Getest Zwitsal ademvrij

Door: Mamaplaats

Getest Zwitsal ademvrij


Testmoeder Karin heeft getest Zwitsal ademvrij

Getest Zwitsal Ademvrij. Is Zwitsal ademvrij een product dat wellicht iets voor jou is? Wie kan het je beter vertellen dan een andere mama? Lees hier wat Karin van de Zwitsal Ademvrij vindt! Dit is haar dochtertje: je ziet het al, met een fijne snottebel ...

Verkouden baby of kind

Of het nu zomer of winter is je baby kan altijd verkouden worden. Je doet er weinig aan. Het virus heerst en zodra je kindje in aanraking komt met het virus kan het besmet raken. Verkoudheid is niet iets om bezorgt over te zijn. Het gaat uiteindelijk weer over. Het kan een tijdje duren en in deze tijd kan je kindje het behoorlijk lastig hebben. Verstopte neus en/of keel zorgt ervoor dat zo'n klein hummeltje duidelijk niet lekker in zijn vel zit.

Zwitsal Adem Vrij

Onlangs werd mijn dochtertje verkouden. En hoe! Overdag liep het snot zo haar neus uit en in de nacht werd ze wakker van haar eigen gehoest. Ik had zo'n medelijden met haar. Op het internet zocht ik naar een natuurlijk product dat haar wat verlichting zou geven en al snel liep ik tegen de Zwitsal adem vrij lijn aan. Na nog een uurtje surfen kwam ik op een site waar je een proefpakketje kon bestellen. Zo gezegd zo gedaanj. Een dag later al lag het pakket met daarin een Zwistal adem vrij neus verstuiver (zoutoplossing met kamille) en de adem vrij vochtige neusdoekjes, in de bus dus hebben we getest Zwitsal Ademvrij.

Getest Zwitsal ademvrij neusverstuiver

Al snel kwam ik er achter dat de Zwitsal ademvrij neusverstuiver geen succes was... Mijn dochtertje raakte behoorlijk in paniek van zo'n gek ding in haar neus. Dit terwijl de neusverstuiver toch echt geen pijn kan doen. Hij is gemaakt van zacht plastic en er zitten geen gekke hoekjes o.i.d aan die haar kunnen bezeren. Ik heb van alles geprobeerd. Liggend, staand, lekker knus bij mama op schoot maar het mocht niet baten. Zodra ze de verstuiver zag werd ze boos. De neusverstuiver is geschikt voor kindjes vanaf 0 maanden oud. Misschien als je er mee begint als je kindje wat kleiner is dat het wel werkt? Helaas kan ik over de samenstelling en de werking van dit product dus weinig melden behalve dan dat het voor mijn dochter niet geschikt is. Wat mij door het lezen van de verpakking wel opvalt en tevens tegen valt is dat de verstuiver na openen maar 6 weken houdbaar is. Dat is niet lang en wat mij betreft een groot min punt. Immers, als het werkt voor je kindje dan zou het toch vele malen prettiger zijn dat het langer houdbaar is. Toch?

Getest Zwitsal ademvrij neusdoekjes

De Zwitsal ademvrij neusdoekjes daarintegen waren hier een groot succes! Al snel had ze in de gaten dat ze haar neus er in kon "snuiten" en door de eucalyptus in de doekjes kon ze vervolgens veel beter adem halen. Al na een paar keer snuiten of gewoon het neusje even schoonmaken met het bewuste doekje, merkte ik dat ze beter adem kon halen. De doekjes zitten verpakt in plastic welke hersluitbaar is. Echter had deze moeder dat niet in de gaten. Ik scheurde de hele verpakking open en da's niet handig. De doekjes drogen dan uit en verliezen hun werking. Mocht je de doekjes gaan gebruiken let er dus op dat je de verpakking op de juiste manier opent.

Getest Zwitsal ademvrij bad en wasgel

Omdat ik zag dat de doekjes hun werk deden ben ik gelijk op de fiets gestapt om ook de Zwitsal Adem Vrij bad & wasgel te halen. s'Avonds voor het slapen gaan heb ik een heerlijk warm badje gevuld met daarin een grote scheut van de bewuste wasgel. De hele douche vulde zich met de lucht van kamille en eucalyptus. Heerlijk! Ze heeft zeker zo'n half uurtje genoten van haar badje en is vervolgens als een blok in slaap gevallen en de hele nacht niet meer wakker geweest. We hebben dit ritueel herhaald totdat ze niet meer verkouden was. De Zwitsal adem vrij bad en was gel zit in de "standaard gele Zwitsal fles" met één groot verschil. Er staat een windmolentje op de verpakking welke natuurlijk moet impliceren dat het verfrissend is. Het is zelfs verfrissender dan ik dacht! Op de voorkant staat namelijk te lezen dat er Eucalyptus en Kamille in zit. Maar op de achterkant van de verpakking staat ook te lezen dat er munt en "kruiden die bekend staan om hun verfrissende werking" in zitten. Welke kruiden? Dat staat er dan weer niet excact op vermeld en da's jammer. Ik wil namelijk graag weten waar mijn dochter in ligt te badderen. Het blijft een mysterie en dat neem ik maar voor lief aangezien het zijn werking heeft bewezen. In tegenstelling tot de neusverstuiver is de bad en was gel geschikt voor kindjes vanaf 3 maanden oud.

Conclusie

Met uitzondering van de Zwitsal ademvrij verstuiver kan ik deze Zwitsal lijn iedereen aanraden. Voordelen: Ruikt lekker, zorgt ervoor dat je kindje weer vrij kan ademen en verzorgt óók nog eens het huidje van je kindje. Nadelen: Je raad het al, de Zwitsal ademvrij neusverstuiver. Het moet IN de neus en dat blieft mijn meisje dus absoluut niet. Nu kan het zo zijn dat jullie kindje daar geen probleem van maakt natuurlijk maar goed... voor ons was dit product dus niet geschikt. Al met al kan ik oprecht zeggen dat dit een must have voor de winter is. De Zwitsal ademvrij lijn krijgt van mij dan ook een dikke 8 als eindcijfer.