Winnaars Bekend: 3x winnen: Vtech Little Love Kiekeboe Baby

Door: Mamaplaats 245 reacties

winactie stempel 3x winnen: Vtech Little Love Kiekeboe Baby

Kiekeboe! Ik zie jou!

Speel kiekeboe met deze lieve VTech Little Love Kiekeboe Baby!
Tijdens het spelen met de Little Love Baby maakt jouw kleintje spelenderwijs kennis met lichaamsdelen, cijfers, tellen, etenswaren en meer door middel van de interactieve toetsen op haar voetjes en buikje.

Plaats de handjes van het popje voor haar ogen zodat je grappige reacties hoort tijdens het interactief kiekeboe spelen. Daarnaast kun je 5, 10 of 15 minuten naar muziek luisteren. Ook beschikt de pop over 20 medodietjes en 6 gezongen liedjes, urenlang speelplezier dus! En heb je even geen zin meer in deze vrolijke Little Love Kiekeboe Baby? Dan hun je haar automatisch uitschakelen ;).

Wat kun je winnen?

VTech geeft de VTech Little Love Kiekeboe Baby 3x weg! Kijk snel wat je moet doen om kans te maken, en wie weet speelt jouw kleintje binnenkort met deze pop.

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: waarom zou jij de Little Love Kiekeboe Baby willen winnen en welke functionaliteit spreek jou het meeste aan?

Winnaars

W

Winnaar

3x winnen: Vtech Little Love Kiekeboe Baby

W

Winnaar

3x winnen: Vtech Little Love Kiekeboe Baby

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
245 Reacties

Reacties

 1. Anouk Lambregts Anouk Lambregts

  1

  zou super leuk zijn voor mijn dochter het interactieve spreekt mij het meest aan is altijd belangrijk dat ze er ook iets mee leert zou super zijn omdit te mogen winnen aangezien ze ook bijna jarig is

 2. Anea2015 Anea2015

  2

  Wat mij het meeste aanspreekt is dat ze kennismaakt met lichaamsdelen, tellen door interactieve toetsen op haar buik en voetjes. Ook vind ik het leuk dat er veel liedjes in zitten want dat vinden kindjes fantastisch. Dus ik zou er super blij mee zijn voor mijn kleine meisje.

 3. Kirstenimolnen Kirstenimolnen

  3

  Graag zou ik hem winnen omdat mijn dochter de laatste tijd erg bezig is met poppen. Ze legt ze te slapen en knuffelt ze. Maar mijn oude poppen zijn toch wat minder geschikt. Ik was al van plan een nieuwe aan te schaffen. De lichaamsdelen benoemen spreekt mij aan omdat ze dit nu al aan het doen is. Heel leuk dat ook al die andere functies erop zitten. Muziek daar is ze namelijk helemaal weg van en danst altijd mee. Wat is er nu leuker dan samen dansen met je pop?

 4. Riemke Oosterhuis Riemke Oosterhuis

  4

  Ik zou graag willen winnen. Omdat onze oudste dochter van bijna 2 een echt moedertje in spé' is. Ze oefent haar moederschap kunsten nu uit op onze jongste dochter van bijna 11 maand en deze vind dat niet altijd zo leuk. Met deze pop kan ze haar probeer acties van de toet schoonmaken tot het proberen te verschonen en mee lopen in de wandelwagen uitmuntend oefenen en zo heeft onze jongste hopelijk wat meer rust :-) Die kiekaboe functie spreekt mij wel aan omdat ze het erg leuk vind om dat te doen en heeft dan dikke pret. Ook de liedjes functie spreekt mij erg aan omdat ze heel erg van dansen op muziek houdt. En voor mij als mama is de uit knop natuurlijk ook erg belangrijk :-)

 5. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  5

  ik zou deze graag voor mijn kleine nichtje willen winnen!! ze is een echt poppemoedertje (een echt wonder tussen al haar broers en neefjes) ze is ook nog eens een super zangeres, dus deze pop lijkt perfect voor haar!!

 6. rakkel rakkel

  6

  Het samen zingen want dat doet ons zoontje graag. Maar ook het rollenspel want ook jongens mogen met poppen spelen.

 7. michoe9 michoe9

  7

  'Piekaboe', zoals onze dochter zegt. Tellen, zingen,ontdekken, overal op duwen. Actie=reactie en dat is het mooiste er aan. Zelf ontdekken. Want ja, ze kan natuurlijk alles zelf al en heeft echt geen hulp meer nodig. (denkt ze)

 8. Jacques Jacques

  8

  ..voor de eerstgeborene van een lieve vriendin.. zij is verpleegster, dus de functie met lichaamsdelen zal hen aanspreken.. Ben benieuwd

 9. Hanane Rabha Hanane Rabha

  9

  Het zou mooi zijn voor mijn dochter en de educatieve functie spreekt mij heel erg aan. Weet zeker dat mijn dochter het heel leuk vindt.

 10. desiree gorissen desiree gorissen

  10

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn nichtje van 19 maand. Ze is al een echte mama en sleept met allemaal poppen rond. Het spreekt mij vooral aan dat het stimuleert tot woorden en de emotionele ontwikkeling mbt verzorgen van de baby

 11. Karen Pelgrom Karen Pelgrom

  11

  Erg leuk voor mijn dochtertje die net 4 weekjes een grote zus is! Ze is zo lief en een echt 2e moedertje voor haar zusje. Het is natuurlijk een hele verandering een zusje erbij, maar ze heeft het zo goed gedaan en is zelfs vorige week ook nog zindelijk geworden. Ze heeft zo'n mooie pop wel verdiend! Ik vind de hele pop super maar ben wel benieuwd naar de grappige reacties die je hoort tijdens het interactief kiekeboe spelen, ook zal ze de muziekjes geweldig vinden, kan ze weer lekker dansen!

 12. Inez Elberssen-Holtrop Inez Elberssen-Holtrop

  12

  Milou is gek op speeltjes die een reactie geven als je iets aanraakt. Ze zal dit super leuk vinden.

 13. Trancefly Trancefly

  13

  Zou helemaal geweldig zijn voor onze mooi dochter. Ze is echt verschrikkelijk op de ontdekkingstour. Super geïnteresseerd in liedjes zingen en muziekjes. De vele uitdagende interactieve opties zijn echt een super idee, om je kindje zoveel mogelijk dingen te leren kennen. Ook is de uitstraling van de pop erg lief. Met een mooi echt lijkend gezichtje. Onze dochter is zelf helemaal weg van kiekeboe, dus dit zal zij zeker als erg leuk ervaren.

 14. Miranda1983 Miranda1983

  14

  De functie dat je de handjes voor de ogen moet doen! Vinden alle kindjes toch leuk om kiekeboe te spelen! En dan zou ik hem willen winnen voor mijn dochtertje die half juli jarig is

 15. Janita Janita

  15

  De liedjes spreken mij het meest aan. Ik zing vaak met mijn dochter, dat vind ze heerlijk. Ik wil de Little Love Kiekeboe baby dan ook winnen voor mijn dochter. Na 2 jongens heb ik vooral veel jongensspeelgoed in huis. Het begint al iets rozer te worden in ons huis, maar een mooie Little Love Kiekeboe baby hoort daar zeker nog bij!

 16. Melmel Melmel

  16

  Weer een topper van vtech als ik het zo lees. Ik zou hem graag voor mijn dochters willen winnen (vooral de 2 jarige poppen mama) Wat mij het meest aanspreekt is het educatieve (waar vtech altijd in slaagt) dat ze spelenderwijs dingen leert zoals cijfers lichaamsdelen(nieuw voor ons bij speelgoed) enz. Spannend!

 17. sannnetjuh sannnetjuh

  17

  Welke functionaliteit mij het meeste aanspreekt? Ik vind de pop er gewoon super schattig uitzien. Mijn dochters van 3 jaar en 1 jaar zijn dol op popjes en ik weet zeker dat ze dit allebei fantastisch zullen vinden.

 18. wille86 wille86

  18

  Ik zou deze lieve kiekeboe baby graag willen winnen omdat mijn jongste dochter gek is op muziek en liedjes zingen. Ze begon niet met praten maar met zingen... Die 20 muziekjes en 6 liedjes gaan hier dus heeeeeeeeel vaak geluisterd worden! Dochterlief lekker zoet en mama kan even snel alleen door het huis gaan, allebei blij :-)

 19. trotsemama89 trotsemama89

  19

  Ik zou de little love kiekeboe baby willen winnen, omdat me kleine meid gek is op liedjes en op kiekeboe spelen. ze brabbelt alleen nog maar, maar dor muziek gaat ze wel veel meer brabbelen. ze vind het super leuk om te dansen op muziek, dus de functie van 5,10 of 15 minuten muziek luisteren zie ik helemaal zitten, vooral omdat je een keuze hebt

 20. Happy-mama Happy-mama

  20

  De reden dat ik graag de Little Love Kiekeboe Baby zou willen winnen is, omdat mijn dochtertje van inmiddels 1,5 jaar oud ontzettend dol is op popjes. En zeker als het kan praten en liedjes kan zingen. Ze is erg dol op liedjes, waardoor deze functionaliteit mij het meeste aanspreekt. Zelf leer ik haar ook spelenderwijs dingen aan en luisteren we elke dag vrolijke kinderliedjes. En daarnaast zou ik het geweldig voor haar vinden om een popje te hebben die ze zelf kan verzorgen. Over 1 maand krijgt ze er namelijk een klein broertje bij. Ik weet zeker dat ze me na zal doen met het verzorgen bij het popje.

 21. timmem timmem

  21

  kleindochter lise begint alles na te zeggen, ze zou hier heel veel plezier aan beleven, de melodietjes zorgen voor gezellige interactie en dat ze ook nog kennismaakt met tellen en het lichaam is helemaal geweldig

 22. marry1974 marry1974

  22

  Vooral het tellen vind ik super! Ik hoor hier vaak 1,2,3,7,4,9 enz. Met het meetellen met deze pop leren ze sneller de juiste volgorde. Ook de liedjes lijken me leuk. Even een momentje van rust of juist samen dansen!

 23. Mides Mides

  23

  Het spelenderwijs leren spreekt mij het meeste aan, maar mijn dochter zal het liefste gewoon willen knuffelen met deze mooie pop en naar de melodietjes luisteren. Dat de pop automatisch uitgeschakeld kan worden zal vooral papa heel erg fijn vinden, iedereen blij dus met deze mooie kiekeboe baby!

 24. jessy83 jessy83

  24

  Mijn kleine meisje is gek op alles wat geluid maakt wat zal ze hier blij mee zijn het is echt een hele leuke pop heb hem in de winkel gezien erg leuk

 25. judith@raphael-groep.net judith@raphael-groep.net

  25

  Ik zou deze Kiekeboe baby heel graag willen geven aan een vriendin die net vorige week te horen heeft gekregen dat na 2 zoontjes ze nu in verwachting is van een dochter. Vooral de liedjes die door de Little Love Kiekeboe Baby zijn voor zo'n kleintje en haar grotere broers ontzettend leuk, en gun ik hen van harte.

 26. Tirza Veldhuis Tirza Veldhuis

  26

  De interactieve toetsen spreken mij op het moment het meest aan, omdat mijn dochter nu heel erg bezig is met lichaamsdelen. Ze noemt al 'buik, haar en oog' maar weet nog veel meer aan te wijzen. Ik denk dat deze pop haar nog meer zal leren in haar taalontwikkeling. Ze houdt erg van popjes en ze is ook nog eens bijna jarig, dus dit zou een erg leuk cadeautje zijn

 27. Wilma Wilma

  27

  Leuk voor onze kleindochter die de hele dag loopt te zingen , kan ze heerlijk samen met de pop "samen" zingen . En spelenderwijs nog slimmer worden dan ze al is ;)

 28. daisyk daisyk

  28

  Oh wauw! Wat een leuke actie zeg, mijn dochter is gek van poppen en zij heeft deze kinderwagen alleen de pop niet. Dit zou het compleet maken. Het meeste spreekt mij het interactieve aan omdat ze er veel van kan leren aangezien ze nu 15 maanden is! Ook is ze gek van muziekjes! Duimen dus! :)

 29. Petraveen Petraveen

  29

  Binnenkort hopen we de eerste verjaardag van ons lieve wondertje te vieren. Na 15 jaar wachten eindelijk zwanger, een baby en dan nu al een peutertje... Wat gaat dat snel, ik kan het nauwelijks bijbenen ;). Onze dochter is nu al een echt 'moedertje'. Het lijkt of ze communiceert met haar knuffels en andere kindjes vindt ze helemaal te gek. Helaas wonen we wat achteraf waardoor ze niet dagelijks in aanraking is met andere kinderen. Klinkt misschien raar maar ik denk dat deze pop een kleine bijdrage zou kunnen leveren in het gemis van andere kindjes om haar heen, in het proces van een peuter in het leren delen, samen spelen, herkennen van emoties etc. Daarom zou ik de pop graag winnen. Welke functionaliteit mij het meest aanspreekt? Ik vind het belangrijk dat mijn kind leert om sociaal te zijn. Dus het samen spelen, de reactie op haar actie (kiekeboe) spreekt me het meest aan.

 30. angelique fok angelique fok

  30

  zwanger van ons derde kindje en eerste meisje. ik heb gezien hoe de jongens genoten van het kiekeboe spelletje en het ontdekken van hun lichaam. ook muziek is hot voor ze zonder kunnen ze niet slapen hoe fijn zou het zijn als ons kleine meisje gewoon alles in een heeft der eigen maatje met muziekjes en terglijker tijd leerzaam en ontspannend door de leuke spelletjes en grapjes

 31. koek54 koek54

  31

  Winnen? Ja heel graag! Voor mijn kleindochter die in mei 1 jaar is geworden. Kan ze met dit popje knuffelen en het alles laten doen. Naar leuke liedjes en melodietjes luisteren. En wat het leukste is, het popje groeit met haar mee, zoals cijfers leren en tellen.

 32. Natasja Natasja

  32

  Ik zou graag de little love kiekeboe baby winnen voor mijn lieve dochter Noa van 3 . Ze vind hem prachtig en kijkt vaak verlekkerd in het speelgoedboek. een groot kruis erbij gezet. De gezongen liedjes spreekt me heel erg aan. Mijn dochter zingt graag en ik vind het ook erg gezellig....

 33. nitje73 nitje73

  33

  Ooohhh, wat een leuke pop!!! Mijn dochtertje van ruim anderhalf zou dit helemaal geweldig vinden!! Alle functionaliteiten sluiten bij haar belevingswereldje aan dus het is moeilijk kiezen welke mij nu het meest aanspreekt...ik ga dan toch voor de leerzame functionaliteiten, er is immers niks leukers dan spelenderwijs leren!!!

 34. Brigittethuis Brigittethuis

  34

  Kiekeboe is het favoriete spelletje van onze dochter op dit moment. Ze doet niet anders! Hoe leuk zou het zijn als ze dat met de kiekeboe baby kan doen en dan ook nog vanalles leert!

 35. Jennifer Thijssen Jennifer Thijssen

  35

  Het kiekeboe spelen lijkt me geweldig, dat vind mijn dochter echt super leuk!!

 36. casto casto

  36

  ow wat gaaf heel graag voor mijn lieve kleindochter Fajah!

 37. Shanna le Double Shanna le Double

  37

  Ik zou dezie lieve en leerzame pop graag voor mijn kleindochter van 9 maanden willen winnen. Ze is erg leergierig en zal er veel plezier mee hebben!

 38. mickey78 mickey78

  38

  Ik wil hem graag winnen voor mijn dochter zij was al helemaal blij met de eerste Vtech pop, maar is nu toe aan iets moeilijkers! Het ideale aan deze is dat hij liedjes zingt en melodietjes speelt. Mijn dochter is altijd rond 6 uur morgens al wakker dus een klein kwartier (of langer mag ook) spelen met de pop s'morgens in haar bedje is leuk wakker worden voor haar en ook voor ons. Leren wij ook weer eens nieuwe liedjes!! Ze wil het beeldscherm al knuffelen als ze hem ziet.

 39. Tmallens Tmallens

  39

  Omdat ze nu echt in de kiekeboe fase zit!! Hoe leuk is het om de lieve kiekeboe baby hiervoor in te zetten?! :)

 40. Claudia554 Claudia554

  40

  Mijn dochter van 1,5 is gek op poppen en deze zou ze echt geweldig vinden. Kiekeboe deed ze al maar ze heeft het helemaal opnieuw ontdekt, wij kunnen haar namelijk niet zien als ze haar handen voor haar ogen doet! Het lijkt me geweldig als ze dit samen met little love babypop kan doen!

 41. Charlotte Verhaeghe Charlotte Verhaeghe

  41

  Mijn dochtertje Renée zou vooral heel blij zijn met al de liedjes, ze is juist 1 jaar en 'danst' en 'zingt' heel graag mee met muziek... En als ze op knopjes kan duwen is ze ook zeer gelukkig! Dus een ideale pop voor m'n meisje!

 42. vlindertje85 vlindertje85

  42

  Het praten, onze dochter loopt achter met praten en misschien simuleert dit onze poppenmoeder/prinses om te gaan praten.

 43. s-iwema s-iwema

  43

  Wat zou het leuk zijn als mijn dochter deze mooie pop zou winnen. Kan ze leren en spelen tegelijk. Wat mij het meest aanspreekt bij deze pop is het spelende wijs leren met de verschillende functies. Wat mn dochter het meest aan zal spreken zullen waarschijnlijk de liedjes zijn. Zo kan ze lekker dansen en kletsen.

 44. A. van Keulen A. van Keulen

  44

  Het zou super leuk zijn voor mijn dochter! Het interactieve spreekt mij het meest aan. Leuk als spelen en leren samen gaan. Mijn Lisa is ook bijna jarig .............................

 45. aekoren aekoren

  45

  mijn jongste dochter is op het moment een echt poppenmoedertje, maar steeds pakken haar zussen de poppen af. Ze is dus hard toe aan een eigen pop. Wat mij aanspreekt aan deze pop is dat ze er ook wat van kan leren. Maar mijn dochter gaat de muziek vooral aanspreken.

 46. Mirjam1981 Mirjam1981

  46

  ons meisje van 5 maanden oud vindt kiekeboe spelen fantastisch net als zingen en muziek luisteren. Als mama gaat zingen komt ze niet meer bij van het lachen( ik weet niet of dat komt door mijn prachtige zangstem

 47. Rianne Reemers Rianne Reemers

  47

  Waarom mijn dochtertje zou willen winnen, ze heeft de little love baby al en is er zo gek mee overal neemt ze haar baby mee. Mijn dochtertje is nu 2 ze praat heel duidelijk mede dankzij de little love baby! Wat mij zo aanspreek is dat ze nu op spelende wijze over de lichaamsdelen kan leren en ook de liedjes zullen mijn dochtertje troost bieden maar zeker ook blij maken! Nu gaan we hard duimen dat ook deze little love kiekeboe baby bij ons mag komen wonen.

 48. Sabrina_mama Sabrina_mama

  48

  Wat een leuke pop! Wat mij het meeste aanspreekt is dat de pop muziek kan maken voor een bepaalde tijd. Onze dochter slaapt altijd in met muziek aan. Dus deze pop zal goed in de smaak vallen, handig ook bij logeerpartijtjes en op vakantie!

 49. Erika Adema Erika Adema

  49

  Mijn dochter wordt erg vrolijk en begint te schateren bij het spelen van kiekeboe. Ze begint zelfs haar zelf te verstoppen achter een doekje waarna ze hem zelf weg trekt. Elke avond als we thuiskomen van het werk is dat het spel wat ze wil spelen en waardoor we de grootste lol hebben met elkaar. Het zou natuurlijk nog leuker zijn als de Vtech baby mee mag spelen. Daarnaast vind ik de spullen van Vtech erg leerzaam voor mijn kind en heb ik intussen al een hele verzameling van hun speelgoed. Het zou leuk zijn deze verzameling met leerzaam speelgoed voor mijn dochter nog verder uit te breiden. Ik merk vooruitgang door het vtech speelgoed in haar ontwikkeling als zingen, dansen etc..

 50. vosmarianne vosmarianne

  50

  Mijn dochter Fenne van bijna 14 maanden is gek op poppen en zij zou heel veel van deze pop kunnen leren, zoals tellen. Daarnaast vindt zij kiekeboe ook een leuk spelletje dus kan ze dit ook met de pop spelen!!! Ik zou het erg leuk vinden om deze pop voor Fenne te winnen!!!!!!

 51. ester scholten ester scholten

  51

  mijn dochter heeft het verstop spelletje ontdekt.lachen dat we dan samen doen. functie van kiekeboe spelletje spreekt het meeste aan mede omdat mijn dochter het verstop spelletje met de handjes heeft ontdekt.lachen dat we dan samen doen haar naam is kiki.als je dan het spelletje speelt klinkt het leuk als je dan zegt:"kiki, kiekeboe".

 52. Kimberley Taal Kimberley Taal

  52

  De functie 'Kiekeboe spelen', spreekt mij enorm aan! Mijn dochtertje is verliefd op dat spelletje, maar mamma en pappa na de 100x achter elkaar niet meer zo heel erg. Door de leuke pop, waar ze nog veel meer van kan leren, kan ze het voortaan de hele dag doen!

 53. Aiko Aiko

  53

  Ik zou dit lieve vriendinnetje wel voor mijn meisje van bijna 20 mond willen winnen. Ze is dol op popjes. Is er al een echte mama voor en danst en zingt met ze . Mijn dochter zou zeggen: ' dida pop la pop dada eus(neus) poep bah inge(zingen) boe' dus lekker samen met de pop zingen, kiekeboe spelen, dansen en de woorden voor je lichaamsdelen leren kennen. top!

 54. nessen nessen

  54

  spelenderwijs kennismaken met lichaamsdelen is leuk voor de kleintjes hier

 55. Jackie1972 Jackie1972

  55

  Leuk! Spelenderwijs leren is de leukste manier om je kindje van alles en nog wat te leren. Onze kleine puk kan net neus zeggen en aanwijzen, zo cute! Zou leuk zijn om deze pop voor haar te winnen.

 56. Bloem32 Bloem32

  56

  Wat leuk! Ben zwanger van een tweede en zo kan mijn kindje van bijna 2 alvast een beetje oefenen. De liedjes op de pop lijken me leuk en kiekeboe wie vindt dat nu niet leuk!

 57. ajdejonge ajdejonge

  57

  Voor mijn dochtertje, zou dit geweldig zijn. Ze begint net dingen te kopiëren en te onderzoeken. Kiekeboe spelen lukt een klein beetje, dus het zou geweldig zijn als ze dit ook kan spelen met deze kleine "baby". Alle functies die erop zitten spreken me zeer aan en ze zal er als een vrolijke meid er veel plezier van hebben.

 58. Cathy2015 Cathy2015

  58

  Ik zou m graag winnen voor mijn dochter Super leuk om zo spelen d'r wijs te leren Het interactieve spreekt mij het meest aan

 59. Carolien van de Vliert Carolien van de Vliert

  59

  Waarom ik de Little Love Kiekeboe Baby zou willen winnen? Om hem cadeau te kunnen geven aan mijn 2 kleine nichtjes die vorige week geboren zijn. Je hoort vaak dat een tweeling een eigen taaltje gaat ontwikkelen, maar als Naomi en Sarah met deze pop kunnen spelen leren ze spelenderwijs! Nu ze nog zo klein zijn kunnen ze genieten van de melodietjes en liedjes, dus hij is super geschikt voor kleine én grote kinderen!

 60. tamaco tamaco

  60

  onze dochter Maeve, van net een jaar vind het super leuk om kiebeboe te spelen dus dit spreekt ons het meeste aan. En wat een super schattig snoetje heeft het popje.......

 61. Peggy81 Peggy81

  61

  Het leerelement door het kiekeboe spelen en de liedjes spreken mij het meest aan, ik zou hem graag voor mijn klein meisje willen winnen. Ik moet als mama van een meisje nog wel wennen aan interactieve poppen deze bestonden 30 jaar geleden nog niet, wat gaat de tijd en de techniek snel.

 62. iris1107 iris1107

  62

  Het interactieve kiekeboe spel spreekt mij het meeste aan. Mijn dochtertje zit net in de fase dat ze kiekeboe geweldig vindt.

 63. Nathalie1010 Nathalie1010

  63

  Omdat ik komende week ga bevallen van mijn derde. Mijn 2e kindje is anderhalf en bezig met nieuwe dingen en woordjes te leren. Kiekeboe lijkt me erg leuk en de lichaamsdelen het leerzaamst voor mijn kindje.

 64. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  64

  zou super leuk zijn voor mijn dochter het interactieve spreekt mij het meest aan is altijd belangrijk dat ze er ook iets mee leert

 65. Corine1982 Corine1982

  65

  Dit zal erg leuk zijn om te winnen. Mijn oudste dochter van 3,5 jaar is sinds ze grote zus een echt moedertje geworden. Als mijn jongste van 4maanden bij mij op schoot zit zit de oudste haar alles uit te leggen en proberen te leren. Ook zat ze al toen ze in nog in mijn buik zat voor het slapen gaan liedjes te zingen voor haar zusje. Je merk nu echt dat ze daar op reageer. Hoe leuk zal het zijn als ze samen met deze pop kunnen spelen!

 66. Anoukvos Anoukvos

  66

  Voor onze dochter zou zo'n pop geweldig zijn. Ze houdt van dingen verstoppen, is dol op met poppen spelen en meedansen op muziek. Ze is zich op dit moment erg aan het ontwikkelen en kan dit met deze pop interactief leren. Hij zou op dit moment perfect aansluiten bij haar belevingswereld.

 67. Petra Plugge Petra Plugge

  67

  Super leuk om te winnen voor mijn dochtertje zo heeft zij haar eigen 'baby' om mee te spelen. Ik ben namelijk 20 weken zwanger van ons tweede wondertje. De muziek/liedjes functionaliteit spreekt mij het meeste aan voor ons dansende meisje!

 68. poekkie poekkie

  68

  Super leuk voor me dochtertje vind de liedjes en timmer functie wel handig aangezien ze drie is nog niet doorslaapt en zo kan ze zelf spelen en hopelijk weer in slaap vallen ze in namelijk een echte poppen moeder en dol op liedjes ze zingt de hele dag

 69. Wendymaes Wendymaes

  69

  Wow, wat een leuke baby! Kiekeboe is een geweldig spelletje voor kinderen/mijn dochtertje! En de rest van de functies zijn ook geweldig! Ook iets voor haar verjaardagslijstje!

 70. bambieke bambieke

  70

  voor mijn kleindochter is 9 maanden oud en vind kiekeboe spelletje zo interessant kan er maar niet genoeg van krijgen

 71. ilsevanstratum ilsevanstratum

  71

  Ik weet zeker dat alledrie mijn dochters hier heeeel blij mee zouden zijn ;) De muziekjes met 20 melodietjes en 6 gezongen liedjes spreken mij erg aan, welk kind houd nu niet van liedjes??

 72. egp egp

  72

  Zo een schattig poppetje! Ik zou deze graag voor mijn nichtje willen winnen. Ze is super blij mee speeltjes die een reactie geven als je iets aanraakt. En straks gaat ze zeker met ons kleine dochtertje samen spelen. Ze is een moedertje en sleept met allemaal poppen en kinderen rond.

 73. Juudje0308 Juudje0308

  73

  Ik zou de little love kiekeboe baby graag willen winnen voor mijn dochter!!! Ze is nu op de leeftijd dat ze geluidjes en muziekjes erg leuk vindt en dat spreekt me dan ook erg aan!! Ik weet zeker dat ik mijn kleine meid hier heel erg blij mee kan maken

 74. patricia_van dijk patricia_van dijk

  74

  Graag ben nu 37 weken zwanger van een kleine meid dat zou leuk Zijn haar eerste speelgoed pop die ook nog functioneel is

 75. milou van zon milou van zon

  75

  Deze zou ik graag willen winnen voor mijn lieve dochtertje milou zij is gek van kieke boe spelen en Door de vele functies kan ze er ook nog veel van leren

 76. Annemiekbo Annemiekbo

  76

  Mijn zoontje wil ook een baby om mee te knuffelen. En een klein muziekje voor het slapen gaan wordt hij erg rustig van. Kan hij gezellig met zijn baby in een kamer gaan slapen.

 77. joak1980 joak1980

  77

  Super leuk voor mijn dochtertje! Ze is nu al druk bezig met aanwijzen van haar buikje, oortjes, haartjes en ze tilt regelmatig haar voetje op zodat wij haar teentjes kunnen tellen en ligt dan helemaal in een deuk. Ik weet zeker dat ze zich hier uren mee kan vermaken. Ik zou de Kiekeboe baby ook zeker meenemen op vakantie! Ze ziet er ook wel super schattig uit!

 78. Alena Alena

  78

  erg leuk voor mijn vrienden die net zwanger zijn! Ze heben zo'n mooie pop wel verdiend! Ik vind de hele pop super maar ben wel benieuwd naar de grappige reacties die je hoort tijdens het interactief kiekeboe spelen, ook zal ze de muziekjes geweldig vinden, kan ze weer lekker dansen!

 79. Ana-Maria1983 Ana-Maria1983

  79

  Ja gaaf! Voor mijn dochtertje die dol is op muziek en poppen. De ideale combi dus...kiekeboe!

 80. Brenda Bracke Brenda Bracke

  80

  Mijn dochtertje Juliet zal dit fantastisch vinden. Vooral de reacties van de pop spreken mij aan, geweldig!

 81. Marjolein Ammerlaan Marjolein Ammerlaan

  81

  Kiekeboe!! Zonder twijfel dat onze Phileine dat fantastisch gaat vinden!

 82. St. St.

  82

  Het interactief Kiekeboe spelen lijkt mij de leukste functionaliteit. Graag win ik VTech Little Love Kiekeboe Baby omdat we nu al graag KikiBoe spelen met mijn dochter Kiki. Zij zou het te gek vinden om dit met de VTech Little Love Kiekeboe Baby te spelen!

 83. vanotten vanotten

  83

  voor mijn kleine meid die graag met haar baby (pop) speelt functie : vind allemaal wel leuk maar denk dat nica het liefste de liedjes heeft

 84. sannii86 sannii86

  84

  Heel graag zou ik deze winnen voor mijn dochtertje! Zij zit nu echt in een fase van verlatingsangst en eenkennigheid. We spelen veel kiekeboe spelletjes, maar hoe leuk is het om dit ook te spelen met haar eigen popje?! Verder is het echt een muziekmeisje, altijd dansen en meezingen dus dat is ook nog een super functie van dit leuke popje!

 85. bambieke bambieke

  85

  voor mijn kleindochter van 9 maanden vind kiekeboei spelletjes zo interessant en dan nog zo een leuk poppetje meer moet dat niet zijn

 86. Suus13 Suus13

  86

  Graag zou ik deze leuke Kiekeboe baby voor m'n kleine lieve meisje Evy willen winnen, zo kan ze Kiekeboe spelen en gelijk leren dat als iets of iemand niet zichtbaar is het niet gelijk helemaal weg is. Handig als Mama even moet plassen etc. ;-) Spelend leren, dat spreekt me heel erg aan in het leuke Vtech speelgoed!

 87. mamarachelle mamarachelle

  87

  Omdat ze op een spelende wijze hele belangrijke dingen leren. Omdat de pop diverse functies heeft kunnen ze er een lange tijd mee doen. De muziekjes als ze nog wat jonger zijn en daarna de andere functies. Bovendien een prettig formaat voor kids en ook voor de ouders (om mee te nemen op reis bijvoorbeeld ;-) )

 88. Minimi1984 Minimi1984

  88

  Ze heeft al de little love baby dus wil haar heel graag blij maken met de kiekeboe baby. Geweldig om haar samen met de pop op de liedjes te zien dansen!! Dat is ook het allerleukste. Ze zit nooit stil

 89. schaepsgisella schaepsgisella

  89

  Mijn dochtertje is nu 18 maanden en vind het geweldig om met poppen te spelen. Ze geeft hen eten, zet hen op het potje en zegt dan '' Mama pop pipi doen''. Fenne zou het geweldig vinden om een Little Love Kiekeboe baby te hebben zodat ze hiervoor kan zorgen en de interactie heeft met de Little love Kiekeboe baby. Een geweldige uitvinding! Mijn dochter zou hier zoveel plezier mee hebben. Daarom zou het geweldig zijn deze te winnen. Alvast bedankt!

 90. Mama-cate Mama-cate

  90

  Argh, eem pop, weer een pop, een babietje voor de kleine, dat is wat mijn man al snel denkt. Weer een pop! Ik daarentegen en vooral onze 3,5 jarige hebben niks tegen poppen, nee wij houden ervan, heerlijk om te zienhoe dochterlief der babietje verzorgt, voed, knuffelt, speelt alles. Enige waar ze gauw boos over word is dat popje niet zingt, niet praat en niet beweegt! Dit wekt veel frustratie bij haar op. De Vtech little love kiekeboe baby praat wel, zingt, maakt muziek, is blij, kan in dekinderwagen, ziet er leuk uit en vooral ze zal mijn dochter onwijs blij en gelukkig maken. Wat mij aanspreekt is alle bovenstaande dingen, het zingen, de liedjes maar vooral dat de kiekeboe baby interactief is met onze dochter. Wat mijn man het meest aanspreekt is dat je de pop kan uitzetten (haha) en wat mijn dochter het meeste aanpreekt is dat ze het nu al haar babietje noemt na het zien van bovenstaande fotos. Dus mamaplaats, wij hopen en duimen en hopelijk zijn wij de gelukkige, het poppetje zal hier een fijn en gelukkig thuis hebben :)

 91. IlonaGroenleer IlonaGroenleer

  91

  Ik zou deze willen winnen voor het dochtertje van mijn zus. Ze is ons enige nichtje. De kiekeboe functionaliteit met de handjes voor de ogen vindt ik echt GENIAAL. Zo leuk om dat kleine nichtje met de pop zo te leren spelen.

 92. dexmen dexmen

  92

  Ik zou hem graag willen winnen. Voor mijn dochter. Die in september geboren word. Hoe mooi is het als ze lekker snel van alles leren en ook nog kunnen spelen.

 93. rita62 rita62

  93

  Ik heb 3 kleinkinderen die met deze pop veel zouden kunnen leren. De oudste is 3. Cijfers en tellen zou voor hem interessant zijn. De 2 kleinsten zouden met de melodietjes gemakkelijker kunnen inslapen!

 94. Missnic Missnic

  94

  Ik zou heel graag winnen voor onze drie meiden. Met drie meiden is het leven duur, dus als we dan winnen zou dat zooooo leuk zijn!!!

 95. Missnic Missnic

  95

  Ik zou heel graag winnen voor onze drie meiden. Met drie meiden is het leven duur, dus als we dan winnen zou dat zooooo leuk zijn!!! Wat mij het meeste aanspreekt is het interctieve. Onze dochters hebben hier veel aan! Zo kunnen de kinderen goed leren praten en ook een sociale kant ontwikkelen.

 96. suzanne_koster suzanne_koster

  96

  Wij hebben alleen de buggy en de pop zou ze te gaaaaf vinden (m'n dochtertje van 20 maanden). Kan ze wat beter leren kletsen en hoort mama misschien wat minder; Elsa Anna (haha, dat kan ze dan weer wel!)

 97. thom79 thom79

  97

  Voor mijn kleine nichtje zou ik de V-tech Little Love Kiekeboe Baby willen winnen. Het interactieve kiekeboe spelletje en de melodietjes spreken mij het meeste aan en ik verwacht dat de kleine meid het ook geweldig leuk zou vinden.

 98. shelby shelby

  98

  Ik zou de pop willen winnen voor mijn dochtertje omdat ze binnenkort grote zus wordt en ze dan alles na kan doen op de pop ipv haar babyzusje, het kiekeboe spelen en de liedjes spreken me het meest aan.

 99. May May

  99

  Kiekeboe spelen en liedjes zingen en ondertussen blijven wiebelen dat is het geen wat mijn tweeling meisjes het liefste doen. Ook samen spelen met de keukenspulletjes is er bijna dagelijks bij. De little love kiekeboe baby kan dit alles nog leuker en leerzamer maken. Want een gewone pop reageert niet terug en wordt al snel verruilt voor iets wat geluid maakt, terwijl Little love vrolijk mee doet met kiekeboe spelen, zingen en eten!

 100. Fulpen Fulpen

  100

  Oooooo wat super leuk voor onze mooie meid, ze speelt heel graag met haar pop, verzorgen kleertjes aan en uit, de fles geven en natuurlijk even boeren zo heerlijk om te zien. Natuurlijk spreekt alles me aan van de kiekeboe baby :) ze lijkt me ook erg leerzaam en dat spreekt mij heel erg aan als moeder, vriendelijke groet jolien van Fulpen

 101. Liana Susanty Liana Susanty

  101

  Ik wil deze graag winnen voor mijn zoontje die gaat niet naar de creche dus de rollenspeel lijk me heel goed voor hem...alsof een kleine zus gekregen :) misschien komt nog deze wens in vervulling...

 102. saskia097 saskia097

  102

  Onze dame van 6 maanden is gek van muziek! Dit betekend vaak dat mama zingend door het huis heen loopt. Ook is onze dame verzot van kiekeboe spelen, dus voor haar zou dit het ideale stuk speelgoed zijn waar ze nog heel lang mee kan spelen!

 103. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  103

  zou super leuk zijn voor mijn dochter het interactieve spreekt mij het meest aan is altijd belangrijk dat ze er ook iets mee leert zou super zijn omdit te mogen winnen

 104. Daniella Van der bruggen Daniella Van der bruggen

  104

  Na drie jongens gekregen te hebben, hebben we een mooi meisje gekregen. En echte poppenmama ook. Met 1,5 weet ze al heel goed wat ze moet doen met een pop. Dus hoe leuk zal het zijn als ze samen met dit schatje van een pop samen kiekeboe kan spelen.

 105. daphne klaassen daphne klaassen

  105

  ik heb een echte poppen mama ze is gek op haar popje maar stiekem toe aan iets dat net even wat leuker is. en ze heeft gezien dat haar grote zus ook meer dan 1 popje heeft en wil graag met die van haar zus spelen maar dat mag niet van haar zus ook al speelt die niet veel met haar poppen. Eb daarom zou deze leuk voor haar zijn ook omdat deze van die leuke functie heeft en ik denk dat mijn meisje het kiekeboe spelen het leukst zal vinden doet ze nu ook graag met ons haha

 106. Eefje_603@hotmail.com Eefje_603@hotmail.com

  106

  Een baby het leukste speelgoed. Zo mooi speelgoed hadden wij nooit. Het mooiste, is kiekeboe. Ook ervan leren. Mijn dochtertje is net 9 maandjes en kan er dus lang van genieten en leren als zij het wint!

 107. janske81 janske81

  107

  Kiekeboe is het leukste spelletje ooit, tijdloos en verveeld nooit. En als er even niemand in de buurt is, is er met de little love kiekeboe baby altijd een vriendje in de buurt die met je wilt spelen, lijkt me geweldig voor m'n meisje, zeker als haar zus straks naar school gaat en ze alleen thuis is.

 108. Lovelymam Lovelymam

  108

  ik zou hem willen winnen voor mijn dochtertje. wat mijn het meeste aanspreekt: de verschillende melodietjes en liedjes die hij maakt aangezien me dochtertje gek op geluidjes is.

 109. ellenbosch ellenbosch

  109

  Omdat mijn zoon van bijna 7 maanden steeds eenkenniger wordt en ik heb gelezen dat het kiekeboe spelletje hierbij helpt.

 110. jantinerietveld jantinerietveld

  110

  Het interactieve is erg praktisch! En leuk dat het ook leerzaam is!

 111. LindsayJaydenMegan LindsayJaydenMegan

  111

  is super tof voor mijn kleine meisje . naar gelang ze ouder word leert ze spreken en zo kan de pop haar een beetje helpen :D

 112. scrapelle scrapelle

  112

  Wat een leuke interactieve manier om echt heel veel te kunnen leren. Vooral de lichaamsdelen benoemen op deze speelse manier trekt mij erg aan. Liedjes en cijfers zijn al in veel knuffels en speelgoed verwerkt maar lichaamsdelen heb ik nog niet eerder gezien. Onze dochter van 2 zou dit echt geweldig vinden. Zit die leuke kinderwagen er ook bij? Leuk!

 113. -Sigrid- -Sigrid-

  113

  Ons dochtertje gaat na de zomervakantie naar school maar haar spreken vlot niet echt. Het begrip is prima maar ik gun het haar zo dat ze zich wat beter kan en durft te uiten! Al sinds ze baby is, merken we dat liedjes belangrijk voor haar zijn, dan "praat" ze wel. Daarom spreken de liedjes mij het meeste aan. En kiekeboe kunnen spelen met je pop is toch geweldig? Ze heeft al een grote pop die flink vertroeteld wordt, maar nu er een broertje of zusje op komst is zou deze pop ook helemaal super zijn. Wel even wennen dat de baby niet gelijk kiekeboe kan spelen en kan zingen... ;)

 114. Ambrr Ambrr

  114

  Graag zou ik deze willen winnen voor mijn kleine meid. Zij wordt deze maand 1, maar ze is al zo lief voor baby' popjes. Bij Oma thuis geeft ze de baby constant kusjes en aait ze de baby. Bij deze pop spreekt het mij aan dat er allemaal muziekjes bijzitten! Dit maakt het leuker als een gewone babypop Ook vind ik het erg prettig dat er een uitknop opzit ;)

 115. K1m K1m

  115

  Ik zou het super vinden om voor mijn dochtertje te winnen. De functionaliteit van het kennis maken met lichaamsdelen, tellen, etenswaren, enz lijkt me erg leuk en leerzaam. De pop straalt ook iets vrolijks uit waardoor mijn dochtertje er meteen mee zou willen spelen!

 116. Malandra Malandra

  116

  Ik zou deze kiekeboe baby graag willen winnen als eerste echte pop voor mijn dochtertje, gezien de hele situatie met mijn ex (haar vader) heb ik gewoon niet de financiële mogelijkheden om leuke interactieve dingetjes voor haar te halen, die zijn voor ons simpelweg te duur. Mijn dochter vind kiekeboe het mooiste spel wat er is en is ontzettend muzikaal aangelegd en gaat al dansen en kirren bij elke muzieknoot die ze hoort, ook begint ze net met praten en wil ze al heel graag zelf proberen te eten en aankleden dus de kiekeboe baby heeft op alle vlakken overeenkomsten met het leerproces waar mijn kleine meid nu in zit dus ik zou het ontzettend gaaf vinden als ik mijn mooie meisje hiermee blij mag maken!

 117. mippoe mippoe

  117

  Zo'n leerzame, leuke pop zal m'n dochtertje vast leuk vinden! Ze is dól op muziek en begint altijd gelijk te dansen als ze een vrolijk muziekje hoort. T zal dus een gezellige boel worden met de pop!

 118. jacolinehoutbraken jacolinehoutbraken

  118

  Maartje is dol op dansen en muziek, dus samen dansen met de Little Love Kiekeboe Baby lijkt met voor haar ideaal. Verstoppertje/kiekeboe vindt Mieke op het moment het leukste spelletje. Terwijl mama (je bent juf of niet) toch het interactieve erg toejuicht met het benoemen van lichaamsdelen en tellen. Kortom een cadeau voor de kleine dame waarin iedereen in het gezin kan meespelen en we allemaal wel iets anders leuks in vinden. Vriendelijke uitstraling/gezichtje heeft de pop trouwens. Je wordt er gelijk vrolijk van. Een hoog knuffelgehalte lijkt me, echt iets voor Maartje

 119. snowbunny snowbunny

  119

  Graag zou ik deze voor mn lieve dochter winnen ze is gek op poppen en baby's, aangezien ze niet altijd over dr pasgeboren broertje heen kan hangen zou dit geweldig zijn. De liedjes lijken me het leukst omdat ze ook gek is op zingen en altijd wil dat iemand meezingt! Daarnaast kan ze nog beter leren met baby's om te gaan door mama na te doen met deze superpop!!

 120. svandeelen svandeelen

  120

  Ik zou de Little Love Kiekeboe Baby graag willen winnen voor mijn dochtertje van 16 maanden. Behalve dat ze dol is op kiekeboe-spelletjes, houdt ze ook ontzettend van dansen en zingen. Met twintig verschillende melodietjes en zes gezongen liedjes kan ze haar lol waarschijnlijk niet op!

 121. yttapje yttapje

  121

  Mijn dochter houdt heel erg van muziek en geluid. Daarom vind ik little love heel erg geschikt voor haar.. En dan kan ze ook nog dingen leren, dus het is 2 vliegen in 1 klap

 122. Ohmymacushla.nl Ohmymacushla.nl

  122

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn dochtertje, omdat zij nu nog alles moet delen met haar tweelingbroertje, maar ze het ook verdient om iets te hebben wat broerlief niet heeft (of wil hebben ;-))

 123. Fayindy Fayindy

  123

  Geweldig!!! Kiekeboe speelt mijn 11 jaar oude dochter met mijn kleinste van bijna 9 maanden dagelijks tot de slappe lach aan toe! Kleine Fayindy is nu in de fase dat ze alles na wilt doen en is heel leergierig. Dit zou een geweldig kado zijn!! En dan gaat kiekeboe ook Door als grote zus op school zit

 124. Esther Jager Esther Jager

  124

  Ik zou deze leuke pop graag voor mijn dochtertje Feline willen winnen, omdat zij de laatste tijd steeds meer interesse krijgt in poppen en een mooi poppenwiegje van oma heeft gekregen, waar de pop prima in past en zij daar zo lekker mee kan spelen. De functie: 20 melodietjes en 6 gezongen liedjes spreken mij het meeste aan, omdat mijn dochtertje ook steeds meer gaat zingen en stukken van liedjes op het kinderdagverblijf gezongen ook steeds meer onthoudt en thuis gaat zingen. En met deze pop kan ze dan ook lekker meezingen. Daar wordt toch iedereen vrolijk van! Mama vast ook!

 125. tboonstra tboonstra

  125

  De interactieve toetsen op de buik. Deze zijn erg leerzaam n daarom zou ik graag willen winnen. En het is natuurlijk een fantastische prijs!

 126. daniellekrabshuis daniellekrabshuis

  126

  Leuk voor mijn meisje omdat het meteen leerzaam is spreekt het mij zo aan vooral de liedjes waar ze gek op is

 127. Janneke Hendrix Janneke Hendrix

  127

  Ik zou graag de little love kiekeboe baby winnen voor mijn dochtertje. De functie die mij het meest aanspreekt is de kiekeboe functie. Deze leert kinderen dat iets niet echt weg is als je je oogjes sluit. Als werkende moeder is het belangrijk dat mijn kleintje leert dat mama terugkomt ook al zie je haar even niet.

 128. carohendriks carohendriks

  128

  Wat lijkt dit me leuk voor mijn dochter! Ze wordt helemaal vrolijk als ik kiekeboe met haar speel, als haar vader het speelt wordt ze nog enthousiaster. En wanneer wij het kiekeboe spelen allang zat zijn, gaat ons meissie gewoon nog even door. De Kiekeboe Baby zou ideaal zijn, Evi kan blijven spelen, en wij kunnen lekker toekijken ;)

 129. dayennewh dayennewh

  129

  Het interactieve spreekt me erg aan!

 130. Karin Hedela Karin Hedela

  130

  Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn kleinste mini me. Het leren van dagelijkse begrippen en interactiviteit spreken mij het meeste aan. En wie wil er nou niet een realistische interactieve kiekeboe willen spelen met deze mooie pop.

 131. martjuh2 martjuh2

  131

  De lichaamsdelen benoemen spreekt mij aan omdat ze dit nu al aan het doen is. Heel leuk dat ook al die andere functies erop zitten. Muziek daar is ze namelijk helemaal weg van en danst altijd mee.

 132. niekyva niekyva

  132

  Graag zou ik deze set willen winnen voor ISA, Ze is gek op poppen. Ze kan net lopen dus dit zou ideaal zijn om voor haar nog iets meer te oefenen.

 133. Lydian luikinga Lydian luikinga

  133

  De dochter van mijn vriendin heeft de buggy deze vindt mijn dochter erg leuk! De pop spreekt mij dochter erg aan omdat hij muziek maakt en ze is erg gek p kiekeboe spelen en mij omdat hij ook uit kan.. (hahaha)

 134. Doepje Doepje

  134

  Denk dat mn jongste zoon (ja je leest t goed, zoon, bijna 3 jaar) hier helemaal blij van wordt. Hij is gek op poppen, roze en muziek. De poppen van zijn grote zus zijn niet veilig net als de kinderwagen en buggy. De muziek zal hij t aller leukste vinden, maar ik denk dat de kiekeboe functie ook hoge ogen scoort.

 135. flower4 flower4

  135

  Graag zou ik het willen winnen voor mijn dochter die (morgen) 11-06-2015 2 jaar wordt want ze is een moederfiguur voor haar kleine zusje van 5 maanden oud vooral het functie kiekeboe handen voor haar ogen hebben ze dikke pret met elkaar.

 136. Esther Pikula Esther Pikula

  136

  Ik zou deze graag winnen voor mijn dochtertje, zij is gek op poppen en alles wat geluid maakt. Interactief is ideaal voor de spraakontwikkeling en om samen met mijn dochter om mee te spelen.

 137. Alinda Frankes Visser Alinda Frankes Visser

  137

  Erg leuk voor onze dochter die binnenkort 2 wordt. Ze houd erg van zingen en is een echte kletstante en is dol op dingen die geluid maken of iets zeggen dan danst ze mee erg leuk om te zien. En aangezien ze zelf niet echt veel eigen speelgoed heeft gun ik het haar zo! Nu speelt ze nog veel ook met het speelgoed van haar Broer! (Ze vind de toet toet garage van VTech ook erg geweldig.) Omdat ik echt niet weet wat ik voor haar kan kopen om mee te spelen. Maar zie nu nu ze dat ze poppen ook erg leuk vind want ze speelt met een paar poppen van mij zelf maar ja, daar zit natuurlijk geen geluid in!!

 138. Anita02 Anita02

  138

  wat een super leuke educatieve pop. ondanks dat ik het altijd jammer vind dat door al die geluidjes, muziekjes enz kinderen minder gestimuleerd worden om zelf fantasie te ontwikkelen vind ik het heel leuk dat deze pop heel veel verschillende dingen vertelt en doet, en omdat je haar uit kunt zetten is er voor het kind ook de mogelijkheid om zelf fantasie spelletjes met haar te spelen. ik zou deze pop willen winnen voor de kleine van mijn beste vriendin die kijkt net zo vrolijk als deze pop! liedjes vind ik altijd leuk in speelgoed omdat je daar gezellig mee kint zingen en mee kunt doen!

 139. Elyse1980 Elyse1980

  139

  Ons oudste kindje (een dreumes) aan het spelen met een pop, terwijl ikzelf in de weer ben met de baby... Ze kan haar moeder nadoen en zelf moeder zijn voor haar eigen babypop! Een heel bijzondere pop is het bovendien, vanwege het educatieve aspect. Daarom kan ze er extra veel plezier aan beleven.

 140. Rudin Boerma Rudin Boerma

  140

  Wat lijkt het ons heerlijk om met z'n allen mee te zingen!!! Daarnaast gun ik hem graag mijn dochter die voornamelijk auto's, duplo en ander jongens speelgoed om zich heen heeft (dat heb je met een oudere broer...). Het wordt hoog tijd voor wat meidenspeelgoed :)

 141. marloes wognum marloes wognum

  141

  Mijn dochtertje is weg van poppen!! Ze is dan ook echt een poppenmama. Het feit dat de pop liedjes heeft en interactief is vind ik echt geweldig!! Mijn dochtertje zingt de hele dag door! Ze kent alle liedjes al uit haar hoofd en ze komen veelvuldig (helaas ook s'nachts) voorbij :) Ideale combinatie, zingen, pop, dansen.. Top gewoon!

 142. Hanna Drost Hanna Drost

  142

  Ik zou dit heel graag voor mijn dochtertje willen winnen, ze is een echt poppenmoedertje en omdat deze speciale functies hebben waardoor ze nog meer kunnen leren tijdens het spelen spreek het me echt aan! Dit popje zou hier heel goed verzorgt worden!

 143. moniqueenvincent moniqueenvincent

  143

  Super voor mijn kleine nichtje! Haar eerste popje! Het interactief kiekeboe spelen spreekt mij het meest aan. Mijn eigen kindjes waren altijd dol op kiekeboe spelen!

 144. Marriemarretje Marriemarretje

  144

  Voor onze twee kleindochters van bijna 2 en 4 jaar, willen graag ontdekken en gebruiken veel fantasie

 145. vlietmiertje vlietmiertje

  145

  erg leuk voor mijn dochter, op die mannier leren ze al spelend hun lichaamsdelen benoemen. ook een pop die lekker even rust geeft om mee in n hoekje te kruipen als je moe bent en dan een muziekje erbij aan. het wagentje is gelijk erg leuk om achter te leren lopen!

 146. Wil B Wil B

  146

  Ideaal voor een meisje van 14 mnd, kiekeboe prachtig.

 147. wendy smit wendy smit

  147

  Spelenderwijs kennis maken met lichaamsdelen, cijfers, tellen en etenswaren vind ik echt iets voor onze net 2 jarige dochter. Ze is al behoorlijk bijdehand en een echt poppenmoedertje. Bij haar baby broertje moet ze altijd wat voorzichtig doen, als ze zijn oogjes aan wil wijzen prikt ze er zo in als we niet oppassen. Bij een pop kan dat allemaal wat minder kwaad en kan ze er op los ontdekken! Ik denk dat het voor haar een mooie uitdaging is om met zo'n pop te spelen en oefenen.

 148. Dirkje81 Dirkje81

  148

  Dit zou ik heel graag willen winnen voor onze dochter van 3 maanden oud. Ze heeft een broer en een bonusbroer, dus voornamelijk nog auto's en lego in huis. Tijd voor roze speelgoed! En kiekeboe vindt ze nu al leuk, ze lacht hardop als wij het doen, dus zo'n mooie pop zal zeker in de smaak vallen!

 149. FatimaAkkad FatimaAkkad

  149

  Even wat anders! Voor mijn zoon die al een echte zorgzame vader is! Hij heeft een lievelingspop en als we bij zijn nichtjes zijn, speelt hij zoo lief! We hebben een poppenbadje en strijkijzer/plank en hij is er helemaal mee bezog dat hij eeb baby broertje of zusje krijgt!! Het leukste aan deze poo vind ik dat het aannoedigd om te spreken! De cijfers etc allenaal op spelenderwijs. Lichaamsdelen bijv benoemen met de bijna geboren baby.. hij zal er zeker zekerrr uuuuuuurenlang speelplezier mee hebben!!

 150. Lise Nunspeet Lise Nunspeet

  150

  De combinatie van mogelijkheden tellen, eten, lichaam etc. Spreekt erg aan. En wij hebben zelf een kleine meid avn nu 8 weken. Dus onze oudste vind babys en dus ook popjes erg leuk nu.

 151. caatje80 caatje80

  151

  Dit zou een geweldig cadeau zijn voor onze jongste dochter die 30 juni 1 wordt. Dan kan ze uren kiekeboe spelen en heeft mama even rust. Verder zal onze andere dochter van net 3 het leren tellen heel erg leuk vinden, daar is ze nu volop mee bezig. Mochten we hem winnen dan hoef ik er nog maar 1 aan te schaffen ipv 2

 152. Jennifer Thijssen Jennifer Thijssen

  152

  Mijn meisje is gek op gezongen liedjes dus hier kan ze flink van genieten

 153. JudithSchipperen JudithSchipperen

  153

  Dat zou een super prijs zijn voor ons poppenmeisje ☺️ kan ze ook alvast oefenen voor als haar brusje komt .. Qua functionaliteit vind ik het lastig om te kiezen omdat het me allemaal aanspreekt en onze dochter van afwisseling houdt..ideale pop dus voor haar!

 154. JudithSchipperen JudithSchipperen

  154

  Dat zou een super prijs zijn voor ons poppenmeisje ☺️ kan ze ook alvast oefenen voor als haar brusje komt .. Qua functionaliteit vind ik het lastig om te kiezen omdat het me allemaal aanspreekt en onze dochter van afwisseling houdt..ideale pop dus voor haar!

 155. marline marline

  155

  oh mijn kleine meid is dol op poppen een echt poppenmoedertje van nog geen 2 jaar oud.. en dat ze er nog eens dingen me kan leren is natuurlijk helemaal het einde!! oh ik zou graag voor haar willen winnen .. leuk vakantie/verjaardagskado!

 156. famof6 famof6

  156

  op vakantie op het strand maar ook in het zwembad want die vloeren zijn vaak glad maar ook vaak vies zoals op de toiletten ( ieh als ik er al aan denk) .. voor onze oudste model wisse.. voor onze tweede zoon de bink.. voor onze meid de roze met sterren en voor onze jongste de blauwe met sterren.. ze staan hoog op de lijst om te bestellen voor de vakantie ;)

 157. lindaenbjorn lindaenbjorn

  157

  Ik doe mee voor onze tweeling Lucas & Eva. De leukste functie vind ik het spelenderwijs leren van lichaamsdelen. Daar zijn Lucas & Eva momenteel erg in geïnteresseerd :D

 158. Taphania Taphania

  158

  Ik zou graag de little love kiekeboe baby voor mijn bijdehante meisje van 16 maanden willen winnen. Ze speelt nu met de pop en kinderwagen van m'n oudste dochter en dat doet ze zo lief! Dus ze verdient nu wel een eigen baby'tje waar ze ook nog veel van kan ontdekken.

 159. Tes29 Tes29

  159

  Voor onze kleine meid van 7,5 maand die nu het spelletje kiekeboe ontzettend leuk vind en daarna spelenderwijs kan leren en spelen

 160. tati tati

  160

  Wat zou ik dit graag als geschenkje geven aan mijn lief metekindje! 1 jaar geworden in februari en altijd op ontdekking, wat zou ze veel kunnen leren van deze Kiekeboe Baby!

 161. liekezee liekezee

  161

  Ik zou het graag willen winnen voor ons zoontje. Ja idd voor ons zoontje ;-) over ongeveer een week wordt zijn zusje geboren. Ik denk dat het erg goed zou zijn als hij met deze pop ons een beetje na kan doen. En de vrolijke liedjes zullen hem hierbij helemaal aanspreken!

 162. Kelly83 Kelly83

  162

  Ik vind de liedjes erg leuk voor mijn dochter! En we hebben zelf niet zoveel met poppen, dus we hebben geen pop gekocht... Maar elke keer als we ergens op visite zijn waar ze poppen hebben, loopt ze daarmee te slepen. Denk dat we er toch maar aan moeten geloven, haha. Hoop hem dus voor haar te winnen!

 163. marian_38 marian_38

  163

  Ik wil graag winnen voor mijn dochtertje omdat zij graag met poppen speelt en knuffelt en op onderzoek uitgaat en graag naar muziek luistert dit is alles in een dus gewoon perfect

 164. Roosje2013 Roosje2013

  164

  Onze dochter is met haar 2 jaar een echt poppenmeisje. Dit in tegenstelling tot haar moeder, dus zo zie je maar weer een kind Hoe klein ook kiest haar eigen interesses uit :-) Mama spreekt de functie van het leren het meest aan. Ze probeert steeds te tellen tot 10 zodat ze verstoppertje kan spelen maar het blijft nu nog bij 1, 2, 10 dus hopelijk mag de interactieve pop haar leren om tot 10 te tellen dan heeft mama wat meer tijd om zich te verstoppen....

 165. Propje20 Propje20

  165

  Kiekeboe spelen zorgt ervoor dat je kind makkelijker door die verlatingsangst fase komt. En daarnaast is kiekeboe spelen ook een heel leuk spel. Wij doen dit ook vaak met onze dochter en ze gilt dan van de spanning en plezier. De kiekeboe functie voegt hier nog iets extra's aan toe. De liedjes zijn super leuk om lekker op te dansen en bewegen.

 166. Mama&Dewi Mama&Dewi

  166

  Ohh wat zou ik die graag winnen voor mijn meisje!! Alle functies spreken mij wel aan, maar ik denk dat mijn dochtertje het kiekeboe en het tellen het leukste zal vinden.. Zelf doet ze ook graag kiekeboe en tellen, dat gaat ook steeds beter ☺ vanaf 6 kan ze al tot 10 tellen, nu nog 1 tm 5 in de goede volgorde ☺ Daarbij zou het een prachtig cadeautje voor haar zijn omdat ze nu ook pas zindelijk is overdag!! ☺ (bijna 21 maanden)

 167. Daaniejj Daaniejj

  167

  Mijn dochtertje zou super blij zijn met deze gave pop. Ik vind de functie met leren tellen/cijfers erg fijn. Hier hebben ze vast vele uren speel plezier van met zoveel functies en veel lol en dansplezier met de muziekjes!

 168. gooisbelgje gooisbelgje

  168

  Ook ik zou het natuurlijk leuk vinden om dit leuke kadootje te winnen voor ons meisje van 18 maanden ... ze kan altijd zo leuk schatterlachen tijdens het kiekeboe spelen en is gek op muziek dus deze pop is een perfecte combinatie

 169. mayke nelemans mayke nelemans

  169

  Deze pop zou helemaal geweldig zijn voor ons dochtertje, haar taalontwikkeling gaat momenteel erg hard en ik denk (weet bijna wel zeker) dat deze pop hier positief aan bij zal dragen.

 170. madelène madelène

  170

  Heel erg leuk spelenderwijs leren vind het een ontzettend leuk en wat ziet het er lief uit geweldig zou er graag eentje winnen heeel erg graag!!!!

 171. Lisette1982 Lisette1982

  171

  Alles wat deze little love baby te bieden heeft zou mijn dochter Nienke laten stralen. Zij reageert met name op liedjes en deuntjes en is dol op knuffelen en kiekeboe spelen. Zou de little love baby haar voorbereiden op de komst van haar broertje of zusje? Hopelijk mogen we little love baby ook spoedig in ons gezin opnemen........ik zie haar al glimlachen.......en wij de ook........

 172. nvdk nvdk

  172

  Ik zou deze graag willen winnen omdat onze knappe meid van net twee jaar net grote zus is geworden! Ze zou zo'n pop echt geweldig vinden, ook omdat ze volop woordjes, kleuren en cijfers aan het leren is!

 173. jannie83 jannie83

  173

  Wauw! Wat een superleuke winactie! Zoy graag willen winnen voor mn meisje. Volgende maand is ze jarig, zou een leuk cadeau zijn nu we in de schuldsanering zitten. Ze is gek op poppen en zou hier heel blij mee zijn. Het praten van de pop vindt ze denk ik het leukst. Alhoewel.... kiekeboe spelen is natuurlijk ook een heel mooi spelletje! ;-) Duimen maar en succes iedereen!

 174. Lisbet Lisbet

  174

  Oh wat een geweldige pop is dit! Ze kan meedoen met mijn 2 meiden (van bijna 1 jaar en bijna 3 jaar) als ze aan tafel kiekeboe zitten te spelen met hun slabbetjes. De kleinste doet alles na :-) Ze kan muziekjes en liedjes afspelen, waar onze meiden samen op kunnen dansen/gek doen. Vooral als de oudste danst, ligt de jongste helemaal in een deuk! en doet op haar manier mee :-) Ze kan de jongste van alles leren én de oudste kan haar verzorgen alsof het haar eigen baby is! Kortom een super combinatie deze Little Love Kiekeboe Baby, waar onze meiden veel plezier mee zullen beleven!

 175. MelanieBrunink MelanieBrunink

  175

  Al is ons meisje nog zo klein, Naar liedjes luisteren vind ze heel erg fijn. De hele dag gezellig babbelen, En af en toe stiekum op het speelgoed knabbelen. Interactief speelgoed vind ze ontzettend mooi, Ook al maakt ze dan een behoorlijke zooi. Kiekeboe spelen doen we de hele dag, En straks nog vaker als ze deze pop winnen mag!

 176. Linda Minderman Linda Minderman

  176

  Het is echt een mooie en lieve baby om te zien en weet zeker dat mijn dochtertje haar superschattig zal vinden! :) Ik wil deze graag voor mijn dochtertje winnen, omdat ze het heerlijk vindt om te knuffelen en te kletsen met poppen en knuffels. Het leuke van de Kiekeboe baby is dat ze ook lekker kletst en leuke spelletjes doet. Juliëtte is gek op alles wat met cijfers, vormen en tellen te maken heeft en vindt kiekeboe erg leuk! Omdat de baby zoveel kan denk ik dat mijn dochtertje lang plezier van haar kan hebben.

 177. Joukje Joukje

  177

  Zou hem graag willen winnen. Mijn dochtertje van 2.5 jaar is een echt poppenmeisje. De interactieve opties spreken me het meest aan. Van liedjes gaat ze vaak dansen! Dan kan kiekeboe baby mooi meedoen! En ze is wat achter met spraak, dan kan ze dat geleidelijk aan leren van de pop. De pop zal goed Door haar verzorgd worden!

 178. daffie1981 daffie1981

  178

  Het kiekeboe gedeelte; dit is voor de babyfase het meest interessant en daarna natuurlijk de andere functionaliteiten van deze leuke baby pop. Voor ons als ouders is de aan/uit-knop het meest prettig ;)

 179. marijk marijk

  179

  Heel erg leuk voor onze dochter, ze is een echt poppenmoedertje en gek op liedjes zingen en kletsen! Ideaal dus zo'n pop waar je lekker mee kunt zingen en spelen!!

 180. miaatje miaatje

  180

  Hey, de muziek zegt mij het meest en ook onze kleindochter van 2 jaar in dol op muziek want dansen is haar grote passie hoe klein ze ook is. Het eerste wat ze doet als ze opstaat is haar piano opzetten en haar danspasjes doen.

 181. Susan Horst Susan Horst

  181

  Voor mijn poppenmoedertjes Sophie. Ze is dol op haar poppen. Ze gaan mee onder de douche en in bed. Ze worden verzorgd en aangekleed. Als 2 jarige heeft ze al een enorme fantasie. Hie fantastisch

  • Susan Horst Susan Horst

   182

   Iets te vroeg gedrukt. Hoe fantastisch zou dit zijn een pop die actief met haar meedoet in haar spel .

 182. Jokki Jokki

  183

  Fem ( 2 ) is een echt moedertje maar heeft nog wel een plekje in haar hart voor een nieuwe pop. Ik denk dat ze het enorm grappig vind dat de pop echt reageert als je er kiekeboe mee speelt!

 183. IrisN IrisN

  184

  Geweldig gewoon mijn meisje is kei gek op kiekeboe

 184. dien85 dien85

  185

  Cijfers leren spreekt me erg aan. Hij is zo lieffffffff echt iets voor onze dochter ze heeft er nu 1 en die moet vervangen worden hij is kapot en vies

 185. wh00ps wh00ps

  186

  Geweldig voor onze dappere poppenpapa! Hij is verzot op poppen maar heeft er zelf helaas nog geen. We zijn rond aan het kijken voor zijn verjaardag in juli en kwam daarbij ook deze tegen. Ons spreekt vooral de geluiden aan, wat uit uitnodigd tot praten, stimuleert om te praten. Vooral omdat onze man een flinke gehoorbeperking heeft is alle extra stimulatie welkom! En als dat in de vorm van zo'n geweldige pop gaat zijn, zou dat helemaal tof en vetcool zijn voor hem!

 186. CupcakeLien CupcakeLien

  187

  Waarom wij deze pop willen winnen is heel makkelijk te beantwoorden! Het favoriete spel van Sophia is 'Kiekeboe'. 's Ochtends als ze wakker wordt, horen we het haar zelfs spelen in bed, zo grappig, want ze heeft de grootste lol. Dat de pop ook nog muziek bevat maakt het helemaal geweldig, ze danst zo graag!

 187. AngelaKB AngelaKB

  188

  De little Love kiekeboe baby verdient een plekje in in ons huis om meerdere redenen. Ten eerste is ons meisje gek op liedjes en muziek, bij ieder deuntje gaat se al swingen en wat is nu leuker dan samen met deze mooie pop dansen. Ten tweede is kiekeboe hier op het moment het favoriete spel wat zelfs haar grote broer van bijna 3 altijd nog fantastisch vindt. Deze pop stimuleert dan nog meer tot samenspel. En daarnaast verdient mijn meisje het zo, vooral omdat de aandacht meestal eerder naar haar broer gaat . Het is fijn als zij ook even speciaal in het zonnetje wordt gezet. En ook nog bijna jarig ook......

 188. Odette1972 Odette1972

  189

  Wat mij het meest aanspreekt is dat door deze pop de nieuwsgierigheid van onze dochter nog meer gestimuleerd word, zij is heel ondernemend en ontdekt heel graag dingen. En dat terwijl ze nog maar 10 maanden oud is.

 189. mama muis mama muis

  190

  Mijn meisje is een echte poppenmoeder. Maar de pop die ze nu heeft reageert niet,doet niks. Dus dat gaat vervelen. Ik zou haar graag voor haar tweede verjaardag deze pop geven. Zodat ze zich nog meer een moedertje voelt.

 190. mama muis mama muis

  191

  Mijn meisje is een echte poppenmoeder. Maar de pop die ze nu heeft reageert niet,doet niks. Dus dat gaat vervelen. Ik zou haar graag voor haar tweede verjaardag deze pop geven. Zodat ze zich nog meer een moedertje voelt.

 191. jdevries jdevries

  192

  Ik zou erg graag deze mooie pop willen winnen voor onze 2 meiden. Waarom? Ze zijn beide gek op poppen en helema als ze net echt zijn. Tja en wat spreekt mij het meeste aan? De urenlange speelplezier... er zijn ook zoveel dingen te ontdekken aan deze pop

 192. daisyk daisyk

  193

  Het interactieve spreekt me erg aan. Me dochter zit nu echt in een leerfase en is gek van poppen!! Zo kan ik haar setje compleet maken :)

 193. mamasimone mamasimone

  194

  Ik zou deze mooie pop willen winnen voor onze klein meid zodat ze een leerzaam vriendinnetje heeft om mee op te groeien. De muziek die de pop bij zich draagt zal onze kleine lachebek nog meer doen lachen!

 194. willie77 willie77

  195

  De functie die zorgzaamheid voor een ander bij haar op gaat wekken. Een speelkameraadje die met haar muziek maakt en dans en zingt. Leuk toch.

 195. S.devries S.devries

  196

  Het spelenderwijs kennis maken met cijfers en tellen door middel van de interactieve toetsen op haar voetjes en buikje! Ze is nu bezig met alles ontdekken en is gek op poppen, dus dan ook nog van een pop kunnen leren is helemaal fantastisch !!!

 196. Diana van Oene Diana van Oene

  197

  Onze kleine meid van 20 maanden is gek op baby's, en wat is er nou mooier als een eigen babypop die haar ook nog dingen kan leren!!

 197. Nicky van der Mast-Arnoldussen Nicky van der Mast-Arnoldussen

  198

  Ik zou de little love kiekeboe baby graag willen winnen voor onze dochter die een echt moedertje is. Ze loopt iedere dag nu te doen alsof ze een kleine babyop haar arm heeft en dat die geluidjes maakt... die ik dan stiekem moet doen! Ik denk dan ook dat het interactieve voor haar heel erg leuk is!

 198. lindagerritsen lindagerritsen

  199

  Ik zou graag de little Love kieleboe baby willen winnen voor mijn dochtertje omdat ze bijna haar eerste verjaardag viert!! Ze houd op dit moment erg veel van liedjes en melodietjes. Ze beweegt elke keer mee op de muziek. Ook kiekeboe spelen vind ze geweldig! De functionaliteit die mij het eerst aanspreekt is dan ook de mogelijkheid van liedjes/melodietjes af te spelen. Maar hoe ouder ze word hoe meer andere functies mij zullen aanspreken. Dit is ook een pop wat nooit zal vervelen aangezien er steeds iets nieuws te leren valt.

 199. petrao petrao

  200

  Ik zou heel graag de vtech little love kiekeboe baby willen winnen voor mijn dochtertje Lana van 6 maanden. Kiekeboe spelen vind zij echt geweldig. Van muziek wordt ze nog vrolijker, ze gaat dan helemaal hupsen. Het mooie aan deze little love kiekeboe baby vind ik dat je kindje er veel van kan leren en de little love ziet er ook heel leuk uit.

 200. mandyheinsman mandyheinsman

  201

  Mijn dochter van bijna 3 vind zingen geweldig en doet dit ook de hele dag door. Als ze deze pop wint kan ze de hele dag met haar pop zingen i.p.v. dat mama de hele dag alles mee moet zingen. ;)

 201. Goofypv Goofypv

  202

  Eigenlijk spreekt me alles wel aan. Mijn dochter van 2 jaar begint nu met dingen te tellen. Houdt erg van liedjes zingen en muziek en is op ontdekkingstocht met haar eigen lichaam. En ze wordt bijna 3 en is verzot op poppen

 202. Irenenijssen Irenenijssen

  203

  Geweldige manier om de cijfers etc. te leren kennen! Mijn dochter en kersverse grote zus heeft ook wel een cadeautje verdiend aangezien de afgelopen periode vrij rommelig was en ze zich er super goed doorheen heeft geslagen!

 203. bambieke bambieke

  204

  voor mijn kleindochter van 10 maanden vind kiekeboei spelletjes toch zo interessant en dan nog zo een mooi poppetje

 204. leonijaspers leonijaspers

  205

  Voor mijn meisje, zodat ze ook kan leren tellen en woordjes goed uitspreken, ze gaat dan leren over lichaamsdelen wat ik erg belangrijk vind, ze weet wel over haar mond maar zou fijn zijn als ze alles leert, ze kan dan liedjes gaan zingen met een pop wat ze sowieso doet al is het nu alleen lala;a haha!! het is een hele leerzame gebeurtenis die ik haar heel erg gun en ze ook erg nodig heeft.

 205. Naomi Huijzer Naomi Huijzer

  206

  Wauw, alles spreekt me aan aan de pop maar wat ik goed vind is dat de pop het ook over etenswaar heeft omdat het elke dag en strijd is om genoeg en gezond eten naar binnen te krijgen bij ons kleine meid die steeds eigenwijzer word.. Ook ziet de pop er super uit en leert hij haar ook tellen en nog beter praten. Zo heeft ze een vriendinnetje die haar in alles stimuleert en hopelijk ook in het eet patroon! We zullen zien we hopen natuurlijk op deze te gekke prijs wat zou ze er blij mee zijn !!!!

 206. MamaAngelique89 MamaAngelique89

  207

  Ik wil graag mee doen voor 1 van mn 'nichtjes' ik heb zelf een vierjarig zoontje dus ik heb er niks aan. Maar ik heb twee vriendinnen die beide een dochtertje hebben die 1 worden.

 207. maaike035 maaike035

  208

  leuk voor mijn dochter!!!

 208. Emileyval Emileyval

  209

  Wat een mooie prijs! Die zou ik heel graag aan mijn kleine nichtje Ella geven voor haar 1e verjaardag! De functionaliteit die mij het meest aanspreekt is dat ze er urenlang plezier aan beleeft en daarnaast heel leerzaam is! Super!

 209. joanne beetjer joanne beetjer

  210

  Ohhhww wat leuk, dat zou de eerste pop worden voor onze kleine meid! En.... terwijl mama de kleine meid verschoont / eten geeft wordt kan ons mannetje van 2 de pop verschonen / doen alsof hij eten geeft en tegelijkertijd leert hij er ook nog van!

 210. steske steske

  211

  Little Love Kiekebioe Baby past precies in het poppenbed en zal de Baby Noa veel plezier brengen. Omdat het praten nu begint kan de woordenschat met liefde vergroot worden door de Little Love Kiekeboe Baby van Vtech.

 211. kloevert kloevert

  212

  Wat een leuk cadeau zou dit zijn voor het dochtertje van mijn vriendin! Ik vind melodietjes altijd erg leuk, daarnaast spreekt het leren van lichaamsdelen en cijfers mij erg aan.

 212. shirley1987 shirley1987

  213

  zou heel erg leuk zijn om het loopwagentje te winnen op deze manier kan mijn kleine meid leren lopen ze is bijna 11 maanden zou leuk zijn om het met haar verjaardag te kunnen geven

 213. Sarah Hoorneman Sarah Hoorneman

  214

  Mijn dochter wordt in augustus 2. Haar favoriete spelletje is kiekeboe. Deze pop spreekt mij zeer aan omdat de combinatie van muziek (waar ze ook dol op is) en alle andere bijzondere interactieve opties die op deze pop zitten, hopelijk kunnen deze mijn dochter stimuleren om beter en meer te gaan praten, ieder geval meer dan die 3 woorden die ze nu doet. De knuffels die ze nu heeft zeggen niets en misschien komt er dan wat interactie!!

 214. diane77 diane77

  215

  Mijn dochter van 9 maanden is gek op alles wat geluid maakt en schatert als ik kiekeboe met haar speel. Die combi spreekt mij enorm aan bij Little Love Kiekeboe Baby!

 215. lissiv lissiv

  216

  Interactief spelen is super, maar ook zo veel liedjes en melodieën... Super. Hmmm automatisch uitschakelen.... Wel zo een mooie functie....

 216. yunda yunda

  217

  Allereerst om mijn zoontje te leren netjes om te gaan met zijn toekomstige zusje die in oktober geborrn word en dan kan kleine zus er later mee spelen!

 217. Celicia Celicia

  218

  Ik wil haar winnen omdat ons dochtertje Meske al een heel goed moedertje is voor alle poppen en ook heel leergierig is, eind juli word ze 2 jaar dus dit zou haar mooiste cadeau worden

 218. Egel1980 Egel1980

  219

  Voor mijn dochter die volgende maand 3 jaar word. Het interactieve spreekt mij erg aan, maar mijn dochter vind zingen ook erg leuk.

 219. martinootje martinootje

  220

  Zou ideaal zijn voor mijn dochter omdat het interactieve mij aanspreekt zodat ze er ook echt wat van leert. Zou super gaaf zijn als ik dit aan mijn dochter mag geven

 220. monique dotinga monique dotinga

  221

  Mijn dochter is gek op kiekeboe. Ik heb dit nog nooit eerder gezien bij een pop. Ik denk dat mijn dochter alleen al de kiekeboe fantastisch vindt! En dan zijn er nog zoveel meer functies. Een superleuke pop waarvoor ik heel graag mee dienblad mijn dochtertje.

 221. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  222

  Wat mij het meeste aanspreekt is dat ze kennismaakt met lichaamsdelen, tellen door interactieve toetsen op haar buik en voetjes. Ook vind ik het leuk dat er veel liedjes in zitten want dat vinden kindjes fantastisch. Dus ik zou er super blij mee zijn voor mijn kleine meisje

 222. suuzie81 suuzie81

  223

  Ik zou deze graag winnen voor ons kleine vriendinnetje Lola! Ze is dol op zingen!!

 223. ClaudiaFresco ClaudiaFresco

  224

  Leuk voor mijn kleine meid. Super dat het interactief is wn dan zeker de liedjes. Dametje is gek op zingen dus dan kan E dit ook samen met de pop doen

 224. moon85 moon85

  225

  Ik zou de little love kiekeboe baby graag willen winnen voor mij dochtertje,ze is een echt moedertje en wil graag een broertje of zusje maar dat gaat helaas voorlopig niet gebeuren.dus zou hem graag voor der willen winnen zodat met de baby lekker kan spelen.de kiekeboe functie en de gezongen liedjes,ben ik t meest weg van omdat ze dan lekker kan meezingen en spelen.dus duimen maar! :)

 225. Marthadejong Marthadejong

  226

  Ik zou deze Little Love Baby heel graag winnen voor mijn little-love-meisje! Ze is een erg uitdagend peutertje, maar ontzettend zorgzaam voor haar popje Liza. Ze vind poppen helemaal geweldig! Ik kan me nu al verheugen op haar gezicht als ik aan kom met een pop die geluid maakt! Die kan praten! En die zelfs het "Piekeboe" spelletje kan wat mijn dochter zo graag doet... Dit is echt een fantastisch cadeautje voor haar, wat ik haar graag zou geven omdat ze net zindelijk is geworden! Het spreekt mij voor mijn dochter het meest aan dat het popje kiekeboe kan spelen, en ik vind het zelf erg leuk om iets te hebben om met mijn dochter te gaan oefenen met tellen. Wat een onwijs leuke pop!

 226. Jessie21weeks Jessie21weeks

  227

  zou ideaal zijn voor mijn zoontje en het feit dat de pop interactief is ideaal en goed voor zijn ontwikkeling!

 227. DorineB DorineB

  228

  KIEKEBOEEEEE!!!!! Dat lijkt me superleuk, onze dochter is nu op een leeftijd, dat ze het prachtig vindt en wij net zo, want wat genieten we van haar schaterlach....! De pop lijkt me super voor haar. Ze heeft vorige week een neefje gekregen en die vindt ze zo leuk en lief dat ze hem alleen maar wil knuffelen (lees aan de oogjes zitten, neus trekken, haartjes aaien nou ja....aaien?) dan zou een pop ideaal zijn! Deze pop kan hopelijk wel tegen een stootje en deze pop kan al liedjes! Mooier kan niet toch?!

 228. Lala72 Lala72

  229

  Ik zou deze pop heel graag willen winnen voor mijn dochter van 1.5 jaar in de hoop dat ze poppen leuk gaat vinden! Na 4 zoons nu een dochter,ow wat heb ik gedroomd van een roze wereld,poppen en barbie´s.... Maar helaas houd mn dochter tot nu alleen van auto´s,en dieren... Poppen vind ze niks aan,het roept helemaal niks in haar op, ze heeft er al 4 maar geen kan haar goedkeuring wegdragen... Dus miss dat het met deze fantastische pop wel gaat lukken?

 229. Marije de Hoon Marije de Hoon

  230

  Over een paar weekjes wordt mijn kleine poppenmoeder alweer 2 jaar. Ze is dol op poppen en alles wat er maar mee te maken heeft. De Little Love Kiekeboe Pop zag ze pas geleden in de winkel staan. Ze was er niet bij weg te slaan. Ze mocht de pop even uitproberen van de winkelmedewerkster. Een groot succes. Mijn dochter drukte overal op, danste op de liedjes en knuffelde de pop alsof het haar eigen kindje is. Dikke tranen bij het afscheid nemen. Ze wilde 'Kiekkiek poppie' zo graag meenemen. Drie keer raden wat er bovenaan haar verlanglijstje staat! En wat zou het geweldig zijn als ik haar die ook kan geven. Haar blije gezichtje als ze het pakje openmaakt. Ik weet zeker dat ze er uuuuuren mee zoet is. Niet alleen mijn dochter wordt blij van deze pop, ook als mama ben ik zeer te spreken over de pop. Vooral de interactieve toetsen maken het heel aantrekkelijk. Spelenderwijs leert ze erg veel. En laat ik vooral niet het 'kiekeboe' spel niet vergeten. Want dat is toch wel één van de meest leuke spelletjes van mijn dochter. Supergaaf als ze dat met haar 'poppie' kan doen.

 230. koek54 koek54

  231

  Wie heeft gewonnen?? Ik zie niets staan.

  • Mama&Dewi Mama&Dewi

   232

   Dat was ik inderdaad ook al aan het zoeken! ☺

 231. Maaikeeeee Maaikeeeee

  233

  Het interactief kiekeboe spelen spreekt mij het meeste aan! Mijn dochtertje is hier dol op. Hebben we meteen een mooi verjaardagscadeau voor haar!

 232. Cathy2015 Cathy2015

  234

  Zou heel leuk zijn voor mijn dochtertje Het interactieve spreekt mij erg aan

 233. Esdeedje Esdeedje

  235

  Mijn oudste zoontje (nu 5) is heel lang een poppenpapa geweest. Inmiddels is telg twee geboren en ik zou deze Little Love Kiekeboe graag voor hem willen winnen. Want er zijn genoeg poppenpapa's en als mijn jongste een beetje op zijn oudere broer lijkt (wat hij tot nu toe heel erg doet) is hij ook vast erg blij met dit popje.

 234. Lianne Holtkamp-Jansen Lianne Holtkamp-Jansen

  236

  Eva is zoooo nieuwsgierig dat ze continu kiekeboe speelt! Als ze er dan nog eens interactief mee kan leren dan is ze de gelukkigste van allemaal!!

 235. mamasonjaa mamasonjaa

  237

  Ik zou graag de little love kiekeboe willen winnen voor mijn dochtertje van 2,5 jaar. Ze iss een echte poppenmama en speelt graag ermee. De functionaliteit van de leuke interactieve liedjes spreken mij en haar ook erg aan omdat we beide dol op muziek zijn en zei altijd gelijk danst en mee zingt. Nog nooit hebben we iets gewonnen en het zou super zijn nu eens te winnen.

 236. essie1 essie1

  238

  Zou super leuk zijn voor onze pleegdochter..

 237. truusje bellefleur truusje bellefleur

  239

  De pop opzich voor ons zoontje. One dochter geniet van het spelen met autootjes wat mag.. maar jongens met pop is taboe.. ik zou het fantsyisch vinden taboe doorbrekenx te starten met deze pop.. laagdrempelig maar toch een pop! Daarbij heeft vtech muziekje en stem een fijne sound...! Wij willen ons wel opofferen en et popje een goed thuis geven!

 238. truusje bellefleur truusje bellefleur

  240

  Verveet helemaal in te gaa op welke functionaliteit.. vooral het interactieve.. kinderen worden telke s opnieuw geactiveerd tot spelen!

 239. Marielle190 Marielle190

  241

  De zang functie spreekt me het meeste aan.. misschien leer mijn dochtertje dan beter praten en haar zusje straks ook. Want zingen vinden ze allebei leuk...

 240. Hilde Maldoy Hilde Maldoy

  242

  zou graag winnen omdat het popje een grote aaibaarheidsfactor heeft en de vele educatieve mogelijkheden waardoor het een ontdekkingstocht is voor verschillende lijftijden.

 241. Marieke Steeneveld Marieke Steeneveld

  243

  Dit zou een mooi cadeau voor onze dochter (3) zijn. Moeder spelen kan ze als de beste, alleen wil haar kleine broer (bijna 2) niet altijd meedoen. Nou heeft ze nog een kleine pop, maar dit is natuurlijk een feestje als ze zo'n mooie pop zou krijgen.

 242. Anske9 Anske9

  244

  De roze! Omdat die zo mooi is en ik m'n meisje er mee kan verassen!

 243. petruska petruska

  245

  Voor mijn 1e kindje wat ik samen met mijn Bas mag verwachten

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >