Winnaars Bekend: 10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

Door: Mamaplaats 126 reacties

winactie stempel 10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

Bulbby

Op zoek naar een leuk origineel cadeau met naam? Neem dan eens een kijkje op Bulbby.com! Alle producten worden door Bulbby zelf ontworpen en worden speciaal voor hen gemaakt. Ieder cadeau wordt bedrukt met een print welke jij zelf hebt gekozen met de tools van Bulbby! Super leuk voor je zelf, je kinderen maar ook altijd een groot succes als cadeau!

En weet je wat ook handig is? Als je voor 14:00 uur met spoed een bestelling plaatst, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Gewone bestellingen worden binnen 3 werkdagen verstuurd.

Wat kun je winnen?

Bulbby geeft maar liefst 10 gepersonaliseerde kookschorten weg. Ideaal voor Vaderdag! Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken.

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende stappen te ondernemen:

 • Like de Facebookpagina van Bulbby
 • Vertel hieronder in een reactie waarom jouw man of vader dit kookschort zou moeten krijgen.

Nóg meer leuke (Vaderdag)cadeaus

Bulbby biedt nog véééél meer producten. Denk hierbij aan kussens, tassen, badhanddoeken, telefoonhoesjes en meer. Ben je net als ons nieuwsgierig geworden? Kijk dan op Bulbby.com.

Winnaars

W

Winnaar

10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

W

Winnaar

10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

W

Winnaar

10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

W

Winnaar

10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

W

Winnaar

10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

W

Winnaar

10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

W

Winnaar

10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

W

Winnaar

10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

W

Winnaar

10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

W

Winnaar

10x winnen: gepersonaliseerd kookschort

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
126 Reacties

Reacties

 1. m.hidma m.hidma

  1

  Misschien stimuleert hem dat om eens vaker te koken ;)

 2. Evelien Groen-Veldman Evelien Groen-Veldman

  2

  Pappa is ook nog een beetje kind als het gaat om de BBQ. Maar knoeit daarbij ook nog wel eens... Dus een mooi BBQ-schort voor de warme dagen die we hopelijk nog veel gaan krijgen dit jaar!

 3. Anita02 Anita02

  3

  mijn man de vader van onze 3 kinderen met dit short winnen omdat het gewoon een super vader is. Na een dag hard werken komt hij rond etenstijd thuis hij geeft iedereen een kus. als het eten nog niet klaar is neemt hij de keuken over en dek ik de tafel. gezellig eten met z'n 5e, de dag doornemen en af en toe een beetje gek doen. Na het eten doet hij de vaatwasser en ik doe de kinderen. Meestal leest hij met de oudste en soms ook met de middelste. als ik ben werken om donderdagmiddag heeft ie het druk want hij werkt thuis, moet de kinderren halen, koken opruimen en de kinderen naar bed doen. je hoort hem nooit klagen. als ik in het weekend moet werken gaat ie lekker met de kinderen op stap. als ik thuis kom hebben ze hele verhalen over hun gezellige dag. in de weekenden dat ik vrij ben proberen we altijd iets met het gezin te ondernemen en lekker erop uit te gaan met z'n 5e. Deze papa is een papa die ieder kind zou willen!

 4. Syl18 Syl18

  4

  Mijn man zou echt een kookschort moeten winnen omdat als hij thuis is eigenlijk bijna altijd kookt en lekker!! Straks als ons kindje geboren is, zal hij of zij erg trots op zijn of haar papa wezen dat hij zo goed kan koken en dan is het natuurlijk super leuk om dit ook te laten zien door middel van een mooi schort!

 5. sepia sepia

  5

  Oh, wat leuk. Mijn vriend wil een Italiaanse kookcursus gaan doen. Bij zo'n plan hoort een leuk schort.

 6. nathaliefranssen nathaliefranssen

  6

  omdat papa ook van koken houdt. En teun dan altijd helpt met kijken en later met op eten. En het papa's eerste vaderdag is!

 7. ilsevanstratum ilsevanstratum

  7

  Omdat hij mijn beste kok van de wereld is :)

 8. ninajansen ninajansen

  8

  Wij willen dit geweldige vaderdagcadeau graag willen omdat Benjamin zijn vader chefkok is! Dus hoe toepasselijk is dit cadeau... En daarbij is het z'n eerste vaderdag, dus extra speciaal.

 9. Sj Sj

  9

  Hij zorgt iedere keer als ik ben werken dat het eten klaar is. Kan ik zo aanschuiven, heerlijk is dat.

 10. biancanouwen biancanouwen

  10

  Mijn man wordt binnenkort papa & dit short met gepersonaliseerde tekst zou het ideale cadeau zijn, zeker aangezien hij als papa to be straks veel meer in de keuken staat! Op dit short zou ik dan een tekst willen schrijven van zijn as kinderen, de drieling die wij verwachten. Ik kan niet wachten om hem hiermee te verrassen!! :D

 11. egni egni

  11

  Koken heeft mijn vader nog nooit gedaan dus wordt het tijd voor hem om eens als kok aan de slag te gaan. Als ik deze mooie short voor hem win is dat een goed begin!

 12. jacolinehoutbraken jacolinehoutbraken

  12

  Mieke wil graag met papa koken en bakken in de keuken. Helaas voor haar houdt papa het met haar bij de speelgoedkeuken. Samen croissantjes maken doen ze wel. Papa is dan volgens Mieke de chefkok en zij de kok die mag voorproeven. Afgelopen week had papa zowaar voor mama eten klaargemaakt toen ze laat thuis kwam van werken. Hij had goed zijn best gedaan op zijn favoriete gerecht, terwijl hij weet dat mama het niet zo lekker vindt Zelf kwam hij tot de conclusie dat wanneer mama het maakt het altijd lekkerder is. Nu is hij weer met Mieke aan het oefenen in de speelgoed keuken met de boodschappen. Lekker door blijven oefenen, blijft mama doordromen van haar koks.

 13. BrendaLisa BrendaLisa

  13

  Wil graag een schort winnen voor de papa van mijn kindjes voor vaderdag. Blijven zn kleren misschien schoon met koken en bbq-en :)

 14. iuliastamate iuliastamate

  14

  Mijn man en de vader mijn zoontje verdient zo'n kookshort omdat hij vaak voor ons lekker kookt . Hij zou hem heel erg leuk vinden.

 15. marloes wognum marloes wognum

  15

  Omdat onze super papa 7 dagen per week voor ons kookt!! Als hij uit het werk komt is het eerste wat hij doet na hij ons gezoend heeft de keuken in om voor ons te koken! Niet omdat hij moet.,, Maar omdat hij dat wilt! En wij zijn daar reuze blij mee en super trots op!! Hij is een super kok en verdient een super gaaf kookschort!!

 16. shakiralehmann shakiralehmann

  16

  Mijn papa heeft dringend een schort nodig, want hij knoeit nog sneller en meer dan ik dat doe :-) aldus Finn, zoontje van Frank en 16 maandjes jong

 17. Marriemarretje Marriemarretje

  17

  Dit is voor opa de manier om op 63 jarige leeftijd een poging te wagen om iets te koken, en neem van mij aan voor zijn twee kleindochters bijna 2 en 4 jaar oud, is niets hem te veel, als hun dit schort geven, smelt hij zeker weten

 18. amy edees amy edees

  18

  Omdat hij geweldig is met ons zoontje en altijd voor me klaar staat, hij doet super zijn best voor het hele gezin !

 19. Mirremeid Mirremeid

  19

  Mijn man is inderdaad de beste kok voor pasta, pizza en pannenkoeken. Voor de rest bakt hij er helaas weinig van.... Misschien dat hij zich met zo'n mooi schort helemaal thuis gaat voelen in de keuken. Hij zal zeker willen bewijzen dat hij meer kan! Een win win situatie zullen we zeggen.

 20. Tirza Veldhuis Tirza Veldhuis

  20

  Omdat mijn vader ook echt alleen maar pizza, pasta en pannenkoeken maakt.. En er zelf natuurlijk van overtuigd is dat ze de allerbeste zijn X)

 21. Bianca de Brito Bianca de Brito

  21

  Omdat papa heel vaak voor ons lekker eten kookt!

 22. mevrlaarman mevrlaarman

  22

  Ik win graag zo'n gave schort om mijn vriend te bedanken voor alle lekkere door hem gekookte maaltijden!

 23. PrinesesJo PrinesesJo

  23

  Hij kijkt alle kookprogramma's op tv, alleen het in het echt zelf koken gebeurt nog niet zo.... Zo'n mooi schort stimuleert vast wel echt!

 24. judith@raphael-groep.net judith@raphael-groep.net

  24

  Jona's papa en opa koken heel vaak, en dat vinden wij super fijn. Wij mogen er dan heerlijk van smullen, dus zo'n mooi kookschort is zeker terecht. En het helpt mama weer om iets minder te wassen als het kookschort alle kookspetters tegenhoud, JOEPIE!!

 25. marry1974 marry1974

  25

  Ja! Ik doe heel graag mee. De papa hier in huis is de grootste knoeier met eten. En koken kan/ doet hij al helemaal niet! Dit is dus geen stille hint maar gewoon een keiharde confrontatie.!

 26. ilse_pot ilse_pot

  26

  Alweer zo'n leuke actie bij mamaplaats ... Super Leuk !! Mijn man en vader van onze mooie dochter werkt door de weeks erg hard in de bouw ,maar is in het weekend vaak onze eigen weekend kok ,dus hij kan wel zo'n leuk schort gebruiken ... dit zou wel een heel leuk Vaderdag cadeau zijn ! En uiteraard heb ik Bulbby.com een like gegeven ,want ze hebben erg leuke dingen in het assortiment .

 27. koek54 koek54

  27

  Mijn man verdient dit schort, omdat hij een hele lieve vader en opa is. Punt. Jammer dat er geen speciale opadag is. Dat verdient hij ook.

 28. Magic4Me Magic4Me

  28

  Scheelt zo veel vetvlekken op zijn kleding ;-)

 29. pupke2love pupke2love

  29

  mijn lieve man, de papa van onze 2 kindjes, is een hele lieve papa. en hij kookt ook graag en super lekker. als het eten nog nie klaar is of ik doe het volgens hem nie goed dan neemt hij het over.de oudste helpt hem soms wel eens of wil graag mee kijken. zo'n mooie kookschort past wel bij hem en is een leuk en gepersonaliseerd vaderdagkado.waarmee hij dan trots kan koken.

 30. C'est moi C'est moi

  30

  Bij ons is recent de regel ingesteld dat iedereen twee keer per week kookt. M'n broer en ik houden ons daar keurig aan, maar mijn vader... Misschien kan ik hem hiermee stimuleren om tóch te kokeb!

 31. Jennifer Thijssen Jennifer Thijssen

  31

  Omdat hij behoorlijk lekker kan koken maar tegelijkertijd ook flink kan knoeien

 32. Loes Peelen Loes Peelen

  32

  Leff (3) zei pas een beetje boos tegen mama: pappa kan wel lekker koken en jij niet! Zegt genoeg denk ik

 33. peegee peegee

  33

  een schort is ideaal voor onze smospotpapa

 34. Anikaaz Anikaaz

  34

  Heel leuk voor de papa-bbq!

 35. Wing21 Wing21

  35

  Eerste vaderdag voor mijn vriend hoe bijzonder zou dat zijn met zo'n leuke gepersonaliseerde schort

 36. CBDKL CBDKL

  36

  Papa is hier de frietjes bakker en de bbq-man , niet dat hij iets anders niet kan maar het is er zo in geslopen. Het zou prachtig zijn als wij ( de kinderen en ik) hem daarvoor kunnen bedanken met een leuke schort.

 37. svandeelen svandeelen

  37

  Mijn vriend heeft niet alleen Vaderdag volgende week, maar is ook nog eens jarig! Ik ben al een tijdje op zoek naar leuke cadeaus namens mijzelf en dochterlief, maar heb tot nu toe nog vrijwel niets toepasselijks gevonden. Maar zo'n gepersonaliseerd schort zou wel helemaal super zijn! Die kan papa fijn omdoen tijdens de barbecue, zodat zijn nieuwe verjaardagskleren niet vlam vatten ;)

 38. leonijaspers leonijaspers

  38

  Mijn man de papa van mij kids kookt zelden :), denk dat vele moeders hier hetzelfde probleem hebben. Alleen bbq'en kan hij als de beste vind ik en daar past wel een leuk persoonlijk schort bij :) En wie weet, aangezien ik ook weer ga werken gaat meneer ook wel eens een poging doen om te koken :)

 39. Romina84 Romina84

  39

  Mijn zoontje vindt het altijd leuk om papa te helpen met eten maken. En dan zou dit schort heel goed van pas komen. Duimen maar!

 40. jessesenna jessesenna

  40

  Zou super zijn voor mijn vader, die vaak mij als alleenstaande mama van twee helpt door de kids te laten genieten van zijn culinaire hoogstandjes ;)

 41. Kimbolientje Kimbolientje

  41

  Ik zou hem graag willen winnen voor m'n man, die kan wel goed koken en bakken! Misschien dat ik hem met een mooi persoonlijk schort wél zover krijg om net iets meer te gaan komen!

 42. daniellebouwhuis daniellebouwhuis

  42

  Omdat volgens mijn kinderen "papa is de beste pannenkoeken bakker van de wereld maar wel de vieste,want papa knoeit dan vaak en krijgt dan vaak vetvlekken in zijn tshirts

 43. nathalieprs nathalieprs

  43

  Papa verdient deze schort omdat hij weinig kookt, maar als hij kookt het altijd super-speciaal en erg lekker is. Het duurt dan wel wat langer.Nadien is de keuken ontploft en zijn alle poten vuil!Mocht hij deze papa-schort winnen en dragen,dan weten de kindjes al dan het lang zal duren tegen dat we aan tafel kunnen en dat het dan extra lang aperitief tijd is met chipjes. En die short kan hij tenslotte ook nog aanhouden bij de afwas!En hele avond plezier dus en dat dus in een superoriginele schort

 44. Nathalie1010 Nathalie1010

  44

  Omdat de maaltijden die het lekkerst zijn en waar we als gezin het meest van genieten met liefde door papa worden gekookt.

 45. Lindavanmarle86 Lindavanmarle86

  45

  Mijn vriend is papa in spe dus ik doe graag mee! Hij kookt niet veel maar verdiend de poen, met deze leuke originele schort gaat hij dit zeker vaker doen:-)

 46. Lydian luikinga Lydian luikinga

  46

  Omdat mijn man vanaf volgende week vaker moet koken. Ik heb eindelijk weer een baan en kom dan te laat thuis om ook nog te koken. Overigens kan mijn man super goed koken..

 47. Smaragd Smaragd

  47

  Op de dagen en tijden dat hij niet op zijn werk aan het koken is, maakt hij thuis de lekkerste dingen klaar. Samen met onze peuter en kleuter staat hij dan in de keuken, zodat ze mee kunnen helpen. Dit vinden ze geweldig, dus zo'n schort voor mijn man past er helemaal bij!

 48. wietske_maes wietske_maes

  48

  Mijn man wordt voor de eerste keer papa! Dit zou een top vaderdag cadeau zijn!

 49. Taphania Taphania

  49

  Misschien dat papa dan ook eens een keertje gaat koken ;)

 50. Daaniejj Daaniejj

  50

  Omdat mijn mannetje erg lekker kan koken, hopelijk begrijpt hij de hint wanneer we dit schort zouden geven met vaderdag en gaat hij het dan vaker doen :)

 51. daffie1981 daffie1981

  51

  Omdat mijn man altijd degene is die kookt, is hij ook de aangewezen persoon die een schort zou kunnen dragen. Dit doe hij niet vanwege het ontbreken ervan en hij roze niet zo leuk vindt :)

 52. dien85 dien85

  52

  Ik hoop toch echt met zo giga gaaf short hij ook eens in het weekend in de keuken zal staan... Elke keer denk ik zou hij.... Maar nee ik ga er dan maar heen. Hij is echt gaaf deze mooie shorten

 53. Jokki Jokki

  53

  Papa is meestal onze kok in huis terwijl mama en dochter heerlijk mogen spelen en aanschuiven als het klaar is... Hoe super is dat!

 54. CupcakeLien CupcakeLien

  54

  Wat een mooi cadeau voor mijn man, van de kinderen. Omdat hij gewoon heerlijk kan kopen en de speciaalste gerechten op tafel zet.

 55. Mama&Dewi Mama&Dewi

  55

  Pagina geliked!! :) Mijn man, oftewel Papa, die verdiend zo'n gaaf kookschort omdat hij zooo lekker kan BBQ-en. Dan hoort toch ook wel een bijpassend schort bij!

 56. carolala carolala

  56

  Omdat mijn man en lieve papa van ons zoontje van 8 maanden de allerbeste huiskok is die je maar kan wensen. Hij weet me altijd te verrassen met wat heerlijks op tafel. Een gepersonaliseerde short maakt het natuurlijk helemaal compleet zodat papa onbezorgd kan kliederen in de keuken!

 57. Claudia554 Claudia554

  57

  Omdat papa een betere kok is dan mama!

 58. anoeska81 anoeska81

  58

  Mijn man en vader van onze zoon is een super papa. Je hoort hem nooit klagen. kookt wanneer ik niet kan koken. Zowiezo de weekenden en door de weeks is ook zeker 3 tot 4x. En maakt van alles en vind het leuk om dingen uit te proberen. En dan zijn wijn zij proefpersonen en het is altijd even lekker. Alleen is het soms een troepje hier en daar incl kleding dus dit cadeau komt super van pas. Leuke actie van bulbby!!

 59. Nicky van der Mast-Arnoldussen Nicky van der Mast-Arnoldussen

  59

  Het zou super zijn om mijn man te mogen verassen met zo'n kookshort! Hij kookt regelmatig met veel plezier en liefde voor zijn 2 dames! Een kookshort zou dus mooi van pas komen!

 60. spirnay spirnay

  60

  Omdat papa geweldig is! Zelfs nu de tweede van inmiddels ongecorrigeerd 16 maanden (extreem prematuurtje) nog steeds niet doorslaapt is niets te veel voor papa!

 61. Tineke88 Tineke88

  61

  Dit is echt een super leuk cadeau voor mijn man! Zijn passie is koken! En als ik laat uit mn werk kom, staat het eten klaar en zitten onze kids netjes aan tafel! Top papa en topkok in één! We krijgen volgende week een nieuwe keuken, dus daar hoort een nieuw gepersonaliseerd schort bij! :)

 62. Naomi Huijzer Naomi Huijzer

  62

  Woow zou super zijn, hij heeft in bijna 5 jaar misschien 3 keer gekookt. Misschien trekt dit stoere cadeau hem wat meer de keuken in zodat mama ook eens lekker kan zitten wachten tot het eten klaar is :)!!!

 63. cootje48 cootje48

  63

  Mijn man kookt nu het zomer is regelmatig (lees hij barbecued) maar heeft nog geen eigen schort zoals de kinderen en ik dus dat zou heel gaaf zijn!

 64. nessen nessen

  64

  Om hem aan het koken/bakken te krijgen.

 65. joanne beetjer joanne beetjer

  65

  Super leuk voor onze papa, die sinds kort geen werk meer heeft, maar wel super zijn best doet om een maaltijd op tafel te krijgen als mama thuiskomt!

 66. fab27 fab27

  66

  Dit zou echt een superleuk cadeau zijn voor mijn man! Hij kookt bijna nooit maar als hij eens kookt zit er gegarandeerd een flinke niet meer uit te wassen vlek op zijn shirt! Wellicht vang ik dan twee vliegen in 1 klap! Geen shirts meer weggooien en een stimulans om eens vaker te koken!

 67. angel3s angel3s

  67

  Mijn vriend verdient deze zeer leuke vaderdag cadeau omdat hij de beste , de liefste, de eerlijkste man die ik ooit hebt mogen leren kennen. Hij behandelt al zijn kinderen,inclusief de mijne, gelijkwaardig, met evenveel liefde. En zegt tegen iedereen hij heeft zes kinderen ipv 3, dat is pas liefde!

 68. kloevert kloevert

  68

  Die ene dag in de week dat papa kookt, wordt er veel geknoeid. Dus hij kan het goed gebruiken!

 69. wendy_kegel wendy_kegel

  69

  Onze dochter is, al vanaf dat ze met de pot mee eet, gek op de bomoki (macaroni) van papa. Ze zou het elke dag wel kunnen/willen eten en papa is daar natuurlijk wel trots op :), dus een schort met daarop: 'Mijn papa is een bomoki master!' erop zou echt geweldig zijn. :D

 70. Hilda Springer Hilda Springer

  70

  de papa van Anouk moet dit winnen omdat hij iedere dag kookt, haar held is... de beste hamburgers kan bakken op de bbq en ons iedere dag weer verrast met iets lekkers te eten!

 71. Nicole Janssen Nicole Janssen

  71

  Omdat papa echt de allerlekkerste pannenkoeken bakt!!!

 72. Celicia Celicia

  72

  Mijn Man zei 5 jaar geleden ik kan niet koken, alleen water! En nu maakt hij de lekkerste recepten en is zelf beledigd wanneer hij 1x niet mag koken. Dus hij Heeft zeker zo'n gaaf schort verdiend

 73. lvdpost lvdpost

  73

  Zodat papa misschien wat vaker gaat komen :)

 74. mriekie mriekie

  74

  thuis ben ik vaak de aangewezen persoon om te koken, totdat de bbq (weber) aangaat, dan mag ik me nergens meer mee bemoeien. Misschien kan dit schort vriendlief motiveren om eens vaker te koken. daarnaast verdiend hij gewoon een extraatje, we hebben een super heftig jaar achter de rug en ben ik trots dat hij mijn partner is en de vader van onze zoon. Behalve dat zwanger zijn, bevallen en ouders worden al heftig is, mogen wij onze zegeningen tellen met ons Hartekind (aangeboren hartafwijking) we hebben het medisch gezien behoorlijk voor onze kiezen gehad en met nog minimaal 2 operaties in het vooruitzicht, Had het allemaal ook veel erger en gekker gekund. Ook daarom zitten we midden in een omslagpunt, naar een gezonde levensstijl om zoonlief de beste kansen te geven.

 75. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  75

  ik heb een lieve vader

 76. StephanieS StephanieS

  76

  omdat mijn vent gewoon een geweldig vader is! Niks is te veel en hij doet alles met liefde voor zijn zoon en mij! Het is gewoon een geweldige vader. Als ik naar mijn zoon en zijn vader kijk dan weet ik gewoon dat ik de gelukkigste vrouw op aarde ben!

 77. kempenaers kempenaers

  77

  mijn man staat graag in de keuken altijd zonder schort , dus zou ik hem graag deze schort schenken zodat hij mij wat minder was zou bezorgen

 78. Lovelymam Lovelymam

  78

  dan kan hij samen met een van de 3 oudste kinderen bij de bbq staan

 79. marijk marijk

  79

  Omdat de papa van Benthe en Jip gewoon de allerleukste, liefste en gezelligste papa is!!

 80. Daylee Daylee

  80

  Misschien zal deze prijs hem overhalen eens te koken Ja, hij zegt dat hij wel eens kookt Maar een patatje in de frituur gooien is niet koken hahaha

 81. Jacques Jacques

  81

  ..als fanatiek grootvader en volger probeer ik prijzen te bemachtigen voor de kids.. Dit is D E gelegenheid eens voor mijzelf te scoren..... Trek ik aan bij pannenkoeken bakken bij een volgend logeerpartijtje.. Ben benieuwd

 82. Bianca Hoogduin Bianca Hoogduin

  82

  Mijn man (papa van 3) kookt nooit behalve op de camping, dan gaat hij kokkerellen. Alles op de Skottelbraai dus niet te moeilijk, maar wat hij maakt is heerlijk. Een schort met opdruk in het Engels (want ja, zijn roots en hart liggen daar toch nog gedeeltelijk). De opdruk zou ik dan nog wel even moeten verzinnen, waarschijnlijk iets sarcastisch want hij moet wel aandacht trekken op de camping. En als ik het schort dan stiekem in de kleding tas mee naar huis neem na onze vakantie..... zou het zomaar kunnen beteken dat hij thuis ook lekker blijft doorkoken (dat hoop ik dan maar :-) )

 83. kris1201 kris1201

  83

  Omdat papa t meeste kookt en heel trots op zon schort zou zijn

 84. mmmiirrriiaaamm mmmiirrriiaaamm

  84

  Omdat mijn man, de allerliefste papa is voor onze kinderen. Hij kookt bijna altijd zodat ik dan onze jongste kan voeden voordat wij gaan eten en dan zou het wel heel leuk zijn als hij dat in z'n eigen kookschort zou kunnen doen.

 85. melissa1984 melissa1984

  85

  Papa bbqt niet alleen graag (fijn; al die vetspatten op zijn goede kleding), maar bakt ook graag cakes met dochterlief, dus een origineel en passend cadeau.

 86. Brenda Bracke Brenda Bracke

  86

  Mijn man verdient het kookschort omdat hij veeeel beter dan ik kan koken ;)

 87. Evelienbiever Evelienbiever

  87

  Als onze dreumes mama roept wijst hij naar de keuken en als hij papa roept naar de bank. Ik geloof dat we hij een verkeerd beeld heeft van de rolverdeling in huis, of er moet nodig wat aan de rolverdeling gebeuren haha! Een schort is alvast een mooi begin

 88. Queenmom Queenmom

  88

  Die wil ik heel graag winnen voor mijn MASTERCHEF!! Wat zou hij happy zijn:-) Eindelijk zijn gepersonaliseerde BBQ short.

 89. yelle77 yelle77

  89

  Dat is pas een leuk vaderdag cadeau!!!

 90. yelle77 yelle77

  90

  Dat is pas een leuk vaderdag cadeau!!!

 91. yelle77 yelle77

  91

  Dat is pas een leuk vaderdag cadeau!!!

 92. corinne corinne

  92

  Leuk dan zou ik erop laten zetten papa beste patatbakker van het huis!

 93. mamasonjaa mamasonjaa

  93

  Mijn man zou dit schort moeten winnen ,omdat hij afgelopen jaren zich laten zien heeft als een superpapa. Hij was er altijd en heeft de zorg opgenomen toen ik depressief was en een van de kinderen weer in het ziekenhuis was opgenomen of ikzelf. Daarom is hij een superpapa die dit kafo zeker verdient.

 94. kathytjeu kathytjeu

  94

  papa kan beter koken dan mama en nu de bbq seizoen er aankomt is papa helemaal in zijn nopjes.. wat zou het een mooi vaderdag kado zijn.

 95. MellieJ0 MellieJ0

  95

  Misschien gaat hij dan uitvoeren wat hij op 24kitchen leert

 96. Janneke Hendrix Janneke Hendrix

  96

  Mijn man kookt iedere dag voor mij en onze dochter, het is zijn eerste vaderdag en verdient deze schort zeker!

  • Janneke Hendrix Janneke Hendrix

   97

   Jammer dat de Facebookpagina niet geliked kan worden.

 97. SandraThomas SandraThomas

  98

  Bonus pappa Emile doet geweldig zijn best om met mijn zoon Thomas te binden. Wat goed aan het lukken is. over enkele maanden gaan we trouwen en dan wordt hij echt zijn pappa. En aangezien hij vaak kookt en Thomas helpt met eten verdient hij een schort om trots op te zijn en om zijn kleding schoon te houden, want de keuken....tsjaa. Die ziet er wel eens uit alsof er iets geëxplodeerd is.

 98. hanane Oulhaizoum hanane Oulhaizoum

  99

  Mijn man kookt vaak, en doet dat best goed....maar draagt dan mijn short. Een stukje waardering als hij zijn eigen short kan dragen.

 99. tboonstra tboonstra

  100

  Koken met zo'n prachtig schort maakt van mijn man de kookkoning!

 100. xavnick xavnick

  101

  Mijn vriend word papa voor het eerst, altijd als hij ontbijtje voor mij maakt of avondeten, is het een bende in de keuken. En ook hij ziet er dan uit..

 101. Nienke Westerhof Nienke Westerhof

  102

  Omdat als Jeroen kookt alles onder het eten zit en hij schorten tuttig vind. Deze zijn wel stoer

 102. MisssPoekkie MisssPoekkie

  103

  Zou ideaal zijn voor mijn lieve vriend dan hoeft hij niet steeds mijn fel toze schort aan met kitchen queen er groot op hihihih maar heeft hij een mannelijk schort

 103. MisssPoekkie MisssPoekkie

  104

  Zou ideaal zijn voor mijn lieve vriend dan hoeft hij niet steeds mijn fel toze schort aan met kitchen queen er groot op hihihih maar heeft hij een mannelijk schort

 104. judokid judokid

  105

  Mijn vader is geen kok dus die maak ik hier niet blij mee, mijn man echter kookt bijna iedere dag en hem verblijd ik dan ook graag namens de kinderen met die leuke cadeau

 105. Suzanne Maree Suzanne Maree

  106

  Ohh wouw wat cool! Mijn man is de beste vader! toen ik hem leerde kennen was hij 2 jaar gescheiden met 2 kindjes.. Ik had gelijk zo veel respect voor hem hoe die dat allemaal deed! Ik voelde zijn liefde!! Hij kookt, en probeerd alles! Top vader! In november komt er een kindje bij! Betere vader kan ik niet wensen!

 106. anouk87 anouk87

  107

  OP de valreep. Maar de papa van mijn kindjes vind koken heerlijk. Dus een leuk papa schort zal hij zeker waarderen.

 107. tuhalmodjipen tuhalmodjipen

  108

  omdat mijn man vaak heerlijk voor ons doet koken en wel een kookschort kan gebruiken hihihi vooral tijdens het eten is z'n kookshort handig want onze zoontje maakt zijn papa maar al te graag vies XD zie het maar als een grote slabber voor papa hahaahah

 108. wvs wvs

  109

  Omdat mijn man een echte keukenprins is die nu nog geen schort bezit en ik zou het hem zo gunnen

 109. Mayla Mayla

  110

  Omdat hij zo heerlijk kookt. Dit elke dag met liefde doet en tsjah hij zijn t-shirt dan ook laat mee smullen haha. Dus wij willen dit schort heel graag voor deze supervader :)..

 110. FatimaAkkad FatimaAkkad

  111

  Voor de knoeiende vader/ man hier in huis! Sinds we verhuist zijn is hij ook begonnen met koken, en hij kan het zo slecht nog niet! Bijna dagelijks een maaltijd op tafel, zoo lief hoe papa en zoon samen koken voor mama en de baby *Verliefd*

 111. Mirjam1981 Mirjam1981

  112

  Mijn man kan super lekker koken maar ook knoeien

 112. Zip1986 Zip1986

  113

  Mijn papa staat vaak in de keuken en maakt het liefst zelf pasta. Het schort wat hij dan draagt, zit helemaal onder de pasta. Hij verdient wel een mooier schort dan het jupiler schort wat hij nu heeft ;)

 113. karlijn karlijn

  114

  Mijn man is echt een schat en super vader voor de kids, heeft tijdens mijn zwangerschap zoveel overgenomen omdat ik het niet meer kon en hij deed al veel! De kinderen zijn gek op hem een ik ook!

 114. Hilda Springer Hilda Springer

  115

  mijn vader is de beste! zegt Anouk (7 jaar) hij kookt altijd zo lekker.. verdient hij wel n mooi short.

 115. NinaLisa NinaLisa

  116

  Onze dochter Olivia is dol op papa's pannenkoeken, maar hij heeft nog geen eigen schort! Dus deze zal leuk zijn nog als vaderdagcadeau... En wie weet misschien kookt hij dan ook vaker? !

 116. Evelienboll Evelienboll

  117

  Wat een leuke schort! Deze zou geweldig zijn voor mijn man die in september voor het eerst papa wordt!

 117. ralouke ralouke

  118

  Papa kookt al heel veel, maar knoeien daarnkan hij ook wat van..Ideaal en zeer verdiend!

 118. sandramaas86 sandramaas86

  119

  Omdat het een super papa is die als hobby graag kookt!! Heel fijn als mama de handen vol heeft aan een peuter en daarnaast een tweeling

 119. liezzle liezzle

  120

  Omdat mijn man lekker kan koken, maar vooral goed kan barbecuen. En aangezien hij zijn vieze vingers nog wel eens wil afvegen aan zijn broek.... Zou dit echt goed van pas komen

 120. leintjevis leintjevis

  121

  Mijn man heeft sinds 2 weken een nieuwe buitenkeuken waar hij graag ieder moment dat het weer toe laat wil koken maar een mooie schort ontbreekt er nog bij

 121. Amardi Amardi

  122

  Omdat de eerste avond dat ik thuis was uit het ziekenhuis na de bevalling hij heerlijk voor me heeft gekookt. Biefstuk, gebakken aardappels en een maïskolf. Het was heerlijk!

 122. Quila Quila

  123

  Omdat hij een geweldige papa is voor onze 2 dochters en ook nog eens lekker kookt! Straks krijgen we nieuw keukenapparatuur dus kan hij heerlijk veel kokkerellen (met hopelijk een mooi schort :) )

 123. rowena1987 rowena1987

  124

  Omdat mijn man graag zijn tijd doorbrengt in de keuken om de maaltijden te bereiden, helaas moet hij het nu met een bloemetjes short van mij doen :)

 124. Mhato Mhato

  125

  Omdat hij heel lekker voor me kookt en zich graag voor me uitslooft en lief is

 125. Pronto Pronto

  126

  Meschien zijn de bijzondere smoorde te maken volgens mij recept

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >