5x Winnen: 2 kaartjes voor de Negenmaandenbeurs!

Door: Mamaplaats 154 reacties

5x Winnen: 2 kaartjes voor de Negenmaandenbeurs!

Over de Negenmaandenbeurs

Op de negenmaandenbeurs vinden er verschillende activiteiten plaats. Zo kun je een kijkje nemen in de Kinderkamer Inspiratiezone, waar de leukste ideeën te vinden zijn voor je babykamer. Je kunt andere (aanstaande) moeders ontmoeten in het Mama Café XL en informatie inwinnen over o.a. voeding, verzorging en veiligheid op het Trends & KennisPlein. Ook kun je verschillende workshops volgen, kleertjes shoppen voor je baby en is er een mode- en productenshow.

De Negenmaandenbeurs vindt plaats van 25 februari tot 1 maart in de Amsterdam RAI.

Wat kun je winnen?

Wij geven weg: 5 x 2 kaartjes voor de Negenmaandenbeurs voor jou en je vriend(in)/familielid/collega (2 kaartjes t.w.v. €39,-) . De aankomende vijf dagen maken wij iedere dag een winnaar bekend!

Hoe kun je winnen?

Om twee kaartjes te winnen voor de Negenmaandenbeurs dien je het volgende te doen:

Kijk hier voor meer informatie over de Negenmaandenbeurs.

Winnaar dag 1: Ilse van Stratum
Winnaar dag 2: Erika van den Bosch
Winnaar dag 3: Heleen Rikkers
Winnaar dag 4: Janna Toonstra
Winnaar dag 5: Wendy Dierks

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
154 Reacties

Reacties

 1. jessy83 jessy83

  1

  Ik zou heel graag met me mannetje willen gaan vorige jaar zijn we ook geweest met vrienden die een kleine hebben en het super gezellig was maar nu mogen we er zelf heen als trotse ouders van onze prachtige wondertje daarom zou ik heel graag willen winnen en uiteraard gaat onze wonertje dan ook mee

  • jessy83 jessy83

   2

   Wondertje

 2. mzuiderduin mzuiderduin

  3

  Ik zou er graag heen willen met mijn zus. Vorig jaar ben ik zwanger met mijn man heen geweest. Maar het was zo druk dat ik het niet meer redde. Dus ik ben een half uur geweest en heb er maar weinig van gezien!

 3. lauraatjuh lauraatjuh

  4

  Ik zou heel graag met mijn lieve mamma gaan! Ze is de allerliefste oma voor mijn drie schatten van kinderen. En de negenmaandenbeurs is natuurlijk het allerleukste als je zwanger bent of net bevallen. Ons gezin is compleet met drie pracht kinderen, en ik ben net bevallen van nr. 3 dus voor mij zou het een heerlijk dagje uit zijn met mijn moeder!

 4. meiaa1986 meiaa1986

  5

  Ik ben zwanger dat word mee eerste kindtje ben echt gelukkig mee zo wel heen willen

 5. Yvette1407 Yvette1407

  6

  Met mijn mama! Ze heeft een deel van mijn zwangerschap moeten missen, dus dit is wel een leuk goedmakertje :)

 6. Laura89 Laura89

  7

  Met mijn man! Net als vorig jaar alleen nu gaat de kleine niet in mijn buik mee maar in de draagzak!

 7. ilsevanstratum ilsevanstratum

  8

  Met mijn man! Zelfs met vier kindjes blijft de 9 maanden beurs super leuk! Even een uitje met zn tweetjes :)

 8. Joycies Joycies

  9

  Ik zou graag met mijn zus willen gaan! Even lekker tijd voor onszelf en shoppen voor onze kids inclusief leuke ideeën op doen!

 9. koek54 koek54

  10

  Met mijn schoondochter graag. Zij heeft in mei vorig jaar een dochtertje gekregen. Lijkt mij heel gezellig.

 10. thirsaaatje1987 thirsaaatje1987

  11

  Ik wil heel graag met mijn man omdat ik het belangrijk vind om dit samen te doen er even uit en dingen bekijjen voor ........

 11. Mamaheidi Mamaheidi

  12

  Ik zou heel graag met m'n zusje heen gaan. Ze is m'n beste vriendin en wat we ook doen het is altijd leuk en gezellig!!!

 12. Kerstbengeltje Kerstbengeltje

  13

  Samen met de Granny van mijn dochters naar de 9mnd beurs lijkt me super gezellig. Een echt moeder/dochter uitje en Pien (de jongste) mag mee, 3 generaties op stap.

 13. MamaJamila MamaJamila

  14

  Samen met mijn schoonzus (vrouw van mijn schoonbroer) naast dat we een familie vormen is ze ook mijn lieve vriendin geworden ♡.

 14. danielle88 danielle88

  15

  Met mijn lieve mannen! Omdat wij vorig jaar door omstandigheden niet konden genieten op de beurs. Inmiddels zijn we papa en mama van Tygo. En zouden we graag dit jaar wel willen genieten op de beurs!

 15. suganicy suganicy

  16

  Mijn vriend Danny van bergem

 16. Cindybryson Cindybryson

  17

  Met mijn vriendin lesley. Wij zijn beide eind 2014 mama geworden en willen graag shoppen voor onze ukkies. Vorig jaar durfden we dit nog niet aan omdat we zo prik zwanger waren.

 17. Kimberley Meijer Kimberley Meijer

  18

  Wat een leuke actie! Toevallig had ik het er met vriendlief over om hier heen te gaan zodat we net voordat de kleine word geboren ( 19 maart uitgerekend) nog een leuk uitstapje hebben. Nog wat kennis opdoen en wat laatste spulletjes kunnen kopen

 18. monique182 monique182

  19

  Samen met mijn moeder en mijn dochtertje.

 19. Nijlpaardje Nijlpaardje

  20

  Ik zou hier graag met mijn zusje heen willen, ik ben er nooit geweest zij wel maar we hebben nadat we 4 nichtjes in de familie hadden beide een zoontje gekregen die van mij is nu 5 maand en die van haar is nu 7 maand dus ook deze 9 maanden beurs zou ik graag met haar willen beleven, zij is nu klaar met kinderen krijgen (3) en ik wil in de toekomst zeker nog een 2de erbij. Dus voor mij een opstartende fase en voor mijn zusje een afsluiten de fase

 20. Mama-cate Mama-cate

  21

  Omdat ik er nog nooit ben geweest en mijn beste vriendin zwanger is van der tweede wondertje!!! De kaarten en de reis ernaartoe zijn helaas te prijzig dus als wij de kaarten winnen is dat natuurlijk helemaal tegek!!! We zullen als blije mamas en mamas to be rondlopen, overal neuzen, ideeen opdoen, gek doen, genieten, leren en vooral super veel plezier hebben en blij naar huis gaan!!! Dus mamaplaats maken jullie ons blij??? Dan kunnen jolanda en ik een tegek dagje samen hebben!!

 21. denisegroffen denisegroffen

  22

  Met mijn liwve moeder omdat we allebei qel een gezellig dagje weg verdienen en shoppen voor de meiden heeeeel erg leuk is! :)

 22. Malti Malti

  23

  Met m'n vriendin. We zijn beiden na elkaar voor het eerst mama geworden. Dit zou onze eerste uitje worden.

 23. bibihensjes bibihensjes

  24

  Ik zou heel graag met mijn allerbeste vriendinnetje naar de negenmaandenbeurs willen! Samen heerlijk shoppen en genieten van al dat moois en nieuws op babygebied! Natuurlijk met bigshoppers vol naar huis want ik weet zeker dat al die leuke kleine kleertjes en goodies niet te weerstaan zijn ^_^

 24. Geaa Geaa

  25

  Met manlief en dochterlief! Vorig jaar was ik krap aan 10 weken zwanger... heb er hondsberoerd rondgelopen (voor zover het lukte..) en er dus geen fluit van kunnen zien of meemaken! Nu onze dochter geboren is kunnen we 'rustig' rondkijken ;-) Wij hebben er in ieder geval zin in! :)

 25. Sandra23 Sandra23

  26

  Leuk! Ik ben zelf net bevallen en mijn beste vriendin is zwanger! Hartstikke leuk om naar de negenmaandenbeurs te gaan.

 26. Jacqueline Klepper-Vlietland Jacqueline Klepper-Vlietland

  27

  Samen met een vriendin die ook net mama is geworden ♡

 27. natasja2014 natasja2014

  28

  zou graag met mijn moeder een dagje naar de 9 maanden beurs gaan. kleine man is bijna 6 maanden en ben nog niet weg geweest omdat ik borstvoeding geef en lijkt me super om nu een keertje weg te gaan en heerlijk te shoppen voor alle 3 mijn jongens even een keertje mam tijd

 28. jolijn kools jolijn kools

  29

  Oh woooowww !!! Ik doe echt dolgraag mee want ik wil er dolgraag heen gaan met mijn zussen. Dan mogen de papa's op onze lieve kindjes letten en hebben wij 4 even mama tijd. Oh heerlijk is dat zo af en toe hahah

 29. sabine amadi-bergsma sabine amadi-bergsma

  30

  Ik zou graag kans willen maken op vrijkaartjes voor de negen maandenbeurs, omdat vorig jaar er helaas heel vroeg voor ons een einde aan kwam door de gigantische drukte en de vele mensen die helaas alleen maar aan zichzelf dachten. Doordat ze het nodig vonden om te duwen en te trekken omdat ene gratis dingetje te bemachtigen en daarbij niet rekening hielden met de dames die met een dikke buik rondliepen. Deze dag zou een leuk uitje worden met mijn moeder maar is helaas in het water gevallen omdat ik helemaal kapot was en niet meer verder kon. Daarom zou ik haar graag weer mee willen nemen want ze had er toen zoveel zin in.

 30. kimmiej1 kimmiej1

  31

  Ik wil heel graag met mijn vriend naar de negenmaandenbeurs. Hij was een beetje boos dat ik al best wat spullen gehaald had en vond dat hij te weinig inspraak had haha. Dus zou leuk zijn als we samen kunnen kijken naar de nieuwste dingen :)

 31. idohmen idohmen

  32

  Ik zou graag gezellig met mn schoonzus en schoonmoeder rondneuzen! Ik redde het vorig jaar tijdens mijn eigen zwangerschap niet om heen te gaan. Nu is mijn schoonzus in verwachting en we zijn erg benieuwd wat er allemaal te beleven is..!!

 32. brenda_kleine brenda_kleine

  33

  Ik zou graag met mijn moeder gaan! Mijn moeder past 3 keer op de week op onze kleine man. En nu de tweede kleine opkomst is staat ze ook weer te springen om op te passen. Ze wil er nooit wat voor hebben, dus dit zou geweldig zijn . Samen een dagje kletsen, kijken en vooral shoppen!

 33. Y de Rooij Y de Rooij

  34

  Met mijn lieve moeder. Voor mijn zwangerschap hadden we geregeld een moeder-dochter uitje, maar sinds mijn zwangerschap en bevalling is dit er door omstandigheden steeds bij in geschoten. Samen gezellig over de beurs struinen en ondertussen voor mijn dochtertje shoppen, lijkt me heerlijk!

 34. Spiona2000 Spiona2000

  35

  Ik zou graag samen met mijn schoonzusje gaan. Vorig jaar kon ze helaas niet mee, maar dit jaar is het extra leuk omdat ze zelf een klein meisje verwacht :)

 35. Quila Quila

  36

  Met mijn vriend! We zijn nog nooit naar de 9-maandenbeurs geweest. In maart verwachten we ons tweede kindje en waarschijnlijk is dit de laatste :) . Het zou nog net kunnen met 36 weken zwangerschap :)

 36. gs.jonker gs.jonker

  37

  Ik zou heel graag met mijn vriendin willen gaan. Vorig jaar zijn we ook geweest, een geslaagd uitje! Kaartjes winnen zou betekenen dat we deze gezellige dag van vorig jaar nog eens over kunnen doen! Ik heb er nu al zin in :-D

 37. Hanane Bennasser Hanane Bennasser

  38

  Met mijn liefste moeder! Omdat zij altijd klaarstaat voor iedereen! Zij is het hoofd van de familie en werkt elke dag ook nog eens keihard! Laatste tijd een rottijd met haar vader die zijn einde nadert en m'n mama heeft t ook niet altijd makkelijk met een hersentumor die gelukkig nu nog goedaardig is. En alsnog past ze altijd op m'n zoon en de andere kleinkinderen! Zij verdient dit ontzettend en ik wil er ook wel eens uit nu ik pas mama ben geworden voor de eerste keer!

 38. patricia Brederode patricia Brederode

  39

  Met mijn man. Omdat het me erg leuk lijkt om met mijn man te doen. Zeker na 3 maanden lang een baby te hebben die alleen huilde nu is dat een stuk minder dus kunnen we wat leuke dingen doen.

 39. Sjifra Sjifra

  40

  Ik zou heel graag met een vriendin willen. Ze weet net twee weken dat ze zwanger van een anonieme donor. Het hele traject heeft twee jaar geduurd en nu is het eindelijk via ivf gelukt. Zelf was ik vorig jaar zwanger, maar kon ik niet naar de beurs omdat ik te ziek was. Zou het heel leuk vinden als we nu samen kunnen gaan :)

 40. DSloof DSloof

  41

  Met m'n zus! Ik heb een dochter van 8 maanden en m'n zus is zwanger. De ideale combi om naar de 9 Maandenbeurs te gaan toch?

 41. JessicaRoeke JessicaRoeke

  42

  Ik zou heel graag met mijn man willen gaan. Wij zijn al zo blij dat wij eindelijk zwanger zijn. En wij willen dan graag spullen gaan halen en inspiratie halen voor onze kleine wonder.

 42. Amardi Amardi

  43

  Ik wil graag met mijn moeder. Nog 2 maanden dan word ik voor de eerste keer moeder en zij voor de eerste keer oma. Ze betekend zoveel voor me en helpt me met alles. Daarom wil ik graag met mijn moeder.

 43. wilma85 wilma85

  44

  Met mijn man...ons eerste dagje weg sinds de geboorte vam ons kleine meisje!

 44. martje16 martje16

  45

  Zou graag met mijn zus gaan.. gisteren te horen gekregen dat zij 10weken zwanger is en dat ik dus voor de 22e keer tante word! Woehoe!

 45. vonnie1234 vonnie1234

  46

  Samen met mijn schoonmoeder, die hheft me vorig jaar tijdens mijn zwangerschap en met mijn bevalling zo goed gesteund. Dat ik wel een leuke dag met der uit wil.

 46. vlindertje85 vlindertje85

  47

  Samen met mijn moeder gezellig dagje uit en info inwinnen over alle nieuwe producten op baby gebied. Alweer 5 weekjes geleden bevallen van een zoon.

 47. Tirza Veldhuis Tirza Veldhuis

  48

  Ik wil heel graag samen met mijn moeder! We gingen al jaren samen naar de huishoudbeurs en sinds een paar jaar dus ook naar de negenmaandenbeurs! Alleen worden de kaartjes ons een beetje duur, waardoor we de laatste 2x maar een avondje konden en dan toch echt de helft missen :(

 48. joselinda joselinda

  49

  Met mijn goede vriendin Linda, allebei zwanger en 5 dagen na elkaar uitgerekend, gewoon omdat het erg gezellig en en om inspiratie op te doen

 49. jannekeviets jannekeviets

  50

  Na een longembolie. Trombosebeen. Ziekenhuizen. En amper echt kunnen genieten, wil ik nu wel eens flaneren. Waar kan dat beter dan op de negenmaandenbeurs met oma erbij!!

 50. Jennifer Thijssen Jennifer Thijssen

  51

  Ik wil heel graag met mijn beste vriendinnetje gaan ze is nu bijna 17 weken zwanger en ik ben vorig jaar toen ik zwanger was helaas niet kunnen gaan ivm bekken instabiliteit

 51. Aline24 Aline24

  52

  Ik zou graag willen gaan met mijn 2 zussen.. Vorig jaar wilden we gaan op woensdag.. Onze 1e keer..Maar toen kwam mijn kleine die avond er voor..3,5 week te vroeg.. Dus in plaats van naar de beurs, om spulletjes te kopen kon ik mijn wondertje al heerlijk knuffelen. Nu hoop ik dit jaar wel heerlijk daar te kunnen shoppen met mn zussen..Samen met de kleine..

 52. teddy1982 teddy1982

  53

  Met mijn lieve vriendin we zitten dan op 37 weken we zouden er graag heen willen bij de vorige kwam het er niet van ze was toen op 4 maart uitgerekend en ze kwam op 10 december Nu zijn we uitgerekend op 18 maart en het gaat tot nu toe heel goed dus willen nu wel van de gelegenheid gebruik maken om naar de negenmaanden beurs te gaan

 53. maud154 maud154

  54

  Ik zou heel graag met mijn schoonzus willen gaan. Vorig jaar waren we allebei zwanger waardoor we al snel uitgeput waren. Nu kunnen we uitgebreid gaan shoppen!

 54. Wolters Nathasia Wolters Nathasia

  55

  Ik ben voor de tweede keer in blije verwachting,en zou heel graag eens een babybeurs in Nederland willen doen,in belgie stelt het niet veel voor de babybeurs. Dus bij deze hopen we. Vriendelijke groeten

 55. monique87 monique87

  56

  Met mij moeder omdat we eigenlijk vorig jaar al zouden gaan. Maar ik toen op 20-2 ben bevallen. En dus niet konden.

 56. Jackievv Jackievv

  57

  Graag samen met mijn nichtje die binnekort is uitgerekend samen shoppen voor allerlei leuke nieuwe producten

 57. Nopsteeg Nopsteeg

  58

  Ik heb een zoontje van bijna 2 maanden. Vorig jaar wist ik niet van het bestaan af! Ik wil er heel graag met mijn moeder en zoontje naartoe! Een gezellige dag boor ons 3e

 58. Nance87 Nance87

  59

  Ik wil heel graag met mijn moeder en mijn zusje gaan. Als ik win koop ik er dus zeker nog een kaartje bij om met z'n drietjes te gaan. Mijn moeder zal oppasoma gaan worden van ons dochtertje en mijn zusje oppastante. Ze leven beiden erg mee met de zwangerschap en zijn de baby en mij nu al aan het verwennen. Nu wil ik hen verwennen met een gezellig dagje uit!

 59. Maaike Etten Maaike Etten

  60

  Ik zou heel graag met mijn beste vriendinnetje gaan. Dat wordt mijn eerste tripje buiten de deur sinds de bevalling van onze derde. Het probleem wat ons tegenhoudt is geldgebrek helaas.

 60. jessy83 jessy83

  61

  Ik zou heel graag met me mannetje willen gaan vorige jaar zijn we ook geweest met vrienden die een kleine hebben en het super gezellig was maar nu mogen we er zelf heen als trotse ouders van onze prachtige wondertje daarom zou ik heel graag willen winnen en uiteraard gaat onze wondertje dan ook mee

 61. wendietje wendietje

  62

  Zou heel graag met mijn vriend willen.....alvast dromen over binnenkort....♡

 62. Bianca Wouters Bianca Wouters

  63

  Ik zou graag met mijn 2 zwangere vriendinnen willen gaan. Ze zijn allebei zwanger van hun eerste kindje en zijn ook bij mijn zwangerschappen mee op pad gegaan naar de beurs. Open monden om wat er allemaal te verkrijgen was

 63. casto casto

  64

  Met mijn dochter!

 64. mdj0701 mdj0701

  65

  Het lijkt mij gezellig om met mijn vriendin Rachelle naar de negenmaandenbeurs te gaan. Er is vast heel veel leuke dingen te doen voor onze kleine meisjes. Wij kunnen mooi informatie inzamelen en lekker shoppen, wat wij trouwens al een lange tijd niet samen hebben gedaan. Kortom zo'n dag betekend dus lekker genieten voor ons alle 4 en daar hebben wij zeker zin in!

 65. iris1107 iris1107

  66

  Ik zou er graag met mijn vriend en dochtertje heen willen om zo met zn 3en een gezellig dag te hebben en lekker te shoppen.

 66. irismama irismama

  67

  ik zou gaan met met moeder. Heerlijk een dagje kijken ( en kopen!!) naar alle nieuwe babyspullen die er dan weer zijn. Daarnaast even lekker een dagje uit met mijn moeder is ook wel heel erg leuk. We zijn beide erg druk geweest de laatste tijd en willen er wel eens lekker samen tussen uit.

 67. Kitana1nl Kitana1nl

  68

  Ik zou graag met mijn vriendin Ratna willen gaan die houdt ook zo van de negenmaanden beurs

 68. Kitana1nl Kitana1nl

  69

  Ik zou graag met mijn vriendin Ratna willen gaan die houdt ook zo van de negenmaanden beurs

 69. Mdlm Mdlm

  70

  Ik zou super graag met mijn vriendin willen gaan. Ik sta op springen nu (3-2-2015) van de tweede en kan daarna wel een leuk uitje gebruiken!

 70. angels angels

  71

  Ik zou heel graag met mijn vriendin gaan we hebben nog nooit een dagje weg gedaan dit zou echt super zijn.

 71. Nanda89 Nanda89

  72

  Wil er graag met mijn zus er naar toe. Ze is zwanger en wil haar graag een keer verrassen

 72. Tanya Aiddoun Tanya Aiddoun

  73

  Wil graag met mijn man erheen en de kids. Gezellig een dagje weg. Of man lief er blij mee is tussen zoveel vrouwen en baby's don't know... Een nieuwe ervaring voor hem

 73. erika1982 erika1982

  74

  Met mijn lieve schoonzus Karin die na tijden worstelen eindelijk zwanger is! Ik wil haar graag meenemen in de wereld van de kleintjes. Mijn ukkie is net 9 maanden geworden en daar genieten we enorm van. Ik wil Karin laten zien wat voor mooie tijd er aan gaat komen! Ze verdient het!

 74. malinili malinili

  75

  Ik zou er graag met mijn man heen gaan... ik hoop dit jaar nog één keertje zwanger te worden, zou dit graag nog een keertje meemaken, nu we twee kleuters in huis hebben

 75. Danielle Wijnen Danielle Wijnen

  76

  Ik zou dol graag gaan samen met mijn vriendin Corina als werkende mama's kunnen we wel een heerlijk dagje uit gebruiken ;)

 76. kwiengiorgio kwiengiorgio

  77

  Ik wil vraag met me man gaan.. vorige jaar was de beurs net geweest nadat ik zwanger werd en konden we niet gaan . Dit jaar kunnen we dan met ze 3 jes gaan. En het leukste is dat ons prinsje nu gezellie mee kan

 77. Tamaardappel Tamaardappel

  78

  met mn man! :-)

 78. STurel STurel

  79

  Jaaaaaaa heel graag :D Ik zou heel graag met mn zusje erheen willen. Hoewel ik zelf niet in staat ben zolang te lopen (32 weken zwanger), ben ik bereid in een rolstoel door de hallen te rijden. Waarom? Pff waar moet ik beginnen...Omdat ik een dreumes van 1 heb rondlopen en 32 weken zwanger ben van de tweede :) Reden genoeg om eens rond te neuzen naar leuke hebbedingetjes maar ook nuttige producten die je toch wel graag wilt voor je kleine. Als mama zijn met je nooit uitgewinkeld, zeg maar. Darnaast wil mijn zusje en dr vriend ook aan kids beginnen, leuk om dan ideeen op te doen :) EN het is echt heel erg lang geleden dat we met z'n 2en wat leuks hebben gedaan, dus een dagje uit, dagje negenmaandenbeurs lijkt de perfecte gelegenheid die wel allebei heel goed kunnen gebruiken :D

 79. Miekje Miekje

  80

  Ik zou hier graag naar toe gaan met mijn twee schoonzusjes die allebei in blijde verwachting zijn!

 80. joisa joisa

  81

  Met mijn man. We verwachten ons eerste kindje en kunnen dus wel wat inspiratie en advies gebruiken. We hebben nog veel nodig en het lijkt me ook heerlijk om een dag met zijn tweeën overladen te worden met allemaal babyspullen.

 81. Lops Lops

  82

  Ik zou graag met mijn zus gaan, nu zwanger van haar eerste kindje. Bij de zwangerschap van mijn twee dochters is ze ook altijd met mij meegegaan. Lijkt me zo leuk om nu voor haar rond te snuffelen

 82. Propje20 Propje20

  83

  Ik zou er graag met mijn gezin heen willen. Samen met mijn man en dochter van 6 maanden heerlijk een dagje eropuit. We gaan een zware tijd tegemoet en moeten daarvoor erg veel regelen. Hierdoor hebben we al maanden weinig tijd gehad het zou super zijm om even weg te zijn uit de dagelijkse rompslomp. We zouden er graag heen willen maar de kosten incl vervoer zijn veel ste hoog. dat geld hebben wij niet, Hoe mooi zou het dan zijn om de kaartjes te winnen.

 83. Melissa&Lou&José Melissa&Lou&José

  84

  Ik zou er graag heen willen met mijn schoonzusje die haar eerste kindje verwacht en alles is nog helemaal nieuw voor haar, de negen maanden beurs laat haar goed zien wat er allemaal te vinden is op babygebied

 84. diandiaantje diandiaantje

  85

  Ik zou graag samen gaan met mijn man. BMijn moeder leeft helaas niet meer anders was zij mijn eerste keus geweest.

 85. moederanja moederanja

  86

  Met onze schoondochter, meestal doet ze dingen met haar moeder, maar vind het leuk om ook eens met haar te gaan. Als ik het zou vragen hoop ik dat ze met mij meegaat.

 86. BdeRoode BdeRoode

  87

  Samen met me vriendin Eline. Zij net bevallen ik hoog zwanger van de 2e... Dus lekker op stap zonder kinderen

 87. Jansepans Jansepans

  88

  Voor mijn schoonzusje zal dit de laatste zwangerschap zijn. Broer (8jr) en zus (6jr) kunnen niet wachten tot hun kleine broertje er is! Bijzonder om dit na een aantal jaar nog één keertje mee te mogen maken! Ik zou haar graag willen meenemen naar de 9maanden beurs om samen weg te zwijmelen bij alle schattige spulletjes!

 88. W_Amon W_Amon

  89

  Met mijn moeder die voor t eerst oma wordt!!!!!!

 89. Jitskekoesen Jitskekoesen

  90

  Ik neem héél graag mijn vriendin Kim mee! We zijn binnenkort namelijk 10 jaar vriendinnen, en dit zou het perfecte kadootje zijn aangezien we hier héél graag heen willen ;)!

 90. Jmjve Jmjve

  91

  Ik zou graag met m'n vriendin naar de negenmaandenbeurs gaan, omdat we elkaar nog niet zo heel lang kennen maar we echt een super goede band hebben. Mede door onze oudste zoons die het ook ontzettend leuk kunnen vinden samen! En de 9 Maandenbeurs is een super leuk uitstapje om ideeën op te doen voor mijn nieuwe kleine wonder die ons gezin komt versterken in juni!

 91. kuikentje kuikentje

  92

  Ik zou het erg leuk vinden om met mijn stiefmoeder te gaan. Zij is het tegenovergestelde van de `boze `stiefmoeder en is super met onze kinderen als stief-oma. Dan nemen we ons kleine hummeltje van bijna 7 maanden ook mee en kan ze daar mooi op de foto, lijkt me echt heel erg leuk !

 92. kuikentje kuikentje

  93

  Ik zou het erg leuk vinden om met mijn stiefmoeder te gaan. Zij is het tegenovergestelde van de `boze `stiefmoeder en is super met onze kinderen als stief-oma. Dan nemen we ons kleine hummeltje van bijna 7 maanden ook mee en kan ze daar mooi op de foto, lijkt me echt heel erg leuk !

 93. Dirkje81 Dirkje81

  94

  Ik wil heel graag met mijn man naar de negenmaandenbeurs. Hij is mijn maatje en de allerliefste, kunnen we nog gezellig samen een dagje weg voordat de baby komt in maart!

 94. Elike Elike

  95

  Ik zou graag met mijn man en dochtertje willen gaan. Super leuk om een keer iets alleen met haar te doen en mijn oudste zoon een dagje bij opa en oma te laten!

 95. danielle stoker danielle stoker

  96

  Ik zou graag met mijn man willen gaan. Vorig jaar ben ik ook geweest toen ik zwanger was van ons 1e kindje! Nu wil ik samen gaan met ons zoontje terwijl ik zwanger ben van ons 2e kindje!

 96. Paula Paula

  97

  Ik zou graag willen gaan met mijn moeder. Baby dingetjes bekijken voor haar 1ste kleindochter.....:)

 97. Mar205 Mar205

  98

  Ja hier zou ik heel graag met mijn schoonzus naar toe gaan. Ik ben nu bijna 14 weken zwanger en zij heeft nog een tweeling. Kunnen we allebei lekker shoppen en nieuwe dingen bekijken

 98. Louise Broersma Louise Broersma

  99

  Ik zou graag met mijn moeder gaan. Wel pas bevallen dan van mijn 2e zoontje ( nu nog zwanger, inmiddels 40 weken nu) maar dat kan de pret niet drukken

 99. corrie huitema corrie huitema

  100

  Gezellig samen met me zwangere zus.

 100. Nancy Beckers-Giesberts Nancy Beckers-Giesberts

  101

  Met m'n schoonmoeder, m'n eigen moeder is er helaas niet meer...

 101. Emma Fenna Emma Fenna

  102

  Met mijn zwangere vriendin die vorig jaar met een hele grote boog om de negen-maanden beurs heen liep en nu met een prachtige buik bijna haar verlof in gaat!

 102. kelseyailynjaycee kelseyailynjaycee

  103

  Ik zou graag met een vriendin van mij gaan vorig jaar zijn wij ook geweest toen ik hoog zwanger was maar daardoor moesten We ook snel terug dit jaar is helaas mijn opa overleden en het zou een erg leuke afleiding zijn om naar de negen maanden beurs te mogen

 103. Brenda Bracke Brenda Bracke

  104

  Met mijn goede vriendin Maroesja. We kennen elkaar nu zo'n vier jaar, sinds de geboorte van onze oudste kindjes. Zij is inmiddels verhuisd, maar gelukkig houden we contact en is het altijd als vanouds als we afspreken. Daarom wil ik haar graag verrassen.

 104. Linda Minderman Linda Minderman

  105

  Ik wil graag mijn vriendinnetje Deborah meenemen, omdat ik sinds een paar dagen weet dat zij en haar man een 2e kindje verwachten! :D

 105. janthe2011 janthe2011

  106

  Samen met eva.. Samen zwanger! Schelen 7 weken.

 106. Seraphina82 Seraphina82

  107

  Ik ga met mijn lieve man en zoontje van nu 5,5 maand naar de negenmaandenbeurs of we de kaarten winnen of niet. Vorig jaar zijn we ook geweest toen was ik zwanger en we wisten nog niet wat het zou worden, maar nu vind ik het leuker om te gaan omdat ik dan specifiek dingen kan kopen voor onze kleine prinsje.

 107. Bianca Hoogduin Bianca Hoogduin

  108

  Ik zou graag willen gaan met mijn zwangere zusje, kan ik samen met maar kijken naar alle nieuwe leuke zaken (aangezien mijn jongste alweer 3 is) en meegenieten van het babygebeuren.

 108. k.kleintjens k.kleintjens

  109

  Omdat ik vorig jaar tijdens de 9mnd beurs nog in de kraamtijd zat!

 109. Joyce vd Ven Joyce vd Ven

  110

  Zou graag met mn moeder willen gaan. Vorige zwangerschap was ik er met mn vriend en deze 2e zwangerschap lijkt me het leuk om met mijn moeder te gaan, die straks elke week op onze 2 kinderen gaat passen.

 110. mamableum mamableum

  111

  Ik zou ontzettend graag met mijn vriend gaan! We verwachten in juni onze eerste en weten nog bijna niets ;-)

 111. LauraProudMommy LauraProudMommy

  112

  Ik zou graag met mijn vriend en ons zoontje willen gaan! Vorig jaar heel graag willen gaan maar ons zoontje werd geboren op 14 februari 2014 dus helaas niet kunnen gaan, dit jaar hopelijk wel, zou geweldig zijn de kaartjes te winnen want het is natuurlijk niet goedkoop zo'n uitstapje!

 112. dien dien

  113

  Ik zou er graag heen willen met m'n moeder :) gewoon voor een moeder dochter dag met z'n 2tjes. En als bedankje voor het altijd willen oppassen op de kids!

 113. tibbe13 tibbe13

  114

  Vorig jaar wilde ik zo graag met mijn man maar was ik zo ziek van de zwangerschap dat dat echt niet ging. Dit jaar is mijn kleine meisjes er en zou ik dit zo graag inhalen met mijn man.

 114. MamaLennie MamaLennie

  115

  Ik zou graag met mijn lieve man willen gaan. Dit zou na lange tijd weer eens een leuk dagje uit zijn, dit hebben we door financiële redenen al lang niet meer kunnen doen.

 115. Marjolein Van de Nes Marjolein Van de Nes

  116

  Gezellig samen met mijn mama! Tijdens mijn zwangerschap en daarna kwam ze elke week naar ons toe (1,5 u in de auto enkele reis), om te helpen en natuurlijk ook voor de gezelligheid! Zou leuk zijn om haar op deze manier te bedanken.

 116. ilaisa Boetius ilaisa Boetius

  117

  Ik zou graag met mijn vriend er heen willen gaan zodat, we onze kleine kunnen verwennen met leuke nieuwe dingetjes. Bovendien is mama zijn nieuw voor mij en kan ik daar heel veel tips en informatie krijgen over hoe met bepaalde dingen om te gaan. Hopelijk winnen wij deze kaartjes!?!?!?

 117. md1991 md1991

  118

  Ik ga graag samen met mijn man! Heerlijk inspiratie opdoen en shoppen voor ons eerste draakje wat in april geboren wordt!

 118. md1991 md1991

  119

  Ik ga graag samen met mijn man! Heerlijk inspiratie opdoen en shoppen voor ons eerste draakje wat in april geboren wordt!

 119. Heleen87 Heleen87

  120

  Ik zou graag met mijn moeder naar de 9-maanden beurs willen. Ik ben nu zwanger van mijn eerste kindje. Voor m'n moeder is het al haar 2e kleinkindje, maar bij de zwangerschap van mijn schoonzus was zij niet echt betrokken. Daarom wil ik mijn moeder er graag bij betrekken, ookal wonen we op meer dan een 1 uur afstand van elkaar.

 120. flesdopje flesdopje

  121

  Met mijn man. Hij is mijn grote steun en toeverlaat en ik wil heel graag met hem en ons eerste en enige kindje naar de 9 maanden beurs

 121. marisca85 marisca85

  122

  Ik ben op 16 jan. Bevallen van een prachtige dochter! Het gaat super goed met ons en ik zie het helemaal zitten om samen met mijn moeder (hele trotse oma) de beurs te bezoeken om nieuwe trends, adviezen enz te ontdekken.

 122. riannebeaart1983 riannebeaart1983

  123

  Ik zou graag samen met mijn man gaan. Hij heeft al een tweeling uit een eerdere relatie maar heeft deze leuke dingen nooit kunnen doen. Nu zijn wij in blijde verwachting en zou het erg leuk zijn om naar de 9 maanden beurs te gaan!

 123. Janna-Amira Janna-Amira

  124

  Ik zou er dolgraag met een van mijn beste vriendinnen heen willen! Dit omdat we beide zwanger zijn :) Rianna is 14 weken zwanger & ikZelf ben inmiddels alweer 27 weken zwanger! Heb ook al een dochtertje die 7 februari nog maar 1 jaar word! Zou er graag even op uit willen ben er nog nooit geweest, lijkt me echt een super ervaring!

 124. Anne Anne

  125

  Gezellig met me mannetje en onze dochter . Kunnen we alvast inspiratie op doen voor een eventuele 2de kindje die we graag zouden willen.

 125. rebo1982 rebo1982

  126

  Jaaaaa graag! Ik zou graag met mijn vriendinnetje Jolanda gaan om als kersverse moeder van de tweede haar alles te laten zien wat er in babyland bestaat. Zij wordt namelijk rond mei/juni moeder en kan wel een goeie introductie (zeg maar onderdompeling) gebruiken. Daarbij zou t ook leuk zijn elkaar weer eens een hele dag te zien, want dat is al zo lang geleden!

 126. Jmd1983 Jmd1983

  127

  Met mijn lieve vriendinnetje. Omdat ze dat echt verdient!

 127. Jitskekoesen Jitskekoesen

  128

  Met mijn allerliefste vriendinnetje die me door en door steunt in deze zwangerschap! We hebben na al die pufcursussen wel een uitje verdient ;)

 128. vlindertje85 vlindertje85

  129

  Ik zou graag kaartjes willen winnen, ik zou dan mij een nichtje meenemen al verrassing. Zij is net zwanger en ik net bevallen

 129. martine_verweij martine_verweij

  130

  Wauw iK zou heel graag met mijn beste vriendinnetje willen. Haar verrassen voor alles wat ze voor mijn en me gezin heeft gedaan. Samen shoppen voor onze kindjes

 130. sandravanloon sandravanloon

  131

  Ik zou graag kans willen maken op de gratis kaartjes voor de negen maanden beurs. Ik ga sowieso met mijn moeder erheen, dat heeft ze echt verdiend. Al sinds mijn 16e zeurt ze dat ze oma wil worden. Toen gaf ik niets om kinderen, maar omwille van haar wilde ik er wel een adopteren, van 18 jaar... Inmiddels is ze al een aantal jaar oma , maar door de slechte band met mijn zus mocht ze nog altijd geen oma zijn. Ze mocht nog geen luier verschonen, laat staan een flesje geven of zelfs de baby vasthouden. Nu ben ik zelf onlangs bevallen en is ze de schade flink aan het inhalen. Ze gaat zelfs twee dagen in de week op mijn tweeling oppassen. Mijn moeder is haar gewicht in goud waard en verdiend meer waardering dan ze krijgt. Daarom neem ik haar mee en als de kaartjes gratis zouden zijn dan is dat mooi meegenomen, dan gebruiken we het geld voor iets anders. Iets voor de baby en een lekker bakkie koffie op de beurs

 131. Janna-Amira Janna-Amira

  132

  Zou hier dolgraag heen willen met 1 van mijn beste vriendinnnen! :) We zijn beide zwanger en hebben beide nog nooit zo'n beurs meegemaakt! En omdat we afhankelijk zijn van het opbaar vervoer (vanuit Sneek, Friesland) zou het in ieder geval rond de €30 besparen voor ons als we de kaartjes mogen winnen!!! BVD

 132. W_Amon W_Amon

  133

  Met mijn mama, die had nooit meer verwacht van mijn as kind oma te worden!!!

 133. Laura89 Laura89

  134

  Super graag zou ik de winnaar dag 5 worden en 2 kaartjes winnen van de negenmaandenbeurs! Ik zou erheen gaan met mijn man en mijn dochter van dan 9 maanden! Vorig jaar zijn we ook geweest toen ik nog zwanger was van haar. Helaas kan je dan qua kleren en schoenen en handige dingetjes niet zoveel kopen, omdat je niet weet hoe het allemaal gaat lopen! Nu weet ik wat haar maat is en welke kleuren haar staan en kan ze zelf (ze kan heel duidelijk lachen en nee schudden als haar iets wel/niet zint) "meebeslissen" Lijkt me super leuk weer!! En natuurlijk kopen wij de beurstas weer!! Vorig jaar Woezel & Pip, dit jaar Nijntje, geweldig!

 134. jessy83 jessy83

  135

  Laatste kans duim duim

 135. Amybas Amybas

  136

  Graag ga ik met mijn zusje naar de 9 maanden beurs. Ik ben voor het eerst zwanger en ik deel deze fijne periode graag met mijn naasten. omdat mijn zusje en ik elkaar niet heel veel zien ga ik heel graag met haar. Liefs

 136. daffie1981 daffie1981

  137

  Ik zou heel graag met mijn moeder naar de negenmaandenbeurs gaan. Ben nu 17 weken zwanger van de 2e en zou graag de beurs bezoeken voor de eerste en laatste keer.

 137. misscandy misscandy

  138

  Ik wil samen met mijn man gaan, omdat we net ontdekt hebben dat ik zwanger ben van ons 2e kindje. Bij de eerste zwangerschap lukte het mij helaas niet door mijn gezondheid om te gaan, dus zou nu wel heel graag willen!

 138. raymunda raymunda

  139

  Ik zou graag met mijn vriendin gaan, bij mij was het zwanger worden niet makkelijk, maar voor haar helemaal niet. Zou haar graag betrekken in ons geluk.

 139. paromo paromo

  140

  Heel graag met mijn moeder!

 140. wendyd34 wendyd34

  141

  Ik wil graag naar de 9 maanden beurs toe samen met mijn lieve zus, wij zijn samen 12 weken zwanger en in dezelfde maand en week uitgerekend! Leuk om samen inkopen te doen op de 9 maanden beurs!

 141. shanna01 shanna01

  142

  Samen met mijn zusje. Ik ben net bevallen van mijn tweede dochter en mijn zusje wil graag samen heen. Voor haar om informatie op te doen voor de toekomst.

 142. kirstenbisseling kirstenbisseling

  143

  Heel graag met mijn beste vriendin wie er altijd voor mij en mijn dochter van 11 weken is en het haar ook heel leuk lijkt om daar heen te gaan en samen ideeen op te doen en lekker gezellig met mijn dochter en haar daar rond te neuzen. zelf ben ik er ook nog nooit geweest en zou heel graag willen weer leuke spulletjes kopen voor mijn dochter van nu 11 weken oud

 143. Suheyla On Suheyla On

  144

  Heel graag met mijn moeder :)

 144. mamavanDHH mamavanDHH

  145

  Ik heb geen facebook maar wil toch proberen om mee te doen. Zou graag met mijn moeder gaan. En waarom? Omdat ik érg veel aan mijn hoofd heb, enorm veel stress en het is soms moeilijk om gewoon even te genieten van misschien wel mn laatste zwangerschap. Zo kan ik er toch even een dagje lekker mee bezig zijn en financieel kan ik zelf geen kaartjes kopen op het moment. Zou fijn zijn!

 145. HannekeH HannekeH

  146

  Graag zou ik met mijn moeder gaan, het zou een heel bijzonder uitje voor ons zijn. Het is iets dat voor haar en mij een luxe zou zijn om te doen, maar we zouden het graag eens meemaken.

 146. AnneM84 AnneM84

  147

  Leuk! Samen met mn moeder om ideetjes op te doen voor mijn eerste kindje en haar eerste kleinkinderen!:)

 147. Serboliciousnl Serboliciousnl

  148

  Leuk! Ik zou heel graag met mijn zusje & mijn kleine vent er heen willen. Na 3 jaar teleurstellingen & ziekenhuisdilemma's hebben wij eindelijk een zoontje van 4 maand. Het lijkt me daarom leuk om ein-de-lijk naar de 9 maanden beurs te gaan. Lekker shoppen, inspiratie op doen etc.

 148. Gouda Gouda

  149

  Ik heb eind november een dochter gekregen en mijn zus is nu zwanger van de tweede, ik zou dus heel erg graag met haar willen gaan. Lekker een dagje uit met zijn tweetjes :)

 149. Seraphina82 Seraphina82

  150

  Als er nog kans is om kaarten te winnen doe ik nog een keertje mee;), ik heb nog nooit wat gewonnen dus zou het leuk vinden om dat een keer mee te maken. Ik ga naar de negenmaandebeurs met mijn man en zoontje van bijna 6 maanden.

 150. zeynepaygun zeynepaygun

  151

  Ik ga graag met mijn man om voor ons zoon leuke spullen te kopen..

 151. Sylvia1010 Sylvia1010

  152

  Ik heb meerdere mensen in mijn omgeving die de eerste binnen een paar maanden mogen verwelkomen. Die zou ik allemaal een kaartje gunnen. En zelf wil ik ook wel even snuffelen ;)

 152. wendy homan wendy homan

  153

  Samen met mijn mama omdat ze altijd alvoor ons klaar staat.in goede en slechte tijden

 153. Heleen87 Heleen87

  154

  Jippie! Heel erg bedankt! Wat zullen mijn moeder en ik gaan genieten. Na de tijd zal ik zeker een blog erover schrijven.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >