Winnaars Bekend: 5x winnen: de Video van Sint

Door: Mamaplaats 143 reacties

winactie stempel 5x winnen: de Video van Sint

Sint spreekt jouw kids persoonlijk toe

De Video van Sint is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers. De Video van Sint is een persoonlijke videoboodschap voor jouw kindje(s) op DVD. In dit persoonlijke videobericht spreekt Sinterklaas kinderen en volwassenen toe. Hij noemt de namen, leeftijden en vertelt over de persoonlijke feitjes (lievelingseten, hobby's etc.) met behulp van het grote boek.

Wat kun je winnen?

Wij geven maar liefst 5x de Video van Sint weg. Dus doe snel mee zodat jouw kinderen persoonlijk worden toegesproken.

Hoe kun je winnen?

    banner

Winnaars

W

Winnaar

5x winnen: de Video van Sint

W

Winnaar

5x winnen: de Video van Sint

W

Winnaar

5x winnen: de Video van Sint

W

Winnaar

5x winnen: de Video van Sint

W

Winnaar

5x winnen: de Video van Sint

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
143 Reacties

Reacties

 1. HVS HVS

  1

  Het is toch mega spannend als Sint jou naam noemt. Dat maakt de magie van Sinterklaas nog echter

 2. wimtim wimtim

  2

  de grootste verrassing die ik mijn kleinkinderen maar zou kunnen geven

 3. Rianne27 Rianne27

  3

  De verbazing op het gezichtje van Rubin als de sint tegen hem praat en hij ook terug gaat praten tegen de tv.

 4. Cora Cora

  4

  Het leukste zijn toch de gezichtjes van de kids die aandachtig zitten te luisteren naar Sinterklaas! En het verhaal er om heen wat ook zo leuk gedaan wordt. Zou hem heel graag winnen ;-)

 5. timmem timmem

  5

  ik zie die verbaasde snoetjes al voor me, helemaal TOF

 6. ikwendy ikwendy

  6

  Ik vind het heerlijk als ik tv kijk met mijn moppie en ze zegt kijk hij zwaait naar mij. Moet je voorstellen als sint dan echt haar naam noemt hoe haar reactie zal zijn.

 7. thom79 thom79

  7

  Een persoonlijke videoboodschap van de Sint is leuk, uniek en spannend voor mijn stoere ventje. Omdat hij tijdens de intocht van Sinterklaas erg blij verrast was dat de pieten zijn naam kenden en alles over hem konden vertellen. Zelfs papa was trots toen de kleine man met Sinterklaas op de foto mocht

 8. Roosje2013 Roosje2013

  8

  Dat onze dochter helemaal verbaasd is als haar naam word genoemd. En vol trots zal kijken en iedereen erbij roept. Ze heeft dan nog meer aandacht voor de film van sinterklaas.

 9. famof6 famof6

  9

  simpel.. vaak kun je met grote gezinnen nergens voor zo iets leuks terecht en zij hebben zelfs de optie om meerdere namen door te geven.. te gek toch.. zeker met 4 kindjes tussen de 2 en 7 die allemaal nog geloven zou dit te gek zijn!!

 10. Anne Brinkerink Anne Brinkerink

  10

  Het is gewoon geweldig als je die koppies ziet , als sinterklaas hun naam noemt en dan gewoon dingen over hun weet dat is echt onbetaalbaar.

 11. Ramona Mures Ramona Mures

  11

  Ik vind zo leuk dat mijn kids er van kunnen genieten en ook het hele jaar door erna kijken echt super dat het zo persoonlijk gemaakt word

 12. Anita02 Anita02

  12

  de persoonlijke video van Sint is super voor ieder kind omdat de Sint de namen van de kinderen noemt maar ook kun je zelf onderwerpen kiezen waardoor de dvd echt speciaal bij je kinderen past. Kinderen vergeten dat niet meer!!

 13. suzanne_koster suzanne_koster

  13

  Dat m'n meisje denkt dat Sint écht tegen haar praat en haar kan zien! Heerlijk om der snoetje te zien! Hihi

 14. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  14

  IK vind het een fantasch iets. Hen al een korte versie van het videobericht. Teun was onder de indruk. dit zou leuk zijn te winnen. zo spannend als je naam word genoemd en hij ook nog een foto laat zien.

 15. Lonnie Van zwol Lonnie Van zwol

  15

  Spannend!! Leuk willen we graag winnen voor onze zonen.

 16. Lonnie Van zwol Lonnie Van zwol

  16

  Wat ik zo leuk vind is dat je het tijdloos kunt maken. Leuk voor later ! Je kan er zelf dingen in verwerken perfect!

 17. selina-ailani selina-ailani

  17

  De kinderen zullen zo versteld staan als hun namen genoemd worden en dat terwijl ze naar Sinterklaas kijken. Wat zullen ze verrast zijn en zich erg trots voelen hahahaha.

 18. Cobie .... Cobie ....

  18

  Hier een klein angsthaasje, ze word volgende maand 4 jaar maar toch nog bang van sint & piet!! Zou te gek zijn een video speciaal voor haar!!

 19. Jonneke Jonneke

  19

  dat DE Sinterklaas je eigen kind aanspreekt is zo fascinerend om te zien. De reactie die dat te weeg brengt terwijl ze niets vermoedend een film zitten te kijken van sinterklaas! Geweldig om als kind te beleven en ouder mee te maken!

 20. Jacqueline Oome Jacqueline Oome

  20

  Het leuke hieraan vind ik, dat het persoonlijk is. Hoe leuk is het als de Sint jouw naam weet, weet waar je woont, wat je leuk vind en nog belangrijker dat hij weet waar jouw cadeautjes liggen? Spannend toch!

 21. goldenallstar goldenallstar

  21

  De namen van je eigen kindjes worden gezegd, dat is al bijzonder voor ze.. laat staan al die persoonlijke informatie die sinterklaas van ze weet.. lijkt me super voor mijn 2 mannetjes!!

 22. christel_hijkoop_1 christel_hijkoop_1

  22

  Mijn kinderen zouden dit geweldig vinden... ze zijn helemaal in de ban van sint en piet. Het is toch leuk als sinterklaas jr toespreekt over je zwemles of schoolprestaties. Spanne.d hoor... hoe weet sint dat allemaal?

 23. Marstyle Marstyle

  23

  Het lijkt me super om de verbaasde gezichtjes van mijn dochters te zien wanneer blijkt dat hij ze echt heel goed kent! Ze zijn 2 en 3 en vinden alles reuze spannend en interessant wat sint en piet betreft, heerlijk!

 24. MeidenMama MeidenMama

  24

  Ontzettend leuk om het hele feestgebeuren nog specialer te maken...

 25. Wendy222 Wendy222

  25

  Een complimentje of aanmoediging vd sint wilt toch elk kind? Even aandacht 1 op 1 zo hebben ze sint heel even voor zich alleen!

 26. chantal pijnenburg chantal pijnenburg

  26

  Omdat mijn kleine man de opvoedtips van papa en mama niet opvolgt, maar van Sinterklaas vast en zeker wel :-)

 27. Liftrasa Liftrasa

  27

  Ik vind de video vele malen leuker als een 'echte' Sint die op huis bezoek komt! Helaas hadden we een paar haar terug z'n huisbezoek waar de Sint heerlijk bier dronk en al behoorlijk aangeschoten was :( je snapt dat er hier geen Sint meer in huis komt! Wij zouden dus erg blij zijn met z'n leuke video van de echte Sint!

 28. Desiree Rosielle Desiree Rosielle

  28

  Zou helemaal geweldig zijn. Mijn oudste geloofd helaas niet meer, de andere 4 nog wel :) zou een hele grote verrassing zijn als de sint ze alle 5 persoonlijk toespreekt. Een hele mooie herinnering voor later als ze groot zijn met de enige echte sint en piet

 29. Rian84 Rian84

  29

  Het allerleukste is natuurlijk dat het voor een kind echt lijkt of Sint hem echt kent! Ik zou het verbaasde gezichtje van m'n zoontje wel willen zien, die heeft nu al twijfels (5 jaar!!!) dus de waaroms zijn niet van de lucht en ja soms is het echt lastig, deze video van Sint neemt vast al zijn twijfels weg, een super leuke verrassing zou dat zijn!!

 30. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  30

  Mijn zoontje is 4 en mijn dochtertjes zijn 3 en 1. de oudste twee zijn helemaal in de ban van Sinterklaas, elke dag wordt het sinterklaasjournaal gekeken na over nagedacht. Helaas geloven de kinderen van mijn zus er niet meer in en die vonden het erg grappig om tegen mijn kinderen te zeggen dat de sint nep is. Ze waren er allebei onderste boven van. Hoe speciaal is het dan als sint tegen je praat dat zou echt geweldig zijn!

 31. desiree gorissen desiree gorissen

  31

  Het unieke ervan vind ik dat het geloofwaardig over komt dat sinterklaas echt bestaat ! De magie en het geloven is voor de kinderen toch belangrijk. En hoe beter kun je dat over brengen bij je kind dan deze persoonlijke sint boodschap. Geweldig bedacht !

 32. Kimdejong Kimdejong

  32

  Wat ik het leukste vind aan de Video van Sint is de reactie van de kids. Wat gaaf dat Sinterklaas ze persoonlijk toe spreekt. Onbetaaldbaar die gezichtjes!

 33. Jenny Mulder Jenny Mulder

  33

  Wat zo bijzonder is is dat sinterklaas je kinderen persoonlijk toe spreekt. En volgens mij kun je ook de favoriete liedjes van je kinderen erop laten zetten. Een super leuke bijzondere boodschap dvd van sinterklaas!

 34. Wolfje Wolfje

  34

  Dat je kind zich super speciaal voelt als de Sint speciaal voor hem op tv is!!

 35. Isie Isie

  35

  De gezichtjes die Kids kunnen trekken als Sinterklaas hun naam noemt en ook nog wat over ze kan vertellen!! Mijn dochtertje heeft het nu nog steeds over de dvd van vorig jaar

 36. jacmana jacmana

  36

  Dat het dan heel erg echt lijkt, omdat Sint je echt kent

 37. dewylara dewylara

  37

  Oh dat zou een verassing zijn voor mijn ziin!

 38. marina jansen marina jansen

  38

  Lijkt me super leuk om mijn dochters naam te horen vallen door sinterklaas. niet alleen voor haar natuurlijk een geweldige ervaring...ik zie die oogjes al stralen maar ook voor ons als ouders :D

 39. rian_noordijk rian_noordijk

  39

  Dat het speciaal voor hem is dan. Het is het eerste jaar dat hij het echt bewust meemaakt en vindt sinterklaas helemaal geweldig. Als Sint uit beeld is en alleen pieten te zien zijn dan vindt hij dat niet leuk. Waar is sinterklaas? Is het dan. Helemaal fan!

 40. dribbel dribbel

  40

  Het meest geweldige van deze video is dat Sint vertelt waar hij de zak neergezet heeft! Echt zo geweldig! Want je zal altijd zien dat papa/mama net naar de wc is of zo als Piet de zak komt brengen... nu kan je met de dvd rustig wachten tot iedereen zit en kan je dat magische moment met z'n allen meemaken!

 41. femmez femmez

  41

  Helaas al twijfel en scherpe vragen van onze oudste. (Eind december 6, groep 2) Zo'n video zou hem meteen weer het vertrouwen geven dat Sint bestaat!

 42. Ilse Bakker Ilse Bakker

  42

  Vorig jaar waren die van ons net te klein voor de video. Maar nu ze 4 1/2 en bijna 3 zijn. Zou dit helemaal geweldig zijn.

 43. Doepje Doepje

  43

  Dat hij je naam noemt, dat hij precies weet wat je doet of waar je van houdt en dit jaar ook nog eens een foto van je heeft. Het is zo "super echt" voor de kinderen. Geweldig! Je ziet ze genieten en vol verbazing kijken!

 44. L Houben L Houben

  44

  Lijkt me superleuk. Het is toch heel speciaal als Sinterklaas jouw naam noemt en persoonlijke dingen tegen je zegt. En dan als uitsmijter vertelt waar de cadeautjes liggen. Ik denk dat mijn zoontje van bijna 5 (maar ook wel onze dochter van 2) superverbaasd en enthousiast zal zijn over deze video. Ik vind het uniek dat er genoeg keuze is in onderwerpen en er altijd wel bij zijn die aansluiten bij je kind. Ook de uitspraak van de naam kun je zelfs kiezen. Uiteindelijk klinkt het dan allemaal persoonlijk en helemaal "echt"!

 45. santalyd santalyd

  45

  Mijn dochter gaat binnenkort voor het eerst kennismaken met Sinterklaas. Het lijkt me erg leuk als ze dit moment kan herbeleven, doordat hij haar wanneer ze maar wil kan toespreken :-)

 46. MarijeMaudSem MarijeMaudSem

  46

  Jaaaa! De magie en het volle ongeloof van mn kindjes! Het zou mijn pakjesavond echt heeeelemaal compleet maken!! Super super gaaf!

 47. Taphania Taphania

  47

  Het besef van mijn dochtertje dat Sinterklaas ECHT weet wie ze is.

 48. Vera Groot Vera Groot

  48

  Het lijkt mij geweldig om die verbaasde en blije gezichtjes te zien van mijn dochters. En uniek is het natuurlijk omdat sinterklaas helemaal voor hun een filmpje maakt met allemaal weetjes die hij van luisterpiet ingefluisterd heeft gekregen.

 49. Alena Alena

  49

  de grootste verrassingcado die ik mijn kinderen zou kunnen geven

 50. Biancahoekstra Biancahoekstra

  50

  Dat het zo speciaal is voor kinderen... Sinterklaas die je naam noemt en zo toespreekt....fantastisch toch?

 51. Gerdia Gerdia

  51

  Hoe gaaf is het als op pakjesavond, 2 pieten komen met een boodschap van sinterklaas!

 52. Cecilia Jazz Cecilia Jazz

  52

  Wij vieren ieder jaar Sinterklaas met de familie bij ons thuis. Ik regel hapjes, drankjes, veel lekkers en een Sint met pieten. Dit jaar is het anders. Na ruim een jaar ziek ben ik nu 16 weken zwanger en is mijn contract niet verlengd. Het sinterklaas feest wordt absoluut gevierd maar helaas niet zoals ik het had gehoopt. Waarschijnlijk merken de kindjes daar niets van maar ik hoop met het meedoen een boodschap van de Sint te winnen omdat deze Sinterklaas toch bijzonder te maken! ! Duimen dus.

 53. Gizmo_rtd Gizmo_rtd

  53

  Het hele concept is geweldig leuk! De Sint die je persoonlijk aanspreekt en alles van je weet. Dat is toch onbetaalbaar. Met deze boodschap maakt de Sint zijn feest nog feestelijker en specialer dan dat het al is. Een unieke boodschap speciaal voor jou, daar zouden wij onze pakjesavond enorm uniek mee maken. De gezichten van de kids, de spanning op hun gezicht en vooral blijdschap wanneer ze hun namen horen. Dat vind ik leuk en uniek

 54. Sabrien82 Sabrien82

  54

  Het lijkt me geweldig om de snoetjes van onze twee oudste kindjes te zien!! Zeker als hun namen genoemd worden! Ze (6 en 7 jaar) zijn dit jaar helemaal enthousiast over sinterklaas. Ze vroegen bij de intocht zelfs of hij met ze op de foto wilde! Ze vroegen nog net geen handtekening hahahaha!

 55. NinaMol NinaMol

  55

  Dit is gewoon heeeeel erg leuk!!

 56. Sabriina1990 Sabriina1990

  56

  Mijn zoontje heeft de korte versie van 3 minuten. Maar dat is zo snel afgelopen hij vind t helemaal geweldig! En hij is nog maar 1 jaar en al helemaal fan van de Sint Hihi hoop dat verrast mag worden met het langere filmpje :D

 57. lotte1986 lotte1986

  57

  Zo leuk voor onze dochter haar eerste Sinterklaas feest! Vooral omdat het zo persoonlijk is!

 58. Lin Lin

  58

  Dat is toch zo spannend sinterklaas op tv die jou naam en die van jou broertje en zusje noemt en dan ook nog eens leuke dingen van jou weet! Ik zou ook heel graag die verbaasde snoetjes willen zien van mijn kindjes, want hoe kan hij dat nou weten! Dat is pas echt MAGIE en maakt het sinterklaasfeest zo als het hoort!

 59. malinili malinili

  59

  O, dit lijkt me zo grappig. Dat Sinterklaas iets zou zeggen waarvan ze nooit hadden verwacht dat hij dat zou weten. Ik wil dan wel die verbaasde koppies zien van mijn tweetal! :-) hihi... ik zie het bijna al voor me.

 60. kanTineke kanTineke

  60

  O wat ontzettend leuk, mijn dochter van bijna 4 zit nu in een leeftijd dat ze de magie van Sinterklaas nog helemaal gelooft. Op dr teentjes door het huis kan sluipen om Zwarte Piet te zoeken, of die haar schoentje al gevuld heeft. En als ze hem dan ziet, zou ze in zijn oor fluisteren dat hij zijn zusje niet mag vergeten. Wat zou deze magie nog meer een gouden randje geven, de persoonlijke boodschap van Sinterklaas op dvd zodat ze hem elke keer weer kan kijken, op nieuw en opnieuw (mama wordt er nu al bijna gek van hihi)

 61. NatasO NatasO

  61

  Het allerleukste is toch wel als de Sint je naam noemt, dat maakt het zo speciaal en dat snoetje is echt goud waard. Dat extra beetje aandacht van de Sint voor je eigen kind maakt het heel uniek !

 62. cindy_framke cindy_framke

  62

  Wil die koppies wel zien van mijn 2 meiden als ze hun naam horen, die verbaasde en verraste gezichtjes hihi lijkt me helemaal geweldig!

 63. Mariska GiulianoJazzlyna Mariska GiulianoJazzlyna

  63

  Het is zo leuk omdat het echt persoonlijk is, wat het heel speciaal maakt voor je kindjes

 64. SharonRJ SharonRJ

  64

  Super leuk cadeau om de magie van het feest erin te houden ♡ Ge-wel-dig!

 65. elise schobben elise schobben

  65

  Een video van de Sint krijgen is nog spannender dan pakjes avond zelf. Hoe bijzonder is het als jou eigen naam hobby en lievelings eten wordt genoemt door de Sint.

 66. wendy_schuller wendy_schuller

  66

  Het lijkt me geweldig als mijn zoontje Sinterklaas zijn naam hoort zeggen. Dat koppie is waarschijnlijk onbetaalbaar. .... 5 dec, I ♡ it!!!

 67. kr.vosters kr.vosters

  67

  Dat mijn zoontje persoonlijk wordt toegesproken .. wat hij niet verwacht.. maar wel verdiend

 68. mamababs1986 mamababs1986

  68

  Niks maakt hef sinterklaas feest leuker dan een persoonlijke boodschap van de sint zelf!

 69. JNLouwers JNLouwers

  69

  Sinterklaas die je echt persoonlijk toespreekt en ook dingen over je weet. Voor mijn zoon waarschijnlijk het laatste jaar dat hij geloofd en erg leuk om zijn gezicht en die van zijn zusje en 4 nichtjes te zien!

 70. Tamaardappel Tamaardappel

  70

  Wat is er nou Cooler dan de echte sint die speciaal voor jou een videoboodschap ingesproken heeft!??

 71. Susanne Stiggelbout Susanne Stiggelbout

  71

  Het is toch super als "Sinterklaas weet alles" werkelijkheid wordt! Ze zullen zich uniek, geliefd en gewaardeerd voelen! Echt een heel mooi cadeau om de 'gedachte' nog meer leven in te blazen!

 72. myoung myoung

  72

  Daar zullen 4 kinderen, ondanks dat er 2 zijn die al wat anders denken over sinterklaas, heel erg blij mee zijn

 73. Manon Kremer Manon Kremer

  73

  Dat gezicht van mijn zoontje vol ongeloof dat sinterklaas zoveel over hem weet lijkt me geweldig om te zien :-)

 74. koek54 koek54

  74

  Wat een verrassing zal het zijn dat Sinterklaas mijn kleinkinderen persoonlijk toespreekt. Wat een toffe pakjesavond zou dat zijn en wat origineel.

 75. sesselink sesselink

  75

  Dé MAGIE van Sinterklaas, waar mijn 2 dochters op dit moment helemaal in opgezogen worden, hoe mooi zou het zijn als er een speciale videoboodschap voor hun op televisie is.

 76. Monique Kool Monique Kool

  76

  Sint zien op tv, tijdens de optocht of op school is leuk maar dat is altijd van een afstand. Dit videobericht is persoonlijk, hij verteld wat over jou, hij heeft echt even aandacht voor jou, dat wil ieder kind! daar wordt ieder kind blij van!

 77. Liz en Liz Liz en Liz

  77

  mama zegt altijd wel dat Sinterklaas alles ziet en hoort maar deze video is HET bewijs dat mama de waarheid spreekt ;)

 78. ilse_pot ilse_pot

  78

  Het lijkt me super geweldig als de Sint onze dochter persoonlijk toe spreekt en dingen over haar weet te vertellen waarvan ze waarschijnlijk nooit had gedacht dat de Sint dat allemaal echt zou weten . Ze heeft het op het moment over bijna niks anders dan sinterklaas en zijn pieten dus wij zouden haar koppie en reactie erg graag willen zien bij het bekijken van de video van Sint , wat lijkt me dat geweldig , dus ik zou deze prijs erg graag willen winnen voor haar .

 79. Marielleb88 Marielleb88

  79

  Ik zou dat geweldige onbetaalbare koppie willen zien, als mijn dochter haar naam hoort van jawel, zoals zij hem noemt, "Sinter-kaas".

 80. linda545 linda545

  80

  Ik heb een heel stout (maar ook zo lief mannetje) Die wel een leuke boodschap kan gebruiken van Sinterklaas. Hij is gek van Sinterklaas, zit elke dag klaar om 18.00 klaar voor het Sinterklaas journaal.

 81. dubje81 dubje81

  81

  Dit is de eerste keer sinterklaas voor mijn zoontje, dat hij echt begrijpt wat sinterklaas inhoudt. Sinterklaas en zijn pieten weten natuurlijk alles, dus een personlijle boodschap hoort daarbij.

 82. jacmana jacmana

  82

  Dat het echt heel persoonlijk is, doordat hij je naam noemt, dus lijkt het of hij je echt kent

 83. Adda Adda

  83

  Dat het gewoon leuk en spannend is om een persoonlijk bericht te krijgen ook al zijn wel al ouder het blijft spannend

 84. Jolanda Yiadom Jolanda Yiadom

  84

  Is toch mooi om je kids te zien stralen omdat de sint je naam noemt en persoonlijke feitjes weet. Kids blij, mama blij

 85. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  85

  Ivo van 5 jaar zou het heeeeel spannend vinden om zo'n videobericht te krijgen De verrassing voor mij hoe hij dan reageerd

 86. nancy52 nancy52

  86

  Dat ieder kind er persoonlijk wordt in aangesproken. Het is toch fijn ook al kan Sinterklaas niet bij je langskomen dan kan je toch wel een persoonlijk bericht van hem krijgen.

 87. jessicapit jessicapit

  87

  (leuk)Ik hoop het gezicht van ons "kleinste mannetje", (uniek) dat sinterklaas echt iets aan/over hem verteld ,dat zou super zijn en ook iets om altijd te bewaren!!

 88. Lois71 Lois71

  88

  Dit zou het Sinterklaas avondje echt speciaal maken.

 89. Ingert Ingert

  89

  Mijn lieve dochter van 4 vraagt zich al weken af of de Sint haar tutjes wel zal willen meenemen. Wij bereiden haar al een tijdje voor voor deze grote stap. De goedkeuring van de Sint erbij zou alvast erg helpen bij het overwinnen van de nachtjes zonder tut, of het vallen op de knieën wanneer ze weer eens te wild aan het ravotten is. Een persoonlijk bericht van Sint en Piet, wie wil dat nou niet ? :)

 90. Kim Heemskerk Kim Heemskerk

  90

  Het is pure magie voor een kind om Sinterklaas zijn naam te horen zeggen. Ik weet nog dat Sinterklaas mij bij naam kende... Ik heb het er maanden over gehad, dat gun ik m'n zoontje ook.

 91. ilsjuh ilsjuh

  91

  Ik zou het helemaal geweldig vinden om dat gezichtje van mijn kleine meisje te zien terwijl sinterklaas haar naam zegt. En haar toespreekt

 92. martha68 martha68

  92

  mooi omdat het rechtstreeks is

 93. luckydevil84 luckydevil84

  93

  Mijn kleine jongen heeft nu de leeftijd dat hij helemaal fan is van sinterklaas. Hoe cool zou het zijn als hii een persoonlijke boodschap van hem zou krijgen! ! Lijkt me zo tof

 94. margriet_plat margriet_plat

  94

  spannend als je zoiets krijgt als kind... maakt het nog even weer iets specialer, de sint die je persoonlijk aanspreekt.. dat vergeet je nooit weer! hoe bijzonder

 95. ★ nadine ★ ★ nadine ★

  95

  Het maakt pakjesavond nog magischer met een persoonlijk bericht!

 96. Shopaholic Shopaholic

  96

  Onze oudste, van 3 jaar, voor wie vanaf nu het Sinterklaasfeest echt leuk en spannend wordt omdat ze het nu echt begrijpt, is er van overtuigd dat Sinterklaas bij ons op bezoek komt... Ze wil hem zo graag een handje geven! Mama is daar niet van overtuigd, maar met een videoboodschap van Sinterklaas is hij toch een beetje bij ons thuis. Dat is er zo leuk aan! (Dan gaan we nog maar wat "intochten" langs om te proberen om de lieve Sint een handje te geven!)

 97. ValerieLeroy ValerieLeroy

  97

  Het fantastische is eigenlijk de uitdrukking en verwondering op de snoetjes van de kids! Het uitspreken van de naam van je kind, het gelaat van je kind bewonderen... De magie van sinterklaas!

 98. Lemmen Lemmen

  98

  Sinterklaas die door alle drukte heen gewoon "persoonlijk" even tijd voor jou gehad heeft! Wow. Daar zal ons mannetje van onder de indruk zijn met zijn 1e Sinterklaasfeest.

 99. Lana30 Lana30

  99

  Het is toch geweldig dat sinterklaas jou naam noemt. Ik heb 4 kinderen. En hoe geweldig zou het zijn dat sinterklaas ze allemaal noemt in een videobericht. Super leuk.

 100. Jufjennifer Jufjennifer

  100

  Het meest leuke aan de video is de reactie van je kinderen. Aangezien we denken dat dit het laatste jaartje is, dat de oudste gelooft, zou het super gaaf zijn deze te winnen. Want wie wil er nou niet toegesproken worden door de Sint. Dat is toch uniek! Bovendien is het verhaal ook nog eens elk jaar super leuk. :-)

 101. Debbie1981 Debbie1981

  101

  Ons meisje van bijna twee is helemaal gek van Sinterklaas, ze praat nog niet veel, maar ze heeft het nu wel de hele dag over tekla (Sinterklaas). Tijdens de intocht afgelopen zondag heeft ze even bij Sinterklaas op schoot gezeten, dat vond ze geweldig! Een persoonlijke boodschap van de Sint voor ons lieve meisje zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn, dan kan ze wanneer ze maar wil naar Sinterklaas kijken!

 102. rianne_kool rianne_kool

  102

  Dat er dan echt geen enige twijfel bestaat: Sint is echt!

 103. Suzie1986 Suzie1986

  103

  Het is echt super leuk.. Vorig jaar voor het eerst gedaan (dochter vind het allemaal heel erg) en zo met de video boodschap super leuk!!!

 104. fem-w fem-w

  104

  Het feit dat het echt lijkt of je kindje aangesproken wordt door Sinterklaas. En ben zooo benieuwd naar de reactie van mijn dochtertje!

 105. Msl1980 Msl1980

  105

  Hoe speciaal is dat! Dat Sinterklaas uitgerekend jouw naam noemt en uitkiest van alle andere kinderen. En dat hij je grootste geheim weet en dat je ook met foto in zijn boek staat! Iets om nooit meer te vergeten. Manoah wil alles zien van Sinterklaas, dit zou hem verassen,

 106. LavyaGirl LavyaGirl

  106

  Het verbaasde gezichtje, daar doe je het eigenlijk al voor. Hoe kan Sinterklaas dat nou toch allemaal weten? En vooral dat hij ook nog verteld waar de cadeautjes liggen, dat vind ze dan nog het mooiste van alles natuurlijk! <3

 107. Mammy02 Mammy02

  107

  Ik denk dat de kids het super vinden als de sint echt tegen hun praat..en ook zo spannend..hier al iedere dag schoentje zetten en zingen, en sinterklaasjournaal kijken..

 108. Cora Cora

  108

  Ooooh leuk, wil zijn gezichtje wel eens zien als zijn naam wordt genoemd :-)

 109. yvonnetent yvonnetent

  109

  Een briefje of gedicht van Sinterklaas is natuurlijk al leuk maar als hij je zelf direct aanspreekt met je naam!!! Geweldig toch! En hij weet precies waar je van houdt en wat je leuk vindt....dat is het helemaal voor een kind... Zou fantastisch zijn!

 110. manonverheijen manonverheijen

  110

  Ik heb het bij mijn nichtje gezien, het gezichtje toen haar naam genoemd werd (smelt smelt) GEWELDIG. Ook de antwoorden die ze gaf op de reacties van de sint. Nu weet ik zeker dat kinderen dit geweldig vinden (en de ouders trouwens ook...)

 111. sstephie17 sstephie17

  111

  Mijn zoontje (net 2 jaar) praat de hele dag over Sinterklaas en vind het enorm spannend. Wat zal het voor hem bijzonder zijn als de Sint hem persoonlijk aanspreekt; dat maakt het allemaal nog tastbaarder voor hem...

 112. MvF&J MvF&J

  112

  Ik denk dat de vraag "wat vind jij zo leuk en uniek" niet het belangrijkste is.. Ik denk dat belangrijker is wat de kinderen er zo leuk en uniek aan vinden.. De Sint die HUN naam noemt.. op tv! En ze dan ook nog een compliment geeft.. wat zullen ze trots zijn! Wanneer de kinderen genieten, genieten wij het allermeest!

 113. Larissa Buijs Larissa Buijs

  113

  T leukste lijkt me het gezichtje van mn dochter! !!! Als ze zit te kijken! !

 114. Lops Lops

  114

  Mijn dochter van 6 zit volop in haar Sinterklaas-geloof. Ze is er veel mee bezig en ik denk dat een persoonlijke boodschap aan haar (en haar zusje) een onvergetelijke indruk zal achterlaten, waar ze later nog met veel plezier aan terug zal denken, ook als ze allang weet hoe de vork echt in de steel steekt

 115. Malu Beumer Malu Beumer

  115

  M'n dochtertje snapt nog niks van Sinterklaas. Maar mama is altijd al gek geweest op deze leuke tijd! En vind het heel leuk als Jula een mooie boodschap van Sinterklaas krijgt.

 116. Metalmama Metalmama

  116

  Wat ik zo bijzonder vind is het gevoel dat het je moet geven als kind. De Sint... DE Sint noemt JOUW naam op televisie ook nog eens! Dat grote rode boek waarin vermeld staat dat jij frikandellen zo lekker vind en je zo je best doet op school (Je ziet ze in gedachten al groeien!). Fantastisch toch?

 117. Dayfay1214 Dayfay1214

  117

  Ik vind het leuk om mijn dochtertje te zien genieten van Sinterklaas ze is pad 2 jaar maar zo gek op Sint zodra ze hem ziet op tv staat ze al mama kijk int mama kijk int en dat lachje dan op haar gezichtje om te smelten

 118. Dayfay1214 Dayfay1214

  118

  Ik vind het leuk om mijn dochtertje te zien genieten van Sinterklaas ze is pad 2 jaar maar zo gek op Sint zodra ze hem ziet op tv staat ze al mama kijk int mama kijk int en dat lachje dan op haar gezichtje om te smelten

 119. semzoe semzoe

  119

  Wat ik leuk vind aan de persoonlijke video van Sint is de reactie van de kindjes . En dat het op een super leuke manier in elkaar is gezet . Vooral dat de Sint de namen van de kindjes opnoemt .

 120. Grada92 Grada92

  120

  De verassing op het gezicht van mijn neefje als hij persoonlijk door de Sint word toegesproken :)

 121. Inkie72 Inkie72

  121

  Mijn dochter is nu 7 jaar en dit is de leeftijd voor een videobericht.....ze zit er namelijk helemaal vol van. Op school gaat het momenteel iets minder (ze moet iedere dag huilen) en misschien dat als Sinterklaas daar iets over verteld, dat hij haar zorgen kan wegnemen.. Dat hoop ik echt. Sinterklaas is toch heilig. Ook mijn zoon zal zijn ogen niet geloven als er iets persoonlijks over hem wordt verteld.

 122. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  122

  Onze dochter maakt sinterklaas nu voor t eerst bewust mee. Voor t eerst zei ze: Klaas! Sinterklaas! Echt geweldig. Alles met n mijter is nu klaas. Dus zou t erg leuk vinden als ze door 'Klaas' wordt toegesproken.

 123. Snuffie32 Snuffie32

  123

  Het lijkt me geweldig om te zien hoe onze kinderen van 6, 4 en 2 jaar reageren als sinterklaas hun namen noemt. Onze zoon van 2 jaar roept steeds als zwarte piet op de tv is mama "doen-die"!! ;-)

 124. evelyn Hardeman evelyn Hardeman

  124

  Waw wat een toffe prijs. Mijn docher haar mond zou openvallen van verbazing. Ze zou het geweldig vinden en tegelijk sprakeloos zijn.

 125. annethouwen annethouwen

  125

  We hebben dit jaar geen Zwarte Piet ingehuurd, dus is dit een (nog leukere) mooie oplossing.

 126. debjemulder debjemulder

  126

  Helemaal super voor de kids. Welk kind vind het niet leuk dat sinterklaas hem of haar toespreekt. Heel spannend voor de kleintjes!

 127. Stefanie Schwarz Stefanie Schwarz

  127

  Wat een prachtig geschenk en een mooie herinnering voor mijn zoontje Levi voor later! Hij wordt 4 december, 3 jaar en is voor het eerst dit jaar heel erg bezig met sinterklaas. Jij zingt de hele dag sinterklaasliedjes.. Soms ook met sinte Maarten er tussendoor! Wat een leuk sinterklaaskado en verjaardagskalender zal dat voor hem zijn.. Uniek en verrassend!

 128. Stefanie Schwarz Stefanie Schwarz

  128

  Wat een prachtig geschenk en een mooie herinnering voor mijn zoontje Levi voor later! Hij wordt 4 december, 3 jaar en is voor het eerst dit jaar heel erg bezig met sinterklaas. Jij zingt de hele dag sinterklaasliedjes.. Soms ook met sinte Maarten er tussendoor! Wat een leuk sinterklaaskado en verjaardagsgeschenk zal dat voor hem zijn.. Uniek en verrassend!

 129. Jennifer2010 Jennifer2010

  129

  De unieke video van sint heeft vorig jaar zoveel indruk op mijn dochter gehad.ze was zo verbaasd toen.hij haar naam zei en vertelde waar de cadeaus lagen. Prachtig zie nog dat verbaasde koppie voor me dat is toch prachtig wat een videoboodschap kan doen!!

 130. Hilda Springer Hilda Springer

  130

  ik denk dat onze dochter uit haar dak gaat... het is natuurlijk heeeeel speciaal als DE SINT jou persoonlijk iets vertelt!!

 131. Goulmy Goulmy

  131

  4 gespannen snoetjes, ze leven er al weken naar toe. De pietendiscussie gaat gelukkig helemaal aan ze voorbij....dit jaar vieren we pakjesavond op 5 december aan het einde van de middag. Elk jaar slik ik mijn tranen weg, wat ben ik toch blij met mijn 4 kids die zo knap op elkaar wachten met cadeautjes uitpakken. De video van Sint zal de slagroom zijn op pakjesavond, wat zal dat een verrassing zijn als ze persoonlijk worden toegesproken en Sint verklapt waar ze de cadeautjes kunnen vinden!

 132. 16021977 16021977

  132

  De spanning van een video boodschap. Voor kinderen heel indrukwekkend.

 133. dsr dsr

  133

  Het leuke en unieke - we hebben het vorig jaar zelf gezien - is de verrassing op de gezichten van de kinderen! Hoe weet hij dat? Staan de pakjes écht écht écht in de schuur? Enz. Geweldig! Dat is op pakjesavond enorm genieten!

 134. jacolinehoutbraken jacolinehoutbraken

  134

  De Sint die speciaal iets tegen jou zegt is wel heel spannend. Gelukkig is hij niet live aanwezig dus is het minder spannend en kan je er goed van genieten. En natuurlijk steeds opnieuw bekijken.

 135. Marstyle Marstyle

  135

  Dat hij de kinderen echt kent, hij noemt hun namen tenslotte hoe magisch is dat?

 136. danielleke danielleke

  136

  omdat het superspannend is voor de kindjes

 137. angelarovers angelarovers

  137

  Wat een leuke video. Wat zou het leuk zijn als de Sint onze jongens persoonlijk toe zal spreken. Vooral voor de oudste van bijna 6 zou dat erg leuk zijn. Ben benieuwd naar zijn gezicht als hij de video krijgt.

 138. MarijeMaudSem MarijeMaudSem

  138

  Dag zou onze 5 december heeeelemaal afmaken!! Fingers crossed!

 139. yunda yunda

  139

  Mijn zoontje vind de sint helemaal geweldig en heeft een big smile als hij hem op tv of in de stad ziet. Als hij dan ook nog zijn naam zou noemen is het plaatje compleet! Ik zie het al helemaal voor me dat hij voordat de cadeautjes open gaan op pakjes avond eerst die lieve oude man ziet. Dit zou een super aandenken zijn voor later! Echt een wanna have!!

 140. Brenda Bracke Brenda Bracke

  140

  Het is een extra dimensie bij Sinterklaas, supergaaf!

 141. CarmenL CarmenL

  141

  Mijn zus heeft dit twee jaar geleden gedaan voor haar kinderen. Op de avond zelf hebben ze de videocamera op de kinderen gericht terwijl ze aan het kijken waren. Je had de lieve gezichtjes eens moeten zien. Wat waren ze vereerd! Sinterklaas noemde hun naam, hun eigen naam!!! En Sinterklaas wist ook nog eens wat hun hobby's waren en hun wensen. Het maakt de wereld van Sinterklaas zoveel mooier, zo'n persoonlijke boodschap van Sinterklaas. Voor de kinderen komt Sinterklaas dan echt dicht bij en zijn ze niet meer één van alle kinderen, maar ieder bijzonder!

 142. Leoni Dijkstra Leoni Dijkstra

  142

  Zou het geweldig vinden om dit te winnen voor mijn zoontje, wil zijn verbaasde gezicht wel eens zien als de sint tegen hem gaat praten ;) Zo een super verrassing voor hem zijn !!!

 143. tv tv

  143

  De blik in de ogen je kind! Onbetaalbaar, vorig jaar hadden we deze `Video van Sint``ook besteld en nu had ik per ongeluk een andere video besteld van Sint.tv.....Maar deze is minder leuk. Dus het zou leuk zijn wanneer ik deze alsnog kan bestellen...

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >