Winnie the pooh speelhoesje

Door: Daphne Laeijendecker
Daphne  Laeijendecker
TESTMOEDER Daphne Laeijendecker

Even voorstellen...

Mijn naam is Daphne en ik ben moeder van 2 jongens. De oudste is bijna 5 en de jongste 20 maanden. Natuurlijk vinden wij het heerlijk als onze jongens zo veel mogelijk buiten spelen of iets binnen doen. Maar soms is het ook goed ze even rustig te krijgen, dan zetten we ze even achter een filmpje of achter de Ipad. En dat geeft zo langzamerhand een probleem.

Het installeren van de Busy Bee app ging makkelijk. Toen de Iphone erin zat ging Boris eigenlijk alleen maar bellen! Ook toen ik hem het spelletje liet zien was het niet echt aantrekkelijk voor hem. Dus heb ik de app op de Ipad gezet, dat ging prima! Dan is Winnie ineens veel groter en gaat veel meer leven. Super leuk! Het hoesje is een leuk speeltje, maar dan zonder de Iphone. De app is ook super leuk, maar dan liever op de Ipad omdat het veel groter is.

7.2

voordelen

 • Leuke animatie
 • Niet te moeilijk
 • Veilig voor Iphone
 • Ook voor Ipad

nadelen

 • Te klein scherm
 • Iphone steeds erin/eruit

Introductie

Winnie heeft een grote aantrekkingskracht

De oudste weet de weg op de Ipad al goed te vinden, maar de jongste wil er ook steeds vaker op en iets anders zien. Daarom wilde ik graag dit hoesje voor de Iphone proberen, dan kunnen ze alle twee iets anders doen.

De test

Toen ik de verpakking liet zien aan de jongste wilde die h’m meteen hebben! Wat heeft Winnie de Pooh toch een grote aantrekkingskracht. Dus uit de verpakking gehaald en meneer ging er meteen mee spelen. De oren zijn van zacht rubber, ik kan me voorstellen dat nog kleinere kindjes daar lekker op kunnen bijten. Dat doet die van mij niet meer. Verder zit er een leuk spiegeltje op met kraaltjes die geluid maken.

Tijd om de app te installeren. De app is makkelijk te vinden in de app store en zit al snel op de Iphone, dat gaat heel makkelijk. Hij start niet meteen met Winnie de Pooh, je moet nog op play drukken. Dus daar moesten we even mee helpen. Daarna deden we de Iphone in het hoesje en… meneer hield Winnie de Pooh alleen nog maar tegen zijn oor! Hij weet heel goed wat een telefoon is en wat je ermee moet doen, dus Winnie was nu een grote telefoon geworden. Ook toen ik liet zien dat Winnie de Pooh erop zat en wat je allemaal met Winnie kon doen, maakte dat weinig indruk. Een telefoon is om te bellen, punt.

Stevig en veilig

Dat ging dus niet werken. En ik moet zeggen dat het beeldscherm ook wel heel klein is. Het hoesje is wel goed stevig en veilig voor je telefoon. Te wild doen ,laten vallen, maakt allemaal niets uit, daar kan het wel tegen. Dus wat dat betreft zeer kind –en telefoon vriendelijk. Om toch de app te testen moest ik iets anders verzinnen.

Ik heb de app nog een keer opgezocht in de app store, maar deze keer op de Ipad. En ondanks dat de app alleen gemaakt is voor Iphone, kan je het ook op de Ipad zetten. Dat heb ik gedaan en toen was het ineens wel interessant voor meneer. Winnie is dan een stuk groter en gaat veel meer leven. Toen ging hij wel spelen met Winnie, kietelen, aaien, op verschillende plekken Winnie aanraken zodat hij steeds iets anders doet. En de geluidjes zijn ook heel aanstekelijk.

Foto’s

Eindoordeel

Mijn conclusie is dan ook de app heel leuk is en het hoesje ook, maar niet samen. Mochten ze zo’n leuk hoesje maken voor de Iphone, dan zou ik die misschien wel kopen. Dan is de Ipad ook meteen goed beschermd. Maar voor de Iphone is het scherm te klein om het echt levendig te maken. Dus nu gebruiken we de app op de Ipad. Maar ja, dan heb ik nog steeds het probleem dat 2 kinderen de Ipad willen om er iets anders op te doen…

Scores

 • Kindvriendelijkheid
  7.0
 • Veiligheid
  8.0
 • Uiterlijk
  8.0
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  6.0
 • Uitstraling
  7.0

Totale score

7.2
Daphne  Laeijendecker

Daphne Laeijendecker

Een gezin en werken combineren, ja hoor, dat gaat goed! Ik ben een fulltime werkende moeder die in haar vrije tijd juist veel onderneemt en aandacht geeft aan de kinderen. Mede mogelijk gemaakt door manlief en een fantastische au pair. Als je zelf goed in je vel zit, dan straal je dat uit naar anderen! Mijn twee kleine mannetjes zo leuk, zo grappig en ondernemend. De oudste gaat naar school en de jongste een beetje naar de kinderopvang en is verder nog thuis. Ze zijn echt dol op elkaar, als duo kunnen ze lachen om iets wat wij niet snappen. Ze zullen wel een geheime taal hebben die heel aanstekelijk voor ze werkt, body language. We gaan er regelmatig op uit, naar de dierentuin of ergens even een taartje eten. Maar een bezoekje naar de supermarkt kan ook al een feestje worden! In de uren dat de kinderen slapen kan i keven mijn favoriete series bekijken op tv, een boek lezen, naar de sportschool of gewoon evevn niets doen. Heerlijk!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >