Winnie de Poeh Giegel & Speelhoesje en App

Door: Lauratillmanns
Lauratillmanns
TESTMOEDER Lauratillmanns

Even voorstellen...

Ik heb drie kindjes ( 3,2 en 0 jaar) en ze willen allemaal graag met mijn telefoon spelen, helaas valt m'n telefoon hierdoor ook regelmatig en beschadigd mijn telefoon. Een hoesje is dan wel handig maar een saai zwart hoesje is lang niet zo leuk als een winni de poeh hoesje. De oudste 2 zijn helemaal gek van winni ze zullen hiermee zeker in de zevende hemel zijn!!

8.0

voordelen

 • Je telefoon is goed beschermd
 • Mooi vermaak
 • Leuk voor alle leeftijden

nadelen

 • Niet met een hand in elkaar te zetten

Introductie

Wat duidelijk is, is dat kinderen het heel leuk vinden om mee te spelen. Het is voor verschillende leeftijden erg leuk om mee te spelen, maar ze spelen er allemaal op een andere manier mee. Mijn zoontje bijvoorbeeld van 6 maanden, hij kijkt er voornamelijk naar. Gevolgd door een fijne lach! Mijn dochter van 2 jaar oud vindt het ook leuk om naar te kijken en om erop te drukken. Toch merk je dat het soms een beetje lastig is voor haar. Voornamelijk omdat ze zich nog niet zo lang op één ding kan concentreren. Maar dit heeft meer met de leeftijd te maken dan met het product natuurlijk!

Mijn dochter van 3 jaar (bijna 4) kan het spelletje al heel goed. En ze begrijpt het ook echt. Erg leuk en mooi on te zien.

De test

Als je eenmaal weet hoe het werkt is het makkelijk te gebruiken. Daarnaast is het heel fijn dat je telefoon beschermd is al hij valt. Ik vind het namelijk altijd doodeng als een van mijn kinderen op de telefoon wil spelen. Die angst is weg nu, het hoesje kan een flinke val prima hebben. En ja, dit is al gebeurd! Ook is het top en goed bedacht van Tomy dat de kinderen niet naar andere apps op je telefoonkunnen gaan. Zo zijn onvoorziene speelcredits uitgesloten!

Iets minder aan het gebruik is dat er maar 1 spelletje beschikbaar is en dat je het scherm niet meer kunt bedienen. Het gebruik van het hoesje is daarom wel erg beperkt. Kinderen vragen ook wel vaker om een ander spelletje.

Het eerste gebruik is wel even zoeken hoe het werkt. Het erin zetten van de telefoon had van mij nog iets makkelijker gemogen. Zeker omdat ik meerdere kinderen heb is het fijn als het met 1 hand kan.

Foto’s

Videos

Eindoordeel

Samengevat, een fijn speelgoed. Leuk voor kleine kinderen om naar te kijken en voor oudere kinderen om ook echt mee te spelen en te begrijpen. Helaas zijn er niet veel spelletjes beschikbaar. De hoes beschermt de telefoon perfect, je hoeft je geen zorgen te maken voor een val of stoot. 

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  8.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  9.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  7.0
 • Uitstraling
  8.0

Totale score

8.0
Lauratillmanns

Lauratillmanns

Moeder van 2 dochters van 3 en 2 en een zoontje van 5 maanden. Sinds 1 april weer aan het werk!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >