Winnie de Poeh Giegel speelhoesje review door Iris

Door: Ihendrikse
Ihendrikse
TESTMOEDER Ihendrikse

Even voorstellen...

Ik ben Iris Frenaij en woon samen met mijn man, zoontje van twee mnd, 2 honden en een kat in 't Gooi. Ik heb mij opgegeven als test mama voor dit product omdat ik een groot Winnie de Poeh fan ben en ook Marijn zijn kamer. Omdat wij veel weekenden weg gaan en soms echt 3 uur in de auto zitten vond ik dit wel erg leuk om te proberen. Dit omdat de Iphone hierdoor ook aan de maxi cosi kan hangen.

8.8

voordelen

 • Geschikt voor kinderen vanaf 2mnd tot 6jaar
 • Stoot vast
 • Waterdicht
 • Makkelijk schoon te maken

nadelen

 • Iphone 4 zakt als er te veel geschut word
 • Aan de maxi cosi hangt Winnie wel erg dicht op het gezichtje van je kindje

Introductie

Ik heb het product 2 weken nadat ik het test contract had getekend in goede orde ontvangen. We zijn er erg blij mee. Mijn zoontje is 2 maanden oud en dus eigenlijk nog te jong, volgens het doosje is het namelijk vanaf 3+.

Mijn zoontje bewees echter dat ook jongere kinderen er mee kunnen spelen samen met de ouders. Ik neem mijn kindje op schoot en samen spelen wij met Winnie waardoor hij geluidjes begint te maken alsof hij wil praten en soms zie je zelfs een lachje verschijnen als we samen spelen. Hij houdt alle beelden goed in de gaten en volgt ze ook (zie film). Ik vind de hoes wel wat zwaar voor kinderen van 3 jaar maar dat is misschien persoonlijk.

De test

De Iphone hoes is geschikt voor de iphone 4, 4s, 5 en 5s. Aan de hoes zit ook een bevestigingskoord waarmee je hem heel makkelijk aan de maxi cosi, box of kinderwagen kan hangen. De hoes voor de iphone is mooi stevig, waterdicht en stoot bestendigd. Hierdoor prima schoon te maken wanneer kindjes met vieze plakkerige handjes aan de iphone hebben gezeten. Mochten kinderen drinken knoeien over de hoes komt er ook geen vocht onder de hoes.

Ook is hij door zijn stevigheid bestand tegen een stootje. Door zijn grote is hij goed vast te houden voor kinderen. Het uiterlijk van de hoes lijkt sprekend op winnie alleen mis je zijn gezichtje. Dit is namelijk de Iphone door de app te activeren. Hij heeft ook een honingpot in zijn handen met balletjes met een spiegeltje die rammelen, dus het is ook een soort rammelaar. U moet wel voordat u de app opstart de hoes uit elkaar halen om de app aan te klikken. De app is zeer kind en gebruiksvriendelijk door zijn stevigheid. Ook zitten er rubberen oortjes aan waar de aller kleinste zonder gevaar op kunnen kauwen.

De App

Allereerst moet u na het downloaden van de app een toegangscode invoeren die in elke gebruiksaanwijzing staat. Als u de app inschakelt krijg je eerst een informatie scherm of u naar het web wil of op play drukken. Zodra u het gezicht van poeh ziet hoort u ook meteen een gezellig muziekje. De app heeft verschillende beelden. Bloemen, bijen, muziek, honing, een vlinder en slapen. Als je op zijn buikje drukt krijg je bloemen, hoe meer je drukt hoe meer bloemen.

Na 5x niest winnie

 • Als je op winnie zijn nekje drukt krijg je bijen die niet in de buurt van poeh zijn neus mogen komen, je moet 3x op de bijen drukken voor ze verdwijnen doe je dit te laat word zijn neusje rood.
 • Als je op winnie zijn linker arm drukt zie je een muziek noot tevoorschijn komen als je weer op deze noot drukt gaat hij een leuk liedje nurieen.
 • Als je op winnie zijn rechter arm tikt neemt hij een lik honing.
 • Als je ergens op winnie zijn hoofd tikt zie je een bloem en een vlinder, je kan de bloem bewegen en ergens neer zetten waarna de vlinder op de bloem land.
 • Als er een tijdje niks gedaan word valt poeh in slaap en komen er zzzzz uit zijn mond en slaap geluiden.
 • Als je over poeh ijn buikje wrijft gaat hij giechelen.

Foto’s

Videos

Eindoordeel

De geluidjes van de app zijn erg aantrekkelijk voor kinderen en trekt echt hun aandacht. De app is tevens makkelijk in gebruik en goed te begrijpen voor kinderen vanaf de leeftijd dat ze zelf dingen gaan ontdekken. Ook heb ik de app getest bij kinderen van 5 en ook deze vinden de app nog leuk dus hij is lang te gebruiken.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Veiligheid
  10.0
 • Uiterlijk
  10.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.0
 • Uitstraling
  9.0

Totale score

8.8
Ihendrikse

Ihendrikse

Hallo, Ik ben Iris, en woon samen met mijn man, kind, 2 hulphonden en kat. Op 24 Februari 2014 is geboren onze zoon Marijn. Hierdoor heb ik mij opgegeven voor het testpanelmoeder voor de winnie the pooh iphone app en hoes. Nu heb ik telefoon gehad en het contract op gestuurd en zal ik jullie op de hoogte houden wanneer ik de hoes en app informatie binnen heb. Ik moet hem 4 wkn uit testen en moet hiervan ook foto's en een filmpje maken dus wil je meer weten over de winnie the pooh app en iphone hoes houd dan mijn profiel en testgegevens in de gaten. Marijn kan niet wachten hem te proberen. Groetjes, Iris, Marijn en Joeri

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Winnen! 3 x €50 shoptegoed bij Limango

De zomervakantie zit er weer op en de scholen gaan weer beginnen. Wij hebben een super leuk cadeau om het scho... >

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >