De Zing & Leer Boodschappentas

Door: Ilona Klein
Ilona Klein
TESTMOEDER Ilona Klein

Even voorstellen...

Hallo, Ik ben Ilona de mama van Hugo van 5, Lobke van 2 en Kato van 1 jaar. Ik ben fulltime huismoeder. Wel komt geregeld ons neefje van 3 langs, hij is er gemiddeld 2 dagen in de week. Een drukke boel is het hier. Ik was dan ook erg blij dat ik de tas mocht testen. Erg nieuwsgierig of ik ze geïtereerd kon krijgen voor boodschappen. Daarnaast altijd leuk om met groenten en fruit bezig te zijn. Hieronder mijn ervaringen als testmoeder van de Zing en Leer Boodschappentas.

8.5

voordelen

 • Leerzaam
 • Voor kinderhandjes
 • Stevig materiaal

nadelen

 • Geen geluisregelaar

Wat vind je van de de verpakking? Staat daar genoeg informatie op voor de koper van het product?

Na het in ontvangt nemen van het pakketje was ik blij verrast. Ik hoefde niet eens naar de kast om een schaar te pakken en een schroevendraaier zoeken was helemaal overbodig. Wat een leuke, vrolijke doos met een zeer duidelijke uitleg. Alles wat je moet weten en wat interessant is om te weten staat erop. o.a batterijen inclusief, ontwikkeling van de zintuigen en nog veel meer. 

Foto’s

Wat is de beleving van het kind als hij/zij het product voor het eerst ziet?

Na het opentrekken van de verpakking rolde de bananen en de druiven over de tafel. Zelfs Hugo vond het leuk om te zien. Toen de boodschappentas ging zingen was het helemaal leuk ! Het opdrachtje; " vijf bananen alsjeblieft " werd meteen uitgevoerd. Toen de tas de zin " ik vind jou leuk " zei, glunderde Lobke en glimlachte van oor tot oor. Ze vonden het GEWELDIG en stiekem Mama ook. 

Foto’s

Wat doet het product voor je kind?

Ze worden vrolijk door de leuke kleuren en de liedjes. Voor de de motoriek is het echt goed want de producten in en uit het tasje halen is soms best een lastig werkje. Daarnaast merkte ik meer interesse bij het boodschappen doen en de kleuren van groente en fruit worden nu door de meiden genoemd. Soms moet grote broer ze helpen. Verder zijn het allemaal leerzaam product kleuren, tellen en gezond eten.

Samenspel met de tas is erg leuk, je ziet dat ze rollen verdelen. Kassa, winkelmedewerker en een shopper, GEWELDIG !!! Door de liedjes merk je dat ze bepaalde woordjes beter uitspreken, bijvoorbeeld BANANEN, erg favoriet woord geworden en ook om te eten. Eerst wilde de jongste helemaal geen bananen eten. 

Groot voordeel is dat de tas superhandig is voor kinderhandjes en dat het niet over een kindhoofdje past. Ze willen hier nogal een tassen omtoveren tot een hoed en dat vind mama niet fijn ! 

Foto’s

Videos

Wordt het kind gestimuleerd om ook boodschappen te doen?

Absoluut, met name Lobke (2jr) wil steeds mee naar de winkel en dan neemt ze de boodschappentas mee. Thuis spelen ze vaak winkeltje en spelen ook vaker met het keukentje waar ze de eieren en de groenten weer gebruiken. Nu maar hopen dat ze later geen shopaholics worden, hahahaha!

Foto’s

Scores

 • Wat vind je van de de verpakking? Staat daar genoeg informatie op voor de koper van het product?
  10.0
 • Wat is de beleving van het kind als hij/zij het product voor het eerst ziet?
  8.0
 • Wat doet het product voor je kind?
  7.0
 • Wordt het kind gestimuleerd om ook boodschappen te doen?
  9.0

Totale score

8.5
Ilona Klein

Ilona Klein

Hallo, ik ben Ilona. Ik ben Mama van een Hugo (5jr), Lobke(2jr) en Kato(1jr). Hmm, iets over mezelf........lastig hoor. Over de kinderen kan ik uren praten tja .... Ik ben een Mama die altijd thuis is en had nooit kunnen bedenken dat het moederschap zo veelzijdig zou zijn. Opvoeden/voeden dat is te overzien denk je, nou ik had nooit kunnen bedenken dat ik midden in de nacht op dino's zou jagen en als lopende encyclopedie zou worden gezien. Buiten wandelen, uit eten gaan met mijn man of een borreltje drinken met een vriendin vind ik heerlijk. Ik geniet van ons gezin en ons leven.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >