Winnaars Bekend: Blog en Win een Wellness pakket incl. sauna!

Door: Mamaplaats 36 reacties

winactie stempel Blog en Win een Wellness pakket incl. sauna!

Jij schrijft een blog startend met de zin: ''Dit is hoe ik mijn kind(eren) wil opvoeden...'', deel de link van je blog onder deze winactie en wij gaan alle inzendingen lezen. Uit de inzendingen kiezen wij de winnaar van een SUPER gaaf Wellness pakket!

Wat kun je winnen?

Wij geven een compleet Wellness pakket weg t.w.v. €250! In het pakket bevindt zich onder andere:

 • Rituals verzorgingsset
 • Sauna bon voor twee personen
 • Healthy Hight Tea
 • Badeendje
 • Luxe handoeken set

Hoe kun je winnen?

Schrijf een blog en start met de zin: ''Dit is hoe ik mijn kind(eren) wil opvoeden...''. Is je blog klaar? Deel dan de link als reactie op dit bericht.

Winnaars

W

Winnaar

Blog en Win een Wellness pakket incl. sauna!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
36 Reacties

Reacties

 1. Claudia:-) Claudia:-)

  1

  Dit is hoe ik mijn kinderen wil opvoeden. ..ik wil dat mijn beide kinderen leren respect te hebben voor andere mensen maar ook dat ze weten dat ze daarvoor respect horen terug te krijgen. Ik wil dat ze blij zijn met wat ze hebben...ook als dat betekent dat het de ene keer meer zal zijn dan de andere keer. Ik hoop, net als bijna alle ouders denk ik, dat het goede mensen zullen blijven en dat ik dan kan zeggen:het is me gelukt:)

 2. erika1982 erika1982

  2

  http://www.mamaplaats.nl/blog/dit-is-hoe-ik-sam-wil-opvoeden. Hierbij mijn blog. Ik vond het een leuke winactie. De zin: dit is hoe ik mijn kind wil opvoeden, maakte een hoop bij me los....

 3. jacquelinexxs jacquelinexxs

  3

  Wauw dat is nog eens een super gave uitdaging! En wat gaaf om zo een schitterend pakket te winnen!

 4. Jeniyah Jeniyah

  4

  Ja super.... ik doe mee.

 5. mama.van.Maud~Jynthe mama.van.Maud~Jynthe

  5

  https://www.mamaplaats.nl/blog/dit-is-hoe-ik-mijn-kinderen-wil-opvoeden Veel plezier met lezen!

 6. Wendy222 Wendy222

  6

  http://www.mamaplaats.nl/blog/dit-is-hoe-ik-mijn-kind-wil-opvoeden

 7. Jufmetkinderwens Jufmetkinderwens

  7

  http://www.mamaplaats.nl/blog/zo-ga-ik-het-doen-dit-is-hoe-ik-mijn-kind-wil-opvoeden ..

 8. nijn81 nijn81

  8

  Ik zag al in korte tijd zo veel blogs voorbij komen met dezelfde titel... Ik dacht: hey, dit is een hot onderwerp! Maar het blijkt een winactie. Het is een heel interessant obderwerp, de opvoeding. Die je wil, en die je daadwerkelijk geeft. Ik ga er ook een blog over schrijven, want er is veel over te vertellen! En dat je er een super leuke prijs mee kunt winnen, is dubbel meegenomen!!!

  • nijn81 nijn81

   9

   Ik heb de mijne een iets andere naam gegeven, want anders zouden er te veel topics met de zelfde naam zijn.... http://www.mamaplaats.nl/blog/mijn-belangrijkste-opvoed-motto

 9. Marjolein1990 Marjolein1990

  10

  Dit is hoe ik mijn kind wil opvoeden! https://www.mamaplaats.nl/blog/dit-is-hoe-ik-mijn-kind-wil-opvoedenik-wil-jou-leren Leuke actie!

 10. Elke1989 Elke1989

  11

  Ik waag ook een gokje :) http://www.mamaplaats.nl/blog/hoe-wij-gijs-willen-opvoeden

 11. TessK TessK

  12

  Gelukt!! http://www.mamaplaats.nl/blog/dit-is-hoe-ik-sara-en-iris-wil-opvoeden

 12. 12hopsakee 12hopsakee

  13

  http://www.mamaplaats.nl/blog/dit-is-hoe-ik-mijn-kinderen-wil-opvoeden wie zal het zeggen hoe het uiteindelijk zal gaan lopen maar mijn best zal ik doen.

 13. 12hopsakee 12hopsakee

  14

  http://www.mamaplaats.nl/blog/dit-is-hoe-ik-onze-knullen-wil-opvoeden dit is de nieuwe link want ik kreeg elke keer een andere blog te zien als ik op de mijne klikte. :'(

 14. HaticeHasan2012 HaticeHasan2012

  15

  Hoi mama 's Dit is hoe ik mijn kind wil gaan opvoeden Respect voor elkaar. Disciplines Dat ze leren om met kleine dingen ook tevreden kunnen zijn. Voor nu en laater dat ze altijd van kleine moeten beginnen om laater hooger op te kunnen komen.

 15. Sandra Philippe Sandra Philippe

  16

  Dut is hoe ik mijn kind wil opvoeden: Grenzen stellen bij kinderen is erg belangrijk voor het aanleren van sociaal gedrag én het traint mijn kind in het leren beheersen van haar impulsiviteit. Veel liefde geven en klaar staan als ze je nodig hebben...

 16. mamamerijn mamamerijn

  17

  Dit is hoe ik mijn kinderen wil opvoeden: Positief, relativerend en open. Door alle ervaringen leren respectvol en eerlijk in de maatschappij te staan. En heel erg ouderwets misschien: Rust-Reinheid-Regelmaat. Rust: Geduldig en open zijn, dus bv als er is tussen de kinderen er over praten. Reinheid: Heel simpel, goede hygiëne. Bv handen wassen voor het eten. Met mes en vork leren eten. Etc. Regelmaat: We eten op 3 momenten op de dag. 's Avonds warm, tussen 17 en 18 uur. Vaste tijden en routines.

 17. mamamerijn mamamerijn

  18

  Dit is hoe ik mijn kinderen wil opvoeden: Positief, relativerend en open. Door alle ervaringen leren respectvol en eerlijk in de maatschappij te staan. En heel erg ouderwets misschien: Rust-Reinheid-Regelmaat. Rust: Geduldig en open zijn, dus bv als er is tussen de kinderen er over praten. Reinheid: Heel simpel, goede hygiëne. Bv handen wassen voor het eten. Met mes en vork leren eten. Etc. Regelmaat: We eten op 3 momenten op de dag. 's Avonds warm, tussen 17 en 18 uur. Vaste tijden en routines.

 18. Happymama84 Happymama84

  19

  http://www.mamaplaats.nl/blog/dit-vind-ik-belangrijk-bij-de-opvoeding-van-mijn-kinder Bij deze mijn blog. Ik vond het goed om hier eens wat van op te schrijven. Dit onderwerp houdt mij veel bezig. Ik lees ook graag mee met anderen hierover.

 19. judokid judokid

  20

  http://www.mamaplaats.nl/blog/dit-is-hoe-ik-mijn-kinderen-wil-opvoeden

 20. judokid judokid

  21

  http://www.mamaplaats.nl/blog/dit-is-hoe-ik-mijn-kinderen-3-en-6-wil-opvoeden deze brengt jullie wel naar mijn blog

 21. Henrike Laning Henrike Laning

  22

  https://www.mamaplaats.nl/blog/mijn-manier-van-opvoeden. Hier is mijn bijdrage! Ik ben benieuwd naar jullie reacties! :)

 22. Babbel Babbel

  23

  Opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Vooral niet wanneer de kleintjes in de peuterpubertijd komen. In mijn blog heb ik omschreven hoe ik ermee om ga, een aantal tips die bij mij erg goed helpen! Op deze manier kan ik enorm genieten van de leuke maar soms oh zo moeilijke fase. Hopelijk voor meer ouders een informatieve blog met handige tips! Mijn Blog staat onder mijn naam bij: https://www.mamaplaats.nl/user/profile Echter wanneer ik erop klik komt de blog van iemand anders te voorschijn.... Heel vreemd en jammer. Hopelijk wordt dit snel opgelost en kan je mijn blog ook lezen.

  • 12hopsakee 12hopsakee

   24

   dit had ik ook en toen heb ik mijn titel aangepast.

 23. Binn Binn

  25

  https://www.mamaplaats.nl/blog/hoe-ik-mijn-kinderen-wil-opvoeden

 24. PetraN PetraN

  26

  Hierbij de link naar mijn blog. Veel leesplezier! Groetjes Petra http://www.mamaplaats.nl/blog/duidelijke-taal

 25. maantje93 maantje93

  27

  http://www.mamaplaats.nl/blog/dit-is-hoe-ik-onze-draak-wil-opvoeden

 26. 12hopsakee 12hopsakee

  28

  Heeft het een speciale reden dat de actie langer loopt?

 27. Mama75ingrid Mama75ingrid

  29

  http://www.mamaplaats.nl/blog/als-hij-maar-gelukkig-wordt

 28. enerisab enerisab

  30

  http://www.mamaplaats.nl/blog/opvoeden-van-een-dreumes Blog geplaatst! En nu hopen dat mijn man en ik even samen dat Wellness pakket kunnen winnen. We hebben het wel verdiend geloof ik. :)

 29. Mars1988 Mars1988

  31

  http://www.mamaplaats.nl/blog/dit-is-hoe-ik-mijn-kinderen-wil-opvoeden-met-de-3-rrr

 30. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  32

  http://www.mamaplaats.nl/blog/het-opvoeden-van-3-boefjes Ik hoop dat het herkenbaar is,. :p Voor de mensen die de moeite nemen om het te lezen, bedankt!

 31. misses-maud misses-maud

  33

  Dit is hoe ik mijn kin op wil voeden. Ik wil mijn zoon met veel liefde, zelfstandigheid en mogelijkheden opvoeden. Ik vind het belangrijk dat ons thuis een liefdevolle plek is en blijft en dat er te allen tijde geborgenheid voor hem is. Ik wil graag dat hij leert dat dat een thuis is en dat hij dat zelf ook gaat creëren voor later. Daarnaast wil ik dat hij zelfstandig is en steeds zelfstandiger wordt. Met een leeftijd van 3 kan hij al heel veel en ik vind het erg belangrijk dat kinderen verantwoordelijk zijn en ook verantwoordelijkheid nemen voor anderen. Hoe jong ook. Daarnaast wil ik dat mijn zoon niet in beperkingen denkt, maar juist in mogelijkheden. Bijna alles kan, als je maar creatief denkt en dingen probeert. Dat zijn drie essentiële opvoedtermen voor mijn opvoeding. Daar heb ik het maar druk mee, dus een wellness-pakket komt goed van pas! ;)

 32. MamavanSebas MamavanSebas

  34

  Leuk: ik heb mijn best gedaan :) https://www.mamaplaats.nl/blog/zo-wil-ik-sebas-opvoeden

  • nijn81 nijn81

   35

   Gefeliciteerd!!

 33. ConnieWeerd ConnieWeerd

  36

  Zelf blog ik niet meer zoveel maar wat leuk om allemaal te lezen! Erg inspirerend :)

Top 3 Blogs

Bang om Bram kwijt te raken

Ik kan hem nu toch niet vertellen dat h... >

Grote boodschap na de bevalling

De bevalling! Een super lief mooi geweld... >

Ons vechtertje Vieve

Deel 4: Na een periode van onzekerheid e... >