Winnie de Poeh Giegel speelhoesje review door Daisy

Door: Daisy1985
Daisy1985
TESTMOEDER Daisy1985

Even voorstellen...

Ik wilde graag de Tomy 'Winnie de Poeh hoesje' testen, omdat mijn 2 kindjes van bijna 3 en 1 jaar graag met mijn telefoon spelen. Maar ik dit erg gevaarlijk vind, omdat ze nog niet doorhebben dat de telefoon kapot gaat als ze hem laat vallen.

Daarom ben ik erg benieuwd of met dit hoesje van Winnie de Poeh de kindjes mijn telefoon goed kunnen gebruiken met de app die je erbij kan downloaden en ook zonder, zonder dat ik bang hoef te zijn dat mijn telefoon beschadigd of kapot gaat.

9.4

voordelen

 • Houdt de kinderen goed en leuk bezig
 • Geen zorgen dat je telefoon stuk gaat
 • Gratis app te downloaden

nadelen

 • App zou uitgebreider mogen van mij

Introductie

De eerste keer dat we het hoesje testte was thuis, nadat we de doos hadden uitgepakt. Daarna was vooral mijn dochter zo enthousiast dat ze het gelijk wou proberen. Het hoesje kan eveneens als rammelaar gebruikt worden als er niks in zit. Ik had de app al van te voren gedownload via de AppStore. Echt een handig, en gewoon gratis te downloaden.

De test

Heb de iPhone in het hoesje gedaan en de app opgestart. Heel erg simpel om het in het hoesje te doen. Eerst de telefoon in het hoesje doen, is vrij eenvoudig. Eerst het lipje aan de voorzijde van de achterkant maat beneden duwen en zo de telefoon erin doen. Dit is even wennen in het begin. Daarna de voorkant van het hoesje erop doen en weer aan het achterkant het schuifknopje 2 naar voren duwen en dan valt het schuifknopje 1 in de 2. Dan zit het hoesje op slot en kunnen ze hem niet meer zelf open krijgen.

Dan kunnen ze ermee spelen. Ze vond het gelijk erg leuk om ermee te spelen. Je kan de beer honing laten eten, bijen wegjagen, de vlinders lokken met de bloem. Ze vond het gelijk heel erg leuk, en ze wou er mee blijven spelen. Evenals mijn zoon die ook gelijk heel enthousiast begon mee te lachen en te giechelen.

In de auto

Onderweg in de auto hebben we hem ook meegenomen, hij kan zo aan de autostoel vast gemaakt worden met het klittenband. Met een lange autorit vinden ze het helemaal geweldig. De kleinste ligt gewoon lekker te slapen en de oudste kan lekker spelen met de telefoon met hoesje erom. Zonder dat ik bang hoef te zijn dat hij valt. En je kan natuurlijk gewoon aan de zijkant voordat je de iPhone in het hoesje doet, gewoon het volume wijzigen. Vaak bij ander speeltjes is dat niet mogelijk. Maar hierbij wel, omdat het gewoon een telefoon is.

Je kan ook ander apps opstarten voordat je de telefoon in het hoesje doet, en zo kan er ook een ander spel met de iPhone gedaan worden, zonder schade aan de telefoon.

Als we het hoesje meenemen op visite, vinden mensen het erg leuk om te zien hoe kinderen in een deuk liggen om de leuke app in combinatie met het hoesje.

Foto’s

Videos

Eindoordeel

De app in de combinatie van het hoesje vinden ze erg leuk. Mijn dochter en zoon vinden het beide super leuk om er mee te spelen, de beer maakt leuke geluidjes en je kan de beer een aantal dingen laten doen. De kinderen worden goed bezig gehouden, zonder dat ik me zorgen hoef te maken dat ze gaan gooien met de iPhone en deze zo in 1000 stukken op de grond ligt. ;)

Ik had dit hoesje vast ook zelf gekocht als ik het product niet had mogen testen. Echt een uitkomst. En je kan de kinderen er eventjes zoet mee houden en dat is ook soms wel eens lekker, als je even je handjes vrij hebt als ouder zijnde.

Als enige minpuntje of eigenlijk verbeter puntje, zou ik de app iets uitgebreider maken bijv. met dat Winnie iets meer zegt of hij je soms napraat. Dat zou de pret nog zoveel leuker maken.

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Veiligheid
  9.0
 • Uiterlijk
  10.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  9.0
 • Uitstraling
  10.0

Totale score

9.4
Daisy1985

Daisy1985

Trotse moeder van een dochter van bijna 3 en een zoon van 11 maanden en natuurlijk onze leuke Chihuahua. Gezellige drukte dus bij ons thuis. Verder hou ik me bezig met een zo gezond mogelijke levensstyle, fashion en gezelligheid. En natuurlijk vooral heel veel genieten van onze heerlijke kindjes.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >