Winnaars Bekend: Win een ballonvaart voor 2 personen

Door: Mamaplaats 249 reacties

winactie stempel Win een ballonvaart voor 2 personen

Onvergetelijk: een romantische ballonvaart

Een droom van heel veel mensen: een ballonvaart maken. Niet alleen heel romantisch, maar vooral ook heel indrukwekkend en een ervaring om nooit meer te vergeten. Sky Ballonvaarten is gespecialiseerd in het verzorgen van ballonvaart-arrangementen voor bedrijven en consumenten. Jaarlijks brengen ze ruim 7.000 passagiers in hogere sferen. Door de persoonlijke en gezellige aanpak van Sky Ballonvaarten geniet je optimaal en voor de volle 100% van je ballonvaart.

Wat kun je winnen?

In samenwerking met Sky Ballonvaarten geven wij 2x een avondballonvaart weg voor twee personen. De ballonvaart zal beginnen vanaf één van de opstijgplaatsen in zuid- en midden-Nederland en betreft een gecombineerde vaart in een ballon van 8 t/m 15 personen. Het arrangement t.w.v. €298,- bestaat uit:

 • Professionele en enthousiaste begeleiding.
 • Ballonvaart van gemiddeld 1 uur.
 • Champagneceremonie na de ballonvaart.
 • Certificaat voor iedere passagier.
 • Vervoer terug naar de opstijglocatie.

Wat moet je doen om te winnen?

Vertel ons in een reactie wie jou in hogere sferen brengt en waarom.

Neem vooral even een kijkje op de website van Sky Ballonvaarten voor meer informatie

De winactie loopt t/m 27 september 2015.

Winnaars

W

Winnaar

Win een ballonvaart voor 2 personen

W

Winnaar

Win een ballonvaart voor 2 personen

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
249 Reacties

Reacties

 1. angelique987 angelique987

  1

  mijn kersverse echtgenoot!! en mijn kiddies. het lijkt me heerlijk om met de balon even een papa mama momentje te hebben. kinderen zijn geweldig! maar soms is een dagje voor de ouders ook wel heel fijn!

 2. Wendyvg1986 Wendyvg1986

  2

  Mijn partner brengt me in hogere sferen!! En als we deze prijs winnen komt een wens van ons beide uit!! Dus dan zijn we beide in hogere sferen!! Duimen maar!!!

 3. jackie 115 jackie 115

  3

  Mijn man brengt mij soms in hogere sferen (haha) En nu zou ik hem wel in eens een keer in hogere sfeer willen brengen , want het is altijd nog een wens van ons .

 4. erika1982 erika1982

  4

  Mijn lieve tweede moeder Rensa. Als zij me masseert, ben ik helemaal van de wereld. Dus hoe leuk zou het zijn om met haar naar hogere machten te stijgen.

 5. Marina1984 Marina1984

  5

  Waaauw dat is al jaren een droom van mij en mijn beste vriendin! Dus ik zou haar hier absoluut mee verrassen! Onze vriendschap brengt mij in hogere sferen, we gaan voor elkaar door het vuur.

 6. LSCS LSCS

  6

  Wat een perfecte timing! Sinds heel kort helemaal over-the-moon met grote liefde, waarvan ik overtuigd ben dat het de ware is. ( zie mijn blogs van vorige week maandag en gisteren) dit zou echt heerlijk zijn om samen te ondernemen!

 7. marjan riedstra marjan riedstra

  7

  Super leuke actie! Mijn man wou me al eerder verassen met een ballonvaart maar omdat ik zwanger ben kon dat niet :( Nog anderhalf maandje en dan komt ons wondertje.. Lijkt me fantastisch om mijn man te verassen hij brengt mij in hogere sferen, als ik zie wat hij allemaal voor mij en ons wondertje doet ♥

 8. esther1986 esther1986

  8

  Mijn man♥ omdat ik van hem hou. We samen met ons dochter een gelukkig gezin vormen

 9. GeriB GeriB

  9

  Mijn lief zegt al jaren dat hij dit graag een keer zou willen om even dichter bij zijn dochter Lena Maud te kunnen zijn die in de hemel woont, hem gun ik deze vaart dus extra

 10. Silvie1982 Silvie1982

  10

  Het is altijd nog een droom om in een luchtballon te zitten! Wij hebben een meisje van twee jaar en schat van een meisje maar daardoor hebben mij partner en ik nooit meer momentjes samen daarom zou dit super zijn!!

 11. egp egp

  11

  Mijn partner omdat ik van hem hou en hij de beste vader voor ons dochter is.

 12. iris1107 iris1107

  12

  Mijn vriend brengt mij in hogere sferen, helemaal nu we samen een dochtertje hebben en ik kan genieten van de manier waarop zij samen spelen. Een ballonvaart staat hoog op mijn bucketlist:)

 13. Liset2012 Liset2012

  13

  Mijn lieve vriend en papa van mijn zoontje.. Maar ik zal niet te diep in gaan op de details wanneer en hoe hij mij in hogere sferen brengt ;).. Op die manier zijn we in ieder geval ouders geworden van een lekkere boef! Het lijkt me helemaal geweldig om samen boven nederland te mogen varen in een luchtballon, wat een verrassing voor hem zou dat zijn (en voor mij ook).

 14. Steenselen Steenselen

  14

  Jullie! Waarom, omdat jullie ons met deze geweldige actie hoog in de wolken brengen:-)

 15. Jennifer Thijssen Jennifer Thijssen

  15

  Mijn vriend!! We zijn uit elkaar gegaan toen ons dochtertje net 2 maanden oud was en nu ze bijna een wordt hebben we besloten om samen opnieuw te beginnen. Hoe mooi zou het zijn om het met een ballonvaart te vieren

 16. NoorR NoorR

  16

  Wat leuk en stoer!! Ik zie dat ze ook bij ons in de buurt opstijgen naar hogere sferen! Het lijkt me geweldig om eens boven je eigen omgeving te zweven. Natuurlijk mijn fototoestel mee, en hopen dat de wind onze kant op staat, haha! En hogere sferen, nou, deze mama komt zeker in hogere sferen als mijn man spontaan vroeg thuis komt en meldt dat we gewoon gezellig pannenkoeken gaan eten zodat ik niet hoef te koken. Geen vaat afruimen, en de kids kunnen lekker in hun gaan in het restaurant, helemaal top!! En daarna nog thuis verwend worden met een heerlijk wijntje en een film als de kids naar bed zijn, dan kan mijn dag niet meer stuk!! (Dit gebeurd niet vaak, dus ik geniet er dan dubbel van!)

 17. esther23 esther23

  17

  Mijn vriendbrengt me in hogere sferen!! En als we deze prijs winnen zijn we beide in hogere sferen woehoee :-)

 18. Sofje79 Sofje79

  18

  Mijn dochtertje brengt mij in hogere sferen, zij is mijn zonnetje en laat me alleen al door er te zijn stralen van geluk!

 19. Kimdejong Kimdejong

  19

  Mijn gezinnetje, absoluut. Al denk ik niet dat ik een ballonvaart zou durven *hoogtevrees*... BRRR

 20. Tanyajacobs Tanyajacobs

  20

  Wauwwww awesome dat wil ik altijd nog een keer meemaken. Mijn lieve man en ons lieve kindje in mijn buik waar we lang op hebben moeten wachten. Im so in love!!

 21. cootje48 cootje48

  21

  Al jaren onze grote droom... onlangs waren we 12,5 jaar getrouwd dus dit zou wel een heel mooi cadeau zijn!!

 22. stefanie van den berge stefanie van den berge

  22

  Mijn lieve mannetje en mijn kleine meisje! Bijna 5 jaar samen en sinds de geboorte van onze kleine meid eigenlijk weinig tijd met zijn 2tjes doorgebracht. hij maakt mij compleet en zorgt steeds weer voor een lach op mijn gezicht

 23. esmee55 esmee55

  23

  Dat is toch wel mijn man en kinderen, zij brengen mij echt in de hoogste sferen die er maar kunnen zijn. Met ons als gezin voel ik me echt blij en gelukkig, en fijn dat we het samen goed hebben. In een ballon hoog in de lucht kan die sfeer ons misschien evenaren.

 24. Jepsies Jepsies

  24

  Emma brengt mij in hogere sferen omdat ze superlief is. Ze heeft haar knuffels voor de vluchtelingen gedoneerd!

 25. Grada92 Grada92

  25

  Mijn lieve schat en vriend Stefan, hij staat altijd voor mij klaar en steunt me door dik en dun Nu wil ik eens iets voor hem terugdoen en hem verrassen met een ballonvaart. Daar dit ook onze gezamenlijke wens en droom is om dit een keer mee te maken

 26. Maike-1982 Maike-1982

  26

  Doodeng maar ik doe mee!!

 27. NinaMol NinaMol

  27

  André Kuipers!!! xxx

 28. daadje daadje

  28

  Een spannend boek brengt mij in hogere sferen, maar dat is en blijft natuurlijk wel het avontuur van iemand anders. Zou graag zelf eens een avontuur willen beleven dat is zo lang geleden en zo'n ballonvaart lijkt mij een avontuur van jewelste, die mij op een andere manier dan een boek lezen in hogere sferen zal brengen.

 29. Senemsanliari Senemsanliari

  29

  Voor mijn man en mij. Pas getrouwd stel en een binnenkort ons kleintje erbij waardoor we een (hopelijk) gelukkige complete gezin zullen vormen, na veel obstakels, teleurstellingen en stress toch gelukt om zwanger te worden, dit gaat helaas niet gepaard met bepaalde risicofactoren die er spelen. Om alles even te vergeten en lekker eens tijd voor ons 2e is dit een super leuk en origineel uitje. Bovendien zou dit een mooi gebaar zijn voor mijn man en mij tegenover onze helden (familieleden) die heen zijn gegaan.

 30. Eline Huisman Eline Huisman

  30

  Mijn vriend Paul hij staat altijd voor mij en mijn zoon klaar ook in moeilijke tijden en hij is simpelweg gewoon de liefste liefpapa die mij in hoge sferen brengt omdat hij er altijd is!

 31. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  31

  de ballonvaart gaat mij in hogere sferen brengen. mijn man zal mee gaan om mij bij te staan. loting 27 september das een mooi verjaardags kado dan want ben die dag jarig. een mooi hoog kado.

 32. sandra1968 sandra1968

  32

  als mijn zoon tegen mij zegt: mama sinds ik naar mijn nieuwe school ga, ben ik alleen maar blij...........

 33. suza10 suza10

  33

  Mijn man, op wie ik na al die jaren nog steeds stapelverliefd ben.. ♡♡

 34. mwage mwage

  34

  Dit is al jaren de droom van mijn lieve schoonvader. ik zou zo graag met hem een keertje een ballonvaart willen maken. Dit zou echt een leuke verassing zijn.

 35. W. Nijssen-schols W. Nijssen-schols

  35

  Mijn man zou ik hier dolgraag mee verrassen. Hij wenst zich dit al jaren! Ik loot echt onwijs graag mee, fingers crossed!!

 36. Kaytje Kaytje

  36

  Ik zou met mijn dochter Kayleigh gaan. We gaan elk jaar naar de Twente Ballooning op het Hulsbeek en ze vind het helemaal geweldig. Elk jaar vult ze ook een bon in in de hoop dat ze een balonvaart wint. Helaas tot nu toe nog niet gelukt. Het zou een geweldig kado voor haar zijn.

 37. maantje93 maantje93

  37

  Mijn lieve kleine man *zoon*. Hij brengt mij in hogeren sfeeren dat hij hier op aarde nog is betekent dat er engeltjes zijn die deze kleine bengels beschermt.

 38. Anke024 Anke024

  38

  Mijn aanstaande brengt mij in hogere sferen. Ik was 3 jaar samen met mijn ex vriend toen hij mij hoogzwanger verliet voor een ander, kort daarna bleek ik ook nog is zwanger dwars door het spiraaltje heen. Ik kreeg 2 kinderen binnen één jaar en stond er alleen voor. Mijn vriend/aanstaande heeft zijn huis voor ons open gesteld en is de papa die de kinderen verdienen. Ik heb afgelopen jaren heel wat voor de kiezen gehad en nu blijkt dat ik ook nog een ernstige nierziekte heb, ondanks alles blijft mijn vriend naast mij staan en helpt mij (en mijn kinderen) waar hij kan. Dit zou een onwijs gave manier zijn om hem te bedanken, wetend dat hij dit graag een keer met mij wil gaan doen. Dus ik zou graag mijn vriend een keer in de hogere sferen brengen, dat verdiend hij dubbel en dwars!

 39. Joycies Joycies

  39

  Wie mij in hogere sferen brengt? Mijn partner en mijn zoontje! Allebei op hun eigen manier natuurlijk. Wanneer mijn man thuis komt met een bos bloemen en mij daarna masseert.... heerlijk. En van mijn zoontje word ik helemaal gelukkig wanneer hij zomaar mij een knuffel en een kus komt geven. Ik bof met mijn twee mannen!

 40. nikkipooh5 nikkipooh5

  40

  Mijn partner brengt me in hogere sferen! We kennen elkaar al heel wat jaartjes, maar ik heb elke dag nog vlinders in mijn buik! Er bestaat gewoon niemand die liever is en beter bij mij past!

 41. Djoon Djoon

  41

  Zou super gaaf zijn om met mijn lieve vriend te doen. Ben momentel zwanger van de tweede en zou super zijn om daarvoor nog zo'n ervaring rijker te zijn

 42. AnneliesedeWaal AnneliesedeWaal

  42

  Mijn partner en de kinderen brengen mij in hogere sferen, ik doe graag mee met deze leuke win actie, ik zou graag een keer in een luchtballon mee willen !!!.

 43. Marrewies Marrewies

  43

  Na een jaar lang vallen hoop ik samen met mijn man onze vonk te kunnen vinden in 'hete' luchtballon.....

 44. Annemiek2 Annemiek2

  44

  wie mij in hogere sferen brengt? Mijn zoon en mijn man, ja wel in deze volgorde moet ik eerlijk bekennen want eerlijk is eerlijk zo'n klein mannekke met zo'n open lach en vol vertrouwen en alles wat je in een mannetje van ruim 2 kan vinden breng mij toch gelijk in hogere sferen. Als het dan 's morgens 6 uur is en ik hoor hem geluiden maken in zijn bedje dan ben ik gelijk wakker, goed nog duf maar als ik dan bij zijn bedje sta en hij vrolijk hoi ropet met dat hoge stemmetje van hem kan ik niet anders dan glimlachen. Ik zou het heerlijk vinden om in een luchtballon boven in de lucht te varen. Met wie ik ga weet ik nog niet maar ik hoop dat mijn man met me mee wilt.

 45. domingo gerrits domingo gerrits

  45

  Voor me schoon ouders die helpen ons met alles en zijn gek op de kleine. Is wel een leuke verrassing als dank

 46. Sjuuls Sjuuls

  46

  Mijn man zal me niet in hogere sferen brengen, Want hij heeft ontzettende hoogtevrees. Gelukkig heb ik kinderen die waaghalzen zijn, dus die gaan graag de uitdaging aan. Met mijn zoon van 15 heb ik afgelopen mei een ballonvaart gemaakt. Het was fantastisch. Mijn dochter van 11 jaar was erg teleurgesteld dat zij niet mee mocht. Maar het was tenslotte een verjaardagscadeau voor mijn zoon. Maar wat zou ik graag mijn dochter blij maken!

 47. Sharishma Sharishma

  47

  Mijn pasgeboren eerste kindje brengt mij in hogere sferen. Het is een bijzondere belevenis met elke dag een nieuwe ervaring. Sinds de laatste weken van de zwangerschap geen leuke dingen dingen gedaan met m'n man. Dit zou een perfecte verrassing/ cadeau zijn voor hem aangezien hij binnenkort jarig is.

 48. kathytjeu kathytjeu

  48

  mijn vriend is altijd in voor elk avontuur. hij gaat vaak mee met een familielid en zijn vliegtuig om zo even een stukje van nederland te zien. The sky is the limit.. Hij vraagt voor zijn verjaardag alleen kado's van parachute springen, en een ballon vaard staat ook nog op zijn to do list. dus zou heel mooi zijn dat wij dit dan kunnen waar maken. samen een mama en papa moment

 49. RSP RSP

  49

  Mijn man en kinderen brengen mij in hogere sferen. Mijn man wordt binnenkort 40 en wil zo graag eens een ballonvaart meemaken. Wat zou nou een mooier kado zijn!

 50. Rianne27 Rianne27

  50

  Ik zing met mijn vriend altijd het liedje van de zappelin voor onze kindjes. Nou is een zappelin geen luchtballon, i know, maar hij voert ons wel naar boven in de lucht. Lijkt me zalig daar dat liedje eens samen uit hele volle borst te zingen zodat heel nederland ons hoort.

 51. anncha anncha

  51

  mijn partner, hij heeft er mede voor gezorgd dat wij nu samen papa en mama gaan worden en deze kleine zal mij en hem ook zeker in hogere sferen gaan brengen

 52. Jamie Van Zanten Jamie Van Zanten

  52

  Dit zou echt geweldig zijn! 24 oktober 7 jaar samen met mijn lieve man en best vriend! Ik zoek al even naaf een leuk cadeau of uitje maar kan niks vinden wat ik leuk vind. Ik ben zo trots op mijn man. Dit jaar gestopt met roken na 20 jaar! En maar liefst 35 kilo afgevallen en is hij nu zo gezond als een vis :) ik gun hem (en mij hihi) dit zo erg!!!

 53. Tikky Tikky

  53

  Mijn dochter Milou van 8,5 maand oud is de sfeermaker bij ons in huis!

 54. mama-jessy mama-jessy

  54

  Onze kinderen. Zonder onze kinderen was ik nu niet compleet en met hun voel ik mij in de 7 de hemel

 55. sylvia.leeuwestein@gmail.com sylvia.leeuwestein@gmail.com

  55

  Samen dit met mijn lieve man en papa van onze 3 kids beleven, zou echt hemels zijn!

 56. Sanne Kuipers Sanne Kuipers

  56

  Mijn partner brengt mij al jaren in hogere sferen. Hopelijk vraagt hij mij dan eindelijk ten huwelijk als we hoog in de lucht zitten aangezien ik het al een keer heb door laten schemeren dat ik het wel heel leuk zou vinden om op een heel grote hoogte ten huwelijk gevraagd te worden :-)

 57. vedelang vedelang

  57

  Mijn zoon !!! Omdat elke ochtend ik met een goedemorgen mama, inclusief glimlach en knuffel, begroet word

 58. Sandra.saliba Sandra.saliba

  58

  Een romantische ballonvaart met mijn lieve man, hij heeft mij gesteund. Zo romantisch om elkaar knuffelen tussen de wolken en voelen dat we volkomen vrij♥

 59. Sharon88 Sharon88

  59

  Als mijn zoontje pret heeft , ben ik 'in hogere sferen' van trots en blijdschap! :-)

 60. Dunja Schinkel Dunja Schinkel

  60

  Mijn lieve vriend Tjerry Sanders omdat wij in december bevallen zijn van een prachtige dochter. Hij brengt mij in hogere sferen omdat het zo leuk is om een gezin te hebben en een vader die zo blij is als hij thuis komt van zijn werk. Hij verdient wel een mooi cadeau en ik weet dat dit nog iets is wat hij graag zou meemaken.

 61. MisssMamaPoekkie MisssMamaPoekkie

  61

  Ow dit zou geweldig zijn om mijn vriend ten huwelijk te vragen ♡ we zijn nu bijna 6 jaar samen en sinds kort de trotse papa en mama van een prachtig zoontje x

 62. manonn2 manonn2

  62

  Mijn lieve man, even alles van boven bekijken. Een geluksmomentje in hogere sferen voor ons en super leuk cadeau voor zijn verjaardag

 63. Joyce1982 Joyce1982

  63

  Mijn man Bertus omdat we ondanks alles nog steeds bij elkaar zijn. En we nog steeds alles voor elkaar over hebben

 64. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  64

  Hmm, in hogere sferen?! Dat zal mijn man dan toch wel zijn gok ik. Maar ik stap evengoed niet in zo'n bakkie!

 65. Tjarda Tjarda

  65

  Mijn allerbeste vriendin, omdat we beide een paar moeilijke jaren hebben gehad (zij een vechtscheiding en ik een zoontje geboren met 26 weken). We hebben elkaar altijd gesteund en zijn vriendinnen voor het leven. Maar nu is het tijd voor iets leuks!! Voor haar huwelijk ben ik met haar wezen parachutespringen als symbool voor de grote sprong. Nu zou ik graag met haar naar de hogere sferen gaan omdat we samen alles aan kunnen!

 66. mamandy mamandy

  66

  Sinds de geboorte van de tweeling staat mijn vriendin ELKE week klaar om te helpen, spelen of ze is er gewoon. Dat is nu 2 jaar, 4 maanden en 16 dagen. Das 121 keer dat ze er voor me was :-D en nog steeds is....

 67. Pumba Pumba

  67

  mijn man brengt mij in hogere sferen omdat hij mij elke seconde van de dag laat voen dat hij van mij houd. letterlijk en figuurlijk. hij heeft eens met valentijnsdag als verrassing een rondvlucht geregeld omdat ik nog nooit heb gevlogen. helaas viel dit in het water dior het slechte weer en is het er nooit van gekomen. dit zou een mooi romantusch gebaar uit liefde zijn om zoiets toch nog voor het eerst in mijn leven te doen samen met mijn geliefde.

 68. Mamavandio Mamavandio

  68

  Mijn onwijs lieve vriend. Al 5 jaar lang steunt hij mij door dik en dun en probeert mijn leven zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Na 5 jaar bijna niets anders dan stress in ons leven en geen leuke dingen kunnen doen zou dit een geweldige verassing zijn voor hem. Eindelijk eens even zonder kleine een romantisch momentje voor ons samen.

 69. copipa copipa

  69

  Mijn lieve vriendje brengt mij in hogere sferen. Door drukke baan en kinderen verliezen we elkaar af en toe uit het oog. Dit zou echt een geweldige verrassing zijn voor hem.

 70. grietjuh grietjuh

  70

  mijn dochter brengt mij in hogere sferen,... na lange tijd zijn we eindelijk vrij..

 71. ChantalvWaardenburg ChantalvWaardenburg

  71

  Mijn man Ingmar, omdat hij me altijd weer weet te verrassen met leuke dingen doen. Mag ik hem nu verrassen? Dit raad hij noooooit!!

 72. wille86 wille86

  72

  Natuurlijk (hoe verrassend..) mijn man :) En van mijn twee dametjes kan ik ook genieten. Ze maken me elke dag weer aan het lachen met hun grappige uitspraken en ondeugende oogjes. Als ik win, weet ik nog niet zeker wie ik ga verrassen, mijn man of mijn moeder. Hmmm... bij nader inzien is het maar beter als ik niet win, want ik heb geen idee wie ik dan blij moet gaan maken en wie ik teleur ga stellen...

 73. goldenallstar goldenallstar

  73

  Beetje afgezaagd misschien, maar mijn man en mijn kids brengen mij toch echt in hogere sferen! Vooral als ik ze samen bijvoorbeeld zie knuffelen/stoeien/spelletje spelen.. op zo'n momenten ben ik zo dankbaar dat ik zo'n rijkdom heb!

 74. mcl mcl

  74

  Mijn dochtertje brengt mij in hogere sferen. Ze is mijn alles. Ik zou de ballonreis kado willen doen aan mijn beste vriendin ze is geslaagd voor twee masters ondanks de moeilijke tijd die ze heeft met haar doodzieke moeder. Ben super trots op haar.

 75. Marije Brochard Marije Brochard

  75

  Dit lijkt me een heel leuk cadeau voor de 60e verjaardag van opa.

 76. fam_karthaus fam_karthaus

  76

  Mijn man brengt mij in hogere sferen hij staat altijd voor me klaar en maakt me elke dag weer gelukkig en blij ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten en daarbij komt heeft hij me het mooiste gegeven van mijn leven dat zijn onze 3 prachtige kinderen waar ik uiteraard ook nooit meer zonder zou kunnen. Mijn man en ik hebben sinds dat we kindjes hebben niet veel tijd meer om eens wat samen te doen maar dat is het waard een gezin is het mooiste wat er is dat is onze nummer 1. Een ballonvaart zou wel een super mooi uitje zijn voor ons en een bijzonder moment voor ons samen. Wat zou ik mijn man hier blij mee maken!

 77. Jacques Jacques

  77

  .. de moeder van mijn kinderen met haar positieve levenshouding. Heb ik veel van opgestoken.

 78. anjatje1983 anjatje1983

  78

  Daar zou ik mijn vriend en schoonmoeder mee willen verassen!

 79. Joke Joke

  79

  Wow... ik zou mijn man hier enorm blij mee maken.. en hij brengt mij in hogere sferen omdat hij altijd voor iedereen klaar staat om te helpen..

 80. sara hardeman sara hardeman

  80

  mijn man en onze twee meiden, we hebben 10 jaar moeten wachten voordat we ouders werden en in die tijd is onze relatie alleen maar sterker geworden de meest liefdevolle, eerlijke en zachtmoedigste man die ook heb ontmoet

 81. Amanda Touw Amanda Touw

  81

  Mijn vader! Omdat het zo'n ontzettend sterke man is die al tweemaal in 3 jaar heeft gevochten voor zijn leven (darmkanker en leverkanker). Het is ongelooflijk zoals hij nu weer in het leven staat!! Volop aan het werk is en voor de volle 100% geniet van zijn twee jonge kleinkindjes (Manou en Jayce) en al het verdere moois om zich heen. Ik gun hem nog zo'n bijzonder moment, en zou het geweldig vinden als ik dat met hem samen kon beleven!

 82. cmjgb cmjgb

  82

  Mijn lieve vriend brengt mij in hogere sferen omdat hij ondanks zijn drukke baan ook nog eens klust in ons nieuwe huis, we daardoor ookal twee jaar niet op vakantie zijn geweest en ondanks alles de liefste en grappigste vriend en papa voor ons is! Ik weet dat hij dit heel graag een keer zou willen dus zou een top cadeau voor hem zijn en een super bedankje voor zijn harde werken

 83. Evelution82 Evelution82

  83

  Ik vind vliegen helemaal niks, en ik wil dan ook niet mee met de ballon (als zwangere mag ik vast ook niet :-) ). Mijn ouders daarentegen hebben een ballonvaart al jaren op hun lijstje staan. Ik weet dat ze het ontzettend graag zouden willen. En omdat ze zoveel voor ons betekend hebben het laatste jaar zou ik deze ballonvaart dan ook graag voor ze winnen!

 84. Mahdalejna Mahdalejna

  84

  Mijn gezin! Dank aan mijn man en kind om te weten dat elke dag is mooier als het uitzicht vanuit een luchtballon. (Ik zag hen alleen op foto's ) :-)

 85. mata mata

  85

  Mijn partner brengt mij in hogere sferen. Ze staat altijd voor me klaar en maakt me elke dag weer gelukkig.

 86. Amber1991 Amber1991

  86

  Zou heel graag een ballonvaart maken met mijn man. Op 11 augustus 2015 zijn wij getrouwd en verwachten in december ons eerste kindje. Wegens de nieuwe baan van mijn man konden wij niet op huwelijksreis en om dat goed te maken is dit een prachtige verrassing voor hem en een droom die uit komt!

 87. Fayindy Fayindy

  87

  Mijn dochters. En deze ballomaart zou ik zooooooo graag met mijn oudste dochter Xenia (11 jaar ) willen maken. Zij is zo'n grote steun en Hulp voor mij bij het "groot brengen" van haar zusje Fayindy (net 1 jaar) Een ballonvaart was nog een wens van mijn vader, die hebben we helaas nooit kunnen maken doordat hij ziek werd en er nu helaas niet meer is. Met een ballon hoog in de lucht zou mijn dochter (en ikzelf natuurlijk) zich even weer wat dichter bij opa kunnen voelen en ik kan haar op die manier bedanken voor alles wat ze doet en eens extra laten zien hoeveel ze voor mij betekend!

 88. Wendy222 Wendy222

  88

  24-09-2015 zijn mijn man & ik 5jaar getrouwd en nog steeds zijn we saampjes in hogere sferen. Een ballonvaart staat erg hoog op mijn wish list,mijn man daarintegen heeft het niet zo op hoogtes. Maar ik weet zeker dat hij voor mij echt wel mee gaat met deze ballonvaart om mij ook zo in hogere sferen te brengen♡

 89. Mar205 Mar205

  89

  Wat zou ik dit graag winnen voor mijn man en ik. Sinds de geboorte van onze kinderen hebben we nogal weinig samen gedaan. Het wordt tijd dat we er echt eens saampjes uit zijn. Even geen papa en mama maar man en vrouw. M'n man is altijd zo druk aan het werk en klussen en staat altijd klaar om anderen te helpen. Hij verdient zeker een keer een uitje om te relaxen en genieten. Dat zal hiermee zeker lukken. Wat zal het een leuke verrassing zijn!

 90. Nienke Westerhof Nienke Westerhof

  90

  Mijn prachtige dochter in de sterren, sinds haar overlijden willen mijn vriend en ik met een ballon zodat we dicht bij haar kunnen zijn.

 91. Bettie Rietveld Bettie Rietveld

  91

  Ik zou heel graag mijn man willen verrassen met een ballonvaart. We werken allebei keihard om onze toekomst te kunnen bekostigen en zijn allebei toe aan qualitytime voor ons samen. En sinds de uitzending van mijn man, willen we al een ballonvlucht maken, maar we hebben er geen tijd en geld voor gehad.

 92. Maaike van Broekhoven Maaike van Broekhoven

  92

  Oh mijn dochter van 4 wil zooooo graag met mijn moeder in een ballon varen, ik gun mijn moeder dit zo graag omdat ze zoveel voor ons betekend en ik verschrikkelijk veel van haar hou en dat te weinig laat merken

 93. Lilly1403 Lilly1403

  93

  Mijn pasgeboren dochtertje Arya brengt mij in hogere sferen,vooral samen met haar lieve papa! Een ballonvaart zou een mooi uitstapje zijn voor papa en mama!

 94. brendalayla brendalayla

  94

  Mijn gezin, O wat willen we dit graag winnen, zou dit zo graag een keer mee willen maken

 95. Manon87 Manon87

  95

  Mijn lieve man, kennen elkaar inmiddels 9 jaar en al het nodige meegemaakt. in november zijn we 4 jaar getrouwd en dit staat op zijn bucketlist! Dus wil hem hier heeeel graag mee verrassen zodat ik hem in hogere sferen kan brengen!

 96. so-lucky so-lucky

  96

  De vader van mijn kind brengt mij in hogere sferen, daarom zou ik hem graag nu in hogere sferen brengen door samen met hem door de lucht te vliegen. The sky is the limit!

 97. Danielle_Goossens Danielle_Goossens

  97

  Mijn lieve vriend en geweldige papa van ons zoontje!even samen helemaal 'van de wereld' zijn

 98. vlindertje85 vlindertje85

  98

  Mijn kids brengen mij in hogere sferen, 1 blik en 1 lach en ik smelt. Maar ik hou zielsveel van mijn man en ik zou het super fijn vinden om met hem deze tocht een keer te maken.

 99. mayke nelemans mayke nelemans

  99

  Mijn man. Naast een supervader een super echtgenoot. Hopelijk weer een keer genieten met zijn 2en.

 100. Marloes Klaverdijk - Kivits Marloes Klaverdijk - Kivits

  100

  Met drie mannen in huis (7mnd,2jr & 37jr) is het opletten geblazen dat de sfeer niet te hoog op loopt ;-) Ik zou willen winnen en samen met mijn man op andere hoogte, tot andere sferen te komen. (Waarschijnlijk zal die champagne me ook weer in andere sferen brengen, .. Dus ik ben erg nieuwsgierig !!)

 101. debjemulder debjemulder

  101

  Zou echt fantastisch zijn voor mij en mijn lieve mannetje. Het is al een tijdje een wens van ons om samen een vlucht in een luchtballon te maken. Dit is de ultieme manier om weer heerlijk wat tijd samen Door te brengen.

 102. steffie86 steffie86

  102

  Ik ben zelf niet zo snel in hogere sferen te brengen. maar ik zou heel graag mijn vriend in hogere sferen brengen...aangezien hij al zo lang droomt van een ballonvlucht! Hij verdiend het om een keer verwend te worden.

 103. Lisance Lisance

  103

  Mijn zoontje van 11 weken brengt mij in hogere sferen met zijn glimlach. Maar hij is te klein voor een ballonvaart dus neem ik wel genoegen met zijn vader ;)

 104. Sehnaaz Sehnaaz

  104

  Mijn vrouw, al ruim 11,5 jaar beste vriendinnen, 10jaar samen en al 3,5 jaar getrouwd. Sinds 7 maanden okk trotse mama's van ons mannetje.. Na alles wat we meegemaakt hebben nog steeds super gelukkig samen en is er niets wat ons uit elkaar krijgt! Zou haar hier enorm mee verrassen ook omdat ze dit nooit van mij zou verwachten.. Nu al de kriebels als ik er aan denk maar heb het voor haar wel over zo hoog! :|

 105. judith den ouden judith den ouden

  105

  Na 2,5 jaar inburgering woont mijn partner eindelijk bij ons in Nederland en hoeft niet meer heen en weer te reizen En maanden zijn kind niet mogen zien. hele goede reden voor een leuke uitje dus

 106. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  106

  Mijn man en mijn tante. Waarom en waarom zeg ik er twee? Ik ga echt niet in een luchtballon

 107. Danielle van den Berg Danielle van den Berg

  107

  Mijn twee mannen brengen mij in de zevende hemel!

 108. bonnie_87 bonnie_87

  108

  Met mijn lieve man, maandag zijn we drie jaar getrouwd en 5 december 10 jaar samen! 10 december hopen we ons eerste kindje in de armen te kunnen sluiten. De ballonvaart is dus een superleuk cadeau om nog even met zijn tweeen te genieten van deze speciale tijd! ❤

 109. Row@n Row@n

  109

  Ik zou graag willen winnen voor mijn ouders die altijd klaar staan voor mij en mijn zoontje ondanks dat ze het vaak moeilijk hebben door de handicap van mijn vader. Ik weet dat dit nog altijd een lang gekoesterde droom is om samen een mooie ballonvaart te make en ik gun ze het zo!

 110. StephanieS StephanieS

  110

  Super gaaf. Dit zou ik samen met mijn vriend Stefan willen doen! En waarom... Mijn vriend is gewoon een fantastische vader en vriend. Alles heeft hij voor zijn gezin over. Niks is hem te veel! Ik weet dat dit op zijn wensenlijstje staat en het lijkt me super leuk om dit samen met hem te mogen doen!

 111. Chinny-girl Chinny-girl

  111

  Mijn lieve man die eigenlijk geen kinderen wilde. Ongepland zwanger geraakt maar als ik hem nu zie met ons zes maanden oude zoontje krijg ik kippenvel. Hij is zo'n trotse papa! Hij geniet enorm van zijn papa dag. We zijn wel toe aan een moment voor ons samen. En opa&oma willen dan graag op ons kleine mannetje passen

 112. Jonkertjuh Jonkertjuh

  112

  Om de wens van mijn tante in vervulling te laten gaan. Dit wil zij al zo lang zo graag. Tot haar geluk won haar toentertijd 8 jarige dochter een ballonvaart...helaas bleek deze voor 1 te zijn waardoor haar dochter alleen mee mocht. Zij erachter aan in de auto...maar o wat had ze graag in de luchtballon willen zitten. Ze is echt de gezeliggste en liefste tante, vroeger toen ik klein was gingen wij altijd, door werk van onze ouders, nog twee weken met haar en haar dochter mee op vakantie. Wat een top tijd hadden we met haar als vakantiemama. Zou dus super leuk zijn om dit voor haar te winnen

 113. piewen piewen

  113

  Mijn meneer brengt mij in een hogere sfeer! om ook hem te bekoren hoop ik bij de winnaars te horen!!

 114. Mirjam88 Mirjam88

  114

  Ik gun het mijn schoonzus. Ze heeft samen met mijn zwager een hoop voor haar kiezen gehad. Een leuk uitstapje heeft ze dubbel en dwars verdiend! Enne ik ga graag met haar mee ;-)

 115. Sietskevb Sietskevb

  115

  Ik zou een grote reep côte d'or meenemen! De keren dat die mij in hogere sferen heeft gebracht zijn niet meer te tellen. Hij is er ook altijd voor me; wanneer ik verdriet heb, wanneer ik ongesteld ben, tijdens mijn zwangerschappen. Geen enkele keer veroordeeld hij mijn vreetbui, hij is er gewoon. Ik neem hem zelfs mee naar mijn vriendinnen, hij moet er vast gek van worden van al dat gekakel, maar hij klaagt nooit. Het enige jammere is dat ik hem dan moet delen, hij is dan altijd een beetje afwezig als ik naar huis rijdt. Voor al die keren dat hij er voor mij was, wil ik hem bedanken en hem nu in hogere sferen brengen. Ik hoop wel dat ik me kan bedwingen in dat mandje, ik ben zo gek op hem, ik vind hem echt om op te vreten. Daarom neem ik misschien mijn man ook maar mee, kan ie mij een beetje in toom houden ;)

 116. Feline Feline

  116

  Ik zou deze ballonvaart ontzettend leuk vinden om te doen samen met mijn man. Hij brengt mij in hogere sferen door niet alleen super man te zijn maar ook een geweldige vader. Ik ben zo blij met hem en dat mag hij best weten. Dit zou dan ook een super leuke verrassing zijn.

 117. Charmingclaudia Charmingclaudia

  117

  Mijn man zou dit fantastisch vinden! Even genieten van de stilte, terwijl je naar de wereld kijkt en op andere gedahcten komt.

 118. tessita tessita

  118

  Dit is altijd al een hele grote droom van mij geweest om een luchtballon vaart te maken! Mijn zoontje brengt mij elke dag in hoge sferen, met zijn aanstekelijke lach

 119. Miranda76A Miranda76A

  119

  Als er iemand is die die ik het gun om in een luchtballon te varen, dan is het mijn superlieve vader. Als geweldige oppasopa is hij degene die dit volgens mij verdient.

 120. Loesvdw Loesvdw

  120

  Uiteraard kan alleen mijn vriend mij in hogere sferen brengen. Ondanks werk en een hbo opleiding blijft hij tijd voor ons gezinnetje vrij maken. Daarom zou ik hem dit graag cadeau doen.

 121. m1ek3 m1ek3

  121

  Mijn lieve hubbie! Even samen de lucht in. Qualitytime, grote dingen klein zien worden, want wat worden onze kleintjes toch snel groot. #trots op mijn rots in de branding, superpapa en man-de-liefste

 122. hernieuw hernieuw

  122

  Samen met mijn dochter.

 123. Totske Totske

  123

  Ik zou hier heel graag mijn verloofde mee willen verrassen omdat hij ontzettend lief voor mij en onze dochter is en hij het zeker verdient en het ontzettend gaaf zou vinden, omdat ik eigenlijk hoogtevrees heb maar dit voor hem zou doen!

 124. nclaire24 nclaire24

  124

  Atijd al willen weten hoe dat zou zijn samen met mijn man in een luchtballon.

 125. nclaire24 nclaire24

  125

  Altijd al willen weten hoe het zou zijn in een luchtballon samen met mijn man.

 126. jolanda ter brake jolanda ter brake

  126

  Dat is al zo lang een wens van mij en mijn man om een ballonvaart te gaan doen maar jammer genoeg kunnen we dat financieel niet trekken in deze dure tijden misschien dat het er ooit nog van komt op onze 12 en een halve jarige trouwdag volgende maand we zullen wel zien en anders droom ik wel verder

 127. jantinerietveld jantinerietveld

  127

  Ja gaaf! Zouden we geweldig vinden!

 128. ivoensylvana ivoensylvana

  128

  Wij samen, morgen 5 weken zwanger, die alle mogelijkheden willen aannemen om nog even met zijn tweetjes te genieten en te ontspannen zodat wij een gezonde en gelukkige baby op de wereld mogen zetten :)

 129. Quila Quila

  129

  Mijn vriend brengt mij in hogere sferen. Omdat hij zo'n geweldige papa is voor onze twee prachtdochters. En aangezien we de laatste tijd weinig tijd meer samen doorbrengen lijkt me dit een geweldige date! :)

 130. Karin Boonstra Karin Boonstra

  130

  Sky Ballonvaarten natuurlijk! Omdat het hoog qua sfeer is voor mij.

 131. Babbel Babbel

  131

  Ik wil dolgraag mijn allerliefste dappere Mamsie in hogere sferen brengen! Ze is helaas ziek en heeft daarom een top 10 dromenlijstje gemaakt van dingen die ze nog heel graag wilt doen. Op nummer 4 staat een ballonvaart maken met het gezin. We zijn met zijn 6'en thuis dus dan worden de kosten in ieder geval al ietsje gedrukt :) Let's dream and hope.... Het leven is net een ballonvaart.... Je weet zeker dat je straks moet landen, maar je weet tot het laatste moment niet waar en hoe <3

 132. StephanieDaan StephanieDaan

  132

  Mijn verloofde brengt mij naar hogere sferen! Daar hoeft hij me alleen al voor op te tillen, aangezien ik 1,64 ben en hij 2,03! Met zijn ex-partner heeft hij ooit al een ballonvlucht gemaakt, maar aangezien ze bij het opstijgen flauw viel, moesten ze direct weer naar beneden. Naast het feit dat dit voor hem erg jammer was (en voor haar met haar hersenschudding ook) omdat hij dit graag wilde, ben ik ook nog eens veel leuker dan zijn ex. Win-win situatie al zeg ik het zelf! :-)

 133. gtan gtan

  133

  Van geluk vliegen... Door mijn kids en man

 134. Francina Naomi Francina Naomi

  134

  Ons kleine wondertje in mijn buik brengt mij in hogere sferen. Het mooiste gevoel om te voelen. Het mooiste wonder om te ervaren.

 135. Loevv Loevv

  135

  Mijn zoontje van 11 weken brengt mij met zijn fantastische lach in hogere sferen! Uiteraard is hij te klein om mee te gaan, maar gelukkig heb ik ook een fantastische man waarmee ik dit super moment zou willen delen. Al is het alleen al om er even met zn tweetjes tussenuit te zijn. Het is enorm wennen met een kersverse baby en we besteden toch wat minder tijd aan elkaar nu.

 136. Lindavanmarle86 Lindavanmarle86

  136

  Mijn lieve vriend! Hij doet alles voor me nu ik zwanger ben. Ook al ben ik super onredelijk of chagrijnig, hij staat altijd voor me klaar!! Dit is wel een heel origineel cadeau om hem te laten zien hoeveel ik hem waardeer!

 137. Alena Alena

  137

  Mijn man omdat ik van hem hou en hij de beste vader voor ons kind is.

 138. Monique Bek Monique Bek

  138

  Uiteraard mijn man en dochter! Als cadeau voor ons huwelijk hebben we eerder éénmaal een ballonvaart mogen ervaren. Echt heel bijzonder. Het uitzicht, maar ook de rust / stilte. Dit zouden we graag nogmaals ervaren.

 139. SusanneB91 SusanneB91

  139

  Mijn man natuurlijk, de meest geweldige man in het universum. Hij maakt mij zó gelukkig door wie hij is, de knappert! Daarnaast wilde hij mij eigenlijk op deze manier ten huwelijk vragen, maar heeft hij die kans helaas niet gehad omdat het zo duur is. Toch fijn om het dan alsnog mee te maken, maar dan als getrouwd stel

 140. kirsten1983 kirsten1983

  140

  ik heb een aantal moeilijke jaren gehad samen met mijn zoontje die mij alles is. nadat mijn schoonzusje me 3 jaar geleden heeft voorgesteld aan haar broer (mijn man) is het leven van mij en mijn zoon in een razend tempo veranderd. hij accepteerde van dag 1 mijn zoon en sinds dien zijn zij onafscheidelijk., daarnaast als hij naar me kijkt geeft hij mij een gevoel als ik de enige ben op de wereld en dat hij me altijd zou beschermen. dat gevoel geeft mij een zwevend gevoel en die wil ik nooit meer kwijt, als ik deze prijs win, zou ik het geweldig vinden dat ik iets voor me man kan terug doen en dat hij samen met mijn zoon deze vlucht kan maken dat willen ze beide al heel erg lang. en hun blijdschap zou mij in hogere sferen brengen :)

 141. marry1974 marry1974

  141

  O dat lijkt me zo gaaf! 1 oktober is onze trouwdag, samen met mn man in een ballon! Echt het toppunt van romantiek. Hij is ook de gene die me in hoger sferen brengt. Toen ik hem leerde kennen was ik er lichamelijk en geestelijk slecht aan toe. En toch gaf hij me steeds weer het vertrouwen in mezelf en het gevoel dat ik waardevol was en ben!

 142. stretchy88 stretchy88

  142

  Net als een luchtballon brengt mijn man mij in hoge sferen . Hij zorgt ervoor dat elke dag met mijn hoofd in de wolken ben en de zorgen achter mij kan laten . Hij draagt zorg voor mij als een mandje , zodat ik altijd veilig kan landen . Hij zorgt voor vuur en de passie ,zodat onze ballon steeds verder kan varen naar een nieuwe bestemming. Onze reis startte als een kennismaking, echte liefde, daarna een trouwaanzoek en nu volgt het ouderschap.

 143. BMulder BMulder

  143

  Geen enkel voetstuk is hoog genoeg voor mijn moeder! (Tenzij het in een luchtballon wordt geplaatst! :)

 144. Angelicious Angelicious

  144

  Mijn man Dennis! Hij is er altijs voor me, mijn rots in de branding <3 we zijn in verwachting van onze eerste zoon <3 terwijl vorig jaar ik kampte met zware epilepsie, heeft hij mij zo goed opgevangen en gesteund!

 145. ilona85 ilona85

  145

  Dolgraag wil ik met mijn man de wolken in! Ik kan wel 1000 redenen bedenken waarom, maar die 1000 redenen hebben wij samen doorstaan een hele prestatie opzich ;)

 146. Mama van Lena Mama van Lena

  146

  Mijn man brengt mij in hogere sferen vooral sinds hij papa is geworden. Niets maakt me gelukkiger dan mijn man en dochter samen te zien spelen terwijl hij me toe fluistert hoeveel hij van ons houdt. Wij houden ook enorm veel van hem en wat zou het fantastisch zijn als we hem mogen verrassen met een mooie ballonvlucht. Hij vind het altijd fantastisch om ze over te zien vliegen. Ik zou graag zijn gezicht zien als hij er eens in zit ipv er naar zwaait!

 147. marisca85 marisca85

  147

  mijn man, hij is echt de liefde van mijn leven en steunt mij door dik en dun ook al gaat het ten koste van z'n eigen gezondheid. Al bijna 11 jaar samen en al ruim 4 jaar getrouwd en nog steeds zit ik met mijn hoofd in de wolken als ik aan hem denk en bij hem ben!!!

 148. kristal kristal

  148

  mijn toekomstige man natuurlijk niks beters dan dat

 149. Cheyennnn Cheyennnn

  149

  Mijn vriend brengt mij in hogere sferen. We hebben net een zoontje van 10 weken. En dit zou dus echt super zijn om met zijn 2en te kunnen doen. Hebben nu namelijk nog geen tijd gehad om iets te doen samen.

 150. patries30 patries30

  150

  Ik word in hogere sferen gebracht, door mijn man, die er altijd voor mij is. En natuurlijk door onze prachtige dochter. Maar desondanks zou ik deze prijs graag voor twee vrienden van ons willen winnen. Die op dit moment een hele zware periode doormaken. Maar ondanks dat onvoorwaardelijke vrienden zijn voor ons. Het is ze zo gegund om samen een onvergetelijke ballonvaart te maken. Waarin ze hopelijk kunnen proosten op een beter jaar.

 151. Chiara Chiara

  151

  Mijn ex! Hoe stom het ook klinkt... Ondanks onze kleine man van 9.5 maand zijn we niet meer bij elkaar, maar het is op een 'goede' manier beeindigd en we doen nog veel samen als gezin. Hij doet heel hard zijn best om ons gelukkig te maken/houden. En dus vind ik dat hij een ballonvaart verdiend, waar we het al vaker over gehad hebben om eens te doen.

 152. olga81 olga81

  152

  Dit jaar 10 jaar samen met mijn grote liefde en wat hebben we veel mee gemaakt met elkaar. 5 jaar huwelijk en 3 zoontjes verder. Omdat de laatste maanden van deze zwangerschap in het teken stonden van ziekte en overlijden van zijn vader, zou ik het mijn man gunnen om samen met mij dit avontuur te beleven en misschien even iets dichter bij 'opa' te kunnen zweven.

 153. rilana213 rilana213

  153

  Wat brengt mij in hogere sferen? Dat kan heel veel zijn. Maar waar ik enorm van kan genieten en mij het ultieme geluksgevoel kan geven is het heerlijk samen zijn met mijn familie. Ik heb geen kids, maar ik ben suikertante van Emma en als ik haar zie dan is mijn sfeertje gelijk helemaal goed. Maar een ballonvaart wat ik nog nooit gedaan heb met mijn hoogtevrees zal mij volgens mij ook behoorlijk in een hogere sfeer brengen. Letterlijk en figuurlijk!

 154. Jan31 Jan31

  154

  10 jaar trouw bij elkaar dit jaar, dat brengt onze relatie in hogere sferen.

 155. BVI BVI

  155

  Met mijn moeder, om haar te bedanken dat ze bij de bevalling was. Mijn vriend was de avond van mijn bevalling onverwacht met spoed geopereerd. Mijn moeder bleef slapen en s nachts begon de bevalling... Samen met mijn moeder naar het ziekenhuis waar mijn vriend lag, en gelukkig was hij er het laatste stukje bij. We lagen dus samen in het kraambed

 156. Dealens Dealens

  156

  Met mijn vriend . En waarom ? Nou we hebben veel en veel meegemaakt. Hij is er altijd voor me . En dit zou echt een supergeweldig cadeau zijn ! Om zo ook mijn waardering voor hem te laten zien .Hij zou het geweldig vinden .

 157. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  157

  Mijn man gun ik het zo graag, even niet aan alle ellende denken van het afgelopen jaren. Even genieten hoog in de lucht. Mijn tante heeft het ook erg zwaar dus ik sta met alle liefde mijn plekje aan haar af. Kunnen ze samen tot rust komen

 158. tboonstra tboonstra

  158

  Mijn man omdat hij mij altijd weer weet te verrassen.

 159. Kittykbs Kittykbs

  159

  Mijn partner Bram brengt mij in hogere sferen, we zijn nu 13 jaar getrouwd en 16 jaar samen (16-09-2015).. Alleen mijn man durft niet in een luchtballon.. Ik en mijn oudste dochter van 13 hebben wel de droom om ooit in een luchtballon mee te mogen varen.. Lijkt ons zo gaaf! Liefs Kitty van der Linden.

 160. MamavanJ&M MamavanJ&M

  160

  Mijn man brengt mij geregeld in hogere sferen (de details zal ik jullie besparen haha). Maar in alle serieusheid, mijn man steunt mij met alles wat binnen zijn mogelijkheid ligt. Om hem met onze kinderen te zien spelen en zijn liefde voor hen en voor mijzelf te voelen brengt mij iedere dag in hogere sferen. Tevens is hij op 2 oktober jarig en een luchtballonvaart staat al heel lang op zijn lijstje om ooit te gaan doen. Dus ik zou hem er super blij mee maken, mezelf iets minder maar voor mijn lieve man zal ik ook mijn vrees voor hoogtes overwinnen om samen met hem die ballon in te stappen!

 161. Lobi Lobi

  161

  Mijn verloofde. Hij is het beste wat mij ooit is overkomen doet alles voor me ondanks dat we nog best jong zijn en in verwachting zijn van ons eerste kindje is hij echt mijn superheld. Altijd met een bloemetje thuis komen keihard voor ons werken. 3 baantjes tegelijk zodat hij voor mij en zijn kleine kan zorgen. Wij hebben niet echt veel geld om leuke dingen te doen dus hoe gaaf zou het zijn als ik hem hiermee kan verassen!

 162. Ineke van der Kooij Ineke van der Kooij

  162

  Mijn zusje Naatje. Een uitje met haar tilt me boven de troubels uit.

 163. jessica zegwaard jessica zegwaard

  163

  Hallo mamaplaats, Mijn lieve man, die altijd zo geduldig is. En er altijd voor mij en onze dochters is. Die mij erdoor heen sleept in moeilijke tijden met onze jongste dochter met een chromosoom afwijking. Met zijn humor brengt hij mij in hogere sferen!! Groetjes Jessica.

 164. Els1985 Els1985

  164

  Mijn 3 mannen brengen mij in hogere sferen, omdat ze me elke dag weer verbazen met nieuwe ontdekkingen en met hun liefde voor mij

 165. Newyorkje Newyorkje

  165

  Ja hihi in hogere sferen brengt me mijn vriendje en toekomstige papa van ons eerste kindje.. Al ben ik bang dat hij niet mee zal gaan ivm hoogtevrees, maar mijn oma van 85 heeft zich altijd al een ballonvaart gewenst.. ☺️☺️

 166. JerinaP JerinaP

  166

  Mijn man brengt mij in de zevende hemel, door wie hij is, hoe hij is voor mij. We kijken erg uit naar de geboorte van ons dochtertje over ruim 2 maanden! We zijn dan bijna 3 jaar samen!

 167. euf euf

  167

  Wie brengt mij in hogere sferen.... Meerdere mensen en kleine wezentjes. Natuurlijk mijn zoontje, en ons nog niet geboren kindje. Mijn man! De kindjes op mijn werk, lieve collega's enz. Maar als ik moet kiezen kies ik voor mijn man, we hebben een rollercoaster jaar achter de rug en kunnen het wel gebruiken om ons weer eens in hogere sferen te wanen. En toeval of niet, vandaag met collega's een gesprek gehad over wat je graag nog eens zou willen doen, en mijn antwoord was naast zwemmen met dolfijnen een luchtballonvaart maken! Wie weet... op deze manier... a dream come true zowieso een superleuke actie!

 168. Yvette1407 Yvette1407

  168

  Mijn dochter natuurlijk! Al zou ik haar niet meenemen in een luchtballon hoor ;) Dat wordt mijn lieve vriend!

 169. chantyrose chantyrose

  169

  Lekker cliché, maar natuurlijk brengt mijn gezin mij in hogere sferen. Maar dr ballonvaart zou ik graag met mijn zusje willen maken, hoewel het mijn wens is om ooit met dolfijnen te zwemmen, zou ik wel samen met haar haar wens uit willen laten komen. Een ballonvaart! Hopelijk kan ik haar hiermee verassen en bedanken voor alles wat ze voor me doet :)

 170. Esmeralda Ritzen Esmeralda Ritzen

  170

  Als ik zou winnen zou ik ook met man willen gaan! Omdat hij me dan lekker vast kan houden als we boven in de lucht zweven zodat ik niet 'angstig' hoef te zijn, maar lekker kan genieten van een geweldige en waarschijnlijk eenmalige ballonvaart!

 171. Eva1984 Eva1984

  171

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn ouders, omdat zij 4 dagen op mijn 2 zoontjes passen van 3 jaar en 12 weken zodat mijn man en ik even tijd hebben om een keer samen een paar daagjes weg te gaan voordat ik weer moet gaan werken na mijn zwangerschapsverlof

 172. gitta2214 gitta2214

  172

  Mijn vriend pas 5 maanden maar hij heeft me door de vreselijk moeilijke tijd van het overlijden van m'n vader geholpen en probeert me iedere x te laten zien dat ik t wel allemaal goed doe. Iets wat voor mij totaal onbekend is

 173. LiesdeW LiesdeW

  173

  Mijn gezin breng mij in hogere sferen, iedere dag weer !!

 174. Ghislaine Schmidt Ghislaine Schmidt

  174

  Mijn man brengt mij letterijk in hogere sferen: hij is een kop groter dan ik en als ik hem wil kussen moet ik op een krukje staan. Met een ballonvlucht van Sky Ballonvaarten kan ik voor de verandering hem eens in hogere sferen brengen. We zullen in de wolken zijn :-)

 175. YaIsSe YaIsSe

  175

  Oeh...dit wilde ik jaren geleden al kado doen aan mijn man, toen we net getrouwd waren. We waren allebei nog student en het bleek iets duurder dan verwacht, daarna is het er nooit meer van gekomen... Maar hij brengt me dus zeker in hogere sferen... Hij is lief, heeft ontzettend veel inhoud, heeft een doel voor ogen en zet mij altijd op de eerste plek. Er is niemand met wie ik dit liever zou willen doen dan met hem!

 176. Joo1987 Joo1987

  176

  Mijn grote liefde want hij is de beste vader die onze dochter Indira zich kan wensen! Wauw,wat ben ik trots! ♥!

 177. Jmd1983 Jmd1983

  177

  Samen met mijn dochter zou ik dit heel graag willen doen. Zo vaak zegt ze dat ze bij haar broertje op bezoek wil die een sterretje geworden is. Ik zou het heel fijn vinden om dit voor haar, en voor hem, te kunnen doen.

 178. driemeidenmama driemeidenmama

  178

  Ik wil zelf niet mee met de ballonvlucht. Ik zou mijn man en schoonvader dit gunnen. Mijn schoonvader is altijd bereid te helpen op ons bedrijf. niets is teveel. En daarom gun ik het hen om samen die vlucht te maken. Samen werken doen ze al en samen genieten ook. Maar dan is dit eens op een andere manier genieten. Eens ff weg van het bedrijf. Ff lekker eens iets anders samen doen. Een zoon en vader moment!! Ik gun het ze van harte. Nu fingers crossed!! En wie weet!!!!!!!!

 179. jeanicemauritz jeanicemauritz

  179

  Mijn Man. We zijn 12,5 jaar samen. 6 jaar getrouwd. We hebben nu 2 kinderen. Is pittig, maar mijn man helpt mij super goed met huishouden en om de kinderen te verzorgen en voeden. Vind echt geweldig dat hij de vader is van onze kinderen en dat hij mijn man is. Je hoeft maar iets kapot te hebben of hij maakt het. Hij kan ook alles maken wat hij ziet. Hij is in 1 woord: Geweldig!!!!!!!!!!!

 180. Poekasue Poekasue

  180

  Mijn vriend en ik gaan eind oktober trouwen en we verwachten in januari 2016 ons kindje! Ons kindje brengt mij absoluut in hogere sferen, want het is een echte liefdesbaby en zoooo welkom! Dit wonder is de bekroning op het geluk wat ik en mijn vriend samen hebben gevonden!

 181. Alinda Frankes Visser Alinda Frankes Visser

  181

  Zou wel samen met mijn zoontje van 4 willen hij vind luchtballonnen zo leuk!!

 182. winnie.p winnie.p

  182

  Mijn allerliefste vriendin, Dieuwertje, brengt mij in hogere sferen, want ze is echt een hoogvlieger. Maar even serieus. Ze is alles voor mij, mijn schat die ik zou bewaren in mijn schatkist, maar dan zou ze geen lucht krijgen, dus mijn hart moet volstaan om haar in te bewaren. Ze haalt het beste in mij naar boven en we vullen elkaar aan als geen ander. Twee handjes op een buikje. (Haar buikje want die is zo warm en zacht.) Ze tilt me figuurlijk hoger dan waar ik allen kan komen. Bovendien wilden we dit altijd al eens doen (:

  • winnie.p winnie.p

   183

   *alleen

 183. Elisabethfeld Elisabethfeld

  184

  Ik zou heel graag samen met mijn partner een ballonvaart willen doen. Hij brengt mij in hogere sferen en is mijn allerliefste maatje

 184. d.c. d.c.

  185

  Komend weekend ben ik zes maanden samen met mijn lief. Op zich niet zo'n lange periode, maar het voelt alsof ik hem altijd al gekend heb. Hij is een tweede ik, de persoon die ik altijd zelf stiekem wou zijn. We vullen elkaar aan, zoeken het geluk op in en door elkaar, en vergeten samen de rest van de wereld. Enkele maanden geleden kochten we samen het boek 'The Bucket List', met opdrachten die we heel ons leven kunnen uitvoeren en die ons dichter naar elkaar toe gaan brengen. Eén van de opdrachten is om een grote angst te overwinnen. Mijn grote angst is de hoogte. Deze ballonvaart is dus een prachtige kans om mijn angst te boven te komen. We zouden samen een uniek moment beleven. Nu is het nog aan hem om van zijn angst eens werk te maken ;)

 185. Yvonnecp Yvonnecp

  186

  Mijn lief, mijn leven, mijn rots. Mijn wens om alles met jou vanuit intieme hoogte te overzien komt met Sky nu dichterbij.

 186. CBDKL CBDKL

  187

  Mijn gezin! Ondanks de ups en downs staan ze altijd voor mij klaar en ik voor hun. Samen zijn we een team en komen we in hogere sferen. Ben trots op hun. Als ik win ga ik graag met mijn man de lucht in.

 187. Lois71 Lois71

  188

  Mijn zoon Tim toen die tegen me zij dat hij zo blij was om "uitgeboren" te zijn.

 188. Mama&Dewi Mama&Dewi

  189

  Mijn allerliefste man brengt mij in hogere sferen! Na 5 jaar samen zijn en sinds 2 jaar een kindje samen te hebben zijn we nog steeds stapel verliefd op elkaar!! Een ballonvaart is nog steeds een droom van ons samen! Het zou geweldig zijn als wij even mogen genieten van dit prachtige en unieke papa & mama momentje! Duimen maar dat wij binnenkort nog meer in de wolken zijn dan dat we nu al zijn. :)

 189. Golombek3000 Golombek3000

  190

  Met dewi melody omdat ze dan 1 dag de zorg voor sander niet heeft en zo ook een keer Nederland vanuit de lucht kan zien

 190. Marlotje Marlotje

  191

  Voor mij is het de geboorte van mijn kleinzoon Ayani wat mij in hogere sferen brengt. Het kado voor mijn 50e verjaardag. Een ballonvaart zou een hele mooie bekroning zijn. Een reeds lang bestaande wens van mij. Dan komt geluk in 3voud.

 191. Hannie21 Hannie21

  192

  Ik zou graag mijn lieve vriend een ballonvaart willen geven, omdat hij bijna jarig is en ook over een paar maandjes voor het eerst papa wordt. Hij klust veel avonden voor ons kindje en verdiend een mooi en bijzonder cadeau. Het geld is een beetje aan het opraken vanwege alle aanschaf voor de komst van ons kleine wondertje, maar ik ben hem zo dankbaar voor alles wat hij doet en ik weet dat hij graag een keer in een ballon wilt vliegen, dus dit leek mij een uitgeroepen kans voor ons

 192. Neonie Neonie

  193

  Dit zou fantastisch zijn! Mijn gezin brengt mij in hogere sferen. Maar ook gewoon zoiets simpel als met een kop thee en een goed boek op de bank, is voor mij hemels!

 193. wendyke82 wendyke82

  194

  Mijn vriend brengt mij in hogere sferen maar mijn oudste zoon devon van 6 heeft er al heel lang over om eens een ballon tocht te willen maken dat zou hij heel mooi vinden

 194. Sabine83 Sabine83

  195

  Ik zou graag een ballonvaart met mijn man willen maken. Op het moment zit ons huwelijk een beetje in een dip, dus het zou geweldig zijn om eens een romantisch uitje te hebben met z'n tweetjes om te zien of we de dip te boven kunnen komen. Hopelijk brengt deze ballonvaart ons weer in hogere sferen, zodat wij weer volop van elkaar en van ons gezin kunnen genieten!

 195. misja_k misja_k

  196

  Mijne lieve vrouw!!! We zijn nu bijna 5 maanden getrouwd en het lijkt mij een super cadeau te geven voordat ons eerste kindje geboren wordt. Op dit moment zijn wij allebei erg druk en hebben wij 1 x per 2 weken een volle zondag samen. Ik zou er een dag aan toe willen voegen door deze mooie en spannende ballonvlucht te maken.

 196. mandy mandy

  197

  Mijn man brengt me in hogere sferen! Hij is zo ontzettend lief voor me, en is zo goed geweest in de zware tijd tijdens het overlijden van mijn vader, maar ook voor, tijdens en na bevalling van ons eerste kindje , dat ik graag iets terug wil doen. En dit is het perfect kado!

 197. HeartHelen HeartHelen

  198

  Mijn allerliefste man, die altijd voor mij klaar staat, mij steunt en mij aan het lachen maakt!

 198. Angèle222 Angèle222

  199

  Lijkt mij een uitgelezen kans om ons gevoel voor en naar elkaar, in hogere sferen in een romantische setting (als het weer etc. de juiste atmosfeer creëert), opnieuw te ontdekken en/of aan te wakkeren om zo onze kinderwens voor een tweede dochter/zoon ook weer een slinger in de goede richting te geven. En een ballonvaart staat hoog op ons verlanglijstje en zal het ook blijven staan want wij willen het ook als "gezin" ervaren.

 199. St. St.

  200

  Cliche: mijn echtgenoot ! Maar als we deze prijs winnen ook eindelijk eens letterlijk !!!

 200. Ilse Overweg Ilse Overweg

  201

  Mijn echtgenoot die op 31 oktober jarig is, met hem wil ik dolgraag zijn verjaardag in hogere sferen doorbrengen.

 201. Charlot87 Charlot87

  202

  Mijn man. Tijdens de volledige 9 maanden zwangerschap ben ik ontzettend ziek geweest en hij heeft me er doorheen gesleept. En nu is hij ook nog eens de liefste papa die ons zoontje zich kan wensen. Ik zou heel graag samen met mijn man deze ballonvaart meemaken, als eerste uitje samen sinds wij papa en mama zijn geworden.

 202. robinneke22 robinneke22

  203

  Mijn ventje waar ik al 11 jaar gelukkig mee ben en 2 prachtige kids op de wereld heb mee gezet! In die 11 jaar zijn we nog niet in een luchtballon geraakt dus dit zou echt helemaal super zijn! We zouden ook graag de ouders van mijn vriend meenemen en wie weet heeft mijn vriend nog wel een verrassing voor hun klaar!

 203. Sj Sj

  204

  Mijn coach, daar kom ik verder mee.

 204. Irenenijssen Irenenijssen

  205

  Mijn lieve man omdat hij mij de gelukkigste vrouw heeft gemaakt door van mij een moeder te maken☺

 205. Yazzy Yazzy

  206

  De twee mannen in mijn leven. Mijn vader en mijn man. Ze doen beide zoveel voor ons zonder enig tegenspraak met Super veel geduld en heel veel liefde. Ze hebben deze ballonvaart verdiend.

 206. Cien Cien

  207

  Mijn man brengt mij in hogere sferen! We kennen elkaar al 24 jaar. Mijn man wil heel graag een keer met een luchtballon mee en onze oudste zoon van 17 zal het geweldig vinden om mee te mogen. (ik niet ik heb hoogtevrees)De andere zes zullen wat jaloers zijn, denk ik, De dag dat deze actie sluit is onze 20e trouwdag, dus een mooi cadeau!

 207. FatimaAkkad FatimaAkkad

  208

  Net zoals 99%van de reacties hier haha! Mijn partner die zoveel meegemaakt heeft. De keer dat we elkaar weer zagen op het vliegveld (onlangs); ik laat mijn tranen dan weer vloeien van blijdschap. En dit. .een droom na alle moeilijkheden die we meegemaakt hebben. Ik maak het al helemaal mee.. in elkaars armen en beginnende tranen van blijdschap. Een moment om nooit te vergeten:') .

 208. 29mandy29 29mandy29

  209

  ik zou hem graag willen winnen ik droom er al jaren van om er een keer in te zitten ik heb 17 jaar geleden een hartstilstand gekregen daardoor is mijn leven verhardend en door tot rust te komen vind ik het lekker om zo iets te doen hoop dat ik hem win

 209. Mirremeid Mirremeid

  210

  Mijn man en drie kinderen. Ze zijn mijn lust en mijn leven en ik ben blij dat ze er zijn! Mijn man is eindelijk helemaal kankervrij verklaard en dat moet gevierd worden op hoog niveau! Geen controles meer en verder genieten van het leven.

 210. Anita Diepeveen Anita Diepeveen

  211

  Na een moeilijke tijd doordat mijn man door een ongeluk een hersenbeschadiging had opgelopen, krabbelden we langzaam weer op Maar voordat we ons leven weer verder konden delen werd ik ernstig ziek Ik vind het zo geweldig dat mijn man die zelf een pittig revalidatieproces achter de rug had, stapje voor stapje voor mij steeds meer is gaan helpen. En nu alles weer wat stabieler is, is hij mijn mantelzorger geworden. Dat proces is ook de reden dat wij 21 jaar gelukkig zijn met elkaar, want wij staan altijd voor elkaar klaar en wij vullen elkaar aan als het nodig Daarom is mijn man het die mij in hogere sferen brengt Wat zou ik het daarom geweldig vinden om zo;n ballonvaart mee te mogen maken

 211. Mahdalejna Mahdalejna

  212

  Echt mooi ik nog nooit te zien mijn staad van bouwen :-)

 212. Saars Saars

  213

  Mijn moeder heeft het altijd al eens willen proberen, het was de bedoeling met haar 50ste verjaardag samen te gaan maar het was helaas te duur. We hebben het nog wel beloofd!

 213. ilseverhoeven ilseverhoeven

  214

  Ik ben nooit in hogere sferen, ben ik te nuchter voor. Maar misschien kunnen jullie van Mamaplaats eens een poging wagen.

 214. mamma van 3 kereltjes mamma van 3 kereltjes

  215

  Mijn lieve pappa Die iedere dag voor ons klaar staat We hebben hem vorig jaar voor zijn 65ste verjaardag een ballonvaart kado gedaan Wat hij eigenlijk niet wil aannemen omdat hij het een te duur kado vindt Maar hij verdiend het zeer zeker om zo'n kado te krijgen Maar door een val van de ladder waarbij hij heel veel geluk gehad heeft is hij een tijd uit de running geweest en daarna ook nog een operatie aan zijn hand Het is er allemaal niet van gekomen Ondanks alles staat hij iedere dag voor ons en onze kindjes klaar En om hem gezelschap te houden wil ik mijn hele erge hoogtevrees opzij zetten en samen met hem in een luchtballon kruipen....

 215. Lizaatje Lizaatje

  216

  Het idee dat er zoveel meer is daar in het heelal, tussen de wolken en het hele universum.. Mijn geweldige man die mij hier houd met beide benen op aarde

 216. Ana-Maria1983 Ana-Maria1983

  217

  Misschien beetje ongebruikelijk,maar ons relatie loopt erg stroef de laatste tijd en daarbij komt er nog eens een somber budget (kleintje 1 jaar) en we doen nooit meer wat samen lijkt het wel. Kortom zou ons wel samen in hogere sferen willen brengen! x

 217. joycewalet joycewalet

  218

  Voor mijn lieve man en papa van onze prachtige tweeling. Wij zijn bijna 1 jaar getrouwd en wat zou ik hem dan een geweldig gaaf cadeau kunnen geven. Met een tweeling is alles ontzettend duur dus voor ons is dit niet te betalen. En nu zou ik hem dan wel heeeeel erg goed kunnen verassen. Het zou echt geweldig zijn.

 218. vonny vonny

  219

  Mijn echtgenoot Johan. Hij is mijn schat, mijn maatje, mijn steun en toeverlaat!!! Het laatste halfjaar zweef ik nogal een eind boven de grond en hij doet er alles aan mij weer te laten landen. Wat zou het fantastisch zijn om nog één keer te gaan zweven en daarna met beide benen geankerd op de grond te staan. (Ben herstellende van een burn-out)

 219. M.utberg M.utberg

  220

  Heel graag met mijn partner! We hebben nu een zoontje van bijna een jaar en onze jubileum is volgende maand en dit zou fantastisch zijn om samen het te vieren, niks prachtiger als z'n uitzicht met champagne!

 220. jetski jetski

  221

  Enya, een zangeres met een prachtige stem, brengt mij steeds in hogere sferen als ik naar haar muziek luister! Als ik gestrest ben of niet lekker in mijn vel zit zet ik haar CD op en zij zorgt er dan voor dat ik weer helemaal rustig word. Probeer het maar eens!

 221. melissa1984 melissa1984

  222

  ik zou mijn lieve mama hier mee verrassen omdat ze het hier al jaren overheeft. wat zou dat leuk zijn voor haar 65e verjaardag!

 222. mcw mcw

  223

  Mijn zoontje brengt mij in hogere sferen, heerlijk met zijn tweetjes 's nachts wakker terwijl de rest van de familie slaapt, half doezelend vanwege het tijdstip en de borstvoedingshormonen, en dan na afloop een heerlijk tevreden lachje voor we allebei weer gaan slapen. Ik hoop dat je gauw door gaat slapen, maar deze momentjes zijn toch ook heerlijk! De ballonvaart zou ik dan weer liever met zijn vader maken.. even iets leuks doen met zijn tweetjes!

 223. Mars1979 Mars1979

  224

  Mijn lieve man en mijn kinderen! Mijn man is mijn maatje. Over bijna alles denken we hetzelfde, maar het gebeurt om bijna altijd dat we hetzelfde zeggen. Én dat levert vaak hilarische momenten op. We hebben net ons 2e kindje in onze armen mogen sluiten en nu is ons gezin compleet! Een ballonvaart zou onze wens in vervulling laten gaan om samen de hoogte in te gaan!

 224. Angela_van_Scheppingen Angela_van_Scheppingen

  225

  Mijn partner brengt mij in hogere sferen, maar helaas heeft hij hoogte vrees. Gelukkig heeft mijn oudste dochter dit niet wan t het is juist een droom van haar om in een luchtballon te vliegen. Ik zou dit dus graag willen winnen voor haar 15de verjaardag om zamen een mooi avontuur te beleven.

 225. Brenda Bracke Brenda Bracke

  226

  Mijn man, omdat we al 19 jaar samen zijn :) En onze mooie twee dochtertjes natuurlijk!

 226. Ploetermoedervan3 Ploetermoedervan3

  227

  Deze hogere sfeer maakt mijn man niet gelukkig! Hij heeft namelijk hoogtevrees! Ha,ha! Ik heb een hele lieve vriendin die dit lang geleden al een keer deed. Volgens haar is dit HEMELS mooi. Met haar durf ik dit avontuur aan.

 227. Ploetermoedervan3 Ploetermoedervan3

  228

  Deze hogere sfeer maakt mijn man niet gelukkig! Hij heeft namelijk hoogtevrees! Ha,ha! Ik heb een hele lieve vriendin die dit lang geleden al een keer deed. Volgens haar is dit HEMELS mooi. Met haar durf ik dit avontuur aan.

 228. Fiederels Fiederels

  229

  Natuurlijk brengen mijn man en onze 3 zonen mij in hogere sferen, maar mijn voorbeeld is en blijft mijn ouders die met hun 40 jarig huwelijk dit jaar nog steeds elkaar in hogere sferen brengen! Hoewel een ballonvaart voor mij erg aantrekkelijk is (mijn man heeft hoogtevrees, dus die gaat toch niet mee), wil ik hem graag voor mijn ouders winnen :) !!

 229. gitaartje gitaartje

  230

  mijn man natuurlijk! (L) Lijkt me fantastisch om samen te doen!

 230. Mamakita Mamakita

  231

  Bijna 3 jaar getrouwd, een zoon van 6 en een dochter van 2. Ondanks ons drukke leventje kan ik nog steeds met vlinders in mijn buik voor het raam staan wachten tot mijn man thuiskomt van een weekje overnachten voor zijn werk. Hij is er altijd voor mij en de kinderen ookal werkt hij fulltime met veel overuren. Zijn hele leven draait om ons en dat is fantastisch om te zien en te voelen. Hij verdient het zeker om een keer flink in het zonnetje te worden gezet!

 231. tessita tessita

  232

  Ik hoop nog steeds en duim nog steeds! Al op gegeven maar wil nogmaals benadrukken dat mijn liefje en ik hier heeeeel blij van zullen worden ☺

 232. Renate1983 Renate1983

  233

  Mijn vriend brengt mij in hogere sfeer omdat hij de allerliefste is en mijn grote ware liefde.

 233. s.sieverts s.sieverts

  234

  Mijn geweldig hubbie Marco. Samen al zoveel lief en ook leed meegemaakt en we worden alleen maar sterker. Nu met het mooie wonder van onze dochter erbij, wou wat gaat de toekomst ons nog bieden. Dit zal echt een droom van ons beiden zijn die uitkomt.

 234. moederanja moederanja

  235

  verleden week in cappadosie in de lucht, zou nu met mijn lief wel eens in ons eigen landje romantisch samen in hogere sferen willen verblijven om ons 40 jarig huwelijk te vieren

 235. Anoniempje :) Anoniempje :)

  236

  Mijn lieve schat J. Die mij binnen 1 jaar tijd 2 prachtige kinderen geeft :-) Tenminste.. dat hoop ik. Nr 1 is in ieder geval prachtig dus de hoop is dat nr 2 net zo prachtig is ;)

 236. Marjolein Middelkoop-schuring Marjolein Middelkoop-schuring

  237

  Skye ballonvaarten zou mij in hogere sfeeren kunnen brengen en ik zou dit heel graag beleven samen met mijn man;) Het is een bijzonder jaar met meer downs dan ups en een mooie toekomst in het verschiet;) en ons 2e wonder dat we komend jaar hopen in onze armen te sluiten naast onze kanjer van een dochter;)

 237. Goofypv Goofypv

  238

  mijn man, omdat we al 20 jaar samen zijn we en we nog steeds veel van elkaar houden.

 238. Biondina Biondina

  239

  Mijn vriend waar ik al 11 jaar mee samen ben en onlangs een prachtige dochter mee heb gekregen. Ik denk dat hij dit romantische uitje wel kan waarderen:)

 239. Mamavandio Mamavandio

  240

  Mijn lieve vriend brengt mij in hogere sferen. Al 5 jaar staat hij voor mij en de kleine klaar. Al 5 jaar ook niets anders dan problemen om ons heen en toch staan we samen nog sterk. Hij is mijn rots in de branding en het zou geweldig zijn hem hiermee te verassen. Het is van ons beiden een grote droom om eens een ballonvaart te doen.

 240. miaatje miaatje

  241

  Samen met mijn man zou ik weleens letterlijk en figuurlijk van de grond willen gaan. Samen uit en samen thuis.

 241. Kajsa1978 Kajsa1978

  242

  Mijn man zorgt dat ik tegenwoordig heerlijk slaap, doordat hij s nachts mijn baby zoon de fles geeft. Door hem kan ik heerlijk dromen in hogere sferen. Ik gun hem daarom deze ballonvaart voor alles wat hij voor mij doet!!! Hij is de liefste man van de hele wereld, en ik wil hem de wereld laten zien vanuit de lucht...

 242. Jlvkooten Jlvkooten

  243

  Mijn man die mij en onze zoon altijd in hoge sferen brengt,, allerbeste gevoel,, hij mag nu ook even zelf in hogere sferen gebracht worden

 243. tamaco tamaco

  244

  ben op vakantie ten huwelijk gevraagd op een super romantische plek, wil graag wat terug doen voor mijn verloofde

 244. Marijke1984 Marijke1984

  245

  Nu na zeven jaar samenwonen brengt mijn man nog steeds mijn hoofd op hol en ondanks de slapeloze nachten met een jonge baby zijn we in de spaarzame momenten samen nog steeds in de wolken. Als eerste dat samen de hoogte ingaan zou ons en ons huwelijk echt tot hogere sferen brengen

 245. Annemiekbo Annemiekbo

  246

  Mijn man, na 11 jaar huwelijk is het nog steeds een feestje. Daar wil ik wel op proosten hoog in de lucht.

 246. Misja Boon Misja Boon

  247

  Ons kleine wondertje. Nu nog lekker warm in de buik!! Ben in de wolken.

 247. Jaims007 Jaims007

  248

  Mijn man! Hij heeft zelf een vliegbrevet en heeft mij ten huwelijk gevraagd toen we boven ons eigen huis vlogen in zijn vliegtuigje! Romantisch hè....

 248. ekelliw12 ekelliw12

  249

  Nu nog zeker mijn vriend gertjan, strax natuurlijk onze kleine. Maar gertjan heeft mij gered van de afgrond, hij laat mij elke dag speciaal voelen en zorgt oh zo goed voor mij. Daarom zoveel liefde voor elkaar!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >