Rineke test het giegel en speel hoesje

Door: rienepien02
rienepien02
TESTMOEDER rienepien02

Even voorstellen...

Ik ben een moeder van 29 jaar. Ik heb orthopedagogiek gestudeerd aan de universiteit Leiden, maar werk nu officieel als secretaresse bij parnassia groep in Den Haag. Officieel, omdat ik al ruim een half jaar ben 'gedetacheerd' naar de afdeling control. Timothy is mijn eerste kind en hoewel ik orthopedagoog ben weet ik ook niet alle antwoorden! Ik ben dan ook benieuwd wat ik op deze site allemaal tegen ga komen aan tips, weetjes en andere leuke dingen!

9.0

voordelen

 • Kinderen kunnen niet bij de knoppen
 • Geeft bescherming voor je telefoon
 • Oren zijn van rubber
 • Leuke functies
 • Leuke geluidjes

nadelen

 • Telefoon moet er steeds in en uit
 • Mogen wat wel meer functies op zitten

Introductie

Wat leuk! Wij mogen het speelhoesje van Winnie de Poeh testen! Mijn zoontje was al enthousiast toen hij het speelhoesje zag, dus wij hebben er zin in om het product te testen. Wij hebben de app ook al geinstalleerd zodat we gelijk aan de slag kunnen. De app was gratis te downloaden, dat was ook echt fijn!

De test

Toen wij probeerde om de telefoon in het hoesje te doen,ging het een beetje moeizaam. Het hoesje past eigenlijk niet om de iPhone 5 heen. Dat is erg jammer want zo kunnen wij niet optimaal testen. Gelukkig heeft mijn vriendin een iPhone 4. We hebben even snel de app op haar telefoon geinstalleerd, dat is natuurlijk wel zo handig. Zo nu kan het testen beginnen!

Als je de telefoon in het hoesje doet, dan gaat het hoesje een soort van op slot, zo kunnen de kinderen de telefoon er zelf niet uithalen en ook niet bij de knopjes. Dat is wel erg handig want je wilt niet dat je kindje perongeluk op een verkeerd knopje klikt en dat je opeens al je foto's kwijt bent bijvoorbeeld.

Mijn zoontje werd gelijk enthousiast. Je kunt namelijk echt spelen met Winnie de Poeh. Zo kun je hem honing geven, de vlinders laten komen als je de bloem gebruikt en je kunt ook de bijen wegjagen. Mijn zoontje heeft hem ook gekieteld en ge-aaid!

De functies

Hij doet steeds iets anders en maakt ook hele leuke geluidjes, hierdoor is het erg aantrekkelijk voor kinderen omdat zij vrolijk worden van de geluidjes en dus ook gelijk gaan lachen als ze het horen. Winnie de Poeh heeft ook een leuke uitstraling, dat blijven kinderen ook leuk vinden. Ik speelde zelf namelijk ook met Winnie de Poeh toen ik klein was! Verder is het hoesje ook makkelijk vast te houden voor kinderen en je kunt hem gebruiken als rammelaar als de telefoon er niet in zit. Hij heeft dus eigenlijk een dubbele functie. De oren zijn van rubber. Als je kindje hier op kauwt dan is dat helemaal niet erg omdat dit niet slecht is en hij kan ook niet stuk gaan.

Als je kindje de telefoon laat vallen en het hoesje zit eromheen, dan is dat helemaal niet erg. De telefoon valt er niet uit en raakt zo ook niet beschadigd. Het hoesje zelf is hier ook tegen bestand. Dus hij kan ook wel tegen een stootje.

Het speelhoesje is eigenlijk ook wel handig voor andere apps. Omdat je kindje dus niet bij de knoppen kan, kun je ook andere apps openen waar zij mee kunnen spelen zonder dat er iets kan gebeuren met je telefoon.

Op pad

Wij zijn op pad geweest met het speelhoesje! Er zit een koord aan het hoesje bevestigd waardoor je hem makkelijk aan de kinderwagen vast kunt maken. Dit hebben wij gedaan en onze zoon was lekker aan het spelen waarna hij in slaap viel. Hij heeft zich de hele dag vermaakt het de app, maar ook met andere apps. Dat is juist zo handig van het hoesje.

Eindoordeel

Al met al vinden wij het een heel erg leuk speelhoesje. Dit komt omdat er verschillende functies op zitten. Winnie de Poeh kan eten, slapen, er zijn vlinders en bijen en hij maakt leuke geluidjes. Dit is waar kinderen van houden want zij hebben het idee dat ze echt met iemand spelen. Het hoesje is ook goed vast te houden voor kinderen. Wat ook handig is, is dat je ook andere apps kunt openen. Je kunt het hoesje ook zien als een 'algemeen hoesje'. Als je meer apps hebt waar kindjes mee kunnen spelen, dan doe je gewoon het hoesje eromheen, en de knoppen zijn beveiligd. De kinderen kunnen niet bij de knoppen wat erg handig is. Het nadeel is dan wel dat je de telefoon er telkens uit moet halen als je de knoppen wel nodig hebt.

Het hoesje heeft een leuke uitstraling waardoor hij aantrekkelijk is voor kinderen. Zij oren zijn van rubber. Dus wanneer ze erop gaan kauwen is dit geen probleem. Het hoesje is ook een bescherming tegen je telefoon. Als hij valt, dan blijft je telefoon helemaal onbeschadigd! Ik zou het hoesje zeker aanraden aan vrienden, kennissen en familie! Wij vonden het erg leuk om te testen en hebben het met veel plezier gedaan.

Foto’s

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Veiligheid
  9.0
 • Uiterlijk
  10.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  8.0
 • Uitstraling
  10.0

Totale score

9.0
rienepien02

rienepien02

Ik ben een moeder van 29 jaar. Ik heb orthopedagogiek gestudeerd aan de universiteit Leiden, maar werk nu officieel als secretaresse bij parnassia groep in Den Haag. Officieel, omdat ik al ruim een half jaar ben 'gedetacheerd' naar de afdeling control. Timothy is mijn eerste kind en hoewel ik orthopedagoog ben weet ik ook niet alle antwoorden! Ik ben dan ook benieuwd wat ik op deze site allemaal tegen ga komen aan tips, weetjes en andere leuke dingen!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

Winnen! 3 x €50 shoptegoed bij Limango

De zomervakantie zit er weer op en de scholen gaan weer beginnen. Wij hebben een super leuk cadeau om het scho... >

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >