Win één van de 5 Fisher Price Apptivity Verhaaltjesvertellers

Door: Mamaplaats 193 reacties

Win één van de 5 Fisher Price Apptivity Verhaaltjesvertellers

Fisher Price

De producten van Fisher Price stimuleren op een speelzame manier de gedachten van jouw kindje. Het lichaam wordt getraind en een unieke persoonlijkheid wordt ontwikkeld. Niets is mooier dan plezier beleven aan het leren van je kindje. Het speelgoed van Fisher Price maakt de leermomenten extra leuk, vanaf de geboorde tot en met kleuter.  

Wat kun je winnen?

Apptivity Verhaaltjesverteller voor Iphone en Ipod apparaten t.w.v. € 21,99. Dit interactieve speelgoed is geschikt voor kindjes van 6 tot 36 maanden. Dit boek is geschikt voor de gratis applicaties uit de Spelenderwijs Leren- serie. Door figuurtjes en geluidjes wordt jouw kindje gestimuleerd om de content te ontdekken, wat tevens de leesvaardigheid stimuleert. Exclusief Apple-producten. Geschikt voor iPhone® 3GS, 4 & 4S, en iPod Touch 4G.Fisher Price  

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op deze superleuke prijs, moet je natuurlijk wel iets doen. We willen namelijk graag antwoord op de volgende vraag: “Lezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind. Wat is het favoriete boekje van jouw kindje en waarom?” De meest leuke en originele reactie zal uitgekozen worden! En dit keer maak je meer kans, doordat er dus maar liefst 5 gelukkigen zijn! De winactie loopt t/m 9 juni 2013.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
193 Reacties

Reacties

 1. CristelV CristelV

  1

  Het favoriete boekje van mijn jongste wisselt met elke paar weken. Het zijn vooral boekjes waarin hij zelf het verhaaltje kan vertellen, duidelijk plaatjes waar iets gebeurt bijvoorbeeld. Kikker en Haas zijn favoriet maar ook het kleine boekje "Ik ben niet schattig"

 2. juliomariner juliomariner

  2

  Op het moment is alles van Bob de Bouwer favo, omdat hij met zijn gereedschappen alles kan naspelen

 3. Ellenstoltenborg Ellenstoltenborg

  3

  Mijn zoon vindt Dikkie Dik te gek! Ook doen de boekjes van Nijntje het goed. Nijntje is jarig is helemala favoriet!

 4. merckxa1 merckxa1

  4

  Mijn zoontje nu 8 maanden vindt zijn magisch muziek boek helemaal geweldig. Hij kan zelf bladzijdes omslaan (zonder dat ze kunnen scheuren) lichtjes volgen en muziekjes luisteren. Gewone papieren boeken kunnen hem nog niet echt boeien

 5. lucia28 lucia28

  5

  Onze kleine meid vind woezel en pip helemaal geweldig. We hebben het boekje gekregen van onze oppas, en ik moet er altijd uit voorlezen. Ze is nu 10 maand maar ze is verzot op voorlezen. Als ik geluidjes na maak dan doet ze helemaal mee, geweldig om te zien.

 6. jillz jillz

  6

  Als het maar olifanten (is haar lievelingsdier) zijn of prinsessen en elfjes erin voorkomen omdat ze die zo mooi en lief vind. Iedere avond moet dan ook verhaaltjes gelezen worden waar ze allemaal in voorkomen.

 7. JaysonValencio JaysonValencio

  7

  mijn zoontje is helemaal gek van alles en woezel en pip hij vind alles wat geluid maakt en met de iphone te maken heeft helemaal geweldig! daarom dat wij deze heel graag willen winnen! hij zou dit helemaal geweldig vinden!!

 8. dickenel dickenel

  8

  Wat een leuk speelgoed, als oma of opa niet goed bij stem zijn, kan er toch voorgelezen worden, Super!

 9. dickenel dickenel

  9

  Onze kleinzoon is nog niet geboren, maar ik heb Dikkydik al in de kast staan, want Opa heet Dick dus dat spreekt voor zich , natuurlijk!

 10. snlb7 snlb7

  10

  Mijn zoontje vind de boekjes van Sesamstraat (elmo) erg leuk en het boekje van Hazeltje, hoeveel ik van je hou.

 11. Milou1989 Milou1989

  11

  Het leukste boekje van Jelle (11mnd) is 10 kleine kuikentjes. Het verhaaltje speelt zich af op de boerderij. Mamakip gaat met haar tien kuikentjes bij alle dieren langs. Steeds blijft 1 kuikentje achter. Het boekje is zo leuk omdat op elke bladzijde een ander dier voorkomt. Hierbij maken we natuurlijk een hoop (dieren)geluiden bij en Jelle probeert op zijn manier de geluiden na te doen. Echt een aanrader dus!!

 12. dolfijnfan dolfijnfan

  12

  Ons zoontje is 1,5 en zijn favoriete boekje is 'mama kwijt'. Je kunt er heerlijk je fantasie in kwijt. Daan maakt hier ook volop gebruik van. Hij kent het boekje al helemaal uit zijn hoofd. Ook de gebaren van moeders doet hij meteen na hahahaha

 13. Dorien1985 Dorien1985

  13

  Mijn zoontje is gek op alle boekjes van Dikkie Dik. Door het formaat kan hij deze ook 'zelf lezen', of zijn grote zus leest er uit voor ;-). Dat is zó schattig om te zien. Hij heeft een taalachterstand waarvoor hij logopedie krijgt, maar gelukkig houdt hij van voorgelezen worden. Zo hopen we hem beetje bij beetje aan het praten te krijgen. Ik ben blij met dit soort 'uitvindingen', in deze tijd zijn er zoveel handige en doordachte 'gadgets' die ons als jonge ouders helpen. Mijn zoon zou dit geweldig vinden!

 14. zusterjuud zusterjuud

  14

  Mijn dochter is helemaal gek van Dikkie Dik. Dikkie Dik lijkt op de kat (Bobbie) van mijn schoon ouders en wij lezen dan ook maar wat graag deze boekjes voor met in de hoofd rol de oranje kater, We hebben Dikkie Dik dan ook omgedoopt tot Bobbie. Ook heeft ze een knuffel van Dikkie Dik die plat geknuffeld word.

 15. SueEllend SueEllend

  15

  ook hier lees ik elke keer wat anders voor, hij moet alles leren en je kan niet vroeg genoeg beginnen met zijn taalontwikkeling

 16. Femke Brandsma Femke Brandsma

  16

  Favoriet is echt het kiekeboe boek van sesamstraat. Ze ligt compleet in een deuk als ik de handjes openvouw van Elmo of koekkie. Mijn favorieten boeken voor haar zijn Lieve woordjes over een hamster die wakker wordt met zijn mond vol lieve woordjes. (Ook omdat mijn dochter Lieve heet) en het boek "er zit een warm plekje in je hart". Ik hoop dat ze deze boeken later net zo mooi gaat vinden als ik.

 17. Inneke Hulst Inneke Hulst

  17

  Momenteel is ze gek op boekjes met veel kleuren. Het duitse boek over na het toilet gaan vind ze erg leuk.

 18. poesemien poesemien

  18

  Een echte favoriet heeft ze niet, maar ze leest wel graag boekjes

 19. smuijs smuijs

  19

  Een favoriet boekje? Een knisperboekje blijft erg leuk. Ze vind het veel gezelliger om te luisteren dan om zelf in een boekje te kijken. Onze meid luistert het liefst naar verhaaltjes die haar papa haar verteld!

 20. Kayleigh Kayleigh

  20

  Mijn oudste vind "Weet jij waarom" een leuk boekje, hij is nu bijna 4 jaar en heeft het verhaaltje zo vaak gehoord dat hij bij het zien van de plaatjes zelf het verhaal voorleest. Zo kan hij ook "voorlezen" aan zijn jongere broer van net 1 jaar.

 21. sinoritaloca sinoritaloca

  21

  Mijn oudste dochter is gek op het boekje over de Mol die op zijn kop werd gepoept. Tijdens mijn zwangerschap was ze verknocht aan het boekje 'mama wat zit er in je buik'.

 22. teeff083 teeff083

  22

  Het knisperboekje is zijn favoriete boekje, maar ik lees hem wel vaak voor uit Woezel en Pip.Hij brabbelt dan al een beetje mee!

 23. Marina Evers Marina Evers

  23

  Favoriete boekje van onze zoon is Thomas de trein. Treinen is helemaal geweldig, ieder week gaan we een keer bij het station treinen kijken!!!

 24. karkoala karkoala

  24

  Mijn zoontje is gek op het boek Mama Kwijt. Hij kan zelf het hele verhaaltje vertellen en verzint er regelmatig van alles bij!

 25. Nsluis1 Nsluis1

  25

  Mijn dochter is helemaal weg van het Nijntje knisperboekje. Het moet overal mee naar toe en dan zegt ze die, die. en dan moet je vertellen wat er staat.

 26. MissTeaspoon MissTeaspoon

  26

  Haar Nijntje-voelboekje. Omdat ze Nijntje kent en altijd moet lachen als ik 'nijntje' zeg. Ook het schaapje en de koe herkent ze dus dat is feest.

 27. marieke jansen marieke jansen

  27

  Mijn jonsgte dochter van 1, is helemaal gek van Woezel en Pip. Ze vind de karakters echt erg leuk, met name Pip. Ze gaat niet slapen voordat ze een verhaaltje heeft gehoord. Ze blijft dan steeds om Pip roepen. Boekjes met geluidjes, lichtjes en muziek vind ze ook erg leuk, dan begint ze te gillen en te dansen, mooi om te zien.

 28. gerdalami gerdalami

  28

  Mijn 2 zoontjes vinden De boekjes van Sesamstraat helemaal geweldig vooral koekiemonster vinden ze te gek. Maar sowieso vinden ze voorlezen geweldig. Voor het slapen gaan moet ik altijd een boekje voorlezen, anders kunnen ze niet slapen, zelf vind ik het ook heel leuk om te doen en te zien hoe ze zitten te luisteren en helemaal in het verhaaltje opgaan.

 29. JudithBr JudithBr

  29

  Het favoriete boekje van mijn dochtertje is "Peuterpoëzie". Ze is nog een baby (geen peuter), maar ik merk dat ze de verhaaltjes geweldig vindt. De zinnen rijmen op elkaar en iedere keer als ik een zin voorlees dat rijmt moet ze er erg om lachen. Super schattig om te zien! Als ik vervolgens de plaatjes laat zien krijg ik een grote glimlach en kijkt ze van de ene bladzijde naar de andere (ernaast). Ik lees haar dan ook iedere avond voor voordat ze gaat slapen. Geweldig!

 30. vvw vvw

  30

  Bij ons is rupsje nooitgenoeg absoluut nummer 1! De oudste(bijna 4) vindt het heerlijk om alles te tellen en op te noemen wat de rups allemaal eet, en de jongste (9maanden) vind niets leuker dan haar kleine vingertje door de gaatjes in het boek te steken ;) Bij de "grote ontknoping" aan het eind van het verhaal zit de jongste al te klappen voor de vlinder tevoorschijn komt. Zooo schattig...

 31. Nicolehendrix Nicolehendrix

  31

  Ik zou graag het boekje willen winnen voor mijn werk. Ik werk met meervoudig gehandicapten waarbij verhaaltjes lezen een dagelijkse activiteit is. De verhaaltjes verteller zou dan ook erg geschikt zijn voor onze doelgroep.

 32. Amsie Amsie

  32

  Charlie is helemaal gek op we are going on a bear hunt, is een Engelse boek, hij is gek op lezen hij is bijna een jaar,helelaas hebt die een achterstand want hij heeft veel in zkhuis gelegen, dit zou leuk zijn kan het meenemen elke als we moet v controle

 33. marloes wognum marloes wognum

  33

  Nijntje vind mijn dochtertje van 11maanden geweldig! en dan vooral het verhaal van tante trijn. Het feest van tante trijn! Vooral de pagina dat iedereen danst vind ze geweldig.

 34. kokosnoot2000 kokosnoot2000

  34

  Lili is gek op interactieve boekjes. Ze is momenteel helemaal wil van liedjesboekje van Vtech. Ze beweegt en danst dan mee, zo grappig!

 35. Ina Jongsma Ina Jongsma

  35

  Mijn leukste dag. Dit is en boek met allemaal herkenbare afbeeldingen en foto's. Met zijn vingertje wijst hij dingen aan en benoemt ze soms ! Zoals "sok". Zo leuk!

 36. martha68 martha68

  36

  mijn kindje vind het boekje van nijntje leuk de plastick met een ritsel geluidje

 37. queenie schut queenie schut

  37

  Van mijn oudste dochter, nu 8 jaar was dan Pandi elke avond moest daar uit voorgelezen worden. Gelukkig hadden we 4 titels dus werd het voor mij ook niet saai om elke avond het zelfde verhaaltje te lezen. Natuurlijk lazen we ook overdag boekjes voor, maar voor het slapen gaan was altijd Pandi. Onze dochter zit nu in groep 5 en haalt voor lezen goede cijfers, dus het voorlezen en later het stimuleren om zelf te lezen heeft dus goed geholpen. Ook in de vakantie wordt er gelezen omdat ze dan meestal terug vallen als ze niet blijven lezen is onze ervaring. Onze dochter van 3 is helemaal gek van boekjes van K3, Sesamstraat en Dikkie Dik, dus gelukkig hebben we 's-avonds meer variatie met voorlezen. Onze jongste,zoontje van bijna 8 maanden lezen we nu eigenlijk van alles voor met mooie grote gekleurde plaatjes. Volgens mij vindt hij het allemaal wel goed als die maar voorgelezen wordt,want hij begint al te lachen met zijn mooie glimmende, stralende ogen zodra ik een boekje in mijn handen heb. Zelf heb ik ook altijd veel gelezen als kind (nu nog) en heb er altijd veel plezier aan beleefd dus hoop dit door te geven aan de kinderen. Het voor lezen kan natuurlijk alleen maar nog gezelliger worden met een boek met allemaal geluiden en wie bedenkt zo iets? Ja, dat kan alleen maar Fisher Price zijn!! Wat zou dit een mooi cadeau zijn voor alle kinderen. Ik zou zeggen laat die leuke postbode maar komen!

 38. cnoorlander cnoorlander

  38

  Mijn dochtertje van 3 is gek op voorlezen en voor het slapen gaan hoort er dan ook altijd een verhaaltje bij. Ze heeft een kast vol boeken en we halen ook altijd boeken bij de bibliotheek maar als zij naar bed gaat vind zij Jip en Janneke het grote boek met allemaal kleine verhaaltjes die nog van mama geweest is helemaal te gek en kiest dus ook altijd daarvoor!

 39. sandraidema sandraidema

  39

  Onze kleine man van 12 maanden heeft nog niet veel met echte boekjes, maar het 'voel'boekje met verschillende stofjes, kleurtjes en kraakpapier is vanaf 3 maanden favoriet geweest.

 40. N85 N85

  40

  Mijn zoontje is bijna 6 maanden en gek op het stoffen boekje van de Hema. Elke bladzijde heeft iets wat je kan pakken en voelen, leuke kleurtjes en verschillende materialen. Door de aanraking, het kijken en de spannende verhalen die ik erbij bedenk, wordt hij op een leuke manier gestimuleerd in zijn ontwikkeling!

 41. maantjezon maantjezon

  41

  mijn dochtertje vind nu nog alles heel erg leuk, maar mijn zoontje is helemaal gek van Jip en Janneke. Ligt natuurlijk ook aan de leeftijd denk ik! Allebei vinden ze het in ieder geval super leuk om te lezen, voorgelezen te worden en lekker te spelen met boekjes.

 42. sharonm sharonm

  42

  Mijn zoontje is helemaal verzot op boekjes! Hij kan er uren in kijken en geniet volop als mama of papa voorleest. Zijn favoriete verhaaltjes zijn die van Musti, hij is helemaal weg van de poes, meneer konijn en mevrouw schildpad. Zalig vind ik het om hem te zien genieten en leren uit de boekjes!

 43. Aiden2012 Aiden2012

  43

  De koe zegt boe! van Nijntje. Als hij de koe, de poes of het hondje in het boekje ziet begint hij te stralen! Heerlijk die herkenning.. Als mijn zoontje (9 maand) even alleen moet spelen trekt hij vaak ook alle boekjes uit de kast en begint ze door te bladeren, super leuk vind ik dat. Jong geleerd is oud gedaan.

 44. Wturtle Wturtle

  44

  Lijkt mij geweldig om met dit boekje onze jongste dochter op een heel speciale interactieve manier kennis te laten maken met lezen. onze jongste is momenteel twee maanden bijna dus nog helemaal geen activiteit met boekjes. Onze andere dochter van 1,5 is helemaal gek van de boekjes van woezel en pip, de boekjes knuffelt ze letterlijk en geeft er veel kusjes aan zooo lief dat ze de twee hondjes vind, u kunt dus begrijpen dat de boekjes er niet zo heel mooi meer uit zien, maar mag natuurlijk niet weg, leeeaaaas zeg ze en komt dan met het boekje aanlopen.

 45. janita123 janita123

  45

  Mijn zoontje wordt al helemaal gek wanneer hij zijn mama met de iPhone ziet. En de vrolijke kreten vliegen ook in het rond wanneer hij boeken ziet (en wat voor boek maakt nog niet uit...). Ben heel benieuwd wat er gebeurd met een combinatie van deze twee!! Camera staat klaar. Zelf vind ik voorlezen altijd al erg leuk om te doen. Woezel en pip is 1 van de favorieten, mooie gekleurde plaatjes en gezellige ondeugende verhalen!

 46. Corine Corine

  46

  hier heeft mijn zoon van ruim anderhalf niet echt een favoriet boekje maar alle boeken met koeien en andere dieren zijn favoriet en het liefst zelf boekje op schoot en eigen verhaal ervan maken. leuk gehoor dat gebrabbel

 47. Josee Josee

  47

  Behalve alles wat Nijntje en Mickey mouse afbeeldingen bevat leest onze meid het liefst alle boekjes waar ze iets van kan leren. Woordjes, tellen, tegenstellingen en dat soort boekjes zijn op dit moment favoriet. Maar bij oma de leesboeken met liedjes, want dan begint oma te zingen! Iets wat mama niet kan ;-)

 48. Leintje Leintje

  48

  Hier wordt elke dag kikker en eend voorgelezen. Het boek begint met : ' kikker en eend zijn aan het wandelen' onze dochter leest het voor en zegt: Kikker en eend zijn aan het wandelen naar de winkel. Samen met kikker en de plaatjes uit het boek beleven wij de dag van onze drie jarige dochter! Dit verhaaltje laten we echt niet vervangen door deze geweldige prijs maar voor vele andere momenten zouden wij het geweldig vinden!!

  • Leintje Leintje

   49

   Jammer alleen dat de Iphone 5 er niet in past, nu zou ik er helaas niets aan hebben.. Het leek me nog wel zo`n leuk speeltje...

 49. fousert fousert

  50

  Thomas de trein is hier echt de favoriet,lieve leuke grappige treinen wie houdt daar nu niet van.

 50. pupke2love pupke2love

  51

  Onze dochter van 2,5 is gek op alle disney-figuren.Ze heeft 2 dikke boekjes vol met disney-verhaaltjes,iedere avond lees ik haar voor.Ze kiest zelf het verhaatje,dat mama voor mag lezen.Ze kent de disney-figuren al een beetje bij naam. ik lees haar al voor sinds ze 6 maanden oud is en dat merken we goed.want ze praat al volop.lezen is echt goed voor de ontwikkeling

 51. sdekrey sdekrey

  52

  'Miffy at the sea'. Dit omdat het een engels boekje is en Jente merkt zo jong als ze is, al dat de tongval anders is dan het Nederlands. Ze kijkt dan heel geïntrigeerd naar me en luistert hoe ik aan het voorlezen ben.

 52. Mirella vd Ven Mirella vd Ven

  53

  Mijn zoontje is helemaal gek van nijntje sinds twee maandjes dus heb ik boekjes van nijntje gehaald waar ik nu uit voor lees! Hij is zo fan van nijntje dat het niet hallo mama of hallo papa is als hij wakker word maar NIJNTJE hihi hik staat met nijntje op gaat er weer mee naar bed!

 53. Kasing Tang Kasing Tang

  54

  Mijn dochter vind Dora helemaal te gek, zo gek dat alles van haar Dora is. Knuffel, gordijnen, lampen, pyjama, bestek en borden. Natuurlijk stapel vol Dora boeken die ik bijna elk uur moet voorlezen. Niet alleen dat, Ze draagt graag oranje broeken, paarse shirten en moet perse een rugtas dragen als ik voorlees. Ze zegt soms zelfs dat ze Dora is.

 54. hakunamatata hakunamatata

  55

  Ohh COOL, mijn knulletje is net 5 mnd, maar dit zou een geweldig eerste verjaardagscadeau zijn! Want wees eerlijk als vierde geboren dan heb je speelgoed genoeg, maar gadget niet ;) Ben benieuwd of ik Ralf hiermee gelukkig kan maken

 55. mariscailly mariscailly

  56

  Mijn dochter van 14 maanden heeft nog niet echt een lievelingsboekje. Heeft af en toe ook niet veel te zeggen met een grote zus :( . Maar ze geniet(en) echt van de exclusieve aandacht tijdens het voorlezen. En hoe leuk zou het zijn om de mobiel van mama (die ze anders niet mogen) en het boekje lezen te combineren. Nog een stukje exclusiviteit erbij :) Geweldig toch !!

 56. lim lim

  57

  ons kleintje is bijna 6maand en begint nu veel te spelen met boekje van winnie the pooh zo een zachtje en 1tje van dieren dat lawaai maakt iedere keer als ik op de geluidjes voor hem druk word hij heel blij en spartelt hij met zijn handjes en voetjes,grappig om te zien zou wel een leuk speeltje zijn voor ons schatje

 57. jmutsaars jmutsaars

  58

  Mijn oudste dochter is helemaal weg van sprookjesboeken en mijn jongste dochter vind Winnie de Poeh geweldig! Ze mogen bij ons altijd zelf het boek kiezen wat voorgelezen wordt, maar we proberen wel voor variatie te zorgen!

 58. Sarina Sarina

  59

  Het favoriete boekje van mijn 15 maanden oude zoontje is zo'n boekje voor in bad. Hij heeft er drie en als ik er maar één in bad doe en de rest op de rand van het bad laat liggen bij de overige speeltjes dan vist hij ze er altijd uit en geeft hij ze aan mij om voor te lezen. Samen gaan we dan op zoek naar de atributen die in het boekje voorkomen en die hij ook veelal als badspeeltje heeft (eendje, bootje, schuim, etc)

 59. nahsuusje nahsuusje

  60

  saar op de wc, want dat boekje mag ze alleen lezen op als ze op de wc probeert te plassen. Met dr 1,5jr weet ze nu al (hebben boekje pas een week) te vertellen wat er gaat komen "mama mama plas" "daaaaag poepie" ruikt in de lucht bij het stukje "zeep ruikt lekker". Aangezien ik een mobiel heb waarmee ik alleen kan bellen/smse en foto/filmpje kan maken en niet zo'n luxe ding wat hierin moet, zou ik deze toch graag willen winnen voor mijn overbuurmeisje die er wel een heeft en deze goed kan gebruiken voor haar zoontje van half jaar!

 60. Anneroos86 Anneroos86

  61

  Onze oudste dochter Sophie is 2 jaar. Ze houdt ontzettend van lezen! Ze heeft heel veel leesboekjes maar haar favoriet is De Gele ballon van Charlotte Dematons! Elke keer verzint ze er zelf weer een nieuw verhaaltje bij. Ze "leest" haar boekjes nu ook voor aan haar zusje Suze van 4 maanden! De Fisher Price Apptivity zou geweldig zijn voor onze meiden! Dan kunnen ze gezellig samen ontdekken en Sophie vertelt Suze dan nog meer! :)

 61. kersje87 kersje87

  62

  Mijn dochter van 5 maanden is gek op de tuin van nijntje. Ze kijkt erg aandachtig en het is er als appversie! Geweldig

 62. Mariabakker Mariabakker

  63

  Mijn dochtertje van 6 maanden is vooral gek op knisperboekjes. Ze wil namelijk alles pakken, pakken, pakken. Als ik een gewoon boekje probeer voor te lezen dan probeert ze het dus alleen maar te pakken... Vanaf dat ze drie maanden oud is, heb ik haar lid gemaakt van de bieb. Maar de knisperboekjes heeft ze nog steeds niet uit, dus echt vaak komen we er nog niet... Sinds gisteren zijn we er achter dat ze speelgoed met muziek ook erg leuk begint te vinden. Dit boekje kan ze dan zelf vasthouden (pakken, pakken, pakken) en ondertussen ook nog wat leren! Dit zal voor jullie waarschijnlijk niet de meest leuke en origineelste reactie zijn, maar het is ons eerste kindje, dus wij vinden alles wat ze doet ontzettend leuk en origineel!!

 63. happytammie happytammie

  64

  Mijn kleine mannetje nu 4,5 maand oud is helemaal weg van de zwart witte boekjes van de bibliotheek! Hij kan nu al heel geintresseerd naar de plaatjes kijken en kijk met elke omslaande bladzijde helemaal mee! Daarom zou het super leuk zijn om de verhaaltjesverteller te winnen dan kan mijn kleine mannetje nog meer leren en bekijken!

 64. NathalieHageman NathalieHageman

  65

  Ons mannnetje van bijna 2,5 half jaar is helemaal gek op het puzzelboek Elmo is jarig. Wij lezen elke avond een verhaaltje uit het boek en hij kan zelf al de zinnen af maken. Zo vaak heeft hij het al gehoord.Erg leuk om te horen. Hij doet verder niets met de puzzels maar vind het boek te gek !!!! groetjes Nathalie

 65. jessicapit jessicapit

  66

  de favoriete boekjes van Kayden die nu 15 mnd is zijn toch wel die van woezel en pip,en een boekje met boerderij dieren.

 66. Ellke Ellke

  67

  Mijn held is nu 4,5 maanden en begint geluiden na te bootsen. Dus als ik hem voorlees moet dat heeeeeel langzaam en dan probeert hij de klanken na te doen. Zou erg leuk zijn! Het grote voorlees boek van Fiep Westendorp is nu wel favoriet

 67. risje92 risje92

  68

  Ondanks dat mijn jongste een meisje is is ze helemaal gek van thomas de trein, ze leest graag boekjes over de trein en ook filmpjes kijkt ze honderd x. Ik heb genoeg andere boekjes over van alles, maar thomas is haar favoriet en moet ook steeds weer tevoorschijn komen, hihi.

 68. Joline1988 Joline1988

  69

  Het boekje 5 slapende schaapjes vindt ze helemaal geweldig, ze kan nu sinds kort zelf de bladzijde omslaan en 'voelt' met haar vingers aan de schaapjes. Geweldig om te zien hoe snel ze leren als je alleen maar voorleest!

 69. cgr cgr

  70

  Mijn dochter van 6 maanden heeft niet een favoriet boek, want ze vindt alles leuk. Als ik maar met een boek aankom, begint ze al te lachen. Ze vindt het leuk om de plaatjes te bekijken en probeert al mee te helpen met het omslaan. Ze geniet van geluidjes, knisperboekjes enz. De iphone vindt ze ook geweldig, alle geluidjes en kleurtjes die eruit komen. Dus deze verhaaltjesverteller zal ze wel helemaal super vinden.

 70. mamavan4kids mamavan4kids

  71

  Onze dochter 1 jaar oud leest samen met papa het liefste in het v-tech magisch muziekboek dit omdat papa blind is en dit simpeleg t makkelijkste is voor papa om samen doorheen te bladeren. Deze versie wat jullie hier aanbieden kende ik ook nog niet en zou helemaal te gek zijn daar de iPhone ook met spraak werkt kan papa dit ook samen met zijn kleine meisje doen. Brailleboeken zijn erg duur en als ze groter is heeft ze zelf niks aan de braille. Zelf lees ik de kinderen ook veel voor maar dit zou echt een mooi kado voor mijn man en onze dochter zijn.

 71. rebekkie44 rebekkie44

  72

  Mijn dochtertje heeft geen lievelingsboekje. Wel een lievelingsstem ;) Als ik een boekje voorlees is ze helemaal onder de indruk. Doet een ander dit bv haar vader gaat ze spelen. Dit lijkt me dan ook een perfect boekje om goed te wennen aan andere stemmen en geluidjes!

 72. thom79 thom79

  73

  Mijn ventje z'n favoriete boekjes zijn toch die van Dikkie Dik, iedere avond een verhaaltje lezen voor het slapen gaan. Daarnaast vind hij Nijntje ook nog steeds geweldig, vooral het voorleesboek "De Tuin van Nijntje" op de Iphone is heel erg leuk en leerzaam. De Apptivity Verhaaltjesverteller is wel een unieke uitvinding en we zouden deze graag willen winnen.

 73. thakimmie thakimmie

  74

  Onze dochter houdt van 365 kabouterverhaaltjes. Dit is voor elke dag een kabouterverhaal. Ze vindt het zo leuk omdat er allemaal kabouters in staan en diertjes en het niet te lange verhaaltjes zijn.

 74. kerssja kerssja

  75

  het boekje wat ik lees voor mijn zoontje van 2 en half zijn de boekjes die ik voor hem en zijn zus heb geschreven elke dag een klein verhaalte wat we hebben gedaan en hoe ik alles ervaarde verhaaltjes naar hun toe..mijn dochter is nu 9 en heb tot haar 4e elke dag een stukje geschreven

 75. bianca12 bianca12

  76

  Het lievelingsboek van mijn kids is zoem zoem zegt de bij, over bijtjes die heeeel druk zijn met het maken van honing!

 76. averweij averweij

  77

  Het favoriete boek van mijn dochtertje; alle boekjes die ze open en dicht kan doen en waar geluid in zit. Dan schaterlacht ze het uit. Als haar broer er dan ook nog bij komt dan is de lol helemaal compleet.

 77. lindamargo lindamargo

  78

  Mijn zoon is sinds 2 weken naar de basisschool en daar mogen ze elke vrijdag een prentenboek uitzoeken om die week te lezen en zijn eerste uitgekozen boek is Krabbeltje kan zwemmen. Dit boekje gaat over een ottertje die een lijstje heeft met wat hij allemaal al kan en mijn zoon zegt dan "mama kijk! ik kan dit ook al net als krabbeltje uit boekje" Zo grappig om te zien hoe ze de dingen onthouden wat je voorleest.

 78. Marijke89 Marijke89

  79

  Mijn zoontje Simon is helemaal weg van het boek "Bas past op opa". Simons opa heet 'Bas' waardoor de titel alleen al grappig is voor hem. Als ik het boek voorlees, ligt Simon helemaal dubbel om de leuke dingen die Bas en opa samen doen. Bas probeert voor opa te zorgen ipv andersom. Erg aandoenlijk voor mijzelf en erg grappig en bijna ondeugend voor mijn zoontje. In plaats van dat Simon soms bij opa Bas gaat spelen, gaat hij nu voor opa Bas zorgen ;)

 79. jeanious jeanious

  80

  Mijn zoontje van 6,5 maand is dol op voelboekjes waarin dieren staan, je kan boek amper openklappen of hij is al druk aan het 'aaien'. Zo ook met Dikkie Dik, dat vind hij prachtig, grote plaatjes om naar te kijken en mama verteld het verhaaltje erbij. We hebben zelf ook een rode kat, gaat het boek van Dikkie Dik open dan zie je m'n zoontje van de kat naar het boek kijken en dan meteen de handjes op de plaatjes in het boek!

 80. esabrahamse esabrahamse

  81

  Mijn dochter vindt alle boekjes vooral lekker, elk boek wordt meteen getest met haar mond en 2 tandjes!

 81. judith18 judith18

  82

  Het lievelingsboekje van mijn zoontje is Bumba luid en zacht. De felle kleurtjes en de vrolijkheid in dit boekje spreekt hem enorm aan hij is gek op boekjes maar deze pakt hij altijd. Bumba maakt het sttt...stil gebaar en dat doet hij nu ook na, als zijn nichtje van 6 maanden slaapt doet hij met dat vingetje stt.... haha heel grappig dat haalt hij al alleemaal uit een boekje met zijn anderhalf jaar.

 82. Ilovemykids Ilovemykids

  83

  het lievelingsboekje van mijn zoontje is een knisperboekje met aan de voorkant en giraf. hij vind het geweldig om alle geluidjes in dit boekje te ontdekken en ook vind hij het een lekker boekje om op te sabbelen. als ik samen met hem speel zing ik vaak het liedje van dikkertje dap en dan kraait hij van plezier.

 83. EstherPardon EstherPardon

  84

  Milan zijn favoriete boek is "muisss" zoals hij dat zegt. Het is een heel dik boek met iedere dag een ander muize verhaaltje. We gaan dan altijd op ons bed zitten en ik vraag dan: Welk boek gaat Mama lezen. Muisss zegt hij en zoekt het boek tussen alle boeken vandaan en geeft dit dan aan me!! Zo ontzettend leuk om te zien dat hij het leuk vind.... Hoop met dit boek het voorlezen voor papa ook leuk wordt hij kan dat namelijk maar met dit boek gaat dat goedkomen!!

  • EstherPardon EstherPardon

   85

   Moet natuurlijk zijn namelijk niet maar met dit boek gaat dat goedkomen.

 84. hopje hopje

  86

  Bibi de bij! Het is een boekje met in het midden een vingerpopje. Het is zooooo interessant als het bijtje echt beweegt. Hij krijgt er geen genoeg van :-d

 85. missmercedes missmercedes

  87

  Mijn dochter Sophie vind Jip en Janneke geweldig! Ik lees haar elke avond meerdere verhaaltjes voor! Mijn zoontje van nu 8 maanden vind het ook heerlijk om bij je te zitten als je hem voorleest daarom lijkt dit boekje me echt geweldig voor hem! Dan kan zijn grote zus samen met hem met het boekje spelen!

 86. knuffeljuf knuffeljuf

  88

  Mijn zoontje is stapelgek van Kaatje. We hebben een voorleesboek, waaruit we elke avond samen lezen. Het lijkt me leuk om zo'n boekje te winnen, voor als de kleine broer geboren wordt ! Dan kunnen mijn jongens samen lezen !

 87. femmez femmez

  89

  Hier ook twee jongens die al precies door hebben hoe de tablet en telefoon werken. Maar als het er op aan komt dan gaan ze toch voor een echt boek. De oudste van vier heeft twee lievelingsboeken, het kleurrijke boek van The yellow submarine en het juist sobere boek de drie rovers. Erg leuk dat ze zo verschillend zijn. De jongste heeft nu als lievelingsboek dezelfde als zijn broer vroeger, poekie poes in dromenland, een erg mooi pop up boek!

 88. santenkate santenkate

  90

  Het lievelingsboek van Bram is het boek dat hij op dat moment vast heeft.. Nu vier maanden maar al helemaal gek op voorlezen en vooral ook zelf in de weer met boekjes! Natuurlijk zijn boekjes met geluid helemaal favoriet, maar mama maakt ook érg leuke geluiden :)

 89. Jolanda Everts-verbeten Jolanda Everts-verbeten

  91

  Mijn dochter van 2 leest het liefste in het boek ... gebaren met lotte en max...... Ze vind het geweldig als ze aan de flapjes mag trekken en de kindjes in het boek bewegen met hun handjes de gebaren voor dieren......

 90. hillie hillie

  92

  Onze buurvrouw heeft toen me dochter geboren was een boekje laten maken waar zij zelf en wij in staan het gaat voer ons en haar dus die lees ik regelmatig voor en dan lacht Ze.

 91. saskiakreukniet saskiakreukniet

  93

  Levi van 1,5 jaar vindt alle boekjes van Bobbie erg leuk omdat hij dezelfde dingen meemaakt als Bobbie! Alles is herkenbaar voor hem. Vooral Bobbie naar de kinderboerderij vindt hij het leukst.

 92. Ramoontje Ramoontje

  94

  Helaas heb ik geen Ipod of Iphone, maar er zullen vast andere mama's blij worden van deze prijs :) Mijn dochter vindt de boekjes / rijmpjes van Nijntje erg leuk (vooral Knorretje) en Fien en Milo van Pauline Oud zijn ook favoriet.

 93. Mariska Schans Mariska Schans

  95

  Mijn dochter van 7 heeft mijn dikke Jip en Janneke boek vanaf haar geboorte gekoesterd. Mijn moeder gaf hem mij toen ik zwanger was. Het boek was nog van mezelf geweest vroeger. Toen Luna werd geboren, heb ik er zoveel uit voorgelezen. En nu... nu leest ze elke avond voor het slapen gaan, ons er een verhaaltje uit. We zijn nu 19 weken zwanger, en ze verheugd zich erop om haar broertje of zusje uit dit gekoesterde boek voor te lezen. En wij natuurlijk ook !!!

 94. mhboot mhboot

  96

  Thijs is echt fan van voorgelezen worden. Als de la met boeken eenmaal open is, moeten alle boekjes gelezen worden. Het lievelingsboek is Dikkie Dik.

 95. judokid judokid

  97

  dikkie dik, mooie kleine verhaaltjes met altijd een goed te begrijpen avontuur

 96. cvdberg cvdberg

  98

  Onze dochter van 2,5 leest zelf alle boekjes die we in huis hebben maar niet echt een voorkeur. Behalve als ze 's avonds naar bed gaat dan mag ze kiezen uit de voorleesboekjes (hier kan ze zelf niet bij) en dan kiest ze elke avond voor 1 van de 3 boekjes van Bert en Ernie...hoef het verhaal niet eens meer te vertellen want met een aantal woorden kan ze zelf het verhaal prima vertellen.

 97. Isabelle Isabelle

  99

  Alle verhaaltjes van Disney, met in het bijzonder die van Bambi! Vooral "bloempje" het stinkdier is haar favoriet! Ze vindt ze zo lief, verlegen, grappig en schattig... Een beetje zoals haarzelf (misschien herkent ze zich hier onbewust stiekem wel een beetje in?) en voelt ze zich daarom zo aangetrokken tot dit leuke Disney figuurtje?

 98. karin79 karin79

  100

  Het favoriete boekje van dit moment Is de winterband met een vrolijke kerstmelodie Ach ja de zomer is er toch nog niet En Melle (20 maanden) vindt het prachtig !

 99. free2fly free2fly

  101

  Mijn dochter(15 maanden) is gek op 'Mama kwijt' van Chris Haughton. Hier zit een klein handpoppetje van het baby uiltje uit het verhaal bij. Ze word helemaal wild en blij als het baby uiltje aan het einde van het verhaaltje zijn mama weer vind, ze hangt dan meteen om mijn nek en ik moet het handpoppetje,net als in het verhaaltje, een kusje geven.

 100. heidi1990 heidi1990

  102

  Elke avond voor het slapen gaan wordt er een verhaaltje voorgelezen, Mijn zoontje (18 mnd) mag dan kiezen uit 2 verschillende boekjes, meestal wordt Woezel en pip uitgekozen...

 101. Joycie87 Joycie87

  103

  Onze zoon vindt Mijn auto boek erg leuk. Vooral als wij het geluid: TOETTOET maken. Hij kijkt dan vol verbazing en aandacht.

 102. bacogirlie bacogirlie

  104

  Onze oudste is 3 jaar....ik mag bijna nooit voorlezen, want zoals zei zegt : mam ik lees zelf wel een boekje hoor.. ze kijkt dan het liefst in disneyboeken of haar gepersonaliseerde sprookjesboomboek

 103. melissa1984 melissa1984

  105

  het boekje Kitty gaat naar bed, dan is ze haar beertje kwijt en die gaat ze dan zoeken. tijdens haar zoektocht komt ze allerlei verloren spulletjes tegen. mijn dochter is er gek op!

 104. Jan31 Jan31

  106

  Kinderboekjes van Winnie The Pooh, omdat mijn zoontje mij daarna altijd extra veel wilt knuffelen (niet omdat hij zozeer van papa houdt - stiekem ook wel ;) - maar omdat ik hem wijsgemaakt heb dat beren veel knuffelen en hij er natuurlijk graag ook 1 wil zijn!

 105. esterella esterella

  107

  Mijn zoontje vind Rupsje Nooitgenoeg erg leuk! En Kwak de eend, maar meer omdat hij op de buik van de eend kan drukken, dan "kwaakt" de eend. Het verhaal hoort hij volgens mij niet eens ;-)

 106. lilientobias lilientobias

  108

  mijn zoontje is fan van: bob de bouwer , brandweerman sam, Go Diego go , Sesamstraat "Tommy " , Thomas Trein, Cars

 107. Friezin Friezin

  109

  Mijn kleine meid is dol op "Tomke". Tomke gaat over peuter Tomke die samen met hondje Romke, moeder Kornelia en vriendinnetje Yana Yu allerlei avonturen beleeft. Tomke is in het Fries geschreven. Tomke gaat overal mee naartoe, zelfs op de wc!! (En ze is nog maar anderhalf ;-))

 108. sandra sandra

  110

  Bij ons in huis is het favo boekje:" huppel op het potje" :D We zijn namelijjk vol in de zindelijkheidstraining en dat boekje helpt heel erg goed :D Dit boekje word dagelijks voorgelezen voor het slapen gaan. Overdag pakken we ook regelmatig een boekje als er even een rust moment in gelast moet worden. En mijn oudste is nu 3,5 en wil heel graag leren lezen en dit maakt lezen ook een belangrijk moment van de dag. Ik hoop dat ook dat ik dit product van jullie mag winnen, het zal hier super welkom zijn :D

 109. mamsj mamsj

  111

  onze kleine man is 14 weken dus een favoriet moet nog komen. maar de grote glimlach op zijn gezicht bij de woorden hoeveel we van hem houden in combinatie met de kartonnen en mega versie van het boek raad eens hoeveel ik van je hou... daarnaast een plank vol boeken dus we kunnen niet wachten met voorlezen en ontdekken van de mooie wereld van verhaaltjes

 110. Corina Corina

  112

  Onze dochter is nog maar 5 weken oud dus voorlezen doen we nu nog niet, maar waar we straks mee gaan beginnen zal vast en zeker Nijntje zijn. Ik vind die boekjes altijd zo vrolijk en leuk getekend. Onze oudste dochter lezen we ook altijd voor en ik vind het toch altijd een heerlijk moment, nog even lekker rustig samen zijn voor het naar bed gaan. Dus dit cadeau is bij ons erg welkom.

 111. spekkie03 spekkie03

  113

  van mijn dochter is het "rupsje nooit genoeg"maar volgens haar is "rupsje eet nooit" genoeg is standaard avond eerst in bad dan tandjes poetsen en dan "rupsje eet nooit" genoeg volgens mijn dochtertje

 112. Sofje79 Sofje79

  114

  Mijn dochtertje vind "Nul is een raar getal" momenteel haar favoriete boek. De tekeningen van de dieren vind ze geweldig!

 113. madelonscheeringa madelonscheeringa

  115

  Mijn dochter vind het prentenboek Sebastiaan heel leuk. Is een oud boekje die ik als kind met mijn moeder altijd las met doorkijk bladzijdes, helemaal leuk om alle kiertjes en luikjes open te maken en dan allemaal dieren te zien.

 114. GMNL13 GMNL13

  116

  Mijn zoontje heeft geen favoriet boek, als er maar veel plaatjes in staan en mamma er een verhaal bij verzind. Helemaal top! (vind hij haha). Hij wordt graag voorgelezen en ontspant dan volledig.

 115. Brenneke Brenneke

  117

  Wat geweldig zeg! Mijn kleine meisje is dol op verhaaltjes en hoe meer hoe beter hoe langer hoe gaver!!! Binnenkort word ons meisje grote zus dus zal het iets drukker worden in huis, wat zou dit dan een leuk cadeau zijn voor haar! Kan ze meteen gaan oefenen om straks haar kleine broer voor te gaan lezen <3<3<3

 116. ladystuff ladystuff

  118

  Ons meisje van 21 maanden kan nog niet praten en we proberen van alles, dingen benoemen ect maar het werkt niet, waarschijnlijk heeft ze een regulatie stoornis,dus dit zou de uitkomst kunnen zijn, ze danst op muziek en houdt van allerlei dingen waar muziek uitkomt .

 117. rottweiler22 rottweiler22

  119

  mijn zoontje van 4 maand is dol op het luisteren van verhaaltjes.Het maakt nu nog niet uit wat het is. Vindt het zelf ook erg leuk om voor te lezen. Goed voor zijn ontwikkeling. Lijkt me erg leuk om zo'n Apptivity Verhaaltjesverteller heb ook al de apps op mijn iphone staan erg leuk!!!!!!!!

 118. Joetje70 Joetje70

  120

  Het boekje van Jij bent de Liefste is de favoriet van mijn dochter. Het is een boekje waarin kleine gedichtjes staan. Heel leerzaam en met grappige tekeningen.

 119. MaLuNic MaLuNic

  121

  Op dit moment is Beestenboel de favorite van mijn 17 maand oude zoontje. Op dat je op zijn neus kan drukken.

 120. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  122

  De verhaaltjes van Jules zijn hier thuis echte toppers! Jules maakt allerlei zaken mee die helemaal aansluiten bij de leefwereld van de kinderen! De oudste vertelt de verhaaltjes al helemaal zelf aan de jongste, de duidelijke prenten en het herhaald vertellen van de verhalen zijn voor hen een absolute must!

 121. Jepsie Jepsie

  123

  Favoriet, Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Helemaal te gek vinden ze dit boek!

 122. NvGastel NvGastel

  124

  Ons zoontje van bijna 10 maanden is gek op zijn foamboekje van moederdieren en babydieren. De babydiertjes kan hij eruit halen en weer terug stoppen,fantastisch! Daarnaast vindt hij het Disneyboek met 365 2-minuut verhaaltjes heel leuk. Mama leest hem voor, en bij iedere stemverandering die ik maak, schiet zijn gezichtje mee in de plooi! Hij probeert bepaalde woordjes na te zeggen, en vindt het helemaal het mooiste als hij bij mama op schoot mag zitten terwijl hij voorgelezen wordt, want dan kan hij proberen om de meest kleine details van de tekeningen, 'vast te pakken'. Helemaal super zoals hij in het verhaal kan opgaan samen met de plaatjes.

 123. ycjabbic ycjabbic

  125

  Jip & Janneke , dat vindt Luna hartstikke leuk , en mamma ook ;)

 124. malinili malinili

  126

  Oei, welke moet ik nou zeggen... Balotje, Klein wit visje, de Wiebelbillenboogie of toch Mama kwijt?! Als er maar een flinke dosis humor in zit en gekke woordjes om te onthouden om op allerlei andere momenten eruit te gooien ;-)

 125. Anneliese Anneliese

  127

  Woezel en Pip vinden ze erg leuk, ze houden erg van verhaaltjes, en voor lezen is iedere avond een feest voor het slapen gaan, dit is wel een hele geweldige prijs.

  • jnijland jnijland

   128

   Het favoriete boekje van mijn jongste zoon van net 1 jaar is een voel-boekje van de Action. Met verschillende diertjes, waar zachte stofjes voor de huid zijn gebruikt. Het favoriete diertje is het kuikentje. Zo schattig, hij zoekt het kuikentje op en aait er met zijn vingertje over, en begint dan heel blij te lachen! Als hij het kuikentje even niet kan vinden wordt hij woest! Zo grappig om te zien....

 126. WendyGerding WendyGerding

  129

  Het favoriete boekje van mijn zoontje van 8,5 maand verschil. De ene keer is het een boekje met grote plaatjes. Dan weer met verschillende dieren die mama dan na doet. Als ik verschillende dierengeluiden maak barst hij in schaterlachen uit. Dat vind ik echt helemaal super en kan ik flink van genieten.

 127. Cynthia12 Cynthia12

  130

  Mijn kleine meid kan met een serieus gezicht haar knisperboekje van Dikkie Dik doorbladeren. Schitterend om te zien! :)

 128. Francis1986 Francis1986

  131

  Onze Lieke van veertien maande is helemaal weg van boekjes en mama's iPhone! Het liefst leest (ofja kijkt) ze boekjes met dieren erin... Ze vertelt dan hele verhalen waar papa en mama geen wijs uit komen. Ook Bumba (buba in haar taal) vind ze toppie....

 129. Vlindertjewen Vlindertjewen

  132

  Onze zoon Mick wordt het liefst voorgelezen uit het boek "Papa, pak je de maan voor mij?". Een leuk boek met mooie grote tekeningen! Maar papa heeft de maan nog steeds niet te pakken misschien later...samen met Mick!

 130. manon2 manon2

  133

  Onze dochter van 7,5 maand vindt het boekje de Lion King helemaal geweldig omdat mama en papa dan hele gekke en grappig geluidjes maken tijdens het voorlezen en dan moet ze de hele tijd schaterlachen.

 131. suuss1991 suuss1991

  134

  Het favoriete boek van mijn kindje is Jip en Janneke. Hij is nu bijna 21 maanden. Als ik het verhaaltje voorlees van 'Jip moet naar de kapper' en ik doe het geluid 'knip knap' van de schaar na, dan ligt hij zo in een deuk. We hebben het boek nu 3 maanden, en ik heb het al minstens 150 keer voorgelezen haha! Maar prachtig om je kind zo te zien genieten.

 132. JoySz JoySz

  135

  Mijn zoontje is nu een maand en heeft nog geen favoriete boek.. maar dat komt vast nog wel. Heb al een aantal boekjes in huis.

 133. Nita Nita

  136

  Mijn zoontje van 19 maanden is geen voorleesfan helaas. Hij houdt wel van boekjes met plaatjes. Hij pakt dan mijn vinger en hij wijst dan met mijn vinger aan wat ik moet zeggen dat het is. (Volgen jullie hem nog :)) Vooral boekjes met auto's zijn favoriet. Maar zijn meest favoriete boek is het Oerwoud boek van Blijdorp. Hij is enorm Ipad fan, dus ik hoop dat hij het echte lezen met deze verhaaltjesverteller wel gaat waarderen. Heb ik mijn handen ook even vrij van het aanwijzen voor zijn kleine zusje.

 134. corina1982 corina1982

  137

  Mijn zoontje van 2 1/2 is dol op lezen. Zelfs als hij naar bed gaat ligt er een stapel boeken naast zijn hoofd. En als ik deze stiekem in zijn slaap naast zijn bedje leg, ligt het er 's ochtends gewoon weer in. Voor het slapen gaan lees ik altijd een verhaaltje voor, Buurman en Buurman is op dit moment favoriet. Daarna pakt hij zelf nog een boekje en hoor ik hem nog even honderuit vertellen. Zijn eigen verhaaltje.

 135. Marjoleinkenji Marjoleinkenji

  138

  Puppys Animal Friends is het boekje wat bij mijn boefje favoriet is. Gelukkig is het een kunstof boekje, want het boekje is de afgelopen 2 jaar al overal mee naar toe gegaan. Vooral de geluidjes die het boekje kan maken spreken mijn kleine boef erg aan! Hij weet nu al precies welk geluid bij welk dier hoort en maakt het geluid al voor het uit het boekje komt!

 136. ilsem21 ilsem21

  139

  Het favoriete boekje van mijn zoon is het boek: "Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft". Ik vind het ook geweldig om dit boek voor te lezen. Er komen veel dieren in voor en je kunt het met veel intonatie voorlezen, wat natuurlijk al helemaal geweldig is.

 137. kimstijfs kimstijfs

  140

  het favoriete boekje hier is het boeke waar alle lichamsdelen in staan, haar kleuren, kleur ogen,emoties en dingen als staan, zitten,rollen,dansen ect, abby gaat dan alles na, als ze een neus ziet staan, tikt ze haar eigen neus aan of die van mama en zegt dan toet toet toettt, als ze de tandjes ziet is het AAAAAAAAAAAAAAh tandjes!, als de ze knieeen ziet gaat ze hoofd schouders knie en teen dansje doen en zingen, en mama doet lekker mee natuurlijk, het is hier ook echt een afsluiter van de dag. Altijd een groot feest

 138. elise88 elise88

  141

  Onze oudste vind nu de boekjes van Nijntje helemaal te gek. Al kan dat elke week wel wisselen :-) De jongste is weg van knisperboekjes met felle kleurtjes, zoals die van dikkie dik en woezel en pip.

 139. Cora Cora

  142

  Mijn zoontje van (net) 2 is helemaal gek van lezen, de hele dag door het liefst. Zijn lievelingsboekjes zijn die van Nijntje maar eigenlijk maakt het niet zoveel uit, als ik maar lees ;-) Elk woordje wordt na gezegt, super leuk! Hij zou deze verhaaltjes verteller echt geweldig vinden, niet alleen vanwege het voorlezen maar hij vind pratende knuffels/apparaten erg interessant!!!

 140. frouke83 frouke83

  143

  Mijn 2 kids van 2 en 4 vinden het sprookjesboek van Jacques Vriens geweldig: Grootmoeder wat heb je grote oren en onze zoon van 1 leest altijd samen met papa en dan het liefst het boek Melle de Beer daar kun je namelijk je hand in doen, dat is echt geweldig leuk!Die gaat hij dan kusjes geven. Volgens mijn man is dat echt ZIJN momentje met zijn jongste zoontje, die enorm geniet van deze exclusieve aandacht!Wij lezen ELKE dag voor en het maakt echt deel uit van ons gezinsritueel!(en het is zo goed voor de woordenschat he en de taal van de kinderen)

 141. evelienkrikken evelienkrikken

  144

  Eigenlijk alle boekjes van nijntje vind ze geweldig

 142. Linde Linde

  145

  Ons meisje is helemaal weg van Rikki. Het o zo guitige konijntje van Guido van Genechten. Haar grote broer heeft immers in zijn bed een rikki konijn en deze is verboden voor Linde. Wel kijken ze samen in de boekjes en is het een prachtig zicht om haar net als haar broer en rikki 1 oortje(handje) omhoog en 1 oortje (handje) omlaag te zien doen. Ridder Rikki werd vandaag nog gelezen en dan de likjes van de (hond) draak zorgen voor heel wat gegibber.

 143. hartjesbaby hartjesbaby

  146

  Onze zoons vinden boekjes van Marianne Busser en Ron Schroder mooi om te lezen omdat ze in gedichtvorm staan geschreven. Onze oudste zoon wil zelf al lezen en vind de plaatjes leuk. Onze jongste dochter kijkt alleen nog plaatjes maar gaat het verhaaltje lezen ook leuk vinden.

 144. marisca85 marisca85

  147

  Mijn dochter begint te lachen en in haar handjes te klappen als ik beneden een (willekeurig) boekje van Woezel en Pip uit de kast pak. Als ze boven aan het rond kruipen is gaat ze naar de bak met badspeeltjes en pakt ze altijd hetzelfde boekje uit de bak ook al zit het boekje flink verstopt tussen alle speeltjes van Kik en Knor maken schuim, over een varken en kikkertje en gaat zelf heerlijk op haar billen het boekje lezen.

 145. Evelien Loonen Evelien Loonen

  148

  Onze jongste zoon heeft momenteel een zacht boekje van Ikea met allerlei leuke figuurtjes, piepjes en knisperdingetjes, daar kan ie echt lang mee bezig zijn, zo mooi om te zien!

 146. alinestuut alinestuut

  149

  Arthur zijn favoriete boek is Rupsje Nooitgenoeg, de kartonnen versie. De kleurtjes trekken zijn aandacht, en de gaatjes in het boekje waar het rupsje door heen kruipt vint hij interessant. De abstracte afbeeldingen stimuleren ook om anders te kijken, terwijl hij wel duidelijke een vlinder en rups erin herkent.Het verhaal is heel simpel maar je kan veel aanwijzen en erover praten. Arthur wordt altijd vrolijk als we dat boekje voorlezen. Ook kijkt hij er graag zelf in.

 147. michoe9 michoe9

  150

  Onze dochter vindt alles met dieren leuk. Mama gaat dan dierengeluiden nadoen en daar moet ze altijd om lachen. Dus misschien zegt dat iets over mijn voorleeskwaliteiten?

 148. mamakathleen mamakathleen

  151

  Mijn dochter vindt sinds een paar weken ALLE boekjes leuk... ze roept 'boe...boe' en komt er met eentje aanlopen, geeft hem aan mij en draait met haar rug naar me toe zodat ik haar op kan tillen!! Echt luisteren naar het verhaal is nog lastig, maar ze bekijkt de bladzijdes al aandachtig...! Heeeeerlijk om te zien!

 149. NPHamstra NPHamstra

  152

  Oei, ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo'n voorlezer ben! Ik doe wel eens een poging in een boekje van Dikkie dik! Ik moet wel toegeven dat mijn zoontje van 8 maanden boeken, kranten en tijdschriften fantastisch vindt, helaas blijven de laatste twee niet altijd heel! Dit cadeau zou dus een prima uitkomst voor mij zijn, waar we mijn zoon vast enorm blij mee maken! Heeft hij meteen een goede smoes om met mama's telefoon te spelen!

 150. Thera Thera

  153

  Kikker met stip favoriet bij de jongens en ons kleine meisje leest een knuffel boekje van Pluk die gaat zo 'dag pluk' 'dag aagje' 'dag langhorst' 'dag vader stamper' 'dag stampertjes'

 151. Grietje Hooijenga Grietje Hooijenga

  154

  Elke avond lezen wij voor aan onze 5 jarige dochter uit een sprookjes boeken reeks van meer dan 30 jaar oud, elke avond als ritueel zit onze zoon bijna 6 maand er heerlijk bij mee te luisteren en oh wat vinden ze het heerlijk die originele sprookjes, onze kleine prins en prinses gaan hierdoor slapen met een grote glimlach om hun gezichtjes!!

 152. xxxraissaxxx xxxraissaxxx

  155

  Mijn zoon van 10.5 maand heeft niet echt een favoriet boekje. Hij vind boekjes met kleur, dieren, dingen die je open kan vouwen, waar je aan kan voelen. Helemaal geweldig. boekjes met geluid vind hij erg leuk. Ik lees iedere ochtend en avond een boekje aan hem voor en hij geniet er enorm van! Het lijkt me dan ook geweldig om de Fisher Price Apptivity Verhaaltjesvertellers te winnen. Mijn man heeft een iphone en leest mijn zoontje eigenlijk nooit voor omdat hij niet zo goed kan voorlezen dus dan is dit echt een uitkomst. Mijn zoontje is ook gek op telefoons dus echt een uitkomst dit!

 153. mamabarbara mamabarbara

  156

  Mijn zoontje is helemaal gek van dikkie dik vooral het boek boem pats. Hij weet precies wanneer boem pats gezegt moet worden en dat mag dan ook iedereen horen :) zelfs als ik er expres overheen lees zegt hij : nee mama eerst BOEM PATS.

 154. boontje boontje

  157

  Het favorieten boekje van mijn dochter is 'wij gaan op berenjacht'. En wel hebben hem als popup boek dus dubbel leuk. Maar we rennen de hele kamer door dankzij dit boek. "We gaan er DWARSDOORHEEN". En het gillen om de beer. En onder de dekens verstoppen. Echt een topboek.

 155. Lynda Lynda

  158

  M'n dochtertje is 3 mnd te vroeg geboren. Ik heb toen t boekje van peter rabbit voor zitten lezen zodat zij aan mijn stem gewent raakte. Maar dat is nu juist jaar lievelingsboekje geworden! Verders vindt ik voorlezen erg belangrijk en dat doen we dan ook heerlijk veel. Vaak is t n geschikt momentje van de dag om lekker samen terug te trekken en even heerlijk samen ons momentje te hebben samen.

 156. martha68 martha68

  159

  mijn dochtertje is gek van pino seamstraat dat vind ze zo leuk

 157. SvOvB SvOvB

  160

  Mijn zoontje van 2,5 vind het boekje van Rupsje Nooitgenoeg helemaal geweldig! Hij hapt zo heerlijk mee met de rups, en oefent woordjes door alles wat de rups eet te benoemen en erover te vertellen.

 158. Claudiakempkens Claudiakempkens

  161

  Spelen een telefoon voor een klein kind vind ik echt not done. Maar dit is educatief en niet een telefoon maar een supermooi boek. Nijntje daar is de kleine helemaal gek van...er gebeurt niets zonder Nijn!!!

 159. Vandersteeg Vandersteeg

  162

  Niet alleen onze jasmijn vind het straks leuk. Mijn zoontje van 4 zeker weten ook. Hij is al zo handig met de ipad. Stoereven spannende jongens verhalen maar ik lees nog vaak woezel en pip voor. Super leuk!

 160. Hanneke Hanneke

  163

  Mijn kleine meid van 6 maanden is vaak te zien met haar Nijntje knisperkraakboekje. Na het badritueel komt het voorleesmoment. Dan zit ze bij mij op schoot, met aan elke kant een grote broer. Heel interessant die grote jongensboeken, en vooral erg lekker ;)

 161. anne13528 anne13528

  164

  Mijn dochter is gek op boekjes niet echt een favourite, maar leest van alles voor aan haar knuffels. Ook haar broertje leest ze zelf voor.

 162. Mamarita Mamarita

  165

  De app met bewegende figuurtjes en diertjes is favoriet bij mijn dochtertje. Zo leert zij diertjes kennen en welke geluiden ze maken. De figuurtjes stimuleren haar brein. Ze kan helemaal opgaan in wat ze ziet en hoort. En kwijlt daar dan ook vaak flink bij :-)

 163. Sjietah Sjietah

  166

  Met stip op 1 blijft: Bas is zijn knuffel kwijt. Dit boekje is helemaal grijs gelezen bij mijn 1e zoontje. Nu pakt mijn zoontje van 14 maanden er ook elke keer naar. Het hangt met tape aan elkaar, dus tijd om online te gaan! ;)

 164. Aiyofi Aiyofi

  167

  Mijn dochter haar favoriete boekje is bumba... M'n dochter is namelijk gek op Bumba.

 165. Nathalie2110 Nathalie2110

  168

  Mijn dochter vind het grote Annie M.G. Schmidt voorleesboek echt geweldig. Ze zegt dan tegen me "Annie rocks" Oma Anny vind dit natuurlijk geweldig;-)

 166. Marije Suurbier Marije Suurbier

  169

  Het grote boek van Jip en Janneke we zijn al heel vroeg begonnen om onze zoon te gaan voorlezen en ondertussen is hij 2 jaar oud en doen wij het nog steeds elke avond 1 verhaal voordat hij gaat slapen en dat vindt hij geweldig:-)

 167. Lana30 Lana30

  170

  Wat een ontzetten leuke uitvinding is dit. Denk dat onze zoontjes dit geweldig vinden. 1 heeft een achterstand dus het zou nog leerzaam zijn ook. Lijkt me erg leuk om te winnen.

 168. patricia1978 patricia1978

  171

  De lievelingsboeken van mijn dochtertje zijn die van Kikker (van Max Velthuijs). Ze probeert elke keer alle dieren te benoemen en herkent ook zo de dieren als ze ze ergens anders tegen komt (dus zeer leerzaam ook voor de algehele ontwikkeling).

 169. moryana moryana

  172

  Onze zoon is nog niet zo heel oud, maar ik lees hem vaak voor over Eddie het gansje dat wel eens wat vergeet. Zijn vader heet namelijk Eddy en heeft het boekje ooit gekregen op een verjaardag als geintje.... Tim moet altijd lachen als ik hem voorlees, weet niet of het is omdat hij het verhaal leuk vind of omdat ik rare stemmetjes doe tijdens het voorlezen, ;)

 170. Rommelse Rommelse

  173

  Momenteel is het stoffen boekje met een aap de favoriet van onze zoon. Niet om te lezen maar dagelijks omhoog te houden, pakken en erop bijten/sabbelen.

 171. Laura79 Laura79

  174

  Mijn dochter van 3 is helemaal gek van de boekjes van Bobbi. Ze kent de boekjes al bijna uit dr hoofd.

 172. omi33 omi33

  175

  Op dit moment heeft ons dochtertje van 8 maanden nog geen favoriet boekje, al vindt ze haar Nijntje knisperboekje wel interessant. Nu heeft ze maar één favoriet en dat is.... haar grote zus die net heeft leren lezen en de mooiste Jip en Janneke verhaaltjes kan voorlezen wat ze elke avond zo schattig doet voor haar kleine zusje en broertje. Nu vindt onze oudste dochter van 7 mijn iphone ook heel leuk alleen mag en kan ze er nog niks mee. Als we dit zouden winnen hebben we DRIE vliegen in één klap. Onze oudste mag dan eindelijk op mama's iphone om aan de jongeren te leren hoe de Fisher Price Apptivity werkt. De middelste zal het ook geweldig vinden en kan zo zijn spraak ook beter oefenen, want daar loopt hij iets in achter en voor de jongste is het natuurlijk ook een feest om van zo een mooi "boek" te leren

 173. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  176

  Wat gaaf!! Onze dochter is net 6 maanden geworden en vind verhaaltjes luisteren al erg leuk. Ook onze tablet en mobieltje vindt ze super. Dus ik denk dat dit echt iets is voor haar!

 174. Janneke89 Janneke89

  177

  Met stipt op één; Nijntje! Tijdloos en ge-wel-dig, mijn dochter van 1.5 kent de verhaaltjes al wat uit haar hoofd en wordt er altijd vrolijk van, ze komt vaak met de Nijntje-boekjes aanslepen, al roepend "Na-na!" Zijn we in de speelgoedwinkel.. of overal waar maar een Nijntje te zien is, hoe klein ook, voordat wij het gezien hebben, is het; "Na-na!!!" Vooral "Nijntje naar het strand" is favoriet, als Nijntje "hoi-hoi!" roept, roept mijn dochtertje het kei-hard na; "HOIII-HOII!!!"

 175. shaliny shaliny

  178

  Mijn dochter is gek op Dikkie Dik, Woezel &Pip en nog vele anderen. Maar voor het naar bed gaan lees ik voor uit Jip en Janneke. Dat deed mijn moeder ook. Toen ik wist dat ik zwanger was heb ik als eerste het mooie boek van Jip & Janneke gekocht. Brengt mooi herinneringen naar boven, zo hoop ik ook voor mijn twee kids. Ik hoop dat ik het nog vaak mag voorlezen voor haat en d'r broertje van drie maanden.

 176. Jenny Jenny

  179

  Mijn zoontje vind woezel en pip en Nijntje leuk! Als ik hun liedjes zing gaat ie hard lachen en heen en weer bewegen (dansen) dan word je zelf ook helemaal blij als je in die oogjes kijkt

 177. dinsel dinsel

  180

  onze tweeling is gek op de stickerwoordboekjes, woordjes leren plaatsen bij de plaatjes en stickeren te gelijk vinden ze te gek, geluidjes zijn ze ook gek op, ondanks hun bijna 2 jarige leeftijd hebben ze zelfs al een eigen keyboard, en ook op de bongo spelen ze vaak ( dit doen ze vrijwillig omdat ze het leuk vinden niet omdat wij zoals er wel genoeg mensen zijn, dit talent afdwingen) dus geluidjes en muziekjes vinden ze helemaal fantastisch , en dus dit interactieve boekje waar ze hun spraak ook gelijk verder mee kunnen ontwikkelen door het napraten ervan geeft ze dubbel zo veel plezier.

 178. Nadine Quaedackers Nadine Quaedackers

  181

  mijn dochtertje is nu 4 maanden en vind het geweldig om verhaltjes voor te lezen ze kijkt er echt aandachtig naar en brabbelt erop los of ze het wil na vertellen:)

 179. frouke83 frouke83

  182

  Mijn 2 kids van 2 en 4 vinden het sprookjesboek van Jacques Vriens geweldig: Grootmoeder wat heb je grote oren en onze zoon van 1 leest altijd samen met papa en dan het liefst het boek Melle de Beer daar kun je namelijk je hand in doen, dat is echt geweldig leuk!Die gaat hij dan kusjes geven. Volgens mijn man is dat echt ZIJN momentje met zijn jongste zoontje, die enorm geniet van deze exclusieve aandacht!Wij lezen ELKE dag voor en het maakt echt deel uit van ons gezinsritueel!(en het is zo goed voor de woordenschat he en de taal van de kinderen)Lezen vinden wij heerlijk en we gaan ook dolgraag lekker naar de bibliotheek. De kans om nu een eigen bijzonder muzikaal boekje te winnen vinden we natuurlijk extra leuk!

 180. suus80 suus80

  183

  Onze oudste lees ik altijd voor uit de Disney boekjes. Vooral de prinsessen verhaaltjes zijn favoriet. Haar zusje mag dan naast haar in bed liggen en kijkt mee. Ze geniet er zichtbaar van en wil steeds het boekje pakken en begint te lachen. De oudste begint de verhaaltjes na te spelen en haar zusje moet meedoen. Zo leuk om te zien.

 181. JaysonValencio JaysonValencio

  184

  morgee:$ we hope dat we winne we zijn aant duimen..

 182. Magali Van Houtte Magali Van Houtte

  185

  Mijn kindje is 15 maand oud en kijkt heel graag in boekjes en dan vooral boekjes waar dieren in staan!Dan maakt hij de geluidjes van wat die dieren doen!Maar toch is zijn allerliefste figuur "BUMBA"

 183. JaysonValencio JaysonValencio

  186

  enenen wie zijn de winnaaars?

 184. kimstijfs kimstijfs

  187

  dat vraag ik me stiekem ik af

 185. Suuzzert1984 Suuzzert1984

  188

  Raad eens hoeveel ik van je hou :) Dat is een boek welke ik mijn man in onze verkeringstijd heb gegeven en dat boek hebben we nog! In het geboortekaartje hebben we een tekst hiervan verwerkt! Erg leuk en lief boek :)

 186. melloemilan melloemilan

  189

  Onze favoriete boekjes zijn toch wel de Nijntje boekjes, we hebben alle boekjes die er maar zijn, en een heel groot deel is zelf nog van mij geweest. ik vind dat boekjes lezen onwijs belangrijk is voor de ontwikkeling van de taal en ook stimuleer je er het geduld hebben voor iets mee. wat zou het geweldig zijn als ik dit kan winnen voor ons!

 187. Marielle190 Marielle190

  190

  tommie de tractor, sinds de kleedjesmarkt op koninginnendag lezen we elke avond dat boekje, papa of mama leest voor en hij schuift de tractor naar de volgende pagina. erg leuk!

 188. mirapals mirapals

  191

  Mijn zoontje van 5 jaar is dol op zijn piratenboek (verhalen speciaal voor jongens) En baby tim (bijna 10 maanden) vind het leuk als zijn broertje verhaaltjes verteld. Dan zit hij aandachtig te luisteren. echt schattig

 189. annet1982 annet1982

  192

  Mijn dochtertje van bijna 3 is gek op het boekje de puppie's van snuffie ( nijntje ) ze is gek op dieren en wil het boekje elke avond lezen voor het slapen gaan.

 190. grobbekuiken grobbekuiken

  193

  bobby reeks omdat er herkenbare situaties worden geschreven, toen wij zwanger waren van ons 4de kindje hebben we bobby boekje gekocht, de kids snapte wat het zeggen wilde dat ze grote broers en zus zouden worden, en toen ze voor de eerste keer naar peuterspeelzaal gingen hebben we dat boekje gekocht,, als papa thuis komt van zijn werk en we hebben gegeten de kids zijn in bad geweest gaat papa voorlezen, even een papa kind moment, omdat onze oudste autistische is en nog niet zelf kan lezen, lijkt me dit een geweldig kado.. zo dat hij zich terug kan trekken als het te druk wordt in zijn hoofd, met deze verhaaltjes verteller...

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >