Maak kans op een digitale video monitor!

Door: Mamaplaats 113 reacties

Maak kans op een digitale video monitor!

De eerste dagen en weken na de geboorte van jullie kleintje verlopen in een roze wolk, maar ze kunnen ook vermoeiend zijn door opgebroken nachten. Doorslapen is dan ook heel belangrijk voor iedere nieuwe moeder. Uitgeslapen kinderen zijn namelijk blije kinderen en blije kinderen zorgen voor gelukkige ouders. Maar hoe weet je of jullie baby rustig slaapt zonder dat je buiten zijn deur ijsbeert? Hierbij schieten babyfoons te hulp! Een geweldig apparaat voor jonge ouders, ze laten jullie weten wanneer jullie baby rustig is en helpen jullie met de eerste stappen naar het doorslapen. TOMY ontwikkelt al 25 jaar bekroonde babyfoons. Babyfoons ontwikkeld door ouders voor ouders en onze nieuwe babyfoons zijn onze beste ooit! Ze zijn gemakkelijk in gebruik, maken het leven makkelijker voor ouders en bieden alle technische functies en veiligheidsopties die je nodig hebt. Maar bovenal zul je altijd het gevoel hebben dat je dicht bij je baby bent. digital-monitor

Wat kun je winnen?

Je maakt kans op de TFV600 Digitale Video Monitor!

Hoe kun je winnen?

Volg de volgende stappen en maak kans op één van de mooie prijzen! 1. Like TOMY op Facebook 2. Beantwoord hieronder de volgende vraag: "Waar moet een babyfoon voor jou aan voldoen?" Wanneer je voldaan hebt aan beide stappen, maak je kans op de prijs! De winactie is geldig t/m 15 september.      

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
113 Reacties

Reacties

 1. talitha_folkers talitha_folkers

  1

  Wauw dat zou gaaf zijn, dan kan ik de kleine man die in November verwacht word nog beter in de gaten houden. Ben helemaal voor Rooming-in maar overdag liggen ze ook veel te slapen en is het toch handig als je af en toe ff kan spieken bij het kleine wondertje oftewel nog meer genieten <3

  • talitha_folkers talitha_folkers

   2

   deze kan weg ... was te snel door dat ik werd afgeleid waardoor het antwoord er niet in stond ;)

 2. talitha_folkers talitha_folkers

  3

  oops, te snel de andere mag wel weg nu ook met het antwoord op de vraag ;-) ... een babyfoon moet voor mij een goed bereik hebben zodat ik in het voorjaar ook achter in de tuin kan zitten, makkelijk te bedienen en het mooiste zou zijn met camera maar is geen vereiste... ... Wat zou dat gaaf zijn, dan kan ik de kleine man die in november verwacht word nog beter in de gaten houden. Ben helemaal voor Rooming-in maar overdag liggen ze ook veel te slapen en is het toch handig als je af en toe ff kan spieken bij het kleine wondertje oftewel nog meer genieten <3

 3. Stuiter Stuiter

  4

  Ik vind het fijn om naar mijn kindje te kunnen kijken. Maar ik vind het vooral belangrijk dat wanneer ik bezig ben kan horen wanneer mijn kleintje me nodig heeft. Veel babyfoons hebben een hele slechte geluidskwaliteit. Het volume is veel te zacht. Of ze vallen spontaan uit. Ik moet om mijn babyfoon kunnen vertrouwen

 4. Mokey Mokey

  5

  Waar een babyfoon aan moet voldoen is. Dat je de gevoeligheid kan in stellen een leuk design en dat je op min 200meter nog goed bereik een niet al te moeilijke hebt bediening en hij moet tegen een stootje kunnen. En Eventueel een goede beeldkwaliteit..

 5. Suzanne Koster Suzanne Koster

  6

  Een babyfoon moet vooral storingvrij zijn! Dus niet zomaar uitvallen etc. Dat doet onze huidige wel, dus die is wel aan vervanging toe! We hebben al een mooie met scherm voor onze kleine meid strakjes, maar voor haar grote zus zou het toch ook wel super zijn! :D

 6. DanaPepels DanaPepels

  7

  Wat geweldig dat we de kans krijgen deze te winnen Il vind het belangrijk dat hij niet stoort met andere babyfoons in de straat, hij een beeldscherm heeft zodat ik mijn snoetje kan zien dat ze bijv. Niet stikt in haar overgeefsel als ze eens ziek is en dat het bereik goed is op een redelijke afstand. Ook belangrijk dat de batterij niet elk uur leeg gaat. We hebben namelijk eentje gehad die alleen maar minpunten had en ik, als overbezorgde mama, vind het erg belangrijk dat hij het goed doet zodat ik me minder zorgen maak savonds en snachts. Ik hoop dat wij deze mooie babycamerafoon mogen winnen, zodat ik weer heerlijk slaap, ook voor onze volgende mini-mensjes kunnen we hem dan gebruiken :-)

 7. lucia28 lucia28

  8

  voor mij moet het een goed geluidskwaliteit hebben en ook een tempratuur meter erin. Het zou ook fijn zijn als er genoeg bereik op zit zodat je hem mee kunt nemen naar buiten. Wij hebben er 4 jaar over gedaan om een kindje te kunnen krijgen, en ik heb af en toen nog steeds een angst of alles wel goed gaat met haar. Onze dochter is een hele lichte slaper, dus als ik haar kamer op kom wordt ze wakker en duurt het weer een hele tijd voordat ze weer slaapt. Nu mag ik van mijn man niet meer kijken omdat ze dan wakker wordt. Dit vind ik natuurlijk verschrikkelijk, maar ja als ze wakker wordt is ook niet leuk. Daarom zou het voor mij heel fijn zijn als er een camera op zat, dan kan ik met een gerust hart kijken op de camera zonder haar wakker te maken. Dus dit zou voor mij heel goed uitkomen. Dit zou al heel wat onzekerheid bij mij weg nemen. We hebben wel een gewone zonder camera, maar die heeft niet zoveel bereik en het geluid is ook niet zo geweldig. En ik zou graag mijn kindje in de gaten willen houden zonder haar wakker te maken.

 8. Marloes Welman Marloes Welman

  9

  Ik heb nooit een babyfoon gehad met beeld, het lijkt me erg fijn om je kindje te zien als het nodig is,=. Dat je steeds naar boven hoeft te lopen vooral met mijn bekkenproblemen. Ook is het erg fijn om een storingsvrije babyfoon te hebben. Het geluid moet goed zijn en dat een babyfoon snel aanslaat niet dat je baby al overstuur is voordat je het in de gaten hebt. Er moet een goed bereik zijn.

 9. ina_jongsma ina_jongsma

  10

  Goed bereik en niet reageren op babyfoons in de buurt :) deze is echt BEELDschoon!!!

 10. mama_inguh mama_inguh

  11

  Wat voor mij belangrijk is is dat hij een goed camera heeft, een goed bereik, makkelijk bedienbaar, een oplaadstation heeft zodat hij ook draadloos gebruikt kan worden en een terug spreek functie is ook wel fijn! Die van Tomy ziet er super goed uit en lijkt me een super fijn ding die ik graag zou willen winnen voor mijn jongste dochtertje van 6 maanden

 11. judokid judokid

  12

  Goed en groot bereik (dus ook achter in de tuin), helder, sterk. Terug spreek functie Lichtje met liedjes lange batterijduur (niet in een zucht leeg eenmaal van adapter) 1 kanaal zodat niet anderen met ook een babyfoon je kunnen horen. En tja camera is geen must, maar god wat zou ik dat geweldig vinden. Nu ben ik bij ieder kuchje naar boven aan het rennen of alles wel ok is. Tja goed voor de zwangerschapskilo's maar niet voor mn gemoedsrust!

 12. milobiyu milobiyu

  13

  een goed beeld zodat Ik zie wat ze uit spoken aangezien ze samen op een kamer slapen en goed geluid en t zou fijn zijn als je terug kan praten maar dat is geen pre .en het zou fijn zijn als je geen andere mensen erdoorheen hoort of dat hun jou niet horen zoals n walkie talkie want dat is heel irritant.

 13. jnijland jnijland

  14

  Een babyfoon moet voor mij vooral niet storen, goed bereik hebben, en meerdere kanalen zodat je niet alle buurkinderen er ook op hoort. Mijn jongste is inmiddels 1, maar ik zou dolgraag deze babyfoon winnen omdat ik hem zo kan zien. Ik kan 's avonds niet eens even bij hem gaan kijken, omdat hij van elk geluidje wakker wordt. En daarna echt niet meer in slaap wil vallen...Ik stoor hem dus liever niet, gelukkig hoor ik hem meestal wel snurken door de deur heen, maar heel prettig vind ik het niet. Het liefst zie ik met eigen ogen dat hij lekker ligt te slapen!

 14. SelinaVermeer SelinaVermeer

  15

  Een babyfoon moet er voor zorgen dat ik ten alle tijden mijn kleine man kan horen zodat ik naar hem toe kan als er iets aan de hand is. En met een camera is het wel makkelijk nu hij wat ouder wordt om te zien wat hij allemaal in bed uitspookt :)

 15. noadannysenn noadannysenn

  16

  Het belangrijkste voor mij is dat ik mijn kind met een gerust hart lekker kan laten slapen. Dat ik mij geen zorgen hoef te maken of de babyfoon wel aanslaat of dat hij wel verbinding heeft. Wat hiervoor nodig is is een goede kwaliteit babyfoon met camera en goed bereik zodat ik mijn kindje goed kan horen. Hopelijk wint deze babyfoon mijn vertrouwen!!! Mijn zoontje slaapt slecht dus zou me heel fijn lijken dat ik hem op deze manier toch kan blijven zien.. Natuurlijk meteen geliked op facebook want wil graag op de hoogte blijven van de producten van tomy!!

 16. jorienvdhoek jorienvdhoek

  17

  Hallo, De belangrijkste dingen van een babyfoon is dat je je kind goed in de gaten van houden, het liefste zonder ruis en het zou al helemaal prachtig zijn als je er ook nog beeld bij hebt! Nu wij net verhuisd zijn en mijn zoontje van 1 sindsdien erg slecht slaapt zou het fijn zijn om deze babyfoon te winnen om hem iets beter in de gaten te houden. Wat mij nu nog rest is duimen dat we hem winnen!

 17. poesemien poesemien

  18

  een goed bereik en geen ruis. Onze huidige is dus geen goede: problemen met bereik! Een degelijk toestelletje is dus meer dan welkom.

 18. Dianake Dianake

  19

  Ons zoontje is zo'n brave baby die bijna nooit huilt, dus ik moet een babyfoon met camera aanschaffen zodat ik kan zien wanneer hij wakker is geworden hé.... ;)

 19. shetlover shetlover

  20

  Het belangrijkste waar een babyfoon hier aan moet voldoen is dat het bereik ver genoeg moet zijn, zodat ik in mijn weiland (200 meter van het huis vandaan) onze (bijna) 2 kleine boefjes in de gaten kan houden. Zo kan mamma lekker met de paarden aan de hobby en kunnen de kleintjes veilig slapen en zijn ze toch onder 'toezicht' van mamma.

 20. Mamamanuela Mamamanuela

  21

  ohh dat zou geweldig zijn! wij hebben een (dure)luvion en zooo NIET tevreden en hij doet het ook heeel vaak niet! helaas de middelen niet om een andere te kopen en ik snak naar een babyfoon met camera die het wel goed en goed blijft doen! ons zoontje is een keer toen hij klein was n paar keer gestopt met ademen.....vanaf die tijd kan ik niet meer zonder camera babyfoon en op luvion kan ik dus niet vertrouwen..... het belangrijkste vind ik dus dat een babyfoon goed werkt zoals het hoort en alles wat hij zegt te kunnen doen,DOET!!!!!' zodat ik gerust kan zijn op de tijden dat mijn mannetje in zijn bedje ligt te slapen!

 21. Pris Pris

  22

  Ik zou het wel eens leuk vinden om iets te winnen en vooral omdat de 2 kids binnenkort bij elkaar gaan slapen dan kan ik zien wat me dochter doet vind het wel erg spannend

 22. mika mika

  23

  Mijn dochter van 4 wilt graag samen met haar zusje in kamer slapen. Daarom heb ik een babyfoon nodig om die twee kleine meisjes in de gaten te kunnen houden.

 23. nahsuusje nahsuusje

  24

  Onze ideale babyfoon zou moeten voldoen aan het registreren van elk geluid op de kamer, zodat wij kunnen bekijken op de monitor waar we wel of niet op reageren. Onze huidige babyfoon reageert pas als ze al even geluid aan het maken is dus als ze al halverwege dr huil is..tja ook niet echt handig als je kind in paniek wakker wordt en je niet op tijd kan troosten. Jullie babyfoon zou ideaal zijn, helemaal als de buuf keertje zou oppassen dan kan ze dat vanuit dr huisje en wl ons meisje in zicht hebben :)

 24. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  25

  Een goed bereik aangezien we een drive-in woning hebben en als ik in de keuken ben is dat al 2 etages lager. Verder zou het fijn zijn om hem te kunnen zien nu nr 2 op komst is en de eerste dus van kamer verhuizen moet. Onze huidige heeft helaas geen beeld

 25. kliekvliek kliekvliek

  26

  een babyfoon voldoet aan mijn eisen als ie goed bereik heeft

 26. sepia sepia

  27

  Er zijn hier al zoveel goede antwoorden gegeven; ik heb daar eigenlijk niets aan toe te voegen. Nou vooruit: goed bereik vind ik wel eerste prioriteit.

 27. Moedervan3 Moedervan3

  28

  Mijn belangrijkste punten als ik kijk naar wat een babyfoon zou moeten kunnen: *Videobeeld *Geluid kwaliteit *Terugspreek functie, dit mis ik nu met mijn normale babyfoon *Muziekjes *Inzoomen en draaien op afstand vindt ik erg handig *De ontvanger waarop het beeld te zien is moet draagbaar zijn. Niet te klein en niet te groot. Een formaat zoals een mobieltje vind ik handig. *Net zoals bij ons waar meerdere kinderen in diverse kamers slapen is de functie waarmee je een extra camera/camera's kan aansluiten erg handig. *Bereik vind ik minder belangrijk, zolang hij IN en direct OM het huis goed functioneert *De camera moet een lange snoer hebben (en..tadaaa wat ik ECHT graag zou willen is een set die ZONDER snoeren werkt, denk aan bleutooth en wifi netwerk.

 28. timmem timmem

  29

  voor mijn kersverse kleindochter erg handig als je voor het eerst vader en moeder gaat worden zou het mijn zoon en schoondochter gunnen om ten alle tijde hun kindje te zien kunnen

 29. Arbey Arbey

  30

  Het belangrijkste vind ik dat de babyfoon ten alle tijden goed signaal heeft, daar valt of staat alles mee vind ik! Ik wil er van op aan kunnen dat ik mijn kindje goed kan horen. In deze tijd is een babyfoon met camera wel een must haha. Dus dat zou mooi meegenomen zijn. Super mooie babyfoon!

 30. sandra sandra

  31

  Een babyfoon moet betrouwbaar zijn en storingsvrij. Wat bij ons ook heel belangrijk is dat het signaal sterk is. Wij hadden namelijk een babyfoon van Avent en die stond de hele nacht te piepen omdat hij het signaal weer kwijt was......lagen we niet wakker van de baby maar van de babyfoon. Niet echt iets waar je op licht te wachten als je al 6wkn niet hebt kunnen doorslapen door kraampjes.. TOCH mama's? MEt 2meiden op een kamer is een beeld scherm ook wel super handig dan weet je altijd wie van de 2 stout is en dus gemopper moet horen ;-)

 31. PiktureFrame PiktureFrame

  32

  Een ideale babyfoon stoort niet met andere babyfoons uit de buurt, geeft een helder beeld (ook of eigenlijk vooral bij weinig licht in een verduisterde kamer) en pikt de geluiden goed op en heeft een goed en ruim bereik. Zodat je toch lekker 's avonds nog even met een babyfoon buiten kunt zitten zonder elke 5 minuten te moeten opspringen omdat het bereik niet goed genoeg is. Een beeld babyfoon zou ideaal zijn voor ons vanwege krakende vloeren en trap. Als er nu iets is sluipen we naar haar kamertje, maar soms wordt ze toch wakker door de vloer en zit ze alweer gezellig rechtop in bed!

 32. mamasonjaa mamasonjaa

  33

  Met een babyfoon wil ik mijn baby kunnen zien en horen. "Want als je slaapt en ik heel even niet bij jou kan zijn, zo klein zo volmaakt en fijn. Dan kijk ik naar de babyfoon en zie hoe je slaapt. Dat maakt me rustig dat ik fijn. Hier is mama die over je waakt. "

 33. mvandalen mvandalen

  34

  Wat ik belangrijk vind aan een babyfoon is; -meter waarop te zien is hoe heftig een kindje huilt. Als de kleine een keer niet goed in slaap komt en wat blijft huilen, zetten we het geluid soms zachter of even uit. Dan is het erg fijn om te zien wat er gebeurt, want we willen ons kindje niet overstuur hebben. -er de temperatuur van het kamertje op te zien is. Zodat we hem en zijn kamertje een fijne temperatuur kunnen geven, en hij het lekkerste kan slapen -een babyfoon een langere afstand tot het kindje kan hebben. Zodat er in huis of in de tuin goed bereik is zonder storingen -Privacy. geen buren of ongenode gasten die mee kunnen luisteren. -Batterij functie zodat we m niet altijd aan de oplader hoeven te plaatsen. -Goed oplaadbare batterijen het is erg vervelend als het apparaat steeds aan de oplader moet liggen. -Het liefst een met een schermpje We hebben een kleine buikslaper. Best spannend is dat. Nu doen we het zonder scherm maar met is echt fijner. -Geluid moet hard genoeg kunnen. Mijn man is doof aan een kant. Als hij op dat oor slaapt hoort hij anders niks. Oeps welk een flink lijstje. Maar niks belangrijker als een goed zicht/oor voor de kleine.

 34. denise_keller_1 denise_keller_1

  35

  Een goede babyfoon moet voor mij voldoen -goede bereikbaarheid in en om huis ( stel dat je even buiten zit) geen storingen van radio of internet hebben. -een goede batterij die lang mee gaat en niet heel de dag op de oplader moet staan. - het allerbelangrijkste is dat het een goed geluid heeft zodat ik mijn baby goed zou kunnen horen. zien is voor mij geen moet maar wel leuk als de optie er is.

 35. 2wendy2 2wendy2

  36

  Het allerbelangrijkste vind ik dat er geen storende factor van buitenaf op zit, want dat vind ik erg irritant. Dan slaat de babyfoon elke keer aan als er iemand anders praat/huilt enz.

 36. Cora Cora

  37

  Eigenlijk het geen waar hij voor bedoelt is, altijd bereik hebben, altijd je kindje kunnen horen (huilen/kletsen/lachen). Handig is ook de "gevoeligheidsfunctie" waarbij je zelf kunt instellen of je elk geluidje wilt horen of alleen als je kindje echt huilt (bv als je net even in een belangrijk gesprek zit oid kun je hem iets minder gevoelig zetten. Daarnaast zou het natuurlijk super zijn als je je kindje ook kunt zien zoals bij de Tomy. Denk dat ik de hele avond naar het schermpje zit te turen haha.

 37. hester Ruijter hester Ruijter

  38

  Allereerst is het bereik mega belangrijk. Woon nl een beetje achteraf en als ik de hond moet uitlaten is het toch fijn dat ik genoeg bereik heb om mijn kleintje in de gaten te houden. Het feit dat er een camera bij zit bespaard mij een hoop zorgen want dan zie je tenminste als er iets niet in orde is. Nu moet je gokken of het aanstellerij is of dat er echt iets is. Dit is soms niet te onderscheiden van elkaar. Die fase is nl erg leuk zeker als je er 1 x door hebt laten vangen. En gezien nr2 op komst is en vast veel zal leren van zijn broertje is het fijn om nog beter voorbereid te zijn. Dus, i like tomy!

 38. Aartie01 Aartie01

  39

  Ik zou graag zo een digitale video mi=onitor willen willen, het is heel handis om je kind die slaapt in de gaten te houden !!!

 39. martha68 martha68

  40

  een goede baby foon moet voldoen dat als je weg bent je baby kan horen op een afstand hij moet niet te veel storingen geven

 40. Miesjaa86 Miesjaa86

  41

  Ik heb gemerkt hoe vervelend het is als je een dure camerababyfoon hebt gekocht en blijkt dat ie veel functies mist! Wat ik belangrijk vind: - storingsvrije verbinding - helder beeld en geluid - terugspreekfunctie - makkelijk menu - handzaam apparaatje - eventueel temperatuuraanduiding

 41. melissa1984 melissa1984

  42

  Wat ik belangrijk vindt aan een babyfoon is geen storingen meer. Helaas hier nu regelmatig mee te maken. Ook belangrijk: een goed en ver bereik. Helder beeld en geluid. Mogelijkheid voor afspelen liedjes op afstand. Mogelijkheid terugspraakfunctie. Meerdere camera's op aan te sluiten.

 42. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  43

  WAT EEN SUPERACTIE WEER!!! Wij doen altijd mee en het zou super zijn om een keer te winnen en het zou HELEMAAL TE GEK ZIJN OM DEZE SUPER MOOIE EN HANDIGE BABYFOON TE WINNEN!! Ik vind het belangrijk dat een babyfoon een goed signaal heeft dus dat je geen andere kinderen hoort maar jou baby wel ALTIJD! ook vind ik het belangrijk dat je goed beeld hebt en geluid ook een terugspreekfunctie is erg handig. Het is ook leuk als je muziekjes kunt afspelen, maar het allerbelangrijkst vind ik dat je gerust kunt slapen wetende dat de babyfoon het ALTIJD doet!!! WE DUIMEN!!!

 43. ppebesma ppebesma

  44

  er moet voor mij n goed bereik zodat je der goed hoort en ziet zodat ik af en toe toch kan kijken of mijn prinsesje goed slaapt en veilig in der bedje ligt. zonder storingen of zonderdat je andere kinderen uit de buurt hoort.

 44. Josje Josje

  45

  voor mij is het belangrijk dat er goed helder geluid en beeld is, makkelijk in gebruik en natuurlijk duidelijke signalen af geeft als er iets met je kindje is zodat je de veiligheid van je kindje kunt waarborgen.

 45. Liendebruycker142 Liendebruycker142

  46

  Bij mij zou hij voldoen zijn als hij je baby toont als je bezig bent aan het koken of met je huishouden bezig bent, zodat je baby toch dicht bij jou kan zijn en als je baby wakker is dat je ook direct ziet of hij weent of als er iets mis is dat stelt een mens al eens gerust... Ik zou er super blij mee zijn...

 46. nessen nessen

  47

  Goed (ver) bereik zonder bijgeluiden. Duidelijk hoorbaar zijn als de baby huilt of licht gaan trillen.

 47. annielenaangela annielenaangela

  48

  De babyfoon moet *goed reageren op geluid en beweging, *ver bereik hebben, *niet teveel storen *en een leuk design hebben.. Ik doe graag mee aangezien ik 2 prachtzonen heb 1 van 8 weken en de ander is 16 maanden Groetjes uit Katwijk van Angela Dami en Levi ♥

 48. St. St.

  49

  Geen storing en ruim bereik

 49. Marjolein Grootenboer Marjolein Grootenboer

  50

  Wat een leuke winactie!! Het zou voor ons erg leuk zijn, in november verwachten we onze kleine man. En met deze babyfoon kunnen we altijd hem in de gaten houden!! Ik vind dat een babyfoon moet voldoen aan goed bereik en dat het goed te horen is en storingvrij.

 50. Lvandertor Lvandertor

  51

  Wat een prachtige babyfoon is dit zeg. Ons tweedehandsje laadt intussen niet meer op en is nodig aan vervanging toe. Hoe leuk zou dit zijn. Het allerbelangrijkste is dat hij storingsvrij is, ver bereik heeft en een alarmsignaal geeft wanneer het bereik wegvalt. Kortom dat je erop kan vertrouwen en m'n kleintje weet dat hij op mij kan vertrouwen en ik er gelijk aankon wanneer er iet is!

 51. djishairo djishairo

  52

  Ik vind dat een babyfoon moet voldoen aan de volgende eisen: Rustig kunnen zitten en je kindje goed kan horen niet andere baby's erdoor heen horen

 52. thom79 thom79

  53

  Weer een super Actie van Mamaplaats, we zijn toe aan een nieuwe babyfoon omdat de oude het steeds af laat weten en uitvalt, hierbij mijn antwoord op de vraag: “Waar moet een babyfoon voor jou aan voldoen?" - Goed bereik en storingsvrije frequentie - helder beeld en geluid (met infraroodverlichting voor 's nachts) - Temperatuur sensor - terugspreekfunctie evt een ademhalingssensor - diverse slaapliedjes en nachtlampje - Goede oplaadbare accu met lange gebruiksduur En natuurlijk een handzaam en mooi design, zo te zien voldoet de TFV600 Digitale Video Monitor aan bijna al deze opties ;) Nu maar afwachten en duimen voor deze leuke prijs!

 53. Mamasilla Mamasilla

  54

  Een babyfoon moet voor mij voldoen aan een goed signaal zodat je je kindje kunt horen. Hij moet niet storen. Verder moeten er verschillende functie's opzitten zoals slaapliedjes, een lampje en een temperatuurs functie zodat je kunt zien hoe warm het op de babykamer is. Deze dingen moeten voor mij voldoen aan een goeie babyfoon.

 54. Clautje78 Clautje78

  55

  Ik ben tevreden over een babyfoon als hij storingsvrij is en een goed bereik heeft. Tuurlijk zijn er nog andere zaken die het gebruik van een babyfoon makkelijk maken, zoals liedjes, nachtverlichting en een terugspreekfunctie. Het is ook nog mooi meegenomen als de babyfoon de kamertemperatuur meet en een laadstation heeft. Een camera erop is natuurlijk ook hartstikke leuk.....denk dat ik dan niet meer naar de tv kijk, , maar alleen nog maar naar het scherm van de babyfoon ;-)

 55. dien85 dien85

  56

  Het is met 1 woord geweldig een babyfoon met camera wij hebben er ook 1 en ik zou deze graaaaaaag willen winnen voor mijn zusje...!!! Een babyfoon moet voldoen aan storingsvrij, lichtje er op met een kamertemperatuur. en voor de rest vind ik het nog belangrijk dat er niet mensen mee kunnen luisteren. Je bent er zo stuk rustiger door met een camera je rent niet snel naar boven als je iets hoort je kijkt op je scherm en je ziet wat hij of zij doen ik wilde er eerst niet aan maar mijn partner wel en ik ben blij dat hij het wilde want zou NOOIT meer iets anders willen en ik zou deze graag willen winnen voor me zusje en zwager ik gun hun ook die rust en onzekerheid die er bij je weg gehaald word...!!! Voor hun zou ik deze graag willen winnen...!!!

 56. karenvdlee karenvdlee

  57

  top! kan ik eingelijk rustig mijn zoontje laten slapen zonder dat ik elke keer naar zijn kamertje ga om te kijken of dat ik hem naast me laat slapen zou het heel graag ewinnen

 57. Diaantje Diaantje

  58

  Een babyfoon moet wat mij betreft voldoen aan de volgende eisen: * goed bereik * storingsvrij * weergave temperatuur * degelijk, stevig materiaal. Het ook wil ook wat dus een mooi design is een pro... Je kindje ook nog kunnen zien is een erg leuke bonus. Zou deze babyfoon erg graag winnen! Kijk liever naar de kleine die in november geboren wordt dan naar de flutprogramma's op TV ;-)

 58. Wturtle Wturtle

  59

  Wow wat een te gekke actie. Ik zou deze babyfoon super graag willen winnen. Waarom? Omdat ik dan onze dochter van 1,5 beter in de gaten kan houden en het voor mezelf rustiger zou kunnen zijn. Onze dochter heeft vaak hele hoge koorts en koortstuipen waardoor wij ons als ouders best heel ongerust maken. Zodra we iets horen ga je toch even kijken, en met deze babyfoon is dat natuurlijk een stuk gemakkelijker. Wij gaan heel hard duimen dat wij de gelukkige mogen zijn om deze babyfoon te mogen winnen. Liefs Wendy

 59. Wturtle Wturtle

  60

  oh nog even antwoord op de vraag. Waar moet een babyfoon aan voldoen. Hij moet geluid geven als ons kind jammert. Dus wanneer ons kind huild moet ik het kunnen horen via de babyfoon. Eigenlijk heel simpel dus ;-)

 60. mvv mvv

  61

  Er is zoveel te noemen wat wel heel erg fijn zou zijn aan een goede babyfoon, maar het belangrijkste voor mij tot op dit moment (gebaseerd op eigen ervaring): - Goede bereikbaarheid, geen storingen ook op de lijn met andere babyfoons. Als ik bij elk huiltje van elk buurkindje in de straat moet opspringen, dan heb ik er een dagtaak aan! - Muziek mogelijkheid op de babyfoon. Dit hebben we momenteel al helemaal in het bed-ritueel met onze dochter verwerkt en willen we niet meer missen. - Temperatuur meting om te kunnen controleren of we iets meer koude lucht of warme lucht in haar kamertje moeten zien te krijgen. Nou is eigenlijk het allereerste ook het allerbelangrijkste, de basis van een babyfoon is toch het kunnen horen als je kindje huilt en om wat voor huiltje het gaat. Al het overige qua functionaliteit kun je nog wel los kopen (bijvoorbeeld thermometer, muziekdoosje, camera), maar het is zoveel handiger als het geïntegreerd in de babyfoon zou zitten! Een video monitor zou daarbij ook nog handig zijn om ons stiekeme gekoekeloer in haar kamertje 's avonds laat te vervangen. Dat scheelt weer het risico dat ze wakker wordt van al dat licht wat we gebruiken om te kijken hoe ze er bij ligt en of alles wel goed gaat!

 61. Svenya Svenya

  62

  Een babyphone moet geluidshelder zijn zodat je je baby goed kan horen,zonder storingen.moet ook betrouwbaar zijn,zodat je in alle gemoedsrust even afstand kan nemen van het belangrijkste in je leven. Ook volgende functie's zijn belangrijk zoals de temperatuur,je kleintje mag niet te koud,of te warm liggen. Verlichting zodat je nit het grote licht moet aanzetten en toch je kleintje kan bewonderen.een video functie is natuurlijk ook heel gemakkelijk,zeker als er een nachtfunctie op zit.

 62. Sofje79 Sofje79

  63

  Ik denk dat mijn onrust als de kleine in bedje ligt te huilen een stuk afneemt als ik haar niet alleen hoor maar ook kan zien. Daarom wil ik deze graag winnen.

 63. hillie hillie

  64

  Ik zak deze graag willen winnen, ik vind het belangrijk dat ik me dochter kan zien horen, veiligheid gaat oor alles. Het beeld moet helder zijn en het geluid ook. Me dochter begint spontaan soms te huilen helemaal historisch is ze en met de camera kunnen we haar in de gaten houden

 64. NPHamstra NPHamstra

  65

  Een babyfoon moet bij mij aan meerdere dingen voldoen: - goede accu, zodat de ontvanger een paar uur zonder stroom kan! - goed bereik, want we hebben een lange tuin! - temperatuur aanduiding, want in de zomer kan een babykamertje toch onverwacht snel opwarmen! - ja, een camera! Ik ben door een val in de zwangerschap nog niet zo mobiel en dan zou het fijn zijn dat ik op een camera kan kijken naar mijn zoontje en daardoor kan inschatten of ik er ook daadwerkelijk heen moet! Kortom op een babyfoon moet kunnen vertrouwen, want daardoor blijf je in contact met je kostbaarste bezit!

 65. Milou1989 Milou1989

  66

  Een babyfoon moet je een vertrouwd gevoel geven. Het is natuurlijk fijn om je kindje te kunnen horen. Naar mate je kindje ouder word herken je de geluidjes en weet je wanneer je er naar toe moet. Maar als ze nog zo klein zijn is het ook fijn als je die kleine uk kan zien. Ik vind het belangrijk dat je altijd bereik hebt en dat je rustig in de tuin kan zitten, zonder storing. Daarnaast is het ook prettig als de accu een tijdje mee kan, zodat hij ook een aantal uur zonder lader kan!

 66. musta_magia musta_magia

  67

  Waar een babyfoon aan moet voldoen? Ten eerste moet de babyfoon makkelijk in gebruik zijn, anders heb je er nog niets aan. Ten tweede moet het beeld en het geluid goed zijn: helder en vrij van storingen. Ten derde en vierde goede accu die lang mee gaat en ver bereik. Ik zou graag lange zomeravonden in de achtertuin zitten met een goedwerkende babyfoon. :)

 67. Deborah Walda Deborah Walda

  68

  Een babyfoon moet voldoen aan een goed beeldscherm zodat je duidelijk kunt zien wat er gaande is. Daarnaast is het erg fijn als je kunt communiceren via de babyfoon. Een groot bereik is erg makkelijk, helemaal als je even achter in de tuin of je huisvuil buiten moet zetten. Een nachtlampje en temperatuursaanduiding vind ik erg belangrijk, aangezien de temperatuur bij ons in huis vaak heel erg verschilt.

 68. Jacques Jacques

  69

  ..als ik de hele dag druk ben geweest met het oppassen op de bij mij gestalde kleinkinderen.... dan wil ik later op de avond - vanuit de luie stoel - kunnen vertrouwen op de techniek van deze monitor.. Ben benieuwd

 69. danielp danielp

  70

  - Een duidelijk beeldscherm - Terugspreekfunctie - Een groot bereik is erg makkelijk en erg belangrijk - Een nachtlampje - De temperatuuraanduiding - Storingsvrij - Een goed werkende accu, die lang meegaat

 70. happytammie happytammie

  71

  Voor mij moet een babyfoon meteen aanspringen als mijn kleintje ook maar te hard uitademt! Die wij nu hebben reageert niet zo scherp, ook is het fijn als je je kleintje kan zien dat geeft een hoop rust! Dit zijn voor mij de 2 belangrijkste dingen.

 71. Lois Lois

  72

  Mijn ideale babyfoon heeft: Een ruim (250 m) bereik • Zoekt steeds naar de juiste frequentie om ruis te voorkomen • Terugspreek functie • Dimbaar nachtlicht op de baby • Slaapliedjes op de baby unit die je apart kunt regelen met de ouder unit • Batterij indicatie op de ouderunit • VOX functie • Nachtkijker • Kristal heldere digital sound Die Tomy voldoet helemaal.

 72. marjolein83 marjolein83

  73

  Een babyfoon moet voor mij voldoen aan de volgende eisen: -Goed bereik -Nachtlampje -Slaapliedjes -Helder en duidelijk geluid Nu heb ik er een zonder scherm, maar dit vind ik zo onhandig. Mijn dreumes wil uit zijn bed klimmen en met deze Tomy zou ik hem mooi in de gaten kunnen houden. Perfect!

 73. Babybakker Babybakker

  74

  Na vorig jaar een kindje verloren te zijn ben ik nu opnieuw in blijde verwachting. Het is zo spannend allemaal dat ik soms erg onzeker kan zijn. Het lijkt mij voor ons kindje en ons fijn om haar straks lekker in haar bedje te kunnen zien liggen zonder haar iedere keer te storen. Het zou mij de rust geven om ook aan het begin van het mama zijn te kunnen genieten. Daar ben ik namelijk echt aan toe! :)

 74. Babybakker Babybakker

  75

  Hij moet daarom voldoen aan het volgende: -Mij duidelijkheid geven over hoe mijn kindje ligt. -Dat ik straks even naar de buurtjes kan gaan en evengoed het gevoel kan hebben dichtbij haar te zijn. -En dat ik kan genieten van een kindje dat heerlijk ligt te slapen.

 75. Alena Alena

  76

  een goed bereik . Onze huidige is dus geen goede: problemen met bereik! Een degelijk toestelletj dat maakt je blij

 76. svermaut svermaut

  77

  Deze moet eenvoudig in gebruik zijn, gemakkelijk transporteerbaar - voldoende autonome batterij hebben en het bereik/ontvangstsignaal moet sterk genoeg zijn om je als ouder/oppasser voldoende bewegingsvrijheid en comfort te geven. Graag ook een indicatie over de 'kinderkameromstandigheden' (temp, luchtvochtigheid,...) + uur op het schermpje bij de (hoofd) ontvanger. Ideaal zou't bv zijn om verschillende 'posten' in verschillende ruimtes te kunnen zetten. Alarm mag niet te hard/afschrikwekkend zijn. Mogelijks is ook een noodnummer integreerbaar of noteerbaar (bv alarmcentrale, dokter, kinderarts,...). Zo weet de oppas meteen wie te verwittigen in nood. En, als mogelijk (maar zolang de bediening maar intuïtief en eenvoudig blijft) mogen andere functies als bv lampje, slaapmelodietje,...

 77. May May

  78

  In eerste instantie zou je natuurlijk zeggen dat het fijn is als je hoort wat er verderop gebeurt. Maar wat er dan bij zou helpen is als je niet toevallig het kindje van de buren zou horen waardoor je steeds voor niets naar boven toe rent. Wat hier aan bij kan dragen is beeld, dit zou voor mij ook handig zijn aangezien ik in verwachting ben van een tweeling en zo kan zien welke van de twee ik nou echt hoor. Mocht ik het niet goed gehoord hebben door bijvoorbeeld een gesprek of de tv dan is het makkelijk als er als extra een geluidsgeactiveerd lichtpaneel in zit die door middel van lichtjes aangeeft hoe hard het geluid is. Een babyfoon zou ik over het algemeen voor overdag gebruiken, het is dus ook meegenomen als hij niet altijd op het elektriciteitsnet hoeft waardoor je hem mee kan verplaatsen waardoor het afstandsbereik ook meespeelt. Als deze punten in een babyfoon zouden zitten is hij voor mij denk ik straks niet meer weg te denken.

 78. 16021977 16021977

  79

  Een babyfoon moet voldoen aan mijn volgende wensen. Geruisloos, Storingsvrij. Op goede afstand nog waarneembaar zijn ook buitenshuis. Met de camera kun je mooi bekijken of het wel jou kindje is dat huilt. Niet dat van een paar huizen verder bijvoorbeeld. Want storingen komen nog regelmatig voor. Ook al staat de techniek voor vernieuwingen.

 79. girl198526 girl198526

  80

  ik wil in ieder geval graag een babyfoon die storingsvrij is en vind het ook belangrijk om mijn kindje te zien geeft net iets meer vertrouwen temperatuursomstandigheden vind ik ook wel belangrijk en muziek is ook wel fijn

 80. maikecoppens maikecoppens

  81

  een baby foon moet voldoen aan: ouders ondersteunen in hun kind en veilige rustige plek te geven. En ik denk dat een ouder die een goede babyfoon heeft rustiger is

 81. Renskuhh Renskuhh

  82

  Waar voor mij een babyfoon aan 'moet' voldoen is het volgende; - De batterijduur moet lang zijn, zodat deze zonder problemen snachts mee naar boven genomen kan worden - Storingsvrij (onze huidige stoort echt enorm, maar is ook al een oudje) - De sensiviteit moet ook aan te passen zijn. Ik wil snachts niet van elk zuchtje wakker worden, terwijl andere dit misschien juist wél fijn vinden - Muziek aanwezig; heb dit bij mijn zoontje ervaren, dit werkt echt kalmerend en mijn zoontje valt na 5 minuten weer in slaap als ik het muziekje afspeelde Nu met 2 kleine spruitjes in huis (vorige week bevallen) zou dit echt ideaal zijn voor onze kleine meid. Ik mis op ons oudje echt dat ik kan zien wat hij/zij doet, is af en toe toch wel erg handig lijkt me. Enige nadeel aan een babyfoon met beeld is dat ik waarschijnlijk de hele middag en avond lig te staren naar het schermpje, want o o, niks is mooier dan slapende tevreden kindjes!

 82. sheann sheann

  83

  Een babyfoon moet goed bereik hebben, en vooral niet storen.

 83. bacokim bacokim

  84

  voor mij is het belangrijk dat hij ver bereik heeft zodat ik thuis gerust kan werken ook als is het helemaal achter in het bedrijf en ik niet de hele tijd contact moet gaan zoeken ! En een terug spreek functie is ook erg handig !

 84. Kimdejong Kimdejong

  85

  Waar moet een babyfoon aan doen? Voor mij het belangrijkste hij moet niet storen. Wij hebben voor onze dochter een babyfoon gehad en die stoorde om de haverklap. Tevens moest dat ding continu aan de oplader anders was de batterij/accu binnen tien minuten leeg. Wij zijn dus niet van plan deze babyfoon voor onze tweede te gaan gebruiken en zijn nog op zoek naar een nieuwe, dus deze winactie komt super van pas bij ons.

 85. Jollymensah Jollymensah

  86

  -Goed bereik -Storingvrij -Helder en duidelijk geluid -nachtkijker -lang werkende accu

 86. Nietje Nietje

  87

  Goed en ver bereik, helder beeld en geluid, geen overlappende signalen met die van de buren ;) en er allerliefst een functie waarmee gemurmel of zacht gezang kan worden 'uit' gezet (dat de monitor daar niet op aanslaat). Onze dochter murmelt en praat in haar slaap. En hoe lief dat ook klinkt, de hele avond een open lijn naar boven is niet nodig.

 87. jo76 jo76

  88

  goed en storingsvrij bereik, duidelijk beeld en het gevoel dat je je kleintje goed in de gaten kan houden, waardoor je als ouder zijnde een beetje "rustig gevoel"krijgt

 88. Svenya Svenya

  89

  Het belangrijkste punt van een babyfoon is dat je duidelijk hoort als je kind je nodig heeft.Dat er geen storingen aanwezig zijn of dat je een ander hoort via je toestel.heb een vriendin en die hoorde haar buurvrouw door haar babyfoon omdat die blijkbaar hetzelfde toestel had.Het bereik moet ook vrij ver kunnen reiken omdat je dan op verschillende plaatsen in je woning zeker kan zijn dan het goed gaat met je baby.KORTOM HET TOESTEL MOET BETROUWBAAR ZIJN!!!

 89. joyce4e joyce4e

  90

  Waar moet een babyfoon aan voldoen? Goede vraag om even over na te denken. Nu een vriendin van ons zwanger is, en niet alles is gegaan en gaat zoals ze hopen zou het fijn zijn als deze babyfoon: -niet stoort - je geen andere signalen erop binnen krijgt - goed en duidelijk bereik, zodat ze ook rustig in de tuin kunnen zijn als de kleine eenmaal geboren is - de sensitiviteit in te stellen is (nog geen idee wat voor kindje het gaat worden, maar je hoeft niet bij iedere zucht naast je bed te staan :-) - helder en duidelijk beeld, we hopen dat het kindje gezond is maar daar dssr dasr zijn de artsen nog niet o

  • joyce4e joyce4e

   91

   Nou mijn mobiel werkt weer eens niet mee. Dan maar even op de PC proberen Reactie joyce4e : 11 september 2013 at 19:55 Waar moet een babyfoon aan voldoen? Goede vraag om even over na te denken. Nu een vriendin van ons zwanger is, en niet alles gegaan is en gaat zoals ze (en wij allenmaal) hopen zou het fijn zijn als deze babyfoon: -niet stoort - je geen andere signalen erop binnen krijgt - goed en duidelijk bereik, zodat ze ook rustig in de tuin kunnen zijn als de kleine eenmaal geboren is - de sensitiviteit in te stellen is (nog geen idee wat voor kindje het gaat worden, maar je hoeft niet bij iedere zucht naast je bed te staan ;-) - helder en duidelijk beeld, ze hopen dat het kindje gezond is maar dat is nog niet zeker - een muziekje wat je eventueel ook vanaf de ouderunit aan en uit kan zetten, - evenals een lichtje wat je vanaf de ouderunit kan bedienen - Temperatuur meter indicatie op het scherm - terugspreek functie, zodat het kindje ook te calmeren is vanaf beneden. Zoals aangegeven is dit niet voor mijzelf maar zouden we het geweldig vinden als we dit voor onze vrienden kunnen winnen. Ze zouden deze steun in de rug goed kunnen gebruiken (en het ontbreekt ons aan de financiele middelen om zoiets zomaar als cadeau te geven) Dus lieve mensen van Mamaplaats, laat ons alsjeblieft de gelukkigen zijn, en de babyfoon komt dan zeker op een hele goede plek terecht.

 90. Dorien1985 Dorien1985

  92

  Een babyfoon moet voldoen aan de volgende punten wat mij betreft: - Geen storingen - Geen 'bijgeluiden' (van de buurvrouw bijvoorbeeld...) - Slaapmelodietje - Klein lampje Een veilig gevoel moet het geven aan de gebruikers van de babyfoon, ouders, verzorgers, opa's, oma's. Zo'n luxe als deze zou ik graag hebben! Wat een fijn idee!

 91. IngridM88 IngridM88

  93

  Hij moet gewoon beter zijn dan wat ik nu heb! Haha, die ik nu heb kan niet zonder zijn oplader en kan ik dus niet draadloos mee naar buiten nemen

 92. sandyh sandyh

  94

  Een babyfoon moet gewoon betrouwbaar zijn. De optische weergave, het beeld, het bereik, de hoeveelheid beschikbare kanalen en de mogelijkheid tot ruisvrij functioneren zijn belangrijke aspecten.

 93. Magaly Magaly

  95

  Dat zou super zijn om zo een babyfoon te winnen. wij zijn in verwachting van ons eerste spruitje en wij zijn nog wat onwennige en nerveuze ouders.. bij het minste geluidje kunnen zien vanop afstand wat er aan de hand is, zou superhandig zijn.. Ik vind dat een babyfoon geen storingsgeluiden mag maken, draagbaar mag zijn, want wij hebben een tuin van 1040 m² en dan zouden we toch buiten kunnen zitten/werken en hem/haar vanop afstand horen of kunnen zien,ook moet een babyfoon een lange levensduur moet hebben en ons als ouders een veilig gevoel geven, zodat we rustig de dagelijkse taken kunnen verder doen, zonder dat we om de 5stappen aan ons spruitje zijn/haar bedje staan.. Hopelijk winnen wij dus deze babyfoon, zodat we ons hierover geen zorgen meer hoeven te maken dankzij TOMY. Groetjes

 94. JaysonValencio JaysonValencio

  96

  Waar moet de ideale babyfoon uit bestaan voor ons? hij moet iedere geluidje van onze bink registreren , we moeten hem kunnen zien of het nou nacht of ochtend is dus een nacht kijker.. onze vent is nogal onrustig vaak ook nog steeds s nachts en alles wat wij mee hebben gemaakt zijn we gauw bang dat er iets aan de hand is terwijl het ventje bijvoorbeeld gewoon lekker ligt en gewoon geluidjes ligt te maken dit heb ik al vaker mee gemaakt ook vind ik de gebruiksduur belangrijk we hebben in 1 jaar tijd al 3 babyfoon's er doorheen geslagen omdat ze het alemaal in een keer niet meer deden vrij vervelend en zeker omdat jeje geld wel aan betere dingne kan besteden ook vind ik het belangrijk dat al wil ik even een rondje met de hond lopen dat ik jayson nog steeds in de gaten kan houden via het schermpje nu kan ik dit niet doen want heb vaak me handen vol.. ook is dit makkelijk bij het schoonmaken.. want als ik ergens mee bezig ben dan hoor ik hem niet over de babyfoon en moet ik weer stoppen met deze babyfoon zou het makkelijk zijn want ik kijk op het schermpje en ik weet of er iets is of niet! ik hoop heel erg dat we winnen want we willen er al heel lang eentje maar ze zijn vrij duur .. daarom hopen wij dat we de babyfoon winnen!

 95. Trudy28 Trudy28

  97

  Een babyfoon moet betrouwbaar zijn ! Goede beeld en geluidskwaliteit hebben en gemakkelijk te installeren zijn! Sinds ons zoontje 4jr epilepsie heeft nog maar pas gediagnostiseerd zijn we opzoek naar een betrouwbare "bewaking" voor hem!

 96. carola_boersma carola_boersma

  98

  In maart verwachten we ons kindje en heb alles nog nodig dus als ik deze win zou dat goed van pas komen. *Een babyfoon moet voor mij aan de volgende eisen voldoen: - stil zijn. - niet storen. - t liefst geen andere kanalen opvangen. (andere baby) - goed bereik. - lange levensduur. - goed zicht zowel overdag als s'nachts. - goede kwaliteit. *kortom: een goede betrouwbare babyfoon. Ik zou m echt heel erg graag willen winnen.

 97. mama349 mama349

  99

  Wat ik verwacht van een babyfoon . Goed bereik. een goede batterij die niet snel leeg is . Iet kraakt of piept in de buurt van de babykamer . Dat je door de babyfoon terug kan praten tegen je kind Plus garantie voor als die wel kapot is En geluid instelbaar is :)

 98. Channa Channa

  100

  Waar een babyfoon voor mij aan moet voldoen is zeker dat hij storingsvrij is! Vind het heel vervelend als ik nog even naar het geklets van mijn meisje aan het luisteren ben en de babyfoon valt weer eens uit. Ze is helaas ook een hele erge lichte slaper en ik kan nu nooit gaan kijken of ze wel goed ligt dus deze babyfoon met beeld zou echt super goed uitkomen. Verder is het fijn als de babyfoon een batterij heeft die lang mee gaat en ook als de babyfoon op een sensitieve stand kan en stand die niet elk zuchtje laat horen. Wel zo fijn als je zelf aan het slapen bent. Nu maar duimen en hopen dat we winnen :)

 99. marit89 marit89

  101

  Een babyfoon moet mij het gevoel geven dat ik toch dichtbij mijn zoontje ben!

 100. jufkrisje jufkrisje

  102

  Hier willen we gewoon lekker ontspannen naar onze kleine meid luisteren en kijken. Nu ons meisje ondernemender wordt is het prettig haar via beeld te kunnen volgen. maar wat ook erg belangrijk is voor een babyfoon is het bereik, de sensitiviteit en niet storen.

 101. chantal_wojcechowski chantal_wojcechowski

  103

  het geluid moet perfect zijn.en het moet niet zo zijn dat je een andere baby hoord door jou babyfoon.. geluid en beeld moeten perfect zijn dat geeft een moeder een gerust hart

 102. Debbie Schootman Debbie Schootman

  104

  Een babyfoon moet een goed bereik hebben. Daarnaast moet hij makkelijk te bedienen zijn en het is natuurlijk wel super als je er een camera bij hebt! Het is zo mooi om ook naar je kindje te kijken wanneer hij/zij ligt te slapen. Bij onze eerste hadden we geen babyfoon met camera. Het lijkt me erg leuk als we nummer twee wel kunnen volgen via de camera!!!

 103. Maartje1980 Maartje1980

  105

  Signaal en bereik dient ok te zijn (ook achterin tuin hoorbaar). Rustgevende muziek en lichtjes fijn, geen must. En moet in alle opzichten veilig zijn voor ons kindje. Video is fijn, als kindje licht slaapt en je toch keertje extra wilt kijken.

 104. vandam vandam

  106

  behalve het horen van je kindje vind ik het ook erg fijn als de baby te zien is op een scherm. Geen kontakt maken met babyfoons uit de buurt en ik vind design ook erg belangrijk:)

 105. xcvdm xcvdm

  107

  “Waar moet een babyfoon voor jou aan voldoen?” ik ben al een hele lange tijd opzoek naar een babyfoon met geluid en een beeld, ik ben nogal een type wat snel bang is dat de baby uit bed valt of dat de baby niet goed ligt etc. daarom zou ik ook heel graag een willen met beeld zodat ik als ik wat zie wat niet goed is er meteen heen gaan!! Vandaar doe ik ook graag mee

 106. Jokki Jokki

  108

  Ik vind het erg belangrijk dat de babyfoon naast de adapter ook op batterijen werkt. Op vakantie is er niet altijd een stopcontact voor handen maar is het wel fijn om je kindje 'in de gaten' te kunnen houden.

 107. Jiske84 Jiske84

  109

  Het belangrijkste vind ik dat ik mijn kindje goed kan horen, zonder storingen of ruis. Dus DECT-technologie zou ik graag op mijn babyfoon willen hebben. Het makkelijke van een babyfoon is, is dat je op afstand je kindje in de gaten kunt houden. Dus ook van belang is dat er een goed bereik is. Daarnaast hoor ik m'n zoontje vaak genoeg in zijn bedje rommelen, en ben ik zo benieuwd wat hij doet en of er zich geen onveilige situaties voordoen. Maar als ik naar binnen zou lopen om bij 'm te checken, is het gedaan met de rust en wilt hij niet meer slapen. Daarom zou het ontzettend fijn zijn om mijn kleine boefje ook visueel in de gaten te kunnen houden, zodat ik met een gerust hart bezig kan gaan met mijn andere mama-werkzaamheden

 108. MICH18 MICH18

  110

  Ik vind een storingsvrije babyfoon heel erg prettig, zodat je je kindje altijd goed en duidelijk hoort! Dat je hem dan ook nog kunt zien is natuurlijk helemaal geweldig want je wilt zoveel mogelijk van je kleintje kunnen genieten! Aangezien kleintjes de eerste tijd veel slapen kun je ook dan ongestoord genieten van het nieuwe wondertje. Zou erg leuk zijn om dit te winnen 11-09-2013 bevallen van een prachtig wondertje genaamd Lyem! Hij doet het heel goed en zijn stoere grote broer Ayden is ook super trots!

 109. Pd Chelladurai Pd Chelladurai

  111

  Een goede babyfoon is cruciaal voor iemand in mijn situatie. Ik ben zogezegd een partime alleenstaand ouder dwz mijn vrouw woont nog in Thailand en heb de zorg over onze 2 jarige voor het grootste deel van het jaar in Nederland. Dan is het fijn als je momenten voor jezelf hebt en niet 24 uur naast je zoon zit hoe lief die ook is. Zo kan ik mij wijden aan studie en een relax moment. Belangrijk is dat je kan vertouwen op de kwaliteit van bouw, geluid en duurzaamheid. Fijn is ook dat je kan zien wat er gaande is of als die zich in een rare positie heeft gedraaid. Belangrijkste is dat de kleine weet dat als hij roept of als er iets is, hij weet dat hij gehoord/gezien wordt. Voor mij zou dit ideaal zijn. En zou hem graag winnen.

 110. Jiske84 Jiske84

  112

  Wie is de gelukkige mama / papa??

 111. Stephany Stephany

  113

  Ik vind het belangrijk dat het geluid reikt waar je ook bent in het huis, een goede oplaadstation en beeld. Dit vind ik belangrijk in kwaliteit. en dat het lang mee gaat.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >