VSM Prrrikweg spray

Door: Saskiarotterdam
Saskiarotterdam
TESTMOEDER Saskiarotterdam

Even voorstellen...

Ik ben een werkende mama met twee leuke kids... Een meisje van 6, Joy en een jongen van 3, Dani. Beide kindjes zijn erg begaan met alles wat leeft dus iedere mier, slak, spin enzovoorts wordt met veel aandacht de hele tuin door gevolgd. Verder is mijn dochter momenteel erg 'into' het loomen (armbandjes gemaakt van kleine elastiekjes maken) en ikzelf stiekem eigenlijk ook wel. De kleine man is gek op voetballen net als zijn papa.  

8.4

voordelen

 • Makkelijk in gebruik
 • Werkt goed
 • Kids kunnen het helemaal zelf doen
 • Duidelijke gebruiksaanwijzig

nadelen

 • De geur is even wennen

Introductie

Vorige week hebben we het pakketje met de VSM Prrrikweg Spray ontvangen. Na het uitpakken was het afwachten op een insecten-steek en/of beet. 

Vanmorgen 26-6-14 was dan het zover.. de kleine man is vannacht 3 x geprikt door een mug. Het gevolg: een flinke rode bult en enorm veel jeuk als ik de kleine man mag geloven. Maar overdrijven is ook een vak ;).  

Spray-gebruik

De Prrrikweg Spray uit de kast gehaald na het zien van de muggenbulten bij mijn zoontje. Meteen ge-sprayd op de jeukende rood uitziende plekjes. 

De kleine man moest even wennen aan de geur van de spray en wilde meteen gaan wrijven. Gelukkig nog net op tijd zijn handje eraf kunnen houden..  

Werking van het product

Na een half uurtje werd de roodheid minder en heb ik mijn kleine man niet meer gehoord over jeuk. Straks als hij uit de peuterspeelzaal komt maar even kijken of hij er niet aan heeft gekrabbeld. Hij had niet gekrabbeld en het bultje was al snel bijna helemaal weg!

Gebruik van de spray

De spray prikt niet, jeuk gaat ervan weg, alleen de geur is even wennen voor zowel mama als kleine man. Er zit een duidelijke (en gelukkig niet zo'n lange) gebruiksaanwijzing bij, ook erg prettig!

Voor- en nadelen

Dat je er niet met je handen aan hoeft te zitten en dat je het dus altijd en overal kan gebruiken, door het bescherm dopje hoefje niet bang te zijn dat het in je tas gaat lekken. 

Andere gebruikte producten

Hiervoor gebruikte we een azaron stick voor muggenbeten en daar moesten we vaker smeren voor een goed resultaat in vergelijking met VSM Prrrikweg spray. 

Voor herhaling vatbaar?

Ja ik zou de VSM Prrrikweg spray nogmaals kopen en ook aanraden aan andere moeders en vaders omdat deze goed is bevallen en muggenbulten gewoon erg vervelend zijn. Gelukkig hebben we gedurende de testperiode geen andere steken/beten gehad. Maar de spray gaat mee naar Frankrijk, zodat we daar ook van de prik af zijn ;)

Foto’s

Scores

 • Effectiviteit
  8.5
 • Kindvriendelijkheid
  9.0
 • Uitstraling
  8.5
 • Gebruiksgemak
  9.5
 • Veiligheid
  7.0
 • Aanrader voor iedereen met kleine kinderen
  8.0

Totale score

8.4
Saskiarotterdam

Saskiarotterdam

Ik ben Saskia, 28 jaar oud, samenwonend, 24 uur per week werkzaam in de gezondheidszorg, mama van 2 kids, 1 meisje van 8 Joy en 1 jongen van 4 Dani. Momenteel ben ik mijn leven aan het verbeteren door middel van gezonder leven en een poging doen om van mijn overgewicht af te komen. En ik moet zeggen... ik ben op de goede weg! -13 kilo in 11 weken

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >