, zou dus een leuk verjaardagscadeau zijn.

 163. Marriemarretje Marriemarretje

  165

  Dit is echt het einde voor de 2 meisjes, Ze kunnen uren spelen met dit speelgoed. Ze zijn 2 en 4 jaar en gebruiken een enorme fantasie hierbij. Zou hier blij mee zijn voor ze. Bewaren we voor 5 december, dat komt er al weer snel aan

 164. stofje stofje

  166

  Omdat ze binnenkort jarig is, onze lieve pleegdochter! Wat zal ze haar ogen uitkijken!

 165. thalien thalien

  167

  Dit mooie droomhuis/luxe jacht staat op het verlanglijstje van mijn dochter (4 jaar), maar ook van mijn zoon (3 jaar)! Het zou super zijn als ze hiermee samen kunnen spelen.

 166. Jaims007 Jaims007

  168

  Deze zou ik graag winnen voor onze kleine meid. Dan kan ze samen met nichtje Lotte (ze schelen maar 17 uur) spelen!

 167. Teaoflife Teaoflife

  169

  In januari krijgen we een meisje! Dit is het ideale kado waar ze met haar twee nichtjes mee kan spelen.

 168. Kroeseng Kroeseng

  170

  Mijn dochtertje wordt begin november 3 en zij vindt het helemaal leuk om met poppen en poppenhuisjes en dergelijke te spelen. Dus ook hier zal ze helemaal blij van worden. Zeker omdat het om te bouwen is van huis naar jacht bied het nog meer speelplezier. Geweldig!

 169. Marinde85 Marinde85

  171

  Super cadeau voor mijn meisjes! Kunne ze heerlijk samen op avontuur gaan.

 170. mamavanS- mamavanS-

  172

  Na een zwaar jaar samen gehad te hebben, vind ik dat mijn dochtertje dit cadeau verdiend. Wij kunnen geen groot cadeau betalen. Ze zal deze luxe jacht geweldig vinden! Hopelijk win ik deze Luxe jacht voor mijn prachtige dochter.

 171. Cora Cora

  173

  Mijn zoontje van 4 zou dit helemaal te gek vinden en uren lang mee kunnen spelen. De heerlijke fantasie die ze op deze leeftijd hebben, daar geniet ik echt van :-) Ga zeker heel hard duimen voor mijn mannetje :-)

 172. GuntherDB GuntherDB

  174

  ik zou dit dolgraag aan mijn dochtertje geven. Ze is nu 3,5 jaar en ze houd van roze en boten. Dit zou een prachtig kado zijn. Aangezien ik een alleenstaande papa ben, is mijn dochter regelmatig bij de grootmoeder en dus delen we het speelgoed beetje tussen de 2 huizen. Dit zou een heel mooi speelgoed zijn om bij de papa te zetten zodat mijn dochtertje er kan met spelen wanneer ze bij mij is.

 173. ellie siekman ellie siekman

  175

  leuk set om te winnen voor onze 6 kids

 174. ystine ystine

  176

  een pracht van een cadeau voor mijn dochter die jarig is op 25 november

 175. Karin Hedela Karin Hedela

  177

  Voor mijn dochter is dit een ideale combi van poppenhuis en boten. Van beide is ze een groot fan.

 176. Laura1188 Laura1188

  178

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje omdat hij gek is op spelen met poppen en zijn geslacht er niet toe doet met wat hij speelt. Hij kan uren zoet zijn met dit mooie sandy & droomhuis met luxe jacht. Als hij er blij mee is ben ik dat ook.

 177. sarahjordaens sarahjordaens

  179

  Ik zou dit graag aan mijn oudste dochter kunnen geven. Ze is 7 jaar geworden. En we hebben het echt niet breed. En ze verdient dit echt. Dan kan zij haar mening ook eens geven. Wat ze ervan vond lol

 178. katinka2012 katinka2012

  180

  Dit zou mijn me meisje geweldig vinden Hebben wel direct een cadeautje voor sinterklaas.

 179. Rianneloveslucas Rianneloveslucas

  181

  Onze kleine Maria is gek op boten, kano's en vlotjes. Op deze boot kan zij de kapitein zijn ;-)

 180. KimMamasMind KimMamasMind

  182

  Oh wat is ie gaaf. Ik ben mama van een zoontje, maar vanaf heel binnenkort (20 oktober uitgerekend) ook mama van een meisje. En ik heb nog helemaal geen meisjes dingen. Alleen maar autootjes een vliegtuig en een brandweerwagen. Dus mijn dochtertje verdient echt een mooie Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht!! Ontzettend leuk. Ik doe dus bij deze graag mee en ga nu duimen draaien.

 181. sanne_bun sanne_bun

  183

  Ik doe graag mee voor mijn dochter die net naar de basisschool is en heel goed haar best doet. Het zou erg leuk zijn als ze dit cadeau krijgt aangezien ze veel speelgoed met der kleine zusje moet delen .

 182. tboonstra tboonstra

  184

  Varen is de grootste hobby van ons gezin. Een eigen boot voor mijn dochtertje is haar ultieme wens.

 183. Minnie Minnie

  185

  Oh, dit vind ik helemaal te gek voor mijn dochtertje! Ze speelt nu erg graag met meisjesspeelgoed na eerst veel met haar broer en zijn jongensspeelgoed gespeeld te hebben!. Dit is echt iets voor haar: een boot met glijbaan en diverse poppetjes. Die gaan heel wat avonturen beleven, want haar fantasie is groot en ze doet al lekker aan rollenspellen. Een echt leuk meisjescadeau voor de Sinterklaas!

 184. vvw vvw

  186

  Glamourous en girly! Erg leuk... Met 3 diva's in huis zeker een gaaf kado! Wellicht dat ze hiermee eens SAMEN leren spelen ;)

 185. egp egp

  187

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn nichtje die veel fantasie heeft om mee te spelen.

 186. Josephine Tichem Josephine Tichem

  188

  Zou een mooi cadeau zijn voor onze dochter Lizzy die sinds afgelopen week grote zus is geworden en ze het allemaal zo goed oppakt en er ook van geniet. Ze wordt al een echt meisje ondanks ze in dec 2 jaar wordt en speelt het liefst met allemaal meisjes achtig speelgoed. Dus jullie zouden ons echt heel blij maken met deze gave prijs!!

 187. MvdMC MvdMC

  189

  Waarom ik deze wil winnen? Ik heb twee meisjes die dit helemaal Geweldig gaan vinden! De een wil graag dolfijn worden (ja, ik weet het....) en de ander kan zo fijn in d'r eentje een heel verhaal vertellend spelen!! Hoe leuk zou dit zijn met Sandy & droomhuis/luxe jacht?!

 188. IABB IABB

  190

  Mijn dochter zit net in zo'n overgangsperiode: het speelgoed voor de kleintjes wordt ze te groot voor, maar ze is nog geen fan van enig ander speelgoed wat volgt. Als ik haar loslaat in de winkel valt ze vooral voor dingen die "roze" zijn :). Ik was vroeger zelf dol op "Dufties", maar die worden niet meer gemaakt (en ivm het formaat had ik daar misschien ook nog wel 2x overnagedacht met een soon-to-arrive-baby op komst). De flipsies hebben er wel iets van weg: lekkere meisjesachtige kleurtjes en figuurtjes, waarmee je allerlei belevenissen kan naspelen. De flipsies zijn dan ook één van de vervolgspeelgoedjes waar ik mijn oog op het laten vallen die mogelijk bij mijn dochter in de smaak zullen vallen. De twijfel of ze ermee gaat spelen en de toch wel forse prijs (zeker als ze er niet mee gaat spelen) houdt me op dit moment tegen. Winnen zou daarom ideaal zijn :). Mooi om te proberen, en als ze er niet mee gaat spelen zet ik het gewoon op de plaatselijke weggeefhoek om een ander kindje blij mee te maken.

 189. Hannah2012 Hannah2012

  191

  Om mijn dochter en zoon te verrassen met een nieuw bootje. Dan kan de ark van noach eindelijk de deur uit ( incompleet en mama wordt gek van de liedjes.)

 190. Evaaa Evaaa

  192

  Voor mijn oudste dochter, die hier ongelofelijk blij mee zou zijn. En dan kan mama genieten van de prachtige fantasie die ze heeft bij het spelen hiermee, want dat kan ze als de beste! :) Gewoon omdat ik enorm van haar hou en haar graag iets extra's geef.

 191. Brenda Bracke Brenda Bracke

  193

  Ziet er fantastisch uit, leuk om te leren maar ook geweldig om mee te spelen. Het prikkelt de fantasie en dat is waar het om gaat, dat een kind lekker onbezorgd kan spelen.

 192. misschris78 misschris78

  194

  Mijn kindje is bijna jarig en ze is dol op spelen met poppetjes. Ze heeft een hele rijke fantasie en zeer gevoelig. Zij verdient dit leuke speelgoed!

 193. Joke70 Joke70

  195

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor een vriendin van me. Zij heeft een gastouderbureau en er gaat regelmatig wel eens iets kapot. Daarom is het leuk als ik dit win, dat ik haar daar een plezier mee kan doen.

 194. H. Looij-korevaar H. Looij-korevaar

  196

  Dit is het meest begeerde speelgoed van mijn kleindochter. Zij heeft super veel fantasie en gaat in haar spel zo op, alsof het lijkt of ze al overal geweest is. Van Afrika tot aan de Noordpool. Dan zeker met zo's zeewaardig jacht. Dit zou de vervulling van haar grote droom zijn. Oma Hennie

 195. Sharon88 Sharon88

  197

  wat superleuk dit! ook al is het voor meisjes bedoeld.. ik denk dat mijn zoontje hier ook graag mee speelt. Een jacht is toch altijd stoer!!

 196. poekkie poekkie

  198

  Zou hem graag voor me kleine meid willen winnen ze heeft het niet makkelijk.met Zich zelf maar met kleine poppetjes kan ze uren rustig zelf spelen zou een heel fijn kado zijn voor me kleine warhoofd!

 197. sara hardeman sara hardeman

  199

  mijn dochter is een echt poppenmeisje en zou hier uren mee kunnen spelen om alles van die dag te verwerken zou dit enorm helpen

 198. Wing21 Wing21

  200

  Ik zou graag willen winnen voor mijn kleine dochtertje Zoë^^ wat zou dat een leuke aanwinst zijn voor haar speelhoekje

 199. tineke_burg tineke_burg

  201

  Omdat onze lieve zoon van 4 dit geweldig zou vinden. Helaas bedenkt iedereen voor hem dat het voor meisjes is en zal hij het dus niet snel krijgen voor zijn verjaardag of sinterklaas. Wat zou er nou gaver zijn dan dat hij het gewonnen heeft en er met alle plezier van de wereld mee kan spelen

 200. Alena Alena

  202

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn kleine , wat zou het super leuk zijn om met deze poppetjes te kunnen spelen.

 201. HeidiH HeidiH

  203

  Wauw een fantastisch kado voor mijn dochter die bijna jarig is.

 202. FatimaAkkad FatimaAkkad

  204

  Wauw omdat mijn zoon dagelijks uuuren zoet is met poppetjes, auto's politie helicopter en haalt altijd van alles uit de kast zoals linten touwtjes schelpen om zijn fantasie helemaal uit te leven op de grond. Dus deze jacht wat ook nog kan 'transformeren' zoals hij altijd zegt is geweldig en zal dagelijks gebruikt worden! Dan zal hij eindelijk de pannen in de kast laten die als boot dienen '_' Hij is trouwens 4 en zal dan ook jaren plezier van hebben. Enne.. mee naar school nemen op vrijdag om trots aan zijn vriendjes te laten zien.. "0_0"

 203. sjamanta sjamanta

  205

  Wat zou het geweldig zijn als de Sint voor onze Fylene dit leuke Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe Jacht zou stoppen. Wat zou da voor haar een feestje worden dan...

 204. cmjgb cmjgb

  206

  Ik wil graag mee doen voor ons lieve nichtje haar broertje is net geopereerd in Amerika en moet in december nog een keertje Hierdoor is veel aandacht naar hem gegaan, en ze heeft zich als super zus gedragen! Dit mag ook wel beloond worden vind ik

 205. mrsmoneypennny9 mrsmoneypennny9

  207

  Eindelijk helemaal zindelijk verdient een mooi cadeau. En aangezien papa en mama met bootjes werken (niet zulke mooie bootjes helaas) zou dit natuurlijk fantastisch zijn.

 206. Lilinova Lilinova

  208

  Omdat ik hier zelf al bijna zin in krijg om mee te spelen, en daarom ook zeker weet dat mijn kleine prinsesjes en zusjes dit helemaal geweldig zouden vinden. Wie wil er nou niet een luxe huis en jacht in 1!!!

 207. Sabiene87 Sabiene87

  209

  Omdat ons prinsesje volgende maand 4 word! Ze wilt graag een leesboek maar ze verdient iets groters! Ze weet alleen niet wat en ik vind dit wel heeeeel erg leuk voor der! Heb het niet laten zien.. voor als ik win het ook echt een verrassing is voor haar!

 208. Mama-ester Mama-ester

  210

  Dit lijkt me zo leuk voor mijn dochter van 4! Ze heeft het ook zeker verdiend ze is de laatste tijd steeds maar ziek door de keelamandelen die moeten er binnenkort ook uit nu heeft ze ook nog een oorontsteking erbij gekregen met antibiotica de arme lieverd! Maar nog steeds probeerd ze positief en vrolijk te blijven wat een schat mijn kanjer! Deze is voor jou schat en nu duimen maar

 209. Laila8988 Laila8988

  211

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn kleine zusje, omdat mijn man geld voor haar verjaardag heeft opgemaakt wat ik apart had gelegd om daarvan een cadeau te kopen. Geen geld geen cadeau

 210. katje1978 katje1978

  212

  Roze = heel belangrijk! en een glijbaan. Ideaal voor uren rustig spelen dat mama een lekker boekje kan lezen of online op de site van mamaplaats

 211. Villa Hopla Villa Hopla

  213

  Zou het heel graag willen winnen voor mijn oppaskindjes! Zal een mooie Sinterklaaskado kunnen zijn voor mijn Gastouderopvang.

 212. Claudia M Claudia M

  214

  Omdat ons meisje zó enorm lief is ! Ze verdient t echt, ze heeft mij zo goed geholpen tijdens de zware momenten van de zwangerschap (nu 35 weken). Daarnaast is ze bijna jarig, dan wordt ze 4. Ze is gek op poppen, liefst met zoveel mogelijk accessoires, en daarmee rollenspellen spelen. Dit is het ideale speelgoed voor haar om zich mee te vermaken als de aandacht gedeeld moet worden met haar broertje!

 213. Miepkim Miepkim

  215

  Super leuk om dit te winnen voor m'n dochtertje van 4. Melody. Ze is nu afscheid aan 't nemen op d'r oude basisschool en na de herfst vakantie start ze op een nieuwe school. Ik vind dit zo dapper van d'r dat ze dit zomaar doet zo der traantjes. Dit heeft wel een mooi kado verdient!

 214. Marieke van Kasteren Marieke van Kasteren

  216

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn prinsesje van 5. Ze is zo haar best aan het doen om 's nachts droog te blijven. Nu al vier nachten achter elkaar droog. Dat ik haar zo graag wil verrassen met dit mooie cadeau. Ik ben zo trots, want het ging allemaal niet zo makkelijk.

 215. esther wijk esther wijk

  217

  Wauw! Voor mijn dochter, gaat ze super vet vinden

 216. mamandy mamandy

  218

  Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochtertje van 4. Ze moet al heel veel delen met haar kleine broertjes en de tweeling vraagt zoveel verzorging dat zij veel moet inleveren! Ze heeft 'm hartstikke verdiend!

 217. Simone Lemmens Simone Lemmens

  219

  Ohw wat is hij cool echt iets voor mijn kleine meid! ❤

 218. Angela_1 Angela_1

  220

  Ik weet zeker dat onze dochter deze geweldig zou vinden!

 219. driemeidenmama driemeidenmama

  221

  Onze jongste dochter heeft een levende fantasie. En speelt graag met poppetjes en huisjes, bootjes, paarden etc. Dus zij zal hier zeker uren speelplezier aan beleven. Zij weet zelf niet wat zij moet vragen voor haar verjaardag en Sinterklaas. Alleen maar handbalspullen, een sporttas, bidon, zweetbandje etc. Dus deze kleine lieverd mag wel verrast worden met iets dat ze niet heeft gevraagd maar waarvan deze mama weet dat ze het leuk vindt.

 220. brihappy brihappy

  222

  Tja, dat droomjacht zal er voorlopig niet komen, laat staan het droomhuis... Met dit speelgoed kan mijn kind zelf wel even verder dromen... Lijkt me heerlijk!

 221. Samantiiy Samantiiy

  223

  Ik zou deze cadeau doen aan een dochtertje van een hele goede vriendin van mij! Die verdient het echt om zo'n leuke (echte meiden) speelset te winnen! ik gun het haar echt heel erg!

 222. patricia1978 patricia1978

  224

  Mijn dochter laat de Playmobil links liggen (zelfs de prinsessen!), dit speelgoed is groter, ronder en in mijn ogen nog aantrekkelijker. De oplossing om toch het zo belangrijke rollenspel te spelen!!

 223. JudithSchipperen JudithSchipperen

  225

  Dat zou ons meisje geweldig vinden, ze vindt alles geweldig wat met bootjes etc te maken heeft..hoe kan het ook anders als je achternaam Schipperen is en een groot deel van de familie vaart ☺️

 224. Linda Minderman Linda Minderman

  226

  Omdat ik het er zelf ook superleuk uit vind zien!!

 225. EWanders EWanders

  227

  Niet het ideale cadeau voor alleen mijn kindje, maar ook voor mijn nichtjes en neefjes, Ik zou het cadeau bij mijn ouders neerzetten zodat alle nichtjes/neefjes er mee kunnen spelen. Nichtje Eva is momenteel 5 jaar, en zou hier nu heel fijn mee kunnen spelen. Daarna mijn dochtertje, ze is nu 1 jaar, dus nog een paar jaar wachten. En dan is er nog een kleinkind op komst, wat dit vast ook wel leuk zal gaan vinden.

 226. Mukkie Mukkie

  228

  Mijn oudste dochter van 5 vind het erg leuk om met poppetjes te spelen. Ze kan haar hele fantasie kwijt in de rollenpellen die ze speelt. Dol op water en dolfijnen dus ze zal dit geweldig vinden! Ook top dat er geluid/ zinnetjes bij te horen zijn.

 227. Wilma D Wilma D

  229

  deze oma wil altijd aparte spulletjes hebben voor haar kleinkinderen. De verrassing zal heel groot zijn om te vragen of ze in bad willen en dat er dan zo'n prachtige boot ronddrijft en het droomhuis op de rand staat.

 228. Franky Brugman Franky Brugman

  230

  Beste lezer(es), Dit lijkt mij een geweldig cadeau voor mijn kleindochter van 5 jaar. Op 10 december is haar moeder uitgerekend. Er komt een broertje aan. Het zou leuk zijn als mijn kleindochter op de dag van de geboorte van haar broertje dit prachtige cadeau krijgt.

 229. missdoom missdoom

  231

  Voor onze mooie Didi! ze is bijna jarig en word dan 4! in der eigen woorden: Dan ben ik al groot ! Hoe leuk is het om dan speelgoed voor een groot meisje te winnen :)

 230. Neonie Neonie

  232

  Ik zou deze prachtige set cadeau geven aan mijn nichtje van 3, omdat zij gek is op boten.

 231. Ineke van der Kooij Ineke van der Kooij

  233

  Ik zou dit graag winnen voor een vriendin die niet veel te makken heeft. Dit kan in de zak zodat ze tenminste voor de decembermaand een stukje minder stress heeft.

 232. kellyp kellyp

  234

  Ik zou het graag willen winnen voor onze dochter Jill. Ze verdiend het.

 233. Elise888 Elise888

  235

  Voor mijn dochter, ze wil dit zo graag staat op haar verlanglijstje.

 234. sannnetjuh sannnetjuh

  236

  Dit is het ideale cadeau voor mijn dochters omdat vooral de oudste van bijna 4 dol is op dit soort speelgoed! Zolang het poppetjes of barbier zijn kan ze er uren mee spelen. Onze oudste wordt op 27 december 4 jaar. Een drukke en dure maand voor ons. Het zou dus super zijn om dit te winnen en het te bewaren als sinterklaas cadeau.

 235. esther1986 esther1986

  237

  Nog geen winnaar:'( jammer. Afwachten dus of ik mijn nichtje en haar moeder hier mee kan en mag verblijden? Een kinder hart gelukkig kan maken♥

 236. esther1986 esther1986

  238

  Hoop toch zo dat ik mijn nicht kan vertellen dat ik de anonieme sinterklaas ben★☆★ voor dit jaar. Zodat ze dr dochtertje, met een rijke fantasie,dit jaar wel een nieuw kadotje kan geven! In plaat van tweede hands

 237. GuntherDB GuntherDB

  239

  Super !!! ik ken een klein meisje die heel blij gaat zijn! :) dank u !!!

 238. esther1986 esther1986

  240

  Helaas! Winnaars van harte gefeliciteerd. Deze mama stopt dan toch maar een kadotje in de zak,bij haar nichtje ;-) ieder kindje verdiend een nieuw kadotje :-) word toch duurdere maanden dan verwacht.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >